Nā Hāmeʻa a me nā pono hana

4 pono ponoʻi o ke poʻo Shampoo - nā pihi

Hoʻokumu me ka hana o nā ʻenehana loea, Head & Shoulders shampoos e hāʻawi i ka pale o ke poo pono e pale aku i ka dandruff a hoʻokō i nā hana mālama lauoho.

Hāʻawi ka mea hana i kēia mau lā i kekahi mau mea hana, ʻo kēlā me kēia mea nona kāna mau mea kupanaha.

ʻO ka mōʻaukala inoa

Ua hana ʻia kēia hana ma ka makahiki 1950 e nā mea hana kaulana ʻo ʻAmelika i hana i ka cosmetics Procter & Gamble. Ua hoʻokumu ʻia ka inoa Head & Shoulders e hoʻomohala i kahi ʻano hou no ka holoi ʻana i ka lauoho, kahi mea e hoʻopau pono ai ka dandruff. No 10 mau makahiki, ua lawe ʻia ka noiʻi i mea e hoʻokaʻawale i nā mea hou a hiki i ka 100% ke hana i kēia hana. No laila ua loaʻa i nā mea hoʻomohala o nā ʻoihana ke kauka sulfide a me ka zinc pyrithione, ʻoiai i kēia manawa he mau ʻāpana o nā huahana.

Aia i nā makahiki 60 o nā kenekulia 20, ua lawe ʻia ke poʻo hou a me nā lawaiʻa o nā shandroo hou i nā hale kūʻai ʻAmelika.

No ka hoʻolaha ʻana i ka huahana i ka lehulehu a me nā pilina lehulehu o ka hōʻailona hou ma ka honua, ua hoʻopaʻa inoa ʻo Procter & Gamble i kahiʻaelike me ka hui kaulana ʻo Saatchi & Saatchi, nāna i hoʻopuka nā wikiō i ʻike ʻia i kēia lā. No nā makahiki he mau makahiki, ua lilo maoli ka shampoo i kekahi o nā mea i ʻike ʻia ma ka honua, a ua hoʻonui ʻia nā huahana Head & Shoulders i nā hōʻiliʻili, ua ʻike ʻia nā makana he nui no nā ʻano like ʻole o ka lauoho a me nā mea waiwai hou.

Hoʻololi ka lawelawe i ka ʻoihana e hōʻike i ka poʻe kūʻai aku e pili ana i kahi huahana hou a ke kuhikuhi nei nei i ka hoʻokele ʻana i nā haʻawina like ʻole. I ka makahiki 2007, ua hoʻonohonoho ʻia nā hale hana kūikawā ma nā alanui o Lākana, kahi e hiki ai i nā mea hele ke kiʻi ke kiʻi i ko lākou huluhulu mai luna a laila e nānā pono ai i kona ʻano me kahi kiʻi kiʻekiʻe. Ua kiʻi ʻia ke kiʻi i paʻi ʻia e ka slogan i haku ʻia e ka māka a me nā pihi. I kēia manawa, aia nā shampoos o kēia hōʻailona i waena o nā alakaʻi o ka honua he ʻumi i ke keʻokeʻo no ke poʻo, e hakakā ana i nā dandruff.

Hoʻohui huahana

Hāʻawi ʻia ʻo Shampoos Head & Shoulders i kēia mau lā i mau mau palaka he nui, kēlā me kēia mea i loaʻa kāna ʻāpana ponoʻī me nā hopena ʻokoʻa no ka lauoho. Akā i nā ʻanoʻokoʻa a pau i kā lākou ʻano a me nā lako like ʻole:

  • wai
  • nā lawaiʻa (SAS) - nā kuleana pale, i kēia hihia, ammonium lauryl sulfate,
  • sodium kloridahoʻohana i hoʻonui e hoʻonui i ka ʻike
  • nā līlā polū glycolhoʻohana i mea e hoʻonui ai i ka viscosity, moisturize, palupalu a me he emulsifier,
  • polymer synthetic silicone i hoʻokumu ʻia e like me kahi mea palupalu, antifoam a me humidifier,
  • zinc pyrithione a me nā kauka waii kēlā e pale ai i ka hoʻokumuʻana o ka dandruff, he hopena antifungal a me nā hopena antibacterial,
  • kaona cetyl e hoʻoluʻulu a palulu i ka lauoho,
  • formalin no ka pale ʻana i ka microbes,
  • hoʻohui ʻaila e hāʻawi i ka huahana i nā mea ʻala ʻoluʻolu.

E heluhelu hou e pili ana i ka hoʻoili ʻana o ke poʻo & Shampoo shampoo i ke wikiō e hiki mai ana.

