Nā Hāmeʻa a me nā pono hana

5 mau laina o ka shampoos mai TM - NIVEA

Hāʻawi ka inoa honua kaulana ʻo Nivea i kahi koho nui o nā mea hoʻonaninani a me ka huahana mālama kino no ka maka, ke kino a me ka lauoho. ʻO kekahi o nā mea kaulana kaulana o ka brand, ʻo ia ka laina o ka mālama lauoho. ʻAʻole ʻo Nivea shampoos e hoʻomaʻemaʻe wale i ka lauoho, akā e hāʻawi pū i ka mālama ʻoluʻolu. Hoʻolālā ʻia kēlā me kēia kahaha i nā hiʻohiʻona a me nā pono o nā ʻano like ʻole.

ʻO kahi hiʻohiʻona inoa

ʻO Nivea kahi hōʻailona Kelemania o Beiersdorf AG, i hoʻokumu ʻia ma ka 1890. I kēia manawa, ʻo ia kekahi o nā mea alakaʻi nui o ka mālama a me nā mea hoʻonaninani, mahalo i nā ʻōnaehana holomua o nā huahana hou ua hoʻokumu ʻia ma luna o ka mōʻaukala o ka hui. Aia ke keʻena koʻikoʻi o ka mea kūʻai me kāna keʻena huna e kū nei i Hamburg. Eia kekahi, ʻoi aku ma mua o nā 50 limahana limahana hana ma ka honua holoʻokoʻa. Loaʻa nā laina huahana o Nivea i nā manamana wahine a me nā kāne.

He mea pono ia e mahalo ʻia ana ka hana ʻana o nā huahana Nivea: ʻaʻole i hoʻāʻo ʻia ka huahana ma luna o nā holoholona, ​​ʻaʻole i hoʻokomo ʻia ka aila hinu i nā huahana inoa inoa, a ʻo nā mea pāhaʻi a pau no nā huahana he 100% e kaha kiʻi ʻia, kahi e hoʻemi nui ʻia ai ka nui o nā koina hana hana.

Hoʻohuikahi Polokalamu

ʻO Nivea kekahi o nā alakaʻi i ke mākeke no nā huahana mālama lauoho. Hoʻohana ka ʻoihana i ka ʻenehana hou, ka mea e hōʻoia ai i ka hana o nā mālama kiʻekiʻe a me nā huahana cosmetic. Hoʻopili pū ka hui me ka pūlohelohe kāne a me ka wahine, nā shampo no ka lauoho maloʻo, aʻaila, curly a nāwaliwali. Hiki iā ʻoe ke koho i kahi mea e hoʻonui ai i ka nui, hāʻawi i ke aniani a i ʻole hoʻi.

Kalani

Shampoo-mālama "Pure & Natural" hoʻomaʻemaʻe mālie a hoʻoikaikaʻia, mālama mālie i ke poʻo a hoʻomaʻemaʻe i ke kaʻina o ka hoʻohui. Ka pūnāwai o ka huahana nā waiwai kūlohelohe e like me: argan oil, macadamia nut oil, aloe vera extract. Eia kekahi, loaʻa i ka huahana kahi mea kūlohelohe kūikawā. ʻUkuiLauithoʻomohala ʻia e nā poʻe ʻoihana Nivea loea e pale aku ai i nā hopena o nā mea kūlohelohe ʻole maikaʻi. He kūpono ia i ka Shampoo no nāʻaoʻao āpau.

ʻO kekahi huahana kaulana loa i ka laina o nā shampoos kāne kāne shampoo-mālama "i ke ʻano o ka hoʻomaʻemaʻe." ʻAʻole i loaʻa i ka huahana nā wae i nā mea kemikino (silicones, parabens a me nā meaʻono). Hoʻolālā kūpono no ka hoʻohana ʻana i kēlā me kēia lā, hoʻomaʻemaʻe a hōʻoluʻolu i ka lauoho a me ke poʻo. Hōʻailona ka mea pū me nā aloe vera.

No ka leo

ʻO ka pilikia o ka nui o nā kaikamahine he hemahema o ka nui a me ka elasticity o ka lauoho. ʻIke ʻo Nivea pehea e hoʻoponopono ai i kēia:

  • Shampoo-mālama "Volume a me ka mālama" Hoʻolālā kūpono no ka mānoanoa, ka hemahema o ka nui, nā curl. ʻO ka huluhulu kola ka hopena ikaika i ka ʻili o ka lauoho, no ka mea e hāpai ʻia ka lauoho ma ke aʻa, e hana ana i ka nui o ka makemake. A ʻo ka ʻōmaʻomaʻo hou e hoʻokumu i ka hoʻokumu o ka huahana e mālama i ka olakino o ka lauoho a me ke poʻo.
  • "Mālamalama a me ka nui" - ʻO ka shampoo Nivea, aia nā microparticles o nā daimana, hāʻawi i kahi kukui kūlohelohe a me ka mālamalama e pale i nā ʻalohi a nāwaliwali. Pēlā pū, me ka hoʻohana maʻamau o ka huahana, e loaʻa lākou i ka mea hoʻonani kahaha ʻole me ke kaupaona ʻana.

No ke ʻano ʻoi

ʻO ka mea momona he mea e pono ai ke ʻano o ka lauoho: mai ka mānoanoa a pololei hoʻi i ka nāwaliwali nāwaliwali. Kau Shampoo Nivea "Kekuhi Puhi" hoʻoneʻe i ka lua o ka uila, a laila e hōʻoia i ka ʻalike a me nā palupalu o nā curls, lilo lākou i ke hoʻolohe a maʻalahi me ka hoʻohana ʻana, a noho mau ka hopena o ka noi. Mālama ka huahana i ka twisting a pale i ka umauma, a he kōkua pū nō hoʻi e hoʻoponopono i nā ʻāpana tangled i ka lōʻihi holoʻokoʻa (mai nā aʻa a hiki i nā hopena). Aia ka ʻike wai keratin a me ka kaha magnolia extract.

ʻO kahi ala kūpono e lilo ai no nā pihi curl maikaʻiʻole.

No ka ʻike ʻole

ʻO kahi pahuhopu kūikawā o Nivea kukui a pulu i kahi kūloko kila.

  • No ka lauoho lauoho me ka ulana a me ke kukui, maikaʻi loa Shampoo "Mālama a mālama", aia kahi pahuhopu maopopo a maopopo loa - e hāʻawi aku i ka mālamalama a me ka mālamalama i nā curl. Aia nā microparticles o nā daimana e hōʻike ana i ka māmā a hoʻomaha i ka lauoho ola. Aia ka pahuhopu i ka hopena cumulative, i.e. hoʻolako nui ʻia kona ʻōnaehana ʻana i ka hopena: ke waiho nei ka gloss i ka wā lōʻihi, a ʻo nā curls lākou i lilo i elastic a mau i ka pale.
  • Ua hoʻāʻo ʻia ka dermatologically Nā Pāʻani Kāwili Loaʻa ka wai wai keratin a me nā protein silk. Hāʻawi ka huahana ʻaʻole i ka hoihoi hou ʻana o ke ʻano maoli o ka lauoho, akā e hoʻomaikaʻi nō hoʻi. Eia kekahi, ma hope o ka hoʻopili ʻana i ka huahana, ua palupalu ke ʻano o ka lauoho.

E nānā ke ʻano o ke olakino a maikaʻi i nā lauoho kāne e ka Nivea Men Shampoo Charcoal Shampoo e pili ana i ka carbon. Hāʻawi ka mea hana i ka mālamaʻoluʻolu a me keʻoluʻolu, a ma hope o ka hoʻohana ʻana ia mea, ke noho nei ka manaʻo o ka ʻūhū hou no ka lā holoʻokoʻa. He ʻala ʻoluʻolu ʻoluʻolu loa.

No ka lauoho lōʻihi

ʻO ka lauoho loloa he hale hoʻonaʻauao kūikawā e pono ai ke nānā kokoke aku. ʻO ka hoʻohana ʻana o nā huahana mālama lau lauoho lōʻihi e hōʻoia i ka nani a me ke olakino o kekahi lauoho.

Hoʻihoʻi hou ʻO Shampoo "Ke poʻo o ka lauoho lōʻihi" mai nā Nivea e hōʻoia i ka hoʻihoʻi triple o nā curls lōʻihi mai nā aʻa a i nā ʻōlelo aʻoaʻo. ʻAʻole hoʻoikaika wale ka huahana, akā e hoʻihoʻi i ka ʻano a hāʻawi i ke aniani. Hoʻonui ʻia ke ʻano wai kalatin, kahi e hānai ai i nā ʻōpala i kahi hohonu hohonu, kahi e kōkua ai i ka hoʻokuʻu wikiwiki i ka ulu olakino. A Aila ʻaila Babassu hoʻoikaika i nā curl mai ke kumu nui, e hoʻopili ana i ke ʻano kūlohelohe o ka lauoho i hoʻopau ʻia a pale i nā kihi e ʻoki ʻia.

