Nā Hāmeʻa a me nā pono hana

E kōkua ka shampoo i nā kiʻina a pau: no ka nui me ka ʻoluʻolu ma mua

E kamaʻilio e pili ana mākou e koho ai i ka shampoo kūpono no ka lilohi o ka lauoho. E aʻo ʻoe i nā mea e pono ai i ke ʻano o nā shampoos, a he aha ke kūʻai ʻana aku. Eia nō hoʻi, ua haʻi ʻia ka ʻatikala i kahi helu o nā shampoos he 10 kiʻekiʻe o 2017 a me kekahi o nā loiloi e pili ana i nā shampoos no ka lauoho lauoho.

ʻAʻole pono e kali iā lākou e wow i ka hopena a hoʻoponopono i ka pilikia. Hoʻomaopopo i ka hoʻolālā ʻana ka shampoo e hoʻomaʻemaʻe i ke kūpaʻa.

ʻAʻole pono kahi wig: kahi shampoo e koho no ka nui o ka lauoho

ʻO ka lauoho olakino a nani hoʻi ke kulu lauoho e moe nani i nā poʻohiwi a he nui ka nui. He voluminous a he mānoʻo lākou ʻaʻole wale lākou i kou poʻo, akā, ma luna hoʻi o kahi hāhā, noho, kolo, kapa, ke kāne a me nā wahi ʻē aʻe. A laila lauoho maikaʻi loa kēlā. Eia naʻe, ʻaʻole hiki i nā mea āpau ke hauʻoli i nā lauoho like, no laila ke hoʻohana pono ʻia nā ʻano like ʻole o nā lauoho lauoho a me nā ʻāpana hulu lauoho.

He mea nui ia e hoʻomaopopo i ka shampoo no ka lauoho lauoho hiki wale nō ke hoʻonui i ka ʻike ʻike o ka lauoho no kekahi manawa - ʻaʻole hiki ke hoʻopilikia i ke ʻano a i ʻole ke ʻano o ka lauoho.

Eia kekahi, ʻo ka shampoo maikaʻi loa no ka lauoho lauoho e hana i kahi hana mana: hiki iā ia ke hoʻonui i ka lauoho fluff ma mua o ka shampoo e hiki mai ana. Akā ʻaʻole i nā shampoos he nui no ka lauoho lauoho e hiki ke hana i kēlā me kēia hopena kosolo.

E hoʻomaopopo mua mākou i ke kumu o ka lauoho ʻaʻole e mānoanoa a koʻikoʻi, a he aha ke kuleana no kēia i loko o ko mākou kino.

Inā makemake ʻoe e hoʻomaikaʻi i ke kūlana o kou lauoho, pono e uku pono ʻia i nā shampoos āu e hoʻohana ai. ʻO kahi kiʻi weliweli - i ka 97% o nā kāleka kaulana i nā shampoos he mau mea e hoʻonāukiuki i ko mākou kino. ʻO nā mea nui e hoʻokau i nā pilikia a pau o ka lepili ua kuhikuhi ʻia me ka sodium lauryl sulfate, sodium laureth sulfate, coco sulfate. Hoʻopili kēia mau mea kanu i ke ʻano o nā curls, lilo a lauoho, nalowale i ka elasticity a me ka ikaika, nalowale ka kala. Akā ʻo ka mea maikaʻi loa loa, ʻo ia ʻuhumu e hele i loko o ka pehu, ka puʻuwai, ka ʻōpū, nā mea i hōʻiliʻili i nā ʻōpū a hiki i ka maʻi kanesa. ʻO ka mea i hala koke nei, ua hana ka poʻe loea mai kā mākou papa kuhikuhi i ka nānā ʻana i nā shampoos, ʻaʻole i loaʻa kahi kālā mai Mulsan Cosmetic. ʻO ka mea hana wale o nā mea kūlohelohe āpau. Hana ʻia nā huahana a pau ma lalo o ka mana kūpono a me nā ʻōnaehana hōʻoia. Manaʻo mākou e kipa aku i ka hale kūʻai pūnaewele ʻo mulsan.ru. Inā kānalua ka ʻike maoli i kou mau makana, e nānā i ka lā pau.

  1. ʻO ke kūlana kūlohelohe o ka lauoho. Mai ke kumu i hāʻawi ʻia e ka ʻano i nā wahi a pau e hele ai. Hoʻohālikelike inā he ʻolaula a maʻa mau kāu lauoho. Ma ke ala, ʻo ka lono maikaʻi ʻo ia ka "kaumaha" a, ma o nā mea nui a ikaika loa. Hoʻopili wale lākou i ka papahele.

Pehea e hoʻihoʻi ai i ka lauoho ke nānā pono?

Ma muli o ka hiki ʻana o ka lauoho olakino hoʻokahi, he mea kūpono ia e hoʻohana i nā huahana mālama a hānai iā lākou me ke ola hou. Nui nā mea lauoho lauoho, ʻelua i kūʻai ʻia a me ka home. A me nā shampoos lauoho, ʻoiaʻiʻo. Akā he mea nui e hoʻomanaʻo e ʻo ka shampoo maikaʻi loa a maikaʻi loa no ka hoʻopili ʻana a me ka moʻo o ka lauoho ʻaʻole i hiki ke hoʻokō i ka pilikia wale nō - shampoo no ka nui o ka lauoho hiki ke hoʻopilikia i ka mālama kino, akā ʻaʻole ka hoʻolālā o ka lauoho.

Hiki ke nānā ʻia kahi uhi kuʻuna a me ke ʻano maikaʻi no ka home home. Eia nō naʻe, inā e loaʻa iā ʻoe ka manawa e hele i ka hale kūʻai a kūʻai i nā huahana cosmetic - ʻoi aku ka maikaʻi.

No ka hoʻomākaukau i ka paleā, pono ʻoe i ʻokiʻoki i nā hua - 2 a i ʻole 3 mau ʻāpana, kahi e kī ʻia ai a hiki i kahi ʻano nui a mānoʻi. E hoʻomāhele i ka mask makana i hoʻopau ʻia ma luna o kou lauoho, e hoʻomoʻi maikaʻi i ka hoʻopili ʻana i nā aʻa. Kūpuhi ka hua manu ma hope o 20-30 mau minuke, a laila e holoi pono ka mea ʻohu ʻia a hana i nā hana maʻamau.

He aha kahi shampoo e koho ai no ka lōkahi a me ka laulā o ka lauoho?

E like me kā mākou i ʻōlelo ai, nui ke koʻikoʻi ka shampoo lauoho, akā ʻaʻole ka mea koʻikoʻi. Hiki iā ia ke hāʻawi i ka lauoho i kahi maikaʻi a hiki i ka holoi ʻana o ka lauoho e hiki mai ana. Akā i kekahi manawa he "lapaʻau" ʻoi aku ma mua o ka lawa.

He mea nui ia e hoʻomaopopo i ka wā e koho ai i kahi shampoo no ka nui a me ka lahilahi o ka lauoho, pono ia e mālama i nā mea like. No laila, inā i ka shampoo kekahi o kēia mau mea, hiki iā mākou ke ʻōlelo maluhia i ka liʻiliʻi i kekahi mea, e "hoʻokiʻe" i ka lauoho.

Pono ka shampoo maikaʻi no ka lulu o ka lauoho e lawe i nā ʻōpekā palaki a me nā silicones, kahi i hoʻomaʻemaʻe pono ʻia e ka wai me ka waiho ʻana i kahi ʻano o ke kiʻi ma ka lauoho, akā e hoʻēmi nui ʻana i ka uku o ka hana shampoo.

I kahi shampoo no ka lauoho lauoho, aia paha nā mea e like me:

  • hoʻohuʻi hyaluronic
  • nā mea kūlohelohe: sage, fig, kape,
  • keratin a me nā ʻōlelo paʻakikī.
  • citric acid
  • propylene glycol.

He mea nui ia e hoʻomaopopo i ke koho ʻana i ka shampoo ʻoi loa no ka nui a me ka haʻalulu o ka lauoho e pono ai ke ʻano ma ke ʻano o kou lauoho - no ka lauoho ʻaila, ʻokiʻoki a lauoho paha, a no ka lauoho me ka dandruff. A laila e kūpono ka shampoo.

ʻO nā shampoos lauoho maikaʻi loa loa. Top 10

Hoʻokumu ʻia kēia panana o nā kulu manu he ʻumi ma ka mua o 2017 no ka hoʻokumu ʻana o ka Yandex Market Market, ka mea e hōʻike nei ma mua o 40 tausani mau ʻano o nā shampoos mai nā hale kūʻai he nui. Hoʻokumu ʻia ka helu huahana ma ka Yandex Market ma muli o nā loiloi a me nā helu hoʻohana.

Shampoo Moroccanil Moisture hoʻoponopono

ʻO ka awelika kumukūʻai he 1535 rubles (250 ml no ke kumukūʻai).

Hoʻohana ʻia ka Shampoo mai ka mea hoʻolako ʻIseraʻela Moroccanil no ka lauoho i nāwaliwali a hōʻino ʻia e ka pale ʻana, ka hoʻouka ʻana a me ke ʻano wela. ʻO Moroccanil Restorative Moisturizing Shampoo ka hopena maikaʻi loa e hoʻomaʻemaʻe e hoʻomaʻemaʻe a wehe ʻole i ka lauoho, hoʻopiha ʻia i kēlā me kēia kahe me ka aila momona anti-antianthantantine, keratin, nā waikawa momona a me nā mea kanu ʻē aʻe. Hoʻopili kēia mau mea i nā ʻina he ʻelua: komo lākou i ka hohonu i ka lauoho, hoʻoikaika i kona ʻano, a hoʻomoʻoluʻi i nā follicle o ka lauoho, a ma muli kēia e hoʻokō pono ai ka lauoho a me ke olakino - ma loko a i waho.

Shampoo ESTEL Prima Blonde

ʻO ka kumu kumukūʻai he 450 rubles (ʻo kēlā me kēia bole o 250 ml).

ʻO shampoo kala shima a Prima Blond mai ka mea hana Rūkia ʻo Estelle i hana maʻalahi ʻia e hoʻomaʻemaʻe e hoʻomaʻemaʻe i ka lauoho e hāʻawi iā ia i ka mea poni kālā. ʻO ka pūnaehana PEARL NATURAL o ka huahana i ka panthenol a me nā keratin, nāna i hāʻawi i ka hōʻihoʻi ʻana o ka ʻōnaehana o ka lauoho, hāʻawi iā lākou i ka humuhumu a me nā mālamalama.

Pūnaewele Kaila Shampoo Sim 4 5312

ʻO ka awelika kumukūʻai ʻo 936 mau rubles (nā hue mai 100 a 500 ml).

Hoʻohana ʻia nā shampoo Therapeutic mai ka inoa Finnish Sim Sensitive no ka lauoho maloʻo, hōʻino a me ka pala. Kāohi i ka hoʻokumu ʻana o ka dandruff, e hōʻoluʻolu i ka hana ʻeha a me ka huhū. Ma hope o ka hoʻohana ʻana i ka shampoo, lilo ka lauoho, siliki, maʻalahi ka palu, nalo ka gulu, hāʻule ka hala o ka lauoho, a nalowale nā ​​dandruff.

Ka Leka ʻila Pololei Londa

ʻO ka kumukūʻai kumukūʻai ʻo 478 mau rubles (250 ml no nā pōkole).

ʻO Shampoo mai ka inoa Kelemānia ʻo Londa, ka mea i hoʻopili ʻia e ka hui ʻo Coty, ua hana pū ʻia ka pale ʻana i nā ʻano hōʻino āpau i ka lauoho kulana. Ma muli o nā ʻano like ʻole o ka kaiapuni, hiki ke lilo ka lauoho hina i lalo, inā ua maloʻo ke kaʻina. Hoʻohana ka shampoo Londa hou i kahi ʻenehana kūikawā me ka hoʻohana ʻana o Radialux microions, i hiki iā ia ke hana pono i ka pale kemika residual, a hoʻopaʻa pū ʻia hoʻi i ka Vitaflection microspheres, ke mālama nei i kahi kala lauoho olaola.

ʻO ka waʻaʻike ʻo Schwarzkopf Professional Sulfate-Free Shampoo

ʻO ka kumukūʻai kumukūʻai ʻo 680 rubles (250 ml no ke kumukūʻai).

Hoʻohana ʻia ʻo Shampoo mai kahi mea i loaʻa ka inoa Kelemānia maikaʻi no ka lauoho kala. Mahalo i kaʻenehana lamination kūikawā, hoʻihoʻi ia i ka lauoho i kahi opt pH maikaʻi loa o ka 4.5 a me nā aniani kala kala, e hāʻawi ana i ka 90% waihoʻoluʻu ka waihoʻoluʻu a hiki i 100% kūmole hou. Hoʻolako ka ʻōnaehana Krio color Defence i nā pig pig color, hoʻoponopono iā lākou me he mea lā ka manuahi. ʻO ka papa hana nui o ka pulu cryo he hydrolyzate silk, me ke kōkua o nā ʻano ʻokoʻa ʻē aʻe e hoʻoiho nei i ka ʻili o ka lauoho, hāʻawi ʻia i ke ʻano hanohano. Mālama ka ʻenehana hoʻoponopono ʻenehana i ka lauoho i ka pae ʻai.

Pono kūpono ka shampoo no ka hoʻohana ma hope o ka hoʻomoʻa ʻana a no ka mālama home. Sulfate manuahi.

Matrix No Long Damage Shampoo

ʻO ka awelika kumukūʻai he 565 rubles (nā pahu mai 300 a 1000 ml).

Hoʻopili maikaʻi ʻo Matrix Ceramide Shampoo no ka hoʻihoʻi ʻana o ka lauoho mai ka mea hana ʻAmelika Hoʻomaʻemaʻe ʻo Matrix i ka lauoho palupalu i hoʻopau ʻia, hoʻoikaika iā ia, e hoʻihoʻi ana i kona ʻano olakino. Hoʻihoʻi ʻia i loko a pale ʻia mai waho mai, e hoʻihoʻi ka lauoho i kona ikaika kūlohelohe a me ka elasticity. He kūpono no nā ʻano lauoho a pau.

