Mālama

Kauhiʻipiʻo Lunar Kalepa Pōʻalima

  • ʻOka laukole ʻōpala lunar i Pepeluali 2015
  • He aha ka lā e ʻoi aku ai e loaʻa i ka lauoho
  • Kalena lunar: papa ʻōlelo manaʻo no ka lā 20 lunar

Pepeluali 1, 13 lā ka lā ʻānā

ʻO kekahi o nā lā o kahi kākele kūpono loa. E hoʻāla maikaʻi loa ʻo ia i kāna lauoho a me nā hiʻohiʻona ʻoi aku ka maikaʻi. E aho i ka hōʻole i ka pena ʻana i ka lā 1 Pepeluali. ʻAʻole ia e noʻonoʻo i ka hoʻohana ʻana i ka tonic.

Pepeluali 2, lā 14 ka lā lune

I ka loaʻa ʻana o kahi lauoho i kēlā lā, hiki koke ʻoe ke lilo i ka laki maikaʻi e hahai iā ʻoe. Hoʻokomo ʻia nā hōkū i ke pena ʻia i nā mea kuʻili wale ʻana.

Pepeluali 3, 15 lā ka lā lunalola

Inā ʻoe e hana i ka lauoho lauoho i kēia lā, hiki iā ʻoe ke hoʻowai i nā hōʻeha. ʻOi aku ka maikaʻi i ka pale lauoho i kēia lā. Hiki iā ʻoe ke pena iā lākou i nā kalaʻeleʻele wale nō a i ke ʻano kūlohelohe wale nō.

Pepeluali 4, 16 lā ka lā lunalola

Aʻo ka mahina piha. Ke hele ʻole nei i kahi lauoho lauoho i kēia lā ʻaʻole ia e ʻōlelo ʻia, no ka mea, aia paha ke loaʻa ʻana o nā pilikia olakino. Ma ka hoʻokaʻawale ʻana i kou lauoho me ke kala ʻeleʻele, hiki iā ʻoe ke pale aku i ka ka hopena o ka ʻona maikaʻi maikaʻi ʻole.

Pepeluali 5, 17 lā ka lā lunar

Mai lilo i kahi lauoho, no ka mea hiki ke kōkua i ka ʻoiaʻiʻo e hoʻopunipuni kāu mea aloha iā ʻoe. Akā i kēia lā hiki iā ʻoe ke hana i ke kala, akā aia wale nō me kahi kūlohelohe kūlohelohe, no ka laʻana, basma a me ka henna paha.

Pepeluali 6, 18 ka lā lune

He lā no ka lauoho, he mea pono ʻole ia, no ka mea he mea hiki ke hōʻeha a me nā hōʻeha. Mai hoʻowalewale i ka hopena, ʻoi aku ka maikaʻi o ka hoʻoikaika ʻana i ka holomua ʻuhane i kēia lā. Inā makemake ʻoe e mālama i kahi pilina maikaʻi me nā poʻe ʻē aʻe, e pena i kāu mau curl i ke kala ʻulaʻula a i ʻole ka kala māmā.

Pepeluali 7, 19 lā ka lā lunalola

Hōʻole i kahi lauoho lauoho inā ʻaʻole ʻoe makemake e nalowale i kahi kālā nui a i ʻole kekahi mea waiwai iā ʻoe iho. Hiki iā ʻoe ke palu i kou lauoho, akā aia wale nō i ka pale pale i loaʻa ka hopena maikaʻi iā ʻoe.

Pepeluali 8, 20 lā ka lā

Kūpono nui no nā lauoho. I kēia lā, e kōkua ka ʻokiʻoki lauoho i mea e hoʻonui ai i ka ola ola. Inā makemake ʻoe e "hoʻoikaika" i nā "pono" i loko o kou ola, e hana ka ʻāpana i kou kala kūlohelohe.

Pepeluali 9, 21 lā kahi lānia

ʻO ka lā maikaʻi no ka hele ʻana i ka lauoho. ʻOi aku ka maikaʻi me ka hana ʻole i nā haircuts a me ka kala i kēia lā. E heluhelu i kahi puke a i ʻole hele wāwae.

Pepeluali 10, 22 lā Lā

ʻO ka hui me ka lauoho o kēia lā e lawe i ka pōmaikaʻi a me ka maikaʻi. Inā hoʻoholo ʻoe e pena i kou lauoho i ke kala ʻulaʻula a me nā kukui, ʻaʻole koke ʻoe e ʻike e pili ana i kou ola, e ʻoi aku ka nui o nā poʻe ʻoluʻolu a maikaʻi.

