Mālama

Pehea e hoʻomaloʻo ai i kou lauoho me kahi hairdryer

No ka wikiwiki maloʻo i nā kaula lulu, e hana i kahi hamani nani a mālama i kou lauoho, e hoʻomanaʻo i kēia mau kānāwai koʻikoʻi.

Kiʻi 1 Mai hoʻohuli i ka hairdryer ma ka manawa kiʻekiʻe - he hoʻopilikia wale kēia no ka polokalamu wale nō, akā no ka lauoho. No laila, ʻo kekahi o nā kumu maʻamau o ka hōʻeha o ke poʻo a me nā dandruff maloʻo maoli ka hoʻomaʻamaʻa maʻamau o ka lauoho me ka ea wela. ʻO ka 5 mau minuke mua ka ʻoi aku ka maikaʻi e koho i ke ʻano waena, a i ka manawa nui o ka lauoho kahe ʻana, hele i ka nui. E hoʻopau i ke kaʻina me ke ʻano haʻahaʻa a i ʻole ka liʻiliʻi.

Ka Mana 2 E mālama e mālama i ka mamao ma waena o ka lauoho lauoho a me ke poʻo. ʻO ka hana maikaʻi loa he 15-20 cm.ʻO kahi mamao pōkole, aia kahi pilikia nui o ka heleʻana i ka lauoho. Inā ʻoe e mālama i ka holoi ʻana o ka lauoho, ʻaʻole maloʻo nā laka.

Ka Mana 3 Mai poina e hana i kahi mau minuke 5 mau minuke - i kēia manawa uhi ʻia ka lauoho me kahi kāwele.

Kiʻi 4 Mai wikiwiki e hoʻopili i ka meʻa a i ʻole ka varnish i nā ʻanani mahana - ke alakaʻi nei kēia i kā lākou mahu.

Ka Mana 5 Inā ma hope o ka holoi ʻana i kou lauoho ua hoʻohana ʻoe i ka mask lāʻau (ʻoi aku me nā aila koʻikoʻi a i ʻole protein), mai wikiwiki e puhi i ka maloʻo. E kali i kahi hapaha o hoʻokahi hola, e hoʻoneʻe i ka umauma nui loa me kahi kāwele, a hoʻohana wale i ka hāmeʻa.

Pule 6 E hoʻokaʻawale i ka lauoho i kekahi mau ʻāpana liʻiliʻi - hāʻawi kēia i ka hōʻoluʻolu maikaʻi a hāʻawi iā ʻoe i ka hoʻoponopono pono ʻana i nā kaula. Hoʻomaka ma kahi kokoke i ka lae, e neʻe pinepine ana i ka luakini a me ka ʻāpana waena. Ke hana nei me ke kaula hoʻokaʻawale, e ʻili i ka lauoho i ke koena me ka pale a ʻaʻole e hoʻopā.

Kiola 7 E mālama e pale i kou lauoho mai ka wela. Ma mua o ka hoʻomaloʻo, e kau i kahi kohu palekana palekana wela - ka wai wai, kahe a i ka serum aʻa paha. Hoʻohana ʻia lākou i nā ʻano like ʻole:

  • E hoʻolei ʻia ka paena i ka lauoho i kāʻili ʻia mai ka piko o ke poʻo a hiki i nā kihi,
  • Hōʻulu ʻia ka serum a me ka liona i nā pala, a laila e halihali ʻia ma ka lauoho mai luna a lalo.

Ka Mana 8 Hoʻopili i kou poʻo i ke kuhikuhi o ka ulu o ka lauoho. ʻO ke kāʻei ʻana i ka ʻaoʻao kuʻi e alakaʻi i ka lehelehe ʻana o nā ahi a me ka hoʻokaʻawale ʻana o nā ʻaoʻao.

Ka Mana 9 E makaʻala pono i nā nozzles no ka mea hairdryer. No laila, kahi hub (kahi nozzle elongated i ke ʻano o kahi kuapo) kūpono loa i kahi nozzle a puni. E kuhikuhi ana i ka kahe o ka ea i kahi kūpono. E hāʻawi i ka leo i ka lauoho a hana i nā curl nani, e hoʻohana i kahi diffuser. He mea maikaʻi kēia nozzle no nā manamana maloʻo. Kuhi ia i ka ea a pale i ka maloʻo o nā curls.

Kiola 10 Hoʻopaʻa i ka polokalamu ma kāu lima alakaʻi.

Kiʻi 11 E hāʻawi i ka lauoho i ka nui o ka lauoho, e hāpai i ka lauoho i ke aʻa a kau i nā kihi.

He aha ka mea o ka hairdryer

Loaʻa paha a ʻike paha nā keiki i ka hoʻohana mau ʻana i kahi hairdryer no ka hōʻuluʻulu lauoho e hōʻino. Ma nā wahi a pau lākou e kamaʻilio a kākau ai e pili ana iā ia, me ka wehewehe ʻole o ka manaʻo nui. A ʻaʻole wale nō a ʻaʻole loa i ka hoʻoheheʻe lauoho o ka lauoho, ʻoiai he mea nui nō hoʻi kēia - me ka nui o ka pohō ʻana o ka ea, ua ʻoki lākou i kahi palau, a me ka hopena o ka laminate.

ʻO ka ʻoiaʻiʻo, ʻo ka mea hoʻoilo o ka lauoho wale nō ke hoʻohana ʻia i hiki ke hoʻohana koke i ka maloʻo i kou poʻo ma hope o ka holoi ʻana a me ka hoʻomaʻamaʻa ʻana i kou lauoho. Akā ʻoi pinepine ke uku no ia me ka lauoho nāwaliwali.

ʻO ke kumu nui ka me ka wikiwiki wikiwiki, ʻekolu mau mea e hoʻopilikia koke iā ia.

  1. Ke kiʻekiʻe kiʻekiʻe. ʻO ka lauoho ka mea nui o ka pūnao protein - keratin. A ma lalo o ke ʻano wela, hoʻololi ka ʻōnaehana i kona ʻano. Ua wehe iki nā pale i ka pale ʻana o ka pale o ka pale, a nalowale ka lauoho, ua lilo i mea paʻa, ʻaʻole ia e hāʻawi maikaʻi iā ia iho i ka hana ʻana.
  2. Polakai ʻaoa nui. Ma ka ikaika e pā mai ka makani, ʻo ka wikiwiki ka mea holoi holoi. E hoʻoheheʻe ka lewa i ke anuanu mai kona alo aku. Hana ka mea like me ka lauoho - ʻoi aku ke kiʻekiʻe o ka wikiwiki i hoʻonohonoho ʻia ma luna o ka mea hoʻoponopono lau o ka lauoho, ka mea holoi a me ka liʻiliʻi o ka elastic.
  3. Mea hana no ka pena ʻana. I mea e hoʻoponopono maikaʻi aʻe ai i ka hoʻouluulu lauoho, ua hoʻopili pinepine ʻia ka umu a me ka gel ma mua o ka hoʻomaʻemaʻe ʻana i ka lauoho me kahi wili lauoho no ka nui, no ka laʻana. I ka wā i hoʻomoʻi ai, hoʻopōʻino nā mea ʻike kino mai kēia mau kālā i ka hohonu o ke kumu o ka lauoho a luku iā ia. No laila, pono ʻoe e koho i nā huahana wale nō mai nā mea hilinaʻi a hoʻohana iā ia me ka liʻiliʻi iki.

Aia kekahi wā maikaʻi ʻole ʻē aʻe no ka lauoho - nui nā poʻe e makemake e huki i ko lākou lauoho me ka palu-lue. Ma kēia kaʻina hana hiki iā ʻoe ke hana pono i kahi nui lehulehu a loaʻa pono i ka pae maikaʻi. Akā hiki iā ʻoe ke kau hou mai ka ikaika i hoʻokahi pule.

Ke huki nei kahi huluhulu i ka lauoho maloʻo, ʻokoʻa loa iā ia i mau ʻōpio a maloʻo. ʻO ka huluhulu ulu pinepine kēlā i ke aʻa a i waena paha o ka lōʻihi.

Kulu pono kou poʻo

Akā no ka mea e pale maoli i ka palulu lauoho? Inā loaʻa iā ʻoe ke lauoho pōkole e lohi koke iho iā ʻoe iho, a laila he koho kūpono kēia. ʻOiai ʻo ka hōʻuluʻulu lauoho lauoho kūlohelohe kekahi i kona mau mea huna, aia ma kekahi mau mea e hōʻemi ʻia ma kahi holoi lauoho.

No ka lauoho lauoho, he momona nui ka nozzle, kahi e hiki ai iā ʻoe ke hoʻopiha i nā puʻupuʻu maikaʻi, paku liʻiliʻi i ka wā e pau ai. Hoʻopakele kēia i ka lauoho mai ka pono e hoʻomanawanui i ka hoʻōla ʻana me ka hao curling a hao ʻole paha.

ʻO kaʻoiaʻiʻo, ʻaʻole hiki iā ʻoe ke hoʻokō i ke ʻano o nā curl me kahi diffuser, akā hiki koke iā ʻoe ke hana hou i ka nui me ka hoʻoluhi ʻole i kou lauoho.

Me ka lauoho lōʻihi, ʻaʻole e holo pono kēia koho. E hoʻomaʻemaʻe pale iā lākou no kahi manawa lōʻihi. ʻAʻole hiki iā ʻoe ke hele i kahi moe me ke poʻo mālo i kekahi hihia. ʻO ka ʻoiaʻiʻo ʻo ke moe ʻana i kahi uluna pōpō maikaʻi loa he hoʻopiʻi ia me ka neʻe ʻana o ka manawa ma ka pō ua hoʻomalu ʻia ka lauoho a hiki ʻole i ka mea maʻamau ke hoʻoponopono mau i ke kakahiaka a me ka hao. No laila, pono ʻoe e aʻo pehea e maloʻo ai ka lauoho me kahi hairdryer.

Hoʻomākaukau kālā

ʻO ka papa mua a me ka koʻikoʻi o ka hoʻomaʻemaʻe kūpono e hoʻomākaukau ai i ka lauoho no kēia hana. ʻO ka mea mua pono e holoi pono iā lākou. Pono ke neʻe o ke koena o ka shampoo i ka balm a i ʻole ke kūlana.

