Nā pāpala lau

Weʻa i nā pale manu ma ka home - nā koho palekana no ka fashionistas

ʻOkoʻa nā lauoho lauoho. ʻO kekahi i kā lākou kāhua i hele i ka papa i nā mele, nā mea'ē aʻe - i ke alapine. Akā aia pū kekahi mau hiʻohiʻona paʻakikī loa i ka nohona. Ua makemake ʻia lākou, e like me ke kānāwai, e nā mea ake wiwo ʻole a maikaʻi ʻole ka hopohopo i ka manaʻo nui. ʻO ka Dreadlocks - kahi huluhulu ʻaʻole wale no nā hoʻolaha. He nui nā kuʻuna e lawe iā lākou kanaka i ka ʻike huna, hāʻawi i ka hiki i ka clairvoyance.

ʻO ka Dreadlocks kahi hana paʻakikī ʻē aʻe inā hoʻoholo ʻoe e hana iā lākou mai kou lauoho iho. Manaʻo kēia koho e ʻōpio. Akā aia kekahi hana kaʻawale. ʻAʻole hōʻeha nā pale dreadlocks i kou lauoho a hiki ke maʻalahi i ka nalo i kēlā me kēia manawa. Akā e lilo ka mea maʻamau maoli i ka wā lōʻihi a paʻakikī. A ʻo ka mea pinepine ka mea i ʻoki ʻia.

Aia he ʻelua mau lula no ka hoʻokumu ʻana i kēia ʻano hulu. I ka home, hiki ke kāʻei ʻia nā dreadlocks, akā ʻaʻole ka pōkole o ka lauoho ma mua o 15 mau kenimika, no ka mea ua pōkole lākou i ka hapalua o ke kaʻina. Eia kekahi, ʻaʻole ia e ʻōlelo ʻia e hana i kēia lauoho ma nā ʻula a me nā nāwaliwali nāwaliwali. Inā ʻaʻole, e hoʻomaka ka lauoho.

No ka hana i nā dreadlocks ma ka home, ʻaʻole pono ke loaʻa kahi ʻoihana ʻO ka mākaukau huhū. Loaʻa kēia kuʻekuʻe no nā mea a pau e makemake e hoʻololi. ʻAʻole ka mea nui i ke ʻano o ka dreadlocks āu e hele ai. I kekahi hihia, pono e mākaukau ka lauoho no kēia kaʻina paʻakikī. ʻO ka mea mua, holoi ʻia lākou me ka hau a me ka shampoo me nā mea kūlohelohe me ka ʻole o nā mea hoʻohui. Pono e kiʻi i ka lau maloʻo, keʻokeʻo, a me ka palaki.

No ka hana i kahi pale kīnā, pono ʻoe i kahi kanekalon o ke kala kūpono. Eia kekahi, pono ʻoe i kahi kāʻei kūikawā no ka lauoho a me ka elastic. Wehe a Dreadlocks ma ka home me ke kūʻokoʻa a me ke kōkua o kahi hoaaloha. I kēia hihia, loaʻa kekahi mauʻokoʻa o nā huluhulu. ʻO ka laʻana, aia ka mea i kapa ʻia he de-dreadlocks. He welona ʻelua o lākou. No ka hana i kēlā mau kīʻaha, pono ʻoe e lawe i kahi kaawale o Kanekalon a kaʻi iā ia a puni nā pihi me nā kaulahao hao. I kēia hihia, waiho wale nā ​​laula. Hoʻopili maikaʻi ʻia lākou a hoʻopili ʻia. Hoʻopili ʻia ke kaula ma ka hapalua. Pēlā nō, hoʻomākaukau i ka helu o ka dreadlocks e koi ai. Ua kāʻei maikaʻi lākou i ko lākou lauoho iho i loko i ke ʻano o kahi puʻupuʻu liʻiliʻi.

Inā mākou e kamaʻilio e pili ana i nā dreadlocks maʻamau, a laila e hana mākou. Ua hoʻokaʻawale ʻia ke kahakaha o ko lākou iho lauoho i nā ʻāpana ʻekolu. Hoʻokahi ʻia kahi ʻāpana o Kanekalon ma ka waena. Pono e lōʻihi aku ma mua o kahi curl kūlohelohe. No laila wale nō a maʻemaʻe a nani wale nā ​​dreadlocks ma ka home. Hoʻokomo ʻia ka strand i ke ʻano o kahi ʻoi ʻalani maʻamau. Hoʻopili ʻia ka hopena me kahi pā elastic a hoʻopili me ka lauoho lauoho. Hoʻopilipūʻia nā makana me ka wili. Hiki ke maʻalahi maʻalahi ka kiola ʻia kēia kala inā pono.

Inā hoʻoholo ʻoe i nā dreadlocks "pōʻino", a laila e hoʻomanawanui a manawa ʻole. ʻO ka mea mua, hoʻokaʻawale i ka lauoho i nā manamana ʻokoʻa ma kahi ʻano loiloi a hoʻoponopono iā lākou i nā aʻa me nā kaula pā. A laila pono e haʻalele lākou. Hoʻohui i nā paʻi mai ke kua o ke poʻo a hiki i ka hopena. Oe e kiʻi i kahi paiʻe. Hoʻopili maikaʻi ʻia a hoʻohui ʻia ka liʻiliʻi o nā pulu. Hoʻomaʻemae ʻia ke tip me kahi hairdryer. ʻO ka manawa mua hiki iā ʻoe ke holoi i kou lauoho ma kahi o hoʻokahi mahina. Hoʻokomo ʻia ka lauoho i kālai ʻia me kahi kaula. Ke hoʻoponopono nei i ka puka hoʻohui i kahi mea liʻiliʻi iki.

