Nā Hāmeʻa a me nā pono hana

Shampoo no ka lāʻau maloʻo a me ke kūleʻa La Cree

I kēia lā, ua lilo nā mea pili i nā pilikia maoli no ka nui o nā poʻe. ʻO kekahi o kāna mau hōʻike he huhū ʻeha o ka ʻili. ʻO ka maloʻo maloʻo a palaka i kahi mea pilikia o kahi kanaka. Ke loaʻa nei kahi pilikia ʻole, pono ʻoe e koho pono i ke ala no ka holoi ʻana i kou lauoho. Ma kēia hihia, ma waena o kekahi, ʻo La Cree shampoo e ola mau, nā loiloi e ʻike pinepine ana i nā pono o kona ʻano kūlohelohe, kahi e hiki ai iā ʻoe ke mālama pono i ke poʻo ʻo ka holoi ʻana i kou lauoho.

Nā huahana palekana

I waena o nā huahana o ka lauoho a me nā mea mālama ulu, hiki ke hoʻokaʻawale ʻia ʻo La Cree Shampoo. ʻO nā hōʻike o ia mea i hoʻomaopopo ai, ʻo ka mea mua, ʻo ka hiki ke hoʻohana iā ia i ka ʻala a me ka ʻili. ʻO ka hypoallergenic a me anti-inflammatory, kūpono no ka ʻohana holoʻokoʻa. Hōʻike ʻia nā keiki e hoʻohana i ka shampoo mai nā makahiki ʻekolu.

Ma muli o kona ʻano waiwai nui, hoʻomaʻemaʻe ke shampoo i ke poʻo a me ka lauoho i ko lākou lōʻihi holoʻokoʻa. ʻO kona kāpili maloʻo e hiki iā ʻoe ke mālama i ka pale kūlohelohe kūlohelohe kūloko o ka hōʻili i ke kino, ka mea e pale ai iā ia mai ka hōʻeha ʻana i ka wā o ka holoi ʻana a me ka hoʻopu. Hoʻohana maikaʻi nā mea o ka shampoo a hoʻomaʻemaʻe i ka ʻili. ʻO ka paʻakikī o nā mea kanu kanu maoli e hoʻoikaika i ka lauoho.

Nā manaʻo e hoʻohana

No ka hoʻokōʻana i kahi hopena kūpono i ka wā e hoʻohana ai i kēia huahana hoʻomaʻemaʻe, pono nā hahai ʻana o ka mea hana.

Pono e kau pono i kēlā meakanu o ka shampoo i ka lauoho i hoʻohuihui ʻia a i loaʻa nā ʻano pahū. A laila, me ka neʻe o ka māmā, ua hoʻokaʻawale ʻia ka huahana ma luna o ka lehulehu holoʻokoʻa o ka lauoho, aʻo ka pale ka moʻo o ka piko o nā manamana lima. ʻAʻole pono e hana i nā kaomi huki pono e hiki ʻole ke hōʻino i nā ʻōpala a ʻaʻole hōʻino ka ʻili. A laila holoi ʻia ka huahana me ka wai mahana.

No ka lauoho momona, hāʻawi ʻia ke kaʻina hana e hoʻihoʻi. Hiki iā ʻoe ke hoʻopau i kou holoi holoi poʻo me ka hoʻohana ʻana i ka La Cree Rinse.

No ka mālamaʻana i ka pilikia o ka pilikia, hiki iā ʻoe ke hoʻohana i ka shampoo La Cree i ʻelua mau manawa i ka pule. Hoʻomaopopo nā loiloi o nā mea kūʻai aku me ka hoʻohana ʻana no ka holoi ʻana i ka lauoho me ka palalulu maloʻo a me ka naʻauao kahi hopena kūpono.

ʻO ka huiʻana o ka shampoo

ʻAʻohe nū i ka shampoo, he maikaʻi loa ia no ke poʻo scalp. Pēlā nō hoʻi ka kiʻi o ka māmā o kēia detergent ma muli o ka nalo ʻana o ka parabens, nā ʻāpana like ʻole, nā silicones a me nā mea ala ʻala.

Loaʻa nā mea hōʻola o ka shampoo ma muli o ka loaʻa mai o nā mea ikaika e pono ai, i hiki ke hoʻomaopopo ʻia kēia mea:

  • ʻO ka licorice a me ka violet i ke ʻano o kahi hoʻoneʻe e hoʻomaha i ka mumū a me nā hōʻike āpau like ʻole, hāʻawi i ka hopena hyposensitizing.
  • Panthenol - kahi mea hoʻolako o nā huaora a me nā minela, hiki iā ʻoe ke hana me ka pōmaikaʻi me nā mea kūwaho i waho, e kōkua ai i ka hoʻomaikaʻi ʻana i nā hana ʻili, hoʻomaikaʻi i ke ʻano o ka lauoho.
  • Bisabolol Loaʻa ia mau mea antibacterial, loaʻa i ka hopena calming, kōkua i ka hōʻemi o ka mumū a me ka hoʻomaikaʻi hou i ka ʻili.
  • ʻO ka palaoa a me ka ʻoliva hoʻomoʻumeʻu a palulu i ke poʻo.
  • Keratin ke hoʻopiha nei i nā ʻili a me ka paʻakikī, hoʻihoʻi i ka ʻano o ka lauoho i hoʻopau ʻia, e ʻoluʻolu ana a i siliki.

Mahalo i kēlā me kēia ʻano waiwai momona, ʻo ia ʻo La Cree (shampoo-foam) i hoʻohana ʻia i ka lāʻau lapaʻau. Hōʻike maikaʻi nā loiloi e pili ana i kona hoʻohana ʻia. Eia kekahi, kūpono no ka holoi ʻana i ka lauoho o nā keiki ʻōpio.

Hoʻomaopopo i nā waiwai

He maikaʻi ke huahana La Cree Hygiene no ka maloʻo maloʻo, palupalu a paʻakikī. Loaʻa maikaʻi ka hopena ma ka lauoho ma hope o ka curling a me ka hoʻomaloʻo, hoʻomoʻe a me ka hānai iā lākou.

Ma waho o ka hoʻonāukiuki ʻana a ka maloʻo, mālama ʻia ka La-Cree mai nā palaki seborrheic e mālama pono i ke poʻo. Hoʻomaopopo nā loiloi o nā mea kūʻai aku ʻaʻohe mea wela e pau ana ma hope o ka shampooing inā loaʻa nā hōʻeha ma ka ʻili. Hoʻomaʻamaʻa nā mea ikaika o ka shampoo i nā hōʻeha o nā mea ʻē aʻe a pale i nā mea hou e kū ʻole.

Hoʻonui ʻia ka hoʻomaha ʻana o ka hoʻolālā o ka lauoho e nā mea maoli kūlohelohe i waiwai ai ʻo La Cree shampoo. Hoʻomaopopo nā loiloi a ka mea kūʻai aku, ʻo ka hopena o ka hoʻohana ʻana i kēia huahana no ka holoi ʻana i ka lauoho ua ikaika a maloʻo ma ka lōʻihi o ka lauoho, ʻoiai nā mea kūlohelohe e hoʻoikaika i nā pulu a me ka hānai i ka lauoho ponoʻī.

I hea e kūʻai

Hoʻohana ʻia kahi huahana ʻoluʻolu no ka pena kino no ka 250 ml mau hue. Mea hana - Vertex pūnehana ʻoihana, Rusia.

ʻO nā mea hōʻola o ka shampoo i alakaʻi i kāna kūʻai ma o ka pūnaewele olakino. ʻO ke kumukūʻai o nā huahana he 200 rubles.

Hāʻawi ka mālama ʻana i ka lauoho maloʻo i ka "La Cree" - kahi shampoo mai nā palaka. Hoʻomaopopo nā loiloi a nā mea kūʻai aku ma hope o ka hoʻohana ʻana, lilo ka lauoho a ikaika a ikaika.

Nā Hōʻike Hōʻike Hua

Inā maloʻo a lauoho ka lauoho, a koʻikoʻi ke poʻo, a laila hiki ke hoʻohui ʻia i ke kūlana me ka hoʻohana ʻana i kahi shampoo kūpono ʻole. Eia kekahi, ʻike ka palipiki i ke ʻano mau loa. ʻO kēia a me ka holoi ʻana me kahi hairdryer, a me ke kāwili ʻana, a me ka paʻi ʻana o ka lauoho.

E kōkua mai ka "La Cree" (shampoo) i kēia hihia, ʻo ka loiloi o ia mau mea, e hōʻike nei i ka hoʻohana pono ma hope o ka pau ʻana. ʻO ka duo "shampoo a holoi i ka kōkua" hoʻohemo i ka hana hōʻeha, hāʻawi i ka lauoho ke ola maikaʻi, brittleness, pale a maloʻo, ulu nui ka ulu.

He waiwai waiwai ka hāmeʻa, ʻono maikaʻi, hoʻoluʻolu ke kumukūʻai. ʻO ka hoʻopihapiha momona o nā mea hoʻoikaika a me nā mea kūʻai aku he ola maoli no nā pilikia o ka scalp koʻikoʻi.

Nui kahi pahu no ka lōʻihi. Inā hikiʻole ke hōʻoluʻolu, hiki iā ʻoe ke hoʻohana i ka lāʻau i kēlā me kēia lā, me ka hoʻomaikaʻi ʻana i lawa ke holoi ʻana i ko lākou lauoho 1-2 i ka hebedoma.

Ke ʻano o ka noi

E hoʻopili i ka nui o ka shampoo i ka lauoho lauoho. Me nā mika māmā māmā, e hoʻokaʻawale i ke shampoo a hiki i nā ʻano pahū, waiho no 2-3 mau minuke, a laila e holoi pono i ka wai mahana. Inā pono, hiki ke hana hou i kēia hana. No ka mea pono i ka hoʻoulu ʻana i ka lauoho, hoʻohana i ka kondisioner LA-CREE.

Hoʻomaopopo ʻia e hoʻohana pū

ʻO wau ka mea nona ka lōʻihi o ka lauoho (i ka pūhaka), a me ka ʻokoʻa. A ʻo ke ʻano pono, ʻo ka mālama ʻana iā lākou ʻaʻole ia i maʻalahi, maʻalahi ia i nā hoʻoikaika mau e mālama i ka lauoho i ke kūlana maikaʻi. No laila, ʻo kēlā me kēia ʻano o nā ʻūpī palupalu, ʻo nā mea no nā hopena ma luna o ka ʻaoʻao keʻa he hoa paʻa mau nei. ʻO ka hoʻopaʻewaʻe ʻana o ka wai pā e hoʻonui i ka pilikia o ka mālama lauoho. ʻAʻole hoʻokō mau nā shampoos maʻamau i ka hoʻomaʻemaʻe e hoʻomaʻemaʻe i ka lauoho mai nā poke, ʻo ke koena o nā huahana mālama lauoho. A pēlā, i hele wale ʻia e ka ulia, ua hoʻāʻo au iā La Cree Shampoo no ka lāʻau maloʻo a me ke ʻala. Paʻu ʻia koʻu poʻo, heʻuila liʻiliʻi, akā ua pili kēia shampoo iaʻu. ʻO ka lauoho ma hope o ka hoʻomaʻemaʻe, ke manaʻo nei wau e holoi ʻia nā ʻōpala āpau. ʻO ka lauoho ma hope o ka hoʻopili ʻana i kēia shampoo e noho lōʻihi a maʻemaʻe, mai hoʻokaʻawale i nā uila no ka ulu ʻole. Ua makemake pū wau i ka ʻoniā shampoo ʻole. Mākaukau wau e hāʻawi i kēia shampoo i ka poʻe nona nā mea ʻelua a lōʻihi ka lauoho.

I koʻu hele ʻana i ke kai, i kēlā me kēia manawa a loaʻa iaʻu kahi pilikia - e holoi maʻamau i koʻu lauoho. ʻIke ka poʻe a pau ma ka ʻauʻau, noho ka paʻakai ma ka lauoho a pono e holoi ʻia. Hoʻohui hou, hoʻopau nui ka lā i ka lauoho. I ka manawa like, ʻaʻole lākou e ʻae i ka shampooing i kēlā me kēia lā. Mamua, ʻaʻole wau i ʻike e pili ana i nā shampoos La Cree, no laila ua maloʻo koʻu lauoho moana a ʻaʻole ola i ka lōʻihi o kona lōʻihi, kaumaha ke nānā ʻana, ʻaʻohe mea kōkua shampu. ʻElua mau makahiki i hala aku nei, ua lawe pū me ia i kahi kai shampoo a me kahi mask La La Cree ke hoʻohālikelike ʻia. a ke hauʻoli nui nei au i hiki iā ʻoe ke holoi i kou lauoho i kēlā me kēia lā ʻaʻole lākou maloʻo! Ma kahi ʻē aʻe, ua maloʻo lākou. Makemake nui wau i ka hopena, me ka ʻono maikaʻi, a me ka mea maikaʻi, a no laila ua kūʻai au i kahi kope piha, kahi aʻu e hoʻohana ai i ke kauwela. ʻO kaʻoiaʻiʻo, ʻoi aku ka hopena o nā sampler ma mua o nā kūlana maʻamau, ʻoiai i ʻole ka liʻiliʻi o ka hui ʻana, a i ʻole kekahi mea ʻē aʻe. I kēlā me kēia mea, no ka manawa o ke kauwela ua kūʻai au i kēia shampoo a holoiʻia no ka lua o ka makahiki i hala aku nei. ʻOiai e like me ka ʻoiaʻiʻo ʻaʻole he mea i ka waimaka. ʻOiai ʻo ka shampoo a me ke pēpē, akā hiki iā ʻoe ke hoʻohana iā ia no nā pākeke, ʻo mākou nā keiki āpau)

ʻO ke kauwela he manawa hoʻomaha hoʻomaha maikaʻi, kahi manawa e hiki ai iā ʻoe ke pulupulu i kahakai a hauʻoli i ka lā. Eia nō naʻe, ʻo ka wai kai, ka paʻakai, pōpilikia ka lā i ka lauoho, no ka mea nona ka palaka pona; lilo ka lauoho, maloʻo, a lilo ka ʻulaʻula ʻia. Pono ia i ka mālama mālama, mālama. Hoʻopili maikaʻi loa ka shampoo LA-KRI i kēia hana no ka ʻili a me ke ʻano palala: mālama mālie, hōʻoluʻolu i ka ʻili, hoʻomaʻemaʻe i kaʻeha, hoʻihoʻi i ka ʻili a silkiness i ka lauoho.