Pepeluali 11, 23 lā lunar

Hiki iā ʻoe ke hele i kahi lauoho, akā e hāʻawi ia i ka hoʻonui i nā paona keu. Inā manaʻo ʻoe e pono ana iā lākou, e hoʻoliʻiliʻi e hōʻoki i kou lauoho. Hiki ke hana ʻia nā kala ma kou kala kūlohelohe.

Pepeluali 12, 24 lā ke ao

E hōʻole i ka lauoho, a i ka pau ʻana o kou lauoho, e hoʻohana wale i nā kui maoli. E hoʻolaʻa i kēia lā i kāu mau mea aloha.

Pepeluali 13, 24 lā ka lā lunar

E kōkua ka pōkō o kēia lā i ka hoʻomaikaʻi ʻana i ke kiʻi, a loaʻa iā ia ka hopena maikaʻi loa i ka hoʻonaninani. Hiki ke pena i kēia lā i kēlā me kēia kala.

Pepeluali 14th, 25th lunar lā

ʻAʻole ke kau ʻia nei kahi lauoho lauoho, inā ʻaʻole ʻoe e hoʻopilikia i kahi o nā pilikia olakino olakino i kou kanaka. ʻOi aku ka maikaʻi o ka haʻalele ʻana i ka pena i kēia lā.

Pepeluali 15, 26 lā ka lā lunar

ʻO kahi manawa kūpono e hana i kahi lauoho. Lawe ʻo ia i nā ʻoliʻoli hauʻoli wale nō. Inā makemake ʻoe e ʻike i kahi ʻōlelo maʻamau me nā poʻe ʻē aʻe, e kala i ka lauoho ma ka pale maoli.

Pepeluali 16, 27 lā ke ao

ʻO kahi lā maikaʻi no ka hoʻololi ʻana i ke kiʻi, no laila hiki iā ʻoe ke hana i kekahi haircuts. I kēia lā, ʻaʻole pāpā i ka hoʻololi hoʻololi cardinal o ka "suit". Ho‘okolohua!

Pepeluali 17, 28 lā ke ao

I ka loaʻa ʻana o kahi kāhiko i kēia lā, hiki iā ʻoe ke kaila i ka manaʻo o nā kāne ke kū'ē aʻe. Pono ke kāohi ʻana.

Pepeluali 18, 29 lā ke ao

He mea hiki ʻole ke ʻokiʻoki i nā laka i kēia lā. Ke manaʻoʻiʻo nei i kēia lā hiki ke hōʻoki i kou manaʻo me ka lauoho. Inā ʻaʻole ʻoe makemake e kumu i ka waihona kālā, hoʻopiʻi i ka kala ʻana i kahi lā Pepeluali.

Pepeluali 19, 1st a me 2 mau lā lunar

ʻO ka manawa o ka mahina hou, ʻo ia ke kumu he maikaʻi ʻole kēia lā hoʻoilo no nā lauoho. Ke manaʻoʻiʻo nei hiki i ka mahina hou ke alakaʻi i ka emi ʻana o ke ola. Hiki iā ʻoe ke palu i kou lauoho, akā na ke ʻano maoli. Hiki ke kiʻi ʻia ka hoʻohana ʻana i ka tous mousses, shampoos, foams.

Pepeluali 20, 3rd day lunar

ʻO kahi huluhulu i kēia lā o Pepeluali ke lawe nei i kahi mea ola olakino. Hōʻalo i ka ʻaila ʻana o kou lauoho. Hiki i ka hoʻololi "lole" hiki ke lilo i kumu kūlohelohe.

Pepeluali 21, 4 lā lunar

Ke hoʻoholo nei i kahi oho lauoho, e hoʻomaka ana ʻoe e makaʻu i ka makaʻu i ka lā a pau, e maloʻo ʻole ʻole. Hiki iā ʻoe ke hana i ka kala, akā no kahi hoʻololi aniani i ke kala, pono ʻoe e koho i kahi lā ʻokoʻa.

Pepeluali 22, 5th day lunar

ʻOi paha ka lā maikaʻi loa o Pepeluali 2015 no ka lauoho lauoho. Ke hele nei ʻoe i kēia lā, e loaʻa ana iā ʻoe kahi manawa e waiwai ai, a me ke ʻano. E hoʻopau i kahiʻaelike maikaʻiʻole, e hoʻolele i kou lauoho i kahi māmā māmā. E hoʻonui kēia i kāu hoihoi.

