Hana me ka lauoho

Mālamalama ka lauoho i ka home

ʻO ka hulu kukui he hana hoʻohana ia e hāʻawi ʻia i nā lako nani o kēia mau lā. Eia naʻe, hiki i ka peʻe ke hōʻeha maikaʻi i nā curls, make lākou a pale a ola ʻole. No ka mālama ʻana i ka nani o ka lauoho, e kōkua nā mea hoʻomaʻamaʻeu o ka lāhui, i maʻalahi iā ʻoe e hoʻomākaukau iā ʻoe iho. No laila, pehea e hoʻomālamalama ai i ka lauoho me ka ʻole he hōʻeha i ko lākou olakino?

Nui ka manaʻo e hoʻomālamalama i ka lauoho, ʻo ka mea nui ka hana ʻana me ka ʻole e hōʻino i ka lauoho

Nā ʻano o nā kaʻina hana māmā no ka brown brown a me nā ʻulaʻula ʻē aʻe

I kēia mau lā, i nā salons nani, ke koho nui ʻia o nā ʻano hana like ʻole no ka hoʻomaʻemaʻe ʻana i nā lauoho. I waena o nā mea kaulana loa:

  • Pāleʻa pālahalaha - ʻo ka ʻenehana o nā pale māmā e nui mau kaila ma mua o ke kani mua.
  • ʻO ka hoʻopiha piha ʻana i ka polikini ka hoʻopau piha ʻana o ka pigment lauoho e hana i kahi kinipona keʻokeʻo radical.
  • Kūkākūkā - ke kāwele i nā kūlima i mea e hāʻawi ai iā lākou i kahi pale māmā.
  • Ke kala ʻana - ka ʻenehana o ka hoʻokaʻawale i nā kūloko i kēlā me kēia aniani i mea e hana ai i ka waiho maoli maoli.
  • ʻO Ombre kahi ʻano hana lima e hoʻomālamu ai i ke kūleʻa o ka polū mai ka aʻa kukui a me nā ʻōlelo māmā.

Hiki i nā kaʻina hana ke hōʻino nui i ka hoʻolālā o ka lauoho, no ka mea, ʻo nā waila i hoʻohana ʻia e hoʻomālamalama ʻia. ʻO nā ala kuei e hoʻohana ʻia i nā hihia wale nō ia e pono ai e hoʻololi ka hoʻololi i ka kala.

ʻO nā ala ʻoluʻolu ʻē aʻe no ka hoʻomaʻemaʻe ʻana i nā curl e kau pū ana i nā masks a me nā hoʻonā e pili ana i nā mea kūlohelohe. Me ke kōkua o kēlā mau mea maʻalahi, hiki iā ʻoe ke hana i ke kiʻi i makemake ʻia iā ʻoe iho ma ka home.

4 hana kūpono a wikiwiki i ka wehewehe ʻana o nā curl ma ka home

  1. Kūleʻa hoʻomākaukau. Ma mua o ke kaʻina hana, ʻaʻole ia e ʻōlelo i ka hoʻohana ʻana i nā shampoos a me nā masks i hoʻolālā ʻia e mālama pono i ka kala, a me nā ʻano like ʻole i hoʻoponopono ʻia.
  2. ʻO ka hoʻomākaukau ʻana no ka hana ʻālamalama. ʻAʻole hiki ke hoʻohui ʻia nā mea pono no ka mākeke i loko o kahi kīʻaha keleawe, no ka mea hiki i kēia ke alakaʻi i ka oxidation o ka hui.
  3. Kōkuhi noi. Pono e hoʻohālikelike ʻia ka hoʻonohonoho ʻana me ke koena o ka lōʻihi o nā kaula. Hoʻolaha ʻia ke kaʻina e lawe ʻia me nā pale lima e pale i ka hōʻeha i ka ʻili.
  4. ʻO ka hoʻopau makaʻi. Pono e holoi ʻia nā ʻano kala me kahi shampoo e pili ana i nā mea kūlohelohe. Ma hope o kēlā, hiki ke holoi ʻia nā curl me ka wai lemon e hoʻoponopono i ka hopena.

ʻO ka hopena o ka lahilahi no nā kukuna e hoʻomaʻemaʻe ana i ka lauoho o ka lauoho

Ma mua o ke koho ʻana i ka ʻaihue bleaching kūpono, he mea nui e hoʻomanaʻo ʻo ka lauoho keʻokeʻo he paʻakikī loa ka hoʻonaninani ma kona iho.

ʻO nā mea nona ka ʻeleʻele a me ka ʻulaʻula e pono e huli i nā poʻe loea e kōkua i ka hoʻokumu ʻana i ke kiʻi i makemake ʻia. Akā ʻoi aku ka maikaʻi o nā blondes a me nā mea nona nā lauoho ʻona, no ka mea, hiki i nā manamana māmā ke hāʻawi ʻia i ka pale pono me ke kōkua o nā huahana maʻalahi. No laila, pehea e hoʻomaʻemaʻe i ka lauoho me ka hoʻoponopono ʻana o ka lāhui me ka hōʻeha ʻole i ka hoʻolālā o ka lauoho?

ʻO ka holoi ʻana me ka wai lemon me ka ala nui loa ka hoʻomaʻamaʻa ʻana i nā curl. Hoʻomaka ka Citric acid i ka melanin (ʻo ke ʻano kūlohelohe o ka lauoho), e hoʻopau ana iā ia.

Pono e mālama pono i ka hoʻohana ʻana o ka citric acid

He kūpono kēia ala hoʻomālamalama i nā blondes a me nā wahine ʻulaʻula pale. Ma hope o kekahi mau pule, e loaʻa ke kaila ʻulaʻula i kahi kaila brown light, a lilo nā curl brown e lilo i nā māmā māmā. I mea e hoʻomaʻemaʻe maikaʻi i ka lauoho a ʻaʻole i hōʻino i ko lākou olakino, e kāwili hou i ka wai lemon lemon (200 ml) a me ka wai (50 ml).A laila e hoʻopili i ka hopena i nā kūlima, a ma hope o hoʻokahi hola e holoi i ka hoʻopiha ʻana. No ka hoʻokō ʻana i ka hopena ikaika, paipai ʻia e maloʻo i kou lauoho i ka lā. ʻO nā mea i loaʻa i ka wai lemon, ma lalo o ka mana o nā wela kiʻekiʻe, luku koke i ka melanin.

ʻO ka holoi ʻana me kahi hopena lemon he mea kūpono no nā mea nona nā lauoho ʻulaʻula. Eia nō naʻe, no nā curl maloʻo, ʻaʻole kūpono kēia ʻano ʻo ka wehewehe ʻana.

Ma hope o ka hoʻopili ʻana i nā hoʻonā lemona, hiki mai nā kinikini a me nā peeling.

ʻO ka keʻokeʻo māmā me ka hōʻeha ʻole hiki ke hoʻopau ʻia me ka decoction o chamomile. Ke hoʻohana pinepine nei i ia mea hana, hiki iā ʻoe ke hāʻawi i nā curl i kahi hue gula, hoʻoilo lākou iā lākou i nā ʻalihi. E hoʻomākaukau i ka ʻuala, e ninini i 4 tbsp. chamomile maloʻo maloʻo me ka wai e hoʻolapalapa ai (400 ml). Ma hope o kēlā me ka holoi, holoi i nā ʻaluna me kahi decoction.

ʻO ka meli he kumu o ka nani a me ke olakino no ka lauoho. Aia i ia mau mea kūpono (huaora C, B, E, K, carotene a me ka glucose), e hoʻihoʻi i ke ʻano o nā curl, hana iā lākou ka nani a me nā elastic. Eia kekahi, me ke kōkua o kahi mask meli, hiki iā ʻoe ke hōʻoli i ka lauoho me ka hōʻeha ʻole i ko lākou olakino. ʻO ka hui pūʻana o ka meli ka hydrogen peroxide, ka mea e hoʻopau ai i ka melanin. No ka hoʻomākaukau ʻana i ka waiana kukui, e kāwili i ka meli a me ka apu cider cider ma ka pā o 4: 1. Ma hope o ka hoʻopili ʻana i ka pale, e kāʻei i kou poʻo i ke kāwele. No ka hoʻokō ʻana i ka hopena kiʻekiʻe, e ʻōlelo ʻia e hoʻohana i ka mask i ka pō.

ʻO ka meli a me ka lauoho pili pili

ʻO ka pehu lehoxika o ka lauoho ʻeleʻele: ma mua a ma hope

ʻO ka decolorizing nā kūloko me ka hydrogen peroxide ʻo ke ala wikiwiki loa a me ka weliweli loa e kiʻi ai i ka hopena i makemake ʻia. Hoʻopau ʻo Peroxide i ka melanin a hōʻeha maoli ka lauoho. I mea e hōʻemi ai i ka hopena o ka hōʻino ʻana i nā curl, pono ʻoe e hahai i nā kānāwai maʻalahi:

  1. ʻO nā hebedoma ma mua o ke kaʻina hana, ʻaʻole hiki iā ʻoe ke alo i ka lauoho a hāʻawi iā lākou i kahi palapala ʻae.
  2. Ma mua o ke aniani ʻana, ʻaʻole ia e ʻōlelo ʻia e hoʻohana i nā ʻano o nā stylers no ka pena ʻana.
  3. No ka wikiwiki, hoʻohana ʻia kahi hoʻonā 3% hydrogen peroxide.
  4. Ma mua o ke kaʻina hana, pono ʻoe e holoi holoi i nā ʻaluna me kahi shampoo kūlohelohe.
  5. E hoʻonā i ka hoʻonā i nā ʻōkuhi me ka hoʻohana ʻana i kahi hue wai.

Hōʻike hoʻi i ka maka

Mālamalama i ka lauoho i ka home: 8 mau ala kūpono mai nā poʻe loea

Pehea e hāʻawi ai i ka lauoho i kahi pale māmā i ka home he mea hoihoi i nā kaikamahine he nui. ʻO ka makemake e lilo i mea nona ka mea ʻoniʻoni lauoho kaulana loa i lilo ʻole ʻole i nā hopena maikaʻi ʻole.

ʻO ka hapa nui o mākou i hoʻolohe i nā hopena o ka hoʻomaʻamaʻa ʻana me ka peroxide i puhi ʻia, kapa ʻia ka "perhydrol" lauoho, ʻoi aku ka hoʻomanaʻo o ka hulu hipa ma kahi o ka makana nani o ke ʻano.

Hōʻikeʻike o nā Kuhi

Eia kekahi, aia nā hōʻola kūlohelohe kūleʻa e hiki ai iā ʻoe ke palekana me ka hoʻomaʻemaʻe pololei i kou lauoho no kekahi mau leo ​​ma ka home. He aha nā mea a mākou e kamaʻilio nei? ʻO kaʻoiaʻiʻo, e pili pono i nā mea āpau:

ʻAʻole pono ʻoe e hoʻopili iā ʻoe iho i kekahi hopena a ʻōlelo ʻia. He ʻokoʻa ʻē ka waihoʻoluʻu maoli a me ke ʻano o ka lauoho i loko o nā kānaka, ʻo kēia kumu ka mea e hoʻoholo ai i nā hopena o ka hōʻike ʻana i nā ʻola i hōʻiliʻili ʻia i ka poʻe.

ʻO nā kaikamahine me nā māmā brown a me kaʻulaʻula kala lauoho e hiki ke manaʻo i ka hana maikaʻi loa mai ka noi.

E hoʻomaʻemaʻe iki ko lākou lauoho, e kiʻi i kahi hue gula.

ʻO ke huli ʻana i kahi papa inoa no nā kaikamahine me nā ʻanuʻu ʻē aʻe, ʻaʻole lākou e hana i ka pōʻino, ma ke kipi ʻē, e hoʻōla i nā aʻa a me ke ʻano holoʻokoʻa o ka lauoho, akā pono ʻoe e manaʻo i kahi hopena aesthetic kūikawā.

ʻO nā koho e kūpono loa e pili ana i ka palekana a me ka hoʻohana pono ana ke kefir a me ka chamomile.

Me ka hoʻōla like o ka wai lemon, pono e hoʻomaʻamaʻa maikaʻi loa.

Eia kekahi, ʻo ke koho hope e alakaʻi nei i nā hopena maikaʻi ʻole.

ʻO ke ʻano o ka hoʻomālamalama i ka lauoho me ka lemon-based ua ʻike ʻia ia e ko mākou mau kupuna wahine. Hāʻawi ʻia kahi pāpale pōkole ma ke poʻo, i ka wehe o ka lauoho i kālai ʻia, a ua hoʻohana ʻia ka wai lemon iā lākou.

I kēia kūlana, pono ʻoe e hele no ka hele wāwae ma ka lā māmā. Loaʻa i kahi pālahalaha wikiwiki a manuahi e loaʻa i nā kaikamahine āpau e makemake i ka hoʻokolohua.

ʻO ka hopena e loaʻa ana mai kēia ʻano hana i ka home me ka pīhoihoi loa: ke kīleʻa wikiwiki ʻana i kekahi mau leo ​​i hui pū ʻia me kahi pale nani o ka ʻāpana holoʻokoʻa.

Akā, ʻaʻole nā ​​mea a pau maʻalahi loa: ʻo ka hapa nui o nā kaula. ʻO ka ʻoiaʻiʻo ma lalo o ke hoʻonui ʻana i ka pona a me ka lā o ka lohi, hiki i ka lauoho ke maloʻo a maloʻo.

No nā mea hoʻomohala o ka mālama pono, ʻaʻole pono e hoʻopoina kekahi: pono e pale ʻia ka lauoho mai ka ʻike ʻana i ka radiation ultraviolet.

ʻO kēia ʻano o ka wehewehe i ka home ke kūpono no ka lauoho me nā momona momona. No ka lauoho poʻomanaʻo, ua kolo ka wai lemon i ka pā nui ʻana.

I ka ½ lita o ka wai, e kulu ʻia ka wai o ka 1 lemon. Ma hope o kahi shampoo maʻamau, e lulu ʻia ka lauoho me kahi hopena hoʻomākaukau. ʻO ka hoʻomaʻamaʻa ʻana o ka citric acid e hiki mai ma muli o ka wehewehe ʻana o kahi pigment i loko o ka lauoho.

No ka hoʻonui i ka hopena i loaʻa i kēia ala o ka wehewehe ʻana i ka home, pono ʻoe e hele i waho i ka lā no nā minuke 10-15.

ʻAʻole liuliu hiki ke ʻike e hoʻomaka mua ʻia ka lauoho aniani i kēlā me kēia kala. Inā hana ʻia ka hoʻoili ʻana ma mua, a laila e kāpae ke ʻano i ke yellowness.

I kēia hihia, piilulu ka lauoho a lilo nā waiwai o ka electrifying nalo aku.

ʻO ka hopena o ka hoʻohana ʻana i ka meli e hoʻomaikaʻi i ka home, ua like ia me nā hopena o ka hoʻohana ʻana i ka hydrogen peroxide. Akā i kēia hihia, pono ʻoe e mākaukau no ka ʻoiaʻiʻo e pono e hoʻoikaika i mua o nā hihia ma mua.

ʻO nā hopena, lilo ka lauoho, kupu palupalu a māmā i nā leo ʻelua a ʻekolu paha. ʻO kahi hoʻohana ʻokoʻa hou o ke ʻano ka hana pono ʻole nā ​​loina olakino.

Ua kaulana ke ʻano no ke ʻano akahai.

No nā poʻe nona ka palona māmā a i ʻole paha he lauoho lula, ʻo ia kahi manawa kūpono kūpono e hoʻokō ai i ka hoʻomaʻamaʻa ʻana i nā kala ʻelua me ka ʻōwili pū me kēia a ʻaʻole i pilikia ka hū i ka lauoho.

I ka manawa like, e hānai ʻia ka lauoho me nā huaora a me ka momona, loaʻa ka nui a me nā kukui, a hoʻololi ʻia.

Ma mua o ka hele ʻana i kēia ala o ka hamama ʻana i ka home, pono ʻoe e holoi pono i kou lauoho. ʻO kahi shampoo maikaʻi a maʻalahi hoʻi no kēia - ʻaʻohe manaʻo no ka maʻi, nā silicones, a me nā mea i loko o kēia detergent.

Hoʻomoe ʻana i ka shampoo i loko o kou lima o ka lima, e hoʻohui a i ʻole hapakolu a i ʻole hapaha paha o ka houkona.

Hiki iā ʻoe ke holoi i kou lauoho a holoi i lalo e like me ka maʻamau. A laila pono ʻoe e hoʻomoʻo i ka lauoho holoi holoi me kahi kāwele, me ka hoʻopau ʻana i ka nui o ka umauma. Mai hoʻonele i ka balm a i ʻole nā ​​mea mālama lauoho.

I kēia manawa hiki iā ʻoe ke noi i ka meli i kou lauoho. ʻO ka meli e pono ai no ke kaʻina hana he mea kūlohelohe a he wai maoli paha. Me ka nui o ka momona, hiki ke hoʻomoʻi iki ʻia ka meli, hiki nō hoʻi ke hoʻohui i kahi wai mahana liʻiliʻi.

ʻAʻohe hihia e hiki iā ʻoe ke hoʻohana i ka microwave no ka hoʻomehana - hoʻohemo ia i ka meli o nā waiwai pono. Ke hoʻopili nei i ka huahana i ka lauoho, pono ʻoe e hana i kēia ma ka lōʻihi o kēlā me kēia kaula - mai ke aʻa a hiki i nā welau.

No ka hōʻoluʻolu, hiki iā ʻoe ke hoʻohana i kahi hā. A laila hiki ke hoʻokaʻawale i kāu poʻo.

I mea pale i ka meli mai ka hoʻoheheʻe ʻia, hiki iā ʻoe ke uhi i kou poʻo me ke kāwili pepa a kāʻei iā ia me ke kāwele. ʻO kēia wale no ka palekana, ʻaʻole no nā kumu insulation.

ʻO ka maka ma luna o ka lauoho no ka lōʻihi o ʻumi mau hola. ʻO ka mea ʻoi loa ka hana ʻana ma mua o ka hiamoe. Pono wale e mālama pono i ka hōʻoluʻolu - e pale aku i ka leakage o ka meli a me ka pili ma ka moena.

Ma hope o he ʻumi hola e pono ai no kēia ʻano wehewehe ʻana i ka home, e hoʻomaʻemaʻe ʻia ka lauoho me ka wai mahana, holoi ʻia me ka shampoo a holoi ʻia - me kahi decoction o chamomile, aiʻole i ka wai a me ka wai o ka hapalua o ka lemon.

Ma kēia kaʻina hana e hiki ai iā ʻoe ke hoʻomālamalama i nāʻaoʻao ʻekolu.Akā naʻe, e pono ke neʻe i ka ʻano a me ke ʻano o ka lauoho i mālama ʻia - ke hoʻoholo nei lākou i nā hopena hope loa.

Inā waiho ka hopena i ka nui o ka makemake, a laila hiki iā ʻoe ke hoʻoikaika i ke kaʻina hana. Mai hopohopo i ka hōʻeha kūpono - ʻo ke ʻano e hāʻawi i kou lauoho i ʻoi aku, olakino a me ka ʻano.

A ʻo ke ala kaulana kaulana a maʻemaʻe paha ka hoʻohanaʻana i ka chamomile. E kōkua i ka hoʻoilima lauoho i ka hue gula maikaʻi. Pono ia e hoʻomaopopo i ka mālama i hoʻolako ʻia.

No ka hoʻomaʻemaʻe i ka lauoho me kahi decoction o chamomile, pono ʻoe e lawe i ʻelua mau punetēlau o nā pua maloina o ka mea kanu. Pono lākou e ninini i ka 200 ml wai o ka wai kō. Uhiʻi nā mea a pau i kahi uhi. Hoʻopili ʻia ka infusion cooled - e holoi ʻia ka hulu mua.

No ka hoʻouluʻana i ka hopena, e kiki ʻia ka wai o ka hapalua o ka lemon i ka ʻāala.

ʻAʻole ia e hāʻawi i ke kāʻei i ka poʻo i mālama ʻia me kahi kāwele. ʻO kaʻoiaʻiʻo ʻo ia wale nō ma kēia ala ka mea hiki i ka hupa i hopena ka hopena.

ʻOkoʻa kēia ʻano hana ma mua o ka mea i hana ʻia i kahi mask i hana ʻia mai ka infusion concentration o chamomile.