Aloha awakea He ulu uʻi wau) he mea paʻakikī ke hoʻoikaika i ka poʻe ʻōpio e koi i ka hoʻomaʻemaʻe ʻana. Ua ʻike au i ka ulana La Cree ma ka hōʻike. Kanāha ʻole ʻo ia. E like me ka hana ʻole o ka mea hou a me ka ʻike ʻole) Pihoihoi, hoʻomaka ke keiki e hoʻohana ia! Ua like ka hopena. Hoʻomaka e ʻimi i ka ʻikepili huahana. A i hoʻokahi manawa i loko o kahi hale kūʻai lole nui ʻike wau i kahi laina liʻiliʻi o La Cree! ʻIle wau i nā mea āpau ma ka waihona! Shampoos (ʻoiai ʻulaʻō))), kāmela a me nā āpau āpau-a pau! I kēia manawa ua hoʻohana wau i ka shampoo iaʻu) makemake wau!))) A i ka hoʻoilo, he momona momona ka nui loa!)) Ma ke ala, ua ʻōlelo kekahi dermatologist i kēia cream noʻu! He maikaʻi ua kū kaʻu a me kaʻu keiki! Ke kali nei mākou i ka hoʻopau ʻana o ka laina. makemake e hoʻāʻo i ka leʻe!

ʻO ka manawa nei, ua hoʻomaka wau e hoʻāʻo i nā shampoos hou a me kekahi o ka mea mua i hoʻāʻo wau iā La Cree Shampoo no ka lāʻau maloʻo a me ka naʻau. Makemake wau i kāna hōʻaiʻē: inā ʻaʻole wau makemake, a laila hiki loa ke hoʻohana ʻia i kāna keiki. ʻOluʻolu maikaʻi kahi shampoo-maʻawe, maʻīkohu maikaʻi, ʻeli a pau ka launa, ʻo ka lauoho a maʻa mau ia ka maʻemaʻe no ka manawa lōʻihi. Hoʻohuʻu a hōloʻele i ke poʻo ulu. Ma hope o nā noi he nui, ʻike wau ua hoʻomaka ʻo ka lauoho e aniani iki. Makemake wau e nānā i ka haʻalele ʻana o ka parabens, nā pale a me nā mea hoʻonaninani i ka shampoo.

Pehea ʻo La Cree ʻokoʻa ma kahi ʻē aʻe

He nui nā hiʻohiʻona maikaʻi o Shampoo La Cree:

  1. Mālama loa kona ʻano, ʻoiai ke hana ʻia nā huahana mai nā mea kanu kanu maoli. ʻAʻole hormonal.
  2. He kūpono ka mea hana no ka hoʻohana pinepine. ʻOiai inā e holoi i kou lauoho i kēlā me kēia lā no kahi manawa lōʻihi, ʻaʻole lilo ka huahana i kahi hopena alesia a hoʻonāukiuki paha.
  3. I waena o nā huaʻai, ʻaʻohe mea ala, silicones, dyes, parabens, sulfates.

ʻO ka hū a me ka shampoo pēpē no nā kerorrom seborrheic: hoʻoholo ʻia ke kumukūʻai e ka maikaʻi

Hoʻopili i kahi shampoo i manaʻoʻia no kahi maloʻo maloʻo a huhū, hoʻoneʻe ʻia ka shampoo-foam no nā keiki mai ka hānau ʻana o La Cree.

Hiki ke hoʻohanaʻia ka shampoo pēpē mai ka makahiki o 0 mau mahina

Ma waho aʻe o nā pono o luna, ua loaʻa kēia mau mea maikaʻi:

  • Hiki ke hoʻohana ʻia mai ka hānau ʻana o ka pēpē.
  • Loaʻa i nā keiki kahi pilikia maʻamau - nā waiū waiū. Hāʻawi ka hāmeʻa iā lākou, hoʻomaʻemaʻe i ka hoʻopili ʻana a me ka wehe ʻana.
  • ʻO ka mea hoʻonohonoho kūikawā "ʻaʻole me ka waimaka" ʻaʻole ia i hoʻomaloʻo maloʻo ʻōpiopio i ka palaualelo, huhū, hōʻalo ma muli o ke kiko o nā mea he mau leʻaleʻa.

Nui! La La Cree shampoo-foam he kūpono kūpono e hoʻohana: e kaomi wale i ka mea ʻae e wehe i ka nui o nā pahū. He mea maʻalahi ke hoʻopili a me ka hopi ma ka lauoho, kahi mea nui no ka pēpē makemake ʻole e holoi i ko lākou lauoho.

Hāʻawi ke hāʻawi i kahi makana i ke kālele kaʻa

Nā hiʻohiʻona o ka manaʻona

Mahalo i nā mea kūlohelohe o La Cree detergent, hoʻomaʻemaʻe mālie i ka lauoho me ka ʻole e hōʻeha a me ka maloʻo o ke poʻo. Eia nā ʻano hana pono o ka mea hoʻomaʻemaʻe:

  • Hoʻopili ʻana i nā mea pōʻino a me ka laikini.
  • Keratin.
  • Bisabolol.
  • Panthenol.
  • ʻO nā hua kāmole
  • Kūkulu ʻia o ka aila lāʻau ʻoliva.

Hoʻopili maikaʻi kēia mau hiʻohiʻona i ka lauoho i ka maikaʻi, hoʻihoʻi i ka hoʻolālā, hoʻopihapiha i ke aniani me nā minerala a me ka waiū pono e pono ai. ʻO nā waiwai o Hypoallergenic o ka hoʻopiʻi e pale i nā hanana i makemake ʻole ʻia, e like me ka minamina, ka rashes, ka huhū. Mahalo i nā mea kanu, he shampoo e hoʻomālamalama i ka ʻili a palalulu i nā curl, e pani ai i nā ʻili a e hōʻuluʻulu i ka lauoho.

ʻAʻohe mea ʻala a ʻole kala

Koho ʻia ka hui ʻana me ia ma ke ʻano e kōkua ai i ke poʻo a me nā curls e nānā maikaʻi a nani a nani. Mālama ka pale i ka lauoho mai nā hopena maikaʻiʻole o nā mea o waho, ka mea nui loa ia no ka ʻili, ka mea e kū ai i ka hopena liʻiliʻi.

ʻAi shree La Cree no scalp koʻikoʻi: nā ʻōlelo no ka hoʻohana ʻana

ʻAʻole nā ​​kumu kikoʻī a pehea e hoʻohana ai i kēia mea hoʻomaʻemaʻe. Hoʻohui ʻia ia ma ke ʻano like me ka shampoo maʻamau: ka laula o ka huahana i ka lauoho maloʻo, ua ʻelemakule no kekahi mau minuke a holoi ʻia me ka wai. Inā pono, hana hou i ke kaʻina hana. He mea kūpono ke kūpono ke kumukūʻai o nā kumukūʻai kūʻai o La Cree shampoo, i kūpono no ka hapa nui.

E kōkua ka hoʻohana ʻana o ka shampoo La Cree e hoʻoponopono i nā pilikia e like me ka flaky a me ka ulaula hoʻi ma muli o ka huhū, pulupulu a maloʻo hoʻi, a me ka pōʻino e pili ana i ka ʻae a me ka hana ʻana. Hoʻohana kēia mea kōkua e ka poʻe pākeke a me nā keiki mai nā makahiki ʻekolu, a no nā pēpē hou i puka i ke ʻano o ka shampoo-foam.

Nā hiʻohiʻona

Hiki kūpono iā Shampoo "La Cree" no nā pākeke a me nā keiki mai nā makahiki 3, hiki iā ʻoe ke kūʻai i kēlā me kēia kīkeke. Mahalo nui nā mea hoʻohana no kona ʻano kūlohelohe maikaʻi loa, ka ʻona a me kēlā mau ʻoluʻolu palupalu a nā huahana e hāʻawi nei me ka hoʻohana ʻana i kēlā me kēia lā.

ʻO ka mea pono no ka hoʻomaʻemaʻe hoʻomaʻemaʻeʻana o ka lauoho a me ke kino kekahi mau hiʻohiʻona nui:

  • Hiki iā ʻoe ke hoʻohana i ka La Cree Cleansing Shampoo i kēlā me kēia lā no kahi manawa lōʻihi: ʻaʻole ia hoʻohui ia a ʻaʻole e maloʻo i ke poʻo, ka lauoho,
  • ʻAʻole ia he hormon., a waena o kāna mau ʻāpana, ʻaʻohe parabens, ʻaʻohe pele, ʻaʻohe silicones,
  • Hōʻike ʻia ʻo La Cree no ka hoʻomaʻemaʻe i ke a me ka lāʻau maloʻo.lauoho e pili ana i ka nalowale a me ka hoʻokahe,
  • Hoʻohana ʻia no ka ʻauʻau keiki i nā makahiki 3Eia nō naʻe, he huahana nā laina o ka hōʻailona no nā pēpē 0+,
  • La Cree Shampoo e hypoallergenic a palekana - ua hōʻoia ʻia kēia e nā haʻawina a me nā hoʻokolohua e mālama ʻia ana ma nā limahana,
  • Hōʻike ʻia kona hoʻohana ʻana i nā pilikia me nā pilikia o ke poʻo. - nāwele, maloʻo a me ka peeling, seborrhea. Ma ka manawa like, ʻaʻole ka curative o ka huahana La Cree a ʻaʻole hoʻomaha i ka panacea, hana ia i ka prophylactic a hiki ke hoʻohana kū like i ka lauoho ola ke ola kino,
  • He hoʻomaʻemaʻe maikaʻi loa ʻo La Cree Shampoo, oiai ma waena o kona mau ʻāpana, ʻaʻohe pelekikena.

Nā ʻike hou aku e pili ana i La Cree Shampoo - ma ke wikiō.

Hoʻomaʻemae nā mea hoʻomaʻemaʻe maʻemaʻe i ke anuanu me ka mālama a ʻaʻohe ʻano huehue a me kā lākou mau analogues. ʻO Panthenol i ka mana o ka La Cree shampoo e hoʻomoʻomomi maikaʻi i ka lauoho, hoʻoikaika i ka hana a hoʻihoʻi i kā lākou proteinma. He mea koʻikoʻi kēia mea no ka mea loaʻa i nā paapu o nā huaora a me nā minelala e hānai a hoʻoulu i ka hoʻolālā o ka lauoho me nā mea trace kūpono. ʻoi aku hoʻi, he mea pale ia e hana ai i ke ʻano he pale ʻana ma luna o kēlā me kēia lauoho

ʻO ka wehe ʻana o ka violets a me ka licorice i loko o kāna pūnaehana o ka huahana "La Cree" he hopena anti-inflammatory ma ka ʻaoʻao o ke poʻo, pehu lākou i ka epidermis irritated a ʻaʻole i hoʻopiʻi i nā maʻi pā.

ʻO Bisabolol kahi mea antibacterial e hakakā ai i nā maʻi o ka pale me ka pale ʻana i ka pena mai ka maloʻo, ka huhū a me ka hoʻowalī ʻana;

E hoʻokuʻu i ke ʻano a me nā kumu kūʻai

Loaʻa kēia lāʻau lapaʻau i nā kukuna alumini paona he 30 g. Hiki ke mālama ʻia i ka mahana o ka lumi no nā makahiki 2. Hoʻokuʻu ʻia ka lāʻau lapaʻau me ka loaʻa ʻole o ke kauka lāʻau.

"La Cree" (kaʻaila), kuhikuhi, ke kumukūʻai o ka mea i kuhikuhi ʻia ma ka waihona, ʻaina a hiki i ka 200 rubles. ʻAʻole leona. Hoʻomaopopo ka noʻonoʻo pono ʻana he 1 mau pūpū o 30 mauʻaila. Kahi kumukūʻai kumukūna kumu nui no nā waihona kūlohelohe kūloko. ʻO ka maoli o ka kirimi a me kona hopena pono e pili ana i ke olakino ka uku e hoʻopau i nā kumukūʻai kālā.

I kēia lā, loaʻa i ka laina huahana La Cree he 15 mau mea kāhiko, ka ʻano o ka mea like.

