Lauoho lauulu

ʻO nā lauoho no ka lauoho lauoho maʻalahi

Loaʻa nā kaikamahine āpau i kahi manawa hoʻokahi i kona ola me ka pilikia o ka lauoho a me ka hikiʻole ke holoi. ʻAʻole ka manawa, pani i ka wai a pēlā aku.

Hiki ke loaʻa nā kumu. Eia nō naʻe, hoʻokahi manawa i kahi kūlana weliweli loa, me ke kānalua ʻole, ʻaʻole pono ʻoe e pīhoihoi a me ka hysteria, no ka mea he nui nā hoʻopunipuni e kōkua i hūnā i kāu pilikia mai nā poʻe ʻē aʻe.

ʻO nā hewa nui o nā kaikamahine

E hoʻomaka me, ke hoʻoholo nei i nā hala ʻole i hana ʻia e nā kaikamahine ma kēia kūlana:

  • ʻO ka hoʻāʻo ʻana e hoʻopaʻa i ka lauoho me ka hao curling a i ʻole nā ​​curlers e hoʻopiʻi ʻia i ka holomua ma mua. ʻAʻole e paʻa nā pipi. ʻAʻole e hoʻolohe ka lauoho hina.
  • ʻO ka wehe ʻana i ka lauoho eleele me ka nui o ka varnish he mea ʻole. He ʻūwū loa a ʻōwaha loa. A ʻaʻole e hoʻokō ʻoe i ka mākaukau o ka hoʻoponopono.

Kōkua kōkua

Ano mākou e neʻe i ka mālama mālama no ka lauoho palau.

  1. Scythe-rim. Hūnā ia i nā aʻa lepo, me ka waiho ma ka lihi lauoho.
  2. Pāʻai paʻakai. E hāʻawi ʻo ia i ke ʻano o kahi huluhulu "kahakai", me ka mea ʻole e ʻike kekahi i ke nānā ʻole o kou lauoho.
  3. E hoʻokaʻawale i ka lauoho i nā pale nui. Hoʻopili iā lākou ma ke kaho hele. ʻO ke ala maikaʻi loa a hūnā i kou lauoho palupalu.
  4. ʻO ka lauoho i hōʻiliʻili i loko o kahi puʻupuʻu e nani mau. ʻOiai paha he haumia lākou, manaʻo ʻia ua pā wale lākou i ka aila e hoʻomālamalama.
  5. ʻO kekahi o nā koho e kūleʻa loa loa no kou lauoho e hoʻolōʻihi i kou lauoho i nā aʻa e hiki ai iā ia ke paʻi, a laila e kāwīwī iā ia i loko o kahi pūhaka ma hope o kou poʻo.
  6. Inā loaʻa ʻoe ka manawa a ma kahi o ka punawai wai, e holoi i nā bangs a i ʻole nā ​​kau o luna. E maloʻo iā lākou i loko o kahi mau minuke, a e ʻike nui ʻia ka hopena. Hoʻopili nā bangs maʻemaʻe a i ka nānāʻana mai ke koena, ʻo ka lauoho lepo, ʻaʻole ia he hewa e hōʻiliʻili i loko o kahi pūpū voluminous.
  7. ʻO nā pale like ʻole. Hoʻokumu ʻia ʻo Scythe "ʻoi aku ka iʻa" i kahi kiʻi nani a maikaʻi hoʻi. ʻO ka pale wale nō ia e hāʻawi i ka leo. ʻO ka “lei” i hana ʻia me ka keʻa bealea e hāpai i nā lauoho ma ke kua o ke poʻo a hoʻopaʻa iā ʻoe i nā kahe wai e hoʻopili ana, ʻaʻole i nā aʻa lepo.
  8. ʻOiai ka mea maʻamau o ka lauoho i ʻākoakoa ma luna o kahi pōpili elastic a puni ka lōʻihi, ua hala loa ia, ʻaʻole ia i nalo i kona ʻano me ka hilahila lauoho.
  9. ʻO kekahi ala maikaʻi e hūnā i ka lauoho palu ʻo ia ke kālai ʻana iā ia ma ka ʻaoʻao hewa. ʻO kahi laʻana, ka ʻoka ʻana ma kekahi ʻaoʻao, hoʻololi i kahi ʻae ma kahi ʻē.
  10. Hiki iā ʻoe ke ho'āʻo e hōʻike i kahi huluhulu me ka hopena o ka lauoho maloʻo. E pono ʻoe i kahi gel a me ka hairdryer me kahi nozzle diffuser.
  11. ʻAe kahiko me kēia ao, ʻo ke ʻano he vodka. A i ole waiʻona. Kahi wai wai ʻona ma luna o ka lauoho, a laila hoʻomoʻo i ke kāwele me ka kāwele maʻemaʻe a pupuhi i ka maloʻo. E lilo ka lau i ka lauoho, me he mea lā e holoi holoi wale ʻia. ʻOiaʻiʻo, ke pōkole ʻo kēia hopena, a me ke ʻano o ka hūnā o ka poʻe a puni ʻoe (a ʻo ʻoe pū kekahi) e makemake i ka huki.
  12. ʻAʻole e poina iā mākou e pili ana i nā pāpale. ʻO nā puke, bandanas, scarves, shawls, hat, caps ... ʻO kā lākou kānalua ʻole nā ​​mea kūpono maikaʻi no ka hūnā i ka lauoho lepo.
  13. ʻO ke alakaʻi i ka kaulana kaulana i ka shampoo maloʻo. Hoʻopuka ʻo ia i ka lauoho mai ke aʻa a huki i ka momona.

