Kōkua kōkua

9 huna o ka holoi holoi lauoho

Hiki i ka wahine ke alo i ka pilikia o ka lauoho lepo no nā kumu he nui. Hiki iā ia: ke nele o ka manawa, nā kūlana ola ʻole, hiki ʻole i ka pani ʻana i ka wai, lohi ʻia ke ala ʻana, ikaika majeure, etc.

Aia nā hihia pinepine i ka wahine i koi ʻia ke nānā maikaʻi, a i ʻole nā ​​hemahema e waiho pono iā ia iho. Hiki i ke ʻano ke maʻalahi i waho o ke kūlike o ka noʻonoʻo. ʻO ke poʻo palupalu i ke ala maikaʻi ʻole e hoʻopili wale nō i ka pilikino, akā ke ʻano pū kekahi, a ʻo ka hana ʻoi hoʻi.

ʻAʻole maopopo ka poʻe a pau e hiki ke maʻalahi i kēia pilikia. Nui nā ala e hōʻemi ai i nā nuisance a hōʻemi paha iā lākou i ka zero.

1. Kapuā laka

Hoʻohana kūpono kēia koho no nā poʻe me ka lauoho ʻoi loa. ʻO ka huahana kahi kahi maloʻo maloʻo hiki ke hoʻomoʻi i ka momona momona. Akā he mea nui e hoʻohana pololei. Pono e hōʻoki ʻia ka pīpī mai ka lōʻihi o ʻokoʻa paha ma kahi o ʻumikumamālima kenimika mai ka lauoho. ʻO ka manawa e kali ai no ke kao ʻana o nā momona ʻaʻole pono e emi iho ma lalo o 10 mau minuke. No ka hoʻonui i ka hopena o ka shampoo maloʻo, hiki iā ʻoe ke hoʻohui iā ia me ka pauka ma kahi pākē o 1: 1.

ʻO kahi mea hou aʻe, hiki iā ʻoe ke hoʻāʻo i ka starch, cornmeal, ground oatmeal, mustard powder, a kūpono hoʻi ka pēpē pēpē. Ma hope o ka hoʻopili ʻana i kēia mau kālā, pono ʻoe e hoʻoponopono i ke kūleʻa no nā minuke ʻelua. A laila kū i kahi no ʻelima a he ʻumi mau minuke a kāpīpī i kou poʻo me kahi kāwele. Hoʻopau ʻia nā ala o nā kō a me nā mea ʻala ʻē aʻe me kahi lika a i ʻole līo. E hoʻomaikaʻi i ka hopena, hiki iā ʻoe ke hoʻohui i ka soda.

ʻAʻole pono e hoʻohui i ka lauoho ma mua o ka hoʻokomo ʻana i nā huahana. Kūpono nā wahi māmā no ka ʻona o ka lauoho: ka palaoa, ke kō, ka pēpē pēpē. ʻO ka hopena maikaʻi loa ma ka lauoho lauoho e hāʻawi i nā mea ʻeleʻele: mustard a me nā poli ʻeleʻele.

ʻO kekahi ala e hāʻawi i kou lauoho i kahi nānā kūpono ʻo ia ke hoʻohana i ka vodka. No ka hana i kēia, ua hoʻokaʻawale ʻia nā mea liʻiliʻi o ka wai i ka lauoho. E hoʻoneʻe i ke koena pono ʻole, pono ʻoe e lohi i kou lauoho me ke kāwele a puhi i ka lauoho maloʻo. E nalowale ka alakona, a lilo i ka lauoho a me ka nani a nani. Me he mea hoʻi e ka pōkole ka hopena o kēia mea hana. ʻAe, a mau nō hoʻi ka ʻala.

Hiki paha ke hoʻolōʻihi i ka hou o ka lauoho me ka hoʻohana ʻole ʻana i nā mea kūpono keu?

  • 1. ʻO ka mālama ʻana wela o ka ea a me ka lewa

Nui ka poʻe i ʻike e ka holoi ʻana i kou lauoho me ka wai wela e hoʻōla i ka hana o nā kohu sebaceous. Hoʻokuʻu hou ʻia ka momona i ka ulu ʻana, me ka hopena - e hele wikiwiki ka lauoho. I mea e pale ai i kēia kūlana, pono ʻoe e holoi i kou lauoho me ka wai anuanu.

