Nā Hāmeʻa a me nā pono hana

MAU KOHO ANA A ME NA PILI ANA O DRY SHAMPOO

Mahalo maloʻo a paʻakikī paha - he aha ia? ʻO kēia hāmeʻa he keʻokeʻo māmā ia e hiki ai iā ʻoe ke holoi i nā kaula me ka ʻole ka hoʻohana ʻana i ka wai. Pehea e hana ai ka lāʻau lapaʻau? E kāʻae i ka momona a hoʻohemo i ka ʻili, hāʻawi i ka lauoho i kahi kūlike. ʻO ke kumukūʻai o ka shampoo, e kū ana mai 90 a 1000 mau rubles, e hilinaʻi nui ʻia i kona ʻano. No laila, ʻokoʻa nā analogues e waiho mau i ke kāʻei keʻokeʻo, kahi paʻakikī loa e kālai wale aku. ʻAʻole kūpono kēia no nā wahine nāona lauoho a me nā brunettes - ʻoi aku ka maikaʻi o ka kūʻai ʻana aku i ka shampoo no ka lauoho lauoho.

He aha ka shampoo paʻa i hana ʻia?

ʻO ka hoʻonohonoho ʻana o ke ʻano maloʻo ka ʻūhā kūlohelohe, nā mea kanu a me nā ʻaila koʻikoʻi e hana nei he preservatives a me nā ʻono:

  • Talc,
  • ʻO ka palaoa, palaoa a iʻa oratmeal
  • Mea ʻeleʻele keʻokeʻo
  • Nā minuke
  • ʻOki kalato
  • E wāwahi i ka ʻili o kekahi mau lāʻau
  • Panthenol
  • ʻO ka pulupulu
  • Nā Multivitamins
  • Alcohols - luku iā microbes a pale i ka puhi ʻana o ka huahana,
  • ʻO Coumarin - kahi waiwai iʻa ʻia me kahi mea ʻala a nānā ʻole paha i ka mea ʻala vanilla. ʻAe e hoʻolōʻihi i ka hopena a hoʻonui i ka ʻohu o ka huahana,
  • Nā ʻāpana ʻĀpana (e.g. triclosan),
  • ʻO nā mea kūlohelohe me kahi hopena hānai a me ka moisturizing,
  • Pākuʻi ʻApala Paʻa
  • Cetrimonium chloride - kāpae i ke kaʻina o ke hoʻoulu ʻana i ka pauma,
  • Nā hopena o nā mea kanu lāʻau.

ʻElua mau puka meā shampoos i hoʻokuʻu ʻia:

  • ʻO ka pauma kele
  • ʻO Aerosol no ka lauoho.

Nā hōʻailona no ka hoʻohana ʻana

ʻO nā shampoos pauma he mau hōʻailona hōʻailona no ka hoʻohana ʻana:

  • ka wehe wikiwiki ʻana i ka ʻōpū sebum mai ka maka o ke poʻo,
  • hāʻawi hou i ka lauoho hou i holoi ʻia
  • hoʻonui i ka waihona basal - ʻo ia ka mea e hele mai i ka lima ʻulima a ʻoi loa ka lauoho,
  • hoʻokipa hulu.

Eia kekahi, pono kēia mea hana no ka poʻe nona ka lauoho ʻaila e holoi i ko lākou lauoho i kēlā me kēia lā, nā mea huakaʻi hele a ʻaʻohe oea e hoʻohana ai i kahi waʻa i ka wā e pono ai, a mau loa nā poʻe kauā e noho ana i ka manawa ʻole o ka manawa.

Pehea e holoi ai i kou lauoho me ka shampoo paʻa?

E aʻo pehea e hoʻohana pololei ai i ka shampoo maloʻo, e hoʻohana i kēia ʻōlelo kikoʻī.

ʻAkahi 1. E hana i ka ʻāpana kūpono.

Helu 2. E kāpīpī i ka pīpī i nā aʻa. Inā loaʻa i ka pauka, kāpī wale ia a hoʻopili paha me kahi palaʻala.

Laki 3. Ka hoʻohana ʻana i kou mau manamana lima, e lūlū i ka huahana, e kaomi ma luna o ka ʻona holoʻokoʻa o ke poʻo.

Hana Hana 4. Hana i kahi ʻāpana hou, kāpae hope i 2 cm.

Hana 5. E hana hou i ka hana holoʻokoʻa.

ʻLelo 6. E kali i nā minuke 2-3. Me nā momona momona, hiki ke hoʻonui i ka manawa a hiki i 10 mau minuke.

Laki 7. Hoʻomoʻa i ka shampoo i koe me kahi lulu me nā ʻōpala pinepine.

KaʻAnuʻu 8. E hoʻokuʻu i ke kao keʻokeʻo, hoʻohana i kahi hairdryer, huli ʻia i ke ʻano anuanu.

TOP 10 maikaʻi loa i nā shampoos

Ma ka mākeke hiki iā ʻoe ke loaʻa i nā ʻano ʻano like ʻole no ka palaʻai holoi hoʻomaʻemaʻe. Hāʻawi mākou i kahi helu o ka maikaʻi loa.

ʻO kēia shampoo, kahi mau mea lapaʻau ikaika, hiki ke kūʻai wale ʻia ma nā hale kūʻai. Hoʻohui ka huahana i nā huahana no kēlā me kēia ʻano o ka lauoho, me nā ʻōwili lau o nā aila (me ka hoʻoneʻe o nā oats a me ka nettle). Hoʻopau lākou i ka momona, hāʻawi i ka lauoho i kahi mea hou, kūpono i ke ʻano o ka hanohano, i kahi ʻono maikaʻi a i maʻalahi ke hoʻopili.

  • "Aia wau i kēia shampoo ma ka hewa, akā ke hoʻomanaʻo nei i ka nui o nā loiloi maikaʻi, ua hoʻoholo wau e kūʻai. He maikaʻi loa ka hāmeʻa! Me ia, hiki iaʻu ke hele palekana i ka hana ma hope o ka hele ʻana i ke kaila a i ʻole jogging i ke kakahiaka.Ua kōkua ʻia i mua o ka manawa ʻo ka hoʻokūkū e nānā i 100%. Eia kekahi, hāʻawi ʻo Klorane i koʻu lauoho ʻuluʻī i ka ʻīlio kūpū ʻole e hiki ʻole iaʻu ke loaʻa i kekahi mau ʻano ʻē aʻe. "

  • “Ua kiʻi au i Klorane i ka holo ʻana a puni ka ʻāina. A laila, hele nui mākou, hitchhiked, moe i loko o nā hale noho ... ʻAʻohe manawa i kamaʻilio ʻana i kahi shampooing manawa. E hoʻohemo ai ma luna o ka manawa holoʻokoʻa o ka hoʻohana ʻana i kēia meahana aʻu i loaʻa ʻole nā ​​mea hoʻonāukiuki a i ʻole allergy. I kēia manawa ua hoʻohana wau ia manawa mai ia manawa ʻaʻole hiki ke hoʻohana pono i ke ʻano maʻamau o ka hoʻomaʻemaʻe ʻana o ka lauoho. "

Kūkulu ʻia kēia shampoo lauoho e hoʻohui i nā kumukūʻai kūpono a me ke kiʻekiʻe e hoʻokō nei i nā kūlana o ʻEulopa. Ke hōʻike nei ka hōʻailona Batiste i nā huahana no kekahi ʻano o ka lauoho, no laila hiki iā ʻoe ke loaʻa maʻalahi ka mea āu e pono ai. ʻAʻole wale ka Batiste hoʻomaʻemaʻe pono i nā lula no ka sebum, akā hāʻawi pū lākou iā lākou i kahi leo paʻa ma nā aʻa. Eia kekahi, ma hope o ka hoʻopili ʻana, e lilo ka lauoho a hōʻuluʻulu ʻia, no laila hiki ke hana ʻia lākou i loko o kekahi ala. ʻO ka hiʻohiʻona nui o kēia brand ka hele ʻana o ʻelua mau puka hoʻokuʻu i ka manawa hoʻokahi - ke piha piha a me nā mini.

  • “ʻO Batiste ka mea mua i hoʻohana ai iaʻu. Ua kūʻai lilo aku au, akā, ʻaʻole naʻe ia e mihi. Ua hauʻoli loa wau i ka hopena - ʻo ka mea mua, ʻaʻohe pono iaʻu e holoi pinepine i koʻu lauoho, a me ka lua, ʻaʻole wau i loaʻa i ka leo kī! E manaʻoʻiʻo iaʻu, ʻo Batiste ka koho maikaʻi loa no ka poʻe makemake e hoʻokomo koke i ko lākou mau poʻo. A kuhikuhi wau i nā poʻe a pau. "

Ekaterina, 23 makahiki

  • "No ka wā lōʻihi ʻaʻole au i makemake e kūʻai i kēia shampoo, mālama wau iā ia. Akā i ko mākou hōʻole ʻana i ka wai no nā lā he nui, loaʻa iaʻu kahi makemake nui loa no kēia mea hana. Ua kūʻai au iā Batiste i kahi hale kūʻai. E haʻi aku iā ʻoe i ka ʻoiaʻiʻo, ʻaʻohe oʻu mea e hoʻohālikelike ai me ia, akā ʻaʻole kēia ke manaʻo i hiki ʻole iaʻu ke ʻāpono i kēia shampoo i koʻu mau hoaaloha a pau. Makemake nui wau i ka huahana - e hana koke ia a hāʻawi i kahi nui like ʻole wau i helu nui ʻole. "

ʻO kēia ʻona kaulana honua e hana i nā shampoos palaoa laila. I ka wā e ola ana, loaʻa nā huahana o kēia brand i nā loiloi maikaʻi loa a loaʻa ke kaulana i waena o nā wāhine wahine hou. Ma waena o nā pono kūpono o nā shampoos maloʻo mai Dove hiki ke palekana palekana.

  • ʻO ka heleʻana o nā mea mālama pono hiki ke hōʻaiʻē i ka ʻoi a nāwaliwali loa a me ka lauoho ola,
  • ʻO ka hana wikiwiki - hana ka hana pono i kekahi mau minuke,
  • Ke hāʻawi nei i ka lauoho i kahi leo keu,
  • ʻO ke kūlana kiʻekiʻe
  • ʻO ka uku kūʻai
  • ʻOno ʻono.

  • "Hiki pinepine wau i nā kūlanakauhale ʻē aʻe ma ka ʻoihana ʻoihana, no laila ʻo ka manawa kūpono e holoi ai i koʻu lauoho ma ke manawa ʻaʻole ʻia. No ka noho hou, ua kūʻai au i ka shampoo Dove paʻa a lawe pū me aʻu ma kekahi huakaʻi ʻoihana. Hoʻomaopopo wau i nā poʻe āpau, no ka mea, e kālai nei me kāna hana ma 100! "

  • “He ʻeke maikaʻi loa ka Dove! I kekahi hihia, ua kūpono wale ia iaʻu. Ua hoʻomaka kaʻu kamaʻilio me kēia hōʻailona ma hope o ka hānau ʻana o kaʻu keiki, i ka wā e nele ai ka manawa no ka mālama ʻana iaʻu iho, akā makemake loa au e noho maikaʻi a mālie. Ma ke ʻano, he brunette wau, no ka mea ua makaʻu wau i ka shampoo e waiho i nā pala, ʻaʻole naʻe kēia i hopena. He maʻalahi nā huahana a hoʻopili a hoʻoulu i kahi like o ka wikiwiki. Noʻu nei he ola palekana maoli nō naʻe, ke hoʻāʻo nei au e kau ma luna o ia i kahi hihia wale nō. "

Hōʻike ʻia

Inā ʻoe e ʻimi ana i ka shampoo maloʻo maikaʻi loa, e noʻonoʻo e hoʻolohe i ka inoa inoa, e piʻi ana ka kaulana i kēlā me kēia makahiki. E like me nā huahana a pau o kēia māhele, ʻaʻole wale ia e hoʻomaʻemaʻe, akā, hana nō hoʻi i ka lauoho o kekahi lōʻihi e ʻoi aku ka nani. Loaʻa ia i ke ʻano o kahi pīpī - i loko o ka pahu i loaʻa kahi pōpoki kūikawā i hoʻonohonoho pono e lūlū i ka wai inā lulu. Hana maikaʻi loa - ʻaʻa i ka momona i ka maoli 2 mau minuke. He uku haʻahaʻa loa ia.

  • Ua hāʻawi mai kāna kaikamahine aloha iaʻu.ʻAʻole hiki iaʻu ke noʻonoʻo i ka nui o ka hele mai ma kahi paʻa. No kaʻu mau momona momona, he koho paʻakikī loa kēia. Ua noi, hana, hoʻouluulu - ʻo ke kaʻina holoʻokoʻa he 10 mau minuke ma ka ikaika. Ua hoʻāʻo wau i nā ʻoihana ʻē aʻe, akā makemake nui wau i kēia. "

  • "ʻO ka kaulike ma waena o ke ola o nā lā, nā keiki a me ka hana, he mea paʻakikī loa ka loaʻa ʻana o ka manawa no kāu mea aloha. A hana pinepine ʻia nā huakaʻi hele pinepine i ka holoi ʻana o ke poʻo i kahi hana hiki ʻole ke hana. Ua hoʻāʻo wau e hoʻohana i nā ʻano ʻano like ʻole, akā makemake wau ʻo Horse Power i ka mea ʻē loa. Me ia, hiki iaʻu ke noho nani i kekahi ʻāpana. Ua loaʻa iā Shampoo nā waiwai maikaʻi loa, e hāpai i ka lauoho i ke aʻa a ʻaʻole i hoʻonāukiuki i ka poʻo. "

ʻO Syoss Shampoos kekahi o nā huahana hana hoʻolaha e hoʻolaha nui ʻia. Kūkulu paʻa ka kaulana loa o kēia mau huahana - e hoʻomākaukau pono ana ka nui o ka adsorb kale, a ʻoi aku ka maikaʻi o ka lauoho me ka mānoanoa, maʻalahi ke kāwili ʻia me kahi pala a loaʻa ke kumukūʻai. ʻO ka mea nui ke hoʻopili pono iā lākou! ʻO ka hihia wale nō kēia e hiki ai iā ʻoe ke hoʻohoka me ka holoi ʻana o kou poʻo me ka wai no kahi lā nui. ʻO kekahi hui aʻe o ka shampoo kona māmā a me ka ʻono maikaʻi.

  • "Ua hālāwai au me Syoss shampoo i kekahi mau makahiki i hala. Mai ia manawa ua hoʻohana mau au i kēia inoa, me he hopena maikaʻi loa ia. He maʻalahi ka noi a hoʻohana ʻana a waiho ʻia ma hope o ke kao keʻokeʻo, ka mea nui loa ia no koʻu lauoho ʻeleʻele. I ka laulā, ua kūpono kēia lāʻau lapaʻau iaʻu. Kūleʻa wau i kaʻu hoaaloha - ua hele pinepine ʻo ia, no laila ua hauʻoli nui wau i ka loaʻa ʻana o kahi koho kupaianaha loa. "

Valentina, 35 makahiki

  • "Ma ke ʻano he" hauʻoli "ʻoluʻolu o ka lauoho ʻaila, pono wau e holoi i koʻu lauoho i kēlā me kēia lā. ʻO ia ke kumu, iaʻu i ʻike ai i kahi hoʻolaha no Syampoo shostoo, ua ʻimi koke wau iā ia. ʻAʻole wale ka uku kūpono ʻo ka mea hana, akā ka helu o ka pono. ʻO ka mea mua, he mea maʻalahi ke kau. ʻO ka lua, hiki i kēia shampoo ke hōʻeha wale inā hoʻohana pono ʻole. Inā ʻoe e hahai i nā kānāwai āpau, ʻaʻole ʻoe e loaʻa i nā pilikia olakino. Ua kuhikuhi wau i ka poʻe a pau. "

ʻO ka shampoo kaulana kaulana kahi momona citrus maikaʻi e noho mau ana i kou lauoho i ka lā a pau. ʻO kahi mea pono nui o Lush ʻo ia kona kūpono - hoʻokahi pahu i lawa no kekahi mau mahina. Eia kekahi, kōkua ke hāmeʻa i ka hakakā ʻana i ka dandruff a hāʻawi i kahi lauoho aniani ka paʻa pono. ʻOiaʻiʻo, e hana hou ana i ka ʻoihana hou e hoʻohui i nā koena o ka shampoo mai ka lauohoʻeleʻele, akā pono ka hopena.

  • Ua hoʻomaka wau e hoʻohana iā Lush i loko o kahi lumi mālama hau. ʻAʻohe ʻano kūpono no ka shampooing maʻamau, no laila ke noi nei au i nā ala ʻē aʻe. Ua awi kekahi pahu o ka shampoo maloʻo iaʻu. I kēia manawa ua lawe wau iā ia i ke kai, ma nā huakaʻi, me nā huakaʻi ʻoihana a me nā huakaʻi. ʻO kaʻoiaʻiʻo, ke aniani ka uku, akāʻo ke kanaka ponoi kēia mea kūpono pili iaʻu. Eia kekahi, ua hoʻohana nui ʻia kēia lāʻau lapaʻau. "

Angelina, 38 makahiki

  • “ʻAʻole iʻoi aku ka lōʻihi ma mua ua hoʻāʻo wau e holoi i koʻu lauoho me kahi shampoo maloʻo - ua oki wau ma Lush. Maʻalahi ka hāmeʻa, maʻalahi, hiki ke maʻalahi i ka hemo, mai ka hoʻolako ʻia me ka hairdryer. Manaʻo wau ua hiki ke kapa ʻia ʻo ia kekahi o ka maikaʻi. ”

Ua loaʻa i kēia hōʻailona nā manaʻo maikaʻi loa i ka mākeke o nā limahana loea no ka mālama lauoho. Hāʻawi ka hui i ka nui o nā makana no ka lauoho pilikia - ʻilihipili, aʻala, palupalu, loaʻa ʻole. Me ka hoʻohana pono o Label.m shampoo maloʻo, ʻaʻohe pono ʻoe e holoi i kou lauoho i kēlā me kēia lā a hopohopo ʻole paha nā kelima i ka maʻa maikaʻi. Hoʻohana maikaʻi ka hāmeʻa, e komo i loko o ka lauoho, a hoʻomoʻe i ka hope.

  • "He mau makahiki kā mākou e hoʻohana ai i nā huahana o kēia ʻoihana, a ma ke ala, ʻaʻole loa i pau. Nui nā ʻano loiloi e pili ana i nā shampoos paʻa, akā noʻu ke ʻike pono i nā pono o kēia hoʻoponopono. Noʻu, he lifesaver maoli nō ia, e ʻae ana iā ʻoe e kau iā ʻoe iho i ka papa o ka manawa pōkole.E hoʻāʻo; ʻaʻole ʻoe e mihi i kēia! "

Elizabeth, 40 makahiki

  • "Aloha mau au i nā shampoos maloʻo me kekahi mea hilinaʻi, akā ke kūʻai mai nei ʻo Label.m ʻaʻole e poina iaʻu. ʻAʻole hoʻomaʻemaʻe wale ʻo Shampoo, akā mālama pū nō hoʻi i ka lauoho, hoʻōla a maikaʻi ka lauoho. Ua hauʻoli wau i nā hopena, ke kuhikuhi aku nei au iā ia i nā mea a pau. "

Makemake ʻoe e kūʻai i nā huahana maikaʻi loa i ke kumukūʻai kūpono? koho no ka brand Ojon. Ke koi nui nei nā pīpī o kēia ʻoihana, ʻoiai lākou e hoʻokō pono me kā lākou hana nui - ke kālai nei lākou i ka momona o ka ʻili, hoʻomaha i ka lauoho, hāʻawi i kahi laʻala maikaʻi. ʻO ka hiʻohiʻona o ka huahana he mea maoli, palupalu a me ke kūpaʻa ʻole. ʻAʻole ia e hoʻomaʻemaʻe wale, akā e hāʻawi pū i ka mālama hou. Eia nō naʻe, ua hoʻohana nui ʻia kēia shampoo e hana i ka pena kiʻi ʻana - ia, ʻaʻole like me ka varnish, ʻaʻole kaumaha i kēlā me kēia.

  • “Ua kūʻai aku au iā Ojon Solid Shampoo ma ka hale kūʻai, e hoʻopiʻi ana me ka holo wale ʻana. Ua kū ʻo ia ma ka noho no kekahi mau mahina, akā ua hoʻoholo wau e hopu iā ia i kahi huakaʻi hele. Nui loa au i ka maikaʻi o ka hopena ʻaʻole, akā hele nā ​​mea āpau me kahi bang - ma hope o ka huakaʻi lōʻihi ma ke kaʻa e nānā nui loa au. "

  • "Ke hoʻohana nei i ke kūpaʻa ʻo Ojon, ua hiki iaʻu ke hoʻokō me ka lauoho ʻē aʻe. A maʻa pono wau e holoi i koʻu lauoho i kēlā me kēia lā, ai kēia manawa hoʻohana wau i ka shampoo maloʻo. Waiho wau i waenakonu, waiho a no kekahi mau minuke, a laila kuʻi ʻia me kahi kuʻina. Ma muli o kēia, ke nānā aku nā laka a maʻemaʻe a me ka momona, a me ke aʻa maloʻo. "

Aio limahana Leigh

Hoʻohana ʻia nā shampoos maloʻo o kēia hōʻailona inoa, no ka mea kūpono lākou no nā mea nona nā ʻulaʻula, māmā a me nā lauoho ʻeleʻele. Eia kekahi, kahi laikini no nā brunettes i hoʻoneʻe ʻia, e hiki ai iā ʻoe ke pena aku ma luna o ka pau aʻe o nā aʻa. Hoʻohana pinepine ka mea hana i ka waihona (ma mua o ka lauoho). Hoʻohana wale ʻia ʻo Shampoo, "holoi ʻia" like me ka maʻalahi - me kahi mea hoʻonui a me ka lika. ʻO ke kāmona wale nō ka huki kemikal ʻo ia, no ka mea ʻoi aku ka maikaʻi o ka hoʻohana ʻana i kēia shampoo i waho.

  • “Hana wau ma ke ʻano he mea hana ma ke kiʻiʻoniʻoni, no laila e nānā mau au i ka 5 me kahi mea ʻili. E hoʻoneʻe i ka sheila ʻaila, hoʻohana wau i kahi shampoo paʻa mai Lee stafford. Maikaʻi wale ka lāʻau! I waena o nā mea a pau aʻu i ho'āʻo ai, ʻo ia ka maikaʻi loa. "

Antonina, 33 makahiki

  • “Maʻamau wau e noʻonoʻo ʻo ka shampoo maloʻo kahi koho no ka poʻe palau. I ka manawa like, holoi holoi ʻo ia i kona lauoho i kēlā me kēia lā - ua maloʻo koke ke aʻa. Akā i kekahi lā ua ʻike au i kahi hoʻolaha no Lee stafford a hoʻoholo wau e hoʻāʻo. ʻAʻole maopopo iaʻu pehea wau i ola ai me ka ʻole o kēia mea hana kupanaha! Pōmaʻomaʻo, ka nui a me nā ʻano hou hou aʻe - he aha e pono ai? E kūpaʻa e kūʻai.

Ma kahi o nā hiʻohiʻona nui, loaʻa iā Schwarzkopf shampoo nā waiwai pilikino, hoʻomaikaʻi ia mea e hoʻopaʻa ai nā laka i ko lākou hiʻohiʻona no ka manawa lōʻihi, a loaʻa i ka peʻe ka leo kupaianaha. He kūpono no nā lauohoʻeleʻele a me ke kala. E mau ka hopena i ka lā a pau, ʻaʻole pono ia i kahi hana hou. Eia kekahi, he huahana mau loa a kūlike kēia huahana, no laila hiki i kāu mea momona punahele ke hoʻololi iā ia.

  • “Ua hiki mai kēia mea hana iaʻu i ka wā o kaʻu mau huakaʻi ʻoihana. Mai ia manawa, lawe mau wau i kahi hue me kēia pīpī. ʻO kaʻoiaʻiʻo, ʻaʻole hiki i kahi shampoo paʻa ke hoʻololi i ka shampoo maʻamau, akā hiki iā ia ke hōʻoluʻolu i kou helehelena i nā minuke 5. Ma hope ona ʻaʻole hiki iā ʻoe ke hopohopo e pili ana i nā aʻa momona a me ke ʻano hou aʻe.

  • “I koʻu manawa i lilo ai i makuahine, no laila ʻaʻohe manawa iki no ka mālama ʻana iaʻu iho. Noʻu, ua lilo ʻo Schwarzkopf shampoo i ola palekana, kahi e hiki ai iā ʻoe ke hoʻonohonoho pono iā ʻoe iho i kahi o nā minuke. ʻO ka hapa nui loa o kaʻu mea makemake loa i ka ʻono maikaʻi e waiho nei ma hope o kāna noi, a ua kupaianaha nā hopena - e lilo ka lauoho a hou i ka hou. "

HE MEA ANA AI NO SHAMPOO HIKI?

Mahalo maloʻo a paʻakikī paha - he aha ia? ʻO kēia hāmeʻa he keʻokeʻo māmā ia e hiki ai iā ʻoe ke holoi i nā kaula me ka ʻole ka hoʻohana ʻana i ka wai.Pehea e hana ai ka lāʻau lapaʻau? E kāʻae i ka momona a hoʻohemo i ka ʻili, hāʻawi i ka lauoho i kahi kūlike. ʻO ke kumukūʻai o ka shampoo, e kū ana mai 90 a 1000 mau rubles, e hilinaʻi nui ʻia i kona ʻano. No laila, ʻokoʻa nā analogues e waiho mau i ke kāʻei keʻokeʻo, kahi paʻakikī loa e kālai wale aku. ʻAʻole kūpono kēia no nā wahine nāona lauoho a me nā brunettes - ʻoi aku ka maikaʻi o ka kūʻai ʻana aku i ka shampoo no ka lauoho lauoho.

Inā makemake ʻoe e hoʻomaikaʻi i ke ʻano o kou lauoho, pono e uku pono ʻia i nā shampoos a me nā pāpale āu e hoʻohana ai. ʻO kahi kiʻi weliweli - i ka 96% o nā shampu o nā inoa kaulana nā mea i hoʻopau i ko mākou kino. ʻO nā mea waiwai nui e hoʻokau i nā pilikia a pau ma luna o nā kāpili e koho ʻia he sodium lauryl sulfate, sodium laureth sulfate, coco sulfate, PEG. Hoʻopuka kēia mau mea kanu i ke ʻano o nā curls, lilo ka lauoho, nalowale i ka elasticity a me ka ikaika, nalowale ka kala. Akā ʻo ka mea ʻino loa ʻo ia ka komo ʻana o ka ʻiole i ka pehu, ka puʻuwai, ka ʻōpū, e hōʻiliʻili i nā ʻōpū a hiki i ka maʻi kanesa.
Kūleʻa mākou iā ʻoe e hōʻole ma ka hoʻohana ʻana i nā mea i pili ai kēia kemana. I kēia manawa, ua hana ka poʻe loea o kā mākou papa hoʻoponopono i ka loiloi o nā shampoos free-sulfate, kahi i lawe mua ʻia ai nā wahi mua e nā ʻoihana ʻo Mulsan Cosmetic. ʻO ka mea hana wale o nā mea kūlohelohe āpau. Hana ʻia nā huahana a pau ma lalo o ka mana kūpono a me nā ʻōnaehana hōʻoia. Manaʻo mākou e kipa aku i ka hale kūʻai pūnaewele ʻo mulsan.ru. Inā kānalua ka ʻike maoli i kou mau makana, e nānā i ka lā pau.