  • ʻO ka paila restorative i manaʻo ʻia no ka ʻili pehu e pili ana: nā kiko o ke kaula, nā walnuts, violets, licorice, panthenolaila ʻaila bisabolol.
  • Hoʻokomo i ka paila ikaika i hoʻolālā ʻia no ka ʻili maloʻo, ka: violet and extrorice extracts, palaoa germ oil, shea butter, jojoba, allantoinbisabolol lihithian.
  • ʻO ka hoʻomaʻemaʻe puka e komo pū ana: nā walnut a me nā licorice extracts, kahi kumumana o nā avocado a me nā aila oliva, detergents (hypoallergenic).
  • Hoʻopili ʻia ka ʻili o ke kino: kahi hui o nā keu, walnuts, violets, licorice, panthenoljojoba aila bisabolol, sodium hyaluronate.
  • ʻO ka lip balm i nā: licorice, vanilla a me nā aloe huki, ka hinu almond, shea butter, rosewood a me nā mea āpau aila ʻaila, allantoin, bisabolol, mākaʻa A a me E, panthenol.
  • ʻO ka hoʻihoʻi ʻana i ka balm no nā lehe maloʻo nui ka: licorice extract, almond oil, shea butter and castor oil, beeswax, mākaʻa A a me E.
  • Pākuʻi ʻia nā shampoo-foam nā keiki: violet a me nā licorice extracts, ʻoliva a me ka jojoba hinu, nā pāloli huapalaoa, panthenol, ka huika salicylic, bisabolol.
  • ʻO ka shampoo i hoʻolālā ʻia no ka ʻili a me ka maloʻo, ka mea: violet and licorice extracts. keratins, panthenol, nā protein palaoa, derivatives o ke aila ʻoliva, bisabololpapalā (hypoallergenic).
  • ʻO ka holoi ʻana i ka balm no ka hōʻala a me ka maloʻo, a me ka lauoho, nā: violet a me nā licorice extrases, keratin, panthenoljojoba aila bisabolol, nā protein palaoa, derivatives o ke aila ʻoliva.
  • ʻO ka aila MAMA, i hana ʻia e pale aku i ka hoʻokumu ʻana o nā māka lūlū, ka ʻohu: palaoa a me ka rosemary, bisabolol, ʻaiora e.
  • ʻO ka emulsion MAMA, i hoʻolālā ʻia e pale aku i ka hoʻokumu ʻana o nā māla ākea, nā: extracts of violet and licorice, mandarin oil, palaoa germ, peach, ylang-ylang, almond, ʻaiora e.
  • ʻO ka huki no ka holoi ʻana i ka STOP ACNE e loaʻa: ka ʻāpana o ke kaula, licorice a me nā ahi alpine, boron nitrite.
  • Hoʻopili ʻo Tonic STOP ACNE: ʻōpala o ka holomua, licorice a me ka alpine fireweed.
  • Hoʻokomo ʻia nā kukui gel STOP ACNE: ʻōpena o ke kaula, licorice a me nā ahi alpine, boron nitrite.
  • ʻO ka hana wai ʻona STOP ACNE i ka hana ʻona: he mau ʻāpana o ka mana o ka laikini a me ka paiahi ahi alpine, ka huika salicylic.

ʻO ka laina o ka huahana Vertex La Cree e loaʻa i nā huahana kūlohelohe i ka ʻano o: cream, gel, emulsion, lip balm, shampoo, conditioner, hinu, ʻaila, tonic a me kaʻaila gel.

Anti-inflammatory, moisturizing, clean, regenerating, antipruritic, emollient, tonic, anti-allergic, antibacterial (ka pili me ka ʻili).

Nā La Cree o nā huahana kūlohelohe anti-inflammatory, hoʻomohala ʻia ma ke kumu o nā mea kūlohelohe, i hana ʻia e mālama pono i ka lauoho a me ka ʻili i makemake ʻia i ka poʻe. poha, ʻulaʻula, maloʻo a hoʻonāukiuki. ^ E Ha yM. Hoʻonohonoho ʻia ka pūnaewele ʻikepili o La Cree me ka loaʻa ʻole o nā huahana o kēia laina honanā vali parabensmea ala a me silicones. ^ E Ha yM. Ka mea i koho 'ia ai i kēlā me kēia mau mea kūpono e hiki ai iā lākou ke hana pono i nā mea hoʻonani āpau i ʻike ʻia, e like me ka huhū, ʻulaʻula, ʻulaʻalā a me ke kūlohelohe. Hiki ke hopena ʻia kēia mau hopena i nā mea hana i ʻāpana o kahi huahana.

  • ʻO La Cree Repair Cream, i hoʻolālā ʻia no ka ʻili io, no ka hoʻopau ʻana i ka hana hōʻeha, nā huhū a me ʻulaʻula o ka ʻili o nā lima, ka maka a me ke koena o ke kino, hiki ke lilo e like me ka ʻaila mai ka ʻohiʻala a diathesis. ^ E Ha yM. Hoʻopuka maikaʻi kēia huahana hoʻouluulu kino ʻana o ka ʻili o ka ʻili, nā ʻulaʻula, ke kāwili a me ka ʻano ʻana o ka ʻili. Hoʻohālikelike ia me kona ʻalupulu a me ka moisturizing nā hiʻohiʻona, hoʻemi i ka hoʻonaninaniʻana i ka pehu i nā wela haʻahaʻa, e kōkua i ka hoʻihoʻi ʻana, hoʻopau i kekahi nā hopena maʻi. ^ E Ha yM. Hiki i kēia ke hoʻohana i nā pākeke a me nā keiki mai ka manawa i hānau ai lākou.
  • Hoʻokomo ʻia ka ono no ka ʻili maloʻo, hoʻohana ʻia e pale a hānai i ka hopena i ka hoʻonāukiuki a me ka ʻili maloʻo. Hiki ke hoʻopaʻa ʻia ma ka ʻili maikaʻi o ka maka a me ke kino, kūpono no nā pākeke a me nā keiki hou. Hoʻohālikelike ʻia ia me ka maʻalahi o ka noi, ke ʻano wikiwiki, hoʻonaninani a me nā hopena ʻoluʻolu, ʻo ia hoʻi e pili ana i ka ʻili maloʻo loa.
  • Hoʻolālā ʻia ka gel hoʻomaʻemaʻe no ka hoʻomaʻemaʻe ʻana i kēlā me kēia lā i ka hoʻomaʻemaʻe, ʻano nui i ka maloʻo, ʻūhā, ʻulaʻula a me ka ʻeha. ʻO ke kūpono i ke kāwili ʻana i kēia mau hōʻino maikaʻi, mālama i ka ʻike haʻahaʻa o ka ʻili a me ka hōʻemi ʻana i kona naʻau. Hiki ke mālama ʻia no ka hoʻomaʻemaʻe ʻana o ka wahi facial, nā lima a me ke koena o ke kino. Hoʻokumu ʻia no ka holoi ʻana i ka ʻili pēpē a palu maikaʻi i nā malama 0 mau mahina.
  • ʻO ka emulsion ka La Cree kahi huahana mālama i kēlā me kēia lā. Hoʻohui pū i nā ʻano maikaʻi o kahi lā wai a antiallergic aila, hoʻoluʻu i ka ʻili, hoʻonaninani a hoʻōloʻalolo, hakakā ke ʻano o ka maloʻo, ʻūhā, ʻulaʻula a me ka ʻeha. Hoʻopono kūpono ia i ke noi ma ka ʻenehana pilikia o ka maka a me ke poʻo. Hiki ke hoʻohana ʻia mai i ka wā ʻōpiopio.
  • E mālama pono ka balaka lehelehe i ko lākou kino leʻaleʻa, i hoʻomaka ai ka maloʻo, hana i ka pale pale e pale ai i nā hopena kūlohelohe o ke anuanu, ka hau anuanu, ka makani a me ka pōʻino radiation ultraviolet. ^ E Ha yM. He mau ko lākou hōʻoluʻolu, anti-peeling and cracking effects, moisturize the skin of the lips and make a soft. Eia kekahi, hoʻokaʻawale ʻia lākou e kahi leʻaleʻa nani a me ka ʻoluʻolu maikaʻi i nā lehelehe.
  • Hoʻonohonoho pono ʻia ka shampoo-foam a ke keiki no ka hoʻomaʻemaʻe hoʻomaʻemaʻe loa o ka lauoho a me nā ʻono maikaʻi o ke keiki. Nui loa no nā pēpē me ka ʻili pehu mai ka manawa i hānau ʻia ai. Hoʻopau maikaʻi loa i ka ʻili maloʻo, hoʻomaʻemaʻe mālie i ka lauoho a wehe nā ʻona kikorrheic mai ka poʻo i ke poʻo. ʻAʻole ia i hoʻonāukiuki i nā maka, e ʻae ai i ke keiki i ʻoluʻolu i ke kaʻina ʻauʻau.
  • ʻO ka shampoo La Cree, i hoʻolālā ʻia no ka ʻili a me ka maloʻo, mālama pono no ka lauoho a me ke kino, hoʻomaʻemaʻe mālie a hōʻoluʻolu i ka ʻili, hāʻawi i ke ola i ka lauoho, hana ia i mea hoʻolohe, e hoʻomaʻamaʻa i ke kaulike o ka lauoho kūlohelohe. Hoʻohana kūpono i kēlā me kēia lā e nā pākeke a me nā keiki mai 3 mau makahiki.
  • Conditioner no ke poʻo palaleka a me ka lauoho, i hoʻolālā ʻia no ka mālama ʻokoʻa. Hāʻawi i ia i ka lauoho he nānā a me ka nani, ʻaʻole clog pores a ʻaʻole e hōʻiliʻili i ka lauoho. Mea maikaʻi no ke poʻo palala, hoʻonoho i ka maloʻo a pale i ka hoʻokumu ʻana o huakai. ^ E Ha yM. Hoʻohana ʻia ia i kēlā me kēia lā ma hope o ka hoʻohana ʻana i ka shampoo o luna nei.
  • ʻO La Cree MAMA aila no nā hōʻailona pale he hana kūpono e hoʻohana ai e hoʻopau strikūkulu ʻia i ka wā hāpai, ʻo ia hoʻi e pale i kā lākou hōʻino. ʻAʻole komo kēia huahana cosmetic hona, parabens a me nā momona a no laila hiki ke palekana palekana e nā wahine hāpai a me ka lactating. ʻO ka aila ka hana anti-inflammatory, hana i ka ʻili o ka ʻili, hoʻōla a hoʻoliʻalā. He kūpono no ka ʻili kino. Hiki ke hoʻohana i kēia aila i ka wā hānai.
  • Hana ʻia ka emulsion e hana i ka hoʻomohala ʻana nā māka kiʻi, lawelawe pū he ala maikaʻi ʻo ia e hakakā iā lākou a loaʻa ka hopena o nā hopena pena. ʻO ka hana hou o kēia huahana ua kuhikuhi i ka palupalu, hoʻomaʻemaʻe i ka ʻili a hōʻemi i ka hopena o ka hoʻokumu ʻana ʻā. ^ E Ha yM. ʻO ka emulsion ke kukui a me ka leʻaleʻa, he lūlū i ka ili me ka ʻole o ke hoʻokumu ʻia o kahi kiʻi ʻoniʻoni. Hiki ke hoʻohana no ka pākaha i nā huhū a me nā nā pepeke ʻili ka ʻili.
  • E hoʻomaʻemaʻe ʻo STOP ACNE i ka hoʻomaʻemaʻe ʻana i ka ʻili, ka hoʻoponopono i ka hana o nā kelima sebaceous, hōʻoluʻolu i ka ʻili o ka sheen aine a pale aku i ka hanana ʻana o ka huehue.
  • Hoʻomaʻemaʻe ʻo Tonic STOP ACNE, hōʻoluʻolu a hoʻonā i ka ʻili, hoʻoponopono i ka hana o nā kipi sebaceous, hōʻoluʻolu i ka ʻili o ke kuli sela keratinized.
  • ʻO ka mālama ʻana i ka huaʻona STOP ACNE ka hoʻoponopono ʻana i ka hana o nā kohu sebaceous, hoʻomaʻamaʻa i ka ʻili, no ka lōʻihi ke kī ʻana i kā lākou honu ʻāpala a pale aku i ka hanana ʻana o ka huehue.
  • ʻO ka hoʻokele gel STOP ACNE neʻe i ka hana no ka noi ʻana i nā wahi ʻona. Hoʻopau maikaʻi a wikiwiki wikiwiki huehue a pale aku i ke ʻano o nā rashes hou, ke pani nei i nā ʻōnaehana hoʻoponopono, ʻoiai ua kūleʻa ka huahana i ka hana o ke kolohe nā mea ʻōpala ʻē aʻe i na pores clogged.

Hoʻohana ʻia ka cream restorative no:

  • nā kūlana paʻa o ka ʻili me nā hōʻike hoʻonāukiuki a huu,
  • nā hopena ʻeha maikaʻi a nānā ʻia ma hope o ka hele ʻana o ka lā.
  • hoʻonāukiuki/poha ma hope o ka lauʻaola kuniʻa a ahe nākiʻomona,
  • nā kūlana ʻeha a i ʻole ʻaperlelo lapuwelu i na keiki.

Hoʻohana ʻia ka ʻili cream no:

  • nā kūlana paʻa o ka ʻili me nā hōʻike wailua a ʻulaʻula,
  • makahiki, loaʻa a i ʻole hoʻoilina maloʻo maloʻo,
  • nā kūlana ʻeha a i ʻole ʻaperlelo lapuwelu i nā keiki (hiki ke hoʻohana ʻia ma lalo o kahi diaper),
  • i ka wā e kala ai, i ka manawa e pono ai ka mālama mālama mālama.