E like me kāu e ʻike ai mai ka papa inoa, hoʻopili ʻia nā poʻo & Shoulders shampoos i nā kālai kila synthetic, kahi e hoʻopiʻi nei i kekahi poʻe kūʻai, ʻoi aku nā mea aloha o nā huahana kūlohelohe a me nā mea aloha o nā huahana poʻo holoi lima. Akā ʻo nā mea āpau i kau inoa ʻia ma nā inika maʻamau ʻaʻole ia e hoʻopilikia i ka lauoho a me ka ʻili, ʻaʻole e hoʻonāukiuki i nā mea maʻi a me nā hopena maikaʻi ʻole. Ma kahi'ē aʻe, ua koho ʻia nā mea pono o ke poʻo & nā pakanikua e like me ke kākoʻo ʻana i kahi hopena maikaʻi a hāʻawi i ka lauoho i kahi hiʻohiʻona nani. Eia kekahi, aia kēia mau shampoos i nā mea kūlohelohe:

  • menthol he mea ho'ōla ka hopena a hāʻawi i ka hou o ka lauoho,
  • Lapa ʻaila nona nā cocamides i mea nui no ka hāʻawi ʻana i ka ikaika a me ka elasticity,
  • citric acid e hakakā ana i nā pūpū a me nā microbes, hoʻoikaika i ka integument,
  • aloe vera extract hōʻoluʻolu i ka ʻaihue, he hopena maikaʻi i nā wahi o ka huhū, ʻaʻole e kāhea i nā maʻi kūlohelohe.

Hoʻonui ʻia o ke poʻo poʻo poʻomanaʻo: he kū i ke dandruff, e kūlou ana i ka lauoho, no ka nui o ke kumu o nā aʻa, etc.

Aia ke poʻo poʻo ʻo Shelders i luna o ka ʻoihana lauoho no nā makahiki he nui. Ke hoʻomau nei nei ka poʻe ʻoihana ʻoihana i ke kaila o kēlā me kēia ʻano o nā curl a me nā ulia i mea e hoʻoulu ai i kahi shampoo i ʻoi loa no ka poʻo a me nā poʻohiwi.

Pahu poʻe a me nā pōpō ʻahuʻula Shampoo

Hoʻākoakoa ʻia ke poʻo poʻo a me nā ʻulohilohi i nā huahana nani i nā ʻano like ʻole. Ma kahi o ka manaʻo i ka manaʻo kumu o ka shampoo ʻo ka holoiʻana o ka dandruff, hiki iā ia ke loaʻa kahi hopena like.

I ka hoʻomohala ʻana i ka laulā huahana, ua noʻonoʻo nā poʻo a me nā poʻohiwi i nā hiʻohiʻona hiʻona o nā ʻano like ʻole o ka lauoho, akā, nā curl male kāne a me nā wahine. ʻO ka mea i hiki ai ke hoʻokuʻu i nā shampoos i hoʻolālā ʻia e hoʻopau i nā dandruff, a me nā lāʻau lapaʻau ʻē aʻe:

  • ʻO ka poʻo shampoo a me nā poʻohiwi no ka lauoho palupalu a palupalu.
  • No nā lau maloʻo a maloʻo hoʻi.
  • No nā ʻōlani i hōʻike nui ʻia.
  • Hoʻoholo no ka mālamaʻana i ka māmā a me ke oho lauoho.
  • Mālamalama kūlohelohe.

Pahu & nāʻaoʻao laina o nā shampoos e hakakā i kekahi pilikia

He aha ka mea huna

ʻO kēlā me kēia poʻo a me nā Shelders shampoo he 25 mau mea. Ke hele nei i ka Pūnaewele hiki iā ʻoe ke ʻike i kahi loiloi hoʻokahi e pili ana i ka hāmeʻa ʻana o ka hoʻohui ʻoihana o ka hua, no ka mea, aia wale nō 3 mau mea kūlohelohe i ka shampoo.

  • Hāʻawi ʻo Menthol - i kahi hou ka hopena o ka huahana. E pili ana i ka ʻike o kēia mau mea i ka shampoo, ʻokoʻa nā manaʻo o ka poʻe akamai. Manaʻo kekahi kekahi ma lalo o kahi pretext menthol e pono i ka lāʻau lapaʻau, no ka mea ʻaʻole palekana i ka ʻili.
  • ʻO nā mea'ē aʻe, ma ke ʻano ke koi aku, e kūʻai aku i nā kālā me kēia mea, e hoʻomaikaʻi i ke ʻano a me ka hoʻihoʻi i nā curl.