I mea e mālama ai i ko lākou lauoho i ke kūlana maikaʻi, pono lākou e lauhaʻa ai / a e hānai i nā mea paʻu. Ua hoʻopili ʻia lākou ma mua a i ʻole ma kahi o ka conditioner a ma hope o 3-5 mau minuke holoi ʻia lākou me ka wai e kahe ana.

He mea nui loa ia e hoʻoneʻe loa i ka makimū palupalu - ʻo ka liʻiliʻi ka mea e waiho ai ma ka lauoho, ʻoi aku ka mea pōkole o ke kaʻina hana e hoʻopau me ka hairdryer. Akā ʻaʻole hiki iā ʻoe ke kuke, a ʻoi hou aʻe hoʻi i ka lauoho. Pono e hoʻokaʻawale ka wai i ke kaila wai no 1-2 mau minuke, a laila e hoʻopili maikaʻi i kou poʻo me kahi kāwele holoi.

Inā ola pono ke lauoho, e maʻalahi ia e hoʻohui me ka ʻole o ka hoʻohana kālā. Hoʻopili ʻia a hoʻāla ʻia a hoʻomalu ʻia, a laila, e hoʻohui pū iā lākou, pono e hoʻohana ʻia nā pā ma waena. E hoʻopili iā lākou i ka lauoho hulu a me nā ʻāpana liʻiliʻi, e puʻupuʻu aka me ka lōʻihi. I kēia manawa hiki iā ʻoe ke hoʻohui i kou poʻo me kahi kuʻi me nā niho ākea ākea a hoʻomau i ka maloʻo.

Kāloʻo a me ka lole ʻana paha

I ka holoiʻana o ka lauoho me kahi hairdryer, he mea nui loa nā mea liʻiliʻi. Hāʻawi lākou iā mākou e hana i kēia kaʻina ma kahi maʻalahi a palekana paha.

Eia kekahi mau ʻōlelo aʻoaʻo mai nā ʻoihana hoʻolālā lauoho:

  • ʻOi aku ka maikaʻi e hoʻomaka i ka hoʻomaʻemaʻe i ka lauoho mai ke kua o ke poʻo, a laila nā kihi kikowaena a me ka hope - bangs. Hiki ke maloʻo liʻiliʻi a me ka lauoho i ke koena a puni ma ke aʻa - ʻo kēia e hāʻawi iā lākou i ka nui o ka nui.
  • Ua hoʻokaʻawale maikaʻi ka lauoho lōʻihi i nā ʻāpana me nā clip. Hōʻalo kēia i ka hoʻomaʻemaʻe hou ʻana i nā kaula like a kōkua i ka palalulu ʻana i ka lauoho ʻoiai me ka hoʻomaʻamaʻa ʻole ʻana iā ʻoe.
  • ʻO ke alakaʻi o ka ea mai nā kumu a hiki i nā ʻ thelelo. Kau ʻia ia e kahi nozzle - kahi mea paʻa, pono e hoʻohana inā ʻoe e hoʻohana ʻole i kahi diffuser.
  • ʻAʻole e hōʻuluʻulu kekahi pale a me nā masks i nā mea me ka pale wela - pono e hoʻopili ʻia ma mua o kēlā me kēia o ka hoʻohana ʻana i ka lauoho o ka lauoho kāwele. Ma hope o kēia, e koho maoli ʻia ke kaila a mea ʻoi aku ka maikaʻi o ka pua.
  • Hoʻoholo ʻia ka noho aliʻi ma ke ʻano o ka mānoanoa o ka lauoho a me ka hopena e makemake ai. Inā pono ʻoe i ke kapa wela loa, ka lauoho mānoanoa, ākea, hiki iā ʻoe ke hoʻonohonoho aku i ka nui. Akā no ka mea ʻokiʻoki a pohō ʻia, aia ma lalo o ka papa paʻa loa. Pono lākou e maloʻo wale me kahi ʻoluʻolu wela.
  • Ke hoʻomoe nei me kahi kihipele palupalu, maloʻo iki a hoʻomāloo i ka lauoho āpau, a laila e huki i nā kaula lima, e pāloi iā lākou me ka ea wela.
  • ʻOiai ke kau ʻana, ʻo ka mamao mai ka laka a hiki i ka mea hoʻopau lauoho ʻaʻole hoʻi e emi iho i ka 10 cm. Akā wale nō i ka hoʻohana ʻana o kahi diffuser he mea liʻiliʻi loa ia, akā i ka manawa like e hoʻāla ʻia ai ke ʻano maʻalahi o ka pāhawewe. ʻO ka wela o ka lewa, ʻoi aku ka nui o ka wahi palekana i ka lauoho.
  • I ka wā e pono ai ka hoʻomaloʻo wikiwiki, hana i kēia me ka hoʻonui ʻana i ka wikiwiki o ka ea, a ʻaʻole ma muli o ka mahana wela o ka lauoho. Hōʻalo iki nā lauoho pōkole a me ka lauoho inā e hoʻokaʻawale i ka mea paʻa. Aneane wehe ʻia ke poʻo holoʻokoʻa e like pū, akā ma hope o ke nānā ʻana.

ʻAʻole nā ​​paʻakikī o nā lula, akā inā ʻoe e hahai maʻamau iā ʻoe, ʻike koke ʻoe i ka maikaʻi o ke ʻano o ka lauoho - ua pau ka make ʻana i ka nui loa a ua lilo i ka maʻalahi.

ʻAʻole ka mea liʻiliʻi loa i ka kūpono o ka mea āu e hoʻohana ai. Inā pena ʻole a palupalu paha ka lauoho, a hoʻolālā ʻoe e puhi i kou lauoho i kēlā me kēia lā, a laila pono ʻoe e noʻonoʻo e kūʻai i kahi pono.

ʻOiai nā mea pono o ka hale o kekahi mau mea hana (ma ka laʻana, ʻo Philips, Bosch a i Roventa) i nā hana āpau e pono ai no ka hoʻomoʻo ʻana o ka lauoho: ʻo ka ionization, ka ʻū ʻana o ke anuanu, he mau ala no ka hoʻoponopono ʻana i ka wikiwiki a me ke ea, nā kūmole like ʻole.

Akā ʻaʻole palu a pau. Pono e hoʻoponopono ʻia kahi huluhulu nani. Akā ka mea mua, ʻo ka lauoho maloʻo piha pono e hoʻopili ʻia me ka kahawai ʻo ka ea anuanu. Mai makaʻu ʻoe e hūnā ʻia - inā ʻoe e hahai i ke ʻano like ma ke ʻano e hoʻomaloʻo ana, a laila ʻaʻole e loaʻa ka makeʻe.

Ma lalo o ka mana o ka ea anuanu, ua pani ʻia nā unahi keratin i hāpai ʻia, e lilo i ka ʻulu a maʻule ka lauoho.

Inā ʻoe e hoʻohana ai i ka hoʻohana ʻana i ka varnish, e noʻonoʻo e ʻaʻole i hoʻopili ʻia i ka lauoho wela. Ma hope o ka hoʻomaloʻo ʻana, pono e hōʻoluʻolu i ka ea o ka lumi a laila hiki ke hoʻoponopono ʻia i ka lauoho. Inā ʻaʻole ia, ʻo ka hui ʻana o ka varnish a nalowale ka lauoho, e hoʻowalewale ʻia, a me ka hoʻohui ʻana iā ia i ke ahiahi.

Ke hoʻohana nei i ka palaoa a i ʻole pahuhū ma mua o ka hoʻomaloʻo ʻana, ʻaʻole pono nā varnish. Hāʻawi kēia mau huahana i kahi hoʻoponopono elastic paʻa (inā kiʻekiʻe lākou o ke ʻano kiʻekiʻe). No laila, lawa ka ʻae i ka lauoho me ka hoʻōho mālie. ʻO nā curls i kau ʻia e ka diffuser hiki ke maʻalahi a ʻāhewa ʻia e nā manamana lima e hāʻawi iā lākou i ka kūlohelohe.

Inā ʻoe iho ʻoe i ka lamination me ka gelatin i ka home, hiki iā ʻoe ke hoʻomaloʻo i ka lauoho wale nō me kahi ea liʻiliʻi o ka ea, inā ʻaʻole e maloʻo. ʻAʻole pono ke hoʻoponopono hou ma hope o ka hoʻomaloʻo ʻana i kēia hihia.

ʻO ka hoʻomaʻala kūlohelohe

Eia nō naʻe, ʻoi loa me ka akaʻala loa, akā i ka hoʻohana pinepine ʻana o ka mea e pono ai ka lauoho, e lilo i ka lauoho, a hoʻomaka nā kaila ka wā ikaika. ʻO ia ke kumu he mea kōkua ma ka liʻiliʻi i ka manawa e hiki ai i ka lauoho ke maloʻo maoli aku.

Akā ʻaʻole kēia mau manaʻo a pau āu e pono ai e hele a puni ka hale a i ʻole ke alanui me ke poʻo maloʻo a kali a hiki i ka anuanu ʻana o ka umu. Kahi ʻia ke ʻano o ka lāʻau kūlohelohe kūpono:

  • Hoʻomaʻemaʻe maikaʻi i ka lauoho ma hope o ka holoi ʻana me kou mau manamana lima, me ka ʻole o ka pā i ka lauoho.
  • i uhi ʻia ka momona nui loa me kahi kāwele ʻauʻau,
  • ua kāʻei ʻia ka pāpale ma kona poʻo mai ke kāwele i hoʻomoʻa ʻia i ka pālima a i ʻole kekahi hao uila, kahi e hūnā ai ka lauoho a pau.
  • ma hope o 15-20 mau minuke, ua hoʻololi ʻia ke kāwele kūlohelohe hou me kahi kūlana hou,
  • Hiki ke hoʻopili pono ʻia ka lauoho maloʻo a waiho ʻia e maloʻo i ka mahana o ka lumi.