Hoʻohana ʻia nā kūlohelohe no:

  • ka hoʻomaʻemaʻe ʻana i kēlā me kēia lā i ka hoʻomaʻemaʻe ʻana i ka ʻili me kā lākou predisposition i pohamaloʻo hoʻonāukiuki a ʻulaʻula.

Hoʻohana ʻia ka ʻili o ka ʻili no:

  • ʻaperlelo lapuwelu ʻili me ka ʻili māhāla, kuni anaʻeha a me nā ʻehaʻeha,
  • hoʻonāukiuki/poha ma hope o ka lauʻaola kuniʻa a ahe nākiʻomona.

Hoʻohana ʻia ka lip balm no:

  • hōʻoluʻolu i ka ʻoluʻolu a me ka maloʻo ma ka lehelehe.
  • wikiwiki akeiki lip,
  • koke ʻolā wai a pale lehelehe mai ka hopena o ka lā, ke anu a me ka makani.

Hoʻohana ʻia ka lipmoli lipm no ka:

  • hoʻihoʻi, ʻolā wai a me ka wikiwiki loa hoʻoponopono hou lehelehe
  • wā lōʻihi pale mai ka hopena o ka lā, ke anu a me ka makani.

Hoʻohana ʻia nā keiki shampoo-foam no:

  • nā hanana cutaneous dermatitis seborrheic i nā keiki hou,
  • ka maloʻo maloʻo a me ke koʻikoʻi o ke poʻo o ke pēpē.

Hoʻohana ʻia ka Shampoo mai 3 mau makahiki a he ʻele nā ​​kūlana.

  • maloʻo maloʻo a nānā hoʻi i hoʻokumu ʻia e wailuaʻulaʻula a hoʻonāukiuki,
  • palupalu, maloʻo a palala hoʻi,
  • poino lauoho ma muli o ka hoʻolaha nui ʻana i ka lā, perm, staining, etc.

Hoʻohana ʻia ka ʻaila MAMA a me ka emulsion no:

  • ka hana hou ʻana stri (nā māka kiʻi) a me ka nānā ʻana i kā lākou kūkulu,
  • mālama kino ma ka pilikia ʻā,
  • hoʻohui ʻolā wai hoʻomaʻamaʻa ka ʻili kahe koko a me ka hele ʻana, e hoʻonui ana i ka elasticity a resilience,
  • kaʻina hana hānai (no ka aila).

ʻO ka umauma, tonic a me kaʻaila-gels (ke nānā ʻana, i ka ʻāina) STOP ACNE e hoʻohana ʻia no:

  • dermatological ka mālama kūikawā no ka pilikia a me ka ʻili o ka ʻili e hiki mai ai pululalu (huehue).

ʻO ka contraindication wale nō i ka hoʻohana ʻana o kekahi mau mea lāʻau mai ka laina La Cree he pilikino haaheo i kāna mau mea kanu.

ʻAʻole ka ʻike e pili ana i ka hoʻomohala ʻana i nā hopena ʻokoʻa ma hope o ka hoʻokomo ʻana i nā huahana o nā mea ʻola o ka hopena La Cree.

ʻAʻole hāʻawi ʻia ka ʻike e pili ana i kahi overdose ke hoʻohana ʻana i ka lāila huahana cosmetic La Cree.

ʻAʻohe mea iʻike i ka launa pū o La Cree me nā hoʻomākaukau a i ʻole nā ​​hoʻoponopono hoʻomākaukau.

I ke kūʻai aku.

Hiki ke mālama ʻia i nā kosikola a pau o kēia laina i ka mahana wela o ka lumi.

ʻO 2 mau makahiki no nā huahana a pau.

Ke hoʻololi i nā huahana La Cree o nā huahana, analogues (creams, emulsions, foams, shampoos, gels, masks, etc.) i mea e makemake pinepine ʻia e nā mea hoʻohālike huahana: Vichy, La roch posay, Lavera, Hālāwai, Noreva, Avene.

Hiki ke hoʻohana nui i nā mea nui o nā lā maka no La Cree no nā keiki mai 0 mau mahina a i ʻole 3 mau makahiki paha.

Ma muli o ka hoʻopiliʻana o nā mea kūlohelohe wale i ka laina cosmetics La Cree, ʻae ʻia kā lākou hoʻohana hapai a lāihana i nā wahine.

Loaʻa ka laina La Cree o nā huahana, ma ke ʻano he kānāwai, e loaʻa ka pae maikaʻi mai ka hapanui o nā poʻe e hoʻohana ana i kahi huahana cosmetic.

No ka laʻana, nā loiloi o ka La Cree cream no dermatitis, i ka hoʻohana ʻana i hui pū ʻia me nā mea lapaʻau i hōʻike ʻia no ka mālama ʻana i kahi ʻano maʻi like (antibiotika, antiallergic, hormonal, antifungal hoʻomākaukau, ʻokoʻa), hoʻonoho i kēia huahana kosmetika e like me ke ʻano kūpono no ka wehe ʻana kaʻalo lāʻauhuu hoʻonāukiukiʻulaʻula a me nā hōʻike ʻē aʻe maikaʻi ʻole.

Nā loiloi o ka emulsion a me ka hoʻomaʻemaʻe hoʻomaʻemaʻe i ka mālama ʻana i kēlā me kēia lā e hōʻike ana i ka hopena ʻoluʻolu a me ka palu ʻana i kēia mau huahana me nā hōʻailona maikaʻi o ka ʻoli ʻana i ka ʻili o. maloʻohuhū, ʻulaʻula a me huu, aia pū me nā hopena maikaʻi ʻole e kū mai ana ma hope ʻai ka lāʻau a ahe nākiʻomona.

Nā loiloi ma ka shampoo La Cree mai 3 mau makahiki a me ka shampoo pēpē pēpē mai 0 mau mahina i ka nui o nā hihia he mea kūpono ia, e hoʻomaopopo ana i ka pono o kēia mau cosmetics (e hoʻopau ana i ka maloʻo maloʻo, hoʻonāukiuki, nā ʻona kikorrheic), nā waiwai hoʻokele, nā ʻono a me nā uku kūpono. Mai nā manaʻo e pili ana i ka hana ʻana o ka shamoo pēpē pēpē, ka loaʻa ʻole o nā mea e pili ana i ka lawa ʻole o ka hopena "ʻaʻohe waimaka", Ma kekahi mau mea i hoʻohana ʻia ai ka shampoo me ka hoʻonāukiuki ʻana i nā maka o ke keiki, he mea paha ia. pilikino pilikino pēpē i nā mea kanu o kēia huahana cosmetic.

ʻO nā loiloi a nā lehelehe lip ka mea maikaʻi loa me kahi papa inoa kiʻekiʻe ʻolā waipaleʻai ʻaukā a oe no regenerative nā hiʻohiʻona o nā hiʻohiʻona lua.

ʻO nā loiloi e pili ana i ka aila La Cree MAMA mai nā māka hoʻolele a e pili ana i kahi hana o ka hana like me kā lākou ʻae ʻana i ka loiloi ʻana i ka hopena, ʻaʻole i haʻahaʻa ʻia i nā mea i hana mua ʻia. Hana nui kēia huahana i ka pale ʻana i ka hoʻonaʻauao ʻana. stri i nā wahine hāpai, a hānai hoʻi i nā mea i hana ʻia nā māka kiʻi nui nā makuahine ʻōpio.

Pēlā nō, nui ka poʻe e ʻeha nei ʻili kino ʻili, pane maikaʻi ma ka hopena o nā ʻōlapa o STOP ACNE (foam, tonic, matting a me nā hāmeʻa a ka ʻona kūloko), e ʻōlelo ana i kā lākou wikiwiki a me ka maikaʻi i ka hakakā huehue a me kahi hoʻomaikaʻi maikaʻi ʻana i ka ʻili me nā ʻano ʻē aʻe ʻili ka ʻili.

I kēia manawa, ʻo ka awelika kumukūʻai o La Cree restoring cream e 230 mau rubles no ka pākuhi o 30 mau grama, kaʻaila ikaika - 210 mau rubles i kēlā me kēia wai he 50 mau grama, cream allergy - 400 rubles i kēlā me kēia pā o 100 grama.

ʻO ka kumu kūʻai o ka shampoo mai 3 mau makahiki he iwakālua 220 mau pākaha no ka pahu o 250 ml, pēpē shamma pēpē mai 0 mau mahina - 190 mau rubles i pākahi o 150 ml.

ʻO ke kumukūʻai o ka La Cree emulsion, e hoʻohui pū i nā hiʻohiʻona o kaʻaila i kēlā me kēia lā a me ka hinu i anti-alerine, ʻano like ʻole ma ka moku o 330-380 mau rubles i ka 200 ml mau pahu.

Hiki iā ʻoe ke kūʻai aku i nā lehelehe lip ma loko o 110 ka rubles no ka pā o 12 mau grama.

Loaʻa ka ʻaila La Cree MAMA a me ka hoʻohemo ʻana mai nā hōʻailona hulina i ke kumu kūʻai e pili ana i ka 350 rubles no ka pākeke o 200 ml.

Hiki ke kūʻai ʻia nā mea no nā kumukūʻai o STOP ACNE ma kēia mau kumukūʻai: 150 ml umu - 280 mau rubles, 200 ml tonic - 240 mau rubles, ka ʻōkeʻomaʻo gel 50 ml - 320 mau rubles, cream gel kūloko 15 ml - 390 rubles.

La Cree Cream Kahioe 50 gr Vertex AO

La Cree Hoʻokiʻoki Iho Tonic 200 ml Vertex AO

La Cree Cream 100g Vertex AO

La Cree Gel Cleansing 200 ml Vertex AO

La Cree lip balm 12g sunscreen spf15 Vertex AO

La Cree lip balm remake Verteks ZAO, Rusia

La Cree Hoʻokiʻoki i ke oʻe Hole-Hulu Matini Verteks ZAO, Lūkia

La Cree Stop Hoʻomaʻomaʻo Laila-gel o ka hana kūloko Verteks ZAO, Rusia

La Cree diaper cream Vertex ZAO, Rusia

La Cree Milk mālama ʻia i ka lā. SPF30 Vertex CJSC, Rusia

Nā hōʻailona no ka hoʻohana ʻana

Hoʻohana ʻia ʻo Shapun La Cree inā pono:

  • Hoʻihoʻi i ka lauoho mai ka maloʻo a hoʻemi i ka hoʻonaninani ʻana i ka ʻili, kahi e mālama ai i ka peeling, ʻulaʻula a me ka huhū liʻiliʻi
  • E hoʻohemo i kahi koʻikoʻi koʻikoʻi
  • E hāʻawi i ka lauoho i ke ʻano maikaʻi a me ka nani, inā ka lōʻihi o ka hoʻolaha ʻana i ka lā, nā hana ʻona (kūmū i ke kūlohelohe, kū pololei, a me nā mea hou aʻe)

ʻO ka La Cree shampoo-foam no nā keiki ma lalo o 3 mau makahiki ke hoʻohana ʻia inā:

  • Loaʻa ka pēpē i nā hōʻailona cutaneous o ka dermatitis seborrheic
  • ʻOlohelohe ke ola o ke poʻo o ke keiki, a ikaika ka ʻili.

Ka hoʻonohonoho ʻana a me ke ʻano o ka hoʻokuʻu ʻana

Kumukūʻai: 300 rub. Tauhi: 190 ʻōpala.

ʻO ka shampoo pākeke, i hoʻolālā ʻia no ka ʻiliʻili pono a me ka lauoho maloʻo, aia nā ʻalupalu o nā pua violet a me nā pua licorice, keratins, dexpanthenol, nā kahu ʻai huina, nā mea i lawe ʻia mai nā lāʻau ʻoliva ololi, bisabolol a me nā mea kanu me kahi kumu alika-ultra-low.

ʻO Shampoo-foam no nā pēpē hou i hoʻomoʻa ʻia mai ka violet a me nā pua licorice, nā lāʻau ʻoliva a me nā aʻa o jojoba, nā pālū palaoa, dexpanthenol, waikawa salicylic a me nā bisabolol.

I loko o nā ʻano ʻelua o ka hoʻokuʻu ʻana, he mau kelehe, nā kuula, a me nā mea ʻaila i nele.

Hōʻoluʻolu ka Shampoo, me kahi māmā lahilahi ke aniani. He ʻala ʻōpala me he ʻōmaʻomaʻo ʻōpala. Ke kū ʻole ka kaila ma hope o ka holoi ʻana i ka lāʻau lapaʻau. ʻO ka mānoanoa o ka mānoanoa a me ka gel-like. ʻO nā hāmeʻa maikaʻi, akā koi ʻia ka holo hou, no ka mea ʻaʻohe huepeke ma ka haku mele.

ʻO ka La Cree shampoo-foam no nā keiki ma lalo o 3 mau makahiki he loaʻa i loko o nā pahu palupalu liʻiliʻi o ka 150 ml. Loaʻa i ka huahana kahi dispenser e hāʻawi i kahi mea liʻiliʻi o ka lāʻau lapaʻau, kūpono no ka lauoho o ke keiki. Ke keʻokeʻo ke ʻano o nā pahuhopu, me kahi ʻono lau no nā lāʻau lapaʻau. ʻO La Cree nā ʻōmole maikaʻi a holoi maikaʻi, a hōʻailona ʻia ka pahu "ʻaʻole he waimaka".