ʻO Menthol ka mea nui o ka shampoo

  • ʻO Formalin kahi mea e pale aku ai i nā huahana kosm mai nā mikrobes hoʻopōʻino. ʻO nā kikowaena formalin haʻahaʻa e palekana no nā pale a me nā ʻili. Akā, ʻaʻole ʻoe e hoʻohana i ke kālā me ka nui o ka make, no ka mea e hoʻopili ʻia i loko o ka ʻili, hiki iā ia ke alakaʻi i nā maʻi koʻikoʻi.
  • ʻO Zinc pyrithione ka mea nui i ka hakakā me nā dandruff. ʻO kēia ʻano antimicrobial a antifungal e kāpae i ka staphylococci a me ka streptococci.
  • Kaila waiona Cetyl - hana ia e like me kahi mea eʻe a me ka moisturizer. He kumu semi-synthetic.
  • Ma hope o ka nānā ʻana i ka wehewehe ʻana o kēlā me kēia poʻo a me nā Shelders shampoo, hiki iāʻoe ke loaʻa ka wai, ka waikawa citric, cocamide a me nā mea hou aku hoʻi.

Loaʻa i kēlā me kēia shampoo kekahi mau hoʻohui

Kuhi nui nā mea kūʻai aku he addictive ke shampoo. Ke alakaʻi nei ka hoʻohana ʻana i kahi huahana hou e pili ana i ka reappearance o nā dandruff, no laila hoʻi nui i hoʻi i ke poʻo a me Shelders.

Hōʻike i ke poʻo a me nā pihi ʻahuʻu

Hoʻomaopopo koke ʻia ka lāʻau maoli ʻana i kēia lāʻau, ʻaʻole therapeutic. No laila, hiki iā ʻoe ke kūʻai i ka lāʻau lapaʻau i nā hale kūʻai, ʻaʻole hoʻi i loko o nā hale kūʻai. No ka uku kūpono, e loaʻa ʻoe i nā hopena kūpono:

  1. Hoʻokuʻu o ka dandruff.
  2. Mālama maikaʻi ka ʻili a me nā puʻupuʻu.
  3. Ke nalowale ʻana o ka ili ʻili

Hāʻawi i nā curls kūlohelohe a me ka nui

ʻO ka mōʻaukala hoʻoili

I ka wā mua, ua hoʻokaʻawale ʻia ka laina poʻo wai o ka poʻo & Heʻi ka wahine a me ke kāne. ʻAʻole ʻae ʻia ka hoʻoili ʻia mai kahi ʻano lapaʻau mai ka ʻike, akā ua hiki nō ke hoʻomohala ʻia ka haku ʻana i ka ʻano me nā ʻano o ka ʻili a me ka ʻano o ka ʻano o kēlā me kēia kāne. ʻO ke kumukūʻai o ka hoʻomākaukau ʻana no nā kāne a me nā wahine i ka pae like hoʻokahi, akā nui ka ʻokoʻa o nā huahana i loko o kāna mau hana.

Aia kahi kaawale kāne a me ka laina wahine o nā shampoos

No nā mea kūʻai he nui, ua lilo kahi mea pono shampoo i hoʻolālā pono ʻia i "palekana" mai ka dandruff a me ke ola ʻole o nā curl.

He Kauka Holo

Ke manaʻo nei kekahi mau kaikamahine e kūʻai aku i ke poʻo a me Shelders e kiʻi like i ka lauoho like a like me ka lepili. Akā ʻaʻole e ʻike maopopo ʻia ka hopena o nā kime o ka hopena o nā mea ikaika, no ka mea he ʻokoʻa a ka curls kanaka, ʻaʻole hoʻi mau loa, ʻo ia hoʻi nā ʻano kumu, nā kōkua i ka hoʻoponopono ʻana i ka pilikia.

Eia kekahi, ʻoiai me nā mea hoʻohālike e like me nā kāne a me nā wahine, ʻaʻole i ʻōlelo ʻia nā kaikamahine e hoʻohana i nā shampoos i hoʻolālā ʻia no ka lauoho kāne. Hoʻopili kēia mau hōʻuluʻulu i nā mea pili i ka ʻili o ka wahine wahine. A ma kahi o ka mea maoli kūlohelohe a me ka leo, e kū mai nā pilikia me ke poʻo.

Hoʻomaopopo nā Shampoo i ke poʻo a me nā manamana

ʻO nā loiloi ma ka laina ʻo Heden Sholders o nā shampoos i ka maʻamau ʻaʻole i hewa nui. ʻAʻole ʻo ia ka Shampoo, ʻaʻole maʻalahi ia, akā, me kāna hana pono o ka hoʻomaʻemaʻe a me ke kinaiʻana i ka wā pale o ka dandruff, kūpono loa. A inā e hoʻohana ʻoe i kekahi shampoo me ke ʻala o Apple a i menthol, no ka laʻana, a laila e kiʻi pū ʻoe i ka mea ʻala maikaʻi. ʻ saylelo aku ka poʻe kritika o ka shampoo i ka maikaʻi o ka shampoo i ka hoʻopili ʻana i ka waiʻī: i kekahi manawa ʻaʻole i ʻoki ʻia ka lawehala a i ʻole a pau i ka nalo ʻana, a i ʻole e ʻike nui ʻia ma hope o ka hoʻopili ʻana i kēia mau shampoos. ʻO kekahi, e like me ka hoʻomaopopo ʻana, ma hope o ke kāhea ʻana i kekahi o nā shampoos, hiki i ka lauoho ke lilo i maloʻo a ola ʻole no kekahi manawa - akā ʻo kēia mea ke intolerance pilikino.

