Nā Hāmeʻa a me nā pono hana

Ka lauoho wikiwiki a me ka nani (17 kiʻi)

He mau lā liʻiliʻi wale nō a hala a hiki i ka hoʻolaha, a he nui nā kaikamahine he nīnau "ka mea e hele ai?" ua wehe ʻia. I kēia lā makemake wau e hele i kaʻenehana e hoʻomaʻamaʻa a hōʻike i ke ʻano nani o ka hoʻohui ʻana i nā waihoʻoluʻu a me nā hiʻohiʻona e nānā i ka nani a me kēia mau.

Eia kekahi mau ʻōlelo aʻoaʻo e hoʻolilo i kēia huakaʻi i mea hoʻomanaʻo nui no ʻoe.

Mai komo i nā kāmaʻa hou no ka hanana.

Inā kūʻai ʻoe i mau kāmaʻa hou e hoʻolālā a e waiho iā ia i ke kolamu puka ʻana, e hoʻomanaʻo ʻoe he lōʻihi loa kēia hanana a hiki i nā kāmaʻa hōʻoluʻolu ʻole ke hōʻuluʻulu wale i kou helehelena, akā nō hoʻi kou mau wāwae nani. No laila, i kekahi mau lā ma mua o ka lā i aloha ʻia, e hoʻomaka i ke kāʻei ʻana i nā kāmaʻa ma ka home (1-2 hola) aʻo ke hana ʻana i nā hana hale. Hoʻololi hou ʻia: hoʻomaʻemaʻe me nā kuʻekuʻe ʻoliʻoli a hoʻonui i ka huahana!

ʻAhuʻula

E noʻonoʻo e noʻonoʻo i kā mākou lūlū wela mai ka hoʻoilo a hiki i ke kauwela! A ʻo ka ʻoiaʻiʻo hiki ke hele a hiki i kakahiaka. E noʻonoʻo i mua o kou mau kapa lole, i hui pū ʻia me kou kāʻei, no ka mea ma mua o ke hanana ʻoi aku ʻoe e hoʻohana i ke koho mua āu e loaʻa ai. ʻO ʻoe ka mōʻī o kēia pōpō, a e pono nā mea a pau me kēia!

ʻEke pōkole

ʻAʻole pono ke lawe i kahi ʻeke nui me ʻoe, e lawa ka paʻa liʻiliʻi. ʻO nā koho kūpono loa ma ke kaulahao, inā pono, hiki iā ʻoe ke kau aku ma luna o kou poʻohiwi a hoʻokuʻu i kou mau lima. E koho i kahi nui e hiki ai iā ʻoe ke kau i nā mea āu e pono ai ma: kelepona, lipstick, huahana hoʻoponopono hoʻoponopono, plaster plaster.

Tanning

Inā makemake ʻoe e nānā fresher a hoʻomaha i ka hanana, ʻoluʻolu wau iā ʻoe e hoʻohana i nā huahana tanning a hele aku paha i ka solarium. Mai hoʻohana i kekahi o kēia mau koho kūpono ma ka pō o ke komo ʻana. Inā hāʻule ka koho i ka pena ʻula ʻana, pono ʻoe e kūʻai i kahi koho i hōʻoia ʻia - kahi āu i hoʻohana ai a i ʻole kou hoa aloha. ʻAʻole nō e hoʻokolohua me nā huahana hou, no ka mea, ʻaʻole paha ka hopena i ka mea āu e manaʻo ai. Holoi i nā holoi a me ka holoi ʻana ʻaʻole hana pono. Inā ʻoe e koho i kahi moena papa, noho i ʻelua a ʻekolu paha no nā hola pōkole. Inā wela ʻoe, e hoʻomaka ana ka ʻulaʻula ʻana ma hope o nā lā 2-3, e makaʻala a noʻonoʻo.

I ka mea i hōʻike hope ʻia, ua nānā mākou i 6 mau hiʻohiʻona o kēia pūnāwai i kēia manawa, e hōʻike ana i nā hiʻohiʻona o kēia wā. ʻO kēia nāʻaʻahu i hui pū, nā paʻi palipale, nā hale lole lōʻihi, nā lole lōʻihi ma ka papahele, nā koho ʻē aʻe (ʻokiʻoki, ke hem, nā hōʻoki manawaleʻa) a me kahi koho ʻole e like me ka lole - jeans.

Ma kahi āu e koho ai i kekahi o nā koho i manaʻo ʻia a i ʻole he pākeke āu i manaʻo ai, ke manaʻo nei au he mea kūpono ia kā mākou haʻawina kūpono, a ʻo nā hui pū ʻana o nā mea e kōkua i ke kūkulu ʻana i kahi kiʻi holoʻokoʻa a i ʻole nā ​​hoʻokolohua ʻē aʻe me kahi kīwaha! E haʻi aku wau i kēlā me kēia kiʻi, i ʻike ka poʻe heluhelu i nā mea e nānā pono ai ke koho i nā ʻāpana o ke kime.

ʻO ka pilina aloha Helene

(no ka lauoho lōʻihi, lōʻihi ka manawa - 10 mau minuke).

Lawe i kahi hulina pala a me kahi bezel palupalu iki.
Wehe i ka lauoho a hoʻohui maikaʻi ia. E kau i kahi bezel palupalu ma luna o ka lei a hoʻohaʻahaʻa ia i ka pae nape. E hoʻokaʻawale i ka laka mua o ka lauoho mai ka lae ma ka ʻaoʻao ʻākau a kāʻei iā ia a puni. A laila e hoʻopili i kahi strand ʻē aʻe a hoʻopili hou iā lākou i ka rim. E hoʻomau a hiki i kou hiki ʻana i ke kua o ke poʻo. A laila e ʻōlelo hou i nā hana like i ka ʻaoʻao hema. E kāohi i nā koena i koe ma ke kua o ke poʻo a kāwili i ka pala e puni iā ​​lākou. Hiki iā ʻoe ke hoʻonani i ka hoʻouluulu me ka pua a i ʻole ke kahakaha, a hiki iā ʻoe ke hoʻoponopono maʻalahi me ia me nā lau hulu.

Nā poli maʻalahi

(ka lōʻihi me ka lōʻihi o ka lauoho, e lōʻihi ana - 7 mau minuke)

E pono ʻoe i nā kapa elastic, a hairpin a me kahi kuʻi me nā ʻōpala liʻiliʻi.
E hoʻokaʻawale i kahi lauoho me ka hoʻokaʻawale. Hoʻopili i nā ʻōiwi ma nā ʻaoʻao i loko o nā poli nui, mālama ʻole iā lākou me nā kaula elastic, e waiho i ka lauoho ma hope. A laila e hui pū i ka lauoho a pau ma hope o ke poʻo a hoʻoili iā lākou i loko o kahi pūpū liʻiliʻi, hoʻopaʻa ʻia me ka pale o ka lauoho.

ʻ shellleʻele

(ka lōʻihi me ka lōʻihi o ka lauoho, e lōʻihi ana - 7 mau minuke)

E lawe i kahi kuʻekuʻe me nā kapuwai liʻiliʻi, kahi palupalu a me kahi kiʻi hulu ʻulaʻula nani.
Hana i kahi puʻupuʻu nani ma hope o ke poʻo, e waiho wale ana i nā manamana mua. E hōʻiliʻili i ka lauoho āpau (koe wale nō nā kihi mua) ma lalo o ke kua o ke poʻo a kūwili i kahi bolohe. E hoʻopaʻa i ka paʻu me ka wili a - a a? ano? akomi mākaukau. Hiki i nā lula kuʻi ke hoʻopili a hoʻoponopono ʻia paha me nā pou.

Kahui waha

(ka lōʻihi a lōʻihi i ka lauoho loloa, lōʻihi ia mau manawa - 5 mau minuke)

Pono ʻoe i kahi hālima, lauoho a me nā elastic.
Hoʻohui maikaʻi i kou lauoho. Hiki iā ʻoe ke hana pololei iā lākou me ka hoʻohana ʻana i ka "hao". E hoʻouka iā lākou ma luna o ke poʻo. Hōʻalo i kou lauoho i kahi moena neat. A laila e hoʻoholo i ka lauoho lauoho e hopena me ka elastic a me nā lauoho. E hoʻoponopono i ka pūpū me ka hoʻoulu lauoho.