Pehea e hoʻohana ai i ka shampoo maloʻo

Hoʻohana ʻia ia i ka ʻeha maʻa wale nō - pono ʻoe e lulu i ka ipu a me ka ikaika, a laila pipiʻi i kona ʻike ma kou lauoho.

Pono e hoʻokaʻawale i ka shampoo me ka mamao o 20-30 mau kenimika a, e hoʻomanaʻo, me ka ʻole o ka fanatisme, mai lawe a hoʻouhi nui iā ia. A laila e hoʻoulu i kou lauoho liʻiliʻi, e kahe ana i ka shampoo i kona lōʻihi.

Ma hope o kekahi mau minuke, e kāohi pono i ka lauoho i hiki ke hoʻopau loa i ka shampoo mai iā lākou (no ka hoʻohui ʻana he mea ʻoi aku ka maikaʻi o ka lawe ʻana i kahi kuʻi me nā niho liʻiliʻi, inā ʻaʻole i pau i nā meahea o ka shampoo i ka lauoho).

Eia nō hoʻi, he mea hoʻomanaʻo e hiki ʻole i ka shampoo maloʻo ke hoʻopiha piha i ka shampoo maʻamau, ʻoiai inā i nā pilikia pōpilikia ua mālama ʻo ia i kahi nui o nā kaikamahine a me nā wahine.

Inā ʻaʻole ʻoe i kahi shampoo maloʻo, a laila e hopohopo. No ke kumu like, hiki ke hoʻohana ʻia kekahi pauma degreasing. ʻO ka pauka, ka pauma, ka talcum powder, ka palaoa a me ka pauka no ka lauoho kūpono a me ka pauku ʻula ʻoi no ka pouli. Pono kekahi o kēia mau pauna e kulu i ka lauoho i ka aʻa a laila e pai maikaʻi.

A ʻoi aku ka maikaʻi o ka pale ʻana i kou lauoho mai hele koke i ka lepo. Ke hana i kēia, pono e mālama pono iā lākou a holoi holoi iā lākou.

Nā rula no ka holoi ʻana i ka lauoho

  1. Ma mua o ka holoi ʻana i kou lauoho, pono ʻoe e hoʻopili maikaʻi ʻia.
  2. E hoʻomanaʻo, ʻaʻole pono e wela ka wai holoi holoi.
  3. E koho pono i kahi shampoo e kūpono i kou ʻano lauoho. Hōʻike ikaika nā poʻe loea i kekahi manawa e hoʻololi i nā shampoos i hiki ʻole ke hoʻohana ʻia ka lauoho, a i ʻole, e pau ka shampoo e hāʻawi i ka hopena i makemake ʻia.
  4. Kahi liʻiliʻi kahi shampoo e līpī ʻia ma waena o nā palima o nā lima, a laila e hoʻolohi i loko o ke poʻo. Mai ho'āʻo e hoʻopili koke i ka nui o ka shampoo, inā ʻole hiki ʻole iā ʻoe ke holoi holoi loa a pau, a lilo hou kou lauoho.
  5. E holoi i kou lauoho i ka hilinaʻi maikaʻi me ka wai anuanu.
  6. A pau ʻoe i ka holoi ʻana i kou lauoho, e kāohi i kou lauoho i ke kāwele ʻauʻau e waiho maloʻo iki.

Holoi i kou lauoho, ʻoi aku ka maikaʻi ma mua o hoʻokahi i kēlā me kēia 2-5 mau lā. ʻAʻole ia he paʻakikī nui e hoʻolōʻihi i kou lauoho i kēia hoʻoponopono, akā e hoʻāʻo pū ʻoe. A ma hope iho, hiki iā ia ke holoi i kou lauoho i hoʻokahi pule me ka lilo ʻole o ka ʻike.

ʻO ka mea nui loa, e hoʻomanaʻo i ka lauoho i hōʻiliʻili ʻia i ka huluhulu e hōʻiliʻili ʻia. Eia kekahi, e ho'āʻo e hoʻopili i ka lauoho me kou mau lima, ʻoiai me ka nui o ka lepo, ka lepo a me ka aila ma nā manamana lima. E hoʻāʻo hou e hoʻohana i kahi hairdryer a me kahi curler liʻiliʻi pinepine. Hoʻopili loa lākou i ka lauoho, a pohihihi hou ke poʻo i ka sebum e hoʻomoʻa hou iā ia. ʻO ke hopena, hele wikiwiki ka lauoho i ka wikiwiki.

ʻO ka poʻe e makemake e hele ana i ka hoʻoilo me ka pāpale, e hoʻomanaʻo lākou i ka hoʻololi koke ʻana i ke pāʻai i ke kino maikaʻi loa i nā puhaka.