ʻO nā mea āpau, ʻo Heden Sholders i ke kālepa shampoo i kahi manawa lōʻihi loa a he nui ka poʻe hauʻoli me ia.

He kumu kūʻai no nā poʻo shampoos a me nā pihi

Oe ke kuai i kekahi shampoo Heden pahu e pili no 300 mau rubles (no 400 ml) enii. Hoʻopili i loko 200 ʻAʻole maikaʻi ke kuhi o ka kūʻai ʻana, no ka mea, he pono e hāʻawi e pili ana 200 mau rubles. Hiki iā ʻoe ke loaʻa ma nā hale kūʻai pūnaewele (kahi āu e kūʻai aku ai a kūʻai aku i nā mea ʻoi aku ka nani) a ma nā hale kūʻai maʻamau (like like).

ʻO ka hui pūʻana o nā shampoos Head a me nā Pahuahi

ʻOiaʻiʻo, loaʻa nā ʻano leaka ʻo Heden Sholders e like me kahi ʻano like ʻole. Akā, ʻike mau ʻia nā mea maʻamau i ka hapanui o nā ʻano:

- Pakai - Mālama kēia mea i ka shampoo mai nā ʻano palu.

- Sodium lauryl sulfate - kahi ala e hoʻoneʻe ai i nā mea ʻā. Hoʻopilikia i nā lauoho a me nā ʻili i nā nui.

- Sodium loret sodium sulfate - i ka ʻōpū a me ka nui o ka shampoo. Hoʻopilikia nō hoʻi no ke kanaka ma nā papa liʻiliʻi.

- ʻO Sodium Chloride - ke kuleana no ka nānāʻana i ka shampoo. Hiki i ka ʻeha o ka ʻeha i ka wā i ʻike ʻia i ka nui o kēia mea.

- Menthol - E aloha iā ia, he mea ʻono maikaʻi ka shampoo.

Eia hoʻi e hōʻalulu i ka ʻili kūlanakauhale ʻona aka, aka zinc pyrithione kuleana no ka luku ʻana i nā fungi - nā kumu o ka lawaiʻa a me nā maʻi ʻē aʻe o ke poo. A, ʻoiaʻiʻo, aia nā ʻāpana a me nā pelekikena, e like me kekahi mau shampoo ʻē aʻe.

E like me kāu e ʻike ai, he nui nā mea ʻino o Heden Sholders i nā kānaka. A hiki ʻole paʻakikī ke kāhea aku i kahi ʻano kūlohelohe kekahi (e hoʻohālikelike ʻia me ka Lina hoʻomaʻemaʻe - ka lani a me ka honua.

Nā ʻano o Shampoos Head a me nā manamana

E like me ka mea i ʻōlelo ʻia ma mua nei, no nā pahuhopu ʻē aʻe paha kekahi shampoo ʻē aʻe. Eia kahi ʻano maikaʻi loa:


- Ikaika a ikaika. ^ E Ha yM. Hāpai i ka hoʻopauʻana i ka dandruff, ke nānā nei kēia shampoo i ka māla o ka lauoho, ʻo ia ka mea e ʻoi aku ai i nani hou. Hoike Mai aneane maikaʻi loa: ma ka hapanui o nā hihia, he ʻoiaʻiʻo ka hopena i hoʻopili ʻia, ʻo ka hoʻohui ʻana, ke ʻōlelo nei lākou e pili ana i ka hoʻoikaika ʻana i ka lauoho a me ka māmā. ʻAʻole lākou i ʻike i nā mea liʻiliʻi, me nā mea ʻokoʻa ʻole (ke ʻōlelo nei lākou i ka mea hoʻohālikelike ʻole a leʻaleʻa maikaʻi).