No laila, e hoʻomālamalama i ka lauoho me kēia mea kūlohelohe ʻano nani, 2 kulu o nā pua chamomile maloʻo e ninini me ka wai e hoʻolapalapa nei. Pono e mālama pono i nā māhele o ka 1 a i ka 3.

ʻOi aku ka maikaʻi ma ka ninini ʻana i ka huahana i kahi thermos no nā hola. Ma hope o ke kānana o ka ʻī, ua hoʻomoʻa ʻia ka lauoho me ia. Hoʻopili ʻia ke poʻo i kahi kiʻi kiʻi a waiho ʻia ma kēia mokuʻāina no hoʻokahi hola.

Hoʻonohonoho kēia ʻenehana iā ʻoe e hoʻomaʻemaʻe i kou lauoho me kahi mask o chamomile a me glycerin. Hoʻokomo ʻia no ka lauoho maloʻo.

ʻElua mau kulu o nā pua maloʻo o ka mea kanu i ninini ʻia me ka wai e hoʻolapalapa ʻia ai. Ka lōʻihi o ka infusion: ʻelua mau hola. Hoʻonui ka infusion a kānana, 60 g o ka glycerin i hoʻohui ʻia i ia.

Hoʻohui ʻia ka maka i ka lōʻihi holoʻokoʻa. Hoʻopili ʻia ke poʻo i loko o ka kiʻiʻoniʻoni - no kanaha mau minuke.

No ka hoʻomaʻemaʻe i ka lauoho me kēia ʻano, pono ʻoe e hoʻomākaukau i kahi mask mai nā mea like

Aia ka ʻenehana kikowaena penei: 2 tbsp. la l chamomile maloʻo i hui pū ʻia me ka pōkole o ke saehona, kuke ʻia me ke aniani o ka wai paʻū a waiho ʻia no ka hapalua hola - no ka ʻono ʻana.

Ua kānana ʻia ka ʻōpū o ka wai, ua kāwī ʻia ka wai o hoʻokahi lemon i loko ona a ua hoʻokaʻawale ʻia nā 3-4 heʻa i kahi ʻaila lako pono o ka lavender.

I mea e hoʻomaʻemaʻe i ka lauoho, pono ʻoe e hoʻopili i ka maskala i hoʻomākaukau ʻia no ka hapakolu o hoʻokahi hola, ma hope o ka holoi ʻia ʻana me ka wai mahana. Pono ke maʻemaʻe.

Hoʻomau ʻia ka mask e hoʻohana ʻia ana ma kēia hihia mai ka turmeric a me ka lemon.

Ua lawe ʻia ʻekolu kiki o nā pua chamomile maloʻo. Ua kāwili ʻia me ka ʻili o ka ʻōpala o hoʻokahi lemon, hoʻokahi ʻāpana ʻōpala o ka turmeric. Hoʻopili ʻia nā mea āpau me kahi lita o ka wai kaila.

ʻO kahi hopena e hiki ke hoʻomaʻemaʻe i ka lauoho a waiho ʻia no ʻelua mau hola. Ma hope o kēia, e pono ke hoʻoponopono ʻia. ʻO ka wā mālama i loko o ka friji: a mau lā. Pono lākou e uhi i ka lauoho maʻemaʻe i hoʻokahi manawa i kahi lā no kahi pule a i ʻole ka liʻiliʻi.

Pono mau ka laulā o nā pona

ʻO nā hui pū ʻana o nā mea hana laulima kūpono no ka hoʻokō ʻana i nā kaʻina hana e like me ka hoʻomaʻemaʻe ʻana o ka lauoho i ʻoi aku ma mua o kēia lā. ʻO nā hoahānau aloha o mākou, nā puke mālama mālama ponoʻi a me nā pūnaewele nui ʻole e hauʻoli mau e kaʻana iā lākou.

Eia nō naʻe, ke koho ʻana i kahi ala, pono kaupaʻa kekahi i nā mea a me ka ʻoi aku. Pono e mālama i nā hoʻokele ākea ʻelua a me nā kikoʻī o kou kino.

Eia wale ke ala e koho ai i ke ala kūpono - kahi ala e hiki ai iā ʻoe ke keʻokeʻo wale i kou lauoho, akā hāʻawi pū pū me lākou i nā momona a me nā momona.

Ka Hoʻomaopopo Hydrogen Peroxide

ʻO ka Hydrogen peroxide ke ala maʻalahi loa a ʻoi aku ka maikaʻi e hoʻomālamalama i ka lauoho. Akā hiki ʻole ʻoe e hoʻohana iā ia ma ke ʻano mau loa - ʻo kahi hōʻohu i hoʻoheheʻe ʻia hiki ke hoʻopau loa i ka follicles a alakaʻi i ka nalowale o nā kau.

No ka wehewehe aku ʻoe:

  • Peroxide 3% (ʻaʻole hou!) - 1 fl.,
  • Sis
  • E hoʻoluʻu i ka hue (maʻemaʻe a maloʻo) a i ʻole nā ​​ʻuʻi pīpī.
  • Krabiki a piʻi paha,
  • Nā hui lima
  • Nā lole kahiko
  • Shampoo a me ka balm.

Hele mākou i ke kaʻina hana:

  1. E holoi i kou lauoho me ka shampoo a hoʻohui maikaʻi, inā ʻaʻole i ʻokoʻa ke kala o ka lauoho i nā mea hoʻopili. ʻO ka wai momona keu me kahi kāwele.
  2. Hiki iā mākou keʻaʻahu i ka lole kahiko, e like me ka huahana e hao wale i ka lole. Mālama ʻia nā lima e nā pale lima.
  3. Hoʻopiha mākou i ka hue me nā hydrogen peroxide. Hiki ke hoʻoheheʻe ʻia me ka wai (1: 1) i hoʻohana mau ʻia maʻemaʻe. ʻOi aku ka maikaʻi o ka hoʻāʻo ʻana i ka huahana ma luna o ke kaula manawaleʻa, a laila e hoʻomau i ke koena o ka lauoho.
  4. No ka hoʻomālamalama i ke poʻo holoʻokoʻa, hoʻokaʻawale mākou i nā lauoho i nā ʻāpana, e hoʻoponopono ana me nā kīʻī. ʻO kahi hou, hoʻowalewale i ka peroxide ma nā manamana mai nā aʻa a hiki i nā kihi a holoi iā lākou me kahi kīwahaʻeleʻele lepo. Inā makemake ʻoe e hoʻomaʻemaʻe i kahi ʻāpana o ka lauoho, e mālama pono i nā kūlou kūpono me ka huahana.
  5. E haʻalele mākou i ka peroxide no 40-60 mau minuke - ʻoi ka maka o ka lauoho, ʻoi aku ka manawa i mau ai ia. Ma hope o ka hapalua hola, holoi i ke kāwili ʻana mai kekahi mau laha a nānā i ka hopena. Inā hiki ke hele ana i ke kaʻina hana, hiki ke hoʻokaʻawale koke i ka ipu a holoi i ka hana.
  6. E holoi i ka peroxide mai ka lauoho me ka wai mahana. Hoʻopili mākou i nā balm ma luna o lākou ma kahi o 30 mau minuke.

ʻAʻoleʻike nā Hydrogen peroxide i kahi manawa wikiwiki, pono paha ʻoe e pono ai kekahi mau kaʻina hana. E hana hou i ka hālāwai i kēlā me kēia lā a i kēlā me kēia lā, e pili ana i ke kūlana o nā manamana.

Ma ke ala, e wikiwiki ka hopena o ka wela i kāu mau hopena, no laila hiki iā ʻoe ke hoʻohana i kahi hairdryer a noho paha i ka lā. I ka hihia mua, hōʻiliʻili ʻia nā kaula i kahi pūpū a huna ʻia ma lalo o kahi pāpale foil.

Ke hoʻomake nei i ka foil me kahi hairdryer, hoʻoneʻe iā ia mai kēlā ʻaoʻao a ʻaoʻao i 15 mau minuke. Ma ka lua - kuʻi wale aku i kou lauoho me kahi kuʻae.

Lightening hydrogen peroxide (ma mua a ma hope o)

ʻO nā ʻōlelo aʻo mai nā mea hoʻoponopono

Inā makemake ʻoe e hoʻomaikaʻi i ke ʻano o kou lauoho, pono e uku pono ʻia i nā shampoos a me nā pāpale āu e hoʻohana ai. ʻO kahi kiʻi weliweli - i ka 96% o nā shampu o nā inoa kaulana nā mea i hoʻopau i ko mākou kino.

ʻO nā mea waiwai nui e hoʻokau i nā pilikia a pau ma luna o nā kāpili e koho ʻia he sodium lauryl sulfate, sodium laureth sulfate, coco sulfate, PEG. Hoʻopuka kēia mau mea kanu i ke ʻano o nā curls, lilo ka lauoho, nalowale i ka elasticity a me ka ikaika, nalowale ka kala.

Akā ʻo ka mea ʻino loa ʻo ia ka komo ʻana o ka ʻiole i ka pehu, ka puʻuwai, ka ʻōpū, e hōʻiliʻili i nā ʻōpū a hiki i ka maʻi kanesa. Kūleʻa mākou iā ʻoe e hōʻole ma ka hoʻohana ʻana i nā mea i pili ai kēia kemana.

I kēia manawa, ua hana ka poʻe loea o kā mākou papa hoʻoponopono i ka loiloi o nā shampoos free-sulfate, kahi i lawe mua ʻia ai nā wahi mua e nā ʻoihana ʻo Mulsan Cosmetic. ʻO ka mea hana wale o nā mea kūlohelohe āpau.

Hana ʻia nā huahana a pau ma lalo o ka mana kūpono a me nā ʻōnaehana hōʻoia. Manaʻo mākou e kipa aku i ka hale kūʻai ʻoihana mulsan pūnaewele.

Kūlau maʻamau en In kānalua ʻoe i ke ʻano o kou mau makana, e nānā i ka lā hala.

Lemon - ka mālamalama maikaʻi loa

ʻO kekahi mea lawelawe kūpono e hiki ai iā ʻoe ke lilo i ʻoi māmā ʻole me ka lauoho. Hoʻomaʻamaʻa ʻia ka waikawa Citric i ka puaʻa a hāʻawi i ka kukui o ka lauoho.

Hāʻawi kēia i nā cosmetology i nā ʻano ʻelua:

ʻĀina Helu 1 - no ke ʻano maloʻo:

  • Hōʻawale - ¼ kī,
  • ʻO ka wai lemon i paʻi ʻia (e pili ana i 4 pcs.) - 1 kīʻaha.

Hoʻolaʻa ʻia ka helu 2 - no ke ʻano maʻamau

  • Hoʻomā wai - ¼ kī,
  • Hoʻopau hou i ka wai lemon - 1 kīʻaha.

Hele mākou i ke kaʻina hana:

  1. E ninini i ka wai lemon i loko o kahi pahu me kahi pīpī a i ʻole kahi kīʻaha maʻemaʻe. E ninini i loko o ka wai a i ʻole ke ea a lulu. Ke waiho nei mākou i ka hui ʻana no nā minuke 15.
  2. E hoʻopili i ka hoʻonohonoho ʻana i ka lauoho me kahi ʻūpono pīpī, hoʻoluʻu a i ʻole kahe dye (mea kūpono no ke kūlana).
  3. Ka hoʻopaʻa ʻana i nā ʻōlima a pau, noho i kahi o ka lā a hiki i 2 mau hola.
  4. E holoi i ko mākou lauoho me ka shampoo, kau i kahi kamaʻilio.
  5. ʻO ka wehewehe ʻana i nā ʻōlelo hou (pono 30 mau minuke) ke lawe koke ʻia a i ke kakahiaka aʻe. E loaʻa wale ka hopena ma hope o nā hebedoma 2-4.

Kālehu Chamomile

Pehea e hoʻomaʻemaʻe ai i ka lauoho e hoʻonā wale ʻole i ka lauoho āu e makemake ai, akā e pōmaikaʻi pū kekahi? ʻO kaʻoiaʻiʻo, he chamomile! Hāʻawi mākou iā ʻoe i kekahi mau papa inoa maikaʻi a maikaʻi ʻole ʻole.

  • Chamomile - 30 gr.,
  • Ka wai o 0,5 lemon - inā makemake ʻia,
  • Wai wai - 250 ml.

Hele mākou i ke kaʻina hana:

  1. E hoʻopiha i ka chamomile me ka wai hoʻolapalapa, e hoʻomaha maikaʻi ka infusion a me ka kānana ma ka cheesecloth.
  2. ʻO ka holoi ʻana i kuʻu poʻo.
  3. Hoʻomaʻemaʻe mākou i ka lauoho me ka infusion o chamomile a maloʻo ia.

No ka wehewehe aku ʻoe:

Hele mākou i ke kaʻina hana:

  1. E ninini i ka camomile i kahi thermos.
  2. E hoʻopiha i nā pua me ka wai hoʻolapalapa.
  3. Hoʻoikaika mākou i 4-5 mau hola.
  4. Kānana ma loko o ke kālai.
  5. Hoʻopili i ka lauoho me ka infusion, e ʻoki i ke poʻo me ka foil a waiho iā ia no 60 mau minuke.
  6. E holoi a me ka wai maʻemaʻe.

ʻO Chamomile me ka glycerin - no ke ʻano maloʻo

  • Chamomile - 2 th. li.,
  • Glycerin - 60 gr.

Hele mākou i ke kaʻina hana:

  1. E hoʻopiha i ka daisy me ka wai kuhi a hoʻokaʻawale i kahi mau hola.
  2. I ka hoʻomehana a hoʻoneʻe ʻia e hoʻohui i ka glycerin.
  3. Hoʻonoho mākou i ka lōʻihi holoʻokoʻa, hoʻopili i ko mākou poʻo i ka foil a kali i nā minuke 45.
  4. E holoi i kou poʻo me ka wai maʻemaʻe.

ʻO Chamomile, Sākona a me ka Pono Pono

No ka wehewehe aku ʻoe:

  • Chamomile - 2 tbsp. li.,
  • Saffron pine,
  • Wai wai - 200 ml
  • Nā wai o 1 lemon
  • Lavender eter - e hāʻule i ka 3-4.

Hele mākou i ke kaʻina hana:

  1. E ninini i ka wai i hoʻolapalapa ʻia me ka chamomile saffron.
  2. Mālama lākou no ka hapalua hola.
  3. E ninini i loko o ka wai ʻaila a me ka wai lemon.
  4. E hoʻolapalapa i ka lauoho me kēia hoʻonaninani no 20 mau minuke.
  5. E holoi a me ka wai maʻemaʻe.

Chamomile, lemon, turmeric

  • Chamomile - 3 tbsp. li.,
  • Wai wai - 1 L
  • Halani - 1 tsp.,
  • Lemon - 1 pc.

Hele mākou i ke kaʻina hana:

  1. Kāwili i ka chamomile me ka turmeric.
  2. E hoʻohui i ka ʻāpana lemon ʻīwī.
  3. E ninini i ka wai kō.
  4. Ma hope o kekahi mau hola, e kānana i ka wili.
  5. Hiki ke hoʻopaʻaʻia i kēlā me kēia lā e hoʻomaʻemaʻe i nā lula. E mālama i nā koena i ka friji.

Hiki ke loaʻa kēia hopena:

Kefir no ka hoʻomaʻemaʻe māmā

ʻO ka kukui ʻihi i ka home me ke kefir ua ʻike ʻia mai ka wā kahiko. Hoʻopau kēia wai inu waiū i ka ulu ʻana o nā lūlima, hoʻihoʻi i ko lākou ʻano, hoʻoulu a me ka moisturizes. Hoʻohana ʻia ʻo Kefir ma ka hana hoʻokahi a hui pū ʻia me nā mea ʻē aʻe. ʻO kahi wale nō ka paʻakikī o ka uhi ʻana no ka paʻakikī o ka holoi ʻana.

Maʻa e ʻike kākou i ka ʻili.

Hoʻopili mākou i ke kefir ma nā kī maloʻo, ʻololi i ke poʻo me kahi kiʻiʻoniʻoni, hoʻomehana iā ia i ke kāwele a kali i ka manawa 2-2,5.

ʻO Kefir me ka brandy

  • Kefir - 50 ml,
  • Iʻa 0,5 lemon
  • Hālaki lauoho - 1 tsp.,
  • Cognac - 2 tbsp. la l

Hele mākou i ke kaʻina hana:

  1. Kāwili ʻia i ka māhele holoʻokoʻa.
  2. Lubricate i nā kaula.
  3. Hoʻokomo mākou i kahi pāpale mahana.
  4. Mālama mākou i ka masikini kukui i ka liʻiliʻi he 8, akā ʻoi aku ka maikaʻi o ka haʻalele iā ia i ka pō
  5. Holoi me ka wai.
  6. Hoʻohui mākou i ke ea lele.

Ka hoʻonani ʻana

Hiki ke hoʻōla i ka momona a me nā mea ʻala, ʻo ka mea ʻala ʻā. ʻOiaʻiʻo, ʻaʻole e hele koke ka hopena, no laila e hoʻomanawanui a hoʻohana i kekahi o kā kāua hoʻāʻo.

Kālā a me ke aila Olive

No ka wehewehe aku ʻoe:

  • Kanamona - 3 tbsp. li.,
  • Waiwai wai - 1 tbsp. li.,
  • Ka meli - 2 tbsp. li.,
  • Pūhū ea - 3 tbsp. li.,
  • Oa aila Olive - 3 tbsp. la l

Hele mākou i ke kaʻina hana:

  1. Kāwili i ka meli me ka wai.
  2. Hoʻohui i ka pauma cinnamon. Inā ʻoe e hoʻohana ai i nā lāʻau, e hoʻolilo iā ia i loko o kahi kuʻi.
  3. E ninini i ka lewa a me ka aila ʻaila.
  4. Lubricate lauoho no nā hola 2-3.
  5. Inā makemake ʻia, hiki iā ʻoe ke hoʻohui i ka wai lemon (2 tbsp. L.) I ka uhi.

No ka wehewehe aku ʻoe:

  • Waiwai wai - 3 tbsp. li.,
  • Ka meli - 3 tbsp. li.,
  • Kanamona - 3 tbsp. la l

Hele mākou i ke kaʻina hana:

  1. Kāwili ʻia i ka māhele holoʻokoʻa.
  2. Hoʻokomo mākou iā ia i loko o ka ʻauʻau wai.
  3. E hoʻopili i kahi mahana i nā kūlima.

Ka hoʻomākaukau ʻana i ka lauoho no ka hoʻomaʻemaʻe ʻana i ka home

I kēia manawa ʻike ʻoe pehea e hoʻomālamalama ai i ka lauoho i ka home i nā ʻano ʻano like ʻole. A no laila ʻaʻole e hoʻonāukiuki ka hopena iā ʻoe, e hoʻolohe i kā mākou ʻōlelo aʻoaʻo.

  • Mai hoʻomo i kou lauoho me ka peʻe no nā hebedoma ma mua a ma hope o ke kaʻina hana,
  • E hoʻohana pinepine i nā mākaʻi a me nā balms, ʻoi aku ka maikaʻi ma ka home.
  • Mai kau i kou poʻo me kahi mea e ʻokiʻoki, hao, curlers,
  • Hōʻalo i nā varnishes a me nā puka gels,
  • Mai holoi i kou lauoho i kēlā me kēia lā. E hoʻololi i ka shampoo kuʻuna me ka maloʻo inā pono.

Mālamalama i ka lauoho me ka hoʻoponopono ʻana i ka lahilahi ma ka home a pehea e hoʻomālamalama ai i ka lauoho me ka paʻi ʻole

ʻO ka ʻoluʻolu o ka pale o ka lauoho ka moeʻuhane o nā wahine he nui. No ka makemake o kēia ʻano wahine hele i nā hoʻopunipuni like ʻole.

I loko o nā makahiki o nā ʻimi ʻeha, ua hoʻomohala nā mau hoʻolālā he nui i ka ʻili ʻana i ka lauoho ma ka home me nā mea hoʻoponopono kanaka, ua nui nā pono hana. Makemake wau e hoʻokō wikiwiki a me ka nalo.

Pehea e hana ai? Aia anei ke ʻano he kumu honua holoʻokoʻa? ʻIke ʻana i ka hoʻomaʻemaʻe i ka lauoho me nā kūlohelohe a lahui ʻaʻole mai ka superfluous. Ma hope o nā mea a pau, he hana kēia i ka moeʻuhane makemake ʻia.