Hoʻohālike kekahi ma ka poʻo a me ka ea wela mai ka holoi ʻana o ka lauoho. ʻAʻole pono nā mea nona ka lauoho ʻaila e hōʻino pono i nā kaʻina hana. Hōʻike ʻia lākou e kiʻi i kahi hairdryer i nā kūlana pōpilikia, a i nā mea ʻē aʻe, pono e maloʻo ka lauoho.

  • 2. Hoʻopili i ke aniani

Hiki i kēia kaʻina hana iā ʻoe e hoʻomaikaʻi i ke ʻano o ke poʻo, a no laila ka lauoho. Pono ʻoe i ka paʻakai maʻamau (hiki ke loli me ka paʻakai kai). Ua hui ʻia ka paʻakai me ka wai a kāʻei i ke poʻo ma ke ala o ka lālani. ʻAʻole kuhikuhi ʻia kēia kaʻina hana ma mua o hoʻokahi i hoʻokahi pule. Ma hope o ʻewalu mau hola, pono ʻoe e hoʻomaha.

Hoʻomaʻemae ʻo ka hoʻomaʻamaʻa ʻana i ke poʻo mai ke koena o ka mea ʻala, hiki iā ʻoe ke hoʻokaʻawale i nā ʻili kino o nā ʻili, hoʻomaikaʻi i ke kahe koko. Mahalo i kēia mau kaʻina hana, kahi holomua maʻamau i ke kūlana o ka ʻili.

ʻO nā decoction o nā lāʻau lapaʻau hopena e loaʻa ke hopena maikaʻi i ka hana ʻana o nā kelima sebaceous a hoʻomaikaʻi i ke ʻano maʻamau o ka lauoho. ʻO ka manawa pinepine loa, hoʻohana nā wahine i nā decoction o chamomile a me ka nettle. Pēlā kūpono no kēia mau pahuhopu ka apple cider winika me nā mea kūlohelohe maoli i ka ʻano. ʻO ka hopena o ka wīwī ma luna o ka lauoho he meaʻoluʻolu loa. Hiki i kēia huahana ke hoʻolōʻihi i ka lauoho, ʻoi aku ka pepa a me kaʻili. I ka manawa like, hoʻomaikaʻi hou ke ʻano o ka ʻili.

  • 4. ʻO nā waiwai nani o ka lemon

Kēia mau hapa liʻiliʻi o ka wai hinu pono i hoʻohui ʻia i ka shampoo e kōkua i ka hoʻonui ʻana i ka maʻemaʻe o kou lauoho.

ʻO ka holoi ʻana i ka lauoho a me ke kūleʻa me ka wai i loaʻa i ka wai lemon ka mea kōkua nō hoʻi. Hoʻomoʻa ka Lemon i ka wai. I nā kūlana penei, ʻaʻole e hoʻonui nui ka huakaʻi; Hoʻohana pū ʻo Lemon i nā hopena e like me nā conditioners.

  • 5. Hoʻopili pololei i kou lauoho

E hoʻomoʻo i kou lauoho mai luna a lalo (mai nā aʻa a i hope). Hiki ke hoʻomaloʻo i kou ʻili me ka mahana, a ʻoi aku ka maikaʻi o ka ea.

  • 6. Mai hoʻopā i ka lauoho

He mea nui e aʻo e hōʻole i kou lauoho me kou mau lima i ka lā. Mai kipi iā lākou i ka pepeiao, hoʻoili iā lākou i kou manamana lima, hōʻiliʻili iā lākou i loko o ka pū a me ka ʻili, a laila luku koke iā lākou. ʻO ka manawa pinepine e hoʻopā aku iā lākou, ʻoi koke ka maʻa.

Inā hopohopo ʻoe i ka lauoho hoʻonui, pono ʻoe e makaʻala i ka ʻai. Inā paha e nānā ʻoe i ka papa hana o kēlā me kēia lā.

9 huna o ka holoi holoi lauoho

1) ʻoi aku ka maikaʻi o ka lauoho - ka wikiwiki lākou e hoʻomoʻi i ka lepo a me ka lepo mai ka wahi e hoʻopuni ana. No laila, i mea e nānā maikaʻi ai, pono e holoi nā kaikamahine me ka lauoho lauoho i ko lākou lauoho i kēlā me kēia lā. ʻO ka mea kūpono, ma muli o nā mea i kohi ʻia ai kā lākou kūkulu, e maloʻo koke lākou i ka wā koke, ka holoi ʻana i kēlā lauoho like ʻole i kēlā me kēia manawa, a inā paha e holoi ʻoe i kou lauoho i kēlā me kēia lā ma mua o ka hana, pono nō ʻoe e hoʻomo.