Inā makemake ʻoe e hoʻololi hoʻololi i kouʻano, a laila e hoʻolohe i nā dreadlocks. Pehea e hoʻopaʻa ai iā lākou me ka liʻiliʻi liʻiliʻi i ka lauoho? ʻO loko wale nō ka hale pule. Ma ka home, pono ʻoe e ʻoi aku ka manawa a me ka hoʻoikaika. I kēia hihia, nui ke lilo ʻana o ka lauoho.

E hana i kahi huluhulu kūloko i ka home

E like me ka hana ʻana o nā dreadlocks i kahi salona, ​​kahi i hōʻike ʻia nā mea āpau. Akā ʻaʻole i loaʻa i kēlā me kēia kaikamahine'ōpiopio ka nui o ke kālā, e noʻonoʻo pono i ka manaʻo ʻole o nā mākua e kākoʻo i kēia ala radical e lilo i kukui. ʻO nā Stylist, e nānā i nā mea e kū ana i nā curl ma hope o ka lōʻihi o nā lole paʻa, ua hoʻomohala i nā pale maluhia i hana ʻia i nā mea kūlohelohe e kāʻei ʻia i kā lākou mau kaila. Hiki ke kūʻai ʻia lākou i loko o kahi palona kūikawā a hoʻopili ʻia i kou lauoho. Akā ʻo nā mea mua ma mua ...

Ke koho 1 - Nā Kiʻi Holo

Pehea e hana ai i nā dreadlocks inā ua kūʻai muaʻia nā pale.

E hoʻomākaukau i nā lako pono:

  • Kau Shampoo
  • nā lei kila i ka kala o nā curl maoli,
  • molo
  • kakaleina lauoho
  • loloa lōʻihi me ka maka ākea,
  • 40-60 papa mai Kanekalon.

Eia kekahi, e pono ai ʻoe i ke kōkua o kahi hoaaloha a i ʻole ke kaikuahine, ʻo ia hoʻi ʻo kāu mea kākahu. Ua hoʻopau ʻia kekahi o ka huahana o ka huahana i pau, a ʻo nā ʻē aʻe e wehe i nā lauoho kūlohelohe e pili ana i ʻumikumamālima kenimika lōʻihi. E hana pū mākou me lākou. ʻO ka hana ulana pōpilikia:

  1. Hoʻopili i ka lauoho holoi ʻole me kahi hoka ʻole a hoʻokaʻawale i nā ʻāpana like me kahi ʻāpana a i ʻelua kenimika square. E hoʻomoʻa i kēlā me kēia me kahi lepe peʻe a me ka huila.
  2. Hoʻomaka i ka hana mai ke kua o ke poʻo e loaʻa i ka pale iā ia, e hūnā ana ia e nā paena luna. Eia kekahi, ʻo kēia kaʻina hana e hoʻopili i ka lōʻihi o ke kaila.
  3. Hoʻokaʻawale i ke kaʻi mua.
  4. E hoʻokaʻawale i nā hoʻopau ʻokoʻa o ka dreadlock i ka hapalua a ulana i kahi kāwili, e hoʻohui ana i kou lauoho e like me ke kolu ʻoi.
  5. Ke kālele ʻia ka lauoho maoli i ka hopena, e kāʻei i ka ʻona me ke kaula a me ka ʻoka.
  6. Hoʻokiʻoki i nā koena o ka mea kumu.
  7. E kau i kahi mea pena kūlohelohe ma luna o ka luke a hoʻopili iā ia me kahi kaula a me kahi pū.
  8. Hana i kēlā me kēia mau lauoho me kou lauoho āpau.
  9. Inā makemake ʻia, hoʻopili pono nā kelepule hana e hāʻawi iā lākou i ka humalulu.

Me kēia ala e hana ai i ka lauoho, hiki iā ʻoe ke ʻokiʻoki i ka lauoho e ulu ana ma lalo o ka laina e holo ana mai ka waena o kekahi a i ka waena o ka pepeiao o ka lua.

Ke koho 2 - Nā Kiʻi Holo

Hiki ke haku maoli i nā pale doldlocks ma ka ulana ʻana i ka lauoho ulu.. ^ E Ha yM. No ka hanaʻana i kahi huluhulu, pono ʻoe e loaʻa nā lako like me nā mea mua, koe wale nō nā palahalaha kūlohelohe. Pono ka lōʻihi o ka mea i kūʻai ʻia e lōʻihi i nā lōʻihi o ke kala e makemake ʻia i ʻekolu mau manawa.

Me kēia hoʻopiha e hiki ke hoʻokō i waho kōkua ʻole. Hoʻohana ʻia ia

  1. E hoʻomākaukau i nā wahi i kūkulu ʻia ai nā dreadlocks. Pono lākou e ʻoi aku ma mua o ʻelua mau kenimika square (ma muli o ka mānoanoa ʻana o nā pūpū i makemake ʻia a me kā lākou helu).
  2. E hoʻomaka i ka hana mai lalo a i luna, e like me kou makemake. Hoʻokaʻawale i ka mea hana mua a hoʻokaʻawale i nā ʻāpana ʻekolu.
  3. E kau i ka kuli o ka lauoho lauoho i pili i hoʻokahi a i ʻelua kenimita ākea ma ka waena waena.
  4. E hoʻolōʻihi i kou pale a me kou lauoho.
  5. Hoʻopili i ka hoʻopau me kahi pūʻulu elastic.
  6. Me ke koena ʻoi manuahi ʻole e koe, ke kāʻei i ka nīnū holoʻokoʻa mai nā aʻa a hiki i lalo, e kāʻei i nā hoʻopau me kahi pā elastic.
  7. E hū i ka dreadlock e hoʻoponopono i ka hopena puffing.
  8. Mālama ma ke ala like nā ʻāpana i hoʻomākaukau ʻia.