Nā ala maʻalahi

ʻO ka maʻamau, ʻo ka hoʻomālamalama i ka pōʻino e hoʻopilikia i ka lauoho, akā aia kekahi mau ala e hoʻokō ai i ka hoʻohaʻahaʻa i ka hoʻoikaika kino i ke akahele maikaʻi, a ma kahi e hoʻolako ʻia i nā curl me ka mālama pono. E loiloi mākou i nā huahana mua loa no ka wehewehe maʻalahi.

ʻO nā huaora a me nā minela i ʻāpana o ke kinamona e hāʻawi i ka hoʻoikaika ʻana i nā follicle o ka lauoho, e hoʻoikaika i ka ulu ʻana, e hoʻohui pū ka nui, ka nohona. Hoʻohana kaulana kēia kauā i nā wahi hoihoi i nā wahine ʻoniʻoni. ʻO ka puhi ʻana o nā brunettes e hoʻāʻo nui e hoʻokō i ka hopena i makemake ʻia.

Hola ka Blondes i ka loaʻa ʻana o ke gula i makemake ʻole ʻia. Hoʻopilikia nā curls peʻe i kahi o ka hoʻoikaika kala.

Ma ke ʻano he hana kūʻokoʻa, ʻo ka hoʻomālamalama ʻana o ka lauoho me ke kinamona he maʻamau ʻaʻole i hana. Hoʻohana i ka hui pū me nā mea like ʻē aʻe e hoʻopili ana, e hoʻoikaika i ka hana. ʻO nā mea kaulana nui me ka meli, ka aila, ka lemona, chamomile.

ʻOi aku ka hopena o ka cinnamon ma mua o 3 mau leo, e hoʻokō i kahi hopena mau loa, pono ʻoe e hoʻokō i kekahi mau kaʻina hana. ʻO ka mea hoʻohui ʻaʻole e pale i nā curls. E holoi ʻia kahi ʻoihana keʻokeʻo maikaʻi i ka wai acidified a me ka infam chamomile. E ʻike ai i nā mea hou aʻe ...

ʻO ka hulu ʻulaʻula me ka meli he kūpono no ka lauoho lauoho. ʻO ke kelepona o kēia hana e nānā wale nō ka holomua o ka helehelena o nā curl. ʻO nā waiwai waiwai o ka bee i loko o ka meli e hāʻawi i nā mea e pono ai kaʻai, ka hoʻoikaika i nā curl. E palupalu a nā ʻōiwi, ʻike ʻia ke aniani nani.

ʻOi aku ka meli no nā kumu bleaching e ʻoi aku ka maikaʻi. Hana ʻia ka huahana i kahi ʻauʻau wai, hoʻopili ʻia me nā ʻalāʻī. ʻO ka kaila o ka meli wai o ka meli ʻoluʻolu e hiki iā ʻoe ke hāʻawi ʻoluʻolu mai waena o nā kūlima. Hala, kū me ka liʻiliʻi i ka 1 hola, holoi. No ka hopena maikaʻi loa, hoʻohana pinepine ʻia ka meli i nā makela like ʻole. E ʻike ai i nā mea hou aʻe ...

Kanamona a me ka meli

A ʻoi aku ke kūpono i ke ʻano o nā hiʻona ʻeleʻeleʻeleʻele, no ka mea me nā kinamona i loko o ke ʻano o nā paʻi ʻana i nā hiʻohiʻona o ka ʻula gula maikaʻi. ʻO ka lauoho lauoho o ka brunette, ka wahine huluhulu pale e loaʻa iā ia kahi pale maikaʻi, a me ka hoʻoliʻi hoihoi. ʻO Blondes, i ka wā e hoʻomālamalama i ka lauoho me ke kinamona a me ka meli, i ka hopena o ke kiʻi ʻana o ka ʻulaʻula.

He kūpono a hoʻohana ʻia ka cinnamon (ʻoluʻolu ke hoʻokeo i ke kinilona me ka manawa lōʻihi). Puka ʻaʻole i hele i kahi hoʻohālikelike me nā kui ammonia. E ʻike ai i nā mea hou aʻe ...

ʻO ka meli a me ka lemon

E loaʻa ka hopena e pono ai ka hoʻopili ʻana i ka meli me ka lemon. E hāʻawi nā huahana ʻelua i nā hopena maikaʻi loa, hoʻopiʻi ʻoi aʻe kekahi i kekahi. No laila, e hoʻoheheʻe ka meli i ka lauoho me nā mea kūpono a ʻaʻole e ʻae i ka lemon ka mea e hōʻike i ka hopena kūʻokoʻa piha.

Hōʻike ʻia ka hui ʻana i nā poʻe nona nā curls maloʻo. ʻO ke kala māmā me ka meli a me ka lemon ka hopena maikaʻi loa e hoʻopilikia ʻiʻo i nā lime. E makona nā Blondes a me nā brunettes i kēia ʻano.

ʻAʻole hiki ke hoʻokō ʻia nui E ʻike koke ʻia ka hopena. No ka hoʻomākaukau ʻana i ka haku inoa, ua hui ʻia ka meli a me ka wai lemon ma ka hoʻohālikelike like, ʻokoʻa ʻia ma luna o nā kūlima, insulated. ʻO ka palena hōʻike i ka liʻiliʻi o 1 hola, holoi ʻia me ka shampoo. E ʻike ai i nā mea hou aʻe ...

ʻO Kefir kahi mea kōkua maikaʻi maikaʻi i ka hakakā no nā curl blonde. Pili ka huahana i ka hopena, loaʻa kahi hopena maikaʻi i nā curl. Hāʻawi ke kukui me ke kefir i nā ʻano ma ke ʻano maikaʻi a me ke ʻano o ka hui ʻana.

ʻO ke ala hoʻololi kala e kūpono i nā blondes a me nā brunettes. He mea kōkua ia no ka maka o ka uliuli ke hoʻohana i nā māka paʻa, a ua lawa ia no ka poʻe lauoho kūpono e hoʻomālamalama i ko lākou lauoho me ka huahana maʻemaʻe. E ʻike ai i nā mea hou aʻe ...

Lemon aila kūpono

Hiki i ka ʻaila Lemon ke hoʻomaikaʻi maikaʻi i ka lauoho, ka ʻili. Hoʻōla ia i nā curls, hoʻoikaika i nā aʻa, kōkua i ka hakakā ʻana me ka seborrhea. Hoʻohana ʻia ka aila lemon Lemon no ka hoʻomaʻemaʻe ʻana i nā lauoho i nā hana he nui: massage, rinsing, combative aromatic, enrichment of cosmetics.

E lilo ka hopena o ke keʻakeʻa ʻana i ke kūpaʻa, akā, e loaʻa ana i ka lauoho ke kūpono i ke olakino, e ʻālana.

No ka hana ʻoi aku ka nui, pono e hoʻopili i ka lemi eter i loko o ke ʻano o nā maka. Hoʻohui iā lākou me kahi waihona waihona hinu, kefir a me ka meli wai a me ka mea hana pono e ʻoi aku ka maikaʻi. E ʻike ai i nā mea hou aʻe ...

ʻOi aku ka hua maoli maoli ma mua o ka eter mai ia. ʻO ka hoʻomaʻamaʻa ʻana o ka lauoho me ka lemon ua lawe ʻia mai nā wā kahiko e nā lālā hema, kahi i ʻike ʻia e ka paʻakikī o ka lauoho. E huli mai kahi brunette i loko o kahi blonde ʻaʻole ia e hana. Akā he mea pono e hōʻano hou i ka hiʻohiʻona, hāʻawi i nā curl iki i ka paku iki, ka mālamalama i hiki ke hiki.

Ke hoʻohana ʻana i ka wai lemon, e hoʻomaʻemaʻe ʻia ka pau ʻana ma hope o ka holoi ʻana. Hoʻopau pū kekahi i nā makika wai i ka wai lemon, i hōʻoia i ko lākou ikaika nui loa.

Hiki ke lūlū ʻia nā ʻōmaʻomaʻo me ka lāʻau o ka lauoho a me nā kukuna o ka wai a hele i ka lā. Iona 10-15 mau minuke. E hele wikiwiki nei ke kaʻina hana o ka wikiwiki, akā, ʻaʻole pono ʻoe e lawe ʻia me kahi kaʻina hana, no ka mea aia ke ahā i ka puhi ʻana i nā ʻāʻī.

Hiki i ka wai lemona ka hopena maloʻo, no laila e nānā pono ʻoe i ke ʻano o nā kau, a me nā kaʻina hana me nā mea momona. E ʻike ai i nā mea hou aʻe ...

ʻO Chamomile kahi hana maikaʻi i ka puluʻihi mai ka wā kahiko. Hāʻawi i kahi hue mālamalama gula maikaʻi. I kona ʻano maʻa mau ʻia e hōʻike wale ʻia nā blondes mai kēia manawa

ʻAʻole e loaʻa i nā Brunettes kahi hopena ʻike mai kēlā ʻano hana.

Pono ka poʻe ʻeleʻeleʻeleʻele e hoʻohana i nā neʻe e kau ʻia ma luna o nā mea e pono ai ke loaʻa i ka hopena, a ʻo ka chamomile e lilo i mea hoʻohui nui a koho paha no ka hoʻoponopono ʻana i ka kala.

Kōkua ka pua pua i ka pale ʻia, hoʻoikaika, disinfect. Me kahi liʻiliʻi o ka lauoho hina, nā huahana pālei e kōkua ai i ka mask i nā hōʻike. ʻO ka hoʻomaikaʻi ʻana o ka lauoho me ka chamomile e hana ʻia ma o nā holoi hope. No kēia, ua uhi ʻia nā pua i ka wai, hoʻopaʻa.

E hoʻonui ka hopena o ka hoʻohui ʻana i ka glycerol i ka hoʻonā. E pālahalaha ka pale i loaʻa ma nā kīʻaha gula. Hiki i nā brolika ke hoʻohui i ka infusion me ka hydrogen peroxide. E ʻike ai i nā mea hou aʻe ...

Pehea e koho ai i ka aila maikaʻi maikaʻi no ka wehewehe

E hoʻomālamalama i ka lauoho ma ka home me ka hopena o nā kānaka he koho ʻoluʻolu loa no ka wehe ʻana i ka ikaika o ka kala. Hoʻohana maikaʻi nā mea hana ma ka lima, mai hoʻohālike i ke ʻano, hoʻolaʻa, hoʻoikaika. Hāʻawi ʻia ka lauoho me ka ʻaila i kapa ʻia ʻo ka koho maikaʻi loa loa.

Mahalo i ka pīpī anuanu, kahi nui o nā mea pono e mālama ʻia ana i loko o ka huahana i pau. Kōkua ka aila e hoʻoikaika i nā aʻa, intensively saturates i nā curl me nā mea momona, kōkua e hakakā i nā pilikia he nui o nā curl. Hiki iā ʻoe ke koho i ka hoʻonohonoho like 'ana ma ke ʻano o ka ʻili, a me e hoʻopiha ʻia me nā ʻano mea ʻokoʻa a meakanu.

Ke hoʻohana nei i nā aila e like me ka ʻāpana o nā masks, hiki i ka hana e hana i kahi hana ʻoi aku ka maikaʻi. Mālamalama kūlohelohe o nā lauoho me nā hui pū ʻana o nā mea kūlohelohe, e hiki iā ʻoe ke hoʻokō i kahi hopena maikaʻi loa me ka wikiwiki. E ʻike ai i nā mea hou aʻe ...

Nā ala paʻakikī

Makemake aku nā wahine he nui i ka pehea e hoʻomaʻemaʻe i ka lauoho me ka lepo, akā ʻaʻole e hana mau me ka hoʻoponopono kūlohelohe. I kekahi manawa ke kiʻekiʻe nā noi no ka loli kala, a ʻaʻole hiki i nā mea hoʻonaninani maoli ke hāʻawi i kahi kiʻekiʻe o ke kala. Hiki ke hoʻomālamalama i ka lauoho me nā kūlohelohe a me ka hoʻohana ʻana i nā ala i loaʻa i nā ʻoihana kūlohelohe.

ʻO ka hydrogen peroxide

Hoʻomaʻamaʻa lōʻihi kahi lōʻihi o ka pehu e hoʻomaʻemaʻe ana i nā lauoho me ka hydrogen peroxide. ʻAe iā ʻoe e hōʻaihi pono i kahi nui o ka manuʻa i inaina ʻia i ka manawa pōkole (a hiki i 4 mau leo) ʻAʻole palekana ke kaʻina hana no nā curls. Mālama liʻiliʻi ia i ka loli ʻana, a e lilo ka lauoho i loko o kahi kāwele ola.

I mea e hiki ai ke hele i ka ʻaila me ka liʻiliʻi liʻiliʻi, pono ia e hoʻokō ma ke ʻano. ʻAʻole e loaʻa i nā curl mai 1 manawa ke lilo i ka pale i makemake ʻia, akā e mālama lākou i ke olakino. E hoʻohana i kēia ʻano me ka akahele, me he mea lā ʻo ka hoʻohana inept hiki ke hōʻoki i ka lauoho. E ʻike ai i nā mea hou aʻe ...

Hikina

Hydroperite no ka lauoho nāila liupaa. He maʻalahi, ke maʻalahi a maʻalahi ke kumu. ʻOiai he lāʻau lapaʻau nā hydroperit, ua hōʻemi ʻia i loko o kahi kīkē, hoʻohana nā wāhine ʻōpio ʻaʻole ia no ko lākou kumu i makemake ai, akā no ka mea he paila kihi.

Pono ka lāʻauʻeha e mālama pono. ʻO ka lauoho ma hope o kāna noi a lilo i kala, akā e maloʻo, maloʻo. ʻO ka brunette wela ma mua o ke kaʻina e ʻoi aku ka maikaʻi e noʻonoʻo pono, no ka mea, ʻo ka pō ke hiki ʻole ke huli i loko o kahi aniani, a hiki mai nā pilikia me ka lauoho. E ʻike ai i nā mea hou aʻe ...

Kūmole i ka paila

ʻO kahi ala ʻē aʻe e hakakā ai i ka kala o ka lauoho - soda e hoʻomālamalama i ka lauoho. ʻIke ʻia ke ʻano ʻoi aku ka liʻiliʻi o ka lāʻau ma mua o nā mea ʻenehana ma mua. Hoʻohana ʻia ʻo Soda no ka hoʻomaʻemaʻe hohonu. ʻO ia hiki iā ʻoe ke holoi holoi i nā koena i ka hoʻoponopono mau ʻana, me nā mea hoʻohiki a pau mai ka lauoho.

Kōkua ʻo Soda i ka hakakā ʻana me ke dandruff, e hāʻawi i ka hou, i ka nui o kahi kākahu. Me kāna kōkua he mea maʻalahi loa ia e ka wehe ʻana i ka nui o nā pale o nā curls kala. E ʻike ai i nā mea hou aʻe ...

Hoʻomaopopo i nā hiʻohiʻona o ka hoʻomaʻamaʻa ʻia e nā ʻano hana o ka mea pono i nā kaikamahine a pau. E kōkua kēia i ka pale ʻana i nā hewa he nui, nā hana kūpono ʻole. ʻO ka hoʻomaʻamaʻa ʻia i ka lauoho me ka hopena o nā kānaka e hiki ai i kahi hoʻololi laka i kahi kala māmā, e hāʻawi i kahi pale nani, kūlohelohe, mālama i ke olakino o ka lauoho.

Pehea e hoʻomaʻemaʻe ai i ka lauoho ma ka home me ka pena ʻole a me ka hōʻeha ʻana i nā curl

Ehia mau kaikamahine mai nā curls māmā mai ke ʻano, a me ka nui o nā wahine nani e moemoeʻa e hui pū me nā pupuʻu o nā blondes. ʻAʻole ia he mea kupanaha, no ka mea, ʻo ka lauoho o ka hue gula e hāʻawi i ke kiʻi i ka ʻoluʻolu a me ka lewa. Akā ma ke ʻano pinepine o ka loli aniani ke alakaʻi i nā hopena pōʻino i ke ʻano o ka nalowale, brittleness a me ka palena o ka lauoho.

No laila, aia ke kumu i ke kahuli ʻana mai i ka nui o nā peʻe i nā peʻe i nā mea hoʻomau o ka home. Pehea e hoʻomālamalama ai i ka lauoho ma ka hale me ka ʻole hale kūʻai kiʻi? Olga Pavlenok ʻAukake 18, 2017

ʻO ka lihilihi kekahi o nā ala kaulana loa a weliweli loa i nā kūpeʻe haʻahaʻa.

Ma mua o ka hoʻomaka ʻana i nā hoʻokolohua nani, pono ʻoe e hoʻomaopopo i ka mea e kū ana i ka lauoho i ka wā o ka pulu.

  • Holoi ʻia ka puaʻa. Ma lalo o ka mana o kahi mālamalama hoʻopihapiha, hōloi kona pipiʻi a hiki ke holoi ʻia me ka wai.
  • Ua wāwahi 'ia ke ʻano. Ke nalowale ka puaʻa, kahi ʻano ʻole i loko o ka lauoho.
  • Hoʻopau ka lauoho. Ma muli o kēia, lilo nā curl i māmā, palupalu, maʻalahi i nā hopena o waho.

5 mau kānāwai no ka hoʻomākaukau ʻana no ke kaʻina hana

ʻOiai inā e hoʻohana i nā huahana kūlohelohe no ka wehewehe ʻana, hana kēia kaʻina i ke koʻikoʻi i nā curl a hiki ke hoʻonāukiuki i ko lākou helehelena a me ka maikaʻi. E hōʻemi i ka pilikia, hoʻomaka e hoʻomākaukau i kou lauoho no ka hoʻomālamalama ʻana i nā lā ʻelua a ʻekolu mau pule. E hāhai i nā kānāwai ʻelima.

  1. Mai hoʻonani i kou lauoho. Ke hāʻawi nei i kahi kukui i ka lauoho i neʻe ai hiki ke alakaʻi i nā hopena i manaʻo ʻole ʻia. Ma kahi o ke kala gula, hiki i kou lauoho ke hoʻohuli uliuli, ʻōmaʻomaʻo a i ʻole nā ​​kala ʻē aʻe.
  2. E hoʻoikaika hou i kāu mālama. Hoʻopili pinepine i nā pā leʻaola maikaʻi me ka masika aila i kā ʻia ʻia.
  3. Hoʻololi i nā hopena wela. Hoʻopiha piha i ka holoi lauoho, ka hao a me ka hao curling. Mai holoi i kou lauoho me ka wai wela me ka hoʻomake ʻole i kou mau curls i ka lā maka.
  4. Mai hoʻohana i nā huahana styling. Hoʻowahāwahā lākou i ka maikaʻi o nā manamana. Eia kekahi, inā e mau ka hapa o ka varnish a me ka gel paha ma waena o lākou, hiki iā lākou ke komo i loko o kahi hopena kūlike me ka mea hoʻonani.
  5. Hōʻole i ka holoi holoi pinepine ʻana. Holoi i ka lauoho huluhulu i kēlā me kēia lā ʻelua, ʻo ka lauoho maʻamau ka maʻamau i kēlā me kēia ʻekolu i nā lā ʻelima, a e maloʻo ka lauoho i hoʻokahi manawa i ka hebedoma.Inā ʻoe e hoʻohana i ka shampoo i kēlā me kēia lā, hoʻowalewale ʻoe i ka holoi ʻana i nā kao momona pale mai ka ʻili.

Pehea e hoʻomaʻemaʻe ai i ka lauoho me ka hydrogen peroxide

Inā makemake ʻoe e lilo i pōmaikaʻi, ʻo ke ala maʻalahi a maʻalahi hoʻi e kaomi i kou lauoho me ka hydrogen peroxide. ʻO ka mea nui, ʻo ka nānā ʻana i nā mea hoʻohālikelike a ʻaʻole pinepine i ka ʻenehana pinepine ʻana. E hoʻomanaʻo he hiki ʻole i ka hydroperite ke hōʻoki wale i nā curl, akā hiki no ke luku ʻia i nā follicle lauoho. Hoʻopili ʻia ke kaʻina hana i loko o ʻewalu mau papa nui.