HE MAHI KONO I KA SOLID SHAMPOO ALOHA?

ʻO ka hoʻonohonoho ʻana o ke ʻano maloʻo ka ʻūhā kūlohelohe, nā mea kanu a me nā ʻaila koʻikoʻi e hana nei he preservatives a me nā ʻono:

  • Talc,
  • ʻO ka palaoa, palaoa a iʻa oratmeal
  • Mea ʻeleʻele keʻokeʻo
  • Nā minuke
  • ʻOki kalato
  • E wāwahi i ka ʻili o kekahi mau lāʻau
  • Panthenol
  • ʻO ka pulupulu
  • Nā Multivitamins
  • Alcohols - luku iā microbes a pale i ka puhi ʻana o ka huahana,
  • ʻO Coumarin - kahi waiwai iʻa ʻia me kahi mea ʻala a nānā ʻole paha i ka mea ʻala vanilla. ʻAe e hoʻolōʻihi i ka hopena a hoʻonui i ka ʻohu o ka huahana,
  • Nā ʻāpana ʻĀpana (e.g. triclosan),
  • ʻO nā mea kūlohelohe me kahi hopena hānai a me ka moisturizing,
  • Pākuʻi ʻApala Paʻa
  • Cetrimonium chloride - kāpae i ke kaʻina o ke hoʻoulu ʻana i ka pauma,
  • Nā hopena o nā mea kanu lāʻau.

ʻElua mau puka meā shampoos i hoʻokuʻu ʻia:

  • ʻO ka pauma kele
  • ʻO Aerosol no ka lauoho.

Paki! ʻO nā shampoos kīwī maʻa ke manaʻo ʻia i nā ao holoʻokoʻa, no ka mea kūpono lākou no kekahi ʻano o ka lauoho. ʻAʻole naʻe kā lākou kumu nui loa - ʻaʻole kēia mau huahana pono i ka sebum maikaʻi, akā ke loaʻa nei kahi hopena moisturizing ikaika loa, no laila hiki ke palekana palekana i ka lōʻihi holoʻokoʻa. ʻAʻole lawe mai ʻo Shampoo i ka pōʻino, akā hōkū wale ka hopena.

NA KAHIKI NUI

ʻO nā shampoos pauma he mau hōʻailona hōʻailona no ka hoʻohana ʻana:

  • ka wehe wikiwiki ʻana i ka ʻōpū sebum mai ka maka o ke poʻo,
  • hāʻawi hou i ka lauoho hou i holoi ʻia
  • hoʻonui i ka waihona basal - ʻo ia ka mea e hele mai i ka lima ʻulima a ʻoi loa ka lauoho,
  • hoʻokipa hulu.

Eia kekahi, pono kēia mea hana no ka poʻe nona ka lauoho ʻaila e holoi i ko lākou lauoho i kēlā me kēia lā, nā mea huakaʻi hele a ʻaʻohe oea e hoʻohana ai i kahi waʻa i ka wā e pono ai, a mau loa nā poʻe kauā e noho ana i ka manawa ʻole o ka manawa.

Nui! ʻOiai i kā lākou pono āpau, ʻaʻole pono e hoʻohana pinepine i nā shampoos maloʻo. ʻO ka ʻoiaʻiʻo hiki i nā adsorbents ke hoʻonui i ka nui o ka sebum a me nā kumu dandruff. Pono e hoʻomaopopo ʻia ʻaʻole he hopena o kēlā mau lāʻau i ka hana o nā kelila sebaceous, akā hana wale nō i ka hopena o nā kuli maʻemaʻe maikaʻi.

Pehea e hoʻomaʻamaʻa ai i ke poʻo me kahi Solace SHAMPOO?

E aʻo pehea e hoʻohana pololei ai i ka shampoo maloʻo, e hoʻohana i kēia ʻōlelo kikoʻī.
ʻAkahi 1. E hana i ka ʻāpana kūpono.
Hana 2E pīpī i ka neʻe i ka aʻa. Inā loaʻa i ka pauka, kāpī wale ia a hoʻopili paha me kahi palaʻala.
Laki 3. Ka hoʻohana ʻana i kou mau manamana lima, e lūlū i ka huahana, e kaomi ma luna o ka ʻona holoʻokoʻa o ke poʻo.


Hana Hana 4. Hana i kahi ʻāpana hou, kāpae hope i 2 cm.
Hana 5. E hana hou i ka hana holoʻokoʻa.
ʻLelo 6. E kali i nā minuke 2-3. Me nā momona momona, hiki ke hoʻonui i ka manawa a hiki i 10 mau minuke.
Laki 7. Hoʻomoʻa i ka shampoo i koe me kahi lulu me nā ʻōpala pinepine.
KaʻAnuʻu 8. E hoʻokuʻu i ke kao keʻokeʻo, hoʻohana i kahi hairdryer, huli ʻia i ke ʻano anuanu.

KUKAI 10 ANA DRY SHAMPOOS

Ma ka mākeke hiki iā ʻoe ke loaʻa i nā ʻano ʻano like ʻole no ka palaʻai holoi hoʻomaʻemaʻe. Hāʻawi mākou i kahi helu o ka maikaʻi loa.

ʻO kēia shampoo, kahi mau mea lapaʻau ikaika, hiki ke kūʻai wale ʻia ma nā hale kūʻai. Hoʻohui ka huahana i nā huahana no kēlā me kēia ʻano o ka lauoho, me nā ʻōwili lau o nā aila (me ka hoʻoneʻe o nā oats a me ka nettle). Hoʻopau lākou i ka momona, hāʻawi i ka lauoho i kahi mea hou, kūpono i ke ʻano o ka hanohano, i kahi ʻono maikaʻi a i maʻalahi ke hoʻopili.
Hoike Mai

    Ua hina wau ma kēia shampoo e ka hāʻule, akā, e hoʻomanaʻo nei i ka nui o nā loiloi maikaʻi, ua hoʻoholo wau e kūʻai. He maikaʻi loa ka hāmeʻa! Me ia, hiki iaʻu ke hele palekana i ka hana ma hope o ka hele ʻana i ke kaila a i ʻole jogging i ke kakahiaka. Ua kōkua ʻia i mua o ka manawa ʻo ka hoʻokūkū e nānā i 100%. Eia kekahi, hāʻawi ʻo Klorane i kaʻu lauoho manawaleʻa i ʻole e hiki ke hoʻokō me kahi mau ala ʻē aʻe a.

  • Hoʻopau wau iā Klorane i koʻu holo ʻana a puni ka ʻāina. A laila, hele nui mākou, hitchhiked, moe i loko o nā hale noho ... ʻAʻohe manawa i kamaʻilio ʻana i kahi shampooing manawa. E hoʻohemo ai ma luna o ka manawa holoʻokoʻa o ka hoʻohana ʻana i kēia meahana aʻu i loaʻa ʻole nā ​​mea hoʻonāukiuki a i ʻole allergy. I kēia manawa ua hoʻohana wau ia manawa mai ia manawa hiki ʻole ke hiki ke hoʻohana pono i ke ala maʻamau o ka hoʻomaʻemaʻe lauoho.

Kūkulu ʻia kēia shampoo lauoho e hoʻohui i nā kumukūʻai kūpono a me ke kiʻekiʻe e hoʻokō nei i nā kūlana o ʻEulopa. Ke hōʻike nei ka hōʻailona Batiste i nā huahana no kekahi ʻano o ka lauoho, no laila hiki iā ʻoe ke loaʻa maʻalahi ka mea āu e pono ai. ʻAʻole wale ka Batiste hoʻomaʻemaʻe pono i nā lula no ka sebum, akā hāʻawi pū lākou iā lākou i kahi leo paʻa ma nā aʻa. Eia kekahi, ma hope o ka hoʻopili ʻana, e lilo ka lauoho a hōʻuluʻulu ʻia, no laila hiki ke hana ʻia lākou i loko o kekahi ala. ʻO ka hiʻohiʻona nui o kēia brand ka hele ʻana o ʻelua mau puka hoʻokuʻu i ka manawa hoʻokahi - ke piha piha a me nā mini.

  • ʻO Batiste ka mea hana mua aʻu i hoʻohana ai. Ua kūʻai lilo aku au, akā, ʻaʻole naʻe ia e mihi. Ua hauʻoli loa wau i ka hopena - ʻo ka mea mua, ʻaʻohe pono iaʻu e holoi pinepine i koʻu lauoho, a me ka lua, ʻaʻole wau i loaʻa i ka leo kī! E manaʻoʻiʻo iaʻu, ʻo Batiste ka koho maikaʻi loa no ka poʻe makemake e hoʻokomo koke i ko lākou mau poʻo. Ke kuhikuhi nei au i na mea a pau! &.

Ekaterina, 23 makahiki

  • No ka wā lōʻihi ʻaʻole au i makemake e kūʻai i kēia shampoo, mālama wau i ia mea. Akā i ko mākou hōʻole ʻana i ka wai no nā lā he nui, loaʻa iaʻu kahi makemake nui loa no kēia mea hana. Ua kūʻai au iā Batiste i kahi hale kūʻai. E haʻi aku iā ʻoe i ka ʻoiaʻiʻo, ʻaʻohe oʻu mea e hoʻohālikelike ai me ia, akā ʻaʻole kēia ke manaʻo i hiki ʻole iaʻu ke ʻāpono i kēia shampoo i koʻu mau hoaaloha a pau. Makemake nui wau i ka huahana - e hana koke ia a hāʻawi i ia nui leo aʻu i helu ʻole ai.

ʻO kēia ʻona kaulana honua e hana i nā shampoos palaoa laila. I ka wā e ola ana, loaʻa nā huahana o kēia brand i nā loiloi maikaʻi loa a loaʻa ke kaulana i waena o nā wāhine wahine hou. Ma waena o nā pono kūpono o nā shampoos maloʻo mai Dove hiki ke palekana palekana.

  • ʻO ka heleʻana o nā mea mālama pono hiki ke hōʻaiʻē i ka ʻoi a nāwaliwali loa a me ka lauoho ola,
  • ʻO ka hana wikiwiki - hana ka hana pono i kekahi mau minuke,
  • Ke hāʻawi nei i ka lauoho i kahi leo keu,
  • ʻO ke kūlana kiʻekiʻe
  • ʻO ka uku kūʻai
  • ʻOno ʻono.

  • Hele pinepine wau i nā kūlanakauhale ʻē aʻe ma ka ʻoihana ʻoihana, no laila ʻo ka manawa kūpono e holoi i koʻu lauoho ma ka manawa ʻaʻole maʻamau.No ka noho hou, ua kūʻai au i ka shampoo Dove paʻa a lawe pū me aʻu ma kekahi huakaʻi ʻoihana. Ke kuhikuhi nei wau i nā mea a pau, no ka mea nāna e paʻi me kāna hana ma 100! &.

  • ʻO Dove kahi shampoo maikaʻi loa! I kekahi hihia, ua kūpono wale ia iaʻu. Ua hoʻomaka kaʻu kamaʻilio me kēia hōʻailona ma hope o ka hānau ʻana o kaʻu keiki, i ka wā e nele ai ka manawa no ka mālama ʻana iaʻu iho, akā makemake loa au e noho maikaʻi a mālie. Ma ke ʻano, he brunette wau, no ka mea ua makaʻu wau i ka shampoo e waiho i nā pala, ʻaʻole naʻe kēia i hopena. He maʻalahi nā huahana a hoʻopili a hoʻoulu i kahi like o ka wikiwiki. Noʻu, he ola kēia aʻoiai naʻe, ke hoʻāʻo nei au e kau ma luna o ia wale nō i ka hihia ulia &.

HORSE FORE

Inā ʻoe e ʻimi ana i ka shampoo maloʻo maikaʻi loa, e noʻonoʻo e hoʻolohe i ka inoa inoa, e piʻi ana ka kaulana i kēlā me kēia makahiki. E like me nā huahana a pau o kēia māhele, ʻaʻole wale ia e hoʻomaʻemaʻe, akā, hana nō hoʻi i ka lauoho o kekahi lōʻihi e ʻoi aku ka nani. Loaʻa ia i ke ʻano o kahi pīpī - i loko o ka pahu i loaʻa kahi pōpoki kūikawā i hoʻonohonoho pono e lūlū i ka wai inā lulu. Hana maikaʻi loa - ʻaʻa i ka momona i ka maoli 2 mau minuke. He uku haʻahaʻa loa ia.

  • Ua hāʻawi mai kāna kaikamahine aloha iaʻu. ʻAʻole hiki iaʻu ke noʻonoʻo i ka nui o ka hele mai ma kahi paʻa. No kaʻu mau momona momona, he koho paʻakikī loa kēia. Ua noi, hana, hoʻouluulu - ʻo ke kaʻina holoʻokoʻa he 10 mau minuke ma ka ikaika. Ua hoʻāʻo wau i nā ʻoihana ʻē aʻe, akā makemake wau i kēia i ka nui loa &.

  • ʻO ke kaulike ma waena o ke ola, nā keiki a me ka hana, he mea paʻakikī loa ka loaʻa ʻana o ka manawa no kāu mea aloha. A hana pinepine ʻia nā huakaʻi hele pinepine i ka holoi ʻana o ke poʻo i kahi hana hiki ʻole ke hana. Ua hoʻāʻo wau e hoʻohana i nā ʻano ʻano like ʻole, akā makemake wau ʻo Horse Power i ka mea ʻē loa. Me ia, hiki iaʻu ke noho nani i kekahi ʻāpana. He maikaʻi nā waiwai o ka shampoo, hoʻopili i ka lauoho i nā aʻa a ʻaʻole e hoʻonāukiuki i ka poʻo.

ʻO Syoss Shampoos kekahi o nā huahana hana hoʻolaha e hoʻolaha nui ʻia. Kūkulu paʻa ka kaulana loa o kēia mau huahana - e hoʻomākaukau pono ana ka nui o ka adsorb kale, a ʻoi aku ka maikaʻi o ka lauoho me ka mānoanoa, maʻalahi ke kāwili ʻia me kahi pala a loaʻa ke kumukūʻai. ʻO ka mea nui ke hoʻopili pono iā lākou! ʻO ka hihia wale nō kēia e hiki ai iā ʻoe ke hoʻohoka me ka holoi ʻana o kou poʻo me ka wai no kahi lā nui. ʻO kekahi hui aʻe o ka shampoo kona māmā a me ka ʻono maikaʻi.

  • Ua hālāwai au me Syampoo shampoo i kekahi mau makahiki i hala aku nei. Mai ia manawa ua hoʻohana mau au i kēia inoa, me he hopena maikaʻi loa ia. He maʻalahi ka noi a hoʻohana ʻana a waiho ʻia ma hope o ke kao keʻokeʻo, ka mea nui loa ia no koʻu lauoho ʻeleʻele. I ka laulā, ua kūpono kēia lāʻau lapaʻau iaʻu. Ua kuhikuhi aku wau i kāna keikikāne - ʻo ia hoʻi ka holo pinepine ʻana a puni, no laila ua hauʻoli nui wau i ka loaʻa ʻana o kahi koho kupaianaha maikaʻi &.

Valentina, 35 makahiki

  • ʻO ka hauʻoli a me ka mea nona ka lauoho ʻulaʻula, pono wau e holoi i koʻu lauoho i kēlā me kēia lā. ʻO ia ke kumu, iaʻu i ʻike ai i kahi hoʻolaha no Syampoo shostoo, ua ʻimi koke wau iā ia. ʻAʻole wale ka uku kūpono ʻo ka mea hana, akā ka helu o ka pono. ʻO ka mea mua, he mea maʻalahi ke kau. ʻO ka lua, hiki i kēia shampoo ke hōʻeha wale inā hoʻohana pono ʻole. Inā ʻoe e hahai i nā kānāwai āpau, ʻaʻole ʻoe e loaʻa i nā pilikia olakino. Ke kuhikuhi nei au ia mea i ka poe apau! &.

ʻO ka shampoo kaulana kaulana kahi momona citrus maikaʻi e noho mau ana i kou lauoho i ka lā a pau. ʻO kahi mea pono nui o Lush ʻo ia kona kūpono - hoʻokahi pahu i lawa no kekahi mau mahina. Eia kekahi, kōkua ke hāmeʻa i ka hakakā ʻana i ka dandruff a hāʻawi i kahi lauoho aniani ka paʻa pono. ʻOiaʻiʻo, e hana hou ana i ka ʻoihana hou e hoʻohui i nā koena o ka shampoo mai ka lauohoʻeleʻele, akā pono ka hopena.
Hoike Mai

  • Ua hoʻomaka wau e hoʻohana iā Lush i loko o kahi lumi mālama hau. ʻAʻohe ʻano kūpono no ka shampooing maʻamau, no laila ke noi nei au i nā ala ʻē aʻe. Ua awi kekahi pahu o ka shampoo maloʻo iaʻu.I kēia manawa ua lawe wau iā ia i ke kai, ma nā huakaʻi, me nā huakaʻi ʻoihana a me nā huakaʻi. ʻO kaʻoiaʻiʻo, ke aniani ka uku, akāʻo ke kanaka ponoi kēia mea kūpono pili iaʻu. Eia kekahi, ua hoʻopau pono kēia lāʻau lapaʻau i ka sparingly &.

Angelina, 38 makahiki

  • ʻAʻole i lōʻihi i ka manawa ma mua, ua ho'āʻo mua wau i ka holoi ʻana i koʻu lauoho me kahi shampoo maloʻo - noho paʻa ma Lush. Maʻalahi ka hāmeʻa, maʻalahi, hiki ke maʻalahi i ka hemo, mai ka hoʻolako ʻia me ka hairdryer. Manaʻo wau hiki ke kapa ʻia ʻo ia kekahi o ka maikaʻi loa &.

Ua loaʻa i kēia hōʻailona nā manaʻo maikaʻi loa i ka mākeke o nā limahana loea no ka mālama lauoho. Hāʻawi ka hui i ka nui o nā makana no ka lauoho pilikia - ʻilihipili, aʻala, palupalu, loaʻa ʻole. Me ka hoʻohana pono o Label.m shampoo maloʻo, ʻaʻohe pono ʻoe e holoi i kou lauoho i kēlā me kēia lā a hopohopo ʻole paha nā kelima i ka maʻa maikaʻi. Hoʻohana maikaʻi ka hāmeʻa, e komo i loko o ka lauoho, a hoʻomoʻe i ka hope.
Hoike Mai

  • Ua hoʻohana wau i nā huahana o kēia ʻoihana i nā makahiki he nui, a ma ke ala, ʻaʻole nō i pau. Nui nā ʻano loiloi e pili ana i nā shampoos paʻa, akā noʻu ke ʻike pono i nā pono o kēia hoʻoponopono. Noʻu, he lifesaver maoli nō ia, e ʻae ana iā ʻoe e kau iā ʻoe iho i ka papa o ka manawa pōkole. E hoʻāʻo; ʻaʻole ʻoe e mihi i ka! &.

Elizabeth, 40 makahiki

  • ʻIke mau wau i nā shampoos maloʻo me kekahi mea hilinaʻi, akā, ʻaʻole i hoʻokaumaha ʻole ʻia ke kūʻai ʻana iā Label.m. ʻAʻole hoʻomaʻemaʻe wale ʻo Shampoo, akā mālama pū nō hoʻi i ka lauoho, hoʻōla a maikaʻi ka lauoho. Hoʻoluʻolu me nā hopena, aʻo wau iā ia i nā mea āpau &.

Makemake ʻoe e kūʻai i nā huahana maikaʻi loa i ke kumukūʻai kūpono? koho no ka brand Ojon. Ke koi nui nei nā pīpī o kēia ʻoihana, ʻoiai lākou e hoʻokō pono me kā lākou hana nui - ke kālai nei lākou i ka momona o ka ʻili, hoʻomaha i ka lauoho, hāʻawi i kahi laʻala maikaʻi. ʻO ka hiʻohiʻona o ka huahana he mea maoli, palupalu a me ke kūpaʻa ʻole. ʻAʻole ia e hoʻomaʻemaʻe wale, akā e hāʻawi pū i ka mālama hou. Eia nō naʻe, ua hoʻohana nui ʻia kēia shampoo e hana i ka pena kiʻi ʻana - ia, ʻaʻole like me ka varnish, ʻaʻole kaumaha i kēlā me kēia.
Hoike Mai

  • Ua kūʻai au iā Ojon Solid Shampoo ma ka hale kūʻai, e hoʻopiʻi ana i kahi kikohā. Ua kū ʻo ia ma ka noho no kekahi mau mahina, akā ua hoʻoholo wau e hopu iā ia i kahi huakaʻi hele. Ua hopohopo loa wau ʻaʻole pono ka hoʻōla mea, akā hele ka mea āpau me kahi bang - ma hope o ka huakaʻi lōʻihi ma ke kaʻa e nānā nui loa au. &.

  • Me ka hoʻoponopono paʻa o Ojon, ua hiki iaʻu ke pale aku i ka lauoho hina nui. A maʻa pono wau e holoi i koʻu lauoho i kēlā me kēia lā, ai kēia manawa hoʻohana wau i ka shampoo maloʻo. Waiho wau i waenakonu, waiho a no kekahi mau minuke, a laila kuʻi ʻia me kahi kuʻina. Ke hopena, nānā ke kūpaʻa a he voluminous, nā manamana a me ka ʻoluʻolu a me ka.

LEE KOHE LOA

Hoʻohana ʻia nā shampoos maloʻo o kēia hōʻailona inoa, no ka mea kūpono lākou no nā mea nona nā ʻulaʻula, māmā a me nā lauoho ʻeleʻele. Eia kekahi, kahi laikini no nā brunettes i hoʻoneʻe ʻia, e hiki ai iā ʻoe ke pena aku ma luna o ka pau aʻe o nā aʻa. Hoʻohana pinepine ka mea hana i ka waihona (ma mua o ka lauoho). Hoʻohana wale ʻia ka shampoo a holoi ʻia a maʻalahi hoʻi - me ka hairdryer a me kahi pala. ʻO ke kāmona wale nō ka huki kemikal ʻo ia, no ka mea ʻoi aku ka maikaʻi o ka hoʻohana ʻana i kēia shampoo i waho.
Hoike Mai

  • Hana wau ma ke ʻano he mea hana ma kahi hale hōʻike, no laila e nānā mau au i ka 5 me kahi mea hoʻohui. E hoʻoneʻe i ka sheila ʻaila, hoʻohana wau i kahi shampoo paʻa mai Lee stafford. Maikaʻi wale ka lāʻau! I waena o nā mea āpau a pau aʻu i ho'āʻo ai, ʻo ia ka maikaʻi loa a.

Antonina, 33 makahiki

  • Ua noʻonoʻo au i kahi shampoo maloʻo kahi koho no ka poʻe palau. I ka manawa like, holoi holoi ʻo ia i kona lauoho i kēlā me kēia lā - ua maloʻo koke ke aʻa. Akā i kekahi lā ua ʻike au i kahi hoʻolaha no Lee stafford a hoʻoholo wau e hoʻāʻo. ʻAʻole maopopo iaʻu pehea wau i ola ai me ka ʻole o kēia mea hana kupanaha! Pōmaʻomaʻo, ka nui a me nā ʻano hou hou aʻe - he aha e pono ai? E kūpaʻa e kūʻai! &.

Ma kahi o nā hiʻohiʻona nui, loaʻa iā Schwarzkopf shampoo nā waiwai pilikino, hoʻomaikaʻi ia mea e hoʻopaʻa ai nā laka i ko lākou hiʻohiʻona no ka manawa lōʻihi, a loaʻa i ka peʻe ka leo kupaianaha. He kūpono no nā lauohoʻeleʻele a me ke kala. E mau ka hopena i ka lā a pau, ʻaʻole pono ia i kahi hana hou. Eia kekahi, he huahana mau loa a kūlike kēia huahana, no laila hiki i kāu mea momona punahele ke hoʻololi iā ia.
Hoike Mai

  • Ua hiki mai kēia mea hana iaʻu i ka wā o kaʻu mau huakaʻi ʻoihana. Mai ia manawa, lawe mau wau i kahi hue me kēia pīpī. ʻO kaʻoiaʻiʻo, ʻaʻole hiki i kahi shampoo paʻa ke hoʻololi i ka shampoo maʻamau, akā hiki iā ia ke hōʻoluʻolu i kou helehelena i nā minuke 5. Me ka mea hiki ʻole iā ʻoe ke hopohopo e pili ana i nā aʻa momona a manaʻo nui aʻe.

  • I kēia manawa ua lilo wau i makuahine, no laila ʻaʻohe hana iki no ka mālama ʻana iaʻu iho. Noʻu, ua lilo ʻo Schwarzkopf shampoo i ola palekana, kahi e hiki ai iā ʻoe ke hoʻonohonoho pono iā ʻoe iho i kahi o nā minuke. ʻO ka hapa nui loa o kaʻu mea makemake loa i ka ʻono maikaʻi e waiho nei ma hope o kāna noi, a ua kūleʻa ka hopena - lilo ka lauoho i maʻemaʻe a hou i &.

Pehea e hoʻomaʻemaʻe ai i kahi SHAMPOO HUA?

Inā makemake ʻoe e hana i kahi shampoo paʻa, e hoʻohana i kahi koho o kēia mau kuʻuna.
No ka Helu 1 - Mai ke kō kōa palaoa

  1. Hoʻohui i ka kōʻai palaoa me 2-3 kaila o ka aila pono.
  2. Inā he ʻeleʻeleʻeleʻele, e hoʻohui i ka 3 tbsp. la l koko.
  3. Kāwili maikaʻi a ninini i loko o ka pahu laʻi.

Waihona No. 2 - Mai ka oatmeal

  1. Kūwili ʻia i kahi pākuhi 2 tbsp. la l oatmeal a me 4-5 lau lau o ka lau o ka lilela a i ʻole chamomile.
  2. Hoʻohui 8 tbsp. la l ʻano keʻa mahina.
  3. Kāwili maikaʻi a ninini i loko o ka pahu laʻi.

Kākau No. 3 - Mai ka palaoa

  1. Hui iā 200 gr. poholeal palaoa me 1 tsp. soda a i ʻole ka like o ia o nā ʻalemona.
  2. Kāwili maikaʻi a ninini i loko o ka pahu laʻi.

