Hoʻohui ka lauoho

Pinacidil, Stemoxidin, a me Minoxidil no ka lauoho

ka lole Mar 14, 2014, 18:48

Ma Derkos nedenic, hoʻohana ʻia ka stemoxidine 5%, ʻo ia ka mea like i ka "Hair Thickness activator" mai Kerastaz DENSIFIQUE - ʻo ia hoʻi ka stemoxidine 5%.

Wahi a nā mea hana, ulu ka bopala a hiki i nā kāne me ke ʻano o ka māla a he 4 mau ʻāpana o ke poʻo.

Nona hoa pili piha i nā palaka baleka ma luna o kēia (minamina) laser pubis !! No hoʻokahi mahina.

Hāʻawi i kona ʻike, ua hoʻoholo wau e hoʻāʻo. Ua hoʻohana wau ia i hoʻokahi mahina. He AHA wau, ma ke ala. E nānā wau i 3 mau mahina inā e hoʻopōmaikaʻi ʻia ka hopena - inā ʻaʻole, no laila no ka min.

ʻO Minoxidil a me kāna mauʻikepili - ka mea e koho

Ma kahi moʻolelo i hala aku nei, ua kamaʻilio wau e pili ana i ka lāʻau lapaʻau ʻoi aku ka maikaʻi no ka mālamaʻana i nā androgenetic alopecia - Minoxidil. Hana ʻia i kahi wā ma mua, akā, he mea ʻole, ʻaʻohe mea hou i hana ʻia a hiki i kēia manawa. Hiki i nā mea hana a pau ke hoʻololi iki i ke ʻano, me ka hoʻēmi ʻana o ka pono, a hoʻohui pū i nā mea hoʻohui pono i ka haku mele. No ke aha la hoi? ʻO kahi neʻe kūʻai kūʻokoʻa wale nō e hoʻopunipuni i nā mea kūʻai aku a kūʻai aku i ka waiwai like, akā no ke kālā hou aʻe. No laila ʻaʻole ia e superfluous e kiʻi i nā mea i loaʻa iā mākou i ka mākeke.

No laila, ʻo ka lāʻau lapaʻau mua o ka minoxidil ʻo Regein (USA). ʻAʻole kūʻai ʻia me mākou, ʻo ka Pūnaewele wale nō. Loaʻa kēia paha no ka hoʻokūkū, no ka mea, he nui nā loea, e komo pū ana i nā poʻe home. Generic he lāʻau lapaʻau me ka like pū me nā mea ikaika like, i.e. pū me ka minoxidil. Heluhelu mākou i nā mea āu e hiki ai ke kūʻai mai iā mākou ma ka ʻauhau ākea ma loko o kahi hale kūʻai.

Generolon (Belupo, Slovenia) 2% a 5% - nā kumu kūʻai loa aku, ma kahi o 400 p. no 5%. ʻO ka hapanui pinepine ka hopena i nā hopena o ke ʻano i ka dermatitis ma muli o ke kiʻekiʻe o ka propylene glycol. Akā ʻaʻole hiki i nā mea āpau ke kūʻai aku i kahi lako hana koʻikoʻi. A inā ʻaʻohe dermatitis, a laila no ke aha ʻoe e hoʻohana ai?

Alerana (Vertex, St. Petersburg) pana 2% a me 5% - liilii liʻiliʻi, 500-600 p. no 5%. Ma mua, ua kākau lākou ma ka pepa i kahi inoa ʻē aʻe no ka mea, akā i kēia manawa ʻaʻole lākou e hūnā i ka manaʻo ʻo ia ka minoxidil ma laila. ʻO ke koena o ka waihona kālā o ka ʻoihana ʻē aʻe, ʻaʻole pono ia e hoʻohana. ʻO ka mea nui e hana he pū me ka minoxidil. Hiki iā ʻoe ke kūʻai i ka shampoo a pēlā aku i kēlā me kēia hui, inā hoʻopiha wale iā ʻoe. Ma ke ala, shampoo me nā mea waiola no ka lilo ʻana o ka lauoho he mea haohao a he neʻe kūʻai aku, no ka mea, ʻaʻohe o ka manawa e hana ai.

Inā makemake ʻoe e hoʻomaikaʻi i ke kūlana o kou lauoho, pono e uku pono ʻia i nā shampoos āu e hoʻohana ai. ʻO kahi kiʻi weliweli - i ka 97% o nā kāleka kaulana i nā shampoos he mau mea e hoʻonāukiuki i ko mākou kino. ʻO nā mea nui e hoʻokau i nā pilikia a pau o ka lepili ua kuhikuhi ʻia me ka sodium lauryl sulfate, sodium laureth sulfate, coco sulfate. Hoʻopili kēia mau mea kanu i ke ʻano o nā curls, lilo a lauoho, nalowale i ka elasticity a me ka ikaika, nalowale ka kala. Akā ʻo ka mea maikaʻi loa ʻo ia ʻuhumu e komo i ka palaualelo, puʻuwai, ʻōpū, hōʻuluʻulu i nā ʻōpū a hiki i ka maʻi kanesa. ʻO ka mea i hala koke nei, ua hana ka poʻe loea mai kā mākou papa kuhikuhi i ka nānā ʻana i nā shampoos, ʻaʻole i loaʻa kahi kālā mai Mulsan Cosmetic. ʻO ka mea hana wale o nā mea kūlohelohe āpau. Hana ʻia nā huahana a pau ma lalo o ka mana kūpono a me nā ʻōnaehana hōʻoia. Manaʻo mākou e kipa aku i ka hale kūʻai pūnaewele ʻo mulsan.ru. Inā kānalua ka ʻike maoli i kou mau makana, e nānā i ka lā pau.

ʻO nā mea lapaʻau e kūʻai aku ʻia ma ka Pūnaewele a mai nā trichologists:

Azelomax (Pure Source Inc., USA) - minoxidil-3.5%, caffeine, azelaic acid.

Azelofein (Pure Source Inc., USA) - minoxidil - 2%, caffeine, azelaic acid

ʻO Regein (USA) kāpīpī a me ka pahū 2% a me 5%

Minoxidil - e like me ka mea i kapa ʻia ʻia, he mau ʻokoʻa ʻē aʻe (i kekahi manawa ʻoi aku ka 5%), i hana ʻia e Kirkland Signature, Alpharma, MinoxidilMax, Equate, Genhair, Newton-Everett, DS Laboratories, Nā lālā ʻo Mark, maʻalahi pololei, Vanarex, Maxus, Maikaʻi maikaʻi, Corvinex, Kauka lapaʻau, ii Solutions, CVS, Avacor, Hana ka hana

Ma aneane nā mākaukau a pau ka waiʻona a me ka propylene glycol e like me nā mea kōkua no ka komo ʻana o ka minoxidil. ʻO kaʻoiaʻiʻo, hiki iā lākou ke hōʻeha i ka dermatitis i nā poʻe me ke poʻo scalp. Inā i ʻike ʻia kēia, akā hiki ʻole iā ʻoe ke hoʻolei i ka lāʻau lapaʻau, a laila koho 2 - hoʻololi i kahi loea a ʻoi aku me ka waihona sparing (ʻaʻole kūpono ʻo Generolon a me Alerana) a hoʻohana pū ʻia nā lāʻau like me ka minoxidil-like.

He aha nā lāʻau lapaʻau-like like

ʻO kēia mau mea e like me nā hana kemika me kahi papa like o ka hana a me nā hiʻohiʻona noi. ʻO ka hopena e hōʻemi ʻia i pili i ka androgenetic alopecia. ʻOi aku ke kumu kūʻai, i kekahi manawa koʻikoʻi. ʻO lākou, ma ke ʻano he kānāwai maikaʻi loa, he ʻoluʻolu maikaʻi a me ka ʻoluʻolu hoʻi, ʻoi aku lākou i ka hopena ʻino. Hoʻopau like nā mea āpau. Pono pono e hoʻohana no ka ola. A inā e hoʻopau iā 500 r ma Aleran, hoʻokahi mea, a 4500 r i ka mahina o ka hoʻohana ʻana iā Vichy Dercos Neogenic, e noʻonoʻo ai i nā makahiki he nui ke hoʻohana, he ʻano ʻē kekahi. Lalo ke kumu i ka nānā 'ana ma hope o ka hena o ke papa, ma ka hapa nui, hoʻi nā mea a pau.

Vichy Dercos Neogenic - 5% Stemoxidin

Vichy Dercos Neogenic - 5% Stemoxidin. He like nō ka inoa. ʻO ka hopena ka ke kea ma waena o 2% a me 5% minoxidil. ʻOiaʻiʻo, ke kamaʻilio nei ka mea hana no kekahi patent hou a me kahi hoʻalaʻao kupaianaha o nā momi hiamoe, akā ke nānā nei ka loiloi e like like me ka minoxidil. Ua uku ia ma nā 4500 r no hoʻokahi mahina o kahi noi. Ua hana ʻia ka pōkole i laila ʻoe e hoʻopau i nā mea āpau i hoʻokahi mahina, ʻo ka hoʻonui ʻana i ka lōʻihi o ka mea ʻaʻole ia e hana. ʻO ka papa liʻiliʻi he 3 mau mahina, ma hope ia e ʻike koke ai ʻoe i loko o ka hui o 30% o ka poʻe nāna i hopohopo ʻole i ka minoxidil (a me stemoxidine). Malia paha e hōʻoia i kēia ʻoiaʻiʻo ma mua o ka 13500 p. ʻoi aku ka maikaʻi ma ke kūʻai ʻana iā Aleran like no 500 r (lawa no 2-3 mau mahina)?

Vichy dercos aminexil

ʻO Vichy Dercos Aminexil - no nā kāne a me nā wahine me ka aminexil. Eia hou, kahi inoa like, ʻaʻohe mea kupanaha o ka ʻokoʻa e ka male ʻana - he ʻokoʻa ia i ka neʻe ʻana, e like me 2% a me 5% minoxidil. 18 mau lime - 2800 p. Nā helu kumukūʻai mai nā hale kūʻai kūhelu pūnaewele. ʻO Neozhenik kahi lāʻau hou aku mai Vichy, ua kū ia i ala no ka ulu o ka lauoho hou, i.e. ʻaʻole e māʻona iā mākou ma ka laka mua o ko mākou lauoho, akā ʻaʻole hoʻi i lilo. A ʻo Derkos Amineksil - ke pani wale nei i ka nalowale .. Akā, ua ʻike nō ʻoe e hoʻōki ʻole ka minoxidil i ka nalowale mua aʻe, a laila hoʻomaka ka lauoho hou. No laila ua like ka hopena.

Eucapil (Czech Republic) - 2% fluridil

Eucapilum (Czech Republic) - 2% fluridil. 30 mau pahu (ma kahi) ka 3000 r. ʻOi aku ka maikaʻi o kēia lāʻau lapaʻau. Hiki ke hoʻohui pū me ia me ka minoxidil, he haʻahaʻa loa ia i ka haʻalele ʻana i nā maʻi (i.e. e hāʻule hou nā mea a pau ma hope o ke pau ʻana o ke papa) ʻaʻole ia i ka ulu ʻana o ka lauoho ulu, he mea nui ia no ka wahine. ʻO kahi koho maikaʻi no ka poʻe i loaʻa ka minoxidil maʻamau e hopena i ka hopena, aia nō hoʻi ma ka hihia o ka hoʻomaka ʻana o ka lauoho o ka lauoho, a inā ʻaʻohe ʻoluʻolu e komo. Heʻoiaʻiʻo, ʻoi aku ka nui o ke kumukūʻai, akā aia kahi manawa 3-6 mau mahina o ka papa e lawa, a hiki ke hoʻopau ʻia ʻaʻole he hopena i ka hopena.