  1. Holoi i kou lauoho. A ʻohi paʻa me kahi kāwele. Waiho i nā curls palupalu, akā pono ka wai e kahe ʻole mai o lākou aku.
  2. Hoʻohui maikaʻi i nā kāʻei. I ka mālamalama hoʻomaʻamaʻa ʻole.
  3. E hoʻomākaukau i kahi hopena. E ninini i nā ʻike o ka pāhaʻi o 3% hydrogen peroxide i loko o kahi pahu me kahi o ka pīpī. E ninini me ka nui o ka wai.
  4. Hōʻalo i nā kaula. E hoʻohana i nā clamps e hōʻoluʻolu i ke kaʻina hana.
  5. Hoʻopaʻa i nā lula. Ke neʻe nei mai aʻa a hiki i nā welau. Ma hope o ka noi ʻana i ka peroxide, holoi koke i ka curl me kahi pūpū i hoʻolele ʻia me ka wai maʻemaʻe.
  6. E kali i kahi manawa. Pono ka makahiki o ka huahana mai kahi mau minuke 30 i hoʻokahi hola, ma muli o ke kala kumu a me ka hopena i makemake ʻia. No ka hoʻonui ʻana i ka hopena keʻokeʻo, e hoʻoluʻolu i kou poʻo me kahi kiʻi ʻoniʻoni a me ke kāwele ikaika.
  7. E holoi i kou lauoho me ka shampoo. Noea ʻia ia e hoʻohana i kahi mākaʻawa ʻole o ka pelekikena no ka mea hou aku i ka hōʻuluʻulu i ka lauoho.
  8. E noi i kahi balm hānai. Hoʻonui. A kū no ka hapalua hola.

Inā he mau pōkole lōʻihi nā kala, mai hopohopo e hoʻohana iā peroxide i ka nui holoʻokoʻa. ʻO ka koho maikaʻi loa e wehe i nā hopena o ka lauoho ma ka home. ʻOʻohi wale i nā curls i loko o ka huelo a holoi i kona kolo me kahi huupuʻu i hoʻoiho ʻia i ka peroxide. E kiʻi i ka loli mahele, i kēlā me kēia manawa e hoʻonui i ka wahi i kanu ʻia.

Pehea e hoʻomaʻemaʻe ai i ka lauoho me ka hoʻohana ʻana i nā lāʻau lapaʻau

ʻO ka maʻamau ka mea e hoʻomaʻemaʻe i ka lauoho me ka hoʻohana ʻana i nā kūmole me ka nui o nā leo a i ʻole hoʻokahi. ʻO kaʻoiaʻiʻo, ʻaʻole kēia he hopena kūpono, me he mea lā ua hoʻohana ʻia kahi mea akamai e hoʻohana ʻia. Akā ʻaʻole e like i ka hopena o kēia hope, noho mau nā curls me ke olakino, ke kūlana, e like me ke ʻano, ʻaʻole i weluwelu.

Nā kukui lohi me ka chamomile

ʻO kekahi mau makahiki i hala aku nei, ua hoʻohana ʻia ka chamomile e like me ka keʻokeʻo kūlohelohe kūlohelohe. Mai nā pua maloʻo pono ʻoe e hoʻomākaukau i kahi decoction: ninini i ʻelua mau puna o ka mea kanu me ka wai e hoʻolapalapa ai a mālama i loko o ka wai wai no nā minuke heʻumi. Hoʻololi a maloʻo.

E hoʻopili "ka chamomile conditioner" e holoi i ka lauoho maloʻo a mai holoi. Hana kēia ma hope o ka holoi ʻana o ka lauoho. I kēlā me kēia manawa, e lilo ka māmā i ka kala. He kūpono kēia kūlana no nā blondes.

E ʻike i nā masks no ka ʻili ʻili i ka home ka mea ʻoi loa ka maikaʻi.

Hiki iā ʻoe ke aʻo pehea e hoʻokuke koke ai i ka lua o ka male mai kēia ʻatikala.

Loaʻa ʻia nā paʻi ʻulaʻi ʻulaʻula kaulana loa i loaʻa ma aneʻi.

ʻO Glycerin e hoʻomālamalama i ka lauoho


Ke hoʻohana nei i ka glycerin, hiki iā ʻoe ke hoʻomākaukau i kahi pale no ka hoʻomālamalama i ka lauoho. No ka mahi ʻana i kēia, ninini i kanalima nā gāmeka me ka wai kaila a waiho i ka hoʻopiha no nā hola ʻelua. E hoʻomoʻi i ka infusion a hoʻohui i kanaono grika o ka glycerin i ia. E hoʻopili i ka mask ma ka lauoho, e ʻuwī i ke poʻo me ka foil a hoʻopaʻa i ke kanaha mau minuke. Holoi me ka wai mahana. Mālama ke kala i ke kala.

Hōʻike Lemon

ʻIli nā lama Lemon. ʻO ka Lemon ka waikawa e hiki ke hoʻomālamalama i nā ʻili a me nā lauoho. He mea nui ia e puhi i nā curl, no laila e hōʻike ka poʻe loea i ka hoʻopili ʻana i ka mea i kapa ʻia ʻo ka hoʻomaʻemaʻe ʻana.

Kāwīwī ʻia i ka wai lemon i ka wai me ka wai ma kahi pālahalaha 1: 1 a holoi i ka lauoho me ka hopena hopena. Ma mua o hoʻokahi manawa i kēlā me kēia pule, ʻaʻole pono e hoʻohana ʻia kēia ʻano. Hoʻohana pono ke ala no nā brunettes a me nā blondes.

Kefir ma ke ʻano he mālamalama

ʻO Kefir kekahi o nā kukui māmā. ʻAʻole e hoʻoikaika wale i ka lauoho a hoʻonui i kona ulu ʻana, akā hāʻawi pū hoʻi i ka hoʻolōʻihi i ka hoʻohemo ʻana.No laila, ʻo nā wahine makemake makemake e lilo i blondes, me ka ʻole e hōʻona i nā kemika, hiki ke lawe i kēia huahana momona-ʻōpala ma ka memo.

Ke noi ʻia ʻo Kefir e like me ka mask ma hope o kēlā me ka holoi i ka lauoho. Hoʻopili i ka lauoho mai luna mai me kahi ʻeke pepa a me kahi pāpale mahana.

ʻO kēia leʻa keʻa e hōʻike nei i kahi maikaʻi maikaʻi.

  • kanaha nā pā o ke kefir,
  • hoʻokahi hua hua
  • ʻelua puna o vodka,
  • hoʻokahi kukala shampoo
  • hapalua hapalua o kaʻaila o ka wai lemon.

Hoʻohui i nā mea āpau a hoʻopili i ka lauoho. No ka mea pono ʻoe e hoʻopaʻa i ka mask no nā hola he ʻumi a ʻumi, ʻoi aku ka maikaʻi o ka hana ʻana i ka pō.

ʻO ke kukui māmā me nā hana kūlohelohe he ala maʻalahi a maʻalahi hoʻi no ka poʻe a pau e hoʻololi i ko lākou kiʻi. ʻAʻohe lākou e hoʻopakele i nā kumuwaiwai kumu, akā, e hoʻoikaika nō i ka lauoho, e hoʻololi lōloli i ka kala maoli.

Ka pono o ka home "lightening"

ʻAʻole hāʻawi nā kuʻuna ola iā ʻoe i ka pale o ka lauoho i makemake ʻia, akā e lawe pū kekahi i nā pono maoli i kou lauoho. ʻO ka peʻe Chemical ka mea ammonia, e komo ana i ke ʻano o ka lauoho a hoʻololi i kāna pua. Ma hope o ka hoʻomālamalama ʻana, ke hāmū nā hulu o ka lauoho, lilo nā lūlū, palupalu, a me ka nū maikaʻi. ʻAʻole hōʻino wale nā ​​lāʻau lapaʻau kūlohelohe i ka lulu lauoho, akā e hoʻoikaika pū hoʻi. ʻOiai, ʻo nā mea ʻono kūlohelohe he ʻāpana o nā makika olakino. Ma hope o kēlā me kēia kaʻina hana, e lilo i mau leʻalaha, maikaʻi a ikaika. Hoʻomaʻamaʻa pinepine ka ulu ʻana o nā lauoho ʻōpio hou, i ka wā e ʻoi aku ka ʻoi o ka lauoho.

Eia kekahi, ʻokoʻa ka ʻāpana lawaiʻa kūlohelohe - ʻaʻohe pono e noho i ka manawa a i ke kālā ma nā kaʻina salona kūpono. Hiki iā ʻoe ke hoʻomaʻi i ka hoʻoilo ʻana i kēlā me kēia pule, hoʻololi i ke kala a mālama i ka hopena. Eia kekahi, mai ka mālama pinepine ʻana, ʻaʻole e palupalu nā lauoho, akā e lilo i mea olakino loa!

He aha nā kānaka lapaʻau e kōkua i ka māmā o ka lauoho

E haʻi mākou iā ʻoe e pili ana i nā ala kaulana loa e hoʻomālamalama i ka lauoho me nā mea kūlohelohe. Hoʻolālā kēlā me kēlā me kēia māhele i kona ʻano ponoʻī, i kona wā noi ʻana e pono ʻoe e ʻike i ka nui o nā mea huna a me nā subtleties. Pono ʻoe e koho pono i kahi ʻaihue māmā, hāʻawi ʻia i kou ʻano lauoho.

No ka hoʻomākaukau i ka ʻuala, pono mākou i ʻelima mau punetēa o ka chamomile inflorescences a me kahi lita o ka wai anuanu. Hiki i kahi Chamomile ke laumaʻomaʻo i ʻole a i ʻole hou kahi mālamalama. Ma ke ala, ʻoi aku ka nani o nā pua chamomile. E ninini i ka wai i ka wai ʻana ma luna o nā pua a kāwili i ka pā paʻa paʻa me ka kāwele e hāʻawi i ka manawa i nui ka manawa e hoʻomo. Ma hope o kekahi mau hola, ke hoʻomaha o ka huke i kahi liʻiliʻi, pono nā kānana.

Hoʻohana maikaʻi kahi holoi chamomile e holoi i kou lauoho ma hope o kēlā me kēia shampoo. Mālama kēia i kou leo ​​i nā curls a me kēlā me kēia manawa e hoʻomaʻemaʻe iki. Inā makemake ʻoe e kiʻi i kahi hopena ʻike ma hope o ka noi mua, e hoʻomau e like me kēia. Pono ʻoe e kuke i kahi laiki koʻikoʻi - e pili ana i ʻelima punetope o ka inflorescences ma ke aniani o ka wai anuanu. I ka wā e mākaukau ka hupa, hoʻomoluʻu i ko lākou lauoho me ka maloʻo ʻole a maluhia. Ma hope o kēlā, e kāʻei i kou poʻo me ka foil a ma lalo o kahi kāwele. I ka wela, he wikiwiki loa ka hopena. Hiki iā ʻoe ke wehe i ka maka no ʻaʻole ma mua o 3 mau hola. Ma hope o kēia kaʻina hana, e hoʻomohala mai ka lauoho - e nānā ʻia ʻaʻole wale nō iā ʻoe.

Aia kahi ala ikaika aku a ikaika hoʻi e hoʻomālamalama i ka lauoho me ka chamomile. No ka hana ʻana i kēia, e hoʻohana i nā māhele hoʻohui aʻe. Hoʻohui i ʻekolu mau punetēpē o ka chamomile maloʻo me kahi papa o ke kīwī ʻeleʻele a me kahi tīpili o ka henna ʻole ʻae. E ninini i nā mea a pau me mau aniani o ka wai i hoʻolapalapa a hoʻomoʻi i kahi mau minuke 20. A laila pono ʻoe e hoʻohui i ka 100 ml o ka vodka i ka palaka, e hoʻopaʻa paʻa i ka uhi a waiho i kahi maloʻo no ʻekolu mau lā. E lulu i ka tincture i kēlā me kēia manawa i hāʻawi ʻia ka nui o nā hua pono e hāʻawi ʻia i ka wai. Ma hope o ʻekolu mau lā, e kānana ʻia ke ʻano, hoʻōla ʻia ka wai a hoʻokaʻawale i ka lauoho maloʻo.E hoʻomau i ka mask no ka liʻiliʻi o hoʻokahi hola, a laila holoi me ka wai mahana.

ʻUhane
ʻO kēia kekahi mea palekana no ka hoʻololi ʻana i ka kala lauoho. ʻElua mau ala e hoʻohana ai i ka lemon - mask a i ʻole hoʻi. Inā hoʻoholo ʻoe e hoʻololi lohi, pono ʻoe e holoi i kou lauoho me ka wai lemon i kēlā me kēia manawa ma hope o ka holoi ʻana i kou lauoho. ʻAʻole paʻakikī ke hoʻomākaukau iā ia, e kāpae wale i ka wai o kahi wai i hoʻokahi lemon i kahi lita o ka wai i hoʻolapalapa a kānana paha. Ma hope o ka holoi ʻana i ka lemon, mai holoi i kou lauoho me ka wai - kāpae wale iā ia me ka kāwele. ʻAʻole ʻoe e hoʻomālamalama i nā kuʻekuʻe, akā e hāʻawi pū iā lākou i kahi ʻano citrus hoʻohuʻu.

I mea e hana ai i ka lemona lemon, pono ʻoe i kekahi mau lemona. Mai lākou mai pono e kuʻi i ka wai a kāwili i ke ʻano kūlike me ka wai. Ke hoʻohana nei i kahi huʻupuʻu, e hoʻopili i kahi hui lemon i kou lauoho. ʻO ka mua ke pono e hoʻoiho i nā aʻa, me ka mālama ʻole i hoʻokahi centimeter o ke poʻo. A laila ke kuhi ʻia nei ka pale ma ka lōʻihi a pau, a i ka hopena maʻa ʻia nā ʻāpana o ka lemon. Inā maloʻo nā kihi, pono ʻoe e hōʻemi i ka hoʻoneʻe ʻana o ka lemon - e hoʻohui hou i kahi wai liʻiliʻi me ka hoʻonohonoho. He mask maikaʻi kēia no ka lauoho lauoho. Ma hope o kēia, pau ka hana i nā kohi i loko o nā icicle, mai lohi, noho mau a maʻemaʻe a maʻemaʻe.

No ka hoʻouluʻana i ka hopena o ka maskū lemon, ma hope o ka hoʻopili ʻana, pono ʻoe e hele i waho o ka lā. E hoʻolele i nā hihi ultraviolet e hoʻomāhuahua i ka hoʻoneʻe i ka waikawa a ma hope o kēia kaʻina e lilo ia i ka mama o ka lauoho ma ka leo hoʻokahi. Akā e hoʻomaʻemaʻe like nā ʻōlima, mai hōʻiliʻili iā lākou i kahi pūpū.

Glycerin
Inā ʻoi aku ka kūpono o ka lemona no ka lauoho ʻaila, a laila he hoaaloha ka glycerin i nā curl maloʻo a maloʻo. Me ke kōkua o kēia huahana pākēʻai ʻoluʻolu, hiki iā ʻoe ke hanu i ka ola ma nā kīʻaha liʻiliʻi a me ke aniani.
Akā e hoʻonui i ka hopena, pono ke hoʻomili ʻia ka glycerin me ka chamomile kalala. ʻO ka hapalua paha o kahi aniani o ka chamomile ikaika e pono ai i ʻehā mau punī o ka glycerin mahana. Hoʻohālikelike i nā mea kanu a kau i luna o ka lauoho. A laila e kāʻei i kou poʻo me ka foil a me kahi kāwele. Pono e mālama ʻia ka uhi no hoʻokahi hola a i ka hapa, ma hope o ka holoi ʻana i ka lauoho ʻelua me ka shampoo a ma hope o ka glycerin, ʻaʻohe ahe poni.

Aia kekahi ala kūpono e hoʻomālamalama i ka lauoho me ka meli. ʻO ka meli, e like me ka hydrogen peroxide, hoʻohemo i ka lauoho o kahi puaʻa pōʻeleʻele, akā hana malū a palekana. Hiki ke hoʻohui ʻia kēia hopena me ka kohu soda. ʻElua mau kime o ka meli e hoʻomoʻa i kahi kāne. E hoʻohui i kahi puna o ka soda a me kahi papa o kāu shampoo maʻamau i ke aloha meli. E hoʻopili i ka hui ʻana ma ke poʻo - mua ka pakiaka, a laila e pālahalaha ma luna o ka lōʻihi holoʻokoʻa. He mea koʻikoʻi ia i ka mālama ʻana i nā hoʻopau me kahi kikoʻī - pinepine pinepine lākou i mālama nui. Pono e mālama ʻia ka pōkole no ʻelua mau hola, a laila holoi i kou poʻo me ka wai i hoʻolapalapa ʻia. E kōkua kēia maskū iā ʻoe e hoʻomāmā wale a hoʻomaikaʻi i kou lauoho - e hakakā maikaʻi ʻia ana me ke dandruff.

Pehea e hoʻomaʻemaʻe ai i ka lauoho me ka hydrogen peroxide

ʻO kēia kahi ala ʻōiwi e hoʻomālamalama i nā ʻōiwi. Ke hoʻohana nei i ka peroxide, hiki iā ʻoe ke hoʻololi nui i ke kala o kou lauoho - me ka liʻiliʻi i kekahi mau leo. Nui ka poʻe makaʻu i ka peroxide, manaʻoʻiʻo ua wela ke lau a waiho aku iā lākou palupalu a me ke ola ʻole. ʻO kaʻoiaʻiʻo, nā hana hoʻowalewale ākea ua ʻike ʻia i ke kumu o ka hydroperit, ʻaʻohe mea ʻē ia inā ʻoe e pena ʻia me ka pale ʻulaʻi a i ʻole nā ​​penikala maʻalahi maʻalahi. No ka mālama i ka lauoho olakino pono wale ʻoe i ka pili i kekahi mau lula.

E ninini i nā ʻāpana ʻehā o ka hydrogen peroxide me ka wai ma ke ʻano like. E hoʻohui i ʻekolu kīpī o ka amonia a ʻekolu mau punetēpau o ka waiū wai a i ʻole shampoo. Kāwili i nā ʻikepili āpau i nā kīʻaha cīliʻuli a pulu paha. Mai haʻalele i ka peroxide i kahi pahu keleawe - e hoʻoponopono nui ia. Ma mua o ka hoʻopili ʻana i ka pena, e kau i kahi maka maka e pale aku ai i ka nānā ʻana i nā aila ʻona. Pono e hoʻopili ʻia ka peʻe i ka lauoho holoi, ʻaʻole e mālama i nā minuke 20. ʻOiai inā makemake ʻoe e loaʻa kahi pale kukui, mai paʻa i ka peroxide ma kou lauoho lōʻihi - hiki i ka lauoho ke hōʻeha i ka irrevocably.ʻAʻole pono e uhi i ke poʻo me ke ʻeke; pono ke hui pū me ka oxygen. No laila ʻaʻole paakiki a kūlike nā kuʻekuʻe, i hoʻokahi lā ma hope o ka hoʻomoe ʻana, pono ʻoe e hoʻomaʻemaʻe i kou lauoho me kahi mea hoʻihoʻi hoʻihoʻi - kefir, ka wai kukala, ka meli a i ʻole nā ​​mea hoʻonaninani. Ma lalo o kēia mau kūlana, ʻaʻole wale e hoʻomālamalama ka lauoho, e hoʻomau a ulu ʻia.

ʻIke paha ʻoe i nā hapa o 2 mau wale nō o ka poʻe i ka honua i loko o nā lauoho blond kūlohelohe. Akā ʻaʻole kēia manaʻo e hiki i kēlā me kēia ke moe wale i ka curl curl. Ke hoʻohana nei i kā mākou mau ʻōlelo maʻalahi, hiki iā ʻoe ke hoʻomālamalama i kou lauoho ʻaʻole wale me ka hopena, akā palekana maoli nō hoʻi! E nani i kekahi kala, aloha iā ʻoe iho!

Hoʻopuka i nā lau no ka lauoho e hoʻomaʻemaʻe ana

Nā pua chamomile, wai apopo a me ka vīnega, ke kō a me ka chamomile, ka pākuʻi, ka hydrogen peroxide a me ka aila, ka paʻakai a me ka lemon, ka soda, eia kahi papa inoa o nā huahana e kūpono no ka hoʻomaʻemaʻe ʻana i ka lauoho ma ka home. E hoʻohana ʻia kēia mau mea i loko o nā paʻi, kahi e kamaʻilio mākou e pili ana i kēia lā ma kēiaʻatikala.