Paʻi ʻa ke kai

(ka lōʻihi a me ka lauoho lauoho, 5 mau minuke)

E pono ʻoe i kahi kohu no ka lauoho a me kahi hairdryer.
Hana i ka lauoho maloʻo me ka umu. A laila e hoʻohaʻahaʻa i kou poʻo a hoʻomaka i ka maloʻo ma ke ʻano wela wela. Ke hoʻopau nei i kou lauoho, ʻūleʻe liʻiliʻi i loko o kou mau lima. Hāʻawi kēia iā lākou i kahi liʻiliʻi me ka malama pono ʻole, me he mea lā ua hoʻi hou mai ʻoe i ke kahakai.

Low wisp

(lōʻihi lauoho, 5 mau minuke)

Pono ʻoe i kahi hui elastic no ka lauoho a me nā lauoho.
Hoʻokomo i kou lauoho, mai waenakonu o ka lei, e hoʻokaʻawale iā lākou i ʻelua ʻāpana. E hana i kahi pūpū mai kekahi, e hoʻoponopono iā ia ma hope o ke poʻo, e kāʻei i ka hapa lua o ka lauoho a puni ka pūpū mai hema a i ʻole (a i ʻole hema a hema - ma ka ʻaoʻao āu i hana ai ka pūpū). Mālama me nā studs. I ka hopena, loaʻa ʻoe i kahi puʻupuʻu pua maikaʻi. E hoʻolōʻihi me ka lauoho me kou mau manamana lima a hoʻoponopono me ka varnish.

ʻAkeʻe ma ke kakaka

(lōʻihi lauoho, 6 mau minuke)

Hoʻokomo i ka lauoho i hope, hoʻokaʻawale i ka paʻa o ka lauoho mai ka lei, a e pale i ke kakali iki mai ia mea ma luna o ka lauoho. E mālama ʻo ia ma ke kolu o ke komo ʻana i loko hānai nui nā mea āu e makemake ai i hope. Ma hope o ka ulana ʻana, e hoʻopaʻa i ka lauoho me kahi kaula elastic.

(lōʻihi lauoho, 7 mau minuke)

Pono ʻoe i nā ʻōpala a me nā lāʻau lāʻau Iapana.
Hoʻopili i ka lauoho i loko o kahi mākaʻikaʻi ma ka lei a hoʻopaʻa i loko o kahi bun. Pono ke kaʻawale o ka tourniquet no laila e hoʻomaloʻo ka lāʻau. Hoʻopili i nā lāʻau me nā stud. A laila e kahū i nā lāʻau lāʻau Iapani i loko i laila e holo ai lākou iā lākou iho.

(ka pōkole a pōkole, 6 mau minuke)

Pono ʻoe i kahi kiki hoʻoponopono ikaika a i ʻole līlī paha, kahi kuahi me nā ʻōpala nui.
ʻIke maikaʻi kēia hiʻohiʻona i ka mea nona nā lauoho pōkole a slanting bangs . ^ E Ha yM. E hoʻopili i ka gel a i aila i nā pito o ka lauoho. E hoʻopaʻa iā lākou me kahi mea hoʻowalewona i ka hoʻohālike. A laila e hoʻopili i nā ʻāpana o nā manamana lima a me kou mau manamana lima e like me ka ihe ʻoʻe.

(ka lōʻihi a me ka lauoho lauoho, 4 mau minuke)

Pono ʻoe e kāhī me nā ʻōpio liʻiliʻi a me nā “lua ʻelua” no ka lauoho.
E hoʻokaʻawale i ka lauoho i kahi hoʻokaʻawale. Hoʻopili i ka ʻaoʻao o ke alo i loko o ka flagella a hoʻopaʻa i ke kua o ke poʻo me ke kōkua o nā "crabs". Waiho ʻole i ke koena lauoho i koe.

(ka lōʻihi a me ka lauoho lauoho, 5 mau minuke)

Pono pono kahi lūlū me kahi hopena koi.
Hoʻohui a hoʻoponopono pono i ka lauoho. A laila, me ka hopena o ka sisilū, hana i kahi hoʻokaʻawale zigzag, ma ka huli ʻana i nā kaula liʻiliʻi i nā ʻaoʻao kuʻi.

(ka lōʻihi a me ka lauoho lauoho, 5 mau minuke)

Pono ʻoe e hoʻomaʻemaʻe lauoho, kahi hoʻohui.
E hana i ka puʻu volumetric ma hope o ke poʻo me ka līkana. No ka hana i kēia, hoʻopili i ka wili i ka lauoho a hoʻomaka e hoʻohui iā lākou mai ke kua o ke poʻo a ka lei, a laila hoʻohui lauoho ʻū hope a pīpī i ka lauoho me ka varnish.

Puʻuanui

(ka lōʻihi a me ka lauoho lauoho, 3 mau minuke)

Pono ʻoe i kahi hāpū a me kahi hui elastic.
Hoʻopili i kou lauoho me ka pale ʻana a hana i kahi ʻīlio kiʻekiʻe ma hope o ke poʻo. E hoʻopaʻa iā ia me ka hui elastic a kuʻi i kahi kāʻei. Me kēia kaula, pale i ka papa o ka huelo a ʻike ʻole ʻia ka elastic, huna i ka lauoho ma lalo o ka elastic. E hoʻoponopono me ka varnish.

ʻO nā curls maikaʻi

(lōʻihi lauoho, 15 mau minuke)

Pono ʻoe i nā curlers nui, ʻaila a me ka hoʻōho lauoho.
E mālama i ka lauoho āpau me kahi mea liʻiliʻi o ka kui o ka lauoho. E hoʻokaʻawale i kou poʻo i ʻāpana ʻehā a hoʻoili i nā ʻīlī i loko o nā curlers i nā ʻona: 1 zā - ke ʻāʻī, 2 a me 3 - nā zalona lateral, 4 - ka ʻāpana occipital. Ma hope o kēia kumumanaʻo, ka wehe ʻana i nā curlers, e kiʻi nō ʻoe i nā ʻili e moe maikaʻi a puni ka puni o ke poʻo. Ma hope o ke kāwili ʻana i nā kaula ma o nā curlers, e hoʻomoʻo i ka maloʻo iā lākou me kahi hairdryer i ke ala wela no 7-10 mau minuke. A laila hoʻopau a holoi i nā curls. E hoʻoponopono i ka lauoho me ka lauoho lauoho me ka hoʻoponopono ikaika.

(ka lōʻihi a me ka lauoho lauoho, 3 mau minuke)

E pono ʻoe i kahi bezel palupalu i hana ʻia i ka lole, he ʻili a i ʻole nā ​​rhinestones, i mea hū no ka lauoho.
E mālama i ka lauoho me ka ʻula, keʻalohi ia i mea i nānā iki ʻia a hoʻōla ʻia. E kau i ka bezel ma luna o ka lauoho no ka mea aia ma ke kumu o ka lae.

ʻO nā lekiu e makemake?

Ma mua o ka hoʻomaka ʻana i ka pena ʻana, pono ʻoe e koho i nā mea kūpono e kūpono i nā ʻili o ka lauoho.

ʻOi aku ka maikaʻi inā e hoʻokō nā studs i kēia mau ʻōlelo hōʻike:

  • e hana ʻia lākou i ka waiwai paʻa. ʻO nā kīʻaha metala nā mea hilinaʻi hilinaʻi a paʻa hoʻi e hoʻopaʻa paʻa ana i nā kaula.
  • Pono e hāʻawi i ka makemake i nā kaila o nā lōʻihi ʻē aʻe. E pono e hoʻopau i nā mea pōkole e hoʻoponopono i nā manamana pōkole a pōkole paha, a no nā lōʻihi - no ka hoʻonoho pono o nā curl lōʻihi,
  • lauoho e pono ai nā lauoho lauoho. I loko o kahi hihia ʻaʻole e kūʻai i nā pono pololei, ʻaʻole lākou e hoʻohana ai, ʻo ia hoʻi, hiki iā lākou ke hōʻino i ke ʻano o ke ʻano o ka ʻano o ka laulima, hāʻule i nā curls,
  • aia kekahi pōpō ma nā kihi o nā mea, hōʻoia lākou ʻaʻole he ʻeha a i ʻole ke kūleʻa paha i ko lākou kūpono ke kū i ke poʻo kūlohelohe.
  • nani nā hulu nani no nā lauoho me nā rhinestones, nā hulu, nā kapaʻoniʻoni, nā pua a me nā mea hoʻonaninani ʻē aʻe. Hāʻawi ia i kēlā mau mea i kahi kiʻi kuʻuna a i ke kāhiko pule, ahiahi a i ʻole i ka huluhulu mare. Eia nō naʻe, hiki i nā mea pena nā lauoho ke hoʻolelelele i ka lauoho, e pale i kēia, pono e hoʻomaʻamaʻa iki i ka liʻiliʻi.

