Hoʻohui ka lauoho

Hoʻopiha i nā ʻōpiopio ulu ulu lauoho

Hoʻomaopopo ʻia ka lauoho lōʻihi a me ka lauoho ākea ke kumu nui o ka nani a me ke olakino maikaʻi o ka wahine, ʻo ia hoʻi a me ka noʻonoʻo. Akā, naʻe, ʻaʻole nui nā wahine hiki i ke ulu a paʻa i lalo o nā pūhaka, a ʻoi aku hoʻi i ka pūhaka. ʻO kēia paha ma muli o nā ʻano genetic, a me ka mālama pono ʻole no ka lauoho, a me ka ʻola ʻona ʻole, nā maʻi like ʻole, ke kaumaha, a me ka hoʻohana ʻana i kekahi mau lāʻau lapaʻau. Eia nō naʻe, ʻo ka manawa pinepine, ʻo ke kumu nui no ka hoʻolohi lohi ʻana o ka ulu lauoho i ka nele o nā huaora nui a me nā minela i loko o ke kino. ʻO kekahi o kēia mau mea ke kuleana no ka kaila o ke koko a me ka hoʻoliʻiliʻi o ka oxygen i nā ʻili o ka ʻili a me nā follicle o ka lauoho, ke hana nei kekahi o lākou i nā mālamalama no nā hana metabola a kōkua i nā mea ʻē aʻe e komo i ka pae kūpono. Eia kekahi, ʻaʻole hiki ke hoʻopili ʻia ka mea ʻoi aku ka maikaʻi loa a me ka hoʻopili wale ʻia i loko o nā mea liʻiliʻi wale nō, no laila ke hiki wale nō ko lākou komo i ke kino i waho, ʻo ia hoʻi, me ka meaʻai a i ʻole ke ʻano o ka hoʻohui i nā meaʻai a me nā paʻakikī o nā minamina-mineral.

I kēia mau lā, aia ka nui o nā huahana o nā huahana lāʻau lapaʻau i hoʻolālā ʻia no ka hoʻoikaika ʻana a me ka ulu ʻana o ka lauoho, a ʻo kekahi o nā mea e ʻoi loa i waena o lākou ʻo ka Hoʻopau piha piha. A ʻo kēia mea hana ulu kūloko i ka nui o ke ʻano o nā wahine o nā makahiki ʻokoʻa ma muli o ka hiki ke kūpono, kūpono a me ka maʻalahi o ka hoʻohana ʻana. A laila e noʻonoʻo mākou i ke ʻano o Complivit, he aha ka hana āna a me pehea e lawe pono ai i mea e hiki ai ke hoʻokō i nā hopena i makemake ʻia.

ʻO ka hoʻonohonohoʻana o ka "Formula Hoʻomapa lauoho lauoho"

ʻO ka hana kiʻekiʻe o ka lāʻau i wehewehe ʻia he mea hoʻoikaika i ka ulu o ka lauoho ma muli o nā waiwai pono o nā mea kiko, ʻo ia hoʻi:

  • Waiʻala A (Retinol Acetate). Hoʻokomo i nā hana metabola he nui, i ka mālama ʻana i ka ʻōnaehana hana a me ka hoʻokumu ʻana o nā iwi iwi, e hōʻoia i ka kūʻiʻo o nā hana epithelial, mālama i ka epidermis mai ka radiation ultraviolet. He antioxidant ikaika mana e kaawale i nā radical free a lūlū i ka ʻokiʻuhane. Hiki ke hōʻike ʻia ka emi ʻana o kēia mau mea e ka ʻike maka ʻana, ke ʻano o ka huehue, ka maloʻo nui o ka ʻili.
  • ʻĀpana C (waikawa ascorbic). ʻO ia kekahi o nā regulators nui o nā hana kalama a me ke kaʻina hana redox. Loaʻa ia i ka hana o ka syntagen o nā kolala, nā protein a me nā hāmeʻa, hoʻolauna i ka hoʻopili ʻana o ka hao, kākoʻo i ka hana o ka ʻōnaehana. ʻO ka nele o ka vitamina C i loko o ke kino e alakaʻi pinepine ai i ka hōʻemi i ka pae pono o nā kīʻaha koko, ke ʻano o nā hōʻailona o ka wā kahiko o ka ʻili, ka hōʻemi o ka hōʻiliʻili o ka hōʻiliʻili, nā mea a me ka pohō o ka lauoho.
  • Vitamin E (alpha-tocopherol acetate). Ua haʻi kēia ʻoi i nā waiwai antioxidant, hoʻolako i nā pūleʻa me ka pale i nā hopena ʻino o nā ʻano oxygen reaktate, e hoʻomaʻamaʻa i ka hoʻoponopono hou ʻana i ka iwi, a pale i ka hemolysis cell red. ʻO ka nele o ka vitamin E e hoʻopilikia i ke kūlana o ka holoʻokoʻa, akā ʻo ka mea nui, ʻoi aku ka lauoho ma muli o ia, e maloʻo, maloʻo a maloʻo.
  • Waiora B1 (thiamine). He hana koʻikoʻi ia i nā kaʻina metabolic, ka synthesis o kekahi mau hormone, collagen a me elastin. Me ka hoʻohaʻahaʻa ʻana i ka ʻike i ka thiamine i loko o ke kino, ka leʻaleʻa, nā nāwaliwali i nā uaua o ka wāwae, nā nāwaliwali palupalu, hana hewa i ke kūpaʻa ʻana o ka huina, fragility o nā lauoho a me nā manamana papa e ʻike ʻia.
  • Waiʻala B2 (riboflavin). Hoʻopili pololei ia i ka hana ʻana o nā hormones sex, ke kuleana no ka hana maʻamau o ka iʻa thyroid, oxygen metabolism i loko o nā lau. ʻO ke kahena riboflavin koʻikoʻi ke lilo pinepine i kumu nui o ka hoʻomohala ʻana i nā maʻi vascular, hōʻemi i ka ʻili a me ka hōʻuluʻulu lauoho lauoho.
  • Kūmole B5 (pantothenic acid). Kāohi i ka hoʻoliʻiliʻi a me nā momona momona, hoʻonui i ke kahe koko, e komo i ka hoʻoili ʻana i nā impulses o ke ake. Hiki i ke nele o kēia mea ke komo i ke ʻano o dermatitis, lauoho hina a mua i ka ulu ʻana o ka lauoho.
  • Waiora B6 (pyridoxine). Mālama ʻo ia i ka hana ʻana o nā kikowaena kūloko o ka waena a me ke peripheral, mālama i ka kaulike wai-lipid maikaʻi i loko o nā ʻili o ka ʻili, a e hoʻoponopono i ka hāʻawi ʻana o ka oxygen i nā follicle o ka lauoho. ʻO nā hōʻailona nui o ka nele o ka pyridoxine i loko o ke kino ka nalo ʻana o ka makemake, nausea, hōʻalo pinepine ʻia, angulitis ("jams") i nā kihi o nā lehelehe, derorritis seborrheic, diffuse alopecia.
  • Pākuʻu B7 (Biotin). ʻO ia ka mea nui i ka metabol-fat metabolism i loko o nā hui a me nā kiko, hoʻowalewale i ka hana ʻana o nā keratin a hoʻoponopono i ka hoʻohuihui o ka waikawa ascorbic a me ka glucose. Me ka lawa ʻole o ka waiwai i kēia mea i loko o ke kino, ʻike ʻia i nā ʻili a me ka lau o ka lauoho e ʻike ʻia.
  • Zinc Hoʻopili pololei ia i loko o nā ʻano ʻōnaehana biochemical, mālama i nā membrane cell i kahi kūlana maikaʻi, a hoʻolōʻihi i ka lilo ʻana o retinol. Me ka nele o ka zinc i loko o ke kino, ka maʻi neurological (hōʻohi i ka nānā ʻana, haʻalulu i nā palena, a me nā mea ʻē aʻe).
  • Kokoi. Mālama i nā ʻoka mai nā pōʻino i ka ʻekikika manuahi, e komo i ka hana o nā fibagen fibers, pale i ka wīwī o ka oxygen a me nā hana o ka anemia. ʻO ke kūleʻa o kēia kumumanaʻo i ke kino e alakaʻi i ka hiʻohiʻona o ka lauoho hina ma mua, ʻilihune, brittleness a me ka pohō lauoho nui.
  • Manganese Hoʻomaʻamaʻa ia e like me ke ʻano o nā kaʻina metabola, komo i ka hoʻoliemoli a me ka lipid metabolism, a me ke ʻano o ka melanin. Loaʻa iā ia kahi hopena pololei i ka hoʻokumu ʻana, ka hoʻomohala ʻana a me ke kūlana i ka pae o nā iwi iwi. Ma muli o ka nele o ka manganese i loko o ke kino, dyschromia (kahi kuʻe o ka pigmentation) o ka ʻili e loaʻa pinepine, ulu ka ulu o ka lauoho a hōʻuluʻulu a i ʻole ka foc alopecia e ulu.

