Nā Hāmeʻa a me nā pono hana

7 nā shampoos maikaʻi e hōʻoluʻolu i ka lauoho ʻaila

He pilikia nui ka lauoho o ka huluhulu, me ka mea e pono ai ka mālama mau a me ka mālama pono. Inā haʻalele ʻoe i kēia ʻano, hiki i nā pilikia nui ke ulu, kahi e pili ana i nā maʻi o ka ʻili. Pono ka poʻe e hoʻonui i ka hana o nā kelena sebaceous e holoi pinepine i ko lākou lauoho, ke lilo kekahi i kēlā me kēia lā, e hōʻoia i ko lākou ʻoluʻolu a me ka hilinaʻi i ko lākou helehelena. Hiki iā ʻoe ke hoʻopau i ka pilikia holoʻokoʻa, a no ka hoʻolaha ʻana i waho, kūpono nā shampoos kūikawā me ka hana i kuhikuhi ʻia.

Pehea e koho ai i kahi shampoo maikaʻi no ka lauoho ʻaila

ʻAʻole pilikia ka lauoho laulā i ka lauoho o lākou iho, akā i ke poʻo. Hoʻohālikelike ʻia ia ma muli o nā ʻōpiopio sebaceous overactive i loko o nā lauoho follicle. ʻO nā mea huna o nā kuʻuna, e hoʻomaka ana mai nā aʻa a, e hoʻouhi mālie i nā lauoho me kahi kiʻiʻoniʻoni, aia ma ka ʻaoʻao hoʻokahi he mau mea waiwai - e pale aku i ke ʻano mai nā manaʻo maikaʻi ʻole mai waho. Eia naʻe, ʻaʻole e maikaʻi ka helehelena a me nā ʻike i loko o ia ʻano, a me ke koho pono ʻana o ka shampoo i mea i hoʻomaʻemaʻe ʻia e kōkua ai i ka hoʻomaʻamaʻa ʻana i ke kūlana. ʻO kaʻoiaʻiʻo, hiki i ka hoʻohanaʻana i ka shampoo ke hiki ke hoʻopau wale i kahi pilikia o ka maka, a no laila he mea nui a ʻike i nā kumu maoli o ia ʻano hana a nā kelima sebaceous a hana pololei iā lākou.

Ke koho nei i kahi ala no ka holoi ʻana i kou lauoho, pono ʻoe e makaʻala i nā hiʻohiʻona e like nei:

  1. i ka palapala, makemake ʻia ke hele ʻana o nā ʻenehana antibacterial,
  2. ka hele ana o nā mea kanu kūlohelohe,
  3. e pono e hoʻokahola ʻia ka hoʻonohonoho ʻana me nā huaora, pono A, C a me K,
  4. e hui pū ai me nā zinc, ka ʻūpili a i ʻole ka tar i ka manawa o ke dandruff i mea e pilikia ai ka hopena.

Ma nāʻaoʻao o nā hale kūʻai hiki ke ʻike i nā koho he nui no ka hoʻoponopono ʻana i ka pilikia i wehewehe ʻia, ʻelua mai nā mea hoʻohana kaulana (Dove, Shamtu, Loreal, etc.), a mai nā mea ʻike kaulana ʻole. ʻO kahi koho hope loa i ka wā e kūʻai aku ai ma ke kumu o ka māhele kumukūʻai e pono ai, akā, e mākaukau koke ʻoe e loaʻa paha iā ʻoe e hoʻāʻo i nā shampoos a loaʻa i kahi kūpono loa.

Pehea e hoʻomaopopo ai i ka shampoo i koho ʻia e hoʻomaʻemaʻe maikaʻi i ka lauoho ʻaila? Ma hope o ka holoi ʻana, pono lākou e loaʻa i kahi olakino, ʻaʻole makemake i nā aila, a he mea maʻalahi hoʻi e hoʻohui. Pono ka hopena o ka hopena i hoʻokahi mau lā, inā e ʻike ʻia ke kiʻi momona i ke ahiahi, a ʻoi aku ka maikaʻi o ka ʻimi ʻana i kahi koho ʻē aʻe. Ke kulu iki nei ma hope o ka holoi ʻana he hōʻailona hoʻi o ka hoʻomaʻemaʻe maikaʻi.

Pehea e koho ai i kahi lapaʻau no ka dandruff a me ka hoʻolōʻihi lauoho

ʻO ka manuahi ka lauoho a me ka neʻe o ka lauoho he hopena maʻamau i waena o nā mea nona ka ʻula o ke aila, no laila, nui nā shampoos i kēia māhele i hāʻawi ʻia i nā hana hou e hoʻopau iā lākou. ʻO nā mea hoʻoponopono maikaʻi maikaʻi no ia mau mea ʻoi aku ka lāʻau lapaʻau, kūʻai nui ʻia i nā lāʻau lapaʻau.

Nui nā koho no ka hoʻokō ʻana i ka hopena paʻakikī makemake: ke hoʻokomo nei i loko o ke ʻano o ka silicone, nā mea kūlohelohe a aminexil a me nā mea ola ʻē aʻe. Pono e hoʻokaʻawale i ka hui mua, ʻoiai nā huahana e hāʻawi wale i ka hopena cosmetic a hiki ke hoʻonui wale i ka lauoho ʻaila. Makemake ʻia no ka hoʻohana ʻana i kēlā me kēia lā he mau pulu no ka sulfate ma nā mea kūlohelohe (e.g. Natura Siberica a i ʻole Hoʻolālā Pūnaewele). Hana pinepine ʻia nā Shampoos me nā lāʻau lapaʻau e kahi dermatologist a koi i kahi ʻano.

ʻO 7 shampoos maikaʻi loa e kūʻē i ka lauoho ʻaila ma nā aʻa

ʻAʻole hiki i nā shampoo a pau wale ke hoʻomaʻemaʻe i ka lauoho mai ka aila, akā e hoʻomaikaʻi i kona kūlana a hōʻemi i ka hana ʻana o nā kelena sebaceous i mea e hōʻemi ai i ka aila. Hiki ke hoʻohana ʻia nā palapala hoʻohālikelike kiʻekiʻe no ka shampooing no nā hōʻailona mua, akā inā loaʻa iā ʻoe nā pilikia koʻikoʻi me ke poʻo, pono ʻoe e kūʻai i nā hana lapaʻau i hiki ke kūʻai wale ʻia ma ka hale kūʻai. E noʻonoʻo i nā huahana kaulana loa no ka lauoho ʻaila me kahi hopena maikaʻi.

Natura Siberica

ʻO Natura Siberica kahi pūpū o ka launaʻi i ka mea i hana ʻia i loko o nā pono waiwai o ka hoʻomākaukau ʻana no ka lāʻau. No ka lauoho lauoho, ua kūkulu ʻia kekahi mau koho shampoo i mau ʻano like ʻole, ʻo ka mea kaulana loa ia ka huahana me ka sedar dash a me nā arctic raspberry. Nui ka waiwai i ka vitamin C, hiki iā ʻoe ke hoʻihoʻi hou i ka pae kūlohelohe o ke kino a hoʻomaikaʻi i ka maikaʻi o ka lauoho ma muli o ka nalo ʻana o ka momona momona. ʻO ka hoʻohana pinepine ʻana i ka shampoo e hiki ai iā ʻoe ke hana i ka lauoho i ʻoi aku ka māmā a hoʻonani paha me kahi aniani kūlohelohe.

Al Shampoo

Loaʻa i Shampoo i loko o kahi pahu 250ml. Aia ka huahana i nā hua kūlohelohe maikaʻi: nā kahu palaoa, ka hoʻohuihui ʻōpala, palupalu, burdock, chestnut lio, Sage, ʻaila lāʻau ʻoni. Hāʻawi nā mea kanu i ka hoʻoulu ʻana i ka ulu o ka lauoho, hana i ke olakino maikaʻi loa, e hoʻopau ana i nā momona momona kūpono ʻole, kōkua e mālama i ka mako i nā lauoho a hoʻihoʻi i kā lākou hana. No laila, me ka hoʻohana maʻamau, e hoʻoikaika ʻia nā follicle lauoho, e hoʻoponopono ʻia ka hana o nā kelima sebaceous, a lilo ka lauoho a ikaika loa.

Kālea Mama

No kēia hoʻokuʻu i ka pilikia o nā aʻa niila, hiki iā ʻoe ke hoʻohana i ka shampoo mai "Green Mom" ​​"Black Currant a Nettle" a i ʻole "Coltsfoot and Organic Mint". I nā kūlana ʻelua, hāʻawi nā mea kūlohelohe i ka mālama lokomaikaʻi a me nā lauoho. ʻO nā mea kanu o nā mea kanu mua: ka nettle extract, blackcurrant, coltsfoot, St. John's wort, cedar. ʻO ka shampoo lua ka mea iʻaila aila i mea e hoʻohiolo ai i ka aila o nā lauoho, a me nā mea hana i loaʻa mai nā lau coltsfoot. Hoʻohana ka hoʻohana ʻana i nā huahana o ka mea hana e hāʻawi i ka lauoho i kahi e hoʻonani ai a hoʻonā i nā pilikia o ke aila, hoʻomoʻa wale i ka manawa e mālama ai i ka maʻemaʻe o ka lauoho.

Mea Hana Vichy / Vichy Dercos

ʻO ka poʻe maʻi e hōʻeha nei i nā pilikia ʻili, ke komo ʻana i ka seborrhea aila (ka hoʻokumu ʻana o kahi ʻāʻī paʻakikī mai ka sebum a me nā ʻili o nā ʻili make) ʻaʻole hiki ke hoʻohana i nā shampoos maʻamau, pono ka compositions lapaʻau kūikawā e hoʻopau i nā hōʻailona a me ka hoʻopiʻi ʻana i ka pilikia. ʻO kekahi o nā huahana kaulana loa ʻo Vichy Dercos Technique. Ke kūʻai ʻia nei i loko o kahi pahu he 200 ml, he kiʻekiʻe ke kumukūʻai, akā ke hōʻoia ʻia kēia e ka hopena. ʻAno unisex ka ʻono, ʻaʻole i koi - he maikaʻi ia i nā memo, mandarin, magnolia, sandalwood a me ka violet. Loaʻa i ka mea hana ka hopena therapeutic ikaika a hiki iā ʻoe ke hoʻopoina piha i nā pilikia e like me ka dandruff a me ka seborrhea aila.

ʻO Estamp / Estel shampoo hoʻokō waiwai no ka nui

He mea paʻakikī loa ia e hoʻokō i kahi leo kūlohelohe ma ka lauoho ʻaila, no laila e aʻo ʻia e hoʻohana i nā ala kūikawā e hoʻokō ai i kahi hopena like.

Loaʻa ka huahana mai Estelle i ka lecithin a provitamin B5, kahi e hāʻawi ai i ka hopena maikaʻi i ka hoʻolālā o nā lauoho. Loaʻa iā ia nā hoʻomaʻemaʻe maikaʻi maikaʻi, hoʻohiki i ka mea hana i ka hopena o ka sealing ma ka hoʻopau ʻoki. Ma hope o ka hoʻohana ʻana i kēia shampoo, ke nānā pono o ka lauoho me ka palupalu, a me ka momona ʻole ma ke aʻa.

Ke laina maʻemaʻe

Hoʻolālā ka ʻoihana i kekahi mau pūʻulu o nā shampoos, kēlā me kēlā me kēia ke kūlana no ka lauoho lauoho. Hoʻokaʻawale, pono ia e ʻike i ka shampoo "Kaʻaʻina" no ka lauoho e wikiwiki koke i ke aʻa a haʻalele i kona hou. Kūkulu ʻia ke ʻano me nā mea kūlohelohe (sage, yarrow, calendula), kahi mea e kōkua ai i ka neʻe ʻana i ke aila, me ka hilo ʻole i ka lauoho. Hoʻopili maikaʻi ʻia ka decoction o nā lāʻau lapaʻau me ka maikaʻi o ke ʻano o ke kulu, ka hoʻoponopono ʻana i ka hana ʻana o nā kipi, a hiki iā ʻoe ke hāʻawi i kou lauoho me kahi kūlana lōʻihi o ka hoʻōho a me ka maʻemaʻe. He kukui a shampoo, mea i ʻole ka mea ʻala o ka lāʻau, ʻaʻole nui ka mānoanoa, kahi e hoʻopilikia i ka ʻona o ka ʻai, akā ke hāʻawi ʻia ke kumukūʻai kūpono, ʻaʻole nui loa kēia kumu.

Ka Hoʻōkuhi-Shampoo Hoʻokeʻo Kūwalu

Loaʻa ka huahana i kahi pahu ml ml 150 ml, ua hoʻoneʻulu ʻia ka mea like me ka mea hoʻowalewale. Pono i loko o nā kūlana i ke kuʻi ʻana e hoʻokaʻawale i nā lauoho aʻaila ma ke aʻa, ʻaʻohe manawa ke holoi e holoi ai i kou lauoho. Pono ke hopena no kekahi mau hola, ma hope o ka nalo mauʻana. ʻO nā hua liʻiliʻi wale nō a me ka hoʻopili ʻana o ka lauoho - a nānā lākou i ke aniani a maʻemaʻe hoʻi, loaʻa ke ʻano ola. Hoʻokumu ʻia ka mea hana ikaika e pili ana i ka hopena o ka pauke o ka ginger a me ke aila o ka aila lāʻau, nona nā waiwai antioxidant, e kōkua a hoʻomaʻemaʻe a hānai i ka pena.