Kīwīwī Lohi (Italia)

ʻO ka Revivexil lotion (Italia) - 30 ml (no 1 mahina, akā hiki ke hoʻonui ʻia) ʻoi aku ka uku 3300 p. ʻO ka mea hana nehe ka pyrrolidinyl-diaminopyrimidine oxide, ʻaʻole he mea ʻē wale nō akā ʻo ka inoa kumu lāʻau o ka minoxidil. T.O. ua kāwili ʻia ka ʻoihana i kahi mea hoʻomake wale nō, hana i nā huaora A a me ka mea kanu. ʻO ka kaana i hana ai e hōʻike i ka emi o ka umauma fibrosis, pale i kāna hoʻouluulu - i ka laulā, ka mea like e kākau ai ʻo Vichy Derkos e pili ana i kāna Aminexil. Mālamalama ka hoʻohālikelike. A ʻaʻole kahi mea o ka fibrosis loa, ʻo ka hana maoli ka hoʻonui ʻana o nā kahe koko, ʻo ia kā lākou hana a pau.

ʻO kahi hiʻohiʻona kūikawā o Revivexil ka haʻalele ʻana o ka propylene glycol (ʻo ka waiwa wale nō he mea lawe wai, a eia nā mea ʻelua i loko o nā huahana ʻē aʻe), he mea maikaʻi. Akā no laila he kumu waihona aila. Hāʻawi ʻia i ka ʻoiaʻiʻo me ka androgenetic alopecia (ʻo ia hoʻi, e hoʻohana ana i ka minoxidil), ua hoʻonui ʻia ka ʻike ʻana o ka ʻili a me nā ʻaleʻa o ka lauoho i ka testosterone, i ka hoʻohui ʻana i ka lauoho, ʻo ka hapa nui o nā mea maʻi e hōʻike nei i ka mānoanoa ʻiliʻu. ʻAʻole pono ka lāʻau lapaʻau no nā kānaka āpau. Hiki keʻike ʻia no nā maʻi me ka maloʻo maloʻo a me ka dermatitis ma ka propylene glycol.

ʻO Simone Dixidox De Luxe Forte ka

Simone Dixidox De Luxe Forte (Sepania) - 100 ml (no 1,5 mau mahina) 4200 r. "Aia i ka paʻakikī o ka ulu ʻana o ka ulu ʻana o ka lauoho e hoʻokumu ana i nā waihona purine a me pyrimidine" - kēia mau mea pohihihi he minoxidil (a i ʻole mau mea like paha, ʻaʻole ka mea hana hana i ka ʻano). Ma keʻano holoʻokoʻa, maikaʻi loa ka haku inoa, eia nā huaora, a me nā mea kanu lāʻau me kahi hopena phytoestrogenic, a me ka zinc (hopena i ka metabolism o ka testosterone) a me nā mea huikala o ka mea nui i ka trichology.

He mea maikaʻi ke ʻike ʻaʻole i hoʻopili ka mea hana i kekahi mau mau like ʻole i ka huahana, akā ua hoʻokokoke nei i kēia kumu, ke alakaʻi nei nā mea āpau i kahi pahuhopu maʻamau - vasodilation a paʻa i ka hopena o ka testosterone ma ka lauoho. Nā hiʻohiʻona kikoʻī. ʻAʻole ʻaʻohe propylene glycol, aia kekahi waiʻona (me ka ʻole o kēia manawa, no ka mea hoʻi, no ka pono e hoʻokomo pono nā ʻāpana i ka ʻili).
Ma keʻano maʻamau, nā lāʻau lapaʻau-like like me ka palupalu (nāwaliwali) i kā lākou hopena, no ka mea hana hou ʻia ka molekeli hou, akā hoʻopihapiha ʻia ko lākou ʻano me nā mea hoʻohui aʻe, a ʻoi aku ka nui o ka waihona conductive. ʻOi aku ka uku o ke kumu kūʻai.

Aia kekahi mau lāʻau ʻē aʻe no ka mālama ʻana i ka androgenetic alopecia, e noʻonoʻo ana e hōʻemi i nā hopena ʻino o ka testosterone. ʻO Phytoestrogens, zinc, a me nā hui vasodilating e ʻike pinepine i kā lākou hoʻonohonohoʻana. He mea paʻakikī e kapa iā lākou e like me whakaponoxidil-like, no ka mea ʻaʻole i ʻōlelo ʻia "kahi paena" a "pyrimidine base" i hoʻopiʻi ʻia. ʻAʻohe mea e hoʻopiʻi ai, ʻoiai e ʻike ana ...

Ducray Kūmole (Farani)

Ducray Chronostim (Farani) - 2 mau hue (wai a me ka hana o ka pō) o 50 ml 2300 r. Hoʻohālike ka hui, like phytoestrogens (sabal extract), nā hui vasodilating (Tocopherol nicotinate). Makemake wau eʻike i kahi kūpono a me ka pololei i kēlā me kēia lā nā biorhythms o kēlā me kēia lā. Inā ka diffus alopecia (i kumu o ka minamina o kekahi mau mea) ʻaʻole nui ka nui o nā biorhythms, a laila ma ka hopena o nā hormones

Kūkulu, hoʻokuʻu puka:

Me "Alerana" i hōʻike ʻia ma kēia mau ʻano:

1. Alerana no nā wahine (form - balm-spray lauoho, kahi pahu me kahi pānaʻi o 50 ml.).

2. Alerana no nā kāne (form - balm-spray lauoho, kahi pahu me kahi pānaʻi o 50 ml.).

3. ʻO shampoo Alerana (i manaʻo ʻia no nā ʻano lauoho a pau, he haki o 200 ml.).

4. ʻĀmaʻewa ʻo Alerana (ke kumu - no kēlā me kēia ʻano lauoho, he ʻāpana o 200 ml.).

Ka hana lāʻau lapaʻau

Hoʻokomo ʻia ka wai lāʻau me ka momonaccil i ka mea i manaʻo ʻia, i ʻike ʻia ʻo ke ʻano e hoʻolohi a lohi i ka nalo ʻana o ka lauoho i nā mea āpau o alopecia, e komo pū ʻia. ʻO Pinacidil kekahi mea hoʻoulu ulu i ka lauoho. Aia ka waiwai i ka pūʻulu o nā mea hoʻoliʻala potule, hana like me ka nui o ka aminexil (he hui o nā cosmetics Derkos, Vichy) a i ka hoʻouluulu ʻana o ka minoxidil ulu. Wahi a nā noiʻi hou, ʻo ia kahi hui o nā lāʻau lapaʻau e hiki loa ana i ka hoʻihoʻi ʻana i nā ʻōnaehana ulu o ka lauoho.

Hoʻopilikia pololei ʻo Pinacidil i nā follicle o ka lauoho:

  • hoʻomaikaʻi i ka microcirculation koko, a laila e hoʻonui ai i ka mea e pono ai o nā aʻa lauoho.
  • hoʻonui i ka hoʻololi o ka dihydrotestosterone, hoʻonāukiuki no ka lauoho, i loko o nā ʻano ʻē aʻe,
  • pili i ka hopena o ka ulu o ka lauoho, ʻo ia hoʻi, ka "kumu" i ka follicles i hala mai ka manawa o ka telogen (hoʻomaha) i ka manawa o ka ulu ulu (anagen),
  • hoʻoikaika i nā pāpale palupalu a me ke ola,
  • Hoʻonui i ka ulu ʻana o ka lauoho hou.

Mahalo i ka hoʻohana ʻana i ka lāʻau lapaʻau Alerana, hoʻōla wikiwiki nā kaho o nā lauoho, ʻo nā curls e nānā pono i ke olakino, ka lōʻihi a me ka mānoanoa o ka hoʻonui ʻana o ka lauoho, ulu hou nā lauoho hou.

Hoʻomaopopo ʻia ʻo Androgenetic alopecia ke ʻano maikaʻi loa o ka palupalu, ʻoiai ke waiho nei ke kumu maʻamau loa o ka lauoho a i ʻole ka pau. Pili nā mea mua i ka predisposition me ka nui o ka hana enzyme, e pili ana i ka neʻe o ka testosterone male kāne testosterone e DHT (dihydrotestosterone). ʻO ka naʻau o kekahi mau mea nānā o ka follicle i ka DHT kekahi i hoʻoholo ʻia no laila, no laila, ʻo ka hopena maikaʻi aʻe o ka hormone ma ka lauoho ke alakaʻi i kahi hōʻeha o ka lōʻihi o nā hanana ulu. ʻO ka hopena, hele ka nui o ka lauoho i loko o ke kelepona a hāʻule i waho.

ʻO ka hala ʻana o ka lauoho me ka androgenetic alopecia, ʻaʻole ia he hanana koke koke. Hoʻolālā ia i waena lohi, ma waena o nā kāne - ma hope o 25-40 mau makahiki, i nā wahine - ma hope o 30-55 mau makahiki. I ka wā mua, lilo ka lauoho, nā ʻōpiu a māhuahua nā kahe, nā ʻili o ka lauoho, a laila ua hāʻule i lalo me ke ʻano o nā wahi ākea.

Alerana - he lāʻau lapaʻau ʻaʻole wale e hoʻoluliluli i ka androgen alopecia, akā kōkua pū i ka hoʻoulu hou ʻana i ka hapa o ka lauoho. ʻO kaʻoiaʻiʻo, ʻaʻole wikiwiki loa ka hopena, no ka mea, ʻo ka ulu ʻana o ka lauoho hou he hana me kahi lōʻihi e hoʻopaʻa ʻia ai ka physiologically. Nui e lilo ai nā poho o nā curl ma hope o 2-6 mau pule o ka hoʻohana ʻana iā Alerana, a ma ka manawa mua e kū ʻia nā lauoho i nalowale hope. Inā hoʻomaka ʻoe e hoʻohana i ka lāʻau lapaʻau ma ka hōʻailona mua o alopecia, hiki iā ʻoe ke wikiwiki a loaʻa i ka hopena maikaʻi. I kekahi hihia, ʻo ka wā o ka ulu ʻana o nā curls hou he hiʻohiʻona pilikino o ka mea maʻi, akā kokoke ma kahi o ke ākea o ka wōwili e hoʻomaka ai ka lauoho ma hope o 3-4 mau mahina. Inā lōʻihi loa ke poʻo o ke poʻo, aia nā lauoho mua mai ʻokoʻa i ke koena i ka waihoʻoluʻu a me ke ʻano, no ka laʻana, ʻoi aku ka māmā, keʻokeʻo. Mālama, hele a helehelena ko lākou helehelena a lilo i ʻike ʻole ʻia mai ke koena.

Hoʻohui hou me ka gipcidil, loaʻa iā Aleran shampoo ka aila lāʻau kīwī - kahi antiseptic maikaʻi loa, a me kahi ala e mālama pono ai i ke poʻo, pale i ka dandruff ma moisturizes o ka lauoho.

Lapaʻau lāʻau

Loaʻa iā Alerana kahi hopena kūloko kūloko.

Hoʻolālā ʻia ʻo Aleran Shampoo e mālama i ke kuli a pale i nā pilikia o ka lauoho. Hāʻawi ʻia ʻo Shampoo i kahi hana kūʻokoʻa no ka milo, ke anane, ka nalowale o ka lauoho o ke ʻano akene. Eia kekahi, hiki ke hoʻohana pono i ka mea hana a i ʻole nā ​​mea hou aʻe me nā lāʻau lapaʻau o ka moʻo.

Balm no nā wahine Alerana he hopena hōʻeuʻeu, no laila ua hoʻohana ʻia no ka baldness holomua i haʻi ʻia i nā wahine.

Hoʻokomo ʻia ka Balm no nā kāne ʻo Alerana ka mea kiʻekiʻe loa o nā mea ikaika a ua noi ʻia no ka hoʻohana ʻana i nā kāne wale nō me ke kiʻekiʻe o ka lauoho lauoho. Hoʻokumu ʻia ka lāʻau lapaʻau no ka mālama ʻana o nā alopecia kāne, no laila e hana ikaika a wikiwiki hoʻi. A noi ma topically i ka wahine, loaʻa paha i ka hopena ka hopena o ka hopena (no ka laʻana, ka ulu ʻana o nā mea "maikaʻi ʻole).