- E pale aku i ka lauoho lauoho. ^ E Ha yM. Loaʻa nā wahine no nā kāne. Hoʻolālā ʻia ʻo Shampoo e hana i nā pilikia e like me ka dandruff a me ka lilo ʻana o ka lauoho, akā pono ke noʻonoʻo nei ʻaʻole ia he shampoo lāʻau lapaʻau, a ma hope o ka hōʻea ʻana i ka hoʻohana ʻana i kēia shampoo, e hoʻi paha nā pilikia. Hoike Mai ʻoi aku ka maikaʻi: hoʻomaopopo i ka momona mint shampoo maikaʻi loa, kona ʻenehana e hoʻohana ana, me ka mānoanoa. A mai nā hopena: hoʻomaʻemaʻe maikaʻi ka lauoho, a me ka lau o ka lauoho a me ka lauoho, a laila hoʻomaka nā loiloi maikaʻi (ʻoiaʻiʻo nō, ʻaʻole no ka poʻe āpau): i nā hanana maikaʻi loa, hiki ke hoʻopau wale i ka dandruff ma ke ʻano (me ka pilikia pū me ka lau o ka lauoho), a me ka hoʻopiʻi loa - ke kala ʻana, hiki ke pilikia aʻe ka pilikia. Akā no ka mea e ʻike hou ana i nā loiloi maikaʻi loa, hiki iā ʻoe ke hoʻāʻo i kēia shampoo (ma ka laulā, e hoʻoiho i ka ʻikikihiki i ka pilikia o ka lauoho lauoho, ʻōlelo mākou e hoʻohana ana i nā shampoos lapaʻau, no ka laʻana, ʻo Alerana).


- Kahi a mai kumu o ke aʻa. ^ E Ha yM. Hāʻawi kēia shampoo i ka nui o ka lauoho a me ka hanohano ma hope o ke noi ʻana (e pili ana i ke kāpaeʻana i ka dandruff no ka manawa iki a hoʻomaʻemaʻe i kou lauoho, manaʻo wau ʻaʻole mea e ʻōlelo iki. Loa nā manaʻo ʻana ua ʻike kēia: hiki ke hoʻopaʻa i ka nui a hiki i ka lā aʻe. A mai nā mea liʻiliʻi ʻoluʻolu - ke lilo ka lauoho, ʻoluʻolu loa ka momona. Ua hauʻoli ʻole kekahi poʻe me kēia shampoo: ʻaʻole i hoʻohiki ʻia ka nui, a no kekahi, lilo ka lauoho i ka momona ma hope o ka hoʻohana. Akā, ʻoi aku ka liʻiliʻi o nā loiloi like ʻole, no laila he maikaʻi loa ka shampoo!


- Ka mālama maʻamau. ^ E Ha yM. Malia paha hiki ke kapa ʻia kēia shampoo i kapa ʻia "ʻano maʻamau" no Holden Sholders. Pono ka lauoho ma hope o ka noi ke hoʻomaʻemaʻe, hoʻomaʻemaʻe, a me nā haʻalulu e pono ke hoʻopau ʻia. Hoʻokomo ʻia ka hōʻailona Shampoo e nā manaʻo ʻana, ka hoʻonaʻauao: maʻamau maʻamau ka shampoo i kāna hana, akā ʻaʻole makemake kekahi i ke kumukūʻai shampoo (hiki iā ʻoe ke kūʻai aku i nā mea maʻalahi no ka hoʻomaʻemaʻe maʻalahi), i kekahi manawa ʻaʻole ia e hoʻokaʻawale i ka dandruff i haʻi ʻia. Ma keʻano holoʻokoʻa, ʻokoʻa nā mea āpau, akā he kūpono loa ka shampoo no ka hoʻomaʻemaʻe :)


- ʻĀpio Huila. Citrus Hou. Me ka menthol. A o nā ʻano ʻē aʻe ʻē aʻe o ka shampoo Heden Scholders maʻamau. I kekahi mau hihia, hiki ke loaʻa kahi 2-in-1 shampoo (ʻo ia hoʻi, ʻelua shampoo a holoi holoi conditioner). No kahi hoʻololi, hiki iā ʻoe ke hoʻohui pū i nā mea ʻono (no ka laʻana, ma kahi lā āu e hāʻawi ai i ka ʻAlika Arctic, ma kahi ʻē aʻe ua ʻono ʻoe e like me ʻōpū, a ma ke kolu - e pihi ana mai iā ʻoe me ka Energy Energy) Hoike Mai e pili ana i kēia mau shampoos, ma ka laulā, maikaʻi lākou - hoʻopau ʻia ke dandruff, hoʻomaʻemaʻe ʻia ka lauoho a ʻāloi aku ka maikaʻi mai ka mea e pono ai, akā, ʻōlelo ʻia nā loiloi ʻaʻole hiki i ka shampoo ke hoʻopau i ka dandruff i kekahi mau hihia, a hoʻolilo i ka maloʻo i ka hoʻohui ʻia. Akā ʻo ka pōmaikaʻi ʻo ka hapa nui o nā poʻe ʻaʻole e ʻike i kēlā mau pilikia ma hope o ka hoʻohana ʻana i kēia mau shampoos.