E mālama i kou lauoho a mālama ʻo ia i ka maʻemaʻe, ka nui a me ka male ka lōʻihi, akā inā i pili ia i ka hoʻomaʻemaʻe ʻia o kou lauoho a ʻaʻole hiki ke ʻāʻalo, mai noho makaʻu (no ka mea, ʻo ke kaumaha ka hoʻopilikia i ka hana o nā kūmole sebaceous, no laila, ʻoi aku ka huhū nui aʻe - ʻoi aku ka lau o ka lauoho) a hōʻoluʻolu e hoʻohana i nā ʻāpana i hāʻawi i loko o kēia ʻatikala!

ʻO ka lauoho pōkole: ʻoki hōʻoki, pōkole pōkole

ʻO kekahi hoʻopunipuni hou ka hoʻohana ʻana i ke anuanu hoʻoilo e hūnā i ka lauoho eleele. I nā wā wela loa, e leʻaleʻa me ka bandanas, nā pāpale a me nā puna piha. ʻO kekahi o nā hōʻoki pōkole pōkole i loko o ka ʻāpana e hele mai i ka ʻoki i ka "5-point", i hoʻomohala ʻia i ka 1960, i kēia lā i aloha ʻia e nā mea kaulana a i hāʻawi ʻia i nā papahele a me nā hale hōʻike no kēia hāʻule.

1. ʻO kahi ala maikaʻi e hūnā ai i ka laukaʻi ke hele mai me kahi kākāʻau hou. Inā ʻoe e mākaʻi ma ka ʻaoʻao hema, hana ʻoe i ke kū aʻe, ma ka ʻākau. Hoʻopau i ka hapa waena ma ka hoʻohui ʻana i kou lauoho.

2. E hoʻohana i nā huahana kila, akā, ʻaʻole e hoʻopili iā lākou i nā aʻa. Hana i ka paila i nā aʻa, a ma luna o ke koena o ka lauoho - ʻoi aku ka maikaʻi ma nā lehele ʻokoʻa - e kau i kahi kūlana maloʻo maloʻo a i ʻole ka hānai mea ʻai. Hoʻonohonoho maikaʻi lākou i ka lauoho a hoʻohui pū i ke anuanu keu.

ʻO nā hiʻohiʻona loloa a pōkole a me nā kuʻuna lōʻihi e ʻoki ana i ka lōʻihi o ka noho ʻana. Lī ʻia a ʻī pololei, palaualelo, palūkū, a me ka palaki, a me ka pulu, me ka wai, me ka ʻūʻī, ke kīwī a i ʻole ke kua ma hope o ka lae. ʻO kekahi o kēia wale nō nā ala e lawe ai i kahi hāʻule lōʻihi, e hahai ana i nā ʻano like ʻole: mai ka hippies chic a ka glamor, mai nā pali a hiki i nā moʻo mele aloha.

ʻO ka wahine a me ka wahine wahine pū kekahi, mahalo pū nō i ka nani, ʻilikai, e like me ka ʻōlelo e pili ana i nā ʻaʻahu. ʻAʻole maikaʻi loa kou lauoho, akā ʻaʻole ʻoe he manawa e holoi ai? ʻAʻohe panic, eia kekahi mau hiʻohiʻona maʻalahi a me ka wikiwiki e hoʻomoʻi i ka lauoho lepo a hoʻomalolo i ka holoi ʻana i kekahi lā.

3. E hoʻomaʻemaʻe maikaʻi i ka lau ʻana i ka lau "moana." E hoʻohana i ka pīpī paʻakai a hiki iā ʻoe ke hana ma kahi minuke o nā minuke.

4. Hiki ke lawelawe pono i ka hana kālaila me ka wai a me ka lauoho o ka lauoho.

E hoʻohana i kahi scarf a hana i ka lauoho lauoho-pin.

E aloha i ka nalu i kou lauoho? No ke aha e hoʻāʻo ai e hoʻokō iā lākou ma ke ala maʻalahi i hōʻike ʻia ma ka wikiō? Ke ʻōlelo nei ʻoe i ka "ʻelemakule akā gula": kahi pony pony kiʻekiʻe ke kāʻulu kohu a hiki ke hoʻonā i ka lauoho aʻa aila paha. ʻO ka ʻōlelo aʻo a mākou e hāʻawi ai iā ʻoe e hoʻohana i kahi shampoo liʻiliʻi e maloʻo ai i ka aila i hoʻokumu ʻia ma ka lauoho a hāʻawi i kahi liʻiliʻi me ka huelo. ʻO ka shampoo maloʻo kahi kūpono, kūpono loa no ka poʻe e loaʻa ke koikoi kiʻekiʻe i ka lepo i nā aʻa, a nānā paha ke nānā like me ka lauoho i hōʻiliʻili ʻia.

ʻO ka hoʻopunipuni e pili ana i ka huelo kiʻekiʻe ʻo ia hoʻi e hūnā i ka elastic e ka huki ʻana i ka lauoho a me ka hoʻowalewale ʻana e holo a puni a laila hoʻopaʻa i ka laka me nā ʻāpana liʻiliʻi. No ka hana i ka nui o ka leo, hiki iā ʻoe ke palulu iki i ka lauoho me ka lōʻihi, a ma loko aʻe o ka huelo.