Pehea e holoi ai i ka lauoho i makemake i nā momona momona

ʻAʻole ʻike koke ʻia ka kuhi ʻole i ka manaʻoʻiʻo maʻamau, ʻo ka holoi pinepine ʻana o ke poʻo i ka hopena i ka pilikia o nā momona momona, a hiki ʻole hoʻi. ʻO ka pīhoihoi pinepine ʻana i ka sebum e hoʻonāukiuki i nā kumulā e hana ʻoi aku ka ikaika, e uhi ana i ka ʻili a me ka lauoho a me ke ʻano hou o ke kiʻi pale hou, ka mea e wikiwiki ai ka "paʻakai". ʻAʻole pono ʻoe e holoi pinepine i kou lauoho, akā maʻamau. ʻO kekahi kānāwai koʻikoʻi - ʻaʻole e hoʻohana i nā huahana i hoʻolālā ʻia no nā ʻano ʻē aʻe o ke lauoho, no ka mea hiki nō ia i ka spion sebum huna.

Ke koho ʻana i ka pono kūpono, hiki iā ʻoe ke hoʻomaka e holoi i kou lauoho. Pono ke lauoho ʻōmaʻomaʻo i kahi holoi holoi ʻoluʻolu, hiki iā ʻoe ke hoʻohana i kekahi o nā koho i manaʻo ʻia:

  • hoʻopili i ka shampoo i nā aʻa a hoʻoponopono pono iā lākou. ʻAʻole pono ka hoʻoili ma ka lōʻihi o ka huahana holoʻokoʻa - e lawa ka nui o ka wai maona no nā ʻōlelo e hoʻokahe ku pū ana ma ia manawa, a i ka manawa like ka hopena o ka hōʻeha ʻana iā lākou.
  • ʻo ka lua ke koho ʻana i ka shampoo, ua ʻōmole, keʻokeʻo ʻia me ka wai, i ka lauoho. No laila e hoʻokaʻawale ʻia ka pahuhū ma waena o lākou i ka wā i ka hoʻomaʻemaʻe ʻia, e hana ana i kāna mau hoʻomaʻemaʻe hoʻomaʻemaʻe ʻana a i ka manawa like me ka hōʻeha ʻole i nā lauoho. Hoʻopili maikaʻi i ka huahana me ka lauoho aloha loa.

ʻO kahi pāʻina no ka shampoo homemade me ka pālolo

No nā mea nona ka lauoho ʻaila, kūpono loa ka pālato ʻōmaʻoma - ʻaʻole wale nō e kōkua i ka hoʻomaʻemaʻe ʻana i ke poʻo a me nā lauoho, akā e hōʻoluʻolu hoʻi i ka huhū a kōkua i ke hōʻemi ʻana i ka ulu ʻana o ka ʻona sebum. Maʻalahi loa ka hoʻonohonoho ʻana: he mau punetēpele o ka pālolo (ma muli o ka lōʻihi o ka lauoho a ua wae ʻia ʻia) ka wai ʻana me ka wai maʻemaʻe i kahi wahi momona o ka waiū. Hiki ke hoʻopili ʻia kēia hui ʻana i ka lauoho, akā no ka hoʻomaikaʻi ʻana i ka hopena, hiki iā ʻoe ke hoʻohui i kahi wai lemon a i ʻole nā ​​mea aila koʻikoʻi (lāʻau lāʻau, lāʻau ʻoka, cedar, pine, sage, lemon, bergamot, me kekahi mea).

Ke hana nei iā ʻoe iho i ka tar tar shampoo iā ʻoe iho

No ka holoi i ka lauoho hoʻoneʻe i ka lau nahele, pono ʻoe e kīnā i:

  • keʻokeʻo maʻemaʻe
  • kahua ʻikepili
  • nā aila e like me ka makemake.

ʻO nā mea nui - ka kumu a me ka pōpoki - hoʻomehana i kahi ʻauʻau wai a kāwili. Pono ka shampoo i hoʻohua ʻia no ka hana i loko o ʻekolu lā, i ka manawa o ke kaʻina e waiho ai i loko o ka friji. Ma hope o kāu makemake e hana i ka hana hou. Koke ka mea e hoʻomaopopo ai i ka loaʻa ʻole o ka hemahema nui o kēia ʻano mea hana - kona momona ʻono.

Olaa: Hoʻohana wau i nā shampoos ʻē aʻe no ka momona, a ʻo Timoteo me Londa, a ʻo Ekolab, a ʻo Planet Organika kekahi me aʻu. Akā makemake wau iā Natura Siberik ka mea nui loa - ʻoiai ʻaʻole ka helu nui, akā maikaʻi loa!

Lisa: ʻO ka leʻaleʻa me nā huahana o ka Lina hoʻomaʻemaʻe! Mahea ʻo Shampoos, akā holoi maikaʻi lākou a kōkua i ke aʻa ʻōpala. Kūleʻa wau i nā poʻe a pau!

Ehaʻa: He kūpono, he maikaʻi a Shampoos, akā mai poina e ka hana o nā kelima sebaceous he pilikia ʻōnaehana, a pono e hoʻopili wale ʻia ʻia, akā mālama pono ʻia. No ka hana i kēia, pono e nīnau i kekahi kauka.

ʻO ka hoʻomaikaʻi ʻana o nā huahana ʻoi aku ka maikaʻi loa no ka lauoho ʻaila ma nā aʻa a maloʻo ma nā kihi hiki iā ʻoe ke kūʻai: Natura Siberica (Natura Siberika), Alerana, Estelle

Hoʻokomo ʻia nā mea hoʻonaʻauao kūikawā no ka holoi ʻana i ka lauoho ʻaila e hoʻemi i ka hoʻokahe ʻia o nā kelima sebaceous. Loaʻa kēia hopena ma muli o ka noho ʻana i nā shampoos o kahi nui o ka pale ʻana o nā mea hōʻalo. ʻO ka lauoho lauoho no ka lōʻihi e mālama i ka maʻemaʻe a me ka hou.

  • No ka loaʻa ʻana o ka hopena maikaʻi loa, koho mākou i kahi shampoo i ʻoi aku no ka lauoho ʻaila, e kau ʻia ma ke ʻano o ke kālā i loaʻa i kahi noi kūʻokoʻa. ʻO ka shamoo ʻO LifeTex Hoʻohālikelike kahi shampoo maikaʻi loa no ka lauoho ʻaila.

No ke koho ʻana i ka shampoo kūpono no ka lauoho lahilahi, pono ʻoe e makemake i ka hāmeʻa ma ke kumu ʻoluʻolu, ʻaʻole i luku ʻia ka pale hydrolipidic pale.

Pehea e hana ai i kahi shampoo hoʻomaʻamaʻa maikaʻi i kāu iho a me nā loiloi

ʻO kahi ākea ākea o nā huahana o ka cosmetology ʻaʻole e hoʻohālike i ke kūpaʻa o nā kānaka.

Loaʻa nā shampoos lapaʻau i nā mea like ʻole e hiki ke hoʻololi ʻia e like me ka pilikia.

Nā ʻāpana

ʻO kekahi o nā koho hiki ke koho e like me kēia:

  • Hoʻokomo ʻia ka shampoo pēpi a i ʻole kahi sabana - 100 ml,

Ka papa ʻaina

  1. ʻO ka helu i koho ʻia o nā mea kanu i koho ʻia me ka wai e hoʻolapalapa ʻia ai i ka wai kūpono.
  2. Hoʻoikaika mākou i 30 mau minuke.
  3. Hoʻopili mākou i ke aniani ma o ka sieve maikaʻi a kānana paha, ʻoki maikaʻi i nā mea ʻala.
  4. I ka waihona hopena ua hoʻowalewale mākou i ka aila pono.
  5. I ka manawa hope loa, hoʻopiʻi ka decoction therapeutic me kahi kumu ʻakeke.

Pono e mālama ʻia ka shampoo i ka lauoho ʻaila i loko o ka friji no hoʻokahi mahina. I loko o kēia manawa, kahi papa ʻāina o ka huahana (no ka holoi hoʻokahi) 2 mau manawa i ka hebedoma e hoʻopau i ka pono e holoi i kou lauoho i kēlā me kēia lā.

ʻO ka shampoo malo homemade no nā hihia pōpilikia no ka ʻaila maʻamau, maʻamau a hui pū ʻia

He hāmeʻa hou e hoʻomaʻamaʻa nui ʻia ka mālama ʻana o nā curl aʻaila he shampoo maloʻo. Hoʻohana maʻalahi ka lāʻau lapaʻau maʻalahi. Hāʻawi ʻia nā koho kūʻai ma ke ʻano o nā puna. Hāʻawi lākou i kahi manawa pōkole e hoʻomaʻemaʻe i ka lauoho sebaceous.

Aia nā hale hoʻoponopono me kahi hopena like:

  • waihue me ka pālea keleawe i hui ʻia me ka pēpē talcum pēpē i loko o ka waihona o 2 a 1
  • ʻoa palaoa a me ka palaoa palaoa - lawe ʻia nā hana i loko o ka māhele o 2 a me 1,
  • pauku a me ka pauma oatmeal, ke kāwili ʻia me ka huina like, he kōkua no ka lauoho ʻeleʻele. He ala momona maikaʻi loa.

I mea e hoʻopau ai i nā shampoos maloʻo i ka lauoho e hoʻolako ʻia i ka hopena i makemake ʻia, pono ʻoe e hahai i nā lula no kā lākou hoʻohana:

  1. E mālama pono me nā curl.
  2. E hoʻoneʻe i kou poʻo i lalo a kau i ka hapalua o ka lawelawe ʻana o ka hui pū ʻana ma ka lōʻihi o ka lauoho lauoho, e hoʻomaka ana mai nā aʻa a hiki i nā kihi.
  3. Kau ʻia i kou poʻo.
  4. Ua kāʻei mākou i ko mākou mau poʻo i ka ʻaoʻao a hoʻoili i kahi wahi hou.
  5. E hana hou i ka hana 4 ma ka lima ʻē aʻe.
  6. Hoʻopili i kou poʻo me kahi kāwele maloʻo a hoʻopaʻa pono i nā kaula.

ʻO ka mākaʻi: ʻo ka shampoos maloʻo no ka palau aila ʻaʻole ʻike ʻia no ka hoʻohana maʻamau, akā i kahi pilikia manawa ua hiki mai kekahi o nā ʻano hopena i hāpai ʻia.

Pehea e mālama ai i nā nūnū e lilo koke i haumia?

He nui nā poʻe nona nā lauoho pilikia i haki i ka holoi pinepine ʻana o ke poʻo i ke ala maikaʻi loa ma waho o ke kūlana. Akā ʻo nā mea hoʻonāukiuki i hui pū ʻia me ka wai paʻakikī e hoʻopau i nā hana pono o ke kiʻi hydrolipidic o ka ʻili, a hoʻomaka ka nui o nā kelima sebaceous e hana i ka wai ʻole o ka nāwaliwali. ʻO ka hopena - ua wikiwiki loa nā pōkoki.

No laila, ʻaʻole ka paupili lauoho. ʻOi aku ka mālama ʻana iā lākou ma mua o nā ʻili maloʻo, maloʻo. ʻO ka koho kūpono o nā puka puka no ka holoi ʻana e hoʻopau pono i ka pilikia. ʻAʻole pono e loaʻa i nā shampoo pinepine. E leʻaleʻa ka lauoho i kona helehelena, ʻōwili me ka hoʻomaʻemaʻe a me ke olakino. No nā ʻelele o ka hapalua ikaika o ke kanaka, aia nā shampoos kāne kūikawā no ka lauoho, ʻokoʻa nā mea wale nō ʻaʻole i loko o ka momona huhū. Hoʻohana ʻia lākou me nā hiʻohiʻona o ke kino o nā kāne, ʻoi aku ka lauoho a me ka wikiwiki o ka wahine ma mua o nā wahine.

Shampoo maikaʻi no ka lauoho lauoho

ʻOiai ʻoi aku ka maikaʻi o kēia mau tresses i ka maikaʻi ʻole o nā mea waho ma mua o nā mea maloʻo, pono pū ʻoe e hoʻoikaika hou aʻe i ka nānā maikaʻi. ʻOi e mālama i kēia ʻano o nā curls i maʻalahi i ka nāwaliwali a me nā nāwaliwali. Pono wale ʻoe e hahai i nā lula a ʻike pehea e mālama ai i ka lauoho ʻaila.

ʻO kaʻu lauoho momona e nā lula

ʻAʻole ia ka hopena o ka holoi ʻana i kēlā me kēia lā. Wahi a nā trichologists, he mea nui e holoi pinepine ai i nā curl, ʻaʻole hoʻi i kēlā me kēia lā. Pono e hoʻohana wale i nā ʻano loea kūikawā. ʻO ke holoi pinepine ʻana e alakaʻi i ka hana ʻoi aku ka nui o nā kumulima, a me ka wai ikaika me nā mea ikaika a nā shampoos e hoʻopau i ka kiʻi wai momona momona a lilo ka lauoho i hele wikiwiki a pehu ka nui o ka ʻili.