Pepeluali 23, 6 lā Lā lunar

ʻAʻole ia he manawa maikaʻi no ka lauoho. ʻO kahi hoʻoneʻeʻana o ka lauoho ma kēia hana e hoʻoneʻe ai i nā pilikia olakino. ʻOi aku ka hāʻawi i kāu mau mea aloha i kahi lā hoʻomaha nui ʻole.

Pepeluali 24th, lā 7 lune

E hoʻoili ka ʻokiʻoki i ka lauoho, hoʻomaikaʻi i ke olakino, a ʻoi aku ka maikaʻi o ke ola. Mai poina i ka manawa! Inā hoʻololi ʻoe i kou kala kala i kēia lā, e hoʻonui ʻia kāu hoihoi.

Pepeluali 25, 8 lā ka lā

ʻO ka loaʻa ʻana o kahi ʻokiʻoki, lawe ʻoe i ka hakakā me kāu poʻe i makemake like. ʻO ka hele ʻana i nā kala kala, hiki iā ʻoe ke hōʻino i kou inoa ponoʻī. ʻOi aku ka maikaʻi o ke kūʻai aku a hana ʻole i kēlā lā.

Pepeluali 26, 9 lā ka lā lunar

Mai kau inoa no kahi lauoho lauoho ia lā, inā ʻaʻole hiki iā ʻoe ke loaʻa i nā maʻi hou. Inā makemake ʻoe e pale i ka nui o ka palaualelo, e hoʻoneʻe i ka māmā o kou lauoho.

Pepeluali 27, 10 lā ʻoi

ʻAʻole kahi makana lauoho i kēia lā ʻo Pepeluali i lawe mai ai i ka laki. Ma ka hoʻokaʻawaleʻana i nā curl me ka henna a i basma, e hoʻoikaika ʻoe i ka ʻoi aku ke kūpaʻa.

Pepeluali 28, 11 lā ka lune

ʻO ka lā hope loa o ka hoʻoilo he lā maikaʻi no kahi lauoho, e lilo ana ia i kou ola, ʻoi aku ka maikaʻi. E hoʻolahalaha kou lauoho i nā lei gula a i ʻole ke keleawe e loaʻa ai kahi waiwai nui ma ka wā e hiki mai ana.

Nā lā wanana lunar

MAKANI 1, Kaumoli. 12, 13 lā lunar a ka lā 15:56. KANAIA

ʻO ka mahina ʻaʻole he papa mai ka 16:38

ʻAʻole maikaʻi kēia lā no nā haircuts, no ka mea, hiki i nā haircuts ke alakaʻi i nā lauoho e ulu palupalu a palupalu. ^ E Ha yM. ʻOi aku ka maikaʻi ke lawe i nā kaʻina koʻikoʻi me ka lauoho, ʻaʻole hoʻi e holoi i kou lauoho. ʻAʻole kūikawā ʻoe e noi no nā lāʻau lapaʻau paʻakikī loa no ka lauoho i nā salona i ke ahiahi, i ka wā e hala ʻole ka malama.

Feberuari 2, Poakahi. 13, 14 lā ʻānā a mai 16:56. KANAIA

ʻO ka mahina me kahi papa ʻole a hiki i 20:41

Aia nō kahi manawa maikaʻi ʻole no ka ʻokiʻoki, ka ʻoni ʻana a me nā ʻoihana. Inā e kiʻi ʻoe i ka lauoho i kēia lā, e lilo ai ka lauoho i lilo no ka mea, he paakiki loa e hoʻopili pono ʻia, a e pōʻino ʻole ʻoe i ke kuli ulu. Hiki iā ʻoe ke wehe i ka lauoho i makemake ʻole i ka home.

PAUKU 3, Poalua. ʻO ka 14, 15th lunar lā mai 18:00. LEO

I kēia lā hiki iā ʻoe ke hele i ka mea ulana lauoho: Ua hā ka mahina manaʻo maikaʻi o Leo. ^ E Ha yM. ʻAe ʻia nā ʻano hana paʻakikī ʻē aʻe, ʻoi loa ke hoʻonui i ka lauoho a me ka hoʻopili. Hiki iā ʻoe ke pena i kou lauoho a i ʻole e hana i ka hoʻohanohano / hoʻoliʻikahi.