Tips no ka hoʻohana ʻana i ka palaoa no ka holoi ʻana i ka lauoho:

ʻĀpana No. 4 - Mai ka pālolo

  1. Kāwili iā 2 tbsp. la l ka paʻolo palolo (keʻokeʻo, ʻulaʻula a ʻulaʻula paha) me 1 tsp. ʻO ka soda a me ka nui o ka pēpē pēpē a me ka talcum powder.
  2. Kāwili maikaʻi a ninini i loko o ka pahu laʻi.

Nui! No nā lauoho kūpono ʻoi aku ka maikaʻi o ka hoʻohana ʻana i ka lepo keʻokeʻo a ʻulaʻula, no ka lauoho lauoho - uliuli. ʻO nā hoʻokolohua ma kēia hihia he mea kūpono ʻole loa, no ka mea, ma luna o ka lauoho keʻokeʻo e waiho ai ka pulu uliuli i kahi panina hina.

Kūkulu No. 5 - Me ka ʻāinana

  1. Kāwili ʻia i ka ʻōpio 1. kanamela a me ka niu.
  2. E ninini i ka 1/4 kīpī o ka kōpī.
  3. Hoʻohui a 4 mau kolo o ka lemon ester.
  4. Kāwili maikaʻi a ninini i loko o ka pahu laʻi.

Mokuna No. 6 - Me ka talc

  1. Kāwili iā 2 tbsp. la l palaoa palaoa me 0,5 tsp ʻona.
  2. E hoʻohui me 1 tsp. talcum powder a pēpē pēpē.
  3. Kāwili maikaʻi a ninini i loko o ka pahu laʻi.

Nui! Loaʻa i nā ʻōnaehana hoʻōla iā Soda kahi hopena maloʻo no laila, ʻaʻole hiki ke hoʻohana iā lākou e hoʻomaʻemaʻe i ka lauoho maloʻo.

Ka Helu No. 7 - Me ka camomile

  1. Mālama i ka 1/4 kīʻī iʻa oatmeal a i ʻole Hercules & cereal ma kahi kāwili.
  2. Hoʻohui i kahi mea momona 1 la l pauku a me ka like a like me nā lāʻau lapaʻau chamomile kāwili ʻia.

Nui! Hiki i ka huahana malū iki ke hoʻopaʻa palekana no nā maloʻo maloʻo a maloʻo.

KA NUI LOA

Pono ka hoʻohana ʻana i ka shampoo maloʻo i ka mālama pono ʻana i kekahi mau kānāwai maʻalahi, akā nui loa.
Hoʻolula 1. ʻAʻole kūpono kahi māhui me ka talcum powder no ka lauoho ʻaila - hoʻoili ʻia nā pali a hoʻonui wale i ka pilikia.
Mālama 2. Me ke kōkua o nā shampoos maloʻo hiki ʻole iā ʻoe ke wehe i nā koena o ka umu, mousse a i ʻole varnish.
Rula 3. Mai hoʻohana i ka shampoo ma ka hoʻomau mau - e hoʻopili wale nei i ka momona, akā ʻaʻole hoʻomaʻemaʻe i ka ʻili o nā lepo a me nā mea make, a no laila hiki ʻole ke hoʻololi i ka holoi ʻana me ka wai. Koho iā ʻoe iho i ka hoʻoponopono o ke ʻano o nā hana wai (2-3 manawa i ka hebedoma), a me ke koena o ka manawa, hoʻomaʻemaʻe i kou lauoho me nā ala ʻē aʻe.
Rula 4. Mai hoʻomoʻi i ka shampoo ma luna o ka lōʻihi o ka lauoho - e hoʻopaʻa ia i ka lepo a hoʻomoʻo i nā hoʻopau.
Paʻa 5. Hiki ke hoʻohana ʻia ka pono hana i nā kaula maloʻo wale nō.
Mālama 6. ʻAʻole ʻoe e lūlū i ka shampoo - hōʻiliʻili i ka ʻili, hiki iā ia ke hōʻeha i ka ʻeha.Ke hoʻohana ʻia i kahi pū pana, hopu i ka hue i kekahi mau kenimika mai ke poʻo a kāpīlī pololei i ka lāʻau o ke aʻa.


Hoʻomaopopo 7. Inā makemake ʻoe i kou lauoho e hōʻala hou a maʻemaʻe, e hoʻopili i kekahi mau minuke o ka lauʻaila maikaʻi loa i nā pihi (esters of lavender, rose, citrus, eucalyptus a me mint ka kūpono). ʻAʻole pāpā ʻia ka hoʻohui ʻana iā ia i nā shampoos maloʻo i hoʻomākaukau ʻia.
E ʻike pū: nā kānāwai no ka hoʻohana ʻana i shampoo (wikiō)

ʻO ka maikaʻi a me nā rula no ka hoʻohana ʻana i ka shampoo maloʻo

Kau ʻia e: admin ma ka mālama lauoho 07/14/2018 0 201 Manaʻo

ʻO kēia manawa, ua lilo ka shampoo maloʻo no ka lauoho i lilo i kumu no ka pono mua. Eia nō naʻe, hiki iā ʻoe ke hoʻopau i ka plila pōpoki ma loko o nā minuke 5 wale nō! Pehea e hoʻohana ai - i kēia lāʻau lapaʻau mana? A pehea e koho ai i ka maikaʻi?

Mahalo maloʻo a paʻakikī paha - he aha ia? ʻO kēia hāmeʻa he keʻokeʻo māmā ia e hiki ai iā ʻoe ke holoi i nā kaula me ka ʻole ka hoʻohana ʻana i ka wai. Pehea e hana ai ka lāʻau lapaʻau? E kāʻae i ka momona a hoʻohemo i ka ʻili, hāʻawi i ka lauoho i kahi kūlike. ʻO ke kumukūʻai o ka shampoo, e kū ana mai 90 a 1000 mau rubles, e hilinaʻi nui ʻia i kona ʻano. No laila, ʻokoʻa nā analogues e waiho mau i ke kāʻei keʻokeʻo, kahi paʻakikī loa e kālai wale aku. ʻAʻole kūpono kēia no nā wahine nāona lauoho a me nā brunettes - ʻoi aku ka maikaʻi o ka kūʻai ʻana aku i ka shampoo no ka lauoho lauoho.

ʻO nā ʻōlelo aʻo mai nā mea hoʻoponopono

Inā makemake ʻoe e hoʻomaikaʻi i ke kūlana o kou lauoho, pono e uku pono ʻia i nā shampoos āu e hoʻohana ai. ʻO kahi kiʻi weliweli - i ka 96% o nā shampu o nā inoa kaulana nā mea i hoʻopau i ko mākou kino. ʻO nā mea nui e hoʻonāukiuki i nā pilikia a pau ma nā kāpili e hōʻike ʻia sodium lauryl sulfate, sodium laureth sulfate, coco sulfate, PEG. ^ E Ha yM. Hoʻopuka kēia mau mea kanu i ke ʻano o nā curls, lilo ka lauoho, nalowale i ka elasticity a me ka ikaika, nalowale ka kala. Akā ʻo ka mea ʻino loa ʻo ia ka komo ʻana o ka ʻiole i ka pehu, ka puʻuwai, ka ʻōpū, e hōʻiliʻili i nā ʻōpū a hiki i ka maʻi kanesa. Kūleʻa mākou iā ʻoe e hōʻole ma ka hoʻohana ʻana i nā mea i pili ai kēia kemana. I kēia manawa, ua hana ka poʻe loea o kā mākou papa hoʻoponopono i ka loiloi o nā shampoos free-sulfate, kahi i lawe mua ʻia ai nā wahi mua e nā ʻoihana ʻo Mulsan Cosmetic. ʻO ka mea hana wale o nā mea kūlohelohe āpau. Hana ʻia nā huahana a pau ma lalo o ka mana kūpono a me nā ʻōnaehana hōʻoia. Manaʻo mākou e kipa aku i ka hale kūʻai kūhelu ʻoihana pūnaewele ʻo mussan.ru Inā kānalua ʻoe i ka kū maoli o kou mau mea hiki ke nānā aku, e nānā i ka lā i hala.

ʻO ka hoʻonohonoho ʻana o ke ʻano maloʻo ka ʻūhā kūlohelohe, nā mea kanu a me nā ʻaila koʻikoʻi e hana nei he preservatives a me nā ʻono:

  • Talc,
  • ʻO ka palaoa, palaoa a iʻa oratmeal
  • Mea ʻeleʻele keʻokeʻo
  • Nā minuke
  • ʻOki kalato
  • E wāwahi i ka ʻili o kekahi mau lāʻau
  • Panthenol
  • ʻO ka pulupulu
  • Nā Multivitamins
  • Alcohols - luku iā microbes a pale i ka puhi ʻana o ka huahana,
  • ʻO Coumarin - kahi waiwai iʻa ʻia me kahi mea ʻala a nānā ʻole paha i ka mea ʻala vanilla. ʻAe e hoʻolōʻihi i ka hopena a hoʻonui i ka ʻohu o ka huahana,
  • Nā ʻāpana ʻĀpana (e.g. triclosan),
  • ʻO nā mea kūlohelohe me kahi hopena hānai a me ka moisturizing,
  • Pākuʻi ʻApala Paʻa
  • Cetrimonium chloride - kāpae i ke kaʻina o ke hoʻoulu ʻana i ka pauma,
  • Nā hopena o nā mea kanu lāʻau.

ʻElua mau puka meā shampoos i hoʻokuʻu ʻia:

Paki! ʻO nā shampoos kīwī maʻa ke manaʻo ʻia i nā ao holoʻokoʻa, no ka mea kūpono lākou no kekahi ʻano o ka lauoho. ʻAʻole naʻe kā lākou kumu nui loa - ʻaʻole kēia mau huahana pono i ka sebum maikaʻi, akā ke loaʻa nei kahi hopena moisturizing ikaika loa, no laila hiki ke palekana palekana i ka lōʻihi holoʻokoʻa. ʻAʻole lawe mai ʻo Shampoo i ka pōʻino, akā hōkū wale ka hopena.

ʻO nā shampoos pauma he mau hōʻailona hōʻailona no ka hoʻohana ʻana:

  • ka wehe wikiwiki ʻana i ka ʻōpū sebum mai ka maka o ke poʻo,
  • hāʻawi hou i ka lauoho hou i holoi ʻia
  • hoʻonui i ka waihona basal - ʻo ia ka mea e hele mai i ka lima ʻulima a ʻoi loa ka lauoho,
  • hoʻokipa hulu.

Eia kekahi, pono kēia mea hana no ka poʻe nona ka lauoho ʻaila e holoi i ko lākou lauoho i kēlā me kēia lā, nā mea huakaʻi hele a ʻaʻohe oea e hoʻohana ai i kahi waʻa i ka wā e pono ai, a mau loa nā poʻe kauā e noho ana i ka manawa ʻole o ka manawa.

Nui! ʻOiai i kā lākou pono āpau, ʻaʻole pono e hoʻohana pinepine i nā shampoos maloʻo. ʻO ka ʻoiaʻiʻo hiki i nā adsorbents ke hoʻonui i ka nui o ka sebum a me nā kumu dandruff. Pono e hoʻomaopopo ʻia ʻaʻole he hopena o kēlā mau lāʻau i ka hana o nā kelila sebaceous, akā hana wale nō i ka hopena o nā kuli maʻemaʻe maikaʻi.

E aʻo pehea e hoʻohana pololei ai i ka shampoo maloʻo, e hoʻohana i kēia ʻōlelo kikoʻī.

ʻAkahi 1. E hana i ka ʻāpana kūpono.

Helu 2. E kāpīpī i ka pīpī i nā aʻa. Inā loaʻa i ka pauka, kāpī wale ia a hoʻopili paha me kahi palaʻala.

Laki 3. Ka hoʻohana ʻana i kou mau manamana lima, e lūlū i ka huahana, e kaomi ma luna o ka ʻona holoʻokoʻa o ke poʻo.

Hana Hana 4. Hana i kahi ʻāpana hou, kāpae hope i 2 cm.

Hana 5. E hana hou i ka hana holoʻokoʻa.

ʻLelo 6. E kali i nā minuke 2-3. Me nā momona momona, hiki ke hoʻonui i ka manawa a hiki i 10 mau minuke.

Laki 7. Hoʻomoʻa i ka shampoo i koe me kahi lulu me nā ʻōpala pinepine.

KaʻAnuʻu 8. E hoʻokuʻu i ke kao keʻokeʻo, hoʻohana i kahi hairdryer, huli ʻia i ke ʻano anuanu.

Ma ka mākeke hiki iā ʻoe ke loaʻa i nā ʻano ʻano like ʻole no ka palaʻai holoi hoʻomaʻemaʻe. Hāʻawi mākou i kahi helu o ka maikaʻi loa.

ʻO kēia shampoo, kahi mau mea lapaʻau ikaika, hiki ke kūʻai wale ʻia ma nā hale kūʻai. Hoʻohui ka huahana i nā huahana no kēlā me kēia ʻano o ka lauoho, me nā ʻōwili lau o nā aila (me ka hoʻoneʻe o nā oats a me ka nettle). Hoʻopau lākou i ka momona, hāʻawi i ka lauoho i kahi mea hou, kūpono i ke ʻano o ka hanohano, i kahi ʻono maikaʻi a i maʻalahi ke hoʻopili.

  • "Aia wau i kēia shampoo ma ka hewa, akā ke hoʻomanaʻo nei i ka nui o nā loiloi maikaʻi, ua hoʻoholo wau e kūʻai. He maikaʻi loa ka hāmeʻa! Me ia, hiki iaʻu ke hele palekana i ka hana ma hope o ka hele ʻana i ke kaila a i ʻole jogging i ke kakahiaka. Ua kōkua ʻia i mua o ka manawa ʻo ka hoʻokūkū e nānā i 100%. Eia kekahi, hāʻawi ʻo Klorane i koʻu lauoho ʻuluʻī i ka ʻīlio kūpū ʻole e hiki ʻole iaʻu ke loaʻa i kekahi mau ʻano ʻē aʻe. "
  • “Ua kiʻi au i Klorane i ka holo ʻana a puni ka ʻāina. A laila, hele nui mākou, hitchhiked, moe i loko o nā hale noho ... ʻAʻohe manawa i kamaʻilio ʻana i kahi shampooing manawa. E hoʻohemo ai ma luna o ka manawa holoʻokoʻa o ka hoʻohana ʻana i kēia meahana aʻu i loaʻa ʻole nā ​​mea hoʻonāukiuki a i ʻole allergy. I kēia manawa ua hoʻohana wau ia manawa mai ia manawa ʻaʻole hiki ke hoʻohana pono i ke ʻano maʻamau o ka hoʻomaʻemaʻe ʻana o ka lauoho. "

Kūkulu ʻia kēia shampoo lauoho e hoʻohui i nā kumukūʻai kūpono a me ke kiʻekiʻe e hoʻokō nei i nā kūlana o ʻEulopa. Ke hōʻike nei ka hōʻailona Batiste i nā huahana no kekahi ʻano o ka lauoho, no laila hiki iā ʻoe ke loaʻa maʻalahi ka mea āu e pono ai. ʻAʻole wale ka Batiste hoʻomaʻemaʻe pono i nā lula no ka sebum, akā hāʻawi pū lākou iā lākou i kahi leo paʻa ma nā aʻa. Eia kekahi, ma hope o ka hoʻopili ʻana, e lilo ka lauoho a hōʻuluʻulu ʻia, no laila hiki ke hana ʻia lākou i loko o kekahi ala. ʻO ka hiʻohiʻona nui o kēia brand ka hele ʻana o ʻelua mau puka hoʻokuʻu i ka manawa hoʻokahi - ke piha piha a me nā mini.

  • “ʻO Batiste ka mea mua i hoʻohana ai iaʻu. Ua kūʻai lilo aku au, akā, ʻaʻole naʻe ia e mihi. Ua hauʻoli loa wau i ka hopena - ʻo ka mea mua, ʻaʻohe pono iaʻu e holoi pinepine i koʻu lauoho, a me ka lua, ʻaʻole wau i loaʻa i ka leo kī! E manaʻoʻiʻo iaʻu, ʻo Batiste ka koho maikaʻi loa no ka poʻe makemake e hoʻokomo koke i ko lākou mau poʻo. A kuhikuhi wau i nā poʻe a pau. "

Ekaterina, 23 makahiki

  • "No ka wā lōʻihi ʻaʻole au i makemake e kūʻai i kēia shampoo, mālama wau iā ia. Akā i ko mākou hōʻole ʻana i ka wai no nā lā he nui, loaʻa iaʻu kahi makemake nui loa no kēia mea hana. Ua kūʻai au iā Batiste i kahi hale kūʻai.E haʻi aku iā ʻoe i ka ʻoiaʻiʻo, ʻaʻohe oʻu mea e hoʻohālikelike ai me ia, akā ʻaʻole kēia ke manaʻo i hiki ʻole iaʻu ke ʻāpono i kēia shampoo i koʻu mau hoaaloha a pau. Makemake nui wau i ka huahana - e hana koke ia a hāʻawi i kahi nui like ʻole wau i helu nui ʻole. "

ʻO kēia ʻona kaulana honua e hana i nā shampoos palaoa laila. I ka wā e ola ana, loaʻa nā huahana o kēia brand i nā loiloi maikaʻi loa a loaʻa ke kaulana i waena o nā wāhine wahine hou. Ma waena o nā pono kūpono o nā shampoos maloʻo mai Dove hiki ke palekana palekana.

  • ʻO ka heleʻana o nā mea mālama pono hiki ke hōʻaiʻē i ka ʻoi a nāwaliwali loa a me ka lauoho ola,
  • ʻO ka hana wikiwiki - hana ka hana pono i kekahi mau minuke,
  • Ke hāʻawi nei i ka lauoho i kahi leo keu,
  • ʻO ke kūlana kiʻekiʻe
  • ʻO ka uku kūʻai
  • ʻOno ʻono.
  • “Hele pinepine wau i nā kūlanakauhale ʻē aʻe ma ka ʻoihana ʻoihana, no laila ʻo ka manawa kūpono e holoi ai i koʻu lauoho ma ke manawa ʻaʻole ʻia. No ka noho hou, ua kūʻai au i ka shampoo Dove paʻa a lawe pū me aʻu ma kekahi huakaʻi ʻoihana. Hoʻomaopopo wau i nā poʻe āpau, no ka mea, e kālai nei me kāna hana ma 100! "
  • “He shampoo maikaʻi loa ka Dove! I kekahi hihia, ua kūpono wale ia iaʻu. Ua hoʻomaka kaʻu kamaʻilio me kēia hōʻailona ma hope o ka hānau ʻana o kaʻu keiki, i ka wā e nele ai ka manawa no ka mālama ʻana iaʻu iho, akā makemake loa au e noho maikaʻi a mālie. Ma ke ʻano, he brunette wau, no ka mea ua makaʻu wau i ka shampoo e waiho i nā pala, ʻaʻole naʻe kēia i hopena. He maʻalahi nā huahana a hoʻopili a hoʻoulu i kahi like o ka wikiwiki. Noʻu nei he ola palekana maoli nō naʻe, ke hoʻāʻo nei au e kau ma luna o ia i kahi hihia wale nō. "

Inā ʻoe e ʻimi ana i ka shampoo maloʻo maikaʻi loa, e noʻonoʻo e hoʻolohe i ka inoa inoa, e piʻi ana ka kaulana i kēlā me kēia makahiki. E like me nā huahana a pau o kēia māhele, ʻaʻole wale ia e hoʻomaʻemaʻe, akā, hana nō hoʻi i ka lauoho o kekahi lōʻihi e ʻoi aku ka nani. Loaʻa ia i ke ʻano o kahi pīpī - i loko o ka pahu i loaʻa kahi pōpoki kūikawā i hoʻonohonoho pono e lūlū i ka wai inā lulu. Hana maikaʻi loa - ʻaʻa i ka momona i ka maoli 2 mau minuke. He uku haʻahaʻa loa ia.

  • Ua hāʻawi mai kāna kaikamahine aloha iaʻu. ʻAʻole hiki iaʻu ke noʻonoʻo i ka nui o ka hele mai ma kahi paʻa. No kaʻu mau momona momona, he koho paʻakikī loa kēia. Ua noi, hana, hoʻouluulu - ʻo ke kaʻina holoʻokoʻa he 10 mau minuke ma ka ikaika. Ua hoʻāʻo wau i nā ʻoihana ʻē aʻe, akā makemake nui wau i kēia. "
  • "ʻO ka kaulike ma waena o ke ola o nā lā, nā keiki a me ka hana, he mea paʻakikī loa ka loaʻa ʻana o ka manawa no kāu mea aloha. A hana pinepine ʻia nā huakaʻi hele pinepine i ka holoi ʻana o ke poʻo i kahi hana hiki ʻole ke hana. Ua hoʻāʻo wau e hoʻohana i nā ʻano ʻano like ʻole, akā makemake wau ʻo Horse Power i ka mea ʻē loa. Me ia, hiki iaʻu ke noho nani i kekahi ʻāpana. Ua loaʻa iā Shampoo nā waiwai maikaʻi loa, e hāpai i ka lauoho i ke aʻa a ʻaʻole i hoʻonāukiuki i ka poʻo. "

ʻO Syoss Shampoos kekahi o nā huahana hana hoʻolaha e hoʻolaha nui ʻia. Kūkulu paʻa ka kaulana loa o kēia mau huahana - e hoʻomākaukau pono ana ka nui o ka adsorb kale, a ʻoi aku ka maikaʻi o ka lauoho me ka mānoanoa, maʻalahi ke kāwili ʻia me kahi pala a loaʻa ke kumukūʻai. ʻO ka mea nui ke hoʻopili pono iā lākou! ʻO ka hihia wale nō kēia e hiki ai iā ʻoe ke hoʻohoka me ka holoi ʻana o kou poʻo me ka wai no kahi lā nui. ʻO kekahi hui aʻe o ka shampoo kona māmā a me ka ʻono maikaʻi.

  • "Ua hālāwai au me Syoss shampoo i kekahi mau makahiki i hala. Mai ia manawa ua hoʻohana mau au i kēia inoa, me he hopena maikaʻi loa ia. He maʻalahi ka noi a hoʻohana ʻana a waiho ʻia ma hope o ke kao keʻokeʻo, ka mea nui loa ia no koʻu lauoho ʻeleʻele. I ka laulā, ua kūpono kēia lāʻau lapaʻau iaʻu. Kūleʻa wau i kaʻu hoaaloha - ua hele pinepine ʻo ia, no laila ua hauʻoli nui wau i ka loaʻa ʻana o kahi koho kupaianaha loa. "
  • "Ma ke ʻano he" hauʻoli "ʻoluʻolu o ka lauoho ʻaila, pono wau e holoi i koʻu lauoho i kēlā me kēia lā. ʻO ia ke kumu, iaʻu i ʻike ai i kahi hoʻolaha no Syampoo shostoo, ua ʻimi koke wau iā ia. ʻAʻole wale ka uku kūpono ʻo ka mea hana, akā ka helu o ka pono.ʻO ka mea mua, he mea maʻalahi ke kau. ʻO ka lua, hiki i kēia shampoo ke hōʻeha wale inā hoʻohana pono ʻole. Inā ʻoe e hahai i nā kānāwai āpau, ʻaʻole ʻoe e loaʻa i nā pilikia olakino. Ua kuhikuhi wau i ka poʻe a pau. "

ʻO ka shampoo kaulana kaulana kahi momona citrus maikaʻi e noho mau ana i kou lauoho i ka lā a pau. ʻO kahi mea pono nui o Lush ʻo ia kona kūpono - hoʻokahi pahu i lawa no kekahi mau mahina. Eia kekahi, kōkua ke hāmeʻa i ka hakakā ʻana i ka dandruff a hāʻawi i kahi lauoho aniani ka paʻa pono. ʻOiaʻiʻo, e hana hou ana i ka ʻoihana hou e hoʻohui i nā koena o ka shampoo mai ka lauohoʻeleʻele, akā pono ka hopena.

  • Ua hoʻomaka wau e hoʻohana iā Lush i loko o kahi lumi mālama hau. ʻAʻohe ʻano kūpono no ka shampooing maʻamau, no laila ke noi nei au i nā ala ʻē aʻe. Ua awi kekahi pahu o ka shampoo maloʻo iaʻu. I kēia manawa ua lawe wau iā ia i ke kai, ma nā huakaʻi, me nā huakaʻi ʻoihana a me nā huakaʻi. ʻO kaʻoiaʻiʻo, ke aniani ka uku, akāʻo ke kanaka ponoi kēia mea kūpono pili iaʻu. Eia kekahi, ua hoʻohana nui ʻia kēia lāʻau lapaʻau. "
  • “ʻAʻole iʻoi aku ka lōʻihi ma mua ua hoʻāʻo wau e holoi i koʻu lauoho me kahi shampoo maloʻo - ua oki wau ma Lush. Maʻalahi ka hāmeʻa, maʻalahi, hiki ke maʻalahi i ka hemo, mai ka hoʻolako ʻia me ka hairdryer. Manaʻo wau ua hiki ke kapa ʻia ʻo ia kekahi o ka maikaʻi. ”

Ua loaʻa i kēia hōʻailona nā manaʻo maikaʻi loa i ka mākeke o nā limahana loea no ka mālama lauoho. Hāʻawi ka hui i ka nui o nā makana no ka lauoho pilikia - ʻilihipili, aʻala, palupalu, loaʻa ʻole. Me ka hoʻohana pono o Label.m shampoo maloʻo, ʻaʻohe pono ʻoe e holoi i kou lauoho i kēlā me kēia lā a hopohopo ʻole paha nā kelima i ka maʻa maikaʻi. Hoʻohana maikaʻi ka hāmeʻa, e komo i loko o ka lauoho, a hoʻomoʻe i ka hope.

  • "He mau makahiki kā mākou e hoʻohana ai i nā huahana o kēia ʻoihana, a ma ke ala, ʻaʻole loa i pau. Nui nā ʻano loiloi e pili ana i nā shampoos paʻa, akā noʻu ke ʻike pono i nā pono o kēia hoʻoponopono. Noʻu, he lifesaver maoli nō ia, e ʻae ana iā ʻoe e kau iā ʻoe iho i ka papa o ka manawa pōkole. E hoʻāʻo; ʻaʻole ʻoe e mihi i kēia! "
  • "Aloha mau au i nā shampoos maloʻo me kekahi mea hilinaʻi, akā ke kūʻai mai nei ʻo Label.m ʻaʻole e poina iaʻu. ʻAʻole hoʻomaʻemaʻe wale ʻo Shampoo, akā mālama pū nō hoʻi i ka lauoho, hoʻōla a maikaʻi ka lauoho. Ua hauʻoli wau i nā hopena, ke kuhikuhi aku nei au iā ia i nā mea a pau. "

Makemake ʻoe e kūʻai i nā huahana maikaʻi loa i ke kumukūʻai kūpono? koho no ka brand Ojon. Ke koi nui nei nā pīpī o kēia ʻoihana, ʻoiai lākou e hoʻokō pono me kā lākou hana nui - ke kālai nei lākou i ka momona o ka ʻili, hoʻomaha i ka lauoho, hāʻawi i kahi laʻala maikaʻi. ʻO ka hiʻohiʻona o ka huahana he mea maoli, palupalu a me ke kūpaʻa ʻole. ʻAʻole ia e hoʻomaʻemaʻe wale, akā e hāʻawi pū i ka mālama hou. Eia nō naʻe, ua hoʻohana nui ʻia kēia shampoo e hana i ka pena kiʻi ʻana - ia, ʻaʻole like me ka varnish, ʻaʻole kaumaha i kēlā me kēia.