E like me kāu e ʻike ai, palekana pono kēia kaʻina, e like me ka mālama ponoʻī ʻana me kou lauoho.

No nā wahine ʻōpio a perky hoʻi mākou e hoʻohana nei i ka hoʻohana ʻana i nā kaula milo ma mua o ka lauoho kumu. ʻO ka mua, ʻoi aku ka maʻalahi a me ka uku ʻole, a ʻo ka lua, hiki iā ʻoe ke loaʻa i nā kala kala kūpaʻa loa.

Ke koho 3 - Nā pale lole mai kou lauoho ponoʻī

Pono ʻia kēia ʻano ala no ka poʻe e makemake e aʻo pehea e ulana i nā dreadlocks mai kā lākou lauoho lauoho. Nui nā ʻano loea e hōʻemi i ka hoʻolālā o nā lauoho.

ʻAʻole hiki ke hana ʻia nā pale kī ʻole ʻia ma ka home e like me kēia:

  1. E hoʻokaʻawale i ka lauoho i nā ʻāpana ʻelua no nā kenimika ʻelua a hoʻopaʻa i kēlā me kēia me kahi kaula elastic.
  2. Hoʻokaʻawale i ka mea hana mua a hana i kahi kālai paʻa ʻole mai waho aku, me ka ʻole o ka pau ʻole.
  3. E hoʻoponopono i nā aʻa a hoʻopau i nā kaulahao hakihali keʻokeʻo.
  4. E hoʻopaʻa i ka oopū me ka wili a hoʻopaʻa iā ia i kou mau pā palani i kahi lōʻihi e sila mau ai.
  5. Hana i kēia mau kaʻina hana me kēlā me kēia papa hana.

Hiki i nā mea nona nā lauoho ʻolua a i ʻole aʻi paha e hoʻopunipuni a loaʻa i nā kākā mānoanoa inā he wā e līwili ʻia ʻia nā kaila pale i ka hapalua a laila paʻa me nā kaula elastic ma nā aʻa a hoʻopau.

ʻO nā ala ʻē aʻe āpau (ke hoʻopili ʻana, ka keleawe, ke olapaʻa, a me nā mea ʻē aʻe), e loaʻa ana i ka ulana home i nā pale kāwili, hōʻino loa i ka lauoho.

ʻO nā mea'ē aʻe e hana

Eia kekahi, nā pahu momona hōʻiliʻili liʻiliʻi, nā clamp a me kahi palapa nui e kōkua i ke pale aku i nā dreadlocks. Pono e koho pono ia mau mea. Mai koho i nā kaula ākea a paʻakikī a ikaika hoʻi lākou ma ko lākou ikaika. ʻOi aku ka maikaʻi e koho i nā wikiō ikaika me ke ʻole o nā mea hoʻonani a me nā ʻāpana hou aʻe, e hōʻemi nui kēia i ka manawa hana. Pono e loaʻa ke ʻano o ka huluhulu me ke ʻano ʻoluʻolu, hiki i kahi mea kūpono loa ke ʻano o ka hoʻopili ʻana.

Holoi pono i kuʻu poʻo

ʻOi aku ka ulana pōpilikia ma ka home i ʻoi aku ka ʻoihana o ka poʻe like, no laila e hoʻopau maikaʻi ʻia ka manawa, a me ka ulana ʻana i kahi wahi hiki ʻole ke maʻalahi. E hoʻomaka me, holoi pono ʻoe i kou lauoho, maloʻo i ke ʻano akahai. Ma nā pōkoki hiki iā ʻoe ke hoʻohana i kahi kūlana māmā. Hāʻawi loa ia i ka hoʻohana ʻana i ka ʻulaʻula a me nā ʻaila pēpē me kā lākou eʻaila ʻuma.

Mākaukau ka hana hana

Pehea e lawe ai i nā pale manu i kou mau lima ponoʻī? I ka hoʻomaka ʻana, he mea kūpono e hoʻolalelale ma nā kime āpau i nā ʻāpana liʻiliʻi (1.5-2 cm ma kēlā me kēia ʻaoʻao). E mau pololi a me ka lohi ʻo ka puaʻa ʻē aʻe, pono ia e noʻonoʻo ma mua o ka ulana, a laila e hoʻomaopopo pono ʻia nā ʻāpana o nā wahi i wāwahi ʻia.

I ka wā e hoʻokumu ai i kēlā me kēia ʻāpana, pono e hahai i nā lula o ka māhele ʻana o ka chessboard, no laila, e hoʻopiha ʻia ka ʻili o ke poʻo i nā kīpī, a ʻaʻole e ʻike ʻia nā pūpule bald. ʻO kekahi mea koʻikoʻi e ke alualu o ka ulana: ʻoi aku ka maʻalahi ma ka hoʻomaka ʻana i ke kua o ke poʻo, a hoʻopau ma ka lae. ʻO kēia kaʻina hana e hiki ai iā ʻoe ke hoʻoponopono i ke kaʻina hana i nā manawa āpau. Pono kēlā me kēia kaula i koho ʻia me kahi kālele elastic a paʻa i ke aʻa, ʻaʻohe o nā lauoho a i ʻole nā ​​puʻupuʻu e hoʻopuni ʻia. He mau mānoʻu ia e kōkua i ka wā e hiki mai ai e ulana i nā kumulāʻau, no ka mea, he hoʻomaikaʻi iā lākou, aia kahi palena paʻa o kēlā me kēia puaa.