Hoʻopili i ka Kalena Lunar

ʻO nā mea āu e ʻōlelo ai, a me ka hahai ʻana i nā loiloi o ka kalena lunar he mea kōkua maoli i ke ola. ʻAʻole maʻamau ka hūnā iā ia ma nā kihi āpau, no ka mea pehea e holo ai i loko o ka kānalua i ia nīnau, he hana nani ia. Akā ʻo ke ʻike i ke kūlana o ka mahina i nā hōʻailona zodiac, loaʻa iā mākou ka manawa ʻaʻole wale e kōkua i ko mākou lauoho e ulu i ke olakino, nani a lōʻihi, akā no ka hoʻomaikaʻi nui ʻana i ko mākou ola - e huki i ka nui o ka waiwai a me ka nui i loko, hoʻoikaika i ko mākou olakino, a hoʻihoʻi i ka lihi a me ke aloha i ko mākou home.

ʻO kaʻoiaʻiʻo, ʻo kahi lauoho wale nō e like me ka kalima Lunar ʻaʻole hiki iā ʻoe ke hoʻololi iā ʻoe me ka mālama home kiʻekiʻe, no laila eʻoiaʻiʻo ʻoe e hōʻole i nā mea hoʻolaʻa a me nā lāʻau lapaʻau no ka lauoho olakino. Akā hoʻomaikaʻi i nā lā kūpono, hiki iā ʻoe ke hoʻoikaika, a i ʻole, e hoʻolohi i ka ulu ʻana o ka lauoho, a me ke kōkua ʻana iā lākou e hoʻihoʻi hou i ko lākou olakino a me ko lākou ikaika.

ʻO nā lā maikaʻi loa no kahi kuahi lauoho ʻo ia ka mea i ka wā e mālama ai ka mahina i nā uʻi o Virgo lāua ʻo Leo. I kēia hihia, hana ʻia nā hulu manu e pili ana i ka mahina e ulu ana, akā, ʻo ka noke. Eia naʻe, ʻo ka ulu ʻana i ka manawa like e kōkua e hoʻoikaika i kā lākou ulu a huki i ka laki maikaʻi i kou ola. I nā lā ʻo Leo, loaʻa ka lauoho i ka ikaika a me ka ikaika, a i nā lā o ka Virgin - ʻo ka ulu wikiwiki a me ke ʻano nani. ʻO nā lā maikaʻi loa lapalapa nā lā he lā i ka Pale a ʻo ke Kanulau paha. E pale aku hoʻi i ka hōʻoki ʻana i nā lā o Capricorn, a ʻo nā lā i ʻoi loa ka lā ʻo ia ka mea i loko o ka Pōʻani ma Gemini a i ʻole Aries.

Aia nō kekahi manaʻo e pono ke hana ʻia ka hoʻonaninani lauoho i ka mahina e ulu ana, no ka mea ʻoi aku ka lōʻihi o ka peʻe ma ka lauoho. Akā ma ka mahina o ka malama, hiki i ka lauoho palemole ke hele koke a maloʻo.

Ua kūleʻa ka lauoho curling inā ka mahina ma Virgo. E pale i nā lā i ka hoʻohuli ʻana o ka mahina i nā hōʻailona o ke Kanesa, Pisces, Aquarius a i Scorpio paha - a i ʻole he hōʻino paha ke ʻano o ke olakino. Akā i nā lā o Leo, hiki i ka lauoho curling ke hāʻawi i kahi hopena i manaʻo ʻole ʻia, no ka mea, i kēia manawa "aloha ke lauoho" i kā iā ia iho.

Loaʻa nā lā o ka lāho lunar

Feberuari 4, Poakolu. ʻO ka 15, 16th lunar lā mai 19:05. LEO

LOA MOONO ma 03:10

ʻO ka mahina ʻaʻole he papa mai 08:30

I kēia mau lā, ʻae nā ʻāpana haole, nā hoʻomaʻamaʻa lauoho lauoho, ʻae ʻia ka mālama home. Mai kēia lā ka mahina hoʻomaka ke emi, no laila, e mālama pono nā pōkole i kā lākou ulu a ulu hou me ka lohi. ʻO nā lauoho momona, ke kākuhi ulu ke ʻano, nā lole lush a maikaʻi loa.