Mai poina e pili ana i ke ala maʻamau e hoʻomaʻemaʻe i ka lauoho, e pili ana i ka lā. Ma lalo o ka hopena o ka lā, e hoʻomālamalama maoli ʻia ka lauoho. Maopopo paha e Blondes e pili ana i kēia hiʻohiʻona, ʻike lākou ʻo ka lōʻihi o ka lā ma ka lā e hoʻomālamalama i ko lākou lauoho. Hoʻonui nā kukui o ka lā i ka lauoho a hāʻawi iā ia i kahi pale kūlohelohe. No laila, inā makemake ʻoe e hoʻomaʻemaʻe i kou lauoho, hoʻolōʻihi i ka manawa ma ka lā, akā mai poina e pili i ka pōʻino o ka overheating (sunstroke), no laila e hoʻohana pono i kahi pāpale.

Nā maka no ka lauoho e ʻoluʻolu

ʻOiaʻiʻo nō ua hana ʻoe i nā masks no ka mālama lauoho a ʻike ʻoe i ka nui o nā ʻano loiloi, akā nō naʻe, ma hope o ka heluhelu ʻana i kēia ʻatikala, e hoʻohui pū ʻia nā huahana hale i kāu arsenal o nā huahana mālama lauoho i ka home, e kōkua iā ʻoe e hoʻomālamalama i kou lauoho.

No ke aha e hoʻohana ʻia ai nā mea hoʻomaʻemaʻe e hoʻomaʻemaʻe i nā mea hoʻonaninani homemade me ka hoʻohana ʻana i nā mea hoʻomālamalama hoʻomālamalama maoli?

ʻO nā mea i loko o nā ʻano kūlohelohe kūlohelohe e hoʻopili i ka olakino holoʻokoʻa o ka lauoho. Ma muli o ka hoʻohana ʻana i nā ʻōmole homemade e hoʻomālamalama i kou lauoho, e hoʻomaʻemaʻe ke lauoho a loaʻa i nā aniani ʻōlohelohe maoli, me ka hōʻeha ʻole i ke ola olakino.

ʻAʻole kōkua nā home home hoʻolilo i ka lauoho māmā e hoʻomālamalama i ka lauoho, akā e hoʻoponopono i nā pilikia ʻē aʻe me ke lauoho, e like me ka hoʻonui ʻana o ka aila, ka maloʻo, ka lauoho lauoho, a me nā mea ʻē aʻe. Ma luna o kēlā, ʻo ka hoʻohana ʻana i kā mākou papaʻaina e kōkua i ka palulu ʻana o kou lauoho a kōkua i ka hoʻolalelale ʻana i ka ulu lauoho.

I mea e hopena ai ka ʻike pono ʻana o ka lauoho ma ka home ʻaʻole e hoʻonāukiuki iā ʻoe, pono ʻoe e hahai i nā ʻōlelo aʻe:

1. ʻO ka lauoho maloʻo e hāʻawi maikaʻi iā ia iho e hoʻomaʻemaʻe, no ka mea ʻoi aku ka maikaʻi o ka maka ma muli o ka ajar cuticle o ka lauoho.

2. ʻoi aku ka paʻakikī o ka hoʻopau ʻana i ka lauohoʻeleʻele, no laila e ʻōlelo ʻia nā mea a pau me ka lauoho ʻeleʻele e hoʻohana i nā koho me ka ikaika o nā kaha hou o ka mask i ka lauoho.

3. E mālama e hāʻawi i ka hoʻomaha o kou lauoho ma hope o ka noi ʻana i nā lāʻau kūlohelohe.

4. E hoʻomanawanui kou poʻe me ka lauoho popo, no ka mea, ʻaʻole e ʻike koke ʻia ka mālamalama ma hope o ka hoʻopili ʻana i kā mākou mau loiloi, akā ma hope o ka holoi ʻana i ka lauoho i nā manawa he nui.

1. Ka ʻoluʻolu o ka lauoho me ka paʻakai

Ua ʻike paha ʻoe pehea, ma hope o ka ʻauʻau ʻana i ka wai paʻakai, e ʻoi aku ka nani o kou lauoho. Ma hope aʻe o kou puka ʻana i ka wai a ua maloʻo kou lauoho i ka lā, ua maloʻo ia, no ka mea e hoʻomaʻamaʻa maikaʻi ka paʻakai i kou lauoho. Akā, ʻo ka paʻakai ʻaʻole e hoʻomālamalama maikaʻi i ka lauoho, akā ua hoʻomaloʻo loa ia ia, no laila i kā mākou papa hana mua e hoʻohana mākou i ka paʻakai wale nō, akā he ʻaila pū kekahi. E kōkua ka aila i ka moisturize i ka lauoho ma hope o ka hana o ka paʻakai.

ʻOi aku ka maikaʻi o ka paʻakai, akā inā ʻaʻole pono, laila kūpono nō ka paʻakai papa paʻakai no kā mākou ʻano.

ʻO ka ʻono no ka hoʻomaʻemaʻe ʻana i ka lauoho me ka paʻakai.

Lawe i ʻelua punetēpela o ka paʻakai, me ka pāo ʻole o ka mika, he mau maneli wale nō i hoʻoilo (3-5 kulu), ʻelua kīʻaha o ka wai mahana, he hapahā o kahi pāpaʻa aila, kūpono hoʻi ka ʻaila burdock. Kāwili i nā mea āpau a hoʻōla ia 20 mau minuke. E hoʻopili i ka mea hopena hopena i ka lauoho, mai holoi iā ia no ka liʻiliʻi he 30 mau minuke. Inā paʻakikī ka ʻōmaʻomaʻo o ka lauoho, hoʻomau i ka hoʻonohonohoʻana i kou lauoho no ka liʻiliʻi hoʻokahi hola. E kāpīpī i ka mask me ka wai mahana me ke kōkua o ka balm conditioner. E hana hou i ke kaʻina hana ma hope o 3 mau lā.

2. Ka kukui ʻana i ka lauoho me ka ascorbic acid a i ʻole vitamin C

ʻO kēia ala ke koho maʻalahi loa e holoi i ka lauoho me kahi kala i koho ʻia ʻole, a ʻo ka mea nui, ʻo ka hoʻohana ʻana i ka vitamina C ma ke ʻano he wahi home i kūpono no ka hoʻomaʻemaʻe ʻana o ka lauoho a me ka hoʻomaikaʻi ʻana. Pono ʻoe e ʻike i ka hopena o kēia ʻano hana ma hope o ka hoʻohana mua ʻana. Hiki ke kūʻai ʻia ka huaora C (acid ascorbic) i ka lāʻau lapaʻau i loko o ka pauka, capsule a i ʻole papa papa. ʻO ka Vitamin C (ascorbic acid) i ka pauka i kūpono loa no kā mākou hoʻohana ʻana. Inā he mau papa ʻaʻa a ʻai paha ʻoe, no ka mea, hiki ke maʻalahi maʻalahi ka papa, a e maʻalahi maʻalahi ka wehe a nā kāpena a hiki ke hoʻowalewale ʻia nā pelika.

He mea waiwai loa ka Ascorbic acid (vitamin C) no ka lauoho:

  • ʻO ka Vitamin C maʻalahi e holoi i ka waihoʻoluʻu me ka ʻole e hoʻopōʻino i ke ʻano o ka lauoho,
  • Hiki i ka Ascorbic hoʻohemo i kou lauoho o ka momona momona,
  • ʻO ka hoʻohana ʻana i ka vitamina C (waikawa ascorbic) e hoʻohui i ka nui o kou lauoho,
  • Hoʻonui nā kīʻaha koko o ke aniani i kā lākou hana, ma laila e hāʻawi i ka wikiwiki o ka ulu ʻana o ka lauoho ma hope o ka hoʻohana ʻana i nā huahana me ka huaora C.

Nāʻaila no ka hoʻomaʻemaʻe ʻana i ka lauoho me ka ascorbic acid No. 1:

Nui! Ke koho No. 1 no ka hoʻomaʻemaʻe ʻana i ka lauoho he ala hoʻokahi, no laila no ka hoʻohana mau ʻana i ka vitamin C i loko o nā māhā no ka hoʻomaʻemaʻe ʻana i ka lauoho, koho ʻia no ka inoa 2, i ʻōlelo ʻia ma lalo nei, i kūpono iā ʻoe.

No ka hoʻomākaukau i ka huahana no ka hoʻomaʻemaʻe māmā, pono mākou i 3 mau pā o 2,5 g kēlā me kēia me ka ascorbic acid. E hoʻokaʻawale i nā mea i loko o kahi aniani nui me ka wai mahana. Hoʻohui maikaʻi. E hoʻolōʻihi i ka mea hoʻonā no 20 mau minuke. Ma hope o ka noi ʻana, e hoʻopili i ka hoʻonohonoho ʻana i kēlā mau ʻāpana o kou lauoho āu e hoʻolālā ai e hoʻomālamalama ʻia. Ke hoʻohana ʻana i ka waikawa ascorbic, hiki iā ʻoe ke hoʻohanohano a hoʻomāmā wale i nā lauoho āpau i ka manawa hoʻokahi. Maʻalahi e hoʻopili i ka hoʻopili i ka lauoho me ka hoʻohana ʻana i kahi pahu pīpī a i ʻole ka hoʻohana ʻana i nā pale pale maʻalahi. Mai holoi koke i ka lauoho. Pono a ma kahi o 30 mau minuke ma mua o ka hele ʻana. He mea nui loa ia e kiaʻi mau ana i ke kaʻina hana hoʻomaʻamaʻa! I ka wā e hoʻomaopopo ai ʻoe i ka pale i kūpono i kou hele ʻana mai, pono ʻoe e holoi i ka huahana mai ka lauoho me ka wai mahana e hoʻohana ana i ka shampoo a me ke ʻano.

ʻLehu no ka hoʻomaʻemaʻe ʻana i ka lauoho me ka ascorbic acid No. 2:

He kūpono kēia ʻano no ka hoʻohana maʻamau no ka hoʻomālamalama ʻana i ka lauoho. Pono mākou i ʻelua mau ʻeke a 2,5 g kēlā me ka nui o ka ascorbic acid powder (a 10 paha mau papa o ka ascorbic acid a i ʻole C huaʻa e pono e haki i ka wai. Kāwili ʻia i ka pauku hopena e hana me kāu shampoo maʻamau. Kāhea i ka shampoo i ka lauoho a mai holoi i nā ʻelima mau minuke. Ma hope o 5 mau minuke, holoi i ka shampoo a hiki ke hoʻohana i ka conditioner e hoʻohui i ka hopena. Holoi i kou lauoho me kēia shampoo a hiki i ka pale ʻana o kou lauoho āu i manaʻo ai.

3. Ka hoʻomālamalama i ka lauoho me ka loiloi

Hoʻololi maikaʻi ka lauoho. Ke kaulana loa ka lauoho me ka soda. No ka hoʻomākaukau ʻana i ka ʻano hana o ka lauoho māmā, pono mākou e hoʻomākaukau i kahi pālahalaha o ka soda.

ʻO ka ʻono no ka hoʻomaʻemaʻe ʻana i ka lauoho me ka soda.

I mea e hoʻomākaukau ai i ka pā, pono ʻoe i 150 ml o ka soda (ma ka hapalua o ke aniani). I loko o kahi aniani o ka soda, e hoʻohui i ka wai mahana e hoʻolako i kahi pā. ʻAʻole ʻeleʻele a i ʻole a lahilahi paha ke pā.

E hoʻopili i ka hoʻonā ʻana i ka soda i ka lauoho āpau i ka manawa hoʻokahi a hoʻokaʻawale paha i nā manamana. ʻAʻole e holoi i ka hopena no 20 mau minuke.E hoʻomau mau i ka pale ʻana o ka lauoho, ʻoiai ke puka ʻana o ka pale i makemake ʻia, e holoi i kahi hoʻopiha. ʻO ka 20 mau minuke he nui e hoʻokō ai i ka pale i makemake ʻia. Loaʻa ka hopena mai kēia kaʻina hana ma hope o ka noi mua ʻana. E hoʻohana i kēia ʻano hana ma mua o 3 mau manawa i ka hebedoma.

ʻO Soda me kahi shampoo e hoʻomaʻemaʻe i ka lauoho:

Hiki iā ʻoe ke kāwili i ka soda me ka shampoo a hoʻohana pinepine iā ia a hiki i kou kiʻi ʻia i ka lauoho kūpono. No ka hanaʻana i kēia, e kāwili i ka 6-7 punetēpō o ka pākī (me kahi kī ʻole) no 50 ml. shampoo. Hiki iā ʻoe ke hoʻohana i kēia shampoo noʻeʻoi aʻe o 2 mau mahina.

ʻO ka ʻala no ka hoʻomaʻemaʻe ʻana i ka lauoho me ka rhubarb no kahi mauʻu hāmaʻomaʻo melemele:

ʻO ka nui o ka rhubarb maloʻo e hilinaʻi ana i ka lōʻihi o ka lauoho, ʻoi aku ka lōʻihi o kou lauoho, ʻoi aku ka rhubarb e pono ai ʻoe. Pono ʻoe i 20 a 40 mau grama o ke kime rhubarb maloʻo. E ninini i ka nui o ka aʻa o ka rhubarb me ka wai (200 i 300 ml.) A kuke a hiki i ka kupa ʻana a hiki i ka laulā. Ma hope o ka hoʻolōʻihi i ka hoʻonā i ka mahana o ka lumi a pili i ka lauoho. E holoi i ka huahana ma hope o 2 mau hola me ka wai mahana me ka shampoo.

5. Mālamalama i ka lauoho me ke kinamona

He hiʻohiʻona maikaʻi ka cinnamon no ka hoʻoikaika a hoʻomaikaʻi i ka lauoho. Eia kekahi, hiki i ka cinnamon ke pena a me ka māmā i ka lauoho. No laila, ʻo ka cinnamon kahi mea waiwai i makemake nui ʻia i nā makika a me nā huahana mālama lauoho. I kēia lā e kamaʻilio mākou e pili ana i kona hiki ke hoʻomālamalama i ka lauoho. ʻO ka hoʻohana ʻana i ka cinnamon e like me ka mea hoʻohanohano e hāʻawi i kou lauoho i makemake ʻia a e hoʻomaikaʻi i kou lauoho me kahi kūlohelohe nani.

Loaʻa i ka cinnamon ke ʻano holoʻokoʻa o nā waiwai pono:

  • Hoʻokomo nā mea i loko o ka kinamona e hoʻomaʻamaʻa maikaʻi i nā follicles lauoho a me ke kaulū lauoho.
  • Ma muli o ke komo hohonu i ka hoʻolālā o ka lauoho, lilo i ka maikaʻi o ka lauoho.
  • Me ka hoʻohana maʻamau o ka cinnamon, hoʻonui ʻia ke lauoho me ka nani a me ka elasticity,
  • ʻO ka cinnamon he hanohano hanohano o nā micronutrients e pono ai no ka lauoho: vitamina PP, C, A, Fe - hao, Cn - zinc, Mg - magnesium a ʻaʻole kēia pau ka papa inoa.

ʻĀnō no ka decolorizing lauoho blond me ka amela:

Kāwili i ka 100 ml o ka mea i hoʻomoʻa ʻia me ka 4 punetēpē o ka puna wai lepo (ʻo ia ka mea e pili ana i ka 4 mau kēpī o kaʻaila o ke kōniu a i 5 tīpē o ka honu). Hoʻohui maikaʻi i loko o ka pale homogeneous. Pono ka mānoanoa ʻana o ka pā i hāʻawi ʻia mai ka lauoho ma hope o ka noi. Holoi i kou lauoho, e like me ka maʻa mau, ma hope o ka hoʻopili ʻana i ka hopena hopena i ka lauoho. Hoʻohui i ka lauoho a twist i kahi bun ma ka piko o ke poʻo. E uhi i kou poʻo me kahi pāpale mask kūikawā a hoʻohana paha i kahi pēke maʻamau a i ʻole paha e kiʻi i nā kiʻi e hoʻomau ai i ka mask. Ma hope o 3 mau hola, hiki ke holoi ʻia ka mask. ʻO ka poʻe paʻakikī o ka lauoho e hoʻopaʻa i ka uhi ʻana i hiki ke lilo i 4 hola. E holoi i waho me kahi shampoo me ka wai mahana mālamalama.

ʻO ka kinamona me ka meli e hoʻomālamalama i ka lauoho:

Lawe iā 80 - 100 ml. meli, 100 ml. lauoho ʻōmole; 5 teaspoons well cinnamon ground. Hoʻohui maikaʻi a hiki i ka loaʻa ʻana o kahi hana maʻa mau. E hoʻopili i ka maka no ka hoʻomaʻemaʻe, pale i ka lauoho. E hoʻopili i kahi mask i kou lauoho a uhi i kou poʻo me kahi pāpale a pēpē paha; ʻoi aku ka maikaʻi o ka pulu meaʻai no kēia. No laila e hāmama nā lauoho nā waiho i nā mea kanu āpau mai ka mask i loko o ka hoʻolālā o ka lauoho. E hoʻomau i ka mask me ka holoi ʻole no 3 mau hola, a laila e holoi me ka wai mahana me ka shampoo a me ke kūlana. E hana hou i kēia kaʻina hana ma hope o 3 mau lā e hoʻomālamalama hou i ka lauoho.

Ka ʻālamu ʻana i ka lauoho me nā kinamona a me ka lemon:

Hoʻohui i nā pauma cinnamon i ka nui o nā ʻekolu punetēpē me kahi mea hoʻomoe lauoho (200ml.) E hoʻohui i ka wai (250ml.) A me ka wai lemon me kaʻole zest (hoʻokahi kīpē). Hoʻohui maikaʻi. E hoʻopili i ka ʻano o nā ʻōnaehana i nā kolo e kahele ʻana iā ia ma ka lōʻihi o ka lauoho. E holoi i ka wai mahana a me ka shampoo ma hope o 3 mau hola.

E nānā e nānā i kahi wikiō e pili ana i ka lauoho māmā me ke kinamona:

6. Ka māmā o ka lauoho me ka hydrogen peroxide

ʻIke ka poʻe āpau e hoʻomālamalama maikaʻi ʻo peroxide. ʻO ka hoʻohana ʻana o ka hydrogen peroxide ka mea kaulana loa a hōʻoia ʻia e hoʻomaʻemaʻe i ka lauoho a me ka hoʻokeo.Hoʻololi maikaʻi ʻo Peroxide i ka lauohoʻeleʻele a me ka maikaʻi.

Eia nō naʻe, aia kahi momona kaumaha ʻoi MEA! Nui! Mai hōʻemi i ka lauoho me ka hydrogen peroxide inā ua ʻeha a i ʻole ka palupalu palupalu a inā paha ua hoʻokaʻawale kou lauoho. ʻO nā koho kukui wale nō i loaʻa nā ʻaila ʻē aʻe e kūpono no ʻoe.

Ma mua o ka hoʻomaka ʻana e hoʻomaʻemaʻe i kou lauoho, e hoʻāʻo ai ma kahi kaila liʻiliʻi. No laila hiki iā ʻoe ke pale iā ʻoe iho mai nā hopena ʻoi loa.

Mai poina e lilo ka hydrogen peroxide i nā ʻaloli like ʻole a pono e heluhelu pono ʻoe i ka pakeneka o ka hydrogen peroxide i ka huahana āu e hoʻolālā ai e hoʻohana. E hoʻoneʻe i ka lauoho me ka hydrogen peroxide, manaʻo mākou e hoʻohana i kahi ʻōnaehana 3-6%. No ka lauoho ikaika, lauoho ikaika, kūpono ka hopena o 6%, a no ka lauoho maʻamau, e noʻonoʻo e hoʻohana i kahi hopena ʻaʻole eʻoi aku ma mua o ka 3% kūpaʻa.

Pehea e hoʻomaʻemaʻe ai i ka lauoho me ka hydrogen peroxide?

1. E ninini i ka peroxide ma nā wahi like me ka wai (ka nui o ka peroxide e like me ka nui o ka wai).

2. E hoʻāʻo e hoʻomaʻemaʻe i kou lauoho i hoʻokahi kaula. E maopopo i ka hopena i loko o 20 mau minuke. No laila, hiki iā ʻoe ke hoʻomaopopo i kahi kūpono o kēia peroxide no kou makemake a inā makemake ʻoe i kahi pale o ka lauoho.