ʻO ka hopena ʻoi loa ka holoi ʻana i kāu mau minuke i kēlā me kēia lā ʻekolu. A manaʻo ʻia e noʻonoʻo mua ʻoe i ke kumu o ka hana hoʻonui o nā kime sebaceous. Inā ia ma muli o nā kuhihewa o ka ʻōnaehana endocrine, a laila ʻaʻole hiki ke ʻona ʻia nā mea hoʻomākaukau ʻana, me ka mea e koi ʻia ai ke kōkua o nā loea. ʻO ka mālama ʻana i ka lauoho ʻaila ma ka home i ka hoʻomaʻemaʻe ʻana, hoʻomāhuʻi a me nā mea ʻai hou inā pono.

ʻO ka holoi ʻana i kou lauoho ka mea nui ʻelua ʻelua. Hoʻokomo ʻia ka shampoo, hoʻoheheʻe ʻia me ka wai. ʻOi aku ka maikaʻi ma ka lawe i ka wai i kahiʻoi aʻe ma mua o ka mahana. Palalulu i ka palaʻai paʻakikī a lawe ʻia ka pipi. Inā hiki ʻole e holoi i ka lauoho ma ia wai, a laila hoʻohana ʻia ia ma ka liʻiliʻi i ka wā holoi.

I ka wā e hoʻoheheʻe ʻia, hoʻohuihui ʻia ka wai no nā curl pōʻeleʻele me kahi kīʻaha nui o ka vī maʻamau maʻamau i ka lita o ka wai o ka wai, a me nā mea māmā - kahi ʻaina o nā kāula chamomile i ka hapalua lita o ka wai me ka citric acid a i wai lemon. No ka pale ʻana i ka lauoho mai ka lilo ʻana i ka aila, hoʻohana ʻia ka wai anuanu e hoʻopili i nā poli a me ke pale ʻana i ka momona momona, nā holoi ʻana me ka wai mineral me ka pH ma lalo o ʻehiku a ʻae ʻia.

Inā hele a maloʻo nui nā curl, hiki ke hoʻohana ʻia i ka shampoo i nā aʻa a no laila ua emi ʻole nā ​​ʻōlelo aʻo ʻole. ʻAʻole ʻoe e kāwili i ka huahana i loko o ka ʻili, a pono e holoi ʻole iā ia ma hope koke o ka puhi ʻana, akā ma hope o ke kali ʻana ʻelima mau minuke. ʻO ka loli pinepine ʻana o nā shampo e lilo i ka luhi koʻikoʻi. No ke kūpaʻa i ka pono o ka huahana, ʻoi aku ka naʻauao e kūʻai i nā mea āpau no ka mālama ʻana i nā hale kūʻai. Inā loaʻa kahi manawa e kūʻai i kahi ʻauʻau, ʻoi aku ka maikaʻi.

Nā koho pōkole nui

  • Hōʻalo i ka kūʻai ʻana i ka huahana mua e kiʻi ʻia ʻoe "no ka lauoho ʻaila." ʻO ka hapanui o nā lālani he ikaika ʻole loa. ʻO kā lākou hoʻohana pinepine e hoʻokau i ka hopena kūlike. Ma hope koke o ka holoi ʻana, ʻike ʻia ka lauoho a he manu ʻole o ka momona, akā e pane nā keli sebaceous i nā hopena ʻino o nā sebum hou. Hiki mai kahi shampoo maikaʻi i ka pilina me ke poʻo maikaʻi, me ka ʻoluʻolu e hoʻopā i ke kumu o ka pilikia ʻana, a ʻaʻole me ka hopena.
  • Pono ka hoʻohuiʻana o ka huahana anti-momona e hoʻopili i nā mea kanu lāʻau a me nā huaora. Inā hoʻohui ʻia ka dandruff i ka momona, a laila ʻaʻole nui nā mea hui e like me ka pāpaʻi, zinc a tar paha.

  • Hoʻomaʻemae nā lāʻau lapaʻau i nā curl o ka momona a pale i ka pilikia mai ke hana hou ʻana. Ma hope o ka hoʻopili ʻana i ka huahana kūpono, hoʻopili maikaʻi nā ʻōlima, creak, ʻaʻole e lilo i ʻaila mau e ke ahiahi.
  • Hoʻoponopono i nā hana o nā kelima sebaceous ma lalo o ka mana o ka shampoo kiʻekiʻe wale nō ke kumukūʻai, aia ke kumukūʻai kūpono. ʻAʻohe wahi ea e mālama ai. No nā ʻōlelo aʻo, hiki iā ʻoe ke kamaʻilio i kahi kaila lauoho kūleʻa. E aʻo ka haku i ka lāʻau lapaʻau, a kamaʻilio pū e pili ana i nā lula kūikawā no ka mālama o ka lauoho ʻaila.
  • Hōʻike ka ʻala pololi o ka shampoo i ka loaʻa ʻole o nā mea kemikena.

He mea nui ia e ʻike! ʻO ka shampoo maikaʻi loa e pale aku i ka lauoho ʻaila ke hiki ke hoʻokō me ka pilikia, inā he kumu kolohe ke kino. ʻAʻole paha ʻoe e kamaʻilio i ka trichologist e kuhikuhi i ka mālama ʻana.

ʻO nā shampoos anti-greasy kaulana loa

Nā moe a me ka Shine Shampoo e Mulsan Cosmetic. ʻO ka lanakila o ka pane ʻole o ka pane. ʻO ka hoʻolālā kiʻekiʻe maikaʻi loa. ʻAʻohe - SLS, SLES, a me kā lākou mea wehe, pālule, silicones, dyes! Hoʻomaopopo ka hapanui o ka poʻe loea i ka mea like pū me ka ʻokoʻa, e like me nā huahana āpau mai Mulsan Cosmetics. Hiki iā ʻoe ke familiarize iā ʻoe iho me ka papa inoa piha o nā huahana i nā kūmole hale kūʻai kūhelu pūnaewele. He kumukūʻai kūpono 389 mau rubles.

  • ʻAno palupalu ʻo Estelle shampoo. E hoʻomaʻemaʻe mālie ʻo ia i nā laka o ka momona, hoʻomālamalama iā lākou, ea a me ka voluminous. ʻO ka mea pona huna o ka hāmeʻa, ʻo ka Butterfly complex a me panthenol. "Estelle" pili i ka māhele o nā mea loea. Hoʻouka ka hoʻokele waiwai i wahi kiʻekiʻe o ka huahana.

  • Ua hōʻike ʻo Shampoo "Siberica" ​​i mea maikaʻi ma ka hakakā ʻana me ka pilikia o ka momona. Hiki i ka lāʻau hoʻihoʻi ke hoʻihoʻi i ke kūlohelohe kūlohelohe o ka ʻili a hoʻomaʻamaʻa i ka hana ʻana o ka momona. Loaʻa nā hopena maikaʻi ma muli o ka hiki ʻana o nā raspberry arctic a me ka dwarf cedar.

  • Mālama ka hāmeʻa "Shauma", akā ʻaʻole haʻahaʻa e hana i ka hana ʻoihana. "Hopu maikaʻi" Shauma "me ka hoʻoponopono o ka hana o nā kelepona sebaceous i nā manawa mua o ka pilikia. ʻAʻole i hoʻokau ʻia ʻo Shampoo i nā kūlana holomua.

He kōkua mai nā poʻe akamai e kōkua iā ʻoe e koho i ka shampoo kūpono no ka lauoho ʻaila.

  • ʻO "Green Mama" kahi shampoo kūlohelohe e pili ana i ka ʻupena, ʻoloka a me ka nui o nā waiora (A, B, C, P). Hoʻohana ka hoʻohanaʻana i ka huahana i kahi emi o nā momona momona a me ka mālama mālama dandruff. ʻO ka loaʻaʻana o ka huahana kahi pono hou.

  • ʻO ka ʻōnaehana loea "Vella" hiki iā ʻoe ke hoʻoponopono i ka hoʻokaʻawale o ka sebum ma ke ala maʻalahi loa. ʻAʻole maloʻo nā kukuna, lilo a maʻemaʻe, ikaika a olakino hoʻi. Ke paʻakikī nei ʻo Vella me ke kumu kumu o ka pilikia.

  • Ua loa a loaʻa i ka ʻoihana Schwarzkopf kahi maikaʻi maikaʻi i ka mākeke cosmetic. Hoʻomaʻemaʻe maikaʻi ka hāmeʻa i ka momona mai nā puʻu a i nā aniani. Hoʻohana kūpono ka huahana no ka hoʻohana maʻamau a ʻaʻole ia he addictive, aʻo nā shampoos ʻē aʻe ʻia e hoʻololi ʻia hoʻokahi manawa i kēlā me kēia 2-3 mau mahina.

  • Hoʻohana ka ʻenehana loea "Vichy" i nā kumalula sebaceous, hōʻoluʻolu a palalulu i ke poʻo, hoʻomaikaʻi i nā ʻalihi. "Vichy" e pili ana i ka māhele o nā mea lapaʻau therapeutic.

  • Hoʻokumu ʻia nā shampoo herbal i nā mea kanu, hiki i ka huahana ke hoʻopilikia palupalu i ka māla. ʻO ka hopena, ua hoʻihoʻi ka metabolism momona, a hoʻomaka ka sebum e kū i waho ma nā helu maʻamau.

ʻO kēlā shampoo ka mea maikaʻi loa no ka lauoho ʻaila hiki ke hoʻoholo wale no ma hope o ka hoʻāʻo ʻana, no ka mea, ʻo kēlā me kēia hihia. Hoʻohui, hiki iā ʻoe ke hoʻohana i ka ʻike o ka lāʻau kuʻuna a loaʻa nā ʻōlelo aʻo loea. Pono ka pilikia o ka lauoho ʻaila e hui pū ʻia. E nānā i kāu ʻai a me ke ola ʻana.

E nānā pū: koho i ka shampoo maikaʻi loa no ka lauoho ʻaila.

Pehea e koho ai i ka shampoo maikaʻi loa?

Hiki i kahi pūʻulu nui ke hoʻohilahila i kahi mea kūʻai aku e pono ana. Pono ka shampoo no ka lauoho ʻaila e pono ai.

  • E hoʻomaʻemaʻe i ka sebum mai ka lauoho a me ke koʻikoʻi ma muli o ka hoʻokumu ʻana o ka umu plentiful,
  • Mai hana i ka meaʻoi aku ka nui o ka lauoho, hoʻolilo i ka nui ma mua o ka helehelena.
  • Hoʻomaikaʻi i ke ʻano o ke poʻo;
  • E hoʻohui i nā māhele antibacterial e pale aku i ka hoʻokumu ʻana o ka dandruff.

E makaʻala! ʻAʻole komo i kahi huahana i makemake ʻia no ka lauoho ʻaila e loaʻa i kahi nui o nā mea kanu. Hiki paha i kēia i ka hoʻokuʻu ʻana o nā mea huna nui. Pono e koho i kahi huahana e holoi i kou lauoho no ka liʻiliʻi a i ʻole hoʻokahi lā. Me ka holoi ʻana i kēlā me kēia lā, ʻeha ʻia ka poʻo, a huna ʻia hoʻi ka sebum. Ka pōʻai hewa.

I ke kūʻai ʻana, e noʻonoʻo e nānā pono i nā kiʻi i lalo:

  • Ma ka pale pono e hōʻailona pono ʻia e kūʻai ʻia ana ka huahana no ka lauoho ʻaila. Eia kekahi, pono e hōʻike ʻia hiki ke hoʻohana ʻia ka huahana i kēlā me kēia lā,
  • E hoʻolohe i ka nānāʻana i nā huahana. ʻAʻole pono he silicone, a ʻoi aku ka pele,
  • Inā loaʻa ʻoe i kahi o ka lauoho lauoho hui ʻole, a laila e koho i kahi huahana e kāpae i nā aʻa hinu, akā ʻaʻole e hoʻomaloʻo i nā ʻōlelo aʻoaʻo.

10 nā shampoos maikaʻi loa no ka lauoho ʻaila

Ma nā pale, nā huahana no ka lauoho lōlō a ʻoi ʻia ka liʻiliʻi ma mua no ka maloʻo. He hopena maikaʻi nā kālepa ma nā ʻano kumukūʻai. He waiwai maikaʻi nā kālā a me nā ʻoihana kālā. "Lines maemae". ^ E Ha yM. E ʻōlelo hoʻi mākou i nā shampoos i kahi lāʻau lapaʻau. I loko o kā lākou hoʻolālā kā lākou e komo pū i nā mea ʻoluʻolu detergent, free-sulfate. Ke nānā nei lākou i nā hopena lōʻihi, ʻaʻole e maloʻo i ka ʻili ʻoiai me ka hoʻohana lōʻihi.

Ke loaʻa nei i kahi shampoo ākea e kūpono i nā mea āpau ʻaʻole hiki. Eia naʻe, hiki iā ʻoe ke koho i kahi papa inoa o nā mea hana e loaʻa ai ka nui o nā loiloi maikaʻi.

Ke hōʻike nei i ka 10 shampoos kiʻekiʻe no ka lauoho ʻaila.

  • Natura Siberika

Hoʻoulu ʻo Natura Siberika i ka lōlō a me ka shampoo kaulike no ka lauoho ʻaila. Aia i kona komo pū ʻana nā mea kanu kūlohelohe. Hoʻonohonoho lākou e hoʻihoʻi i ka hydrobalance o ka ʻili a me nā kelima sebaceous.