MAKANI 5, Poaha. 16 lā i ka lā lunal. VIRGO

Luna kahi papa a hiki i 08:46

ʻO kēia lā kekahi lā maikaʻi nō e kipa aku ai i ka mea kahuhipa. Hiki iā ʻoe ke hana i nā curl a me nā kuʻala lauoho. Akā e kāpili i kou lauoho ʻoi aku ka maikaʻi o kēia lā ʻaʻole pono iae like me ka wikiwiki ka nalowale o ka peʻa. I kēia lā hiki iā ʻoe ke hana i nā pale wahine ʻAmelika: e huli pololei lākou.

Feberuari 6, Poalima. 17 ka lā lunar. VIRGO

I kēia lā hiki iā ʻoe ke huli i koa loea a kehi hā - trichologistinā he lauoho lauoho a i ʻole nā ​​pilikia ʻē aʻe. E kōkua ka mea ʻike loea i ka ʻike o ke kumu o ka pilikia a kuhikuhi i ka mālama kūpono.

Hoʻokiʻoki ʻala

Feberuari 7, Poaono. 18 ka lā lunal. VIRGO

ʻO ka mahina ʻaʻole he papa a hiki i 21:44

ʻAʻole i hōʻike ʻia i kēia lā hoʻomaka ka lauoho lauoho a i pili paha i nā kaʻina hana paʻakikī. Hiki iā ʻoe ke hana i nā haircuts maʻalahi, akā wale nō me kahi haku āu i hilinaʻi maoli nei. ʻAʻole pono e hele i kahi haku ʻē ʻole hou, ʻoiai inā ʻo kāna hoa aloha i aʻo aku iā ia. ʻOi aku ka maikaʻi o ka hana ʻana i nā kala hou, akā hiki iā ʻoe ke hōʻano hou i ka mea kahiko a hana i ka lauoho āu e makemake ai ma mua. E kiʻi pono i nā kākoki a nā kāne paha.

FEBRARI 8, Sabati. ʻO ka lā lunar. LIBRA

He lā maikaʻi ʻo Libra no ka kipa ʻana i nā salons a me nā lauoho. Hiki iā ʻoe ke hana i kēia lā huluhulu a kamihilihi. ^ E Ha yM. Kuhi ʻia kou lauoho ʻaʻole pono. E hana pono ka hana ʻana o ka ea, me ke kōkua o nā curlers. ʻO nā makika ʻē aʻe no ka nui a me ka wehewehe ʻana o ka lauoho he mea maikaʻi loa i kēia lā. Hiki iā ʻoe ke hoʻohana i nā masks kāʻei hale a kūʻai paha i nā masks.

PĀKONO 9, Lāpule, 20 I ka lā awakea. LIBRA

Moon me kahi papa ʻole mai 14:59

Hoʻohana maikaʻi kahi lā maikaʻi no ka mālama lauoho. E holo maikaʻi ʻo ia hoʻomaʻemaʻe hoʻomaʻamaʻa. ^ E Ha yM. ʻAʻole hiki ke hoʻomaʻemaʻe maikaʻi ʻia nā lauoho me ka shampoo. Hiki iā ʻoe ke hana i kahi peeling o ke poʻo a hana i kahi massage e hoʻoikaika ai i nā follicle lauoho. ʻAʻole kōkua ke hoʻomaʻemaʻe wale i ka hoʻomaʻemaʻe maikaʻi i ka lauoho, akā e hoʻomaikaʻi i ka microcirculation, kahi i hāʻawi ʻia i ka wikiwiki wikiwiki o ka lauoho. Pono ke ʻano o kēia kaʻina hana. no ka lauoho lauoho, ʻoiai no ka lauoho me ka pupule i ka hoʻopilehu. I mea e hana ai i kahi peeling ma ka home, hiki iā ʻoe ke hoʻohana paʻakai moana ke kāwili ʻana a me ka hana maikaʻi ʻana.

UA KUDALAIA: Hoʻohui i kahi liʻiliʻi e pono ai ke maloʻo a maloʻo paha. paakaiKāwili ʻia me nā kefir a peʻailaMe ka ʻaila kumu (oliva, ʻaila niu, shea pata) Mālama i kekahi mau minuke, a laila e kau i kou poʻo i lalo o kahi ʻeke etylene, e uhi me ka kāwele a haʻalele no 30 mau minuke. Ma hope o ka holoi ʻana, holoi maikaʻi kou lauoho i ka maʻamau.

Inā he lauoho keʻokeʻo ka lauoho, pono e hana ʻia nā peeling. 2 manawa i kahi pule. ^ E Ha yM. I nā hihia ʻē aʻe - Ma hoʻokahi pule. Ma hope o kēia kuhi ʻana, hoʻomaʻemaʻe maikaʻi ka lauoho, noho lōʻihi a maʻemaʻe, aia kahi manaʻo o ka pono i ke poʻo.