Mau waiwai ʻano

Hoʻopaʻa kekahi lāʻau kūlohelohe i ka ʻili i kekahi mau kuhikuhi i ka manawa hoʻokahi:

  1. e hoʻihoʻi i nā wahi i hoʻopilikia ʻia, hoʻoulu i ka hoʻoponopono hou ʻana o nā cell,
  2. wehe i ke kuni
  3. hōʻoluʻolu i ka ulaula, huakai,
  4. likaluna me ka ukana, puhi ana,
  5. hoopau
  6. pālahalaha loa
  7. hānai i nā mea pono
  8. pale mai ka hau, ka makani, ka lā.

ʻAʻole nakō. ʻAe ʻia e hoʻohana no kahi manawa lōʻihi.

ʻO nā mea ikaika o ka huahana cosmetic he mea hōʻiliʻili i nā mea kanu, nā aila, panthenol.

  • W walua. ^ E Ha yM. Mālama nā kuleana i loko o ka nut i nā hopena o nā mea maikaʻiʻole, ka radiation ultraviolet, nā nalu radiation. Hoʻonui i nā kūlia o ka ʻili. Hoʻolaha i ka mumū, mālama i nā hōʻeha, nā hōʻino, nā rashes allergic. Hoʻihoʻi i ka kūpaʻa o ka ʻili, hana e like me ka antiseptic.
  • Hoʻohui kūleʻa. ^ E Ha yM. Hoʻohana pinepine ʻia no nā diathesis o nā keiki, nā diaper rash, e hoʻopau ana hoʻonāukiuki kino i loko o nā hōʻike āpau. ʻO nā mea komo i ka synthesis o kolagala, he hopena bactericidal, anti-inflammatory.
  • Nā laha. ^ E Ha yM. Mālama i ka epidermis mai nā hopena maikaʻi ʻole o nā mea o waho, ke hoʻoponopono i ka hoʻolaʻa hou ʻana, e hoʻihoʻi i nā cell.
  • Chamomile. ^ E Ha yM. He waiwai kūpono ia kekahi pono, i waena o lākou ka hakakā ʻana i ka mumū, ka holo ʻana, ka ʻulaʻula. Hoʻomaʻamaʻa ʻo Chamomile i ka ʻili, hoʻolauna i ka hoʻōla hōʻeha.
  • Vaiola. ^ E Ha yM. Mālama i nā estrogens kūlohelohe, hana i ka ʻili o ka ʻili, mālama, hoʻonui i ka pale ʻana i nā mea ʻino. Hoʻopau i nā hōʻailona o waho o ka huhū, hoʻoulu ʻia i ka hana o nā pūpuna. Hoʻomaʻamaʻa i nā hōʻeha, e palalupalu i ka ʻili, kōkua i ka hoʻokō ʻana i kahi ʻano maʻi. Hoʻoulu ka hoʻonāukiuki i ka hana o ka waikawa hyaluronic, hoʻōla i nā metabolism, hoʻihoʻi i ka pale o ka wai. ʻO nā kuʻina me nā microelement pono, vitamina.
  • Aila ʻaila. ^ E Ha yM. ʻO kāna kumu nui nui ka hydration o ka ʻili. Hoʻonui nā mea hana a ka huila i loko o nā ʻili o ka ʻili, e hoʻoikaika i ke kaʻina hōʻola.
  • Panthenol. ^ E Ha yM. ʻO ka mea waiwai, e hoʻihoʻi ana i ka pale o ka wai, mālama i ka hōʻeha i ka ʻili, ke kau ʻana, ka hopena hōʻoluʻolu, anti-inflammatory.

Ua koho ʻia nā ʻāpana o La Cree i ke ʻano me kona hopena koʻikoʻi e loaʻa ai ka hou wikiwiki i ka epidermis mai nā ʻano like ʻole o nā pōʻino. ʻO ka mea nui e pili ana i ka hoʻopau ʻana o ke mumū, hina, ʻulaʻula.

I ka manawa e hoʻomaka ai i ka noi

Hiki iā ʻoe ke hoʻomaka e hoʻohana i ka lāʻau lapaʻau lāʻau lapaʻau mai ka hānau ʻana, inā loaʻa. ʻAe ʻia ia i ka wā o ka hāpai ʻana, ka umauma. ʻAʻole ka luhi i ka ulaula i ka hana o nā sela epidermal. Hoʻohālike kūpono no ka ʻili o ka ʻili, maʻamau i ʻaila.

Ke hōʻike nei i ka hoʻohana ʻana:

  1. nā maʻi ʻili
  2. dermatitis
  3. pili i ka makahiki, uʻi nui ka maʻi o ka ʻili,
  4. ahe nākiʻomona
  5. eczema
  6. ʻaperlelo lapuwelu
  7. wela ka lā, wela ka wela.
  8. kahi maʻi hou ma hope o ka pilina me nā mea pili i ka home.
  9. kau huluhulu
  10. huʻihāpā,
  11. hauʻolima
  12. atopic dermatitis ma ke kahua o ka hōʻoli,
  13. diathesis.

La Cree no ka maʻa maloʻo, hōʻiliʻili

Hoʻohana ʻia no kekahi ʻano ʻili. Akā mālama pono nā mea hana i ka mea nānā, hoʻokuʻu i kahi lāʻau kūʻokoʻa - Cream La Cree ikaika. Hoʻohui ʻia ka hui ʻana o ka kirimila lapaʻau me ka ʻaʻa jojoba, ka karite, ka palaoa germ. Hoʻopili ʻia ka ʻili maloʻo ʻoi aku ka wikiwiki, saturated me nā mea kanu. Allantoin, lecithin hoʻoulu i ka hoʻoponopono hou. Hoʻohana ʻia kahi palaila i loko o nā kūlana like me ka hoʻoponopono hou ʻana.

Manawa kuhikuhi

Hoʻohui ʻia ka mea i loko o ka ʻāpana maʻa ai i 3 mau manawa i kēlā me kēia lā, e kau ana i ka pilikia o ka pilikia. Hiki ke hoʻohana nui ia no ka manawa lōʻihi. Eia naʻe, i ka loaʻa ʻana o kahi hopena ʻike ma hope o hoʻokahi pule o ka mālama ʻana, pono ia e ʻimi i ke kōkua o nā poʻe loea.

Hiki ke hoʻopili i nā keiki liʻiliʻi ma lalo o nā diapers ʻelua i ka lā no ka mālama, pale i ka hoʻomālamalama, ʻeha a me ka dermatitis.

Me nā wela o nā wela wela, lālau, mālama lākou i nā wahi i hoʻopuni ʻia. E hoʻopili i kahi palona i oi aku i kahi maʻamau. Hoʻopā maikaʻi ka hoʻomaʻemaʻe lepo ma ke aila.

Ke noi no nā keiki

ʻAʻole lilo ka mākaʻi i nā maʻi pālolo, addiction, ʻaʻole clog pores. ʻAʻole i loko o ka mea i nā mea kemikela, nā hormon. Hiki ke hoʻohana ʻia me ke kauoha ʻole a ke kauka inā kau ʻia nā ʻōlima ʻili i nā ʻōmaʻomaʻo. No ka mea hoʻohālikelike, me ka diaper dermatitis, ʻo nā ahe pepeke. ʻO ka Contraindication e hoʻohana ai i ka kālele ʻana o kēlā me kēia mea. ʻOiai ʻo ke kino o kahi keiki liʻiliʻi, ʻaʻole i hoʻokumu ʻia, hiki ke komo i kahi alerima mai nā mea ʻē aʻe, ʻeha ʻole a hoʻohui ʻia. Pono e nānā pono i ka hopena o ka pēpē.

ʻAe ʻia nā keiki kahiko e hoʻohana i kaʻaila no kekahi lesion o ka ʻili. Hoʻolālā maikaʻi loa no ka maloʻo nui loa. Hāʻawi ʻia e hoʻohana ia i ka hoʻoilo no ka mālama ʻana, ke pale aku i ka hau, ʻo ka ʻā ʻana o ka maka, nā lima lima. I ke kauwela, mālama ʻia ka lā. Hoʻohui ʻia ka mea hoʻonaninani ma kahi ʻāpana. Puke koke ʻia. Inā ma hope o 10 mau minuke ke ʻike ʻia he pulu ʻalā ma luna o ka ʻili, hiki iā ʻoe ke wehe i ka nui me ka napkin.

ʻO ka hoʻohana ʻana o kaila La Cree i ka wā hāpai

Ma lalo o ka hopena o nā hormones, hana kino ke kino holoʻokoʻa. I nā wahine hāpai, ʻo ka manawa pinepine ka maloʻo o ka epidermis, kahi maʻi pākaʻi wikiwiki. I kēia hihia, ʻae ʻia ka hoʻohana ʻana i kahi lāʻau kūlohelohe e hoʻopau i nā pilikia ʻeha La Cree. Hoʻopili ia, kahi lāʻau lapaʻau lāʻau e hoʻohana ʻia no nā maʻi ʻili, ka popo pepeke, ke kuni ʻana, a me nā kūlana ʻē aʻe e pili pū ana me ka hōʻino o ke kūpaʻa o ka ʻili. ʻAe ʻia ka hoʻohana ʻia ʻana.

Hiki iaʻu ke kūʻai ma kahi kīkē, kūʻai

A kūʻai ʻia ka momona i loko o nā mākeke, nā hale kūʻai mea kūʻai, kūʻai ʻia ma ka Pūnaewele. He kūpono a kūpono ke kumukūʻai no ka waiwai. ʻO ke kumukūʻai o ka uaki me kahi hiki o 100 g ke kumu kūʻai o kahi awela o ka 360 rubles. No ka restorative cream me ka nui o 30 g e uku pono i loko o nā 180 rubles.

ʻO kaʻaila me kahi hopena anti-allergic ikaika, nā hopena anti-inflammatory regenerative. Wahi a kēia ʻano, hiki ke koho i ka ʻili i waena o nā huahana me kahi ʻano kūlohelohe. ʻO ka hui pū ʻana o nā mea kanu ikaika, ʻaʻohe ʻano like o kaʻaila.

Aia ke kākau inoa ʻana ʻo Bepanten. Aia ma kahi o La Cree, he 5% naʻe, akā hoʻopili ʻia ka hoʻomākaukau ʻana me nā aila, nā mea kanu lāʻau. ʻO ke kumukūʻai o Bepanten me ka uku o 50 g he 500 rubles.

Manaʻo manaʻo

ʻO ka La Cree Cream kahi lāʻau lapaʻau e pono ai i loko o kahi keʻena lapaʻau home. He ʻōmole kēia no ka ʻohana āpau. He kūpono no ka poʻe a pau mai ka liʻiliʻi a hiki i ka nui. Hoʻopili koke ʻia kona ʻano mālamalama māmā, ʻaʻole ia e hana i ka pua honi, i kālai ʻia i nā ʻāpana āpau o ke kino. ʻO ka hopena palekana maʻamau no nā pēpē me dermatitis. ʻO kaʻoiaʻiʻo, ʻo ka hapa nui o nā hana e hana me bepanten. Eia naʻe, ʻo ke alo o nā meaʻaila, nā mea kanu mea kanu, hiki iā ʻoe ke wikiwiki wikiwiki i ka pilikia. Ma kahi o ka hydration a me ka ho'ōla, ua piha pū ka ʻili a me nā mea pono, a e piʻi hou ka pale ʻana i nā mea maikaʻi ʻole. Hōʻalo me nā pilikia dermatology māmā. ʻO ke kōkua mua no ka hōʻeha ʻana i ka ʻili ma muli o ke kuni ʻana, ʻulaʻula, ʻeha.

ʻO nā loiloi o nā wahine me dermatitis

ʻO Marina

“ʻO kaʻu keiki kāne he 2 makahiki. ʻAʻole allergenic ke kāne, akā i ke kauwela wau i pono ai i mua o ia pilikia. Ai no wau i nā huaʻala. I ke kakahiaka, ʻo kahi pīhoihoi liʻiliʻi i loko o ke ʻano o nā wahi ʻulaʻula i kū mai i ke kahuna, nā papālina a me nā lima. Uwē kaʻu keiki ilihune, he ʻino a he ʻino. ʻAʻole wau makemake e hoʻohana i nā lāʻau lapaʻau hormonal, hele lākou i nā mea āpau i ka lāʻau lapaʻau. Hāʻawi lākou i nā ʻano o nā lifegu, cream e pili ana i ka chamomile, pēpē Antoshka, Semitsvetik a pēlā aku. A laila hoʻomanaʻo lākou i kēia. Ua hoʻoholo wau e hoʻohana. Lubricated ke keiki, hoʻōki ʻo ia i ka minamina, a ma ke ahiahi ʻaʻole ʻulaʻula ʻia nā wahi. Ua mālama ʻia iā mākou i 3 mau lā hou. I kēia manawa, ua hoʻihoʻi ka ʻili. Ua kōkua kēia ʻohana iā mākou. ”

Kāleʻa

“ʻO kaʻu keiki nā maʻi dermatitis mai 2 mau mahina. He 4 makahiki paha ia. Ua hoʻāʻo ʻia nā ʻōkuhi. I ka manawa o ka exacerbation, mālama mākou i nā lāʻau lapaʻau, nā lāʻau lapaʻau hormonal. Ke hoʻohana nei ke koena o ka manawa La Cree. Hoʻomaʻamaʻa maikaʻi ka cream, mālama i ke koena i ka palu, a hoʻoikaika i ka hoʻōla ʻana. Pau ka nalowale. ʻO ka manawa koke nei, ʻike pinepine ʻia nā hihia o ka exacerbation. Hana mākou i ka dermatitis atopic me kēia lāʻau lapaʻau i kahi manawa lōʻihi. ʻOliʻoli wau i ke ʻano o ke ʻano maoli, ʻaʻohe hormon. "

Daria

“Ua ʻai kaʻu kaikamahine i nā melemele no ka Makahiki Hou. Holo koke nā pipi i luna, hahai ʻia e ka hoki a me nā wāwae. Allergy La Cree allergy. Hāpai ʻia iā 3 mau manawa i ka lā. I ka wā mua ua hoʻonui ʻia - pani ke kaikamahine i ka hana haʻalulu, a laila hoʻomaka ka ʻulaʻula. ʻO ka lā aʻe, ʻaʻole ʻike ʻia ka palu ʻana. ʻO ka hopena hope loa i kahi dermatitis i hoʻokahi pule. "

ʻO ka mālama kino o ka ʻili

Hoʻolālā ʻia nā huahana La Cree MAMA e pale i ka hoʻokumu ʻana o nā māka ākea a me ka mālama kino ʻoluʻolu, ʻike pū kekahi i ke koʻikoʻi ma ke kua o ke kaumaha o ke kino a me nā loli o ka hormonal.

