Nā Hāmeʻa a me nā pono hana

Shampoo Kūʻai Kūʻai

E ʻike ʻoe i ka kūleʻa kupaianaha a me ka hōʻoluʻolu o ka ʻuhane a me ke kino me ke ʻano kūlohelohe o ka ʻUPA ORGANIC SHOP.

Lohe i kou kino. He aha kāna makemake? ʻOluʻolu leʻaleʻa, ʻoluʻolu ʻoluʻolu, a malia paha ka pīhoihoi a me ka vivacity no ka lā holoʻokoʻa? Hoʻokumu i kēlā me kēia punawai, nā ʻili a me nā ʻāpana o ke kino a pau, ua hoʻāʻo mākou e hāʻawi iā ʻoe i nā naʻau, mālama a mālama aka Pono ʻoe e loaʻa i ka leʻaleʻa maoli i ka hoʻomaʻemaʻe i kou nani!

No laila, hōʻoia mākou i ke koho ʻana i ka mālama o ke kino, ke alakaʻi ʻia nei ʻoe e kāu makemake wale nō, a ke hōʻoiaʻiʻo nei mākou i ka palekana a me ka hana pono. Loaʻa i kēlā me kēia huahana i kahi kikowaena ORGANIC SHOP ʻekolu koi.
Ka humuhumu, hoʻomaʻemaʻe, kūlohelohe. ʻO ka mea āu e pono ai.

ʻAʻaka

  • nā hui maʻalahi mai nā mea kanu kūlohelohe
  • nā hoʻopumau maʻalahi
  • Hoʻopili maʻalahi i nā pale pono.

    Pure

  • free paraben, SLS, silicones,
  • me nā mea ʻala ʻole a me ka hoʻohuihue.
  • me nā pale ʻole synthetic a me polyethylene

    Kalani

  • ʻO nā ʻano ʻōlohelohe maʻamau,
  • ʻO ka nui loa o ka ʻike maoli ʻana i nā mea kūlohelohe,
  • Aia i nā mea hoʻoneʻe a loiloi i hōʻoia ʻia.

    Nā hiʻohiʻona huahana Organic no nā mea aʻaila a me nā ʻano lauoho ʻē aʻe

    ʻO kā Organic Shop kahi Lūkini Lūkini i kahi paʻa o nā hale kūʻai e mālama pono ana i nā curls a me ke kino o nā mea kūʻai aku. Hana lākou i nā mea momona kiʻekiʻe a me ka palekana, e pili ana i nā ʻano he 2500, i kahi kumukūʻai kūpono. ʻAʻole lākou e komo i kekahi mea superfluous, ʻo nā mea wale nō e pono a nui i ka hana ʻana i ke kino holoʻokoʻa e hoʻohana ʻia.

    Uʻi nui ka mea hana i ka hoʻomohala ʻana o ka haku ʻana i mea palekana ʻia e like me ka hiki.

    4 mau pono kūpono shampoo

    Nā hiʻohiʻona o nā huahana Shop Organic i:

    1. ʻO ka palekana, kahi hoʻonohonoho pilikino.
    2. ʻO kahi maʻalahi a i ka manawa like pū ka hui pū ʻana o nā mea i loko o nā haku.
    3. ʻAʻole i hoʻohana ʻia nā huahana Synthetic i ka hana ʻana o nā huahana. E like me ka silicone, metala kaumaha, gluten a me nā aila mineral, nā mea kanu, SLS, etc.
    4. ʻO ke koho o nā huahana a me ko lākou kiʻekiʻe kiʻekiʻe. Loaʻa i ka lālani Organic line shampoos, balms a me nā meaʻala'ē aʻe.

    ʻO ka pae a me ka hoʻopili ʻana o ka shampoos Organic Shop: Bio, Coconut Paradise, Naturally professional, Moroccan Princess, Blue Lagoon, Egg, Silk Nectar, Karoti, Pūleʻa Pala, Argan, Kaʻaʻai, Pāpāʻeke, Pink

    ʻO ka shampoo kūmole hui i loaʻa i ka 100% waihona kanu. Ma hope o ka hoʻohana 'ia, loaʻa ka curl i ke kaila, e lilo i ka maʻalahi a maʻalahi ka palu. Hoʻomaʻemae ʻo Shampoos Organic Shop i ka lauoho mai ka hoʻopuʻi a pale i ka nalo ʻana. ʻO ka hoʻonohonoho ʻana o kēia mau hāmeʻa e komo i kēia mau ʻano:

    • wai
    • kekuhi
    • waikawa amino
    • huilei aloha
    • mea kanu sorbic a me ka hyaluronic acid,
    • aila ʻaila.

    Hoʻokumu i ka ʻano o ka shampoo i ka hana, i hoʻonui ʻia i nā huaʻaʻa, nā huaʻai, nā mea kanu a kanu ʻaila maoli paha e hoʻohui iā ia.

    Nui ka laulā o kēia mau huahana, hiki iā ʻoe ke koho i kahi hāmeʻa no kēlā me kēia ʻano o ka lauoho, e hoʻoponopono i nā pilikia me ke poʻo, a pēlā aku. Eia kahi liʻiliʻi o nā shampoos Organic Shop:

    1. "Kaulana Kamahine." Mālama kēia pale i ka lauoho, hoʻomaikaʻi a mālama hou iā lākou. Kūkulu ʻia ka mea hana argan, ʻaila ʻoliva, huaora a me nā minerala.
    2. "ʻĀpō + pepa pepa." Hoʻonui i ke kaʻe o ke koko o ke poʻo, pale i ka hala o ka lauoho. Hoʻomaʻemaʻe piha i nā curl, hoʻoulu a hoʻoulu iā lākou.
    3. Mango + Avocado. Hana ʻia ia no nā lauoho i hoʻopau ʻia i ka hoʻihoʻi ʻana i kona ʻano, pale i ka ʻaoʻao me ka brittleness. Ma hope o ka hoʻohana ʻana i kēia shampoo ma nā kauā, ua hoʻokumu ʻia kahi hopena lamination, hoʻokumu ʻia kahi pale pale ma ko lākou ʻaoʻao.
    4. "Egg huaʻai + umu protein." Loaʻa i ka hāmeʻa ka hopena maikaʻi loa i ke poʻo a me nā kau. Mālama lākou, hoʻoikaika a pale iā lākou mai nā ʻino.
    5. Paona Lagoon. ʻO ka shampoo ka iwa o ka ʻili a me nā kelp, e hoʻihoʻi i ke ʻano o ka lauoho, hoʻoikaika, hoʻōla a hoʻoluʻu iā lākou. Hoʻohana ka hoʻohana maʻamau i ka lilo o ka lauoho a pale iā lākou mai nā hopena maikaʻi ʻole o ke kaiapuni.
    6. "Nectar silk." Hana ʻia kēia huahana me ka hoʻohana ʻana i ka aila silk a me ka pia shea. Hāʻawi lākou i nā curl me ke olakino olakino, paʻa, kamaʻāina a me pono.

    ʻIke ʻia ka hopena o ka shampoo ma hope o 2 mau pule o ka hoʻohana

    Ke koho nei nā shampoos Organic e nā poʻe i koʻikoʻi i ko lākou olakino, nānā lākou i ka nani o ko lākou lauoho. Ma hope o nā mea āpau, kūlohelohe kēia mau ʻōmaʻomaʻo a me ka maikaʻi. Aia ka ʻike paʻa ma ka hana o nā huahana o Organic Shop, a ua hōʻoia ʻia i ko lākou maikaʻi i ka loaʻa ʻana o nā palapala pono mai nā mea hana.