Hana Hoʻomaʻapaʻa

ʻAe ʻo Sebozol Shampoo e mālama iā Seborrhea a me Dandruff

I kēia manawa ʻo M. furfur kahi mea noho kūlohelohe o kahi ʻili kanaka. Ma ka manawa like, he nui nā maʻi (multi-color lichen, seborrheic dermatitis, seborrheic psoriasis, atopic dermatitis, etc.), ke ulu nei o nā mea pili i hoʻokahi kekona a i ʻole me kēia microorganism. I ka mālamaʻana i kēia mau maʻi, ua hoʻohana nui ʻia nā pūlima azole, e kū pono i ka ʻili a hōʻiliʻili nui i ka nui o ka stratum corneum o ka epidermis. ʻO ka palekana a me ka hōʻoluʻolu no nā maʻi nā shampoos therapeutic e loaʻa ana i ka ketoconazole ma kulekele ikaika.

Nā mea hana a me nā kumu

Ua hana mākou i kahi haʻawina e pili ana i ka hopena o ka hoʻohana pono ʻana me ka shampoo SEBOZOL e loaʻa ana he 10 mg o ka ketoconazole ma ka 1 g i ka mālamaʻana i lichen multicolored, derorritis seborrheic a me psorr seborrheic.

ʻO ka noiʻi ʻana e pili ana i nā mea maʻi 15 me ka derorritis seborrheic, 13 nā mea maʻi me ka lichen multicolored, 2 nā mea maʻi me ka seborrheic psoriasis, ka mea i loaʻa i ka lāʻau maʻi outpatient a inpatient ma ke Keʻena o Dermatovenerology me kahi haukapila ma St. Petersburg State Medical University. Acad. I.P. Pavlova.

ʻO nā makahiki o nā mea maʻi e kū ana mai 18 a 53 mau makahiki. ʻO ka lōʻihi o ka maʻi me ka dermatitis seborrheic (m - 13, g - 2) mai ka 3 a 10 mau makahiki, nā mea maʻi me nā lichen multi-color (m - 4, g - 9) - mai 3 mau mahina. a i nā makahiki 2, ka psora seborrheic (f - 2) - mai 5 a 11 mau makahiki.

Ua hōʻoia ʻia ka hopena maʻi ma ke kumu o ka mōʻaukala olakino a me ke kiʻi lāʻau lapaʻau o ka maʻi.

Ua kau ʻia ʻo shampoo SEBOZOL i ka manawa hoʻokahi no ka lā 3, a laila hoʻohana ʻia ia i kēlā me kēia lā no 10 mau lā ma ka mālama ʻana i ka dermatitis seborrheic a me psoriasis seborrheic me kahi noi 5-7-minute. I ka mālamaʻana i ka lichen multicolored, ʻo SEBOZOL shampoo i hoʻohana ʻia no nā lā 7-10 lā. Hoʻoholo ʻia ka lōʻihi o ka mālama ʻana i nā hōʻike o ka maʻi maʻi.

Ma mua a ma hope o ka mālama ʻana, ua mālama ʻia kahi loiloi lāʻau lapaʻau o ka maʻi o ka mea maʻi, me kahi loiloi o ka hōʻeha o nā hōʻailona mai ka 0 a 3 e like me ka ECLS:

Hoʻohui ʻia, ua helu ʻia ka ʻōlelo kikoʻī o ke ʻano o ke ola.

I ka wā o ka papa o ka hopena, ʻaʻole i loaʻa nā mea maʻi i nā lāʻau lapaʻau e pili ana i ka hui o antimycotics. ʻO ka loiloi o ka maikaʻi a me ka hoʻomanawanui o ka hopena e lawe ʻia ana e ka nānā ʻana i nā hōʻailona lapaʻau (hōʻailona) o ka hōʻike o ka maʻi a me ke ʻano o ka maʻi. Ua loiloi nā hopena kulekele i ke kaʻina hana i ka lā 7-10th a me ka lā 18-21. ʻO ka manaʻo o nā mea maʻi e pili ana i ka hopena o ka lāʻau lapaʻau, ʻo ka ʻoluʻolu o kāna hoʻohana, ua lawe pū ʻia i ka waihona.

Nā hopena a me nā kūkākūkā

ʻO nā mea maʻi me ka dermatitis seborrheic

Ua hoʻopau ʻia ka noiʻi ʻana e nā 14 o nā mea maʻi 15. ʻO ke ahonui o ka lāʻau maikaʻi loa i loko o nā mea maʻi 14; i ka hihia 1, ua hoʻomanawanui ʻole ʻia ka mea maʻi ma muli o ka hōʻā ʻana o nā wahi ma kahi o shampoo.

ʻO nā maʻi maʻi maʻi (loiloi loiloi o 0 mau hola) i hōʻea i 9 nā mea maʻi me ka derorritis seborrheic. I nā hanana ʻē aʻe, ua ʻike ʻia kahi hoʻomaikaʻi nui ʻana i ka wā o ka maʻi: i ka poʻe maʻi 4, i ka lā 18 o ka hoʻohana shampoo, ua mau wale nō ka erythema a me ka peeling. Ma kahi wale nō 1, i kahi mea maʻi me ke ʻano koʻikoʻi koʻikoʻi o ka maʻi, he maikaʻi ka hopena i loaʻa, akā ʻaʻole i haʻi.

Hoʻoholo ʻia nā ʻeha ma ke poʻo kūwaho. Hāʻawi ʻia kahi hopena therapeutic lohi ma ka ʻili o ka maka. I loko o nā hihia ʻekolu me ka hōʻike ʻino koʻikoʻi o ka dermatitis seborrheic ma ka ʻili o ka maka i nā lā 4 mua o ka hoʻohana ʻana i ka shBOoo SEBOZOL, kahi i kākau ʻia ka hoʻonāukiuki ʻana o ka hopena maʻi, ka mea i koi ʻole i ka hoʻoneʻe ʻana i ka lāʻau lapaʻau a hoʻoholo ʻia i ka wā hou.

I nā hihia āpau, ʻo ka loiloi o ka hopena therapeutic o ka lāʻau i hoʻohana ʻia e ke kauka a me ka mea maʻi i hoʻohiki piha ʻia.

ʻO nā mea maʻi me ka laikini ʻokoʻa

Ma 9 mai ka 13 o nā mea maʻi, ua loaʻa ke ola lapaʻau hou ma hope o nā lā 7 (ʻo ka hipopigment wale nō i noho ai i nā wahi ma hope. I loko o nā mea maʻi 4, ʻoiai ke hoʻohana nei i ka lāʻau, ua ʻike ʻia kahi hopena maikaʻi, akā, i hoʻomau ʻia nā hōʻike liʻiliʻi o ka maʻi.

ʻO ka maʻi me ka psorr seborrheic

I nā kūlana ʻelua, loaʻa ke hoʻomaikaʻi nui ʻana i ka wā o ka maʻi. Akā, ʻaʻole ʻae ʻia ka nui o nā haʻawina e ʻae iā mākou e kahaki i kahi hopena hope e pili ana i ka maikaʻi o ka shamoo SEBOZOL.

No laila, ʻo ka palapala noi i luna o kahi helu palena o nā mea maʻi e hōʻoia i ka hana kiʻekiʻe o ka shampoo SEBOZOL i ka wā i hoʻohana ʻia he etiopathogenetic therapy i nā mea maʻi me ka multicolor versicolor, derorritis seborrheic, a me seborrheic psoriasis.

  • Loaʻa ʻia ke hoʻohana ʻana o ka shampoo SEBOZOL i ka mālama ʻana i ka dermatitis seborrheic e alakaʻi i ka hopena holoʻokoʻa o ka rashes ma ka hapa nui o nā maʻi (9 mai 15 mau hihia) i ka wā e nānā ana i nā mea maʻi no 18 mau lā. Hōʻike ka poʻe maʻi i ka holomua nui loa i ke ʻano o ka ʻili.
  • Hoʻomaʻamaʻa maikaʻi ʻo Shampoo i nā mea maʻi me ka dermatitis seborrheic, ʻoiai hoʻohana lōʻihi.
  • ʻO nā hopena ʻokoʻa i hoʻoiho ʻia e SEBOZOL shampoo, i nā wā i hōʻike ʻia ke nānā ʻana i nā mea maʻi me ka dermatitis seborrheic, ua kākau inoa ʻia i hoʻokahi wale nō hihia: ka hoʻomohala ʻana i ka dermatitis alika i ka lā 4 o ka hoʻohana lāʻau. ʻO kaʻeha o ka hopena ʻaoʻao he lahilahi a wikiwiki koke i ka hoʻokuʻu ʻana i ka lāʻau.
  • Hiki ke hoʻohana ʻia ka shampoo SEBOSOL i ka mālama ʻana i ka dermatitis seborrheic.
  • I nā maʻi āpau he 13 me ka lichen multicolored i komo i ke aʻo ʻana, ua hoʻopau ʻia (ma 9 mau hihia) a i ʻole holo piha paha (ma nā hihia 4) ua loaʻa i loko o ka 7 mau lā o ka lapaʻau.
  • Pono e hoʻomaopopo ʻia i ka hoʻomanawanui o ka shampoo a me ka hōʻoluʻolu o kona hoʻohana ʻana, i ʻike ʻia e ka 29 o nā mea maʻi 30 i komo i loko o ke aʻo ʻana.
  • ʻO ka shampoo SEBOZOL i ka wā i hoʻohana ʻia i ka mālama ʻana i nā mea maʻi me ka lichen versicolor, dermatitis seborrheic, psoriasis seborrheic e hoʻomaikaʻi maikaʻi ana i ke ola o nā maʻi.