He huluhulu lauoho

Nā kihi ʻAmelika. ^ E Ha yM. Makemake nā mea nona nā lauoho pololei e lawe i ka ʻokoʻa i ka nohona o kēlā me kēia lā. Ua hiki mai nā manaʻo kūlohelohe no ka hoʻokumu ʻana i ka pākuhi maʻalahi. No laila, e lawe ʻoe i ka laka o ka lauoho, hoʻomoʻeluʻeluʻo iā ia i ka wai a ʻoli i nā wāwae me nā kiʻi. Pono e hana kēia me nā koena ʻē aʻe. I ka pau, hoʻopau maloʻo i ka lauoho, hoʻokaʻawale i nā mea kāhiko a me ka lawe ole i nā curl i ka nui i koi ʻia. Pau kēlā, ua mākaukau ke ʻano o ka lauoho.

Chamomile. ^ E Ha yM. Ma ka ʻaoʻao o ke poʻo, e kāʻei i ke kaʻe o ka lauoho me ka band elastic, hoʻoluke i kahi puaʻa mai loko aku. Inā makemake ʻia, hiki ke hoʻololi iki i nā kaula. I loko o ka pōʻai me nā lauoho, pono ke hoʻonohonoho ʻia i nā "camomile", ʻīwī ʻia me ka varnish ma luna a hoʻonani ʻia me nā kiʻi hulu lauoho a i ʻole nā ​​kihi. Hiki iā ʻoe ke kūʻai i nā mea pono e pono ai i loko o nā hale salona a iʻole nā ​​mea hoʻolaha paha.

Shell. ^ E Ha yM. ʻO kēia ka laulā maʻamau o nā kāhiko lauoho lōʻihi. Pono e hoʻokaʻawale i ka laka o ka lauoho ma ka lei, hoʻopaʻa me ka pale lauoho. ʻO ka hana aʻe, ʻo ka lalau ʻana i kahi kaula liʻiliʻi mai ka ʻaoʻao aku, hoʻohui iā ia i ke kikowaena, a hoʻopaʻa ʻia iā ia me nā mea ʻike ʻole. I ka lima, pono ʻoe e hoʻohui i ka lauoho o ke koena, puhi i ka maloʻo a hana i kahi kāwili nui i loko.

Ka puni ʻana o ke kūpaʻa me nā mea ʻalani a i nā lauoho paha. Hoʻopili ʻia nā kūmaʻa o ka lei i kahi lau liʻiliʻi o ka wīwī, ka hoʻokaʻawale ʻana i nā ʻalā liʻiliʻi. Eia hou, pono e lūlū ʻia lākou me ʻeono a waiho ma luna pono o ka ʻōpū, e hoʻonui ana i kona nui. ʻO kahi huluhulu lauoho ʻoi aku ka lilo i ka hopena maikaʻi loa.

Inā makemake ʻia, hiki iā ʻoe ke hana i kahi lei ma ka ʻaoʻao a i lalo paha o ke poʻo.

ʻOiai hou loa, me ke kime lauoho hiki iā ʻoe ke hana i ke kiʻi me ka nani loa, lohi a ʻokoʻa paha. I ka hoʻomohala ʻana i nā loina maʻalahi no ka hoʻokō ʻana i nā hiʻohiʻona i kēlā me kēia lā, ʻaʻole pono ʻoe e pākuʻi i ka haku no nā mea ulana nani a i ʻole nā ​​mea weliweli weliweli.

Nā peke pāʻina

ʻO kēlā me kēia lauoho e ʻōlelo he mea hiki ʻole ke hana i ka nānā ʻana i ka mare me ka hoʻohana ʻole o ka invisibility, nā kaila a me nā lauoho. Ma mua o kou hoʻolilo ʻana i nā curls pīkī, pono ʻoe e hoʻoholo i ke kiʻi ma ke koho ʻana i kahi lole a me nā mea i pili.

Inā hele ka lōʻihi o ka lauoho i nā pale, a laila e waiho ana ke kāʻei pale me ke kākā, me ka nānā ʻole i ke kāʻei o ke poʻo. Hoʻopiha i ke kiʻi - he makika a i ʻole nā ​​lau hulu i hoʻonani ʻia me nā rhinestones.

Pono pono e komo me nā mea kāhiko me nā mea maʻamau o ke kiʻi i hana ʻia.

Akā no nā mea nona nā lauoho loloa e paʻakikī ia e koho i kahi o ka lauoho - ua nui loa kā lākou ʻano. ʻO nā koho kūpono e pili ana i ka wā i ʻōlelo aku ai ʻo Farani e hana ai, nā hīnaʻi, nā wili fluffy. ʻO nā pāpale laʻa i hoʻonani ʻia me nā rhinestones a i ʻole nā ​​pua he pono ke loaʻa i kahi lako no nā hana kākaha.

Hoʻololi nā Stylist i ka hoʻonaniʻana i nā lauoho me nā lauoho ʻokoʻa i piha i nā pōhaku nui, nā pua, nā ʻāpana a me nā momi.

Kūpono no nā lauoho hoʻomaha no nā kaikamahine me nā lauoho lōʻihi

Ma mua o ke koho ʻana i ke kāhiko o nā keiki, e nīnau aku i kāu kaikamahine inā loaʻa iā ia kāna makemake i kēia mea. E hauʻoli ke kaikamahine e hōʻike i ke hilinaʻi, haʻi i ke ʻano e makemake ai e ʻike i kona ʻano ponoʻī. E hana ʻoe i kahi makana nui inā ʻoe e hana i ke kāhiko ʻana no ka hoʻomaha i ka hale aloha, e like me nā manaʻo o ke kaikamahine. Nui ka manawa e hāʻawi ʻo ia i nā manaʻo hou a mua.

Ke koho ʻana i kahi o ka lauoho no ka puka ʻana, pono ʻoe e alakaʻi e ka lōʻihi o ke kau. Makemake nā kaikamahine me ka lauoho lōʻihi; ʻaʻole nui nā koho koho no ka pena ʻana. Hiki i nā hiʻohiʻona maʻamau o nā lauoho, nā lōʻihi lōʻihi, nā ʻalihi nani, nā curls, nā kīkī, nā puʻupuʻu, a me ke ʻano, e like me ke kakaka mai ka lauoho. ʻO nā ʻano ʻano ulana, nā pālahalaha hoihoi me nā kaula elastic, nā hulu wili lauoho. He aha e koho a pehea e maopopo ai i ka mea i manaʻo ʻia?

ʻO nā hiʻohiʻona kiʻekiʻe mai ka lauoho lōʻihi no kahi hoʻomaha

Mai nā lauoho lōʻihi he mea maʻalahi ke hana i nā lauoho kiʻekiʻe. He wahine a he wahine lākou a hana i ke ʻano he mea pohihihi ke kiʻi.

ʻO nā hulu kiʻekiʻe mai ka lauoho lōʻihi kūpono loa no nā lepa pōpō a kōkua i ke hoʻoponopono ʻana i ka maka a me ke kiʻi.

He ʻokoʻa nā hoʻomaha. No ka hiʻohiʻona, ka lā hālāwai pukaʻike, mare, aʻa loa. ʻO nā pāʻina kumuhana hoihoi (Poʻomaʻa, Pale, a me nā lā hānau) a me ka lā hānau i like me nā mana like ʻole no ke kiʻi, nā lole a me nā hiʻona. No laila, no kēlā me kēia pāpale lauoho hoʻokipa mai ke lauoho loloa i kona mau hiʻohiʻona. ʻO kahi laʻana, he huluhulu e like me ke kaikamahine ʻōpio e hele nei i kahi hoʻohiki, ʻaʻole wale ia e ʻoliʻoli a me ke ʻano he nani, akā he māmā nō hoʻi, he ʻano ʻōpio ke ʻano. Pono ke hula o ke kaikamahine a no laila e pono hoʻi ke hilinaʻi i ka lauoho. Hiki i ka hulu manu ke hoʻolilo iā ʻoe e hoʻopili i kahi pākū a i ʻole nā ​​ʻili hulu me nā pua keʻokeʻo. E hana i kēia, pono ia e noʻonoʻo a noʻonoʻo i ka mua. I nā hōʻea a me nā lā hoʻomaha, kahi koi nui no ka huluhulu i hoʻokō me ka helehelena ākea a me nā lole.

