Mālama

Eono ʻaina shampoos e kūʻē i ka dandruff a me ka neʻe lauoho

Hoʻokumu ʻia ka hiʻohiʻona o ka dandruff e kahi meaʻai ʻole kūpono ʻole, ke kaumaha, ke koho pono ʻole o nā huahana mālama, a me nā ʻili ʻili. ʻO ka manawa pinepine, hiki iā ia ke hiki i ke anuanu ma hope o ka lōʻihi o ke kapa ʻana i nā pāpale. Aia nō hoʻi i ka pilikia ka poʻe i ʻoi aku o 35 mau makahiki, inā e loli ka pili ʻana o nā makahiki i ka hana o nā hana kūloko a me ka emi ʻana o ke pale kino.

ʻO ka hiʻohiʻona nui o ka seborrhea: ke hiʻohiʻona o nā unahi liʻiliʻi o nā keʻokeʻo a i ʻole nā ​​ʻāpana ʻalani e hiki ke kūleʻa maikaʻi a paʻa paha i ke poʻo. ʻO ka ʻōiwi i hui pū me kēia e hana ai i ka ʻehaʻī, hoʻomaka ke kanaka i ke ʻano ikaika i ka hōʻili ʻia a me ka hopena: ʻulaʻula a me ka hoʻokumu ʻana o ka foci maʻi. Ma waho o ke kāohi ʻana i ka manawa a ʻaʻole maopopo ka kumu o ka maʻi, hiki i ka lauoho lauoho nui ke hoʻomaka.

Koho i kahi shampoo dandruff

Ma ka lima hoʻokahi, ʻaʻole i paʻakikī ka koho ʻana i kahi lāʻau lapaʻau no ka dandruff: ma nā pale pale aia nā ʻano nui o nā shampoos o nā ʻano kumukūʻai like ʻole. Ma kekahiʻaoʻao, pehea e hana hewa ʻole ai, ʻaʻole e hoʻolimalima kālā a loaʻa i kahi hopena kūpono ʻole. Ma mua o ka hoʻomau ʻana me ka hoʻopaʻa ʻana i nā pono hana pono loa, e noʻonoʻo mākou i kekahi mau ʻōlelo aʻoaʻo mai nā trichologists e kōkua iā ʻoe e koho i kahi koho kūpono a kau i kēia pilikia.

  1. Waihoihoi. ^ E Ha yM. Ke koho nei mākou i kahi lapaʻau e pili ana i ka mea e pono ai ke mālama ʻana i ka seborrhea a i ʻole ke ʻae ʻia kona pale ʻana. I ka lua o nā pilikia, loaʻa i nā hoʻomākaukau e hōʻemi ka nui o nā mea ikaika e pili ana i ka hana o nā kelepa sebaceous. Hoʻohana ʻia nā shampoos lapaʻau me ka hoʻomohala ʻana i nā maʻi, inā ʻaʻole kēia e alakaʻi i ka hopena kū'ē.
  2. Nā Mūkini Shampoos. ^ E Ha yM. Nui hewahewa nā ʻano o nā shampoos therapeutic: antifungal, exfoliating, antibacterial. E hoʻomanaʻo ʻia he mea hiki i kahi loea ke hana i ka maʻi kūpono. Ma hope wale nō e hiki ai iā ʻoe ke hele i ke kīkeke kūʻai e kūʻai i nā kālā e pono ai.
  3. Hōʻike. ^ E Ha yM. ʻAʻole pono ka lāʻau i ka mea hoʻohui e hoʻonāukiuki hou i ka lāʻau a me ka hoʻomau ʻana i kona kūlana. Ke hewa nei kekahi mau mea hana ma ka hoʻohui ʻana i nā mea lako ʻenehana haʻahaʻa. Pono ka shampoo kiʻekiʻe i nā mea kū'ē anti-inflammatory a me nā antifungal, e like me kaʻū, ka zinc, ka pā, ka waikawa salicylic.
  4. ʻOno. ^ E Ha yM. ʻO kahi mea nui i ke koho ʻana. ʻOiai inā pilikia ia ʻoe i ka ʻike ʻana i ka pau ʻana o ka lāʻau, a laila e haʻi ʻia kahi momona nui iā ʻoe me nā mea ala ʻala i loko o ka shampoo. ʻO ka ʻala o nā lāʻau lapaʻau palupalu, hoʻohuihue ʻia nā mea e pili ana i nā decoction o nā lāʻau lapaʻau.

Ke koho ʻana i ka shampoo kūpono

Ke kamaʻilio nei mākou e pili ana i nā huahana olakino, ʻo ia wale nō ke loaʻa i ka lāʻau lapaʻau. Ma ke wikiō ma lalo nei e aʻo ʻoe pehea e ʻokoʻa ai ka shampoo mai ka hale kūʻai mai kahi ʻano lapaʻau maikaʻi maoli. Ma ka laulā, ua māhelehele ʻia nā shampoos he:

  • hoʻonaninani (e ʻoluʻolu e mālama i kou lauoho i kēlā me kēia lā),
  • dermatological (ʻo ia ka mea e hakakā pono me nā pilikia e kū aʻe ma ke poʻo).

I ko mākou hihia, i ka wā e makemake ai ʻoe i kahi shampoo e kū'ē i ka dandruff a me ka poho o ka lauoho, pono ke hiolo kūpono i ka puka lua, kahi e like me ka mea i ʻōlelo ʻia ma luna aʻe, hiki ke kūʻai ʻia i nā hale kūʻai.

Hoʻokaʻawale ʻia nā mea lapaʻau āpau i nā ʻano he nui, pili i kā lākou hana. E koho i ka shampoo kūpono, e noʻonoʻo mua i ka hopena āu e makemake ai e hoʻokō ma mua. Eia paha ʻo Shampoo:

  • antibacterial (ma loko o nā ʻano like ʻole o ke kino ma ke poʻo),
  • exfoliating (e kū'ē i ka dandruff, maloʻo seborrhea),
  • me nā mea kanu keu (koho e pili ana i ka hana kūikawā o ke kaʻo),
  • antimycotic (ma ke ʻano o nā maʻi fungal).

Eia naʻe, ʻaʻole kūʻokoʻa kēia kaʻawale, no laila, i loko o nā lāʻau lapaʻau, ʻike pinepine ʻia nā lāʻau paʻakikī e kōkua i ka manawa like me nā pilikia he nui. Pono e loaʻa i kēia mau mea nā shampoo i ka lauoho lauoho a me nā mea hōʻemi manuahi i kēia mau waiwai:

  1. Ka hoʻoponopono o nā mea huna glace.
  2. E haʻalele i ka dandruff hopena e pale a pale i ka nānā ʻana o nā paila hou.
  3. Loaʻa ka hana antifungal, hakakā i nā maʻi e kū ai ka dandruff.
  4. Moisturize ke poʻo.

E nānā i nā huahana kūlohelohe, kā lākou hui, a me nā mea kaulana o ka brand. Hōʻalo i nā shampo he i loaʻa: parabens, sodium laureth sulfate (Sodium Laureth Sulfate), ammonium laureth sulfate (Ammonium Laureth Sulfate) a me TEA laureth sulfate (TEA Laureth Sulfate).

ʻO Shampoo ʻO Dermazole Dandruff Shampoo

ʻO kahi shampoo hoʻokō kūpono e kū'ē i ka dandruff a me ka lichen, he ʻono maikaʻi. ʻO ka pūnaehana o ka huahana nā ketonazole a me zinc pyrithione, e hakakā nei i nā maʻi fungal a me nā ʻano maʻi ʻē aʻe e pili ana i ka hohonu i ka ʻili. ʻAʻole hoʻopili ʻia nā haʻuki i loko o ke koko, no laila hiki ke hoʻohana ʻia ka shampoo i ka wā hāpai a me ka lactation.

Nā hōʻailona no ka hoʻohana ʻana:

  • me ka dermatitis seborrheic,
  • manuelolik
  • no ka mālamaʻana i ka dandruff.

Hiki ke ʻike ʻia ka hopena o ka shampoo ma hope o nā noi 3-4. ʻAʻole hiki iā ʻoe ke hoʻohana mau i ka huahana, no ka mea e hiki ke hoʻonāukiuki i ka ʻili a maloʻo paha. Eia naʻe, hiki ke hoʻopau ʻia nā dandruff ma ka hoʻohana ʻana iā ia no 2 mau pule. ʻOi aku ka maikaʻi o ka hāmeʻa, akā aia ka luhi o ka lauoho ma ka papa inoa o nā hopena hopena, no laila pono e hoʻopili pono ʻia ka shampoo.

He kumukūʻai kumukūʻaia - 200 rubles (50 ml) a me 280 mau rubles (100 ml).

Derandrological Dandruff Shampoo Fit

ʻO kahi shampoo aktif e leʻaleʻa i nā wahine he nui a me nā kāne me ka dandruff koʻikoʻi. ʻO ka hui pū ʻana o kēia hāmeʻa me ka cyclopiroxolamine, zinc pyrithione a me ka hoʻoneʻe keʻokeʻo keʻokeʻo, kahi e hakakā ai i nā fungi Malassezia, kahi e loaʻa ai nā ʻano meaʻokoʻa ʻole. Hoʻopau i nā hana hōʻeha a me ka hoʻonāukiuki i ke poo, he hopena anti-inflammatory.

Nā hōʻailona no ka hoʻohana ʻana:

  • "Ka hopena" hoʻomau i nā dandruff,
  • hoʻomau ka wiwo ʻole
  • hoʻonāukiuki kino a hoʻomau mau ʻia.

I ka wā o ka noi mua, hiki i kahi lūlū liʻiliʻi ke hanana ma ke poʻo, e like me ka mea hana. ʻAʻole ia e ʻōlelo i hoʻohana i ka shampoo i ka wā hāpai a me ka lactation, me nā keiki ma lalo o 12 mau makahiki. Hoʻomaopopo ʻia e hoʻohana i ka huahana hou me nā shampoos restorative. Me nā haʻalulu koʻikoʻi, hiki iā ʻoe ke hoʻohana i 2 manawa i hoʻokahi pule, akā ʻaʻole i lōʻihi ma mua o 4 wiki.

He kumukūʻai kumukūʻai - 180 rubles (200 ml).

Amalgam Sulsen Antifungal

Hoʻihoʻi hou i ke ʻano o ka lauoho, hāʻawi iā lākou i ka ikaika a kaua aku i ka dandruff. Hāʻawi ka hāmeʻa i ka pale ʻana o ka lauoho a me ka loaʻa ʻana o nā maʻi fungal e hoʻokūkū i nā ʻano o ke poʻo.

Ma muli o ka hopena cytostatic, ua komo nā mea ikaika i ka shampoo i ka hana maʻamau o nā hana o nā kelepa sebaceous, ka mea e alakaʻi ai i ka hou o nā cell epidermal. Hōʻalo ka mea hana i ka ulu ʻana o nā pūlaka e kumu ai ka dandruff, me ka luku ʻana i kahi nohona maikaʻi no lākou, a hoʻomālamalama i ke kaʻina o nā mea make hemidermal make.

Hiki ke hoʻohana ʻia Shampoo i kēlā me kēia lā ʻē aʻe. Hōʻike ʻia ka hopena o ka hoʻopauʻana i nā dandruff ma hope o nā noi 3-4. Ma hope o hoʻokahi mahina, hiki iā ʻoe ke hoʻomaopopo i ka ʻike ʻana o nā lauoho hou ma ke poʻo a me ka hoʻēmi ma ka "lauoho lauoho". ʻAʻohe contraindications no ka shampoo.

He kumukūʻai kumukūʻai - 290 mau rubles (150 ml).

Sebozol Dandruff Shampoo

ʻO ka hopena palekana no ka hoʻopauʻana i ka seborrhea. He ʻala ʻoluʻolu. Hiki i ka shampoo ke hoʻoneʻe i kahi maʻi hakahaka e hoʻomoʻa ana i ka pīpī. Hele ikaika ka lauoho, ma muli o ko lākou lauoho e hoʻemi nui. Loaʻa i ka Shampoo nā hopena antifungal a me nā antimicrobial.