ʻO nā makuahine hāpai i hoʻāʻo ai i ka emulsion a me ka ʻaila mai nā māka i hōʻailona i ka ʻano kūlohelohe a me ka hopena lōʻihi o ka ʻili moisturized ma hope o ka hoʻohana ʻana, kahi ʻala ʻoluʻolu.

ʻO ka hoʻomehana no ka pale ʻana i nā māka ākea LA-KRI ® MAMA

No ka pale ʻana i nā māka laha (striae), mālama mālama i ka ʻili i nā wahi i hōʻeha ʻia o ka pena scar ((me ka hoʻonui nui o ke koko). ʻO ka mālamaʻokoʻa: hoʻomaʻemaʻe i ka ʻili, hoʻonui i kona kūpaʻa a me ka elasticity, hoʻomaikaʻi i kona helehelena.

“Ua hoʻāʻo wau i ka emulsion no nā mākau kiʻi kaha no ka lua o ka lā! Ua liʻiliʻi ʻo Pregnancy. ʻĀlihi wale ka tummy. Akā ua noi ka ʻili i ka hydration hou i kekahi hihia, no ka mea ua hoʻomaka ka wā wela. A i kēia manawa pana mai ʻo ia iaʻu. ʻOiai hiki iaʻu ke ʻōlelo he kekimī, ke kō koke nei ia. ʻAno hohonu ka ʻala. ʻO ia ka mea maikaʻi maikaʻi loa, no ka mea ua pau wale ka maʻi o ka maʻi laʻa. "

“Ke noi ʻia, ua pā maikaʻi ka emulsion, a komo koke ka ʻano o ka hydration a me ke kūlohelohe, ʻaʻole e waiho i ka aila a me ka pulu laupaʻa. Ua hoʻohana au i ka lāʻau lapaʻau ma nā ʻāpana pilikia i ʻōlelo ʻia: ka ʻōpū, ka umauma, nā ʻūhā - no ke pale ʻana, a ma ka wāwae haʻahaʻa - e hōʻoluʻolu ai i ka maloʻo a me ka huhū. Mālama i ka pīhoihoi a hōʻuluʻulu maikaʻi. "

“Makemake wau e ʻike ʻaʻole i palau ke emulsion, maʻalahi e hoʻopili a hoʻoili koke ʻia (kokoke koke), ʻaʻole ʻono, ʻoluʻolu ke ʻano. E lilo ka ʻili a palupalu i ka pā. Ma mua o ka hoʻohana ʻana i kēia hoʻoponopono, ua manaʻo au i ka ʻoluʻolu, e like me ka ʻeha, a i ʻole, ulu nō ka ʻūhā a ulu mai nei, no laila uaʻuʻuku a ʻeli. A ma hope o ka noi mua, ua ʻike au i ka hopena o ka hydration. A ma hope o 3 mau lā ua poina loa iaʻu e pili ana i kēia pilikia. "

O ka ʻaila no ka pale ʻana i nā māka kiʻi aku i LA-KRI ® MAMA

No ka pale ʻana i nā māka laha (striae), mālama mālama i ka ʻili i nā wahi i hōʻeha ʻia o ka pena scar ((me ka hoʻonui nui o ke koko). ʻO ka mālama ʻokoʻa: ka hoʻomaikaʻi ʻana i ka ʻili, hoʻonui i kona paʻa a me ka elasticity, hoʻomaikaʻi i ke kahe o ke koko. Hōʻike ʻia no ka hoʻohana ʻana me ka massage.

ʻOi aku ka poʻe hoʻohana i ka aila mai nā māka i nā wahi ākea, ma kā lākou e nānā he mea e hōʻoia ai i ka hoʻomau koʻikoʻi ikaika. Ua hana maʻalahi nā ʻenehana hou i ka aila, hoʻopau ʻia a hoʻohuihui ʻia, ʻaʻole waiho i ke koena o nā lole. Ua makemake nā mea a pau i ka ʻalani o ka rosemary: ua kapa ʻia ʻo ia ʻo aromatherapy no kahi hiamoe maikaʻi.

"ʻOluʻolu loa wau i kēia ʻaila i nā ʻano a pau! Ma kahi ʻāpana o nā mea kūlohelohe, me nā mea ala ʻole. ʻOluʻolu mai ka ʻohu konifous, pani ʻole. Hoʻohana waiwai - hoʻohana wau i ka aila i hoʻokahi lā (i ke ahiahi), ʻaʻole wau e mihi, akā, i ka hūwī ʻaʻole e emi. ʻOi maikaʻi, waiho ia i ke ʻano o ka kiʻi ʻoniʻoni ma ke kino a hōʻailona i nā lole. Hoʻomaʻa mau ka ʻili o ke kino no kekahi manawa lōʻihi. "

"ʻO ka hue ua hana ʻia nā poli palaka, maʻalahi ka uhi, hana ka sprayer ma hope o kekahi mau pahu, e hōʻike ana i mua oʻu i hoʻohana ʻole i kēia mea hana. Kūpono ka aila iho, loaʻa i ka mea ʻaihue coniferous unobtrusive (ua komo pū ka rosemary). Hoʻomoʻa ʻia ka aila, hoʻokomo maikaʻi ʻia i ka ʻili, akā ʻaʻole koke. No kekahi manawa, e paʻa mau ana ke kuli, akā ʻaʻole e pena ka lole. ʻAʻole paʻa ka ʻili. "

"Inā wau i koho i ka huahana wale nō ma ke ʻano, ke manaʻo nei e hāmi koʻu lima no kēia hue nani. Aia kahi dispenser kūpono kahi i lawe ai au i ka aila e like me ka mea e pono ai. Hoʻohana ʻia ka aila i ka pō, no laila ua hoʻopiha ʻia ka lumi me kahi ʻono maikaʻi o ka rosemary. Hiki iaʻu ke manaʻo e hāmama ka manaʻo maoli i kēia moemoeā maikaʻi. Hoʻopili wikiwiki ʻia, ʻaʻohe wahi paʻa o ka moena. "

"Koi ʻeke loa hoʻi!" I loko o kaʻu mau pilina, ʻo kēia mea ʻoluʻolu o ka ʻauʻau me ka sauna, ʻoiai, no ka contraindications, ʻaʻole wau i lōʻihi no ka manawa, akā, makemake loa wau. Pahu ʻia ka aila no ka lōʻihi o ka manawa, akā i ka manawa like ʻole e waiho ka lau ʻoniʻoni, nā hōʻailona hōʻino ma luna o nā lole, ʻoliʻoli nui wau! "

"Hoʻokipa ʻo ia i kona ʻōpū i ke kakahiaka nui, kali iki i kahi mea ʻuʻuku a hoʻokomo i nā kāhiko no nā wahine hāpai. Ua lawe ʻia ʻo ia iā lākou ma kahi o 12 mau hola. Ua nānā pākuhi wau me koʻu lima inā i aʻa ʻia ka ʻaila. No laila, ka hopena: ʻaʻole i hao ka aila i ka lole, ua palupalu ka ʻili i ka manawa āpau (ua ʻike wau i ka aila i ka wā e nānā ana,) ʻaʻohe mea o ka huki i ka ʻili o ka ʻōpū.

ʻAppylelo ʻappylelo loea i LA-CREE

Hāʻawi i ka mālama pono ʻana i ka wahi diaper. Hoʻokumu i kahi kiʻi pale i ka ʻili, hoʻoneʻe i ka huhū a me ka ʻulaʻula. Kāohi i ka diaper rash, hoʻoulu a hoʻoulu i ka ʻili.

ʻO ka ʻono no ka diaper LA-KRI ka mea i ka pūpū zinc, i ʻike nui ʻia e nā poʻe a pau o nā ʻāpana: he maopopo, maopopo, a ua hōʻike pinepine ʻia e nā ʻōpio! Mānoʻa ka momona, he hopena maloʻo ikaika, hana i ka pale pale, pale i nā lula o ka ʻili mai ke aʻalolo. Kēia mau ʻano maikaʻi o ka momona i loko o nā hōʻike e kā mākou mau noiʻi, ka mea i hoʻomaikaʻi aku i ke kōkua maikaʻi loa i ka mālama ʻana i ka ʻili o nā ʻano paila.

“Holo aku ia ma luna o ka ʻili, ʻaʻole hōʻiliʻili i nā pā, a he hopena maloʻo ma muli o ka zinc oxide. Ma hope o ka wehe ʻana i ka diaper, ka diaper rash, ʻulaʻula, a me nā hopena aleriko, pale ʻia ka momona i ka ʻili o kaʻu pēpē. ʻOiai he ʻōlapa nā mea ʻo ka ʻoihana, hiki ke kumukūʻai ka nui, lawa no ka lōʻihi. Hōʻalo ʻia kaʻaila me ka wai, ʻaʻole pono ʻoe e hoʻohana i ka lāʻau hakakā. "

“ʻAʻole hoʻohiolo, hā ati. He ʻili iki a palu maikaʻi ʻia, akā no ka paila wale nō ma lalo o ka diaper, maikaʻi kēia - ua hana ʻia kahi paa ma waena o ka diaper a me ka ʻili o ke pēpē. No ka mea aia ka zinc i loko o ka meaʻala, ua manaʻo ʻia hoʻi i ke ʻala o kaʻaila. He ʻoluʻolu a me ka pale ʻole ka ʻona, ʻaʻohe poni maikaʻi, ʻoi aku ka maikaʻi o nā pēpē hou a me nā pēpē me nā maʻi kūlohelohe. "

"ʻO ka hoʻonohonoho ʻana o ka aila zinc kahi ala o ke kupuna wahine i ka mālama ʻana i ka diaper rash i kahi pahu hou a momona. Akā, ma kahi o kēia, he nui nā aila, hoʻonui a me nā mea hou o nā mea lapaʻau. e ho'āʻo i ka hana! Hoʻomaka mākou e hoʻokolohua ma o ka hopena - hoʻokele waiwai e hoʻohana koke ʻia, hana maoli ʻia i kahi kiʻiʻoniʻoni, akā ʻaʻole naʻe haki. Ua hoʻāʻo mākou iā ia ma ka pīhoihoi diaper liʻiliʻi - ʻo kā mākou lyalka liʻiliʻi e ʻoliʻoli nui i ka "ʻohi" i nā ʻōpala i loko o nā ʻāpana o kona ʻāʻī, no laila, aia ka nui o ka ʻulaʻula ʻole ma laila. Pipi koke lākou i ka pau ʻana o ka ʻauʻau, ma muli o nā ʻōkuhi, a ma hope o ka hapalua hola, ʻaʻohe hōʻailona o ke ʻano ʻulaʻula a ʻaʻohe ʻā o ke ʻano o ke ʻano like, e paʻa ana ka lima i ke ʻano o nā kiʻi ʻoniʻoni e pale aku nei, ʻaʻohe mea e hoʻopili iā ia, a ʻano ʻole ka ʻili ma lalo o laila. "

“Ua hoʻohana mākou i nā kime pēpē laila no La Cree. Ma kēia manawa wau i ʻike ai i hoʻokahi pluses wale nō. He uhi kūpono a maikaʻi ka kirika i ka wehe a wehe ʻole. Hoʻopaʻa ʻia ka kirīa i ka manawa kūpono o ka nui kūpono. ʻAne like kaʻili o kaʻaila. He maikaʻi kēia, ʻaʻole pono ke keiki i nā mea ʻala ʻokoʻa. Heʻiliʻili wale nō ka loli ʻana o ka huahana, akā ʻaʻole pohō. Hoʻopili maikaʻi a pālahalaha maikaʻi. Ke noi ʻia, hana ia i nā ʻano keokeo keʻokeʻo, akā ma hope o hoʻokahi minuke ua hoʻopili maikaʻi nā mea a ʻike ʻia kahi ʻano pale pale pale. Hoʻopili maikaʻi ka ʻili ia me kāna hana nui: ʻo ka ʻili o ke pēpē me ka diaper rash a me ka huhū. ”

Shampoo-foam LA-KRI ®

No ka hoʻomaʻemaʻe maʻemaʻe loa a me ka wehe ʻana o nā kala seborrheic i nā keiki. He kūpono no ka hoʻohana pinepine ʻana i nā pēpē hou. ʻO ke ʻano "me ka waimaka."