Mahalo iā Cuticle Rebond & ʻenehana kālepa me nā ceramides a me nā silicones amino, hoʻihoʻi ka shampoo i ka lauoho mai loko aʻe a pale iā ia mai ka ʻaoʻao aku mai ka ʻino ʻē aʻe. Hoʻopili ka Ceramides i ke ʻano o ka lauoho, hoʻopiha i nā puka o ka lauoho i ʻoki ʻia, e hoʻopaʻa pū iā lākou. ʻO ke kumu, nā cuticle flakes (uhi ʻia nā lauoho) a me ka wili o kahi ʻano, hoʻopulipula ʻia a pae. Mālama i ka hoʻokiʻoki ʻana o ka lauoho, pale i ka luku ʻana i ka lauoho ma muli o nā mana o waho. ʻO ka loaʻa ʻana o kahi uku kūpono, hoʻoiliʻia nā aminosilicones i ka hoʻopiʻi maikaʻi ʻana i nā wahi i hōʻino ʻia o ka lauoho. Noho nā Aminosilicones i ke ʻano o nā pōpoki liʻiliʻi i nā kiki o ka cuticle, i kahi ākea nui - ma nā kihi o ka lauoho. Ma muli o kēia, lilo ke lauoho i ka olakino, ʻili a me nā pihi.

Ka Palapala Shampoo Wella

ʻO ke kumukūʻai kūpono loa he 1200 rubles (nā pahu mai 250 a 1000 ml).

ʻO Shampoo mai ka Kelemānia Vella, nona ka hui ʻo ʻAmelika Hui Pū ʻIa, i hoʻolālā ʻia no ke poʻo scalp. Hoʻomaʻemaʻe i ka huahana i ka lauoho, hoʻoluʻu i ke aniani, hōʻoluʻolu i ka huhū, hoʻihoʻi i ka lauoho i hōʻino ʻia, a loaʻa i kahi hopena kūpono i ka ulana o ke poʻo. Me kēia shampoo, ka poina maoli ʻoe e pili ana i ka ʻāʻī, ke puhi ʻana i ke poʻo. ʻAʻole loaʻa kēia shampoo i nā mea ʻala.

I kēia hui pū kekahi me nā huaʻōlelo ʻē aʻe: ka hua lotus, ka kumuhua champagne, keratin, ka glyoxic acid, panthenol, ka huaora E, phytokeratin.

Palekana Shampoo Natura Siberica a Shine

ʻO ka kumukūʻai kūpono he 360 ​​rubles (ʻo kēlā me kēia bolo o 400 ml). ʻO Shampoo no ka pale ʻana i ka lauoho hoʻoneʻe mai ka Lūkini brand Natura Siberica (Natura Siberica) i hoʻokumu ʻia i nā extracts o Rhodiola rosea a me ka soy Daurian no ka hoʻohana ʻana i nā leafwax keʻokeʻo e hoʻonui i ka pale ʻana o ka lauoho i nā hopena hōʻino o nā kemika i ʻike pinepine ʻia i nā wai. Hoʻohana ka hoʻohana ʻana o ka Rhodiola rosea i ka pale i ka pale o ka lauoho, mālama a hoʻoluʻu iā lākou, a hoʻoulu hoʻi i nā hana hoʻoponopono kūlohelohe. Hoʻokomo ʻo Daurian i ka soy leʻa i kahi e hoʻomaʻamaʻa ai i ke poʻo a me ka lauoho me ka nui o ka momona o ka mea kanu mea kanu, a ʻo ka meli keʻokeʻo e hoʻoikaika i ka lauoho a hāʻawi iā ia i ke olakino olakino.

L'sO Real Professionnel Pro Fiber e hoʻihoʻi hou i ka Shampoo

ʻO ka awelika kumukūʻai he 1080 rubles (nā pahu mai 250 a 1000 ml). Hoʻihoʻi hou i ka shampoo no ka lauoho poino i hōʻino ʻia mai ka inoa kaulana Farani LʻOreal. Nā mea hana: aminosilane - kahi pūlulu silika silika no ka hoʻopili ʻana i ka ʻaoʻao o ka lauoho i loko o kahi pūnaewele ʻekolu o ke ʻano nui (hoʻoikaika a hoʻihoʻi i ka ʻano o ka lauoho), he polimika cationic e uhi ana i ka cuticle o ka lauoho me kahi kiʻi pale a me ka "hoʻopili" Aptyl 100 paʻakikī i loko o ka lauoho.

Kahi Uwila Hemu Pono Shampoo

ʻO ka awelika kumukūʻai he 530 rubles (nā pahu mai 300 a 1000 ml).

ʻO Shampoo e pale i ka pale o nā lauoho aniani me nā antioxidants mai ka mea hana ʻAmelika Hoʻomaka. Hoʻomaʻomaʻomaʻi ikaika, hoʻoikaika i ka ʻokiʻoki lauoho, pale aku i nā hopena hōʻino o nā hihi UV a me nā radical manuahi. Hoʻopili i ka lauoho me kahi kukui olakino. Mālama i ka kaulike Ph me ka pale o ka pale ʻana i ka waihoʻoluʻu a hiki i ka kala lauoho aʻe. ʻAno kukui, mahalo i ka mea huna o ka holoi pale ʻana. Hiki ke kōkua i ka Kulana obsessed Shampoo i ka hoʻihoʻi ʻana i ka lauoho porous. Hāʻawi i nā gloss a me nā kala. Kōkua nā Antioxidants e pale i ka lauoho mai nā hopena maikaʻi o ke kaiapuni, aʻo ka mālama ʻana i ka waihoʻoluʻu aniani a hiki i ka 32 mau wā holoi i kou lauoho.

  • ʻO ka waiora E - waiwai i nā antioxidants, e kōkua i ka hakakā me nā radical free, ka hāʻawi ʻana i ka pale i nā mea hōʻeha.
  • silicones kūlohelohe - kōkua i ka hoʻomaikaʻi ʻana i ke ʻano o ka lauoho a hoʻomaikaʻi i ke kūpaʻa o nā kala o ka lauoho, e hoʻohui pū ana iā lākou.
  • aila ʻaila - maikaʻi no ka lauoho hina.

ʻO nā hōʻike e pili ana i nā shampoos no ka lauoho lauoho

  • ʻO Shampoo "Pākuʻi a ikaika" mai Pantene Pro-V

Ua loaʻa i nā mea i hānau mau ʻia Pantene shampoos. Inā makemake ʻoe pono, kūʻai iā Pantene. Pehea ka nui o kēia i ka mākeke, akā ʻaʻole i lohi nā mea a pau.

ʻO Shampoo "Pākuu a ikaika" mai Pantene Pro-V i huli i ke aniani, a ʻaʻole hoʻi e like me aʻu i hana ʻia e ʻike ʻole ai iā Pantene, he ʻano keʻokeʻo keʻokeʻo. He hiʻohiʻona hiʻohiʻona aʻu e hoʻomaopopo mau ai a me nā wahi āpau, ʻaʻole hiki ke hilahila me nā mea āpau.

Hoʻokomo maikaʻi nā shamsoo shampoo i ka umu mānoanoa. ʻO kēia ke kāleka ʻoihana o kēia mau shampoos. Holoi nā lauoho i ka manawa mua, ʻoiai ma hope o nā māka aila. Hoʻopili i nā lauoho a hiki i ka ulu ʻana.

Mālama ka mea ʻala i ka lauoho he lōʻihi ka lōʻihi.

A i kēia mau mea e pili ana i nā waiwai: akā, ʻaʻole wau i ʻike i kekahi mea i hoʻohiki ʻia e ka mea hana e pili ana i ka nui a me ka ikaika. ʻAʻole hoʻi nā mālamalama a i ʻole e paʻi i ka lauoho. ʻAʻohe ikaika. Aia kekahi! Ua hoʻomaloʻo koʻu shampoo i koʻu lauoho. Began Hoʻomaka nui nā kihi. ʻIke ʻia iaʻu aole ia ka lauoho maloʻo kēia shampoo, akā no ka lauleʻa. A i ʻole maʻa mau. I ka wā mua, ua hoʻohana au iā ia a ʻaʻohe manaʻo o kēia shampoo e hoʻopilikia ai i koʻu lauoho. Akā ma hope ua huli ke kumu o ka maloʻo nui loa i shampoo. Pono wau e hoʻololi i kekahi ma hope o ka hoʻohana ʻana i ka hapalua o ka hue. Ua hoʻopau wau i kaʻu kāne.

ʻAʻole i hana maikaʻi me ia, ʻoiai ʻo nā waiwai hoʻomaʻemaʻe e hoʻopili piha loa iaʻu.

  • Matrix BIOLAGE VolumeBloom Shampoo no ka lauoho lauoho e ka Matrix

ʻIke wau iā MATRIX ma kahi o hoʻokahi makahiki i hala aku nei, a i loko o kēia manawa, ʻaʻole hoʻokaumaha nā huahana o kēia hōʻailona iaʻu.

ʻO nā huahana MATRIX a pau nā huahana mālama lauoho lauoho, a hiki iā ʻoe ke kūʻai lilo iā lākou i nā hale nani a i nā hale kūʻai kūikawā paha. Ma ka pāpū ua hōʻike ʻia kahi hōʻailona ʻo ia ka shampoo i manaʻo ʻia "kūʻokoʻa no ka hoʻohana ʻana i ka poʻe i hoʻohana ʻia." Noʻu iho, ʻaʻole kiʻekiʻe loa ke kumukūʻai me ka hoʻohālikelike ʻia ʻana iā Kerastase a me Macadamia ... ʻO ke kumukūʻai no 250 ml he 500 rubles. Ke manaʻo nei au ua hoʻāpono ʻia nā ruble a pau.

ʻAʻole i liʻuliʻu i hala aku nei ua kipa wau i koʻu mea hana lauoho a ua kamaʻilio mākou me kona ʻano no nā mea kūlohelohe. Ua haʻi wau iā ia e pili ana i koʻu makemake e hoʻāʻo e like me ia. Ua ʻōlelo ʻo ia i ka laina BIOLAGE kūlohelohe, akā no ka mea, he lauoho maikaʻi loa koʻu lauoho (ʻoiʻi ke poʻo a palaka ke poʻo a hiki ke maloʻo ka ʻumi) ua koho wau i ka shampoo māmā māmā - "e hoʻohui i ka lō ma ka lauoho lahilahi".

Makemake wau i ka hoʻolālā pale: kahi keʻokeʻo, ʻeke a me ka uhi turquoise. He ʻokoʻa ka nane ... He nani, ʻo ka momona ʻalā o ke kapa kālai ʻia i noho ʻole ma luna o kou lauoho a ʻo kēia puʻu māmā e hui pū me ʻoe i ʻelua mau lā.

Ma hope o ka hoʻohana mua ʻana, ʻaʻole maoli ka hana mana, akā ma hope o hoʻokahi pule, ua hoʻomaka ʻoe e ʻike i ka hopena. Ua nānā maikaʻi loa koʻu lauoho, hoʻomālamalama, ʻōmaʻomaʻo maikaʻi. ʻO nā mea a pau i hoʻohiki ai, ua ʻike wau i loko o ke aniani! Eia kekahi, mālama ka lauoho i ka lōʻihi o ka hele ma mua o ka mea maʻamau. Makemake wau e wehewehe i kahi hui me ka shampoo i hoʻohana ai i kahi kūlana moisturizing o ka laina like.

Ma hope o ʻelua mau mahina o ka hoʻohana ʻana i "shampoo kūlohelohe", ua hana nei au i kahi hoʻomaha pōkole i mea e hoʻohana maikaʻi ai kēia shampoo, e like me ka wikiwiki o koʻu lauoho.

ʻOiaʻiʻo, ʻaʻole hiki iaʻu ke kīnā no ka hopena i kou lauoho, akā ke hana nei ia ma luna oʻu, he maikaʻi loa.

Nā hiʻohiʻona huahana: ke kumukūʻai a me ka maikaʻi i hoʻokahi pahu

Ma hope o 1950, ua hala kekahi manawa a hoʻomaka ka schauma shampoo e hana ʻia i loko o kahi nui. Ua hoʻonohonoho ʻia nā Meana no kekahi lauoho a me kekahi poʻo.

ʻO Shauma "7 mau lāʻau kanu" - kahi shampoo maʻamau, i hana ʻia ma ke kumu o nā mea kūlohelohe, hoʻohana ʻia ʻo ia e ka lehulehu o nā poʻe o nā ʻano like ʻole.

Ua puka mai ʻo Shauma ma ke mākeke Lūkini ma ka 90s o ka kenekulia 20 a loaʻa iā ia ke kaulana i waena o nā mea kūʻai aku ma muli o ke kumukūʻai kūpono, mālama maikaʻi loa a me nā ʻano like ʻole. Hoʻohana nā kālā o kēia ʻoihana e nā kāne, nā wahine a me nā keiki, a ua loaʻa kēlā me kēia i kāna shampoo i kahi papau ma ke kaukau.

ʻAʻohe! Hana nā mea hana o Shaum i nā mea a pau e hiki ai ke hoʻopaʻa ʻia o kā lākou huahana i nā huahana o nā lauoho me nā hiʻohiʻona like ʻole a mālama i kēlā me kēia ʻano o ka lauoho.

Hoʻohui a me ka hopena

ʻO nā huahana mālama lauoho Shaum e loaʻa i nā mea kūlohelohe. He kūpono lākou no ka lauoho poli, hoʻokaʻawale ʻia, mai ka hāʻule ʻana, no ka waiho ʻia ʻana o nā kala, me kahi hopena o nā keiki. Ma hope o ka noi ʻana, ua manaʻo ʻoe:

  • Ke hoʻomaʻemaʻe
  • Ka helu
  • Nā kūlohelohe maoli
  • Ikaika
  • ʻO ka hapa o ka dandruff,
  • ʻO ke kapa a me ka nani o kēlā me kēia kaula.