  • “Ua kūʻai aku au iā Ojon Solid Shampoo ma ka hale kūʻai, e hoʻopiʻi ana me ka holo wale ʻana. Ua kū ʻo ia ma ka noho no kekahi mau mahina, akā ua hoʻoholo wau e hopu iā ia i kahi huakaʻi hele. Nui loa au i ka maikaʻi o ka hopena ʻaʻole, akā hele nā ​​mea āpau me kahi bang - ma hope o ka huakaʻi lōʻihi ma ke kaʻa e nānā nui loa au. "
  • "Ke hoʻohana nei i ke kūpaʻa ʻo Ojon, ua hiki iaʻu ke hoʻokō me ka lauoho ʻē aʻe. A maʻa pono wau e holoi i koʻu lauoho i kēlā me kēia lā, ai kēia manawa hoʻohana wau i ka shampoo maloʻo. Waiho wau i waenakonu, waiho a no kekahi mau minuke, a laila kuʻi ʻia me kahi kuʻina. Ma muli o kēia, ke nānā aku nā laka a maʻemaʻe a me ka momona, a me ke aʻa maloʻo. "

Hoʻohana ʻia nā shampoos maloʻo o kēia hōʻailona inoa, no ka mea kūpono lākou no nā mea nona nā ʻulaʻula, māmā a me nā lauoho ʻeleʻele. Eia kekahi, kahi laikini no nā brunettes i hoʻoneʻe ʻia, e hiki ai iā ʻoe ke pena aku ma luna o ka pau aʻe o nā aʻa. Hoʻohana pinepine ka mea hana i ka waihona (ma mua o ka lauoho). Hoʻohana wale ʻia ʻo Shampoo, "holoi ʻia" like me ka maʻalahi - me kahi mea hoʻonui a me ka lika.ʻO ke kāmona wale nō ka huki kemikal ʻo ia, no ka mea ʻoi aku ka maikaʻi o ka hoʻohana ʻana i kēia shampoo i waho.

  • “Hana wau ma ke ʻano he mea hana ma ke kiʻiʻoniʻoni, no laila e nānā mau au i ka 5 me kahi mea ʻili. E hoʻoneʻe i ka sheila ʻaila, hoʻohana wau i kahi shampoo paʻa mai Lee stafford. Maikaʻi wale ka lāʻau! I waena o nā mea a pau aʻu i ho'āʻo ai, ʻo ia ka maikaʻi loa. "
  • “Maʻamau wau e noʻonoʻo ʻo ka shampoo maloʻo kahi koho no ka poʻe palau. I ka manawa like, holoi holoi ʻo ia i kona lauoho i kēlā me kēia lā - ua maloʻo koke ke aʻa. Akā i kekahi lā ua ʻike au i kahi hoʻolaha no Lee stafford a hoʻoholo wau e hoʻāʻo. ʻAʻole maopopo iaʻu pehea wau i ola ai me ka ʻole o kēia mea hana kupanaha! Pōmaʻomaʻo, ka nui a me nā ʻano hou hou aʻe - he aha e pono ai? E kūpaʻa e kūʻai.

Ma kahi o nā hiʻohiʻona nui, loaʻa iā Schwarzkopf shampoo nā waiwai pilikino, hoʻomaikaʻi ia mea e hoʻopaʻa ai nā laka i ko lākou hiʻohiʻona no ka manawa lōʻihi, a loaʻa i ka peʻe ka leo kupaianaha. He kūpono no nā lauohoʻeleʻele a me ke kala. E mau ka hopena i ka lā a pau, ʻaʻole pono ia i kahi hana hou. Eia kekahi, he huahana mau loa a kūlike kēia huahana, no laila hiki i kāu mea momona punahele ke hoʻololi iā ia.

  • “Ua hiki mai kēia mea hana iaʻu i ka wā o kaʻu mau huakaʻi ʻoihana. Mai ia manawa, lawe mau wau i kahi hue me kēia pīpī. ʻO kaʻoiaʻiʻo, ʻaʻole hiki i kahi shampoo paʻa ke hoʻololi i ka shampoo maʻamau, akā hiki iā ia ke hōʻoluʻolu i kou helehelena i nā minuke 5. Ma hope ona ʻaʻole hiki iā ʻoe ke hopohopo e pili ana i nā aʻa momona a me ke ʻano hou aʻe.
  • “I koʻu manawa i lilo ai i makuahine, no laila ʻaʻohe manawa iki no ka mālama ʻana iaʻu iho. Noʻu, ua lilo ʻo Schwarzkopf shampoo i ola palekana, kahi e hiki ai iā ʻoe ke hoʻonohonoho pono iā ʻoe iho i kahi o nā minuke. ʻO ka hapa nui loa o kaʻu mea makemake loa i ka ʻono maikaʻi e waiho nei ma hope o kāna noi, a ua kupaianaha nā hopena - e lilo ka lauoho a hou i ka hou. "

Inā makemake ʻoe e hana i kahi shampoo paʻa, e hoʻohana i kahi koho o kēia mau kuʻuna.

No ka Helu 1 - Mai ke kō kōa palaoa

  1. Hoʻohui i ka kōʻai palaoa me 2-3 kaila o ka aila pono.
  2. Inā he ʻeleʻeleʻeleʻele, e hoʻohui i ka 3 tbsp. la l koko.
  3. Kāwili maikaʻi a ninini i loko o ka pahu laʻi.

Waihona No. 2 - Mai ka oatmeal

  1. Kūwili ʻia i kahi pākuhi 2 tbsp. la l oatmeal a me 4-5 lau lau o ka lau o ka lilela a i ʻole chamomile.
  2. Hoʻohui 8 tbsp. la l ʻano keʻa mahina.
  3. Kāwili maikaʻi a ninini i loko o ka pahu laʻi.

Kākau No. 3 - Mai ka palaoa

  1. Hui iā 200 gr. poholeal palaoa me 1 tsp. soda a i ʻole ka like o ia o nā ʻalemona.
  2. Kāwili maikaʻi a ninini i loko o ka pahu laʻi.

Tips no ka hoʻohana ʻana i ka palaoa no ka holoi ʻana i ka lauoho:

ʻĀpana No. 4 - Mai ka pālolo

  1. Kāwili iā 2 tbsp. la l ka paʻolo palolo (keʻokeʻo, ʻulaʻula a ʻulaʻula paha) me 1 tsp. ʻO ka soda a me ka nui o ka pēpē pēpē a me ka talcum powder.
  2. Kāwili maikaʻi a ninini i loko o ka pahu laʻi.

Nui! No nā lauoho kūpono ʻoi aku ka maikaʻi o ka hoʻohana ʻana i ka lepo keʻokeʻo a ʻulaʻula, no ka lauoho lauoho - uliuli. ʻO nā hoʻokolohua ma kēia hihia he mea kūpono ʻole loa, no ka mea, ma luna o ka lauoho keʻokeʻo e waiho ai ka pulu uliuli i kahi panina hina.

Kūkulu No. 5 - Me ka ʻāinana

  1. Kāwili ʻia i ka ʻōpio 1. kanamela a me ka niu.
  2. E ninini i ka 1/4 kīpī o ka kōpī.
  3. Hoʻohui a 4 mau kolo o ka lemon ester.
  4. Kāwili maikaʻi a ninini i loko o ka pahu laʻi.

Mokuna No. 6 - Me ka talc

  1. Kāwili iā 2 tbsp. la l palaoa palaoa me 0,5 tsp ʻona.
  2. E hoʻohui me 1 tsp. talcum powder a pēpē pēpē.
  3. Kāwili maikaʻi a ninini i loko o ka pahu laʻi.

Nui! Loaʻa i nā ʻōnaehana hoʻōla iā Soda kahi hopena maloʻo no laila, ʻaʻole hiki ke hoʻohana iā lākou e hoʻomaʻemaʻe i ka lauoho maloʻo.

Ka Helu No. 7 - Me ka camomile

  1. Pākuʻu 1/4 kīʻī kīʻaha oi a i ʻole ʻo Hercules e kīwī ʻia i loko o kahi palaha.
  2. Hoʻohui i kahi mea momona 1 la l pauku a me ka like a like me nā lāʻau lapaʻau chamomile kāwili ʻia.

Nui! Hiki i ka huahana malū iki ke hoʻopaʻa palekana no nā maloʻo maloʻo a maloʻo.

Pono ka hoʻohana ʻana i ka shampoo maloʻo i ka mālama pono ʻana i kekahi mau kānāwai maʻalahi, akā nui loa.

  • Kiʻi 1No ka lauoho hina, ʻaʻole kūpono ke bika o ka talcum - hoʻopili ia i nā pores a hoʻonui wale i ka pilikia.
  • Mālama 2. Me ke kōkua o nā shampoos maloʻo hiki ʻole iā ʻoe ke wehe i nā koena o ka umu, mousse a i ʻole varnish.
  • Rula 3. Mai hoʻohana i ka shampoo ma ka hoʻomau mau - e hoʻopili wale nei i ka momona, akā ʻaʻole hoʻomaʻemaʻe i ka ʻili o nā lepo a me nā mea make, a no laila hiki ʻole ke hoʻololi i ka holoi ʻana me ka wai. Koho iā ʻoe iho i ka hoʻoponopono o ke ʻano o nā hana wai (2-3 manawa i ka hebedoma), a me ke koena o ka manawa, hoʻomaʻemaʻe i kou lauoho me nā ala ʻē aʻe.
  • Rula 4. Mai hoʻomoʻi i ka shampoo ma luna o ka lōʻihi o ka lauoho - e hoʻopaʻa ia i ka lepo a hoʻomoʻo i nā hoʻopau.
  • Paʻa 5. Hiki ke hoʻohana ʻia ka pono hana i nā kaula maloʻo wale nō.
  • Mālama 6. ʻAʻole ʻoe e lūlū i ka shampoo - hōʻiliʻili i ka ʻili, hiki iā ia ke hōʻeha i ka ʻeha. Ke hoʻohana ʻia i kahi pū pana, hopu i ka hue i kekahi mau kenimika mai ke poʻo a kāpīlī pololei i ka lāʻau o ke aʻa.
  • Hoʻomaopopo 7. Inā makemake ʻoe i kou lauoho e hōʻala hou a maʻemaʻe, e hoʻopili i kekahi mau minuke o ka lauʻaila maikaʻi loa i nā pihi (esters of lavender, rose, citrus, eucalyptus a me mint ka kūpono). ʻAʻole pāpā ʻia ka hoʻohui ʻana iā ia i nā shampoos maloʻo i hoʻomākaukau ʻia.

E ʻike pū: nā kānāwai no ka hoʻohana ʻana i shampoo (wikiō)

Pehea e hana ai i shampoo iā ʻoe iho?

Inā makemake ʻoe e hana i kahi shampoo paʻa, e hoʻohana i kahi koho o kēia mau kuʻuna.

No ka Helu 1 - Mai ke kō kōa palaoa

  1. Hoʻohui i ka kōʻai palaoa me 2-3 kaila o ka aila pono.
  2. Inā he ʻeleʻeleʻeleʻele, e hoʻohui i ka 3 tbsp. la l koko.
  3. Kāwili maikaʻi a ninini i loko o ka pahu laʻi.

Waihona No. 2 - Mai ka oatmeal

  1. Kūwili ʻia i kahi pākuhi 2 tbsp. la l oatmeal a me 4-5 lau lau o ka lau o ka lilela a i ʻole chamomile.
  2. Hoʻohui 8 tbsp. la l ʻano keʻa mahina.
  3. Kāwili maikaʻi a ninini i loko o ka pahu laʻi.

Kākau No. 3 - Mai ka palaoa

  1. Hui iā 200 gr. poholeal palaoa me 1 tsp. soda a i ʻole ka like o ia o nā ʻalemona.
  2. Kāwili maikaʻi a ninini i loko o ka pahu laʻi.

Tips no ka hoʻohana ʻana i ka palaoa no ka holoi ʻana i ka lauoho:

ʻĀpana No. 4 - Mai ka pālolo

  1. Kāwili iā 2 tbsp. la l ka paʻolo palolo (keʻokeʻo, ʻulaʻula a ʻulaʻula paha) me 1 tsp. ʻO ka soda a me ka nui o ka pēpē pēpē a me ka talcum powder.
  2. Kāwili maikaʻi a ninini i loko o ka pahu laʻi.

Kūkulu No. 5 - Me ka ʻāinana

  1. Kāwili ʻia i ka ʻōpio 1. kanamela a me ka niu.
  2. E ninini i ka 1/4 kīpī o ka kōpī.
  3. Hoʻohui a 4 mau kolo o ka lemon ester.
  4. Kāwili maikaʻi a ninini i loko o ka pahu laʻi.

Mokuna No. 6 - Me ka talc

  1. Kāwili iā 2 tbsp. la l palaoa palaoa me 0,5 tsp ʻona.
  2. E hoʻohui me 1 tsp. talcum powder a pēpē pēpē.
  3. Kāwili maikaʻi a ninini i loko o ka pahu laʻi.

Ka Helu No. 7 - Me ka camomile

  1. Pākuʻu 1/4 kīʻī kīʻaha oi a i ʻole ʻo Hercules e kīwī ʻia i loko o kahi palaha.
  2. Hoʻohui i kahi mea momona 1 la l pauku a me ka like a like me nā lāʻau lapaʻau chamomile kāwili ʻia.

Kekahi mau nuances koʻikoʻi

Pono ka hoʻohana ʻana i ka shampoo maloʻo i ka mālama pono ʻana i kekahi mau kānāwai maʻalahi, akā nui loa.

Hoʻolula 1. ʻAʻole kūpono kahi māhui me ka talcum powder no ka lauoho ʻaila - hoʻoili ʻia nā pali a hoʻonui wale i ka pilikia.

Mālama 2. Me ke kōkua o nā shampoos maloʻo hiki ʻole iā ʻoe ke wehe i nā koena o ka umu, mousse a i ʻole varnish.

Rula 3. Mai hoʻohana i ka shampoo ma ka hoʻomau mau - e hoʻopili wale nei i ka momona, akā ʻaʻole hoʻomaʻemaʻe i ka ʻili o nā lepo a me nā mea make, a no laila hiki ʻole ke hoʻololi i ka holoi ʻana me ka wai. Koho iā ʻoe iho i ka hoʻoponopono o ke ʻano o nā hana wai (2-3 manawa i ka hebedoma), a me ke koena o ka manawa, hoʻomaʻemaʻe i kou lauoho me nā ala ʻē aʻe.

Rula 4. Mai hoʻomoʻi i ka shampoo ma luna o ka lōʻihi o ka lauoho - e hoʻopaʻa ia i ka lepo a hoʻomoʻo i nā hoʻopau.

Paʻa 5. Hiki ke hoʻohana ʻia ka pono hana i nā kaula maloʻo wale nō.

Mālama 6. ʻAʻole ʻoe e lūlū i ka shampoo - hōʻiliʻili i ka ʻili, hiki iā ia ke hōʻeha i ka ʻeha nui. Ke hoʻohana ʻia i kahi pū pana, hopu i ka hue i kekahi mau kenimika mai ke poʻo a kāpīlī pololei i ka lāʻau o ke aʻa.

Hoʻomaopopo 7. Inā makemake ʻoe i kou lauoho e hōʻala hou a maʻemaʻe, e hoʻopili i kekahi mau minuke o ka lauʻaila maikaʻi loa i nā pihi (esters of lavender, rose, citrus, eucalyptus a me mint ka kūpono).ʻAʻole pāpā ʻia ka hoʻohui ʻana iā ia i nā shampoos maloʻo i hoʻomākaukau ʻia.

Shampoo maloʻo no ka lauoho. Hoʻopiʻi i ka ʻike

ʻO ke poʻo, e like me kou ʻike, hiki ke holoi ʻia ma nā ʻano like ʻole. ʻO kekahi, ʻaʻole i hilinaʻi i nāʻoihana cosmetic, e hoʻohana i nā mea kūlohelohe: brown brown, oatmeal kalo a iʻa manu paha.

Nā mea ʻē aʻe - a he nui kekahi o lākou - makemake i ke ala hou ʻana i ka hana hou-ka-co-cuci. ʻO kēia huaʻōlelo o kēlā me kēia haole ʻo ka holoi ʻana i kou lauoho me ka ea. Pili kekahi mau poʻe i nā shampoos lauoho maloʻo.

Kolo, he aha ia? Nui paha? A ʻo ka hope loa, no nā mea e ʻōlelo ʻia ai nā ʻano neʻe?

Nui nā lono e pili ana i nā shampoos maloʻo. Ua kākoakoa mākou i nā mea nui a ʻike i ka mea o ia mau mea i kū maoli i ka ʻoiaʻiʻo, ʻaʻole pololei loa. Ua kōkua ʻia ka ʻoiaʻiʻo e Alexandra Edelberg, ʻO Schwarzkopf Professional stylist.

He aha ka shampoo maloʻo?

Alexandra Edelberg: "ʻO ka shampoo ka maloʻo kahi huahana hōʻoluʻolu i hoʻohālikelike ʻia i kona mau hiʻona o nā kelima sebaceous o ke poʻo.».

Loaʻa i ka shampoos maloʻo kahi kiko paura. No ka maʻalahi o ka hoʻohanaʻana, ua hana ʻia lākou ma ke ʻano o ka hoʻōki. Hiki iā mākou ke ʻōlelo he ʻano kēia o ka aerosol no ka hoʻonohonoho koke ʻana i nā lauoho - "ua hoʻolele ʻia a hele aku." Ma hope o ka pipiʻi ʻana i ka lauoho, hou aku i nā ʻāpana o ke shampoo maloʻo ka momona. No laila, hiki iā ʻoe ke hāʻawi i kou lauoho i kahi hiʻohiʻona maikaʻi loa i ka pau ʻole o ka wai.

Manaʻo ʻia no ka noi ʻana i nā shampoos maloʻo

ʻAʻohe mea paʻakikī i ʻaneʻi. Ke hoʻolauna nei i kahi hōʻike helehelena:

a) E lulu pono i ka ʻeke me ka shampoo maloʻo ma mua o ka hoʻohana,

b) E hoʻoulu i ka huahana wale nō ma ke ʻano basal, mai kahi 20 cm.

c) A laila, e hoʻomaloʻo i ka shampoo a hoʻokaʻawale iki ʻia, pono ʻia e hulu iki i ke poʻo,

d) A me ka hope loa - ke kaʻina hope: hoʻohui pono i ka lauoho mai nā kihi a hiki i nā aʻa. ʻO ka hopena, e lawe ʻia nā koena o ka shampoo, a me ka aila, a me ka lepo.

Me ka wehewehe me mākou. I kēia manawa ua huli mākou i ka makaʻāinana lehulehu a puni nā shampoos maloʻo.

Maku 1. He mea hou kēia.

ʻO ka manaʻoʻiʻo ʻo ka shampoos maloʻo kahi hana hou loa ia. I ka wā kahiko, hoʻohana pinepine nā wahine i ka palaoa a me nā pā lepo maikaʻi e hoʻomaʻemaʻe i ko lākou lauoho.

Ma ke ala, hiki ma ka Pūnaewele ke hiki iā ʻoe ke heluhelu i nā loiloi o ka poʻe e hoʻokaʻawale i ka huʻu me ka talcum powder a i ʻole ka pauna koko.

ʻO kaʻoiaʻiʻo, ʻoi aku ka nui o nā shampoos maloʻo maʻalahi, ke maʻalahi a hoʻohana, a ke nānā aku nei lākou he nani, akā ke mau nei ka loina o ka hana.

Kamakau 2. Hard Shampoo

ʻO kēia manaʻo, ʻike kuhihewa ʻia, i loaʻa i ke kaʻina o ke aʻo ʻana i nā papa wahine o ka wahine.ru.ru Nui, e kākau ana e pili ana i ka shampoo maloʻo, ʻoiai ʻo ia ka mea i kapa ʻia ʻo shampoo solid, i waho e like me ka pahu o ka paila. No laila, ʻaʻole kūpono kēia. ʻO ka maloʻo maloʻo a paʻakikī (neʻe ʻia) nā kumuhana ʻē aʻe ʻaʻole pono e hilahila.

Kakau 3. Ke noho nei nā hōʻailona keʻokeʻo ma ka lauoho.

Ua kū maoli kēia manaʻo i ke kumu maikaʻi. Inā ʻoe, e hoʻohana ana i kahi shampoo maloʻo, haʻalele mai nā ʻōlelo kuhikuhi, ʻaʻole ʻoluʻolu paha nā hopena.

Eia kekahi, ʻo kahi huahana o nā pānaʻi nui kahe i kekahi mau hihia ke hoʻomau nei i ka lauoho, e hoʻokumu ana i ka hopena dandruff maikaʻiʻole.

No laila, kauoha ʻia e ʻole skimp a kūʻai i kahi shampoo maikaʻi maikaʻi mai kahi mea hoʻomau kūpono - maikaʻi loa, ʻo ia ka huahana mai kahi hana loea.

No ka laʻana, Hair Refresher mai ka brand Italia ʻo Davines e hoʻohālikelike ana i ka nui o ka sebum a me nā mea ʻono maikaʻi. Kūkala ʻia ke ʻano o ka huahana i nā mea kūlohelohe - ke kīwī lae, ke kō citronella a me ka wai lemon. ʻO kekahi māhele - phenyltrimethicone - hāʻawi i ka hulu o ka lauoho.

Eia kekahi, nui nā manaʻo maikaʻi e pili ana i ka OSiS + Refresh Dust, kahi shampoo maloʻo compacting, hoʻomohala ʻia e ka mea Kelemania ʻo Schwarzkopf Professional. ʻO ka huahana, kahi, i kīhoʻo ʻia mai ka inoa, ʻaʻole wale i hōʻoluʻolu i ka lauoho, akā e hoʻohua ʻia i nā maka a pau.

Kūpono 4. Ke hoʻololi nei i ka shampoo hana maʻamau

Hāʻawi mākou i ka papahele i ka loea kūikawā.Alexandra Edelberg: “Pono e hoʻomanaʻo i ka hoʻomaʻemaʻe pono ʻole shampoo, akā hoʻokomo wale i nā mea huna gland sebaceous. ʻO ia ke kumu i hiki ʻole ai i kēia ke hoʻololi i ka shampooing i ka wai a me ka shampoo. "

ʻAʻole ia, kūpono nā shampoos maloʻo no ka hoʻohana maʻamau i kēlā me kēia lā. He mea nui lākou i nā kūlana majeure - inā pono ʻoe e lawe koke i kou poʻo i kahi ʻano akua, ʻaʻohe ʻano kūpono (nā wai, nā wai mahana).

No laila, hiki ke lawe ʻia ka shampoo maloʻo me ʻoe ma ka huakaʻi e ke kaʻa a kaʻaahi kaʻa paha. Eia kekahi, e kōkua kēia huahana iā ʻoe ma luna o kahi piʻi. A, he kūlana maʻamau loa: ma hope o ka hana, ua kau ʻia kahi lā, akā, e like me kāu e ʻike nei, ʻaʻole ʻoe e holoi i kou poʻo i kahi keʻena Lūkini maʻamau.

ʻO ka pahuhopu kahi shampoo maloʻo e kūpono ana i kahi kāʻei liʻiliʻi.

Shampoo maloʻo: pros a me cons, nā lula no ka hoʻohana ʻana

Hoʻopau nā hana hana kosmetika e leʻaleʻa iā mākou me nā huahana hou. Hoʻolaha hou aʻe, ua hoʻopiha hou ʻia ka laulā o nā mea ʻalohi me kahi hoʻoponopono maʻalahi - shampoo maloʻo.

No laila, i kēia lā, e hoʻomaopopo mākou i ka mea i manaʻoʻia no nā mea e pono ai, a he aha hoʻi kona pono a me nā mea i hopoia, pono ia e hoʻohana.

E aʻo ʻia ʻoe i ke ʻano pehea e hoʻohana pono ai i ka shampoo maloʻo inā inā ʻo ka hihia a i ʻole i hoʻoholo ʻia maikaʻi.

ʻO ka mea e pono e hoʻomaopopo i ka shampoo maloʻo

ʻO kahi shampoo maʻamau e wehe i nā ʻaluna mai ka lepo, ka sebum a me nā mea haumia. ʻO kēia hana kekahi ʻano hiʻohiʻona o ka shampoo maloʻo. Kūpono kēia mau kālā i ka'āina o ka hōʻiliʻili. I ka lua o nā hihia, he aerosol a 'eha paha i noi i ka lauoho maloʻo.

Hoʻomaʻa ka maikaʻi o kā lākou kuleana i ka momona mai ka lauoho a ʻike maka hou aʻe i ka lauoho. ʻAʻole hoʻomaʻemaʻe maoli kahi huahana maloʻo i ka lauoho, akā hāʻawi wale iā lākou i ka hopena o ka hoʻomaʻemaʻe.

A ʻo kēia ka manawa i ka wā e holoi mau ai ʻoe i kou lauoho ma ke ʻano maʻamau.

ʻAʻole komo nā shampoo i kēlā me kēia mea pono no ka lā, akā e lilo ia i mea kōkua maikaʻi inā pono ʻoe e hoʻokomo koke i kou lauoho a hoʻonohonoho, ʻaʻole ka lawa ka manawa e holoi ai i kou lauoho a me kou hana. Eia nō naʻe, he pono nui ka hana no ka poʻe hele hele a hoʻolōʻihi i ka manawa ma ke ala.

  1. ʻO ka maʻalahi o ka hoʻohana a me ka mālama manawa. ʻElima mau minuke e hoʻonohonoho pono iā ʻoe iho.
  2. ʻO ka hala ʻana o nā surfactants (SLS a me kekahi) e hōʻeha i ka lauoho.
  3. Hana ia i ka lauoho ʻaʻole wale i hoʻomaʻemaʻe maikaʻi a hou aʻe, akā hāʻawi pū nō hoʻi i ke kiʻī o ke lauoho me ka mea ʻono maikaʻi.