1. ʻO nā hihia like ʻole kēia i kūleʻa ʻia i nā mea momona. A kapa ʻia ʻo shampoo maloʻo. Hiki ke hoʻohanaʻia i ka shampoo maloʻo aʻokoʻa paha i hoʻohui ʻia iā ia ma kahi o hoʻokahi i hoʻokahi pauka no ka lauoho. Hoʻopili maikaʻi lākou i nā momona momona mai kou lauoho.

2. No ka lauoho huluhulu, nā mea ʻala a me nā huluhulu he maikaʻi loa, akā ʻo ka masking lauoho kaila me ka varnish ʻaʻole pono ia.

ʻO ka lole lauoho kālele kekahi o ke ala o ka makahiki, no laila e hoʻopiʻi i ke kolo lauoho ka mea nui loa ʻoe, Hana mua i kahi huina haʻalulu loa, inflexible kiʻekiʻe, e hoʻolalilona a hoʻopuni mau ia a puni, a laila e hoʻopili iā ia i ke kumu me nā ʻāpana paʻa. Mai makaʻala ʻē aʻe e hohola pākuʻi i nā ʻano āpau āpau, no ka mea ke hana nei ʻoe i kahi lauoho maloʻo a i ʻole ʻoe e waiho i kou lauoho i kou alo. No nā mea hiki ʻole ke hana i kahi chignon, nui nā huila e hoʻohana ai i ka waihona no ka hoʻokumu ʻana i ke chignon kūpono.

ʻO ka shampoo ka maloʻo mai nā ʻano improvised

1. ʻAʻole nā ​​kānaka a pau i lohe i ka shampoo maloʻo, ʻaʻole hoʻi kēlā me kēia wahine a pau ma ka papa lole. ʻAe, ma ke kānāwai, hiki iā ʻoe ke hana me ka ʻole o ia. Hoʻoulu a hoʻōla a Flarch i nā lauoho kaulike maikaʻi: ʻīwī i ke aʻa, ʻala, a laila e oki i nā mea i koe. Hoʻokomo i kou lauoho a i ʻike ʻole ʻia ka pauka. ʻO ka hopena like ka e hana ai a me ka pēpē pēpē.

ʻO ka lauoho huna i kahi kāwele

E hana i kahi liʻiliʻi me ka pala, a laila e hoʻopili i ke kāʻei i ka lauoho, ua kālele ʻia, e pili ana i ka hapalua o ke poʻo. E hoʻopili i kahi varnish liʻiliʻi e hoʻoponopono i nā lauoho. I kēia manawa e kahakaha i nā lauoho i nā pale, e lawe i nā kāʻei ʻelua i ke kino ou i ke alo, lawe mai ma ke poʻo a kau i loko o ka pūpū. E pau ana ʻoe i ke kua o kou lauoho, hopu ʻoe me kou mau lima a hoʻohui i kou lauoho me he mea lā e hana ana i kahi mea liʻiliʻi, e ʻokiʻoki i kou lauoho liʻiliʻi a kau i loko o ke kaula. Inā ʻaʻole kūʻokoʻa ka lauoho āpau, e hoʻāʻo e hoʻoponopono me nā lauoho, hoʻohana i kahi varnish liʻiliʻi inā ʻoe e pono ai, a eia ke ʻano o ka lauoho!

2. No ka lauoho lauoho, ʻaʻole e hana nā mea āpau o luna, e nānā ʻia hoʻi. Hiki iā ʻoe ke kau i ka pauma maloʻo a ʻona paha i ka paumaʻeleʻele ma luna o lākou. Hoʻopili maikaʻi kēia mau kālā i ka momona.

Inā palupalu ka lauoho, hiki ke holoi wale ʻia nā bangs wale

E lawe i nā kāʻei luna, a hōʻiliʻili i ke koena i ka huelo. Lawe ia iā ʻoe ma mua o 10 mau minuke e holoi a hoʻomoʻa i nā bangs. Hoʻokomo i nā bangs i hope a hoʻopaʻa i ka hairpin.

He kūpono kēia hiʻohiʻona inā he haumia nā aʻa o kou lauoho, akā ʻaʻohe lōʻihi. E hoʻokaʻawale i ka lauoho i nā ʻāpana ʻelua, e waiho ana i kou lauoho pale a hōʻiliʻili a kokoke i nā kiʻi wale nō ma nā ʻaoʻao o kou alo. Hoʻopili iā lākou ma ke poʻo a hoʻoponopono iā lākou me kāu mau hoaloha, inā ʻoe makemake, hiki iā ʻoe ke hoʻohuli iā lākou no ka kiʻi hou.

ʻO kēia helehelena maʻalahi loa ka maʻalahi a kau i ke kala, maikaʻi inā makemake ʻoe, akā ke makemake nei i kahi lauoho i kou lauoho. ʻO nā lauoho hōʻuluʻulu nā lauoho: he nui nā koho, a ma nā kūlana āpau. Hiki i ke paila maʻamau ke kū hoʻokahi, pālua a hui ʻia paha a puni ka poʻo a i ʻole i ke ʻano he chignon, no laila hiki ke koho ʻē aʻe nā koho i kekahi mau hihia.