Schauma shampoo assortment: e hou i luna, ka ikaika keratin, 7 mau mea kanu, ka ʻai ʻana o ke kai ʻoga, alohilohi, aloha lauoho 380 ml, mana loa

E like me ka mea i ʻōlelo ʻia ma luna nei, ʻo nā huahana nā huahana kiʻekiʻe e hana i ka hopena kupaianaha.

Kōkua: ma mua o kou kūʻai ʻana i ka shampoo Shaum, e hoʻoholo i ke ʻano o ka lauoho, ʻoiai hiki i kahi huahana koho maikaʻi loa ke hoʻolilo i ka lauoho o ka lau, a me kekahi.

Kuhi ʻia kēia makahiki ma nā aʻa momona a wāwahi i nā ʻāpana, a ʻo Freesh shampoo me Passiflora ka wai e hoʻomaʻemaʻe i kēlā me kēia laha mai nā kumu aʻoaʻo a hoʻōlo i kā lākou ʻano.

Manaʻo Kōkua: hoʻohana i kēia shampoo. Ma hope o ka noi mua, e ʻike ʻoe i ka mālie a me ka māmā, e pau ka lauoho ma nā aʻa a mālama i ka leo o ka lōʻihi. Eia kekahi, e poina ʻoe he aha brittleness a me ka paʻakikī o ka hoʻohui.

I ka wā o ka noi, ua manaʻo koke ʻia kahi momona. Ma hope o ka holoi ʻana, e hoʻomaopopo ʻoe ua lilo ka lauoho, palupalu a hoʻomaʻemaʻe. Ke hoʻomaloʻo iā lākou, hiki maʻalahi ke hoʻohui, ʻaʻole like lākou, ʻaʻole i uila.

Manaʻo'ōlelo: e hoʻohana i kahi huahana no ka mea e hoʻomaʻemaʻe i kou lauoho i nā manawa 2 i ka hebedoma, a ʻike ʻoe ʻaʻole i lilo ka lauoho i mea palupalu, akā i ka silky, pale a me ka hoʻolohe.

ʻO nā loiloi kūpono e hōʻike ana i ka emi ʻana o ka nalowale, ke ʻano o ke aniani kūlohelohe a me ka nui chic.

Manaʻoʻai: inā makemake ʻoe e hōʻalo i ka waikeha, hōʻalu a me ka lauoho maloʻo, kūʻai mai i kahi shampoo me phyto-caffeine, a hiki iā ʻoe ke hauʻoli i ka neʻe a me ka nani o ka lauoho no ka lōʻihi.

E hoʻolohe ana, ʻoluʻolu a me nā kaula nani me ka nui hoihoi - ʻo ia hoʻi kēia me ka hāmeʻa Push-up.

ʻO ka puniʻana o nā shampoos Shaumos i waiwai nui hiki iā ʻoe ke loaʻa maʻalahi i ka mea e kūpono i kou ʻano lauoho.

ʻO Shauma Shampoos - kahi ala i hoʻāʻo ʻia i ka mau makahiki, aia ʻo ia i ka puʻu kiʻekiʻe loa o nā loiloi a ua hoʻokumu iā ia iho i maikaʻi loa no nā keiki, nā wahine a me nā kāne o kēlā me kēia makahiki a me keʻano o ka lauoho.

ʻO ka hoʻonohonohoʻana o nā waihona kālā no ka lauoho o ka lauoho

Hōʻike mau ʻia ka lauoho volumetric i kēia manawa. Akā ʻaʻole hāʻawi mau nā wāhine i ka lauoho lulu mai ka hānau ʻana. ʻO nā Fleeces kekahi mau manawa a maikaʻiʻole. Hiki mai nā Shampoos i ke hoʻopakele, e kōkua ana i ka hoʻohui ʻana o ka lōkihi i kāu mau lepoki aniani.

Kūkā pinepine ʻia nā huahana mālama i nā silicones.

Hiki i kēia mea hanana i nā shampoos maʻamau, kūʻai ʻia aku i nā hale kūʻai, a i nā laina poloka. Hele mai ka silicones i kekahi mau ʻano.

  • Hoʻololi. ^ E Ha yM. ʻO ka waiwai haʻahaʻa, i ka lewa e hiolo koke a hoʻohemo ʻole i kāna waiwai.
  • Dimethicones. ^ E Ha yM. Loaʻa ko lākou hopena hou aʻe i ka hoʻohālike mua.
  • ʻAmonazedika. ^ E Ha yM. ʻO ka hāʻawiʻana i ka leo, kōkua lākou i ka mālama ʻana i ka pena o ka lauoho ma hope o ka hoʻoilo ʻana.
  • Nā silicones polymer kiʻekiʻe. Hoʻopili nui ʻia i loko o nā kālā o ka hōʻaia ʻoihana. Mālama i ka lauoho no ka manawa lōʻihi, hāʻawi i ka hopena maikaʻi loa i ka ʻōlelo o ka nui.

Ma kahi o kēia mau mea, keratins, waika amino, nā huaora a me nā minerala, a me nā infusions o nā lāʻau lapaʻau pinepine pinepine i nā shampoos no ka nui o nā curl. ʻOi aku nā huahana a keu aku i nā huahana silicone, akā nui ka waiwai no kou lauoho.

ʻO kahi pihi no ka hoʻohana ʻana i nā shampoos no ka lulu lauoho e hiki ke lilo i hana hana no ka hoʻopuka ʻana i nā mea kanu i loko o ka hana o ka lauoho. Hāʻawi ia i ka saturation o nā curl me nā huaora a me nā meaʻelima ponoʻī a lākou e pono ai, hoʻoikaika i nā ʻūhā a hāpai i lākou i nā aʻa, kahi e hana ai i ka nui. He mea kūʻai nui kēia mea lawaiʻa, ʻaʻole hiki i nā mea āpau ke uku.

Aia nā shampoos, kahi i loaʻa nā keratins, nā kalepona, nā waikona amino, nā huaora a me nā minerala. ʻOi aku ke kālā a ʻoi aku nā kālā ma mua o nā huahana e loaʻa ai i nā silicones, akā e hāʻawi i ka mea kanu i kāu curls a hāʻawi iā lākou i ke nānā olakino a me kahi pāliʻi mai loko mai.

He maikaʻi loa inā inā ka shampoo i mau mea kūlohelohe e like me ka waiū o ka palaoa germ a me ka wai almond. Hāʻawi lākou i ka palala kūlohelohe o ka lauoho, e hoʻohui i ka nui i nā curls.

ʻO ke kumu o ka hana

ʻO ka ʻāpono o ka hana no nā shampoos me ka silicones a me nā huahana i hoʻoponopono ʻia me kahi paʻakikī o nā huaora e ʻokoʻa.

ʻO nā silicones kahi hoʻohui i ka wai me ka hoʻohuihui ʻia, a hoʻopuni iā ​​lākou, a laila e ʻae ʻia kahi kiʻi ʻike ʻole ma kēlā me kēia lauoho. Hāʻawi kēia i ka hopena o ka lauoho o ka lauoho, e hoʻāla i ka lauoho ma ke aʻa, a laila e hana ana i ka nui o ka lauoho.

ʻO ka hoʻohana ʻana i nā huahana mālama strand, aia i loko o kēia mau mea, e hoʻokau he nui o ka hakakā ma waena o nā cosmetologists a me nā dermatologists. Ke hoʻonui nei lākou i ka manaʻo i kēia mau hōʻuluʻulu, hoʻopuni i ka lauoho, hoʻoili lākou iā lākou a pale i ka hopena o nā ʻona maikaʻi, akā i ka manawa like, e pale aku ka silicones i ka komo ʻana o ka oxygen a me nā mea e pono ai i ka lauoho ponoʻī, a laila pale ʻia kāna meaʻai. ʻO ka hopena, nalowale nā ​​curls i kā lākou luster, loaʻa i kahi pale pale, hōʻino ka mea ola, a laila maloʻo a maloʻo lākou.

No kēia kumu, makemake pinepine ʻole ʻia e hoʻohana i nā mea hōʻala, ka mea e hoʻopili ana i nā silicones, a me nā mea hoʻokūkū polymer kiʻekiʻe, no ka manawa lōʻihi.

No laila, pono e hoʻololi i ka shampoo no ka pākuʻi hoʻokahi i hoʻokahi mahina no ka mea ʻē aʻe. Eia kekahi, hoʻokahi i hoʻokahi pule, pono ʻoe e hoʻokuʻu i nā kaula i ka hoʻopili ʻana i kēia detergent, me ka hoʻohana ʻana i phytoshampoos. ʻAʻole ia i hāpai ʻia e hoʻohana pū me ka huahana e loaʻa ana i nā silicones, nā mea like me nā hua like, like me ka foams, mousses, nā lauoho lauoho, ka mea e komo pū ana nā mea like.

ʻO ka lua e hoʻonui ai i ka nui o ka shampoo, kahi i hui ai nā keratins, nā protein, nā waikona amino, macro- a me nā microelement. Hoʻohana lākou i nā manamana, hoʻihoʻi i ke ʻano o nā curl. E pili i nā mea hoʻoponopono therapeutic. Hoʻohui i ka nui ma ke ʻano kūlohelohe. He mea kākela ʻo Keratins i loaʻa nā microcracks i loko o lākou a hoʻopiha iā lākou, ma laila e hoʻihoʻi mai i nā curls. Hoʻokomo ka prototeins i ka umauma, hāʻawi ikaika i ka lauoho i loko. Hāʻawi nā lālā Amino i ka ulaula o ka lauoho. ʻO nā huaora a me nā minela e hoʻonui i ko lākou ola.

Ke hoʻohana ʻia nei kēlā me kēia shampoos, ʻaʻole lākou e hōʻeha i nā curls. Hiki iā ʻoe ke noi iā lākou i ka lōʻihi. ʻO ka hopena holoʻokoʻa e hana ai i kēlā me kēia shampoos ma muli o ke olakino a me ka ikaika o kāu mau manamana.

ʻO nā waena waena a me ke kumu kūʻai haʻahaʻa

Ma muli o ka mālamaʻana i nā lauoho o kēlā me kēia lā ka nui o nā kānaka e hele i ke nani a olakino o kā lākou mau curls. Eia nō naʻe, i ka ʻimi ʻana i ka kiu mai waho, ua poina ka nui o nā koho pono o ia mau kālā a "kūʻai" iā ia i nā ʻano hoʻolaha a me nā manaʻo hoʻolaha hoʻolaha. ʻO ka mea pōʻino, hiki i kēia ala ke hana nui.

Inā noʻonoʻo koʻikoʻi ʻoe no ka mālama ʻana i kāu mau curls, a laila maikaʻi loa ka hoʻohana ʻana i ka mālama ākea, ʻaʻole i kaupalena wale i ka shampoo.

E hoʻomanaʻo mau i ka mālama ponoʻī. Hoʻomaka e hoʻohana i kekahi ʻano mea hana, ʻaʻole pono ʻoe e manaʻo i kahi hopena mai ia i ka noi mua. ʻO kāu shampoo maikaʻi loa no kou lauoho e hāʻawi i kahi hopena koke. Wahi a Mark.Guru, ʻo ka papa inoa o nā shampo heʻano haʻahaʻa akā kūpono loa.

1. L ʻOʻOihana Kahakaha Luleʻāina

Inā ʻaʻole ʻoe ʻike i kahi shampoo a maikaʻi a maikaʻi hoʻi e kūʻai, a laila e nānā i kēia mea hana. He kūpono ia no kekahi ʻano o ka lauoho, a pale pū iā lākou mai ka nalowale, hoʻoikaika a hoʻihoʻi hou. Hoʻohana ʻia ma kahi hale hana ma Farani.

Kūkulu ka mea hoʻohui i nā molekila Intra-Cylane a me ka neʻe guarana, e hoʻihoʻi maikaʻi ana i nā ʻāpana ʻokiʻoki a pale i ko lākou nalowale.

ʻO ka kumu kūʻai o kekahi pahu hue mai 828 a 1195 rubles.

  • hoʻohui i ka momona
  • he hopena lōʻihi mau
  • kūpono no ka lauoho lauoho,
  • āohi ʻole hāʻule
  • momona nani.

Cons: dries i ke poʻo.

L'sO Real Professionnel Fiberboost Prices:

2. Hoʻolālā ʻo CocoChoco no ka nui

Wahi a nā mea kūʻai aku, ʻo kēia ka shampoo maikaʻi loa e hoʻohui i ka nui i ka lauoho lahilahi a ola. ʻAʻole ia e hāʻawi wale i ka leo i nā curl, akā ua hoʻoikaika pū ia a ikaika hoʻi. E ala nā alaloa i nā aʻa, lilo i lush a a mātau.

Hiki i nā ʻōnaehana ʻoihana e like me CocoChoco ke hoʻohana ma hope o nā lāʻau lapaʻau, no ka laʻana, ka hoʻihoʻi keratin.

Loaʻa ia i nā argan a me nā aila oliva, i hoʻoʻalulu a loloa ke lauoho. ʻO nā mea kūlohelohe no ke olakino a me ka compaction: burdock, ōs, aloe, creatine a me ka palaoa a me ka soy protein. Me ka nui o nā mea synthetic e kōkua ai e hoʻihoʻi a hana i nā ʻano. ʻO ke kumu kūʻai o kekahi pahu hue mai 641 a 1774 rubles.

  • hana i ka leo maikaʻi
  • mea waiwai waiwai
  • momona nani
  • e hāʻawi i ka ʻoluʻolu a me ka maʻemaʻe.
  • lōʻihi
  • ʻaʻole e hōʻino i ka ʻili kūlohelohe,
  • ʻaʻole maloʻo ka ʻili
  • hoʻopau i nā momona momona.