ʻLoe a me ke kākele

ʻO Alerana Balm Spray kahi waiwai wai no ka hoʻopili ʻana i nā aʻa o nā ʻalihi. Hoʻokomo ʻia ka wai i loko o kahi pahu me kahi nozzle pīpī maʻalahi. ʻAʻohe ʻano kala, hoʻōki wikiwiki, ʻaʻole hao i nā aahu lole a maloʻo paha. Hoʻolaha ʻia ka maʻa ʻana i ka wā e hoʻohana ai i ka bōmī i ka peʻa he 1 ml. i kekahi, kahi a 7 paha i ka paʻi ʻia o ke poʻo o ka pīpī. Hoʻopili ʻia ka lāʻau lapaʻau ma luna o ka palaka i loko o nā wahi pilikia, a ma hope pono e hānai ʻia. Pono ʻia ka bōlā wahine i nā manawa 1-2 i ka lā (1 ml.), Kāne - like like.

Inā ʻoe e hoʻohana i ka mea hana i ka manawa 1 i kēlā me kēia lā, hiki iā ia ke pale i ka holomua o alopecia.Ke hoʻopau nei ka maʻi bald e hiki mai i kahi ʻano o nā maʻi a me ke koʻikoʻi loa, no laila, ma hope o ka hoʻopau ʻana i kēia mau kumu, hiki ke hoʻopau koke ka mālama iā Alerana.

Hoʻokomo ʻia kahi papa e ʻoi ai ka hana (2 mau noi o Alerana i kēlā me kēia lā) no ka poʻe i nalowale i kahi mahele nui o ko lākou lauoho a pono ai e hoʻihoʻi hou mai. Pono nā papa he 3-4 malama i ʻelua ma ka makahiki inā e ulu mālie ka ulu ʻana o ka lauoho me nā makahiki. Hoʻohana ʻia ka hoʻohana mau ʻana o ka hoʻomākaukau ʻana o ka hana ʻo Alerana, ʻoiai me ka androgenetic alopecia, ma hope o ke hoʻopau ʻia ʻana o ka lāʻau, e hoʻi hou ka lauoho i kona mau waiwai mua.

Ua hōʻike ʻia ka hoʻohana ʻana o ka balm a me ka shampoo Aleran:

  • me ka emi iki o ka lauoho
  • i mea e pale ai i ka holomua o ka baldness,
  • i ke ʻano o kahi kākoʻo kākoʻo i ka manawa o ka hoʻomaʻemaʻe ʻana i ka mālama ʻana me ka hoʻāʻo ʻo Balsam.

Nā Hoʻohui ke kūlike o ka maʻi a me ke ʻano nui loa i kā lākou mau hana i ke ala o Aleran therapy.

Nā hopena hopena

ʻO ka maʻamau, ʻoi ka maikaʻi o ka hoʻomākaukau ʻana o Aleran. Loaʻa nā hopena ʻaoʻao. Aia kekahi hopena o ka ulu ʻana o ka lauoho i makemake ʻole inā hiki ke loaʻa koke ka lāʻau i kahi wahi o ke kino a i ʻole paha ke alo. No laila, kauoha ʻia ka mālama ʻia e mālama pono. Hoʻokomo ʻia ka ingestion o ka moacidil! ʻO ka lāʻau lapaʻau he lāʻau lapaʻau hypertensive ikaika, akā me ka hoʻohana o waho ʻaʻole i pili me kahi loli i ke kaʻe o ke koko.

ʻO nā mea mālama palekana

Inā hoʻomaka koke a nalowale ka lauoho me ka hoʻohana ʻana, e kamaʻilio koke i ke kauka. Ua ʻae ʻia ka noi pū ʻana o ka hoʻomākaukau ʻana a Aleran a me nā ʻoihana pena ke ʻano, akā ma hope o ka hoʻohana ʻana i ka lāʻau lapaʻau, pono ke kali i 5-15 mau minuke ma mua o ka pau ʻana. Ma mua o ka ʻae ʻana a me ka kuhi ʻana, pono ʻoe e holoi holoi i kou lauoho e holoi i nā koena o ka lāʻau.

ʻO ka pinepine me ka androgenetic alopecia, ka mea i ka kāne a me ka poʻeʻelemakule, ma hope o ka pau ʻana o ka mālama ʻana, hoʻomaka paha nā lauoho hou e hāʻule hou. No laila, e hoʻohana pono nā mea maʻi me kēia ʻano alopecia iā Alerana ʻelua o ka makahiki, e hāʻawi ʻia ke kākoʻo no ke ʻano o ka lauoho lauoho a me ka hana mau o nā follicle.

ʻO kahi hopena e hoʻopau ai i nā pilikia o ka lauoho

ʻO kahi makana maoli no ka poʻe e manaʻo nei i ka huluhulu nani i ke kāʻei hou o ka hoʻoliʻi hou o ka lauoho. Hōʻalua ia i nā huahana ʻelua: kahi bū i ka būlū a me kahi pūʻulu o nā moʻo ʻana o ka lauoho lauoho Healthy massage. ʻO ke ʻano hoʻohui like ʻana e hoʻihoʻi i ka ikaika o ka lauoho a hāpai i kona hana hou ʻana me ke ʻole baldness a i ʻole ka pohō koʻikoʻi, e like me ka mea i ʻike ʻia e nā loiloi mai nā mea hoʻohana aloha.

ʻO nā mea ikaika o ka balm o ka puna i: pinacidil, D-panthenol, a me ka ʻawaʻawa nettle.

Pinacidil - ua koho ʻia kēia Mākeke e hoʻopilikia pono i nā follicle o ka lauoho, hoʻomaikaʻi i ka kaila o ke koko, hoʻoikaika nui iā lākou, a hoʻoliʻi i nā hopena androgen. Ma muli o kēia hopena, hoʻihoʻi ʻia ka follicles lauoho, ua lōʻihi ka ulu o ka ulu no ka lauoho, pau lākou i ka hāʻule. He ʻano mea ʻole ka Pinacidil, kahi mea liʻiliʻi ʻole (i nā loiloi a lākou e nānā pono ai i kēia).

Hoʻopūpū maikaʻi ʻo D-panthenol i ka poʻo, pale i nā kelemona, hana i ka lauhala a maikaʻi hoʻi ka lauoho.

ʻIli a Nettle - kahi ʻāpana mai nā ʻāpana home kahiko, e hoʻihoʻi i ka lauoho maoli a hoʻonaninani i nā kelima sebaceous.

ʻO ka balm hana - ʻuʻoki a me nā hopena

ʻO ka pahuhopu nui o ka balm spray he mālama ʻia, ʻaʻole ia ka hana ʻana i kahi hopena pōkole pōkole. Me kona kōkua, ua hoʻihoʻi hou ʻia ka hana o ka hōʻiliʻili o ka lauoho, kahi, ma muli o kekahi mau kūlana, ua haki ʻia, nā puka ʻana o ka lauoho ulu ʻole "ala aʻe", a hoʻomaka ʻia ka ulu hou ʻana.

ʻO ka hana hope aʻe e hoʻoikaika a hoʻomaikaʻi hou i nā hiʻohiʻona o ka lauoho wā e loaʻa nei.

Ua hōʻike ʻia nā noiʻi noiʻi a me nā loiloi mea hoʻohana i nā hopena balm i kēia aʻe:

  • ma hope o hoʻokahi pule o ka hoʻohana ʻana, ua hoʻemi ʻia ka nui o ka lauoho e ka neʻe ʻana i ʻekolu mau manawa,
  • ua lilo ka lauoho, ua māiʻe ka mānoanoa o ka lauoho.
  • ulu ka lauoho ma mua o ka ulu wikiwiki
  • Hoʻomaka ke kala lauoho kūlohelohe
  • ʻaʻole i ʻike ʻia nā hopena maikaʻi ʻole.

ʻO ka loiloi o ka poʻe i hoʻohana i ka lāʻau lapaʻau e hōʻoia i ka mea, ma hope o ka noi ʻana i ka balm, e loaʻa ka lauoho i ka maemae a me ka elasticity, ua pau ʻole ke kāwele ʻia o nā ʻōlelo aʻoaʻo a me ke ʻano kilokilo ʻole, nā home home o nā ʻano kuhikuhi, no ka manawa like, ʻaʻole i hāʻawi ʻia.

He aha ka stemoxidin

He meaʻoluʻolu loa ke waiho i nā curls me ke aloha a me ka nānā, ʻoi loa a hiki i kēia manawa ua leʻaleʻa lākou i ka lōʻihi a me ka ikaika, akā ke helehelena o ke ʻano o ka mea i like me ka stemoxidin no ka ulu ʻana o ka lauoho i mea ʻole a me nā hana ʻē aʻe i kōkua i ka hoʻoponopono i kēia pilikia. Pono e ʻōlelo koke ʻaʻole nā ​​wahine wale nō e nalowale i nā nalowale, a me nā hoki ʻokiʻoki a me ke kēpau kekahi, nā kāne, i kekahi papa a i kekahi, ua ʻike pinepine ʻia nā pilikia lauoho.

No ke aha e huahana nui ai kēia huahana me nā wahine .. >>

A maikaʻi maikaʻi ʻo Stemoxidin hiki ke kōkua koke i ka wahine a me ka kāne. Pehea e hana ai kēia mea hana kupanaha? E hoʻomaka, e hoʻomaopopo mākou i ka hala ʻana o ka lauoho i nā manawa he nui i kona ola: ulu, ulu a lilo ke poʻo, a laila ke hoʻololi ʻia i kekahi lauoho ʻē aʻe. Ma mua o ke komo ʻana i kahi hana hou, hele mai ka "hibernation", i ka wā e manuahi ai ka lauoho a lohi i ko lākou ulu ulu ʻana. I kēia manawa, hele ka launa pū me nā cell cell populasyon a hoʻomaka ka wā ulu.

Akā inā loloa ka lauoho o ka lōʻihi loa i ka "hibernation", e waiho ana i "ʻole" a, no laila, ʻāwili nā curls a ulu mālie iki. I mea e ulu ulu ai ka lauoho i ka wā hoʻomaha, pono e hoʻopuka i nā mea kanu pono i kona waihona. ʻO kēia ka mea e hana ai ka stemoxidine ke kuhikuhi iā. E heluhelu hou aʻe e pili ana i nā pilikia me nā curl i loko o ka ʻatikala "ʻO ka nui o ka lauoho lauoho i ka wā hāpai."

ʻO ka hoʻohana nui ʻana o ka stemoxidin no ka ulu o ka lauoho

Ua ʻike ʻia kahi liʻiliʻi e pili ana i ka hoʻohana ʻana i ka stemoxidine e hoʻolōʻihi ai ka ulu ʻana o nā curls. Akā hiki iā mākou ke haʻi aku me ka hilinaʻi o kēia hana maoli ka hopena i ka mālama ʻana i nā poho o ke kaʻi, ʻelua ma ke ʻano mua a i ka hakahaka kāne kāne ʻōpiopio. Ua hoʻokuʻu mua nā hui he laina o nā huahana-i nā stemoxidine a, ʻoiaʻiʻo, ua loaʻa nā mea waiwai ʻē aʻe ma laila:

  • nā aila maikaʻi
  • ʻōpala o nā mea kanu a me nā pua,
  • nā mea kanu mai nā mea kanu ʻokoʻa,
  • nā mea kūpono meaʻai kūpono pono no ka moisturizing curl.

ʻO kahi hopena kūpono e hoʻihoʻi i kou lauoho no ka 96% wale o ke kumukūʻai. Hāʻawi i kahi .. ..

I kēia manawa, he mau mea hou kaʻuhele, no ka mea ke hoʻomau nei nā ʻepekema i ka noiʻi i ke kahua o ka hana i manaʻo ʻia o kēia ʻano hana.

Akā hoʻokahi mea maopopo iki - ʻo ka hoʻohana ʻana o ka stemoxidine e kōkua i ka pilikia me ka alopecia, a me ka nalowale o nā ʻōlima ma hope o ka hānau ʻana o ka wā hānau.