Nā hōʻailona no ka hoʻohana ʻana:

  • seborrheic dermatitis,
  • huakai
  • lovriasis versicolor.

Loaʻa ka hopena o ka hoʻohana ʻana i ka shampoo ma hope o nā noi 5-6. Eia nō naʻe, hiki i ka hoʻohana nui ʻana i ka huahana ke hana i hoʻopili i ka ʻili, ma hope o ka mea, ke hoʻihoʻi ʻia, ʻike hou nā hōʻailona. I mea e pale aku ai i kēia, ʻoi aku ka maikaʻi o ka hoʻohana ʻana i ka shampoo no ka lōʻihi aku ma mua o 2-3 hebedoma. Inā lilo ʻoe i addictive, ʻae ʻo ka mea hana i ka hoʻohana ʻana i ka shampoo i ka manawa like me kahi mea ʻē aʻe, a hoʻopau koke i ka mea mua.

He kumukūʻai kumukūʻai - 350 rubles (100 ml).

ʻAka lūlū ka ʻili

I loko o kāna laina ua loaʻa kahi shampoo a hoʻopau i ka lauoho o ka lauoho a me ka dandruff. ʻO ka papa hana ikaika ʻo zinc pyrithionate, he hopena antifungal a me antimicrobial. Hoʻomaʻamaʻa maikaʻi ʻoiai i ke pale ʻana i ka pehu, e hoʻopau koke ana i ka pulu lauoho.

Nā hōʻailona no ka hoʻohana ʻana:

  • hoʻonui ʻia
  • psoriasis o ke poo,
  • ʻano like ʻole seborrhea,
  • ka hoʻonāukiuki a me ka hoʻonāukiuki o ka ʻili.

Hoʻohana ʻia ʻo Shampoo i ke poʻo i ka 2 mau mākahi ma ke noi hoʻokahi: no ka manawa mua - kāmū ka lauoho a holoi i ka lua, ka lua - ka kuke, paʻa no 5 mau minuke a holoi. Ke hōʻike ʻia nei ʻo Shampoo ma hope o nā lā 2-3 no ʻelua pule. Ma hope o ka papa hana, pono ʻoe e hoʻomaha i ka mau hola 1-1.5 mau mahina, ma hope o ia mea e hiki ai iā ʻoe ke hoʻohana hou a i ʻole. I nā hihia pinepine, hiki ke ulu i nā hopena maʻi. ʻAʻole hiki iā ʻoe ke hoʻohana i ka shampoo i ka hihia o ka hoʻohana ʻana i nā aila a i ʻole nā ​​creams e loaʻa ana i ka glucocorticosteroids.

He kumukūʻai kumukūʻai - 700 rubles (150 ml).

Nizoral Antifungal

ʻO kekahi o nā mea antifungal kaulana e hōʻalo i ka dandruff. ʻO ka hana ikaika o ka shampoo ka ketoconazole, ka mea e hakakā ai i ka maʻi fungal e hōʻeha nui ai, a he hopena - ʻo ka lau o ka lauoho.

Nā hōʻailona no ka hoʻohana ʻana:

  • psikoatic peeling,
  • huakai
  • lovriasis versicolor
  • ecorrema seborrheic.

Kuhi ʻia ka uku kiʻekiʻe o ka huahana e kāna "wikiwiki". He nui ka mea i hoʻomaopopo i ka hana ʻoluʻolu ma hope o ka hoʻohana mua. Hiki ke hoʻohana 'ia Shampoo i ka manawa mua o ka hoʻonui ʻana i ka peeling ma ke poʻo.

Ma mua o ka hoʻopili ʻana i ka huahana, pono ʻoe e holoi i ka lauoho me ka shampoo maʻamau. Ma hope o kēia, e hoʻopili iā Nizoral i ka lauoho a paʻa no 5 mau minuke, a laila holoi. Hoʻokumu ka papa no ka mālama ʻana i ka pilikia. E hoʻopau i ka dandruff i hoʻonui, ua lawa ia e hoʻohana ai i ka shampoo 1-2 mau manawa i ka hebedoma no 3-4 mau pule. ʻAʻole ia e ʻōlelo i hoʻohana i ka shampoo i ka wā hāpai a me ka lactation, no ka mea ʻaʻole i lawe ʻia nā haʻawina.

He kumukūʻai kumukūʻai - 630 mau rubles (60 ml) a me 820 mau rubles (120 ml).

Ma waho o nā kālā o luna, hiki ke hoʻomaopopo i nā huahana o ka Vichy Dercos, Schering-Plow, Algopix a me Klorane laina. Loaʻa iā Shampoos kahi hopena antifungal a loaʻa nā mea maikaʻi i hoʻopakele mai nā pilikia lauoho maikaʻi ʻole.

Hoʻohana maikaʻi loa nā shampoos lāʻau ma hope o ke kūkā ʻana me ka trichologist a me kahi maʻi kūpono no ka lauoho lauoho.

ʻO Dandruff shampoo kahi hui e koho

Loaʻa nā shampoos shandruff maikaʻi i kūʻai maʻamau i nā hale kūʻai maʻamau - ʻo ka manawa pinepine kēia mau huahana mai nā hale lāʻau.

Wahi a ia, ʻo nā ala maikaʻi loa e ʻimi ai i nā laina o nā lāʻau lapaʻau:

1. Tallin HFZ - ka inoa ʻo Grindex

2. ʻO Janssen Pharmaceutica - hoʻopuka i ka Nizoral Shampoo

3. Ka Pūnaewele Kūʻai ʻo Schuster - hoʻokuʻu i ka laina Perhotinet

Loaʻa i nā ʻoihana kosmetic nā shampoos e hōʻoluʻolu i ka dandruff, akā ua makemake lākou i ka nānā a hoʻihoʻi hou i ka ʻili ma mua o ka mālama radical.

ʻO nā makana maikaʻi loa ma ke kālepa e hāʻawi ʻia e nā mea ʻikepili penei:

7. Jason Kaila

9. Nā Herala Himalaya

10. Healer (Shante Beauty LLC)

ʻO ka shampoos hoʻōla maikaʻi loa

Inā he kumu dermatological ke kumu o nā dandruff, ʻaʻole e kōkua nā shampoos maʻalahi i ʻole - pono ʻoe i nā lāʻau e hoʻopau ai i ke kumu o ka pilikia. Hiki iā ia ke seborrhea, mycosis, eczema a me nā maʻi ʻē aʻe.

Mea kūʻai pinepine ʻia nā huahana kūpono i nā lāʻau kūʻai a ʻaʻole i loko o nā keʻena cosmetic a i hoʻohana ʻia e like me nā lāʻau lapaʻau ʻē aʻe i nā papa. He mea nui ia e hoʻōki i ka mālama ʻana i ka wā e nalowale ana nā hōʻailona ʻike dandruff, i ʻole e hoʻonāukiuki i ka hoʻomaha. Akā hoʻi hiki ʻole ke hoʻohana mau ʻia nā mea like ʻole.

Vichy dercos

Hoʻopau ka ʻōlaʻi me ka selenium i ka hoʻihoʻi ʻana i ka pale o ke poo a me nā mea palekana. I ka manawa like, hakakā ka shampoo e kū'ē i ka ʻōpū, kahi e hiki ai ke hōʻuluʻulu i ka dandruff. Eia kekahi, e hoʻopili ʻia ka mea pono me ka keratin, pono e hoʻoikaika i ka hana o ka lauoho, hoʻopau i ka waikū salicylic a me nā huaora E. ʻO ka huahana i loaʻa i kekahi mau hiʻohiʻona: no ka paʻakaha, ka aila a me ka maloʻo. Hana ʻia ma ke kumu o ka wai wela.

NOHO

  • Kāwili kala, maikaʻi maikaʻi
  • Holo maikaʻi ka lauoho me ka maloʻo ʻole,
  • Hoʻololi koke i ka hana kala
  • Pālā ʻole ʻo Paraben
  • He kūpono no ka pehu hoʻonaninani a me ke ʻano,
  • He mea ʻala maikaʻi a nani.
  • Aia he 7 ml probs.

Cons:

  • ʻO ke kumu kūʻai kiʻekiʻe
  • ʻAʻole hiki ke hoʻohana ʻia e nā makuahine hāpai a me ka lactating,
  • ʻAʻole kūpono no nā keiki ma lalo o 12.
  • Hiki i kahi mea maʻi.

No ka hoʻokō ʻana i ka hopena therapeutic i ka wā e holoi ai, ua aʻo ʻia e haʻalele i ka shampoo ma ka lauoho no kahi manawa pōkole, e ʻae ana ia hana e ʻoi aku ka lōʻihi ma ka ʻili.

Grindex Mikanisal

Hoʻohālikelike ka shampoo antifungal Estonia-kumu ma ke kānāwai no ka Nizoral maikaʻi ʻia, akā ʻoi aku ka nui. Eia naʻe, kūlohelohe ka hopena i nā ʻāpana (ʻoi pinepine ka dye) ma aneʻi. Eia kekahi, ʻo Mikanisal kahi hopena antibacterial ma ke poʻo.

NOHO

  • Hoʻopau wikiwiki a mau loa.
  • Hoʻokuʻu i ka ʻulaʻulaʻula ʻia i ka ʻili,
  • He kūlike kona,
  • Aia kekahi ʻōlelo kikoʻī ma ka pahu - pehea e loaʻa ai nā lāʻau lapaʻau,
  • ʻO ka hoʻohanaʻana i ka waiwai, akā ua lawa ka pīpoki no 1 papa.

Cons:

  • Aloha aloha
  • Loaʻa nā SLES,
  • Uū ʻino ia.

ʻO ka mea antifungal ka lehulehu loa e mālama i ka kuʻekuʻe (ʻoiai ʻo ia ka hopena hoʻomaʻemaʻe e loaʻa pū nō hoʻi). ʻAʻole hoʻokomo kēia shampoo i ka pehu, akā hana i kona ʻili. Ma muli o kēia hiʻohiʻona, hiki ke hoʻohana ʻia i ka wā o ka wā hāpai a me ka lactation.

NOHO

  • Hoʻolaha ia i ka dandruff i ka manawa lōʻihi,
  • Hoʻopau wikiwiki i ka hana a me ka huhū.
  • Hiki ke hoʻohana e pale i nā maʻi ʻili,
  • Hāʻawi i kahi hopena hoʻōla liʻiliʻi
  • Hoʻemi i ka lauoho lauoho,
  • E ʻō maikaʻi ana a pōʻino ia,
  • Mālama loa i ka maʻemaʻe no ka manawa lōʻihi.

Cons:

  • He wahi liʻiliʻi ia, akā aia ma kēlā me kēia pāʻai lāʻau āpau.
  • No ka mea e hana ana ka huahana, pono ʻoe e mālama iā ia ma luna o ka ʻili no 3-5 mau minuke,
  • ʻAʻole ʻoluʻolu ka momona
  • Me nā maʻi o ka hormonal, hiki ke hoʻopilikia i ka kūlana me ka dandruff.

E ikaika loa ka shampoo a loaʻa iā ia nā mea kūwaliwali SLS. I ʻole e hoʻonāukiuki i nā pilikia ʻili, ʻoi aku ka maikaʻi o ke kūkākūkā mua ʻana i kahi dermatologist a hana i kahi ʻano maʻamau ma kahi liʻiliʻi (ma hope o ka pepeiao). Eia nō hoʻi, ʻaʻole ʻōlelo ia o kona hoʻohana ʻana i ka ʻili a me ke ʻano o ka ʻili.

ʻO nā shampoos maikaʻi loa no ka paleʻana o dandruff

Inā ua holomua ʻoe i ka mālama ʻana no ka dandruff a ʻaʻole makemake ʻoe e ʻike hou, pono ʻia e hoʻokō prophylaxis i kēlā me kēia manawa. No kēia, aia nā shampoos kūikawā i koho nui ʻia ai ka nui o nā ʻoihana therapeutic e hoʻohana maʻamau. Maanei e hoʻoholo ai ka poʻe i ka manawa e hoʻohana ai ʻo ia i ia mau kālā, akā ʻoi aku ka maikaʻi o ke kahuli hou ʻana i nā shampoos prophylactic me nā palapala puʻuwai haʻahaʻa.