  • lauohoʻulaʻula ka lauoho
  • mai hoʻopaʻa maikaʻi
  • ʻaʻole kūpono no ka lauoho hina.

Kāhea nui ʻo CocoChoco i nā kumukūʻai:

3. Mākuhi Mīkini Mīkini Mīkini Mīkini

He nui nā mea kūʻai, e ʻimi ana e ʻike i ke shampoo maikaʻi loa a maikaʻi loa no ko lākou lauoho, koho i kēia inoa. He polokalamu maikaʻi loa e hiki ai ke hoʻihoʻi hou i nā ʻilima pōkole a i ʻole. ʻAʻole loaʻa kahi silicone, e hoʻopōʻino i ka lauoho lahilahi.

Koho ʻia nā mea i like me ia e hana i ka hopena humuhumu ʻole me ka hōʻeha ʻole i nā pulu palupalu ʻūhā.

Mahalo i ka aila rosehip, hoʻomaka nā curl e hoʻoulu i kahi momona maikaʻi. ʻO ka mea nui e kau nei ma luna o nā kau a me ka maloʻo. Hiki iā ʻoe ke kuai i ka shampoo like i loko o 632 - 1745 rubles.

  • hoʻomaʻemaʻe maikaʻi
  • he ʻono maikaʻi
  • maʻalahi e holoi
  • kiʻekiʻe maikaʻi
  • lawa no ka manawa lōʻihi.

  • ʻoi aku ka mālama a me ka hoʻōla ʻana ma mua o ka hāʻawi ʻana i ka leo.
  • ka ʻolu ʻana i ka ʻili.

Nā makana no nā Mīkini Mīkini Mīkini Mīkini:

4. Kaila Purify Volume

ʻO Kaaral Purify Volume kekahi o nā Kūkulu Hōʻuluʻulu kiʻekiʻe loa no ka lauoho lauoho. Inā he lau maloʻo a ola ʻole, a laila e hoʻopiha kēia mea kōkua iā lākou me ka ikaika a hoʻomālamalama. Wahi a nā poʻe loea, hoʻolālā ʻia kāna ʻano hoʻohālike i kahi ala ʻaʻole wale no e hoʻohui i ka nui, akā ke hoʻomau ʻia hoʻi a hoʻihoʻi i ka ʻano i hoʻopau ʻia.

ʻO ka hoʻonohonoho ʻana o ka lāʻau lapaʻau ka loko o ka aila o ka ʻala huila, ʻaʻole ia e hāʻawi wale i nā pale curlor, akā kōkua pū nō hoʻi e mālama i ka lauoho hina.

ʻO ka papa hana nui ʻelua ʻo ka colloly hydrolyzate, kahi e kū ai lākou a ʻike hou. ʻO ke kumukūʻai mai 553 - 1150 rubles.

  • ma hope o ka hoʻopili ʻana i nā ʻōlima māmā,
  • hoihoi hoihoi
  • maikaʻi ka hopena
  • maikaʻi maikaʻi
  • omole kupono.

  • paʻakikī hiki ke holoi
  • hiki ke kūʻai wale ʻia mai kahi mea kūʻai aku.

Nā Kūlana no Kaaral Purify Volume:

5. Ke ola ola mau mau

He mea kūpono kēia e hoʻohana pono ai i kēlā me kēia lā, kahi kūpono no nā ʻano lauoho a pau. ʻO ke ʻano o ka shampoo e koho ʻia i ke ala like me ka hōʻino ʻole i ka nāwaliwali loa a hemo ʻole. He waiwai i nā momona, no ka mea e hoʻoikaika ʻia ke ʻano o nā curl. ʻO ke kumu o ka huahana ka honu o ka meli, ka mea pono kūpono no ka lauoho maloʻo a nāwaliwali. Ua manaʻoʻiʻo ia he meli ia e kūpono loa e hoʻoikaika i nā aʻa. Mahalo i kaʻaila argan, ʻāpana pū kekahi o ka huahana, ua hoʻihoʻi hou ʻia nā wahi i hōʻino ʻia. ʻO ia ka aila argan e pale ai i nā hoʻopau mai ka brittleness a e hoʻomalala iā lākou a hoʻolohe.

He mea kūpono kūpono kēia no ka poʻe e hoʻohana pinepine i kahi hairdryer, tongs a i ʻole ka pololei.

Hiki ke kumukūʻai ke kumukūʻai mai 189 a 394 rubles.

  • lōʻihi
  • pale momona
  • ʻaʻole maloʻo ka ʻili
  • kūpono kūpono no ka holoi ʻana i nā poni aila,
  • lilo ka lauoho a maʻalahi hoʻi e hoʻohui.

  • e hoʻoheheʻe i ka lauoho
  • pono ʻoe e hoʻohana i ka kūlike o ka wai.

Nā kumukūʻai no ke ola ola ʻo Mānā Mau:

6. Ka Hoʻolālā lauoho Silicium e hoʻohui i ka nui

Ua hoʻomohala ka poʻe loea o ka hui i kahi loiloi kūikawā e kōkua ana e mālama pono a hoʻihoʻi i ka lauoho palupalu.

E hoʻihoʻi hou i ke ʻano o nā mea i hoʻopau ʻia, ua hoʻokomo ʻia ka silanol, silanol a me ka zinc i loko o ka shampoo.

Hoʻōla nā mea like, hāʻawi i ka lauoho a me ka nui. Eia kekahi, ʻo ka hoʻonohonoho ʻana i nā mea kūlohelohe e like me ke linden a me ke momi. Pono ʻo Shampoo no ka hoʻomaʻemaʻe mālie ma hope o ke kāhili ʻana, a hemo pū hoʻi i ka sheen aila. ʻO ke kumu o ke kumukūʻai hoʻokahi e hilinaʻi nui loa i ka hale kūʻai, a mai nā 728 a 905 mau rubles.

  • nā wahī maʻalahi me ka dispenser,
  • ʻahea ʻole
  • hiki ke hoʻohana ʻole ʻole me ka balm,
  • nui
  • e lōʻihi ka hopena,
  • Hiki ke hoʻohana ʻia i kēlā me kēia lā.

ʻĀpana: aia i loko o ka mea hana, he lauryl sulfate.

ʻO nā kumu kūʻai no ka mālamaʻana i ka lauoho Silicium BAREX e hoʻohui i ka nui:

7. Hoʻonui i ka ʻoihana Wella

Ua hoʻokuʻu ʻo Wella i nā mea hoʻoponopono no nā makahiki lōʻihi. Ua kūpono kēia shampoo no kekahi lauoho. Ma hope o ka holoi ʻana, lilo nā ʻāʻī i kahi ulaula a maʻa. Hoʻomaka ʻo ia iā lākou me nā mea kūpono e hoʻomaikaʻi pono i nā wahi i hōʻino ʻia. Ma hope o ka hoʻohana ʻana i kēia huahana, hoʻi hou ke ola i ka lauoho.

Aia ka ʻike i ka ʻili silk a me ka panthenol, i hoʻopili ʻia me ka vitamin E.

ʻO ke kumukūʻai o hoʻokahi pahu hiki mai 630 a 2211, e hilinaʻi i ka nui.

  • hoʻomaʻemaʻe maikaʻi
  • he ʻono maikaʻi
  • hoʻomaʻemaʻe ʻia i ke poʻo
  • maʻalahi e holoi
  • Hāʻawi ʻoe
  • loaʻa kālā.

Nā kumukūʻai no ka ʻOihana Hoʻohanohano Enrich:

ʻO nā shampoos nui, kumukūʻai mai 1500

Pehea ka ʻokoʻa o ka shampoos ma mua o nā "ʻohana"? ʻO ka mea mua, holoi lākou i nā koena o nā huahana like, e like me ka varnish, mousse a me gel paha, ʻoi aku ka maikaʻi. ʻO ka lua, loaʻa iā lākou nā mea pono e pono ai e hānai i ka lauoho.

Akā, pono ʻoe e mālama pono i ia mau kālā, no ka mea, he mea waiwai paha ka manaʻo e lilo paha ka maʻi me kekahi o nā ʻāpana.

Inā ʻoe e ʻimi ʻaʻole pono i kahi alerida, a laila no laila pono nā mea āpau a ʻoi aku ka maikaʻi. Ma ka liʻiliʻi liʻiliʻi, kā lākou e hoʻohana nui wale ana nā mea waiwai nui.

Akā pehea pehea e koho ai i kahi shampoo? Wahi a ke kikowaena o Mark.guru portal, ua hōʻuluʻulu ʻia kahi helu, me ka maikaʻi loa o nā shampoos lauoho maikaʻi loa.

1. ʻO LEBEL cosmetics Proedit Bounce Fit Shampoo

ʻAʻole kēia he shampoo, akā he lāʻau lapaʻau maoli.

ʻO kahi huahana maikaʻi e hiki ke mālama a hoʻihoʻi i ka lauoho maloʻo maikaʻi ʻole, no ka laʻana, ma hope o ke pulu ʻana.

ʻO ka mālama pono ʻana ʻaʻole wale no nā curl, akā no ke poʻo hoʻi. Hōʻoluʻolu loa i nā koena o nā mea kanu. Ma hope o ka hoʻohanaʻana, lilo i maule a me ka elastic. Hoʻi hou akula ʻo Shine iā lākou. ʻO ka hoʻonohonoho o nā huahana ka salicylic acid, kahi kūmole i loaʻa mai nā oat graat, potentilla root a me ka beetroot amino acid. ʻO ke kumukūʻai o hoʻokahi pūpū mai 1866 a 4067 mau rubles.

  • lilo i ʻōmaʻomaʻo
  • Hāʻawi ʻoe
  • momona nani
  • ʻAʻole hiki iā ʻoe ke hoʻohana i ka lewa
  • kūwaha
  • wikiwiki.

  • nā kumukūʻai kiʻekiʻe
  • ʻaʻole kūpono no ka lauoho lauoho ʻokoʻa.

ʻO nā kumukūʻai no LEBEL cosmetics Proedit Bounce Fit Shampoo:

2. Nioxin 2 Hoʻomaʻemaʻe hoʻomaʻemaʻe

Hoʻomaʻemaʻe ʻo Shampoo i nā curls, hoʻoneʻe maʻalahi i ka varnish i koe a mousse paha, a hoʻohui pū ʻia i ka density a me ka nui o lākou. Mahalo i ka paʻakikī o nā huaora, mālama ʻia ka lauoho a hoʻoikaika ʻia, lilo i olakino a nani hoʻi.

ʻAʻole wale ka mea e hoʻowalewale i ka lepo, akā hana pū kekahi i kahi pale pale mai nā hopena maikaʻi loa o nā varnishes a me nā mousses.

Loaʻa ka mea ʻike i nā mea like like me ke keʻokeʻo, ka aila poni a me kahi mākaukau no ka ulu ʻana o ka lauoho. ʻO ke kumu kūʻai o hoʻokahi pahu mai 1574 a 3280 mau rubles.

  • hele mākaukau maikaʻi ka lauoho
  • ulu wikiwiki
  • momona ʻono
  • hele a wili mai
  • ʻaʻole pono ka ea ea.

  • uku
  • ʻAʻole kūpono no nā mea āpau.

ʻO nā kumukūʻai no Nioxin 2 Mea hoʻomaʻemaʻe hoʻomaʻemaʻe.

3. Kahi Anahuʻāina Kerastase

He kūpono nā huahana no ka lauoho maʻamau a maʻamau. Hoʻihoʻi hou ia i nā curl, hoʻoikaika iā lākou a hāʻawi i kahi kukui kūlohelohe. Ma hope o ka hoʻohana ʻana i ka shampoo, mai pupule nā ​​curls, e hoʻohui maikaʻi a nānā i ke olakino a ikaika hoʻi.

Ka maikaʻi loa inā he hoʻonui sebaceous gland. Hoʻomaʻamaʻa pohō a me ka nalowale.

ʻO ka waiwai nui i nā momona a me nā huaora, nā mea kanu kūlohelohe a me nā mea hoʻoikaika ikaika. ʻO ke kumu kūʻai o hoʻokahi pūpū mai 1343 a 4025 mau rubles.

  • ʻike maka
  • hana i ka lahilahi
  • ʻaʻole maloʻo
  • ulu wikiwiki
  • ʻaʻole pono ka ea ea
  • hele a wili mai
  • wikiwiki
  • kūwaha.

  • kumukūʻai
  • inā e kū ʻoe i ka hoʻohana ʻana, nalowale koke ka hopena.
  • e hoʻomau ana ka lauoho.

Nā Kūlana no ka Kerastase Specifique:

Hoʻohālikelike

ʻO ke ala maikaʻi e koho ai i kahi shampoo maikaʻi ʻo ka heluhelu ʻana i nā loiloi ma nā kumu hilinaʻi a nānā i nā loiloi o nā huahana kaulana. E hoʻomanaʻo he kumu nui ke kumukūʻai kiʻekiʻe ʻaʻole pono ke pane. ʻO nā huahana loloa kūpono loa e nānā pono, hoʻihoʻi a mālama i ka lauoho. ʻO kahi mea nui e noʻonoʻo ai ka lohi ʻana o kēlā me kēia kanaka. Inā pili ʻole kekahi lāʻau lapaʻau iā ʻoe, a laila ʻaʻole manaʻo kēia he hewa ia, ʻaʻole pono ia nou. A i ʻole ʻoe e hoʻohana pololei ana. E heluhelu pono i ka haku mele a me nā ʻōlelo aʻoaʻo.