  1. ʻAʻole ia e hoʻomaʻemaʻe i ka lauoho, akā hana wale i kahi hopena ʻike ʻia o ka hoʻomaʻemaʻe no nā hola he nui.
  2. Mālama i nā lau liʻiliʻi o aerosol a i ʻole ka paule i ka lauoho. Inā ʻaʻole e hoʻopili pono ʻia ka huahana, a laila i nā wahine hinaʻeleʻele hiki iā ia ke hana i ka pihi o ka dandruff.
  3. ʻAʻole wale ka mea e hoʻowalewale i ka momona, akā e hoʻolalelale i ka lauoho. Ma muli o kēia, hiki i ke lauoho ke nānā me ka aʻa.
  4. ʻAʻole kūpono ia ka huahana no ka lauoho maloʻo loa. ʻOi kona mau lālā ʻoi aku ka maloʻo maloʻo, hiki iā ia ke hōʻiliʻili.
  5. Hoʻohana waiwai ʻole e hoʻohana. No laila, ke hoʻohālikelike nei me nā ʻano kuʻuna, he kumu kūʻai nui ia.

Hiki i nā pilikia ma nā lauoho ʻaila. Inā ʻoe e hoʻohana maʻamau i ka shampoo maʻamau i ka wā kokoke loa, ke koena nei ka huahana, a me ka lepo, ka sebum a me nā mea haumia ʻē aʻe ma ka lauoho. Hiki i kēia ke hana i kahi maʻi e like me ka seborrhea aila, me ka dandruff.

ʻO ka aʻo ʻana e hoʻohana pololei

I mea e pale ai i nā hopena maikaʻiʻole a loaʻa i ka hopena maikaʻi maikaʻi, pono ʻoe e alakaʻi e kekahi mau lula no ka hoʻohana ʻana i ka huahana.

  • Pono e hoʻomākaukau pono ka lauoho. ʻO ka lauoho kala āpau, nā kihi elastic, nā pāpale a me nā mea nani e lawe aku ana. Ma hope, e hoʻoulu pono ʻia ka lauoho. ʻAʻole e huluhulu ka lauoho. Ma ka hoʻopili ʻana me ka wai, lele nā ​​huahana i nā ʻōpū.
  • Inā ka hoʻohana ʻana i ka huahana aerosol, e lūlū i kēlā me kēia manawa ka manawa e noho ʻole ai ka pauka i loko o ka huahana. E hoʻāʻo e hoʻohana i ka hoʻohana nui ʻana, inā ʻaʻole ʻoe e hoʻowalewale i kou lauoho a ʻoi aku ka lepo.
  • Hoʻomaʻomaʻo mālie i nā aʻa lauoho a me ke poʻo me nā manamana lima e hoʻolaha liʻiliʻi i ka huahana. Waiho i ka shampoo no ʻekolu a ʻelima mau minuke. Ma hope o kēlā, e kuʻi i ka pauka mai ka lauoho me kahi pai maikaʻi. Hōʻoiaʻiʻo i ka noho mau ʻana o ka huahana ma ka lauoho a i ke kapa paha, ke ʻole ʻoe e like me ka dandruff liʻiliʻi.
  • Holoi i kou lauoho me ka shampoo maʻamau i ka hiki. Inā waiho ʻoe i kahi huahana maloʻo ma kou lauoho no ka pō he lōʻihi a lōʻihi paha, hiki i ka ʻeha a me ka huhū.

E hoʻohana wale i ka hāmeʻa inā ʻaʻohe ou koho ʻē aʻe.

Pehea e hoʻololi ai

Inā ʻole kāu huahana kūpono i ka lima, a pono ʻoe e hoʻokomo i kou lauoho i ka wikiwiki hiki ke loli, hiki ke loli ke shampoo maloʻo i nā huahana hiʻona. Hiki ke kōkua i ka pauka pēpē. Hoʻomaʻoluʻolu maikaʻi kēia huahana huahana i ka momona, akā ʻoi aku ka nui o nā paule i ka paukū i ka hapa o ka shampoo maloʻo, no laila pono pono e hoʻopili i ka huahana mai ka lauoho i ʻoi aku ka maikaʻi.

  • E hoʻopili i ka pauku talcum cosmetic. Hana ia i ka ʻaoʻao like me ka pauka. Mai poina e hoʻopili maikaʻi i ka huahana inā ʻaʻole makemake ʻoe e hoʻokō i ka hopena o ka lauoho "puehu".
  • Kēia mau koho hou aʻe i loaʻa: palaoa a kākākūkā, mustard powder, lepo oatmeal, hui ʻia i nā kūlike like me ka papa paʻakai liʻiliʻi.

Akā e hoʻomanaʻo naʻe ʻo kēia mau mea āpau i hāʻawi i kahi hopena pōkole a ʻaʻole i aʻo ʻia no ka hoʻohana maʻamau. He mea koʻikoʻi loa ia e holoi i kou lauoho ma mua o ka manawa, no ka mea, he mea nui nā hanana mālama hoʻomaʻemaʻe ʻaʻole wale e mālama i ka nani, akā ke olakino hoʻi o ka lauoho a me ke poʻo. No laila, mai hāʻawi i ka shampoo kuʻuna, akā e hoʻololi ia me ka maloʻo wale nō i ka hihia wikiwiki.

ʻAiʻala, shampoo maloʻo: nā rula o ka hoʻohana ʻana

ʻO ka lauoho maʻemaʻe maikaʻi. Mālama i kahi kūlana inā ʻaʻohe manawa e hoʻomaha i kou lauoho, hiki ke hoʻomaloʻo shampoo. Pehea e hoʻohana ai ia mea pololei i mea e loaʻa ai ka leʻaleʻa loa a ʻaʻole kīleʻa i kou lauoho?

ʻO ka shampoo maloʻo kahi hopena o ka SOS, ʻaʻole kahi mea mālama piha.

He pono ma ka hoʻomaha ʻana i ka wā ʻaʻole ʻoe makemake e kau i ka wā nui e hoʻomaʻemaʻe i kou lauoho. Ma ka hale haukapila, inā ʻaʻohe mau kumu no ka mālama pono ponoʻī. I ka wā ʻaʻohe manawa e hoʻomaha i ka lauoho, akā pono ʻoe e holo ma ka lā lā.

I kahi huaʻōlelo, ʻo nā wahi āpau e pono ai e hoʻonohonoho koke iā ʻoe iho, akā ʻaʻohe kiʻi o ka wai a me ka hairdryer.

He aha ka mea e hoʻopili ai i ka shampoo maloʻo

Ua ʻike nō ko mākou kupuna wahine i nā hoʻopunipuni i ka ala e hoʻopiʻi ai i ka lauoho ʻaila ulu. No ka hana ʻana i kēia, ua hoʻohana lākou i ka palaoa, ka talcum powder a i ʻole raina lepo - nā mea āpau e hiki ke hoʻowalewale ʻia i ka wai.

ʻAʻole i loli nui ke ʻano o nā shampoos maloʻo loa: nā mea hoʻoulu, ʻili a me nā mea ala i hoʻohui ʻia me nā mea maikaʻi aʻe.

Hoʻohana ka mea hana i nā sorbents e like me ka laiki, ka ʻuala, ka palaoa a i ʻole kumu ʻohi i ke ʻano nui. No nā hopena maikaʻi loa, ua hui pū ʻia kekahi mau sorbents.

No ka laʻana, kahi shampoo maloʻo kaulana loa mai kahi brand Lush i loaʻa i ka cornmeal a me ka talc mineral kūlohelohe.

E like me ke kānāwai, he keʻokeʻo nā a pau, no laila, ʻo ka hui ʻana o ka shampoo maloʻo ka mea pū kekahi o ka tint. Inā he brunette ʻoe, e ʻimi i kahi hōʻailona ma ka loulou i kūpono kēia shampoo no kou kala - inā ʻaʻole ʻoe e pilikia ke kiʻi i ke kao keʻokeʻo ma kou lauoho.

Hoʻomaʻemaʻe wale nā ​​shampoos no ka hanauna hou i ka lauoho a hāʻawi i ka leo mai ke aʻa, akā e kōkua pū i ka lauoho i lilo i ʻoi aku ka maikaʻi. No ka laʻana, he hua kele e Klorane, palupalu a pale i nā lauoho me ka waiū oats. ʻO Moroccanil Dry Shampoo no kēlā me kēiaʻano o ka lauoho kūpono e pale i ka lauoho mai ka radiation UV.

Pehea e hoʻohana ai

Hāʻawi ka hana o kēia lā iā mākou i kahi palapala maʻalahi - shampoo maloʻo i ke ʻano o kahi o ka pīpī.

No laila ma hope o 15 mau minuke ka maʻemaʻe o kou lauoho, e like me ka holoi ʻana, e hahai i nā pae aʻe: ʻOi aku ka mane ʻo Liona: pehea e hoʻonui ai i ka lauoho a mānoanoa.

  1. E uhi i kou mau poʻohiwi i kahi kāwele a i ʻole e loaʻa i nā lālā o nā huahana i nā lole.
  2. E lulu maikaʻi i ka pīpī me ka shampoo maloʻo.

  • E hoʻopili i nā aʻa lauoho mai kahi mamao o 20 cm ka nui.
  • No ka hoʻoluʻolu, hoʻonāukiuki i kou poʻo i ka ʻaoʻao, a hoʻolei i nā laka i ka ʻaoʻao, a hana hou i ke kaʻina hana.
  • E waiho i ka shampoo maloʻo ma kou poʻo no 5-10 mau minuke - e pili ana i ke kiʻekiʻe o ka maʻi lauoho.

  • Hōʻuluʻulu i kāu poʻo aniani i mea e maʻalahi ai.
  • Hoʻokomo i ka lauoho mai nā aʻa e wehe i ke koena o ka huahana mai ka ʻili. ʻO ka pīpī massage kahi mea maikaʻi loa no kēia.
  • ʻO nā mea mālama palekana

    Me nā mea kūpono āpau o ka shampoo maloʻo, ʻaʻole pono ʻoe e hāʻawi iā ia i ka pala ma kou mālama. ʻO ka holoi ʻana i kou lauoho me ka wai a me kahi shampoo maʻamau ʻaʻole ia e hoʻololi. E hoʻolohe i nā kiʻi aʻe i lalo aʻe i lilo ʻole ka manaʻo o ka huahana.

    1. Me ka hoʻohana ʻole pale, hiki i ka shampoo maloʻo ke hōʻeha maikaʻi - alakaʻi i ka lāʻau maloʻo, hōʻemi a ʻo ka lilo o ka lauoho. Hoʻomaʻo kēia no ka mea, e hoʻopili ana i ka nui o nā ʻāpana shampoo maloʻo i nā pores a alakaʻi i ke kani ʻana o ke poʻo.
    2. ʻAʻole pono ʻoe e manaʻo i ka lawelawe ʻana o ka shampoo maloʻo e mālama pono i kou lauoho no nā lā 2-3. Hoʻokomo wale kahi shampoo maʻamau e hoʻokō i kēia hopena, ʻoiai ka shampoo maloʻo e hoʻomaʻemaʻe wale i kou poʻo i nā hola 5-7 wale nō.
    3. ʻO kekahi shampoos maloʻo kahi ʻala ikaika loa. Hoʻopili kēia mau mea, no ka laʻana, nā huahana Batiste. ʻO kekahi o nā laina he 8 ʻono, a no nā mea āpau no nā kānaka āpau. ʻO ka poʻe me ka naʻau kiʻekiʻe e nānā pono i nā huahana aila ʻole. ʻO kēia ma ka mea i loko o ka pahu inoa o ka inoa kākela o Klorane - kahi shampoo maloʻo-hina a hypoallergenic me ka waiū oat.
    4. ʻAʻole hiki ke holoi ʻia nā mea haumia me ka shampoo maloʻo. E hoʻokō ʻo ia wale nō me nā hana kūlohelohe - sebum, kahi i hoʻoili ʻia e ko mākou kino. Inā he lauoho pulu a i ʻole nāu ma kou lauoho, ʻoi aku ka maikaʻi o ka hoʻohana ʻana i ka shampoo maʻamau.
    5. E noi i ka shampoo maloʻo kahi wale nō e loaʻa ai kahi mea e pono ai - ʻo ia ka aʻa. Inā ʻoe e pālahalaha me ka lōʻihi o ka lauoho, a laila ʻaʻole e pale i nā manamana glued.
    6. Mākaukau e hoʻohemo i kou lauoho ma hope o ka shampoo maloʻo. Hiki iā ʻoe ke hilinaʻi i ka mumū inā ua hoʻohui ka mea hana i nā mea kōkua i ka hoʻopili ʻana. I ka nui o nā hihia, e holoi kahi shampoo maloʻo i ka sebum - ʻoiai ka mea e hāʻawi i ka lauoho i e hoʻomālamalama.

    ʻO nā shampoos maloʻo maikaʻi loa

    "FRESH IT UP" e GOT2B

    Kūkala ka puna i kahi momona citrus, kahi i mālama ʻia ma ka lauoho. He kūpono no ka hoʻolālā ʻana i ka hoʻolālā volumetric a hoʻomaʻamaʻa i ka hoʻohui ʻana i ka lauoho.

    "VOLUME LIFT" e SYOSS

    Hāʻawi i ke ʻano o ka lauoho me ka hoʻāʻo ʻole ʻia. Me ka mālama pono ʻana i nā lau, ʻaʻohe mea i koe. E hana i ka leo māmā ma nā aʻa. ʻO ka huahana kahi mea ʻona māmā a aneane ʻaʻole e noʻonoʻo i ka lauoho.

    "ORIGINAL" e Batiste

    ʻO ke alakaʻi o nā helu āpau, ʻo Batiste shampoo e hōʻoluʻolu wale i kou lauoho, akā e hāʻawi pū i kou lauoho i makemake ʻia. Noi aku nā mea nona ka lauoho manawaleʻa iā ia - hāʻawi ka huahana i ka leo o ka lauoho i ke aʻa. Loaʻa ka mea ʻike i nā mea mālama mālama: keratin, Inca-inchi aila a me bitamina E.

    Me ka hōʻea ʻana o nā shampoos maloʻo, e hoʻomaʻamaʻa maʻalahi loa kāu lauoho. Ke ʻike nei i kou helehelena ma mua o kahi hanana hanana, lawa ia e hoʻomaha i kou lauoho. ʻO ka mea nui, ʻaʻole ia e hōʻino i ka SOS hana a pili i nā kānāwai o ka hoʻohana.

    E hoʻohana ʻoe i ka shampoos maloʻo?

    Aia nā kūlana i ke ola inā makemake koke ʻoe e hoʻonohonoho i kou lauoho, a no ka mea ʻaʻohe wai a me ka manawa.

    Eia kekahi, hiki ke hele like kahi kūlana like ma ka huakaʻi lōʻihi, ke hele pū nei ka neʻe o ka lepo i ke ʻano o ka momona a makemake wale e lūlū.

    Pehea e holo wikiwiki ai ka lauoho a nani hoʻi i kēlā mau kūlana I kēia hihia, hiki iā ʻoe ke hoʻohana i ka shampoo maloʻo. He aha kona ʻano?

    ʻO kēia kahi pulupulu kūikawā hiki ke hoʻopili i ka lauoho a i hoʻokaʻawale ai i ka lau a me ka lepo. Ma hope o ka hoʻoili ʻia ʻana o ka pauka ma luna o nā lauoho a pau, pono ʻoe e kāhiko pono i nā koena mai ka lauoho. Ma hope o kēia kaʻina hana, lilo lākou i maʻemaʻe, e loaʻa ka nui.Hoʻokumu ʻia ka hana o ka shampoo maloʻo ma luna o nā mea e pili ana i nā adsorbents - nā kūmole o ka laiki, nā māla palaoa a i ʻole ka hua oat.

    ʻAʻole kahi lōkahi maloʻo kahi mea hou ma ka mālama lauoho. ʻO ka prototype no ia he palaoa, starch a talcum powder, kahi a ko mākou mau kūpuna i hoʻohana ai i nā manawa Soviet, i ka wā ʻaʻohe wai no nā manawa lōʻihi i loko o nā hale noho a i ʻole lākou i hele ai i nā hui kūkulu i ka wā kahiko.

    Ua kū like ka kumu o ke noi - e hoʻopili pololei i ka lauoho, a laila hoʻohui me ke koena o ke koena o ke poʻo. ʻO wai ka mea e hiki ai, hoʻohana ʻia no ke kumu ʻona a ʻo ke kumu pelika pila maoli.

    Hiki iā ʻoe, ʻoiaʻiʻo, ke nānā aku i ke keena uila o ke aniani uila a, i ka hiki ʻana i ka ua, hele i waho e holoi i kou lauoho me ka wai ua.

    ʻO ka shampoo kau mua i hana ʻia i ka ʻoihana hana i hana ʻia me ka ʻili extruded, kahi o ka hoʻohana mua ʻana e wāwahi ʻia e nā lima mua e loaʻa ai ka pauma mai o lākou. I kēia manawa, hana pinepine ʻia kahi shampoo i ke ʻano o kahi aerosol i hoʻoluʻu ʻia i ka lauoho.

    He mea kūpono loa ia e hoʻohana i ia ʻano like ʻole - e hoʻopili pono ʻoe iā ia ma ka lauoho, a laila e kali iki, a kuʻi maikaʻi i ka lauoho a ninini ke koena. Hoʻopili pinepine ka shampoo, no laila ua maikaʻi ka lauoho.

    Inā ʻaʻole leʻaleʻa ke ʻano o ka shampoo, hiki ke hoʻohana ʻia e like me kahi mea kūʻai ma ke ʻano o ka PestChaser series, ʻaʻole lākou makemake i nā ʻono ʻala.

    I nā kūlana he hiki ke hoʻohana pono i kahi shampoo o kēia ʻano? Hōʻike ʻia kēia mau kūlana e ke ola ponoʻī - huli ka wai ma ka home, hele kekahi kanaka i kahi huakaʻi a hele aku paha ma kahi huakaʻi hele, i kahi maʻi lōʻihi loa o ka mea i ka haukapila, shampoo maloʻo hiki ke lilo i mea hana nui loa. Hiki ke hoʻohana 'ia inā ʻaʻohe manawa e holoi ai i kou lauoho maʻamau.

    Pehea e hoʻohana ai i ka shampoo maloʻo

    ʻO ka lauoho nani a maʻemaʻe hoʻi e haʻaheo mau nā kaikamahine. Akā, pono pinepine i mua i ka ʻoiaʻiʻo e ʻaʻohe ala e holoi ai iā lākou.

    Nui nā kumu no kēia: ka maʻi, ka neʻe ʻana, ka nele o ka wai mahana. No kēlā mau kūlana, ua hana nā mea hoʻololi i kahi mea hoʻonaninani maʻalahi - shampoo maloʻo.

    E hāpai i ka aʻa o kou lauoho, hoʻonui i ka nui, e hōʻoluʻolu iā lākou, e hāʻawi ana i ka aʻala a me ka hou.

    ʻO ke kumuhana o ka shampoo maloʻo

    ʻO kēia mea hana he hue i loko.

    Aia i loko o nā mea hoʻoikaika, ka mea e hiki ke hoʻomohu i ka sebum, e kāhea i nā mea liʻiliʻi o ka lepo. ʻO nā mea kikoʻī he maʻamau ka maʻamau o nā mea kanu: laiki, palaoa palaoa, ʻāpala, talc, cocoa.

    Ua piha pū ʻo Shampoos i nā mea ʻala ʻē aʻe i hāʻawi i ka lauoho i mea ʻala maikaʻi.

    Nā ʻōkuhi no ka hoʻohana pīpī

    E hoʻopili wale i ka huahana ma ka lauoho maloʻo, maloʻo. Lawe i kahi papa o ka shampoo, lulu ma mua o ka hoʻohana.

    E hoʻoulu mua i ka pauku ʻōpio i nā aʻa, e mālama iā lākou ma kahi mamao o 35-45 cm, a laila e hoʻoulu i ke poʻo a hāʻawi i ka shampoo ma ka lōʻihi o ka lauoho. E waiho iā ia no 5-10 mau minuke i nā mea i komo i loko o ka momona. A laila e hoʻomau me ka wehe ʻana o ka huahana. Hoʻokomo i kou lauoho me kahi kuʻekuʻe a holoi holoi me kahi kāwele.

    E nānā ʻoe i ka hopena iā ʻoe iho. Maikaʻi nā mea a pau i ka palaha ʻana. Mai hōʻino maikaʻi i ka shampoo, e like me ka lauwili o kou lauoho.

    ʻO nā waiwai hou a me nā hemahema

    E kōkua ka puna i ka hana i ka lahilahi o ka lahilahi, hoʻomaikaʻi i ke ʻano o ka lauoho, pale iā ia mai ka brittleness, mālama mālie ke mālama iā ia, hoʻoilo i ke aniani, hoʻihoʻi i kona ʻano mua, hoʻomaʻamaʻa i ke poʻo me nā huaora, ʻaʻole maloʻo ia. Hoʻonohonoho ʻo ia i ka hana a nā kelima sebaceous.

    Eia kekahi, ʻo ka hāmeʻa he format puʻupuʻu a maʻalahi maʻalahi me ʻoe ma ka huakaʻi. Eia naʻe, ʻoiai nā pōmaikaʻi āpau, ʻaʻole ʻoi ʻia ke hoʻohana shampoo. Hoʻolālā ʻia kāna hana.ʻAʻole hiki iā ia ke holoi i kona ʻili a hoʻomaʻemaʻe i nā ʻōpū make ma ke ʻano like me ka shampoo maʻamau a me ka wai.

    E hoʻopau nā momona i nā pores, e hana ana i ka dandruff a me ka neʻe ʻana o ka lauoho i ka manawa.

    ʻO ka shampoo maloʻo i ka home

    Nui nā ʻano like o nā ʻano me nā mea ʻoki a me nā hōkū. ʻOi aku ka maikaʻi me ka hoʻohui pū ʻana, no ka mea e ʻoi aku ka maikaʻi o nā hui i ke kō ʻana i ka momona. E koho i nā mea i koho ʻia:

    • ʻano keʻa mahina
    • paila kalaka
    • pēpē pēpē
    • ʻōmaika
    • oatmeal.
    • ka paakai.

    E lulu i nā mea i koho ʻia i nā māhele like. I mea e hoʻomaʻamaʻa ʻia ka shampoo, hoʻohui i kahi pua maloʻo, mint, lavender a violet paha iā ia. E uhi i ka ʻano o ka hopena a waiho ʻia i kahi wahi pōʻeleʻele i nā hebedoma he 3 i hiki ai ke ʻā ke ʻono. E ninini i ka pauku hopena ma loko o kahi pahu piha maloʻo a me ka paʻakai.

    Kahi loa ʻia ka lāʻau spray shampoo i kahi mea hou loa a he mea koho maikaʻi loa ia no ka shampoo maʻamau ma muli o kona kūpono. He maʻalahi loa ke kaʻina hana a ʻaʻole lawe i ka nui o kou manawa.

    Pehea e hoʻohana pololei ai i ka shampoo maloʻo?

    Ua lilo ka ʻoihana Pelekane o Batiste i kaulana loa i ka honua holoʻokoʻa no kāna shampoos maloʻo maikaʻi loa. Ma ke ola holoʻokoʻa, ua hoʻomohala ʻia mākou ma mua o nā mau mea lako no ka hoʻomaʻemaʻe ʻana o ka lauoho, kēlā me kēia mea i loaʻa i kāna mea hoʻohana

    ʻO ka hoʻokumu ʻana aku i kahi huahana momona like e like me ke shampoo maloʻo, ʻoiaʻiʻo hoʻi, ʻaʻole hiki ke hōʻike ʻia i ka wehe ʻana o ka makahiki i hala. Hoʻololi ʻia kēia huahana i nā ʻano like ʻole i ka hoʻopili ʻana a me ka ʻaki. ʻO ka pinepine, ʻo ka manawa o ka hoʻokumu ʻana i ka shampoo maloʻo e hoʻi mai i ka waenakonu o ke kenekulia hope, no ka mea, ʻo ia ka manawa ua hoʻokomo mua nā ipu mua o ka pauma malo a me ka pauma.

    He ʻano ʻeke o ka talcum scented, i hoʻopili ʻia i nā aʻa o ka lauoho a ua komo i ka sebum. Akā, ʻoiai, hoʻomanaʻo ka mōʻaukala i nā mea i ʻike kahiko i kēia mau ʻano. I kēlā mau lā, ua noʻonoʻo ʻia ka holoi ʻana i kēlā lā i kēia lā he mea nui loa, a laila ua kū ka nīnau e pili ana i ke ʻano o ka mālama i ka nānā ʻana o ke kaohi makana i ka lōʻihi.

    Shampoos maloʻo - kahi hoʻolālā hoʻomehana hoʻonaninani o nā wā o kēia manawa. ʻOiaʻiʻo, kūpono kēia ʻōlelo e pili ana i nā ʻōmole hou a me nā ʻano o ka shampoo maloʻo i ke ʻano o kahi pīpī.

    Inā mākou e hoʻomanaʻo i ka hoʻomaka ʻana, ua ʻike mua nā shampoos maloʻo i kahi mau mau makahiki i hala, a laila ke kumu kaulana i ka twiggy o nā 60s i komo i loko o nā hoʻolaha hoʻolaha o kēia huahana cosmetic.

    ʻOiai ka ākea nui o nā shampoos i ke ʻano o ka pīpī, ʻaʻole naʻe ʻo nā kaikamahine a pau e ʻike i nā mea huna a pau o ka hoʻohana ʻana i kēia mea hana. Ma kēiaʻatikala e kamaʻilio mākou e pili ana i nā kānāwai nui a me nā hemahema o ka noi.

    Ka poʻe liʻiliʻi ua ʻike e hiki i ka shampoo maloʻo ke lawelawe wale nō e like me ke koho maikaʻi loa no ka shampooing puʻupaʻa, akā, he ʻano ʻano me ke ʻano kōkua.

    No laila, me ke kōkua o ka shampoo maloʻo, ʻōpala a me nā lauoho loloa e hiki i ke kāhiko ulu ke kiʻi aku a loaʻa i kahi hele maikaʻi.

    I kēiaʻatikala, e noʻonoʻo mākou i nā koho ʻelua no nā lauoho, kahi mea i hoʻāʻo ʻia e ʻike ʻia nā mea hoʻonaninani wahine nani, hiki ke hana ʻia i loko o nā minuke wale nō me ka hoʻohana ʻana i nā shampoos no Batiste.

    Ua ʻike ʻia ma hoʻokahi haneli o ke kenekulia e pili ana i ka hopena o nā aromas ma ke ʻano a me ke kani kino. ʻO ka hana maʻalahi i nā mea ʻala o nā pua a me nā mea kanu ua pālahalaha loa i nā hana hoʻomana a me kahi kaiāulu esoteric.