Feberuari 10, Poalua, la 21 oa ao. LIBRA, SCORPIO mai 10:04

Moon ʻaʻole papa a hiki i 10:05

I kēia lā hiki iā ʻoe ke hana i nā ʻano makika no āwī hou. ^ E Ha yM. ʻAʻole kēnā ʻia e kiʻi i ka lauoho, a ʻaʻole hoʻi e ʻoki a hoʻonolo paha i kou lauoho.

PAUKU 11, Poakolu, 22 ka la lunaloa. KAHAIOLA

I kēia lā hiki iā ʻoe ke kiʻi wale i nā kuʻuna no nā mea nona nā lauoho palupalu a palupalu. ^ E Ha yM. E kōkua ke kapa kila e hoʻopili iā lākou a ʻoi aku ka mānoanoa ʻē aʻe. He maikaʻi ia e hana i nā masks no ka hoʻomaʻemaʻe o ka lauoho. E hoʻomaʻamaʻa maikaʻi nā hoʻomaʻamaʻa maikaʻi no ka lauoho, ʻoiai inā he dandruff. ʻAʻole ia e kuhikuhi i ka lauoho e pili i nā kaʻina kūlohelohe. ʻO ka laʻana, ka kala a i ʻole nā ​​kala.

ʻ halelo 2015 haircut lunar

Feberuari 12, Poakolu, 23 ka la lunari. KAHAIOLA

ʻO ka hapahā o ka mahina mai ka hola 07:51

ʻO ka mahina me kahi kumu ʻole mai 08:33 a 19:46

He lā maikaʻi ʻole no kekahi kaʻina me ka lauoho, ʻoi aku ka paʻakikī. ʻOi aku ka maikaʻi i kēia lā mai hana me nā lauoho lā. ^ E Ha yM. Hiki i ka mālama home wale nō ke ʻae ʻia. ʻAʻole hāpai ʻia ʻo ia i kēia mau lā e hoʻolaha i ka lauoho i nā mahana kiʻekiʻe: mai hoʻohana i nā lāʻau holoi a me nā hao.

Feberuari 13, Poalima, 24a ao. SAGITTARIUS

I kēia lā ʻaʻole pono e hana i nā lauoho paʻakikī, e hina maikaʻi ka lauoho, e hina koke ka lauoho a me ke, i ka haku hiki iā ʻoe ke makaʻu. ^ E Ha yM. Hāʻawi ʻia ka mālama lauoho lauoho. E pōmaikaʻi nā maka no ka lihi. No nā masks, ʻoi aku ka maikaʻi o ka hoʻohana ʻana i nā aila e hoʻonaninani ai i ka lauoho a hoʻonil hoʻi. Hoʻomaʻamaʻa e hoʻohana i ka aila no nā hoʻopau o ka lauoho.

Feberuari 14, Poalua, la 25 ka la lunar. SAGITTARIUS

Moon me kahi papa ʻole 18:16

ʻAʻole pono ʻia e kiʻi i ka lauoho i nā mea e ulu i ka lauoho lōʻihi. ʻOi aku hoʻi i kēia lā ʻoi aku ka maikaʻi o ka hoʻohana ʻana i nā ʻōhua lole wela wela. ʻAʻole mau ka lōʻihi, a e hele koke i ka pena. ^ E Ha yM. Hoʻokumu wale kēia lā no ka mālama home.

Feberuari 15, Sabati, 26 ka la lunar. OOHANUI

I kēia lā hiki ʻoe ke kiʻi i nā kuʻuna no nā poʻe e ʻokiʻoki i ko lākou lauoho i kahi lōʻihi hoʻokahi a me nā haku hoʻokahi a hana mau like i ka lauoho like. ʻO kahi capricorn kahi hōʻailona maikaʻi loa, no laila, contu a me nā hoʻokolohua ma kēia lā: e mau loa ana nā hemahema.

ʻO nā ʻāpana kalāleʻele a me nā kala kala

PĀKONO 16, Poakahi, 27 o ka lā lā. OOHANUI

Noi ʻia ka mālama home. Hoʻomaʻemaʻe i nā masks no ka lauoho ma luna o nā mea kanu maoli e lawe i ka pōmaikaʻi kiʻekiʻe. Mai hoʻohana i nā mea kemikela i mea e hōʻino ʻole ai i ke poo.