Inā he lauoho mānoanoa a koʻikoʻi paha, a laila hiki iā ʻoe ke hoʻoulu i kahi kiʻuliʻu chic mai ka lauoho lōʻihi. Nui nā keu o lākou a hiki iā ʻoe ke koho i ka mea kūpono iā ʻoe.

ʻO nā lauoho hōʻuluʻulu mai ka lauoho lōʻihi

ʻO nā huluhulu kūlou kila mai ka lauoho lōʻihi e pale pono me ke kapa o ke kapa. No ka laʻana, kekahi mea i ulana ai a i ʻole nā ​​mea hana o ke ʻano me ka lole ke hoʻokaʻawale a i hōʻoluʻolu hou ʻia i loko o ka lauoho (twisting of plaits, e ulana ana i nā ʻano manuahi). ʻO kou helehelena a me ke ʻano kūʻokoʻa. Inā ka mea i ʻaʻahu ʻia o ka lole translucent anuanu, a laila hiki i kahi lauoho kiʻekiʻe ke hoʻopiha i ke kiʻi wahine, a me kekahi mau luʻi, wailua o ka hulu lauoho e hoʻonui i kona ea a me kou ʻōpio.

ʻO ka hāpaʻa maʻamau ka manawa i kahi lole i hana ʻia i ka lole me ka pulu hinuhulu (satin, silk kaumaha) i hoʻohui ʻia e ka hairdo kiʻekiʻe - kahi kihi ma ka lei, nā puʻu o kekahi mau curl. He kapa ia, ʻenehana a kūpono hoʻi no nā kaikamahine wiwo ʻole a i hoʻoholo ʻia e hana ʻoihana. E kūpono kēlā kapa like no kahi lā hoʻomaha pilikino.

Inā makemake ʻoe e hele me ke oho lauoho a makemake ʻole ʻoe e hoʻōla ma luna o kou poʻo, hiki iā ʻoe ke koho i kahi kaila e huki ʻia ai ka lauoho ma mua o nā ʻaoʻao a me nā lae a e hāʻule nā ​​puʻupuʻu palu ma ka kua.

Hiki paha ke ʻano o ke ʻano o ka lauoho no ka lauoho loloa, kahi i hui pū ʻia ai kahi pōpoki kiʻekiʻe me nā curl, e hāʻawi ana i ka mea ʻoliʻoli a nani hoʻi. Hoʻopili maikaʻi loa kēia kuʻina no ka lole pāʻina, i.e. he kāʻei i ka hāleʻa. Hiki iā ʻoe ke hoʻohui i kahi kāhuli like me nā līpihi i ka lōʻihi o ka lōʻihi a me nā kala e pono ai. I kēia hihia, pono ʻoe e loaʻa kālā no ka hoʻoponopono ʻana i ka lauoho.

Pehea e hana wikiwiki ai i kahi huluhulu huluhulu kiʻekiʻe

1. Holoi a maloʻo kou lauoho.

2. Hoʻopili i ka lauoho no ka ʻīlio i ʻelua mau ʻāpana: luna a lalo.

3. E hōʻiliʻili i ka piko o ka lauoho me kou poʻo. ʻO ka ʻāpana occipital o ka lauoho a e ʻā ana. No ka hoʻohanohano, hoʻohui i ka ʻili a kāwili i kahi kāʻei. A laila e hoʻoikaika me nā studs.

4. E kāpili i ka ʻāpana occipital o ka lauoho a puni ka lauoho mai ka piko o ka lauoho, a kaula i nā pito i loko.

5. Hiki iā ʻoe ke nakinaki i ka līneʻe a i ʻole nā ​​ʻāpana liʻiliʻi o ka papale o nā lole ʻili e puni ana i ka huila. E hoʻokaʻawale lākou i kaʻaila me ka hoʻohui pū me nā lole.

6. Hoʻohui, hoʻoponopono i ka paʻa o ka lauoho me ka ʻokiʻoki.

Pehea e hana ai i ke ahiahi ahiahi me nā curl

1. Ma mua o ka hana ʻana i ke ahiahi ahiahi me nā curl, kūkulu i kahi huelo kiʻekiʻe mai ka lauoho maʻemaʻe ma luna o kou poʻo.

2. E hoʻokaʻawale i ke kāʻei i ʻekolu mau ʻāpana o ka mānoanoa (mānoanoa, ʻōpala a me ka mānoanoa).

3. E pīpī i kēlā me kēia laka o ka lauoho me ka fixative no ka lauoho. Pono lākou e holo maikaʻi loa - ka lauoho i ka lauoho.

4. E kāwili i ke kāʻei ʻo ka peʻahi i ka lauoho a hoʻopili i nā kihi.

5. E kāpīpī i kahi pālahalaha nui ākea o ke kaili i hoʻokahi manawa a popo me nā lauoho lauoho. E kau i ka hu o o ke kūpeʻe i mua.

6. ʻO ke kaula pailima e hoʻopuni i luna o ke kumu o ka huelo. I kēia hihia, pono ke kuhikuhi i ka hopena i ke kua o ke poʻo.

7. Mai nā kala lihi o nā kaula, e hana i nā curl nani a pākuʻi iā lākou me kahi varnish fixative. Ua mākaukau ka huluhulu.

ʻOiaiʻo "ka pūpū o ka ballerinas" hana ʻoe iā ʻoe iho

1. Ke hana nei i ke ahiahi "ballerina bundle" me kou mau lima pono e hoʻomaka me ka noi ʻana i kahi mea pale i ka wela me ka hopena e hoʻomaʻemaʻe i ka lauoho maloʻo.

2. E hoʻohana i kahi palaʻe a me ka mea ʻokiʻoki e hoʻomoʻa i kou lauoho. Huki nā kī i ka lōʻihi o ke koena.

3. Hiki iā ʻoe ke hele i ka lauoho me ka hao, a laila e hele nui lākou a nani.

4. E hana i kahi huelo ma ke kua o ke poʻo a hoʻopaʻa iā ia me ke kaula lei.

5. Hui i ka huʻu me kahi kuʻekuʻe.

6. Hana i nā kaila lauoho mai lalo o ke kua o ke poʻo. No ka hoʻoikaika i ka beam, e hoʻohana i nā mea ʻike ʻole a me nā lauoho. E pīpī i ka ʻōpala i pau me kahi mea hoʻoponopono varnish.

7. E hoʻokaʻawale i kahi kāhiko i hoʻopau ʻia me kahi lei poʻo a i ʻole ka pua nani.

ʻO kahi hui me nā bang

1. Hoʻohui maikaʻi i ka lauoho maʻemaʻe a hana i kahi huelo o waho o lākou, e hoʻokaʻawale i nā bangs me kahi māhele maʻalahi.

2. Hoʻokomo i ka bang lōʻihi ma kekahi ʻaoʻao, hoʻoili i kāna mau ʻāpana, a hoʻopaʻa iā ia me nā mea ʻike ʻole.

3. Hoʻopili i ka lauoho ma ka huelo me ke kōkua o nā poni uila.

4. E kau i nā pale kuʻekuʻe i ka ʻaoʻao, hāʻawi iā lākou nui.

ʻO ke kaikamahine kūleʻa - wikiwiki a maʻalahi hoʻi: nā kuʻekuʻe olakino

1. holoi i kou lauoho. E mālama pono e holoi pono i kou lauoho.

2. Hoʻopili i ka lauoho ma nā curlers nui a hoʻomoʻo iā lākou. A laila hiki ke hoʻopau ʻia nā curlers.

3. Hōʻōwili mālie i nā bang e hoʻolilo i ia mau mea hou a ʻoniʻoni hoʻi me nā curush māla.

4. Mai hoʻokaʻawale i nā curls maʻamau. Hōʻalo i kou poʻo i mua a kau mālū me kou mau manamana lima. ʻO kēia ka hoʻomaʻamaʻa lauoho i ke kumu o ke poʻo a mālama i nā curls. I ka manawa like, e nānā aku nā curls i ke ola a kūlohelohe.