ʻO ka hoʻohana mau ʻana i ka shampoo e hoʻolilo iā lākou i ka makika, hoʻōla a me ke olakino.

No ka hoʻonui i ka hopena, pono ʻoe e hoʻohana i ka ʻōlelo aʻo a Sally Brooks, ka luna hoʻomalu o Nivea Hair:

  • Holoi wale ka lūlū a lau ʻole.
  • Ma hope o ka holoi ʻana, pono lōlū ʻia ka lauoho me kahi kāwele me ka ʻole o ka huki ʻana.
  • Pono ke kau ʻana o ka nozzle no ka hoʻomoʻo ʻana i ka wā e maloʻo ai e hōʻoia pono ai ka mālie.
  • I hoʻokahi pule pono e hoʻohana i nā hoʻāliʻi hou.

ʻO ka mea huna i nā lauoho nani mai Sally Brooks ma ke wikiō e hiki mai ana.

No nā palupalu nāwaliwali, ua hoʻomohala ʻo Nivea i kahi papahana kūikawā o ka hoʻihoʻi ʻana o ka naʻau, i kālai ʻia i ka mālama shampoo "Hoʻomai a me ka mālama ʻana." Pono ka huahana no nā kaikamahine me nā lauoho maloʻo a hōʻino. ʻO ka huahana ka huahana Keradetect, e hoʻomaopopo ana i nā ʻāpana i pili ʻia o ka lauoho a he hana i manaʻo ʻia e hoʻihoʻi i nā pale.

ʻO ka poino e hoʻopiʻi ʻia e nā kumu o waho (ke kāohi ʻana me ka hairdryer, ka hoʻohana ʻana i ka wai waiola) ʻaʻole pili wale i ka ʻili o waho, akā ke pili pū i ka lauoho. No laila, ʻo kaʻoiaʻiʻo o ke huahana i loaʻa kaila ʻaila makadamiaʻo ka mea hoʻoikaika i ka lauoho mai loko a me kahi mea kūikawā o Eucerit e pale aku i ka waho.

Kahalulu kaila NIVEA

Hoʻohana maʻamau nā Nivea cosmetologists i nā hana houʻana i ka hana ʻana o kahi laina o nā huahana mālama lauoho. ʻO kēlā me kēia kahawai hou ka hoʻohana ʻana i nā ʻenehana o kēia mau mea i hāpai i ka hoʻihoʻi, hānai i nā lauoho a pau, mālama pono i ke poʻo, kōkua i ke kāʻei me ka ʻole o nā pōʻino.

Hōʻike nā huahana o ka lauoho mai TM "NIVEA" i kēlā mau huahana e hiki ke hoʻokaʻawale ʻia i loko o ʻelua mau pūʻulu nui:

  • ʻO ka mālama lauoho. Hoʻopili pū kekahi me nā shampoos a me nā kamaʻilio.

ʻ Carelelo lauoho lauoho

He huahana hou kēlā me kēia huahana i ka mālama a me ka nani o kou lauoho. Hoʻokaʻawale ʻia nā hua mālama curls āpau o kēia hōʻailona i nā māhele, e kōkua ana e loaʻa koke i ke koho kūpono no ka mea kūʻai aku, ma muli o ka pono a me ke ʻano o ka lauoho.

  • ʻO nā huahana no ka pena ʻana. Hōʻuluʻulu kēia pūʻulu i nā mousses a me nā varnish me nā paeʻokoʻa o ka hoʻoponopono ʻana, e kōkua ana i ke kāohi a hoʻopaʻa i kou lauoho i ka lā āpau, e mālama i kou lauoho.

Hoʻohana ʻia nā huahana lauoho mai TM "NIVEA" ʻaʻole i ka home wale nō, akā ua loaʻa nō hoʻi iā lākou ko lākou ʻike ma waena o nā mea hana lauoho a me nā stylist. ʻO ke kumukūʻai kumukūʻai o Nivea shampoo e pili ana iā 90 mau rubles.

Kahi ʻana o ka lauoho shampoos Nivea

ʻO kahi laina hou o nā shampoos e loaʻa i ka keratin wai

ʻO ka mea i hala aku nei, ʻo ka lālani hou o nā shampoos, aia kahi catin keratin, i holo aku nei ma ke kūʻai aku.

Hoʻonui maikaʻi kēia mea i ka hoʻolālā, ʻo ka mea nui o ka lauoho e loaʻa ai. Ma waho o ka mea hana, ua komo pū ka mea hoʻohui i nā mea ʻē aʻe e hāʻawi ai i ka hānai a me ka mālama i nā curl. Inā ʻoe e aʻo i ka laina āpau o nā shampoos, a laila hoʻokaʻawale ʻia lākou i kahi ʻano me nā hiʻohiʻona hiʻona.

Hoʻolālā ʻia kēlā me kēia laina ma kahi shampoos, e ʻoluʻolu hoʻi i nā pūʻulu e ke ʻano o ka lauoho (ʻaila, maʻamau, maloʻo). He mea nui e hoʻohana i ka conditioner ma kahi o shampoo. E nānā mākou i ka shampoo Nivea, i kau i ka manaʻo o nā poʻe i hoʻāʻo i nā huahana o nā kola a me nā mea a ka mea hana i hoʻohiki ai.

Loaʻa i kēlā me kēia shampoo kona shampoo ponoʻī

ʻO ka shampoo a ka wahine "Pure & Natural" - ka mana o ke ʻano ma ke ʻano o ka hoʻoulu ʻana, hoʻihoʻi hou a mālama

Hāʻawi kēlā me kēlā me kēia limahana i ke olakino i nā curl me ke kōkua o nā mea kūlohelohe. Ua hana pū ʻia ʻo TM "NIVEA" i kahi shampoo e pili ana i nā mea kūlohelohe.

ʻO Shampoo mai ka hana Pure & Natural

ʻAʻohe Shampoo mai ka Pure & Natural series i loaʻa i ka parabens, nā silicones.

Akā no kāna mea kūlohelohe āpau, i ʻōlelo ai ka mea hana, inā e ʻike pono ʻoe i ka hoʻopili ʻana o ka huahana, ʻike ʻoe ʻaʻole hiki i ka ʻĀina "NIVEA" hiki ke hana ʻole me ka lauritic sulfate.

Kāhea pono i ka Shampoo Pono

No nā wahine he nui, ʻo ka hiki i ka shampoo ke mālama i ka volume ma ke poʻo he mea koʻikoʻi.

ʻO Shampoo e hoʻohui i ka nui o kou lauoho

Hoʻomaopopo i kēia, hana nā cosmetologists o TM "NIVEA" i kahi laina huahana "Effective Volume", kahi, e like me ka mea hana, piha loa kēia pilikia. Kūkulu ʻia ka hui me nā keratin wai, ka pahu o ka lau. Akā inā nānā ʻoe i nā loiloi mea kūʻai aku, ʻaʻole lākou he mau kūpono no ka manaʻo: aia nā mea maikaʻi a maikaʻi ʻole.

Oksana, Moscow. "ʻO ka manawa mua wau i hoʻāʻo ai i ka shampoo mai TM" NIVEA "me kahi palapala hoʻokele, aia i loko o kekahi o nā nīpepa wahine. ʻAʻole maikaʻi ka hopena. Ua hoʻoholo wau e kūʻai. Akā ma hope o ka hoʻohana mua ʻana au huhū loa, ʻoiai ka hoʻopau wale ʻana i kuʻu ʻokoʻa ma koʻu lauoho, e hana ana i ka nui. Ua lilo a loloa ka lauoho ma hope o ka hoʻohana ʻana.

Alevtina, St. “ʻO ka pilikia o ka lauoho lauoho a palu paha iaʻu e hoʻāʻo ai i kēia shampoo. Eia kekahi, maikaʻi loa ka uku. Ma hope o ka holoi mua ʻana ua māʻona iaʻu. E holoi maikaʻi ʻo Shampoo a waiho i kahi momona maikaʻi i nā curls. Hāʻawi ia i kahi leo kupaianaha maoli loa e mau ana i ka lōʻihi. "

Nā kikohoʻa Diamond

ʻO nā mea o nā huahana o kēia huahana e hoʻokala a lulu.

ʻO Shampoo i hana i ka lauoho a me ka fluffy.

Hoʻohui nui lākou i ka maʻalahi a lilo i mau hoʻolohe. Akā e kamaʻilio e pili ana i ka nani o nā mea e hoʻohiki ai nā mea hana, mai wikiwiki o ka wikiwiki. Inā ʻoe e heluhelu i nā loiloi o nā mea hoʻohana aku, a laila ʻaʻole i loaʻa ka hapa nui o lākou.