Pehea ʻo shampoo Sebozol

No ka hua therapeutic e pili ana i ka māhele o nā shampoos e hoʻomohala i ka hana o nā kīʻaha sebaceous a pale i ka hoʻomohala ʻana i ka maʻi honu. ʻO ia ka pathogenic microflora e hoʻonāukiuki i ka peeling hoʻonaninani, ka ʻeha, a me ka dandruff.

ʻO Sebozol kahi hopena antifungal, e hoʻopau ana i nā microorganism i nā mea make a pale aku i ka hiki ʻana mai o nā mea hou. Ma muli o kēia, hoʻomaikaʻi hou i ke ʻano o ka ʻili a hoʻōla i ka lauoho. ʻAʻole ikaika ka mea hana wale nō me ka nui o ka huehue-like me ka seborrhea, akā e kū pū ana hoʻi i ka staphylococcus, ka streptococcus a me nā mea ʻē aʻe.

Hoʻolohe ʻO kahi shampoo, me Sebazol, ʻaʻole ia e pono inā hiki i ka nui o ka ulu ʻana o ka pūpili e pili pū me ka pilikia o ka hormonal, oncology, nā hana hōʻeha o nā kino o loko a me nā kumu ʻē aʻe e koi ai i ka lāʻau maʻi.

No ka hoʻohālikelike a me nā pono

ʻO ka papa hana kumu nui, kahi e hoʻoholo ai i ka pono o Sebozol, he ketoconazole. Hiki iā ʻoe ke hālāwai me ia ma ʻāpana o nā lāʻau he nui no ka mālama ʻana i ka seborrhea: nā papa, nā shampo, nā aila, nā suppositories. ʻO kēia ʻāpana antimicrobial e hoʻopau i ka kūlike o nā membrane o ka pūpū, ke piʻi mālie nei i ka make o nā microorganisms. Inā ʻoe e hoʻohana iā Sebazole e like me nā kauoha, e hōʻiliʻili ka ketoconazole i ka ʻili i ke kaʻe kiʻekiʻe, e pale ana i ka hana ʻana o nā koloni hou o ka pathogen.

Eia kekahi i kēia mea ulu, aia i ka shampoo:

  • citric acid (hoʻohaʻahaʻa ka wai)
  • glycerin (hana i nā curls, e hoʻokō iā lākou),
  • sodium klorida (kūlike maʻamau)
  • ka sodium laureth sulfate (ʻo ka ʻōmake hana) a me nā ʻano ʻē aʻe.

I ka laulā, ʻo ke kumu o ka hoʻopiha piha ʻana i ka kemika, ua manaʻo ʻia ʻo Sebozol he agena hoʻohaʻahaʻa no ke poʻo a me ka lauoho. Hiki ke hoʻohana ʻia i ka wā hāpai, ʻo ia hoʻi e holoi i ka lauoho o nā pēpē mai 1 makahiki.

ʻO nā hoʻopiʻi a me ka ʻohu

ʻO nā mea hoʻohana i hiki ke hoʻopololi me ka dandruff me ka hōʻike ʻo Sebozole nā kūlana maikaʻi o ka lāʻau lapaʻau:

  • hemo ʻana i ka hana ia ma hope o ka noi mua,
  • hōʻike aku i ka dermis
  • hoʻihoʻi maikaʻiʻana i nā kelemona (ma kahi o 3 mau kaʻina shampoo).
  • hoʻomaikaʻi i ka hoʻolālā lauoho a me ke kūlana,
  • hoʻākāka i ka hana o nā kelima sebaceous. ʻAʻole maʻule ka lauoho e like me ka wikiwiki.
  • maikaʻi maikaʻi
  • holoi koke ma ka lauoho
  • ka hapa iki o nā contraindications
  • ua lako me nā hue paʻa me kahi dispenser ʻole e palahu, a me nā peke he incision, kahi i hoʻomaʻemaʻe i ko lākou hoʻohana ʻana,
  • hiki iā ʻoe ke helu pololei i ka nui o ka lāʻau lapaʻau,
  • kūpono no ka mālama ʻana i nā maʻi ʻokoʻa o ka ʻili o ke kino (seborrhea, lovriasis versicolor, dermatitis seborrheic, psoriasis),
  • Hiki i ka mea e nā ʻano ʻāpana like ʻole.
  • i hoʻonohonoho ʻia no ka ʻiliʻili,
  • universal no nā kāne, nā wahine a me nā keiki mai nā makahiki hoʻokahi.
  • pau loa
  • i ʻokoʻa nā mea hoʻokuʻi ʻana, e hiki ai ke koho i ka nui o ke ʻano o ka lāʻau lapaʻau,
  • kūpono no ka pale ʻana i nā maʻi ʻili,
  • Hoʻopili i waho wale nō he ala no ka lauoho a me ke poʻo, akā ua lilo pū kekahi no ke kino (no ka haʻalele ʻana).
  • hoʻokaʻawale ʻia e ka uku kūpono,
  • i kekahi mau manawa, kōkua ʻoi aku ia ʻoi aku ka maikaʻi ma mua o nā mea kūʻai mai.

Loaʻa i nā loiloi kekahi mau hōʻike ʻana. e pili ana i nā hemahema o Sebozol:

  • mai ka poina, kōkua ka lāʻau lapaʻau i ka ʻoi aku ka maikaʻi.
  • aia ka paʻa o ka wai, ka mea e hoʻopilikia i ka wā e hoʻopili ai i ka lauoho.
  • i kekahi mau manawa pōkole: ma hope o ka pau ʻana o ka hoʻohana ʻana, e hoʻi hou nā flakes keʻokeʻo i nā curl.
  • piha nā mea kemikela
  • hiki ke maloʻo a me nā lauoho,
  • hiki i ke kumu i kahi maʻi pāʻai,
  • i kekahi mau mea, hoʻonāukiuki i ka nui o ka momona, lauoho ka lauoho.

ʻO nā puka hoʻokuʻu o Sebozole he mau hue me ka hiki ke 100 a me 200 mau mililili a me mau ʻeke o nā 5 mililiter (5 mau ʻāpana i kahi pāhono. I loko, e ʻike ʻoe i kahi wai meleka-ʻulaʻula me kahi mea ʻala e hoʻomanaʻo ana i kekahi o nā mea ʻalā o kahi pua, a ma kekahi mau mea e pili pū me nā lāʻau lapaʻau a i ʻole nā ​​mea lauoho ulu. Pili ke kumukūʻai o ka shampoo i ka nui.

  • kahi set o 5 ml mau ʻeke - ma kahi o 140 rubles,
  • 0.1 lita - mai 310-330 mau rubles,
  • 0.2 lita - e pili ana i 440-470 mau rubles.

Hoʻolohe Ua kūʻai ʻia ʻo Sebozol i loko o nā hale kūʻai, me ka pūnaewele.

Nā Hoʻohui

ʻO ka pāpā nui loa i ka hoʻohana ʻana o ka lāʻau lapaʻau e pili pū me ka hoʻomākeʻaka pilikino i kāna mau ʻāpana. Eia hoʻi, mai holoi i kou lauoho me Sebozol inā he mau hōʻeha a i ʻole nā ​​palaki ma ke poʻo (pili kēia pili i kēlā me kēia huahana). I kekahi manawa hele mai nā hopena kūlohelohe o ka nohona: pili, ke hoʻopau ʻana i ke ʻano, ʻoluʻolu ʻole, ʻulaʻula. Inā hina hina ka lauoho, nawaliwali loa a ʻae ʻia, hiki iā lākou ke hoʻololi i ko lākou kala.

Nā rula noi

  1. Hoʻohana ʻia ka huahana i ka holoi, lulu. No laila, e hoʻohana mua i kekahi shampoo e hoʻomaʻemaʻe i ke aniani a me nā manina, e holoi maikaʻi.
  2. E ana i ka 5 mililila o ka lāʻau lapaʻau (ʻo kēia kahi ʻāpana o ka ʻoki).
  3. Mālama i ka lauoho a me ka ʻili, hoʻonui maikaʻi.
  4. Waiho ʻia no 5 mau minuke.
  5. E holoi loa.
  6. Inā pono, e hoʻohana i ka pale a balm paha.
  7. E hana hou i ka hana i ʻelua manawa i ka hebedoma i hoʻokahi mahina.
  8. Ma hope o kēia, hoʻemi i ka hoʻohana o Sebozol i 1 manawa i 1-2 mau pule.
  9. ʻO ka papa maʻamau o ka mālamaʻana me ka shampoo (e noʻonoʻo ana i ke ʻano o ka pale ʻana o hope) ʻaʻole pono e hala i nā mahina 2-3 mau mahina. Ma kahi o kahi 100-ml hūlani o ka huahana ua hoʻolālāʻia no kēia.
  10. Hiki i kahi prophylaxis pōkole, kahi mea e hoʻohana pono ai i kahi papa o nā 5 mau pēpē.
  11. Inā komo ʻo Sebozol i kou mau maka, e holoi koke ʻia me ka nui o ka wai.
  12. E nānā pono i kahi kākoi i ʻōlelo ʻia. E hoʻomanaʻo! ʻO kahi shampoo kēlā lāʻau lapaʻau no ka lauoho, no laila ua uhi ʻia kahi overdose me ka ʻeha o ka ʻili, palanal palū.
  13. Mai hoʻohana i ka shampoo ma hope o ka lā pau (2 mau makahiki mai ka lā o ka hoʻopuka).
  14. No ka mālama ʻana i kona mau waiwai, e paʻa mau ia ma kahi wahi i loko o ka hopena o ka mahana ʻole ʻaʻole iʻoi aku i ka +25 ° C.

Ma ke ala. Eia kekahi, no ka mālamaʻana i nā maʻi ʻili, aia ʻo Sebozol aila.