Ua kākau ʻia ʻo ka mea hoʻoponopono ʻo BeautyHack Julia Kozoliy:

"He wahi paahana maikaʻi loa - ʻaʻole ia e hoʻomaʻemaʻe i ka lauoho (hana wau i kēlā me kēia i ʻelua pule), akā kūpono ia no ka hoʻohana ʻana i kēlā me kēia lā. ʻIke wau e mahalo ʻoe: he ipu maʻalahi ka shampoo, ʻaʻole pono ʻoe e lawe i kou mau lima e pīpī i ka huahana - makemake wau i kēia mau ipu! Hāpai maikaʻi nā shampoo (hau i loko o ka hoʻonohonoho i ke kolu o ka wahi) a ʻono ia e like me ke aloe vera. Mahalo wau e pili ana i ka haku mele nā ​​mea argan a castor. Eia nō naʻe, ʻaʻole ma ka wahi hope i ka papa inoa o nā ʻāpana. Makemake wau makemake e pili ana i ka wili maʻalahi a me ka loaʻa ʻana o ka fluffiness ma hope o ka holoi ʻana a me ka holoi ʻana me kahi mea hōʻala.

Kāleka kukui Micellar "ʻ Hairlelo Holo maikaʻi - Mulberry", Laina Kūwila

Hana ʻia ʻo ke hoʻoponopono ʻo BeautyHack ʻo Anastasia Speranskaya

"He paʻakikī ka wai o Micellar i ko mākou manawa e pīhoihoi ai kekahi, akā he shampoo micellar - he mea hou a he hoʻowalewale kēia ʻōlelo. Ua hauʻoli koke wau i ka huahana ma lalo o ka inoa hoʻohiki "Kūpili Lākina" - ka mea mua loa, ke ʻala nei nā mea momona o ke kīʻaha kālā, a ʻo ka lua, ʻo ka nui o ka paena o ka pōpō palupalu turquoise lawa i ka lōʻihi.
Kūleʻa ʻo Micellar shampoo no ka lōʻihi lauoho - lilo lākou i ʻeli, pale a me ka mea nui loa, ʻaʻole ia nā ka hilahila. Hoʻololi ka hoʻonohonoho ʻana: shampoo no 80% kahi o kahi decoction o nā lāʻau laʻa a ʻaʻohe i nā silicones. Hoʻonui wale nā ​​micelles i ka manaʻo o ka hoʻomaʻemaʻe - hemo lākou i ka sebum nui a me nā koena o nā huahana huakaʻi, hāʻawi koke ka hou i ke poʻo. "

Shampoo Actyva Disciplina, Kemon

ʻO ia ʻo ke alakaʻi Lunahooponopono ʻo BeautyHack a Anya Khobotova:

“ʻO ka inoa Kamon he inoa kūʻai ʻohana nona nā lālā pilikino. I loko o nā laina he nui nā helu o ka haʻalele, ke kāohi a me nā mea hoʻonaninani no ka lauoho. I loko o nā salona nani, hele kēia brand i nā holoholona, ​​ināʻoi aku kona mau ʻoniʻoni ʻimi paʻa. Ke kū nei lākou, hoʻonaninani a kokoke ʻoleʻino.

ʻO koʻu hoʻolima ʻana he shampoo no ka lauoho ʻino a me ka liki. ʻO kēia wale nō kaʻu mea - loaʻa iā lākou nā curls!
Ka wai ʻoni Shampoo. ʻAʻohe mea silicones i loko o ke ʻano, akā aia nā mea mālama a me ka hoʻowalewale i nā lau ʻoni a me nā peach - no laila he mea momona floral.
Ma hope o ka noi mua, ua lilo maoli ka lauoho, a ua lilo nā curl i nā curls maʻemaʻe. Ke noi nei ka mea hana no ke olakino olakino e hoʻohana ʻana i ke ʻano holoʻokoʻa o nā huahana i ka manawa hoʻokahi: shampoo, mask, waiila aila cream no ka lauoho lauoho. Inā hāʻawi i kahi shampoo Kemon kahi hopena, hiki iaʻu ke noʻonoʻo i nā mea e hana nei mai kahi papa kuhikuhi piha loa. "

Kumukūʻai: ma ke noi ʻana

Shampoo Awapuhi Mirrorsmooth Shampoo, Paul Mitchell

Ua hōʻike ʻia ʻo Mea Hōʻailonaʻoniʻoni ʻo Anastasia Lyagushkina:

“Maʻalahi ka kūlike o ka shampoo, akā maʻalahi ia ma ka lauoho - he mānoʻo ka ʻala. Ke noi ʻia, ʻike ka mana o nā aila i ka mana, e hāʻawi ana i ka maʻalulu. Ua maloʻo koʻu lauoho, a hele maikaʻi wau kahi shampoo.

Ma hope o ka hoʻohanaʻana, aia kahi manaʻo i noi ʻia ke ʻano, ʻaʻole hilahila ka lauoho, hoʻomaʻemaʻe ʻia ka manawa mua, me he mea lā ua hoʻokomo ʻia ka aila i ka lauoho, akā i ka manawa like ʻaʻole lākou e lilo iʻa.
Ma hope o ka holoi ʻana i ka lauoho me kēia shampoo, holo koke ka lauoho, akā ke hoʻomau nei i ka moisturized, hoʻomaʻemaʻe a ʻike nui. E maʻalahi ka pale, hoʻopiʻi - makemake wau i nā puʻuwai no ka mea hiki iā ʻoe ke hoʻohana maʻalahi i ka shampoo a hiki i ka hopena. ”

Shampoo me nā antioxidants i piha i ka Antioxidant Shampoo, I.C.O.N.

Hana ʻia ʻo KealeHacklex Anastasia Speranskaya:

Hoʻolaha a me ka nui - hiki i kēia mau hopena ke loaʻa mai kahi shampoo hoʻokahi, no ka mea hiki i nā mea hoʻonaninani me nā ʻāpana o ke kaumaha. Me na lula e I.C.O.N. - Ua hiki: hiki i ka huahana ke mālama a mālama i nā ʻalā, a hoʻihoʻi hoʻi iā lākou mai nā aʻa. Hāʻawi ʻo Shampoo i kēlā me kēia ʻano o ka lauoho, akā he mau kinona anti-kahiko - hoʻomaikaʻi i nā huaʻai Acai no kēia, e hana pū ʻia nei he antiioxidant ikaika.

Mai kahaha - e lilo i ka nui o ka ʻaʻa, a ʻo ka pona o ka shampoo e like me ka ʻono o nā huahana mālama i loko o kahi salona nani. Hoʻopili ʻia ka lauoho i ka ua ma ka wai - ua hoʻohui kēia, inā ma ke ʻano wikiwiki e makemake ʻoe e "lick" a ʻaʻole kau aku i ka balm. ʻAʻole e pili i ka maʻalahi o ka hoʻohui ʻana - e kahe ka lauoho a hopu i nā hihi āpau o ka lā.

Kumukūʻai: ma ke noi ʻana

Shampoo no ka palekana o ka waiho ʻoni a me ke kelepona Actyva Colore Brillante Shampoo, Kemon

Ua hoʻokani ʻia ʻo BeautyHack SMM-luna ʻo Alexander Grishin:

"Hoʻomono piha kēia shampoo Kemon i nā pono o ka waihoʻoluʻu a me ka hoʻonaninani ʻia, e hāʻawi ana i ka hopena holoʻokoʻa iā lākou: wikiwiki a hoʻomaʻemaʻe ke hoʻomaʻemaʻe iā lākou, hōʻoluʻolu i ke poʻo, hoʻomaʻemaʻe, hana i ke ʻano o ka lauoho a mālama i ka waiho ʻana o ka lauoho me kona kumu maʻamau no ka manawa lōʻihi! ʻO ka mea kūpono loa iaʻu no ka koho ʻana i kekahi shampoo ʻo ka nele o nā parabens i ka ʻano. Ua hoʻopau wale ʻo Kemon iā lākou a me nā synt syntes. Hoʻomaopopo wau me ka palupalu a me ke kahakaha nā lauoho ma hope o ka noi. No kaʻu mau ʻōlelo aʻoaʻo, ua ʻae ʻole ʻole me ka balmū, he hōʻeha wale ʻia ia! Akā me kēia shampoo, ʻokoʻa nā mea āpau. "

Kumukūʻai: ma ke noi ʻana

Shampoo no ka aniani o ka lauoho Biolage Sugar Shine System, Matrix

Ua hoʻomohala ʻia ʻo Luna Hoʻokō ʻo Beautyalia ʻo Natalia Kapitsa:

Aia nā huahana ʻelima i ka pūʻai Biolage: polishing scrub, conditioner, heat-protection spray pale, serum a me shampoo. I mea e hāʻawi i kou lauoho i ka mālamalama, ua lawa ka hope loa - ʻoiai ʻole ia he ea no ka mea e loaʻa ai ke aniani. Hoʻomaʻemaʻe ʻo Shampoo i ka palau i, a he mea nui loa, ʻaʻole ia e hoʻonāukiuki. ʻO ka ʻala o ka Biolage Sugar Shine System e ʻoluʻolu: kahi hui o nā barberry a me ka lemon. ʻO ka like ʻana o ka shampoo e like me ka wai wai. Hoʻopau maikaʻi a ʻaʻole ia e waiho i kahi "aftertaste" palupalu i ka lauoho.

Shampoo no ka ulana o ka lauoho Diamond Oil Glow Dry, Redken

Ua hōʻoia ʻia ʻo ke kākau inoa ʻo BeautyHack iā Karina Ilyasova:

"ʻO ka manaʻo maikaʻi loa e hana ʻia e ke kāwili ʻana i ka shampoo: kahi pahu momona a kahi kaikamahine, kahi mea aʻu e makemake wale e hoʻopā. ʻO ka shampoo pono ke aniani me ka pakanā gel a me kahi mea hoʻohanu kīwī. E hoʻomaʻemaʻe mālie i ka lauoho me ka ʻole o ka paʻa ʻana i ke poʻo, a hāʻawi pū i ke aniani maikaʻi i kekahi ʻāpana lauoho. ʻAʻole holoi ka mea iā lākou, ma kahi ʻē aʻe, aia ka hopena moisturizing, a kū ka mea ʻala i kahi lā holoʻokoʻa. Aia kekahi puʻupuʻu lauoho i ka ulana, i kēia manawa aʻu e makemake hoʻi e hoʻāʻo ma hope o ka shampoo. Ua kūpono ʻo Shampoo i kēlā me kēia ʻāpana a me nā ʻano o ka lauoho, ʻaʻohe paʻa. "

Hoʻāla hou i ka ʻauʻau shampoo ʻauʻau, Kerastase

Ua hōʻike ʻia ʻo Anna Bond:

"ʻO nā kīwī shampoo maikaʻi, loaʻa ka liʻiliʻi, ʻona a me ka palulu ʻana i koʻu lauoho o koʻu curly. ʻIke wau i ke maloʻo ʻana a palulu ʻia no nā lā he nui. He hopena hōʻeuʻeu ka mea hana ma muli o ka molekō abyssin, ka mea i hoʻohuihui ʻia e nā microorganism e noho ana i ka hohonu o ka glycolipids a me bisobolol.

Hoʻihoʻi ʻo Ceramides i ka lauoho, a me nā aila (argan, camellia, ʻili palaoa a me ka amla) e hāʻawi i kahi ʻano maka i ka lauoho. ʻO ka mea maʻamau, makemake wau e ʻike i ka mea ʻala maikaʻi aʻe o ka ʻala ʻawa, ka lāʻau māmā a me ka musk. Manaʻo nui wau e pili ana i ke kūʻai ʻana i kahi mea poni no ka lauoho mai kēia ʻano. ”

ʻO ka mōʻaukala o ka hiʻohiʻona o nā shampoos no nā ʻāpana like ʻole

ʻO Shampoo i loko o ka wai wai no nā ʻano lauoho a i puka i ka makahiki 1927 mai ka Kelemania ʻo Schwarzkopf. A ʻo ka pauku shampoo mua i make ʻia e ka mea nāna i hoʻokumu i ka makahiki 1903. I kēlā wā, he 8 mau ʻano o ka mālama palā, e like me ka birch, chamomile a me ka lāʻau.

Ma mua o kēlā, holoi lākou i ko lākou mau poʻo i ka mea e pono ai, e hoʻoponopono ana i ka hoʻopihapiha i nā mea pono a kēlā me kēia ʻano o ka lauoho. I ka lau o nā kānaka, ua hoʻohana ʻia nā mea hou e like me ka shampoo home: ka lehu (no Rūsia, "potash"), ka mea kanu, a me ka aila e pono ai, nā meaʻai (hua manu, kvass, meli, koumiss, ʻāpala, waiu niu), nā mea kanu (kāʻai piha, acacia shikakai, ʻaukā. ) Ma hope mai, ua puka kahi saboni kūpono, akā mai kāna hoʻohana ʻana, ʻaʻole i nānā ka lauoho i ke ala maikaʻi loa.

I ke 1933, ua hoʻolauna ʻo Schwarzkopf i kahi shampoo mua alkali-free. I Palani, ʻo Eugene Schueller, ka mea nāna i hana ka inoa o LʻOreal, ua ʻike ʻia i ka makahiki 1934. ʻAʻole naʻe i ʻoluʻolu nā uku i loaʻa - e like me nā loiloi, a i kēlā manawa, ʻaʻole i holoi ka hapakolu o ka Palani i ko lākou lauoho. A laila aia kahi hoʻolaha e pili ana i ka hoʻolaha ʻana i ka moʻomeheu o ka hoʻomaʻemaʻe.

Kēia hoʻolālā kālepa ʻana i kēlā mau makahiki i kākoʻo ʻia e nā ʻoihana ʻo ʻAmelika. ʻO John Breck, ua hana i ke ʻano o ka shampoo kūpono mua loa no ka nunui ākea (e pili ana i ka alkylbenzenesulfonates, i hoʻohana ʻia i kēia manawa i loko o nā paura), i ka makahiki 1930 no ka manawa mua i mahele i nā ʻano e like me kā lākou kumu. Kāleka: no ke ʻano lauoho a maloʻo paha. A ʻo kāna keiki kāne ʻo Edward ke komo ikaika i ka hoʻolaha ʻana i nā huahana me ke kōkua o ka hoʻolaha ʻana i ʻike ʻia, i kēia lā ua lilo i wahi hana holoʻokoʻa.