Mirrolla Sulsen Forte

Hiki ke hoʻohana ʻia kahi shampoo e pili ana i ka disulfide selenium, e like me kahi shampoo maʻamau. Hoʻopili i nā mea ikaika e kū'ē i ka dandruff, aia pū kekahi i nā mea kanu mea e hoʻoikaika ai i ka lauoho a hoʻōla i kā lākou ulu. Eia nō naʻe, pono e waiho ma ka ʻili ma hope o ka ʻaʻa, ma ka liʻiliʻi no 2-3 mau minuke, i hiki ai ke komo i lalo o nā pae.

NOHO

  • Hōʻuluʻili liʻiliʻi, holoi holoi i ka lauoho,
  • Hoʻomaʻalulu i nā ʻōiwi, hoʻōla a hoʻoikaika i ko lākou ʻano,
  • Ma hope o nā noi 1-2 e hoʻohemo ai i ka ʻeha.
  • Hiki iā ʻoe ke holoi pinepine i kou lauoho
  • ʻAe e hōʻole i nā kūlana - ʻaʻole ke alo i ka lauoho,
  • Mea ʻono ʻole ka lāʻau lapaʻau
  • He kumu kūpono.

Cons:

  • Loaʻa nā SLES,
  • ʻAʻohe mea ʻike ma ka uhi o ka uhi,
  • ʻAʻole ia e hoʻokō i ka seborrhea aila, akā ʻaʻole ia no ka hoʻōla.

ʻO Shceroo-tonic Sorcerer "ʻānai i ka dandruff"

ʻOiai ka maopopo o ka hui ʻana i ka brand me nā mea kūlohelohe kūlohelohe, kahi mamao loa ke kumu o kēia shampoo. Akā ua pale maikaʻi ʻo ia me kāna hana pale, no laila e hiki iā ia ke kala i ka hana ikaika no nā synthetic.ʻO nā mea hoihoi o ka mea kanu, aia ka shampoo i kā ka momona wale (kūpono i ka dandruff a me ka seborrhea maloʻo) a me ka lauoho hānai.

NOHO

  • ʻAʻole maloʻo ia, akā, ma kahi ʻē aʻe - moisturizes ka ʻili maikaʻi,
  • Mālama ʻia ka lauoho ma ka liʻiliʻi o 2 mau lā
  • ʻO nā hue nui (1 liter),
  • Uila hou a ka honua - aka, no kahi ʻanakala,
  • Hoʻohui nui,
  • Ma hope o ka hoʻohana ʻana, hāʻawi maikaʻi ka lauoho i konaʻano.
  • Maikaʻi loa.

Cons:

  • ʻAʻohe hōʻeuʻeu ma ka hue
  • Loaʻa nā SLES,
  • ʻO ka lauoho hānai ʻuʻuku - ma hope o ka pono he bale.

Shampoo ʻO Wellré

ʻO ka hua Belarusian mai ka laina loea e loaʻa iā D-panthenol, e hoʻomālamalama i ka ʻeli a me ka ʻili o ka ʻili, a hakakā hoʻi me ka palupalu o ka lauoho nāwaliwali. Loaʻa ʻia kahi ʻunupule papalupua o ke aloe vera a me ka mea nui o ka dandruff - pyrocton olamine.

NOHO

  • Hoʻoponopono ia i ka hana ʻana o ka sebum, e kāpae ana i ka momona o ka momona,
  • ʻAʻole maloʻo kahi ʻolua,
  • Ua lilo i ka aʻalulu nā lauoho a maʻalahi hoʻi e hoʻohui
  • He kūpono no ka hoʻohana maʻamau,
  • He kumu kūpono.

Cons:

  • Aole kuai ia ma na wahi apau.

ʻAʻohe o nā loiloi maikaʻi ʻole kēia ʻano hana - maikaʻi loa ia e hōʻalo i ka dandruff a ʻaʻole i pilikia i kekahi pilikia.

Dandruff Shampoo Perhotinet

ʻO ka hoʻonohonoho ʻana o ka hana paʻakikī ka pale ʻole i ka nānā ʻana o ka "hau" ma ke poʻo, akā ke kahakaha ʻana i ka mea huna o nā keli sebaceous, a ke hoʻolele nei i ka ulu o ka lauoho. Hiki i ka hinu castor a me ka chamomile extract, birch tar, waʻa amino, nā huaora F a me PP e hoʻoikaika. Kuhi ʻia ʻo Shampoo i loko o nā hue 250 ml a kūpono ia no ka hoʻohana maʻamau.

NOHO

  • Eʻalohi i ka lauoho, hāʻawi iā ia ke kukui a me ka elasticity,
  • Hoʻohana lōʻihi lōʻihi
  • E hoʻoponopono i ka ʻili o ka ʻaila me ka pau ʻole.
  • Ma ka hoʻohana mau ʻana e hōʻemi ana i ka nalo ʻana o ka lauoho,
  • ʻIkolua.

Cons:

  • ʻO ke kūlike o ka wai a me ka hoʻohaʻahaʻa haʻahaʻa,
  • Loaʻa nā SLES,
  • Na mea ʻala no kēlā me kēia kanaka.

Hiki ke hoʻohana ʻia kēia shampoo i ka wā e mālama ai i ka dandruff a i ʻole e pale ai i kona hiki ʻana mai. Hōʻike pono iā ia iho i nā hihia ma kahi o ka "hau" ma ka lauoho he pilikia hōʻeha.

Nā Himalaya Herbals Dandruff Shampoo no ka lauoho lauoho

Hiki i kēia shampoo ke holoi i ka nui sebum a hoʻoponopono i kona nalo hou. ʻO ka ʻōlala me ka ʻaila lāʻau lāʻau, rosemary a me indigo, ka mea e hana ana i ka hana pale a hoʻoikaika i nā aʻa lauoho. Hoʻohui ʻia ka ʻāpana mai nā pua o ka michelia ma ʻaneʻi, hiki i ka wikiwiki ke ho'ōla i ke poʻo. I ka wā mua, ua hoʻolako ʻia ka shampoo i nā hue ml ml 200, i kēia manawa ua puka mai nā hue nui - no 400.

NOHO

  • Hōʻalo koke ʻo Pretty i nā mea pale i kū ʻia,
  • E hoʻomaʻemaʻe maikaʻi ana i ka lauoho
  • ʻAina hōʻole ʻole
  • Piʻo nui a maikaʻiʻole
  • He kūpiopio a mālie hoʻi ka uhi ʻana me ka dispenser,
  • Kū mau ke poʻo i ke maʻemaʻe.

Cons:

ʻO nā shampouff dandruff maikaʻi no ka lauoho maʻamau a maloʻo kekahi e hana ʻia ma lalo o ka inoa ʻo Himalaya Herbals, akā ʻaʻole lākou e hāʻawi i kēlā hoʻomaʻemaʻe maikaʻi ʻana o ka ʻili mai ka lepo a me ka momona.

Key Key MaYu Healing Shampoo

Ua kapa ʻia kēia huahana ʻo "shampoo lio", no ka mea ʻaʻole ia e kāpae wale i ke dandruff, akā hoʻoikaika pū ka lauoho. I ka manawa like, ʻo kona ʻano e like me ka mea i hiki ke loaʻa: ka 11 mau mea kanu o nā mea kanu he nui a me ka momona o ka lio, kahi e kāohi ai ka poʻe loea i kekahi manawa. Pono ke shampoo i nā mea i paʻakai paʻakai ʻia a maloʻo nā kihi o ka lauoho.

NOHO

  • Ka hoʻonohonoho kūlohelohe
  • Hoʻopau a palulu i nā lauoho
  • Hoʻēmi i ka prolaps a me ka hakakā ka hopena hakakā,
  • Hoʻōla ʻo ia i ke kozema ma ke poʻo, e hoʻomehana i ka ʻeha,
  • Cumulative seboregulatory hopena,
  • He ʻano ʻoluʻolu, ʻoiai ʻaʻole ka lō i ka lauoho.
  • Hoʻopili i nā hana pena.

Cons:

ʻAʻole e aʻo ʻia nā mea kūʻai aku e hoʻohui i kēia shampoo me nā pā mea hānai ikaika, i ʻole e kau i ka mea kaumaha a kaupaona i ka lauoho. Akā kahi huahana mālama māmā e hana pū me ia e hana maikaʻi.

ʻO Jason Natural Dandruff Relief

Hana i ka shampoo me ka hoʻoikaika a hoʻōla i nā ulu ulu. Hoʻomaʻamaʻa ia i ka microcirculation koko ma lalo o ke poʻo, i hiki ai i ka lauoho ke loaʻa i ka nui o ka pono. Loaʻa i ka pyrithone zinc, aia kahi hopena o ke ʻano maʻi, kahelehele, ka glycerin a me ka exfoliating acid salicylic. ʻO ke koena o ka ʻano mea maoli kūlohelohe: e loaʻa ai i 4 mau ʻano aila o ka lauʻaila, protein protein a me ka camphor.

NOHO

  • E hoʻomaʻemaʻe a hoʻomaʻemaʻe nui loa i ke poo,
  • Loaʻa i kahi hopena exfoliating mālamalama,
  • Hoʻoluʻolu i ke kala ʻula, nāwī a me ka ʻeha, hōʻoluʻolu i ka maloʻo.
  • Maʻalahi ka lauoho e hoʻohui a hoʻolohe i ke kāohi ʻana.
  • Hiki ke hoʻohana ʻia i kēlā me kēia lā a i ʻole kekahi manawa - no ka pale ʻana,
  • Kūʻai nui nui (350 ml),
  • ʻAi ʻia, ʻoiai ʻaʻole ke kumukūʻai haʻahaʻa.
  • Nui mau ia me ka hoʻohana mau ʻana.

Cons:

  • ʻAʻole hiki iā ʻoe ke kūʻai pūnaewele ma ka pūnaewele
  • Koi ikaika olakino,
  • Hoʻopau i nā ʻōlelo aʻoaʻo.

Hoʻopilikia mālie kēia shampoo i ke poʻo, ʻaʻole i luku i ka microflora piha, akā ke kumu maʻamau o ka make ʻana o nā cell dermal kahiko. Ma muli o kēia, ʻo ke kaʻina o ka hoʻokaʻawale a me ka ʻae ʻana i nā ʻāpana liʻiliʻi e kū ʻole me ka ʻole o ka hamalima.

He aha ke dampuff shampoo e kūʻai

1. Inā ʻaʻole hiki iā ʻoe ke hoʻoholo i ke kumu o ka hōʻemi, ʻoi aku ka maikaʻi o ka lawe ʻana i kahi hōʻea paʻakikī - Vichy Dercos (no kou lauoho lauoho) e mālama pono iā ia.

2. Ma hope o ka nīnau ʻana i ka dermatologist a me ka loaʻa ʻana o ke kumu o nā pilikia, hiki iā ʻoe ke hoʻomaka e mālama i ka dandruff me Nizoral a i ʻole Mikanisal e ʻoluʻolu mai Grindex. Hoʻomanaʻo wale ʻoe e nānā i ke ʻano o ka ʻili no ka shampoo i koho ʻia.

3. I mea pale ʻole i ke kelepona ʻana ke hoʻi hou aku ma hope o ka mālama ʻana, ʻoi aku ka maikaʻi o ka hoʻohana ʻana iā Mirrolla Forte preventive sulsen shampoo. ʻO ke koho maʻalahi e hāʻawi ʻia ana e ka inoa ʻo Sorcerer, he tonic me ka burdock a me nā mea hoʻokiʻi.

4. Mai hoʻomanaʻo i ka dandruff e ʻae i ka hoʻohana maʻamau o ka shampoo me ka inoa olelo Perhotinet.

5. No ka lauoho lauoho, ʻO Indian Himalaya Herbals ke koho maikaʻi loa.

6. Inā loaʻa ʻoe kekahi pilikia koʻikoʻi, akā hoʻomau i nā pilikia me ka dandruff, hiki iā ʻoe ke kāpae iā ia me ke ʻano ʻino ʻole - e hoʻohana wale i ka shampoo brand Wellré.