ʻO ka hui pūʻana o nā shampoos no ka dermatitis seborrheic

ʻO Shampoos no dermatitis seborrheic - He huahana kosmetutase kēia e loaʻa ai ka hopena hōʻeha ma ka ʻili a me ka lauoho. Hoʻopili pinepine ʻia nā maʻi dermatological o ke poʻo i ka minamina, ke ʻano o ke dandruff, a me nā ʻōnaehana maʻi mau.

I mea e loaʻa ai kahi shampoo cosmetic e kōkua i ka mālamaʻana i ka dermatitis seborrheic, pono e loaʻa i ka shampoo nā mea kūpono. No laila, i ke koho ʻana i kahi lāʻau, pono ʻoe e makaʻala i ka papa inoa o kāna mau hana ikaika. He waiwai ko kēlā me kēia.

Hiki i nā Shampoos no ka dermatitis seborrheic hiki ke hoʻihoʻi i nā mea kanu a me nā mea kanu, nā aila, nā propolis a me nā apiproducts ʻē aʻe. Ke koho nei i kahi huahana maka, pono ʻoe e noʻonoʻo i kāna ʻano.

Inā loaʻa i ke kiʻi lapaʻau o dermatitis nā hōʻeha lehulehu i kū mai ma muli o ke kahaki ʻana o nā wahi iʻa, ʻo ka ʻano o ka lāʻau e pono ai ka waiwai o ka hopena a me ka hopena anti-inflammatory.

ʻO nā lāʻau lapaʻau lapaʻau shampoos no ka dermatitis seborrheic

ʻO nā lāʻau i manaʻo ʻia no ke kūʻai aku ma o ka ʻoihana kūʻai lapaʻau i hala i ka hana hōʻoia i koi ʻia a hāʻawi ʻia no nā dermatologists a me trichologists no ka hoʻohana home. Akā ʻoiai ke loaʻa nei kēia mau shampoos, he mau therapeutic agents ka mea i hoʻohana nui ʻia e like me nā ʻōlelo a ka mea hana.

Shampoo "Sebozol"

ʻO ka mea waiwai nui Sebazola - ketoconazole. Aia aia i kēia lāʻau lapaʻau i kahi lōkoki kiʻekiʻe kiʻekiʻe: 10 mg no 1 ml. Ma muli o kēia, ua haʻi ʻia ka shampoo i ka hopena antimicrobial a me ka antifungal.

He kūpono no ka pena i ke koʻikoʻi a me kekahi ʻano o ka lauoho. Hoʻolaha no ka hoʻohana ʻana e nā pākeke a me nā keiki mai nā makahiki 1. Aia hoʻokahi wale nō contraindication: holomua paʻa.

I kēia hihia, ʻili ʻia ke shampoo i loko o ka pena no 20-30 mau kekona a waiho ʻia no 5 mau minuke. A laila e holoi pono me ka wai kahe. ʻO ka lōʻihi lōʻihi o ka mālamaʻana i nā mahina 1-1,5. Me ka prophylactic, ʻaʻole hoʻohana ʻia kēia lāʻau lapaʻau.

No ka hoʻopauʻana i ka dandruff a me ka mālama, pono ka 1 pahu o 200 ml. Lawa kēia kālā e alakaʻi i kahi papa no ka mālama ʻana. Wahi a nā loiloi, Sebazol wikiwiki e hoʻomaha i ka puhipuhi a me ka hakakā ikaika.

Shampoo "Keto Plus"

Kau Shampoo Keto Hoʻohui ua hoʻoili ʻia ma nā kaulahao 60 ml. Eia kekahi, ʻo ka awelika kumukūʻai ʻo 550 rubles. E like me nā lāʻau lapaʻau ʻē aʻe, aia kēia lāʻau lapaʻau i kāna mau kauoha pono no ka hoʻohana ʻana, e hōʻike ana i ke ʻano a me nā contraindications.

Aia ʻelua mau mea ikaika ma ka shampoo: ketoconazole (20 mg no 1 ml) a me ka zinc perition (10 mg no 1 ml). No laila, ākea ka nui o nā hopena therapeutic o kēia lāʻau lapaʻau.

ʻO ka hoʻohana kūpono e pili ana i ka hoʻopili ʻana i ka shampoo i ka wahi i hoʻopili ʻia me ka ʻole ʻole o ka huki, a laila waiho iā ia no 3-5 mau minuke. A laila holoi lākou i ko lākou lauoho i ka hana maʻamau.

Pono e hoʻomaopopo ʻia Keto Hoʻohui ʻAʻole ia e paluni a ʻaʻole manaʻo no ka holoi ʻana i kou lauoho. He lāʻau lapaʻau ia e hoʻopili ʻia no ka lauoho maloʻo a me ka ʻili 5 mau minuke ma mua o ke kaʻina hana maʻemaʻe. ʻAeʻulaʻula ke kala o nā kahikina. He ʻono maikaʻi ʻo Shampoo ka mea i kapa ʻia ʻo "Swiss bouquet".

No ka mālamaʻana i ka dermatitis seborrheic, 2 mau kaʻina i hoʻokahi pule no hoʻokahi mahina. Hiki i kēia shampoo ke lilo i prophylactic e kū'ē i ka hemo a me ka dandruff. No kēia kumuhana, pili ka lāʻau lapaʻau i ka ʻili i hoʻokahi manawa i kēlā me kēia pule.

Shampoo "Kahaliloli Tar"

ʻO nā mea nani me ka papa birch i hōʻoia i ka maikaʻi loa. Kau Shampoo ʻO Friderm Tar whai pono i ke ʻano o ka melemele o ka seborrhea a me nā dermatitis seborrheic, mālama i ka hōʻoki no nā maʻi dermatological he nui. ʻOiai ke ʻoli maoli ʻana, ma hope o ka shampooing ʻaʻole e waiho i kahi ʻala kūpono i ka lauoho. ʻO ka hoʻonohonoho o ka lāʻau.

  • lakua ka lactic
  • laikini
  • ʻōpala keʻokeʻo,
  • Kāleka
  • Turmeric citrate.

Manaʻo ka mea hana i ka hoʻohana ʻana i kēia huahana maka no ka 2 mau manawa i ka hebedoma.

Eia kekahi, pono e hoʻopili ʻelua ʻia i ka ʻulala o ka lauoho a me ka lauoho. Ma ke ʻano mua, pono ʻoe e holoi i kou lauoho, a i ka lua - e hoʻohana i ka lāʻau lapaʻau a mālama i nā minuke 5. A laila e holoi maikaʻi me ka wai mahana. ʻO ka papa hana o ka mālama maʻi he 1-1.5 mau mahina.

Ma mua o ka hoʻohana ʻia, pono e lūlū ʻia ka ipu shampoo i nā manawa he nui. Pili pū kēia loiloi me ka ʻoiaʻiʻo e pili ana i nā pahu poli e noho i lalo. Kūpono loa ka manaʻo o kēia mea i ka shampoo - 5 g no ka 150 ml.

Kau-Kukui-Paʻu

Kau Shampoo Kau ʻaukā Cap kaulana no ka hoʻokau pono ʻana me ka hoʻoulu ʻana i ka dandruff a me ka mālama ʻana i ka maka. He moʻolelo kūlike kēia lāʻau lāʻau nā mea i loaʻa ma o ka loaʻa ʻana o nā ʻāpana hormonal o WHO (World Health Organization).

ʻO ka ʻoiaʻiʻo o ka hui pū me nā mea waiwai e hiki ke hoʻopilikia i ka ʻōuli o ka hormonal, ua nanea ka mea hana. I kēia lā, ua ʻōlelo ʻo ia e hoʻoponopono ʻia ke ʻano o ka shampoo e like me nā ʻōlelo ʻana o WHO.

Wahi a nā loiloi o kēia shampoo, ʻo ia ma mua, he maikaʻi loa a ʻoluʻolu loa i ka haki ʻana a me nā hōʻailona ʻē aʻe o ka dermatitis seborrheic, mālama pono i ka poʻo. Hoʻokumu ʻia ka Shampoo i loko o nā hue 150 ml a ma ke ʻano o kahi 5 mg sachet (5 mau ʻeke ma kahi pahu). I ka hoʻonohonohoʻana o kahi huahana kosmetika 1% o nā mea ikaika:

  • kala lealea,
  • kelapa aʻala momona,
  • propylene glycol copolymer,
  • nā onoʻa.

ʻO ka kumukūʻai kiʻekiʻe o ka hue o 150 ml - 1300 mau rubles. Hiki ke kūʻai ʻia ka lāʻau lapaʻau ma nā hale kūʻai. Ma mua o ka hoʻohana pono ʻia, pono e familiarize iā ʻoe iho me nā ʻōlelo a ka mea hana hana. Me ka dermatitis seborrheic, ʻo ke ʻano o ka lapaʻau he 2 mau wiki me ka hoʻohana hoʻokahi 2-3 no kēlā me kēia pule.

Hoʻohua ʻia kahi shampoo. No ka manawa mua, ua hoʻokaʻawale ʻia ʻia ma luna o ke alo o ke poʻo a piʻi loa. A laila holoi i ka ʻili a me ka lauoho me ka wai mahana. E hoʻopili hou i ka shampoo, hoʻomoʻi iki ia a haʻalele iā 5 mau minuke. A laila holoi hou i ka wai mahana.

ʻO nā shampoos lapaʻau maikaʻi loa no ka dermatitis seborrheic.