Ua kaulana ʻo Natura Siberika no kāna palapala kūlohelohe. ʻAʻole i hoʻopili ʻia ke ʻano nā silicone, ka parabens a me nā ʻāpana. ʻAʻole pono ka wai a me nā mea ʻala, ua holoi maikaʻi ʻia. I ke kūʻai ʻana i kēia huahana, pono ʻoe e mākaukau ʻokoʻa ka hua kūlohelohe. ʻAʻole holoi maikaʻi kēlā me nā shampoos kūlohelohe.

Ma kahi o ka shampoo, aia kēia laina i nā conditioners i hoʻolālā ʻia no ka lauoho ʻaila. I ka hui pūʻana, ʻoi aku ka maikaʻi o kēia mau huahana i ka hakakā ʻana i nā pilikia o ka lauoho lauoho. ʻO ke kumukūʻai o hoʻokahi pahu pahu shampoo ʻaʻole iʻoi aku ma mua o 200 rubles.

  • LE PETIT MARSEILLAIS WHITE CLAY a me JASMINE

ʻO kahi shampoo kūpono e hui pū ana i ka hoʻomaʻemaʻe a me ka moisturizing o nā hopena. ʻO kona ʻāpana pū ʻana me nā mea kaha:

  • ʻO Glycerin, lecithin a me ka aila huila - ke kau nei i ka mālama i ka momona,
  • Zinc pyroglutamate a me ka salicylic acid - kahi hoʻomaloʻo, hoʻomaʻemaʻe a me ka hopena antibacterial,
  • Kaolin.

ʻO kēia shampoo he ʻono makika nani, hāʻawi ʻia i ka lauoho holoʻokoʻa, hoʻomaʻemaʻe hoʻomaʻemaʻe iā lākou i nā haumia. He liʻiliʻi ka hoʻohanaʻana i ka huahana. Nui ka lehele me ka ea. I ka hui pono, hana maikaʻi kēia mau huahana, e pālua i ka hopena o kekahi i kekahi.

Manaʻo mākou e heluhelu: Ampoules no ka hoʻihoʻi hou o ka lauoho, kōkua lākou?

  • ʻO Elseve Balance Shampoo "Elsev, 3 Nā Kūlana Maikaʻi"

Hiki ke hoʻohanaʻia o Shampoo o ka mea i hōʻike ʻia no ka lauoho aila maʻamau a kiʻekiʻe i ka aila. ʻAʻohe silicone i loko o ka mea i hoʻohui ʻia, ka mea e loaʻa ai: ka citrus extract a me ka paʻakikī o ka waiū.

Hoʻomaʻemaʻe maikaʻi ʻo Elseve i ka lauoho mai ka laupaʻa a me ka lepo, e kahe a hoʻolako ʻia a hoʻomoʻi ikaika. ʻO ka holoi a me ka sebum e holoi ʻia i ka manawa mua ma muli o ka umauma nui. No laila ua kiʻi ʻia ka hopena ʻike ma hope o ka noi mua. Hoʻohana loa kēia huahana no ka hoʻomaʻemaʻe ʻana i nā masika aila kaumaha. He leʻaleʻa maikaʻi a unobtrusive.

ʻO ka kumukūʻai maʻamau o hoʻokahi pahu uaʻoi aku ma mua o 200 rubles.

  • Loreal Professional Pure Resource

ʻO kēia kahi shampoo hōʻailona manuahi. Kūkulu ʻia ia e ka pauna aqua-crystalline e hana maikaʻi loa i ka hakakā me ka sebum. Hoʻonohonoho ʻo ia i ka hana a nā kelima sebaceous. ʻAʻole e hoʻonāukiuki i ka pena. Hiki i ka hoʻohana maʻamau ke holoi pinepine i kou lauoho i ka wā pinepine, ʻoiai lākou e nānā hou a maʻemaʻe. Kāleʻa maikaʻi. Hana i ka lauoho voluminous, maʻemaʻe a me ka lewa.

Pono ʻoe e makaʻala me kēia shampoo. Hiki i ka paina ʻano ke hoʻopau i nā ʻōlelo aʻoaʻo. No laila, ʻaʻole kūpono ia ka huahana i nā ʻano hui like ʻole o ka lauoho a i ʻole nā ​​lauoho i hoʻoliu i ka ʻāpana.

Paʻakikī ke Loreal Professional Pure Shampoo paʻakikī e ʻike ma nā moena. Kumukūʻai - mai 500 rubles.

  • ʻO Garnier Natural Care me Linden

Ua kūpono ka Shampoo no ka holoi ʻana i ka aila a me ka lauoho maʻamau. Ma hope o ka hoʻohana mua ʻana, hiki iā ʻoe ke hoʻomaopopo i ka hopena. E hoʻomaʻemaʻe ʻo Garnier i ka lauoho, mālama a maʻemaʻe ia mau mea no kekahi mau lā.

ʻOno a me nā ʻala hou. ʻO ka maʻa mau, ʻo ia ke ʻoluʻolu. E lilo ka lauoho, ʻaʻole papala, maʻalahi e hoʻohui.

ʻAʻole hiki ke kūʻai ʻia ke kumu - mai 70 mau rubles.

  • ʻĀpana keʻena

Ke nānā nei kēia shampoo i ka hoʻomaʻemaʻe hohonu o ka lauoho ʻaila nani. Hoʻokomo wale i ka mea pono nā mea kanu kūlohelohe: nā hua a me nā aila lemon. Ma muli o kēia, loaʻa kahi mea momona loa mua a hala loa i ka lā.

ʻO nā kapa Shampoo a hoʻomaʻemaʻe maikaʻi. Heʻuʻuku loa kona hoʻohana ʻana, no laila he lōʻihi ka lōʻihi o ka hue 250 ml mau loa ia ʻoe.

Nui! ʻO Shampoo Lush Exotic ma muli o ka hana nui o kāna mau ʻāpana kūpono wale nō i ka lauoho ʻulaʻula loa. ʻO kona hoʻohana ʻana ma ka lauoho lauoho e hiki ke alakaʻi i kahi kaila o nā pihi a me ka maloʻo nui loa.

U kumukūʻai - mai 300 mau rubles.

E loaʻa i ka helu ʻai ka shampoo hoʻolālā mai ka laina hoʻomaʻemaʻe. Ma waho aʻe o ke kumukūʻai, ua pīhoʻo ia i nā mea kūʻai me kahi mea pono. Aia ia he nui o nā waihona kanu ikaika.

Hoʻomaopopo ʻia e hoʻohana wale ia ma ke alo o ka lauoho momona. A i loko o kēia hihia, hiki ke hoʻohana maʻamau i ka shampoo i kēlā me kēia manawa, no ka pau ʻana o ka lauoho i ka nui loa.

E noʻonoʻo e hoʻohana i ka bale a i ʻole nā ​​mea ʻuluʻulu i hui pū me ka shampoo Line shampoo. Inā ʻaʻole, ʻaʻole hiki i ka lauoho ke hoʻohui.

Kumukūʻai - mai 70 mau rubles.

  • Kaukaʻi Oriflame Hoʻokeʻo

Inā loaʻa iā ʻoe ka lauoho ʻaila, a laila hiki ʻole iā ʻoe ke hana me ka shampoo maloʻo. ʻAʻole ia i manaʻo no ka hoʻohana ʻana i kēlā me kēia lā, a ma kahi i mea hou no ka maʻamau. Eia nō naʻe, hiki i ka shampoo maloʻo ke kōkua iā ʻoe i kēlā me kēia manawa.

Aia ia ma ia ʻano mea:

  • Menthol no ka mauʻu,
  • Mālama ʻia ʻo Glycerin i ka lauoho mai ka hopena o waho,
  • ʻĀpana E.

Hoʻohana pinepine ka shampoo i nā hanana i ka manawa ʻaʻohe manawa a me kahi manawa e holoi ai i kou lauoho. E hōʻoluʻolu ʻo ia i ke poʻo a hāʻawi i kahi hiʻohiʻona nani. He pīpī ia ʻaʻole ia e ʻike i ka lauoho.

Nui kahi pahu no ka lōʻihi. He mea maʻalahi e hoʻohana: e lulu wale a kau i nā aʻa, comb.

ʻO ke kumukūʻai mai ke 200 rubles.

Manaʻo mākou e heluhelu: E hoʻoikaika i ka lauoho manawaleʻa me nā masks, nā ʻāpana pale

  • KAUKANUI KULA

ʻO kahi shampoo maloʻo kahi i ka hoʻoili. He lifesaver maoli. Loaʻa ia me ia kahi mea e like me ka mea i kinohi. Hoʻopili koke ʻo ia i nā momona momona. Hoʻopuke maʻalahi nā māhele o adsorbent me kahi lī. No ka blondes a me brunettes, hana ke kahe i nā shampoos maloʻo. No laila ʻaʻole kū ka mea iʻike ʻia ma ka poko o ko lākou lauoho.

Hoʻohui i ka kumu nui, ua hāʻawi ka shampoo maloʻo i ka nui. Me ia, hiki iā ʻoe ke hana i ka pena ʻili. ʻAʻole maloʻo ia i ka ʻili a ʻaʻole e hoʻokau a hoʻomaʻalaha ʻia.

ʻO ka kumukūʻai kumukūʻai o hoʻokahi pūpū he 400 rubles.

  • ʻO Bioderma ʻapo

Hāʻawi i ka mālama ʻoihana me ka ʻole o nā alia. He kūpono no ka ʻiliʻili i ko ke ʻano. Hoʻopili ʻole ia i ka minamina a maloʻo. Hiki i kēia shampoo ke kapa ʻia i kekahi o ka maikaʻi. ʻAʻole kānalua nā hiʻohiʻona maikaʻi. ʻO ke drawback wale nō ke kumukūʻai kiʻekiʻe.

Ma kahi ʻāpana o ka holoi holoi ʻana, nā waikona amino, nā mea kanu o nā mea kanu. ʻO nā umauma a hoʻomaʻemaʻe maikaʻi i ka lauoho. ʻAʻole hoʻohana ka hoʻohana pinepine ʻana i ka ʻeha a me ka huhū. No laila e kūpono no ka holoi ʻana i kēlā me kēia lā. Hoʻihoʻi hou i ka pale o ka hydrolipidic o ke poʻo. ʻO kēia huahana hypoallergenic he mea maʻamau a kūpono hoʻi i nā mea a pau. ʻO ka lauoho ma hope o ka nānā ʻana i ke olakino, kīleʻī, ʻaʻole ia e piu a maʻalahi ke kaʻi ʻana.

ʻO ka loaʻa ʻana o nā pale ma nā pono ʻole. Ka kūʻai wale ʻia i nā hale kūʻai. U kumukūʻai - uaʻoi aku ma mua o 1000 rubles.

ʻAʻole i hoʻohālikelike ʻia kahi ʻano moʻi no ka shampoo maikaʻi loa, a i ʻole ʻaʻole e hiki. ʻO kahi shampooʻo Chistaya Liniya kahi kūpono no kēlā. E hoʻokau wale wale kekahi kekahi i ke kūlana. Loaʻa kēia mea āpau. E ʻoluʻolu, ʻo ke koho ʻana i ka shampoo maikaʻi e hiki wale ma o ka hoʻāʻo a me ka hemahema. ʻAʻole e lawelawe ka uku kiʻekiʻe i ke alakaʻi ʻana. E like me kāu e ʻike ai, ma ka helu ʻana i nā shampoos maikaʻi loa no ka lauoho ʻaila, hāʻawi ʻia nā ʻano like ʻole. Hana nā mea hana i kahi ākea o nā huahana. A loaʻa ka huahana maikaʻi loa iā ʻoe iho a hiki i ke hale kūʻai kokoke loa aku!

No ke aha i ʻaila ai ka lauoho?

He kūpono kēia nīnau i waena o nā poʻe noho a pau nā lauoho ʻula. ʻO ke kumu o ka lauoho aila i ka huna ʻia o nā kipi sebaceous, aia ma ke kumu o ke aʻa a ma ka ʻili. Hoʻomaʻamaʻa pinepine kēia i kēia i ka nui o ka huna sebum, ʻo ia ka mea e hāʻawi ai i ka momona o ka lauoho. Aia kekahi mau kumu no ke aʻa paha nā lauoho.

  • ʻO ka maʻi pā ma ka hopena o ka hōʻino.
  • ʻO ka hemahema o nā huaora i ke kino,
  • Naʻu?
  • Hoʻohana pinepine ʻia o nā makaʻi, nā ʻano mīkini alima.
  • ʻO ka mālama lauoho lauoho
  • Ke kuhi hemahema ʻana o nā mea ʻale no ka lauoho.

Maʻa hoʻomaʻemaʻe mau a me ka hopena ʻoluʻolu

Pono kahi mea hoʻomaʻemaʻe "kūpono" no ka lauoho aila e pono ai.

  • e hoʻopaʻa pono i ka momona, e hoʻomaʻemaʻe i ka epidermis a i nā uʻi o nā ʻano a pau o nā ʻano.
  • hoʻoponopono i ka hana o nā kime sebaceous, hoʻihoʻi i ka kaulike wai-momona,
  • ʻaʻole i komo i nā mea koʻikoʻi nāwila i ka ʻili, ka paona i ka lauoho (lauryl sodium sulfate, silicones),
  • mālama i ka lauoho no ka liʻiliʻi loa i ka lā ma hope o ka holoi ʻana i nā ʻāpana.
  • piha nā huaora, nā minela, nā waikawa amino. Kuhi nui no ka hakakā ʻana i ka momona momona kiʻekiʻe ʻo ka zinc oxide, seaweed extract,
  • ʻaʻole i loko nā wai hoʻonaninani e hoʻonāukiuki i ka epidermis,
  • Mai hōʻemi i ka maloʻo nui loa o ka ʻili a me ka lauoho.