Series "Smoothness and Shine" - mālama i ka lauoho ulu

ʻO kēia kahi shampoo kūpono kahi i kūpono ke nānā aku

He paʻakikī loa ka loaʻa ʻana o nā manaʻo noʻonoʻo maikaʻi ma waena o nā mea kūʻai. He mea maikaʻi loa kēia ʻano kuʻina no nā curl, nā curl liʻiliʻi. Hōʻalo maikaʻi ʻia ka huahana, hoʻolōʻihi i ka lauoho me ka pale a me ka silky.

Series "ʻO ka nani o ka lauoho loloa"

Ua ʻōlelo ʻo TM "Nivea" e kūpono ka shampoo i nā curl lōʻihi, ʻoiai e hāʻawi ana i ka pale aku i nā hopena pōʻino, e ikaika ana lākou, olakino.

Shampoo no nā curls lōʻihi

Hoʻopiʻi ʻia nā mea kūʻai aku i nā ʻōlelo hoʻohiki e hōʻoiaʻiʻo ʻole i pau ke kaʻawale. Hoʻomaʻamaʻa nā mea hoʻohana e pili ana i kēia hana a hoʻohana mau mau ai ia.

ʻO Shampoo mai ke aniani Blonde series no ka hoʻomālamalama o ka lauoho kala

E like me ka inoa e hōʻike ai, hoʻonohonoho ʻia kēia kuana no ka ʻano o ka lauoho i wehewehe ʻia, he hewa loa a maloʻo paha.

Shampoo no nā blondes

Kuhi ka mea hana i kahi hopena hoʻomaʻemaʻe maʻemaʻe o kēia huahana ma ka lauoho, e hāʻawi iā ia i ka a me ka hydration. Hōʻike kekahi mau wahine na ka shampoo i hana ai i ka yellowness ma platinum blonde. No laila, no nā pale ʻē aʻe hiki ke hoʻohana pono ʻia, no ka mea, ua hoʻohiki ʻia nā mea a pau i hana ʻia e ka mea hana. Hōʻalo nā kukuna, pīhoihoi, maeʻa.

ʻO nā shampoos a nā kāne: Ka mana o ke kalana a no ka lauoho lauoho

Nui ka poʻe i ʻike he ʻokoʻa ka lauoho kāne o ka lauoho wahine. No laila, he hopohopo nui nā kāne e pili ana i ke kaʻina ʻoki a i ʻole hoʻonaninani a me ka silkiness. Akā no laila ke nīnau mau i ka nīnau o ka maikaʻi o ka hoʻomaʻemaʻe mai ka sebum e pili pono ana. E poina e pili ana i ke ʻano hana ikaika o nā kāne. No laila, ʻokoʻa ka mālama lauoho.

Hoʻomaopopo i nā hemahema a pau o kahi kanaka hou, ʻo TM "Nivea" e hāʻawi i kahi ʻano shampoos i hoʻolālā ʻia no nā ʻelele o ka hapalua ikaika o ke kanaka. ʻO nā huahana ma kēia kuʻina he mālama shampoo:

  • "Mākaʻi o ka hoʻomaʻemaʻe" - hōʻoluʻolu a hoʻomaʻemaʻe, kūpono no ka hoʻohana ʻana i kēlā me kēia lā, he ʻele wai wai,
  • "Ka mana o ke kō" - ka hoʻomaʻemaʻe hohonu, he ʻoni ʻohu palaumi momona.

ʻO ka mana o nā lānahu

  • "Iʻa ikaika a ikaika" - hoʻoikaika i ka lauoho me ke kōkua o nā minamina moana i ka hoʻopili ʻana,
  • "Kūhiole hou" - kahi hou a me ka hoʻomaʻemaʻe, maikaʻi loa no ka lauoho ʻaila. Aia ka menthol, no laila hāʻawi i ka hou mau loa.

Loaʻa kēia mau kālā kālā i nā pono pono o ke kanaka e mālama ai i kona poʻo. He hoʻomaʻemaʻe maikaʻi kēia a me ka manaʻo mau loa o ka ʻōmaʻomaʻo.

Dandruff Series no nā kāne

Hoʻokū ʻo TM "NIVEA" i kahi laina o ka shampoos i hoʻolālā ʻia i ke kaua ʻana i ka nānā ʻana o nā mea kuʻekuʻe i nā kāne. Aia ka hoʻonohonoho ʻana o ia mau kālā i kahi hōʻaiʻē ʻekolu, a ua hoʻolālā pono ʻia e launa pū me ka pilikia o kona hiki ʻana. Aia nā ʻatikala i ʻekolu mau ʻano:

  1. palū ahi - kau i ka pahu o ka bamboo, he pH kūlohelohe,
  2. hōʻoluʻolu - kūpono no ka lauoho ʻaila, loaʻa ka lime lime, e hoʻomaʻamaʻa maikaʻi ana i ke poʻo,
  3. huʻihuʻi me ka menthol extract, hoʻoneʻe i ka maloʻo a me ka ʻehaʻeha o kaʻili.

No laila me ka menthol Extract

Nā Hōʻike Mea kūʻai aku no Nivea Shampoos

Inā ʻoe e aʻo i nā loiloi a ka mea hoʻohana, ua hele ʻoe i ka hopena ʻo ka maʻi nivea form shampoo e hāʻawi maoli ana i ka mālama o ka lauoho piha. ʻAe ʻia e hoʻohana i kēlā me kēia lā. E noʻonoʻo kekahi o lākou.

Inna, 32 makahiki, Krasnodar. “Makemake nui kaʻu kāne i nā huahana TM NIVEA. Hoʻohana ʻo ia i nā pono i mua o a me ka wā e hee ai, deodorants. No laila, i ka manawa i puka mai ai nā ʻōpiopio o nā shampoos, heʻoiaʻiʻo, ma kahi o ke kaukau i ʻike i kēia huahana. ʻO kāna koho i hāʻule i "Extra freshness." Makemake nui ʻo ia no ka mea ʻoluʻolu a ʻaʻole maloʻo i ka ʻili.

Alexandra 22 makahiki, Yekaterinburg. “ʻO kaʻu kāne kahi kahi shampoo Nivea i ʻole hiki ʻole iaʻu ke pale ʻole a hoʻāʻo ma luna o koʻu lauoho. Inā ʻaʻole no ka honi manuahi, hoʻohana mau wau iā ia. Mālulu ka lauoho, nani, nani. "

Gregory, 55, Kharkov. "Ma ke ʻano o ka ʻelemakule e hele mau mai ana me ka manaʻo ʻole, a ua hoʻomaka wau i kahi nalo. Eia kekahi, ua lilo i mea paʻakikī i ka pā. ʻAʻole wau i huluhulu pōkole loa, no laila ua makaʻu wau i kēia ʻano o koʻu lauoho. I loko o ka hale kūʻai, ua ʻōlelo mai iaʻu e kōkua ka mea kūʻai aku e hoʻāʻo i kahi pahu hou mai Nivea. Ka loaʻa ʻana. Ua hoao au. Makemake wau. Ua lilo nā lauoho a me kahi huhū o ka ulu ʻana a nalowale loa. A kuhikuhi wau i nā poʻe a pau. "

Koho ʻoe i ka huahana mālama lauoho NIVEA.

Ile mau makahiki o ke kūleʻa a me ka ʻike ma ke ao holoʻokoʻa

Ua hoʻokumu ʻia ka hui kaulana ʻo Nivea i ka makahiki 1911, i ka manawa a ʻo Oscar Troplovits, me Isaac Lifschetz a me Paul Unna, i hoʻomohala i kahi hopena krema hoʻōla. Ua kau ʻia ma muli o kahi emulsifier kūikawā e pili ana i ka wai a me ka aila, i kapa ʻia ʻo eucerite. Hāʻawi ʻia kahi ʻano mea hou i nā mea hana e hana i kahi moisturizer lōʻihi lōʻihi. ʻO nā kīʻahi mua o ka waiwai ikaika i ho'āʻo e kūʻai i nā kaikamahine āpau.Ua leʻaleʻa lākou me ka lehulehu hau-keʻokeʻo me ka ʻokoʻa mau loa ʻana, no laila ua haʻalele lākou i ka mahalo nui.

Ma mua o ka hana ʻana o ka emulsifier, ka mea i hiki ai ke hoʻokō i kahi hui komo o ka wai a me kaʻaila, hana ʻia nā mea hoʻonaninani ma ka kumu o nā holoholona holoholona me kahi ola pōkole. Ke hoʻomau nei ka hoʻouluʻana o ka hōʻailona ma hope wale o ka pau ʻana o ke Kaua Honua II, i ka wā i kū hou ʻia ka ʻupena. ʻO ka pale polū hōkeo ua lilo i hōʻailona nui ʻole ʻo Nivea.