2) Pono e holoi ʻia ka lauoho, ʻaʻole ke kali i ko lākou haumia, akā i mua o ka mea. ʻO kēia no ka mea i ka pale ʻia o ke poʻo, a laila wale wale nō ka lauoho.

3) Pono ke koho ʻo Shampoo i ke ʻano o ka pena, ʻaʻole no ke ʻano o ka lauoho. ʻO kēia ke pane no kēlā mau kaikamahine nāna, i ko lākou manaʻo, he maloʻo maloʻo a maloʻo paha. ʻO ka maʻamau, like nā ʻano o ke poʻo o ka lauoho a me ka lauoho. Kēia mau ʻano nui like ʻole inā he, ma muli o ke kala maʻamau a hewa ʻole, a i ʻole ka hoʻohana mau ʻia ʻana o nā huahana styling, ʻeha nā lei o ka lauoho. I ka manawa e hoʻōla ai kou lauoho, e haʻalele ka pilikia ma o ia lā. Kūʻē nā poʻe loiloi ua haumia ke poʻo, a laila hoʻomāhelili wale ʻia nā lau a me nā lepo a pau mai hope o ka hoʻohui ʻana. Hoʻomaopopo lākou e pili ana i ka shampoo wale nō i ka poʻo, a hiki i ka nui o ke shampoo e loaʻa i ka lauoho i ka wā o ka holoi ʻana.

4) ʻIke ka hapanui o nā kaikamahine, akā ke kūpono ka hoʻohālikelike hou ʻana i hiki ʻole iā ʻoe ke ʻuluʻū i ka lauoho kao a moe me ka ʻākala, no ka mea, ua hōʻike ʻia nā unahi a pau i ka lauoho ʻōwili a me ka puʻupuʻu liʻiliʻi mai waho, e hoʻomaka lākou e uha, ma muli o kahi hopena, ʻokiʻoki a wehe ʻole i nā lauoho. ʻOiaʻiʻo, hoʻopaʻapaʻa paha kekahi i nā mea e hoʻonaninani me nā lole nani me ka pale mālie i ka lauoho umauma o nā mea kūʻai aku ma mua o ke kāhili ʻana a me ka ʻike ʻole ʻole ʻia. ʻAʻole naʻe kēia lauoho, akā, ʻaʻole pono lākou, mālama pono i kā lākou lauoho, no ka mea, ʻo kā lākou lauoho ponoʻī mai ka ulana lauoho, ʻo ia ke kāleka ʻoihana a me nā hōʻike o kā lākou ʻoihana.

5) ʻO ka mea mua e pono ai e kīpī i ka shampoo i nā pā lima, a laila pono wale nō e hoʻopili i ke poo. ʻAʻohe mea e wehewehe a ʻaʻohe mea pono wale, hana pono, lawe ma kēia e like me ke ʻano o ke aʻo ʻana no ka hoʻohana ʻana i ka shampoo.

6) Pono ʻo Shampoo e hoʻopili wale i ke poʻo, a me nā huahana mālama ʻē aʻe, e like me ka balm a i ʻole nā ​​mākaʻi wale nō, i ka lauoho wale nō, e hoʻi i ka ʻelima kenimika mai nā aʻa.

7) clogged pores o ke poʻo e hoʻonāukiuki i ke ʻano o ke dandruff a me ka lauoho hoʻi. ʻAʻole hiki ke loaʻa i ka dandruff, ʻoiai ke manaʻo nei he nui ka ʻōpū. Aia ia i ka wā e ʻekolu ke ʻano: ʻo ka ʻaila ʻula, clogged pores a me nā mea nāwaliwali nāwaliwali. Akā ʻoiai, ʻo ke hele pū me ka mea pono ʻole e loaʻa ke dandruff ma kona poʻo a me ke kapa, ʻike wale ʻia. Pono ʻoe e hana i nā mea āpau i hiki ai iā ʻoe ka mea lilo i ka ʻano.

8) E hoʻomanaʻo i ka minamina, ke ʻano o ka ʻāʻī ʻana, nā keʻokeʻo keʻokeʻo e like me ka leʻaleʻa o ka hau i ʻike ʻole i nā aila, e like me ka mea maʻamau, akā, ʻo nā hōʻailona o ka ʻili o ke ʻano, no laila e koho i ka shampoo kūpono.