Ua ʻike ka pūnaewele "Ka nani a me ke kūleʻa" pehea e hiki ai i ka lauoho palau ke lilo i pilikia nui nui. Heʻoiaʻiʻo nō kēlā me kēia kaikamahine i kēia manawa i kahi mea e pono ai ke hele i kahi hālāwai nui, a ʻaʻohe manawa ʻē aʻe i koe no ka holoi ʻana i kona lauoho.

ʻO ka mea wale nō i hiki ke kōkua i kēia kūlana ʻo ia he lauoho no ka lauoho lauoho.

ʻO ka pīpī Farani kekahi o nā hiʻohiʻona hiʻohiʻona o ka manawa, i hōʻike ʻia e Kardashian a me nā mea kaulana ʻē aʻe i nā hanana nui. ʻO ka ʻokoʻa mai ka maka kaʻo ka mea i hana ʻia e ka ʻā Palani mahele i kahi ʻāpana o ka lauoho, hoʻoili nui i nā lauoho hou i nā waihona ʻekolu i ka wā e hāʻule ai.

Hoʻomaka hoʻokahi ka pahu iʻa mai luna mai o ke poʻo, akā i nā kaula kuli e ʻelua, pono lākou e hoʻopili i loko o kekahi. He kūpono no ka holoi ʻana o ka lauoho, no ka mea ke holoi wale ʻia ka lauoho, e lulu i ka palu, a paʻakikī loa ia e hana.

Nā rula no ka hoʻokumu ʻana i nā lauoho i ka lauoho lepo

ʻO ka loaʻa ʻana o ka lauoho e hiki ke nānā me ka nani a ʻaʻole i keu ka lauoho ʻaila. A ua hana ʻia ma nā kekee wale nō:

  1. Lauoho momona. ʻO kahi shampoo maloʻo kahi kūpono no kēia (ua kamaʻilio mākou e pili ana). Akā ma kona haʻalele ʻana, hiki iā ʻoe ke hoʻohana i ka pāwau maʻamau maʻamau, ka pākēpē pēpē, ke kōpena, ka palaoa no ka lauoho blond a me ka pulupulu mustard no ka pouli. Pono e hoʻopili ʻia ka pauka kokoke loa i ke poʻoe a laila hoʻohui wale.
  2. Hāʻawi i ka leo o ka lauoho. No ka hana ʻana i kēia, pono ʻoe e hoʻomaʻamaʻa i ka lauoho a me kahi hāwila maʻalahi. E hoʻohaʻahaʻa i kēlā me kēia kuʻekuʻe me kahi lika a me ka pipi i nā aʻa lauoho me ka varnish.
  3. Hoʻololi kūlohelohe. ʻOi aku ka maikaʻi e koho i ka kala e kūpono i ke ʻano o kou lauoho. Mai makaʻu e hoʻohana pū me nā lako like ʻole - nā lauoho, nā pāpale, nā pale a me nā mea hou aku.

ʻO nā hiʻohiʻona maʻamau no ka lauoho lauoho

Hiki i nā lauoho no ka lauoho hoʻoili ke ʻokoʻa. Hāʻawi ka pūnaewele i ka ʻike me ka mea i kaulana loa a maʻalahi hoʻi o lākou.

Nui a keu aku nā lauoho e hiki ai iā ʻoe ke hana me nā braids, a ʻo ia ka mea āu e makemake ai a no ke aha ka manaʻo o ka ʻōpū. Manaʻo pinepine ʻoe pehea e hoʻoponopono ai i ka lauoho lepo a pehea e mālama ai iā ia, ʻoi aku ka nui ʻole o ka manawa no ka shampoo, a aia kahi makemake nui i ka manawa. Hele mai lākou i ka manawa a mākou i hōʻole ai, wikiwiki a maikaʻi loa nā mea hana e hiki iā mākou ke nānā iā mākou e like me ka maikaʻi, a i kekahi mau hiʻohiʻona, e ʻike lā, e like me kā mākou hou mai ka mea hana lauoho.

Inā makemake ʻoe i kahi kaho wikiwiki no ka lauoho haumia, a laila ʻo kahi kālai paʻa ʻana a ʻoi loa ke koho kūpono. ʻO ka mea nui, e nānā pono ia i loko o ke keʻena a me ka pāʻina. Eia kekahi, ʻo kēia huluhulu e hana i loko oʻelua mau minuke. Pono e hōʻiliʻili i ka lauoho i loko o kahi pony pony, a laila e luwale i kona hopena i kahi tourniquet a lele a puni ka waihona. I ka wā e hana ai i kēia huluhulu, ʻaʻole pono ʻoe e hakakā no ka pololei - ʻo ke kanaka kūloko i ke kaula a nānā ʻia e nani aku ka maikaʻi.

Ke oʻo a ʻohi nā lau a me ke kīpē a ʻaʻohe ala e holoi ai, ʻo Borotalko ka mea i ka hopena hope loa. Manaʻo mākou e noi ana i ka borotalko i ka lauoho a me nā aʻa, waiho iā ia i kahi i mau minuke.Ma hope o kēlā, hiki iā ʻoe ke palaka i kou lauoho me lalo e ʻike i ke ʻano o ka aʻa a palu loa ʻia a ʻai ʻole.