3. Inā kūpono kēia pale i ka lepe iā ʻoe, e hoʻopiha i nā ʻōnaehana holoʻokoʻa i loko o kahi hue wai a hoʻōla i ka lauoho a pau,

4. Ma hope o 20 mau minuke, holoi holoi i kou lauoho me ka shampoo a me ke kūlana.

Hiki i kēia ala o ke kala māmā ke hoʻokūkū me nā huahana maʻamau maʻamau i kūʻai ʻia me nā kiʻekiʻe kiʻekiʻe o nā mea hoʻohiki.

7. Lemon kaila lauoho

ʻO kekahi ala maikaʻi e hoʻomālamalama i ka lauoho, ʻo ia hoʻi, i ka hoʻohui ʻana i ke aniani, hoʻomaʻemaʻe hoʻi i ka lauoho a hāʻawi iā ia i kahi kūlohelohe.

KAHAKAI! Mai hoʻohana i ka wai lemon maemae piha ʻole i nā lauoho āpau. Eia nō hoʻi, mai hoʻohana i ka wai lemon maemae i ka pena.

ʻĀnō na ka ʻana i ka lauoho me ka aila a me ka aila:

1 kāwili i ka wai o 1 lemon me 100 ml. wai. E hoʻomoʻa maikaʻi ka aila i ka lauoho a hāʻawi i ka meaʻai hou i ka lauoho. E ninini i ka huahana i loko o ka hue pahu. Hiki iā ʻoe ke hoʻomaka me ka hoʻohana ʻana i kā mākou mea hana.

No kaʻikeʻana i ka lauoho, lohi i ka lauoho i mālama ʻia me ka lemon lemon me ka foil e hoʻokaʻawale iā ia mai ke koena o ka lauoho.

Ma hope o ka hoʻopili ʻana i ka huahana ma ka lauoho, e maloʻo loa. Mai hoʻohana i kahi hairdryer a kāwele paha no kēia. Ma muli o ka hoʻomālo maoli ʻana o ka wai lemon, ua hoʻomaikaʻi maikaʻi ʻia ka lauoho. He mea maʻalahi ia e hana i kēia kaʻina i ke ahiahi, no ka mea ka manawa o ka lauoho e hoʻomaloʻo ma mua o ka hiamoe. I ke kakahiaka, e noʻonoʻo e holoi i kou lauoho me ka shampoo.

Manaʻo wau hiki iā ʻoe ke koho i kahi ala kūpono no ka hoʻomaʻemaʻe ʻana i ka lauoho ma ka home e hoʻohana ana i nā ʻano hana. E ola kou lauoho.

ʻO nā mea kūlohelohe e hoʻonani ai i ka lauoho

Ke kūlohelohe nei, aia kekahi mau wahi e hiki ai iā ʻoe ke hoʻomālamalama i ka lauoho. Loaʻa kēia mau lako i nā mea a pau loa. E noʻonoʻo i kēlā me kēia.

  1. Kahono ʻaila. ^ E Ha yM. Kōkua i ka hoʻomaʻemaʻe ʻana i ka lauoho ma o ka leo leo. Eia kekahi, mālama ia i nā curls, pale i ka dehydration i ka pa.
  2. Hoʻōla. ^ E Ha yM. Me ka hoʻohana pinepine ʻana i nā masks hua, hiki iā ʻoe ke hoʻomaʻemaʻe i ka lauoho ma kahi leo hoʻokahi. Eia kekahi, e loaʻa ka lauoho i kahi paʻakikī meaʻai.
  3. Laula. ^ E Ha yM. ʻOi maikaʻi loa, akā, ʻaʻole wale ka meli e kōkua i kou lauoho e loaʻa i ke olakino, akā e hoʻomaʻemaʻe hoʻi i kāu mau curls i loko o kekahi mau leo.
  4. Chamomile. ^ E Ha yM. ʻO ke ala kūpono a maʻalahi hoʻi e hoʻomālamalama i ka lauoho. Ke hoʻohana nei i kahi decoction, e loaʻa i kāu mau curls kahi hue gula.
  5. ʻUhane waiu. Pono e mālama me ka mālama, no ka mea, aia he hopena o ka overdrying curls.
  6. Manaoa. ^ E Ha yM. I kona kiko maʻalahi, ʻaʻole hiki ke hoʻohana ʻia. Hiki ke hoʻohuiʻia ka momona a me nā shampoos.
  7. Kālā. ^ E Ha yM. E hoʻomālamu i kēia mea hoʻonā lauoho i ka hapalua leo.Eia kekahi, e momona maikaʻi nā curls.
  8. Kefir. ^ E Ha yM. Hoʻonui nā Lactic acid i ka lauoho ma o hoʻokahi leo.
  9. Rhubarb. ^ E Ha yM. ʻO ka huahana ka hopena e alohilohi ana.
  10. Kākoʻo. ^ E Ha yM. Ke hoʻohana nei i ka pena melemele, lilo ka lauoho i ka ulaula.
  11. Lavender. ^ E Ha yM. E kōkua ka mea kanu i ka ʻoluʻolu i ka pena a hoʻomaʻemaʻe i ka lauoho i kekahi mau leo.

Pehea e hoʻomaʻemaʻe ai i ka lauoho ma ka home

Ma mua o ka hoʻomaka ʻana i ka hoʻomaʻemaʻe ʻana i ka lauoho ma ka home, pono ʻoe e hoʻomaʻamaʻa iā ʻoe iho me nā kānāwai maʻamau o kēia kaʻina hana.

  1. No ka hoʻomākaukau o ka mea hoʻonani māmā, ʻoi aku ka maikaʻi e hoʻohana i nā ipu i hana ʻia i ka palaki a i ʻole ke kila kila. Pono ʻoe e loaʻa nā lāʻau lapaʻau olakino, kahi kūpapa a me ka pāpale kaukau.
  2. Hiki ke hoʻopili i ka pena kukui a me nā mākaʻi i holoi ʻia. Eia kekahi, pono e hoʻokaʻawale maikaʻi ʻia a hiki i nā huahana ke hoʻopuʻe wale ma o ka lauoho.
  3. No ka hoʻopili i ka pena, pono ʻoe e hoʻohana i ka huakaʻi hoʻokahi lālani.
  4. Pono e helu koke ʻia ka nui o ka peʻe, no laila ua lawa ia no ka lōʻihi o ka lauoho.
  5. Ma hope o ka hoʻopili ʻana i ka mask, pono e ʻohi ʻia ka lauoho me ka hoʻohana ʻana i ka mea lāʻau makana i loko o kahi pua.
  6. Hoʻokomo ʻia ka pāpale pahu ma luna o ke poʻo a ua kāʻei ʻia ka lole ma ke poʻo. Ma hope o hoʻokahi hola, pono e hoʻoneʻe i ka maka. No ka hoʻokō ʻana i ka hopena maikaʻi loa, hiki ke waiho ʻia i ka pō ke pō.
  7. E holoi i ka mask me ka maikaʻi loa ka wai kahe. Hoʻohana ʻia ka hoʻohana ʻana e shampoo.
  8. Hiki ke hoʻopili ʻia ka hoʻomaʻamaʻa ʻana ʻekolu mau manawa i ka malama, akā ʻaʻole keu.
  9. Hiki ke loli iki ka hana. Eia kekahi, hiki iā ʻoe ke hōʻemi a hoʻonui paha i ka nānā ʻana o ka peʻa.

Nā mea hana 1

Me kahi decoction o ka chamomile, hiki iāʻoe ke hoʻokō i kahi hue gula. No ka ulana āu e pono ai ke lawe i nā pua chamomile (1 punetēkē), kahi aʻa nettle (1 kīpē) a me ka wai (0,5 l). I ka mua, pono nā lāʻau e kanu ʻia me ka wai kohua, a laila hoʻomoʻi ma luna o ke ahi no 15 mau minuke. A laila e hāʻawi i kahi mau minuke 20 no ka pena. A laila e hoʻopili a hoʻopili i ka lauoho. ʻO ka lōʻihi lōʻihi o ke kaʻina hana he 1 hola. E holoi i nā curls me kahi laiki o ka chamomile. No ka hana ʻana i kēia, pono ʻoe e pono i nā pua chamomile (2 mau koʻo) a me kahi aniani o ka wai aniani. E hoʻoluhi i nā minuke 15. A laila kānana ma ka sieve.

Pili i ka helu 2

ʻO ka meli kahi mea hana maikaʻi no ka lauoho e hoʻomaʻamaʻa ana. Akā ma mua o ka hoʻopili ʻana i ka lauoho, pono ʻoe e palu mua i nā curls. Hiki iā ʻoe ke hana i kēia: e lawe i kahi shampoo iki a me kahi kope o ka soda. Me kēia hoʻopili ʻana e pono ai ʻoe e holoi i kou lauoho. A laila pono ʻoe e kali a maloʻo nā curls i liʻiliʻi iki. A laila, e noi i ka meli no ka lōʻihi o ka lauoho a waiho iā ia no 12 mau hola. ʻAʻohe mea pono e kāʻili i kou poʻo. Hiki iā ʻoe ke kau i kahi scarf no ka maʻalahi.

Nā helu helu 3

ʻAʻole pono e hoʻohana ʻia ka wai lemon i loko o kona ʻano maʻemaʻe, e lilo i ka ʻili a maloʻo ka lauoho. Akā e hana i ka mask ma kāna kumu. No ka hana ʻana i kēia, pono mākou e lawe i ka 500 ml o ka vīnega a ninini i ka aʻa rhubarb (30 g). Pono e kau ʻia ka nui o ka hopena ma ke ahi a hoʻolapalapa no 10 mau minuke. A laila e hoʻohui i ka calendula (20 g), chamomile (20 g) a me nā wai lemon, pono e lipi mua i nā lemona ʻelua. Hoʻohālikona i nā mea āpau a kuke no 5 mau minuke. I kēia manawa pono ʻoe e hoʻomoʻa i ka huluhula. A laila hoʻohui hou i ka wai lemon (i ka helu like), ka waiʻona (50 g) a me ka meli (50 g). Mākaukau nā mālamalama kukui.

Inā makemake ʻoe e hoʻomālamalama wale i kou lauoho, a laila e lawe i 1 tbsp. ka hopena hopena a hoʻoheheʻe i 1 lita o ka wai. Lawa ka lawa wale ʻana o kou lauoho.

No e hoʻomālamalama i ka lauoho i kekahi mau tonona, pono ʻoe e hoʻohana i ka pōkole hopena i hoʻoheheʻe ʻia. E holoi ma hope o ka hapalua hola.

Nā mea helu 4

I mea e hoʻomaʻemaʻe i ka lauoho i ka hapalua leo, hiki iā ʻoe ke hana i kahi māka ke kefir. E ninini i ka vodka (50 g) i loko o nā kīʻaha kākā, a laila hoʻohui i ka hua (1 pc.). Hoʻopili i kēia mau mea me kahi mea kāwele. E ninini i ka pākani i kuhi ʻia me ke kefir (50 g) a i ka wai lemon (1 puna. Eia hou, hui pū maikaʻi i nā mea āpau me ka whisk. I ka hopena, pono ʻoe e hoʻohui i kahi shampoo liʻiliʻi (1 tsp). Hoʻohui ʻia ka maka i loko o kahi papa liʻiliʻi ma ka lōʻihi o ka lauoho. I mea e loaʻa ai ka hopena nui aʻe, hiki iā ʻoe ke kāʻī i kou poʻo me ka lole a i kāwele paha.E waiho i ka mask ma nā ʻōpala a kakahiaka. E hoʻomoʻa me ka shampoo a me ka wai mahana.

ʻO nā makika e kōkua ʻia ka home e kōkua ai e hoʻokō i kahi kala i makemake ʻia. ʻAʻole pono ʻoe e hoʻohana i nā kemika, a e mau ka lōʻihi o kou lauoho a nani.

Akā mai hana nui loa i ka noi. Inā ʻaʻole, hiki i ka lauoho ke maloʻo a maloʻo. No laila, ʻo nā mea lapaʻau kūlohelohe o luna e hoʻohana wale ʻia no ka manawa 1 ma ka hebedoma wale nō. Pono ka nui o nā mea e like me ke kāʻei. Mai poina e kōkua i nā pale poloka e kōkua i nā curls ʻaʻole wale e hoʻololi i ka kala, akā e hoʻoikaika pū nō hoʻi iā lākou.

He aha ka ʻōpio?

ʻO ka Blonding kahi hana kahi e hoʻoneʻe ai ka puaʻa maoli mai nā curl e hoʻohana ana i nā hopena kemika. Ma kona wahi he kiko kiko. Ua hoʻokaʻawale ʻia ke ʻano pilikino ma hope o kēia mau hana, no laila he mea nui e hoʻohana i nā kukui ākea maikaʻi loa. Ma hope o ke kaʻina hana, pono ʻoe e hoʻohana i nā māka hānai no nā curl waihoʻoluʻu. ʻO ka mea mua, e kōkua lākou e hoʻihoʻi i ka lauoho i hoʻopau ʻia. ʻO ka lua, e hāʻawi lākou i ka recharge no ka manawa lōʻihi, e noho mau ka mea nani a me ka pale.

Pono e koho pilikino i kahi koho no ka lauoho. ʻO "Estelle" kahi hōʻailona hōʻoia ʻia, no laila ʻaʻohe kānalua e pili ana i ka maikaʻi o nā huahana, ʻoiai ke hōʻoia nei ka manaʻo mai nā mea kūʻai aku mai nā mea kūʻai aku. I loko o ka pae o ka ʻoihana he nui nā koho pono no nā clarifiers no nā ʻano like ʻole a me nā ʻano o ka lauoho. Aʻi aʻe, e kamaʻilio hou mākou e pili ana iā lākou.

ʻO Essex Super Blond Plus Hoʻohui Powder

ʻO nā momi mālamalama ka mea ʻoi aku ka mea māmā o ka lauoho i hoʻohana wale ʻia i nā kūlana salona. Maikaʻi lākou, akā i ka home he pōʻino ka hoʻohana ʻana o ia kālā. E hoʻoponopono ʻia ka ikaika e nā oxides (3-12%). ʻOi aku ka maikaʻi ʻole o ke kīpē ʻana i ke olakino o kou lauoho a waiho pū lākou i nā ʻoihana e hana pū me ia.

ʻO Essex Super Blond Plus ka mea nāna i Estelle powder ka mea e hoʻomālamalama i nā ʻalā e 5-6 mau ʻāpana. ʻO kahi ʻano maikaʻi aʻe o kēia ʻano ʻo ka noho ʻana o ka nalo ʻana o ka nui ikaika loa.

E hoʻomaka i ka hoʻoheheʻe ʻana, e hoʻomākaukau i kahi hāhi hoʻonaninani. E lawe i ka oxygen mai 3 a 9%. E nānā i ke kahe - 2-3 mau ʻāpana o ka oxide i 1 ʻāpana o ka pauka. Mai poina e pili ana i ka palekana. Ma mua o ka hoʻohana ʻana, e hoʻāʻo a pau i ka pauka no nā hopena alerē. Inā ʻoe e hoʻohana i ka oxygen mai 9%, e maopopo i ka loaʻa ʻole o ka hoʻopili ma ka poʻo.

ʻO Powder ʻO Ultra Blond De Luxe

ʻO Ultra Blond De Luxe, e like me ka hoʻomaʻemaʻe mua, ʻo ia ka pauka Estelle no ka hoʻomaʻamaʻa ikaika. Hoʻohana pinepine ʻia ia i loko o nā salona nani no ke kala ʻana, ʻoiai inā naʻuʻeleʻele hoʻi ke kala kumu. Hoʻomaopopo ʻia nā lauoho i nā leo he 7. Ma ka manawa like, ka nānā ʻana i ke ʻano a me ka lula palekana, e noho mau ka lauoho a ʻoluʻolu hoʻi i ka pā. Ma ke ala, ʻaʻole palupalu nā mea i hoʻopau ʻia, ʻo ia, ʻoi aku ka mea e hoʻonani maikaʻi ai ke kaʻina.

No ka hoʻomākaukau i ka pauka kala ʻana ʻo Estelle, pono ʻoe e hoʻohui me ia me ka oxygen (3-12%). ʻO kahi ʻāpana o ka pauku e pono no ka 2 mau wahi o ka oxide. ʻAʻohe ʻike i ke ʻano o ka lauoho lauoho, paʻakikī ke koho kūʻokoʻa i ke ʻano o ka nui o ka oxygen e hoʻohana ai, no laila ua makemake ʻia e hilinaʻi i kahi loea.

Ke pena pena, poina e pili i nā ana palekana. Inā keu ka oxide ma luna o 9%, make pono e hoʻopili ʻia me ka ʻili. Hōʻoia e hana i kahi hōʻike maʻi allergy ma mua o ka hoʻohana ʻana iā Estelle brightening powder.

He kūpono nā loiloi e pili ana i ka hāmeʻa. Ua ʻōlelo ka wahine, he ʻoluʻolu ka waihoʻoluʻu o ko lākou lauoho, ua loaʻa i ka hulu o lākou a me nā kukuna saturation.

Pūnaewele Estel Quality - kūmole ke kīwaha hoʻopihapiha

ʻO ka formula Estel Quality ka pulu hina. ʻAʻole hōʻoluʻolu wale ia i nā curls e 1-2 mau ʻoni, akā ua lako pū a hōʻoluʻolu hoʻi iā lākou. ʻO ka hoʻonohonohoʻana o ka huahana ke loaʻa nā huaora e pono ai. Ma hope o ka pau ʻana, loaʻa i nā curl ke kiʻi nani, momona, a me ka luster a me nā silkiness e leʻaleʻa i ka maka.

ʻO clarifier Gel "ʻo Estelle" kahi koho palekana no ka hoʻomakeke ʻana, akā naʻe, pono nō ʻoe e hana i kahi hōʻike alerine ma ka ʻili, no ka mea, he hiki i ka mea ʻole ka hoʻomaloka pilikino i nā ʻāpana o nā gel.

He mea kūpono ia e ʻimi i nā manaʻo ma mua o ke koho ʻana i kahi mea hoʻomaʻemaʻe i ka lauoho. ʻOkoʻa nā loiloi no ka ʻōhua o Estel Quality. I ka manawa like, ʻoi ka ʻae loa a no ka māmā maʻalahi, ʻoi aku ka maikaʻi o ka huahana.

Hoʻomaʻi maikaʻi ʻia nā kiʻi paʻi kiʻi Solo Super Blond Estel

ʻO Solo Super Blond kahi hoʻomaʻemaʻe palekana ʻaʻole wale no ka mea pono akā no ka hoʻohana ʻana i ka home. E hele mālie kona hopena ma nā curl, me ka ʻole o ka hōʻeha iā lākou. Ma muli o ke ʻano kekeʻe, hāʻawi ia i ka noi maʻalahi a me ka hāʻawiʻana i nā kāʻei ma ke ao holoʻokoʻa. Hiki iā ia ke hoʻomālamalama i ka lauoho no nā kālā 5-6. I ka manawa like, e mālama ka uhi ʻana i kāmona i kona silkiness, ka maʻa a me ka palupalu.

ʻO Ke Aliʻi Blond Super wale nō

ʻO Super Blond wale nō ka mea mālama ʻo Estelle clarifier. He hua ʻōmole kukui. Hāʻawi kēia i ka maʻalahi a me ka hāʻawi ʻana i ka lepo i ka lōʻihi o ka lauoho. ʻO ka mea hoʻohui nā huaora a me nā mea waiwai e hāʻawi i ka pale o ka lauoho i ka wā o ka puni ʻana. ʻO kaʻoluʻolu ke ʻano maʻalahi, akā ma hope o ke kahakaha ʻana, e hoʻohana i kahi mea momona e kū ai - a hiki i 5 mau kani.