Mai ka manawa o ka "hibernation", ʻaʻole e lohi ka lauoho, akā, me ka loaʻa o nā mea kanu, ola lākou "hoʻōla" koke a hoʻomaka i ka ulu a ulu. No ka nānā aku i ka ʻike ma loko o ka ʻatikala "No ke aha e loaʻa ai ka lauoho lauoho i ka wahine."

ʻO nā huahana a Stemoxidine

Ma kahi o nā mea āpau o luna, pono e hoʻomaopopo ʻia ka hopena o ka stemoxidin no ka ulu ʻana o ka lauoho ʻaʻole i kōkua wale i ka hiki i ka pilikia o ka curl loss, akā hiki nō iā ia ke hoʻoikaika i nā lula mai loko mai.

ʻO ka pinepine, ʻo ia ka mea i hiki i nā nū ke hiki ke komo i ka "hele" no ka hopena

ʻO kēia pale āpau i ka ʻohi i nā curl e ulu a ulu i waho, akā ʻo ka hoʻohana ʻana i ka stemoxidin no ka lauoho e kōkua i ka hoʻopau ʻana i kēia pilikia. ʻO nā kahawaiʻu i nā puna, nā māka, nā shampo a me nā mea i hōʻona ʻia i loko o ka "ʻano" maoli o kēlā me kēia lauoho a hana mai loko. Ke hāʻawi nei i ka manawa, ke lilo holoʻokoʻa o nā curl e ulu wikiwiki, a ʻo ka mea nui, ikaika a ikaika hoʻi, ʻaʻole ka lohi i kahi manawa hiamoe no ka manawa lōʻihi.

ʻO ka Anastasia Sidorova ka lauoho kupanaha maikaʻi loa. Akā, ʻaʻole i lōʻihi loa, ua hakakā ke kaikamahine me ka lau o ka lauoho.

Loaʻa i nā huahana nā Stemoxidin nā lāʻau lapaʻau hou ae hiki iā ʻoe ke aʻo hou aʻe e pili ana i kēia ma ka kūkākūkā me kāu kauka. ʻOiai he huahana hou kēia, a laila paha kēia ke hoʻoponopono maoli nei i nā pilikia āpau me ka loaʻa ʻole a nānā i nā kolo. Heluhelu hou i ka Leli Hōʻuluʻulu lauoho - Nā kumu a me nā hoʻōla ʻana. Ua maopopo mua paha ʻoe e pili ana i kēia huahana lauoho hou?

Aloha kaikamahine! ʻAʻole hiki iaʻu ke kōkua akā ke kaena - ua hiki iaʻu ke hoʻohuli i koʻu lauoho pōkole a pōkole i nā momona, nā curls lōʻihi. I ka home!

ʻAʻole kēia he hoʻonui! ʻO koʻu lauoho maoli. Me ka ʻole o ke kālai ʻia ʻana a me nā ʻano "hoʻopunipuni" - me he mea lā! Hoʻopau? No laila, kaʻu moʻolelo. >>>

Stemoxidin no ka uluʻana o ka lauoho - kahi panacea no nā wā e hiki mai ana a i ʻole i nā ʻōlelo hoʻohiki ʻole

ʻO ka hoʻohaʻahaʻa a me ka hoʻoiho ʻana i ka lauoho, kahi hoʻomohala i ka alopecia i nā kāne a me nā wahine he hanana maʻamau. ʻAʻole hiki ke nānā ʻia nā loli o ka ulu ʻole i ke kiʻi ma muli, e hana ʻia nā hana ikaika (nā hana kūikawā, ka hoʻohana ʻana i nā lāʻau e ulu ana i ka ulu ʻana i ka ulu. ʻO kahi puʻuwai koʻikoʻi i ka hoʻoponopono ʻana i nā pilikia o nā lauoho, ua hana ʻia e nā ʻepekema Farani ma L'soreal Research, e hoʻokumu ana i ka stemoxidin no ka ulu ʻana o ka lauoho. ʻO ka māhele hou ka mea nui e hoʻokūkū ai i ka minoxidil, kahi mea hoʻoikaika maikaʻi i ka ulu ʻana o ka lauoho. He aha ka mea huna o stemoxidine, ke kumuhana o kāna hana e hōʻike ʻia ma hope aʻe o ka ʻatikala.

ʻO ke kumu o ka hana

ʻO ka hana ʻana o ka stemoxidin me kekahi mau haʻawina lōʻihi a me nā hana hōʻeha no nā cell stem. ʻO ka pahuhopu nui o nā mea hoʻomohala e hoʻopili i kā lākou hana, hoʻokaʻawale i ka hoʻokaʻawale a hoʻāla i ka follicle, akā ʻoi aku ma mua o kēlā.

ʻO ke kaulike ola o kēlā me kēia lauoho, ua māhele ʻia nā ʻepekema i nā ʻāpana.

  • anagen - ke kūlana ikaika loa, i ka wā e ulu ai ka lulu lauoho. Mahia kēia manawa e hiki i ka 5-6 makahiki,
  • catagen - ka wili paʻa, hui pū ʻia me ka hoʻokaʻina o nā hana i loko o ka follicles a me ka pau ʻana o ka ulu. I ka ʻōlelo o ka manawa, hana kēia kaʻina ma kahi o hoʻokahi mahina. Ma muli o kēia, ua ʻike ʻia ka atrophy o ka pale o ka lauoho, nā pōkole o ka pōpoki lauoho, hoʻokokoke i ka hiʻohiʻona o ka ʻili,
  • kelepona - He wā kēia no ka hoʻomaha a me ka neʻe o ka lauoho. Ka loli nui ka wā hiamoe no ka follicle a hiki ke lōʻihi mai nā malama a hiki i 30 mau makahiki.

Ua nānā pono i nā kānaka ʻepekema a puni ka honua i nā hana o ka ulu a me ka hoʻokū, hoʻonui ʻia kā lākou hoʻolālā i ka mālama ʻana i ka lauoho. ʻO kahi nānā hou loa i ka hoʻoulu ʻana o ka ulu e hana nei e nā ʻepekema o Loreal laboratories, makemake lākou i ka hoʻomaha hoʻomaha. Ua hiki iā lākou ke synthesize i kahi mea e hana ai i nā huaʻala o ka follicle, e hoʻomaʻamaʻa nei i kahi nohona hypoxic a puni lākou (kokoke ʻole o ka oxygen).

ʻO kēlā mau hoʻololi, e like me ka mea i huli, e hoʻonāukiuki i nā pūpū i hoʻokaʻawale a hoʻāla i nā follicle i ʻole ka hana ʻana, e hoʻoulu ai i ka ulu ʻana o kahi pulu lauoho hou. ʻO ka inoa o kēia ʻano mea, ʻo stemoxidine.

No laila, ea ke kumumanaʻo o ka hana o ka mea ʻenehana i ka hana ʻana i nā kūlana maikaʻi loa no ka hoʻokaʻina ikaika ʻana o nā hua lāʻau, ka ala ʻana o ka follicle, kona neʻe ʻana mai ka hoʻomaha hoʻomaha i ka ulu ulu ulu.

E makaʻala! Ua ʻōlelo ka poʻe ʻepekema Loreal e hoʻohana i ka hoʻohana ʻana i ka stemoxidin i ka hana o nā follicle hou. Kuhi lākou i ka ulu o ka lauoho ulu a me ka hoʻonui ʻana i ka nui o nā follicle o ka lauoho i ka manawa like.

I nā hihia ua hoʻopili ʻia

Hoʻokomo wale ʻo Stemoxidin mahele hoʻohui ia i nā mea masks, lotions, serums, ampoules a me nā mea hoʻoulu ulu e ulu.

Manaʻo ia e hoʻohana i nā huahana me kahi mea hoʻomehana i loko o ia mau hihia:

  • i ka maʻi maʻi alopecia o nā ʻano like a me nā ʻano,
  • ʻulu nā lauoho
  • aia kekahi o nā lauoho ʻokoʻa ma nā wahi ʻokoʻa a i ʻole ma luna o ka ʻili o ke poʻo.

Hāʻawi ia e hoʻohana i nā mea hoʻoulu ulu me ka stemoxidin no ka poʻe makemake i nā curls lōʻihi a mākaukau.

Nā Hoʻohui

Piʻi ka mea hana o ka stemoxidin i ka palekana piha o ka lāʻau. Hāʻawi ʻia ka hilinaʻi ʻia o nā mea hoʻohana e ka loea lōʻihi a me ka nānā ʻana o ka ʻenehana hoʻolālā ʻana. Aia nā mea maʻi e kanalua i kēlā mau ʻōlelo hoʻohiki, ma muli o ke ʻano ʻōpio o ka hoʻolālā ʻana a me ka ʻike ʻole ʻia o ka hana ikaika e nā ʻepekema waho, nā loea.

ʻO kekahi kumu: ʻo Stemoxidin he wahi o nā huahana lauoho. Hōʻalo ʻia mai kahi huahana huahana e pono ai no ka poʻe maʻi me ka intolerance pilikino i kāna mau ʻāpana ʻē aʻe.

Nui! ʻAʻohe hopena hopena koʻikoʻi i ka wā e hoʻohana ai i ka cosmetics me stemoxidine. Akā naʻe, ʻaʻole kēia he kumu e haʻalele i nā koi o ka mea hana a me nā ʻōlelo a ka mea loea.

ʻO nā keʻena me nā hoʻohui o kahi mea hoʻonāukiuki he kumukūʻai kiʻekiʻe. No ka laʻana, ke kūʻai aku nei i nā ampoules e pili ana i ka nalowale ʻana o Vichy / Vichy Derkos Neozhenik (28 mau ʻāpana i kahi ʻeke) e uku ana i ka 4,600 rubles. ʻO Shampoo mai ka papa like, me ka nui o ka 200 ml, e loaʻa ana i kahi awelika o 800 rubles.

Nā maka māmā no ka lauoho maloʻo

Ua hoʻohana maikaʻi kā mākou poʻe heluhelu iā Minoxidil i ka hoʻihoʻi ʻana o ka lauoho. Ke ʻike nei i ka kaulana o kēia huahana, ua hoʻoholo mākou e hāʻawi iā i kou makemake.
Heluhelu hou ma aneʻi ...

ʻO ka mālama ʻana i ka lauoho maloʻo a maloʻo e pili ana i ka hoʻohana ʻana i nā mea hana kūikawā e kuhikuhi ana i ka moisturizing a me ka hoʻouluulu ʻana i nā kūloko hoʻoneʻe. ʻO kaʻoiaʻiʻo, hiki iā ʻoe ke hele i ka hale kūʻai a kūʻai i kahi maskila i hoʻomākaukau ʻia i kaʻaila, a i ʻole e kuke iā ʻoe iho. E hōʻoiaʻiʻo, he mask no ka lauoho maloʻo ma ka home e hoʻihoʻi i ka lauoho a hoʻihoʻi i ka elasticity e maloʻo ka lauoho. ʻAe, a ʻo nā kumu kūʻai ʻoi aku ka uku!

Moisturizing Dry Hair Mask

Ke koi nui nei ka mascurizing ma muli o ka noi ʻana ma muli o ka noi me ka nani a me ke olakino. Eia kekahi o nā loea maikaʻi loa.

  • Kefir a i ʻole ka waiū waiū - 0,5 kīwī,
  • Aila (linseed, ʻoliva a pona paha) - 1 tsp.,
  • Rye berena - 1 ʻokiʻoki.

Pehea e hana ai i ka mask:

  1. Kāwili ʻia i nā mea āpau a pau i loko o kahi kīʻaha maʻemaʻe.
  2. E noi i ka lauoho no nā minuke 30.
  3. Holoi i koʻu poʻo me ka wai maʻemaʻe me ka hoʻohana ʻole i ka shampoo.

Inā makemake ʻole ʻoe e hoʻolimalima i ka manawa no ka hoʻomākaukau ʻana i nā mea hoʻonoho, e hoʻohana i nā ʻōlelo aʻo no nā mea palau maikaʻi loa - e holoi i kou lauoho me ke kefir.