9) Ma hope o ka hoʻopau ʻana o ka ʻoki, hoʻomaka ka ʻili ākea o ka lauoho. No laila, i ʻole e hoʻohiki i ka hoʻolaha ʻana, e ʻokiʻoki ʻia nā ʻokiʻoki - ʻaʻole hiki ke hoʻōla iā lākou. Inā ʻaʻole hana ʻia kēia, e hoʻomaka ka lauoho e lahilahi, e nānā nui ʻia ia a maʻamau ke kau i nā icicles pololei ʻole, e hao ʻia i ke ʻano holoʻokoʻa. I ka hopena, pono ʻoe e ʻokiʻoki i mau kenimika he nui.

Pehea e holoi pinepine ai i kou lauoho: ke hoʻomaopopo nei mākou i ka ʻōlelo

Ma muli o ka hoʻomaʻemaʻe ʻana o ka lauoho, ʻo ka mea mua, ma ke ʻano o ke poʻo, ʻo ka hemahema o nā kūlana no ka hoʻomōhala ʻana i nā microorganism fungal e hana ai i ka dandruff. I ka huli ʻana, ʻo kēia mau mea, a me ka hana like ʻana o nā molace sebaceous, e hilinaʻi ana i ka kūlana maʻamau o ke olakino o ke kanaka. Ka lulu, maloʻo, ʻuluʻoki ka lauoho, ka mea i ke ahiahi nalowale i ka nui, ʻo lākou paha ke hōʻailona mua o nā pilikia thyroid, ka nui o ka hōʻemi, ka maʻi ʻona, a me nā maʻi neurological.

ʻOhi, lauoho a me ka lauoho

Hoʻolohe Inā lilo kahi pilikia i nānā maikaʻi loa i kahi lauoho lauoho i ka manawa pōkole - mai kali i ke kipa i ke kauka a ua hoʻomaʻamaʻa i kahi maʻi olakino holoʻokoʻa.

ʻO ke ala kūpono e holoi ai i nā curls

He mea nui ʻaʻole e holoi pinepine wale i kou lauoho, akā e hana pū nō hoʻi.

Pono e holoi pono i ka lauoho

I mea e hoʻomaʻemaʻe lōʻihi i kou lauoho, pono ʻoe e holoi pololei. Loaʻa i kēia kaʻina maʻalahi i kāna mau subtleties.

  • ʻO ka wai maikaʻi loa no ka holoi ʻana i kou lauoho e kāwele ai a hoʻoluhi paha.
  • ʻO ka mahana wai kūpono ka 37 °. Ke anu - ʻaʻole e holoi i ka lepo, wela - overdries.
  • E hoʻopili i ka shampoo i nā aʻa, hoʻoponopono pono. E hoʻomaʻemaʻe maikaʻi ka lauoho pono me ka ʻōmole hopena.
  • ʻAʻole pono ʻoe e lawe i kahi shampoo nui - ʻaʻole holoi ʻia nā mea āpau, a hele hou ka lauoho.
  • Pēlā hoʻi, e hūnā lūlū i ka conditioner a i ka palaka paha.
  • Mai hoʻopaʻa ikaika i kou poʻo, e kāpīwī wale i ke kāwele mahana a hoʻopaʻa iā ia no 10 mau minuke.

Pehea e hana ai i nā ʻōlima a maikaʻi loa

ʻIke ka poʻe a pau me ka hoʻomaloʻo nui ʻana me ka hairdryer wela i lawe ʻole i kekahi pōmaikaʻi i ka lauoho. ʻO ka palaka like ʻole - ke ʻoi aku ka maloʻo lou, ʻoi aku ka wikiwiki e loaʻa iā lākou ka momona, ʻaʻole pono e haʻi i ka ʻoiaʻiʻo ua lilo lākou i palaʻa.

ʻO ka holoi maikaʻi ʻana e hoʻopau ai i ka lauoho

Inā hiki iā ʻoe ke hoʻomaloʻo i kou lauoho i ke ʻano kūlohelohe a me ke ʻano me ka hana ʻana i kahi hoʻomehana wela - hoʻāʻo ia e hoʻohana. Akā, inā he aha ka wā kakahiaka i helu ʻia i loko o nā minuke? ʻAʻole hiki iā ʻoe ke hana me ka hoʻomaloʻo ʻana, akā ma ka liʻiliʻi ʻaʻole e hoʻomaka e maloʻo a hoʻohui wale i nā ʻōpū maloʻo.