ʻO nā ʻano o nā shampoos e ka ʻano o ka lauoho ke hoʻonui i nā manawa ma o nā hoʻoikaika o nā cosmetologists, technologists a me nā mākeke.

He aha ka ʻokoʻa ma waena o nā shampoos no nā ʻāpana like ʻole

ʻO Shampoos, e like me nā huahana mālama āpau no ke poʻo, hoʻopuka:

Hōʻano kumuhana. Hoʻokaʻawale ʻia ʻole e ka ʻano o ka lauoho, akā ma ka pae o PH, kūʻai ʻia i nā nui nui. ʻO ka hui ʻana o ka salon shampoo he pōkole, no ka mea ke hoʻokō ʻia nei kāna manaʻo (no ka mea nāna i hana ʻia) - hoʻomaʻemaʻe i ka lauoho a me ke poʻo. Akā me nā kekahē ʻokoʻa o ka ikaika.

Mai hopohopo ʻia me nā shampoos hoʻokele pseudo i hoʻokumu ʻia e nā mea kūʻai aku, ʻaʻole i hoʻokaʻawale i nā mea maʻamau akāʻo ke kumu kūʻai.

No ke hoʻohana kūʻokoʻa:

Kālepa māla. I ke kūʻai aku, i nā kumu kūʻai.
Pākuʻi Premium. "Selective" ma ke ʻano he uku kiʻekiʻe. I kekahi manawa ʻaʻole i ʻāpono ʻia.
Helu waena. Nā rula mai nā mea kaulana a i nā mea kaulana paha.

Hoʻokaʻawale ʻia nā shampoos o kēlā me kēia ʻano e like me ke kumu: no ka aʻa maloʻo, maloʻo, luku ʻia, maʻamau, no nā ʻano āpau.

He like nā shampoos i ka hoʻohālike: aia lākou he 12-15% o nā mea o ka permukaan-aktif (surfactants). Ma kahi o 10% o nā kahu hūmū, nā mea hoʻonoho busa, nā mea hoʻohālikelike acidity. ʻO nā ʻano āpau, nā ʻulaʻula, nā mea ʻala, nā kui. A he mau wahi mālama i hana ʻia e hoʻohana ʻia nā mea ʻenehana detergent "kūikawā".

E kūʻili i kahi kūlana o ke ʻano o ka "chemistry", e hoʻohui ana i ka papa inoa o nā mea o nā kumu kūlohelohe e kūlohelohe ana (a e pono ana i nā kahu hānai). ʻO ka mea kūikawā loa, i hāʻawi ʻia e loaʻa iā lākou ka manawa e hana ai. ʻOiaʻiʻo, ma kahi ala maikaʻi loa, ʻaʻole hiki ke mālama ʻia ka shampoo ma kou poʻo i mua o hoʻokahi mau minuke, koe wale nō no ka mālama ʻana i nā papahana kūikawā.

ʻOkoʻa nā shampoos no kēlā me kēia ʻano o ka lauoho i ka hui pū ʻana o nā surfactants (ʻokoʻa ka like ʻana o nā ʻano like ʻole like ʻole ke kākau ʻia). Eia kekahi, he mau mea āpau lākou, a inā i hoʻolaha ʻia i ka mea ʻē aʻe, mai manaʻoʻiʻo ʻoe.

Akā mai makaʻu, no ka mea, he mea pili ka ʻili. Inā hoʻohana pololei ʻia, ʻaʻohe pōpilikia mai ka "laurelsulfate" (SLS) a me kona ʻano ʻōmaʻomaʻo etoxylated humuhumu - ʻo ka sodium laurethulfate (SLES), ka mea i lilo i "moʻolelo weliweli" (a me ka hoʻoluhi e kūʻai aku i nā shampoos "organik").

Ma kahi o ka "agresorsors" anionic "SLS (ʻoi aku ka maikaʻi ma ka hōʻole ʻana) a me SLES, he mau iwi palupalu, akā, ʻaʻole hoʻoluhi, anionic, amphoteric, nonionic surfactants.

Inā ka (fiction) ka mea i hōʻoki ʻia no ke poʻo i hana ʻia ma ke kumu o kahi kuke a me nā mea kanu ʻē aʻe me nā saponins (nā ʻuʻuku mea), a laila ʻaʻole i kākau ʻia ma ka hopena o ka papa inoa. Hōʻike kēia i ka hapa haʻahaʻa ma ka huahana. A e palapala nō ia ma ka paukū mua.

Hoʻopili i nā hoʻomaʻemaʻe, nā shampoos i hana i nā hana cosmetic:

Hāʻawi i ka leo ma ka hoʻopili ʻana i ka lauoho me nā waikawa amino, nā palaka, nā silicones, nā aila.
Moisturize, hoʻoneʻe i nā kaulike, ka cuticle delaminated a hāʻawi i ka ʻoluʻolu me ka hoʻohana ʻana i nā silicones a me nā mea hoʻohui ʻē aʻe (mālama ʻia a hiki i ka holoi holoi.

ʻO nā hopena āpau e ʻike a pōkole, ʻaʻohe therapeutic.

Shampoo no ka lauoho lauoho

ʻO nā lauoho ʻulaʻula like nā like me nā ʻano ʻili. Hoʻonui ʻia ka hana nui o nā kumumea sebaceous o ke poʻo i ke ʻano he hoʻoilina, loaʻa i ka hopena o ke kuhi o ka hormonal, nā hōʻino metabola, kekahi mau maʻi, a me nā pilikia me ka gastrointestinal tract. Eia kekahi, ke hoʻoneʻe ʻia nei ka mea hoʻohuihui sebum pinepine pinepine i ka lauoho.

Hāʻawi ʻia nā shampoos me nā alkaline pae o 6-7 PH no ka lauoho ʻaila ʻona. Akā ʻo kēlā hoʻomaʻemaʻe maʻemaʻe ʻaʻole e kōkua i ka wehe ʻana i ka pilikia. Hoʻonui ka nui i ka hoʻonāukiuki ʻana i ka hana o ka momona i nā kumulima sebaceous. A hoʻonui ʻo alkalis i ka ʻokiʻoki, hana i ka lauoho a maloʻo, maloʻo, maloʻo i nā hoʻopau me ke hoʻohana pinepine. ʻO ia ke kumu e noi ʻia ai nā mea nona nā lauoho aila e holoi i ka lauoho me ka wai i hoʻohuihue ʻia (ka wai lemon a i ʻole vīkē) e hoʻihoʻi i ka pH. He like ka waiwai o ka balm a me nā conditioners, akā, ʻaʻole pono e hoʻopili ʻia i nā kukuna puaʻa, i ʻole ka hoʻolilo ʻia. Ma waho o ka pau maloʻo.

Inā ʻoe e hoʻohana ai i ka shampoos koʻikoʻi i nā manawa āpau, a laila ma ke aʻa e lilo ka aila me ka wikiwiki loa, a lilo nā hopena a maloʻo. E koho i kahi shampoo maikaʻi me nā palaka haʻahaʻa e holoi maikaʻi aʻe, akāʻaʻole e hoʻonāukiuki i ke poʻo. Hōʻike i ka loaʻa ʻole o ka moisturizer, silicones, nā mea kākau "ʻona", "2 i 1", "no ka lauoho kala", "no nā ʻano āpau".

He maikaʻi inā aia ka shampoo no ka lauoho ʻaila e loaʻa i kēlā mau kōkua kōkua.

Nā Kuahiwi (1-3%). Hoʻemi i ka aila, hoʻomaʻemaʻe mālie.
I ka 10% o nā mea kanu hoʻoulu (rosemary, juniper, W John's wort, calendula, calamus). I loko o nā pilikia hormonal - estrogen analogues e pili ana i ka clover a soy paha.
ʻO nā aila hinu no ka lauoho ʻaila. Mai 0.1 a 1%.

No ka lauoho lauoho, hiki ke hoʻopili pono ʻia ka mea hiki ke hoʻopili ʻia. Hoʻopili i ka wai wela me ka wai mahana i mea e hoʻonui ʻole ai i ka hana o nā gona. He mea nui e holoi pinepine i kou lauoho. ʻO ka mea kūpono, no ka lauoho ulu wikiwiki, hoʻokō i ka hoʻomaha o ka liʻiliʻi o nā lā 2-3. Inā loaʻa iā ʻoe kahi manawa ʻole, e ho'āʻo e hoʻomaʻemaʻe i nā mea kuʻemaka homemade. ʻO ka mea nui, ʻo ia ka mālama ʻana i ka pilikia mai loko mai me ke kōkua o kahi dermatologist a i ʻole he trichologist, ʻaʻole me ke kōkua ʻana o ka shampoo mākeke, kahi mea o ka priori i loaʻa ʻole i ia mau waiwai.

No ka lauoho hina me ka dandruff, e hoʻopili ʻia nā shampoos me nā mea me ka hopena antimicrobial, zinc, tar. Akā inā pilikia ka pilikia ma kahi o kahi peʻa, a laila e hāʻawi nā shampoos i ka hōʻuluʻulu wale.

Hoʻomaopopo ka shampoo therapeutic maoli no ka dandruff e kahi ʻano maʻalahi, akā pono e loaʻa i ka ketoconazole. Ma hope o ka holoi ʻana, lilo ka lauoho i a ʻole e kulu maikaʻi, no laila ua kākau nā trichologist me nā dandruff a me ka seborrhea ʻaʻole wale ka mea hoʻolale, akā, nā pūlulu, nā puna wai o ka lālani.

ʻO Shampoos no ka lauoho maloʻo

Hoʻopilikia ka ʻili a me ka lauoho i nā kumu hormonal, ka nele o nā huaora, a me nā pilikia olakino. Eia kekahi, ʻo ka hoʻomaʻamaʻa ʻana a me nā kaʻina hana i kūpono ʻole i nā ʻano curls e hoʻopili ʻia i ke kūlana o ke poʻo a me ke ʻano o ke kumu o ka lauoho: ka waihoʻoluʻu, curling.

ʻO nā shampoos ʻōleʻulu lau maloʻo kūpono no ka lauoho kala, hoʻonaninani, hoʻoulu ʻia, no ka nui. Pono lākou e komo i nā lewa o nā pilima a me nā co-surfactants e hōʻino ʻole i ka lipid lipid. Mahalo i ka hana pālua, ua kōkua lākou e hoʻihoʻi hou, i hoʻolako ʻia e holoi holoi ʻia.

ʻO ka mana o ka hoʻouka ʻana i nā hau hoʻohui, moisturizer, palupalu, a me nā silicones:

ʻO ka mea hoʻonani paʻapū me nā co-surfactants. ʻO ka sodium lauryl sarcosinate a ethoxylated magnesium laureth sulfate i hoʻohana ʻia i loko o nā keiki o ka palapala, cocosulphates, cocamidopropyl betaine, Coco-Glicosid, sulfosuccinates. ʻOi aku ka maikaʻi theo-laureth a me theo-lauryl sulfate.
Humidifiers: Glycine, Biotene, Panthenol. Glyceryl Cocoate, Glyceryl Oleate, PEG-35, 40, 60.
ʻO nā ʻāpana o ka Quaternium.
Silicones: Amodimethicone, Trideceth-12, Dimethicone Copolyo. Hydroxypropyl, Polysiloxane, Cyclomethicone Cetyl, Cyclopentasiloxane.
Pili ʻaʻa hinu: Hele, Shea, Argan, Almond, Macadamia.
Waiala, e.g. E.
Nā mea momona, nā waikawa amino, keratin.
ʻO nā mea kanu a me nā aila pono.
Kānana UF.

ʻO ka hoʻololi ʻana o ka lauoho maloʻo me ka mālama hānai e hoʻopilikia i ka nui o ka lauoho. A ʻo nā ʻāpana e hāʻawi ai i ka nani, ʻaʻole mau meaʻino.

Hāʻawi ʻia Shampoo me kahi pH o 3.5-4.5. ʻAʻole maikaʻi loa ka acidity kiʻekiʻe no ke poo. Hoʻomaopopo ʻia e holoi i ka lauoho maloʻo hoʻokahi i ka hebedoma me nā pale holoi. Inā hoʻokaʻawale ʻia nā ʻāpana, lilo i mai a mai nā kīwaha, hoʻohana maʻamau i ka mālama i nā mea momona a i ʻole kahi papa o nā mea kuʻikahi. No ka mea laia, me ka aila oliva a i ʻoleatmeal, e hoʻoheheʻe mai nā mea kanu: burdock, rosemary, chamomile, birch, hops. Hoppo wale nō i nā shampoos i hoʻolaha ʻia a i ʻole nā ​​mea maʻi pono ʻole ia he kumu kūpono.

Pehea e koho ai i kahi huahana maikaʻi

Ke koho ʻana i kahi shampoo e hoʻohui i ka nui o nā curls, pono ʻoe e alakaʻi e nā ʻāpana ʻekolu.

  • Pehea ka lōʻihi ka hopena?
  • Pehea kou lōʻihi e hoʻohana ai ia mea.
  • Pehea e hiki ai i ka mālama i ka lauoho olakino.

Hoʻomaopopo ka hopena o ka hoʻohanaʻana i nā māhele silicone e hāʻawi i kahi hopena lōʻihi. E ʻike ʻia ana nō naʻe ka maʻemaʻe o ka lauoho. Eia kekahi, holoi nā curl me ke ʻano like me kahi palapala e hoʻokaʻawale ʻia, ʻo ia hoʻi, ua hoʻemi ʻia ka manawa hopena. A ke hoʻohana ʻole nei i kēia mau shampoos i kahi lōʻihi.