I kēia mau lā, paulele ʻia nā huahana cosmetic Nivea ma ka honua holoʻokoʻa. Hoʻopili i nā mea momona no nā ʻano kino āpau, hana ka poʻe loea i nā mea momona maikaʻi a me ka waiū o ke kino, nā kaila kaila, ka pena ʻana a me nā shampoos. Hoʻokomo ʻia ka waihona i ka paina piha o nā kāne a me nā wahine no ka ʻili o ka ʻili a me ka maʻemaʻe ponoʻī.

ʻO ka palapala kūikawā o ka laina shampoo Nivea, i mālama nui i nā pono a me nā makemake o nā poʻe hou. ʻAʻole liʻiliʻi e kaulana i nā lālani a nā keiki me nā mea maʻi hypoallergenic humuhumu. Ma ka pūnaewele makeup hiki ʻoe ke loaʻa ke koho kūpono i ke kumukūʻai kūpono.

E ʻoluʻolu i kou olakino olai a palekana pono ʻia i kēlā me kēia lā.

I ka ʻimi ʻana i ka shamma palupalu a me ka mea hānai i ke kau ʻole ʻana i ka lauoho a kūpono pono no ka hoʻohana ʻana i kēlā me kēia lā, pono ʻoe e nānā pono iki i ka hōʻiliʻili o Nivea:

  • ʻO ka ikaika o nā mea kūlohelohe. Hoʻokumu ka mea hoʻomohala o nā Nivea Shampoo Cleansing Formula i ka hōʻoluʻolu a me ka ikehu mai ke kino. Hoʻomaka ka minima kala i ke kaila a hoʻōla maikaʻi i ka lauoho mai nā mea huna, nā palaka a me nā ʻano ʻē aʻe. Hāʻawi nā mea kanu waiū i nā curl me ka meaʻai hohonu no ka hale hoʻoneʻe a me ka elasticity.
  • ʻO ka mālama palekana. Ma hope o kēlā me kēia hālāwai shampooing, loaʻa i ka lauoho ka pale pale pale e pale ai i ka hopena maikaʻi o nā mea o ke kaiapuni.
  • Ka leʻaleʻa o ke kaʻina. ʻO kekahi wahi liʻiliʻi e lawa no ka hoʻomaʻemaʻe hohonu a me ka hohonu. Hoʻopuka maikaʻi ia a hoʻōla i kahi ʻono maikaʻi ʻole. Me ka shampoo Nivea, hiki iā ʻoe ke hōʻoluʻolu i ka momona a kiʻi i ka piʻi aʻe o ka ikaika.
  • Ke kūloko I ka hana ʻana o ia mau shampoos e hoʻohana wale i nā kumuwaiwai launa pili i ke ʻano kaiāulu me kahi hopena hypoallergenic, i hoʻopiʻi maikaʻi ʻia nā hōʻike dermatological. ʻAʻole loaʻa nā huahana pēpē i nā enzyme, kahi e pani ai ka maka a ka wai o ke pēpē.

Makemake ʻoe e kūʻai maikaʻi pono nā huahana Nivea? Hale kūʻai pūnaewele ma kāu lawelawe!

ʻO ka huahana me nā manaʻo

ʻAʻole kū i ka huaʻōlelo ma ka māka: "E hoʻoikaika ʻo i ka lauoho a hāʻawi iā ia i kahi lula kupanaha." Ma muli o ka loiloi ʻana i ka hoʻokele kūlana o ka ʻili a me ka lauoho ma mua a ma hope o ka noi (60 mau lā ma hope o ka hoʻomaka ʻana o ka noi), ʻaʻole i loli maoli nā hiʻohiʻona nui o ka ulu ʻana o ka lauoho i hoʻohālikelike ʻia i nā waiwai kumu, ʻaʻole i ʻike ʻia ka hoʻoikaika ʻana o ka lauoho.

Mea nā hemahema

  • Wahi a ka loiloi kumuhana o nā probants: ma ke poʻo kuelu e loaʻa ai i ka aila, hiki iā ia ke hoʻonui i ka aila o ka lauoho,
  • ʻAʻole ia he hopena hoʻoikaika, ʻaʻole e loli i ka mānoanoa o ka ulu ʻana o ka lauoho, ko lākou ikaika,
  • ʻO ka shampoo i noi ʻia e hōʻemi ana i ka pale pale ma ka ʻaoʻao o ka lauoho, hoʻonui i ka sebum o ke poʻo, aʻo ka lawa ʻole o ka palu o ke poʻo,
  • Ma ka ʻili a iʻa ʻili ʻia, hiki i ka seborrhea maloʻo.

ʻO ka mālama Nivea shampoo i mālama i ka lauoho maikaʻi me ka hoʻomālamalama ʻaʻole i hana ʻia ma ka ʻāina Leningrad.

Wahi a nā hōʻailona palekana i hōʻoia i ke kūleʻa, ua hoʻokō ka pōpilikia i nā koi o nā kānāwai ʻekekema o ka Customs Union (TR TS 009/2011) e like me nā ʻōmike a me nā mea ʻike ʻole i ʻike ʻia nā huakini, ke kiko o nā mea huʻipiʻi (alakaʻi, mercury a arsenic), pae pH. ʻAʻole i ʻike ʻia ka hoʻonāukiuki, ka ʻike ʻana a me nā hopena maʻamau.

Ma o nā hōʻailona organoleptic: helehelena, ka pena a me ka ʻono - hōʻea ke kolohe i nā pono o GOST no kahi ʻano like. Ua hālāwai pū ka waiwai pH i nā pono o ke kūlana. Loaʻa iā Shampoo kahi māla maikaʻi maikaʻi, me ka paʻa o ka pahuhopu. ʻO kēia mau kuhikuhi i ka pono o GOST.

Ua aʻo ʻia nā kūlana hana o ka ʻili a me ka lauoho ma nā probants ma mua a ma hope o ka noi shampoo. Ua hoʻokō ʻia nā hōʻike no 60 mau lā. Ma muli o nā haʻawina, ʻaʻole i hōʻoia ʻia ka hopena koi a me ke kumu o ka shampoo: ʻaʻohe hopena hoʻoikaika i kaha ʻia - ʻaʻole i ʻike ʻia ka hoʻoulu ʻana o ka ulu lauoho, ʻaʻole i hoʻomaikaʻi ʻia nā kumu nui o ka ulu o ka lauoho - ʻaʻole i loli ka ulu ulu o ka lauoho, a me ka hoʻohaʻahaʻa iki hoʻi (e 1.1%), hiki ke wehewehe ʻia e nā loli lauoho physiological. Ua emi ka mānoanoa o nā kumu o nā bipi, ʻaʻole i loli ka ikaika o ka lauoho. Ma muli o ka hoʻohana maʻamau, ʻaʻole i loaʻa ka hoʻoikaika ʻana o ka lauoho a me ka hoʻopio kūpono e like me ka mea i ʻōlelo ʻia e ka mea hana.

Eia kekahi, ʻo ka shampoo i noiʻi ʻia e hōʻemi ana i ka pale i ka pale o ka lauoho, hoʻonui i ka sebum o ke poʻo, ʻoiai ʻaʻole e lawa ka palu i ke poʻo. Ma ka ʻili a iʻa ʻili ʻia, hiki i ka seborrhea maloʻo.

Wahi a ka loiloi kumuhana o nā probant: ma ka pili o ke poʻo lāʻau i ka momona, hiki iā ia ke hoʻonui i ka sebum o ka lauoho. I kekahi manawa leʻa ʻole ʻole me ka bale.

Ke kūpono nei ka hoʻōla: ʻoi aku kēia kūpono o ka lāʻau no ka lāʻau maloʻo, akā ua kapu ia i ka hui pū ʻana me ka palupalu a moisturizing a hānai paha paha.

No ka hoʻolohe ʻole ʻana i nā ʻōlelo a ka mea hana, ua hoʻokomo ʻia ka huahana i ka papa o nā huahana me nā manaʻo.

* Kūpono nā hopena hōʻike no nā hōʻike hōʻike.

NIVEA Kāleka Pilikino No ka ʻūlū keʻokeʻo a me ka keʻokeʻo keʻokeʻo a me ka pale o ka Ball a me ka mālama Antiperspirant

E pololei i ka ʻōpū: ʻAʻole wau ka mea hoʻohana i koho nui loa o deodorants. ʻAʻole au e aʻo i ka haku ʻana ma lalo o ke aniani nui, ʻaʻole au e hahai i ka pale-palekana loa, ʻaʻole wau i manaʻo i nā hana mana mai ia mau mea a me ke kānalua ʻole ua hopu au i nā ʻelele o ka mākeke lehulehu. ʻIke mākou iā Nivea i ka lōʻihi, a ʻo ke ʻano o ko lākou deodorants kūpono loa iaʻu.