ʻO kaʻoiaʻiʻo, ʻaʻole kēia nā mea āpau āpau ʻo Heden Sholders. Akā, e like me ka hapanui o ka poʻe, he nui ka poʻe o lākou e hoʻopiʻi me kā lākou hana - ka hoʻopau ʻana i ke dandruff (ʻoiai he pōkole, he like ʻole ka mea a kekahi, akā he maʻi maʻamau kēia, he maikaʻi loa, shampoo) a me ka hoʻohou maoli i ke poʻo. . ^ E Ha yM.

ʻO nā hoʻopiʻi a me ka ʻohu

ʻO kekahi o nā pono ponoʻī o ka dandruff shampoos Heden Scholders (Head & Shoulders) he ākea ākea o ka hana. ʻAʻole ka hakakā kūʻokoʻa o ka hoʻoulu ʻana i ka peeling, akā pili pū i ke ʻano o ka lauoho i ka holoʻokoʻa. Hoʻomaopopo mākou i kona mau pono nui:

  • kahi koho ākea o nā huahana - e koho nā mea āpau i kahi huahana no ko lākou lauoho lauoho,
  • Ua hōʻike ʻia ka laina ma nā ala no nā kāne a me nā wahine,
  • ʻaʻole e maloʻo nā mea kanu i nā mea kanu ma ke poʻo,
  • hoʻopau i ka maloʻo a hoʻoponopono i ke kaulike o ka momona,
  • kūpono kūpono no ke poʻo kuʻuna,
  • kope koke me ka hoʻopau ʻana o nā dandruff,
  • e hāʻawi i kahi ʻoluʻolu, ka pulu a me ke kukui
  • He kūpono no ka hoʻohana maʻamau.

E like me kekahi huahana, He poʻo a me nā kumulāʻau:

  1. no laila ʻaʻole i hoʻi ka pilikia, e hoʻohana mau lākou ia,
  2. aia kekahi hanana kū'ē o ka maʻi pā,
  3. nui nā mea kemikela a me nā mea maoli maoli.

Hūlā Citrus

ʻO kahi mea e hoʻopau nui ʻia ka hua citrus. He kūpono no ka lauoho ʻaila a no ka hoʻohana pono o kēlā me kēia lā. ʻAʻole kahi mālama wai pilikino e hoʻopakele i ka peeling ʻana, akā e hōʻoluʻolu i nā curls, e hāʻawi ana iā lākou i ke ʻano olakino.

Inā ʻoe i hoʻoluke ai i ka lauoho a i ʻole ʻia nā aʻa ma hope o ka ʻae ʻana a me nā kaʻina hana o nā lauoho, a laila huahana E kōkua mai i ka hoʻihoʻi ʻana i ke ʻano ke hiki.

ʻO ka hau ʻili

Wahi a nā mea hana, e freshens i ka epidermis a ke kaua ʻana i ka mumū a hoʻeha ʻia.

Ma muli o kona kūlohelohe pH, hiki ke hoʻohana ʻia i kēlā me kēia lā me ka hōʻeha ʻole i nā mea kanu. ʻAʻole maloʻo kahi ʻōpala a palulu i ke poʻo. Hoʻokomo ʻia no ka lauoho maloʻo.

Mālama mālama wai

Hoʻohālikelike ka ʻokoʻa kūikawā i ka epidermis, nā umeke a me nā manamana. hoʻohelū a pale ʻana i nā huhū o waho. Loaʻa ia i ka aila ʻaluma a me ka niu, e mālama pono ana i ka lauoho ulaula a me ka bango, i mea e palupalu a me ka palaka.

Hoʻomaopopo ʻia no nā kūlima i hoʻopau ʻia ma hope o ka noho ʻana a me ka curling.
ʻO ka pakanā kahu hānai i nā wahi hoʻonā o nā wahi o ka epidermis, hōʻoluʻolu i ke kuni a me ke kala, hoʻoneʻe i nā ʻāpana keʻokeʻo i nā aʻa a hoʻomaha i nā curl.

Hoʻohui hou ʻo Apple

Kahi kūpono no ka mālama o kēlā me kēia lā. ʻO ka momona o nā ʻōmaʻomaʻo o nā hua a me nā huaʻai e hiki ai iā ʻoe ke manaʻo i ka momona a me ka māmā ma hope o ka noi mua.

ʻAʻole hoʻomaʻemaʻe maikaʻi wale ia i ka epidermis, akā ua hana pū kekahi me ke ʻano maʻi. e hoʻihoʻi ana i ke ʻano maʻi olakino a me ke ʻano aesthetic i ke poʻo o ka lauoho.

Anti pale ʻole i nā kāne

Hoʻolālā kūikawā no nā kāne. Aia kahi hiʻohiʻona hiʻona. ʻO ka mea mua, ke kuhikuhi ʻia nei i ka hoʻoulu ʻana i ka kalakal.

Eia naʻe, ua ʻōlelo ʻia no ka hakakā ʻana me nā maʻi dermatological. He kūpono no ka hoʻohana pinepine ʻana no nā kumu therapeutic a me prophylactic.