Pono e aʻo i kekahi mau lula no ka mālama ʻana

E hoʻomoʻi i kahi liʻiliʻi iki manawa inu ʻoe i ka kofe.

  1. Hoʻomaka ka hakakā ʻana mai nā kihi, ʻo ia hoʻi ka lauoho lōʻihi.
  2. Me kahi lōʻihi lōʻihi, e mālama pono i ka lauoho no ka wā lōʻihi e kōkua i ka lauoho - i hoʻopili ʻia i loko o nā braids a i ʻole a i ʻoki ʻia, ʻaʻole e uhi ʻia ka lepo.
  3. ʻO nā lauoho volumetric me nā hoʻopau ʻoki, "nā ʻōpio", "nā kamana" hiki ke mālama i ka hopena o ke poʻo maʻemaʻe no ka wā lōʻihi.

Nā ʻeleʻele haole

Kōkua: e pale i ka hopena o nā wela wela e kōkua i ke ala kūikawā me ka pale wela.

He aha nā mea pili ʻole, akā ʻo ka shampoo kūpono

Hiki i ka shampoo wale i koho ʻia hiki ke hoʻomaʻemaʻe lōʻihi i ka lauoho. Me ke ʻano ʻaila lau, maloʻo, maloʻo, ʻuluʻele a ʻuluʻulu paha nā mea like ʻole. Kōkua ko lākou mau māhele i ka hoʻomaikaʻi ʻana i ke ʻano o nā follicle o nā lauoho i hoʻopau ʻia, akā hiki ke hōʻino ʻia inā ke hoʻohana pono.

ʻO ka shampoo maikaʻi loa i koho ʻia, ma hope o kekahi manawa e pono ai ʻoe e hoʻololi, no ka mea, ke lilo nei i mea hoʻohui i nā pūlima a me nā nāwaliwali o kā lākou hopena.

E pili ana paha i ka ʻimi ʻana i kou ʻano lauoho? E nīnau i kahi nīnau i kou kaila lauoho. I nā salon nani e kōkua ʻoe me ke koho i nā huahana mālama pono.

Kūpono ʻia nā moʻa ma muli o nā pane mai nā mea heluhelu maʻamau

Mālama ka mālama i ka maʻemaʻe o ka lauoho.

Kōkua nā punaʻai i ka mālama ʻana i ka lauoho

ʻO ka decoction lau nahele, nā masks mai nā mea maʻamau e hoʻohālikelike nei i ka hana i ʻoi aku ka maikaʻi ma mua o nā hua lāʻau lapaʻau, a paʻa ʻia nā mea kanu kūlohelohe.

  1. Lika winika. Hoʻopili ʻia i ka hapa o ka 1 mau punetēpa no 1 lita o ka wai, e hoʻohana ʻia ka wīwī e holoi i ke poʻo. Inā ʻaʻole i like ka mea ʻona suka ma kou makemake, ʻona a ʻona paha i ka wai ʻona e like me ka hopena.
  2. Hoʻopili ʻia ʻo Mustard i ka hana o nā kelima sebaceous. Lawa ka holoi ʻana i ka lauoho i holoi ʻia me kahi lita o ka wai me kahi kīʻaha hoʻokahi i hoʻohemo ʻia i loko. he punetui o ka pauku mustasa.
  3. Kōkohu rīle hale home. E ninini i ka palaʻai i ka wai a maloʻo ʻē aʻe. E hoʻopili i ka slurry hualoaʻa no 20 mau minuke ma ka lōʻihi holoʻokoʻa, ma lalo o kahi paila a i ʻole ka ʻeke. E hoʻomaʻemaʻe maikaʻi ʻo ia no ka manawa mua i loko o kahi ʻauʻau, ʻoiai e ʻānai ana i ka ʻili, a holoi hou iā ia i ka ʻauʻau. ʻAʻole hiki ke hoʻohana ʻo Shampoo!

Mea momona ka berena Rye i nā huaora.

ʻO kahi shampoo maloʻo ka maloʻo

Hele ka lā i ka ʻāʻā, i ke ahiahi aia kekahi hanana hou, akā ʻaʻohe manawa e holoi a hoʻomaʻemaʻe ai i kou poʻo. He kūlana maʻamau? I mea e hoʻomaʻemaʻe pinepine ai ka lauoho, hele mai nā mea hoʻonani me kahi mea i kapa ʻia "shampoo maloʻo".