ʻĀnō, ua ʻike wau i nā hana hoʻohiki e hoʻohiki nei i ka mālama mai iaʻu, ma kahi paʻa i ka palena ma nā pou, ua hala 48 mau hola. Keʻoiaʻiʻo, ʻaʻole wau i wiwo e hana i kēlā mau hoʻokolohua: ʻo ke kahua ʻo St. Petersburg - ʻo Vladivostok i hoʻoweliweli ʻole ʻia ka hoʻoweliweli iaʻu (a e hoʻomaikaʻi i ke Akua!)

E pili ana i nāʻokoʻa: ka mea a i ka format aerosol i hoʻolako ʻia me ka mea ʻala make. A inā ʻaʻole ʻo ia e waiho i ka ʻāpana ma ka ʻeleʻele / keʻokeʻo, a laila ʻoi aku ka maʻalahi o ke ala "ma ka ʻoni". ʻOi aku ka maikaʻi o ka ball antiperspirant, a ʻoiai me ka pale ʻoi ʻoi aku konaʻano, hāʻawi wau iā ia i ka pā.

ʻO ka holoʻokoʻa, maikaʻi ka papaʻaina. Inā ʻaʻole ʻoe e koi i kēlā mau huahana, hiki iā ʻoe ke lawe iā lākou - he mau mea hana maikaʻi.

EVALUATION: pīpī - 4 mai ka 5, pōpio 5 - waho o 5.

PRICE: pīpī -152 mau rubles, bola-129 rubles.

NĀ MEA KAIʻOKOA: kekahi hale kūʻai.

Mahele de Antorerspirant hoʻomaʻemaʻe "Hoʻopuka me ka wā ʻole."

Loaʻa iaʻu kahi pilina o ka twofold me kēia ʻanoʻano: ma ka lima hoʻokahi, kūʻai wau i nā huahana ma ka noʻonoʻo pono ʻana i ka pūhala, helu ʻana i nā paila alumini a nānā i ko lākou palekana i nā pūnaewele. Ma kahi ʻē aʻe, makemake wau i nā pono hana me ka pale ʻana o ka hao i ka mea kaua. A eia wau ʻaʻole ke nānā nei i nā kikoʻī, akā aia wale nō i ka hopena. Hoʻoholo wau i ka Lina hoʻomaʻemaʻe e like me ke koho lua.

Hoʻike ka pahu mai i ka haʻalele ʻana o ka parabens a me ka waiʻona i ka hoʻopili. Hoʻolaha maʻalahi ka paila i waiho a waiho i kahi papana maʻa o nā huahana ma ka ʻili. Ma hope o nā hola hōʻeha o ka hoʻomaloʻo ʻana, e hoʻopaʻa iki a maloʻo i ka ʻili. Pēlā wale, ʻaʻole ʻoe e kali no ka uaki, akā no kekahi mau minuke ke maopopo, inā ʻaʻole ʻoe e waiho i ka pala ma nā lole. Aʻoiai ʻaʻohe mau māka keʻokeʻo, ʻike ʻia mai kahi anapohe maloʻo ʻaʻole hiki. ʻOno. Aia kekahi ʻano, he mea ʻike ʻia, akā ʻaʻole naʻe hōʻole. Hou, maʻemaʻe, akā ua hoʻolaha ʻia. Ke haʻalele nei au i ka hale, nīnau koʻu makuahine i ke ʻano o kaʻu mea ala hou. ʻO ia ke ʻano, e ʻike ʻia e nā poʻe ʻē aʻe. Akā ma hope o kekahi manawa ua nalo aku ia (a ʻaʻole wau ʻike iā ia?). Akā ʻo ka hiki ke pale aku kāhāhā iaʻu. Ma kēia mea maikaʻi loa kāna, ʻaʻohe oʻu hoʻopiʻi ʻana. ʻAʻole au i manaʻo i ka hana pono ma ka hoʻopaʻa ʻana i nā lepa mai iā ia. I ka hopena - manaʻo wau he mea maikaʻi loa ia, pono ʻoe e nānā pono i nā subtleties o ka honi, ka wikiwiki e hoʻomaʻamaʻa ana a me ka hoʻouluulu ʻana, inā he koʻikoʻi.

PRICE: ma kahi o nā rubles he 135.

KE MEA E MUAʻU: E hiki iā ʻoe ke kūʻai ma kekahi hale kūʻai ma ka ʻāina,) a i ʻole e nānā i ka pūnaewele paʻa.

Roller antiperspirant FA "pale a me ka hōʻoluʻolu Lilac Aroma"

ʻĀ, e hoʻomaka me ka ʻoiaʻiʻo ʻaʻole aʻu makemake i ka deodorants roller. Nui aʻe i loko o ke aniani. ʻIke ʻia iaʻu ʻaʻole kēia he koho maʻa mau loa, ʻoiai inā he mālama ʻoe iā ia i loko o ka lua kaukau. Akā e kala aku wau i kēia mau nuances a pau loa inā pale maoli ʻo Fa roller antiperspirant mai ka uahi ʻana a me ka ʻono. Akā ʻaʻole. Ma hope o ka noi ʻana, ʻo ia:

1. Kulu no kahi lōʻihi (ma kahi o ʻelima mau minuke),

2. kahi lāʻau liʻiliʻi.

Ka like ʻana o ke ʻano o ka lilac, ua like ia me kahi "wai lilac wai holoi" a nalo koke aku ma hope o ka hoʻomaloʻo ʻana a ʻike ʻole ʻia i nā ʻano āpau i ka hana o ke kino. A laila lohe wale nō ʻoe i ka ʻala o ke kino. Me kēia mau hemahema āpau, ʻaʻole maoli e hoʻomaloʻo i ka ʻili a ʻaʻole e hoʻonāukiuki i ka wā o ka pau ʻana. Akā kēia wale nō ka mea.

KAOHANAʻO: 3 ma waho o ka 5 no ka mālama ʻana i ka ʻili.

KE MEA PONO: E loaʻa nā hale kūʻai ma ka ʻāina

Lime Lōheʻa Lōlani Lōpiopio 24 H "Lao Lotus"

Hoʻolaha me ka deodorant antiperspirant 24 H "Lao Lotus" ʻO Yves Roche ka moʻolelo inā ʻaʻole ʻoe e manaʻo i kekahi mea, akā e loaʻa nā mea a pau! ʻO ka deodorant bola maʻamau, ke kumukūʻai o ka 200 rubles a hiki iā ʻoe ke kūʻai i kēlā me kēia kikowaena kūʻai kūʻai, e hoʻomaka wale iā ʻoe me kona ʻono a me kahi kiʻekiʻe o ka pale a me ka hōʻoluʻolu. Aʻo ia kahi hoʻokūkū hoʻokūkū ikaika - 4 mau kaʻa, 3 mau lā hele hānai me nā pahi, nā hale ʻola a me nā hele lōʻihi i ka wela. ʻO ka diodorant ma luna!

ʻAe, ʻaʻole maloʻo koke koke ia, pono e hāʻawi iā ia ma kahi o 10 mau minuke, akā ke pale malū nei ia me ka hōʻoluʻolu a me ka ʻono, hāʻawi i kahi ʻano kūpono. Lele a Antiperspirant humuhinu i loko o Lao lotus, e hoʻomaikaʻi i ka hoʻopili ʻana o ka mea i hope i ka haku. Ma ke ala, ʻaʻole loaʻa ka waiʻona a me nā parabens! ʻO ka mea ʻala, ʻoiai he mea maikaʻi loa ia, akā ikaika loa. I ka manawa like, e like me ka wana o ka hoʻomaloʻo, hana 10 mau minuke i piha loa a kokoke i ka anuanu. ʻO ka ʻalani e holoʻokoʻa me ka mea ʻole frills, akā maikaʻi, māmā a ʻoluʻolu hoʻi i ka lima. ʻO ka hiki mai i ke kauwela wela ma waho a ʻo ka manawa kēia no ka lole i wehe ʻia, ʻaʻole hiki ʻole ke nānā i ka deodorant no ka hele ʻana / a me ka loaʻa ʻole o nā hōʻailona ma nā lole.

Manaʻo wau he ʻekolu o kēlā mau antiperspirant, i kūʻai ʻia no ka māmā a me ke kaikuahine, ʻoi aku ka ʻoi aku o ka ʻōlelo ma mua o ke ʻano o kaʻu mau ʻōlelo.

E MEA E kūʻai: nā hale kūʻai a me ka pūnaewele YVES ROCHER

ʻO kaʻoiaʻiʻo, ʻaʻole i kaupalena ʻia ka nui o nā deodorants ma ke kālepa Lūkini i ʻehā mau hōʻailona. Akā ke manaolana nei mākou e kōkua kā mākou loiloi iā ʻoe e hele ʻole i ka wā e koho ana i ka deodorant a loaʻa i kāu mea e pono ai.

Samorukov Konstantin

ʻĀkoi Kauka, Kaukaʻi. ʻOihana kūikawā mai ka pūnaewele b17.ru

- November 26, 2008 11:01

ʻAʻole wau. E hoʻāʻo hou iā Elsev.