E nānā no nā mea kanu o nā mea kanu i ka huahana i koho ʻia. Hāʻawi nā lāʻau lapaʻau i ka mālama lokomaikaʻi, hoʻoponopono i ka hana o ka mea huna sebaceous. ʻO nā mea maikaʻi maikaʻi loa no ka lauoho ʻaila: ʻaukā lāʻau, calamus, chamomile, mint, nettle, horsetail. ʻO ka loaʻaʻana o ke aloe vera extract me ka hana anti-inflammatory a me kekahi mea i loko o ka waihona kālā o ka huahana hoʻomaʻemaʻe.

E ʻike ai i ka helu ʻana o nā mea poki lauoho lauoho maikaʻi loa.

ʻO nā nuances o ka hoʻohana a me nā loiloi o nā shampoos Red line i heluhelu i kēia ʻaoʻao.

ʻO ka loa-10 shampoos no ka lauoho ʻaila

He paʻakai maikaʻi nā lili? Ma ka hopena o ka lā, huli ke kaila i mea ʻōkohu stuffy me kahi ala ʻono? Pono kahi mea hoʻomaʻemaʻe maikaʻi.

Hoʻomaopopo nā poʻe Trichologists i nā shampoos me kaʻole o nā sulfates a me nā parabens. E hoʻolohe i nā palapala lapaʻau me ka paʻakikī o nā mea ikaika no ka mālama ʻana i ka ʻili oʻa. Hoʻopilikia maikaʻi nā shampoos i nā kūlana o ka epidermis, e mālama i ka mālama kūpono no ka lauoho ʻaila.

ʻO Natura Sibirica Series Hou a me nā Balance

ʻO kahi shampoo free-kapa Lūkini kaulana. ʻO ka laina o nā mea kūlohelohe Natura Siberica me ka hoʻōla ʻana i nā mea hoʻihoʻi nui i loaʻa i nā loiloi maikaʻi loa. He leʻaleʻa kahi helu lawa - 280 ml, ke kumu kūʻai maikaʻi - 280 rubles.

E hoʻomaʻemaʻe maikaʻi ka aila hou, he waiwai waiwai. ʻO nā waikona Amino, nā glucosides, me nā mea kanu e hāʻawi i ka mālama koʻikoʻi no nā momona momona, pale, moisturizing.

Nuances:

  • lush, locks voluminous ma hope o ka holoi ʻana ʻaʻole i maʻalahi maʻalahi e hoʻohui,
  • kūlike mau,
  • i ka manawa helehelena ka ʻili, ulu ʻia ka huhū.

ʻO Green Mama Blackcurrant a me Nettle

ʻO ka hui pūʻana me ka waiwai a me nā kumu waiwai momona. ʻAʻole loaʻa ka mea hoʻomaʻemaʻe i nā silicones; noho mau nā curls i kahi lōʻihi no ka manawa lōʻihi. Ma ke kumukūʻai kūpono hiki ke loaʻa iā ʻoe kahi kiʻekiʻe, ka mahalo no ka lauoho, hoʻomaʻemaʻe maikaʻi i nā lihi lauʻaila.

ʻO ka hua nā sodium lauryl sulfate, akā he pālahalaha kiʻekiʻe o nā mea kanu lāʻau e palu ana i ka hopena o nā mea surfactants ikaika. Me ka hoʻohana maʻamau, kū mau ka epidermis, ʻaʻole i ʻike ʻia ka dandruff.

Aia i ka huahana hoʻomaʻemaʻe.

ʻO 400 ka nui o ka hue he 400 ml, ʻo ka awelika kumukūʻai he 200 mau rubles.

ʻO nā shampoos olakino a me nā loiloi e pale aku i ka ʻili ʻili

Hoʻolālā ʻo Nettle i nā kaulike o ka ʻili, a noho lōʻihi nā curls i ka wā e hoʻohana ai i ka shampoo me ka nettle a me licorice Korres. Hoʻomaʻemaʻe hoʻomaʻemaʻe nā hua a Carita Crystal Jelly i ka ʻili, i hōʻoluʻolu ʻia. I mea e hāʻawi ai i ka nui o ka curl, hiki iā ʻoe ke hoʻohana i ka shampoo L LOOANANIE no nā curls momona. Inā kūleʻa nā ʻili a a maloʻo nā curls, Rene Furterer Shampoo no ka ʻili ʻili. ʻO kēia kahi shampoo maikaʻi no ka lauoho ʻaila, hoʻohewa ʻia e nā loiloi, hāʻawi ia i ka nui o ka lauoho a me ka māmā, e hoʻopau pono ana i nā āpau.

Pono e hoʻololi ʻia ka hoʻololi ʻana o Shampoo i kēlā me kēia ma mua o kēlā me kēia mahina, no laila, ʻaʻohe mea maʻamau. ʻO ka heleʻana o ka horsetail, calamus, nettle a algae pū kekahi me nā mea trace a me nā huaora i nā mea kanu kulou e makemake ʻia. ʻO nā shampoos kiʻekiʻe kiʻekiʻe no ka holoi ʻana i kēlā me kēia lā e ʻoi aku ka maikaʻi ma ke koho ʻana ma kahi ʻano maʻemaʻe: ʻoi aku ka ʻoluʻolu. Manea ʻia e hoʻohana i nā mea loea e pono ai.

Hoʻohana nui nā Natura Siberica. ʻAʻohe o "Nature Siberik" i loko o nā waʻa, kahi parabens, a i ʻole ʻekahi. Hoʻohou hou ʻia ke kaulike kino ʻoi aku ka wikiwiki ma o ka hoʻohana ʻana o ka wai raspberry Arctic, a me nā keri cedar e hoʻomaʻalohilohi a me nā ʻalihi iki.

Hoʻokumu ʻia ka Desert Essence no ka lauoho momona. Hoʻihoʻi ia i ke kaulike o ka ʻula e hoʻomaikaʻi i nā ʻenehana kūlohelohe o ka mana. ʻO ka lauoho hina a me kekahi shampoo momona. ʻO ka hoʻonohonohoʻana o ia mau kālā he nui nā mea bioactive e mālama pono i ka ʻili a hoʻoulu i nā hana metabolic.

ʻO ka regulator mai Wella a me LifeTex Balance Anti-Fat ke kōkua pū i ka momona. ʻAʻole lākou i maloʻo i ka lauoho. He aha kahi shampoo e holoi ai i ka lauoho ʻaila. "Pono" Shauma ʻōpala āpau. " Ma kahi o hoʻokahi mahina o ka noi, lilo ka ʻili i ke kino, a lilo ka lauoho i ola maikaʻi. Mahalo i ka laweʻana o calendula e hoʻokele i ka momona o ka momona ma lalo o ka ikaika a me nā shampoos "Mālama Maikaʻi". ʻO ka ʻala maikaʻi o nā mea kanu a me nā wai kūlohelohe wale nō - ʻo ia ka mea i ʻike i ka kūleʻa o ka laina huahana.

E kōkua nō hoʻi ʻo Tar Tar shampoo e hōʻili i ka momona. Akā hiki i ka mea ʻala ke lana mai ka lā. He ʻoi aku ka maikaʻi ma mua o Sante me nā ʻalemona. Hoʻopale nā ​​D-panthenol a hōʻoluʻolu i ka ʻili. ʻO kahi shampoo kūpono no ka lauoho lauoho maoli ʻo ia ʻo Green Mama Currant a me Nettle. E hoʻonāukiuki i ka ʻeha a hoʻēmi ʻia i ka ulu ʻana o ka momona i kekahi mau hoʻohana. Hāʻawi ʻia nā hopena maikaʻi e shampoo-lotion o ka mea hana like me ka rosehip a me ka yarrow.

E hoʻokaʻawale ʻo Alerana i ka pohō a me ka momona momona

Hoʻoponopono ʻo Shampoo i ʻelua mau pilikia: hakakā ke pale ʻia i nā kaila pale lohi, pale i ka hāʻule o ka lauoho. ʻO ka lāʻau lapaʻau ma ke kumukūʻai kūpono (360 rubles no 250 ml) hoʻomaʻemaʻe maikaʻi i ka lauoho, hoʻoikaika i nā aʻa, hoʻēmi i ka hāʻule o ka lauoho. ʻAʻole hoʻohana pinepine ka hoʻohanaʻana i ka ʻili maloʻo a me nā ʻalihi.

Mea Hoʻohana Mea Hou:

  • ʻopi mai i ka ʻōpū, ka ʻūlū lio, ke kedera, ka ʻōpala, ke kaumaha,
  • hoʻonāukiuki B5,
  • panthenol
  • kaloli ka nui.

Nuances:

  • ma hope o ka hoʻomaka ʻana o ka hoʻōla, ma kekahi mau mea maʻi, ʻoi aku ka ʻili o ka lauoho. Ma hope o kekahi manawa, hoʻomaka ke kaʻina o ke ala: neʻe ʻia ka follicle lauoho, ua nui ka nui o ka lauoho hāʻule.
  • ʻike maka ʻia ka hopena therapeutic me ka hoʻohana mau ʻana. Ma hope o ʻeono mahina, e kahili i ka shampoo me kahi ʻano like ʻole e pale ai i ka ʻili i ka hoʻomaʻamaʻa ʻana i nā hana o nā māhele.

Pākaʻi Hoʻohua Pālua

Hoʻohana ʻo Clarifiant Shampoo no ka lauoho ʻaila. Hoʻonui a hoʻāliʻi i ka palaki lipid ma o ka hoʻomaʻemaʻe ʻana i ka ʻili. ʻO Schwarzkopf Professional's Goldwell's Balance Skin Balance me ka Keune line a me nā ʻauamo shampoo ʻelua mau mea e kōkua i ka hoʻihoʻi ʻana i ke ʻano o ka lauoho.

E kōkua ka nui o nā kālā e hemo i ka leʻaleʻa ʻoluʻolu o nā aila a ma hope o ka holoi ʻana i ka lauoho, ʻo ka mea nui e koho i ka mea e kūpono me ke ʻano o ka lauoho a kūpono i ia. Hoʻomaopopo e hoʻohana i nā ʻōpū a me nā maʻi i mea e hoʻolohe ai nā curls. Akā e noʻonoʻo e hoʻopili iā lākou me ka ʻole e hoʻopili i ke aʻa.

ʻO Shampoo o hoʻokahi pahu me ka bula e hana maikaʻi. ʻO nā ʻōlelo hoʻohālike ʻo Klorane, Dercos, e hoʻoponopono ana i nā shampoos me ke kau ʻana i nā palulu palupalu, a me ka pono o nā kūlohelohe mai Siberica i ka laina me ka laina a Balance.

Loaʻa nā shampoos

Kōkua nā shampoos i ka hoʻopau koke i ka palaila me ka holoi ʻole ʻana. E kōkua lākou i ka hoʻonohonoho koke iā ʻoe iho ke kauoha inā ʻaʻohe manawa e holoi ai. Hoʻohui ʻia ka paukena paukona i ka lauoho, e kahele ana i ke ahiahi ma ka lōʻihi. Hoʻomoʻa ʻia ka momona momona i loko o nā ʻāpana o ka huahana, a nānā ʻole nā ​​curls i kāhea aila ʻole.

Akā e hoʻohana ʻoe i kēlā me kēia ʻano kuhikuhi inā pono loa ia, no ka mea hiki ʻole ke hoʻololi i ka holoi holoi piha me nā shampoos maloʻo. Hāʻawi ʻia nā kālā e Oriflame Expert Balance, Syoss Anti-Fat, Sephora Dry Express Shampoo.

Nā lole no nā cururizing curls

Ma hope o ka shampooing, ukū ka hoʻoili ʻana. Pono ia me nā hana o nā kala, ʻo ia ke kōkua me ka hoʻihoʻi ʻana i kā lākou hana i ka ʻaoʻao maʻamau. ʻO ka hoʻoponopono kūpono wale nō ke pale i ka pilikia o nā momona momona. No kēia kumu, ua loaʻa i nā lāʻau lapaʻau shampoos a me nā laʻana i nā mea kaulana loa.

Nā Palapala ʻIna Hana

ʻO nā huahana Nouvelle e pale i ka paʻakai o ka lauoho, hoʻomaʻemaʻe pono i nā curl. Loaʻa nō hoʻi ka mea hoʻoikaika kino maʻamau i ka hopena anti-inflammatory.

Hoʻololi ka ʻōnaehana ʻoihana Vichy i kahi hanana hoʻomohala kūikawā no ka kaila o ka lauoho Vichy aila. Hōʻalo ka mea hana i ka hoʻonāukiuki, hoʻihoʻi i ke kūpaʻa lipid. Hiki iā ʻoe ke hoʻohana mau ʻia i ʻelua mau manawa i ka hebedoma, waiho ʻia e hana no nā minuke ʻelua.

Inā aia ka dandruff i ka hoʻohui i nā curl o ke kala, kahi mea e kōkua ai i kahi mea iā Mol Molobaba Clay Shampoo. ʻO ia ka mea e pono ai nā ʻoihana: nā ho'ōla i nā lāʻau lapaʻau lāʻau, ka paʻakai o ka moana, nā ʻalemona a me nā protein silk. ʻO ka momona o ka momona e hoʻemi ma hope o ka hebedoma no ka hoʻohana ʻana i kahi lāʻau kūlohelohe.