ʻAʻole pono nā lauoho ʻūlū a kālai ʻia. ^ E Ha yM. No nā mea hoʻonoho, pono wale nō lākou. A e hoʻomau i ka nalu ʻana o ka nalu, kaʻi a i ʻole ka lauoho puʻu e hiki ke hoʻomoʻi hou ʻia me ka hairdryer no 3-5 mau minuke.

Eia kekahi i nā pāpā ʻana. ʻAʻole e maloʻo i ka lauoho maloʻo i nā makani ikaika a i ʻole ka lohi o ka lā. No laila wikiwiki koke lākou i ka ea a me ka hopena o ka hopena a nalowale i kā lākou mālamalama nani.

No ka hoʻomaloʻo a me ka pololei i ka manawa like, hoʻāʻo kekahi e hoʻohana i ka hao. Akā hoʻohana wale kēia polokalamu i ka lauoho maloʻo! Hoʻopilikia ka like i ka curling irons a me nā mea hana ʻē aʻe pono e hoʻopili pili me ka lauoho.

ʻO nā rula nui no ka hana ʻana me kahi hairdryer

No ka wikiwiki maloʻo i nā kaula lulu, e hana i kahi hamani nani a mālama i kou lauoho, e hoʻomanaʻo i kēia mau kānāwai koʻikoʻi.

Mālama 1. Mai hoʻohuli i ka hairdryer ma ka manawa kiʻekiʻe - he hoʻopōʻino kēia wale nō i ka mea hana, akā no ka lauoho. No laila, ʻo kekahi o nā kumu maʻamau o ka hōʻeha o ke poʻo a me nā dandruff maloʻo maoli ka hoʻomaʻamaʻa maʻamau o ka lauoho me ka ea wela. ʻO ka 5 mau minuke mua ka ʻoi aku ka maikaʻi e koho i ke ʻano waena, a i ka manawa nui o ka lauoho kahe ʻana, hele i ka nui. E hoʻopau i ke kaʻina me ke ʻano haʻahaʻa a i ʻole ka liʻiliʻi.

Hoʻomaopopo 2. E mālama pono i ka mamao ma waena o ka lauoho lauoho a me ke poʻo. ʻO ka hana maikaʻi loa he 15-20 cm.ʻO kahi mamao pōkole, aia kahi pilikia nui o ka heleʻana i ka lauoho. Inā ʻoe e mālama i ka holoi ʻana o ka lauoho, ʻaʻole maloʻo nā laka.

Rula 3. Mai poina e hana i kahi hoʻomaha i 5 mau minuke - i kēia manawa, e uhi i kou lauoho me kahi kāwele.

Rula 4. Mai wikiwiki e hoʻopili i ka ume a i ʻole ka varnish i nā ʻanā mahana - ke alakaʻi nei kēia i kā lākou mahu.

Mālama 5. Inā ma hope o ka holoi ʻana i kou lauoho ua hoʻohana ʻoe i ka mask lāʻau (ʻoi aku me ka aila aila a i nā protein paha), mai wikiwiki e puhi. E kali i kahi hapaha o hoʻokahi hola, e hoʻoneʻe i ka umauma nui loa me kahi kāwele, a hoʻohana wale i ka hāmeʻa.

Hoʻonohonoho 6. hoʻokaʻawale i ka lauoho i kekahi o nā ʻāpana lahilahi - hāʻawi kēia i ka hōʻoluʻolu maikaʻi ʻana a hiki iā ʻoe ke hoʻomaikaʻi maikaʻi i nā kaula. Hoʻomaka ma kahi kokoke i ka lae, e neʻe pinepine ana i ka luakini a me ka ʻāpana waena. Ke hana nei me ke kaula hoʻokaʻawale, e ʻili i ka lauoho i ke koena me ka pale a ʻaʻole e hoʻopā.

Mālama 7. E mālama e pale i kou lauoho mai ka wela. Ma mua o ka hoʻomaloʻo, e kau i kahi kohu palekana palekana wela - ka wai wai, kahe a i ka serum aʻa paha. Hoʻohana ʻia lākou i nā ʻano like ʻole:

  • E hoʻolei ʻia ka paena i ka lauoho i kāʻili ʻia mai ka piko o ke poʻo a hiki i nā kihi,
  • Hōʻulu ʻia ka serum a me ka liona i nā pala, a laila e halihali ʻia ma ka lauoho mai luna a lalo.

Mālama 8. Hoʻoluʻu i kou poʻo i ke kuhikuhi o ka ulu lauoho. ʻO ke kāʻei ʻana i ka ʻaoʻao kuʻi e alakaʻi i ka lehelehe ʻana o nā ahi a me ka hoʻokaʻawale ʻana o nā ʻaoʻao.

Ka Manaʻo 9. E mālama pono i nā nozzles no ka mea hairdryer. No laila, kahi hub (kahi nozzle elongated i ke ʻano o kahi kuapo) kūpono loa i kahi nozzle a puni. E kuhikuhi ana i ka kahe o ka ea i kahi kūpono. E hāʻawi i ka leo i ka lauoho a hana i nā curl nani, e hoʻohana i kahi diffuser. He mea maikaʻi kēia nozzle no nā manamana maloʻo. Kuhi ia i ka ea a pale i ka maloʻo o nā curls.

Kumula 10. Mālama i ka pāhana ma kou lima alakaʻi.

Hoʻomaopopo 11. E hāʻawi i ka lauoho i ka nui o ka lauoho, e hoʻokiʻekiʻe i ka lauoho ma ke aʻa a kau aku i nā kihi.

Pehea e maloʻo ai i kou lauoho a ʻoi ka nui?

Hiki ke hoʻomaloʻo i ka lauoho i like i ka voluminous a me voluminous? He mea maʻalahi loa ka hana ʻana! E kōkua kā mākou ʻōlelo kikoʻī iāʻoe me kēia.

E hoʻomākaukau i ka mea āpau e pono ai:

  • Hoʻomaʻomaʻo lauoho
  • ʻO ke kahe kūweʻe,
  • Kīwī a i ʻole nā ​​kala kala
  • Kāhea Shampoo
  • Wili palaoa nui
  • ʻO Lacquer.

He aha ke ʻano o ka kaʻina:

ʻAkahi 1. holoi i kou lauoho me ka shampoo e hoʻonui i ka nui. Pono kēia e kūpono i kou ʻano o ka lauoho.

Hana kapu 2. Hoʻopau i nā ʻōlelo aʻoaʻo me ka balm a i ʻole nā ​​kūlana. E mahalo i kēia, ʻaʻole e lilo ka kaumaha i ka lauoho, a e mau ana ka hopena hopena ma kahi lōʻihi.

ʻLelo 3. Hoʻopili i ka lauoho me kahi kāwele a i ʻole ka ea. Inā ʻaʻole, ʻo ka mea pena ke kālena ʻili i nā lula pū.

ʻEkahi 4Hoʻomaka ka maloʻo ʻana mai ke kua o ke poʻo, a mālama i ka lauoho ma ka lei me kahi ʻāpana.

Hana iā 5. Lawe i ka laka o ka lauoho ma kou lima, e pīpī me ka hoʻokaʻawale ʻana a hoʻāhu i ka lehelehe. E kuhikuhi i ka nalu lewa i ka palena kumu, a laila ma ka hope. Lawe lākou iā lākou i waho a ʻaʻole e hōʻeha ka ea wela i ka lauoho.

Hana 6. Hoʻopau i nā curls maloʻo me kahi varnish fixation medium - e hoʻopakele ia i ke kāohi ʻana a ʻaʻole hoʻi e kaumaha i ka kaumaha. ʻOi aku ka maikaʻi o ka hoʻohana ʻana i ka gel a me ka ʻaihue paha - ʻaʻole e ʻae ka ʻenehana ʻoi ʻole o ka waihona e mālama i ka nui.

ʻLelo 7. Hoʻopau i ka pala ma ka lauoho a maloʻo ka lauoho ma hope o ke poʻo, kokoke i nā luakini a kokoke i ka lae.

Hana ʻ ā 8. Inā he mana piha e hāʻawi ana i ka hau anuanu, e puhi iā lākou i ka lauoho āpau. E pani kēia i nā lepa a hoʻōloe i ke oho o ka lauoho.

Pauku 9. Ma ka hope o ke kaʻina, e alo i kou poʻo i luna a hoʻokiu i luna.

Hana i ka 10. ʻO ka mālama i ka nui no ka manawa lōʻihi, hoʻohui i nā kāʻei i nā wahi pilikino, occipital a i mua.

Laulau 11. E hoʻōla hou i ka wahi aʻa me ka varnish.

E nānā i ke wikiō: ʻO nā mea āpau e pili ana i ka hoʻopau ʻana i ka holoi holoi lauoho pono.

Pehea e maloʻo ai i nā ʻōpū i ʻole lākou e palulu?

ʻO ka pilikia o ka lauoho fluffy e ʻike i ka hapa nui o nā wahine. No laila, ma hope o ka holoi ʻana i kou lauoho ʻaʻole like me ka dandelion, e hoʻohana i kā mākou mau ʻōlelo aʻoaʻo.

  • ʻO ka lauoho lauoho me nā nozzles
  • Meo no ka pale palekana thermal,
  • ʻO ka huluhulu ākea ākea
  • Hike Hike,
  • Hōʻuluʻi a i ʻole paha
  • Ke aila pololei
  • ʻO ka pala.

Pono ʻoe e maloʻo i nā kaula e like me kēia:

  1. E holoi i kou lauoho me kahi shampoo kū pololei.
  2. Hoʻopili i ka lauoho maloʻo me kahi kāwele.
  3. E hoʻohui iā lākou me ka ākea ākea.
  4. E hoʻohana i kahi pale wela.
  5. E hau a maloʻo me kahi hairdryer. E hoʻokaʻawale i ka lalo o ke kāwili e ka hoʻokū ʻana i ke koena o ka lauoho me ka ʻokiʻoki a i ʻole ka huluhulu. E ʻohi i nā kaula i lalo me ka laulā ākea a pau maloʻo a pau.
  6. E hana hou i ke kaʻina hana me nā ʻōnaehana i koe.
  7. I ka pau ʻana o ka hoʻomaloʻo, pupuhi i nā lauoho anuʻu i luna o ka lauoho e pani i nā lepa a hoʻoponopono i ka hopena.
  8. Lubricate nā kuʻekuʻe me ka aila pololei - e hoʻolalelale ia a me ke ʻano.