- November 26, 2008 11:17

Ua kūʻai ʻo Nivea no ka nui. ʻAʻole makemake wau ia mea like ʻole, ua like kona lauoho me ka mauʻu mai loko mai ona, a ma laila hoʻi i kona ʻono, ʻeha ko kāna poʻo i ka lā a pau ua manao iaia

- November 26, 2008 11:20

Makemake wau. Akā no ka lōlō, ua ʻoi aku ka pono o ka shamtu iaʻu

- November 26, 2008 11:39

maikaʻi ʻole nā ​​mea ola a pau o Nivea, no laila KENEI manuahi a ʻaʻohe mea ʻē aʻe.
ʻAʻole kekahi mea lapaʻau i haʻi mai iaʻu, ʻaʻole wale wau wale nō.
ʻO ka lā ʻē aʻe, ua ʻōlelo kekahi mea kahu wai (ʻo kekahi) i ka mea like me kahi hoaaloha.
Mai ka mākeke lahilahi ʻoi aku ia a ʻoi aku paha ka maikaʻi, ʻoiai he mea kupaianaha nō, mai kā lākou mau huaolelo i hoʻohuli ʻia ai ʻo La Roche Pose, Line Line, 100 ihe ʻona maikaʻi ..

- November 26, 2008 11:46 a.m.

ʻaʻole iki .. ua holoi wale i ko lākou poʻo a puka mai nā pala

- November 26, 2008 12:01

Hoʻohana wau i ka laina maʻemaʻe me ka leʻaleʻa. Ka ʻoluʻolu a ʻoliʻoli hoʻi. Aloha ʻ .lelo. ʻaʻole i maikaʻi nā shampoos i holoi ʻia ma mua o lākou iho.

- November 26, 2008 12:26

Ua noʻonoʻo pū au no ka Lina hoʻomaʻemaʻe maikaʻi, hiki iā ʻoe ke, ma ke kumu, hana, inā ʻo kekahi ʻūhā nui e ʻāʻī iā ʻoe - inā ʻoe e ninini i kahi mea ʻino, pono ʻoe e ninini. He aha hoʻi kā lākou mea no ka Helu?

- November 26, 2008 12:38

Nivea muck. Ma ka laulā, ʻoi aku ka maikaʻi. me nā mea e pono ai.

- November 26, 2008 13:03

Makemake au iā Keranov. Ināʻoi aku ke koʻikoʻi, a laila ʻo Jacques Dessange. ʻAʻole maikaʻiʻole Garnier.
mai Nivea, lilo ka lauoho i kahi pulu, a loaʻa koke ka lepo; (((

- November 26, 2008 13:20

ʻO 7th ke kūʻai me ka camomile no ka maloo a me ka pohō - a me koʻu kahaha, lilo ka lauoho i lilo i nani a nani loa. A hoʻopau ʻia kahi hue nui e ka ʻohana āpau i ka hebedoma - ke kāne kāne a me ke keiki ka holoi ʻana i ko lākou lauoho i kēlā me kēia lā.

- November 26, 2008 13:43

He mea nui loa inā he kāne a he keiki :) a ke ola wale nei wau
A inā ua oʻo mai koʻu lauoho i ka lau o ka shampoo no ka mea maloʻo a maluhia, ʻoi aku paha, ʻoi aku ka wikiwiki o kēia mea.

- November 26, 2008 7:45 p.m.

I ko wai.
Ma muli o ka hoʻohālike, makemake nui wau iā Niveevo shampoos. Mālama wale nō wau iā lākou. Kū wau iā Nivea "Shine-Shampoo", Nivea "Diamond Brown" a me Nivea "Toning Shampoo".
Ma ke ala, he kūpono loa ʻo Gliss Chur shampoos.

- November 26, 2008, 20:58

Makemake pū wau iā Nivea.
shampoo hoʻohana maʻamau wale no ka hoʻomanaʻo no ka volume a ʻaʻole paha)))
Ma ke ala, loaʻa iaʻu nā shampoos limahana. Hoʻohana au iā lākou. mea ʻole loa)
kau wale nō i luna o koʻu lauoho, maikaʻi koʻu lauoho me ka hoʻōlohi a pinepine i nā manawa :)))) (TTT)

- November 29, 2008, 18:00

Ua hoʻāʻo wau ʻaʻole wau i makemake, no ka mea ua hoʻokaʻawale ʻia ka lauoho ma hope o ka hemo.

- November 29, 2008, 18:04

ʻAʻole wau makemake, makemake paha ʻaʻole kūpono no koʻu lauoho.

- Dekemapa 13, 2008 11:16 p.m.

Makemake wau i ka shampoo Nivea no ka lauoho kaulike, ua hoʻohana wau i ia no kahi makahiki a ʻaʻole paha i hoʻonāukiuki ʻia!

- 16 Dekemaba 2008 03:54 AM

Nā kumuhana pili

- Ianuali 6, 2009 11:34

ʻAʻole au i makemake inā hoʻohana wau i kahi kīʻaha no nā blondes, ua hele kuʻu poʻo lepo i ke ala no kahi lā, akā ua ʻoliʻoli nui ka ʻala blonder no nā blondes.

- 22 Pepeluali 13:31

Aloha wau ʻo Nivea super shampoo a me gliskur holo wau i kahi mea ʻaʻole wau e kūʻai aku)), akā ʻaʻole koʻu makuahine e makemake iā Nivea i ka momona .. ʻoiai ʻaʻole paha e hoʻāʻo e ʻike i ka mea a me ka mea ʻaʻole pono

- Iune 9, 2009 1:06 p.m.

Nui ia inā he kāne a me ke keiki kāne :) akā ola wale nō wau A inā ʻolua koke koʻu lauoho mai ka shampoo no ka maloo a me ka pohō, ʻoi aku paha ʻoi aku ka wikiwiki.

- Iulai 14, 2009 12:06 PM

shampoo maʻamau, ʻaʻole wau e ʻōlelo he maikaʻi loa, he pono, ʻaʻole au e ʻōlelo he maikaʻi ʻole kēlā.

- ʻAukake 26, 2009 2:06 p.m.

ʻAʻole wau makemake loa iā Nivea shampu. Hoʻohana i ka manawa āpau ʻo Loreal, a laila hoʻoholo i ka hoʻāʻo. No ka lua o ka pule ʻaʻole hiki iaʻu ke hemo i ka dandruff, aʻu i ʻike ʻole ai ia ma mua!

- Kepakemapa 9, 2009 12:52

ʻO Shampoo ka mea maʻamau maʻamau, akā makemake loa wau i kā lākou ʻauʻau kaukau)

- Kepakemapa 9, 2009, 22:37

Hoʻohana wau iā shiveoo Nivea no ka lauoho maloʻo, no laila ua maloʻo ka lauoho ma hope o ka palupalu ʻana, a ua make kā lākou ʻala.

- Kepakemapa 13, 2009, 21:58

. ^ E Ha yM. a ʻo ka make ʻana nō lākou.

- Ianuali 22, 2010, 19:30

Aloha
Kūʻai ʻo Nivea ʻOihana me ka balm lemon no ka lauoho maʻamau. ʻ, maikaʻi maikaʻi kēlā, ʻoiai ke hoʻomanaʻo wau i koʻu wā ʻolua a hoʻāʻo i kahi ʻano ʻōlelo no ka blondes i loko o ka pīhoihoi - i ka wā e holoi ai, ua hoʻokuʻu ʻia koʻu lauoho.
A ʻoluʻolu hoʻi ka Nivea Krumas, makemake loa wau a kūpono hoʻi! no laila ua kūlike ka ʻoihana. Mai Glis Kura ka momona weliweli. A ʻo ka mea ʻala hoʻi, ʻaʻole hiki iaʻu ke holoi i koʻu poʻo i ka lā a pau.

- 11 Fepuari 2010 13:13

Makemake loa wau i ka shampoo Nivea.
papulu nā lauoho.

- 17 Fepuari 2010 14:29

shampoo maikaʻi no ka lauoho lauoho a hoʻomaha iā super wale.

- 23 Malaki 2010, 20:44

ʻAʻole wau i ʻike, holoi wale wau iā ia, ʻaʻohe mea ʻokoʻa, ʻaʻole ʻokoʻa ia i kekahi, e ʻike wau i ka mea e pau ana.

- ʻApelila 6, 2010, 16:59

ʻAʻole maikaʻi ʻo Nivea i kahi shampoo ʻino, ʻaʻole ia e kūpono i nā mea āpau. Hoʻohana au iā Frutiss-hoʻihoʻi a hoʻonani i ka manawa āpau, hoʻololi ʻia me ka momona ʻo Gliss, akā i ka hoʻoilo, ua nāwaliwali koʻu lauoho. Ua like lākou me ka mauʻu (ʻaʻole wau i hōʻino i kaʻu lauoho i ka manawa hoʻokahi, ke makemake nei wau e hoʻi i kaʻu kala. Ua ʻoi aku koʻu lauoho i kahi ʻoihana) .. manaʻo wau e hoʻāʻo iā Nivea. hoʻihoʻi .. no ka mea maloʻo a mae ʻia. super.