Hoʻomoʻa aku i nā pāpale nani

ʻAʻole maikaʻi ʻole ka loiloi ulana: aia kēlā me kēia mau puaʻa i ke kaʻina ʻana mai ka aʻa a hiki i nā kaʻe, a me nā ʻano kipi kekahi a puni kona iho ponoʻī. ʻO ka hana mua, ʻo ia ka maopopo o nā ʻōlima lalo: ʻoi aku ka maʻalahi o lākou ke hele ma ke kaʻina ʻana o ka "hoʻopiha lima i nā lima", a ʻaʻole koʻikoʻi nā lima i ka luhi mau. Ma ke kua o ke poʻo, loaʻa pinepine nā pigtails ʻoi loa, aʻo ka piko o ke poʻo i hoʻonani ʻia me nā pōpoki pōkole.

Ma mua o ka hoʻopili ʻana, hoʻokuʻu ʻia nā kaula āpau mai ka hopu ʻana me kahi kaula elastic a hoʻohui ʻia a hiki i kahi ulu lauoho paʻa, pale ʻia. Ke lilo ka hoʻolālā ʻana, hiki ke neʻe ʻia ka scallop i lalo ma o ka lauoho. Ma hope o ka hoʻopiha ʻana i ka huluhulu, pono ke paʻa i nā pale i ka aʻa a ma ke kihi me kahi lālā elastic a hiki i ka wā e hana ai me ka piʻo kokoke o ka pololei o ka poʻe i pau ʻole i wāwahi ʻia. ʻAʻole hiki ke hoʻokaʻawale ʻia ka ʻili ʻē aʻe no nā hebedoma 2-3 e hiki mai ana, i ʻole e wāwahi ʻia nā ʻōpala.

Nā mea nui

ʻO ka hana ʻana i nā pale kīwī ma ka home, he mea kūpono e hoʻomanaʻo i kekahi mau loea o kā lākou ulana.

  • pono e palu me kēlā me kēia puaʻa, no laila e hoʻoikaika ka lauoho maʻemaʻe i kona palekana i ka lepo.
  • i mea e maʻalahi ai ka hoʻohana ʻana, e tatau maoli i ka lima,
  • ka nui o ka papa mua o ka huahana, inā 'ole makehewa nā hana a pau (ka nele o ka wili i ka luku ʻia o ka pile ma lalo o ke kumu o nā kūwaho o waho, nā hū ʻana o ka lauoho a me nā makika).
  • no ke koina o ka impregnation wax, hiki iā ʻoe ke huki i kahi hairdryer, e kōkua ʻia ia i nā pūpū o nā huahana e kū i loko o nā pigtails a noho ma laila ma hope o ke kaʻina.

Ma muli o ka hana i hana ʻia, hoʻonani ʻia nā pāpale maikaʻi a 30-40 a maikaʻi hoʻi. A pili kahi ʻano hana ana i ka dreadlock e pili ana i ka lauoho i ka lōʻihi ma mua o 10-12 cm, e hāʻule nā ​​lauoho pōkole loa mai ka piʻu. He paʻakikī a pīhoihoi paha i nā pale i ke ʻano pōkole, paʻakikī a lohi loa nā lauoho i ka wā o ka hoʻoulu ʻana. No laila, hiki i nā shississ ke hoʻokuʻu i kēlā lapuwale.

Ma mua o ka hana ʻana i nā dreadlocks, pono ia e hoʻomanaʻo i nā pilikia e kali ana iā ʻoe ma hope o ka braiding. Ma hope o kēlā ʻano kāhiko, a i ka 50 pakeneka o ka lauoho nalowale, a ʻo ke koena o nā lauoho "hero" e koi ai i nā hanana hoʻoponopono nui. Hōʻawe, ʻoiai ke hāʻawi nei iā ia i ka mālama liʻiliʻi, ʻaʻole mau i hoʻomaʻemaʻe ʻia no ka nele o ka hoʻomaʻemaʻe a me nā moisturizer.

Hiki i nā pale waki a Parse

I kēia manawa e noʻonoʻo mākou i ke ʻano o ke kaʻina hana no ka hoʻopiha ʻana i nā ʻano hana. ʻO ka lauoho kākāʻou i ulaula ʻia e koi i kahi ʻeha a i kahi pahu kila crochet ikaika paha. E hōʻoluʻolu i ke kaʻina o ke kohu, hiki ke hoʻomoʻa ʻia nā dreadlocks i ka wai wela (mai hoʻohana wale ke aloha). Pono e neʻe ʻia ka Wax mai kahi paʻa i nā kihi. No laila, pono e hoʻohana i ka wai wela.

ʻO ka mālama mālama mua

Ke kuhi i ka pehea e hana ai i nā dreadlocks, pono ʻoe e ʻike i ke ʻano o ka mālama kūikawā. I ka malama mua, ʻaʻole hiki ke hoʻopili i nā pigtails i nā kaʻina wai, ʻike ʻino ʻole kēia i kā lākou palaki. Akā i kēia manawa, hiki mai ka minamina, ke hōʻea wale nei i kahi mea momona maikaʻi o ka chamomile e kōkua. Pono lākou e hoʻomaʻemaʻe mālie a hoʻomaikaʻi pono i ka ʻili, pale i ka hoʻoulu ʻana a hōʻeha paha paha i ka integument.