Ma kahi o nā mea i papa inoa ʻia, he mea maʻamau, no laila e ʻōlelo ai, ʻo ka paʻakikī "Complivit Hair Growth Formula" e waiho pū me nā wai inositol (bit B8). ʻAʻole i wehewehe pono ʻia kāna kuleana olakino i loko o ke kino, akā, e like me nā haʻawina ma ke ʻano o ka trichology, he mea nui loa kēia pūhui koʻikoʻi no ke olakino a me ka nani o ka ʻili a me ka lauoho: ke pale aku nei i ka loaʻa ʻana o eczema, dermatitis a me nā maʻi dermatological ʻē aʻe, e pale aku i nā curl mai nā ʻano o waho a pale ʻole i ka baldness. Eia kekahi, nā huaʻai piha no ka ulu ʻana o ka lauoho i lawe i ka puhaluhi o nā hua pā dwarf (nā ʻāpana creena serena), e kōkua ana i ka hōʻemi ʻana i nā hana o nā androgens (sex sex) ma luna o nā lauoho follicle receptors, kahi e hoʻemi nui ana i ka nalowale o nā curls.

Nā Hoʻohui

ʻO "Complivit" no ka ulu ʻana o ka lauoho ʻaʻole ia he lāʻau lapaʻau a, ma muli o ke kānāwai, ʻae maikaʻi ʻia e ke kino, akā i kekahi mau mea pono ʻoe e hōʻalo i ka hoʻohana ʻana i kēia mea paʻakikī. ʻO nā kaupalena nui i ka vitamina therapy:

  • nā keiki o (a hiki i ka 12 makahiki),
  • nā mālamalama maikaʻi ʻole
  • holomua,
  • pane kūlohelohe
  • osteoporosis
  • maʻi pākau.

Pono e mālama ʻia "Pōpiopio e ulu ʻia ka lauoho" i mua o ka maʻi cardiovascular, ka maʻi diabetes, i ka wā hāpai a me ka umauma (i kēia mau hanana, pono ke ʻano o ka nui o ka lāʻau e ke kauka).

Oe ke kuai i kēia paʻakikī i loko o nā kīkia a i ʻole nā ​​hale kūʻai kūikawā ma ke kumukūʻai kūpono loa (mai 350 a 500 mau rubles no ka pākeke o 30 mau pōpika).

Inā ʻaʻole ʻoe e ʻike i ka Complivit no ka lauoho, hiki iā ʻoe ke kūʻai i kekahi o nā mea e hoʻohālikelike ai me nā hopena like - Vitrum Beauty, Dragee Merz, Pantovigar, Pono, Hoʻopau. Ke kōkua nei kēlā mau lāʻau iā e hakakā ka lauoho, hoʻolōʻihi i ka ulu, hoʻomaikaʻi i ka hiʻohiʻona o ka lauoho a loaʻa ke hopena maikaʻi i ke kino holoʻokoʻa. Hoʻomaʻemae i kāu mau curls me nā mea pono e mālama i ko lākou nani a me ke ola, akā e hoʻomanaʻo ʻoe ua maikaʻi nā mea āpau a me ka pono, a pono ʻoe e hoʻokau a me ke kuleana i nā mea āpau, a me ka lawe ʻana i nā huaora.