ʻO kaʻaila no ka lauoho lōʻihi me nā lako

1. ʻO ka hoʻokō ʻana o ke kāhiko o ka puka puka no ke lauoho lōʻihi me nā mea hoʻouluulu ʻana e hoʻomaka me ka noi ʻana o ka maemae lauoho holoi a ʻulaʻula a me ka gel paha. E hoʻolōʻihi i kou alo ma kou lauoho.

2. Hōʻalo i kou poʻo i luna a ʻohi i kahi o ka lauoho. E ʻokiʻoki i kahi kīkī, a laila puhi i ka maloʻo me ka hairdryer. ʻO ka hoʻomaloʻo, e kāwili i ka laka i lilo ai ia i pōmaikaʻi. Ma hope o ka hoʻomoʻo ʻana i ke kau, e hoʻomoʻo i loko o kahi aʻa, mai hoʻokuʻu koke i kou hele ʻana.

3. E hoʻomau i ka hoʻomaloʻo ʻana i ka ʻōlaʻi aʻe. No laila, pono ʻoe e maloʻo i ka lauoho āpau.

4. E hoʻokiʻekiʻe i kou poʻo a hoʻoiho i kou lauoho.

5. E hoʻokaʻawale i nā curls mua me ka kui polish-fixer a kau iā lākou e like me kou makemake.

6. E hāʻawi i ka lauoho i ka nui o ka nui, hiki iā ʻoe ke hōʻuluʻulu iki i ka lauoho i nā aʻa. No ka hana ʻana i nā kiʻi o ke ahiahi mai ka lauoho lōʻihi, hiki iā ʻoe ke hoʻohana i ka nui o nā lako: nā kūpeʻe, nā mascara pena, nā lauoho hulu, nā mea hoʻonaninani, nā pāpālina hoʻonani, nā pale, nā ʻupena a me nā mea hou aʻe.

7. E waiho i ka halulu o ka lula a hoʻopili ʻia i kekahi ʻaoʻao.

8. ʻOhi i ka lauoho mai ka kua me ke kaohi moa kaʻu ma ka hu a i ʻole e hoʻopaʻa ai i nā ʻaoʻao.

9. Ma hope, hiki iā ʻoe ke hoʻonani i kou lauoho me nā lauoho hulu, nā pua.

ʻO ke kālaiʻana o ka lauoho loloa i ke kapa o Audrey Hepburn (me ke kiʻi)

1. No ke kāhiko lauoho lauoho i ke ʻano o Audrey Hepburn, e ʻohi i ka lauoho lōʻihi ma ke poʻo o ke poʻo i ka huelo a kuʻi mai loko mai.

2. Kāwili i kou huelo i kahi mea kipa.

3. Kāpī i ka pau o ka huelo i loko a hoʻopaʻa iā lākou me ka hiki ʻole ke loaʻa.

4. Hoʻopili maikaʻi i nā bang.

5. E like me ka hōʻike ʻana i ke kiʻi o ke ʻano ʻana o ke ahiahi lauoho, hoʻonani i ka huelo me kahi mākoki lauoho.

6. ʻO ka lauoho āpau e hoʻopau ʻia me ka varnish fixation ikaika a ʻo ka bangs a me ka huelo ka lauoho i ka lauoho.

Hana-hana-ke hele wikiwiki i ke ahiahi pōkole

1. E hoʻohui i nā lauoho pololei a pau i ke aʻa a waena.

2. Ke hoʻoulu nei i nā manamana o ka lauoho i hoʻoulu, e hoʻomoʻi iā lākou ma nā ʻaoʻao a pau me kahi varnish fixative nāwaliwali.

3. E hōʻuluʻulu i kou lauoho i ka ʻaoʻao me kahi aniani puni. Mai hoʻohikina piha iā lākou, akā hoʻomaʻemaʻe wale ia ma luna.

4. ʻO ka paʻi hope loa o kahi huluhulu ahiahi wikiwiki me kou mau lima - kāpīpī i ka lauoho a pau me ka paʻa varnish ikaika.

Pehea e hana ai i nā curls lōʻihi, kiʻekiʻe

1. Inā he lauoho maoli ʻoe a ʻula ʻole a ʻulu paha nā lauoho i hōʻeha ma mua o nā curlers, a laila hoʻohui mua. Ma mua o ka hana ʻana i nā lōʻihi, nā curl kiʻekiʻe, nā lauoho ma nā ʻaoʻao a ma hope o kou poʻo, e hāpai a hoʻōla i luna. A laila e kāwili me ka invisibility i waiho wale ʻia nā hopena o ka lauoho.

2. E hoʻopili i ka lacquer hoʻomalu wela a pale i nā kaula laka e paʻa pono ana.

3. Huki i ka lauoho me ke kōkua o nā pihi uila.

4. A laila e ʻokiʻoki i nā ʻāpana me nā manamana lima a palu liʻiliʻi. Hāʻawi iā lākou i kahi hiʻohiʻona nani.

5. E hoʻōla i kou lauoho me kahi varnish fixative.

ʻO ka lauoho lauoho i ke kapa o "Malvina"

1. E hoʻopili i ka mousse aiʻole gel e hoʻomaʻemaʻe, lauoho maloʻo. Māhuahua i nā huahana hana hoʻonanea me ka lauoho o ka lauoho a me nā lima lima.

2. Puki i nā ʻokiʻoki me ke kōkua o nā pou uila aiʻole nā ​​boomerangs.

3. E hōʻuluʻulu i ka lauoho mai ka maka. Ma luna o ka lae, i hoʻopili ʻia ke lauoho me ka hulu nani.

4. Pēlā nā curls o kahi kāhiko o ke ahiahi i ke ʻano o "Malvina" mai pololei ʻole a lūlū no ka lōʻihi, e pīpī liʻiliʻi iā lākou me kahi varnish fixative.

Nā ʻōwili huhū

1. E hoʻopili i ka gel a i ka mousse hoʻi e hoʻomaʻemaʻe, a maloʻo, a laila e kaawale me ka nani i luna o ka lōʻihi o ka lauoho.

2. Pākuʻohi ka ʻahu ʻahu me ke kōkua o nā pou uila.

3. E kau i nā pahu i kekahi ʻaoʻao a hoʻopaʻa i hope o ka pepeiao me ka hiki ʻole ke loaʻa.

4. E hoʻolōʻihi i nā curl a me nā bangs me ka varnish-fixer.

5. Kāpī i nā curls i hope a ʻōleʻa ka lei a hāpai i luna, pono ke kuli.

6. Hiki iā ʻoe ke hoʻokaʻawale i ka lauoho me nā lauoho nani, nā lauoho hoʻonaninani me nā rhinestones a i ʻole nā ​​pua.

Hoke lauoho lōʻihi

1. ʻO ka hoʻopau ʻana i kahi hoke mai ka lauoho lōʻihi e hoʻomaka me ka hoʻohui ʻana i ka lauoho i hoʻokaʻawale.

2. E hoʻokaʻawale i ka lauoho ma ka lei me ka hōʻike ʻokoʻa.

3. Hana i kahi huelo lōʻihi mai ke oho lauoho ma ke kua o ke poʻo.

4. E hoʻokiʻekiʻe i ka ʻili a e hoʻopaʻa i ka lauoho me ka hiki ke hana i kahi ʻōpū. Hūnā i ka pau o ka lauoho i kēia sime, ka mea āu e hoʻolaha ai i nā wahi hoʻoponopono, me he mea lā e pālahalaha ana ʻoe i ka pā.

5. Hoʻokomo i nā pale ākea i ka ʻaoʻao.

6. E hoʻomoʻi i nā pale bang me ka lauoho a kau i ia nani ma ke poʻo.

7. hoʻopaʻa i nā hoʻopau o nā bangs me ke kōkua o invisibility i ka cochlea.