    ʻAʻole liuliu, ua mahalo ʻia ka hopena o nā ʻono ma ka ʻāina noʻonoʻo, ʻaʻole nō ia no ka mea nui nā hale kūʻai he nui no ka ʻena ʻana i kā lākou hana ponoʻī, no ka mea, e like me kāu e ʻike nei, ka hoʻomaha ʻana o ka momona o nā pōʻai mua, hoʻomaikaʻi i ka ʻoluʻolu a hoʻonui i ka momona. Hoʻonui nui kēia i ke kūʻai aku ʻaʻole i ka berena wale nō, akā ʻo nā huahana a pau i hōʻike ʻia ma ka hale kūʻai.

    Nā kīnohi Aroma, nā mea ʻala no ka home, no nā pale me nā lole a, ma ka hopena, ʻaila no nā kāne a me nā wahine - i kēia mau mea, me ke kānalua ʻole, e hoʻolālā ʻia e hōʻuluʻulu i ka manaʻo, nā manaʻo a me nā hui ʻana, i hoʻopilikia maikaʻi i ko mākou ʻano.

    ʻO Batiste ke alakaʻi nui i nā shampoos maloʻo no nā makahiki he nui. Akā he nui wale ka poʻe e noʻonoʻo nei i ka mea i kaulana ai i kona kaulana honua.

    ʻOiaʻiʻo, kahi kūpono ke kumu hoʻomaʻemaʻe hoʻomaʻamaʻa o kēia mau kālā, ka mea i kōkua i ka hiki ʻana i ka hoʻokūkū ma nā ʻano he nui. A nā ʻelele o ka hōʻailona, ​​ʻoiai, ʻaʻole e hūnā i nā mea huna o kā lākou ʻenehana.

    ʻO kekahi o ia ka hoʻohana ʻana i ka māno lae mea i ke kumu o ka huahana, ʻaʻole ka talc, e like me nā huahana like ʻole. E hoʻāʻo mākou e hoʻomaopopo i ka ʻokoʻa ma waena o kēia mau mea.

    ʻO ka laina o nā shampoos Baptiste maloʻo hou o ia - ʻo kēia mau huahana kiʻekiʻe me ke ʻano like pū me kahi ʻano like ʻole a me nā ʻano manuahi bewitching. Hoʻolālā kūikawā ʻia kēia ʻano o ka shampoos maloʻo no ka hoʻomaʻemaʻe koke ʻana o ka lauoho a hāʻawi iā lākou i kahi ʻano ʻono.

    Hoʻomau no nā lā kauwela mahana i ke kūlanakauhale, no ka hoʻomaha hoʻomaha lōʻihi i kekahi kahakai mālamalama, ua hana ka Pelekānia inoa ʻo Batiste i kahi shampoo maloʻo me ka momona fruity "Tropical".

    Shampoo Batiste Tropical - kahi laʻa o nā hua exotic a me ka lā e ʻohi ana i ka lā i kou lauoho! Kuhi ʻia kēia huahana no ka hoʻomaʻemaʻe e hoʻomaʻemaʻe pono ana i ka lauoho mai ka sheen sheen a me nā lepo maoli.

    E hālāwai me ka lā wela me ka manaʻo o ka wai hohonu a me ke kahakai exotic!

    ʻO kahi maʻa ʻokoʻa a me ka hou o kahi ʻano maʻamau.

    No kēlā me kēia kanaka maʻalahi, no ka hoʻokahi wale nō, ka inoa kaulana loa o nā shampoos maloʻo i ka honua, ua hana ʻo Batiste i kahi mea hana ponoʻī - Batiste Original.

    ʻO ka inoa kaulana o ka honua nei i nā shampoos lauoho maloʻo ʻo Batiste leʻaleʻa i kāna mau mea kōkua ʻaʻole wale me ka hiki ke hoʻomaʻemaʻe maikaʻi loa o kāna mau huahana, akā me nā mea hoʻonaninani. ʻO kekahi o nā mālamalama hanohano o ka Revitalize line ʻo Batiste Cherry shampoo maloʻo.

    Ua hana kūikawā nei kēia huahana kaulana no nā mea aloha i ka leʻaleʻa pāʻani a me ka wahine wahine. Hoʻokomo ʻia ka shampoo me ka momona Batiste cherry i kou lauoho me ka leʻaleʻa, a me ka leʻaleʻa berry makemake āu e makemake hou e hoʻoiho hou i ka manawa hou!

    Thin a alluring, pāʻani a a me nā wahine - he shampoo maloʻo kēia me ka pua pua o Batiste blush. ʻO ka kapa kuhi Shampoo Batiste e hōʻike i kou hoihoi a hāʻawi i ke kiʻi i kahi kiʻi kūʻokoʻa. Holo me ka lauoho kaumaha, lauoho koʻikoʻi! ʻO ka lepū Batiste e hoʻopakele iā lākou mai ka haumia kūlohelohe, hoʻopiha iā lākou me ka ikaika a me kahi mea hoʻowalewale wīwī.

    E hoʻohana i ka wai hoʻomaʻemaʻe a holoi wai e holoi i kou lauoho? Batiste me nā shampoos maloʻo - ʻaʻole pono kēia! Hōʻike ʻia ka hōʻiliʻili inoa o ka honua honua nei i nā huahana kūlohelohe he nui e hiki ke hoʻomaʻemaʻe i ka lauoho mai ka sebum a me nā lepo maoli i kekahi mau minuke. Ke waiho wale nei ia e koho i kahi shampoo kūpono mai kahi laulā o Batiste.

    I loko o kahi ākea hōʻano shampoos maloʻo no ka lauoho Batiste he mea hana e hiki ai i ka lauoho ke hoʻomālamalama i ke anilā. ʻO kēia ka ikaika ʻo Batiste & kukuiʻala - kukuiwili, ikaika a maʻemaʻe i ka lauoho i hoʻokahi huahana!

    ʻOi paha no ka poʻe e loaʻa ana ka lauoho o kēlā me kēia lā i nā hopena maikaʻi o ke kaiapuni, ua hana hou ʻia kahi hōʻola hou o Batiste i nā shampoos. Nourish he ʻano o nā shampoos maloʻo i hoʻolālā ʻia e hoʻōla maoli a hoʻomoʻa i ka lauoho maloʻo a ʻānai ʻia.

    Me nā huahana ʻē aʻe o ka inoa kaulana ʻo Batiste, pono shampoo Batiste xxl ka mea i kūpono. ʻOiaʻiʻo kāu makemake! ʻO nā manaʻo āpau o nā wahine ʻEulopa e moeʻuhane, nona ka lauoho i nele i ka nui.
    ua hiki!

    A hoʻoluhi i kahi huluhulu pāpale me ka ʻole o ka nui? A hoʻolōʻihi i kou lauoho i lalo i nā hola? ʻOu paha no ʻoe, ʻo ka mea kaulana kaulana o shampoos Batiste i hana i ka ʻōmike Oomph, e hiki ke maʻalahi i kēia mau mea hikiʻole.

    ʻO kahi shampoo maloʻo Batiste no ka lauoho lauoho he huahana kū hoʻokahi i hoʻolālā ʻia no nā brunettes nani.ʻO ka shampoo ka Batiste Dark kahi i ka hoʻomaʻemaʻe hoʻomaʻemaʻe maʻamau o ka shampoo Batiste kumu, i hoʻololi ʻia no ka lauoho ʻeleʻele. Loaʻa ka mea huna o ka hāmeʻa ma nā liʻiliʻi liʻiliʻi e hana i nā hana i hoʻokahi manawa.

    ʻO ka paila o ka kaao moʻo i ka aniani ka shampoo light a me ka blonde i hoʻolālā ʻia no nā blondes. ʻO kona palapala ʻokoʻa kū hoʻokahi i nā ʻāpana saturated melemele puaʻa.

    I ka laulā nui o ka hōʻailona Batiste, hiki i nā kaikamahine āpau ke loaʻa kahi huahana e kūpono iā ia. Ua hōʻike ʻia kēia ʻōlelo ma kekahi o nā laina kaulana loa - ka Hint o ka mana shampoo kala.

    ʻO nā shampoos lauoho maloʻo Batiste i maʻalahi ke hoʻohana. Akā, e like me nā huahana pālolo ʻē aʻe, pono e hoʻohana pololei ʻia. I kēia ʻatikala, hāʻawi mākou i nā ʻōlelo aʻoaʻo e pili ana i ka hoʻohana ʻana o Batiste shampoo.

    Shampoo maloʻo no ka lauoho Batiste (Batiste) ke alakaʻi pololei i waena o nā ala no ka hoʻomaʻemaʻe kino. A eia ka hihia me kaʻole o ka uku kālā no ka maikaʻi kūpono!

    Ua lilo ʻo Shampoo Batiste i lilo i mea maikaʻi loa i nā koho ʻoi "Kaʻi pale no ka lauoho" a me "Mālama no ka lauoho lauoho" e like me ka nui o ka lehulehu e pili ana i ka nani o Kosmetista.ru

    Kuhi mua ʻia ka shampoo no ka hoʻomaʻemaʻe hoʻomaʻemaʻe ʻana i nā aʻa lauoho mai ka momona a me ka sebum. E hoʻomaʻemaʻe ʻo ia i kou lauoho inā pono maoli nō ia.

    ʻO nā haneli o nā loiloi maikaʻi a me nā makana o nā makasini kaulana kaulana e hōʻoia i ka kiʻekiʻe nui o nā huahana Batiste.

    Ua lilo ʻo Batiste Medium i mea lanakila ma ka Allure Best of Beauty Russia 2015

    ʻO kahi shampoo ka mea hōʻeuʻeu kupaianaha no nā poʻe mālama lauoho i hoʻohuli i ka hana maʻamau o kēlā me kēia kaikamahine.

    ʻO Batiste maloʻo shampoo shampoo kahi mea hōʻoia i ke hoʻihoʻi hou i ka momona a me ka hoʻomohala o kou lauoho.

    ʻO ka hoʻopiʻi a me ka ʻoluʻolu o ka Shampoo Hoʻopau

    Hoʻokumu pono ʻia ka shampoo maloʻo maʻalahi a maʻalahi hoʻi no ka poʻe e ʻike iā lākou iho i kahi kūlana majeure. Ma kahi huakaʻi, kahi huakaʻi hele a maʻalahi paha, i nā kūlana o ke koi ʻana o ka manawa, hiki i kēia hāmeʻa ke waiho i kāu lauoho i ke kauoha i nā minuke. I ke kūlike i ka pololei, ʻo ke kaʻina holoʻokoʻa a pau mai 10 a 20 mau minuke, e like me ka lōʻihi a me ke kūlike o ka lauoho.

    ʻO ka shampoo maʻemaʻe kahi hui i loko o ke ʻano o talc, kahi e loaʻa ai nā mea momona i momona a me nā meaʻono. ʻOi maʻa o ka palaoa a me ka palaoa lae hoʻohuihui maikaʻi i ka sebum, a ʻo ka mea ala ʻala e hāʻawi i ka lauoho i mea ʻala maikaʻi ʻole ma mua o kahi mea hoʻokau.

    A inā hoʻopiʻi ka shampoo maloʻo me ka momona i ka momona, a laila, pōʻino, ʻaʻole mana ka lako i mua o ka lepo, lepo kahi e kau ana i ka lauoho a me nā koena o nā huahana waiwai. Hiki i ka shampoo maloʻo ke hāʻawi makū i ka hou o ka lauoho, me ka hoʻomaʻemaʻe i kona kāʻei. ʻO ia ke kumu a ke hoʻohana ʻia, hiki iā ʻoe ke hōʻole i nā mousses a me nā kiʻi. Akā naʻe, ʻaʻole hiki ke loli maoli ka huahana.

    ʻO kēia hemahema o kahi shampoo maloʻo ka hōʻike pihaʻana i ka pena, kahi i hōʻuluʻulu ka nui o ka sebum. Ke kāpae wale nei i ka kaila o waho o ka momona, paʻa nā pores o ke poʻo, kahi i hiki ai ke hoʻonāukiuki i ka ulu ʻana o ka lauoho a paʻakikī. Eia kekahi, ʻo ka sebum kahi mea kūpono kūpono no ka hoʻopiʻi ʻana i nā microorganism e hiki ai i nā pilikia dermatological.

    ʻO kekahi mea minus he nui - me ka hoʻohana maʻamau o ka shampoo maloʻo, hiki mai paha ka dandruff, a e lilo ka lauoho a maloʻo.

    ʻO ka ʻaoʻao ʻokoʻa o ka panacea cosmetic - e hui pū me ka momona, talcum pauka maoli e hūnā i ka lepo a me nā mea momona mai ke ʻano o ka lauoho a mai ke alo aku o ke poʻo.

    Me ka hopena mau ka hoʻōla mau loa, hiki ke hoʻopau ʻia ka ʻokiʻoki lauoho, e alakaʻi ana i ka nalowale o ke aniani a me kahi ʻāpana ma ka lōʻihi o ka lauoho. ʻO ia ke kumu e hoʻohana ai nā mea nona ka lauoho palalupalu a palupalu i ka shampoo maloʻo me ka mālama akahele ʻole i ke koi ʻana i ke kūlana.

    Eia kekahi, hiki keʻikeʻia ka shampoo maloʻo ma ka lauoho. Pono e hoʻoneʻe maikaʻi ʻia nā talc me ka pale me nā niho kūleʻa. Inā ʻaʻole, hiki i nā lauoho keʻokeʻo o ke one ke kahakaha ka hoʻopunipuni i nā puʻupuʻu, e hana ana i ka ʻāwīwīwīwīwīwīwī.

    I ka hopena, pono ke hoʻomaopopo i ka shampoo maloʻo he mea hana pono ʻole ia no ka huakaʻi a me ka mālama manawa. Hana ia i kāna hana ma ke kāwili ʻana i nā maikaʻi superfluous o nā huahana styling. Akā, e like me nā mea maikaʻi a pau, ʻaʻole kūpono ia no ka hoʻohana ʻana i kēlā me kēia lā, a ʻaʻole hiki ke lilo i kahi mea pono e pono ai no nā kaʻina wai.

    7 mau ala e hiki ʻole ai ke hoʻopili i ka shampoo maloʻo

    Hana i nā curls curvy

    Inā makemake ʻoe e hana i ka illusion o ka makani ma kou lauoho, a laila pono ke shampoo maloʻo e kōkua i ke hoʻohālikelike ʻana i kahi hopena, mālama, nā curl nani.

    E hoʻowalewale i ka lauoho me ka hao curling, ʻae maikaʻi, e hāʻawi i ka liʻiliʻi o ka huahana ma luna o ka lauoho a hoʻōho mālie me kou mau manamana lima. Hoʻopili i ka shampoo maloʻi i ka paleʻana i kou lauoho, hoʻokaʻawale i kēlā me kēia curl i loko o ka nalu, a ma muli o kāna ʻano, pono ke ʻano o ka lauoho.

    I ka hopena, e kiʻi ʻoe i kahi kūlohelohe a kūlohelohe, me he mea lā ʻaʻole ʻoe i hoʻāʻo ʻē.

    ʻO nā lau nui a pau (inā paha he palaka)

    Kūʻai i ka shampoo i ke ʻano o ka pauka a kau ma luna o ke kihi lauoho lauoho regrown. ʻAʻole e like me kahi pīpī, hāʻawi ka paupī i kahi māka keʻokeʻo i ke lauoho, i loko o kēia hihia e ʻoi aku kona komo nui.

    Hoʻohui i ka nui o ka lauoho

    E hoʻomoʻi me kou poʻo i lalo a e kāpīpī i ka shampoo i hōʻea i nā aʻa. E kōkua i kou mau lima e māhele i ka huahana ma o ka lauoho, ke kali iki a hiki ke kiʻi i ke kūlana maʻamau. E ʻike koke ʻia ka hopena - ala koke ke lauoho ma ke kumu.

    Hana i ka bouffant kūpono

    ʻAʻohe ala maikaʻi aʻe e hoʻoponopono i ka ʻili ma mua o kahi shampoo maloʻo. Mālama ʻo ia i ke kūpono, ʻoiai ʻaʻole ka hoʻopili ʻana i ka lauoho. A laila e ʻoi aku ka maʻalahi o ka hoʻopili ʻana i ka ʻili ma mua o ka hoʻohana ʻana i nā gels a i ʻole ka varnish.

    Kākuhi paʻa

    I mea e pale ai i kēia mau lau lauoho liʻiliʻi mai ka hoʻokaʻawale ʻana i kou lauoho, akā ke noho nei i ka wahi, e kau i kahi shampoo maloʻo iā lākou ma mua o ka hoʻohana. Ua hoʻohana nui ʻia kēia hoʻopunipuni e nā stylist kaulana a pau, ke hoʻokolokolo ʻia nei ka pono o ke ʻano e nā kaila ʻulaʻula āpau o ka honua.

    Hoʻoikaika bang

    E like me kā mākou i ʻike ai, maikaʻi ka shampoo maloʻo inā pono ka lōlō, no laila, inā pau ka hemahema i ko lākou helehelena a ʻaʻohe manawa e hiki ai ke hele i ka mea hana lauoho, lawe ʻoe i kēia mea no ʻoe iho. E hoʻopili i kahi wahi liʻiliʻi o nā huahana i ke aʻa a me kahi liʻiliʻi i nā kaula kuʻi i pili i ka lae. No laila ke ala iki ka bangs a ʻaʻole e hele i nā maka.

    Hoʻoponopono maikaʻi lauoho

    Inā ʻaʻole ʻōmaʻomaʻo a lahilahi ka lauoho, no ka hiki ʻole ke hoʻopili aku i kahi ʻoihana elastic, a ʻo kahi kākohu like ʻole he hana hiki ʻole ke hana, e nui iki ka lauoho o ka shampoo maloʻo ma mua o ka hana me ia.

    Hāʻawi i ia i ka rigidity pono i kēlā me kēia lauoho a, ʻaʻole e like me nā varnishes a me nā mousses, ʻaʻole ia e hoʻokumu i ka hopena o ka lauoho lepo. Ma hope o kēlā me kēia hana maʻalahi, hiki iā ʻoe ke kūkulu i ka liʻiliʻi o ka hale kiaʻi o Babel ma kou poʻo.

    Pūnaewele Kiʻi: Loaʻa ʻia nā kiʻi kiʻi pono

    ʻO ka ʻikepili holoʻokoʻa e pili ana i nā shampoos maloʻo, pehea e hoʻohana ai i ka shampoo maloʻo: mālama lauoho.

    I kēia manawa ʻaʻole pono ʻoe e hāʻawi i kahi hanana nui no ka mea ʻaʻohe ka manawa e hoʻonoho ai i kou poʻo. Hiki iā ʻoe ke hoʻomaha i kou lauoho a hoʻohui i ke kaila ʻana i ka leo minuke i kekahi mau minuke me ka shampoos maloʻo.

    Ua hoʻopoina nā mea hou i nā mea kahiko. A wehe nui loa kahi shampoo. ʻO nā ala e kau i kou lauoho i ke alualu wikiwiki a me ka hoʻoikaika ʻole e kūpono mau.

    ʻO nā huahana me ke kōkua o nā mea i hala i ka wā i hoʻāʻo lākou e mālama i ko lākou lauoho i kēia manawa aia i kēlā me kēia hale: palaoa, talc, starch, bran. ʻO ke kaila maloʻo, maloʻo ka henna kekahi kūpuna o nā shampoos maloʻo.

    Holoi holoi

    Hoʻomaʻemae nā huahana maloʻo i ka lauoho a me ke oho me ka wai ʻole, e kāʻei i ka holoi lauoho lauoho. Akā e hana wale kēia i nā kūlana pōpilikia.I ka ʻike o ka hana pono, ʻo kēia ʻano, ʻoi loa ma mua o ka hoʻohana ʻana i nā shampoos wai maʻamau, no ka mea, ʻaʻole ia e hoʻokaʻawale i ka lepo.

    Me ka hoʻohana pinepine ʻana a me ka hoʻohana mau ʻana i ka shampoos maloʻo, ka momona a me nā lepo lepo e hōʻiliʻili ana i ke poʻo a me ka lauoho, hiki iā ia ke hōʻuluʻulu, hina, keleawe a hiki hoʻi i ka hoʻopau ʻana o ka lauoho. ʻAʻole pōʻino, inā e hahai ʻoe i ke ana: e hiki ke ola i ka shampoo i ke ola ʻana i loko o nā kūlana like ʻole.

    Wā lākou

    ʻEkolu mau hua o ka shampoos maloʻo: ma ke ʻano o ka pau a me ka aerosol. ʻO ke kumu a me nā hana nui o kēlā me kēia shampoos e hoʻomoʻa i ka sebum (nā mea huna gland sebaceous) a me ka pulu.

    ʻO ka ʻokoʻa o ka ʻano o nā shampoos e hoʻohana wale ia. A maʻalahi nā huahana Aerosol e hoʻohana ma ke ala, a kūpono nā mea paukika no ka hoʻohana ʻana i ka home, no ka mea, makemake lākou i kekahi manawa iki i ka wā i noi ʻia.

    Kūkulu ʻia kēlā mau shampo e pili ana i ka adsorbent: hoʻokeʻokeʻo keʻokeʻo, ʻili i ka palaoa, kaʻa, ka laiki, a me nā mea like. ʻAʻole hoʻomaʻemaʻe wale ka shampoo hoʻomaʻemaʻe, akā hoʻohui pū kekahi i nā lōwili i kou huluhulu.

    ʻO ka shampoo lauoho maloʻo - kahi loiloi hōʻikeʻike o nā hopena maikaʻi loa me nā loiloi

    Manaʻo ʻia ka shampoo i ka mea hou i waena o nā mea hiki no ka mālama lauoho. I kaʻoiaʻiʻo, ua kiʻi ʻia i ka wā lōʻihi, akā, ʻaʻole i ʻae ka hoʻohaʻahaʻa haʻahaʻa i kēia hāmeʻa e loaʻa i kahi kūpono i ka mākeke o nā huahana o nā lauoho. E kamaʻilio kēia ʻatikala e pili ana i nā hiʻohiʻona, nā pono, nā hoʻohana a me nā ʻano punahele o nā shampoos maloʻo.

    E nānā pū i kā mākou loiloi o nā shampoos maikaʻi loa no ka lauoho maloʻo a me ka ʻaila.

    Shampoo maloʻo: pros a me cons, nā lula no ka hoʻohana ʻana

    Hoʻopau nā hana hana kosmetika e leʻaleʻa iā mākou me nā huahana hou. Hoʻolaha hou aʻe, ua hoʻopiha hou ʻia ka laulā o nā mea ʻalohi me kahi hoʻoponopono maʻalahi - shampoo maloʻo.

    No laila, i kēia lā, e hoʻomaopopo mākou i ka mea i manaʻoʻia no nā mea e pono ai, a he aha hoʻi kona pono a me nā mea i hopoia, pono ia e hoʻohana.

    E aʻo ʻia ʻoe i ke ʻano pehea e hoʻohana pono ai i ka shampoo maloʻo inā inā ʻo ka hihia a i ʻole i hoʻoholo ʻia maikaʻi.

    ʻO ka mea e pono e hoʻomaopopo i ka shampoo maloʻo

    ʻO kahi shampoo maʻamau e wehe i nā ʻaluna mai ka lepo, ka sebum a me nā mea haumia. ʻO kēia hana kekahi ʻano hiʻohiʻona o ka shampoo maloʻo. Kūpono kēia mau kālā i ka'āina o ka hōʻiliʻili. I ka lua o nā hihia, he aerosol a 'eha paha i noi i ka lauoho maloʻo.

    Hoʻomaʻa ka maikaʻi o kā lākou kuleana i ka momona mai ka lauoho a ʻike maka hou aʻe i ka lauoho. ʻAʻole hoʻomaʻemaʻe maoli kahi huahana maloʻo i ka lauoho, akā hāʻawi wale iā lākou i ka hopena o ka hoʻomaʻemaʻe.

    A ʻo kēia ka manawa i ka wā e holoi mau ai ʻoe i kou lauoho ma ke ʻano maʻamau.

    ʻAʻole komo nā shampoo i kēlā me kēia mea pono no ka lā, akā e lilo ia i mea kōkua maikaʻi inā pono ʻoe e hoʻokomo koke i kou lauoho a hoʻonohonoho, ʻaʻole ka lawa ka manawa e holoi ai i kou lauoho a me kou hana. Eia nō naʻe, he pono nui ka hana no ka poʻe hele hele a hoʻolōʻihi i ka manawa ma ke ala.

    1. ʻO ka maʻalahi o ka hoʻohana a me ka mālama manawa. ʻElima mau minuke e hoʻonohonoho pono iā ʻoe iho.
    2. ʻO ka hala ʻana o nā surfactants (SLS a me kekahi) e hōʻeha i ka lauoho.
    3. Hana ia i ka lauoho ʻaʻole wale i hoʻomaʻemaʻe maikaʻi a hou aʻe, akā hāʻawi pū nō hoʻi i ke kiʻī o ke lauoho me ka mea ʻono maikaʻi.

    1. ʻAʻole ia e hoʻomaʻemaʻe i ka lauoho, akā hana wale i kahi hopena ʻike ʻia o ka hoʻomaʻemaʻe no nā hola he nui.
    2. Mālama i nā lau liʻiliʻi o aerosol a i ʻole ka paule i ka lauoho. Inā ʻaʻole e hoʻopili pono ʻia ka huahana, a laila i nā wahine hinaʻeleʻele hiki iā ia ke hana i ka pihi o ka dandruff.
    3. ʻAʻole wale ka mea e hoʻowalewale i ka momona, akā e hoʻolalelale i ka lauoho. Ma muli o kēia, hiki i ke lauoho ke nānā me ka aʻa.
    4. ʻAʻole kūpono ia ka huahana no ka lauoho maloʻo loa. ʻOi kona mau lālā ʻoi aku ka maloʻo maloʻo, hiki iā ia ke hōʻiliʻili.
    5. Hoʻohana waiwai ʻole e hoʻohana. No laila, ke hoʻohālikelike nei me nā ʻano kuʻuna, he kumu kūʻai nui ia.

    Hiki i nā pilikia ma nā lauoho ʻaila. Inā ʻoe e hoʻohana maʻamau i ka shampoo maʻamau i ka wā kokoke loa, ke koena nei ka huahana, a me ka lepo, ka sebum a me nā mea haumia ʻē aʻe ma ka lauoho. Hiki i kēia ke hana i kahi maʻi e like me ka seborrhea aila, me ka dandruff.

    ʻO ka aʻo ʻana e hoʻohana pololei

    I mea e pale ai i nā hopena maikaʻiʻole a loaʻa i ka hopena maikaʻi maikaʻi, pono ʻoe e alakaʻi e kekahi mau lula no ka hoʻohana ʻana i ka huahana.