ʻAʻole i kuhikuhi ʻia nā kumu o nā huahana ʻoihana loea e loaʻa ana i nā silicones no ka hoʻohana pinepine ʻana i ka home. ʻOi aku ka maikaʻi no ka koho ʻana i nā shampoos ubiquitous e emiʻole ka traumatic no ka lauoho.

ʻO nā kumu a me nā keratins a me nā pale mai nā papa loea e hoʻohana pono ai i ka home. He hopena hōʻola ko lākou, ʻo nā kūlohelohe a me ke aniani mai loko. Kōkua lākou i ka hoʻoponopono ʻana i nā wahī, hānai i nā curl.

Eia kekahi, pono e koho pono ke kāpili e pili ana i ke ʻano o ke poʻo. ʻO lākou no ka lauoho maloʻo, maʻamau a maʻamau paha.

Aia a nui nā huahana ma lalo o kēia mau huahana mālama hānai no ka hana i ka leo. A i kekahi manawa he paʻakikī loa ke koho i kahi koho ma ke kuhikuhi o ka mea o lākou.

No kekahi hihia pono ʻoe e hilinaʻi holoʻokoʻa i ke kālā hoʻolaha no ka hoʻokaʻawale ʻana o ka lauoho. Pono e heluhelu pono ka ʻike.. ^ E Ha yM. Eia nō hoʻi, ʻo nā loiloi huahana a me ka manaʻo lanakila e kōkua i ke koho ʻana i ka koho.

Mai hoʻohana i nā inoa ʻike. ʻO kaʻoiaʻiʻo, pono ʻoe e uku i kahi uku no kahi hōʻailona kaulana, akā ʻo kahi hui kaulana loa ʻaʻole makemake ke makemake e hōʻino i kona inoa e like me ka huahana haʻahaʻa haʻahaʻa.

Hiki iā ʻoe ke hana i ka shampoo e hāʻawi i ka nui o nā curl, a me ʻoe iho. Eia kekahi mau hiʻohiʻona.

  • E ninini i ka 1 mau punetēpē o ke kōmi ʻia i ka lau 2 mau wai o ka wai kaila. Hoʻohui me nā kahakaha o 5 o AEVIT a me kahi kāmeʻa waiū liʻiliʻi waiū. Hoʻohui ʻia ka ʻili pau ʻana i nā manamana, ʻili i nā aʻa me nā neʻe, a lawe ʻia ma ka lōʻihi holoʻokoʻa. Holoi me ka wai wela, ʻoi aku paha inā hiki. Ma kēia lau ʻona kahi kūpono no ka lauoho ʻaila.
  • E ninini i 4 mau papa o ka tansy me ʻelua mau aniani o ka wai wai. E kālai, hoʻowalewale i kahi wahi pōkole no 2 mau hola. Ma hope o ka hoʻohanaʻana he shampoo maʻalahi. He kūpono no nāʻaoʻao āpau.
  • ʻO kahi huahana e like me kahi shampoo me kahi silicone i nā waiwai. Hoʻohui mākou i 1 mau punetēpele o ka gelatin, hua manu, a me kahi papa o ka shampoo maʻamau, ka hui pū ʻana i ka mea kokoke loa. Hoʻohui maikaʻi ʻia nā mea āpau a hiki i ka lehulehu homogeneous ke hoʻomehana iki i loko o ka wai i ka wai me ka maikaʻi o ka gelatin. E hoʻopili i nā aʻa lauoho me ka hoʻoili ma ka lōʻihi. Holoi me ka wai anu. He kūpono no ka lauoho maloʻo.

ʻO ka lauoho lauoho a me ke koʻikoʻi

ʻOkoʻa ʻē ka laulā o ka lauoho i ka poʻe me nā ʻāpana ʻokoʻa o ka lauoho. I ka hapanui o ka ulu, ʻo ka blondes i ka lauoho o ka lauoho ma lalo o 0,05 mm, no nā wahine ʻeleʻele ulaula a me nā brunette - a hiki i ka 0,07 mm, a no nā wahine ʻulaʻula ulaula - ʻoi aku ma mua o 0,07 mm. ʻO nā mea hoʻoweliweli, akā ʻaʻole anuanu.

ʻO kaʻoiaʻiʻo, ʻo ka manaʻo holoʻokoʻa o ka laulā o ka lauoho ka mea i hoʻokumu ʻia ma ka mānoanoa wale o ke kino o ka lauoho, akā ʻo ke ʻano koa, no laila, ʻo ka lauoho blond me ka nui o ka pale ke nānā aku ka hewa ma mua o nā puʻu o nā brunette. Eia nō naʻe, ʻo kēia ka mana i mea nui mai ke kiʻi o ka mea e ʻokiʻoki ʻia.

Ua ʻike ʻia hiki ke hāʻawi ʻia ka nui o nā kiʻina o ka puʻupuʻu e nā ʻano like ʻole: me ka hoʻohana ʻana i ka pu, ʻaʻole maikaʻi loa ia, e hoʻohana ana i nā huahana like ʻole, ke hoʻololi ʻana i ke ʻano - curling, a pēlā aku. ʻOi aku, ʻo ka lauoho lahilahi ka mea palu ʻo ia ke koho maikaʻi loa ʻoi loa: ʻaʻole lawa ka paʻakikī a noho mau i ka hele ʻana ma kahi lōʻihi a hiki i lalo o ka mana o nā mea hoʻoponopono maikaʻi e ʻoi loa. I ka hopena, nalo ka lula o ka voluminous wikiwiki a i ʻole i ka hoʻohana ʻana i nā hana maoli hoʻokalakupua o ka wikiwiki.

Pehea e hiki ai iā ʻoe ke hoʻololi i ka lauoho lauoho i ka kua a i ʻole ka liʻiliʻi? Ke hoʻohana nei i ka shampoo.

ʻO ka hopena o ka detergent kūikawā

ʻAʻole hiki iā Shampoo ke holoi wale i ka lauoho, akā hoʻomaʻemaʻe hoʻi, hānai, hana i kahi kiʻi pale, mālama i ka seborrhea a me nā fungi, a keu aku. Pono, ke kamaʻilio nei mākou e pili ana i nā hana kūikawā. No ka koho kūpono ʻole, e hoʻohui ana i ka nui o ka lauoho.

Aia nā ala 2 e hana i kēia:

  • ʻo ka ʻaoʻao luna o ka lauoho kahi paʻa o nā pihi e like me nā selaly. Ma lalo o ka mana o kekahi mau mea, hiki ke hoʻoneʻe aku nā unahi mai kēlā me kēia - puff. No laila, ulu ka lauoho i ka leo, akā i ka manawa like me ka nalo ʻana i ka nani a me ka luster. ʻAʻole pono ke ala, ʻoiai ʻo ka pono o ka cuticle ua haki ʻia, ʻo ia hoʻi ka nalo ʻana o ka lauoho lauoho. I kēia manawa ua hoʻohana pinepine ʻia nā mea like ʻole.
  • Hiki iā ʻoe ke hoʻonui i ka mānoanoa - aia nā shampoo i nā mea kikoʻī polymeric mea, kahi, ma hope o ka maloʻo, hana i kahi kiʻi ʻilima ma luna o ka lauoho. ʻAʻole no ka lahilahi o ia, ma ka huina o ka kiʻi e hoʻonui nui i ka leo. Mālama maikaʻi ka kiʻiʻoniʻoni i ka pōʻino mechanical, pale i ka nalo ʻana o ka nāu, e hāʻawi i ka mālamalama i nā curl. Eia no naʻe, ua paʻa paʻa kekahi o kēia mau mea, ʻaʻole lākou e ʻae i ka wai a me ka oxygen e hele i ka lauoho.

ʻOi aku ka palekana o ka lua. Hoʻopā ke kiʻi iā lākou i ka manawa: e ka holoi holoi, ʻaʻole manu ka lauoho. Eia kekahi, hoʻowalewale i kēlā ʻano peʻe i ka iʻa o ka lulu ʻana o ka lauoho, hoʻonaninani ʻo ia, ʻo ia hoʻi, e hōʻemi ana ka lepo a me ka lepo i ka ʻāʻī.

ʻO ka huiʻana o ka shampoo

ʻO ke ala no ka hāʻawi ʻana i ka lōlani o ka lua o ke ʻano, he hoʻohui i nā ʻāpana detergent, e loaʻa i kekahi mau ʻano silicone. Hiki iā ʻoe ke ʻike i nā ʻano loiloi e pili ana i kēia mea. Eia nō naʻe, e hoʻomanaʻo ʻia: ʻo ka silicone ʻokoʻa i ka silicone, no ka mea he wehewehe kēia no ka nui o nā polymers me nā ʻano like ʻole.

Loaʻa kahi ʻano maikaʻi o kekahi o kēia ʻano ʻano like ʻole:

  • Palekana nā polyoldimethicones, ʻōwili-like, akā luku koke ʻia lākou i ka lewa. Uaʻoi aku ka hopena o kā lākou noi ma mua o 18 mau hola,
  • nā dimethicones - ʻoi aku ka ikaika, hāʻawi i ka nui no nā lā 1.5-2.
  • ke kōkua o ka amodimethicones - ʻaʻole kōkua wale nō e hoʻohui i ka nani o ka lauoho, akā, e mālama pū i ke kala o nā ʻāpana kala,
  • polymer kiʻekiʻe - hapa ʻāpana o nā pono hana. Hāʻawi i ka hopena mau loa a hōʻike i ka hopena.

Ma ke ʻano he kānāwai, ʻo nā shampoos no ka nui ka nui o ka mau pūlea a me nā protein. ʻO ka kiʻi i hana ʻia e ka polymer pale i ka hoʻohemo ʻana o ka ea a me ka mālama ʻana i nā pono, ʻo ia hoʻi, ʻo ka keratins a me nā huaora i hoʻoili ʻia i ka wā holoi e holoi koke ʻole ʻia, akā i ka wā o ke ola o ka kiʻi ʻuʻuku lākou i loko o ka palaki waena a i loko o ka lau o ka lauoho. No laila, ua hōʻike pū ʻia nā hopena maikaʻi loa o kēia ʻano me ka mālama ʻana. Ua kiʻekiʻe loa ko lākou kumukūʻai.

ʻO nā hoʻopiʻi a me ka ʻohu

ʻO ka shampoos e hoʻonui i ka mānoanoa o ka lauoho, ʻaʻole nui ka mālama pono ʻana e like me ka huahana kūʻai. Pono e hoʻopili pono e hoʻokomo i kāna mau hiʻohiʻona.

Loaʻa nā pono o ka huahana:

  • maoli, loaʻa lōʻihi i ke ala palekana ʻole.
  • ʻo ka lauoho i hoʻoikaika ʻia e ka kiʻi ʻoi aku ka ʻoi loa o ka maikaʻi o ka mālama ʻana.
  • ka hoʻopiha ʻana i ka polimerities a me nā kīwaha, a no laila, ke nānā aku nei nā kolo i pōʻino a ke kino, a me ke aniani.
  • ʻaʻole e ʻae ke kiʻi i ka makika mai ka lauoho e hoʻōho, a mālama i nā momona,
  • I kekahi ākea, pale aku ka silicone i nā curls mai ka hōʻino kino.

ʻO nā hemahema o nā ala no ka hāʻawi nani ʻana i ka lauoho i laila pū kekahi:

  • kūpono kūpono no ka lauoho ʻaila wale nō,
  • pale aku ka silicone i ka hoʻopili ʻana o ka ea a me ka oxygen i ka ea, e alakaʻi ana i ka maloʻo o ka lauoho.
  • ʻO silicones kahi mea āpau o nā huahana pena - varnish, mousses, cream. Ka mea, he mea maʻalahi loa ka oversaturated a overdry i ka lauoho, inā ʻoe e hoʻohana i ka shampoo i ka manawa like e hoʻonui ai i ka leo a me ka nui o nā mea hoʻohālikelike.
  • aia hoʻi ma kēlā me kēia manawa he 2 mau hebedoma e pono ai e hoʻohana i kekahi mau shampoo ʻē aʻe, a inā he mau hōʻailona o ka hoʻomaloʻo - brittleness, pau ʻole o ka gloss, hoʻoki koke i ka hoʻohana.

Tips no ke koho ʻana i kahi shampoo e ke ʻano o ka lauoho:

ʻO nā shampoos maikaʻi loa

He paʻakikī maoli ka helu ʻana i ka helu ʻana o ia mau pūhui. ʻO ka mea mua, ʻokoʻa ka uku o kahi huahana ma luna o kahi ākea ākea. ʻO ka lua, paʻakikī ke kiʻi e nā shampoos i hoʻolālā wale ʻia ʻaʻole e loaʻa i ka nui, akā he mea mālama nō hoʻi. ʻO ke kolu, ʻo nā shampoos me nā keratin a me nā mea laʻa ka paʻakikī e ʻōlelo pinepine i kēia māhele.

ʻOkoʻa ʻē aʻe ke kumu o ka hana o ka hopena, akā hoʻonui nō hoʻi lākou i ka mānoanoa: nā keratins i hoʻopiha i nā kīʻaha a me nā haʻalulu, no laila, ʻoi aku ka maikaʻi o nā aʻalolo i poino ʻia. Eia nō naʻe, ma ke olakino olakino, akā nūhou lauoho, ʻaʻole ʻike ʻia kēia hopena.

ʻO ka mea nui o nā hāmeʻa maikaʻi loa e komo pū me nā mea hana a me ka pono hana.

E ʻike pū: 12 lāʻau lapaʻau no ka hoʻonui ʻana i ka mānoanoa o nā lauoho: nā huahana lāʻau lapaʻau maikaʻi loa

Londa pīhoihoi volum

ʻO kahi shampoo ulia pilikino, ʻo ia hoʻi, e hōʻoiaʻiʻo i ka wehe ʻana i ka lepo a me ka lepo wale nō, akā ʻo ka momona momona a me ke koena o nā mea hoʻonaninani - mai ka walo a hiki i ka warnish. Loaʻa kā ia mau mea kanu ʻaila, ʻāpala huakaʻi. Hāʻawi ia i kahi hopena paʻa loa a mau loa, akā naʻe, no kēia, ʻae ʻia ka hoʻohana ʻana i ka huahana ma ka lauoho aniani.