ʻO nā ʻōlelo aʻo mai nā mea hoʻoponopono

Inā makemake ʻoe e hoʻomaikaʻi i ke kūlana o kou lauoho, pono e uku pono ʻia i nā shampoos āu e hoʻohana ai. ʻO kahi kiʻi weliweli - i ka 96% o nā shampu o nā inoa kaulana nā mea i hoʻopau i ko mākou kino. ʻO nā mea waiwai nui e hoʻokau i nā pilikia a pau ma luna o nā kāpili e koho ʻia he sodium lauryl sulfate, sodium laureth sulfate, coco sulfate, PEG. Hoʻopuka kēia mau mea kanu i ke ʻano o nā curls, lilo ka lauoho, nalowale i ka elasticity a me ka ikaika, nalowale ka kala. Akā ʻo ka mea ʻino loa ʻo ia ka komo ʻana o ka ʻiole i ka pehu, ka puʻuwai, ka ʻōpū, e hōʻiliʻili i nā ʻōpū a hiki i ka maʻi kanesa. Kūleʻa mākou iā ʻoe e hōʻole ma ka hoʻohana ʻana i nā mea i pili ai kēia kemana. I kēia manawa, ua hana ka poʻe loea o kā mākou papa hoʻoponopono i ka loiloi o nā shampoos free-sulfate, kahi i lawe mua ʻia ai nā wahi mua e nā ʻoihana ʻo Mulsan Cosmetic. ʻO ka mea hana wale o nā mea kūlohelohe āpau. Hana ʻia nā huahana a pau ma lalo o ka mana kūpono a me nā ʻōnaehana hōʻoia. Manaʻo mākou e kipa aku i ka hale kūʻai kūhelu ʻoihana pūnaewele ʻo mussan.ru Inā kānalua ʻoe i ka kū maoli o kou mau mea hiki ke nānā aku, e nānā i ka lā i hala.

Hoʻolālā MAKAʻI MA KĀLUA MA KA HAIR DRYER

No ka wikiwiki maloʻo i nā kaula lulu, e hana i kahi hamani nani a mālama i kou lauoho, e hoʻomanaʻo i kēia mau kānāwai koʻikoʻi.

Mālama 1. Mai hoʻohuli i ka hairdryer ma ka manawa kiʻekiʻe - he hoʻopōʻino kēia wale nō i ka mea hana, akā no ka lauoho. No laila, ʻo kekahi o nā kumu maʻamau o ka hōʻeha o ke poʻo a me nā dandruff maloʻo maoli ka hoʻomaʻamaʻa maʻamau o ka lauoho me ka ea wela. ʻO ka 5 mau minuke mua ka ʻoi aku ka maikaʻi e koho i ke ʻano waena, a i ka manawa nui o ka lauoho kahe ʻana, hele i ka nui. E hoʻopau i ke kaʻina me ke ʻano haʻahaʻa a i ʻole ka liʻiliʻi.

Hoʻomaopopo 2. E mālama pono i ka mamao ma waena o ka lauoho lauoho a me ke poʻo. ʻO ka hana maikaʻi loa he 15-20 cm.ʻO kahi mamao pōkole, aia kahi pilikia nui o ka heleʻana i ka lauoho. Inā ʻoe e mālama i ka holoi ʻana o ka lauoho, ʻaʻole maloʻo nā laka.

Rula 3. Mai poina e hana i kahi hoʻomaha i 5 mau minuke - i kēia manawa, e uhi i kou lauoho me kahi kāwele.

Rula 4. Mai wikiwiki e hoʻopili i ka ume a i ʻole ka varnish i nā ʻanā mahana - ke alakaʻi nei kēia i kā lākou mahu.

Mālama 5. Inā ma hope o ka holoi ʻana i kou lauoho ua hoʻohana ʻoe i ka mask lāʻau (ʻoi aku me ka aila aila a i nā protein paha), mai wikiwiki e puhi. E kali i kahi hapaha o hoʻokahi hola, e hoʻoneʻe i ka umauma nui loa me kahi kāwele, a hoʻohana wale i ka hāmeʻa.

Hoʻonohonoho 6. hoʻokaʻawale i ka lauoho i kekahi o nā ʻāpana lahilahi - hāʻawi kēia i ka hōʻoluʻolu maikaʻi ʻana a hiki iā ʻoe ke hoʻomaikaʻi maikaʻi i nā kaula. Hoʻomaka ma kahi kokoke i ka lae, e neʻe pinepine ana i ka luakini a me ka ʻāpana waena. Ke hana nei me ke kaula hoʻokaʻawale, e ʻili i ka lauoho i ke koena me ka pale a ʻaʻole e hoʻopā.

Mālama 7. E mālama e pale i kou lauoho mai ka wela. Ma mua o ka hoʻomaloʻo, e kau i kahi kohu palekana palekana wela - ka wai wai, kahe a i ka serum aʻa paha. Hoʻohana ʻia lākou i nā ʻano like ʻole:

  • E hoʻolei ʻia ka paena i ka lauoho i kāʻili ʻia mai ka piko o ke poʻo a hiki i nā kihi,
  • Hōʻulu ʻia ka serum a me ka liona i nā pala, a laila e halihali ʻia ma ka lauoho mai luna a lalo.

Mālama 8. Hoʻoluʻu i kou poʻo i ke kuhikuhi o ka ulu lauoho. ʻO ke kāʻei ʻana i ka ʻaoʻao kuʻi e alakaʻi i ka lehelehe ʻana o nā ahi a me ka hoʻokaʻawale ʻana o nā ʻaoʻao.

Ka Manaʻo 9. E mālama pono i nā nozzles no ka mea hairdryer. No laila, kahi hub (kahi nozzle elongated i ke ʻano o kahi kuapo) kūpono loa i kahi nozzle a puni. E kuhikuhi ana i ka kahe o ka ea i kahi kūpono. E hāʻawi i ka leo i ka lauoho a hana i nā curl nani, e hoʻohana i kahi diffuser. He mea maikaʻi kēia nozzle no nā manamana maloʻo. Kuhi ia i ka ea a pale i ka maloʻo o nā curls.

Kumula 10. Mālama i ka pāhana ma kou lima alakaʻi.

Hoʻomaopopo 11. E hāʻawi i ka lauoho i ka nui o ka lauoho, e hoʻokiʻekiʻe i ka lauoho ma ke aʻa a kau aku i nā kihi.

Hiki ke hoʻomaloʻo i ka lauoho i like i ka voluminous a me voluminous? He mea maʻalahi loa ka hana ʻana! E kōkua kā mākou ʻōlelo kikoʻī iāʻoe me kēia.

E hoʻomākaukau i ka mea āpau e pono ai:

  • Hoʻomaʻomaʻo lauoho
  • ʻO ke kahe kūweʻe,
  • Kīwī a i ʻole nā ​​kala kala
  • Kāhea Shampoo
  • Wili palaoa nui
  • ʻO Lacquer.

He aha ke ʻano o ka kaʻina:

ʻAkahi 1. holoi i kou lauoho me ka shampoo e hoʻonui i ka nui. Pono kēia e kūpono i kou ʻano o ka lauoho.

Hana kapu 2. Hoʻopau i nā ʻōlelo aʻoaʻo me ka balm a i ʻole nā ​​kūlana. E mahalo i kēia, ʻaʻole e lilo ka kaumaha i ka lauoho, a e mau ana ka hopena hopena ma kahi lōʻihi.

ʻLelo 3. Hoʻopili i ka lauoho me kahi kāwele a i ʻole ka ea. Inā ʻaʻole, ʻo ka mea pena ke kālena ʻili i nā lula pū.

Hana iā 4. Hoʻomaka i ka maloʻo mai ke kua o ke poʻo, a mālama i ka lauoho ma ka lei me kahi ʻāpana.

Hana iā 5. Lawe i ka laka o ka lauoho ma kou lima, e pīpī me ka hoʻokaʻawale ʻana a hoʻāhu i ka lehelehe. E kuhikuhi i ka nalu lewa i ka palena kumu, a laila ma ka hope. Lawe lākou iā lākou i waho a ʻaʻole e hōʻeha ka ea wela i ka lauoho.

Hana 6. Hoʻopau i nā curls maloʻo me kahi varnish fixation medium - e hoʻopakele ia i ke kāohi ʻana a ʻaʻole hoʻi e kaumaha i ka kaumaha. ʻOi aku ka maikaʻi o ka hoʻohana ʻana i ka gel a me ka ʻaihue paha - ʻaʻole e ʻae ka ʻenehana ʻoi ʻole o ka waihona e mālama i ka nui.

ʻLelo 7. Hoʻopau i ka pala ma ka lauoho a maloʻo ka lauoho ma hope o ke poʻo, kokoke i nā luakini a kokoke i ka lae.

Hana ʻ ā 8. Inā he mana piha e hāʻawi ana i ka hau anuanu, e puhi iā lākou i ka lauoho āpau. E pani kēia i nā lepa a hoʻōloe i ke oho o ka lauoho.

Pauku 9. Ma ka hope o ke kaʻina, e alo i kou poʻo i luna a hoʻokiu i luna.

Hana i ka 10. ʻO ka mālama i ka nui no ka manawa lōʻihi, hoʻohui i nā kāʻei i nā wahi pilikino, occipital a i mua.

Laulau 11. E hoʻōla hou i ka wahi aʻa me ka varnish.

E nānā i ke wikiō: ʻO nā mea āpau e pili ana i ka hoʻopau ʻana i ka holoi holoi lauoho pono.

ʻO ka pilikia o ka lauoho fluffy e ʻike i ka hapa nui o nā wahine. No laila, ma hope o ka holoi ʻana i kou lauoho ʻaʻole like me ka dandelion, e hoʻohana i kā mākou mau ʻōlelo aʻoaʻo.