ʻAʻole komo koke ka ʻili o nā pēpē i kahi ola hou, i ka manawa mua ua alualu ʻia e ke ʻano ʻōwili, ʻulaʻula, nā palahalaha seborrheic ma ke poʻo. E kōkua ana ka LA-CREE shampoo-foam i ka hoʻokō me lākou. Ua mahalo ʻo momona i ka maikaʻi a me ka hōʻoluʻolu o ka umu mai ka dispenser - māmā e like me ke ao, ʻalohi a me ka velvety. ʻO ka hala ʻole o kahi momona puhent, ka lawe wikiwiki ʻana i ke koena o ka busa - ʻo ka hopena no ka LA-KRI ka nui o ka manaʻo maikaʻi. Aia nā ʻōlelo e pili ana i ka wikiwiki o ka hoʻohemo ʻana o nā pōpoki seborrheic, ka mea maʻamau no ka cosmetics me ka mea kūlohelohe: pono ka lōʻihi iki o ka hoʻohana ʻana, akā me ka hopohopo i ka hopena o nā māhele i ka ʻili o ke pēpē.

"Ke hoʻomau nei mākou i kahi hakakā kūʻē e kūʻē ana i nā pakanui seborrheic ma ke poʻo o kaʻu kīʻaha me ke kōkua o La Cree shampoo-foam. Hōʻalo iā mākou i ia ʻano ala: Hono wau i koʻu poʻo me ka kui a waiho hoʻi i ka pae ʻauʻau holoʻokoʻa, a laila hoʻohui me ka ʻano lāʻau. A hoʻomaka ka mālama ʻana e hāʻawi. Pehea wau i makemake ai i ka ʻala a me ka velvety o ka umauma. Nani nō ka hoʻopili ʻana ma ke poʻo o ke pēpē. ʻOiai ke kāne a ʻike i ke ʻoni o ka shampoo. A lolipili nā lauoho ma hope o ka holoi ʻana a noho maʻemaʻe no kahi manawa lōʻihi. Ma keʻano holoʻokoʻa, ke manaʻo nei au e hala mau loa mākou e poina i nā mea hoʻihoʻi ʻana i ka seborrheic. "

"ʻO ka pololei o ka shampoo he mea leʻaleʻa loa a me ka velvety. Ma keʻano laulā, makemake nui wau i kēia ʻaukā no nā huahana mālama. Loaʻa iā Shampoo kahi momona kūpono. ʻO ka liʻiliʻi o ka pahuhī he liʻiliʻi, akā nui no ka palaka hoʻokahi, no laila mea waiwai loa ka shampoo. Maʻalahi ka pahuhī, e ʻele nui a hoʻomaʻemaʻe maikaʻi.

"No laila, ua hoʻomaka ʻia ka shampoo e hoʻokaʻawale i nā ʻōpū seborrheic mai ke poʻo o ke pēpē. ʻAʻole ʻo ia i kekahi makahiki, he nui nāʻiʻo i kona poʻo. Ua ʻōlelo aku nā mea hana o shampoo e ʻaʻole ia e hoʻopau wale i nā peʻa, akā pale pū i ka hoʻokumu ʻana o nā mea hou. He kūlohelohe, ʻo ka ʻauʻau wale nō e hoʻokō i ka hopena ʻike ʻia ʻaʻole lawa, akā naʻu ka makemake nui i nā mea hoʻomaʻemaʻe i ka shampoo. Akā ua hoʻoheʻe wau i ke poʻo o kaʻu keiki i ʻelua manawa, ʻoiai ka mea ʻaʻole kū ia i kahi 100% hoʻomaʻemaʻe. No nā pēpē hou, i koʻu manaʻo, ua kūpono ia: ʻoi loa ka ʻoluʻolu a me ka ʻoluʻolu. ʻOluʻolu ke ʻano, ʻaʻole ahewa ʻole. "

"Inā ʻaʻole wau i hoʻāʻo ʻia, ʻaʻole wau i manaʻoʻiʻo i ia - no ka mea, aia nō, he nui a me nā mea keu me nā mea hoʻohana ʻole. Ma keʻano holoʻokoʻa, kahi format manuahi kūpono loa, no ka mea e kōkua i ka mālama kālā a ʻaʻole hoʻopau i nā mililika o nā wai'ē aʻe, akā, ka mea maoli kūlohelohe, a me ka hala o nā mea ʻala a me nā ʻoni, he mea nui noʻu! ʻO ka mea nui i maopopo iaʻu ke hoʻohana nei i kēia shampoo e pono ʻoe e hoʻohana pololei e like me nā ʻōlelo aʻoaʻo. No ka hoʻopau ʻana i ka ʻūhā seborrheic a pale i kona ʻano hou aʻe, pono ʻoe e kau wale i ka shampoo a hoʻolūʻili mālie i kou poʻo, akā e paʻa hoʻi i kou lauoho no kahi mau minuke 2-3. Ma hope o nā kaʻina wai, hoʻoulu pinepine wau i koʻu mau lauoho me ka lulu keiki a me nā bristles kūlohelohe - a me ka voila - kēlā me kēia manawa e hoʻomaikaʻi a maikaʻi aʻe nā ʻano. "

ʻO ka pāpū no ka ʻili a me ka maloʻo o nā lehelehe LA-KRI ®

He pāpana palalulu, calming a me ka moisturizing, e hana ana i kahi pale hoʻāla ea-permeable e pale ai i ka nalo ʻana o ka wai. Mālama i nā lehelehe mai ka makani a me nā hopena maikaʻi ʻole o ka lā.

Lip balm kekahi o ka wai e aloha ʻia loa no nā kānaka āpau Ural! Hoʻohana iā ia i ka home, a ma ka puka o ka lā, a i ka pō e hoʻihoʻi i ka lehelehe maloʻo (a i ʻole ka hiamoe ʻana i nā lehelehe). ʻO nā balmies pīhoihoi LA-CREE me kona ʻoluʻolu a me ka pale ʻana i ka pale, pono ia e mālama mau ʻia i ka wā anuanu.

"He leʻaleʻa maikaʻi ka lehelehe lipm a La Cree. Hōʻike ke kiʻi i ka koʻikoʻi nā palapala. Ma hope o ka noi ʻana i ka ʻili, ua maopopo ka ʻili ʻole o ka balmika, a hana ʻia kahi kiʻiʻoniʻoni e pā ai a pale aku i nā lehelehe. Ke noi ʻia nei i nā lehelehe, puka mai kahi aniani iki, ke manaʻo nei ʻaʻole makemake kaʻu keiki i kēia ʻano, akā hauʻoli wau i ia mea hōʻoluʻolu i ke ʻano o ka hoʻoluʻu. Kekahi mea i haki ʻole i loko o koʻu kino a ua uhi ʻia koʻu mau lehelehe i kahi ʻōpala weliweli i pohā ke ʻakaʻaka wau (a aloha wau e ʻakaʻaka) a kuʻi maikaʻi ʻia i loko. Ma hope o ka noi mua o ka bale, ua palupalu nā lehelehe, ua nalowale ka manaʻo o ka ʻili o ka ʻili, pau nā ʻala helehelena o ka ʻili a lilo a ʻike ʻole ʻia, inā ʻaʻohe kiʻi e lehelehe i koʻu mau lehelehe a me koʻu mau lauoho (lōʻihi loa) ʻaʻole i hoʻopili i koʻu mau lehelehe. "

"I ka lā mua, e kau ana i kahi bula ma ka lehelehe o ka hale, ma hope o kekahi mau kekona he lagona ʻoluʻolu koʻu i ka ʻoluʻolu. "Hoʻopuni ka balm i nā lehelehe āpau me kahi kiʻiʻoniʻoni e hoʻopili ai i nā hopena o ka makani a me nā ʻano ʻino ʻē aʻe."

"Ua hana ʻia nā huahana a pau ʻo ka ʻoihana Vertex pharmaceutical, ua kamaʻāina maikaʻi wau me kēia ʻoihana mai koʻu hana ʻana i kahi lāʻau lapaʻau, hoʻomanaʻo wau i kona ʻano ma ka mahiʻai. mākeke a loaʻa iā lākou nāʻike kūpono e hoʻohana ana i nā huahana o kēia ʻoihana. ʻO Balsamic i loko o ka pahu e like me kaʻaila, i waiho ʻia i loko o kahi pahu pepa, i loko o kahi lau me kahi kiʻi a me ka wehewehe a me ka laina o ka laina La Cree holoʻokoʻa. Meaʻono: ka mea hoʻowalewale, bisabolol, meli, shea butter, castor oil, almond, vitamin A a me E - ʻo ia ka papa kuhikuhi nui, hāʻawi ʻia ka papa hana piha ma lalo, kahi i hōʻike ʻia ai ka menthol i ka hoʻohui i nā mea kōkua o ka hui. I koʻu ʻike ʻana, aia nō iā ia ka mea o ka balm a 3+. Kahi ʻia kēia ʻano palapala, no ka hoʻoneʻe ʻana a pono ʻoe e hana i kahi hakakā iki, he ʻono ka momona a leʻaleʻa. Ua pālahalaha ʻia ka balm me ka mea ʻilohi. A laila hoʻomaka ka leʻaleʻa: (menthol i hana) ua hāhā iki nā lehelehe, hana pono ma kahi hiʻohiʻona, no mākou nā kaikamahine i ʻike nā ʻano, leʻaleʻa ... hele ʻoe e like me kēia, nani ... Makemake wau e honi i kēlā me kēia. Akā ua nīnau ke keiki: he aha ka mea i hewa i koʻu mau lehelehe. No ke aha kēia ke ahi ʻana? ʻOiaʻiʻo ʻaʻole ia e hōʻole, akā ʻaʻole maopopo ke keiki i nā ʻano. "Ua mālama pono ʻia ka bōkō me nā hola 3, i ʻole ʻo ia i mau mea kāmela."

Paila no ka ʻili kino LA-KRI ®

Hōʻike ʻia no ka hōʻoluʻolu ʻana i nā hōʻailona o ka hypersensitivity a me nā hōʻailona ākea ma ka ʻili - ʻulaʻula, kūlohelohe, ʻeha, ʻeha a me nā pihi. Hoʻohana pono no nā kakili iniseti a me nā mea kanu lāʻau.

ʻO ka waiū no ka mālama ʻiliʻili ʻo LA-KRI i hōʻike i nā hopena hoihoi: e hoʻopili koke ʻia, ka pāpale me ka maloʻo a me ka ʻulaʻula, a ua pili pū ka ʻohu me kahi mea hoʻōla. Ka hiʻona maikaʻi: maikaʻi nā loiloi a pau. Ua wehewehe nā mea hoʻohana i nā hihia o ke kōkua "hoʻopakele" wikiwiki i ka waiū no ka hōʻeha, ka ʻulaʻula, ke kuni ʻana liʻiliʻi, a me ka paʻakikī.

“Hoʻomaka nui loa nā lima. Poni wau me ka waiū i ke kakahiaka - lawa no kekahi mau hola, a laila ke ʻano hou i kahi maloʻo i koʻu mau lima. Ma ke noi a noi ua kākau ʻia e hoʻohana ʻia nā manawa 1-2 i ka lā. Loaʻa wau he nui aku ... Ma ka hana, hana wau me ka waikawa. ʻO kēia lā ua hāʻule ka waikomo ma ka manamana lima, ma hope o ka holoi ʻana me ka wai, ʻā ʻia nā wahi o ka ʻomo me ka kirim. Ua hala nā manaʻo like ʻole, ʻaʻole i nānā ka ʻulaʻula. ”

“ʻO kahi pākihi liʻiliʻi me kahi pale pale. He mea ʻono ia noʻu, akā ʻaʻole ia i lilo i mea ʻino. Hoʻohana wau i kahi huahana lima, me ka minamina nui ʻana ma ka lima. Ua nalowale koke ka ihu, ʻaila koke ke aila, a waiho ʻia kona momona no kekahi manawa pōkole. Mālama ka ʻili a maikaʻi i ka pā.

"Ua waiho wau i kaʻaila no ka ʻili o ka ʻili ma ka hana no 2 mau lā ... he mea nui ia. Ua maloʻo ka ʻili. I kēia lā ua paʻi wau me ka momona (ua lilo nā lima e like me nā lima). I kēia wīwī, ʻaʻole wau e lawa no ka manawa lōʻihi! Manaʻo wau, eia naʻe, e haʻalele iā ia i ka hana (ʻoi aku ka nui ke kōkua me ka ulia pōpilikia), e kūʻai hou wau i kekahi cream i nui aʻe ka nui o ka home. "

"He paipu pale ka paipu - he mea hoʻohui nui kēia. ʻO kaʻaila kaʻaole ʻulaʻula i ka kala, he puhaka ka palapala. ʻO ka ʻepa i ka aala huela. Hoʻopili koke ʻia ia, ʻaʻole ia e hoʻopaʻa i ka ʻili, ʻaʻohe ʻano o nā kiʻi ʻoniʻoni. Hoʻopili au i kēia ʻeleʻele wale nō i ka ʻaihue ma ka lae. A i ke kakahiaka he hauʻoli nui wau, no ka mea ua maloʻo nā pimples a lilo i ʻike nui ʻole ʻia. E hoʻomau wau i ka hoʻokolohua i kēia pō. "

“Maʻa mau ka huahana i ka pae mau, ka ʻoniʻoni o ke ʻano i kaʻaila me ka ʻili lāʻau. Ua ʻā ʻia ka ʻala, a ʻaʻole hiki iaʻu ke kapa ʻia he maikaʻi. No kahi ʻōmaʻomaʻo. ʻOnoʻo ia ke kaomi o nā mea kiko, i mea palapala licorice. ʻOiai ke kāʻei piha o ka pohu, ua hoʻomoʻi maikaʻi ʻia a paʻa koke. ʻAʻole i waiho i kahi kiʻiʻoniʻoni. Makemake wau ua ʻae ʻia ka kiripaka e hoʻohana ʻia na keiki ʻōpio. A ʻo nā mea i komo i loko e hoʻoikaika ai i ka hilinaʻi. ”

“I kēlā pō i hala, i ke kau ʻana, e waiho malie, ʻaʻole. Ua paʻa wau i ka hoʻohālikelike i koʻu maka. "Ua hoʻopiʻi au i koʻu maka āpau i ka pō a ma kēia kakahiaka: ua hoʻopiʻi ʻo ia me ka ʻulaʻula, i kēia manawa ke nānā aku nei au ma ke ʻano he maʻamau!"