E hoʻokuʻu i ke ʻano a me ka ʻano

Ka puka helu - nā kolo paona i kaupaona 596 mg (10 mau ʻāpana i kēlā me kēia pōpoki blister, i loko o ka pahu kīpē o 3 a i ʻole 6 mau kīʻaha a me nā ʻōnaehana no ka hoʻohana ʻana i ka Formula Hoʻohanohano lauoho Hoʻomehana)

  • inositol - 150 mg,
  • ascorbic acid (vitamin C) - 35 mg,
  • zinc (ma ke ʻano o ka oxide) - 6 mg,
  • alpha-tocopherol acetate (huaʻai E) - 5 mg,
  • Kalekiate D-Pantothenate (ʻĀ B5) - 2,5 mg
  • pyridoxine hydrochloride (bitamina B6) - 1 mg,
  • 1-wai paʻakai pelate - 1 mg,
  • keleawe keleawe 2.5-aileous 0.5 mg
  • retinol palmitate (huaʻai A) - 0.25 mg,
  • ʻO Biotin - 0.025 mg
  • selenium maloʻo loa o ka hua ʻana o ka hua, ke komo pū me β-sitosterol - 0.0128 mg.

  • nā mea waiwai: calcium phosphate 2-substituted anhydrous (filler), amorphous silicon dioxide a me talc (anti-caking agents), medium molelole polyvinylpyrrolidone K-25 (thickener), magnesium stearate (neʻe ka mea).
  • hana kāpena: gelatin (filler), titanium dioxide (lepo).

ʻO ka waiwai hanohano o 1 mau pahu he 2 kcal / 3 kJ. Mea waiwai maikaʻi: nā protein - 0.1 g, kākākeʻe - 0.1 g, mau momona - 0 g.

Lapaʻau lāʻau

ʻO ka hana o ka ʻōpiopio ulu o Complivita ma muli o nā waiwai o nā mea i hoʻohui ʻia i loko o ka capsule:

  • Inositol: ʻO ia kahi mea e like me ka vitam-like i ke komo ʻana i ka hana hou ʻana o nā hana intracellular a me ka hana ʻana i nā membrane. Me ka nele ʻole o kēia mau waiwai, nalowale ka lauoho, ka hopena o ke kino, ʻole i ka hoʻonohonoho ʻana o nā neʻe, ka ʻike maka a me ka hana pono maʻamau.
  • ascorbic acid: komo i ke kaohi o ke kolagene a normalize ka manawa o capillaries, ma muli o ia e kākoʻo ai i nā kīʻaha koko olakino a me ka ʻili. Hoʻomaikaʻi i ka pale ʻana, hoʻonui i ka pale ʻana i nā maʻi. Noho nā mea i ka hana o ka protein, lipids a me ka hao, i loko o ke kōkiko o ke koko a me ka hoʻoponopono hou ʻana i ka kiko, i ka hoʻoponopono o nā pakanā a me nā hana redox.
  • zinc: hapa o nā huaʻenima a ua komo i nā ʻano biochemical ʻano e kū nei i ke kino. Loaʻa he hopena immunostimulating. Hoʻopau i ka hoʻopili ʻana o ka huaora A, ka hoʻopaʻa ʻana o nā membrane cell, ulu ka lauoho a me ka hoʻoponopono ʻana i ka ʻili,
  • alpha-tocopherol acetate: ua hōʻike ʻia ka hopena antioxidant, mālama i ke kino mai nā hopena o nā mea hoʻohālikelike o nā ʻano oxygen react. Mālama i ka luku ʻia ʻana o nā kahe koko ʻula, hoʻopilikia i nā hana o nā kelima wahine, ʻili o nā io a me nā ʻōnaehana.
  • ʻaiora b5 (pantothenic acid): komo i ka hoʻoili ʻana o nā mea hoʻopalapula o ke nerve, ma ka momona a me ka momona o ka metabolism, e hoʻomaikaʻi ana i ke kaʻina hana hoʻoponopono. Me ka nele o kēia huaora, he pale ʻole i ka ulu o ka lauoho, hiki i ka hoʻomohala ʻana o dermatitis, hiki ke loaʻa ka helehelena poʻo o ke poʻo hina.
  • pyridoxine hydrochloride: komo i loko o ka hana kāpili. Pono e mālama i ke olakino o ka ʻili, ka lauoho a me nā kui, no ka hana maʻamau o ke kikowaena a me nā peripheral nervous system. Hiki i ka hemahema ʻo Pyridoxine ke alakaʻi i ka dermatitis seborrheic maloʻo (me ke poʻo), ka stomatitis a me ka maʻi nalo, ka nalowale o ka makemake.
  • Manganese: komo i loko o ka hana metabolism, ke kōlea a me ka metabolida lipid, melanin synthesis, kaʻe ʻana o ka iwi a me ka pane ʻana i ka iwi. Pono no nā osteogenesis a me nā ʻōnaehana ulu maʻamau.
  • keleawe: he waiwai antioxidant nona, hoʻoikaika i nā paia o nā kīʻaha koko, e kōkua i ka hoʻemi ʻana i ka hopena o ka osteoporosis. Hoʻokomo i ka synthesis o kolag, e pale i ka pololi o ka pololi o nā ʻiole a me nā hui, a me ka hoʻomohala ʻana i ka anemia. Me ka nele o ke keleawe, he mea hiki ke nānā mua i ka lauoho hina.
  • retinol (vitamina A): pale i nā ʻāpana mai nā radical manuahi a me ka ʻili mai ka radiation ultraviolet. Pono no ka hana maʻamau, ke ulu ʻana o ka iwi, ka pōkole a me ka ʻike kala. Hoʻokomo i ka hana ʻana o nā pigments ʻike, e hōʻoia i ka kūlike o nā kopa epithelial. Hiki i ka hapa o ka waiwaʻi ke alakaʻi i ka maloʻo a me ka lauoho, ʻohi a me nā kui a me ka lauoho.
  • ʻO Biotin: kahi mea i hōʻike ʻia i ka hoʻoneʻe o ke akeʻa a me nā momona momona. Pono no nā metabolism kūpono ma ka lauoho, nā kui a me nā ʻili. Hoʻowaiʻa ʻia ka nele o kēia vitamina me ka ʻike ʻana i ka pehu a me ka lauoho,
  • Kahi i ka serenia o ka hua momona (komo β-sitosterol): hoʻemi i ka hana o nā hormones androgen (dihydrotestosterone, kahi e hoʻolako nei i nā mea ulu ulu lauoho) i nā mea kikoʻī kūikawā i nā lauoho follicle, ma muli o ia ʻano o ke kaʻina o ka lilo o ka lauoho i nā nāwaliwali a hoʻomaikaʻi ʻia ko lākou ulu.