PAUKU 17, Poalua, 28 o aoi. AQUARIUS

I kēia lā hiki iā ʻoe hoʻokolohua me nā lau lauoho, inā lawa nui kou. ʻO ka poʻe makemake i nā papa mele, i kēia lā, ʻoi aku ka maikaʻi o ka ʻoki ʻana i ka lauoho. Hiki iā ʻoe ke uhi i kou lauoho me nā shampoos i holoi ʻia a i ʻole nā ​​kala palaka lau kala.

Feberuari 18, Poakolu, 29 ka la lunar. AQUARIUS

ʻO ka lā kūponoʻole, maikaʻi loa i kēia lā mai kiʻi i nā lauoho a mai hana i kekahi mau mea hoʻokūkū paʻakikī.

ʻO nā lau ʻōpala lunar i ka pōkole a me ka hana ʻana

Feberuari 19, Poaha, ka la lunarahi ma ka hora 03:48, ao ka la lunarole ma 08:35. IKEA

NOVELTY ma 03:48

Luna kahi mahina mai 09:49

He lā maikaʻi ʻole kēia lā no ka kipa ʻana i nā salona a me nā mea ulana lauoho, akā he lā maikaʻi loa no nā kaʻina hoʻolālā mahina hou aʻe. Hiki iā ʻoe ke hoʻolālā i nā hana koʻikoʻi a pau no ka lauoho a me ka ʻili e maikaʻi i kū maikaʻi ʻia ma kahi lā. e loiloi i ke kūlana o kou lauoho a noʻonoʻo e pili ana iā ia. he aha nā hana e hiki ai ke hana. Hiki iā ʻoe ke nānā i nā nīhou i ka ʻimi ʻana aahu lauoho hou.

20 FEBĀHE 20, Pōʻalima, 3 lā lunar lā. IKEA

I kēia lā, ʻaʻole ʻoe e pili i nā lauoho. Nui loa hāpilikia i ke olakino hiki ke ʻae ʻia ka lauoho, ʻoki ʻia. I kēia lā, ʻoi aku ka maikaʻi o ke hele ʻana i nā kaʻina hoʻopiʻi. Hiki ke hoʻopau lauoho makemake ʻole i ka bikini a me nā pulima, akā ʻoi aku ka maikaʻi ma ka home.

FEBRARI 21, Poalua, la 4 oa la. ARIKA

I kēia mau lā, ʻoi aku ka maikaʻi o ka hele ʻana i ke kāhiko lauoho, no ka mea hiki iā ʻoe ke kuki i ka huki a hana i kou ʻano lauoho. Maikaʻi i kēia lā mālama i ka lauohoinā pono, e hoʻohana ana i nā huahana kūlohelohe a me nā lāʻau lapaʻau lāʻau. Hiki hiki piʻi kūʻai.

Feberuari 22, Kaumoli, 5 ao lunar. ARIKA

ʻO ka lāʻinoʻole no nā kaʻina hana a me nā hoʻopunipuni me ka lauoho. He maikaʻi kauʻau poʻo e hoʻoikaika ai i nā follicle lauoho. Hiki i nā Massage ke paʻi me kou mau manamana lima, kahi koi maʻalahi a i ʻole nā ​​papaha kūikawā no ke poʻo.

PARI 23, Pōʻakahi, 6 lā lā. ʻĀsia

He kūpono kēia lā i nā ʻano hoʻopunipuni me ka lauoho, kūikawā no nā haircuts, styling, manuana. E mahalo ʻia ʻoe i nā hopena, ʻoiai nō e ʻohi i kou lauoho i ka home. ʻOi loa ka lā nā lauoho hina wahine maʻamau ʻaʻohe hoʻokolohua. ʻOi aku ka maikaʻi o ka peʻe i ke koho ʻana i nā kala pale.

ʻAʻohe kāʻei ʻalani ma hope o ka honi ʻana a hōʻoki ʻole ʻia paha, hiki iā ʻoe ke ho'āʻo e hoʻohana i nā shampoos tinted kūikawā e wehe i ka yellowness me ka hopena "Kahi waiho manuahi." ʻO kēlā mau shampoos ka polū a i ʻole ka lilac kala, a ma hope o ka holoi ʻana i ka lauoho, ua hoʻokaʻohā ʻia nā manamana i hoʻāla ʻia i loko o kahi waihoʻoluʻu maʻemaʻe.