Hoʻololi liʻiliʻi

I kēia manawa ʻike ʻoe pehea e hana ai i nā dreadlocks ma ka home. Ma mua o ka hoʻoholo ʻana e hana hou i kēia ma kou lauoho, pono ʻoe e kaupaona i nā mea hoʻomaikaʻi a me nā mea ʻē aʻe a no laila, i ka hoʻopiʻi ʻana i ke kaʻina hoʻoweliweli paʻakikī, ka punuhulu o ka mālama ʻōnaehana no nā pigtails keu a me ka unraveling ʻaʻole i hoʻohui ʻia. I mea e hoʻomaʻamaʻa ʻia i ke kaʻina o ka noʻonoʻo, pono ia e pale i nā kiʻi me nā kala i hana ʻia, ʻo kēia ʻano hana o ka noʻonoʻo ʻana i kou mau moeʻuhane e kōkua i ka maopopo o ka nui o kona koʻikoʻi.

Hōʻailona a hoʻolilo paha i kahi kaula

  • he kaula kima e piʻi ana i ka laulā mai 1.0 a 1.6 mm,
  • ʻO ka lula lauoho kūikawā i hoʻolālā ʻia no ka ulana manu,
  • lana mama.

E hōʻailona i kou poʻo i kahi mahele like. Hiki iā ia ke kola a i ʻole nā ​​ʻāpana. I ka manawa like, ʻoi aku ka maikaʻi o ka hoʻoponopono ʻana i kēlā me kēia kuʻuna me kahi kākāwā pākiki liʻiliʻi no ka lauoho.

Lawe i ke kaila, e hoʻokaʻawale i ka hapa (me he mea lā e ʻokaʻī ia) i ka pae, i kiʻi ai ʻoe i kahi maʻa. A laila hoʻokaʻawale hou a kau hou i ka hoʻoili ʻana. ʻO ka ikaika a kau iā ʻoe i ka laka ma ka waihona, ʻoi aku ka ikaika o ka dreadlock. E like me ke kumu kūlike, e hoʻokaʻawale a kāwili i kahi kuʻekuʻe a hiki i kahi ʻoiʻu liʻiliʻi, ʻaʻole i koi ʻia kahi ʻē aʻe mai ke kaʻe.

Ke hoʻomau nei i kēia crochet. E hoʻolei i ka pākuhi ma o ka dreadlock ma ka lōʻihi holoʻokoʻa, e kāʻei iā ia a puni i ka pā o ka protruding i nā manawa he nui a huki hoʻi i ke ala like. No laila oe e laka ai i ka laka, paʻa i paʻa a haʻahaʻa loa.

Hana i ka hoʻopunipuni like me nā kaula āpau. Ma kahi o kahi kaula, hiki iā ʻoe ke hoʻohana i ke kaula kila maʻamau.

E hoʻokaʻawale i ka māhele o ka lauoho o ke poʻo i nā ʻāpana like me ka nui o ka 1-2 cm. Mālama i kēlā me kēia kaula i nā kaula elastic. Wehe i hoʻokahi kūwaha a liko i ka uaki. Ke hoʻohana nei i kahi kuʻekuʻe, e kikī i kahi kūwaha i hoʻopaʻa ʻia a hoʻoponopono iā ia me ka gel. Hoʻopau i ka mane o ka dreadlock ma ka lima, a laila paʻa hou iā ia. No laila e hoʻomaʻamaʻa i kēlā me kēia strand. E hoʻopili hou i ka gel ma luna o ka lauoho.

I nā lā mua, hiki ke hoʻohana i ka gum a i nā aʻa a ma nāʻaoʻao o nā laka no ka hoʻoponopono.

E hoʻokaʻawale i ka mahele o ke aniani i nā ʻāpana ʻehā like me kahi laula he laula. E hoʻopaʻa i nā kī me nā kaula hao. Hoʻohālikelike, hoʻoneʻe i ka elastic mai kēlā me kēia curl a kau i ka pigtail paʻa mai loko aku o ka lawelawe ʻana, e hoʻoponopono ana i ke koena ʻoi liʻiliʻi me kahi elastic.

Ma hope o ka nui o nā braids liʻiliʻi e kau ana ma ke poʻo, e uhi i nā mea āpau me ka wili a ʻōwili kēlā me kēia ma waena o nā pā i kahi lōʻihi a ikaika hoʻi a hiki i ke kūkulu hou ʻia ("shredding").

Hoʻopili i kou lauoho me ka shampoo a hiki i kahi ʻano waiwai momona. Me ka ʻole o ka holoi ʻana i ka wai, ʻoliwa iā lākou i ka uaki. A laila e ninini i ka wai me ka ʻole e hoʻopili a hoʻokaʻawale paha i nā kaula. Ke hala ka lauoho, e kāohi i ka hopena o ka hopena i nā kaula he nui (e like me kou makemake ke loaʻa nā dreadlocks). Hoʻopili i kēlā me kēia pā i hoʻohui, e hoʻohui i ka wō. Ma hope o kēlā, kuʻi ikaika i kēlā me kēia ma waena o kou mau pā.

No ka hoʻoponopono ʻana, hiki iā ʻoe ke hoʻoponopono i nā ʻāpana āpau o ka lauoho me nā kaula elastic. Pono pono ke hele ʻana i kēlā me kēia lā a ʻoki loa nā lauoho.

E kau i kou mau sika hulu manu a ʻūlū i ka lauoho i loko o kahi neʻe hakahaka e hana i kahi ʻāpana hoʻolapalapa nui. A laila e kāwili iā lākou i nā ʻāpana like, e kāwili ʻia kēlā me kēia me nā mittens i nā manawa like i kekahi mau manawa. Hoʻoponopono i nā mea āpau me ka walahala. Pono e hoʻomaʻamaʻa ʻia kēia kaʻina i kēlā me kēia lā a hiki i ke hoʻokumu ʻia ʻana o ka lauoho.