  • "Nizoral" - i ka hoʻohui no ka mālama ʻana i dermatitis, e hoʻihoʻi i ke ʻano o ka lauoho ma muli o ke kolagia i komo i ka ʻano,
  • "Dermazole" - ua kau ʻia ʻo ia ka hopena maikaʻi loa no ka seborrhea maloʻo a me kona dermatitis seborrheic e pili ana.
  • "Sebazol" - kāpae koke i ka poha a me ka dandruff, e kōkua i ka exfoliate i nā papa o ka stratum corneum,
  • "Instmatological Home Institut me nā ʻuʻuku" - hemo i ka hana aniani a me ka dandruff, e hoʻoikaika ana i ka lauoho, hāʻawi lākou i ka mālama a me ka silk.

ʻO Shampoos no ka pale ʻana a me ka mālama ʻana i nā dermatitis seborrheic

Ma hope o ka mālama ʻana o ka dermatitis seborrheic, pono e mālama i kahi kūlana olakino o ke poʻo lāʻau. No kēia mau pahuhopu, ua hoʻomohala ʻia nā shampoos me ka hopena pale, e kōkua ana e hoʻomālamalama a lōʻihi ka lōʻihi.

No kēia kumu, noi mai nā poʻe dermatologists Nod Di Es + Anti-Relapse mai Bioderma, ka inoa o kēlā e hōʻike ana i ke ʻano o ka hana: pale i ka hoʻomohala ʻana o ka seborrhea a me ka dermatitis seborrheic. Hoʻololi ʻia ka lāʻau lapaʻau i loko o nā ʻōpala me nā puʻu o 125 ml, ke kumukūʻai kūʻai loa he 1100 mau rubles. Ua kūpono ka shampoo no ka hoʻohanaʻana i kēlā me kēia lā, kūpono i ka seborrhea maloʻo a maloʻo hoʻi.

ʻO kekahi huahana hou e kūpono i ke kaohi ʻana o ka dermatitis seborrheic - Algopix. Loaʻa ia he mau mea kanu ikaika: birch tar, salicylic acid, ka wai mai ka leaweawe. Hiki i ka lāʻau lapaʻau ke hoʻoponopono i nā kūlohelohe sebaceous, he hopena antifungal a me antibacterial. E holoi maikaʻi i ke poʻo a me ka lauoho.

Inā pilikia ka koho o nā lāʻau lapaʻau a me ka shampee prophylactic, e aʻo ʻia e kūkā i kahi loea. E kōkua nā Dermatologists a me trichologists iā ʻoe e koho i ke kūloko no ka mālama o ka lauoho a me ka mālama ʻana i ka lāʻau.

Ka hopena o ka hoʻohana ʻia

Me ka hoʻohana pono, kōkua shampoo i ka hoʻopau koke i nā hōʻailona maikaʻiʻole. Aia i ka hebedoma mua hiki iā ʻoe ke ʻike i ka hoʻohaʻahaʻa ʻana i ka haki, kahi hōʻemi o ka nui o nā keʻokeʻo e ʻoki ai i ka lauoho.

Hoʻokomo ʻo Sebozol i ka hopena exfoliating i ka dermis, hoʻōla i ka hana o nā kohu sebaceous. Hoʻohana pinepine ka hana maʻamau i ka hopena o ka hana houʻana o ka dandruff i ka kokoke.

Eia kekahi, hoʻomaikaʻi ka shampoo i ke ʻano o ka ʻili o ka ʻili, he hopena maikaʻi i ka lauoho, hana ia i elastic, docile, ʻoi aku ka maikaʻi o ke olakino.

Nā kikowaena maʻalahi

Hoʻomaʻ pinepine pinepine, hiki i nā mea lapaʻau ke hoʻololi pū i kekahi lāʻau lapaʻau me ka mea ʻē ke loaʻa nā mea like i ka pūnaʻi like me ko lākou pūlala. Inā ʻaʻole ʻoe ʻoluʻolu me ke kumukūʻai o Sebozole, E nānā i kekahi mau, ʻo nā haʻalulu e pono ai me ka ketoconazole:

  1. ʻO Dermazole. ^ E Ha yM. Nani ke kumukūʻai o 50 mau mililire ke kumukūʻai a hiki i 200 rubles, he 100 mea kūʻai aku ka liʻiliʻi o nā mea mililima.
  2. Ketoconazole. ^ E Ha yM. Pono nā kumukūʻai anti-dandruff e pili ana i ka 170 mau rubles. He piha piha ia: 150 millilers.
  3. Sulsen Forte. ^ E Ha yM. E mākaukau e uku e pili ana i ka 200 rubles no ka nui o 150 milliliters.

ʻO nā shampoos nui e loaʻa ana i ka ketoconazole me nā Nizoral (700 rubles), Mikozoral (400 mau rubles), Keto-plus (550-600 rubles) a me nā mea'ē aʻe.

ʻOiai ka loaʻa o nā analogue haʻahaʻa loa, ua makemake ʻo Sebozol i kahi pūʻali lehulehu o nā mea aloha, ka mea ma hope o ka papa no ka mālama mua ʻana, ʻaʻole makemake ʻoe e hoʻololi ia i kekahi shampoo. He nui nā hōʻailona o ka hāmeʻa no ka hoʻohana ʻana, no laila, hoʻopiʻi maikaʻi ʻia me nā maʻi like ʻole o ka lauoho, ka maka a me ke kino.

A poina hiki hoʻi i kahi lāʻau lapaʻau ākea kūʻē i ka dandruff a me ka seborrhea ʻaʻole noho. Inā ʻaʻole i hoʻokaumaha ʻo Sebozol iā ʻoe i kahi ʻano maʻi alapiʻi, akā ʻaʻohe nō hoʻi ia hopena i ka hopena ma hope o nā noi 2-3, e ʻimi e ʻike i ke kumu o ka maʻi ma mua o ka hoʻokolohua ʻana me nā shampoos ʻē aʻe.

Nā wikiō hoʻohana pono

Koho i kahi shampoo dandruff.

Loaʻa nā shampoos Therapeutic no ka seborrhea.

Loaʻa a me nā ponoʻole

ʻO kekahi mea pōmaikaʻi nui loa o ka Sebozol shampoo e kū'ē i ka dandruff, ʻo ia ka hoʻokūkū "non-kūpū". ʻO ka mea hoʻohana nui ka ketoconazole, ʻaʻole ia e hoʻopiʻi i ka pae pH, ʻaʻole ia e hoʻonāukiuki i ka hopena kūlohelohe a ʻaʻole komo i ke kaena uila i ka wā e hoʻopili waho ʻia.

Ma muli o kona mau hemahema, hiki ke hoʻokaʻawale ʻia kahi hopena palupalu. Akā me ka hoʻohana pinepine pinepine ʻana iā ia, hiki iā ʻoe ke hoʻonāukiuki i ke ʻano o ke dermatitis, kahi ʻano hōʻili ʻia o ka ʻili. No laila, e hoʻohana ʻia me ka pili pono i nā ʻōlelo ʻana mai ka mea hana.

Hōʻike Kuhi

E like me ka mea i hōʻike ʻia ma luna, ʻo ke kumu ikaika o kēia ʻāpana anti-dandruff, he ketoconazole.

Mālama kēia ʻāpana i ka neʻe o nā huakini i ke poʻo.

Hoʻohana ʻia nā mea hoʻohui aku ma ka shampoo:

  • sodium laureth sulfat,
  • sodium klorida
  • citric acid
  • glycerin
  • paʻakai melodlamphodiacetate disodium salt,
  • kekahikana,
  • mea ʻala ʻala.

Ma muli o kēia ʻikepili, hiki ke hoʻomaopopo i ka ʻole o ka shampoo e komo i kēlā mau māhele i hoʻoponopono i ke kūlike o nā kohu sebaceous. Akā ʻoi loa ka lauoho oila ʻula e lilo i kumu nui o ka dandruff.

Eia nō naʻe, e mau ana ka hopena o kona hoʻohana ʻana, no ka mea ma hope o ka hoʻohana ʻana i ka shampoo, ka nānā ʻana o ka yeur a me nā mea maʻi pathogenic ʻē aʻe ma ke poʻo i hōʻemi maikaʻi loa ʻia, ka mea e hoʻoulu ai i ka peeling a me ka keratinization o ka papale o luna o ka epithelium.

Nā ʻōkuhi no ka hoʻohana

E like me nā ʻōlelo aʻo, no ka mālama ʻana i ka seborrhea, ua hoʻohana ʻia ka lāʻau lapaʻau ma 2 mau pae. ʻO ka mea mua - 2 mau manawa i ka hebedoma no 0,5 mahina. Ma hope o kēlā - hoʻokahi pule i hoʻokahi pule no 3 mau mahina (no ke kumu o ke pale ʻana).

Pehea e holoi ai i kou lauoho?

  1. No ka lilo hoʻokahi, e like me 5 mau mililika o ka shampoo e pono ai.
  2. Hoʻohana ʻia ia i ka lauoho kahe, hoʻomaʻemaʻe a me ke anā, ua hoʻoheheʻe ʻia no 2 mau minuke, a laila waiho ʻia ma kēia ʻāina no nā minuke 5-7.
  3. Next - kuʻi me ka wai kahe.
  4. I ka wā e hiki mai ana, e ʻae ʻia ka lauoho e maloʻo ma luna o ia iho, me ka hoʻomau ʻana ʻole i ka wela (hairdryer).

ʻAʻohe hihia e mālama ʻoe i ka huahana foamed ma kou lauoho no ka lōʻihi aʻe o ka mau minuke 7 - ʻo kēia ke alakaʻi i ka hoʻomohala ʻana i ka ʻili o ka ʻili a me ka ʻike o ka ʻaʻai.

He pilikia loa kēia no nā keiki ʻōpio. Akā no lākou, ʻo Seborol i kuhikuhi pinepine ʻia no ka mālama ʻana o nā mea hōʻino, akā no ka hakakā ʻana me ka sadriasis versicolor.