E hoʻomoʻa i kou lauoho me ka palaoa kuke

ʻO kēia, ʻoiaʻiʻo, kahi hopena hōʻeha e ʻike pinepine ʻole e hoʻihoʻi pinepine e pale i ke kaupaona ʻana i ke kūpaʻa a me ka hoʻoikaika hou ʻana i ka hana sebum. Pēlā nō, hiki iā ʻoe ke kuʻi i kou lauoho me ka holoi ʻole ʻana me ka bicarbonate. Manaʻo mākou, no ka laʻana, hoʻomaʻemaʻe i kou lauoho me ka bicarbonate, ma hope o kahi kaʻina e like me kēlā i ʻōlelo ʻia no ka hoʻohana ʻana i borotalko.

ʻO kekahi lauoho lauoho hou e hūnā i ka lauoho lepo. Hiki iā ʻoe ke hana i nā pālua, a me ka spikelet ʻoi a keu.

ʻO ke kānāwai wale nō ka lauoho o ka lauoho, ʻo ka liʻiliʻi e pono ai ka ʻokaʻī. Hiki kūpono ke lilo i kēia hulu no nā mea nona nā lauoho ʻala a hina.

Ma ʻokoʻa, hiki iā ʻoe ke hoʻohana iā ia i kēia ala: hoʻālaʻa ʻia ka bicarbonate me ka wai wela wela, a ua ninini ʻia ka hopena hua i nā aʻa a ʻae ʻia e hana no nā minuke heʻumi. A pau ka holoi ʻana, ʻaʻole ʻokoʻa ka lauoho.

ʻO ka lauoho maloʻo a me kahi shampoo maloʻo


Inā hiki ʻole iā ʻoe ke hana maʻalahi iā ʻoe, hiki iā ʻoe ke kōkua me ka shampoo maloʻo: pehea ʻoe e hoʻohana ai? He lawa ka pīpī ma luna o ka lauoho, ʻo ia hoʻi ma luna o ke aʻa, a kuʻi ʻia no ka manawa i hōʻike ʻia ma ka hīnaʻi. E hoʻolei wale i kahi mau palaka pila!

Hiki ke hoʻohanaʻia ka Bouffant i ka lauoho pōkole a lōʻihi. No laila, no ka laʻana, ua lawa ka lauoho puʻupuʻu e hoʻohui a me ke ʻano me ka hairdryer ma ke ʻano maʻamau. Hoʻokomo ʻia nā mea lōʻihi i ka aʻa, a laila hiki ke hoʻopau ʻia i kahi puʻupuʻu neat. No ka hoʻomaka ʻana o ka lauoho e hele pololei i nā aʻa, ke ʻano o ka lauoho like ʻole e hūnā i kā lākou hemahema, akā ʻaʻole hoʻi e ʻae iā lākou.

E hoʻomanaʻo ʻaʻole he hopena o nā hopena, a hōʻeha wale ke shampoo maloʻo me ka hoʻohana pinepine ʻole ʻia. ʻO kekahi huahana maikaʻi loa, ʻo Batista shampoo dry. He escamotage kūpono kēia no ka poʻe e ʻimi mau ana i kahi ala no kahi hiamoe hiamoe. Ma nā kūlana pilikia, hāʻawi mākou i ka holoi wale ʻana i ka palu a hoʻomaʻemaʻe iā ia me kahi kāwele a puni a me ka hairdryer.

Kili i ke koena o ka lauoho, ʻaʻole loa ke ʻano o ke kūlana! Malia paha ma luna o ka moena, me kahi kākiu mamao e mākaukau e hele ma ke kau hoʻomaha, a hiki mai ke kelepona mai kahi hoaaloha, a i ʻole he kāne. I ka aniani, me ke ʻano he kānāwai, ʻaʻole ʻo ia e hoʻoikaika ʻia, me he mea lā ʻaʻohe mau o nā lāʻau lapaʻau, akā ʻo ka ʻoiaʻiʻo hoʻi nā ala maʻalahi e lanakila ai ka pilikia. No ka poʻe e lei a lauoho a ʻaʻole nui. ʻO nā manaʻo maikaʻi loa he chignon, ʻaʻole pono kūpono, a ʻo nā pony pony ʻiʻo. Hāʻawi i kahi o "hau" a me nā kohu manu ʻole.

Kūpono pālua

He mea paʻakikī ke hele mai me ka huluhulu hiki iā ia ke hūnā i ka palupalu ʻo nā lauoho ʻoi aku ka pōmaikaʻi. Ua maopopo kēlā me kēlā me kēia i ka hana o ka lei manamana.

Loaʻa ka loaʻa ʻelua mau mea inā e hoʻokaʻawale mua i ka lauoho i nā ʻāpana like. Pono e huli ka ʻili i kēlā me kēia.

ʻO ka lauoho nani i ka lauoho loloa. ʻOiai, hana maʻalahi ʻia. E hoʻokaʻawale i ka lauoho i hoʻokaʻawale i ʻelua mauhele. A laila e lulu i kēlā me kēia i ka wīwī mai ka luakini a i hope o ke poʻo, e huki i nā kaula a me kahi kaula elastic a kāwili iā lākou i kahi ʻōwili. Aʻo nā lauoho hulu a me ka invisibility e kōkua i ka lauoho e kū lōʻihi.