  • ʻO nā paila keu - 2 pcs.,
  • Oa aila Olive - 1 tbsp. li.,
  • Ka meli - 1 tbsp. la l

Pehea e hana ai i ka mask:

  1. Kāwili i ke kāwili āpau a hiki i ka moʻo.
  2. E hoʻopili i ka mask i nā aʻa, a a laila e hoʻokaʻawale iā ia me ka lōʻihi o ka lauoho.
  3. Hoʻanahana mākou i nā kaula i kahi kapa mahana a kali i hoʻokahi hapalua o ka hola.
  4. E holoi i kou lauoho me ka shampoo.

  • Kahi aila (almond a i ʻole buckthorn moana) - 2 tbsp. li.,
  • Lī wai lemona - 1 kiʻi.

Pehea e hana ai i ka mask:

  1. E hoʻomoʻi mālie i ka aila ma luna o ka lōʻihi o ka lauoho maloʻo.
  2. Ke kali nei mākou ma kahi o 20 mau minuke a holoi i ka huahana me ka wai mahana.

Kala aila + meli

  • Lulu (sunflower a i ʻole ka lau) - 1 tbsp. li.,
  • Ka wai meli - 2 tbsp. li.,
  • Manaʻo - 1 tbsp. la l

Pehea e hana ai i ka mask:

  1. Hoʻohui i nā mea waiwai o ka home home.
  2. E hoʻokaʻawale i ka lauoho i kahi mahele a kau i ka mask ma nā aʻa a me ka ʻili.
  3. Ke kali nei mākou ma kahi o 40 mau minuke, e ʻoki nei i kona poʻo i loko o kahi pāpū mahana.
  4. Holoi koʻu poʻo i ka "mode maʻamau".

Inā makemake ʻoe e hoʻomaikaʻi i ke ʻano o kou lauoho, pono e uku pono ʻia i nā shampoos a me nā pāpale āu e hoʻohana ai. ʻO kahi kiʻi weliweli - i ka 96% o nā shampu o nā inoa kaulana nā mea i hoʻopau i ko mākou kino. ʻO nā mea waiwai nui e hoʻokau i nā pilikia a pau ma luna o nā kāpili e koho ʻia he sodium lauryl sulfate, sodium laureth sulfate, coco sulfate, PEG. Hoʻopuka kēia mau mea kanu i ke ʻano o nā curls, lilo ka lauoho, nalowale i ka elasticity a me ka ikaika, nalowale ka kala. Akā ʻo ka mea ʻino loa ʻo ia ka komo ʻana o ka ʻiole i ka pehu, ka puʻuwai, ka ʻōpū, e hōʻiliʻili i nā ʻōpū a hiki i ka maʻi kanesa. Kūleʻa mākou iā ʻoe e hōʻole ma ka hoʻohana ʻana i nā mea i pili ai kēia kemana.

I kēia manawa, ua hana ka poʻe loea o kā mākou papa hoʻoponopono i ka loiloi o nā shampoos free-sulfate, kahi i lawe mua ʻia ai nā wahi mua e nā ʻoihana ʻo Mulsan Cosmetic. ʻO ka mea hana wale o nā mea kūlohelohe āpau. Hana ʻia nā huahana a pau ma lalo o ka mana kūpono a me nā ʻōnaehana hōʻoia.Manaʻo mākou e kipa aku i ka hale kūʻai kūhelu ʻoihana pūnaewele ʻo mussan.ru Inā kānalua ʻoe i ka kū maoli o kou mau mea hiki ke nānā aku, e nānā i ka lā i hala.

Nā Mea Naki Mea Nihi No nā ʻōpala Huipuia

Pono pono ka lauoho maloʻo e hoʻoiho mau. Hana i nā maka momona no ka lauoho maloʻo ma ka home e hoʻoponopono i kēia hana ma ka 100%. Hiki iā ʻoe ke hōʻoia i kēia mea me ka hoʻohana ʻana i kekahi o kā mākou ʻāpana.

ʻO ka meli, aʻulaʻula a me ka cognac

  • Cognac - 1 tbsp. li.,
  • Olive aila - 1 tsp.,
  • Kūmole (wai) - 1 pc.,
  • Ka meli - 1 tbsp. la l

  1. Kāwili i ka cognac, ka meli, ka hua a me ka aila.
  2. Mālama i ka papalupepa i loko o nā ʻeke pale a hōʻiliʻili iā lākou i loko o kahi pūpū. Mahalo i kēia lauoho, e komo wikiwiki ka huahana i ka lauoho a hiki ke hoʻihoʻi iā ia mai loko.
  3. Holoi i ka mask ma hope o 20-25 mau minuke.

  • Nā hua pua - 2 tbsp. li.,
  • Oatmeal - 2 tbsp. li.,
  • ʻO ka wai ma kahi aniani
  • ʻAila Burdock - 1 kiʻi.

Pehea e hana ai i ka mask:

  1. Hoʻohui i ka oatmeal a me nā palaʻai i loko o kahi mea kanu kāwele.
  2. Hoʻopaʻa mākou i ka ʻano me ka wai wela. ʻAʻole koʻikoʻi ka laulā, akā ʻaʻole maoli ka wai.
  3. E hoʻopili i ka huahana i ka lauoho (i ke ʻano o ka wela).
  4. Ma hope o ka hapalua hola, holoi i koʻu poʻo me ka shampoo.

ʻO kahi maka ākea kaulana loa, ua kamaʻilio mākou i kēia manawa.

  • Wai - 1 liter,
  • Mustasa (pauku) - 3 tbsp. la l

  1. E hoʻomehana mākou i ka wai i kahi ʻāpana 70.
  2. E ninini i ka pauku mustard me kēia wai.
  3. Hoʻopili mākou i ke ʻano i nā kūloko a me ka maʻi.
  4. Ma hope o 40 mau minuke, holoi i ka mask me ka wai mahana.

Laili aila + huaʻai

  • Kūlau lau - 1 pc.,
  • Kila lauʻaila (ʻaila, lau a hua ʻōpala paha) - 2 tbsp. la l

Pehea e hana ai i ka mask:

  1. E kāwili i ka huaʻai me ka nui o ka aila o ka aila.
  2. E kāwili i kēia hoʻopili i nā manamana a kau i ka pāpale mahana.
  3. Holoi i ka mask ma hope o kekahi mau hola.

ʻO ka olio a me ka ʻaila no nā ʻōwili maloʻo a maloʻo

  • Castor - 1 tbsp. li.,
  • Kūpono - 1 tbsp. la l (no nā curls lōʻihi, e hoʻonui nui ʻia nā pae.)

  1. Hoʻohui i ka pata me nā rum.
  2. Hoʻokomo mākou iā lākou i ka lauoho ma mua o ka holoi ʻana.
  3. E hoʻolapalapa i kou poʻo i kahi kāwele mānoanoa a kali i ʻelua mau hola.
  4. E holoi i kou lauoho me ka shampoo.

ʻO Nettle no nā kulu maloʻo

  • Nā lau ʻōpio - 2 tbsp. li.,
  • ʻO nā lau ʻōpio - 2 tbsp. li.,
  • Wai - 1 liter,
  • ʻO ka cider Apple cider - 1 tbsp. li.,
  • ʻO ka aila ʻaila kai - 1 tbsp. la l

Pehea e hana ai i ka mask:

  1. Hoʻokomo mākou i ka ʻupena liʻiliʻi i nā ʻāpana liʻiliʻi.
  2. E hoʻopiha me ka wai kuke a kuke no ka hapalua hola ma luna o ke ahi mālie.
  3. Hoʻopili mākou i ka huahana a hoʻohui pū i ka vīneʻa a me ka aila.
  4. E noi i nā kuʻuna no 20 mau minuke, a laila holoi.

Uwili kikohi Lohi

Hoʻopili ʻia ka lauoho maloʻo ma ka emi o ka aila ʻole paha. ʻO ka hoʻohana pinepine ʻana i ka mask firming no ka lauoho maloʻo ma ka home, hiki iā ʻoe ke pale i kēia kaʻina hana.

ʻO ka lau aila momona a me ka momona burdock

  • ʻO ke aʻa Burdock - 1 pc.,
  • Aila (burdock a i kahi pua nani) - 10 tbsp. li.,
  • ʻO ka waiora A - 5 kahe.

Pehea e hana ai i ka mask:

  1. Holoi a ʻili ʻia i ke aʻa ʻāpala i mau ʻāpana.
  2. E hoʻopiha iā lākou me ka aila ʻaila a waiho i loko o kahi uliuli no nā pule he 2.
  3. E hoʻohui i ka huaora A a kau i ka mask i ka lauoho e maloʻo.
  4. Holoi ma hope o ka 30 mau minuke.

Ua hoʻohana maikaʻi kā mākou poʻe heluhelu iā Minoxidil i ka hoʻihoʻi ʻana o ka lauoho. Ke ʻike nei i ka kaulana o kēia huahana, ua hoʻoholo mākou e hāʻawi iā i kou makemake.
Heluhelu hou ma aneʻi ...

  • Ka meli - 1 tbsp. li.,
  • ʻAila hinu - 2 tsp.,
  • Lemon wai waiola - 1 tsp.,

  1. Kāwili ʻia nā māhele i loko o kahi kīʻaha maʻemaʻe.
  2. Mālama i ka lauoho polū no 15 mau minuke.
  3. Holoi koʻu poʻo i ke ala maʻamau.

  • ʻO Jojoba aila - 3 tbsp. li.,
  • Lemon wai waiū - 2 tsp.

Pehea e hana ai i ka mask:

  1. Hoʻopili mākou i nā ʻāpana ʻelua.
  2. Kāpili i ka lauoho maloʻo a hoʻopau maikaʻi.
  3. Hōʻoiaʻiʻo e kāʻei i kou poʻo i kahi pāpū mahana a ʻaʻole e haʻalele ka aila.
  4. Ma hope o 20 mau minuke, holoi i ka huahana me ka shampoo.

Ma ke ala, he mea waiwai e pono ai hoʻi:

Nā maka no ka lauoho maloʻo me ka dandruff

Me ke ʻano o ka lauoho maloʻo, ʻike pinepine nā makika like ʻole a me ka maikaʻi ʻole. Hiki iā ʻoe ke hōʻemi me ka hoʻohana ʻana i nā kuʻina hoʻohana maʻamau.

  • Castor - 1 tbsp. li.,
  • Kālā ikaika - 1 tbsp. li.,
  • Vodka - 1 tbsp. la l

  1. Kāwili ʻia nā māhele o ka mask i kahi kīʻaha maʻemaʻe.
  2. Malolo i ka huahana i loko o ka pena.
  3. Holoi me ka wai ma hope o hoʻokahi mau hola.

  • Ka wai kāpala - 1 tbsp. li.,
  • Castor - 1 tbsp. li.,
  • Aloe wai - 1 tbsp. li.,
  • Ka meli - 1 tbsp. la l

  1. Hoʻohui pū mākou i ka wai momona kol hou, ka meli wai, kaʻaila castor a me nā wai aloe.
  2. Malolo i ka huahana i loko o ka pena.
  3. Ma hope o 7 mau minuke, e holoi me ka wai.

> Kāpaki ma kahi pāpale no ka lauoho maloʻo

  • Waiwai kāleka - 1 tbsp. li.,
  • Nā kikowaena - 1 tbsp. la l

Pehea e hana ai i ka mask:

  1. Kāwili ʻia i ka wai ʻaila me ka līwī ʻia.
  2. Maliki i loko o ka pena i nā hola ʻelua.
  3. E holoi i kou lauoho me ka shampoo.

ʻO ka masks home e hoʻomālamalama i nā kaula kuʻuna, e ʻilohilohi a ʻālei. E hana hou iā lākou i ʻelua manawa i ka hebedoma, a i hoʻokahi mahina ke lilo nei kou lauoho i ke kumuhana o ka lili a me ka hoʻohanohano o nā wahine e puni ana.