Pehea e hoʻohana ai i nā clarifiers? ʻO nā ana palekana

No ka weheweheʻana, kokoke pau nā lula e pili ana, e like me ka mālama mau. Ma lalo o nā kūlana e ʻoi aku ai ka maikaʻi e pale aku i nā kala:

  • Inā ʻoe e ʻike i kahi ʻeha a abrasion paha ma ke poʻo. I kēia hihia, e kali a hiki i ka hoʻōla ʻia ʻana.
  • I ka hanana ʻano o kahi allergy i kekahi o nā mea hoʻohui o ka huahana cosmetic.
  • I ka wā hoʻoiho ʻana o nā kāne. ʻO nā maʻi kaumaha i ka hope loa o ka hormonal i ke kino, no laila hiki ʻole ke hopena i ka hopena.
  • No ka luhi a i ka wā hāpai paha. Hoʻonohonoho hou ke kino, no laila hiki ʻole ke wānana i nā mea e loaʻa ma ka puka ʻana. Eia kekahi, i kēia manawa ʻoi aku ka maikaʻi o ka pale ʻana i ka ʻike ʻole ʻole i ke kino.
  • Ma hope o ka hoʻoponopono pololei ʻana a i ʻole ka lula ʻana, ʻaʻole pono e hala nā wiki he 2 i hala.
  • Inā ʻoe e hōʻino i kou lauoho, a mai hauʻoli me ka hopena, a laila mai holo wikiwiki e holo hou i ka lauoho. Ma mua o ka hōʻike aʻe e pono ai ke kali i ka liʻiliʻi 14 lā.

I mea e hana pololei ai ka kala ʻana, hoʻomau i ka kaha i lalo:

  1. E hoʻomākaukau i ka brightener Estelle (ʻo oxide + brightener).
  2. E pili ana i kou pono, e kahele aku i ka hāmeʻa ma ka lōʻihi o nā curl.
  3. E waiho i ka hāwele no ka manawa i ʻōlelo ʻia e ka mea hana (he ʻokoʻa ia ma ka ka mea i koho ʻia a me ka ikaika i koi ʻia).
  4. E holoi i ka lauoho me ka wai a pau.
  5. E holoi i kou lauoho me ka shampoo.
  6. E hoʻōla a hamo i kou lauoho me ka moʻo a i ʻole ka balmū.
  7. I kekahi mau hihia, koi ʻia nā kika kaila no ka ʻeke ʻana i ka yellowness. E hoʻohana i nā papale i shampoo me ka poni pua. E hoʻomanaʻo a he maikaʻi loa ka balms.

I ka hopena

ʻO ka pauku hoʻomaʻamaʻa ʻia ʻo "Estelle" kahi huahana kiʻekiʻe. ʻO kahi ala hoʻokūkū e koho ai a koho i ka huahana, a me ka nānā ʻana i nā ana palekana a pau, e alakaʻi iā ʻoe i ka hopena i makemake ʻia: e lilo ka pulu, ʻōwili, a hoʻomau ka lauoho.

ʻO nā curl o nā makana he moeʻuhane a nā kaikamahine. ʻO Estelle kahi inoa inoa i loaʻa ai ka hilinaʻi o nā mea akamai a me nā kaikamāhine e makemake i ke kala pono ʻana. E hoʻomanaʻo ʻo ke olakino a me ka nani o ka lauoho wale nō e hilinaʻi wale ʻana i kāu mau hoʻāʻo a me ka makemake e hoʻōla ʻoe iā ʻoe iho. E aloha iā ʻoe iho a pale i ka nani!

Hōʻailona ka lauoho kala, ʻaʻole me ke kumu o ka wahine me nā lauoho blond e nānā mau i nā wā liʻiliʻi a ʻoi aku ka maikaʻi i nā kāne. Akā eia pehea e hoʻokō ai i ka lauoho kūpono me ka ʻole o ka hoʻohana ʻana i nā mea ʻenemi maikaʻi i loaʻa i loko o kekahi pile. A luku pinepine ka kelila melemele i ka nānā a pau.Eia kekahi, pono ʻoe e tint i nā aʻa keu. ʻO ka keʻokeʻo kukui i ka home me ka hopena o nā kānaka avanoa i kēlā me kēia wahine.

Kūleʻeleʻe ka lauoho

ʻIke ka poʻe a pau e palupalu ka lauoho kala i ko lākou ʻano, e maloʻo a maloʻo lākou, e hoʻokaʻawale iā lākou i nā aniani. Akā, ke kūkaʻi ʻia, aia nō nā pono hana e hiki ai iā ʻoe ke pena i kou lauoho i ka home, me ka ʻole ʻana i ka hoʻohana. Loaʻa kēia mau kālā i ka kūlohelohe a me nā mea maʻamau.

ʻOi kūlohelohe a me nā mea kūʻai aku o lākou ka wai lemon, i kūʻai ʻia i nā hale kūʻai. ʻAʻole kūpono ka waikawa Citric i kēia mau pahuhopu. Pono e hoʻoili ʻia kēia ʻano me ka hydrogen peroxide ma kahi kiko o 1: 1 a hoʻohana i kēia ʻano kāwili i kēlā me kēia manawa ma mua o ka holoi ʻana i ka lauoho. Pono e waiho ʻia ke kalo no kahi hola hoʻokahi.

Pono ʻoe i 4 a 7 mau manawa e lilo i kou lauoho i mea hue gula maikaʻi. I ka manawa like, ʻike maoli ke kala o ka lauoho, ʻaʻohe iʻa, ʻaʻole, ʻoi loa, ʻo ka lauoho ma hope o ka hoʻomālamalama ʻana i noho mālie a silky i ka pā, olakino a ikaika.

No ka ʻikepili hou aku e pili ana i ka hoʻomaʻemaʻe ʻana i nā lauoho me nā mea hoʻoponopono kanaka, e nānā i ke wikiō:

Mālamalama ka lauoho ʻole o ka pena (folk remedies)

ʻO ke ala ʻelua i ʻike e hoʻoilo i ka lauoho ʻo kahi chamomile lolohila. Pono e lūlū i ka 100 gona o ka mauʻu me ʻelua mau aniani wai a hoʻolapalapa no 5 mau minuke. A laila e hoʻohui i 30 g o ka glycerin i ka waiu i hoʻoili ʻia a hoʻopili i ka hui ʻana no 30-60 mau minuke ma mua o kēlā me kēia shampoo. Hoʻohana kēia ʻōleʻa i ka mea nona ka lauoho lauoho he māmā, ʻoliʻoliʻeleʻele, lehu, ʻulaʻula. E hoʻomālamalama kēia ʻano maka i nā lauoho, e hoʻoikaika, e ʻoluʻolu. Hiki ke hoʻohana ʻia kēia maskaki i ka manawa āu e makemake ai, ka ʻoluʻolu a me kaʻoluʻolu.

ʻO kekahi ʻano maoli lauoho hoʻōla e ʻoluʻolu hoʻāʻo e mahalo mahalo i kona maʻalahi a me ka loaʻa, a ʻo ka mea nui, ʻo nā pono e lawe mai ai kēia kohu. Oe e pono i ka rhubarb a me ka pāpaona kiʻekiʻe a i ʻole ka waina wīwī, pono e hui ʻia i loko o kahi hoʻohālike o ka 2: 1. Pono e kuke ʻia kēia kulu no nā 15 mau minuke, kānana a hāʻawi ʻia i ka lauoho ma mua o ka holoi ʻana no kahi o 2-3 mau pule. A laila, e mālama i ka waihoʻoluʻu, pono e hana i ka mask i hoʻokahi pule.

Kapono kūlohelohe lauoho lauoho

ʻOi aku ka paʻakikī o kēiaʻano. Me ke kōkua o kēia kiʻi pena hiki iā ʻoe ke mālama mau i ke ʻano olakino a me ka hanohano.

ʻO ka mea mua e pono ai e hoʻomākaukau i ka waiʻona, ʻo ia hoʻi ke kumu o ka peʻō. Ua like ia me ka mea inu kime Lima Limoncello. E ninini i ka zest o 7 mau lemona me kahi ipu o 95% ka waiʻona no nā lā 10. Pono ke lūlū i ka ipu aniani i nā manawa he nui i ka lā. A laila e hoʻohui i kahi ipu wai kahi i 250 g o ka kō i hoʻoheheʻe ʻia. E hoʻihoʻi i nā lā 5 hou. E hoʻomoʻa i ka palaki, ua mākaukau ka mea ʻawaʻawa.

2

ʻO ka papa ʻaina lua. ʻO ka rhubarb ʻokiʻelima (50 g) ninini i ka 500 ml o ka paila cider apple a hoʻolapalapa no 15 mau minuke. Hoʻohui i ka 50g o nā pua chamomile a 20g o nā kalendula. E hoʻolapalapa i 5 mau minuke. E hoʻomoʻi i ka waiʻai hopena, hoʻohui i 50g o ka meli acasia, ka wai o ʻelua mau lemona a me ka mea inu wai. Hiki ke kāwili ʻia ka lauulu hua i ka lauoho baline. E hoʻopili i ka hui ʻana no ka mau minuke 15-20 ma ka lauoho maloʻo. A laila holoi i kou lauoho.

Kalanui lauoho me nā ala ʻē aʻe

I ka hopena o ke kumu, hiki iā mākou ke hāʻawi i ke kala kala me nā ala ʻē aʻe. No laila paʻa mau ka lauoho. Ma kahiʻoi aʻe, hoʻoikaika i ka lauoho a mālama i ka hānai, lilo i ikaika.

Hoʻokomo ʻia nā leʻaleʻa māmā Wehe a FarmaVita aila . ^ E Ha yM. Me ia, hiki iā ʻoe ke hoʻomālamalama i kou lauoho ma nāʻaoʻao ʻehā. E mahana ke aloha ʻana, ola. Ma keʻano he ʻāpana o ka fennel, mint, nettle. 500g aila aila e pili ana i 1,400 rubles. ʻO ke ʻano nui o ka hoʻohana ʻana i ka aila ma luna o ka lauoho i loaʻa ʻole i ka lauoho.

ʻO kekahi ʻAila ʻaʻa , hiki ke hoʻomālamalama i nā kui 2-4, ke kumukūʻai no ke kumukūʻai pālima he 2500 rubles. Hoʻohana wale ʻia no ka lauoho maoli.

A eia nō kaomi puaʻa hiki ke hoʻopili ʻia i ka lauoho hina mua. Hoʻopili a hoʻomālamalama i ka lauoho. ʻO kēia kiʻi nā pōpoki (laminates) i kēlā me kēia lauoho, kahi e hiki ai ke hoʻomaʻalulu a pale i ka lauoho mai nā hopena maikaʻi ʻole. Hoʻōla nā lauoho, hoʻomaka e aniani a nānā wale. ʻO ke kumukūʻai o ka bole 280 ml he 2800 rubles.

E hoʻomālamalama i nā lauoho me nā mea māmā Syoss, e ʻike i nā mea penei:

ʻAʻole nā ​​pale umauma a me nā wahine hona a ke kala e hoʻonani nei i ko lākou lauoho, a ʻaʻole kūpaʻa i nā blondes lākou iho. ʻO ka manawa pinepine, ua hopohopo nā kaikamahine i ka makemake e hana i ka pigment kūlohelohe o kā lākou mau curls ʻoi aku ka māmā a ʻaʻole hoʻi e hāʻawi iā lākou i kahi leo mahana a i ʻole hoʻi. Akā, ʻo ka hoʻohana pinepine ʻana i nā mea hoʻomālamalama, ʻoiai me ka mālama salona, ​​i loko me nā loli hewa i ke ʻano o ka lauoho. Hele lākou, mae, palupalu, hoʻomaka i ka wāwahi. Ke hoʻomau nei nā kaʻina loiloi hou i nā kaʻina blonding.

ʻO nā ʻenehana hou no ka hoʻomālamalama ʻana o ka lauoho

I kēia manawa, aia nā koho he nui no ka hoʻomaʻomaʻomaʻo ʻana o nā hulu manu maoli. He kūpono loa lākou no nā kaikamāhine me nā curl brown brown a ʻaʻole i ʻeleʻele i nā lauoho kaila lauoho.

- nā kala silk hiki ke hoʻohana ʻia me nā ʻāpana liʻiliʻi o ka lauoho no nā kala he 1-2, a me ka hoʻonaninani ʻia ʻana me nā kukui o ʻoluʻolu a hiki i 8 mau mele. ʻOi aku ka haʻahaʻa o kēia haʻawina ma muli o ka nīnīnika, e hōʻeha ana i nā curl, ʻaʻole i hoʻohana ʻia i loko o nā huahana i hoʻohana ʻia. Eia naʻe, ʻaʻole hiki ke hoʻopaʻapaʻi ʻia ko kēia ʻano palekana. E like me nā hoʻoheheʻe kekahi, pili kēia i ke ʻano o ka lauoho, ma muli o kahi e lilo ai i mea ʻolo a maʻemaʻe. Ke hoʻokaʻawale nei i ka hopena luku o ka lāʻau, ma mua o ka hoʻopili ʻana, ʻāʻamu ʻia nā curl me ka hoʻoulu ʻana i ke olakino, a laila palu ʻia i kahi maʻi i loaʻa siliki. ʻO ka hopena, ʻo ka lauoho i hōʻemi ʻia mua loa e hoʻomaka i ka nani a me ka olakino hou. Ke kōkua nei ka wili silk i ka pale ʻana i ka lauoho hina, a hiki iā ia ke hoʻi hou aku i kahi mea ʻōpio a ʻoi aku ke nānā aku i nā curls makahiki. Hoʻohui ʻia, hoʻohana ʻia nā lāʻau hypoallergenic i kēia ʻano, a hiki ke kau ʻia no nā wāhine me ka ʻiliʻili pono.

- He pono ke koho no ka hoʻomālamalama ʻoluʻolu ʻIke Palani. E hoʻomaʻemaʻe loa ia i nā lauoho i ka mea he 3-4 wale nō, no laila he kūpono nā kaikamahine nani wale nō. I nā brunettes a me nā wahine heʻeleʻele hina, ke ʻano o ka ʻano o kēia ʻano e kaha ʻia. E hoʻōli i nā curl e hoʻohana i kēia ʻano, ua hoʻohana ʻia ka pena ʻoluʻolu mālie, kahi i hoʻopili ʻia i nā curl kūlohelohe me ke ʻole o ka blonding mua. ʻO ka hopena ka hopena o ka lauoho puhi ʻokoʻa. ʻO nā mea e hoʻokumu i ka kumu o ka lāʻau lapaʻau e hūnā i nā curls a ʻaʻole hōʻino i ko lākou kūkulu, ma ke ʻano o ka lauoho e ola maikaʻi a paipai.

Nā kūmole o ke kukui

Kōkua nā mea kiʻekiʻe e hoʻomālamalama i ka lauoho me ka ʻole e hōʻeha i ka lauoho. ʻOi aku ka maikaʻi e hoʻokō e pili ana i nā kūlana salona. ʻO ka lauoho māmā "Pāhele" i nā kala āpau, ʻike hou aku ia i mau voluminous, a mai ka wā ʻole i ʻole ka haki ʻana o ka hana i nā kaula a pau, i ʻole nā ​​pilikia me ka hoʻihoʻi.

Pono i hele ʻo Brunettes i ka salon - ke kūleʻa paha ke kaʻina ma ka home - e loaʻa nā curls i kahi melemele a i ʻole lau nahele paha, kahi hiki ʻole ke hoʻokaʻawale me ka ʻole o ka hoʻopili aku i kahi haku ʻike.

ʻO ka aila i hoʻonui ʻia i ka meli, e hāʻawi ʻia i ka meli ma ka ʻāpana ʻāpana.

No ka hoʻomālamalama i nā leo 1-2, ʻoi aku ka maikaʻi o ka hoʻohana ʻana i nā tonics a i ʻole nā ​​shampoos e hoʻolaʻa ana - ʻaʻole lākou e ʻoi i ka hōʻeha ma mua o nā peʻa hoʻomau me ka hydrogen peroxide a amonia.

I kēia manawa, ua hele mai nā ʻōnohi pōkole - ua kapa ʻia kēia kala he ombre. ʻOi aku kahi ala maʻalahi ma mua o nā hana pena āpau - ʻo ka hopena o nā mea i hoʻopau ʻia i mālama ʻia, mālama ʻia nā aesthetics o nā hiʻohiʻona. No ka hāʻawi ʻana i kēia hopena, pono ʻoe e hoʻohui i nā kihi o nā curl me ke kuʻi pinepine, kahi i hoʻopili ʻia ai kahi papana o ka peʻe.Hoʻomaopopo ʻia e hoʻopili i nā ʻōlelo aʻoaʻo i loko o ka foil ma hope o ke kaʻina hana.

Inā maikaʻi ʻole ka hopena, a laila maʻalahi ke kāpae ʻia i nā ʻāpana ʻāpana, pe paʻi i nā ala like ʻole. Inā makemake ʻoe e hoʻomālamalama e nā peʻa 1 a i ʻole 2, a aloha ʻoe e hōʻuluʻulu i kou lauoho, pono ʻoe e hoʻomanaʻo i nā ʻano o nā kānaka.

Hoʻomaʻamaʻa iwi no ka hoʻomaʻemaʻe mau

  • ʻO ke ala maʻamau no ka hoʻomaʻemaʻe i nā hoʻoponopono kuʻuna e hoʻohana i ka chamomile.

Maʻalahi koke, hiki ʻole ke hoʻokō i ka hopena, akā inā noi ʻoe i kahi hopena ikaika o ka mea kanu mea kanu maʻamau, a laila hiki i nā wahine ʻonaʻeleʻele uliuli ke loaʻa i kahi leo māmā i loko o 3-4 mau mahina.

Hoʻolima ʻia kahi infusion ikaika - 4 mau pākēkē o ke aniani o ka wai anuanu, pono e huli ke kala. A laila hoʻoili ʻia ka wai, hoʻoheheʻe ʻia me ka 1-1.5 lita o ka wai, a ma hope o ka holoi ʻana i ke poʻo, ua waʻulu ʻia ka lauoho i loko - ʻaʻohe pono e holoi,

  • Hiki i nā wahine ulu nani ke lilo i mau blondes pīhoihoi me nā kuʻekuʻe iridescent - e like me hope
    hōʻike - hoʻohana i ka wai lemon. Halahalaha ʻia kēia mau mālamākī primitive ma luna o ka lōʻihi holoʻokoʻa ma hope o ka holoi ʻana i ka lauoho a maloʻo ma lalo o ka mana o ka radiation ultraviolet kūlohelohe - ʻo ia hoʻi, i ka lā.

Hōʻalo ka wai Lemon i ka lauoho, pono e noʻonoʻo ʻia. Inā pilikia ka maikaʻi o ka lauoho, a laila ma hope o ke kaʻina hana no kekahi mau lā e pono ʻoe e hoʻokuʻi i nā curls, ma hope o ka hoʻolulima ʻana i kekahi mau minuke o ka aila almond ma ka lono.

Hiki ke hoʻokaʻawale i ka hopena pōʻino o ka waikawa citric ma ka hoʻoheheʻe ʻia i ka wai wai me ka wai - 1/3 kūmole hoʻohālikelike. I kēia hihia, hiki ke maʻalahi ke kaʻana i ka huahana ma waena o nā manamana me ka hoʻohana ʻana i kahi pu hoʻolipa. ʻO kaʻoiaʻiʻo, e nāwaliwali ka hopena, a nāu e hōʻemi i ka hoʻomaʻamaʻa 3-4 mau manawa,

  • E like me ka lemona, hana ka pia pia.

Kōkua ka meli hou e wehe i nā leo 2-3. ʻO ka mea mua, holoi i kou lauoho me ka shampoo, ma kahi hapa o kahi mea i hoʻohui ʻia me ka palaoa hou i hoʻohui ʻia. A laila e hoʻopili ʻia ka meli ma kona lō loa i kona lauoho pale a hiki ke kū i ka pō ma lalo o kahi kiʻi. E kōkua kēia ala i nā wahine ʻeleʻele i loaʻa i ke kala kala ʻulaʻula, me ka wahine kūpono o ka lauoho, a hāliʻi lākou i kā lākou mau curls i loko o ka blonde-honey,

  • Ke lawe ʻia nei ka maikaʻi ʻoi loa ka hoʻohana ʻana i ke kefir.

  • he lōʻihi nā lōʻihi pono ʻoe e mālama i ke ʻano hoʻohālikelike ma kou poʻo - a hiki i 10 mau hola,
  • aia kekahi manawa e hele ai ka lauoho ma ke kumu o ke aʻa a nāwaliwali nā follicles.

I mea e hoʻokaʻawale ai i nā hopena maikaʻi, e hoʻoneʻe ʻia ka polyethylene i kēlā me kēia manawa, a hoʻokaʻawale ʻia nā strands - kōkua kēia i ka hōʻoluʻolu i nā aʻa.