7. Inā hoʻopili ʻia nā aʻa maloʻo a maloʻo maloʻo i ka palaka, ʻo Key Key MaYu Healing e kōkua e hoʻopau i nā pilikia a pau.

8. I mea e pale ʻole ai i ke ʻano o ka "hau", a i ka manawa like i hoʻomaikaʻi ʻia ke ʻano o ka lauoho aniani, hoʻokomo i ka shampoo Jason Natural Dandruff.

ʻO nā kumu nui no ka nalowale

Hiki i kekahi kanaka ke loaʻa ka lauoho lauoho i kēlā me kēia manawa. ʻO ka pae o ka pilikia e hāʻule i ka makahiki 25 a 35 mau makahiki - i nā wahine a me nā kāne. ʻO ka maʻamau, mai 10 a 100 mau lauoho ka hāʻule ʻana i kēlā me kēia lā, pono e hoʻomaka e hopohopo inā he lauoho nui aʻe.

I nā kumu maʻamau.

  • nā maʻi maʻi hormonal
  • lawe i nā lāʻau lapaʻau
  • predisposition genetic
  • kaumaha a me ke kaumaha
  • pono ole o ke ai ole i ka malama ana.

Hoʻopili i nā kumu kumu i luna aʻe nei, loaʻa ka wahine i ka hao i ka wā paʻakikī.

ʻAʻole ka kumu hope loa o ka mālama ʻana i ka lauoho. ʻO ka ʻoi aʻe o ka ʻoi aʻe ʻoi aku ka maikaʻi o ka hoʻohana ʻana i ka lauoho curler, curling hao a me ka lauoho holoi, pono ʻoe e koho pono i kahi shampoo mai ka lauoho lauoho.

ʻAno maʻamau

I kēia mau lā he nui nā shampoos no nā kāne a me nā wahine. I kekahi manawa āu e nalowale ai: ka mea ʻo ia ka mea maikaʻi loa, kahi mea hoʻoikaika wale, a ʻo ia nō ka hoʻōla.

ʻO kēlā me kēia shampoo e kūleʻa ana i ka lau o ka lauoho he mea kūpono a loaʻa iā ia nā nuances o ka hoʻohana.

E nānā pono i nā shampoos i luna e pili ana i nā mea kanu a me nā mea kūlohelohe i hana maikaʻi ʻia ma ka home.

Me ka aila kaumaha

ʻO ka mea maʻamau a koʻikoʻi ka 911 Burdock.

ʻO ka hoʻonohonohoʻana o ka shampoo "911 burdock" e hui pū i nā aila kūlohelohe. I ka hoʻonuiʻana i ka burdock, ʻo kēia ʻaila castor a me ka aila thyme. Eia kekahi, ʻo "911 burdock" aia nā mea kanu pua o nā pua o ka ʻulaʻula, alfalfa, avocado, horsetail, Chinese aloha. "Hoʻopuka ʻia ka" 911 burdock "me nā huaora B, a loaʻa pū nō ka huaora C a me E.

ʻO kēia mau hiʻohiʻona āpau e hiki ai ke hoʻomaikaʻi i nā aʻa wale nō, akā no ka lauoho.

Kōkua ka "911 burdock" e hoʻihoʻi i ke kaena o ka lauoho. Hoʻomaʻamaʻa ka follicle lauoho, i lōʻihi ke ola o kā lākou ulu. Ke piʻi nei ke koko, aia ka hoʻoulu ʻana i ka pae ʻai.

ʻO ka hana a ka "911 burdock" shampoo e hoʻomaikaʻi maoli ana i ke kaʻina o ka lilo o ka lauoho, lilo lākou i olakino, ololi a ulu maikaʻi.

Hoʻohui ʻia ka "911 burdock" i ka lauoho maloʻo, ʻūhā me ka neʻe o ka māmā a huki ʻia i loko o nā aʻa. Ma hope o 2-5 mau minuke, holoi ʻia ka 911.

Hoʻolaha

ʻO kēia kahi shampoo horsepower.

Aia i ka "Horsepower" provitamin B5 a me nā mea ʻē aʻe.

Hāʻawi ʻo Provitamin B5 i ʻāpana o "Horsepower" i kahi kiʻi pale i ka pale o ka lauoho, ʻaʻole i ʻae ʻia e maloʻo a pale hou i ka hopena wai.

ʻO nā ʻōlelo ʻē aʻe horsepower shampoo i loaʻa kēia hopena:

  • lanolin ka hoʻoponopono ʻana i ka kaulike wai,
  • pale aku ʻo collagen i ka hopena kūlohelohe,

  • Aia ka glyceryl sterate i ka māhele o nā emulsifiers kūlohelohe, nāna i hāʻawi i ka hiki ke hoʻonui i ka ulu.
  • ʻaʻole e ʻae ʻo ka momona diethanolamide i ke aniani i ka maloʻo, no laila, pakele nā ​​mea i ka dandruff,
  • ʻO nā mea hoihoi mai propolis, birch tar a me ka palekana o ka palaoa i pale aku i ka nalowale.

Hiki i ke Shampoo "Horsepower" ke kau ʻia i nā huahana mālama loea, e like me ka laminates, nā kūlana a me nā hoʻomaʻemaʻe. ʻO ka lauoho ma hope o ka hoʻohana ʻana i ka "Horsepower" ʻo ia ka mea ʻaʻole i pau ka hāʻule wale, akā hele i kahiʻuʻāʻuʻu, ʻaʻole wā e uha, lilo i mau ailana.

ʻO ka maʻa mau loa o ka shampoo "Horsepower" mea maikaʻi, ʻaʻole pono e hoʻomoʻewa ʻia e ka wai a i ʻole nā ​​ʻano mea ʻē aʻe.

ʻAʻole kōkua ʻia ka hoʻohana ʻana i ka "Horsepower" ʻoi aku ka maikaʻi. Hoʻohui ʻia ka mana "Horse" a holoi ʻia ma ka home ma ke ʻano like me nā huahana ʻē aʻe.

ʻO ka hoʻonohonoho kūikawā a me ka mana o "Selenzin"

ʻO Shampoo "Selenzin" i nā mea hoʻohana biologically i loaʻa mai i ka lupine keʻokeʻo keʻokeʻo. Loaʻa iā ia kahi huki nettle, caffeine, kaomi burdock, ka colloly hydrolyzate, menthol a me biotin. ʻO nā mea ikaika "Selenzin" pili pololei i ka follicle o ka lauoho, ma laila hānai e mālama ana a hoʻolōʻihi i ka manawa ola. ʻO "Selenzin" pale i ka nui o ka lauoho.

Pono "Selencin" e hoʻopili i ka lauoho maloʻo i loko o kahi liʻiliʻi, e kāpī i ka huahana a paʻa i ke poʻo a hiki i 10 mau minuke, a laila holoi me ka wai kahe.

"Selenzin" kūpono no ka hoʻohana maʻamau.

Ma kahi o shampoo, aia kekahi mau papa Selencin, i loaʻa nā mea kūlohelohe. Ma mua o ka lawe ʻana i nā papa "Selenzin" pono ʻoe e makaʻala i kā lākou hui. Ke loaʻa nei ka lāʻau lapaʻau i ka lactose, inā loaʻa ka intolerance i ka papa "Selencin" ʻoi aku ka maikaʻi e hoʻohana.

I ka wā o ka umauma a me ka wā hāpai a ma mua o ka hoʻohana ʻana i ka lāʻau lapaʻau, pono ʻoe e nīnau i ke kauka. I nā hihia pinepine, hiki i ka maʻi āpau.

Hoʻolālā ʻia nā papa ʻelua a me Selampin shampoo e hui pū ʻia.

Ka hoʻohana ʻana o ka Hoʻoponopono

ʻO Shampoo e pale ana i ka lauoho lauoho "Fitoval" i loaʻa kahi o ka arnica a me ka rosemary. A loaʻa pū iā "Fitoval" nā peptides o ka palaoa a me ka glycogen.

Loaʻa ka Glycogen i nā follicles o ka lauoho kanaka. Hoʻohana ʻia kēia māhele e nā kime sebaceous e like me ka glucose, no laila, hōʻoluʻolu ka glycogen i mea ikaika. ʻO nā mea pono o Fitoval - nā peptides palaoa - pale a hoʻoikaika i ka ʻohi, a me ka ʻohi arnica he hopena anti-inflammatory.

Aʻo ʻia "Fitoval" e hoʻopili ʻia i ka lauoho pulu. Hoʻopaʻa maoli ka lauoho a me ke kūleʻa, paʻa i ka huahana no ka liʻiliʻi o 5, hiki iā ʻoe a hiki i 10 mau minuke. A laila holoi ʻia nā mea āpau. Ua kūpono ʻo "Fitoval" no ka hoʻohana pinepine ʻana i ka home, ma ka liʻiliʻi ʻekolu manawa i ka hebedoma, i ka manawa o ke ʻano, he 2 a 3 mau mahina.

I ka ʻokoʻa ʻana me ka shampoo Fitoval, ua hōʻike ʻia ʻo lotion ʻoi ka mea e pale ai i ka nalowale ikaika.

Eia kekahi, i ka hoʻohuiʻana i ka shampoo Fitoval, hiki iā ʻoe ke kūʻai i nā capsules Fitoval i kahi kīhāpai.

Shampoo pili Tar-based

ʻO ka sh taroo Tar Tar kahi i loaʻa ai ka ʻoki a me ka mea hoʻokiʻoki i ke aʻa ʻoki i ka pā. Ma hope o nā mea a pau, ʻo ia nā mea kanu e hoʻoulu ai i ka ulu o ka lauoho a hoʻihoʻi i kā lākou ʻano. Ua ʻike ʻia nā ʻano maʻi hōʻola mai nā wā kahiko. ʻO ka mea mua, kā nā tar tar shampoo disinfect a lilo i anti-inflammatory agent.

Kōkua ʻo Tar shampoo e hōʻoluʻolu i kaʻulaʻula a me ke huhū, kōkua i ka hoʻoikaika ʻana i ka lauoho.

Hāʻawi pū ʻia ʻo Tar shampoo e kūʻē i ka dandruff. Me ka hana maʻamau ma ka home, ua hoʻoneʻeneʻo ka tar tar shampoo i ka hana ʻana o nā keli sebaceous a hoʻopau i ka dandruff.

Hiki ke hana ʻia i ka pahu shampoo a i ʻole ka mea ʻaihilima i ka home. ʻAʻole kēia e lawe ma mua o 10 mau minuke.

No kahi kīleʻa maʻalahi no ka hoʻomākaukau ʻana i ka pona no ka zāinā i ka home, pono ʻoe:

  • kahi ʻāpana sabe pēpē māmā
  • 100 g o ka herbal decoction o chamomile, palapa a ʻole calendula,
  • 10 ml hinu aila,
  • 10 mg o ka tar birch.

Kuhi ʻia ka pēpē pēpē ma luna o ka pā palaoa, i hoʻopiha ʻia me ka waiū a lawe ʻia i ka homogeneity i loko o ka ʻauʻau wai. Ma hope o ka paʻakikī paʻakikī.

Hiki iā ʻoe ke kūʻai aku i kahi bar hope pahu hau dandruff shampoo 911.

ʻO ka sh shamoo he hua ʻili a maikaʻi loa ʻoi, ʻoi aku ka maikaʻi o ka hoʻohana ʻana no ka holoi wale ʻana i ke poʻo. Inā holoi ʻoe i kou lauoho a me ke poʻo me ka hoʻohana ʻana i ka tar tar shampoo, e aka e hoʻohana i ka konditioner moisturizing mask.

Ka Pono o Zinc

ʻO Shampoos me ka zinc, ma muli o ka mea hana, ʻano liʻiliʻi i ka hoʻopili. Hoʻopili i nā zinc, hiki iā lākou ke loaʻa i ka ʻaila kīʻaha burdock a i ʻole ka birch tar.

ʻIke ia he mea nui loa ka zinc no ke kino kanaka, a hiki ke hoʻopihapiha ʻia kāna kālā me nā mea hoʻonaninani. Hoʻoulu ʻo Zinc i nā kaʻina hana kūlohelohe a he hopena maikaʻi i ka hoʻomaikaʻi ʻana i nā cell.