Pēlā e hoʻopau nei i nā ʻōpiopio ulu ulu.

  • he hopena antiioxidant
  • hoʻomaikaʻi i nā ʻano o nā metabolism i ke kino,
  • wikiwiki ka ʻōnaehana hoʻoponopono,
  • hoʻoikaika i ka lauoho, mālama i kona ikaika a me ke ʻano,
  • pale i ka lauoho lauoho
  • paipai i ka ulu ʻana o ka lauoho hou,
  • Hoʻihoʻi i ka hoʻonohonoho o ka lauoho a pale i kā lākou kolamu,
  • mālama i ke kūlana maʻamau a me ka hana ʻana o ka lauoho a me ka ʻili.

ʻO ka ʻiʻo no ka kuku a me ka uluʻana o ka lauoho ka mea e ʻoi loa ka hopena

Hoʻomoe no ka lauoho a me nā kui

ʻO ka nele o ka bitamina e hoʻopilikia nui loa i ke ʻano o nā kui a me nā curl, e hoʻomōlohe ai iā lākou a palupalu, e hoʻomāhuahua i ka helehelena a me ka hoʻolohi i ka ulu. I mea e pale aku ai i kēia, pono ʻoe e lawe i nā wā o ka waiola no ka lauoho a me nā kui - nā hōʻuluʻulu a me nā ʻoihana ikaika e kōkua i ka uku ʻana i ka hōʻemi o nā mea nui i loko o ke kino a mālama i kahi ʻano hoʻonaninani. ʻO ka lauoho a me nā manamana he pā like a loaʻa i nā keratins elastic, no laila ke pākia ko lākou kūlana me nā huaora like.

E nānā i ka ti-boginya-detka.ru, he aha nā mea ʻona hou e ikaika loa ai?

ʻO ka waiora no ka lauoho a me nā kui

ʻO nā huaora he mea hana kupanaha e hiki ai ke hoʻihoʻi i ka pālahalaha o ka lauoho a me nā kui, hāʻawi iā lākou me ka ulu wikiwiki a me ka helehelena maikaʻi loa. ʻO ka mea nui loa o lākou:

  • ʻO ka Vitamin D - hānai a hoʻoikaika i
  • ʻO ka Vitamin A - hoʻihoʻi i ke ʻano,
  • Nā huaora B - hoʻoulu i ka ulu,
  • Mālama H - mālama a hāʻawi i ka oxygen
  • Waiwai E - hoʻomālamalama a hoʻoikaika i.