ʻO Vichy Dercos Neogenic Series

ʻO kekahi mau huahana no ka mālama o ka lauoho mai ka inoa Vichy kaulana i loaʻa nā ampoules a me kahi shampoo e hoʻomaikaʻi i ka ulu a me ka hoʻokaʻawale o ka lauoho.

ʻO nā ampoule Vichy Dercos Neogenic nā lālā o ka lāʻau lapaʻau. Ua hiki iā lākou ke hoʻoponopono i ka pilikia o ka pohō ʻana o nā lauoho me nā kāne. ʻO ka loiloi o kahi huahana kūlehu ka 5% o stemoxidine, ka mea hana hoʻomehana kumu.

E noi i nā ampoule no ka ulu o ka lauoho i ke kauoha i hala iho nei:

  1. E hoʻokau i hoʻokahi ampoule o ka huahana i ka mea noi (i komo pū ʻia i ka helu) a hoʻomoʻi i kona alopihi.
  2. Ma hope o ka kaomi ʻana (no laila ke hōʻailona ka mea noi aku i ke wehe ʻana o ke ampoule), kaomi ke kaomi ʻoniʻoni ma ka hihia.
  3. Mākaha i ka wai o ka ampoule ma ka ʻaoʻao. Pono ka lauoho maemae.
  4. Hana i kahi miki māmā o ke poʻo, ʻili i ka huahana i loko o ka ʻili. Nāu e ʻōwili.

Hoʻolohe ʻia ke kaʻina hana i kēlā me kēia lā, i ke kakahiaka a i ke ahiahi ʻaʻole he mea nui ʻole, 1 ampoule. ʻO ka mea mua, uku nā nānā i nā wahi pilikia o ka lauoho. ʻO ke papa ʻōlelo aʻoi aku e mālama i nā mahina 3 mau mahina. Inā hiki, mālama ʻia ka lāʻau maʻi ʻo 1-2 i ka makahiki.

ʻO ke kumukūʻai o Vichy Dercos Neogenic ampoules he kupaianaha - ma luna o 4.6 tausani mau rubles.

Kūleʻa ka mea hana i ke kākoʻo ʻana i ka hana o nā ampoules me ka shampoo like. Hiki iā ʻoe ke hoʻomohala iā ʻoe iho i nā kikoʻī o ka hoʻohana ʻana i ka shampoo Dercos Neogenic mai Vichy, ʻo kona mau pono a me nā pōʻino o kā mākou pūnaewele.

Hoʻolau ʻO Redken Cerafill ʻOihana Stemoxydine 5%

Hoʻohana ʻia ka huahana no ka mālama lauoho lauoho i kēlā me kēia lā. ʻO ka hoʻonohonohoʻana o ka lāʻau'ōpiopio e loaʻa i ka stemoxidine 5%, menthol, ceramides, kahi paʻakikī o nā mea kanu SP-94.

Hoʻohana mau ka hana maʻamau o ka huahana i ka hana o nā follicle o ka lauoho, hoʻihoʻi i ka ikaika a me ka nani i nā curls. Ma 3 mau mahina o ka hoʻohana wale ʻana, hoʻohiki ka mea hana i ka nānā a me ka ulu ʻana o 1,700 lauoho hou, a me ka hoʻohaʻahaʻa ʻana o nā lauoho i loaʻa i ke aniani, i ʻālinihi ʻia e ka make ʻana, ʻae a me ka hana ʻana wela.

Pono ke Redken Cerafill Retaliate Stemoxydine 5% e pili ana i ka pae basal a me ke koʻokoʻo ponoʻī iho, ma hope aku, me kou mau manamana lima, e kaholo i ka mea i loko o ka integument no nā mau minuke 2-3. ʻAʻole pono ke holoi.

Loaʻa ka huahana i ka haki 90 ml. U kumukūʻai - he awelika o 2,300 rubles.

Ampoules lauoho lauoho Kerastase

ʻO ka mea hana o ka kūlike a me ka momona o ka lauoho Kerastase Densifique Stemoxydine 5% kahi manawa kūpono e hoʻihoʻi hou i ka nui o ka lauoho, nā mea e hoʻomaikaʻi ai i ka pehu a me ka maikaʻi o ka lauoho. Aia ka mea hana: ka molekule o ka stemoxidine i loko o kahi o ka 5%, kahi paʻakikī o nā peptides, hyaluronic acid.

Hōʻike ʻia ka mea hana i ka puka o nā ampoules. E kāwili i nā kiko o kahi ampoule i loko o ke poʻo a me ka lauoho basal i kēlā me kēia lā. ʻO ka lōʻihi o ka hopena me ka lapaʻau i hōʻike ʻia he 3 mau mahina.

Ma mua o ka hoʻohana ʻana i ka ampoule, kau i ka mea noi, ka mea e hele mai i ka pahu no ka mea lāʻau. Ke hoʻohana nei kekahi mau mea kūʻai aku i kahi pipette maʻamau e hāʻawi i ka kālā i ko lākou lauoho. Hoʻohālikelike koke ka huahana a ʻaʻohe pono e rinsing.

ʻO ke kumu kūʻai o ka mea hoʻoponopono Kerastase Densifique ma kahi o 7,5 tausani rubles. E like me kāu e ʻike ai, pono ka nani i nā kālā kālā nui.

ʻO L’Oreal Serioxyl Denser lauoho Stemoxydine Hair Serum

ʻO kēia kahi huahana kūʻokoʻa e hiki ai ke hoʻopau i ka pilikia o ka pohō o ka lauoho. ʻO kona hana kūpono nui ma muli o ka hana o nā molekala o ka stemoxidin a me neodesredin. Hoʻonui ka mea hana mua i ka hōʻola o nā follicle o ka lauoho, ka lua - he antiioxidant maikaʻi loa, e pale i ka palaki i ka hopena maikaʻi o nā mea kūlohelohe o waho.

Hoʻolako ʻia ʻo Denser Hair Thickness Serum i ke ahiahi. No ka hana ʻana i kēia, puʻu liʻiliʻi i kahi hoʻolālā (a 8 i hāʻule mai kahi pipette) ma ka ʻāina basal a ʻili, hoʻonoho no ka mau minuke 2-3 mau minuke. ʻAʻole pono ke holoi. E hana hou i ke kaʻina no 3 mau mahina i kēlā me kēia lā.

ʻO ke kumukūʻai o ka serum ma kahi o 2700 rubles.

Nā koho ʻē aʻe iā Stemoxidin

E like me nā mea ola e hiki ai ke hoʻopau i ka hoʻolilo lauoho a hoʻonui i kā lākou ulu, ʻike ʻia nā mea aʻe ma ka honua holoʻokoʻa:

  • minoxidil - ʻaʻole like me ka stoxoxidin, ke kau nei ka mea nui i ka mālama ʻana i nā follicles i loaʻa a hoʻopaʻa i ka hāʻule o ka lauoho. Ua hoʻomohala ʻia ka waiwai ikaika i ka makahiki 1950 a paʻa mau i ke kūlana alakaʻi i ka mālama ʻana i ke alopecia o nā ʻano like ʻole,
  • ʻO ka finasteride kahi lāʻau lapaʻau hormonal i hiki ke hōʻoki a hoʻoohi paha i ka maʻi baldness i nā kāne. Loaʻa iā ia nā contraindications, hoʻohana wale ʻia ma lalo o ke alakaʻi ʻana a kekahi loea i ʻike.

ʻO Stemoxidin kahi "molekele ola" no nā follicle o ka lauoho i lohi i kahi kūlana dormant. ʻO ka hana nui o ka waihona ka mea e hiki ke hoʻāla i nā follicle hiamoe a hoʻoulu i ka hiʻohiʻona o nā mea hou.

ʻO ke ʻano o ke ʻano maʻi me nā mea hoʻonaninani me ka ʻike loiloi ua hōʻoia ʻia a apono ʻia e ka poʻe alakaʻi ma ke ʻano o ka trichology. Hoʻomaopopo wale nō ʻaʻole i maʻalahi ke ʻano nā minamina like.

Nā wikiō hoʻohana pono

Kālā kālā no ka ulu ʻana o ka lauoho a me ka hoʻihoʻi.

Niacin no ka ulu o ka lauoho.

  • Hike Hike
  • Wehe
  • Mokuna
  • Kahuā
  • Kōkūuli
  • ʻO nā mea āpau no ka ulu o ka lauoho
  • Hoʻohālikelike i ka mea ʻoi aku ka maikaʻi
  • ʻO ka Botox no ka lauoho
  • Kalolipola
  • Lami

Ua ʻike mākou ma Yandex.Zen, kau inoa!

Stemoxidine - ʻoi wale anei ka mea i ʻoi aku ka minoxidil? ʻO ke ʻano hoʻonaʻauao hou ʻia e LʻOreal i ʻōlelo ai i hoʻokahi mau lauoho hou i nā wiki 6 wale nō! ʻO ka hoʻohālikelike o ka hui pū me kekahi mea ʻalaʻī aku ʻoi loa o Vichy Dercos Neogenic!

ʻAʻole i ka lōʻihi ma mua ua ʻike wau i ka hāʻule lauoho lōʻihi a lōʻihi. I mau mahina ua paʻakikī wau i ka kūleʻa like ʻole no ka mālama ʻana i ke kūmau ma o nā ʻano a i loko a i waho (nā loulou āpau ma ka hopena o ka loiloi) a ua hopena iaʻu i ka hōʻemi nui ʻana, a me ka mea nui, hoʻomau i ka nalowale. ʻOiai ke ulu maikaʻi nei ka lauoho hou i ka wā hāʻule o ka lauoho, ua kali wau no ka serie a Vichy Dercos Densi-Solutions e hoʻohui i nā hopena, hoʻoikaika a ulu i nā lauoho olakino hou, a kōkua wale i ka ulu ʻana i ka pū i loaʻa.

Hoʻohana nui ka serum i hoʻopili i ke aʻa, e ala ana i ka follicles hiamoe, a no laila, e hoʻoikaika nei i ka ulu ʻana o ka lauoho hou. Me kēlā me kēia noi, lilo i ka lauoho i ʻoi aku ka ikaika a mānoanoa hoʻi.

ILOAʻI

Ma Vichy, hele like ka laina holoʻokoʻa o Densi-Solutions i ke kākahu, puʻu, i loko o kahi kīkena. ʻAʻohe o serum:

ʻO STEMOXIDINE 5% kahi papa polenine me ka hoʻomaʻamaʻa lapaʻau i hōʻoia ʻia. Hoʻokumu ia i nā kūlana kūpono no ka ulu o nā lauoho hou.

RESVERATROL - kahi antioxidant ikaika i loaʻa mai i Iapana Reinutria, pale i ka hōʻeha i ka pena mai nā radical manuahi a hoʻonui i ka hopena o Stemoxidin.

Hoʻihoʻi i ka hoʻoneʻe lauoho i 6 mau pule, ua hōʻoia ʻia i ka klinia.

+1000 lauoho hou ma hope o 6 mau pule.

+1600 lauoho hou ma hope o 3 mau mahina.

96% - ʻokoʻa ka lauoho.

91% - ʻike nani nā lauoho.

95% - ʻokoʻa ka lauoho.

Hoʻohana nui ka serum i hoʻopili i ke aʻa, e ala ana i ka follicles hiamoe, a no laila, e hoʻoikaika nei i ka ulu ʻana o ka lauoho hou. Me kēlā me kēia me ka hoʻohana, lilo ka lauoho i ulu a ikaika loa.

E hoʻomaopopo he mea hoʻohiki wale nō ka mea hana rebirth a alaala o ka follicles hiamoe, ma muli o kēia, e hoʻonui ana i ka nui o ka lauoho hou. No kekahi kumu, nalo nā poʻe he nui i ka hapa mua, a no laila kūʻai kekahi poʻe kūʻai i ka huaʻōlelo "lauoho hou" maoli, akā i ka mea ma lalo.