Hoʻomaka maloʻo

ʻO ka huahana, i ke ʻano o ka hoʻoweliweli i hiki ke hoʻokeo i ka momona a me ka lepo, me ka ʻole e kau i ka ʻili. Pono ke kalo i ka lauoho maloʻo.

E mālama pono i kahi meaʻai

I mea e hoʻomaʻemaʻe lōʻihi ʻia kou lauoho, pono ʻoe e haʻalele mai i ka papaʻai i kekahi mea momona a me nā meaʻai aniani, ka kō a me ka palaoa keʻokeʻo, nā meaʻai paʻani. ʻOi aku ka maikaʻi e hoʻololi iā lākou me nā lauʻai a me nā huaʻai, nā huahana wai, nā meaʻaiʻai a me nā kinala. E kōkua kēia i ka hoʻemi ʻana i ka hana o nā kīʻaha sebaceous.

E hoʻohana i ka shampoo maloʻo

No ka hūnā i ka sheen aila, hoʻokaʻawale i ka lauoho i nā kaula a kau i ka shampoo maloʻo i nā aʻa, e like me ka lauoho lauoho, i kahi mamao o 20-25 cm. Inā nā huahana ma ke ʻano o ka talcum powder, hoʻopili i nā aʻa. E kali i nā minuke 10, hoʻohui i kou lauoho. Hoʻokumu ka shampoo i kahi kāʻei e puni i ka lauoho ʻaila, ma ke ʻano, no ka manawa ke nānā ʻia ka lauoho maemae.

Mai haʻalele i nā mea lako

Inā loaʻa he bangs, a laila e nānā ka hiʻohiʻona o ka lauoho me ka scarf. No ka hana i kēia, e lawa ia e holoi i nā bangs a e hoʻopaʻa paha iā ia a e hūnā paha. ʻO ka lauoho me ka scarf ka mea maikaʻi loa i ka lauoho i hōʻiliʻili a wehe ʻia. E lilo lākou i ola ola maoli no nā poʻe nona ka lauoho pōkole. Nā kumulāʻau lauoho lauoho a i ʻole nā ​​puʻupuʻu me nā pua e kōkua i ka pale melemele lauoho.

ʻO kahi shampoo maloʻo i ka aerosol

Inā ʻoe nā haku o nā curl oʻa, maʻamau kahi shampoo maloʻo i kou manamana lima - e hoʻopakele iā ʻoe mai ka lehulehu o nā pilikia e pili ana i nā hiʻohiʻona kūlohelohe o kou ʻili. Loaʻa kēia shampoo i kēia lā i kahi palapala aerosol. No ka hoʻohana ʻana i ia mea hana, e like me kā lākou ʻōlelo, ua lawa "Kaomi ma ke pihi a loaʻa ka hopena".

Nā kuhikuhi no ka hoʻohana ʻana i ka hoʻomaʻemaʻe maʻemaʻe:

  1. E hoʻokaʻawale i nā curls i loko o nā ʻāpana "Zoning" ka aoao o ke poʻo)
  2. E kaomi i ka pihi o ka hue a e pālaʻi i ka hoʻōla ʻana i loko o ka ʻōlima me ka uhi ʻono,
  3. E kali i ka manawa i hōʻike ʻia ma ka annotation no ka shampoo i kūʻai ʻia (ʻoi aku ka 3-5 mau minuke ua lawa)
  4. ʻĀnau e lawe i ka lāʻau lāʻau me nā niho liʻiliʻi a hoʻohui i nā curl a hiki i nā kihi.
  5. Inā waiho wale ka māhele o ka huahana ma ka lauoho, maʻalahi Ruffle me kona mau lima a hoʻoneʻe i ka shampoo keu mai ka ʻili a me ke aʻa o nā kihi.

He aha nā mea kupanaha e pili ana i kēia mea hana, a pehea pehea ka maʻamau "Hana"?

ʻO nā mea i hoʻohui ʻia i loko o nā kiko o ka vial e hana paʻa ai i ka momona a hoʻopau iā ia mai nā curl i ka wā i hoʻoulu ʻia. ʻO nā mea e hoʻomohala ai i ka shampoo maloʻo hope loa, ʻoiaʻiʻo hoʻi, hiki ʻole i ka lehulehu ke haki.

Eia nō naʻe, aia nō kēlā me kēia ma ka home. "Henchman" koho!