ʻO ka papa ʻai kūpono loa no ka mālama ʻana me kēia shampoo he 4 mau wiki (2 mau manawa i ka hebedoma), ma hope iho i lilo ai kahi hoʻomaha pale no ka liʻiliʻi o 2 mau mahina. A ʻaʻole pono ʻoe e hoʻohana pinepine iā 2 mau manawa i ka hebedoma - akā e hoʻopilikia ka maikaʻi i ka microflora maikaʻi, me ke kōkua o ke olakino ke hoʻoponopono i ke ʻano o nā fungi huehue.

I ka manawa e kali ai i kahi hopena maikaʻi?

Ua hōʻike ka mea hana i nā hōʻailona āpau o seborrhea ke hoʻohana nei i ka shampoo a nalowale ma hope o 2-3 mau mahina mai ka hoʻomaka ʻana o ka mālama ʻana. A ma hope o nā noi he 3-4, hoʻihoʻi ka hana kūlohelohe o ke kino i ke poʻo, i pale ʻia ka nānāʻana o ka dandruff no ka hapa nui.

No wai ia?

Hoʻohana maikaʻi ʻia ʻo Seborol i nā hoʻomaka mua o ka seborrhea, i ka wā paʻakikī ʻole e nā ʻano o ka sadisasis versicolor. A, e like me ka hōʻike ʻana o nā hana, i nā kāne, ua ʻike ʻia ka hopena therapeutic e hoʻohana ai iā Seborol. ʻO ka mea like, ʻo kēia no ka mea e ʻoi aku ka mānoanoa o ko lākou kino, akā kokoke ka pili o ka lauoho lauoho i ka piko o ka epithelium.

ʻAʻole kūpono ʻo Shampoo i nā hihia i loaʻa ʻole nā ​​dandruff ma muli o ka loaʻa o ka neʻe o ka maʻi pathogenic ma ke poʻo. Wahi a, ma mua o ka hoʻohana mua ʻana o Seborol, pono ʻoe e hoʻomau i kahi hoʻokolokolo a hoʻopaʻa pono i ke kumu kumu o ka seborrhea.

E nānā i kahi wikiō ma kēia kumuhana:

Ua loiloi kēia shampoo e nā mea he nui i ka ʻaoʻao maikaʻi. Akā me ka seborrhea maʻi maʻamau, ʻaʻole hiki ke hoʻopau wale iā ia me kāna kōkua. I kēia hihia, pono e hoʻohana ʻia he mea kōkua i ka lāʻau i kauoha ʻia e ke kauka.

Sebozole mai seborrhea a me nā mea pōpilikia: kahi loiloi me ka hōʻike kiʻi kiʻi, ke ala maʻalahi o ka hoʻohana ʻia, a me kaʻu jambs a me ka papa inoa o nā mea ʻaʻole e kōkua i ka āpau

Euhoe ka lauoho, e pili hou iā lākou.

Hoʻopau, ʻeha, ke poʻo piha o ka hau? ʻAʻole wau i loaʻa kēia pilikia i ka manawa lōʻihi, akā no ka hoʻomaka. no ka mea i ʻōloʻiloʻo ʻole ai wau e hiamoe maluhia, holo holo wau e holoi wikiwiki i koʻu lauoho. ʻAʻole hiki iaʻu ke haʻi aku he nui ka palupalu pololei, me ka holoi ʻana i kēlā me kēia lā i hele nui aku. aka, ike aku la au i na palipuna ma ko kuu poo. Ae! Ua hele mai ʻo Seborrhoea iaʻu! I ke ao, ʻike wau i nā wahi i kekahi mau wahi, ua mākaukau e ʻoki.

Ua hoʻohana wau e kūʻai i ka ʻolomi Sulsen, ma kahi o 8-10 mau makahiki i hala aku nei ua loaʻa iaʻu nā pilikia like. A laila ʻo ka mea hoʻopapili o Ukraine i puka mai, maikaʻi loa, kōkua i ʻelua ala. Eia ka ʻao ʻana iā ia. Akā, hoʻopau lākou i ke kūʻai aku iā mākou.

ʻAʻole i kōkua like ʻole ʻo ia

Maanei e kākau wau no ke aha wau i lawe i ka manawa. ʻAʻole kūpono kēia mau kālā. Ke kali nei no lākou, ua nalowale aku i kahi hapakolu o kaʻu helu, i ka hoʻohui i ka hōʻeha a me ke dandruff, a hāʻule kaʻu lauoho i ka wikiwiki nui.

ʻAʻole lākou i hana noʻu:

  1. ʻO Sulsena mai Mirolla. ^ E Ha yM. ʻOiaʻiʻo, kūʻai koke wau iā Sulsen, ke hilinaʻi nei au i kēia hoʻoponopono. Akā mai kēia ʻano e ʻike ʻAʻole KAI! Hoʻohana ʻia no ʻelua mau mahina, ua hala ka ʻaila, ua lilo ka dandruff i ka liʻiliʻi, a laila he nalu hou, a i ʻole kaʻawale ʻole ka hoʻohana ʻana.
  2. ʻAila lāʻau lāʻau. Antiseptic, antifungal, antimicrobial. pono, maikaʻi, kālā a manawa hoʻi i lalo o ka pā, hopena ZERO!
  3. ʻO ka cider Apple cider. Auē, pehea lā ua hoʻomaikaʻi ʻia ʻo ia ma YouTube, akā KAUA E KAKAKA! a he hui melemele mega meʻuʻa noʻu, ua nui ka manawa ma luna o ia mea.

Eia kekahi, holoi ʻo ia i kona lauoho me nā mea kanu, cēkē, hana i kekahi ʻano o ka mask me ke kefir, ma ka laulā, ʻoi aku ka maikaʻi o ka hana ʻana. I kekahi manawa, freak ka maikaʻi a hele i ka lāʻau lapaʻau.

Sebozol

Nui ka huiʻikepili e pili ana i nā mea ikaika, akā no kekahi mau kumu i hoʻokipa ʻia no ka shampoo Sebozol, ke heluhelu wale nei au i nā loiloi e pili ana i ia lā ma mua. ʻOiai a hiki i ka mea hope e nānā mau ana ʻo ia iā Nizoral. ʻĀ, i nā loiloi ʻōlelo lākou a hiki i ka lauoho ke hāʻule i lalo, akā ʻoi aku ka nui? No laila ua loaʻa iaʻu i ka manawa o ke kūʻai ʻana ua paʻa lākou i ka hana. Ua hoʻoholo wau, ua kūʻai wau!

Kāleka

Shampoo i loko o kahi pahu liʻiliʻi o kahi kala'ōmaʻomaʻo, i kahi pahu pepa, aia kahi aʻoaʻo. ʻOiaʻiʻo, ma ka hoʻolālā ua nalowale ia i nā ʻano ʻē aʻe, akā noʻu he mea pili ʻole ia.

I kēia manawa

I loko ʻo ia ka hoʻokō shampoo no ka mea ulu kino. ʻAʻole wau i hoʻohana hou ʻia, ʻaʻole hiki iaʻu ke ʻōlelo aʻe, akā maikaʻi naʻe) ʻO wai ka mea leʻaleʻa me nā makana? ʻ such pēlā.

Kaumaha

ʻAʻole kikowaʻo Sebozol, akā maikaʻi maikaʻi nā kīʻaha. ʻUlaʻula ke kala. He waiwai ikaika ka hoʻohana ʻana, ʻaʻole au i manaʻo i hoʻokahi pahu o 100 ml ua lawa iaʻu.

Hōʻike

ʻO ke ʻano ikaika e hana ai me ka dandruff i ka ketoconazole. ʻO 1 g o ka shampoo he 10 mg o ketoconazole. Ka wai maʻemaʻe, ka paʻakai sodium laureth sulfate, lauryl amphodiacetate disodium salt, sodium chloride, ketoconazole, PEG-7 glyceryl cocoate, glycerin, EDTA disodium paʻakai, polyquaternium-10, mea hoʻomohala poni, butyl hydroxytoluene, citric acid, C, citric acid

Nā pāpale E hoʻopili i ka 5 ml o ka shampoo Sebozol e hoʻomaʻemaʻe, holoi a me ke aniani, ka umu a waiho no ka 5 mau minuke. A laila e holoi pono. Hoʻopili ka noi ʻana i nā manawa 2: 1st stage - lawe dandruff: hoʻopili 2 mau manawa i ka hebedoma no 4 pule. Hōʻike 2 - pale: 1 manawa i kēlā me kēia pule aiʻole 1 ka manawa i ʻelua pule.

Pityriasis versicolor. ʻO ka ʻauʻau wai, pono ia e kāʻili iā Sebozol shampoo i nā wahi i hoʻopili ʻia o ke kino, mālama i ka hoʻolaha ʻana no nā minuke 5-7. A laila holoi i ka shampoo. Hoʻomaopopo ʻia kēia hana ma kēlā me kēia lā no 14 mau lā.

Nā puka Seborrheic atopic dermatitis a me psoriasis. Hoʻohana ʻia ka shozoo ʻo Sebozol i kēlā me kēia lā no 3 mau lā, a laila i kēlā me kēia lā. ʻO ka manawa pehu o 5-7 mau minuke. 4-6 pule.

Pehea wau i hoʻohana ai iā Sebozol

Ke heluhelu nei ua hoʻomaloʻo ka shampoo i ka lauoho o kekahi, hoʻopau i ka lauoho o kekahi, a ʻoiai hoʻi, e mihi i ka lōʻihi, ua hoʻoholo koke wau e pale iā ia me ka hiki ke hoʻopili me nā mea kūwaho a kūʻai aku i ka bale lauoho māmā loa i ka pānaʻi ma laila. ʻO ia ʻo Agafya.