FEBRARI 24, Poalua, la 7 oa laai. ʻĀsia

ʻAʻole ʻo kēia ka lā kūpono no a hou ʻole nā ​​lau haole me nā maka. ʻOi aku ka maikaʻi e haʻalele i nā kaʻina hana paʻakikī, mai hoʻomaka i nā lāʻau therapeutic no ka lauoho. Maikaʻi e hana maikaʻi i nā masks a me nā masks no ulu hoʻoikaika lauoho iaa ʻulaʻula a i ʻole mustard. ^ E Ha yM. Hiki iā ʻoe ke holoi i kou lauoho me nā infusions o nā lāʻau lapaʻau lāʻau.

Nā lā maikaʻi no ka ʻokiʻoki ʻana i ka lauoho ma Pepeluali 2015

E nānā ʻO Pepeluali keʻokeʻo lunarLoaʻa ʻoe iā ʻoe i nā lā kūpono, hiki ʻole a me ka pale ʻole. Hoʻomaka no ka kipa ʻana i ka mea e hele ai i ka mea ulana lauoho ka 1, 2, 5 - 7, 10, 12, 15, 16, 23, 25 a me 28 Pepeluali. I kēia mau lā hiki iā ʻoe ke palekana me kahi lauoho a lulu i kou lauoho. Hoʻohanohano ka poʻe Astrologers i ka 25: e hāʻule ka lā i ka mahina e ulu ana, no laila e hāʻawi ka lauoho i kahi e hoʻonui ai i ka ulu o ka lauoho a me ko lākou hoʻonui. ʻO ka huluhulu i hana ʻia i kēia lā e hāʻawi iā ʻoe iho i ka hilinaʻi a hana i ke kiʻi me ka nani loa.

ʻAʻole makemake ʻia nā lā maikaʻi loa i ka lā ʻo Pepeluali 3, 4, 13, 14, 17 - Pepeluali 22, 24, 26 a 27. Hoʻomaopopo i ka lā 4 o kahi mahina piha, ʻo ka 19 - ka mahina hou: ma kēia mau lā lunal, ʻaʻole i kuhikuhi nā loea e hana i nā kaʻina hana lauoho. Me ka mahina piha, ua hiki i ka hopena hewa o ka satellite ke hōʻea i kona kiʻekiʻe, no laila e hōʻino ʻoe i kou lauoho. I ka hōʻoki ʻana i kahi mahina hou, ua nalowale kekahi kanaka i ke koʻikoʻi. E mālama i ka ikehu a pale iā ʻoe iho mai nā manaʻo ʻino ʻole mai nā poʻe ʻē aʻe, ʻoi aku ka maikaʻi o ka pīpī ʻana i ka lauoho a i ʻole paha e hahao i loko o kahi pony pony.

Hōʻokoʻa, e ʻōlelo mākou e pili ana i Feberuari 13, e hāʻule ana i ka Pōʻalima. ʻO ia iho, hoʻohui ka hui ʻana "Pōʻalima, 13" i kahi lā maikaʻi ʻole. I kēia hihia, pololei kēia mea: ma hope o ke kala ʻana, mae koke ke kala, ʻaʻole hoʻi e mālama ka lauoho i kona ʻano. Eia kekahi, ʻaʻole e'ōlelo ʻia e lilo i kahi lauoho i ka lā Pōʻalima, no ka mea ua hoʻolōʻihi ʻia nā kaʻina metabolic, a ma hope o kahi hoʻolaha ʻana, loaʻa ke lauoho no ka manawa lōʻihi loa.

Aia nō hoʻi he mau lā neaia ʻole neʻe. Inā ʻoe e nānā i ka kalena lunar, ʻaʻole loaʻa kahi hopena ma ka lā 8 o Pepeluali, 9 a me 11. No nā mea makemake e hoʻololi i ko lākou kiʻi a hana i kahi ulu hou, ua aʻo ʻia nā mea aʻoaʻo e koho i nā lā auspicious, a ʻoi aku ka maikaʻi o nā lā "kūleʻa" pono no ka hoʻokō ʻana i nā ʻano hana maikaʻi, ʻaʻole pono nā salona. ʻO kahi laʻana, he huluhulu momona e hōʻoluʻolu e hoʻomākaukau a me ka noi ma ka home.

Ma kēia ʻaoʻao ka ʻike ʻoe i kahi kikoʻī ʻOkakopa 2015 kalepa ʻokiʻoki lohi: Hoʻohana iā ia e hoʻolālā i kāu kipa i ka mea ku e ka lauoho.