ʻO ka koho "hale kūʻai"

No nā blondes, i kēia mea, ʻokoʻa ka maʻamau a me ka maʻamau o kēlā me kēia palaoa a ʻohi kūleʻa paha. ʻOiaʻiʻo, e hoʻopili manu i kāu mau curls, hiki paha ke loaʻa iā ʻoe "Eulana".

ʻO kahi ʻē aʻe, hiki ke hoʻohana ʻia i ka palaoa. Pono ia e pīpī, akā kūpono nō ka palaoa. ʻOiaʻiʻo, ʻike maoli kēia koho ʻaʻole kūpono no nā brunettes - ʻoi aku ka maikaʻi "E hele aku i nā kānaka" me ka mālamalama o ke poʻo ma mua o nā curl me he mea lā i kūpaʻa me ka lime.

No laila, hiki i nā wahine keʻokeʻoʻeleʻele ke hoʻohana i ka pauka mustard no ka kumu like. E nānā i kēlā "Holoi" curls e keia ano, e pono ke maloʻo loa. He kūpono kēia no ka ʻano me ka palaoa.

Makemake ʻoe e pālahalaha i nā ʻāpana o kāu palaoa ma kāu poʻo?

Pākuʻi i ka makaʻa

He ʻano "Kumukulu" nā koho, hiki iā ʻoe ke hoʻohana i ka maka. Inā he makuahine ʻōpala ʻoe, e ʻike paha ʻoe i kahi pēpē maʻamau a maʻamau paha i ka paukū talcum ma kou home. Hiki iā ʻoe ke hoʻohana i kēia huahana ma kahi o ka palaoa, ʻo ka mustard pulupulu a me ke kanikau hoʻi - e wehe maikaʻi ana ia i ka momona momona mai ke aʻa o nā manamana a me ke kino, ma kahi o ia, he ʻono ʻoluʻolu maikaʻi (a i ʻole ʻaʻole).

Hiki i nā mea nani a me nā fashionistas ke hoʻohana i ka pauma mineral friable no ke kumu like. Akā e hoʻomanaʻo ʻoe he wikiwiki loa kēia ʻano, a pono ʻole ʻoe e komo pono i loko o ia mea - me ka holoi ʻole kūpono, nāu a me kāu mau curl e hōʻalo i ko lākou kūlohelohe maoli.

No laila, ke kākau inoa mākou i nā pono hana e kōkua wikiwiki iā ʻoe e hoʻopau i nā momona momona mai nā curl:

  • Oatmeal, lepo i loko o kahi blender i kahi kūlana powdery,
  • ʻO ka kumu lau a wīkī paha.
  • ʻO ka palaoa a i ʻole ka palaoa
  • ʻO ka pēpē pēpē a i kapa paha ka talcum for wawae
  • Kūmole i ka paila
  • Pauku Mustard
  • Pā maka maka.

Lana ko mākou manaʻo ua maʻemaʻe a maʻemaʻe. A i kēia manawa, i kou hōʻea ʻana i kāu pahuhopu, ua hiki i ka manawa e noʻonoʻo ai i ke ʻano e hana ai i ka lauoho voluminous.

Pehea e hoʻomaʻemaʻe ai i ka lauoho me ka holoi ʻole?

Hoʻomaikaʻi mau ʻia nā ʻōpala maʻemaʻe "Laika".

No laila, pono ʻoe e noʻonoʻo e pili ana pehea e hana pololei ai i ke kukulu.

A inā ua nele ʻoe i ka manawa maʻamau, ʻoiai ʻaʻole hiki iā ʻoe ke holoi i kou lauoho me ka wai a me ka shampoo maʻamau, pono ʻoe i nā ʻōlelo kikoʻī e pili ana i ka hana koke ʻana i ka leo me ka hoʻohana ʻana i nā mea maʻamau.

E hana i kahi helu basal

ʻO ke ala maʻalahi e hoʻokumu i ka lauoho voluminous he puʻu. E hana iā ia, pono wale ʻoe i kou mau lima a me kahi hoʻohui palupalu maʻamau me nā niho pinepine. A ʻoiaʻiʻo, he mea nui e hoʻoponopono i ka pena ʻana i hopena ke waiho ia no kahi manawa lōʻihi, ʻaʻole pono ʻoe e hoʻoponopono mau i ka lauoho.