- ʻApelila 12, 2010 9:25 p.m.

Ua lawe ʻo ia i kahi shampoo Nivea no ***. Ua hoʻohana au iā Pantin no ka makahiki no ka nui. Ua hoʻoholo wau e hoʻāʻo i kekahi, ae mihi maoli nō ia.

- 26 Mei 2010, 18:07

Hoʻohana wau i ka hoʻowalewale. hoʻoholo wau e hoʻowalewale i ka Nivea.Ahea ka weliweli. ʻAʻole wau i ʻike pono i kēlā mau ʻōpala.

- ʻAukake 16, 2010, 12:57

e paʻa wale ana kēia i kou Loreal Shampoo.A ʻo kāu e hoʻomaka ai e hoʻohana i nā pahu ʻē aʻe, hoʻomaka ka dandruff. Eia.

- ʻAukake 16, 2010, 12:58

A maikaʻi loa ʻo Nivea, ua paio ka lauoho, hoʻomaʻemaʻe maikaʻi.

- Kepakemapa 6, 2010 11:32

ʻAʻole kūpono ʻo Nivea iaʻu, ua ʻōwili ʻia koʻu lauoho ma hope o ka momona, i ke ahiahi pono ʻoe e holoi i kou lauoho. I ka holoʻokoʻa, ʻaʻole e uku i ka uku!

- Kepakemapa 19, 2010, 18:57

Lanakila ka shampoo. ʻAno wale nō ka mea ʻāhuʻi me ka huila, ua hoʻohana wau iā ia no 3 mau makahiki i kēia manawa me 100 mau mau ʻanuʻu, ua ʻoluʻolu nā lauoho, a maloʻo wale nō, e huluhulu ana kaʻu keikikāne iā lākou))))))

- November 15, 2010 07:33

Pēlā kūpono ʻo Nivea shampoo iaʻu (No ka lauoho lauoho). ʻOiai ʻaʻole ka balm, ʻaʻole lākou hilahila a maʻalahi ke kulu (ʻoiai inā he lauoho maikaʻi loa kaʻu). A i ka mea nui, he mea makemake ia, akā makemake wau i ka nivea Nivea, a me ka wai kaila, a me ka "ʻili keokeo" holoi holoi, aloha wale wau!

- 27 Dekemaba 2010, 22:43

Hoʻokomo wale ʻo Shampoo i ka lauoho a i ʻole nā ​​mea āpau) ʻAʻole ka nui, ke kuhikuhi aku nei au i ka poʻe mua no ka hoʻohana mua ʻana i ka shampoo willow roche me ka mallow extract (i ka manawa me ka pīpī) a laila ka lūlū ka lauoho, nā mānoanoa, hoʻonui ʻia ka nui, akā he mau mahina mānoanoa a me ka volume, akā no ka lauoho maʻamau .. ( ʻĀ, hiki ke lawe iā ia i mau manawa inā makemake ʻoe e hoʻonui i ka nui me ka liʻiliʻi o kekahi mau mahina.

- Iulai 14, 2011, 14:36

Makemake wau i ka nivea shampoo no ka lauoho laulu me ka lemongrass.ʻomaʻo ka lauoho, palupalu, maʻemaʻe, a maikaʻi loa ka ʻono.

- Iulai 24, 2011 00:19

Wahi a nwei. Ua hoʻohana wau iā ia i kahi manawa lōʻihi (no ka nui). ʻOi aku ka maikaʻi, mai kiʻi i ka lepo no ka lōʻihi. Makemake nō hoʻi au i ka seborin, pūleo hoʻi ka lauoho, ʻoluʻolu ke ola. ʻO ka hemahema o ke aʻo ʻana he ʻala o kēia mau shampo.

- 2 Nowemapa 2011, 21:05

shampoo maikaʻi, hāʻawi i ka leo i mea e hina ʻole lākou.

- Nopa 21, 2011 17:20

ʻAʻole au i kūpono. Kau mai kona poo ia ia. A ua hoʻokō ʻia au i ka ʻoni. Aloha wau i ka wā ʻā o ka lauoho no ka lōʻihi. I kēia manawa ua loaʻa iā Brown Rice. Ua hauʻoli wau. Akā, he mea kūʻai aku ia. Okpoma 400 p. pahu nui nui.

- November 30, 2011 17:31

Manaʻo wau shampoo))) i ka wā i hoʻohana nui ai au ia)) mau makahiki he keu))) a me nā mea a pau ma ka ʻohana e kūpono kūpono)

- Ianuali 9, 2012, 11:10 p.m.

He ʻono a maikaʻi a me ka piʻa akā ʻaʻole ka lau a me ka maloʻo ((noʻa. Akā, ʻoi aku ka laina hoʻomaʻemaʻe me nā hops a ʻoi aku ka maikaʻi a me ka maikaʻi.

- ʻAukake 6, 2012 06:59

ʻAe, ʻae, eia nō kaʻu pilikia like, ʻoliʻoli loa koʻu lauoho, ʻaʻole loa. Holoi nō wau i koʻu lauoho i kēlā me kēia lā ʻelua, a laila pono wau ia no ia i kēlā me kēia lā, no ka mea, ua lilo nā momona (((((((

- ʻApelila 23, 2013 10:53

ʻO ka mea hoʻonani e like me ke kākoʻo ʻana o ka la wikiwiki pose ua lawa hoʻi ka kemika i ka haku ʻana. ke ʻano ma ka google the rating of cosmetics by naturalness !! i laila, ʻoi aku ka nui o ka nivea noʻu ma mua o ka la roche pose! A hiki i ka laina hoʻomaʻemaʻe loa o nā shampoo i kūpono i kekahi mea, no ka laʻana, he piʻokeʻo koʻu lauoho ʻaʻole hiki ke hoʻohui ʻia ma hope o ka holoi ʻana. Ma kahi laina maemae, ʻaʻohe mau huahana kūpono ʻole - noʻu, kahi ʻōpala o kēia maka me nā ʻāpana apricot, lotions kino, nā māka lau, nā mea maikaʻi ʻole, akā ʻaʻole nā ​​shampoos.

- Malaki 3, 2014 14:40

Shampoo ʻaʻano. ))) Ua hoʻohana wau iā ia i 5 mau makahiki))

Mea hou ma ka pūʻulu

- 27 Pepeluali 2015, 16:48

Ka nui nā lua hāmeʻa shina o Nivea. ʻAwaʻawa a ʻo kaʻu kaikamahine a ʻaʻole hiki i kaʻu kūpono. palulu ʻia e like me ka lau o ka lauoho ma hope o ka holoi ʻana i ka palemalelo a e like me ka ʻōpala ma ke poʻo. ʻoluʻolu maikaʻi loa. huu

Hiki i ka hoʻohana ʻana a hana hou i nā mea i paʻi ʻia mai ka wahine.ru me kahi pilina pili ʻole i ka waihona kumu.
ʻAe ʻia ka hoʻohana ʻana i nā mea kiʻi kiʻi kiʻi me ka ʻae ʻia o ka ʻae ʻana o ka hoʻokele pūnaewele.

Hoʻouku i ka waiwai pilikino (nā kiʻi, nā wikiō, nā hana a ka moʻolelo, nā hana, a me nā mea ʻē aʻe)
ma ka wahine.ru, aia wale nō nā kānaka me nā kuleana a pau no ka waiho ʻana.

Kuleana kope (c) 2016-2018 LLC Hirst Shkulev Ke hoʻolaha nei

Pūnaewele hoʻonohonoho "WOMAN.RU" (Woman.RU)

Palapala palapala kākau palapala kākau ma luna o EL No. FS77-65950, i hoʻopuka ʻia e ka Federal Services no ka Mālama ʻana i nā Kūlana,
ʻikepili ʻikepili a me ka pili ʻana o nā kamaʻilio (Roskomnadzor) Iune 10, 2016. 16+

Ka mea hoʻokumu: ʻO Hirst Shkulev Publishing Limited Liability Company

ʻO ka makemake no ka kūlohelohe

ʻO Pure & Natural Shampoo kekahi o nā huahana Nivea hou. Ke hoʻoikaika nei nā ʻoi aku a me nā mea hou aku e hana i nā huahana kūlohelohe no ka mālama o ke kino a me ka lauoho. ʻAʻole i kū ʻo Nivea a hana i kahi shampoo, ʻoiai, e like me nā poʻe loea, he 95% kūlohelohe a palekana no kā mākou mea olakino a ʻaʻohe i nā parabens a me nā silicones. Loaʻa ka waiʻai argan a me nā aloe vera wai. Mālama ka momona o Argan i nā huaora, ka nui o ka huaora E, ua manaʻo ʻia ʻo ia ke kumu nui o ka nani wahine a me ka ʻōpio ma ka Hikina. A ʻo ka aloe he moisturizer kaulana hoʻi: ke hoʻohiolo a mālama i ka makika me ka hoʻopili, e hoʻopuni ana i ka lauoho a me ka "soldering" i loko. ʻO ka hopena, lilo nā curl i haʻalulu, silky, hoʻolohe.