Hiki i nā shampoos Zinc ke kūpono i ka lauoho ʻaila. ʻO ia ka zinc e kōkua i ka hana pono o ka nui o nā kelena sebaceous.

Ma mua o ka hoʻohana ʻana i ka shampoo me ka zinc i ka home, pono e lūlū maikaʻi ka moku i ka pahu.

Hoʻomaopopo mau ka mea hana i nā papa i ʻōlelo ʻia ʻia, akā ʻoi aku ka nui o ka zinc shampoo e hoʻohana ʻelua i ka hebedoma i ʻelua mau pule.

Nā Hōʻike Hana

Hoʻolālā nā nui o nā hui kūloko i nā ʻāpana holoʻokoʻa o nā huahana mālama lauoho no nā wahine a me nā kāne. Hiki ke kūʻai aku i ka shampoo maikaʻi maikaʻi i nā hale kūʻai kūikawā a i ʻole i ka hale kūʻai i kahi hale kūʻai.

E ʻoluʻolu e nānā i nā kālā mai nā mea hana kiʻekiʻe 4 "Alerana", "Vichy", "Faberlik", "Ducrei".

  1. Ua hoʻokuʻu ʻo Vertex i kekahi mau huahana mālama lau lauoho i kapa ʻia ʻo Alerana. Hoʻohana ʻia ʻo "Alerana" e mālama i ka lauoho palupalu a me ka nāwaliwali, kahi palupalu e hāʻule. ʻAʻole nā ​​huahana o Alerana i loaʻa ka hormone i ko lākou waihona; Hiki iāʻoe ke koho i nā shampoos a Alerana a me nā huahana kūikawā no kēlā me kēiaʻano lauoho. Hiki ke kākoʻo a hoʻoikaika paha i ka maʻi.

Kōkua ʻo Shampoo "Alerana" i ke kaua ʻana me ka dandruff. "Alerana" e kū'ē ana i ka dandruff maikaʻi me nā mea maloʻo a momona.

ʻO nā manaʻo o "Alerana" ke hōʻike ʻia nei e nā shampoos a me nā balms wale nō, akā na nā puna wai a me nā keʻokeʻo mineral-mineral.

ʻO ka shampoo a me ka balm "Alerana" i hoʻohana i ka hoʻohana paʻakikī.

Hiki ke kūʻai ʻia ʻo "Alerana" ma nā lāʻau lapaʻau a me nā hale kūʻai kūikawā.

  1. He pū kekahi ʻo Vichy i nā pono hana i hoʻoponopono ʻia e pilikia i ka pilikia kīwī:

A) shampoo Tonic no ka nalulu lauoho "Vichy Dercos". ʻO Shampoo "Vichy Dercos" i loko o kāna mea haku wale nō ʻekolu mau māhele, ka wai wela, aminexil a me nā huaora o nā hui B a me PP. ʻO ka mea nui, ʻaʻohe nā parabens ma Vichy Dercos. ʻO "Vichy Dercos" kahi pāpale ma ke keʻokeʻo a me ke ʻano o ka gel-like. He maʻalahi ke noi a Vichy Dercos a holoi hou.

"Vichy Dercos Aminexil Pro" kahi huahana hana triple. Hoʻohana pololei kēia huahana Vichy i ke poʻo, a me ka hoʻopili ʻana a me ka microcirculation o ke koko ma ke poʻo kuʻuna e hōʻeuʻeu me kahi mea noi.

No nā kāne a me nā wahine, ʻelua mau lainaʻokoʻa o nā hopena o Vichy. Hiki ke kūʻai aku i kekahi huahana Vichy ma nā hale kūʻai kūʻai, salons a i nā hale kūʻai paha.

ʻAʻole haʻahaʻa ka ʻoihana iā Faberlik i kona kūlana a he nui ka laulā o nā huahana e kuhikuhi ana i ka mālama ʻana i ka lauoho a hāʻawi i ka pale mai ka pohō.No ka mea maoli, ʻoi aku ka maikaʻi o ka ʻimi o ke kumu o ka nalowale ma mua o ka hoʻohana ʻia ʻana, akā ua hōʻoiaʻiʻo ʻo ia e hōʻike ʻo ia iho no ka hoʻoikaika ʻana o ka Expert Ever Strong. Hāʻawi kahi elixir me ka ʻaila ʻoni i kahi hopena maikaʻi, kahi i hoʻopili ʻia ma mua o ka holoi ʻana.

ʻO nā loiloi maikaʻi e pili ana i ka Faberlic PRO Hair Shampoo Cream.

Hoʻokomo kekahi o nā huahana ʻo Expert Pharma i ka hoʻouluʻana i ka lulu o ka lauoho, hoʻopau i nā dandruff a me ka hoʻouluʻana i ka ulu o ka lauoho.

Hoʻohana ka Ducrea Dermatological Laboratory i ka hoʻolālā a hana i nā huahana no nā wahine a me nā kāne. I loko o nā pā o ka ʻoihana o ka hui, he mea hōʻemi lauoho anti-reaksi, ʻo Ducrei Anastim Concentrate Lotion, i hoʻomohala ʻia e hōʻuluʻulu i ka lauoho, hoʻonui i ka ulu o ka lauoho a hoʻoikaika iā ia.

Hoʻolālā ʻia kahi pahu hoʻokahi no 3 mau wiki o ka hoʻohana. Pono e kau i ka huahana ma ka lāʻau ʻolima ma ʻekolu mau manawa i ka hebedoma. Ma hope o kahi massage māmā, ʻaʻole pono ke huahana e rinsing. He nui nā huahana o ka ʻoihana no ka mālama o ka lauoho i kēlā me kēia lā, kahi e pale ai i ka hāʻule ʻana o kā lākou lauoho.

Ka mea ʻole o kēlā lāʻau lapaʻau āu e koho ai - ʻo Vichy, Faberlic, a i ʻole kahe ʻele māmā, ʻo ka mea nui, ʻaʻole ia e hilinaʻi wale i ka inoa, akā, e hoʻolohe pū i nā ʻōlelo a ke kauka.

Hoʻolālā lōlō dandruff

ʻAʻole pilikia ka momona momona a me ka maloʻo, e kūʻē iā lākou nā mea hana e hoʻohana ai i nā lāʻau e like me:

  • Keto Hoʻohui. ʻO nā mea nui: ketoconazole (hoʻouka i ka fungus) a me ka zinc pyrithione (e hoʻomaikaʻi i ke ʻano o ke poʻo, mai ka dandruff). He maloʻo a shamilahi ke aniani, ʻulaʻula i ka kala, ʻono maikaʻi. Ke noi: e pale aku i ka dandruff a me nā rīpī-makemake e like me ka maʻi (sadisasis versicolor).
  • Algopix. Basis: ka salicylic acid, e kōkua ana i ka exfoliate, hōʻoluʻolu i ka mumū, ka juniper tar (mai ka nui sebum a me ka hana jamur,) microalgae (hānai i ka epidermis a me nā selu lauoho). Hoʻohana ʻia ia i loko o ka hopena paʻakikī.
  • Kahi kūpono ʻo Squafan S. Shampoo no ka mālamaʻana i nā lāʻau hoʻomehana holomua. Aia ia ka: climbazole a me miconazole, ke kuhikuhi ʻia i ka hoʻouka ʻana i ka hanu. Hoʻopili i ka waikawa Salicylic a me ka ʻaila juniper ʻaila e hōʻoluʻolu i ka huhū, e hōʻoluʻolu i ka hana ʻeha. Hoʻokumu ʻo Resorcinol i ka exfoliation.
  • Nizoral. He ʻula ʻulaʻula kona. He viscous ka shampoo, loaʻa kahi ʻano ala. ʻO ka mea nui - ketoconazole, e kūleʻa ana i ke kūpeʻe, e hōʻoluʻolu i ka dandruff, ʻeha, a mālama i ka psoriasis. ʻAʻole kūpono ia ke ala no nā wahine hāpai, ʻoiai ʻōpio, he mau maʻi.
  • Sebozol. Hoʻopaʻa kūʻa i ke kūlohelohe o nā kui. Hoʻohana ʻia ma nā ʻano lauoho a pau. ʻO ka mea nui - ketoconazole - e hōʻoluʻolu i ka noke i lawe ʻia e ka pū me ka palahalaha. Hiki i nā wahine hāpai, ke keiki o hoʻokahi makahiki.
  • Pahu. Hoʻopau, hoʻolaʻa i ka lauoho, hoʻoulu hou i ka hoʻolaʻa cell. Hiki i ke kūpono o ke mālama ʻana i ka seborrhea, e hoʻopau ana i ke kuni ʻana. Ka hoʻokūkū: cyclopiroxolamine, zinc-PT-S (ʻekekōwī keʻokeʻo keʻokeʻo, zinc pyrithione). Kāohi i ka hoʻohuli o ka ʻōpū. Kōkua wili keʻokeʻo e kōkua i ke exfoliate.
  • 911 Tar. Aia ia i ka tar, glycerin a me ka ʻaila niu. Hāʻawi ka mea hana i ke kūlohelohe, hakakā i ka ʻaihue a me nā pōʻino. Hoʻopau i nā minamina, nā unahi.
  • Sulsena. Hoʻomaʻamaʻa Shampoo i ka dandruff, hōʻoluʻolu i ka hana ʻeha. E noi i ka huahana ma ke poʻo o ka holoi ʻana, ma hope o 5 mau minuke ka holoi ʻana. ʻO ka māhele nui he diseni a selenium, e hoʻoneʻe ana i ka dandruff. Hoʻopāwae iho i nā waikena Salicylic a me citric i kaʻeha, hoʻomaʻemaʻe.
  • O ka elf. Ma keʻano he hapa o ketoconazole. Hoʻopilikia i ke kūlohelohe o ke poʻo, e hōʻoluʻolu i ka pāpale.

Hoʻomaʻamaʻa shampoo no ka pena

I loko o nā shampoos, mea nui ka antifungal ketoconazole no ka mālama ʻana i ke poʻo. Hoʻopili ke kīleʻa i nā mea poʻipoʻi, nā kāpili, nā dermatitis seborrheic, hakakā i nā maʻi ʻoi fungal. Hōʻike pinepine ʻo Zinc pyrithione, akā e ʻike ʻia ka hopena ma hope o ka hoʻohana mau ʻana. Loaʻa pinepine nā shampoos Psoriasis i ka tar, selenium. I loko o nā hale kūʻai, he nui nā huahana mālama.

E kū'ē i ka dermatitis seborrheic

ʻO kahi maʻi o ke poʻo o kēia ʻano e kōkua i ka ho'ōla:

  • Keluel DS. Hoʻokumu ʻia nā shampoos lapaʻau no ka dermatitis seborrheic o kēia hōʻailona Farani e pili ana i nā keluamide, cyclopiroxolamine, zinc pyrithione. E hōʻoluʻolu i ke ōlaʻi, kele, keleawaha.
  • ʻIli kapa Hoʻohana maikaʻi ka shampoo Spanish i ka seborrhea, ʻo ka mea nui ka zinc pyrithione. Hoʻomaʻemau a me ka ʻeha hoʻi i loko o nā noi he nui, e hoʻōla i ka lauoho.
  • Neo-mahiʻai. ʻO ka hoʻōla Belarusian e kūʻē i ka seborrhea, he ketoconazole. ʻO ka hana: ka luku ʻana i ka ʻeha, ka pale ʻana o ke aʻa.
  • Algopix. Ka shampoo o ka Bulgaria, kau ʻia ma ia mea: ʻo ke kākā o ke kākā o ke kūloko, salicylic acid, juniper tar. Hoʻopili ia i ka hoʻomohala ʻana o ka ʻohi, akā ʻaʻole ia e luku loa iā ia. ʻOi aku ka maikaʻi e hoʻohui pū me ia me ka shampoo, kahi aia ketoconazole.
  • Hoʻohana ʻia ʻo Keto Plus, Nizoral, Elf shampoos.