ʻOiai makemake wau e huki i ka ʻike i ka mea hana like me NAHANA 5%consonsant me ka MINOXIDYLOM - kahi e pale ai i ka lauoho lauoho i ka wā alopecia. ʻOiaʻiʻo, koi kekahi mau kumu ma ka Pūnaewele ʻO 5% stemoxidine kahi kaʻa i waena o 2 a me 5% minoxidil, a ua hoʻohuli wale ka mana o kēia hope i kekahi mau loli, ʻaʻole mau manaʻo koʻikoʻi.

NAHANA 5% Hiki iā ʻoe ke loaʻa i kekahi huahana hou mai Vichy - kahi ala no ka ulu o nā lauoho hou Dercos Neogenic, 28 ampoules o 6 ml kēlā me kēia, kahi mea e uku ai i ka huina lio (5313 rubles). ʻO ka mahalo, ʻo ke ala no ka loaʻa ʻana o nā hopena he 3 mau mahina me ka hoʻohana pono i kēlā me kēia lā, me Densi-Solutions

Ma hope o 2 mau pule o ka hoʻohana ʻana, ua ʻike ka 80% o nā kānaka i ka nui o ka hoʻonui ʻana i nā ohe lauoho

a ma hope o 6 wiki +1000 lauoho hou.

KOMONO

A e hoʻohālikelike i nā haku:

Hoʻopau:

ALCOHOL DENAT. • AQUA / WATER • DIETHYLLUTIDINATE • CITRIC ACID • SAFFLOWERGLUCOSIDE • PARFUM / FRAGRANCE

Nā Huaʻōlelo Densi:

ALCOHOL DENAT. • AQUA / KEKAHI • DIETHYLLUTIDINATE • CITRAL • EʻOHE EKE ANA O PVM / MA COPOLYMER • GERANIOL • HEXYL CINNAMAL • ISOEUGENOL • LIMONENE • LINALOOL • MENTHA PIPERITA OIL / MANʻOHOLIMALIMA • KAʻOHI • HEXYL

He like ka like o ka mana like, akā ʻoi aku ka maikaʻi ma hope o ka stemoxidin piha ka EM pepela, menthol, rhamnose, vitamina E.

kahi mea momona i hoʻohana nui ʻia i nā mea hoʻonaʻaua a me nā mea ʻala, ʻoiai ke ʻano o kona ʻano allergenic. I nā huahana me nā mea hana hoʻonaninani a me nā mea hoʻomaʻemaʻe, hana kēia mea i ka mea ala a me ka mea e hoʻomaikaʻi ai i ka ʻono o ka huahana a / a hoʻohele ʻole ʻia i kona ʻono maikaʻi.

ʻO ka ʻeha loa ALCOHOLANA i ka mua mua e:

Hiki i ka mea inu wai hoʻohālike loa a maloʻo hoʻi i ka ʻili, hiki ke hana i nā radical manuahi. ʻO ka poʻe me ka ʻili ʻili e pale i nā hoʻokīʻeha kiʻekiʻe o nā pilikia pilikia. Wahi a ka hopena maikaʻiʻole, ʻo ia nā ʻano o ka waiʻona e hōʻino i ka ʻili i ʻike pinepine ʻia i nā huahana makika no ka ʻili a me nā mea e ʻike ai ka ʻili. ʻO ka pilikia ma ka waiʻona ka hoʻowalewale i ka hopena o nā nerve i ka ʻili, e hōʻeha i ka huhū, a ʻo ia hoʻi e alakaʻi hou aʻe ai i ka hoʻoulu ʻana o ka momona i nā pōpoki ʻili.

KAHIKI A ME AROMA

ʻOiai ʻo kahi ʻāpana o ka lemon (a ʻaʻole wale wale nō) ka mea ʻono, ʻo ka mea mua inu wai, hoʻohālikelike ʻia kekahi me ka ʻohu. ^ E Ha yM. Ma hope o ka hoʻokaʻawale, lilo ia i mea maʻamau no ka laina o Densi-Solutions: he loiloi maikaʻi, ʻoluʻolu, lemon-grassy, ​​noʻu 100% qurr quin lau ma loko o ka māla.

He māmā māmā ko ia mau, e like me ka vodichka maʻalahi me ka ʻole o nā nuances.

KUPUNAKAI

ʻAhuʻula ka dispenser:

  • ua hoʻopau wikiwiki ka mea hana
  • Hōʻulu ʻia ka nui o ka lauoho a ʻauʻau i ka wai ʻawa.

USE

Ke ʻano o ke noi ʻana penei:

E hoʻokaʻawale i ka lauoho i nā ʻāpana 4. E hoʻoulu i 5 mau ʻeha o ka serum ma nā aʻa lauoho no kēlā me kēia māhele. Māhuahua i ke poʻo holoʻokoʻa.

A pehea e hoʻohana ai i ia?

Manaʻo wau ua ʻike nā mea a pau me ke ʻano like like no ka hopena he mea nui kūlike: i kēlā me kēia lā, i nā lā ʻekolu, i ka pō, ma hope o ka holoi ʻana.

ʻO Vichy, ka mea, ke hāʻawi mai nei iā mākou e hopohopo i kēia nīnau, no ka mea, ʻaʻole ia e hāʻawi i kēlā ʻike ma kahi ʻē aʻe: ʻaʻole ma ka huahana, ʻaʻole hoʻi ma ka pūnaewele. No kēlā hui koʻikoʻi a me nā kumukūʻai nui, he hala maikaʻi ʻole kēia. Ma hope o nā mea a pau, inā hoʻopili hewa, ʻaʻole hiki iā ʻoe ke ʻike i ka hopena, a e loaʻa paha nā hopena maikaʻi loa.

Hoʻohana ʻia kekahi mau mākaukau ampoule ma hope o kēlā me kēia holoi, e hana ka mea hana ikaika i ka ʻili i ka manawa lōʻihi, ʻoiai ʻo kekahi e hōʻike i ka hoʻohana ʻana i kēlā me kēia lā i ʻole ka liʻiliʻi ma mua o ka holoi ʻana.

Ua like ʻo ia ka Neogenic:

Hoʻokahi hoʻokahi monodose i kēlā me kēia lā, kakahiaka a i ke ahiahi, ma ka lauoho maloʻo a maloʻo paha me kahi mea noi hana

No laila ua hoʻoholo wau e hahai i nā ʻōnaehana like.

ʻO koʻu huki ʻana i kaʻu lauoho, hoʻohana wau i ka serum i koʻu lauoho ua maloʻo nui, no ka mea e lele nā ​​alcohols i nā mea e pehu ana i ka wā i hoʻomoʻa ʻia, ka lawe pinepine ʻia me nā mea hana.

Ke noi nei, hoʻāʻo wau e hoʻokaʻawale i ka dispenser e kokoke kokoke ana i ka ʻili e hiki:

Hana wau i ʻelima mau māhele a i ʻelima zilchs, aʻo nā kumu ʻaʻole i nānā iki = i nāʻuhe:

A laila hoʻomaka ka ʻoli.

ʻOiai, ma hope o ka hoʻomaloʻo ʻana, ʻike mau ʻia nā aʻa, ʻike lākou i kahi mea like me ka hāmeʻa waiho ʻana.

E pili ana kaʻu ʻili.

I ka manawa mua ua hoʻohana wau iā ia i loko o kahi lumi me ka shampoo a me ka balm o ka papa like, a laila (ma hope o ka hoʻomaha) me kahi hōʻailona mālama i Iapana, ʻo ka hopena he hoʻokahi - ma hope o ʻekolu a ʻehā paha noi, hoʻomaka wau e ʻakaʻaka a ʻike i ka dandruff maloʻo mua, kahi i ulu wale aʻe me ka hoʻohana hou.

Ua hoʻāʻo wau e hoʻohana i kahi Densi-Solutions me ka liʻiliʻi loa, i ka manawa mua ma 2, a laila i kēlā me kēia 3 mau lā, ʻaʻole emi loa ka hopena, akā aia ka pilau a me ka lahilahi.

ʻAʻole wau i makemake i ka "styling effects" ma hope o ka serum ma nā aʻa, wikiwiki koke ka wikiwiki i ka nui:

HOOLAHA

ʻOiaʻiʻo, ʻaʻole wau i manaʻo i ka ulu nui o ka lauoho ulu, koʻikoʻi no ka noʻonoʻo ʻana e pono e hoʻolei hou i ka serum ma hope o 1-2 mau pule o ka hoʻohana.

He aha kaʻu e kiʻi ai mai Vichy? ʻAʻole au i ʻike i kahi lauoho hou. A maopopo kēia.

  • ʻO ka mea mua, hoʻohana ʻia nā huahana me ka minoxidil LONGLY e hoʻokō ai i kahi hopena, no ka laʻana, 3-5 mahina.
  • ʻO ka lua, no nā mahina ʻeono i hala ua hoʻohana pinepine au i ka ulu ulu ʻana o ka lauoho e hōʻeuʻeu a hōʻoki ana i nā huahana neʻe lauoho lauoho, ka mea i hāpai i ka hana o follicles. I nā wā āpau o ka lauoho loaʻa iaʻu kahi ulu maikaʻi o ka undercoat, me kahi hoʻohaʻahaʻa i ka hāʻule o ka lauoho, ua oki wau i ka ʻike ʻana i nā lauoho hou, he mea kūlohelohe ia. Hoʻokumu ʻia ka hana o ka stemoxidin i ka hū ʻana o nā ʻōpū hiamoe, akā inā paʻa nā ʻōmole, a laila, ʻaʻole i lawe ʻia ka lauoho hou mai kahi ʻē aʻe (koe wale nō ke hoʻololi ʻana). ʻO kaʻoiaʻiʻo, i ka manawa like ʻaʻole hiki ʻole nā ​​hana a nā follicles, akā naʻe, ʻaʻole hiki iaʻu ke ʻike i ka nui o lākou he hana ʻole no ka pauku mua.

ʻOiai, e like me nā ʻōlelo hoʻohiki a ka mea hana, ma hope o 2 mau pule ua pono wau e ʻike i ka mānoanoa o ka lauoho, ka mea, aʻu i manaʻo ai, he ʻike wale ia.

ʻO ka loiloi kūpono ʻana i nā ʻōlelo hoʻohiki, ma ka liʻiliʻi loa i makemake ai au i kahi ʻoluʻolu maikaʻi no ka ulu ʻana o ka lauoho i loaʻa mua, me ka undercoat, e hoʻoikaika ana i nā aʻa a me nā umeke, ka hoʻomakeke ʻana i ka hopena me nā mea ikaika e kōkua ai i ka hoʻohui ʻana i ka hopena o ka pale ʻana i ka hopena anti-lauoho a hoʻāla i ka makemake i ka hoʻokaʻina ʻokoʻa i nā puʻupuʻu.

Aia kekahi hopena ma kēia ʻāpana. Me ke kōkua o Densi-Solutions, ua hiki iaʻu ke hoʻokūkū i nā hopena i loaʻa me ke kōkua o Alerana - ʻoliʻoli mai ka lauoho lauoho. Eia kekahi, ua hele mai i ka hana o kaʻu lā i ka wā e holoi ai.

KOLIKAI

Kahi lima Hauʻoli wau i nā hopena:

  • lauoho lahilahi

Akā ʻAʻole he mau liʻiliʻi liʻiliʻi no kēia hopena:

  • pau ka serum i ke kūloko, ka mea e hoʻonāukiuki i ke ʻano o ka ʻeha a me ka dandruff,
  • ʻaʻohe mea e wehewehe i ka wā a me ka lawelawe ʻana o ka lawelawe i ka serum.
  • i ke ʻano ma ke ʻano o ke waiho ʻana, i kēia manaʻo, "make" ka nui.

Ke waiho nei wau i kekahi mau mea kūpaʻa kūleʻa e pili ana i nā mea hoʻoikaika kumu:

ʻO Stemoxidin ka huahana o ka hoʻolālā ʻana o TM LʻOreal. I kēia manawa, aia wale nō i nā mea ʻelua o kēia ʻohana: Vichy a me Kerastase,

He mea kūʻai nui nā huahana-Stemoxidin

ʻO minoxidil kahi kālā hoʻohālikelike o stemoxidine. Eia naʻe, ʻaʻole kūpono e kamaʻilio e pili ana i ke ʻano o kā lākou hana.