Pehea wau i hoʻohana ai iā Sebozol:

  1. ʻO ka lauoho māmā ma lalo o ka pā. ʻO ka poʻo me ka shampoo lapaʻau e holoi kaʻawale mau.
  2. Lulu aku wau i ka hāʻule a noi i kahi ʻōpū lauoho makamae ma hope o ka lōʻihi, e hoʻi hou e pili ana i 7-10 cm.
  3. Hoʻokomo ʻia i ka sebosol liʻiliʻi i loko o kahi kīʻaha me kahi puna o ka wai, kāʻei iā ia me nā manamana lima ma ke poʻo.
  4. Ua kāʻei au i koʻu poʻo i ke kāwele a kali i ka mau minuke 4. Lawe ʻia ʻo 5, akā hūnā au i ka shampoo i mua o laila, no laila hoʻomaʻemaʻe wau ia i kahi minuke.
  5. Ua holoi ʻo ia i kona poʻo ma lalo o ka pā.

ʻO ka manawa ʻē aʻe ka holoi holoi ʻana i koʻu lauoho me kaʻu shampoo (Lorealevsky), a laila ka lōʻihi o ka balm, ʻo Sebozol ma ka ʻili, a i hou 4 mau minuke. I ka laulā maʻamau, ua hoʻololi au i koʻu shampoo hōʻola me kahi holoi holoi maoli. Aia mau koʻu poʻo i kēlā me kēia lā 3 mau lā.

Eia ka hopena o ka mālama ʻia o ka seborrhea no ka pule ʻelima. Eia nō naʻe, ua lawe wau i ke kiʻi me kahi uila, poina wale wau i ka hana aʻu i hana me ka ʻole ma mua. Akā hiki iāʻoe ke ʻike i ka holoi ʻana o ke poʻo, ke manaʻo wau no ka manawa lōʻihi.

Hoʻohālikelike

ʻOiai i kalii wau a huli i nā ala palekana e mālama ai i ka dandruff, e luhi ana i ka manawa kūpono, ua nalo koʻu lauoho.Ma mua o kēia pilikia, ua mahalo nui ka haʻi. ʻO kekahi o nā kiʻi paʻi kahiko.

Pono e kūʻai koke iā Sebazol a hoʻomaka e hana. I koʻu hihia, he ala ʻoluʻolu hoʻi ia. Eia hou au uaʻike au i ka hana ʻole ʻana o ka lāhui no nā hana a i nā manawa he nui nā nāwaliwali. He hoʻomākeʻaka hoʻi ka makaʻu i ka chemistry a nalowale i ka lauoho. ʻAʻole au e ʻae hou iā ia.

ʻO Dandruff Shampoo Sebozol 100 ml: mau aʻoaʻo no ka hoʻohana

He mea maʻalahi loa kēia lāʻau e hoʻohana ai.

Pono kau pono i ka shampoo e holoi i nā curl wai ma loko o kahi kālā e like me ka 5 ml.

ʻO ka hoʻopuni piha a me waiho ma ka lauoho no 5 mau minuke.

Ma hope o "Sebozol" pono hoʻomaʻemaʻe maikaʻi.

ʻO ka wā mālama no ka dandruff me kēia mea hana e lawe ʻia i nā hana ʻelua..

I ke kumu mua, wehe ʻia ka dandruff. I loko o kēia manawa, pono e hoʻohana ʻo "Sebozol" palua i ka pule. ^ E Ha yM. E hoʻomau i ka papa no hoʻokahi mahina.

ʻO ka hana ʻelua e pale i ka hana. Lawa lawa e holoi i kou lauoho me kēia me nā mea hana o nā mea āpau hoʻokahi manawa i kēlā me kēia 1-2 pule.

He mea nui ia! E mālama pono i ka dosis! Hiki i ka shampoo ākea ke hoʻoulu i ka erythema a me kahi meaʻala palupalu liʻiliʻi! Kūpono wale ʻia ka lāʻau lapaʻau no ka hoʻohana ʻana i ka wahi!

Heluhelu i nā ʻāpana ma ke ʻano e koho pono ai i ka shampoo kūpono no ke kāne a wahine paha, me ka makana maloʻo a ʻona paha.

Ka maikaʻi a me ke ʻano o ka mālama ʻana

ʻO ka hopena a me ka lōʻihi o ka hoʻohana ʻana he kanaka hoʻokahi. Ua ʻike ka nui o nā poʻe maʻi ua hoʻomaka ʻo Sebozol e hōʻike i kona pono. ma hope o nā noi 2-3.

Akā i kekahi poʻe, hāʻawi wale ka shampoo i hope o ʻelua pule o ka hoʻohana. ʻO ka hopena maikaʻi loa i ka hihia maʻamau ma kahi o 8-10 pule.

No wai ia?

ʻAʻohe mea paʻa i ka hoʻohana ʻana o kēia shampoo.

ʻAʻole ʻōlelo ʻia ka lāʻau lapaʻau me kēia lāʻau lapaʻau.:

  • me ka kaumaha koʻikoʻi o ka hana o nā aʻala a me nā ʻōpio,
  • manaʻo kiʻekiʻe i nā mea kanu o ka huahana,
  • hōʻino a me nā pōʻino e hōʻino i ka integument o ka ʻili,
  • kamalii malalo 0 na makahiki.

ʻO kēia ʻano o ka mālama ʻana i ka dandruff kūpono no nā poʻe me kēlā me kēia ʻano lauoho.

He wikiō hoʻohana pono

ʻO ka ʻike pōkole ʻo Sebozol shampoo a me kāna hoʻohana ʻana:

E hoʻomanaʻo he ʻoi aku ka maikaʻi o ka pale ʻana i ka dandruff ma mua o ka mālamaʻana. E alakaʻi i ke ala kūpono o ke ola, e pale i ka hōʻeha, ka waiʻona a me nā huahana pia. Hoʻokumu wale kou olakino a me kou nani iā ​​ʻoe!

Nā kumu o ka seborrhea i nā pākeke a me nā keiki

Me ka hoʻomohala ʻana o ka seborrhea, ʻaʻole wale nā ​​kelepona sebaceous e hana pololei, akā hoʻopuka pū kekahi pūpū pathogen. Hiki i nā mea nui ke hoʻonāukiuki i kēia mau ʻōelike:

  1. ʻO kahi hāʻule nui i ka pale kūlohelohe. Ma muli o kēia, ʻaʻole hiki ke pale i nā hana palekana o ke kino ke pale i ka pathogens pathogen. Hoʻomaka ka ʻōpū ma ke neʻe ʻana, neʻe i ka microflora olakino. I ka manawa like, hoʻomaka nā keli i ka nui o ka sebum, e lilo ia i kumu o ka dandruff a me nā momona ʻaila.
  2. Hoʻopiʻi i ka pale o hormonal. Hoʻokomo ʻia kēia kuhihewa e nā maʻi kāne kāne. Hōʻike pinepine ka pilikia iā ia i ka wā ʻōpio, i ka wā e hoʻomaka ai ka hana ikaika o nā kāne kāne.
  3. ʻO ka pīhoihoi psycho-naʻau nui. ʻO ka maʻamau, hana ʻia ka seborrhea ma lalo o ka mana o ke kaumaha a me ke kūlana kaumaha, he mea ia e hōʻemi ai i ka pale kūlohelohe, ma muli o kahi e hoʻomaka ai ka maʻi.
  4. Henereri predisposition. Ma ke kānāwai, lawe ʻia ka maʻi ma o ka laina kāne. I kekahi mau hihia, hoʻomaka ka maʻi maʻi e hoʻomake ʻaʻole mai ka seborrhea wale nō, akā mai ka maʻi ʻeresema a me ka psoriasis, ʻoi aku ka hewa i ka pilikia o hormonal.

HoʻoloheʻO ke ala maʻalahi e pani i ka seborrhea, inā hoʻopuka ʻia ma muli o nā pilikia me ke kaumaha. I kēia hihia, ua lawa ka mea maʻi e lawe i nā maʻi sedatives a hoʻohana i nā shampoos mālie.

Nizoral e kū'ē i ka seborrhea

No ka mea hoʻi i hoʻonāukiuki ʻia ka maʻi e ka hana hou ʻana i nā fungi, pono e hoʻohana ʻia nā mea antifungal. ʻO ka shampoo Nizoral ka waiwai i ka ketoconazole waiwai, ke kāohi nei i nā huakaʻi pathogen a hoʻomaikaʻi i ka hana o nā kelena sebaceous. Me kona hoʻohanaʻana, hiki ke hoʻokō pono i kahi hopena mau i ka manawa pōkole a hoʻōla i nā hōʻailona āpau maikaʻi.

Nizoral ka ketoconazole, ka mea e kāohi ana i nā huakaʻi pathogen a hoʻoponopono i ka hana o nā kelena sebaceous.

Ke hoʻohana nei i ka shampoo, he mea nui ia e pili pono i nā loiloi koʻikoʻi ma luna o kona hoʻohana. No ka hana i kēia, pono ʻoe e hoʻohana i ka huahana ma ka lauoho kaohi a hoʻōki iā lākou i kahi liʻiliʻi. Mālama 'ia ka mea ola ma ka lauoho no ʻelima mau minuke, ma hope o ka holoi ʻana me ka wai o ke kauwela, hiki i ka wai wela ke hoʻonāukiuki i ke ʻano o ka ʻili a me ka lauoho.