Mai ai i nā poʻo kū

Hōʻalo ka Excruciating irritation a intolerable itching i nā lāʻau he nui. I kēia:

  • ʻO Dermazole. He kūpono no ka hoʻoukaʻana i ka dandruff maloʻo, kaʻeha a me ka pua. O ka holoi wale no ka humuhumu wale ana. No ka mālamaʻana, noi ʻia ke ʻano hoʻokahi i hoʻokahi pule.
  • Hoʻohana ʻia ʻo Shampoos Nizoral, Sulsena, Sebozol no ka ʻeha.

Hiki ke ho'ōla ʻia nā maʻi o kēia ʻano inā ke hoʻohana ʻia nā ʻōhua kūloko.

  • Kaumakaiwa. ʻO ka hoʻonaninani no ka mea ʻala kala he kūlike ka hopena, he ʻano ʻokoʻa. ʻO ke kumu ke ketoconazole. Hoʻomaha ia i ka minamina, pale, e hoʻopau i ka ulu o nā maʻi. Hoʻohana maʻamau ka hana ʻana o ka sebum. ʻO ka papa hana aʻoaʻo he mahina.
  • Hiki i ke kūpono o ka hana antifungal hiki ke hoʻonani iā ​​shampoos Nizoral, Sebozol.

Hana lapaʻau shampoo no ka lauoho ʻaila

E kū'ē i ka ʻōhumu sebum nui, hiki iā ʻoe ke hoʻohana i nā ʻano like me:

  • Alerana. ʻO ka mea hana i kahi lāʻau lapaʻau me Vertex mai ka Russian Federation. Hōʻalo ʻia ka mea i loko o nā lāʻau lapaʻau e pili ana i ka hoʻoikaika ʻana i nā hana palupalu. Ua kūpono kēia mau shampoos no ka mālamaʻana i ka lauoho ʻaila. Basis: extracts o ka nettle, wormwood, sage, calendula, burdock, cornflower, aila aila o ka palaoa germ, lāʻau ʻoli, nā mea hoʻoneʻe, nā vitamina.
  • Sholoo kaumaha. ʻO kona hoʻohana ma muli o nā mea kūlohelohe e hoʻoikaika i nā aʻa, hana i kahi palekana, hoʻōla, hoʻomaʻemaʻe, hoʻomālamalama i nā kelima sebaceous, kōkua i ka hoʻolaʻa i nā cell, hoʻomaikaʻi i nā hana kaʻina metabolic i loko o ke poʻo. Ka hoʻonohonohoʻana: nā mea i koe o ka nettle, horsetail, lupine, nā pono, nā ʻoni ʻaila mai thyme, avocado. ʻAʻole kahi huahana e like me ka gel e hoʻonāuki i nā maʻi kūlohelohe.
  • Pahu. E kōkua nō ia i ka pohō kaumaha o ka lauoho. Hoʻonui ka huahana, hoʻoponopono hou, hoʻowalewale i ka hoʻomaikaʻi hou ʻana i nā cell. Hiki i ka Shampoo ke hoʻohana i nā poʻe me nā ʻano ʻāpana like ʻole. ʻO ka huahana me nā hoʻohui kūlohelohe. ʻO nā kumuwaiwai kūlohelohe mai ka rosemary, glycogen, arnica, palaoa germ.
  • ʻArkloʻi. Aia ia i ka wai wela a me nā mea kūlohelohe e hoʻoikaika i ka lauoho a hoʻonui i kona ulu. ʻO ka Shampoo ka arginine, amino acid, vitamina E, A, pūʻulu B, keratins. Hāʻawi nā ʻāpana i nā meaʻai, hoʻomaʻemaʻe, hoʻomoʻa ʻana i nā kiko me ka oxygen. Hoʻolāʻau - ʻaila macadamia. Pahu ka wai hoʻōla.
  • Vichy. ʻO ka mea hana hana he mea kūʻai makamae i hoʻokumu ʻia ma Farani. ʻO ka mea ola ka mea nona ka biostimulator Aminexil, kōkua ia i ka hoʻoponopono ʻana i ka pulu lauoho a hoʻoikaika i ka lauoho. ʻO nā huaora o ka hui B a me PP a me arginine e hoʻohuli i ka hoʻolālā o ka lauoho mai loko a hana i kahi papa palekana. Hoʻokomo ʻia Shampoo no ka lauoho ʻaila no ka pau ʻana.
  • Selencin. Mea Hana - Alcoi Group of Company. ʻO kahi mea hou i ka mahina o nā huahana bio e kuhikuhi ana i ka hoʻihoʻi a hoʻoikaika i ka lauoho, ua hāʻawi i kā lākou ulu. ʻO nā mea lapaʻau e ola ai: anagelin (Parani Pelent, ʻekala mai ke aʻa o ka lupine keʻokeʻo), collagen, menthol, extrock burdock, nettle, caffeine.

Mai ka lauoho lauoho

Inā makemake ʻoe e kākoʻo i nā lāʻau lapaʻau me kahi mea hiki ʻoi no ka hoʻolalulu ʻana o ka lauoho, hoʻohana:

  • Mīleʻa Hoʻolapa mai Styx. Aia nō i ke kumu lāʻau lapaʻau kūlohelohe: meli, propolis. Hoʻomaikaʻi i ka lauoho, hana pono i ka lauoho lauoho, hāʻawi i ka elasticity, hanai, hoʻonaninani, hoʻāla i ka wai-paʻakai a me ka momona o ka metabolism. Hoʻonui i ka pale o ka pale o ka epidermis, hoʻohemo i ka hōʻeha a nā kumu hoʻonāukiuki a i nā hanana pā ʻana.
  • Ducrei. Ka shampoo creamy i hui pū ʻia me nā mea trace a me nā huaora (tocopherol nicotinate, ʻo Ruscus extract, ka huaora B). Hoʻomaʻo i ka follicles lauoho, hoʻoikaika.
  • Alerana. ʻO ka mea hana i kahi lāʻau lapaʻau me Vertex mai ka Russian Federation. I ka huiʻana - nā mea hoʻoneʻe o nā lāʻau lapaʻau, e hāʻawi i ka hoʻoikaika ʻana i nā mea nāwaliwali nāwaliwali, nā mea kanu kanu. ʻO nā shampoos Therapeutic no ka nalowale lauoho me Alerana - ke kōkua maikaʻi no ka pale ʻana o ka baldness.
  • Cloran S. ʻO nā māhele nui: ka lawe a quinine (i lawe ʻia mai ka ʻāina o ka lāʻau quinine e ulu ana ma ʻEkuador) a me nā huaora. Hoʻomaopopo ka mea kanu maoli i nā aʻa, hānai i ka lauoho, hōʻoki i ka nalo ʻana o ka lauoho.
  • Vichy Derkos - Aminexil PRO. Hōʻailona kaila therapeutic kaʻawale (kahi hui o ka aminexil, SP94 a me arginine) e hoʻopau i nā kumu o ka brittleness a me ka nalowale o nā kau. Hoʻoulu ʻia ka lako wai o ka capillary i nā follicle o ka lauoho, ke alakaʻi nei i ka ulu o ka lauoho.

Nā hiʻohiʻona o shampoo no ka hoʻopauʻana o ka lauoho a me ka neʻe lauoho

Ua ʻike ʻoe ke waiho nei nā kaulike keʻokeʻo ma luna o nā lole, a me ka lauoho ma ka lūlū a me ka uluna? ʻAno ka wikiwiki loa i ka pīhoihoi. E hoʻomaka, e noʻonoʻo pono i nā kumu e hoʻomaka koke i ka hakakā ʻana me kēia mau pilikia.

No ka hana shampoo i mea e pono ai, pono e loaʻa nā waiwai pono.

ʻO ia ke kuleana no ka shampoo no ka lauoho lauoho.

Hoʻonui i ke kahe koko i loko o ke poo.

Hoʻopili i nā mea ikaika e pale ai i ka nalowale.

Eʻalohi a palulu ʻia ke poo.

Hoʻonui i ka hoʻolālā lauoho.

Lulu mākou ma lalo kuleana nui o kahi shampoo dandruff.

Hoʻihoʻi hou i ka microbiome o ka poʻo.

Kāohi i ka hoʻomohala ʻana o ka ʻeha Malassezia, kuleana no ka nānāʻana o ka dandruff.

E hoʻoponopono i nā kelena sebaceous.

Hoʻomaʻemaʻe maikaʻi i ka leo lauoho me ka hōʻole ʻole ia.

ʻO ka huiʻana o ka shampoo no ka hoʻopau pōpoki me ka lauoho

Pono e hoʻokomo pono i nā huahana anti-dandruff.

Hoʻopau ka selenium disulfide i ka microbiome o ke poʻo, hoʻomaʻamaʻa i ka hana o nā kīʻaha sebaceous, e kāpae i ka peeling.

Kōkua ʻo Ceramide P i ka lauoho e hoʻopō i nā mea hōʻino o waho.

ʻO ka Vitamin E kahi antioxidant.

Hoʻopau nā glycerin a me nā aloe palupalu a palalulu i ke poʻo a me ka lauoho.

Hoʻopili ke Niacinamide i ke poʻo.

Hoʻokomo ka waikawa Salicylic i ka exfoliation a me ka hoʻohou.

Hoʻopū mālie ia i ka waika lipohydroxy nā selela epidermal me ka ʻole o ka hoʻonāukiuki ʻana o ka ʻili.

Loaʻa ka Zinc i ka hopena antifungal a me nā antibacterial.

ʻO Menthol kahi mea hōʻoluʻolu maikaʻi e kōkua ai i ka hoʻohaʻahaʻaʻana i ka itching.

Ke kūkulu nei nā kānakaʻepekema i nā ʻāpana a me nā mea paʻakikī e hoʻopau i nā pilikia o ka lauoho. Ua hōʻike ʻia ua hiki iā lākou ke hoʻihoʻi hou i ka ikaika o nā follicle o ka lauoho a hoʻopaʻa i ke kaʻina o ka nalowale:

extracts o ka rosemary, pine, arnica,

Nā huaora B,

Pehea e koho ai i ka shampoo kūpono

Hiki iā ʻoe ke ho'āʻo e hoʻokūkū i nā dandruff a me ka hāʻule ʻana o ka lauoho. Ma luna, ua kapa ʻia mākou i nā ʻano ʻāpana e pono ai e lilo i ʻāpana o ka hāmeʻa kūikawā. Hoʻohui mākou he mea pono ke koho ʻia ka shampoo e pili ana i ke ʻano o ke poo, a me ka ʻili o nā kino, ʻoi aku ka maikaʻi e hāʻawi i ka makemake i nā huahana mālama maikaʻi.

ʻO shampoo Tonic e kū'ē ana i ka lauoho lauoho o Dercos, Vichy

Mālama ʻo Aminexil i ka hoʻopili ʻana o ka collagen a puni ke kumu o ka lauoho (ʻo ia kekahi o nā kumu o ka lau o ka lauoho) a hāpai i ka hoʻoponopono o ka umauma i ka ʻili.

Hōʻuluʻulu ʻia ka mea i ka zinc, i ʻike ʻia no kona ʻano antibacterial a me antifungal, menthol no ka hoʻomoʻo ʻana o ka wai, aloe wai e hoʻomaʻemaʻe i ka lauoho a me ke kūleʻa. Hoʻomaʻemae hoʻomaʻemaʻe ka huahana, pale i nā hina, ʻulaʻula a me ke kāohi.

Shampoo anti-dandruff shampoo no ka lauoho maʻamau a me ka aila ʻo Dercos, ʻo Vichy

Kuhi ʻia ka ʻōlala me ka selenium disulfide, kahi ʻano me ka hana anti-dandruff. Kōkua i ka hoʻihoʻi ʻana i ka microbiome o ke poʻo, hoʻopaʻa i ka hana hou ʻana o ka maukū ʻo Malassezia. Me ka hoʻohana maʻamau, pau nā ʻike o dandruff.

Hoʻomaʻamaʻi anti-dandruff shampoo me ka hopena micro-exfoliating Kerium DS, La Roche-Posay

Hoʻopau i nā hōʻike āpau o ka dandruff, e hoʻomālamalama i ke poʻo, hoʻohemo i ka ʻeha. Ma hope o ka hoʻohana mua ʻana, nalowale ka manaʻo o ka makaʻuʻole, a ma hope o ʻekolu pule - a me nā hōʻailona āpau o ka hopohopo. E noi 2 mau manawa i kahi pule no 3 pule.