E nānā paha ʻoe i kaʻu mau loiloi e pili ana i ka leho lauoho a me ke ulu.

Huahelu a me ka mineral paʻakikī Alerana - hōʻano

Hoʻolaha ka serum o ka serum o Olesya Mustaeva no ke kūlohelohe - loiloi

ʻO Dikson POLIPANT COMPLEX lauoho ulou no ka lauoho lauoho a me ka hoʻoulu ʻana i ka ulu - loiloi

Lisap Keraplant lauoho losi ʻohi lohi - Review

Mākaukau no ka mesotherapy lauoho: nā ʻano, nā kumukūʻai a me nā manaʻo

Ua hoʻohana maikaʻi kā mākou poʻe heluhelu iā Minoxidil i ka hoʻihoʻi ʻana o ka lauoho. Ke ʻike nei i ka kaulana o kēia huahana, ua hoʻoholo mākou e hāʻawi iā i kou makemake.
Heluhelu hou ma aneʻi ...

ʻO Mesotherapy kahi hana e hiki ai iā ʻoe ke hoʻoulu i ka ulu a hoʻomaikaʻi maikaʻi i ke kūlana o ka lauoho. A he aha ke ʻano o ka lāʻau maikaʻi loa a e hoʻolōʻihi i ka mesotherapy lauoho.

  • He aha ka mesoterpia?
  • He aha nā ʻano kikoʻī?
  • Nā ʻāpana huahana
  • Hoʻomākaukau
  • Nā manaʻo
  • ʻOi kumu

He aha ka mesoterpia?

ʻO ka Mesotherapy no ka lauoho kahi hana e hoʻopili ai i ka komo ʻana i ke poʻo o nā liʻiliʻi liʻiliʻi loa o nā mea e hiki ai ke hoʻomaikaʻi i ke ʻano o ka lauoho a me ke ʻano, me ka hoʻoulu ʻana i ka ulu o nā curls. Kahi ʻia nā ʻōlelo helu me ka lāʻau wīwīwī ʻoi loa e hoʻomaʻemaʻe ai i kahi loea i ka pena no kekahi mau kenekulia. Inā ʻoe e nānā i ke wikiō, hiki iā ʻoe ke ʻike i ʻokiʻoki ʻia nā puncture ʻaʻole kū ke koko i kū ʻole. ʻAʻole hōʻeha loa ke kaʻina hana, akā ma ke noi a ka mea kūʻai aku, hiki i kahi loea ke hoʻohana anesthetics.

Hoʻokahi ke kau manawa i kahi awelika he 30 a 50-60 mau minuke, a koi pinepine ʻo 8 mau hana. ʻO ke kumukūʻai o ke kaʻina hana hoʻokahi ma ka awelika mai ka 1000 a i ka 3000 tausani, ka nui o ka hilinaʻi i nā mea āpau a me nā puka i hoʻohana ʻia. ʻO nā loiloi e pili ana i kēia ʻano maʻi injection ka mea kūpono loa.

He aha nā ʻano kikoʻī?

Hiki i nā māhele āpau no nā hana ke hoʻokaʻawale i loko o ka homeopathic a me allopathic. ʻO ka pūnaehana o ka hopena ka mea i hoʻohui ʻia i nā ʻāpana synthesized, a me nā mea pono o ka holoholona a i ʻole ka mea kanu hua ʻana, nā minima, nā huaora, nā waikawa organik a pēlā aku.

ʻO nā mākaukau homeopathic kokoke i loko o nā pupuʻu mikroskopika o nā mea kūlohelohe e hoʻonāukiuki i nā kaʻina nui.

Eia kekahi, ua hiki ke helu ʻia nā hoʻomākaukau ʻana o ka lauoho e ka hui ʻana:

  • Nā Monopreparations. Hoʻopili lākou i kahi mea ikaika.
  • Loaʻa i nā mea paʻa i nā mea āpau i ka manawa hoʻokahi.
  • Mākaukau nā kokoleka ma mua o ke kaʻina hana e ka cosmetologist ʻo ia iho, ke kāwili ʻana i nā ʻano like ʻole (hana mono-hoʻomākaukau). I kēia hihia, e hāʻawi ka mesotherapy lauoho iā ʻoe e noʻonoʻo i nā ʻano pilikino ponoʻī a e hoʻoponopono i nā pilikia i loaʻa.

Nā ʻāpana huahana

Hoʻokaʻawale ʻia nā ʻāpana āpau i ʻāpana o nā kālā no nā kaʻina hana i ʻekolu mau pūʻulu:

  • Hoʻohana a kumu paha. Loaʻa iā lākou kahi hopena pololei ma ke aʻa a me ke ʻano o ka lauoho, a me ka pūpulu a hoʻopau i nā kumu o ka lau o ka lauoho.
  • Hāʻawi nā māhele Allopathic i ke hoʻololi a hiki ke hoʻoikaika i ka ulu a hoʻomaikaʻi i ke ʻano o ka lauoho.
  • Hoʻonohonoho nā mea hoʻopihapiha i nā kaʻina hana o ke kolo a me ke kahe o ke koko a hoʻopaʻa i ka ʻōlelo kūpono o nā pōpoki.
  • Loaʻa i nā mea homeopathic nā microdoses o nā mea maʻamau a, ʻoiaʻiʻo, pono e mālama i nā mea like me nā mea like (ʻo ia ke kumu nui o ka homeopathy).

ʻO ka maʻamau, nā lāʻau lapaʻau, ka hoʻohana ʻana i ka pili me ka mesotherapy o ka lauoho, e loaʻa i kēia mau haʻawina:

  • nā mea hoʻonaninani (nā huahana o nā ʻenehana loea a me ka hoʻolienehana genetic (nā seleni, nā acaluronic acid),
  • nā mea kiko o nā holoholona, ​​e like me elastin a i ʻole collagen,
  • nā minela: nickel, cobalt, zinc, silicon, selenium, phosphorus, sulfur a me nā mea ʻē aʻe,
  • nā huaora (pinepine i nā hoʻohana, E, C, nā hui B, P a me E),
  • Hiki ke hoʻohana ʻia nā lāʻau lapaʻau wale nō no nā hōʻike kūikawā,
  • nā huaʻala kūleʻa (hoʻohana wale nō ʻelua: pyruvic a me glycolic),
  • nā mea kanu lāʻau (no ka laʻana, chamomile, gingko biloba, mimosa, melilot, artichoke a pēlā aku).

Ke kākau inoa nei mākou i kekahi mau lāʻau lapaʻau nona ka hoʻohana ʻana e komo ai i ka mesotherapy lauoho:

  • "F-HAIR". ʻO Mesotherapy e hoʻohana ana i kēia hāmeʻa e hoʻoulu ai i ka ulu o ka lauoho, hoʻoluʻu i nā aʻa a me ke aniani, me ka hoʻoikaika pū i ka follicle lauoho, a me nā aʻa āpau. Ka pūhui me nā mea like ʻole e like me ka zinc, magnesium, ka hao, ka silika organik, ka calcium, panthenol, biotin, gingko biloba extract, ka pyruvic acid, ka molika haʻahaʻa puʻuwai hyaluronic acid, a me ka hoʻoneʻe ʻia o ka Asian centella.
  • "Dermaheal HL" kahi mea hānai hou a me ka therapeutic e hoʻomaikaʻi ai i ke kahe koko i loko o ke kumu kumu, hāʻawi lākou i nā follicles me nā mea āpau a "e ala aʻe iā lākou", a hoʻoheheʻe ʻia ʻaʻole wale nō ka pale lauoho wale nō, akā ʻo ke kino hoʻi. Ma ka huina o ka huina, e hui pū ai me nā mea he 50, ʻo ka: cytosine, biotin, thymine, leucine, arginine, tryptophan, valine, niacin, lysine, pyridoxine, vitamina C, riboflavin, acid acid, a nui loa. Hōʻike ʻia kēia lāʻau hoʻōla, ʻaʻole wale no ka alopecia, akā no ka lauoho hoʻi o ka lauoho, a me ka hina o mua.
  • "Keractive" - ​​kahi hana ākea, e loaʻa ana i nā ʻano o nā waikona amino, nā huina ʻona a me nā huaora. Hoʻohana ʻia no nā alopecia ʻaʻole androgenetic ma ke ʻano. Ke noi ʻia, hoʻoiho a me ke hāʻawi ʻana i ke kiko i ke poʻo i hana maʻamau a hāʻawi i nā mea kanu a me ka oxygen, e hoʻowalewale i ka follicle lauoho a e hoʻolōʻihi i ka ulu.
  • Meso Hair System he hoʻomākaukau ʻana i ka lehulehu. ʻO Mesotherapy me kona hoʻohana e hoʻomaikaʻi maikaʻi loa i ke kūlana o nā koʻokoʻi o ka lauoho, nā aʻa a me ka hoʻolālā, a me ka hoʻoulu ʻana i ka ulu ʻana i kahi manawa pōkole. Hoʻoholo ʻia ka hopena o ka lāʻau e kāna lako waiwai, kahi e loaʻa ai ka peptide keleawe, ka acid hyaluronic, kahi ʻanoʻokoʻa o nā ʻano mea ulu (fibroblast, vascular a me insulin), a me ka coenzyme Q.
  • ʻO "Mesopecia" kahi hopena kahi i hōʻike ʻia no ka androgenetic (ʻo ia hoʻi, ka hoʻoilina) ʻōlohelohe, a me ka mea e hōʻemi ai i ka maikaʻi a me ke ʻano o ka lauoho. E kōkua ka Mesotherapy i kēia hana e hoʻomaʻamaʻa i ka trophism a me ka hoʻouluʻana i nā follicles, ka huki ʻana iā lākou i ka ulu ulu ulu. E hoʻomaikaʻi hou ka hoʻouka koko a hāʻawi ʻia ka oxygen i nā ʻili. Kūkulu ʻia ka pūhui mau mea ola e like me biotin, vitamin B6, dexpanthenol a me nā mea ʻē aʻe
  • ʻO "Hairloss" kahi hui e pili ana i ka biotin, azelaic acid, pyridoxine, zinc extract o gingko biloba, minoxidil a me nā mea kanu olakino. ʻO ka hoʻohālikelike o nā ʻāpana a me kā lākou hana e hiki ai iā ʻoe ke "ala" i nā puna hiamoe a hoʻolaʻa iā lākou i ka ulu ʻana o ka ulu ʻana, hoʻomaikaʻi i ke ʻano a me ka hairline, a e hoʻomaʻamaʻa pū i ke kaila koko.

ʻO nā lāʻau āpau, ka hoʻohana ʻana o nā mea e pili ana i ka mesotherapy, he maikaʻi loa ia, a ua hōʻoia ʻia kēia e nā loiloi nui. Hiki iā ʻoe ke nānā i nā kiʻi a i ʻole hoʻi wikiō e ʻike ai inā hana lākou. Akā hiki wale nō ka hopena maoli inā e lawe ʻia ke kaʻina hana a me ke koho ʻana i kahi hāmeʻa kūikawā e kahi loea. Aia hoʻi nā manaʻo maikaʻi ʻole, akā ʻaʻole nui.

E hoihoi mai i ka mea hoʻohana:

ʻOi kumu

ʻO ke kumukūʻai o nā lāʻau lapaʻau e loli i waena o 500-1500 rubles. ʻAʻole ʻoluʻolu ʻole ka kiʻi iā lākou, a ma ke kumu pono, ʻaʻole pono ʻoe e hana i kēia mea, no ka mea, i nā hanana āpau e hana ʻia e ka cosmetologist, a he ʻano ʻo ia o nā pono o ka pono. ʻO ke kumu kūʻai o hoʻokahi hālāwai o ka mesotherapy e pili ana i ka 1000-3000 rubles.

I kekahi hihia, hoʻomanaʻo i ka pono e nīnau i kahi loea!