Keokeʻo lauoho Ponytail

1. Hana i kahi huʻu kiʻekiʻe ma ka lei me ka pulu elastic.

2. Hōʻawale i kahi ʻāpana liʻiliʻi o ka lauoho mai ka pipi a kāʻei iā ia a puni ke kumu o ka huʻu e uhi ai ka elastic.

3. Ma ke kumu o ka huelo, e hoʻokomo i nā lepili me nā rhinestones a i ʻole nā ​​pua.

ʻO ke kāwele ʻana i ka hae ma ka lauoho lōʻihi

1. Ma mua o ka hoʻomaka ʻana i ka hoʻoili ʻana i ka bandella i ka lauoho loloa, e hoʻohaʻahaʻa i kahi ʻili i hope o ke poʻo.

2. E hoʻokaʻawale i ka ʻili i nā kaula.

3. E koli i kēlā me kēia manamana lima me ka hae a kuʻi ʻia i ke kumu o ka huelo me kahi mākē lauoho. Hiki iā ʻoe ke hoʻohana i nā kaila hiʻona.

4. Inā he pā, e hoʻowalewale wale ʻia me nā pou uila.

5. Inā ʻuluʻulu ka lauoho, me ka hōʻole ʻole, e kāʻī iā ia me kahi varnish me nā sparkles.

ʻO ka lauoho no ka lauoho lōʻihi i ke kapa o Madame Pompadour

1. E noi i ka mousse e hoʻomaʻemaʻe, a maloʻo ke kāʻei iā ia me nā pā uila. Pono ʻoe i nā curl ma kou poʻo āpau.

2. E hoʻokaʻawale i kahi o nā lauoho mai ka lae a i ka lei mai ke koena o ka lauoho a hōʻuluʻulu i kahi manawa.

3. Hoʻopili i ke koena o ka lauoho me kahi wīwī hāwele ma hope o ke poʻo a i waiho wale nā ​​kihi.

4. hoʻohui i ka lauoho i hoʻokaʻawale i ke poʻo o ke poʻo i nā aʻa.

5. Kāwili i ka lauoho i hoʻopili ʻia me ka wīwī, kāpīpī iā ia ma nā ʻaoʻao a pau me ka lacquer-fixer a hoʻopaʻa iā ia me nā lau hulu.

6. Hoʻopili i nā pito o ka lauoho mai ka ʻūwī haʻahaʻa me nā pale uila e moe lākou i ka ala like ma ka lauoho mai ka lālā kiʻekiʻe. E hoʻopaʻa iā lākou me nā meaʻala ʻaʻole lākou e lele kaʻawale. E hoʻōki i kou lauoho i ka lauoho lōʻihi o Madame Pompadour me kahi varnish fixative.

Kūpono kūmole o ka lauoho lōʻihi

1. Hoʻokomo i ka lauoho lōʻihi, maʻemaʻe.

2. E hoʻohana i kahi pōpō palika, hana i kahi huelo kiʻekiʻe ma luna o ke poʻo.

3. Kāwili i ka huelo i ka tourniquet i nā ʻaoʻao me ka uaki.

4. E kau i ka tourniquet i kahi kikoʻī a puni ke kumu o ka huelo.

5. Me ka ʻōkuhi a me nā manamana lima waena, e huki i ka manamana a ke kāʻei i ke kikowaena o ke kuʻi.

6. E hoʻopaʻa i ka paʻa o ka lauoho loloa i ka hopena me nā wīwī. ʻElua lawa lāʻau lāʻau - hoʻokahi ma kēlā me kēia ʻaoʻao o ka puʻupuʻu.

ʻĀwī wīwī māmā me ka lipia

He ʻano puʻupuʻu kūʻono like ʻole e like me kahi kaikamahine puʻupuʻu no ke kaikamahine liʻiliʻi ma kahi pāʻina puka i loko o kahi kindergarten. Hiki i nā mākua ke hana i ka ulana manuahi e like me kā lākou pono iho a i ka loaʻa ʻole o ka manawa kūʻokoʻa. ʻO nā ʻōlima i hana ʻia me ka hoʻohana ʻana i ka iwi-iwi, nā wīwī Farani, nā braids-wreaths a puni ke poʻo, e ulana ana i nā ʻehā a ʻelima paha mau kaula. No ka hoʻolilo ʻana i ka pena ʻana no ka ʻaha hoʻoleina e hoʻolalelale loa ʻia, e hoʻopiha ʻia me nā lauoho, nā pua, nā kīkī. Eia ka ho'ākāka nei i kahi ala maʻalahi e kalai ai i kahi kaula i loko o ka mea paa:

  1. Hoʻokomo i ka lauoho maʻemaʻe maikaʻi, e hōʻiliʻili i nā laka i kahi huelo.
  2. Lawe ʻoe i kahi pālahalaha o ka laulā ākea, hūnā i ka elast me ia. He mea nui ia e like me ka lōʻihi o nā pa i nā ʻaoʻao ʻelua.
  3. E hoʻokaʻawale i ka lauoho i nā manamana ʻekolu, e hoʻopili i nā kaula i nā mea kūʻokoʻa ʻelua.
  4. E hoʻolei i kahi puaʻa maʻamau.
  5. I ka hopena, hoʻoponopono iā ia me kahi kaula elastic, e hoʻonani iā ​​ia me kahi kiʻi hulu nani a i ke kakaka paha mai nā rib. I mea e ʻoi aku ka momi o ka pigtail, e hoʻolōʻihi i nā lauoho ma nā kihi o ka buke me kou mau manamana lima.

I ke ʻano kala

Ke nānā nei nā hulu o Retro i nā kaikamahine liʻiliʻi - nā pēpē kiʻekiʻe, nā pua nani a me nā lauoho lohi, i hoʻonani ʻia me ka lipopa, curl voluminous curls. No ka hōʻoluʻolu o ia ʻano kāhiko, ke aʻo ʻia e hana i loko o ka salona me kahi stylist ʻoihana, akā ma hope o ka hana ʻana, e hiki i kēlā me kēia makuahine ke hana i kēlā me kēia ʻano o ka ʻano i loko o ke ʻano kīwī me kona mau lima. E ho'āʻo e hana i kahi kāhiko kaulana i nā makahikiono i kapa ʻia ʻo ia he babette. No ia, pono ʻoe i kahi palau, nāpe, ke aila, nā lauoho lauoho, ka invisibility a me ka varnish. Eia kahi ʻōlelo aʻo i lea no ka hana ʻana i kahi babette:

  1. Hana i kahi huʻu kiʻekiʻe ma ka lei.
  2. E kuʻi i ka mea wili i ka lehelehe o ka huelo, e hoʻopili ana i nā kī ma ka lae. Hiki iā ʻoe ke hoʻohana i nā studs.
  3. E hohola i kou lauoho ma luna o ka ʻili o ka wīwī, e kau i kahi pā elastic ma luna.
  4. Hūnā i ke koena a kau ʻia ma lalo o ka wili.
  5. E hoʻopili me ka varnish, hoʻonani me kahi hulu a i ʻole ka lipine. Ua mākaukau nā pēpē kila.

ʻO nā pale kuʻekuʻe me ka ulana

ʻO nā curl stylish he kiʻi nani no ke puka puka, e maʻalahi e hoʻokō ma ka home. No ka hana i nā curl, pono ʻoe i kahi hoʻonohonoho o nā curler nui a i ʻole nā ​​halihali, he lei maikaʻi loa no lākou e lilo i mau poni lauoho lauoho. Inā makemake ʻoe i nā ʻupena liʻiliʻi, i ka pō ke hiki iā ʻoe ke makani i ka lauoho o kāu kaikamahine me nā lauoho lauoho. I mea e kūlike ʻole ai ka pena a me ke ʻano he ʻano keu, hoʻohana ʻole i ka ulana. Hiki iā ʻoe ke kānana aku i nā ʻōpala i ka lōʻihi holoʻokoʻa me kahi wai-scythe-wai a hana paha i kahi braid-spikelet nani ma ka ʻaoʻao hema a ma ka ʻaoʻao hema paha, kīwili i nā kālai liʻiliʻi.