Eia naʻe, inā e nānā pono ʻoe i ka hoʻopili ʻana, a laila ma ka lua o ʻike ʻoe e ʻike pū ai i ka SLS like - sodium coco sulfate - he ʻano o ka sodium laurite sulfate. Hele mai hiki coco-glucoside, ʻo ia nō hoʻi kahi ʻano kīnā ʻole, ʻoiai kahi o ka mea kanu.

ʻO ka aloe vera a me nā aila argan i loko o ka papa inoa o nā mea kanu i ke kūlana 6-7 wale nō. No laila hiki iā ʻoe ke noʻonoʻo i kēia maoli Nivea shampoo me kahi kāʻei nui.

Ma keʻano holoʻokoʻa, inā ʻaʻole ʻoe e hoʻolohe i nā subtleties o ka hui ʻana, maikaʻi loa ke kapu o ka shampoo. Loaʻa nā loiloi ma ka pūnaewele pili iā ia.

ʻO nā mea kūʻai aku e like me kahi nui o ka hue (400 ml), kahi mea momona floral. ʻO ka huluhulu shampoo maikaʻi, lele lūlū i ka lauoho (ʻoiai ma hope o ka noi ʻana i nā aila momona a i ʻole nā ​​ʻākeʻi), a he kūpono kūpono no nā ʻulu lau a maloʻo. ʻOiai, inā maloʻo ka lauoho, ʻoi aku ka maikaʻi o ka hoʻohana pū me ia me kahi bōmū - e hoʻolalelale ana i nā curl iki.

ʻO ka lauoho ma hope o ka holoi ʻana i ka maʻemaʻe & hele kūlohelohe, ʻaʻole fluffy a ʻaʻole i uila. Manaʻo nā mea kūʻai aku he mea maikaʻi loa ia no ka holoi ʻana i kou lauoho, ʻaʻole no ka huhū a me nā maʻi pā, no nā poʻe ʻaʻole i kūpono i kēia shampoo.

Ka volume mai Nivea

I ka loaʻa ʻana o kahi shampoo maikaʻi e hāʻawi maoli i ka lōlihi lōʻihi i ka lauoho he mea paʻakikī ia. ʻO ka mea, ʻo nā ʻōlelo hoʻohālike o nā mea hana e hoʻomohala ʻia kā lākou mau lauoho mai ke kumu aʻa, ʻaʻohe o kahi neʻe o ka hoʻolaha. Pēlā i hana ai me Nivea Shampoo "Pono Uila". ʻAʻohe hoʻomaʻamaʻa maikaʻi nā loiloi ma ka polokalamu ma ka Pūnaewele: inā ʻaʻole ia e hāʻawi i nā puʻu curls i ʻole, a i ʻole ka hana ʻana i ke ʻano o nā mālamalama me lākou - e noho maikaʻi ana nā aʻa a mālie, a hoʻomaka ka lōʻihi nui i ka puʻu a like ka like me ka pepeiao o ka poemle. I waena o nā hemahema, ʻo ka hoʻopiʻi ʻia me ka nele o ka nui i hoʻolaha ʻia o ka nui i hoʻōla ʻia, ʻike ka poʻe hoʻohana i ka ʻoi ʻana o ka lauoho e ʻike ʻia ma hope o ka holoi ʻana, ka paʻakikī ʻana i ka hoʻoulu ʻana, ʻaʻole ʻoluʻolu maikaʻi a me ka ʻano maʻamau. ʻAʻole hoʻi ka wai o ka pala a i ʻole nā ​​keratin wai, ʻo ia kahi o kēia shampoo, e hoʻomālamalama i ka lauoho, nani a nani.

A inā he nui o nā mea hoʻohana i kā lākou loiloi e hāʻawi wale i nā loiloi kūpono loa no ka shampoo kūlohelohe a kūlohelohe, a laila me ka "Effective volume" hiki ke kūleʻa loa ke kūlana: loaʻa kahi loiloi maikaʻi e pili ana i ka paʻakikī. ʻO ka mea ʻē loa, i ka nānā ʻana i kēia mea hana e hoʻohui i ka nui mai Nivea, e hoʻomau mau ʻoe i ka ʻimi ʻana i kāu shampoo kūpono, e hana ana i ka lōʻihi o kou pihi.

He daimana?

ʻO ka shampoo the Blinding Diamond he mea ʻole ka manaʻo i nā mea hoʻohana. Eia ka mea hana i ka lauoho e loaʻa i kahi aniani hoʻoweliweli nani. Akā, ka mea, e like me nā mea hoʻohana, "ʻo ia ke daimana e poina ai ka mea hana i loko o ka shampoo."

Ma keʻano holoʻokoʻa, ʻaʻole hewa ka shampoo: nā ʻupena ma hope o ka lahilahi, hoʻolohe, maʻalahi e hoʻohui, palupalu. Akā ua loaʻa iā lākou e hāʻawi i ka lauoho i mālamalama hou aku - a ʻo kēia ka mea pono i ka shampoo i ʻole. Nā ʻāpana kila e kūleʻa i loko o ka shampoo i ka wā e ninini ai ʻoe i ka palupalu o kou lima, i ka wā e holoi ai, e hoʻoheheʻe paha, i ʻole e holoi holoi ʻia me ka wai a ʻaʻole e mau ka kukui i ka lauoho.

Pōle nani a nani hoʻi

He mea kupaianaha nō ka moʻolelo Smoothness a me Radiance no kekahi me ka lauoho ʻino, a me ka leʻaleʻa e makemake ʻia i nā tangles. Hāʻawi maikaʻi ʻo Shampoo i ka holoi, pololei, hāʻawi i kahi siliki, maikaʻi loa i ka pā. A e like me ka "Dazzling Diamond", ʻaʻole i hāʻawi i ka mea i haʻi ʻia, ka "Smoothness and Shine" shampoo i hāʻawi i kēia mau pono i ka lauoho.

Hāʻawi nā mea hoʻohana i kā lākou loiloi i nā loiloi maikaʻi loa no kēia hāmeʻa mai Nivea.

ʻO ka mālama lauoho lōʻihi

ʻO ka Shampoo "Mālama o ka lauoho lōʻihi" ʻoi aku ka maikaʻi me ka balm - e ʻoi aku ka ikaika. Hoʻokū ʻo Shampoo i nā mea a ka mea hana e hoʻopili ai ma ka hōʻailona: e pale ai i ka brittleness, cross-section, hanai, hoʻihoʻi i nā curls, hāʻawi iā lākou i kukui a me ka elasticity. Inā ʻoe e hoʻohana pinepine ai i ka shampoo a me ka balm maʻamau, a laila e mau ka hoʻopau i ka pau wale nō i loko o kāu mau hoʻomanaʻo. Eia kekahi, kākau nā mea hoʻohana e hāʻawi iā shampoo i kahi liʻiliʻi - a he maikaʻi loa kēia o ka bonus no ka lauoho lōʻihi.

No nā curl māmā

No ka mau kukui (kūlohelohe a ʻulaʻula paha) ua kūkulu ʻo Nivea i kahi shampoo momona maikaʻi. E mālama mālie a ʻoluʻolu hoʻi i ka lauoho, hāʻawi iā lākou i ka makika (kūpono no nā curls maloʻo) e hāʻawi i nā kukui. Koke ke kūpono o ka nānā ʻana i ka minus nui o kēia mea hana no nā curl māmā: ʻaʻole ia i kūpono i ka blondes platinum - hiki iā ia ke hoʻoulu i ka yellowness.

ʻOi ke koena o ka shampoo no ka lauoho kūpono: maikaʻi nā mea hoʻohana: inā ʻo ka lauoho ʻoka ʻia, nui nā lau a me ka hoʻomālamalama, ʻoliʻoli ka lauoho, hoʻopulu ʻia, maikaʻi ia e paʻa i kou lima ma luna. Mālamua ka lauoho, hoʻonaninani-nāwaliwali, hoʻolohe, mai huki i nā ʻaoʻao like ʻole. Nui nā loiloi e kapa aku i kēia mea hana no ka lauoho kūpono he moeʻuhane, kahi kūpono, etc.

ʻO kēia nā mea i nā shampoos i hana ʻia e Nivea. Inā ʻaʻole ʻoe e nānā i ka super-kukui, super-volume a me kekahi ʻano ʻano "super", a laila e nānā pono kēia mau shampoos i kou lauoho, e hāʻawi ana (ma kahi o kona ikaika a me kona kūlana) ke ʻano nani a nani.