Hoʻokumu kā Shampoo-mask EX Moltobene i ka hana o nā momona. Nā mea hao o ka pālolo, ka lemi, ka rosemary a me ka ʻula a me ka ʻulaʻula.

E kōkua nā mea hoʻoneʻe wai me ka hydrolipids a me ka moisturizing o nā mea kanu kūlohelohe. Ma waena o ia mea, ʻo KADUS Sebo Control shampoo e noho mau ana ka alakaʻi, a me nā huahana limahana mai LʻOreal, Revlon a me Redken Cleansing Oil Detox shampoo.

E kōkua nō hoʻi i ka loko o Sulsen, akā ʻaʻole nā ​​mea āpau e makemake i kona ʻano kikoʻī. ʻAʻole kūpono nā huahana o ka laina ʻo Alerana no nā kānaka a pau, inā nō e like lākou me ke ʻano o ka lauoho, hōʻike lākou i nā hopena maikaʻi loa.

Pehea e mālama ai i ka lauoho aila: mālama mālama

Hoʻopili ʻia nā kālā hou inā pono. Akā ke hoʻohana nui i nā mea like ma ka lauoho o ka lauoho he mea nui loa. Hoʻomaopopo ka huina, nā waiila, kaʻaila, nā serums a me nā puna ma nā manamana lima ma mua o ka hoʻopili ʻana i ka lauoho. Hoʻomaopopo i nā huahana mālama ʻole ma ka maloʻo, akā ma nā curl ua hoʻopaʻa ʻia, akā ʻaʻole hiki ke hoʻohana ʻia i ka ʻili a i nā aʻa.

Pehea e hoʻopili ai i nā kālā

E hānai i nā mea hoʻopiʻi ʻaʻole iʻoi aku ma mua o ka manawa i ʻae ʻia, a laila hoʻomaʻemaʻe pono. ʻO ka lōʻihi o ka lauoho ke hoʻoholo i ka nui o nā huahana i hoʻohana ʻia, akā ʻaʻole hiki ke loaʻa kēia mea keu loa i kekahi hihia. Kika loa ka pīa.

Ma nā pale manuahi a manuahi paha, ʻaʻole hiki iā ʻoe ke hoʻohana i nā shampoos anti-greasy: ʻaʻole hiki i ka ʻili ke lawe i kahi nui o nā mea momona. A ma mua o ka waiho ʻana, hana i nā hoʻomaʻemaʻe hoʻomaʻemaʻe, ʻili a me ka noi ʻana i nā ʻōmole i ʻōlelo ʻia.

Mai lawe ʻoe i kahi kā ana ʻole me nā mousses, nā ʻū a me nā kahe: hoʻolilo ʻoi i nā curls i ka ʻoi aku o ka lepo. Akā ʻo ka liona maikaʻi e hoʻoponopono i ka mea huna sebum, ʻaʻole e nui ka mālama ʻana.

Inā hoʻohui i nā momona momona, ʻaʻohe manaʻo e kiʻi i kahi "bonus" a me ka brittleness, mai hoʻohana ʻoe i ke ʻano wela i ka wā e maloʻo ai. ʻO ka hana o ka ea maloʻo ua makemake nui ʻia i ka mālama ʻana i nā aila ʻoni.

ʻO nā ʻōlelo a nā lōlima lōʻihi e hoʻomaʻamaʻa pinepine ʻia a hoʻōla ʻia me nā mea hana kūikawā. ʻOi aku ka maikaʻi ke koho i kahi indelible. ʻOi aku ka maikaʻi o ka hōʻole ʻana i ke kauā ʻana i ke poʻo, a me ka hō huki pinepine ʻana. Hoʻomaopopo ʻia ʻole e hoʻohui i ka lauoho ʻaila a i ʻole e hana ia e like me ka liʻiliʻi, e hoʻohana ana i nā mai palupalu palupalu a līlī.

ʻAʻole mālama ʻia ka mālama ʻē aʻe, akā lilo ia i mea pono no nā curl aʻa. ʻO nā kāmole loea, serums, balms a me nā puna wai i loaʻa i ka nui o nā pono, nā meaʻala a me nā huaora me nā mea pono o kā lākou iho. Hoʻemi lākou i ka hoʻokuʻu o ka momona a hoʻomaikaʻi i ke ʻano o nā curl. Hoʻokeʻo ka lauoho a lilo i ka lōʻihi o ka lōʻihi.

He mea nui e kau i ka serum i nā curl i nā liʻiliʻi liʻiliʻi i ʻelua mau manawa i ka pule. ʻAʻole pono ke holoi holoi kālā. ʻO ka hoʻoponopono ʻana i ka serum Naturica, Biomed Naturica Mask no ka ʻaila Scalp i kūpono loa. Hoʻohui ʻia nā maka ma mua o ka holoi ʻana. Ma hope o ka pau ʻana o ka wā ʻōpio, holoi iā lākou i ka wai mehana. E hoʻopili i nā curl i kono ʻia ʻelua a ʻekolu paha i hoʻokahi pule.

ʻO ka mālama lole ma ka home

Hāʻawi ka pili ʻana i ka lole kūpono me ka mālama ʻili. ʻO ka maikaʻi ʻo nā mea i kau ʻia ma mua o ka holoi ʻana. Hoʻopili ʻia kēia ma ka waiū mana Kadus sebum, ka hoʻomaʻemaʻe hohonu hohonu ma mua o Schwarzkopf Professional shampoo, ʻo ia ke kani i ka ʻili. Ma hope o ka hoʻohana ʻana i kēia mau huahana, e kuʻi e holoi i kāu mau curls me kahi shampoo kūikawā.

ʻO kahi hopena maikaʻi ka hoʻohana ʻana i ka huahana no ka ʻili pehu. Hiki iā ia ke kima momele maikaʻi loa no ka lauoho ʻaila. Hiki iā ʻoe ke hoʻohana i ke ala a me nā kaʻina salona. Kūpili ʻia ka maʻi maʻamau no lākou: LʻOreal Professionnel Hōʻuluʻulu ʻAwelika Kumukū, ʻo Revlon Professional Peeling Clay e pale i ka dehydration, a i ʻole Kerastase Specifique Masquargil mask keleea no ka hou.

Hōʻike pū ʻia nā aila hinu no nā curl aila. Pono e hoʻohana iā lākou ma mua o ka holoi ʻana. Peach, hua waina, argan, almond, sesame aila ma hope o ka hoʻopili ʻana i ka pehu i koe no nā minuke he ʻumi.

Hōʻalo ʻia nā Meana a kōkua i ka hōʻemi ʻana i ka hana o nā momona. Ma hope o ka hoʻohanaʻana, lilo nā curl i kaʻili a mālamalama. Hiki iā ʻoe ke hoʻohui i ka huahana i ka shampoo, ma mua o ka ʻū ʻana i ka lōlima o ka lima o kou lima a hoʻopiʻi ʻia me nā ʻāpana o ka aila, ka lāʻau kedera, ka lemona, ka huaʻoniʻi, ka sage a i ʻole nā ​​mea palaka.

ʻO nā huahana mālama kaulana

Hoʻokomo ʻia, nā pale, nā māka ʻaʻole e hoʻopili me ka lauoho ʻaila i ka ʻili. Pono ka hāʻawi e hāʻawi i ka palupalu a me ka hoʻolohe i ka lauoho. Inā he mau silicones i ka mana, a laila hoʻoweliweli kēia i nā curls me kahi kiʻiʻoniʻoni paʻakikī, i hoʻomaʻamaʻa ʻia nā pilikia. Me ka hōʻoiaʻiʻo e pili ana ka balm i ka hoʻopihapiha piha ʻana i ke code, ʻoi aku ka maikaʻi o ka heluhelu pono ʻana i ka ʻōnaeʻi no ka hōʻino ʻole iā ʻoe iho.

Hoʻohana ʻia ʻo Melvita me ka sage, ka rosemary, e kōkua ai i ka maʻalahi o ka hana ʻana. Me ka hoʻolaʻa hou LʻOccitane balm me nā ʻalemona me nā hua ʻelima, ua hāʻawi ʻia ka mālama kūikawā no ka lauoho aila.

ʻO Keune scalp liposome liposome e hāʻawi i ka ikaika i nā curls, e hoʻoponopono i ka hana momona. Ma hope o ka holoi ʻana, hoʻolele ʻia ka huahana i ka ʻili, ʻōpala maʻalahi, a me ka ʻole ʻo ka holoi ʻana, hoʻomaka ka pena ʻana. Ma hope o nā noi he nui, e lilo ka liʻiliʻi o nā curls.

Hoʻomaʻamaʻa ʻo Carita i ka serum e hoʻomaʻemaʻe i ka ʻili a hoʻopili i nā ʻāpana me ka oxygen, a hoʻomaikaʻi i ke microcirculation koko. E hoʻopili i ka huahana ma mua o kahi shampoo loea.

ʻO nā paʻi kuʻuna

E kōkua ka kōkua ʻo Rinse i ka hōʻemi i ka momona a kōkua i ka lauoho e hoʻihoʻi hou i ka nani. No kahi birch, ʻelua mau punetēpela o nā lau lāʻau i ʻāpala ʻia i ninini ʻia me kahi aniani o ka wai hoʻolapalapa a hoʻopaʻa ʻia no ka hapaha o ka hola, kānana a hoʻoilo ʻia ʻelua a ʻekolu paha i hoʻokahi pule.

Ka hoʻokaʻawale ʻia ma hope o kēlā me ka holoi ʻana, kahi decoction oak bark mai ʻekolu mauʻa o kona pauma a me ka lita o ka wai, i hoʻolapalapa ʻia no ka hapahā o ka hora a i hoʻoili ʻia, hiki ke hoʻohana ʻia ma ka ʻāʻī.

Hoʻomaopopo ʻia e hoʻomanaʻo i nā wahine ʻaʻole i aʻo ʻia e hoʻohana i nā shampoos a nā kāne no ka lauoho lauoho. Mai poina e loaʻa paha nā curls i nā kūlana o nā kau. No laila, pono ke kauʻana i nā pāpale.

ʻO nā momona o ka momona - ke hoʻopau ʻia ka pilikia. ʻO ka ʻili maloʻo loa, e like me ka trichologists, ʻoi aku ka pilikia o ka pilikia. Me kahi papa hana hoʻohui i ka hoʻonā, hiki iā ʻoe ke hōʻoia e paʻa i nā mea āpau a wikiwiki loa. A e lilo nā kuʻekuʻe mai ka pilikia nui i loko o ka hoʻolālā nui.

ʻO ka mālama lauoho lauoho

Hiki iā ʻoe ke hōʻea i ka mea huna sebum nui loa - ʻo ka mea nui ke koho i ka shampoo kūpono e kōkua ai e hoʻoponopono i kahi ʻano leʻaleʻa. Ke hoʻohana wale nei i ka shampoo, ʻaʻole hiki iā ʻoe ke hōʻalo i ka oala laulea, pono nō ʻoe e ukali i kekahi mau lula:

  • Mai holoi pinepine i kou lauoho.Nui ka poʻe e holoi i nā manawa he nui i ka lā, me ka noʻonoʻo ʻole wale nō e hiki ke hoʻonui wale i ke kūlana. Holoi maikaʻi i kou lauoho me ka lauoho ʻaila e pili ana i 3 mau manawa i ka pule. No laila, ʻaʻole ka kū i ka sebum ma nā helu he nui;
  • Me ka shampoo, pono hoʻi e hoʻohana i nā huahana e kōkua i ka hoʻēmi ʻana i ka lauoho ʻaila, hiki ke balms, masks, lotions, etc. A laila e hoʻohana pinepine ʻia a hoʻopili wale ʻia me ka hapalua wale o ka lauoho, ʻaʻole e pili i ka ʻāpana o ka lauoho ma kahi o nā aʻa.
  • I ka wā e mālama ai ka lauoho iʻaila, mai hoʻohana i nā kumuwaiwai ʻē aʻe.
  • Pono ʻoe e koho i nā shampoos kiʻekiʻe wale nō e hoʻopili ʻia i kahi huna nui o nā gima.
  • Inā kōkua ʻole shampoo a i ʻole nā ​​huahana ʻē aʻe, pono ʻoe e ʻōlelo me ke kauka. E kākau nō ia i ka shampoo kūpono e kōkua i ka ho'ōla i kou lauoho.

Pehea e koho ai i ka shampoo kūpono loa iā ʻoe iho

Iʻa ʻia e loaʻa ai kahi shampoo no ka lauoho ʻaila ʻaole kūpono no kēlā me kekahi kanaka ke ʻole he kū ʻole. Ke koho ʻana i ka shampoo he haʻawina pilikino, ʻaʻole hiki ke koho mau i ka koho kūpono mai ka ʻina mua, me ka ʻokoʻa. E koho i kahi shampoo no ka lauoho lahilahi, ʻike ka ʻike i kekahi nuances e kōkua iā ʻoe:

I ka hanana ʻana ma hope o ka holoi ʻana i ka lauoho:

  • Creak
  • ʻIke lākou, ʻaʻole i momona.
  • Hoʻohui pono ʻia,
  • Mai hōʻino i ka lepo i kekahi mau hola.

Inā aia kēia a pau ma luna, a laila ua koho paha ʻoe i ka shampoo e kūpono i kou lauoho. Inā ʻaʻole ʻoe e nānā i kēia, pono ʻoe e kūʻai i kahi shampoo hou a hoʻāʻo hou.