Eia kekahi, pono nā hiʻohiʻona hana, e like me: hao, calcium, magnesium a me ka zinc, pono e hoʻomaikaʻi i ke kūlana o ka lauoho a me nā kui.

ʻO nā huaora i hoʻolālāʻia no ka lauoho a me nā kui, maʻalahi a kūpono hoʻi, e kōkua i ka hoʻoponopono ʻana i kēia pilikia - ke koho nui nei ka lāʻau lapaʻau i nā mea lapaʻau like ʻole, e noʻonoʻo mākou i nā mea kaulana loa ma lalo nei.

Eia kekahi, hāʻawi mākou i ka hoʻohana ʻana i nā masks no ka lauoho lauoho. E hōʻoia i ka hoʻāʻo ʻana i ka hua manuʻai!

Hiki i nā huaʻaʻai ke hoʻohana i waho a me loko. No ka lauoho, lilo ka hoʻohana ʻana i ka lole o nā pale i paʻa. Hiki iā ʻoe ke hoʻomākaukau i ia ʻano hoʻonohonoho i kēia mau ʻano:

  • kāwili i ka pale lauoho ulu i kūʻai ʻia ma ka lāʻau kalapona me kahi hopena o ka aila aila paha o ka vitamina. He mea nui ia e noʻonoʻo i ka ʻokoʻa o nā mea kanu, no ka laʻana, hele maikaʻi ka vitamin A me ka vitamin E,
  • kāwili i nā waiū a pau me nā mea kūlohelohe a hoʻomākaukau i ka uhi lauoho homemade. E like me nā mea nui e hiki ai iā ʻoe ke hoʻohana: hua, kefir, pālolo, meli a me nā waiʻaila like ʻole.

Pane mai ti-boginya-detka.ru: E hoʻomaikaʻi i ke ʻano o nā kui, hiki ʻoe ke hoʻomākaukau i nā hoʻopiʻi paʻa ʻia a hoʻokomo iā lākou i kēlā me kēia lā i ka cuticle a me ka pā.

I loko, e pono ai nā huaʻai pono e ʻai me ka meaʻai, akā no kēia pono ʻoe eʻai i kahi meaʻai maikaʻi.Ke hana ʻana i kahi papa ʻaina i ke ala e loaʻa ai i kēlā me kēia lā nā waiwai a pau ma ka hapa kūpono he mea paʻakikī loa ʻole, ke ʻole ka loaʻa ʻana o nā huahana āpau i loko o ke kino.

Hōʻikeʻike i nā lāʻau kūloko

Inā ke ʻimi nei ʻoe i kahi mea momona kūpono a me ka ʻoiaʻiʻo, pono ʻoe e makaʻala i nā huaora no ka lauoho a me nā manamana i hana ʻia ma Lūkini - nā haʻahaʻa a me ka maikaʻi (ʻo nā loiloi o nā lāʻau kūleʻa he maikaʻi loa lākou, ʻoiai lākou e hoʻolako nei i nā mea kūʻai aku i nā waiwai kūpono no ke kālā).

1. Kahalale Kuhiila

ʻO kahi mahele kūikawā e hoʻomākaukau ana i nā mea momona pono e pono ai no ka nani o ka lauoho, ka ʻili a me nā kui.

Nā hiʻohiʻona: ua māhelehele ʻia nā māhele āpau o kahi paʻakikī i ʻekolu mau make, e hiki ai ke hoʻokō i nā kiko kūpono kūpono o nā mea a me ka hoʻonui ʻana i ka pono o ka lāʻau lapaʻau.

Pehea e lawe ai: hoʻokahi papa ʻekolu ʻekolu i ka lā. ʻElua pule i ka papa.

Uku kālā: nā pā o 60 papa - he 390 mau rubles.