  • ʻO ka lauoho lauoho me nā nozzles
  • Meo no ka pale palekana thermal,
  • ʻO ka huluhulu ākea ākea
  • Hike Hike,
  • Hōʻuluʻi a i ʻole paha
  • Ke aila pololei
  • ʻO ka pala.

Pono ʻoe e maloʻo i nā kaula e like me kēia:

  1. E holoi i kou lauoho me kahi shampoo kū pololei.
  2. Hoʻopili i ka lauoho maloʻo me kahi kāwele.
  3. E hoʻohui iā lākou me ka ākea ākea.
  4. E hoʻohana i kahi pale wela.
  5. E hau a maloʻo me kahi hairdryer. E hoʻokaʻawale i ka lalo o ke kāwili e ka hoʻokū ʻana i ke koena o ka lauoho me ka ʻokiʻoki a i ʻole ka huluhulu. E ʻohi i nā kaula i lalo me ka laulā ākea a pau maloʻo a pau.
  6. E hana hou i ke kaʻina hana me nā ʻōnaehana i koe.
  7. I ka pau ʻana o ka hoʻomaloʻo, pupuhi i nā lauoho anuʻu i luna o ka lauoho e pani i nā lepa a hoʻoponopono i ka hopena.
  8. Lubricate nā kuʻekuʻe me ka aila pololei - e hoʻolalelale ia a me ke ʻano.

EAEA I KE KAHI ANA O KA HALER.

Pehea e maloʻo ai i kou lauoho me kahi hairdryer, inā e hoʻopaʻa ikaika? A me kēia hana paʻakikī e hoʻokuʻi ʻoe i kahi bang.

  • Kāwele kaʻa
  • Hoʻomaʻomaʻo lauoho
  • Kāwele ʻoki
  • Meo no ka pale palekana thermal,
  • Foama.

I kēia manawa e hele i ka kaʻina hana:

  • ʻAkahi 1. holoi i kou lauoho.
  • ʻAkahi 2. Hoʻopili i nā kāʻei i kahi kāwele waffle mahana.
  • ʻLelo 3. Hoʻohui i kahi pale wai wela.
  • ʻLelo 4. E lūlū i ka kīʻaha pahuhopu, kāpī i ka pōpō i loko o ka pā o kou lima a iʻi a hoʻouhi ia i ka lauoho. E hoʻomāhele i ka aʻa me ka umu, a laila holo ka lōʻihi. Mai hana pālua, inā ʻaʻole kahi hui nā curl.
  • Hoʻopili 5. Hoʻopili i kou lauoho me kahi hairdryer, e hoʻokiʻekiʻe ana me kou mau manamana kokoke i ke aʻa a ʻololilo iā ia me kahi kāwele a puni (lele i ka curl i nā manamana a hiki i nā kihi).
  • Hana 6. 6. hoʻoponopono i ke kāʻei me ka varnish.

Inā he hairdryer ka mea lula, e hoʻohana i kēia nozzle e hana i kahi kāliʻi maikaʻi loa.

E hoʻomākaukau i ka mea āpau e pono ai:

  • ʻO ka holoi lauoho me ka diffuser,
  • Hoʻokomo ʻia nā niho lūlū
  • Gel
  • Ka-ea

Hoʻopuka 1. Hoʻohui maikaʻi i ka lauoho holoi holoi ʻia me kahi kuʻina me nā niho ākea.

ʻO ka papa hana 2. E hoʻopihapiha i kahi kūlana kūikawā i nā hoʻopau.

ʻLelo 3. Māhele i nā kaula i nā ʻāpana like.

ʻLelo 4. Hoʻopili i kēlā me kēia me kahi diffuser. Manaʻo ʻia e huli i ka hairdryer ma ka hapa haʻahaʻa o ka ea haʻahaʻa loa. ʻO nā curls i kēia hihia e puka i waho a like nō.

ʻLelo 5. Inā makemake ʻoe e hoʻonui i ka nui o ka lauoho, e maloʻo i kou poʻo e kaalo ʻana i lalo.

Hana ʻina 6. Hiki i nā līkī pilikino ke mālama ʻia me ka liʻiliʻi liʻiliʻi o ke kala e hāʻawi iā lākou i kahi pupu.

E IKEA HAIR DRY HAIR DRY?

ʻOi paha kēia nīnau i ka mea nui loa. Hoʻomaʻo ka hapanui o ka poʻe loea i ka maloʻo wale nō i ka maloʻo, akā hana ʻoi aku ka wikiwiki o ka lauoho lauoho. He pōʻino paha ka puhi e hoʻohemo i kou lauoho?

Nui nā hanana i pono e pale ʻia i ka hopena o ka hopena i kēia hopena ma nā kihi.

  • ʻO ke kiʻekiʻe kiʻekiʻe. ʻO ka hoʻohana mau ʻana i ka ea wela ke alakaʻi i ka nāwaliwali, brittleness, pale a me ka lauoho lauoho.
  • Ka ʻai kaulike kiʻekiʻe. Hāʻawi ka mana nui o ka lewa hau i ka lauoho i kona neʻe ʻana. No ka pale iā ʻoe iho i kēlā mau pilikia, kūʻai i kahi hairdryer me ka regulator uila wikiwiki,
  • ʻO ka hoihoi nui loa no kahi hairdryer. Hoʻohana i kēia mea hoʻohana i ʻelua wale nō i ka pule;
  • Nā maloʻo maloʻo. ʻO kēia kekahi o nā hemahema maʻamau! E hōʻoia e hoʻopaʻa i nā kaula i ke kāwele a wehe i ka momona nui,
  • Ke hoʻohana nei i nā mīkini haʻahaʻa. He maikaʻi nā hoʻohālike hou no ka mea hāʻawi lākou i ka ea wela. Hāʻawi pinepine nā analogues maʻalahi i ka kahe wela nui, ka mea i hoʻopuni ʻia me ka palupalu o ka lauoho.

Ke hahai nei i kēia mau loiloi, hiki iā ʻoe ke mālama i ke olakino a me ka nani o kou lauoho no ka manawa lōʻihi.

E ʻike pū: holoi pololei ke poʻo me kahi hairdryer pololei a ʻaʻohe hōʻino i ka lauoho.

ʻO 7 nā lula no ka hoʻomaʻemaʻe ʻana o ka lauoho me kahi hairdryer

ʻO ka lauoho ʻuluʻulu a silika ka moeʻuhane o kekahi wahine. ʻO kekahi o nā mea huna no ka hoʻokō ʻana i kēia hopena ʻo ia ka hoʻomaʻemaʻe lauoho. I ke kauwela, ʻaʻole lōʻihi ka lauoho loloa, e like me ke kānāwai, he maloʻo maoli nō ia, akā i ka hoʻoilo ʻaʻole hiki iā ʻoe ke hana me kahi holoi lauoho. I nā hihia mua a ʻelua hoʻi, pono ʻoe e aʻo pehea e hoʻomaʻemaʻe pololei i ka lauoho, ke nānā ʻana i kekahi mau lula. E noʻonoʻo pono iā lākou i nā kikoʻī.

ʻO ke ʻano kūlohelohe i ka lauoho

ʻO ia ka mea akina, a no laila ʻo ka maikaʻi loa. ʻO ka ʻoiaʻiʻo o ka hopena o nā wela kiʻekiʻe e pili ke hoʻopihapiha i ke ʻano o ka lauoho: nāwaliwali a me ka hoʻonaninani ʻana, hoʻomaka nā ʻāpana. Akā ʻaʻole manaʻo e pono ka pono o ke ʻano kūlohelohe. E hoʻolako mākou i kahi papa inoa o nā pono e koi a aʻo iā ʻoe pehea e kulu ai i kou lauoho:

  1. Hoʻopaʻi mālie a maloʻo i ka lauoho ma hope o kēlā me kēia holoi, hana me nā manamana lima.
  2. ʻO ka kāwele i kāu kōkua maikaʻi loa. Kuhi liʻiliʻi: hoʻopaʻa ʻia me kahi kāwele mahana, e hoʻomaʻamaʻa ma mua o ka pākō aʻa paha. E uhi iā lākou me ka lauoho ma luna a pale mālie. Inā pono, e kahakaha i ke kāwele maloʻo me kahi kāwele maloʻo a hiki i ka wā hoʻomaha piha.
  3. I nā mahina mahana, hiki iā ia ke hoʻopau i ka lauoho ma luna o ka balkon / terrace. ʻOi ke hoʻomaʻemaʻe e kōkua i ke neʻe ʻana me ka manamana lima, e hoʻonui iki i kēlā me kēia kūloko.
  4. ʻO kekahi o nā contraindications koʻikoʻi e pili ana i ka maloʻo ma lalo o ka mālamalama kūlohelohe.
  5. Mai hoʻonoho i kou lauoho keʻokeʻo, e kali iā ia e maloʻo loa.

ʻO kekahi mau mea huna mai nā poʻe akamai: pehea e kolo ai i ka lauoho me kahi hairdryer

Ma hope o ka holoi ʻana, e kāʻei i kahi kāwele a puni kou poʻo, e hoʻopaʻa iki. A laila e maloʻo i kou lauoho ma 80%. ʻOi aku ka maikaʻi, e maloʻo ka lauoho i ka hoʻomaka, a laila hoʻomaka i ka puhi ʻana i kou lauoho. E kuhikuhi i ka kahe o ka lewa mai luna a lalo: ʻaʻole kēia e hoʻopilikia i ke ʻano kūlohelohe o ka lauoho.

E hoʻihoʻi maikaʻi i nā kaula kuʻu i maloʻo. A laila e hoʻomau i ka piko o ke poʻo. I ka wā o kēia hana, hoʻonā i kou poʻo i lalo. Hoʻopili i nā aʻa a i ke oki.

A ʻo ka ʻaoʻao hope loa e hoʻomaloʻo ana i mua o ke poʻo. Ua pau ke kaʻina hana. E hoʻohana i ka lauoho a gel paha paha ma ka pau ʻana. Ma hope o kēlā, mai hoʻopili i ka lauoho.

Pehea e maloʻo ai i ka lauoho lauoho?

Pehea e maloʻo ai i kou lauoho me kahi hairdryer, inā e hoʻopaʻa ikaika? A me kēia hana paʻakikī e hoʻokuʻi ʻoe i kahi bang.