ʻO ka mea mua, ke kālele nei i kahi shampoo i kahi ʻano huahana ʻole i kahi kīnā kemika. Hoʻomaʻamaʻa ka Chemistry i ka momona mai ke poʻo a me ka pale pale, a pili pū nō hoʻi i ka ʻili. E aho e koho i nā shampoos me ka hoʻohui o nā mea kūlohelohe, kōkua lākou e hōʻea i ka sebum a hoʻomaʻemaʻe i kou lauoho me nā hopena maikaʻi ʻole. Hoʻomaopopo, ʻaʻohe pono o ka lauoho ʻaila e hōʻike i nā ʻano mea kanu like, akā no ka hoʻōla ʻana me nā mea kūlohelohe.

Pehea e koho ai i kahi shampoo no ka lauoho ʻaila, i ʻole e mihi?

ʻO ka paʻakikī i ka koho ʻana i ka shampoo kūpono no ʻoe, ʻo ia ke kūkulu nei lākou i kahi nui. ʻAʻole hiki a kōkua ʻole nā ​​shampoos āpau iā ʻoe. ʻO wai shampoo ka mea maikaʻi e hilinaʻi, ʻoihana, mālama a kūʻai aku paha i ka lāʻau lapaʻau? Pono ka shampoo i ke kūlana kiʻekiʻe e pono ai i kekahi mau koi:

  • Pono e hoʻomaʻemaʻe i kona lauoho a wehe i nā momona a pau mai ia mea.
  • ʻAʻole pono e lilo i ka lauoho ʻoi i ka momona, ke nānā aku lākou i ka slimy ma muli o ka momona
  • Pono e loaʻa i nā ʻāpana antibacterial. Hōʻalo kēia i ka dandruff.

Pono ka shampoo maikaʻi no ka lauoho ʻaʻaila e lawe i kahi nui o nā meaʻai. Inā naʻe ʻoe e kūʻai i kēlā shampoo, ke holo ʻoe i ka laka o ka ʻoni hou aʻe o ka lauoho ʻaila.

Ke koho i ka shampoo kūpono, ʻaʻole pono ʻoe e heluhelu i nā lepili a noi i nā hoaaloha, e kamaʻilio wale i ka mea ulana lauoho. E loiloi kekahi mea hoʻolako lauoho i ke kūlana a aʻo i ka shampoo i kūpono no kou ʻano o ka lauoho. Hiki iā ʻoe ke kūʻai aku i ka shampoo limahana i ka mea pena loea a i ka salon nani. Inā ʻaʻole huli kēia manawa, e kūʻai wale i ka mea a ke kolohe e ʻōlelo ai iā ʻoe.

ʻO ka shampoo maikaʻi loa no ka lauoho ʻaila.

No ka lauoho lauoho, ʻo ka hana nui e pono ai ʻoe e hoʻolohe i ka shampoo. Hāʻawi nā mea he nui i kahi koho o nā shampoos he nui no ka lauoho ʻaila. Akā ʻaʻole ʻoe e koho i ka mea mua. Ma mua o ke kūʻai ʻana i kēlā shampoo, pono ʻoe e hoʻomaʻamaʻa iā ʻoe iho me kekahi:

Loaʻa ka shampoos hua manu Vichy i kahi ʻano pilikino ponoʻī me ka wai wela Vichy, kahi e hōʻoiaʻiʻo ai i ka mālama lauoho. Ke hoʻohana nei i kekahi shampoo no ka lauoho lauoho mai Vichy, ma hope o ka wā i ka holoi ʻana i kou lauoho, hiki iā ʻoe ke ʻike i nā hopena maikaʻi mua. Hoʻonui kēia shampoo i ka hana o sebum. ʻO nā mea hoʻoikaika i kēia hōʻiliʻili o ka shampoo, kahi ia ma ia mea, e kōkua i ka hōʻoluʻolu i ke poʻo a me ka hoʻomaʻamaʻa maoli i ke kūpaʻa kūlohelohe. Hiki i ke Shampoos o kēia inoa ke hoʻohana i nā kānaka āpau me ka ʻole o ka palena.

Ma hope o ka hoʻohana ʻana i kēia shampoo, e ʻike ʻoe i ka māmā o kou lauoho. Hāʻawi ia i kou lauoho a me ke ʻano maikaʻi, hiki iā ʻoe ke hele i waho i nā kānaka, ʻaʻole makaʻu hoʻi i kahi mea sidelong. ʻO ka manaʻo o ka lauoho o ke olakino a maikaʻi hoʻi e ʻoliʻoli pū me ʻoe mai kekahi mau lā i kahi pule. Hāʻawi kēia shampoo iā ʻoe e noʻonoʻo e pehea e holoi wikiwiki ai i kou lauoho.

ʻO Bioderma ʻapo

Hoʻomaʻemaʻe hoʻomaʻamaʻa ʻia ka shampoo i ka ʻili ʻaila, wehe i nā pores i clogged, a hoʻoponopono i ka hana sebum. Hoʻohana hou ka hoʻohana pinepine ʻana i ka kaona wai-momona o ka epidermis. He mea kōkua maikaʻi loa no ka mālama ʻana i ka hui pū ʻana a me nā kūleʻa aila.

Nā pono:

  • ʻaʻole e maloʻo i ka ʻili,
  • hoʻokaʻawale loa nā ʻaila, lepo,
  • kūpono kūpono no ka epidermis,
  • ʻaʻole i kōpala, nā silicones,
  • nā waikawa amino, nā glucosides e mālama i ka pae o ka ea i loko o nā pūhaka o ka epidermis,
  • ma hope o ka hoʻopili ʻana i ka ʻeha, ʻaʻohe ʻōiwi.

Nuances:

  • lawa lawa
  • nā kumukūʻai kiʻekiʻe - 1200 mau rubles no 250 ml.

Kuhi spesial Kerastase

Hoʻopili maoli kahi huahana kiʻekiʻe mai Farani i ka hoʻomaʻemaʻe i ka ʻili, curls, hakakā me ka dandruff, e hoʻoponopono i ka hana o nā kohu sebaceous. ʻAʻole e hoʻopau i ka hoʻohana lōʻihi ʻana i ka lauoho.

Pehea e paʻi ai i ka lauoho hina me ka maikaʻi ʻole i ka lauoho? He pane mākou!

E heluhelu i nā loiloi o nā trichologists e pili ana i ka hoʻohanu a ka laser ma kēia kikoʻī.

E ukali i ka loulou http://jvolosy.com/problemy/perhot/lekarstva.html ae aʻo e pili ana i ka mālama ʻana o ka dandruff me nā lāʻau lapaʻau.

Nā wahi kūpono:

  • ka hoʻihoʻi ʻana o ka wai kaulike o ka ʻili,
  • hoʻomaʻemaʻe piha ʻana o nā mea huna sebaceous, lepo, epidermal flakes,
  • hopena hopena ma hope o ʻelua a ʻekolu paha pule o ka hoʻohana ʻana.
  • kūmaʻa, ʻo ka hoʻomaʻemaʻe o nā ʻalā e lōʻihi i ka lōʻihi.

ʻO ka shfoo i pīpīlapa ʻia i kūpono no ka mālama ʻana i nā curl i nā maʻi maʻi e hōʻeha nei i ka seborrhea, dandruff, ka hopena nui o ka sebum. ʻO ke kumu kūʻai o ka huahana he 1300 rubles, ʻo ka nui o ka hue he 250 ml.

Schauma 7 mau mea kanu

Hōʻike ka inoa i nā mea hana ikaika e loaʻa ai ka hopena maikaʻi ma nā lauoho aila. ʻO nā ʻōpū i loko o kāna mau mea kanu i hoʻohālikelike i ka hana o nā kinipona sebaceous. Rosemary, chamomile, horsetail mahina, pepelu, nā lāʻau lapaʻau ʻē aʻe e pale ai i ka epidermis mai ka huhū, hoʻohemo pono i ka lau, lepo, nā mea make.

Hāʻawi ka hoʻohana maʻamau i nā curl i ka mālamalama, o ka ʻūmi, e pale i ka greasiness ikaika. ʻO ka hoʻomaʻemaʻe Hypoallergenic me kahi pōkole maoli e hoʻihoʻi i ke ʻano o nā lauoho nāwaliwali.

ʻO ka kumukūʻai maʻamau o ka hue o 400 ml he 100 mau rubles.

Le Petit Marseillais White Clay a me Jasmine

ʻO ka huahana hoʻomaʻemaʻe Hypoallergenic me nā mea moisturizing. Kohi i kēia hāmeʻa inā kūʻai ʻoe i ka shampoo i ka hale kūʻai, ʻaʻole hoʻi ma ka lāʻau lapaʻau.

ʻO ka huahana me kahi hopena maikaʻi loa i nā momona momona he laulā ākea o ka hana:

  • hoʻomaʻemaʻe maikaʻi, launa
  • nā kāʻei maloʻo
  • hoʻomaʻomoʻu i ka lauoho ʻaila
  • hāʻawi i nā curls freshness, hou volume,
  • pale aku i ka mumū o ka epidermis.

Nā mea wai

  • glycerin
  • hefe kokahoule
  • kaolin
  • ka huika salicylic
  • aila ʻaila
  • lihithian

ʻĀnela Kau ʻia ʻoihana Loreal

ʻO kahi mea hana maikaʻi loa e hoʻomaʻemaʻe hoʻomaʻemaʻe i nā aila a me nā manamana. ʻAʻole lōʻihi ka papa inoa o nā mea kanu, akā uaʻoluʻolu ka hopena ma ka ʻili a ma ka manawa like, ʻano ikaika.

Ma hope o ka noi ʻana, he mea maʻalahi nā lula e hoʻohui, ʻaʻole e maloʻo. Hoʻohana kahe a hoʻonaninani maikaʻi ia, paila maikaʻi.

No ka meaʻaila momona, koho i kahi shampoo ʻē aʻe: ʻaʻole e hoʻolōʻihi i ka huahana ka hou a me ka hoʻomaʻemaʻe, maʻemaʻe pinepine ʻoe e holoi i kou lauoho.

ʻO ka kumu kūʻai o kahi pahu 250 ml he 600 mau rubles.

7 KUAI

Eia nō naʻe, kūpono kēlā me kēia shampoo. Pono e koho unahi. Inā aia ma ka liʻiliʻi o 10 mau manawa maikaʻi a hoʻolaha ʻia, ʻaʻole hiki nō iā ia ke kāhiko kūpono iā ʻoe. ʻAʻohe au i loaʻa "no ka lauoho lauoho. Hoʻohana wau iā Syoss GLOSSING. A ua emi iho ka momona momona a nalowale ʻole nā ​​dandruff, ʻoiai ʻaʻole i haʻi ʻia e like me kēia mau hopena ma loko. ʻO kēlā wale nō kaʻu "shampoo" āpau. Ua ʻekolu makahiki wau i hoʻohana ai iā ia.

Uaʻike wau mai koʻu akeʻike pono no ka lauoho ʻulaʻula loa, ʻo nā shampoos maikaʻi loa aia ka poʻe i loaʻa ka lepo (a i ʻole kaolin, e like me ka mea hana ʻana). Aia kahi shampoo - La Petit Marseillaise. Akā e hoʻohui pū nō wau iā Garnier Ultra Du me ka pālolo a me ka lemon - ma hope o ka holoi ʻana i koʻu lauoho 3 mau lā ma hope o ka lā 4, a ʻo Elsev Balancing e pili ana i ka hopena like. A mai nā remedies pilikino ia wale nō ia - kahi decoction o ka mana burdock. Ma hope o kēlā, hoʻomaʻemaʻe mau ka lauoho no nā lā 4-5 a ʻaʻole hina.

Ua koi wau mai koʻu mauʻike ponoʻu no ka lauoho ʻaila, ʻo nā shampoos maikaʻi loa he huehue o ka sulfate. Manaʻo wau i ka pūnaewele Hempina organicsharm

A kahi shampoo e pili ana i ka oatmeal i kahi lāʻau lapaʻau, ua hele mai ʻo ia iaʻu, he kuʻi horsepower ia, ua hoʻomaka ka holoi ʻana i koʻu lauoho ma ka liʻiliʻi o ka manawa, ʻelua mau manawa i ka hebedoma, akā ma mua o kēlā me kēia lā kaʻu e hea ai ...

Eia kekahi ʻo Dampok shampoo a kōkua i ke ʻano o nā aniani sebaceous o ke poʻo. A laila ua lilo, hiki ke holoi wale i koʻu lauoho, ma hope o hoʻokahi hola ua lilo ia. I ka wā mua, holoi pinepine wau i koʻu lauoho me ia, akā i kēia manawa ua hoʻohana wale au no ka pale ʻana aku. Mahalo i nā mea hana.

Ma koʻu hoʻomaka ʻana e hoʻohana i ka shampoo hōʻailona Horse Force, ua emi ʻole wau i ka holoi ʻana i koʻu lauoho, kūʻai mai ia mai ka palena palena, ua hele aku ʻo Daineko ma ka pepa shampoo, nani maoli ka mea ʻala mai ka shampoo.