Paila no ka ʻili malo LA-KRI ®

No ka hoʻopau ʻana i nā kumu a me nā hopena o ka ʻili maloʻo: saturates me nā momona a hoʻomaʻopaʻa i ka ʻili, palena i ka hoʻolima wai hoʻoluʻu, hoʻihoʻi i ka pauna wai-lipid. I mea e pale ai i ka ʻili i ka pau ʻana o kona pono ponoʻī a me nā hopena maikaʻi o ke kaiapuni i ke anuanu a me ka makani ʻino.

No ka loiloi no ka ʻili maloʻo i loiloi ʻē aʻe, ikaika loa ia i ke ʻano, pono ʻoe e hoʻomaʻamaʻa iā ia. Eia naʻe, ʻike nā mea hoʻohana i ka hopena hoʻōla ʻia ma hope o ke kau ʻana i kaʻaila, ka nele o ka sheen aine me nā mea pale maikaʻi.

“Ua ho'āʻo mua wau i kaʻaila, hoʻopili ʻia i ka ʻili o ke alo. ʻAʻole paʻakikī ke hoʻokaʻawale ʻana me kahi papa ʻāpana, ʻoiai ka mānoanoa a mālama ʻia i ka ʻaila. Ua maloʻo koʻu ʻula, no laila ma ka hopena o ka lā hana, ʻaʻohe mālamalama lau. ʻO kēia mea maoli ua kahaha nui iaʻu, he mea pono e hoʻāʻo hou. ʻO ke ʻano lua o ka hoʻāʻo ʻana ka papa hōʻike keiki. He pale ʻole ʻo ia i ka pīpī, ma hope o ka loko i hōʻalo kahi maloʻo nui, ʻoi loa ma nā kuihi o nā lima. Ua noi mākou i kaʻaila no ʻekolu mau lā hoʻokahi, ua maopopo ka hopena. Kū mākou i kēia ʻoi aku ka hoʻomehana i kēia cream. mamua o ka ololi. Ua hauʻoli nui mākou i ka hopena. "

"ʻO ka kirīmi he 50 ml, moka nui, ʻoloke a hāmeʻa. Hoʻokaʻawale: hoʻopau i ka maloʻo a me ka peeling, mālama i kona wai ponoʻī i ka ʻili, pale i ka makani a me ka anu. Mea wai: shea butter, jojoba, palaoa germ, beeswax, licorice and violet extracts, lecithin, rosewood oil, a me nā mea he nui. I kahi lā: smeared Alice (1,8 makahiki mau makahiki, kahi ʻano o ka follicular hyperkeratosis i ka hoʻoilo-hoʻoilo hoʻoilo) o ka wāwae haʻahaʻa. ʻAʻole ia he mea hoʻonāukiuki, lawa e kau i hoʻokahi manawa i ka lā, e hoʻomaʻemaʻe ka ʻili, velvety. I ka lā ʻelua: ʻā ke kauā ʻana i ka rashes ma ka maka o kāna keiki (3 mau makahiki) - ma hope o hoʻokahi hola, ua lilo nā pimples. ʻEkolu lā: i ka haʻalele ʻana o ka nui o nā keiki, ua hoʻoholo wau e ʻehaʻū i koʻu mau lima. Bliss ... loa i kēia manawa, inā hiki ʻole ke kuhihewa ke ʻano a ke holo wale nei wau me nā lima ʻole, ua hoʻopakele kēia aila iaʻu. Eia kekahi, e paʻa pono i ka holoi ʻana i nā kīʻaha. ʻEā ʻehā: ua hoʻoholo wau e hoʻomaʻemaʻe i koʻu mau wāwae. Pōmaikaʻi nā wāwae. ʻOiaʻiʻo, aia kekahi pilikia ma muli o ke aila: noho mau nā papa ma luna o ka papahele, akā ma mua o ka wā hiamoe. I ka lā ʻelima: Ua lawe au i kaʻu keiki i ka kindergarten, ua hoʻoholo wau e pālahalaha aku i koʻu alo. A laila he manaʻo hopohopo ʻae aʻe iaʻu: ʻo ka mea mua, ua hoʻopili koʻu lauoho ... Ua kali wau i 20 mau minuke a lele i ke alanui. ʻOiai ke anuanu, uaʻoluʻolu ka ʻili, e like me lalo o ke kiʻi ʻoniʻoni. ”

“Ma hope o ke noi ʻana, ua loli maikaʻi ka ʻili. A puni ka lā, ʻaʻohe oʻu manaʻo i ka maloʻo ka luhi. Ke noi nei i ka paila i ka ʻili o ka maka, ʻaʻole i ulana ka ʻili, ʻaʻohe kukui ʻē aʻe. "

“Inā aʻe, ma hope o ka ʻauʻau ʻana i ka hoʻomākaukau ʻana no ka moena, ʻike wau i ka nui o kā māku kaikamahine a me nā ʻalū ma nā wahi ʻōpū ma ke ʻano o nā pimples a ʻulaʻula. Ma mua, ua hoʻohana au iā Advantan no kēlā mau kumu, akā, ʻoiai ua ʻike mākou i ka La Cree, ua hoʻāʻo wau. Ma ke noi ʻana, e like me ka mea i ʻōlelo ʻia ma mua, he ʻano leʻa aila, akā i kēia hihia ke ʻoi aku ka maikaʻi, no ka mea ua hoʻokumu ʻia kahi kiʻi pale. Hoʻomoʻo ia ma kahi o 20 mau minuke, ua luhi ke keiki ke kali nei, no laila uaʻaʻahu lākou i ka wā ma mua, akā ʻaʻohe ala ma nā ʻaʻahu, e ʻoluʻolu. I ke kakahiaka ua nānā aku wau i ka hopena, hauʻoli wau - i hala ke ʻulaʻula, ua maloʻo nā pimples, ua iho, ʻoki nā mea liʻiliʻi. Ua hala ka ate. "ʻO ka rashes like i ka maka ma lalo o ka ihu a me ka moha," i haki ʻia e La Cree ", e ke kakahiaka i ka maloʻo a maloʻo nā ala."

Emulie LA-KRI ®

ʻO kahi lako hana piha no ka hoʻopili kino o ka ʻili, ʻohi i ka maloʻo, ʻulaʻula, huhū a me ka ʻeha. Hoʻihoʻi i ka pale o ka wai-lipid o ka ʻili, hoʻoikaika i kāna hana pale. Hoʻokumu ʻia no ka mālama kino lā i nā keiki a me nā pākeke.

Hoʻomaʻemae ka gel LA-KRI ®

Hoʻolako ʻia no ka hoʻomaʻemaʻe kino o kēlā me kēia lā, pili i ka maloʻo, ʻulaʻula, nā huhū a me ka ʻeha i nā pākeke a me nā keiki. He kūpono no ka holoi ʻana i ka maka, me nā holoi ʻana i nā lima a me ke kino holoʻokoʻa. Noi ʻia no ka mālama mālama kino no ka ʻili o nā ʻili o nā keiki ʻōpio.

A komo i kahi hōʻike hōʻike i loaʻa i ka magic tandem "emulsion kino lole + hoʻomaʻemaʻe" i hele hou a i loko o ka hoʻopaʻa ʻia ʻana a ʻike ʻia ka weluwelu ʻana o ka gel.ʻO ka emulsion he mea maʻamau, hiki ke noi ia no kahi lōʻihi loa i nā wahi āpau o ka ʻili e pono ai ka hydration kūlohelohe a me ka pono o ka ʻai. ʻO ka hopena hopena: ʻaʻole nā ​​huahana i mea e kūlohelohe, hana pono, a hoʻomaʻemaʻe "i ka squeak". ʻAʻole ikaika ka Moisturize i nā sensations e like me nā cosmetics e pili ana i ka hormone a me ka chemistry, akā me ka hoʻouka kaua ʻole ma ka ʻili.

“ʻO ka hoihoi, aia paha ua holoi ʻo La Cree i ka" pure gel "cosmetics. Pane: pono maoli! ʻO kā tonalku a me nā mascara aila (ʻaʻole mālama ʻia) me ka penikala me nā pilikia ʻole, me ka liʻiliʻi o ka palahalaha. Hoʻopau maikaʻi i ka ʻili. Emulsions ma hope o ka ʻuʻuku o koʻu ʻili, pono wau i kahi moisturizer nui aʻe. Kākala ʻia ka pahu pale me ka wai micellar ma hope o ka holoi ʻana me ka gel. Manaʻo wau he mea kūpono ia e hoʻohui i kēia i ka wehewehe o ke kala, i hoʻopiha maoli i nā mea hoʻonanea.

“Ua maʻa ka gel, akā i ka lepo. Hoʻokahi hoʻokahi pākuʻi no ka maka holoʻokoʻa a me nā lima. ʻAʻohe manaʻo ʻaʻole hoʻonāukiuki, akā manaʻo koke ka hoʻomaʻemaʻe. Pono ponoʻo Rinse. Ka mea i lilo i maʻalahi i ka ʻauʻau. Hoʻokaʻawale nā ​​mea i hōʻili ʻia ka ʻili, e like me nā kīʻaha ma hope o ka mea ʻike ʻia. Ua ʻoi aku ka momona ma mua o ka emulsion, ʻoi aku ke kiʻekiʻe, liʻiliʻi ka lāʻau. No ka makemake o ka makemake, aole au i hoʻohana koke i ka emulsion. Loaʻa ka manaʻo o ka paʻa o ka ʻili, akā ʻaʻole ka mea nui loa, ʻoi aku ka liʻiliʻi ma hope o ka waiū pēpē wai. Ma hope o ka 10 mau minuke ua noi wau i ka emulsion, ua maikaʻi ʻo ia. "

"Emulsion: pololei ka pale, mālie nā kala. ʻOiai inā ʻaʻohe keiki i loko o ka hale, kahi pahu wai me ke ʻano hoʻohālike e kū ʻole i kahi mamao mai nā huahana mālama. Manaʻo wau he mea hoʻohui kēia. Hoʻoluʻolu me ka leo. 200 ml. Manaʻo wau ua lawa ia no ka manawa lōʻihi, ʻoiai naʻe, e pili ana i ka mea a me ka nui o ka smear. ʻO ka ʻōlelo aʻo i loko ka mea e hoʻolaha ai e pili ana i nā laina huahana La Cree, akā ma ka pahu a me ke kua o ka pahu i kākau ʻia ma nā kikoʻī a wehewehe pono hoʻi ia he kūpono no ka maka a me ke kino, a ua noi ʻia he manawa 1-2 i ka lā, a e like me ka mea e pono ai me ka ʻili maloʻo loa. Hoʻopaʻa ka uhi, ʻaʻole i hāmama ke kaikamahine iā ia iho. ʻOiai eia kēia he hoʻohui. Hoʻāliʻi ʻia ka nui kūpono, māmā loa ke kuhi, e like me ka emulsion. Makemake wau ma mua o kaʻaila! He ʻala a ka ʻala, akā ʻaʻole koi. Hoʻokomo ʻia kahi pea ma nā lima. Ua hoʻoili koke ʻia e ia, ua ʻōwili koke ʻia ka ʻili, ma hope o 30 mau kekona i hoʻopā ʻia i ka napela - ʻaʻohe mākaʻikaʻi. "

Nā hopena hōʻike: Ua hōʻike maikaʻi nā loea LA-KRI i nā pae āpau! He kūpono lākou i nā pēpē mai ka hānau ʻana a no nā makuahine hilinaʻi. ʻO nā mea kūlohelohe, ʻo ka hemahema o nā hormones i ka hoʻohui, ka hopena o ka "kōkua mua", ka hoʻohaʻahaʻa male ʻana a me ka hoʻopau ʻana i nā pilikia liʻiliʻi e hōʻino ʻia e ka anuanu, ka maloʻo a i ʻole kahi kūʻai kūwaho (no ka laʻana, ka wai klorinohia i ka loko. I ka hoʻoilo a me ka hoʻoilo, ʻaʻole hiki ke hoʻopau ʻia nā kāmela a me nā emulsions, a pono pono ke mālama shampoo a me ka diaper cream i ka mālama ʻana i nā pēpē. E like me nā huahana LA-KRI, he hypoallergenic a palekana hoʻi ma muli o ke ʻano hoʻohalike kūlohelohe.

Nā laina wela: 8-800-2000-305 (kāhea ʻia ke kelepona holoʻokoʻa ma waena o Lūkia).