ʻO ke ʻano ʻoliʻoli no ka māhele ʻōhua:

  • hua moa
  • he hapaha hapaha ke kefir,
  • wai wai mai ka hapalua o ka lemon,
  • cognac - 40 kalama.

Hoʻohui ʻia nā mea ʻona a kau i ka lauoho maʻemaʻe. Hoʻopili i waho me ka hoʻohana ʻole o nā mea nānā me ka alkali.

Inā paʻakikī ke lawe Hoʻohui , hiki iā ʻoe ke pāla i kahi iakou a hoʻohana ma ke poʻo. No ka wehewehe ʻana o ka henna color color poʻo e kūʻai aku nei.

Leka maoli nō kēia kumuhua manuahi, e like me ka henna maʻamau, hana wale nō ia mai nā lau o ka lavsonia, akā mai nā kumu o kēia mea kanu.

Hoʻopau ʻia ke kaʻina hana paʻi paʻi, me ia me ka henna maʻamau. Ma hope o ka weheʻana i ka lawena kala, ʻoi aku ia e holoi me ka wai acidified. Mai hoʻohana koke i nā ʻenehana hoʻomohala, inā makemake ʻoe e hoʻomālamalama i nā kui 1-2 - i kēia hihia, pono e koho ʻia no nā kuʻuna o nā kānaka.

Inā hoʻoholo ia e hoʻololi i ke kiʻi me ka radically, me ka ʻole o nā peʻa i loaʻa i ka ammonia a i ʻole hydrogen peroxide, ʻaʻole ia e hana. I kēia mau hihia, pono e hoʻomaʻamaʻa i ke aʻo ʻana i mālama i ke ʻano a me ka maikaʻi o ka lauoho.

ʻO ka lauoho Blond ua hui pū ʻia me ka wahine a me ka puʻu. Me kahi koho kūpono o ka uhi, ʻo nā blonde, ʻoiaʻiʻo, hiki iā ia ke hoʻomālamalama i ke kiʻi a maikaʻi hou. Ke hoʻokolohua, maikaʻi loa ke mālama pono ʻaʻole wale i nā kala, akā ke ola kino o nā lauoho.

Ke hoʻokō nei i ke kaʻina hana i loko o ka salon nani, ʻo ka mea nui ka loaʻa i kahi haku maikaʻi.
Inā hana kūʻokoʻa ke kaikamahine i ka hoʻololi ʻana i kāna kiʻi, pono pono ia e koho a hoʻopili i kahi mea wehewehe.

Ua hoʻohana ʻo Clarifier no ka piha piha a ʻokoʻa paha o ka lauoho ma mua o ka hoʻopili ʻana i ka ʻano waiho kala.

Pono e i nā hihia a ke kaikamahine e hoʻoholo ai e hana i kāna mau curl i ke kani māmā a i ʻole ka hoʻololi i kā lākou kala.

Hiki iā ʻoe ke mālama me ka clarifier i nā aniani kūloko a me nā kala.

Hoʻohana ʻia ka hana o ka lāʻau lapaʻau i ka hoʻolaha ʻana o nā flaki keratin e pale aku ai i nā koʻokoʻo mai nā hanana o waho, a me ka luku ʻana i ka melanin - ʻo ka pigment pili i ka kala lauoho.

Hoʻokumu ka pae o ka luku ma ka helu o ka clarifier a me ka manawa o ka hoʻolaha.

Hoʻopili ʻia nā hua liʻiliʻi mai ka melanin, kahi i hoʻoneʻe ʻia me ka wai i ka wā o ka holoi ʻana o ke poʻo. ʻO ka liʻiliʻi o ka pigment e hoʻomau i ka hoʻolālā o ka lauoho, ʻoi aku ka mālamalama. Inā luku loa ʻia ka melanin, hana ʻia nā kīmaha i nā koʻokoʻo, loaʻa i nā curl ke kala keʻokeʻo a me ka porosity.

ʻAʻohe paakiki maikaʻi ʻole ʻole. Hoʻopilikia kekahi mea hoʻokeʻokeʻo i ka lauoho, inā ʻaʻole hoʻololi ʻia ko lākou kala. Akā he mea nui e koho i ke kālā i loaʻa ka hopena ʻoluʻolu loa.

ʻO nā mea waiwai no nā clarifiers he hydrogen peroxide a hoʻomau.ʻO ka hydrogen peroxide kuleana no ka hālei ʻana o ka melanin. Ke hana nei me nā mea ʻē aʻe, e wāwahi ia i ka wai a me ka hoʻolaʻa kūlohelohe, e luku ai i ka puaʻa kūlohelohe a i ʻole paha. ʻO ka molikina Hyxogen peroxide ma ka mākaukau i ʻōlohelohe mai 3 a 12%.

Koho kole - nā paʻakai e hoʻomaikaʻi i ka hopena hoʻopili ʻana. ʻO ka ʻenekia ka mea i hoʻohana nui ʻia. Ke hoʻopili ʻia me ka wai a i ʻole hydrogen peroxide, hoʻokuʻu ʻia ka ammonia. Wehe ʻo ia i ka pauku scaly o ka lauoho (cuticle), e ʻae ana i ke koena o ka lāʻau ke komo i loko. Iā Ammonia kahi puhent aroma a me ka hopena hoʻonāukiuki ma ka ʻili a me nā membous mucous.

Hoʻololi kekahi mau mea hana i ka ammonium i ke kō me ka paʻakai a me nā paʻakai sodium a i ʻole nā ​​mea alkaline e "hoʻokuʻi" ai i ka cuticle. Pale kēlā mau huahana e leʻaleʻa, akā loaʻa ka hopena like ʻole ma ka lauoho.

Hoʻohālike pinepine ʻia nā ʻano o nā clarifiers me nā meaʻaila, nā huaora a me nā mea mālama pono. Pono lākou e hāʻawi i ka palahalaha i hōʻino ʻia i ka wā o ka hoʻokeo, a me ka hoʻomaʻemaʻe a palulu ʻia iā lākou.

Pehea e hoʻohana ai

ʻO ka algorithm no ka hoʻohana ʻana i clarifier no ka lauoho pili i kona ʻano.
Akā i kekahi mea, pono e mālama ʻia nā lula ʻekolu.

  • hana i ka hōʻike allergy - pili i kahi mea liʻiliʻi o ka huahana i ka ʻili ma hope o ka pepeiao a kali i ka 30-40 mau minuke, e nānā ana i ka hopena,
  • mai holoi i kou lauoho i loko o 48 mau hola ma mua o ke kahaki ʻana, nā mea huna o nā kelepona sebaceous pale i ka integument mai nā mea kūwaho.
  • hōʻole i ke kaʻina hana inā aia nā ʻōlū, nā ʻeha a me nā mea hoʻonā a ma luna o ke poʻo.

Ma hope o ka hoʻomālamalama ʻana, pono ka lauoho i ka mālama kūikawā - hoʻonui i ka pono a me ka hydration. E kōkua kēia i nā masks, nā aila a me nā huahana ʻē aʻe. Eia kekahi, pono e hōʻemi iki i ka hopena wela ma luna o lākou.

Hiki iā ʻoe ke hoʻoponopono i ka manawa o ka hoʻolaha ʻana i ka peʻe ʻoe. I kekahi manawa ma hope o ke noi ʻana, pono e hoʻokaʻawale i kahi kaula liʻiliʻi mai ka wahi iʻike ʻole ʻia, e holoi iā ia a nānā i ka pale o ka hopena.

Ma ke wikiō e pehea e hoʻohana ai i nā mea wehewehe

Pehea e koho ai

Ke koho i kahi mea hoʻomaʻamaʻa no ka lauoho, pono e noʻonoʻo ʻia nā hiʻohiʻona.

Hōʻike ʻia ka kala i luna o ka pahu, akā ʻokoʻa ka hopena maoli mai ka hoʻohiki ʻana o ka mea hana.

Hoʻomaʻamaʻa ʻia ka leo hope e ka leo mua, ka manawa i kū i nā pigments kūmole i ka hoʻolālā o ka lauoho, nā hiʻohiʻona lauoho, a pēlā aku. Paola maoli curls discolor wikiwiki a ʻoi aku ka ikaika ma mua o nā mea mua i hoʻopaʻa ʻia.

ʻO kekahi mau mea hanahana wale nō i haki, ʻo nā mea'ē aʻe i ka manawa like me hāʻawi i kahi pale.

ʻO kahi koho hope loa i kūpono no nā kaikamahine me nā curl brown brown e makemake i ka hoʻololi iki i ke kiʻi.

Pono nā brown brown a me nā brunettes i nā mea hoʻomehana me ka hoʻohana ʻole.

ʻO nā lāʻau lapaʻau kaulana ʻē aʻe

Ma kahi o nā mea i luna aʻe, loaʻa nā kiʻi kālā e pono ai no ka hoʻomaʻemaʻe ʻana i nā lauoho:

- kahi hua ʻili e hoʻopilikia kino i ka lauoho inā hoʻohana pū ʻia me ka balm.
Kōlei a hiki i ka 5 pae.

- bleaching powder ka mea hana me ka mea hana. ʻO ka hui pū kekahi me nā mea e mālama ai i ka lauoho a me ke kūleʻa. He ʻona ʻona.
Mālamina ʻona 6-8.

- kahi wehewehe i ke ʻano o kahi pauma, pono e hui pū ʻia me ka mea hoʻihoʻi oxidizing.
Nā hōʻaiho ma nā pae 6-7. ʻAʻole e hoʻonāukiuki i ka ʻili. Hiki i ka lauoho maloʻo.

- e hoʻomaʻemaʻe ana i kaʻaila, hōʻike ʻia e ka ʻikeʻoluʻolu.
E hui pū me kahi mea hoʻihoʻi oxidizing, discolors nā 8 ʻoni. Lawa nā makika silk, ke aila a me ka keratin.

- kahi pale kahi hiki ke wehe i nā pae he 6-8. Pono e hui pū me ka peroxane. Mālama ka mea halulu i ka lauoho.

- kahi lōkela e hoʻomaʻemaʻe i nā curl e 7 mau leona. Ua hui ʻia me ka pauka me ka wai paʻahi. Hoʻokomo pū i ka mea hoʻohui me ka panthenol, ka mea e pale ai i ka nalulu ʻana o ka lauoho ma ka hōkū.

A e pili ana i ka hoʻoponopono ʻana no nā kānaka ma lalo o nā kūpeʻe hiki iā ʻoe ke heluhelu

Kōkua pūnaewele E koho i kahi papa pae hoʻomaʻamaʻa holomua "5 mākau" papa papaʻi mākaukau "Haole lauoho a ka wahine. Ke hoʻololi ʻana »Top 5. ʻO nā lauwili e hele no ka poʻe a pau. Hoʻomoe aʻoi ma ke ʻano "Hairdresser-wagon."
ʻO nā papa hoʻolālā e pili ana i nā lauoho hana

Me ka wai lemon

Nā hiʻohiʻona Inā makemake ʻoe e hoʻomālamalama koke i kou lauoho iā ʻoe iho, e hāʻawi i ka lauoho i kahi hue gula a me kahi kukui nani, e hoʻāʻo e hoʻomālamalama i kou lauoho me ka lemon. Hāʻawi ka mea hana i ka hulu o ka lauoho me ka elasticity.

  1. E ninini i kahi aniani o ka wai lemon i hoʻoheheʻe ʻia me ka hapaha o ka wai i loko o ka pahu a iʻa paha i ka pahu i ʻole.
  2. E lulu maikaʻi i ke kāwili a waiho iā ia no 15 mau minuke.
  3. E mālama i nā kuʻekuʻe me ka mea hana a waiho ʻia no kekahi mau hola. Hoʻomaopopo ʻia e hoʻolaha i ka lauoho ma lalo o nā kukuna o ka lā.
  4. Holoi i kou lauoho me ka nui o ka shampoo a mai poina e pākuʻi i kahi kūlana.
  5. Hoʻoponopono ʻia nā kaʻina hana i kēlā me kēia i ʻekolu lā no kahi mahina. Ka lōʻihi - ʻaʻole iʻoi aku ma mua o ka hapalua hola.

Inā he mau maloʻo maloʻo a maluhia paha, ʻoi aku ka maikaʻi o ke kālai ʻana i ka wai i ka ʻano me ka ea. Ma hope o ka hoʻopili ʻana i ka hui ʻana, e kāwili i kou poʻo i ka cellophane a me kahi kāwele.

Me ka camomile

Nā hiʻohiʻona ʻOi paha ke ala palekana e huki i ka lauoho me ke kōkua o ka infusion chamomile. He kūpono ke koho no nā wīwī paʻakikī, kīloe ka lūlū i ka palupalu a hōʻoluʻolu hou aʻe ʻia. E ʻike ʻia ka hopena wikiwiki loa ma ka lauoho blond.

  1. E ninini i ʻekolu mau punetēa o ka chamomile maloʻo i kahi thermos a ninini i kahi aniani o ka wai wai.
  2. Ma hope o ʻehā mau hola, hoʻomakeʻa i ka infusion.
  3. Hāʻawi i ka maloʻo maʻemaʻe, me ka huahana.
  4. E kau i ka pāpale kaukau, e kāwele i ka kāwele a puni kou poʻo a kū no hoʻokahi hola a me ka hapa.
  5. E holoi i ka chamomile me ka wai maʻemaʻe me kahi shampoo.
  6. Hiki iā ʻoe ke hoʻomaʻi i ke kaʻina hana ma ka liʻiliʻi o kēlā me kēia lā a hiki i ka hopena makemake.

E hoʻolōʻihi i ka lauoho maloʻo, hoʻohui i kahi spoonful o ka glycerin i ka infusion palia. I kēia hihia, holoi ka hana me ke shampoo ʻaʻole e hana.

Nā hiʻohiʻona ʻAʻoleʻike wale ka cinnamon i nā hopena hoʻonani, akā ke loaʻa nā lako hou aku. ʻAʻole hiki iā mākou e ʻōlelo e pili ana i ka pona heady e waiho mau ana ma ka lauoho a hiki i ka holoi holoi. A hoʻōla i kēia mea lahilahi i ka ulu ʻana, hoʻoikaika i ka aʻa a hāʻawi i kahi ʻōmaʻomaʻo maikaʻi o ke olakino.

  1. E hoʻomaʻemaʻe i ʻelua mau punetua o ka meli a maloʻo i kēlā mau wai like. Hoʻohui i ʻekolu mau kaila o ka cinnamon a me ka nui o kou kaukaukau punahele i ka hoʻopili ʻia.
  2. Ke hoʻohana nei i kahi ʻuʻī, e pālahalaha ka huahana ma luna o ka lauoho lauoho a hōʻiliʻili iā ia ma ke ʻeke.
  3. Hoʻopili i kou poʻo i ka polyethylene, kau i kahi pāpale a kali i kekahi mau hola.
  4. Hoʻopili i kou lauoho me ka shampoo ʻelua.
  5. E wehe i nā lauoho me ke kī ʻole, e holoi iā ia me ka wai i hoʻopaʻa ʻia me ka wai lemon.

Hiki ke hoʻohana ʻia ka cinnamon, ʻaʻole wale no ke kahe ʻana, akā no nā kala kala.No laila, inā kau ʻoe iā ia ma ka lauoho kaulike, hiki iā ʻoe ke loaʻa i kahi kohu ʻulaʻula hoihoi ma ka huina.

Nā hiʻohiʻona Inā loaʻa ʻoe kahi aila ʻala, ʻo ka hopena maikaʻi loa e hoʻomālamalama i kāu lauoho me ke kefir. Ua hoʻohana ʻia nā huahana waiū mai ka wā kahiko ma ke ʻano he mālamalama a me ka hoʻoponopono hou ʻana.

  1. Ma nā keʻokeʻo maloʻo, maloʻo, hoʻopili me ka hoʻoluʻolu kefir.
  2. E hōʻiliʻili i ka lauoho i loko o kahi kāwili a hoʻonani i kou poʻo me ka foil a me ke kāwele.
  3. Ma hope o ʻelua a ʻekolu paha hola, e holoi i kou poʻo me ka shampoo a holoi i ka hupa chamomile.

Ma ka lauohoʻeleʻele, hana maikaʻi ke kefir. No ka hoʻonui i kona hopena, e hoʻohui i ka wai lemon. Pono kahi ipu aniani o ka waiū fermato e pono ai he hapakolu o kahi aniani o ka waikawa.

Me ka pīpī ʻala

Nā hiʻohiʻona Na ke kuea ʻona e kōkua i ka hoʻomaʻemaʻe ʻana i ka lauoho me ka ʻaʻole i hoʻopōʻino i ka lauoho. Ua lohi iki ke kaʻina o ka hoʻomehana ʻana i nā lelo, akā e hui pū ʻia me kahi hoʻihoʻi piha a me ka mālama ʻana i nā hopena hoʻokaʻawale.

  1. E hoʻopiha i kahi hapalua hapeke me ka husk o ka ʻuala a ninini i nā mea maka me ka wai kaila.
  2. E uhi i ka pahu me kahi pāwili, hoʻopuni me ke kāwele a waiho ʻia a hiki hoʻoliʻalohi ʻia ka wai.
  3. E hoʻaloalulu i ka hoʻopihapiha kānana ʻia me ka wai ma nā huina like.
  4. Pono ka hopena o ka hopena hopena e holoi i ka lauoho ma hope o ka holoi ʻana.

Me ka henna keʻokeʻo

Nā hiʻohiʻona ʻO ka hulu ʻulaʻula me ka henna keʻokeʻo e kūpono no nā mea nona ka lauoho nāwaliwali a maloʻo. Ma waho o kahi chemistry, e kiʻi ʻoe i ka pale i makemake ʻia a e hoʻōla maikaʻi i nā curls.

  1. E like me nā ʻōlelo a ka kāpena, e hoʻomākaukau i kahi ʻano waihoʻoluʻu.
  2. Māluʻu i ka pulima ma luna o ka lauoho maʻemaʻe, a maloʻo, a kū no 40-60 mau minuke.
  3. Holoi i kou lauoho me ka wai mahana me nā wahi ʻole.
  4. E hāʻawi i ka strastic elasticity a me ka palupalu, holoi iā lākou i ka wai, waʻu ʻia me ka cīwa a iʻa wai lemon paha.

I ka hoʻoponopono ʻana e nā loiloi, e eter i nā manawa he nui i ka hopena o ka henna. No ka wikiwiki i ke kaʻina hana o nā hoʻomaʻemaʻe, hoʻohui i ʻekolu a ʻelima mau kolo o nā lau pono o ka lemona, lāʻau kīwī a me ka huaʻala o ka pulp.

Me ka aila oliva

Nā hiʻohiʻona ʻO ka hoʻomaʻamaʻa ʻana i ka lauoho me ka aila ʻaila e pono ai ka hana hou o nā hana. Akā e uku ʻia kou ahonui i ke aniani olakino, elasticity a me ka paʻa o ka lauoho.

  1. ʻO kahi kīʻaha o nā pua chamomile maloʻo e ninini i ka hapalua o ke aniani o ka ailaʻaila.
  2. Ma hope o nā hola 12, e hoʻomoʻi i ka aila hoʻomaʻi ʻia a pili i ka lauoho holoi, hoʻomaʻemaʻe.
  3. No hoʻokahi hola a me kahi hapa, pono e hōʻike ʻia nā kūloko i ka lā.
  4. E holoi i nā lauoho me ka shampoo a ʻelua mau manawa.
  5. E hoʻomoʻa me ka waiū chamomile a i ʻole wai i hoʻopaʻa ʻia me ka wai lemon.

Ka hana mālama ʻana

Hoʻomaopopo i ka hele ʻole ʻana o ka pulu no ka lauoho me kahi wahi ʻole. ʻOiai inā ʻoe e hoʻohana i nā mea kanu kūlohelohe no nā kaʻina hana, ʻo ka nalowale ʻana o ka pigment hiki ke alakaʻi i ka maloʻo, ʻāpana ʻāpana a me ka nele o ka nui. No ka hōʻalo ʻana i kēia, hāʻawi i ka mālama koʻikoʻi nā lauoho i hoʻohana ʻia me ka hoʻohana ʻana i nā masks e hānai ʻia ana, nā mea kuʻuna o nā mea i wehewehe ʻia i ka papaʻaina.

Papa - Nā ʻāpana ʻōpala no nā lauoho i hoʻomaʻemaʻe ʻia