Ua koho ʻia kekahi mau pale me ka palekana o Kanekalon (lauoho lauoho) i kēia manawa hou. ʻO kā lākou mea pono nui ʻaʻole lākou e hōʻino i ka ʻano o nā curl kūlohelohe: hiki iā lākou ke hoʻopaʻa maʻalahi i nā kui a i huki ʻia me ka maʻalahi like.

I kēia hihia, hiki i nā pōkole ke lōʻihi o ka lōʻihi - mai 6-7 cm. Eia kekahi, hiki i ka kanekalon ke loaʻa i nā waihoʻoluʻu ʻē aʻe (a hiki i ke ʻano) a me ka lōʻihi. Hiki ke lōʻihi kēia lauoho i ka 2 i ka 6 mau mahina.

ʻO nā mea pōʻino loa o Kanekalon kona uku kiʻekiʻe. Pono hoʻi e hoʻomaopopo i ka wā o ka māhu, ua like me nā mea like ʻole.

E like me ke kānāwai, e hana ʻia nā dreadlocks kūloko i nā salons hairdressing kūikawā, kahi hiki i ka mea koho ke koho i kahi ʻāpana kūpono o ke kala kūpono, lōʻihi a me nā palapala.

Eia naʻe, hiki iā lākou ke hana ma ka home.

  • nā hale kūʻai mua i hoʻomākaukau ʻia mai Kanekalon,
  • lauoho lauoho
  • lana mama.

E hoʻokaʻawale i ka mahele o ka lauoho i ke poʻo. Pono e like me nā kuʻekuʻe nui e like me kou hoʻolālā e loaʻa nā dreadlocks. E hoʻopaʻa iā lākou me nā kaula kila.

Lawe i ka papa hana, hoʻoponopono iā ia ma nā ʻaoʻao ʻelua me nā kaula elastic, e hoʻoulu maikaʻi, hoʻōwili iā ia, e piʻi ma ka hapalua a kau ma luna o ka lauoho i hoʻopaʻa ʻia. Wax hou aʻe.

Hiki iā ʻoe ke hele i kahi ala ʻoi aku ka pōkole: e ulana i kahi ʻāpana paʻi i loko o kahi paʻa o ka lauoho, a laila mālama pono i kēlā me kēia dreadlock me ka wīwī.

Holoi i kou lauoho me ka shampoo maʻamau ma mua o ka ulana. Mai hoʻohana i nā conditioner, balms a me nā mea ʻē aʻe e maʻa ai ka lauoho.

ʻAʻole hiki iā ʻoe ke holoi i kou lauoho no hoʻokahi mahina ma hope o ke kaʻina.

Pono e holoi ʻia ke poʻo me ka decoction o chamomile - ʻaʻole wale kēia e hoʻoikaika i ka aʻa o ka lauoho, akā e hoʻokaʻawale hoʻi i ka ʻeha a me ka huhū.

I hoʻokahi mahina ma hope o ka ulana, hoʻohana i ka wai a i ʻole shampoo e holoi i kou lauoho. Ma hope o ke kaʻina hana, e holoi i kou lauoho me kahi lita o ka wai kuke me kahi papa kīʻaha o ka paʻakai kai hoʻoheheʻe ʻia i loko. Hāʻawi kēia i nā lauoho tangled a kōkua i ka hoʻonohonoho ʻana o ke dreadlocks.

Hoʻopili i nā paleʻino weliweli

  1. ʻUlu. Hoʻomaka ka ulana me ke kua o ke poʻo. Hoʻopili i nā elast mai ke kaula a kipi mai ke kihi a i ke kumu. I ka wā o ka huluhulu, hana ʻia ka neʻe ʻana a hiki i kahi pūlō hiki ʻole ke hoʻopaʻa ʻia, kahi i hoʻopili ʻia me nā pā lima, e like me ka pālolo. Hoʻoulu a hoʻokele ʻia kahi ʻāpana 10 mm me kahi hairdryer a mai hoʻopili maikaʻi ʻia.

    kanekalon - synthetic lauoho me ka lōʻihi a me ke kala e makemake ai.

  1. De-dreadlocks (me nā kihi ʻelua). Pono e uhi pono i ke kāwili o Kanekalon me nā kaula elastic i nā kihi, waiho wale i nā kihi e hoʻopili ʻia a hoʻopili ʻia. Kāʻe ʻia ʻo Dreadlock ma ka hapalua. No laila e hoʻomākaukau i ka nui o nā kaula kūlohelohe e pono ai. Hoʻopaʻa paʻa ka ʻaoʻao waena o ka dreadlock kūmole i nā kaula i hoʻomākaukau ʻia mai kou lauoho ponoʻī a ʻo nā mea āpau i hoʻopaʻa ʻia me nā braids maʻamau.

Ke mālama nei i nā dreadlocks i ke kūlana maikaʻi

Ma kahi kokoke i nā wahine āpau ke makemake i ka hoʻomaʻamaʻa ʻana me kā lākou hiʻohiʻona. Akā, akā naʻe, ʻaʻole lākou a pau.

ʻO ka hulu nani hoʻi a me ka wahine ka waiwai a kekahi wahine. Akā i ka mea no ka lauoho ke nānā aku i ka 100%, pono ia.

ʻO ka pailima Farani, a i ʻole spikelet, he huluhulu kaulana loa. ʻO kēia ma muli o kona helehelena nani a maʻalahi.

E like me ka lōʻihi o ka poʻe i ʻike, makemake ka hapanui o nā kāne i nā blondes. A ʻaʻole lākou āpau i ka makemake e pehea e loaʻa ai nā wahine.

I mea e hiki ai i kou nānā ke ʻano a nani a me nā hiʻohiʻona, kahi koho o ke kala keu he koho win-win.