ʻO kahi hou, ʻo ka tiripiko paha, pili paha i ka lalo me kahi pahu konahi a i ʻole kahi elongated brooch, e hāʻawi i ka nānā i ka pīhoihoi. No ka lauoho me ka lauoho curly - inā e kahakaha nā lauoho me ka lepo, e kāohi i kekahi i kekahi i kou mau manamana lima a e hoʻoponopono iā lākou me kahi kukui māmā. No ka lauoho "wild" nui, kahi satin a i ole silk ranei e pili ana i ka lei o ka lauoho, ka lauoho i ka lauoho a hāʻawi i kahi leo "exotic" i kou helehelena. ʻO ka lepa pua e waiho ana ma ka ʻaoʻao, ʻo ia nō hoʻi he ʻano maʻalahi, he maʻalahi hoʻi i ke ala.

Kiʻi Kiʻi: Ka hopena o ke Kuhina hope

No ka lauoho pōkole - hiki iā ʻoe ke koho i kahi gel o ka lōʻihi lōʻihi no kahi "wai" a kūpono hoʻi. A i ʻole e hoʻohana i nā pihi ʻāpana, nā pōʻai, nā kākahu moemoeā. ʻO ka selu, lawe mau ʻia me ʻoe, e hiki nō iā ʻoe ke hoʻopili koke i ka wā ahiahi. No ka poʻe o ka hele, ka mea hiki i ke pāpale ke kiʻi i ka lauoho. E lanakila i ka pilikia, hoʻoneʻe i ka lima hoʻokahi ma ke poʻo, e kuhikuhi ana i ka hoʻokaʻawale i nā aʻa. E hoʻohana i kou mau manamana lima e hoʻonui i ka lōʻihi o kou lauoho e hāʻawi i kou lauoho i kahi nui.

ʻO ka lauoho hea he kūpono ʻole no ka lauoho lauoho?

ʻOi aku ka pinepine ma mua o ka hūnā, ʻaʻole e hūnā i ka lauoho lepo, hoʻopili wale mākou iā ia a hoʻokomo i loko o kahi pony nāu. Akā, pōʻino, ʻo ka pena e like me ka mea e hoʻokūkū wale ai i ka helehelena o ke ʻano o kou lauoho. No laila, ua kauoha ʻia e pale aku ia.

No ka hoʻopau ʻana i ke ʻoli o ka ʻaina ʻaina - inā e huhū ka lauoho i nā ʻalā a i ʻole ʻala ʻia, hiki iā ʻoe ke hoʻohana i ka shampoo maloʻo, a inā ʻaʻole ʻoe ka manawa e pīhoihoi ai i kahi kuʻekuʻe olakino manuahi. He huahana manuahi ka huahana, ʻaʻole e like me nā ʻono maʻamau, no laila ʻaʻole ʻoe e weliweli i kou lauoho.

No ka poʻe makemake i ka lauoho hoʻonaninani - ʻoiaʻiʻo, ʻo ke ʻoki hōʻoki ʻia ʻo ia ka hopena maikaʻi loa no ka poʻe i aloha i kahi huluhulu "kūlohelohe". E hāʻawi i ka leo i kou lauoho, e hoʻohana i kahi mousse volumizing a mai poina e haʻi i ke kaʻi ʻana i ke wā e paʻa ana i kou poʻo. E pale i ka ʻohi ʻana i nā ʻōlelo aʻoaʻo, kuhikuhi pololei i ke kahe wela i nā aʻa.

Eia kekahi, ʻaʻole e luli ʻia a i ʻole ka lula me ka hao. ʻAʻole kēlā e noho i kēlā ʻano maka, akā ma ka hope e ʻoi aku ka maikaʻi o ka lauoho ma mua o ka wā.

Inā hiki, lūlū i ka oho hina a mai a hoʻopili ʻia me kou mau lima. ʻO kaʻoiaʻiʻo o ke kumu o ka hakakā ʻana, ʻo ka momona i hūnā ʻia e nā kelemona sebaceous e waiho haʻalulu ma lalo o ka lauoho, kahi e hoʻoheheʻe ai lākou.

Mai hopohopo inā ʻaʻohe manawa e kau i kou lauoho e hoʻoponopono ai, no ka mea, ʻo ka lauoho me ka lauoho a me ka lauoho e hiki ke mālama i kahi kūlana. ʻO ka mea nui, ʻo ka pololei pololei o kā lākou hoʻokō ʻana a manaʻoʻiʻo iā ʻoe iho.

Hoʻomaka maloʻo

ʻO kēia paha ke ala maʻalahi loa, no ka mea, ʻo nā shampoos maloʻo no kēia kumu. ʻO ka mea nui, ʻo ka hoʻohana pono ia lākou. No ka hana ʻana i kēia, e mālama mau i kahi hue ma ka home i ka hihia wale nō (ua kūpono hoʻi ke ʻano hele huakaʻi e lawe me ʻoe i nā huakaʻi). E pīpī i ka shampoo ma luna o nā aʻa a hiki i nā nalo ua haumia, a laila e ʻumeʻoki i ka lauoho a kāohi maikaʻi i ka shampoo i loko o ka puʻupuʻu me kahi kāwele. Ma hope o kēia, lawa ka lauoho e hoʻohui a me ka pā.