2. Hoʻopau maikaʻi

ʻO ka hiʻohiʻona kūikawā o ka lāʻau lapaʻau e hiki ai iā ʻoe ke hoʻoulu i ka maoli kūlohelohe o nā pona a me ka hana collagen, a hāʻawi pū i ka pale mai nā mea kūwaho kūlohelohe.

Nā hiʻohiʻona: ka paʻakikī o nā huaora no ka lauoho a me nā manamana e pili ana i nā minerin e pono ai, a me ka waikawa folic hoʻi.

Pehea e lawe ai: hoʻokahi papa i hoʻokahi manawa i ka lā. ʻO hoʻokahi papa o ke komo ʻana hoʻokahi mahina.

Uku kālā: nā pā o 60 papa - he 450 mau rubles.

3. Vitasharm

Ka hopena kūpono i ka lulu ʻana i ka lauoho, hāʻawi i nā curls i kahi lula silky, nui a me nā lako.

Nā hiʻohiʻona: loaʻa i ka lāʻau lapaʻau ka nikotinic acid, ka mea e hāʻawi ai i ka ulu lauoho maikaʻi.

Pehea e lawe ai: hoʻokahi papa, hoʻokahi i ka lā. ʻO hoʻokahi papa o ke komo ʻana hoʻokahi mahina.

Uku kālā: hoʻoulu ʻia 30 papa - he 200 mau rubles.

Ke ola nei ka ʻelua o nā huaora A a me E. No kēia mau huaʻala no ka lauoho a me nā kui ke kumu a me ka mālama pono: ʻAeʻa e kōkua i ke oki ʻana i ka lilo o ka lauoho, loaʻa kahi hopena maikaʻi loa i ke poʻo a hoʻoikaika i nā kui.

Nā hiʻohiʻona: ka mea huna i ka hiki o ka lāʻau lapaʻau i loko o kahi wahi liʻiliʻi, ʻoi aku ka nui o nā huaora i loko o ke kino i ka hele hoʻokahi, ʻoi aku ka maikaʻi o lākou.

Pehea e lawe ai: hoʻokahi kapsul i hoʻokahi lā. ʻO ke kumu o ka hoʻokomo ʻana he 30-40 mau lā.

Uku kālā: hoʻoulu ʻana i 30 mau kapoʻa - e pili ana i 130 mau rubles.

10 mau ʻōlelo.

12/15/2017 i 23:25 Akim:

No nā kāne a me nā wahine. ʻĀpana kūikawā. Hoʻopau i ka ulu ʻana o ka lauoho hou !.

Ke makemake nei nā lauoho a me nā manamana e haʻalele iā ʻoe - E hele mai ka hōʻuluʻulu hoʻoleʻa | Nā manaʻo aʻoaʻo no ka mālama lauoho a me ka hoʻoikaika ʻana o ka lauoho. Loaʻa: maikaʻi ke kala, kiʻekiʻe ʻole, hoʻomaikaʻi i ke ʻano o ka lauoho a me nā kui, maikaʻi.

Hoʻonohonoho hou kēia mea hana no ka hopena i hoʻopiʻi a me ka hopena ma ka lauoho, ma ko lākou hoʻoikaika a hoʻonui i nā mea hou. Eia kekahi, ua kōkua ʻo Complivit e ho'ōla i koʻu kino i ka palu ʻana a hoʻoikaika i nā kui nāwaliwali.

I kēia lā ke ʻike ʻoe i ka nui o nā ʻōnaehana multivitamin like ʻole e kuhikuhi ana i ka hoʻoikaika a hoʻomaikaʻi i ke ʻano o ka lauoho. Hoʻonohonoho ʻia maoli lākou no nā ʻano makahiki ʻokoʻa.

ʻO ka hopena i manaʻo ʻia: hoʻoikaika i ka lauoho a me nā kui, hoʻopili i kā lākou ulu, hoʻomaikaʻi i ke kūlana o ka ʻili. Nā ʻĀKAʻU NA HĀLOKI "Kaleponi D3". Nā kiʻi mai ka pūnaewele: rzn-kolodec.ru

E hoʻokō me ke kukui uila. Loaʻa ka maikaʻi maikaʻi. 2. Evalar No ka ʻili, ka lauoho a me nā kui. Loaʻa nā mea āpau i nā mea e pono ai e hoʻoikaika i ka lauoho a me nā kui i loko o ke ʻano o ka hoʻopuni chelating.