I ka home, a i ka lā hoʻokahi wale nō e hiki ke hoʻopau i nā laka a me nā nits! ʻIke wau i ka maopopo! ʻO kā kuʻu keiki kāne līlū, ʻelua mau lā ma hope aku ʻo ia e hele ai i kahi hoʻomoana, ʻoiaʻiʻo ʻaʻole hiki ke hele me nā holoholona ma kona poʻo, pono ʻo ia e ʻalo i nā pōpilikia i kekahi mau lā, ʻaʻole kuhi ke keiki e ʻokiʻoki i ka lauoho. Pono e hana wikiwiki, hele wau i ka lāʻau lapaʻau, kūʻai iā D-95 ma laila, lawe mai i ka home, hana i nā mea āpau e like me ke kākau i nā kauoha. Ua pīhoihoi wau i ka lā aʻe.

ʻAʻole wau i ʻike ua hiki i nā meaʻai momona ke hoʻonāukiuki i ka cystitis. Akā makemake wau i ka paʻakai a i ka ʻapa, akā eia ka huli ʻana.

Ua manaʻo wau ʻo wau wale nō ka mea ʻaʻole i ʻike i ka wā mua ua maikaʻi nā mea a pau, a ma hope o ka hui ʻana iā mākou, ua 9 mau makahiki mākou i noho ʻole ai a ʻaʻohe aloha wahine no kahi o 2 mau makahiki, ua nīnau wau iaʻu iho i ka nīnau ʻana mai iaʻu ʻaʻole like me ka maopopo ʻole i ka mea i loaʻa a ʻaʻohe āna haku wahine. ʻaʻole ia e hele no ke kamaʻilio wahaheʻe mākou e like me nā hoa moe

Inā wau, ʻo ka wahine, hoʻokaʻawale i ka ʻohana o kekahi ʻē aʻe, ua kuʻe au i ke kānāwai ʻuhane, ʻaʻole ia he kanaka, akā na ke Akua! laila, ʻo wau, e pili ana i nā hoʻopaʻapaʻa, ka hōʻoia ʻana i nā kumu kolohe. ʻO ke kānāwai o ke Akua, ʻaʻohe mea e hiki ke hoʻonele a hana aku ai, e ʻōlelo mau ana ma hope o ka hoʻowalewale ʻana i ka wahine i hana ʻia, he mea moekolohe ke kākau inoa no ia iho i ka pō, e hoʻomaka ana kona ʻeha a hiki i ka manawa

E hoʻokomo i kou inoa a me ka inoa o kāu mea i koho ʻia e ʻike ai i ka ʻano o kau:

Nā papa kumu

Kuleana kope 2011-2016. Iwai a aie ke dttla.

ʻAe ʻia ka hoʻopili hou ʻana i nā ʻōnaehana me ka ʻae ʻana o ka hoʻokele pūnaewele.

Inā ʻike ʻoe i kā mākou papa waiwai pūnaewele e hoʻokele hewa ʻole i ke kānāwai a i ʻole ke kānāwai o ka Lūkini Lūkia, e ʻoluʻolu e hoʻomaopopo iā mākou. Hoʻohana mākou i ke kānāwai a me ka hana a nā malihini, a e lawe mākou i nā āpau pono e pono ai. Aia kekahi mau mea o ka pūnaewele i nā kumuhana i manaʻo ʻole ʻia no nā kānaka ma lalo o ka makahiki o ka hapa nui. +18.

Pehea e hana ai nā dreadlocks?

Ma lalo a laila e hāʻawi aku mākou i ka mea kūpono o nā kaʻina āpau i loaʻa i nā dreadlocks. ʻOi aku ka maikaʻi ma mua o ke koena no ka mea, mai ka manawa e hana ai ʻoe i ka lauoho, e like me kou lauoho ke hele nei ʻoe i kahi dreadlocks i kou ola a pau. No laila e hoʻomaka kākou.

Pono mākou i kahi huluhulu lauoho lauoho, nā kihi, nā kaula elastic, kahi kohu a me nā niho liʻiliʻi.

    Ma mua o nā kaʻina hana āpau, pono ʻoe e holoi maikaʻi i kou lauoho, holoi i kou lauoho a kulu pono. Mai hoʻohana i kahi kālā hou, nā wai wale nō a me ka shampoo.

ʻO ka mea huna i ka ulana i nā dreadlocks ka hulu. E lawe i ka lepa lalo, he kū ʻole mai ka gumana a hoʻomaka i ka hoʻoulu ʻana, ʻoliwī a puni ona me kāna e koi ai. Mahalo i ka hoʻohui ʻana a me ka tangling, hoʻomaka ka lauoho i ke oʻo i ka aʻa, akā pono ke hoʻomākaukau no ka hana lōʻihi a paʻakikī loa, no ka mea ʻaʻole i hana koke ʻia kēia ʻano. ʻAʻole kānalua ka kaʻina hana, akā pono ka nani i ka mōhai.

Hoʻoholo ʻia ke kauā ʻana me ka pōpoki elastic i ke kī a ʻaʻole i neʻe ʻia no 2 pule.

  • Ke hoʻohana nei i ka mīkini lauoho a me kahi pāhoʻi kūikawā, e hoʻopuni i ka hui o ka lauoho no ka uhi ʻana i ka lauoho me ka wolo.
  • Pela nō e hana me ke koena o nā manamana a hiki i ke kanakolukūlūmākahi i kūmākahi mau dreadlocks i hana ʻia, me ka pōkole, ʻaʻole i emi iho i ʻewalu kenimika ka lauoho, ʻaʻole hiki ke hoʻokō ʻia kēia kaʻina hana.