He aha ka lauoho e hana ai no ka lauoho lōʻihi

ʻOi aku ka nui o nā koho ʻoi aku nā kaikamahine me nā lauoho lauoho nā puka no ke kime ma ka kindergarten ma mua o nā kuʻuna loloa lauoho, akā hiki nō i nā hoahānau a me nā mea hana hulu ke hana hou i nā hulu nani a me ka huluhulu. Inā makemake ʻoe e hana i kahi kiʻi nani, pākuhi, e hōʻiliʻili i nā kaula kuʻekuʻe i kahi paiena a ʻohi paha. No nā kamāliʻiwahine liʻiliʻi, e kāʻei pono i ka lei aliʻi diadem, a ʻo nā kaikamahine aloha a nani hoʻi e hoʻoliʻiliʻi maikaʻi i ke ʻano Helene. E ʻike ma lalo i nā koho no ka hoʻolālā ʻana i ka maʻalahi, wikiwiki a me ka mea nui - nā huluhulu nani no ka pāʻina puka puka kindergarten.

Hoʻololi loa ka huluhulu kapa hulu a me ka manawa like: ʻo nā ʻano like ʻole o ka lauoho i hōʻuluʻulu ʻia o ke kaikamahine e lole ʻia no nā hana, i hana ʻia no nā ʻoliʻoli a me nā hanana ʻoihana - nā puka helu, nā lāʻaina, nā hālāwai kūkā. No ka nānā aku o ka pena e like me ka nani o ka pena, e hoʻopiha ʻia e ka ulana a me nā mea i loaʻa: nā lauoho, nā mea ʻala, nā lau a me nā pua hou, tiaras, ke kakikō, nā pāpale, nā pale, nā manina, nā mea nani i ka momi. Eia kekahi ʻōlelo aʻo ia e kōkua iā ʻoe e hana i kahi puʻukū nani no kāu kaikamahine puka puka mai:

  1. E hōʻiliʻili i ka lauoho i loko o kahi pony pony kiʻekiʻe i ka lei, lawe i kahi elast a paʻa, e hoʻopaʻa pono i nā ʻāpana i ʻohi ʻia ai. Hoʻokaʻawale i kahi - pono ʻoe e pono ai i kahi puaʻa.
  2. Hoʻomaka i ke kāʻei i ka ʻili o ka lauoho a puni ke kinipōpō, me ka manawa i ka hoʻoponopono ʻana iā ia me nā lau hulu a i ʻole ʻike ʻia. Hōʻoia i kahi kū ʻole ʻole o nā kaula.
  3. Kuhi i ka ʻōiwi i hoʻokaʻawale ʻia (kahi hana mua) me kahi puaʻa maʻamau a i ʻole kahi ʻele i ka "iʻa o ka iʻa", e kuli i ka ʻōpala i hopena ʻia.
  4. Mālama i ka hopena me ka wili lauoho. Ua mākaukau kāohi i ka kindergarten.

Me ka lei poʻo lei lei aliʻi

E lilo nā mea hoʻohui i mea hoʻohui maikaʻi i ka hulu o nā keiki no ke puka puka ma ka māla. ʻIke nani nā kaikamahine i nā hiʻohiʻona ʻē aʻe o ka mania a i ʻole ka lei, ka mea e huki i ka nānā a hoʻokaʻawale i ke keiki mai nā poʻe ʻē aʻe. A ʻoi aku ka mea liʻiliʻi ma ke kaikamahine liʻiliʻi, ʻaʻole e kau ma luna o ke kiʻi. ʻIke nui ka lei i nā curls kuokoa, me kahi pūʻū neat neat, me ke kiʻi Helene. E hui pū me nā diadem, nui, ʻokiʻoki loloa e nānā. E nānā i nā koho no nā kala a nā keiki, i hoʻonani ʻia me ka mea hoʻonani nani.

I ke kāhea greek

Ke kūloko mau nei nā kala kala Helene, lokomaikaʻi, he hōʻailona o ke ʻano nani. Ke koho ʻana i ke kaikamahine no ke koho ʻana no ka matinee puka i ke kau kula, ʻaʻole ʻoe e mihi. Mālama loa ke ʻano Helene i loko o ke aniani o ka hoʻomaha, ʻike maikaʻi ke lauoho o ke keiki i nā kiʻi hoʻomaha. ʻO nā hōʻailona nui o kēia kiʻi he palupalu, crumbling curls, neat braids a puni ke poʻo, semi-hōʻiliʻili a ʻiliʻili piha ʻole i ka lauoho. E hoʻokaʻawale nā ​​mea kāhiko i kēlā mau ʻili: nā kaula ʻelima, nā kaula elastic, nā pāpale, nā kāhiko me ka hulu, nā lauoho hulu.

ʻO nā lauoho kala hoʻomaha maʻalahi no ka lauoho pōkole

ʻOiai ʻaʻole nui nā koho o nā kaikamahine ʻōpō o ke kaikamahine pōkole o nā koho kāhea hoʻolelima, ʻo ka lōʻihi e loaʻa i kahi pono ʻole: ʻo ke kiʻi i koho ʻia hiki ke hana koke a ʻaʻohe nui. ʻOiai inā he manawa liʻiliʻi ʻole ka makuahine e hoʻomaʻamaʻa i ke oho o kāna pēpē pēpē, ʻaʻohe mea hewa ʻole o kēlā - ma kahi ʻāpana a i ʻole kekahi puʻupuʻu pōkole, hiki ke hana ʻia nā kākahu lauoho i loko o kahi mau minuke. Hiki iā ia ke lilo i nā curl playful, i ka ulana hoʻonaninani, nā lei e hiki ai ke hoʻohui ʻia me nā kaula elastic, rims, a me kahi diadem.

Me nā kaula kaulahao

No nā matinees puka puka mahina ma ka kindergarten, maikaʻi loa nā lauoho me nā kaula elastic. No ka laʻana, hiki i ka makuahine ke hana i kahi kālele manamana a nani hoʻi. No ka hana i kēia, pono ʻoe e hoʻokaʻawale i ka lauoho ma ka ʻaoʻao kuʻuna (e 6-10 kenimika) me kahi māhele hoʻokaʻawale. A laila pono ʻoe e hoʻohui i kekahi mau ʻāpana kuʻuna - hiki iā lākou ke komo i ka lae a hiki paha i ka manawa like i nā wahi kino. ʻAʻohe 5-6 mau māhele. Ma nā kihi hopena e pono ai, pono ʻoe e kānana i nā pigtails liʻiliʻi ma ke poʻo i ka mahelehele ʻūʻī, a laila e hoʻoponopono me nā kaula ʻōpala liʻiliʻi.

Mākeke māmā me ka rim

ʻO nā ʻāpana liʻiliʻi a me nā leʻaleʻa he ala maʻalahi e ʻoluʻolu ai kāu pēpē. No ka hana ʻana iā lākou, pono ʻoe i nā curlers liʻiliʻi a i ʻole nā ​​pī liʻiliʻi paha me kahi nozzle liʻiliʻi liʻiliʻi (e pili ana iā 2 mau kenimika). No ka mālama ponoʻana i ka lauoho i ka wā hiki i ka hoʻokuʻu mai ka kindergarten, pono ia e hoʻomaʻamaʻa i nā kuʻekuʻu palu me kahi mousse kūikawā. A laila pono lākou e ʻānai ʻia - mai ka palena o ka occipital i ka lei. No ka nui, hiki i ka makuahine ke hana i ke keiki ma kahi ʻili liʻiliʻi. E hoʻoholo ʻia ka hopena hope me ka varnish, a ʻo ka hopena hope loa e kau ʻia ana i ka rim ʻano hāmeʻa.

Nā pōpō liʻiliʻi e nānā nui i kahi pōkoki pōkole me nā bangs. I mea e hana ai iā lākou, hiki i ka māmā ke hoʻohana i nā kaula elastic (no ka ʻāpana maʻalahi) a i ʻole ʻehā (no laila e huli i ka lauoho e neʻe i ka palena mua. A ʻo ke ʻano o ka minamina o ka nānā ʻana he ʻoliʻoli, pono e hoʻopuni ʻia ka hopena o nā huelo me ke kōkua o nā poni uila a me nā curlers wela. Hiki iā ʻoe ke hana i nā curls liʻiliʻi me ke kōkua o nā lauoho, kahi e hōʻeha ʻia nā manamana ma mua o ka hiamoe. E hoʻokaʻawale i nā ʻīpī i hoʻopau ʻia me nā kakaka nui, nā pua nani, nā kakaka liʻiliʻi i hana ʻia me nā lei satin.