E kau i ka shampoo lapaʻau i kēlā me kēia lā ʻekolu. ʻO ke papa ʻōlelo aʻo i hāpai ʻia i nā lā 14-31, e noʻonoʻo ana i ka nui o ka hōʻino i ka ʻili a me ka lauoho. Ma hope o ka nalo ʻana o nā hōʻailona maikaʻi ʻole o ka seborrhea, pono e hoʻohana ʻia ʻo Nizoral i hoʻokahi manawa i kēlā me kēia 2 mau wiki no ʻekolu mau malama e pale i kahi ala hou.

HoʻoloheHāpai ka Nizoral shampoo i nā hōʻailona e like me ka ʻeha. Ua nalo aku ma hope o ka hoʻohana mua ʻana o ka lāʻau lapaʻau.

Sulsen i ka mālama ʻana o ka seborrhea

Ma mua o ka hoʻohana ʻana i ka huahana cosmetic, ʻaʻole ia e ā pale ʻia e hoʻohana i nā shampoos ʻē aʻe, no ka mea hiki iā lākou ke hōʻemi i ka hopena o ka mālama ʻana. Hoʻohana ʻia ʻo Sulsen i kahi liʻiliʻi o ka lauoho pulu, aʻo ka mea ikaika e hoʻomoʻa ʻia i loko o ka ʻili a hiki iā ia ke komo i ka hohonu a hiki i ka epidermis.

No ka loaʻa o ka hopena wikiwiki, e mālama ʻia ʻo Sulsen ma ke poʻo no ka liʻiliʻi o 5 mau minuke, i kūpono, pono 7-10 mau minuke ke hana. ʻAe kēia i ka mea ikaika e komo wale i ka ili, akā ke ʻano o ka lauoho, i ʻoi aku ka ikaika a me ka ʻilana.

ʻO ka holoi ʻana loa o nā lula me ka wai maʻemaʻe, pono e hana hou i ka hoʻopunipuni. Hoʻololi ʻia ka lāʻau lapaʻau me Sulsen i mau manawa 2 i ka hebedoma, me nā pilikia koʻikoʻi 3 mau manawa. ʻO ka lōʻihi o ke kauʻana, e noʻonoʻo i ka hōʻeha o ke ʻano o ke kino a me ka hoʻomohala ʻana i ka seborrhea, hiki ke 4 mai 8 wiki.

HoʻoloheI nā hihia pilikia, hoʻonāukiuki ka shampoo therapeutic i ka alopecia kūloko, a hoʻololi pū i ke kala lauoho. ʻO ka maʻamau, ua nalowale kēia mau pilikia ma luna o kā lākou manawa ma hope o ka hōʻemi ʻana o ka lāʻau.

ʻO Sebozole ma ka mālamaʻana i ka seborrhea

Hoʻokomo pū ka mea hoʻohui o ka lāʻau i ka ketoconazole, ʻo kona hoʻopaʻa ʻana ʻo ka 1%. Hāʻawi kēia iā ʻoe e hoʻokō i nā hopena koʻikoʻi i ka mālama ʻana i ka seborrhea o kekahi ʻano. Loaʻa ia e hoʻohana iā Sebozol i ka makahiki mua o ke ola, inā pono ke ʻano o ka mea maʻi.

Hiki iā Sebozol iā ʻoe e hoʻokō i nā hopena koʻikoʻi i ka mālama ʻana i ka seborrhea o kekahi ʻano

No ka mālamaʻana, ua hoʻokomo ʻia nā huahana 5-10 ml o ka hoʻomaʻemaʻe ʻana i nā lauoho maʻemaʻe a me nā pōpoki i kahi pahū pale. E noʻonoʻo e ʻānai i ka mea ikaika i ka epidermis i mea e pau ai ka huakaʻi pathogenic i ko lākou pālahalaha ʻana. Holoi ʻia ka shampoo me ka wai mahana. Hoʻomaopopo ʻia kēia ʻano hana i ʻelua manawa i hoʻokahi pule.

Ma hope o ka hoʻokuʻu ʻia ʻana o ka seborrhea nui, pono ke hoʻohana ʻia ka lāʻau lapaʻau no kahi 4 mau hebedoma i kēlā me kēia 6-8 mau lā. Hoʻoponopono kēia i ka hopena a pale i ka hoʻi hou ʻana. I kēia manawa, hiki ke hoʻopau hou i ke olakino a me ke ʻano o ka lauoho.

HoʻoloheʻAʻole hōʻike ʻo Sebozol i nā hopena kūlohelohe a e maʻalahi i ka hoʻāʻo ʻia i kēlā me kēia makahiki. ʻO kahi ʻokoʻa aʻe paha nā mea maʻi e ʻole i ʻae i ka ketoconazole.

ʻO Friderm Zinc vs Seborrhea

Nā laina shampoo Friderm

Maikaʻi maikaʻi loa kēia shampoo i ke kala ʻana i kahi maʻi momona, kahi i ʻokiʻoki nui ai ka lauoho, ua hoʻokumu ʻia kahi hīnaʻi mānoanoa. No ka mālama ʻana, pono e hoʻomaʻemaʻe i kou lauoho, e holoi ana iā lākou ma mua o ka mea, ʻaʻole e koi, a e noi iā Friederm Zinc. ʻO ka nui o ka lāʻau lapaʻau ma luna o ka lōʻihi o ka lauoho.

Mālama ʻia ka mea momona ma ke poʻo no ʻelima mau minuke. Ma hope o ka holoi ʻana i nā kaula, hoʻihoʻi hou i ka noi ʻana o ka lāʻau lapaʻau a waiho iā ia no 5 mau minuke. E hoʻohana i ka lāʻau lapaʻau ʻelua i kēlā me kēia pule. Ma kēia ʻano, hoʻohana ʻia ʻo Friderm Zinc no 14 mau lā. Ma hope o kēia, pono ke noi iā shampoo i ka lauoho i nā hebedoma ʻelua mau mahina.

HoʻoloheʻO nā mea maʻi i ka hapanui e pane maikaʻi ana i ka lāʻau lapaʻau, akā i kekahi manawa ua ʻike ʻia nā hopena e like me ka hōʻeha a me ke ʻano ʻulaʻula o ka ʻili.

ʻO Psoriasis tar i ka seborrhea

ʻO ke kāhea psoriatic e kōkua me ka psoriasis a me seborrhea o kēlā me kēia ʻano

Hāʻawi ka lāʻau lapaʻau shampoo i ka psoriasis a me seborrhea o kēlā me kēia ʻano. E hōʻuluʻoluʻo Tar i ka ʻili, hoʻowahāwahā ʻia, a hoʻomaikaʻi i ke ʻano o nā kelena sebaceous. I mea e loaʻa ai kahi hopena mau loa, ʻoi ʻia ke hoʻohana ʻana iā Psoril i kēlā me kēia lā i ka wā me ka mālama o ka seborrhea, ma kēlā manawa kēia manawa ʻaʻole ʻoi aku ma mua o ʻelua pule.

I ka wā i hala aku ai nā hōʻailona koʻikoʻi o ka maʻi, pono e hoʻohana ʻo Psoril i kēlā me kēia pule no ka 4-8 mau pule e hoʻohui ai i ka hopena. Hoʻohana ʻia ka lāʻau lapaʻau no nā ʻano o ka lauoho, ka mea maʻamau ʻaʻole ia e hōʻike i nā hopena ʻaoʻao, koe wale nō i nā hihia o ko lākou intolerance.

Alerana e kūʻē iā seborrhea

ʻO ka laina o nā shampoos Alerana

ʻAʻole wale ka hopena o Shampoo ma ke poʻo, ke hoʻomaikaʻi nei i ka hana ʻana o nā kohu sebaceous a kāpae i ka hopena o kahi o ka pūpū. Hiki iā ia ke hoʻokumu i ka microcirculation o nā waiora a me ke koko i ka epidermis. Hoʻonui maikaʻi kēia i ke kūlana o ka lauoho, pale i ka nalowale o ka lauoho, pale i ka maʻi baldness a me ka brittleness.

I ka manawa like, loaʻa nui nā hydration a me ke kīpē o ke poo. ʻIke ʻia ka hopena o ka hoʻohana ʻana no ʻelua pule. No ka hoʻokō ʻana i ka hopena i makemake ʻia, e hoʻopihapiha ʻia o kahi shampoo liʻiliʻi ʻo Alerana e hoʻomaʻemaʻe i nā lauoho maloʻo a me nā pā. No ka hoʻopauʻana i ka hana aniani a komo i nā kelepona sebaceous, loaʻa i ka lāʻau lapaʻau ka liʻiliʻi ma 5 mau minuke. Ma hope o ka holoi ʻana i ka lauoho, pono e hoʻomaʻamaʻa hou i ka mālama ʻana i ke poo.

HoʻoloheI kēia mau lā, ua manaʻo ʻia ʻo Alerana kekahi o nā ala maikaʻi loa e kūʻē i ka seborrhea o kekahi ʻano. Hoʻohālikelike ʻia ʻo ia e nā mea maʻi me ka maʻa, nā aila a me nā lāʻau maʻamau.

ʻO Libriderm zinc i ka mālamaʻana o nā maʻi

Zinc Libriderm no ka hoʻomaʻemaʻe i ke poo o nā ʻano meaʻokoʻa

Ka hoʻonohonoho pono ʻana o ka shampoo lāʻau lapaʻau ka zinc a me allantoin. Hoʻonui ka mea mua i ka hana o nā kelekona sebaceous, hōʻiliʻili a me nā disinfect o ka ʻili. Hoʻonui maikaʻi ʻo Allantoin i ka hopena o ka pakanui ikaika, hiki iā ia ke hoʻokō i ka hopena mau loa i ka wiki mua o ka lapaʻau.