ʻO nā shampoos hōʻano maikaʻi maikaʻi loa

Hiki i nā shampoos dandruff: antibacterial, antifungal, exfoliating, me nā mea kanu lāʻau a me nā meaʻaila. Pono ka shampoos shandros i ka liʻiliʻi loa i kekahi o ia mau mea: Clotrimazole (mālama i ka dermatitis, nā ʻano ʻano ʻano like ʻole), ka waikele Salicylic (pili i ka hilo ʻana o nā kohu sebaceous, disinfects ka ʻokiʻoki, ka wehe ʻana i ka pua a me ka waiho ʻana o nā ʻōpū make), Zinc pyrithione (ʻolika me nā hōkū seborrhea o nā ʻano ʻokoʻa, he ʻāpana antifungal a me nā hopena antibacterial), Cy encyclopediairox (ʻaina antifungal ikaika), Ketoconazole, Bifonazole.

Pono mākou e loaʻa i kahi shampoo e hakakā i ka ʻeha e hoʻoiho ai i ka dandruff.

Sulsen Dandruff Shampoo

Ua aloha nui ʻia e Sulsen anti-dandruff shampoo e nā poʻe he nui no ka hopena kiʻekiʻe e hele koke koke a me kona uku haʻahaʻa. Ma hope o ka noi mua ʻana, e hoʻēmi ʻia ka nui o nā kāne a hoʻopau ʻia. Hoʻokuʻu wale ʻia ka mea lawe wale nō ʻaʻole e ʻike ʻia akā hiki ke ʻike ʻia ka makemona. Hoʻonui hou ia i ka hana o ka mea huna o ka ʻili o ka ʻili, hoʻomaʻemaʻe pono i ka lauoho a me ke kūleʻa mai nā ʻano like ʻole. Ma hope o ka hoʻohana ʻana iā ia, ʻaʻole ʻoe e poina e pili ana i ka dandruff, akā ʻike pū kekahi hoʻomaikaʻi i ke ʻano o ka lauoho, e loaʻa ai iā ia kahi olana olakino a maikaʻi kūpono.

Ke ʻano o ke hoʻohana ʻana: pili i ka lauoho pale a me ka umu. Hōʻuluʻulu i ka shampoo i loko o ka ʻili o ke poʻo ma kahi o ke aʻa o ka lauoho me nā neʻe a me ka waiho ʻana no 3 mau minuke, a laila e holoi pono i ka wai kahe ʻana. E hana hou i kahi kaʻina hana.

Kūkulu: wai, sodium laureth sulfate, acrylates copolymer, cocamidopropyl betaines, PEG-7 glyceryl cocoate, dimethiconol, TEA-dodecylbenzenesulfonate, kaila, selenium disulfide, glycol distearate, coco-glucoside, glyceryl oleate, glycerol alkohol, propylene glycol, methylchloroisothiazolinone, methylisothiazolinone,
sodium hydroxide.

ʻO Shampoo no ka lauoho lauoho "Tar" Freederm Heir Expert

Hoʻomaʻemaʻe ʻo Shampoo i ke kūleʻa a me ka lauoho me ka nui ʻole. ʻO ka pH-Balance shampoo form ka hopena i ka ʻoluʻolu. ʻO ka hoʻohana ʻana i kēlā me kēia lā i nā lole no ke poʻo he mea nui loa no ka poʻe e pili ana i ka hāmeʻa, ka mea pinepine e holoi i ko lākou lauoho, a i ʻole e hōʻino i ko lākou lauoho, pono ke hāʻawi i ka makemake i nā huahana mālama maikaʻi loa.

Alanoi: E noi i ka nui o ka shampoo e pono ai i ka lauoho lauoho. Mālama i ka nani. Kūpono me nā neʻe pi. E holoi loa.

Hōʻike: wai, MEA-laurisulfate, potassium phosphate, magnesium aspartate, PEG-8, purified tar willow bark tar, lauramide metaisopropanolamide, phenoxyethanol, methylparaben, ethylparaben, propylparaben, butylparbene, unicycloamicamide, calcium chloride, unicycloam,

Shandroo Shookoo Shipoo Stipelx Lime Antipelliculaire 1.5%

Hiki ke kuhikuhi ʻia ka Shampoo no ka mālama ʻana i nā maʻi ʻeha o nā ʻōiwi like ʻole, i hoʻonāukiuki ʻia e ka nui o nā pēpē-like like.

Aia ka shampoo i ka molika mololeka cyclopirox, ka mea e hana nei i ka huaʻai o ka genus Malassesia a ʻaʻole ia he haʻahaʻa i ka maikaʻi o ka ketoconazole kuʻuna. He hopena antiifungal a me ka antibacterial e kōkua i ka palalupalu a hōʻole i ka stratum corneum o ka epidermis, hōʻoluʻolu i ka hoʻowalewale a hōʻoluʻolu i ka ʻili.

Ke ʻano o ke hoʻohana ʻana: pono e holoi ʻia ka lauoho i ʻelua mau manawa:
ʻAkahi 1: Hulu i kou lauoho a lulu i ka shampoo i kou poʻo a hiki i ka ʻike ʻana o nā umu. E waiho no 3-5 mau minuke, a laila e holoi me ka wai.
KaʻAnuʻu 2: e hana hou i ke kaʻina hana, e hoʻomanaʻo ana e holoi pono i ka lauoho me ka wai.
No ka hele ʻana o ka hopena, pono e hoʻopili i ka shampoo i kēlā me kēia lā.

Kūkulu: aqua, sodium laureth sulfate, cocamide dea, polysorbate 80, hexylene glycol, cocamipropyl betaine, ciclopirox olamine, oelyl alkohol, citric acid, disodium phosphate, sodium klorida, polyquaternium-10, glycerin, parfum, benzyl salicylate, butll hexyl cinnamal, limonene, alpha-isomethyl ionone, linalool.

ʻO Klorane Shampoo me Myrtle Oily Dandruff Shampoo

Mahalo i kona ʻano maʻalahi o ka ultra, ʻo ka shampoo e hoʻohaʻahaʻa loa i nā hue a pau o ka lepo a me ka aila, me ka hōʻoluʻolu o ka ʻili. ʻO ka hui pū ʻana o ka pehu therapeutic o ka huahana i hōʻike ʻia e loaʻa kahi kikowaena koʻikoʻi o ka myrtle, hoʻonui ʻia me ka zinc pyrithione. Hāʻawi kēia mau mea waiwai hoʻopau i ka dandruff, hōʻemi i ka ʻili ʻili, a hoʻomaha pū i ka ʻeha a me nā huhū.

Ke ʻano o ke hoʻohana ʻana:
me nā hōʻuluʻulu hoʻonaninani, hoʻopili i ka nui o ka shampoo i koi ʻia me ka hulu myrtle i ka lauoho pulu. Hāʻawi i kahi mau minuke, a laila e holoi me ka wai mahana. Hoʻomaopopo nā mea hōʻike i kēia lāʻau ma 3 mau manawa i ka hebedoma.

Hōʻike: Ka wai, Sodium Laureth Sulfate, Polysorbate 20, Dihydrogenated Tallow Phthalic Acid Amide, Ceteareth-60 M yristyl Glycol, Lauryl Betaine, Myrtle Extract, (Myrtus Communis), Decyl Glucoside, Zinc Pyrithione, BHT, Carmel, Maʻaleʻa (Parfum) 3 (CI 42053), Sodium Hydroxide.

Anti-dandruff shampoo no ka mea ulu ma ke poo scalp Natura Siberica

Hoʻomohala ʻia ma ke kumu o nā mea kanu i koho ʻia me nā waikawa amino, kahi shampoo eʻoluʻolu akā hoʻomaʻemaʻe maikaʻi ia i ka lauoho, pale i ka maloʻo, ʻaʻole i lawaiʻe i ko lākou pale lāʻau kūlohelohe. Loaʻa i ka shampoo kekahi mau antiseptic maoli (kahi o ka mous oak) a me ka lāʻau lāʻau Arctic, he nui nā mea kanu. ʻAe kēia i ka shampoo e hoʻoikaika ikaika i ke kumu o ka dandruff, me ka hāʻawi pū i ka lauoho me ka maʻalahi, nāʻili a me nā silkiness.

Ke ʻano o ke hoʻohana ʻana: e hoʻopili i ka shampoo i ka lauoho pale, umu me ka hoʻoneʻe ʻana. Holoi me ka wai. E hana hou inā pono.

Māhele: Aqua, Sodium Cocoyl Isethionate, Lauryl Glucoside, Cocamidopropyl Betaine, Pineamidopropyl Betaine, Hippophae Rhamnoidesamidopropyl Betaine, Guar Hydroxypropyl Trimonium Chloride, Cetraria Nivalis Extract, Artemisia Vulgarisle Extract Extract, Extract Extract Pinus Dioica Leaf Extract, Glycerin Anthemis Nobilis Flower Extract, Althaea Officinalis Root Extract, Hypericum Perforatum Flower Extract, Saponaria Officinalis Root Extract, Gypsophila Paniculata Root Extract, Arctium Lappa Root Extract, Piroctone Olamine, Citric Alid, Sodium Sodium Benzoate, Potatate Sorbate, CI 75810, Caramel, Parfum, Benzyl Salicylate.

ʻO Shampoo e kū'ē i ka dandruff "Mālama ikaika" Fitoval Dandruff Intensive

ʻO ka hui pū ʻana o ka cyclopiroxolamine a me ka zinc pyrithione, he waiwai synergistic, maikaʻi loa e kāohi i ka ulu o nā fungi o ka genus Malassezia, kahi e hoʻokumu ai i ka dandruff. He hopena anti-inflammatory ke Cyclopiroxolamine, a ua kōkua ka zinc pyrithione e hoʻoponopono iki i ka keratinization o ka epidermis a me ka hana o nā kūloʻi sebaceous.

Ke ʻano o ke hoʻohana ʻana: e hoʻopili i ka shampoo i ka lauoho lauoho a kau kaʻawale i ke kihi me nā neʻe. E waiho no 3 mau minuke, a laila e holoi pono i ka wai. E hoʻohana i ka shampoo 2 mau manawa i ka hebedoma no 4 mau heʻe.

Mea Hoʻohālikelike ʻO Dandruff Shampoo Ducray Kelual DS Shampoo

ʻOiai me nā palapala koʻikoʻi, hilinaʻi ka shampoo i ka hōʻino a wehe i nā kumu kumu o ka dandruff i kahi lōʻihi lōʻihi. ʻO ka pūnaehana o ka pomo shampoo o kēia manawa ke komo pū me nā mea hoʻohui i hoʻopihapiha i nā mea āpau e hoʻopiʻi i ka hiʻohiʻona o ka dandruff koʻikoʻi. Hāʻawi ʻia kahi hopena lōʻihi e like me ka hoʻohanohano ʻana i ʻelua ʻāpana ikaika, akā i ka neʻe ʻana o nā keluamide, e hōʻoluʻolu ai i ka ʻeha a ʻulaʻula. Hoʻokani maikaʻi ʻia ka hua i kālai ʻia - akā, ma hope o kekahi mau hebedoma hiki ke hoʻopauʻokoʻa i ka dandruff, i ka ʻeha, ʻeha a me ka ʻulaʻula.

Ke ʻano o ke hoʻohana ʻana: pili i ka lauoho pale, 'āmiʻi, holoi. I ka hōʻiliʻili ʻana, waiho i ka lauoho no 3 mau minuke, e holoi pono. E noi 2 mau manawa i kahi pule, he 6 wiki. Pākuʻi ʻia me ka hoʻōla shampoo Hoʻōla.

Kūkulu: Ciclopiroxolamine, pyrithione Zinc, küluamid, excipients qsp 100% INCI formula: wai, sodium laureth sulphate, PEG-7 glyceryl cocoate, dihydrogenated tallow phthalic acid amine, polysorbate-20, decyl glucoside, ciclopirox olamine, lauryl , ceteareth-60 myristyl glycol, fragment, magnesium alumini silicate, polyquaternium-7.