    ʻO ka mālama ʻona

    I ka malama mua, holoi ka lauoho i ka contraindicated, e luku loa i kēia mau kaila holoʻokoʻa. Hiki iā ʻoe ke hoʻohana i ka lehu lāʻau, ʻeli ʻia ma ke poʻo e like me kahi shampoo maloʻo. Hiki i ka Itching ke hoʻomaka me kahi maʻamau, e hoʻoneʻe maikaʻi ana i ka chlorhexidine maikaʻi a i ʻole ka hoʻihoʻi kūlohelohe - decoction chamomile, pono pū kekahi i ka ʻili.

    I ka hopena o ka mahina, pono ia ka hoʻoponopono ʻana i ka wā ʻaʻole i kulu ka pōpilikia, a laila hiki iā ʻoe ke hoʻomau i ka holoi ʻana me ka hau a me ka shampoo tar. ʻOi aku ka maikaʻi loa e holoi i nā dreadlocks i kahi kīpī o nā lā momona o ke kaʻaila. E ninini i kahi pā o puaʻa i loko o kahi ʻauʻau wai a kāwī i kahi puna o ka ʻōpala ma loko. Ma hope o ka holoi ʻana, hiki ke hū ʻia ka aila kīʻaha i loko o ke poo.

    Hiki paha ke ulana i nā dreadlocks?

    Ke hoʻomoʻa i nā kaula, a hiki i ka hapalua o ka lauoho ke nalowale a he hōʻeha maoli ke kaʻina hana, a ʻo ke koena o ka lauoho ma hope o ka mālama ʻia no ka manawa lōʻihi. Hoʻopili pinepine ʻia nā Dreadlocks me kahi crochet a ʻūlū, ma hope o ka hoʻomoʻi ʻana i ka lauoho kulu i kāwele ʻia i ka wai mahana a me ka hoʻoulu ʻana iā ia me ke ʻano o ka manawa. Inā ʻaʻole ʻoe makemake i ka hoʻohiolo ʻana a me nā hana hōʻeha, hiki iā ʻoe ke ʻokiʻoki i nā lauoho.

    Aia kahi kūlana ʻelua no ka ulana ʻana i nā dreadlocks.

      Pono ka lōʻihi o ka lauoho - ʻo ka liʻiliʻi he 15 cm, no ka mea ua hōʻoki ʻia ka lauoho i ka aneane 1/3.

  • ʻAʻole pono ka lauoho, nā palupalu, a me ka make ʻana, ke ʻole i nā loina ākea e hiki ke hala i ko lākou poho.
  • ʻO ka ulana pōpoki, ʻelua palekana a me ka pilikia, hiki ke hana i ka home, me ka ʻole e hele i ka mea kāhiko ulaula.

    ʻO ka mea mua pono pono e holoi i kou lauoho me kahi kāʻei kūlohelohe a shampoo paha, i kahi ʻole nā ​​mea hoʻohui ʻē aʻe. Pono e holo pono ka lauoho, hoʻolohe a paʻa loa.

    No ka hana ʻana i nā dreadlocks pono ʻoe e loaʻa:

    • a laila ha ha
    • he wahi puʻupuʻu liʻiliʻi no nā dreadlocks, a he hao hao paha,
    • nā kipi, nā kihi lauoho, nā kala ʻē aʻe
    • hoʻokahi a ʻelua mau kēla kukui no ka hoʻopili ʻana,
    • ka nui o nā kapa kila no ka lauoho,
    • nā crochet, i ulana ʻia i loko o nā pale lāʻau i popopili.

    Mamuli o ka helu i hoʻolālā ʻia o nā dreadlocks, e like me ke kānāwai, 30-50 ʻāpana, hoʻokaʻawale ʻia ka lauoho i nā māhele o 2x2 cm. Hoʻopili i nā kaula ma ke aʻa - e hoʻohana ana i elastic. E mālama pono ana kahi papa hoʻonaninani no nā pale kālua ma hope o ka lauoho.

    Hoʻomaʻa wale i nā Dreadlocks palekana

    ʻO ka mua ʻoe e hoʻopaʻa i luna:

    1. kanekalon - synthetic lauoho me ka lōʻihi a me ke kala e makemake ai.
    2. nā lāʻau hao
    3. waʻa.

      De-dreadlocks (me nā kihi ʻelua). Pono e uhi pono i ke kāwili o Kanekalon me nā kaula elastic i nā kihi, waiho wale i nā kihi e hoʻopili ʻia a hoʻopili ʻia. Kāʻe ʻia ʻo Dreadlock ma ka hapalua. No laila e hoʻomākaukau i ka nui o nā kaula kūlohelohe e pono ai. Hoʻopaʻa paʻa ka ʻaoʻao waena o ka dreadlock kūmole i nā kaula i hoʻomākaukau ʻia mai kou lauoho ponoʻī a ʻo nā mea āpau i hoʻopaʻa ʻia me nā pigtails maʻamau.

  • Weʻa maʻamau. Lawe ʻoe i ke kao i hoʻomākaukau ʻia o kou lauoho a hoʻokaʻawale iā ʻāpana me ke aniani. Hoʻokomo ʻia ka lauoho Synthetic i loko o kahi puaʻa me kahi ʻāpana. ʻO ke kūpeʻe o Kanekalon a ʻekolu mau manawa o kou lauoho. Ma hope o ka ulana ʻana, hoʻopaʻa ʻia ka pigtail me kahi elastic, a laila kāʻei ʻia ia me ke kao o ke kaila synthetic a hoʻopaʻa ʻia me kekahi keena elastic. E hoʻōla ai i ka dreadlock hopena, ua hoʻokomo ʻia me ka waki. ʻO ka hopena he hulu manuahi hoʻolālā e hoʻonā ʻole nei i kou lauoho.