    • Pono e hoʻomākaukau pono ka lauoho. ʻO ka lauoho kala āpau, nā kihi elastic, nā pāpale a me nā mea nani e lawe aku ana. Ma hope, e hoʻoulu pono ʻia ka lauoho. ʻAʻole e huluhulu ka lauoho. Ma ka hoʻopili ʻana me ka wai, lele nā ​​huahana i nā ʻōpū.
    • Inā ka hoʻohana ʻana i ka huahana aerosol, e lūlū i kēlā me kēia manawa ka manawa e noho ʻole ai ka pauka i loko o ka huahana. E hoʻāʻo e hoʻohana i ka hoʻohana nui ʻana, inā ʻaʻole ʻoe e hoʻowalewale i kou lauoho a ʻoi aku ka lepo.
    • Hoʻomaʻomaʻo mālie i nā aʻa lauoho a me ke poʻo me nā manamana lima e hoʻolaha liʻiliʻi i ka huahana. Waiho i ka shampoo no ʻekolu a ʻelima mau minuke. Ma hope o kēlā, e kuʻi i ka pauka mai ka lauoho me kahi pai maikaʻi. Hōʻoiaʻiʻo i ka noho mau ʻana o ka huahana ma ka lauoho a i ke kapa paha, ke ʻole ʻoe e like me ka dandruff liʻiliʻi.
    • Holoi i kou lauoho me ka shampoo maʻamau i ka hiki. Inā waiho ʻoe i kahi huahana maloʻo ma kou lauoho no ka pō he lōʻihi a lōʻihi paha, hiki i ka ʻeha a me ka huhū.

    E hoʻohana wale i ka hāmeʻa inā ʻaʻohe ou koho ʻē aʻe.

    Pehea e hoʻololi ai

    Inā ʻole kāu huahana kūpono i ka lima, a pono ʻoe e hoʻokomo i kou lauoho i ka wikiwiki hiki ke loli, hiki ke loli ke shampoo maloʻo i nā huahana hiʻona. Hiki ke kōkua i ka pauka pēpē. Hoʻomaʻoluʻolu maikaʻi kēia huahana huahana i ka momona, akā ʻoi aku ka nui o nā paule i ka paukū i ka hapa o ka shampoo maloʻo, no laila pono pono e hoʻopili i ka huahana mai ka lauoho i ʻoi aku ka maikaʻi.

    • E hoʻopili i ka pauku talcum cosmetic. Hana ia i ka ʻaoʻao like me ka pauka. Mai poina e hoʻopili maikaʻi i ka huahana inā ʻaʻole makemake ʻoe e hoʻokō i ka hopena o ka lauoho "puehu".
    • Kēia mau koho hou aʻe i loaʻa: palaoa a kākākūkā, mustard powder, lepo oatmeal, hui ʻia i nā kūlike like me ka papa paʻakai liʻiliʻi.

    Akā e hoʻomanaʻo naʻe ʻo kēia mau mea āpau i hāʻawi i kahi hopena pōkole a ʻaʻole i aʻo ʻia no ka hoʻohana maʻamau. He mea koʻikoʻi loa ia e holoi i kou lauoho ma mua o ka manawa, no ka mea, he mea nui nā hanana mālama hoʻomaʻemaʻe ʻaʻole wale e mālama i ka nani, akā ke olakino hoʻi o ka lauoho a me ke poʻo. No laila, mai hāʻawi i ka shampoo kuʻuna, akā e hoʻololi ia me ka maloʻo wale nō i ka hihia wikiwiki.

    ʻAiʻala, shampoo maloʻo: nā rula o ka hoʻohana ʻana

    ʻO ka lauoho maʻemaʻe maikaʻi. Mālama i kahi kūlana inā ʻaʻohe manawa e hoʻomaha i kou lauoho, hiki ke hoʻomaloʻo shampoo. Pehea e hoʻohana ai ia mea pololei i mea e loaʻa ai ka leʻaleʻa loa a ʻaʻole kīleʻa i kou lauoho?

    ʻO ka shampoo maloʻo kahi hopena o ka SOS, ʻaʻole kahi mea mālama piha.

    He pono ma ka hoʻomaha ʻana i ka wā ʻaʻole ʻoe makemake e kau i ka wā nui e hoʻomaʻemaʻe i kou lauoho. Ma ka hale haukapila, inā ʻaʻohe mau kumu no ka mālama pono ponoʻī. I ka wā ʻaʻohe manawa e hoʻomaha i ka lauoho, akā pono ʻoe e holo ma ka lā lā.

    I kahi huaʻōlelo, ʻo nā wahi āpau e pono ai e hoʻonohonoho koke iā ʻoe iho, akā ʻaʻohe kiʻi o ka wai a me ka hairdryer.

    He aha ka mea e hoʻopili ai i ka shampoo maloʻo

    Ua ʻike nō ko mākou kupuna wahine i nā hoʻopunipuni i ka ala e hoʻopiʻi ai i ka lauoho ʻaila ulu. No ka hana ʻana i kēia, ua hoʻohana lākou i ka palaoa, ka talcum powder a i ʻole raina lepo - nā mea āpau e hiki ke hoʻowalewale ʻia i ka wai.

    ʻAʻole i loli nui ke ʻano o nā shampoos maloʻo loa: nā mea hoʻoulu, ʻili a me nā mea ala i hoʻohui ʻia me nā mea maikaʻi aʻe.

    Hoʻohana ka mea hana i nā sorbents e like me ka laiki, ka ʻuala, ka palaoa a i ʻole kumu ʻohi i ke ʻano nui. No nā hopena maikaʻi loa, ua hui pū ʻia kekahi mau sorbents.

    No ka laʻana, kahi shampoo maloʻo kaulana loa mai kahi brand Lush i loaʻa i ka cornmeal a me ka talc mineral kūlohelohe.

    E like me ke kānāwai, he keʻokeʻo nā a pau, no laila, ʻo ka hui ʻana o ka shampoo maloʻo ka mea pū kekahi o ka tint. Inā he brunette ʻoe, e ʻimi i kahi hōʻailona ma ka loulou i kūpono kēia shampoo no kou kala - inā ʻaʻole ʻoe e pilikia ke kiʻi i ke kao keʻokeʻo ma kou lauoho.

    Hoʻomaʻemaʻe wale nā ​​shampoos no ka hanauna hou i ka lauoho a hāʻawi i ka leo mai ke aʻa, akā e kōkua pū i ka lauoho i lilo i ʻoi aku ka maikaʻi. No ka laʻana, he hua kele e Klorane, palupalu a pale i nā lauoho me ka waiū oats. ʻO Moroccanil Dry Shampoo no kēlā me kēiaʻano o ka lauoho kūpono e pale i ka lauoho mai ka radiation UV.

    Pehea e hoʻohana ai

    Hāʻawi ka hana o kēia lā iā mākou i kahi palapala maʻalahi - shampoo maloʻo i ke ʻano o kahi o ka pīpī.

    No laila ma hope o 15 mau minuke ka maʻemaʻe o kou lauoho, e like me ka holoi ʻana, e hahai i nā pae aʻe: ʻOi aku ka mane ʻo Liona: pehea e hoʻonui ai i ka lauoho a mānoanoa.

    1. E uhi i kou mau poʻohiwi i kahi kāwele a i ʻole e loaʻa i nā lālā o nā huahana i nā lole.
    2. E lulu maikaʻi i ka pīpī me ka shampoo maloʻo.

  • E hoʻopili i nā aʻa lauoho mai kahi mamao o 20 cm ka nui.
  • No ka hoʻoluʻolu, hoʻonāukiuki i kou poʻo i ka ʻaoʻao, a hoʻolei i nā laka i ka ʻaoʻao, a hana hou i ke kaʻina hana.
  • E waiho i ka shampoo maloʻo ma kou poʻo no 5-10 mau minuke - e pili ana i ke kiʻekiʻe o ka maʻi lauoho.

  • Hōʻuluʻulu i kāu poʻo aniani i mea e maʻalahi ai.
  • Hoʻokomo i ka lauoho mai nā aʻa e wehe i ke koena o ka huahana mai ka ʻili. ʻO ka pīpī massage kahi mea maikaʻi loa no kēia.
  • ʻO nā mea mālama palekana

    Me nā mea kūpono āpau o ka shampoo maloʻo, ʻaʻole pono ʻoe e hāʻawi iā ia i ka pala ma kou mālama. ʻO ka holoi ʻana i kou lauoho me ka wai a me kahi shampoo maʻamau ʻaʻole ia e hoʻololi. E hoʻolohe i nā kiʻi aʻe i lalo aʻe i lilo ʻole ka manaʻo o ka huahana.

    1. Me ka hoʻohana ʻole pale, hiki i ka shampoo maloʻo ke hōʻeha maikaʻi - alakaʻi i ka lāʻau maloʻo, hōʻemi a ʻo ka lilo o ka lauoho. Hoʻomaʻo kēia no ka mea, e hoʻopili ana i ka nui o nā ʻāpana shampoo maloʻo i nā pores a alakaʻi i ke kani ʻana o ke poʻo.
    2. ʻAʻole pono ʻoe e manaʻo i ka lawelawe ʻana o ka shampoo maloʻo e mālama pono i kou lauoho no nā lā 2-3. Hoʻokomo wale kahi shampoo maʻamau e hoʻokō i kēia hopena, ʻoiai ka shampoo maloʻo e hoʻomaʻemaʻe wale i kou poʻo i nā hola 5-7 wale nō.
    3. ʻO kekahi shampoos maloʻo kahi ʻala ikaika loa. Hoʻopili kēia mau mea, no ka laʻana, nā huahana Batiste. ʻO kekahi o nā laina he 8 ʻono, a no nā mea āpau no nā kānaka āpau. ʻO ka poʻe me ka naʻau kiʻekiʻe e nānā pono i nā huahana aila ʻole. ʻO kēia ma ka mea i loko o ka pahu inoa o ka inoa kākela o Klorane - kahi shampoo maloʻo-hina a hypoallergenic me ka waiū oat.
    4. ʻAʻole hiki ke holoi ʻia nā mea haumia me ka shampoo maloʻo. E hoʻokō ʻo ia wale nō me nā hana kūlohelohe - sebum, kahi i hoʻoili ʻia e ko mākou kino. Inā he lauoho pulu a i ʻole nāu ma kou lauoho, ʻoi aku ka maikaʻi o ka hoʻohana ʻana i ka shampoo maʻamau.
    5. E noi i ka shampoo maloʻo kahi wale nō e loaʻa ai kahi mea e pono ai - ʻo ia ka aʻa. Inā ʻoe e pālahalaha me ka lōʻihi o ka lauoho, a laila ʻaʻole e pale i nā manamana glued.
    6. Mākaukau e hoʻohemo i kou lauoho ma hope o ka shampoo maloʻo. Hiki iā ʻoe ke hilinaʻi i ka mumū inā ua hoʻohui ka mea hana i nā mea kōkua i ka hoʻopili ʻana. I ka nui o nā hihia, e holoi kahi shampoo maloʻo i ka sebum - ʻoiai ka mea e hāʻawi i ka lauoho i e hoʻomālamalama.

    "ORIGINAL" e Batiste

    ʻO ke alakaʻi o nā helu āpau, ʻo Batiste shampoo e hōʻoluʻolu wale i kou lauoho, akā e hāʻawi pū i kou lauoho i makemake ʻia. Noi aku nā mea nona ka lauoho manawaleʻa iā ia - hāʻawi ka huahana i ka leo o ka lauoho i ke aʻa. Loaʻa ka mea ʻike i nā mea mālama mālama: keratin, Inca-inchi aila a me bitamina E.

    Me ka hōʻea ʻana o nā shampoos maloʻo, e hoʻomaʻamaʻa maʻalahi loa kāu lauoho. Ke ʻike nei i kou helehelena ma mua o kahi hanana hanana, lawa ia e hoʻomaha i kou lauoho. ʻO ka mea nui, ʻaʻole ia e hōʻino i ka SOS hana a pili i nā kānāwai o ka hoʻohana.

    E hoʻohana ʻoe i ka shampoos maloʻo?

    Aia nā kūlana i ke ola inā makemake koke ʻoe e hoʻonohonoho i kou lauoho, a no ka mea ʻaʻohe wai a me ka manawa.

    Eia kekahi, hiki ke hele like kahi kūlana like ma ka huakaʻi lōʻihi, ke hele pū nei ka neʻe o ka lepo i ke ʻano o ka momona a makemake wale e lūlū.

    Pehea e holo wikiwiki ai ka lauoho a nani hoʻi i kēlā mau kūlana I kēia hihia, hiki iā ʻoe ke hoʻohana i ka shampoo maloʻo. He aha kona ʻano?

    ʻO kēia kahi pulupulu kūikawā hiki ke hoʻopili i ka lauoho a i hoʻokaʻawale ai i ka lau a me ka lepo. Ma hope o ka hoʻoili ʻia ʻana o ka pauka ma luna o nā lauoho a pau, pono ʻoe e kāhiko pono i nā koena mai ka lauoho. Ma hope o kēia kaʻina hana, lilo lākou i maʻemaʻe, e loaʻa ka nui. Hoʻokumu ʻia ka hana o ka shampoo maloʻo ma luna o nā mea e pili ana i nā adsorbents - nā kūmole o ka laiki, nā māla palaoa a i ʻole ka hua oat.

    ʻAʻole kahi lōkahi maloʻo kahi mea hou ma ka mālama lauoho. ʻO ka prototype no ia he palaoa, starch a talcum powder, kahi a ko mākou mau kūpuna i hoʻohana ai i nā manawa Soviet, i ka wā ʻaʻohe wai no nā manawa lōʻihi i loko o nā hale noho a i ʻole lākou i hele ai i nā hui kūkulu i ka wā kahiko.

    Ua kū like ka kumu o ke noi - e hoʻopili pololei i ka lauoho, a laila hoʻohui me ke koena o ke koena o ke poʻo. ʻO wai ka mea e hiki ai, hoʻohana ʻia no ke kumu ʻona a ʻo ke kumu pelika pila maoli.

    Hiki iā ʻoe, ʻoiaʻiʻo, ke nānā aku i ke keena uila o ke aniani uila a, i ka hiki ʻana i ka ua, hele i waho e holoi i kou lauoho me ka wai ua.

    ʻO ka shampoo kau mua i hana ʻia i ka ʻoihana hana i hana ʻia me ka ʻili extruded, kahi o ka hoʻohana mua ʻana e wāwahi ʻia e nā lima mua e loaʻa ai ka pauma mai o lākou. I kēia manawa, hana pinepine ʻia kahi shampoo i ke ʻano o kahi aerosol i hoʻoluʻu ʻia i ka lauoho.

    He mea kūpono loa ia e hoʻohana i ia ʻano like ʻole - e hoʻopili pono ʻoe iā ia ma ka lauoho, a laila e kali iki, a kuʻi maikaʻi i ka lauoho a ninini ke koena. Hoʻopili pinepine ka shampoo, no laila ua maikaʻi ka lauoho.

    Inā ʻaʻole leʻaleʻa ke ʻano o ka shampoo, hiki ke hoʻohana ʻia e like me kahi mea kūʻai ma ke ʻano o ka PestChaser series, ʻaʻole lākou makemake i nā ʻono ʻala.

    I nā kūlana he hiki ke hoʻohana pono i kahi shampoo o kēia ʻano? Hōʻike ʻia kēia mau kūlana e ke ola ponoʻī - huli ka wai ma ka home, hele kekahi kanaka i kahi huakaʻi a hele aku paha ma kahi huakaʻi hele, i kahi maʻi lōʻihi loa o ka mea i ka haukapila, shampoo maloʻo hiki ke lilo i mea hana nui loa. Hiki ke hoʻohana 'ia inā ʻaʻohe manawa e holoi ai i kou lauoho maʻamau.

    Pehea e hoʻohana ai i ka shampoo maloʻo

    ʻO ka lauoho nani a maʻemaʻe hoʻi e haʻaheo mau nā kaikamahine. Akā, pono pinepine i mua i ka ʻoiaʻiʻo e ʻaʻohe ala e holoi ai iā lākou.

    Nui nā kumu no kēia: ka maʻi, ka neʻe ʻana, ka nele o ka wai mahana. No kēlā mau kūlana, ua hana nā mea hoʻololi i kahi mea hoʻonaninani maʻalahi - shampoo maloʻo.

    E hāpai i ka aʻa o kou lauoho, hoʻonui i ka nui, e hōʻoluʻolu iā lākou, e hāʻawi ana i ka aʻala a me ka hou.

    ʻO ke kumuhana o ka shampoo maloʻo

    ʻO kēia mea hana he hue i loko.

    Aia i loko o nā mea hoʻoikaika, ka mea e hiki ke hoʻomohu i ka sebum, e kāhea i nā mea liʻiliʻi o ka lepo. ʻO nā mea kikoʻī he maʻamau ka maʻamau o nā mea kanu: laiki, palaoa palaoa, ʻāpala, talc, cocoa.

    Ua piha pū ʻo Shampoos i nā mea ʻala ʻē aʻe i hāʻawi i ka lauoho i mea ʻala maikaʻi.

    Nā ʻōkuhi no ka hoʻohana pīpī

    E hoʻopili wale i ka huahana ma ka lauoho maloʻo, maloʻo. Lawe i kahi papa o ka shampoo, lulu ma mua o ka hoʻohana.

    E hoʻoulu mua i ka pauku ʻōpio i nā aʻa, e mālama iā lākou ma kahi mamao o 35-45 cm, a laila e hoʻoulu i ke poʻo a hāʻawi i ka shampoo ma ka lōʻihi o ka lauoho. E waiho iā ia no 5-10 mau minuke i nā mea i komo i loko o ka momona. A laila e hoʻomau me ka wehe ʻana o ka huahana. Hoʻokomo i kou lauoho me kahi kuʻekuʻe a holoi holoi me kahi kāwele.

    E nānā ʻoe i ka hopena iā ʻoe iho. Maikaʻi nā mea a pau i ka palaha ʻana. Mai hōʻino maikaʻi i ka shampoo, e like me ka lauwili o kou lauoho.

    ʻO nā waiwai hou a me nā hemahema

    E kōkua ka puna i ka hana i ka lahilahi o ka lahilahi, hoʻomaikaʻi i ke ʻano o ka lauoho, pale iā ia mai ka brittleness, mālama mālie ke mālama iā ia, hoʻoilo i ke aniani, hoʻihoʻi i kona ʻano mua, hoʻomaʻamaʻa i ke poʻo me nā huaora, ʻaʻole maloʻo ia. Hoʻonohonoho ʻo ia i ka hana a nā kelima sebaceous.

    Eia kekahi, ʻo ka hāmeʻa he format puʻupuʻu a maʻalahi maʻalahi me ʻoe ma ka huakaʻi. Eia naʻe, ʻoiai nā pōmaikaʻi āpau, ʻaʻole ʻoi ʻia ke hoʻohana shampoo. Hoʻolālā ʻia kāna hana. ʻAʻole hiki iā ia ke holoi i kona ʻili a hoʻomaʻemaʻe i nā ʻōpū make ma ke ʻano like me ka shampoo maʻamau a me ka wai.

    E hoʻopau nā momona i nā pores, e hana ana i ka dandruff a me ka neʻe ʻana o ka lauoho i ka manawa.

    ʻO ka shampoo maloʻo i ka home

    Nui nā ʻano like o nā ʻano me nā mea ʻoki a me nā hōkū. ʻOi aku ka maikaʻi me ka hoʻohui pū ʻana, no ka mea e ʻoi aku ka maikaʻi o nā hui i ke kō ʻana i ka momona. E koho i nā mea i koho ʻia:

    • ʻano keʻa mahina
    • paila kalaka
    • pēpē pēpē
    • ʻōmaika
    • oatmeal.
    • ka paakai.

    E lulu i nā mea i koho ʻia i nā māhele like. I mea e hoʻomaʻamaʻa ʻia ka shampoo, hoʻohui i kahi pua maloʻo, mint, lavender a violet paha iā ia. E uhi i ka ʻano o ka hopena a waiho ʻia i kahi wahi pōʻeleʻele i nā hebedoma he 3 i hiki ai ke ʻā ke ʻono. E ninini i ka pauku hopena ma loko o kahi pahu piha maloʻo a me ka paʻakai.

    Kahi loa ʻia ka lāʻau spray shampoo i kahi mea hou loa a he mea koho maikaʻi loa ia no ka shampoo maʻamau ma muli o kona kūpono. He maʻalahi loa ke kaʻina hana a ʻaʻole lawe i ka nui o kou manawa.

    Pehea e hoʻohana pololei ai i ka shampoo maloʻo?

    Ua lilo ka ʻoihana Pelekane o Batiste i kaulana loa i ka honua holoʻokoʻa no kāna shampoos maloʻo maikaʻi loa. Ma ke ola holoʻokoʻa, ua hoʻomohala ʻia mākou ma mua o nā mau mea lako no ka hoʻomaʻemaʻe ʻana o ka lauoho, kēlā me kēia mea i loaʻa i kāna mea hoʻohana

    ʻO ka hoʻokumu ʻana aku i kahi huahana momona like e like me ke shampoo maloʻo, ʻoiaʻiʻo hoʻi, ʻaʻole hiki ke hōʻike ʻia i ka wehe ʻana o ka makahiki i hala. Hoʻololi ʻia kēia huahana i nā ʻano like ʻole i ka hoʻopili ʻana a me ka ʻaki. ʻO ka pinepine, ʻo ka manawa o ka hoʻokumu ʻana i ka shampoo maloʻo e hoʻi mai i ka waenakonu o ke kenekulia hope, no ka mea, ʻo ia ka manawa ua hoʻokomo mua nā ipu mua o ka pauma malo a me ka pauma.

    He ʻano ʻeke o ka talcum scented, i hoʻopili ʻia i nā aʻa o ka lauoho a ua komo i ka sebum. Akā, ʻoiai, hoʻomanaʻo ka mōʻaukala i nā mea i ʻike kahiko i kēia mau ʻano. I kēlā mau lā, ua noʻonoʻo ʻia ka holoi ʻana i kēlā lā i kēia lā he mea nui loa, a laila ua kū ka nīnau e pili ana i ke ʻano o ka mālama i ka nānā ʻana o ke kaohi makana i ka lōʻihi.

    Shampoos maloʻo - kahi hoʻolālā hoʻomehana hoʻonaninani o nā wā o kēia manawa. ʻOiaʻiʻo, kūpono kēia ʻōlelo e pili ana i nā ʻōmole hou a me nā ʻano o ka shampoo maloʻo i ke ʻano o kahi pīpī.

    Inā mākou e hoʻomanaʻo i ka hoʻomaka ʻana, ua ʻike mua nā shampoos maloʻo i kahi mau mau makahiki i hala, a laila ke kumu kaulana i ka twiggy o nā 60s i komo i loko o nā hoʻolaha hoʻolaha o kēia huahana cosmetic.

    ʻOiai ka ākea nui o nā shampoos i ke ʻano o ka pīpī, ʻaʻole naʻe ʻo nā kaikamahine a pau e ʻike i nā mea huna a pau o ka hoʻohana ʻana i kēia mea hana. Ma kēiaʻatikala e kamaʻilio mākou e pili ana i nā kānāwai nui a me nā hemahema o ka noi.

    Ka poʻe liʻiliʻi ua ʻike e hiki i ka shampoo maloʻo ke lawelawe wale nō e like me ke koho maikaʻi loa no ka shampooing puʻupaʻa, akā, he ʻano ʻano me ke ʻano kōkua.

    No laila, me ke kōkua o ka shampoo maloʻo, ʻōpala a me nā lauoho loloa e hiki i ke kāhiko ulu ke kiʻi aku a loaʻa i kahi hele maikaʻi.

    I kēiaʻatikala, e noʻonoʻo mākou i nā koho ʻelua no nā lauoho, kahi mea i hoʻāʻo ʻia e ʻike ʻia nā mea hoʻonaninani wahine nani, hiki ke hana ʻia i loko o nā minuke wale nō me ka hoʻohana ʻana i nā shampoos no Batiste.

    Ua ʻike ʻia ma hoʻokahi haneli o ke kenekulia e pili ana i ka hopena o nā aromas ma ke ʻano a me ke kani kino. ʻO ka hana maʻalahi i nā mea ʻala o nā pua a me nā mea kanu ua pālahalaha loa i nā hana hoʻomana a me kahi kaiāulu esoteric.

    ʻAʻole liuliu, ua mahalo ʻia ka hopena o nā ʻono ma ka ʻāina noʻonoʻo, ʻaʻole nō ia no ka mea nui nā hale kūʻai he nui no ka ʻena ʻana i kā lākou hana ponoʻī, no ka mea, e like me kāu e ʻike nei, ka hoʻomaha ʻana o ka momona o nā pōʻai mua, hoʻomaikaʻi i ka ʻoluʻolu a hoʻonui i ka momona. Hoʻonui nui kēia i ke kūʻai aku ʻaʻole i ka berena wale nō, akā ʻo nā huahana a pau i hōʻike ʻia ma ka hale kūʻai.

    Nā kīnohi Aroma, nā mea ʻala no ka home, no nā pale me nā lole a, ma ka hopena, ʻaila no nā kāne a me nā wahine - i kēia mau mea, me ke kānalua ʻole, e hoʻolālā ʻia e hōʻuluʻulu i ka manaʻo, nā manaʻo a me nā hui ʻana, i hoʻopilikia maikaʻi i ko mākou ʻano.

    ʻO Batiste ke alakaʻi nui i nā shampoos maloʻo no nā makahiki he nui. Akā he nui wale ka poʻe e noʻonoʻo nei i ka mea i kaulana ai i kona kaulana honua.

    ʻOiaʻiʻo, kahi kūpono ke kumu hoʻomaʻemaʻe hoʻomaʻamaʻa o kēia mau kālā, ka mea i kōkua i ka hiki ʻana i ka hoʻokūkū ma nā ʻano he nui. A nā ʻelele o ka hōʻailona, ​​ʻoiai, ʻaʻole e hūnā i nā mea huna o kā lākou ʻenehana.

    ʻO kekahi o ia ka hoʻohana ʻana i ka māno lae mea i ke kumu o ka huahana, ʻaʻole ka talc, e like me nā huahana like ʻole. E hoʻāʻo mākou e hoʻomaopopo i ka ʻokoʻa ma waena o kēia mau mea.

    ʻO ka laina o nā shampoos Baptiste maloʻo hou o ia - ʻo kēia mau huahana kiʻekiʻe me ke ʻano like pū me kahi ʻano like ʻole a me nā ʻano manuahi bewitching. Hoʻolālā kūikawā ʻia kēia ʻano o ka shampoos maloʻo no ka hoʻomaʻemaʻe koke ʻana o ka lauoho a hāʻawi iā lākou i kahi ʻano ʻono.

    Hoʻomau no nā lā kauwela mahana i ke kūlanakauhale, no ka hoʻomaha hoʻomaha lōʻihi i kekahi kahakai mālamalama, ua hana ka Pelekānia inoa ʻo Batiste i kahi shampoo maloʻo me ka momona fruity "Tropical".