Hoʻohui ʻia ʻo Libriderm zinc i kahi ala maʻamau. No ka hana ʻana i kēia, e hoʻōho ka lauoho me ka wai a ua hoʻokaʻawale ʻia ka lāʻau i luna o lākou. Mālama 'ia ka mea ola ma nā curls a me epidermis no 10 mau minuke, e holoi' ana me ka wai mahana. Hoʻololi ʻia ka hoʻomaʻamaʻa ʻelua i ka pule no ʻelua mahina.

HoʻoloheʻO kahi hiʻohiʻona hiʻohiʻona o ka Libriderm zinc ʻo ia i kāna mea hoʻohui ʻole nā ​​mea kūwaho, nā parabens a me nā mea momona.

ʻO ka cynovitis ma ka mālamaʻana i ka seborrhea

Hoʻopilikinoʻo Zinovit shampoo i nā kelima sebaceous

ʻO ka pūnāwai o ka lāʻau lapaʻau e komo pū ana i ka zinc a me nā climbazole, ʻo kona hoʻopaʻa ʻana ʻo ka 1%. Ke hoʻohana nei iā Cinovit, ma nā hihia kū'ē wale nō e kūlohelohe nā hopena alaka i hiki ke hoʻomaopopo e like me ka hōʻeha a me ka ʻāʻī ʻili kino. ʻO ka maʻamau, nalo kēia mau hopena ma hope o ka hoʻohemo ʻana o ka shampoo lāʻau a lawe i nā antihistamines.

Hoʻohana ʻia Zinovit i 2-3 mau manawa i ka lā no hoʻokahi mahina. I ka hiki hiki ke hoʻokaʻawale i nā hōʻailona leʻaleʻa, hoʻohana ʻia ka shampoo i hoʻokahi manawa wale nō i kēlā me kēia 6-10 lā. Pono kēia e hoʻohui i ka hopena a hoʻihoʻi i ka lauoho a me ka epidermis.

HoʻoloheNo ka loaʻa o ka hopena wikiwiki, mālama ʻia ʻo Cinovit ma ka lauoho no nā liʻiliʻi he 10 mau minuke, ma hope o laila e hiki hou iā ʻoe ke hana hou i ke kaʻina.

ʻO Schonenberger e kū'ē i ka seborrhea

Hoʻohālikelike ʻia ka shampoo lāʻau lapaʻau e kona ʻano kūlohelohe kūlohelohe a maikaʻi hoʻi. ʻO ka huahana e pili ana i ka seborrhea me ka nettle, sage a me ka butyl avocadate. ʻO nā māhele mua ʻelua he hopena hoʻoikaika a hoʻōla, e pale ai i ka nalowale a me ka haki ʻana o nā manamana.

Aia ka hopena i ka butyl avocadate, ua maloʻo ka ʻili, hoʻihoʻi ka nui o nā kelima sebaceous, a hoʻopau ʻia nā huakaʻi pathogenic. Ma hope o kahi papa holoʻokoʻa o ka hoʻōla, hoʻopau loa nā dandruff a me ka ʻalani ʻaila. Hiki iā ʻoe ke hoʻohana i ka lāʻau lapaʻau i kēlā me kēia lā āpau a hiki i ka hopena paʻa. Ma hope o kēia, ua hoʻemi ʻia ka dosage i hoʻokahi manawa i ka hebedoma. ʻAʻole hoʻonā ʻo Schonenberger shampoo i ka hōʻeha a me ka hoʻonāukiuki i ka ʻili, ʻaʻole pono e hoʻohana i nā keiki a me nā ʻōpio i lalo o 15 makahiki o kona mau makahiki.

Mea hana

Hana ʻo Dandruff shampoo Sebozol i ka Pūnaewele ʻo "Dionis", e holo ana ma Russia. Aia ke kumukūʻai o ka huahana o kēia ʻoihana ma kahi kemake.. ^ E Ha yM. No laila, kahi hue me kahi kiko o hoʻokahi haneli mililima ke kumukūʻai e pili ana i ʻekolu haneli a ʻehā haneri rubles, ʻelua haneli millilers - ʻelua paha ʻelima mau haneli. Eia nō naʻe, hilinaʻi ka hapa nui ma ka ʻāina o ke kūʻai aku a ma ke kahua kūʻai a i ʻole ka lawena i hāʻawi ʻia i ka lāʻau.

ʻO kēlā me kēia gr o ka lāʻau lapaʻau ka mea e pili ana i iwakālua mau miligram o ketoconazole, kahi mea hana ikaika e hana nei. Eia ke kau ʻia, ua kau ʻia:

  • wai
  • sodium klorida
  • Kauohaolei-7,
  • sodium benzoate
  • ka paʻakai disodium
  • butylhydroxytoluene.

Aia pū kekahi me ka mea laila a me nā lama.

ʻO ka mea hoʻomake mau i ka ketoconazole e hoʻolōʻihi i ka ulu ʻana o nā hua, nā mea holoi holoi e hoʻomaʻemaʻe i ke kulu mai nā mea make a he kōkua e mālama i ka hopena maʻemaʻe no ka lōʻihi. Eia kekahi, mālama ʻo Sebazol shampoo i ka hana i nā hana o ka lula sebaceous, e pale ana i ka ʻili maloʻo a me ka lauoho.

ʻAʻole pono ke kapa ʻia ʻo Shampoo i ka lāʻau piha holoʻokoʻa, no laila ʻaʻole pono ke hoʻohana ʻia e like me ke ʻano o ka lāʻau lapaʻau inā ʻōlelo ʻia.

Ke noi

Hoʻohana ʻia ka shazoo Sebazole i dermatology no ka pale a me ka hoʻopau ʻana i nā maʻi o ka lāʻau o ke ʻano ʻano like ʻole, ʻaʻole wale ia e hoʻomaʻemaʻe wale ana i nā maʻi hōʻoluʻolu, akā mālama pū nō hoʻi i ka lauoho. He kūpono no ka hoʻohana ʻana i kēlā me kēia lā a no kēlā me kēia ʻano o ka lauoho.

Māmā ka huahana e hoʻopiha a holoi, loaʻa kahi mea ʻono ʻono. No ka mālama pololei, ʻaʻole iʻoi aku ma mua o ʻelima mililiter o ka lāʻau lapaʻau ka hoʻohana ʻana i kēlā me kēia kaʻina. Hoʻohana ʻia ka shampoo i ka hoʻomaʻemaʻe, paleʻi a waiho ʻia i mask no nā minima ʻelima no ka hoʻolaha ʻana. ʻO ka papa o ka hoʻomaʻamaʻa paha ma kahi he ʻehā pule a hoʻohana ʻia ʻelua i ka hebedoma, ʻo ka lōʻihi o ka pale ʻana i hoʻoholo ʻia e nā ʻano o ka mea maʻi.

  1. E noi i kahi liʻiliʻi o ka lauoho i hoʻoluʻu ʻia. E hoʻomāhelena i ka hoʻonohonoho ʻana i ka lōʻihi holo me ka līkū, e nānā pono ana i ke poʻo.
  2. Waiho i ka lāʻau lapaʻau no ʻelima mau minuke no ka hoʻolaha ʻana.
  3. Hoʻopili i ka mea hoʻomohala me kahi liʻiliʻi o ka wai, hoʻoulu i ka ʻili. Hoʻopau.
  4. Ma hope o ka holoi ʻana, hiki iā ʻoe ke hoʻopili i kahi pāpale lauoho palupalu, me ka hoʻohana ʻana e like me ke kuhikuhi ʻana

No ka mālama ponoʻana i ke kīlea, hoʻokahi noi noi o ka lāʻau. E ʻike ʻia ka hopena ma hope o ka holoi holoi ʻana.

ʻAʻole ia e ʻōlelo i hoʻohana i ka shampoo iʻoi aku ma mua o ʻelua mau manawa i ka hebedoma, ʻoiai e loaʻa nui ʻia ka maloʻo nui loa o ka ʻili a me ka huhū, a piʻi pū ka piʻi pū paha.

ʻOiai ka mea nui o ka hōʻike maʻamau no ka hoʻohana ʻana i ka shampoo i ka hele ʻana o ka maiʻa, hoʻohana ʻia nō hoʻi ka lāʻau i ka hakakā ʻana me nā maʻi ʻē aʻe.:

  • ʻO nā ala ʻili o nā ʻili a me nā dermatophytes,
  • onychomycosis, kandidiasis, trichophytosis, lichen, folliculitis,
  • seborrhea,
  • psoriasis

I kekahi mau manawa, hui pū ʻia ka mālama ʻana me kēia shampoo me ka aila, ka ʻaila a me nā pōpō, me ka hoʻomākaukau ʻana o ka waha.

Hoʻohālikelike

ʻAʻole paʻakikī i ka koho ʻana i ka shampoo e kū'ē i ka dandruff, seborrhea, ka maloʻo, psoriasis a me nā ala āpau o ke poo. ʻO kahi lehulehu o nā mea hana e hāʻawi i nā lāʻau lapaʻau i ka lehulehu-nui, ke olakino a me nā mea lapaʻau, hiki ke koho ʻia i nā ʻano kumukūʻai like ʻole. Manaʻo nā mea lapaʻau e ʻoi aku ka hopena i kēia mau lā, no ka mea, ke hakakā nei ʻaʻole me nā maʻi wale nō o ka maʻi, e kāohi wale ana i nā paʻi kino wale nō, akā e hoʻopau pū i kekahi o nā kumu o ko lākou helehelena a me nā hopena o kā lākou holomua. Hiki i kahi shazoo ʻo Sebazol ke kiʻi ʻia ʻo kekahi o nā mea maikaʻi loa ma ka hui o nā lāʻau lapaʻau o kēia ʻano.