Hoʻolālā a i ʻole nā ​​māhi

E maʻalahi e sui i ka shampoo maloʻo me ka palaoa a me ke kumu lāʻau. A kūpono kēia kūleʻa no nā blondes, no ka mea hiki ke hoʻomoʻa ka palupalu keʻokeʻo ma ka lauoho ʻeleʻele, ʻike ʻia i ka wā e hoʻokolokolo ai. E hoʻohana i ka palaoa a i ʻole ma ka ala like ma ke shampoo maloʻo. Loaʻa iā lākou nā waiwai momona kūpono, e hoʻoulu ana i ka momona a me ka makue mai ka lauoho.

No ke aha e hoʻohui ai i ka paʻakai i ka shampoo lauoho. 3 hopena hopena ʻole. E heluhelu hou aʻe e pili ana i ka hopena ma ka ʻatikala ma ka pūnaewele.

Mousse a gel paha

Hiki iā ʻoe ke uhi i ka lauoho leʻaleʻa me kahi "lauoho huluhulu". ʻO ka Mousse a gel paha e kōkua i ka hana ʻana. E hoʻopili i nā aʻa lauoho, e kuʻi iā lākou, a laila puhi i ka maloʻo me kahi hairdryer. ʻO Styling kokoke mai ka uhi o ka nūnū. Hoʻolālā kaho lole - a ʻaʻole paha e kuhi wale kekahi. Pūnaewele Puna: pixabay.com

Huli lauoho ʻōpiopio

Hiki ke hoʻohui ʻia nā lauoho momona a me nā hairdo paʻakikī. ʻO ka mua, e hoʻokaʻawale i ka ʻaoʻao ma kēia ʻaoʻao e hāʻawi i ka leo i ka lauoho. E hoʻokumu ʻo Bouffant i ka hopena o ka hanohano. A laila hiki iā ʻoe ke hoʻokolohua me kahi scythe-pepeiao a i ʻole ʻīwī paha. E haʻalele i ka hoihoi mai i ka "lauoho stale", hoʻonani i ke kālai me kahi peʻa hulu lau.

Eia nō naʻe, inā he nui kou manawa e hana ai i kahi lauoho, ʻaʻole anei e maʻalahi i ka holoi wale ʻana i kou lauoho a puhi i kou lauoho? ʻAʻohe mea maikaʻi loa a holoi ʻia nā lauoho.

A inā ua hoʻohuli ʻia ka wai wela ma ka home, a laila hiki iā ʻoe ke noi no ka lumi hoʻokipa me nā hoa aloha. Eia kekahi, he nui nā mea ʻuluʻulu liʻiliʻi e hāʻawi i kahi lawelawe shampoo. Kūʻai mākou hiki iā ʻoe ke loaʻa i kahi hapa o lākou ma kāu wahi.

ʻO ka lauoho no ka lauoho hoʻoili

Ma kahi o ka hoʻohui ʻana i ka lauoho eleele a hōʻiliʻili iā ia i kahi ʻoi ʻehā, ʻoi aku ka maikaʻi o ka hoʻopili ʻana i ka lauoho me ka nui o ka gel no ka hoʻoponopono ʻana a hōʻoki i ka maloʻo me ka hairdryer me kahi diffuser. E hoʻolei i kēia nani i nā hulu o nā lauoho me ka mālie e holo i kāu ʻoihana - ʻaʻohe mea e kānalua i kahi hala ʻole ma hope o kēia ke ʻano.

Mai ho'āʻo ʻoe e hoʻōla i ka lauoho lepo i ka hao curling a i ʻole curlers - ʻo lākou, kaupaona ʻia e ka ʻona i nā mea huna a me nā mea haumia a me ka nalowale i ko lākou elasticity, ʻaʻole mai ʻoe e hoʻolohe iā ʻoe, no laila, ʻaʻole ʻoe e hoʻolimalima i ka manawa - akā, ma kahi ʻē aʻe, inā ʻoe e kau i ke kāliʻu liʻiliʻi iā lākou a pehea e hoʻomahana ai i ka hao curling, a laila hiki i kekahi mea ke tupu. ʻAʻole wale hiki ke hoʻohana ʻia kēia ala, inā ʻaʻole hiki ke hōʻoki ʻia ka lauoho.

Ma mua o ka waiho ʻana i nā lauoho lepo, ʻoi aku ka maikaʻi e hoʻopili iā lākou me ka pai maikaʻi - ʻo ka ʻili ka hāʻawi iā lākou i ka leo, ma hope o hiki iā ʻoe ke hoʻomāmā iki iā lākou me ka varnish a kuʻi i nā laka mau manamana ma ka hao curling e hoʻopili i ka lauoho. Hiki iā ʻoe ke hoʻokaʻawale i ka lauoho ua kāwili ʻia i nā manamana, a ʻokiʻī iā lākou, e hoʻopaʻa iā lākou a puni a puni me nā lauoho - a ʻaʻole ʻike ʻia nā aʻa pokeheu, a me kahi ʻano o ka pena ʻana i ka maka. ʻO Styling "shell" i nā ʻano koho ʻē aʻe e hūnā i kēia ʻano o ka lauoho.