Ke hoʻolōʻihi i ka lauoho no ka puka puka kūpono, hiki i ka makuahine ke lawe i kāna kaikamahine i kahi mea ulaula lauoho. E hoʻoholo koke ʻo ka loea loea i kahi ʻano kūpono i ke kaikamahine, pehea e ʻano maikaʻi ai ka lauoho. Akā inā ʻaʻole he manawa kūpono e kipa ai i kahi loea, nā wikiō aʻoi aku ma lalo e hāʻawi i ka kōkua koʻikoʻi iā ʻoe. Wahi a lākou, ʻo nā mea ʻaʻole i hana i ka huluhulu paʻakikī ma mua o ka hiki ke hoʻihoʻi i nā pālala nani no kā lākou kaikamahine i ke ʻano makahiki ma mua o ka manawa.

ʻO ke kūlani wikiō aʻoaʻo-i-ala pae aʻe

Laki - he lei nani o nā keiki. Nui nā ʻanoʻokoʻa: nā kakaka no kēlā me kēia lā, nā mea i hana ʻole ʻia me ka hoʻohana ʻole o ka varnish, a me kahi kakō ʻoihana paʻakikī. E hana iā ia, e hoʻomākaukau i kahi hui elastic, invisibility, kahi hoʻohui kūikawā no ka hoʻohui ʻana, kahi hao no nā curl curling, clamps no ka hoʻoponopono ʻana, varnish, e hoʻoponopono i ka hopena. ʻO ka hopena he lauoho hoihoi a hoʻonani. E nānā i ka ʻōkuhi wikiō kikoʻī:

Ke koho nei i kahi huluhulu nani no nā kaikamahine me kahi hoʻolālā lauoho maikaʻi, kū pinepine nā pilikia i ʻike ʻole ʻia no kā lākou poʻe hoa me nā kaula ākea. Inā nō hoʻi ʻoe ma ke ʻano like, hoʻohālikelike i ka ʻike i kou makuahine, i hiki iā ia ke hōʻoia e nānā i nā ʻōwili manamana. E hoʻomākaukau i ʻelua mau kaula elastic no ka hoʻoponopono, kahi kipi lauoho, kahi kiʻi lauoho maikaʻi e hoʻonani i ka hopena. No ka hoʻolauleʻa ʻana i kēia ululāʻau, hoʻolalelupelu i ka hakahaka o nā pigtails me ka huki ʻana i nā kaʻi liʻiliʻi o lākou ma nā kihi.

ʻO nā hiʻohiʻona beige no ka nānā.

ʻO nā kāmaʻa Beige me kahi ʻulaʻula a me nā kuʻekuʻe kiʻekiʻe, ʻo ia ka mea e ʻike ai i nā hale fashion, ʻo ia ʻo Louboutin a me Jimmy Chu. I ka hōʻiliʻili o nā hiʻohiʻona ʻano momona he mau huahana me ka ihu hāmama. ʻOi aku e like me nā kāmaʻa lole - nā hiʻohiʻona me ka kuʻekuʻe hānau. ʻO kēia nā kāmaʻa nani loa i hui pū ʻia me nā koho like ʻole o nā kiʻi.

E like me nā mea hoʻonaninani, ʻoi aku ka nani o nā hiʻohiʻona varnish. Hoʻohana pinepine ʻia ka Suede e hana i kahi kāohi i nā pale beige. ʻO nā moku ākea nā lāʻau ākea i loaʻa i ka hiʻona, hiki ke ʻike ʻia i ke kiʻi ma lalo nei.

ʻUhane ʻuhane

Loaʻa nā mea huna o kahi hiʻohiʻona kūloko i nā kikoʻī, ʻo ia hoʻi i loko o nā mea nani. ʻOiai inā ʻaʻole ʻoe i makemake i kā lākou punahele nui loa, e hoʻonani nā mea nani PANDORA iā ʻoe - e hōʻiliʻili i kekahi mau apo i hoʻokahi hoʻonohonoho a kau paha ma nā manamana lima like, he nui nā koho!

ʻO ka minimalism i hoʻonohonoho ʻia e nā mea nani e kūpono i ka lole ponoʻī iā ia iho. He kiʻi ʻole i unuhi ʻia e hoʻohui pū i kekahi mau hiʻohiʻona o kēia manawa, mai nā poʻohiwi wehe a hiki i nā kāmaʻa platform a me nā kala metallic, kūpono iā ʻoe.

Kaumaka

Hōʻike ka ʻatikala ma kahi paʻa i kāu papa kuhikuhi, a hōʻiliʻili paha ʻoe i nā kiʻi ʻoluʻolu loa mai nā nūpepa papaha i loko o kahi pona huna no ka hoʻowalewale? ʻOiaʻiʻo i kēia pākuhi he nui wale nā ​​kiʻi o nā hōkū e hele nei i kekahi o nā hiʻohiʻona nui o ka manawa - set mai nā aniani. ʻO kēia mau mea āu e ʻike ai ma PANDORA - kūpono lākou no kahi lole nani e hoʻokūkū ana i ke kiʻi!

E hoʻohui pū ʻia ke kiʻi a kākoʻo ʻia e nā kāmaʻa hoʻonaninani hoʻonani me nā mea ulana, a me kahi aniani huluhulu piha me ke kākau ʻōlelo

Maika Pono

No ke aha e kūʻai ai i kahi lei koʻikoʻi no ke kālā pupule a i ke kāhiko ahiahi paha i kālai ʻia me nā rhinestones, i ke ʻano o hoʻokahi ahiahi, i ka wā e hiki ai iā ʻoe ke kūʻai i ke kīʻaha a laila ʻoe e ʻaʻa hou ai? Kūmaʻa piha mākou me ʻoe - ka hoʻomaʻamaʻa a me ka meʻoniʻoni ponoʻī e hoʻokele i ka honua o ke ʻano i kēia lā! No laila, e kiʻi wiwo aku i kahi kāʻei o nā apo PANDORA, e lilo iā ʻoe i ʻoi aku ka maikaʻi ma mua o hoʻokahi manawa i loko o nā hoʻokolohua ʻoi aʻe i ka wā e hiki mai ana - e noʻonoʻo wale i nā kiʻi he nui hiki iā ʻoe ke hoʻokomo i nā apo PANDORA nani - ʻaʻole ʻoe e ʻike i nā mea nani kūpono aku!

Eia kekahi, ke hilinaʻi nei mākou i ka lole lole hui minimalist (ua hōʻea i kēia kauwela!), Kahi blazer maʻamau elongated a e hui pū ana i nā kāmaʻa me ka kuʻekuʻe paʻa. E hoʻopau i kahi ʻeke ʻē aʻe i ka nānā.

ʻO ke aliʻi wahine aloha

Ma waena o kāu kiʻi ʻoniʻoni, aia nā moʻolelo aloha, a i kou wā kamaliʻi kāu moemoeā e lilo i mōʻī wahine maoli? A laila ua hiki i ka manawa e hoʻokō ai i kāu moeʻuhane, ʻoiai ʻo ʻoe no ka mea ʻo ʻoe nā ʻano kaila i kou ʻaoʻao! ʻO ka mua, e hoʻolohe pono i ka mea hale PANDORA - pono i ka nui o ke kaikamahine ke ʻano nani a maikaʻi hoʻi i nā apo, kūpono? ʻĀ, ʻo ia ka mea liʻiliʻi - nā lole maoli o ke kapa kūlohelohe i hoʻopiha ʻia e nā pāpale ballet eli ma nā kihi e hoʻonani i nā kuʻekuʻe maikaʻi ʻana, a me kahi kakaka i pāʻani pāʻani i ke kani pū me ia.

I ke koho ʻana mai i nā kiʻi nani he nui me nā kiʻi o ke kiʻi hoʻohālike o nā mea heluhelu o kā mākou poʻe heluhelu i nā ʻelima maikaʻi loa ʻelima, ʻaʻole i kahi hana maʻalahi! Akā ua hana mākou.

No laila, ua hiki mai ka manawa e hōʻike aku i nā inoa o nā poʻe pōmaikaʻi. ʻO kā mākou makana kala (a me ka hana nui o kēia kauwela) - ke apo PANDORA - loaʻa iā:

Aloha nui i nā mea lanakila a hoʻomanaʻo a loaʻa iā mākou he hoʻokūkū hou ma mua, i kēlā manawa e lanakila ai ʻoe. Pōmaikaʻi iā ʻoe