    Shampoo Batiste Tropical - kahi laʻa o nā hua exotic a me ka lā e ʻohi ana i ka lā i kou lauoho! Kuhi ʻia kēia huahana no ka hoʻomaʻemaʻe e hoʻomaʻemaʻe pono ana i ka lauoho mai ka sheen sheen a me nā lepo maoli.

    E hālāwai me ka lā wela me ka manaʻo o ka wai hohonu a me ke kahakai exotic!

    ʻO kahi maʻa ʻokoʻa a me ka hou o kahi ʻano maʻamau.

    No kēlā me kēia kanaka maʻalahi, no ka hoʻokahi wale nō, ka inoa kaulana loa o nā shampoos maloʻo i ka honua, ua hana ʻo Batiste i kahi mea hana ponoʻī - Batiste Original.

    ʻO ka inoa kaulana o ka honua nei i nā shampoos lauoho maloʻo ʻo Batiste leʻaleʻa i kāna mau mea kōkua ʻaʻole wale me ka hiki ke hoʻomaʻemaʻe maikaʻi loa o kāna mau huahana, akā me nā mea hoʻonaninani. ʻO kekahi o nā mālamalama hanohano o ka Revitalize line ʻo Batiste Cherry shampoo maloʻo.

    Ua hana kūikawā nei kēia huahana kaulana no nā mea aloha i ka leʻaleʻa pāʻani a me ka wahine wahine. Hoʻokomo ʻia ka shampoo me ka momona Batiste cherry i kou lauoho me ka leʻaleʻa, a me ka leʻaleʻa berry makemake āu e makemake hou e hoʻoiho hou i ka manawa hou!

    Thin a alluring, pāʻani a a me nā wahine - he shampoo maloʻo kēia me ka pua pua o Batiste blush. ʻO ka kapa kuhi Shampoo Batiste e hōʻike i kou hoihoi a hāʻawi i ke kiʻi i kahi kiʻi kūʻokoʻa. Holo me ka lauoho kaumaha, lauoho koʻikoʻi! ʻO ka lepū Batiste e hoʻopakele iā lākou mai ka haumia kūlohelohe, hoʻopiha iā lākou me ka ikaika a me kahi mea hoʻowalewale wīwī.

    E hoʻohana i ka wai hoʻomaʻemaʻe a holoi wai e holoi i kou lauoho? Batiste me nā shampoos maloʻo - ʻaʻole pono kēia! Hōʻike ʻia ka hōʻiliʻili inoa o ka honua honua nei i nā huahana kūlohelohe he nui e hiki ke hoʻomaʻemaʻe i ka lauoho mai ka sebum a me nā lepo maoli i kekahi mau minuke. Ke waiho wale nei ia e koho i kahi shampoo kūpono mai kahi laulā o Batiste.

    I loko o kahi ākea hōʻano shampoos maloʻo no ka lauoho Batiste he mea hana e hiki ai i ka lauoho ke hoʻomālamalama i ke anilā. ʻO kēia ka ikaika ʻo Batiste & kukuiʻala - kukuiwili, ikaika a maʻemaʻe i ka lauoho i hoʻokahi huahana!

    ʻOi paha no ka poʻe e loaʻa ana ka lauoho o kēlā me kēia lā i nā hopena maikaʻi o ke kaiapuni, ua hana hou ʻia kahi hōʻola hou o Batiste i nā shampoos. Nourish he ʻano o nā shampoos maloʻo i hoʻolālā ʻia e hoʻōla maoli a hoʻomoʻa i ka lauoho maloʻo a ʻānai ʻia.

    Me nā huahana ʻē aʻe o ka inoa kaulana ʻo Batiste, pono shampoo Batiste xxl ka mea i kūpono. ʻOiaʻiʻo kāu makemake! ʻO nā manaʻo āpau o nā wahine ʻEulopa e moeʻuhane, nona ka lauoho i nele i ka nui.
    ua hiki!

    A hoʻoluhi i kahi huluhulu pāpale me ka ʻole o ka nui? A hoʻolōʻihi i kou lauoho i lalo i nā hola? ʻOu paha no ʻoe, ʻo ka mea kaulana kaulana o shampoos Batiste i hana i ka ʻōmike Oomph, e hiki ke maʻalahi i kēia mau mea hikiʻole.

    ʻO kahi shampoo maloʻo Batiste no ka lauoho lauoho he huahana kū hoʻokahi i hoʻolālā ʻia no nā brunettes nani. ʻO ka shampoo ka Batiste Dark kahi i ka hoʻomaʻemaʻe hoʻomaʻemaʻe maʻamau o ka shampoo Batiste kumu, i hoʻololi ʻia no ka lauoho ʻeleʻele. Loaʻa ka mea huna o ka hāmeʻa ma nā liʻiliʻi liʻiliʻi e hana i nā hana i hoʻokahi manawa.

    ʻO ka paila o ka kaao moʻo i ka aniani ka shampoo light a me ka blonde i hoʻolālā ʻia no nā blondes. ʻO kona palapala ʻokoʻa kū hoʻokahi i nā ʻāpana saturated melemele puaʻa.

    I ka laulā nui o ka hōʻailona Batiste, hiki i nā kaikamahine āpau ke loaʻa kahi huahana e kūpono iā ia. Ua hōʻike ʻia kēia ʻōlelo ma kekahi o nā laina kaulana loa - ka Hint o ka mana shampoo kala.

    ʻO nā shampoos lauoho maloʻo Batiste i maʻalahi ke hoʻohana. Akā, e like me nā huahana pālolo ʻē aʻe, pono e hoʻohana pololei ʻia. I kēia ʻatikala, hāʻawi mākou i nā ʻōlelo aʻoaʻo e pili ana i ka hoʻohana ʻana o Batiste shampoo.

    Shampoo maloʻo no ka lauoho Batiste (Batiste) ke alakaʻi pololei i waena o nā ala no ka hoʻomaʻemaʻe kino. A eia ka hihia me kaʻole o ka uku kālā no ka maikaʻi kūpono!

    Ua lilo ʻo Shampoo Batiste i lilo i mea maikaʻi loa i nā koho ʻoi "Kaʻi pale no ka lauoho" a me "Mālama no ka lauoho lauoho" e like me ka nui o ka lehulehu e pili ana i ka nani o Kosmetista.ru

    Kuhi mua ʻia ka shampoo no ka hoʻomaʻemaʻe hoʻomaʻemaʻe ʻana i nā aʻa lauoho mai ka momona a me ka sebum. E hoʻomaʻemaʻe ʻo ia i kou lauoho inā pono maoli nō ia.

    ʻO nā haneli o nā loiloi maikaʻi a me nā makana o nā makasini kaulana kaulana e hōʻoia i ka kiʻekiʻe nui o nā huahana Batiste.

    Ua lilo ʻo Batiste Medium i mea lanakila ma ka Allure Best of Beauty Russia 2015

    ʻO kahi shampoo ka mea hōʻeuʻeu kupaianaha no nā poʻe mālama lauoho i hoʻohuli i ka hana maʻamau o kēlā me kēia kaikamahine.

    ʻO Batiste maloʻo shampoo shampoo kahi mea hōʻoia i ke hoʻihoʻi hou i ka momona a me ka hoʻomohala o kou lauoho.

    ʻO ka hoʻopiʻi a me ka ʻoluʻolu o ka Shampoo Hoʻopau

    Hoʻokumu pono ʻia ka shampoo maloʻo maʻalahi a maʻalahi hoʻi no ka poʻe e ʻike iā lākou iho i kahi kūlana majeure. Ma kahi huakaʻi, kahi huakaʻi hele a maʻalahi paha, i nā kūlana o ke koi ʻana o ka manawa, hiki i kēia hāmeʻa ke waiho i kāu lauoho i ke kauoha i nā minuke. I ke kūlike i ka pololei, ʻo ke kaʻina holoʻokoʻa a pau mai 10 a 20 mau minuke, e like me ka lōʻihi a me ke kūlike o ka lauoho.

    ʻO ka shampoo maʻemaʻe kahi hui i loko o ke ʻano o talc, kahi e loaʻa ai nā mea momona i momona a me nā meaʻono. ʻOi maʻa o ka palaoa a me ka palaoa lae hoʻohuihui maikaʻi i ka sebum, a ʻo ka mea ala ʻala e hāʻawi i ka lauoho i mea ʻala maikaʻi ʻole ma mua o kahi mea hoʻokau.

    A inā hoʻopiʻi ka shampoo maloʻo me ka momona i ka momona, a laila, pōʻino, ʻaʻole mana ka lako i mua o ka lepo, lepo kahi e kau ana i ka lauoho a me nā koena o nā huahana waiwai. Hiki i ka shampoo maloʻo ke hāʻawi makū i ka hou o ka lauoho, me ka hoʻomaʻemaʻe i kona kāʻei. ʻO ia ke kumu a ke hoʻohana ʻia, hiki iā ʻoe ke hōʻole i nā mousses a me nā kiʻi. Akā naʻe, ʻaʻole hiki ke loli maoli ka huahana.

    ʻO kēia hemahema o kahi shampoo maloʻo ka hōʻike pihaʻana i ka pena, kahi i hōʻuluʻulu ka nui o ka sebum. Ke kāpae wale nei i ka kaila o waho o ka momona, paʻa nā pores o ke poʻo, kahi i hiki ai ke hoʻonāukiuki i ka ulu ʻana o ka lauoho a paʻakikī. Eia kekahi, ʻo ka sebum kahi mea kūpono kūpono no ka hoʻopiʻi ʻana i nā microorganism e hiki ai i nā pilikia dermatological.

    ʻO kekahi mea minus he nui - me ka hoʻohana maʻamau o ka shampoo maloʻo, hiki mai paha ka dandruff, a e lilo ka lauoho a maloʻo.

    ʻO ka ʻaoʻao ʻokoʻa o ka panacea cosmetic - e hui pū me ka momona, talcum pauka maoli e hūnā i ka lepo a me nā mea momona mai ke ʻano o ka lauoho a mai ke alo aku o ke poʻo.

    Me ka hopena mau ka hoʻōla mau loa, hiki ke hoʻopau ʻia ka ʻokiʻoki lauoho, e alakaʻi ana i ka nalowale o ke aniani a me kahi ʻāpana ma ka lōʻihi o ka lauoho. ʻO ia ke kumu e hoʻohana ai nā mea nona ka lauoho palalupalu a palupalu i ka shampoo maloʻo me ka mālama akahele ʻole i ke koi ʻana i ke kūlana.

    Eia kekahi, hiki keʻikeʻia ka shampoo maloʻo ma ka lauoho. Pono e hoʻoneʻe maikaʻi ʻia nā talc me ka pale me nā niho kūleʻa. Inā ʻaʻole, hiki i nā lauoho keʻokeʻo o ke one ke kahakaha ka hoʻopunipuni i nā puʻupuʻu, e hana ana i ka ʻāwīwīwīwīwīwīwī.

    I ka hopena, pono ke hoʻomaopopo i ka shampoo maloʻo he mea hana pono ʻole ia no ka huakaʻi a me ka mālama manawa. Hana ia i kāna hana ma ke kāwili ʻana i nā maikaʻi superfluous o nā huahana styling. Akā, e like me nā mea maikaʻi a pau, ʻaʻole kūpono ia no ka hoʻohana ʻana i kēlā me kēia lā, a ʻaʻole hiki ke lilo i kahi mea pono e pono ai no nā kaʻina wai.

    Hana i nā curls curvy

    Inā makemake ʻoe e hana i ka illusion o ka makani ma kou lauoho, a laila pono ke shampoo maloʻo e kōkua i ke hoʻohālikelike ʻana i kahi hopena, mālama, nā curl nani.

    E hoʻowalewale i ka lauoho me ka hao curling, ʻae maikaʻi, e hāʻawi i ka liʻiliʻi o ka huahana ma luna o ka lauoho a hoʻōho mālie me kou mau manamana lima. Hoʻopili i ka shampoo maloʻi i ka paleʻana i kou lauoho, hoʻokaʻawale i kēlā me kēia curl i loko o ka nalu, a ma muli o kāna ʻano, pono ke ʻano o ka lauoho.

    I ka hopena, e kiʻi ʻoe i kahi kūlohelohe a kūlohelohe, me he mea lā ʻaʻole ʻoe i hoʻāʻo ʻē.

    Hoʻoikaika bang

    E like me kā mākou i ʻike ai, maikaʻi ka shampoo maloʻo inā pono ka lōlō, no laila, inā pau ka hemahema i ko lākou helehelena a ʻaʻohe manawa e hiki ai ke hele i ka mea hana lauoho, lawe ʻoe i kēia mea no ʻoe iho. E hoʻopili i kahi wahi liʻiliʻi o nā huahana i ke aʻa a me kahi liʻiliʻi i nā kaula kuʻi i pili i ka lae. No laila ke ala iki ka bangs a ʻaʻole e hele i nā maka.

    Hoʻoponopono maikaʻi lauoho

    Inā ʻaʻole ʻōmaʻomaʻo a lahilahi ka lauoho, no ka hiki ʻole ke hoʻopili aku i kahi ʻoihana elastic, a ʻo kahi kākohu like ʻole he hana hiki ʻole ke hana, e nui iki ka lauoho o ka shampoo maloʻo ma mua o ka hana me ia.

    Hāʻawi i ia i ka rigidity pono i kēlā me kēia lauoho a, ʻaʻole e like me nā varnishes a me nā mousses, ʻaʻole ia e hoʻokumu i ka hopena o ka lauoho lepo. Ma hope o kēlā me kēia hana maʻalahi, hiki iā ʻoe ke kūkulu i ka liʻiliʻi o ka hale kiaʻi o Babel ma kou poʻo.

    Pūnaewele Kiʻi: Loaʻa ʻia nā kiʻi kiʻi pono

    ʻO ka ʻikepili holoʻokoʻa e pili ana i nā shampoos maloʻo, pehea e hoʻohana ai i ka shampoo maloʻo: mālama lauoho.

    I kēia manawa ʻaʻole pono ʻoe e hāʻawi i kahi hanana nui no ka mea ʻaʻohe ka manawa e hoʻonoho ai i kou poʻo. Hiki iā ʻoe ke hoʻomaha i kou lauoho a hoʻohui i ke kaila ʻana i ka leo minuke i kekahi mau minuke me ka shampoos maloʻo.

    Ua hoʻopoina nā mea hou i nā mea kahiko. A wehe nui loa kahi shampoo. ʻO nā ala e kau i kou lauoho i ke alualu wikiwiki a me ka hoʻoikaika ʻole e kūpono mau.

    ʻO nā huahana me ke kōkua o nā mea i hala i ka wā i hoʻāʻo lākou e mālama i ko lākou lauoho i kēia manawa aia i kēlā me kēia hale: palaoa, talc, starch, bran. ʻO ke kaila maloʻo, maloʻo ka henna kekahi kūpuna o nā shampoos maloʻo.

    Holoi holoi

    Hoʻomaʻemae nā huahana maloʻo i ka lauoho a me ke oho me ka wai ʻole, e kāʻei i ka holoi lauoho lauoho. Akā e hana wale kēia i nā kūlana pōpilikia. I ka ʻike o ka hana pono, ʻo kēia ʻano, ʻoi loa ma mua o ka hoʻohana ʻana i nā shampoos wai maʻamau, no ka mea, ʻaʻole ia e hoʻokaʻawale i ka lepo.

    Me ka hoʻohana pinepine ʻana a me ka hoʻohana mau ʻana i ka shampoos maloʻo, ka momona a me nā lepo lepo e hōʻiliʻili ana i ke poʻo a me ka lauoho, hiki iā ia ke hōʻuluʻulu, hina, keleawe a hiki hoʻi i ka hoʻopau ʻana o ka lauoho. ʻAʻole pōʻino, inā e hahai ʻoe i ke ana: e hiki ke ola i ka shampoo i ke ola ʻana i loko o nā kūlana like ʻole.

    Wā lākou

    ʻEkolu mau hua o ka shampoos maloʻo: ma ke ʻano o ka pau a me ka aerosol. ʻO ke kumu a me nā hana nui o kēlā me kēia shampoos e hoʻomoʻa i ka sebum (nā mea huna gland sebaceous) a me ka pulu.

    ʻO ka ʻokoʻa o ka ʻano o nā shampoos e hoʻohana wale ia.A maʻalahi nā huahana Aerosol e hoʻohana ma ke ala, a kūpono nā mea paukika no ka hoʻohana ʻana i ka home, no ka mea, makemake lākou i kekahi manawa iki i ka wā i noi ʻia.

    Kūkulu ʻia kēlā mau shampo e pili ana i ka adsorbent: hoʻokeʻokeʻo keʻokeʻo, ʻili i ka palaoa, kaʻa, ka laiki, a me nā mea like. ʻAʻole hoʻomaʻemaʻe wale ka shampoo hoʻomaʻemaʻe, akā hoʻohui pū kekahi i nā lōwili i kou huluhulu.

    ʻO ka shampoo lauoho maloʻo - kahi loiloi hōʻikeʻike o nā hopena maikaʻi loa me nā loiloi

    Manaʻo ʻia ka shampoo i ka mea hou i waena o nā mea hiki no ka mālama lauoho. I kaʻoiaʻiʻo, ua kiʻi ʻia i ka wā lōʻihi, akā, ʻaʻole i ʻae ka hoʻohaʻahaʻa haʻahaʻa i kēia hāmeʻa e loaʻa i kahi kūpono i ka mākeke o nā huahana o nā lauoho. E kamaʻilio kēia ʻatikala e pili ana i nā hiʻohiʻona, nā pono, nā hoʻohana a me nā ʻano punahele o nā shampoos maloʻo.

    E nānā pū i kā mākou loiloi o nā shampoos maikaʻi loa no ka lauoho maloʻo a me ka ʻaila.

    He aha ka shampoo maloʻo?

    ʻO ka shampoo lauoho holoi ka huahana poli e hiki ai iā ʻoe ke hoʻomaʻemaʻe i ka lauoho o ka lau a me ka lepo me ka hoʻohana ʻole ʻia ka wai.

    He nui nā pono o ka mea hana:

    • Hiki iā ʻoe e hoʻokō i ka hoʻomaʻemaʻe o ke lauoho a me ka nui,
    • Hoʻohana ia ka huahana no ka hoʻohana ma nā kūlana hiki ʻole ke loaʻa ʻole ka wai. Lawe pinepine ʻia nā shampoos maloʻo me ʻoe ma nā huakaʻi lōʻihi, ma ka hoʻomaha a i ka hale hoʻomaha paha,
    • Inā ʻoe e hoʻohana i ka shampoo maloʻo ma ka liʻiliʻi, ʻaʻole ia e hoʻopilikia i ka lauoho.
    • Maikaʻi maikaʻi nā shampoos me nā momona momona. Hoʻopāʻokoʻa ka pauka maloʻo i ka momona mai ka lauoho, a maʻalahi maʻalahi ka lepo a pau i ka wā e hoʻoulu ai i ke koena o ka huahana.

    Ma mua, ua hoʻohana pinepine ʻia kēia mea hana ma muli o ke ʻano kiʻekiʻe. Ua ʻae ka hoʻolālā ʻana i ka ʻenehana e hoʻomaikaʻi i ke ʻano o ka shampoo maloʻo a ʻoi aku ka maikaʻi o ka lāʻau lapaʻau. Loaʻa i nā shampoos maloʻo nā mea kūikawā i kapa ʻia ʻo adsorbents (extract o oats, rice a palaoa paha). Kōkua lākou i ka hoʻomaʻemaʻe i ka maikaʻi o ka lauoho a hāʻawi i ka lilima o ka lauoho.

    ʻO ka hoʻonohonohoʻana o nā shampoos maloʻo o ka hana hou i kēia mau haʻawina:

    • Nā Adsorbents (nā hua liʻiliʻi o ka laiki, ʻoki i ka palaoa), e loaʻa ana i ka wikiwiki o ka momona o ka momona a me ka lepo mai ka lauoho.
    • Nā mea ʻala a me nā mea ʻala e hāʻawi ai i ka lauoho he ʻono maikaʻi.
    • ʻO ka pālolo kila e hoʻolako i ka lauoho i kahi mālamalama olakino a me ka nui.

    ʻO ka hana ʻenehana ʻana i nā shampoos maloʻo ka mea i koho mua ʻia e nā ʻili kai, me ka papa ʻia i ka pauka ma mua o ka noi ʻana i ka lauoho. I kēia manawa nā huahana huahana i hana wale ʻia ma ke ʻano o nā wai a i ʻole nā ​​aerosol. ʻOluʻolu, e ʻoi aku ka maikaʻi o ka lauoho ma luna o ka lauoho. ʻO nā huahana hoʻomaʻemaʻe lauoho hou nā kala i loaʻa kahi mea momona.

    Kauka Shampoo maloʻo

    Hāʻawi ka Syoss Dry Shampoo i ka momona i kou lauoho me ka hoʻohana ʻole ʻana i ka wai. ʻAʻole waiho i ka huahana i nā hōʻailona ma ka lauoho ma hope o ka hoʻopili ʻana.

    • Hele mai ʻo Syoss Dry Shampoo i kahi kiʻi paʻi,
    • Ua hoʻokomo aku ʻo Spray i ka ʻili holoʻokoʻa o ka lauoho.
    • Hoʻokuʻu ʻia nā koena o ka huahana me kahi hairdryer a i kāwele paha,
    • Hoʻopau ka Shampoo i ka lauoho lahilahi.

    Shampoo hoʻomaʻemaʻe maloʻo

    ʻO Batiste maloʻo shampoo kahi ala maikaʻi loa e hoʻomaʻemaʻe i ka lauoho me ka wai ʻole. Hāʻawi kēia shampoo i ka lauoho i hoʻonui nui loa a me kahi ʻono maikaʻi, maʻemaʻe ia.

    Mahalo i kahi ʻano pilikino kūikawā, nā ʻāpana o ka shampoo maloʻo e komo i ka lauoho, hoʻopili i ka lepo a me ka grease, hōʻoluʻolu a hoʻomaʻemaʻe i ka lauoho.

    Hāʻawi ʻia ka mea hana ma ka maʻalahi o ka hoʻohana a me ka pono iā ʻoe ke kipa aku ʻoe i ka hale hana leʻaleʻa a i kou hoʻomaha ʻana ma ke ʻano.

    Shampoo hoʻomaʻemaʻe maloʻo - Hua huahana lanakila. Hiki ke hoʻohanaʻia no nā ʻano like ʻole o ka lauoho. Hoʻoikaika ʻia ka hana o ka hāmeʻa ma ka ʻōlelo aʻe:

    • ʻO ka lauoho ma hope o ka noi ʻana o ka shampoo maloʻo Batiste e lilo i palupalu a maʻemaʻe, ʻono loa.
    • Hoʻopau i nā lau aila ʻole me ka hoʻohana ʻole o ka wai.Mahalo i kēia taputapu, loli a me ka lauoho lahilahi.
    • He kūpono no nā lauoho o kēlā me kēia ʻano,
    • ʻO ka shampoo maʻemaʻe kahi mea kūpono no nā poʻe ikaika a hilinaʻi.

    ʻO Batiste kahi mea hana kūpono no nā poʻe ikaika e makemake nani e nānā i nā manawa a pau. Ke hoʻohana nei i ka shampoo maloʻo o kēia hōʻailona, ​​hiki iā ʻoe ke hoʻopau koke i ka pehu palau maikaʻiʻole kokoke i nā aʻa o ka lauoho. E hiki mai i kēia mea kōkua kāu kōkua i nā ʻoihana penei:

    • A lawa ʻoe i ka manawa e holoi i kou lauoho me ka shampoo maʻamau me ka wai,
    • Inā alakaʻi ʻoe i kahi ola hana, hoʻomaʻamaʻa maʻamau.

    Ma hope o ka hoʻopili ʻana i ka pauma maloʻo i ka lauoho, hoʻopili ʻia ka lepo, ka lepo a me ka grease, a ma muli o kēia, hoʻomaʻemaʻe maikaʻi ʻia ka lauoho.

    Dove Shampoo paʻa

    ʻO ka Dove dry shampoo kahi mea hana pono no ka hoʻomaʻemaʻe lauoho wikiwiki. Hiki ke hoʻohanaʻia no nā lauoho maloʻo a maloʻo ʻē aʻe. Loaʻa i ke ʻano o ka pīpī a hāpau i ka hoʻopau wikiwiki ʻana o ka aila kukui mai ka lauoho.

    Hoʻokomo ʻia ka Shampoo i ka lauoho ma ka lōʻihi o ke lima, ua hoʻopili ʻia me ka pai. E hoʻohana pono i kēia mea hana pono ma mua o 1 manawa i hoʻokahi pule. ʻO ke kumukūʻai o shampoo e ʻae ʻia no nā poʻe kūʻai me ka uku kālā kālā. Hoʻomaopopo ʻia no ka hoʻohana ʻana i nā kūlana kūwaho a kali ʻole.

    ʻAʻole hoʻoheheʻe ka dry Dove shampoo i ka hōʻino nui o ka lauoho.

    ʻO kahi shampoo maloʻo Oriflame

    ʻO kahi shampoo maloʻo Oriflame hōʻike ʻia i loko o nā papa inoa o nā ʻoihana ma nā ʻano like ʻole:

    • Hōʻike kaulike. ʻO kēia ʻano shampoo e ʻae iā ʻoe e hoʻomaʻemaʻe i ka lauoho wale nō, akā, ʻo ke poʻo. ʻO ka hopena ma hope o ka hoʻohana ʻana i ka huahana e lōʻihi no 72 mau hola. ʻO ke kumu o kēia shampoo he 200 mau rubles,
    • Mākuhi helu nui. Hoʻolālā ʻia kēia hiʻona o ka shampoo maloʻo mai Oriflame no nā wahine a me nā kaikamahine me ka lauoho lauoho. Hāʻawi lākou i ka lauoho i ka nui ʻoi aku ka lōʻihi, kahi mea e lōʻihi i ka lōʻihi (e pili ana i kahi lā). ʻO kēlā mau shampoo i ka pae o 250-280 rubles,
    • Nā mākeke - Ka nani a me ka ikaika. Pono kēia shampoo maloʻo no ka lauoho maloʻo a ola. E hoʻihoʻi hou i ka ikaika maoli o ka lauoho, hana ia i mea nani, maʻemaʻe a me ka voluminous. ʻO ke kumu o kēia huahana e like me 240 ka rubles.

    Hiki iā ʻoe ke kuai i kekahi o nā papa inoa inoa shampoo i papa inoa ʻia ma nā ʻano like ʻole. ʻO ke koho kūpono e kūʻai aku mai kahi katalike ma o ka mea kūkā pilikino. Hiki iā ʻoe ke waiho i kahi kauoha no ka kālā ma ke kelepona ma ka kāhea ʻana i ka kikowaena kolepa ʻo Oriflame.