ʻUhane SURERICA

Hāʻawi ʻia kēia shampoo e ka mea hana ʻāina o ka Russian Federation, ʻaʻole ia e noʻonoʻo i ka waiho ʻana ma hope o nā mea ʻē aʻe o shampoos. ʻO ka Shampoo Natura Siberica kahi momona kūpono no ka lauoho ʻaila. ʻO ka inoa piha o kēia shampoo ʻo Natura Siberica "Volume a me Balance." I kēia shampoo, ʻaʻohe mau mea ʻino e loaʻa ana i ka hapa nui o nā shampoos, ʻo ia mau māhele nui e hoʻonāukiuki i ke poʻo. Hāʻawi ʻia ʻo Cedar elfin i hōʻike ʻia i kēia shampoo, e kōkua ana i ka hoʻihoʻi ʻana i ke ʻano o ka lauoho, i mea e kōkua iā ʻoe e loaʻa i ka lauoho voluminous a nani.

Inā makemake ʻoe i ka mālama hou, hiki iā ʻoe ke hoʻohana i ka huli ʻana i nā shampoos "Ka nui a me ke kaulike" a me "Sea buckthorn Siberica". Hoʻohana ʻia ka moana-buckthorn Siberica no ka lauoho ʻaila, ʻo ia ke kōkua i ka lauoho a me ka ʻili e hoʻomaʻemaʻe a hoʻoikaika. Eia kekahi, kōkua kēia shampoo i ka hoʻopauʻana i ka makemona pono ʻole a me ka huhū o ke poʻo.

LINE LINE

ʻO kēia shampoo he mea hana kūloko, akā ʻoi aku kona kumukūʻai ma mua o ka shampoo o mua. Aia ia:

ʻO kēia mau mea kōkua i ka hakakā i ka lauoho hina. E kōkua ia i ka hoʻoikaika i ka aʻa o ka lauoho, hōʻemi i ka palupalu a me ka cross-section. Ma hope o ka holoi ʻana i kou lauoho, e pīhoihoi ʻoe, no ka mea e kiʻi ʻoe i ka lauʻaila ʻole me kahi aʻala maikaʻi. Pono ka hopena i kahi 2 lā.

Nui nā shampoos hoʻomaʻamaʻa, ʻo Estel's OTIUM Butterfly Air-Shampoo kekahi o lākou. Loaʻa i kēia shampoo kahi paʻakikī o nā mea i kapa ʻia ʻo Butterfly, waiwai nui ʻo B nā vitamina a me nā waikawa amino. Me kēia paʻakikī o nā mea waiwai, e piha nā poʻo i ka nui o nā meaʻai.

Hoʻohana ʻo Estel Shampoo i ka lauoho a hoʻohui i ka mānoanoa i kēlā me kēia lauoho. Ua kūpono kēia shampoo i nā kānaka he nui i ka oʻo lau, ʻoiai:

  • E hoʻomaʻemaʻe maʻalahi ma nā aila lauoho
  • Kōkua i ka moisturize lauoho maloʻo
  • Hoʻohui i ka kukui a me ka nui o ka lauoho.

ʻO kēia shampoo, e like me ka mea ma mua, he tagata akamai. Ua hana kūikawā ʻia ʻo Shampoo no ka lauoho ʻaila. ʻO kona inoa piha ʻo LʻOreal Professional Pure Resource. Hoʻokumu ʻia kēia shampoo i ka hoʻomaikaʻi ʻana i ka ʻili o ke poʻo a me ka lauoho, a ma ka manawa hoʻi i hoʻopau i ka hapa wai-lipid. ʻO kēia shampoo kahi ʻano no ka hoʻomaʻemaʻe hohonu o ka lauoho a no ka hoʻoliʻi ʻana o ka momona momona huna.

E kōkua ia e hāʻawi i ka hou, ka maʻemaʻe a me ka nani maoli i kou lauoho. ʻO ka shampoo no ka lauoho ʻaila mai ka laina LʻOreal e kōkua i kou lauoho e hoʻomaʻemaʻe i ke aniani glace a me ka streamline metabolism.

Ke koho ʻana i kahi shampoo no ka lauoho ʻaila, e nānā pono i ka shampoo mai Alerana. Hoʻopono maikaʻi loa kēia shampoo me ka huna huna sebum. Kōkua ia i ka ʻili e hele i kahi kūlana hoʻomaha a hōʻōla iā ia. Eia kekahi, hoʻopili maikaʻi kēia shampoo me ka hana o ka ulu o ka lauoho. Ke hoʻohana nei i kēia shampoo, hiki iā ʻoe ke kiʻi i ke oʻi olakino a ikaika hoʻi, me ka hopena o ka hopena a hiki i 3 lā.

Hana ʻia kēia shampoo ma Farani. I loko o kēia shampoo, aia kekahi ʻano waiwai me kahi paʻakikī koʻikoʻi o nā huaora, ua kapa ʻia ʻo ia he ʻehala. Kōkua lākou i ka hōʻuluʻulu o ka lauoho a hōʻemi i ka hana sebum. Ke hoʻohana nei i kēia huahana no ka lauoho ʻaila, ʻike ʻoe i ka māmā a me ka lauoho maʻemaʻe. ʻO ka hoʻohana ʻana o kēia shampoo ʻaʻole ia i kēlā me kēia lā, lawa ia e holoi i kou lauoho i nā manawa he hoʻokahi i ka hebedoma.

ʻO kēia shampoo ke hele mai me ka hoʻohui o ka pa. Ua koho ʻia no ka mālama ʻana i ka lauoho ʻaila a me ka dandruff. Hoʻopau maikaʻi koke i ka lauoho hina. Hoʻomoʻa ʻia ʻo Tar i kēia shampoo i mea ʻaʻole i loaʻa ka baki a me nā germs ma ke poo. Hana ʻia kēia shampoo mai nā mea maoli. ʻOiai e hoʻohana ana i kēia shampoo, ʻaʻole ʻoe e ʻike i ka ʻā o ka paele ma kou lauoho.

LE PETIT MARSEILLAIS

Hoʻohana ʻia ka Shampoo o kēia brand no ka lauoho ʻaila. Hiki iā ia ke kūʻai aku ma ke kumukūʻai ma mua o kahi hale kūʻai. Kōkua ia i ka hoʻomaʻemaʻe i ka lauoho mai ka momona, kōkua i ka maloʻo maloʻo liʻiliʻi a hoʻohui i ka lō i kou lauoho. Hoʻohana maikaʻi loa kēia shampoo me ka balm. Ua wehewehe ʻia kēia e ka ʻoi loa e hāʻawi i ka shampoo i ka nui a hiki i ka lauoho ke lilo i ʻelele.

ʻO ka shampoo homemade no ka lauoho ʻaila

Nui nō nā loea maʻamau no ka lauoho oʻaila, no ka mea, ʻaʻole hiki i nā mea āpau ke kūʻai aku i ka shampoo. ʻAʻole ka poʻe e hilinaʻi i kēia mau shampoos a hana i kahi shampoo i hana pono iā lākou iho. He nui nā ʻano loea shemoo i kūkulu ʻia e hoʻoneʻe maʻalahi i ka momona momona mai ka lauoho. Eia kekahi laʻana o kekahi o kēia mau shampoos:

Mea wai: mustard maloʻo, ka wai.

  • Lawe i 1 tbsp. he kupa i ka puaa a kāwīwī iā ia i ka wai,
  • E holoi i kou lauoho me kēia hoʻokae me ka hoʻohana ʻana i ka massage,
  • E holoi i kou poʻo me ka wai wela.

Nā maka no ka lauoho ʻaila ma ka home

Aia ka nui o nā hiʻohiʻona no nā mikika lauoho lauoho, e like me nā shampoos. Ke noi nei lākou i waena o kēlā poʻe i ka lauoho o ka lau. Hiki iā lākou ke mākaukau ma ka home me ka hana ʻole. Kūkulu ʻia nā mea kūlohelohe. Ma hope o ka hoʻohana ʻana i kēlā me nā masks, ʻike koke ʻia ka hopena a kū i nā lā he nui. Eia kekahi ʻano aʻoaʻo no kahi makaʻi mai nā mea i loaʻa i mua.

Mea waiwai: ola i ka rewena, ka wai, keʻokeʻo keʻokeʻo.

  • Ma ka Helu 1 lolohola olelola ola a hoʻohui ʻia i ka 1h. puna o ka wai, kāwili a hiki i ka pahee,
  • A laila e hoʻohui i ka protein, hui pū pū me ia.
  • Malolo i nā aʻa lauoho a hiki maloʻo loa ka nui.
  • E holoi maikaʻi me ka wai wela.

No laila, pono ʻoe e koho i kahi shampoo no ka lauoho ʻaila i ke kūkākūkā me kāu kauka a i ʻole ka mea ʻalaʻala. Inā ʻoe e koho i ka shampoo iā ʻoe iho ʻaʻole ia e kōkua iā ʻoe, akā e ʻūhū hou ʻia ke poʻo a ʻoi loa, ʻōlelo koke i kahi kauka. E nānā hoʻi, ʻoi aku ka maikaʻi o ka hopena inā hoʻohana i ka hui pū, e like me ke shampoo a me ka balm lauoho.

  1. Hoʻohana wau i ka shampoo brand ESTEL. ʻO kahi shampoo maikaʻi e kōkua i ka hoʻopauʻana i ka momona mai ka lauoho. Akā inā holoi holoi ʻoe i kou poʻo, a laila ʻaʻohe hopena. ʻAʻole kōkua nā huahana ʻē aʻe.
  2. Ua hoʻāʻo ʻo māua lāua ʻo Māmā i nā alamu he nui o nā hōʻailona like ʻole, a koho maila au i nā manawaleʻa ALLOTON a me LʻOREAL. ʻO kēia mau shampoos maikaʻi loa, ka mea nui e kōkua i ka lawelawe ʻana i ka lauoho ʻaila. Hoʻohana mākou iā lākou i ka hopena. Kūleʻa wau i kēia mau shampoos.
  3. Aloha awakea E ʻōlelo pololei wau i ka hoʻāʻo ʻana i ka mea hiki i nā shampoos āpau, akā ua kōkua ʻo VICHI shampoo no koʻu lauoho ʻaila. E hoʻomaʻemaʻe maikaʻi ana i ka pehu a mālama nā lauoho i ka lōʻihi. Ua ʻōlelo ʻia mai iaʻu e kēia hoaaloha maikaʻi loa kēia shampoo, akā, ʻaʻole wau i maopopo i kona pono, ʻoiai ua hoʻāʻo wau i nā shampoos he nui iaʻu. Akā i kēia manawa, ʻike wau ʻo wai kahi mea kūpono iaʻu.
  4. ʻO koʻu ola a pau ua luhi wau me ka lauoho huluhulu ʻaʻole wau i hoʻāʻo i ka maikaʻi ʻole.Ua kūʻai aku nei au i kahi shampoo hoʻomaʻemaʻe maikaʻi loa. ʻO ka mea maʻalahi, inā ʻaʻole pono, e kiola wau. Akā ma hope o kekahi mau hoʻohana ʻana, ʻaʻole aila ka lauoho i kahi mau hola 24, a me ka hoʻohana mau ʻana ia mea wale nō, ʻaʻole i palulu nā lauoho i kekahi mau lā. ʻO kēia iaʻu kahi uku a me ka ʻoi aku a kūpono paha.
  5. Ua kūʻai au i ka shampoo NATURA, ʻoluʻolu loa wau ia mea aʻu i kūʻai ai ma ka mālama. Hoʻopili ia me nā hana a pau, maikaʻi, ʻo ka mea nui ka wehe ʻana i ka momona mai ka lauoho a hāʻawi aku i ke ʻano palekana.
  6. Hele wau ma kahi shampoo o FREEDERM me ka ʻaih i loko o kahi kīkē, ua palapala ʻia no ka lauoho ʻōloʻo wau, ʻo wau nō ka mea nāna e like me ia. Ua hoʻāʻo wau iā ia i hoʻokahi manawa, a makemake wau iā ia, pololei nā lauoho o wau. E hoʻohana pinepine au i kēia manawa.
  7. ʻIke wau i kahi hoʻolaha no LE PETIT MARSEILLAIS a hoʻoholo iā ia e hoʻāʻo iā ia iho, ʻoiai he kumu nui kaʻu. Ua ʻoluʻolu loa au i ka hopena, ʻoi aku ia ma mua o nā shampā a me nā māka. Ua kūpono ka lauoho, kūlohelohe i mua o ko mākou mau maka, ua lilo ka lua i ka lua o ka hapa. He hoʻohana wale nō wau, ʻaʻole i loaʻa iaʻu nā lauoho kūpono maikaʻi a ʻaʻole hoʻi i ʻaila huluhulu i mau makahiki.
  8. Ua hoʻoholo wau e ulu i koʻu lauoho a lawe i ka shampoo ALERANA i ka hale kūʻai. Ua ʻōlelo lākou ua kōkua ia me ka ulu ʻana o ka lauoho. I ka wā, ua hoʻomaka wau e ʻike i ka lauoho ʻaʻole e hoʻomaka e ulu maikaʻi wale nō, akā ua hoʻopau ʻia ke ʻano ʻōlohelohe. Heluhelu wau ia ma ka hōʻailona, ​​a na lākou pū kekahi mau momona. Ua hauʻoli wau i ka hopena, ʻaʻole maopopo ka mea nāna i kōkua i kona lauoho e hoʻonui i ka momona.
  9. Manaʻo wau hiki i nā shampoos he mea hiki ke pale aku i ka lauoho ʻaila nui, akā ʻo ka maikaʻi loa aʻu e manaʻo ai he ALAMER SIBERICA, kahi kumu ma ke ʻano kūlohelohe.