Mālama mālama

ʻO ka mahele maoli kahi aloe vera. He hopena maikaʻi ia i nā wahi kolohe a hōʻoluʻolu i ka nalo ʻana.

ʻO kēia huahana ka hypoallergenic a me ka manuahi manuahi. ʻO ia ke kumu i manaʻo ʻia he mea hana koʻikoʻi e kū i ka nānā ʻana i ka poʻe e makemake nei i nā hopena maʻi.

Ka mālama maʻamau

Mālama i nā curls hoʻolohe, palupalu, hōʻoluʻolu i ka maloʻo a me ke kolo. Maikaʻi no ke poʻo maloʻo. E hōʻoluʻolu i ka hoʻonāukiuki, hōʻemi i ka redness, pale i ke ʻano o nā unahi.

ʻO ka mālama ʻoluʻolu

Hoʻomaopopo ʻia no kaʻino, pōʻino a hoʻokaʻawale. ʻO nā hiʻohiʻona kūlohelohe - lavender, ka pume a me ka hōʻoia - hānai i nā curl a me ka epidermis, e hāʻawi ana i ka lauoho i ke kino a maikaʻi.

Ke kūlike ʻole nei i nā mea huna momona momona a hoʻomaikaʻi i nā kaʻina metabolic o ka epidermis.

Hoʻolālā kūikawā no nā kāne. Hoʻokaʻawale, hoʻoneʻe i ke peeling, a me ka hoʻohana maʻamau, ʻo 100% e hoʻopau i nā pilikia o ka epidermis.

ʻO ka ʻoluʻolu ʻoluʻolu loa o nā mea hoʻolale wai e hoʻomau mau ʻia ma hope o nā kaʻina wai.

No ka mālama mālama

Hoʻokumu ʻia no ka haʻalulu palei ka wā e hoʻomaka ai ke poʻo e ʻāʻī a hele mai ka huhū.

Hoʻololi ʻo ka Eucalyptus i ka hoʻoili ʻana i ka huhū a me ka hana ʻana, ka hakakā ʻana i ka maloʻo a hoʻihoʻi i ke koena o ka momona.

Ikaika a ikaika

Kōkua kēia huahana ma ka nāwaliwali a palupalu. E kōkua ka hoʻohana maʻamau e hoʻolōʻihi i ka lauoho, a me ke aʻa a ikaika.

ʻO kēia ʻano mana no ka mau ʻūlū hewa.pono e pale i nā manaʻo maikaʻi ʻole mai waho.

Anti baldness no ka wahine

Ke mālama koʻikoʻi nei ʻo ia i ka epidermis a me nā kūlima, hana ikaika iā lākou a pale ʻia mai nā mea huhū āpau.

ʻAʻole hiki ke hoʻōla wale ʻia nā mea hoʻōla wale mai ka peeling, akā pale pū ka ʻumiʻumi. Loaʻa iā ia kahi waihona waiwai kūʻokoʻa, kahi e loaʻa ai nā māhele ʻekolu.

ʻĀkū hou ka ʻākeke

Hoʻowalewale a hoʻihoʻi i nā curl, hoʻomoʻe a hāʻawi aku i ka pale e pale aku i ka dandruff a me ka puhi ʻana.

Nui no nā poʻo aila. ʻO ka lauoho ma hope o ke kaʻina hana e mālama i ka hou, ka nui a me ka maʻemaʻe no ka lā holoʻokoʻa.

Iʻa ikaika

Kahi ʻia ka huahana i nā minela moana. Hoʻolālā maoli ʻia kēia ʻano hoʻōla no ka lauoho ua nalowale i ke kai olakino a me ka wai.

Hoʻopilikia ia i nā pilikia poʻo nui a hoʻihoʻi i ke koena momona o ka epidermis.

Hoʻomaʻemaʻe hohonu

Hana ʻia no nā kāne. Wahi a nā mea hana, aia i loko o kahi noi he ʻokoʻa Hoʻopau maikaʻi loa ka ʻōmole i ka hana kuʻekuʻe, e ola ana i nā ʻōlima, ola nui a ʻoluʻolu.

Mahalo i nā citruses a me ke mint, ka hopena o ka huahana nā curls.

Kahi a mai kumu o ke aʻa

Hoʻonohonohoʻia no nā poʻe aloha o kahi lush a me ka voluminous. Kūpono no nā mea me nā haki hoʻokaʻawale a ʻoki hoʻi.

Manaʻo ʻia ʻia no nā uʻi i hōʻino ʻia e nā kaʻina lāʻau. Kūpono kūpono no nā mānoʻomaʻo nāwaliwali, nāwaliwali a maloʻo nā curl.

He aha ka mea e hoʻokomo i ka shampoo?