ʻO ke kumu kūʻai o shampoo he 409 r no ka 250 ml.

Kapous Studio Volume Up

ʻAʻole ia i kahi silicones, akā hāʻawi i ka lōkihi i ka lauoho ma muli o nā kahe o ke kahe a me ka panthenol, ʻo ia ka mea o ka hui. Loaʻa iā ia kahi paʻakikī vitamin piha, kahi e hiki ai ke hoʻonui wale i ka mānoanoa o ka lauoho, akā no ka hoʻihoʻi ʻana i kona ʻano a hoʻihoʻi i kona ʻano kūlohelohe. Ua kū iā 350 ml mai 223 p.

ʻO LEBEL cosmetics hoʻouluulu Proedit Bounce Fit Shampoo

Ke koho mai ka papa aʻe o ka palena kumukūʻai. ʻO ka mea maikaʻi maikaʻi e holoi pono i nā koena o nā huahana like ʻole, ʻaʻole wale ka lepo a me ka lepo, ʻaʻole i loaʻa ka silicones, akā loaʻa kahi ʻano momona: protein, salicylic acid, amino acid, cinquefoil root extract. ʻO kekahi o nā shampoos liʻiliʻi liʻiliʻi hiki ke hoʻohana me ka lauoho maloʻo. Eia nō naʻe, no nā manamana ʻiliʻili ʻaʻole kūpono ia. Ke kumukūʻai nui - 1790 p.

Matrix Biolage Volumebloom

No nā lālā o ka mea hoʻihoʻi no ka pale ʻana o nā curl. ʻAʻohe mea silicones maanei, akā aia kekahi keratins a me kahi paʻakikī meaola. ʻO kēia mau mea e hoʻōla ai i nā ʻeha a hoʻolilo iā lākou i ka mea kūpono wale no ka hoʻihoʻi ʻana i ke ʻano maʻamau o ka cuticle.

ʻO ke kumukūʻai o ka shampoo - 533 p.

ʻO kahi ʻano huahana maʻamau ʻole: ʻo ka mea i hana ʻia no nā curl curly. Hoʻohui ʻokoʻa ka hoʻonohonoho ʻana: ka paʻakai moana, nā aila, nā mea hoʻihoʻi lāʻau. Hoʻokumu ʻo Shampoo i ka nui o ka lauoho, akā e hoʻoponopono pū i nā kohu sebaceous a hōʻemi i ka nui o ka dandruff i kekahi ala. Hoʻoholo ʻia ka hopena i ka lā.

He nui ka uku - 1334 p.

Dercos e Vichy

He hiʻohiʻona maʻamau a maʻamau ʻole. Ka waiwai nui ʻo Shampoo i nā minerala - magnesium, hao, silika, manganese a pēlā aku. Hiki i nā minuke i kahi puka ke hoʻohuihue ka lauoho, kahi e hōʻoiaʻiʻo ai i ka hoʻihoʻi hou ʻana o ke ʻano o nā kūloko a me nā mea hōʻeha koʻikoʻi. ʻO nā kumukūʻai Dercos mai 842 p.

ʻO Elseve e LʻOreal

Kuhi a kūʻai aku i kahi lōʻihi ma lalo o 18 mau hola. Eia kekahi, pale ke hōʻuluʻulu i ka lula mai ka hana a ka radiation ultraviolet. ʻO kaʻoiaʻiʻo, ʻaʻole ia e kūpono i ka lauoho maloʻo, a nā mea nona nā ʻaila e hoʻopiʻi i nā manawa dandruff.

ʻO ke kumukūʻai o ke kālā mai 600 p.

Hoʻolālā e hoʻonui i ka nui o ka lauoho palupalu a palupalu. ʻAʻole maloʻo Shampoo, ʻoiai e hōʻemi i ka aniani o nā kau lulu. Lā ʻia nā ʻili o ka o ka hoki o ka ohe, ka ʻoka, ka argan, a me nā keratins a me nā kao palaoa. Eia kekahi, aia nā lāʻau ʻoliva a me argan, e hoʻohuli ana i ka hana i kahi mālama, no ka mea e kōkua i ka hoʻihoʻi i ka lauoho.

ʻO ka leʻa ma hope o ka holoi ʻana i nā curl a hoʻopaʻa ʻia i hoʻokahi lā. Akā, no nā curl waihoʻoluʻu, ʻaʻole kūpono kēia koho. Kuhi ʻia ka hoʻonohonoho ʻana o 703 p.

Kaaral Purify Volume

ʻO ka hoʻonohonoho maikaʻi loa no ka hoʻonui ʻana i ka nani o ka lauoho aniani. Hoʻohui me ka aila penic crafty a me ka collagen hydrolyzate. Hoʻokomo kēia mau hiʻohiʻona i ka lauoho, hoʻihoʻi i ka hana cuticle hiki i nā ʻūlū a hōʻino paha.

I waena o nā shampoos o ka palena haʻahaʻa, ʻike ʻia kēia ka mea maikaʻi loa. ʻO kona kumukūʻai he 610 p.

ʻO ke ola ola mau loa

Hiki ke hoʻohana i ka mea hana i kēlā me kēia lā, me ka makaʻu ʻole o ka hoʻomalo wikiwiki ʻana o nā curl. I kahi ʻē aʻe, ua manaʻo ʻia ka hui ʻana a ua manaʻo ʻia no ka lauoho ʻala a maloʻo paha. Hoʻonui ʻia ia me ka meli o ka meli a me ka ʻaila argan, e hiki ai iā ʻoe ke ho'ōla i nā keloke maloʻo a hoʻihoʻi i ka ʻike maoli. ʻAʻole hoʻonui Shampoo wale i ka leo, akā e hoʻoikaika pū i nā aʻa.

ʻO kekahi hoʻohui nui: ʻo ka aila i loko o ka hoʻopili ʻana ka pale i nā curls mai ka wela. He koho maikaʻi kēia no ka poʻe e hoʻohana mau ana i nā malo holoi a me nā hana. ʻO ke kumu kūʻai o ka huahana ʻo 459 p.

ʻO ka mālama lauoho Barex Silicium

ʻO ka shampoo maikaʻi loa no nā curls nāwaliwali. Hōʻailona ka mea pili i ka silanol, ka zinc a me nā silika. Hoʻopaleʻokoʻa a hoʻomaʻemaʻe loa i ka sheen aila. Hoʻomaopopo ka hopena i ka 20 mau hola. Hiki ke hoʻohana ʻia ka hāmeʻa i kēlā me kēia lā. Pono ka shampoo i 810 p.

Alternative ma ka home

ʻO nā shampoos hoʻomaʻamaʻa maikaʻi wale nō e hōʻoia i kahi hopena lōʻihi loa. Aʻo ka nui, ʻaʻole nui loa, hiki ke hāʻawi i ka shampoo gelatin i hana ma ka home no 5-8 mau hola.

  1. Hoʻomoʻu ʻia nā pua chamomile maʻemaʻe - ke kūpaʻa nei ka nui i ka lōʻihi o ka lauoho. Hoʻopaʻa i ka kalo.
  2. E kulu i kahi puna 1 o ka gelatin me 2 mau puna o ka kalo chamomile. Waiho ʻia no 30 mau minuke e ku ai.
  3. Hoʻohui ʻia ka pulima me kekahi ʻano o ka shampoo i kūpono no ke ʻano o ka lauoho. Pono ka hui ʻana e homogeneous.
  4. E hoʻohana i ka huahana i ke ala maʻamau.

No ka hoʻonui ʻana i ka hopena, ua ʻōkuhi e hoʻomaloʻo i ka lauoho me kahi hairdryer, e huki iki ana i ka lauoho ma nā aʻa.

He mea paʻakikī e koho i nā shampoos ka mea maikaʻi loa e kiʻi i ka leo. ʻO ke mānoanoa, paʻakikī, kūlana o ke cuticle - kēia mau mea āpau, no laila ke ʻano o ka like ʻana o ka hiʻohiʻona like ma nā lauoho ʻokoʻa. Hōʻike nā loiloi o shampoos no ka lōlohi i ka laulima o nā manaʻo.

  • ʻO Ekaterina, 28 mau makahiki: “Ke hoʻohana mau nei au i koʻu lauoho e hoʻohana i nā ʻano hana. He ʻilihune, he mālamalama, ʻaʻole me ka gel, varnish a mousse ʻaʻole wau e hele i waho. Shampoo no ka nui o ka noi - Elseve. Ua haku ʻo ia i ka leo, akā no kekahi mau kumu i hōʻino ai i ke dandruff, no laila ua waiho wau. "
  • Marina, 33 makahiki: “Lilo au iā Londa. Noho mau ia a kokoke 2 lā, ʻaʻole e palupalu nā curls, ʻaʻohe ʻōmaʻomaʻo o ka lau, ʻoiai he mau aila. Eia kekahi, mai koʻu wahi i ʻike ai, ʻaʻole e maloʻo i nā kau, ʻaʻole pono nā mea masika. "
  • ʻO Svetlana, 43 makahiki: "ʻO ka lauoho mānoanoa ʻoi loa koʻu pōʻino mai koʻu wā ʻōpio. Ma hope o ka hānau ʻana, ʻaʻole hiki iā ia ke hana me ke kālai ʻole ʻana. Ke hāʻawi aku i ka nui o ka lauoho lauoho, hoʻohui wau i nā ʻano: lawe wau i ka shampoo Constant, hoʻomaloʻo me ka kāwele, kau iā Wella mousse i nā ʻōpū ʻūhā, a laila e puhi i ka maloʻo me kahi hairdryer. A e ʻoluʻolu - lauoho lauoho maikaʻi. "
  • Nina, 21 makahiki: "No ka hanohano ua hoʻāʻo wau i ka lamination. ʻO ke kumu nui, e maopopo e hana i. Ma waena o nā kipa ʻana i ka salona hoʻohana wau i ka shampoo mai KC Professional 4 Reasons. He mea kupanaha: he palupalu nā manamana lima, akā e mau ana, mai pupule, hoʻomālamalama. "
  • ʻO Olga, 38 makahiki: "Aloha nui wau i ka Matrix e hoʻohui i ka leo. ʻAʻohe mea silicones i loko o ka mea i hoʻonohonoho ʻia, wale nō nā protein a me nā aila, no laila mālama pono ʻo ia i nā kuʻi. A ʻo ka nui ka mea e hōʻoiaʻiʻo ʻia a paʻa ʻia no 1.5 mau lā. ”

ʻO ka shampoo volume kahi kūpono maikaʻi no nā huahana styling a me nā kaʻina hana hiki. ʻO ka holoi ʻana i ke poʻo e lawe i ka manawa e like me ka hana ma ka ʻano maʻamau, akā ʻo ka hopena i loaʻa ke hiki iā ʻoe ke hana me ka varnish, gel a me nāhelehe.

E ʻike pū: kahi ala maʻalahi e hoʻohui i ka nui a me ka haʻalulu o ka lauoho nole (wikiō)

ʻO Shampoo no keʻano o ka lauoho lauoho

ʻO ke ʻano maʻamau o ka lauoho e hōʻoluʻolu i ka mea hoʻokalakupua me kahi kukui olakino, elasticity a paʻa, maʻalahi ke ʻano.

Pono nā hōʻuluʻulu kūpono no nā ʻano kuʻuna maʻamau, ʻaʻole pono e loaʻa i nā lako ʻeha loa, a me nā mea hoʻohui keu ʻē aʻe i ke kaupaona ʻana e pono ai ka hanu. Loaʻa nā shampoos kūleʻa i kahi pae acidity o 4.5-5 PH. ʻO ke kūleʻa, kaulike ʻo ia no ka holoi ʻana i ka lauoho maʻamau e hoʻokaʻawale wale i ka lepo.

ʻO ka hoʻomaʻemaʻe ʻana i kou poʻo me nā curl maʻamau eʻoi aku ma mua o 2 mau manawa i ka hebedoma, i ʻole e alakaʻi i ka maloʻo a maloʻo paha. ʻAʻole hiki ke hoʻouka ʻia iā lākou me nā aila silicone. Aloha cut stratified cut, hāʻawi i ka moʻo, ʻalohi, elasticity e hoʻomaloʻo i ka lauoho nāwaliwali, akā, ke kumu silicone haʻahaʻa haʻahaʻa haʻalulu ke kumu o ka paʻi kiʻi, no ka mea ʻoi ka wikiwiki. A ʻo ka holoi pinepine ʻana - ka ʻili nā lauoho o kēlā me kēia ʻano.

ʻO ke koho o shampoo e like me ke ʻano o ke poo pono e hoʻokokoke ʻia: mai hilinaʻi ʻole i ka manaʻo i ka hoʻolaha ʻana, mai "e noʻonoʻo" i ka mōʻaukala o nā pōpilikia o nā mea heʻe. ʻO Shampoo kahi hoʻomaʻemaʻe loa e pono ai ʻoe e hoʻohana. ʻAʻole hiki iā ia ke hoʻololi i ka lauoho a hoʻōla paha. I kahi hihia me ka lauoho, ʻo ka mea mua, hoʻoponopono i ka meaʻai, ka hoʻokomo ʻana o nā huaora a me nā minela, kiaʻi i ke olakino laulā.

Hoʻomaopopo he hua maikaʻi ka mālama maoli ʻana i nā mea kūlohelohe a ʻaʻohe "shampoos herbal" e hoʻohua ai ia hopena a me nā hanana lapaʻau maʻamau e kūpono i ka lauoho lauoho. I ka manawa, e hoʻopili i kahi trichologist a dermatologist, me ke kali ʻana no ka seborrhea, alopecia, nā maʻi pākiko. E ulu nā mea hoʻonani i nā puʻupuʻu!