ʻO ka Landrue Hoʻolaha Shampoo Placen Formula Lanier Makemele Kīwaha Shampoo

Mahalo i ka hana ikaika o nā mea kūlohelohe, ʻo ka dandruff control shampoo e hoʻopau pono i ka dandruff a pale i kona ʻano. He kūpono ka pupu ʻokeo shintoo kūpono i nā ʻano o ka lauoho a he mau mea kaha a me ka ʻoluʻolu. Kahi i ka moss Island, he ʻoki i ka waiʻu willow a me ka octopyrox e hoʻomaʻemaʻe pono i ke poʻo, e hoʻihoʻi i ka hana ola maikaʻi o nā sel epidermal a pale i ka hoʻokumu ʻana o ka dandruff

Alanoi: e hoʻopili i kahi liʻiliʻi o ka shampoo i nā aʻa o ka lauoho, kāwila me kou manamana lima a puʻupuʻu me ka neʻe ʻana i ka neʻe ʻana ma ka lōʻihi holoʻokoʻa a hiki i nā kihi. E holoi piha i ka wai.

Kūkulu: Ka wai (Aqua), Sodium lauroyl sarcosinate, Glycerin, Cocamidopropyl Hydroxysultaine, Piroctone Olamine, c12-13 alkyl lactate, Kaila Cetraria Islandica (Islandia Moss), Tridecyl salicylate, Hydrolyzed protein protein, Methylchloroisothiazolinone, Methatic acid, . ^ E Ha yM.

Hiki i ka Dandruff Shampoo Phyto Phytosquam lauoho e hana i ka oiliness Anti-Dandruff Shampoo

Hoʻomaʻemaʻe ʻo Shampoo i ke poʻo a me ka lauoho ʻaʻole wale nō mai ka lepo, akā aia nō hoʻi mai nā mea kaulike seborrheic. He kūpono no ka lauoho aila. ʻO ka huahana nā māhele e hoʻopau i nā kumu kumu o ka lawaiʻa, hōʻoluʻolu i ka huhū, hōʻeha a kaohi i ka nui o nā kelima sebaceous o ke poʻo. Hiki i nā mea kanu Sublimator ke hoʻihoʻi i ka māmā, hou, hoʻonaninani a me ke ʻano lōʻihi o ka maʻemaʻe i ka lauoho.

Ke ʻano o ke hoʻohana ʻana: E hoʻopili i ka shampoo i ka lauoho maloʻo, holoi i ka lauoho me nā neʻe palaki. E waiho no 2 mau minuke, a laila e holoi pono i ka wai. E hoʻohana i ka shampoo 2-3 mau manawa i ka hebedoma.

ʻO nā kumu o ka prolaps a me ka paleʻili

Ma mua o ke koho ʻana i kahi shampoo a i ʻole kahi huahana ho'ōla, pono ʻoe e hoʻomaopopo no ke aha kāu pilikia. ʻO ka koho maikaʻi loa e hoʻopili i kahi trichologist. Ua nānā ʻo ia iā ʻoe a pane pololei ʻoe no ke aha ka hoʻomaka o ka lauoho, hoʻomaka ke ʻili. A kūkākūkā pū kekahi pehea e mālama ai i ka alopecia a me ka seborrhea.

Hoʻopilikia ʻia nā kaumaha ma muli o nā kumu like ʻole, akā ʻo ka manawa pinepine - e kū'ē ana i ke ʻano o kahi maʻi fungal o ke poʻo. Kuhi nā kauka iā ia i kahi seborrhea maloʻo a maloʻo hoʻi.

Hoʻopili pinepine ʻia kēia pilikia e ka lau ʻana o ka lauoho a me ka ʻeha, ka mea e hoʻoikaika mau ai i ka ʻeha. Kūʻai pinepine nā lāʻau i ke aʻa, kahi e hele ai i ka ʻōhule.

Loaʻa nā kāne i ka lauoho ma muli o andropia alopecia. He aha ia a no ke aha ia e hana nei?

ʻO kekahi kumu nui he hoʻonui i ka kiʻekiʻe o ka dihydrotest testosterone i ke koko. Loaʻa iā ia kekahi hopena i nā receptors kikoʻī kūikawā. ʻO ka hopena, hoʻonui ʻia ka ulu ʻana o ka lauoho lauoho a hāʻule i ka hāʻule.

Eia kekahi, hiki i ka alopecia ke hōʻemi ma muli o ka hoʻouluʻana o ka enzyme 5-alpha reductase. Na ia no ke kuleana o ka hoʻololi ʻana o ka testosterone i dihydrotest testosterone.

Hoʻopili nā kumu ʻelua i ka nui o ka male sex testosterone testosterone. E hāʻawi ka poʻe endocrinologist i kēia hopena i kēia pilikia. Pono e kipa ʻia no ka maopopo.

Ke ʻōhumu nei nā poʻo male male mai ka lae a hiki i ka lei o ke poʻo. I ka wā mua o ka androgenetic alopecia, ʻaʻole hiki iā ʻoe ke hoʻopiʻi wale ʻia, akā e hoʻihoʻi i ka lauoho i kona helehelena ma mua me ke kōkua o nā lāʻau lapaʻau. ʻO ka mea nui i kuhikuhi ʻia i ka lāʻau lapaʻau.

He mea e hana

ʻO ka mea mua, pono ʻoe e noho ma ka maʻi maʻi e kahi trichologist. Pono mākou e hana i nā helu he nui: ka laulā, e hoʻoholo i ke kiʻekiʻe o ka hormone sex, mikroscopy o ka lāʻau lauoho, he mea hoʻomalu o ke poʻo.

Inā hōʻike ke kauka i ke androgenetic alopecia, a laila, ʻoi aku paha, e kuhikuhi ʻia nā lāʻau lapaʻau. Pono e hoʻohana i nā lāʻau a me nā mea āpau e hoʻopiha a hoʻoikaika i kēlā me kēia hana i ka manawa hoʻokahi.

No ka laʻana, "Minoxidil" pili pololei i ka follicle a hoʻonui i ka ulu o ka wili lauoho. A hoʻopau ʻo Finasteride i ka hana o ka hoʻoneʻe 5-alpha reductase enzyme.

Eia kekahi, ʻōlelo nā kauka i ka lawe ʻana i nā mea hoʻohālike a me nā hōʻiliʻili huaʻai e hoʻomaikaʻi ai i ke ʻano o ka lauoho. Pono e hoʻohui ʻia ke ʻano o ka mālama ʻana me ka mālama ʻili kūikawā i ka paila, me ka hoʻohana ʻana i nā shampoos kūikawā.

Halima Kauleila

Hoʻokomoʻo Shampoos i ka hoʻouluʻana o ke dandruff a me ka neʻe ʻana o ka lauoho i ʻokoʻa nā mea maʻamau. He ʻāpana kūikawā kēia o nā kālā no nā hiʻohiʻona kikoʻī.

ʻO ka mea mua, hoʻomaikaʻi lākou i ka meaʻai a hoʻōla i nā ʻōpala. ʻO kēia e hōʻoia i ka ulu o nā lauoho hou.

Hoʻoulu nā shampoos i nā curls me nā protein, collagen, extracts plant, keratin, vitamina, nā aila pono a me nā pono'ē aʻe. Mālama maikaʻi lākou i ke poʻo.

Inā loaʻa kahi pilikia, mai kūʻai ʻoe i nā mea mua i hiki mai ma kahi o ka kiosk e kokoke loa. Hoʻomaopopo ʻia e hoʻolohe i nā huahana o nā ʻoihana me nā loiloi maikaʻi a me nā loiloi maikaʻi. ʻO ke kumukūʻai o kēlā me kēia shampoos, ʻoiaʻiʻo, hiki ʻole ke kāhea ʻia e hiki i nā mea āpau. Akā, ʻaʻole ʻoe e hopohopo no ka maikaʻi.

Hoʻokaʻawale ʻia nā mea hoʻomaʻemaʻe therapeutic hoʻokahi no nā lauoho i ʻekolu ʻokoʻa. Ua makemake kekahi e hakakā i ka dandruff. Hoʻopau kekahi poʻe i nā hōʻike o ka dermatitis seborrheic. Hoʻohana ʻia nā poʻe ʻē aʻe e pani ai i ka emi ʻana o ka lauoho. E noʻonoʻo pono i kēlā me kēia.

No ka huakai

Ua aneane loaʻa i nā poʻe āpau ke loaʻa ka pilikia o ka dandruff. Pono ʻoe e hoʻomaka e hakakā me ia ke nānā ʻoe i kona helehelena. E noʻonoʻo i nā pono hana pono e kōkua i ka pale ʻana i kēia pilikia.

Ua kūpono ia ʻo Estel Otium Aqua Moisturizing Shampoo no ka hoʻohana ʻana i kēlā me kēia lā a he prophylactic e kū'ē ana i nā dandruff. ʻAʻole ia i ka sodium lauryl sulfate, he hoʻohemo i ka makā a me ka kao.

Matrix Biolage Anti-Dandruff Scalpsync - kahi ala e pale ai i nā ʻeneki keʻokeʻo i inaina ʻia. ʻAʻole hōʻino kēia shampoo i kou lauoho, no ka mea, he mau mea kūlohelohe wale nō.

Hoʻopemaka maikaʻi ʻo Peppermint e hoʻomaʻamaʻa a hoʻomaha i ke poʻo, e hoʻōla i nā hōʻeha a pau. A ʻo ka zinc pyrithione e hoʻoponopono i ka huna sekum a hoʻōla i ka momona o ka momona o ka epidermis. ʻIke ʻia ka hopena ma hope o ka noi mua.

Nā rula noi

ʻO Shampoo e pale i ka paleʻana a me ka nalowale o ka lauoho nāwaliwali hiki ke hoʻohui i nā hana ʻelua. Pono pinepine e hoʻohana i kēlā me kēia lā. ʻOiai, ʻaʻohe mea ʻē aʻe i nā koi i nā ʻōlelo kuhikuhi.

ʻO nā huahana āpau o kēia papa ka manaʻo wale nō no ka mālama ʻana. ʻO ka lāʻau lapaʻau piha piha hoʻi. No laila, i ke hoʻohana ʻana iā lākou, pono alakaʻi ʻoe e nā ʻōkuhi i hoʻopili ʻia.

Nui nā kānāwai maʻamau:

  1. Mai hōʻino maikaʻi. Hāʻawi ka papa hana no ka hoʻohana ʻelua ʻana i ka hebedoma i hoʻokahi mahina. A laila pono ʻoe e hoʻomaha ai.
  2. Mai mālama i ka shampoo ma kou poʻo i ʻoi aku ma mua o ka mea i hōʻike ʻia i nā kuhikuhi (maʻa mau mau minuke 5-8).
  3. E holoi wale i ka wai mahana wale nō. ʻO ka holo nui ʻana o ke koko e hoʻoulu ʻia e ke kuni hiki ke hoʻopōʻino.
  4. ʻAʻole kūpono ka mālama ʻia o ka seborrhea me ka hoʻohana ʻana i nā māka, nā pale a me nā lotion e kālai ana i nā kime sebaceous.

ʻO ka hoʻokō ʻana i nā ʻōlelo hōʻike pono ke kiʻi i ka hopena i manaʻo ʻia. Inā haʻalele ʻoe iā lākou, ʻo ka hopena maikaʻi loa ʻaʻole loa ka hopena i makemake ʻia.

Ke koho ʻana i ka shampoo kūpono e kū pono ana i ka dandruff a me ka neʻe ʻana o ka lauoho he hana paʻakikī. No laila, e hoʻomākaukau i mua no nā hala i hiki a me ka pono ke hoʻololi i ka hāmeʻa i kekahi mau manawa. ʻOi aku ka hopena koʻikoʻi a pili pono ʻoe i ke kaʻina hana e ʻoi aku, ʻoi aku ka kiʻekiʻe o ka manawa e hiki aku ai i kahi palupalu a me nā alopecia.

Noi aku i nā shampoos lapaʻau e hoʻohana wale ʻia ma hope o ka kūkā mua ʻana me ka trichologist a me kahi ʻano maʻi o ka hoʻolālā o ke kumu ʻo ka lauoho.