Aia ka huahana e pili ana i 25 mau mea, a he hapa nui o lākou he kumu synthetical. Ma muli o kēlā me kēia ʻano mea kanu, ua nui nā manaʻo kue e pili ana i kēia laina.

Eia nō naʻe, ua ʻōlelo ʻia e ka lehulehu Lūkini o nā dermatologists.

No laila, ʻo ka mea i hoʻokomo ʻia i loko o nā mea nui:

  • zinc pyrithione - hakakā me nā microorganisms a me nā fungi e hoʻonāukiuki ai i ka loaʻa ʻana o ka dandruff. ʻIke pinepine ia i kēia huahana i nā huahana analog e kūʻē i ka seborrhea, no ka mea i hoʻonui nui ʻia ka hana e kūʻē i nā pathogens o nā maʻi dermatological.
  • Menthol - Hāʻawi i ka hou i ka lauoho, ka momona a me ka hoʻoikaika. Akā, ʻokoʻa nā manaʻo i ka loaʻa ʻana o kēia ʻāpana. ʻAʻole ʻae kekahi o ka trichologist i ka hoʻohana ʻana i ka menthol, no ka mea ke manaʻoʻiʻo he maikaʻi ʻole ka hoʻopili ʻana i ke poo.

ʻO ka poʻe ʻē aʻe, ma kahi'ē aʻe, e ʻōlelo ana ua hana kēia mea i ke ʻano he conditioner, e hōʻoluʻolu i nā kūloko, e hoʻokō ana a me kaʻoluʻolu.

  • Ka inu wai Cetyl - hana i ka hana o kahi moisturizer e hoʻomaʻemaʻe i nā kala maloʻo i nā aʻa.
  • Ka pale aku ʻo Formalin iā ia iho i nā kuʻina. ^ E Ha yM. Ke hopohopo nui nā poʻe trichologist no ka hoʻohana ʻana i ka formalin i nā shampoos, me ka paʻa i loko o ka ʻili, hiki ke hōʻeha i ka olakino.

    Eia naʻe, palekana ka nui o ka formalin ma ke poʻo & Kauʻāina.

    I ka hoʻohuiʻana i kēia mau mea, ua komo pū ka mea hoʻohui i ka waikawa citric, sodium citrate, sodium chloride, ammonium sulfate a me kahi paʻakikī o nā mea hoʻonaninani.

    Ke noi

    No ka loaʻa ʻana o ka hopena kūpono, e noi ʻia ke poʻo a me nā pume e hoʻohana e like me nā ʻōlelo i:

    1. e hoʻopili i kahi mea liʻiliʻi o ka nui o ke poʻo i hoʻolilo a pālahalaha ma luna o ka ʻili a me nā ʻāpana.
    2. Hoʻopuka i ka wai wai a hana i nā wahi a pau o ke poʻo a kau i ka neʻe ʻana no nā lā he 2-3 mau minuke.
    3. E holoi i ka umu me ka wai mahana.

    No ka hoʻonuiʻana i ka hopena a loaʻa i ka hopena wikiwiki, hoʻolālā nā mea hana e hoʻohana ana i nā huahana hou - nā lula, nā pāpale a i ʻole nā ​​mea maʻi.

    ʻO ka lōʻihi o ka mālama ʻana me ka shampoo he kanaka kūʻokoʻa. E noi ma kahi o ʻekolu manawa i hoʻokahi pule no 1-2 mau mahina.

    Nā Hoʻohui

    ʻAʻohe mea koʻikoʻi koʻikoʻi i ka hoʻohana ʻana i ka shampoo. Eia nō naʻe, ua contraindicated i ka poʻe i makemake i nā mea kūlohelohe i nā mea i loko o ke ʻano.

    Ma mua o ka hoʻohana ʻana i ka huahana, e hōʻoia e ʻaʻole ia e hoʻonāukiuki i kāu maʻi.
    No ka hana i kēia, e kau i kahiʻuʻuku liʻiliʻi o ka palima. Inā ʻaʻole ʻuli ka ʻulaʻula i loko o kahi mau minuke a ʻaʻole i hoʻonāukiuki ka huahana i ka pōʻino, a laila ʻaʻole hiki iā ʻoe ke makaʻu i nā hopena ʻaoʻao i ka wā e hiki mai ana.

    E nānā i kahi loiloi wikiō e hoʻāʻo ai i kēia shampoo:

    ʻO ka hiʻohiʻona nui o ke poʻo & nā pihi, nā ʻano o ke ʻano o nā lāʻau anti-dandruff. Hiki i kēlā me kēia mea ke loaʻa i ke poʻo hele ke koho ponoʻī iā lākou iho i ke ʻano o ka shampoo e pau ʻole i ka ʻalo ʻana i ka pilikia, akā ke hāʻawi aku nei i ka lauoho ke nānā aku.