  • Kāwele kaʻa
  • Hoʻomaʻomaʻo lauoho
  • Kāwele ʻoki
  • Meo no ka pale palekana thermal,
  • Foama.

I kēia manawa e hele i ka kaʻina hana:

  • ʻAkahi 1. holoi i kou lauoho.
  • ʻAkahi 2. Hoʻopili i nā kāʻei i kahi kāwele waffle mahana.
  • ʻLelo 3. Hoʻohui i kahi pale wai wela.
  • ʻLelo 4. E lūlū i ka kīʻaha pahuhopu, kāpī i ka pōpō i loko o ka pā o kou lima a iʻi a hoʻouhi ia i ka lauoho. E hoʻomāhele i ka aʻa me ka umu, a laila holo ka lōʻihi. Mai hana pālua, inā ʻaʻole kahi hui nā curl.
  • Hoʻopili 5. Hoʻopili i kou lauoho me kahi hairdryer, e hoʻokiʻekiʻe ana me kou mau manamana kokoke i ke aʻa a ʻololilo iā ia me kahi kāwele a puni (lele i ka curl i nā manamana a hiki i nā kihi).
  • Hana 6. 6. hoʻoponopono i ke kāʻei me ka varnish.

Pehea e hoʻohana ai i kahi hairdryer me kahi diffuser?

Inā he hairdryer ka mea lula, e hoʻohana i kēia nozzle e hana i kahi kāliʻi maikaʻi loa.

E hoʻomākaukau i ka mea āpau e pono ai:

  • ʻO ka holoi lauoho me ka diffuser,
  • Hoʻokomo ʻia nā niho lūlū
  • Gel
  • Ka-ea

Hoʻopuka 1. Hoʻohui maikaʻi i ka lauoho holoi holoi ʻia me kahi kuʻina me nā niho ākea.

ʻO ka papa hana 2. E hoʻopihapiha i kahi kūlana kūikawā i nā hoʻopau.

ʻLelo 3. Māhele i nā kaula i nā ʻāpana like.

ʻLelo 4. Hoʻopili i kēlā me kēia me kahi diffuser. Manaʻo ʻia e huli i ka hairdryer ma ka hapa haʻahaʻa o ka ea haʻahaʻa loa. ʻO nā curls i kēia hihia e puka i waho a like nō.

ʻLelo 5. Inā makemake ʻoe e hoʻonui i ka nui o ka lauoho, e maloʻo i kou poʻo e kaalo ʻana i lalo.

Hana ʻina 6. Hiki i nā līkī pilikino ke mālama ʻia me ka liʻiliʻi liʻiliʻi o ke kala e hāʻawi iā lākou i kahi pupu.

He pōʻino paha ka pupuhi i ka lauoho maloʻo?

ʻOi paha kēia nīnau i ka mea nui loa. Hoʻomaʻo ka hapanui o ka poʻe loea i ka maloʻo wale nō i ka maloʻo, akā hana ʻoi aku ka wikiwiki o ka lauoho lauoho. He pōʻino paha ka puhi e hoʻohemo i kou lauoho?

Nui nā hanana i pono e pale ʻia i ka hopena o ka hopena i kēia hopena ma nā kihi.

  • ʻO ke kiʻekiʻe kiʻekiʻe. ʻO ka hoʻohana mau ʻana i ka ea wela ke alakaʻi i ka nāwaliwali, brittleness, pale a me ka lauoho lauoho.
  • Ka ʻai kaulike kiʻekiʻe. Hāʻawi ka mana nui o ka lewa hau i ka lauoho i kona neʻe ʻana. No ka pale iā ʻoe iho i kēlā mau pilikia, kūʻai i kahi hairdryer me ka regulator uila wikiwiki,
  • ʻO ka hoihoi nui loa no kahi hairdryer. Hoʻohana i kēia mea hoʻohana i ʻelua wale nō i ka pule;
  • Nā maloʻo maloʻo. ʻO kēia kekahi o nā hemahema maʻamau! E hōʻoia e hoʻopaʻa i nā kaula i ke kāwele a wehe i ka momona nui,
  • Ke hoʻohana nei i nā mīkini haʻahaʻa. He maikaʻi nā hoʻohālike hou no ka mea hāʻawi lākou i ka ea wela.Hāʻawi pinepine nā analogues maʻalahi i ka kahe wela nui, ka mea i hoʻopuni ʻia me ka palupalu o ka lauoho.

Ke hahai nei i kēia mau loiloi, hiki iā ʻoe ke mālama i ke olakino a me ka nani o kou lauoho no ka manawa lōʻihi.

E ʻike pū: holoi pololei ke poʻo me kahi hairdryer pololei a ʻaʻohe hōʻino i ka lauoho.

Pehea e pupuhi ai i kou lauoho

Aia ma ke ʻano o ko mākou lauoho, ua hoʻomaʻamaʻa pinepine ʻole hoʻi i ka holoi ʻana i ko mākou lauoho. I kēia hihia, ma kekahi manawa ʻaʻole mākou e uku no ka mālama ʻana i ka holoi. ʻO ka hōʻuluʻulu ʻana me ka hairdryer e hōʻona i ka lauoho, akā i kekahi manawa e pono ai. Inā hoʻomaʻamaʻa pinepine ʻoe i kou lauoho, a laila pono ʻoe e kūʻai i kahi mea hoʻolale lauoho e like me ka hana ionization. ʻO nā leona kūpono e hoʻemi i ka hōʻino o ka ea wela i ka lauoho, e pale ai i ka overdrying. ʻAʻole naʻe ka hoʻopau ʻana o ka hairdryer i nā pilikia āpau, pono nui e hahai i kekahi mau ʻōlelo hoʻolālā:

  • Ma hope koke o ka holoi ʻana, e hōʻiliʻili i ka nui o ka umu mai ka lauoho. Ma mua o ka hoʻomaloʻo, pono ʻoe e hoʻopili i kou lauoho me kahi kāwele a i komo ia i ka makika. E hoʻolohe i nā aʻa o ka lauoho - pale i nā lauoho i nā aʻa. Mai mālama i kou lauoho i loko o kahi kāwele no nā ʻoihana he 5-9 mau minuke. Mai hoʻomoʻi i kou lauoho a mai hoʻopilipili i kahi kāwele - ʻo kēia e alakaʻi i kā lākou mahu. I ka wā ʻeleʻele, nāwaliwali loa lākou a me nā manaʻo
  • E hoʻohuli i ka hana "lauoho" hoʻomaʻemaʻe hair. Hoʻomaʻamaʻa pinepine ʻia e ka hau i ka wīwī ma luna o ka holoi lauoho. Inā ua hōʻino kekahi lauoho, e hoʻomoʻo i ka ea anuanu,
  • Palekana i kou lauoho mai nā hopena ʻino o ka ea wela. Nā ʻano like ʻole no ka pale wela e kōkua iā ʻoe me kēia. ʻO ka mea kaulana kaulana he mau puna wai, nā ʻōkole a me nā serums. He maikaʻi kēia mau kālā i ka mea pono ʻole e holoi holoi ʻia me ka wai. Ma mua o ka hoʻohana ʻana i ka pīpī, hoʻokaʻawale i ka lauoho i nā manamana. Pono ka huki ʻia nā pāahi me ka hoʻōla ʻana ma ka lōʻihi holoʻokoʻa mai ka lei a i nā kihi. Hoʻohana ʻia nā serama a me nā balms e like me kahi ʻano ʻē aʻe: e hoʻolalulu i ka huahana ma kou mau lima a e kahele ma o ka lauoho mai nā aʻa a hiki i nā hopena,
  • Mākaukau mua. Hoʻopau i mua i ka hoʻopauʻana o ka lauoho a me nā lauoho ʻili i mua o kou mau maka no ke ʻano ʻole o ka lau ʻana. E pale aku kēia i ka holoi ʻana o ka lauoho ke ʻimi nei ʻoe i kahi ʻano kūpono,
  • Mai poina i nā nozzles. ʻO ka nozzle kahi mea wili i ka holoi ʻana o ka lauoho. Inā ʻole ʻo ia, ʻaʻole ia pono. Inā makemake ʻoe e hoʻolōʻihi i kou lauoho, e hoʻohana i kahi diffuser. Ke hoʻohana ʻia kahi pōʻai hā, e hoʻohana pinepine ʻia kahi nozzle hub. Hiki iā ʻoe ke kuhikuhi i kahi kahawai o kekahi i kekahi wahi,
  • Hoʻopaʻa i ka lūlū ma kou lima hema a me ka mea holoi lauoho ma kou ʻākau. Me kēia ʻano, hiki iā ʻoe ke hoʻomaʻemaʻe i kou lauoho,
  • Ma mua o ka hoʻomaloʻo, e hoʻokaʻawale i ka lauoho i loko o nā kau. Ma kēia ala, hiki iā ʻoe ke wikiwiki wikiwiki i ke kaʻina hana a hoʻomaikaʻi aku. I mea e pale ʻole ai i nā neʻe, e hoʻopaʻa iā lākou i kahi pā (ke ʻole ʻoe no ka mea e hoʻomaloʻo nei ʻoe).
  • E hoʻomoʻo i ka aʻa mua, a laila loaʻa nā ʻōlelo aʻoaʻo. Ua maloʻo nā kihi ma o nā aʻa, no laila, ma ka hopena o ka maloʻo e maloʻo ai lākou.
  • E mālama i kahi mamao. E mālama i ka holoi ʻana o ka lauoho ma kahi mamao o 10-20 cm e pale ai i ka hoʻomaloʻo ʻana.
  • Ma hope o ka hoʻomaloʻo, hoʻohui i kou lauoho. ʻO ke kaʻina holoʻokoʻa e lawe iā ʻoe ʻaʻole ma mua o 15 mau minuke.