E hana i nā pala, e hana i nā mea hoʻoponopono hope aʻe:

  • E hoʻokaʻawale i kou poʻo i ʻekolu ʻona - lalo, luna a kiʻekiʻe,
  • No ka hōʻoluʻolu, e pani i nā ʻaoʻao luna ma luna
  • E hāpai i kahi hālima
  • E hoʻihoʻi hoʻoliʻi pono mai ka aʻa 3-4 sentimeter, a hoʻomaka koke e kāwili pū i nā curl mai kēia laina a hiki i ke aʻa.
  • Hana ʻoe i ka mea like ma ka huina o ke poʻo,
  • ʻO luna "Kahu ʻia" lauoho ma luna o ka ʻili i ʻaʻole e nānā ʻia i nā poʻe ʻē aʻe.

E pili ana i ka huahana hana, hiki iā ʻoe ke kahele iā ia i kēlā me kēia kaʻina i loea i ka wā o ka lauoho, a me ka puʻu o ka pile i pau. Kūpono loa no kēia kumu he mea i ka hoʻoloki a pipi paha paha ma ke ʻano o kahi aerosol.

Hiki iā ʻoe ke hana iā ʻoe iho i kahi lauoho e like me ka hopena o ka lauoho maloʻo. ʻO ka busa a i ʻole ka palula ʻono no kēia.

Pono e hoʻolāleʻa mua ʻia nā wai me ka wai (e hana maikaʻi iki me ka hoʻohaʻahaʻa ʻana, me ka hoʻohana ʻana i ka hue wai). A laila e hoʻopili me ka manamana i ke kapa kālai ʻia ma ka lōʻihi holoʻokoʻa, a hoʻomaka e ʻoki i ka lauoho mai nā kihi a i nā aʻa. A ke hopena, e hoʻoneʻe ʻia ka lauoho voluminous ma ke ʻano holoʻokoʻa.

He kūpono hoʻi ia koho maʻalahi: hoʻohaʻahaʻa i ka lauoho a hiki i kāna mau ʻōlelo ke kū i ka papahele. E'ōwili i ka lauoho i ka aʻa (a me ka nui ka nui).

A laila e hoʻāi i kou poʻo i kou kūlana maʻamau a me liʻiliʻi Pomi iho nā aʻa o nā curls me kou mau manamana lima. E hoʻoponopono i ka hopena me ka varnish like hoʻokahi, akā ma kahi liʻiliʻi.

Hana i ka lauoho

A ʻo kaʻoiaʻiʻo, hiki iā ʻoe ke hoʻomaʻamaʻa i kāu hana ma ke ʻano ʻoi aʻe, no ka laʻana, ʻo ka lauoho kiʻekiʻe a me ka ponytail. Ma keʻano laulā, i ka hihia o nā curl lepo, ʻoi aku ka mea ʻaʻole e ʻae iā lākou e hele i luna o ka maka, no laila e hoʻāʻo e hōʻili i nā kuʻekuʻe mua o ka lauoho a hoʻihoʻi iā lākou. Pili pono kēia rula inā ua hana mua ʻoe i kou ʻano iho.

He ala maikaʻi e nānā ai i ka wahine, nani a nānā i ke bhan. I ka heleʻana o nā curl lepo, ʻo ke koho maikaʻi loa i kēia manaʻo he hīnaʻi a i ʻole Spikelet (Palapala Farani). Hiki iā ʻoe ke hana i kahi hulupaʻa hou aʻe, a hoʻopaʻa ʻoe iā ʻoe iho i kahi puaʻa mai kahi ʻīnani.

No ka hana ʻana i kēia, e hoʻopaʻa i kahi huelo kiʻekiʻe, a hoʻopaʻa i ka lauoho i hoʻokuʻu ʻia i loko o kahi kuʻuna i ke kāʻei o nā manamana ʻekolu. E hoʻopili i ka palena hiki loa, a laila e hoʻoponopono i ka lauoho me kahi kaula elastic e kūpono i ka leo o ka lauoho. Ma luna o nā pāpale elastic i luna, hiki iā ʻoe ke kau i kekahi mau mea e nānā aku ai i ʻoi aku ka nani.

Ua aʻo ʻoe pehea e hōʻoluʻolu i kou lauoho me ka holoi ʻole ʻana i kou lauoho. I kēia manawa hiki iā ʻoe ke hoʻohana iā lākou i ka hoʻomaʻamaʻa a ʻaʻole e hoʻokaʻawale ʻia. E hoʻihoʻi ʻia!