  • Mai hoʻopili i ka lauoho maloʻo koke lākou, e maloʻo lākou. Inā ʻaʻole, e kiʻi ʻoe i ka nui o ka lauoho nui.
  • Mai hoʻopau i ka holoi ʻana me ka ea wela. I ka pau ʻana o ke kaʻina, e puhi i nā curl me kahi kahawai o ke ea anuanu. ʻO kēia e hōʻemi i ka hopena hōʻino o ka hoʻomoʻo wela a hoʻomaikaʻi maikaʻi i ka lauoho.
  • ʻAʻohe hihia e hele i waho o ke alanui me nā lauoho anuanu i ka lā anuanu. Hiki i kēia ke alakaʻi i ka hōʻino i ko lākou kūkulu a me ka pohō nui.

ʻO ka hoʻopau pinepine ʻana me nā mea loea uila he mea pōʻino loa i ka lauoho, mai kēlā manawa kēia manawa he mea e hoʻomaloʻo ai iā lākou. Akā me ka holoi ʻana kūlohelohe, hiki iā ʻoe ke hōʻeha maikaʻi i kou lauoho. E mālama i kou lauoho a maikaʻi hoʻi i ke olakino, e hahai i kekahi mau kānāwai maʻalahi.

  • E hoʻomoʻo i kou lauoho, hoʻoili ma mua o ka holoi ʻana.
  • Ma hope o ka holoi ʻana, pipiʻi liʻiliʻi i nā curls a hoʻopaʻa iā lākou me ka kāwele mahana (i mua o ka wela me ka hao). ʻOi aku ka maikaʻi, inā ma hope o ke kāwele ʻauʻau (e wehe i ka nui o ka punawai), hoʻopaʻa ʻoe i kou lauoho me ke kāwele pepa. E wikiwiki kēia i ka hoʻoilo.
  • Ma hope o kekahi mau minuke, hoʻololi i ka kāwele maloʻo e maloʻo. Akā ʻaʻole hiki iā ʻoe ke kāhiko iā ia ma mua o 10 mau minuke, inā ʻaʻole e ʻeha kā ka lauoho lauoho.
  • Hoʻokomo pinepine i kou lauoho me kou mau manamana lima a lulu iā ia a e ʻalo paha iā ia i nā aʻa a hiki ke komo hou ka ea a lele ka lauoho.
  • Ke kiʻi i ka hau, hiki nō hoʻi iā ʻoe ke lulu i kou poʻo mai ka ʻaoʻao. Inā he lauoho lōʻihi kou, e ʻoi aku ka paʻakikī no ka hana ʻana i kēia, akā no ka poʻe nona nā lauoho pōkole e ʻoi aku ka maʻalahi.
  • E lawe i ka lauoho ma nā welau a lūlū iā lākou, no laila e hoʻoneʻe i ka nui o ka umu.
  • ʻO kahi kīʻaha kīkī ʻole o kaʻaila laʻa i ka lā aniani i ka ʻāina ma luna o ka ʻāina ʻoi aku ka wikiwiki o ke kaʻina o ka maloʻo ʻana o ka lauoho :) E kōkua koke kahi makani ʻoluʻolu e maloʻo loa.

ʻAʻole ʻōlelo nā loea lauoho i ka hoʻohui ʻana i kou lauoho me kahi pai maikaʻi ʻoiai ua maloʻo. ʻAʻole hōʻeha maikaʻi kahi huluhulu palupalu nui. Hiki iā ʻoe ke hoʻohui i ka lauoho ma hope o ka maloʻo ʻana.

ʻO ka maloʻo maoli ka hoʻomaloʻo o ka lauoho me ke kōkua o nā pono uila. ʻO ka ala maʻalahi loa kēia e hoʻomaloʻo i nā curls. Akā ʻo ia kekahi o kona mau loiloi a me nā mea paʻa.

Pehea e hoʻokahuli ai i kou lauoho me kahi mea ulana lauoho:

1. E hoʻomanaʻo ikaika ua papa ʻia ia e maloʻo i ka lauoho lololo. E kāʻei i kou lauoho me kahi kāwele, a laila hoʻomoʻo ia i kahi liʻiliʻi a ma hope wale nō ʻoe e hoʻomaka ai e hoʻohana i ka hairdryer. I ka wā e holoi ai ʻoe i kou lauoho me ke kāwele, e hoʻomanaʻo he kīwaha ka lauoho maloʻo, no laila ʻaʻole ʻoe e lika a i ʻole hoʻi e ʻuli, e lohi wale iā ʻoe,

2. Ma mua o ka pupuhi ʻana i kou lauoho, e kau i kahi mea liʻiliʻi pale ʻana i ka lauoho i ka lauoho(ka palekana wela no ka lauoho). E kōkua kēia hiʻona i ka hōʻoluʻolu ʻana i ke kaumaha static, a ʻaʻole e kiʻi ka lauoho.

3. Ma mua o ke kāhili ʻana, e pono e hoʻopili i nā huahana waiwai kūikawā i ka lauoho, pono e hoʻohana i ka kulu lauoho. Hoʻopokoke koke ke kime i ka hoʻolālā o ka lauoho, akā hiki iā ʻoe ke hoʻohana i nā huila a i ʻole nā ​​ʻūpī no ka pena ʻana,

4. E hoʻokaʻawale i ka lauoho i loko o nā pale a Hoʻopili i kēlā me kēia kiko. I kēia hihia, ʻaʻole e hoka nā lauoho, no laila, ʻaʻole lākou e ʻāʻaka ʻia i ka wā e hoʻoili ana,

5. Ke hoʻopau nei i ka lauoho pono ma luna o ka lauoho lauoho, ke kuhikuhi pono ke kahe mai ka lewa mai luna a lalo, no laila e pani ʻoe i ka lepa launa a nānā pono ke ʻano o ka lauoho.

6.E hoʻomoʻo i kou lauoho me ka maloʻo loa, i nā hihia koʻikoʻi, me ka ea mahana, ʻoiai ʻo ka ea wela e hoʻolōʻihi i kou lauoho a maloʻo hoʻi,

7. Inā makemake ʻoe e hāʻawi i kou lauoho i liʻiliʻi liʻiliʻi, a laila e lawe ʻili ahi, lele i kou lauoho ma luna o ia a puhi i ka maloʻo me kahi hairdryer,

8. I ka hiki ai lauoho kūpono, pono e hoka i ka lauoho ma luna o ka poho, a laila hoʻihoʻi i hope a puhi i ka maloʻo (me ke kahawai lewa i luna). Pono e hana ʻia kēia kaʻina ma ka lōʻihi o ka lauoho, me ka makaʻala nui ʻia e hāʻawi ʻia i nā ʻōlelo aʻoaʻo, i ʻole e wāwahi,

9. ʻO kekahi o nā kānāwai koʻikoʻi Mai hoʻohana i kahi hairdryer i kēlā me kēia lā, ma kahi o hoʻokahi pule, pono e maloʻo ka lauoho. ʻOiai e hoʻomaloʻo ʻoe i kou lauoho me ka ea anuanu, e hoʻomau ana ʻoe iā lākou i ke kūleʻa, a me ka hōʻino. ʻIrdlelo Hairdryer ʻaʻole e hana hou ʻia ma mua o 4 mau manawa i ka hebedoma, ʻoiai ʻo ka hana ʻana e hana ʻia me ka ea anu.

10. Ma hope o ka pau ʻana o ka hoʻolālā ʻana hoʻolulu lauohoi ʻole e weluwelu ka lauoho. Mahalo i nā huahana styling hou, ʻaʻole i kaumaha ka lauoho, a mau ka ʻoihana lole mau lā a pau,

11. Hoʻololi nā Stylists ma hope o ke kālama ʻana. wahī me ka lauohono ka lulu ka lauoho i loko o ka lā wale nō, akā i ka ʻōpū. Akā pono ʻoe e hoʻohana i ka ʻulaʻula me nā hua liʻiliʻi, ʻo ka mea nui o ka spangles ke nānā aku.

10 mau kumumanaʻo o ka hoʻomoʻo lauoho lauoho

Hoʻohana ka poʻe he nui i ka lauoho e hoʻomaloʻo i ko lākou lauoho i kēlā me kēia lā, i kekahi manawa ʻaʻole mākou e lawa ka manawa e kali no ka lauoho i hoʻomālo maoli. ʻAʻole pono nā lauoho pōkole i kahi manawa nui no kēia kaʻina hana, akā naʻe, ʻo ka manawa leʻa, e hoʻonui ka lōʻihi o ka hoʻomaʻemaʻe ʻana i ka lauoho ma kahi pākuʻi i ko lākou lōʻihi. Lā ka lōʻihi o ka lauoho lauoho i kahi lōʻihi i ke ala kūlohelohe, no laila ma kēia hihia, he mea nui ke kōkua o kahi holoi lauoho.

ʻO ka palala lauoho, e like me ka hao a ʻokiʻoki ʻana i kapa ʻia, ua kapa ʻia ia he mau "wela" e wāwahi ai ka lauoho. Akā pēlā kēlā? ʻO nā wahine āpau e mālama i ka lauoho e haʻalele maoli i kā lākou hoʻohana? ʻAʻole wau i manaʻo.

ʻO ka mea nui e hoʻopilikia ai i nā kaula me ka hairdryer a i ʻole ka hao ke kiʻekiʻe o ke aniani. Akā, inā ʻo ka wela o ka rectifier, e like me ke kānāwai, ma kahi o 200 degere C (ʻaʻole paʻakikī ke koho ʻia he pālua ka wela o ka lauoho), aʻo ke ʻano o ka kahe o ka ea o ka lauoho kaila.

Inā maikaʻi loa ka hoʻomaʻemaʻe lauoho me nā pae kiʻekiʻe ʻekolu, a laila hiki iā ʻoe ke koho mai i ke ana huina 3 wela: kahi wela wela (ma kahi o 90 gr. C), wela (e pili ana iā 60 gr. C) a maloʻo (e pili ana i ka 30 gr. C). Mālama ka hoʻomaloʻo i kou lauoho i loko o kahi hoʻomehana a i ke anuanu, ke wela a hiki i 60 degere C ʻaʻole i hōʻino iā lākou. I ke pāhana kiʻekiʻe, hoʻoneʻe ka lepo mai ka lauoho, e alakaʻi ai i nā mea kau a me ka luku ʻana i ka keratin. ʻO ka hopena, lilo ka lauoho a maloʻo, nāwaliwali a palupalu.

Akā, ʻaʻole e hōʻalo nā kolohe o kēlā me kēia lā inā e hahai ʻoe i nā lula i hōʻike ʻia ma lalo.

Nā loina o ka hoʻomoʻo lauoho lauoho

1 ) Inā pono ʻoe e hoʻohui i ka lauoho, e hoʻohana i kahi kuʻekuʻe me nā niho ākea ākea.

2. Ma mua o ka hoʻomaloʻo ʻana i kou lauoho, e hoʻohana i kahi mea hoʻomalu palekana wela (no ka laʻana, e hoʻoulu i ka gel aloe, e kōkua ana i ka mālama ʻana i ka hydroc pono o ka lauoho). I mea e pale ai i nā kihi o ka lauoho, ka mea i maʻamau ka haki a mua, ka pā mua i waena o nā manamana me kahi aila iki (e like me ka niu) a kau aku i nā kihi, a laila koho, kahi liʻiliʻi silicone serum (silk).

3. E hoʻomoʻo wale i kou lauoho me ka ea wela a i ʻole ke anuanu. E poina e pili ana i nā kiʻekiʻe kiʻekiʻe.

4 Hoʻopili i kou lauoho i ka holo liʻiliʻi wikiwiki. Hōʻike ka ikaika i ka hōʻino o ka lauoho.

5. E mālama i ka holoi ʻana o ka lauoho e pili ana i 20 cm kahi o ka lauoho, mai mālama i ka wahi hoʻokahi, akā e hoʻāʻo e kuhikuhi i ka lewa ʻana i nā ʻaoʻao like ʻole.

6. E hoʻomoʻo i kou lauoho i ke kuhikuhi o ka ulu (ʻo ia hoʻi, e pani i ka ʻokiʻoki a me ka hoʻolalulu ʻia). Mai hoʻokaʻawale iā ʻoe i ke kahe o ka lewa - e wehe i ka ʻokiʻoki o ka lauoho a lilo i meaʻino. Maikaʻi nā curl lōʻihi e maloʻo ke poʻo i lalo (ke alakaʻi ʻia ka lewa). ʻO kēia, ʻoiaʻiʻo, ʻoi aku ka maʻalahi a, ma ke ala, hāʻawi i kou lauoho nui loa?

7. Inā makemake ʻoe e pena kou lauoho maikaʻi loa, e hoʻomaka e hana i ka wā o ka maloʻo (80% maloʻo) akā ʻaʻole maloʻo.

8. I ka hoʻopau ʻana o ka hoʻomaloʻo, e hoʻohana i kahi kahawai anu i ke ea, e ola kou lauoho a maikaʻi.

9. ʻAʻole e maloʻo i kou lauoho a hiki i ka hopena, ʻoi aku ka maikaʻi o ka waiho ʻana i ka palu iki, e maloʻo maoli kūlohelohe (koe wale nō ka pono o kahi ala wikiwiki mai ka home).

10. Inā ʻaʻole ʻoe i wela no kou, e hoʻāʻo e maloʻo i kou lauoho i kēlā me kēia lā, e like me ka pau o kēia. ʻO ka hopena maikaʻi loa me ka neʻe o ka holoi ʻana i kou lauoho a hoʻomaʻemaʻe ia i hoʻokahi manawa i kēlā me kēia lā.

He nui paha o ʻoukou, ʻoiai, e loaʻa mau i kahi dilemma ma hope o kēia: e hoʻomoʻo i kou lauoho me kahi mea kūʻai a i ʻole nā ​​mea kūlohelohe.

Pono wau e koho i kahi holoi lauoho, akā e hoʻokomo wau i ke kau palekana, kahi e hana ai i ke kaʻina hana ʻaʻole hōʻino no ka lauoho. Eia nō naʻe, e hoʻoholo mākou kēlā me kēia i ka pehea e maloʻo ai ka lauoho. Hoʻomaopopo ka maikaʻi ʻole ka hele i waho a i ʻole i ka lā me ka lauoho wet - ka hopena o ka lā a me ka makani, e hōʻeha ai iā lākou.

5 nā hewa nui i ka wā e kālai ai i ka lauoho lauoho

He paʻakikī ke noʻonoʻo o ko mākou ola me ka mea e pono ai ke holoi lauoho - kōkua ia i ka hoʻopō ʻana i ka manawa a hana i ke ʻano makemake o kahi ʻano like. Ua lohe nā mea he nui i ka hoʻā ʻana a me ka hōʻino o ka lauoho, akā he mea paʻakikī loa ka hōʻole ʻana, a, e like me kā mākou ʻike ʻana mai kahi loea, ʻaʻole pono loa ia!

Ke kamaʻilio pū ʻana me ka poʻe lauoho lauoho me ka haku lauoho, ʻike mākou i ka hiki ʻana i nā lāʻau holoi a hiki ke palekana wale nō, akā maikaʻi naʻe! Eia naʻe, ʻaʻole ka ʻike o ka hapanui o nā kaikamahine pehea e hoʻomoʻo ai i ko lākou lauoho a koho wale nō i ka holoi ʻana i ka lauoho kūpono - no laila ke kikoʻī e pili ana i kona mau pōʻino ma luna o ka lauoho.

ʻO ka mea mua, makemake wau e haʻi i nā kaikamāhine me ka hoʻohana kūpono, ʻaʻole e hōʻino ka lauoho holoi o ka lauoho, ʻaʻole e hoʻomaloʻo i waho a ʻaʻole ia e hoʻomālamalama a maʻule. Hoʻomaopopo kekahi o nā mea hoʻolako lauoho i kā lākou mea kūʻai aku e hōʻole i ka maloo, akā naʻe hiki ʻole i ke metropolis, a hiki i kā mākou kūlana, hiki i ka hoʻomaʻamaʻa kēia. ʻOi aku ka maikaʻi e aʻo pehea e hoʻohana pololei ai i kahi hairdryer, no laila, ʻaʻole e nānā ka lauoho a nani wale nō ke ola, akā maoli nō.

ʻO kahi koho kūpono

Eia hou i mau hiʻohiʻona: 6 mau apo o ke apo pepeiao i kekahi manawa

Kuhi ʻole (6 mau pāʻālua): nā kime ʻelua o nā sneakers keʻokeʻo e like me nā lole

Ke kūʻai ʻana i kahi o ka lauoho lauoho, pono ʻoe e makaʻala i ʻekolu mau poʻo nui. ʻO ka mea mua, ke alo o nā ʻano ʻokoʻa like. Pono kahi kī no ka hoʻololi wikiwiki mai ka wela i ke ea anuanu. Manaʻo wau e koho pū ana i kahi hairdryer me ʻekolu mau kaha hoʻoikaika.

ʻO ka lua, pono ʻoe e makaʻala i ka mana o ka hairdryer pono a loaʻa i kahi ʻāina waena. ʻAʻole ʻoe e pono i kahi o ka lauoho lauoho i mea ikaika loa (aia nō ka makaʻala o ke kau ʻana i kou lauoho), a nāwaliwali loa kahi mana e hoʻopiha maoli i ke kaʻina hana.

ʻO ke kolu, ʻo ka mea nui loa no ka hairdryer ka mea pono ke hoʻololi pono ʻia. Maikaʻi ia i ka wā i komo ai ka nozzle-diffuser (e pili ana i ka "paʻi" manamana lima) i loko o ka hoʻonohonoho a pono nā aniani ke kuʻi i ka hopena, ʻo ia ka mea i kapa ʻia.

Hōʻalo kahi lau ʻana o ka lauoho

ʻO ka mea nui ka hoʻomanaʻo ʻana ʻo ka pito o ka lauoho i luna i kahi pāpaʻa. I mea e maʻalahi ai ke hoʻomaopopo, e noʻonoʻo ʻoe i kahi ʻōpala o kahi lāʻau pāma - ma ke ʻano like me kēlā me kēia lauoho i uhi ʻia i nā kaulike. Hana lākou i nā hana he nui, akā pale ke kumu nui. Ke ʻaʻa ʻana me ka hairdryer, hiki iā mākou ke kōkua i nā unahi i ka pale ʻana i ka puʻuwai o ka lauoho a, inā hoʻi e hōʻino iā lākou a laila e hōʻino iā lākou i ka lauoho. ʻO ia ke kumu e pono ai mākou i kahi nozzle alakaʻi - pono e hoʻokomo iā ia i kahi kuʻekuʻe koʻikoʻi i ka lauoho a maloʻo hoʻi mai ka ʻaoʻao mai nā aʻa a hiki i nā hopena - a pēlā wale nō. Ke kōkua nei kēia ʻaoʻao o ka hoʻomaʻemaʻe e "pani" i nā lehelehe.

Pehea e koho ai i ka lauoho lauoho?

ʻO ka mālama a mālama pono i ka lauoho olakino e pono ai ma mua o kāu shampoo a i ʻole e ʻimi ʻia ka lauoho. ʻO ka loaʻa ʻana o nā pono kūpono a me nā kaʻina hakakā he mea nui loa ia i ka mālama maʻamau o ka lauoho lauoho.

Pehea e koho ai i kahi hāleo no nā hulu lauoho?

Ua hoʻonui iki ka hoʻonani i ka hoʻonui ʻana i ka lauoho, akā no ka mea e noho mau nei i kahi ala kaulana e hoʻohui ai i ka nui a i ka lōʻihi. Pono ka hoʻonui ʻana i ka lauoho me ka mālama pono, a e hoʻomaka ana mai ka holoi ʻana a hoʻopau me ka hoʻopā ʻana, pono ʻoe e hahai i kēia kaʻina. E kūkākūkā ʻia.

Pehea e hoʻohana ai i nā kaula kila me ka māka?

ʻO nā mea hoʻopili pololei nā kaulahao hao me ka paʻa - He mau mea akamai lākou nei, a no kekahi mau kaikamahine he mea huna ia ke kumu e pono ai kēia kiʻi. ʻOiai, manaʻo ʻia he mea pono ke ʻike ʻia o ia mea maikaʻi. E haʻi aku mākou iā ʻoe e pili ana i ke kaena iki, kahi āu e pono ai ma ka lima.