Hoʻopau i nā 11 Minamina 8 i nā minuke

Aia i:

Hāʻawi kēlā me kēia mau lālā i ka hopena maikaʻi i ke kino ma ke ʻano he nui a, pono, pono no ka ulu ʻana o ka lauoho. Hoʻohanohano ka paʻakikī i ka hopena antioxidant ikaika, hoʻolaʻa i ka metabolism, hoʻolako i ka syntagen synthesis, hoʻomaikaʻi i ka ʻōnaehana cardiovascular, a hoʻopiha hou i ka nele o nā mea pono. Wahi a nā loiloi, maikaʻi loa ka Complivit no ka hoʻohana lauoho. Lilo lākou i ikaika a ikaika loa. Kūleʻe ʻo nā ʻihi a ua pau ka nalowale.

Pehea e loaʻa ai ka pōmaikaʻi loa loa i ka paʻakikī Komisina no ka lauoho, ka ʻili a me nā kui? ʻO ka mea mua, nānā ana i nā lula no kona komo ʻana.

ʻAʻole hiki iā ʻoe ke hoʻohana i ka paʻakikī i ka wā hāpai, lactation a me nā intolerance pilikino. I kekahi mau hihia, ua nānā ʻia nā maʻi maʻi.

Kuhi ʻia kēlā i ka la e pono ʻia 1 papa papa maikaʻi loa i ka wā kakahiaka . ^ E Ha yM. Hōʻike ʻia no ka hoʻolaʻa helu ʻana 1 mahina . ^ E Ha yM. Mai hana i kēia manawa ae hoʻohui i ka lāʻau lapaʻau me nā mea paʻakikī'ē aʻe, no ka mea e hiki ai i kēia ke kumu i ka hypervitaminosis. Ma mua o ka hoʻomaka ʻana i ka lawe ʻana, pono ʻoe e nīnau me kāu kauka.

Hoʻopiha i nā ʻōpiopio ulu ulu lauoho

ʻO ka pūpū ka pūlama holoʻokoʻa holoʻokoʻa a me nā minelala, e lawelawe ʻia ana me kahi elixir e ola nei i ka lauoho.

Ke hoʻohālikelike ʻia me nā mea paʻakikī like, ʻokoʻa ka ʻokoʻa i ka hoʻolālā ʻana inositol he mea nui loa ia no ka ulu lauoho. Ke loaʻa pū ʻokiʻohi i ka hua serenoy . ^ E Ha yM. ʻO ia ia e kāohi i ka hopena maikaʻi ʻole ma ka lauoho e kū mai ma muli o ka hoʻokuʻu nui ʻana o ka testosterone - ke kumu kēia o ka baldness. Hoʻopili iā lākou, ua hoʻopili ka paʻa i nā huaora antioxidant A, E, C, pyridroxine, pantothenic acid, biotin, zinc, manganese a me ke keleawe .

Pono e lawe i kēia lāʻau lapaʻau inā ʻike ʻia nā pilikia me ke lauoho e kū nei ma muli o ke koʻikoʻi, nā maʻi. He mea kūpono hoʻi ia e hoʻohana ai ma ke ʻano he prophylaxis i loko o ka pūnāwai, ka hoʻoilo a me ka hoʻoilo.

Ma waena o nā contraindications he mau keiki ma lalo o 12 mau makahiki, ka mua o nā pilikia o ke akepaʻa, ke kūpaʻa nei i kekahi o nā huakaʻi, osteoporosis, hypercalcemia, tuberculosis, a me nā maʻi. ʻAʻole hiki ke hiki ke hoʻohana pū i ka hui ʻana me nā antibiotika, no ka mea ʻaʻole i ʻae ʻia ka calcium a me ka hao i ka lāʻau lapaʻau e hoʻokomo ʻia i loko o ka paia o ka ʻōpū. ʻAʻole pono e hoʻohui pū me ka diuretics.

Pono e lawe ʻia kēia mau multivitamins papa hoʻokahi i kēlā me kēia lā . ^ E Ha yM. Ua holoi ʻia me ka nui o ka wai. ʻO ke aʻo 3-4 pule akā hiki i ke kauka ke hoʻolōʻihi.

ʻO ka hopena a me nā hoʻohālike

Hoʻohana koʻikoʻi ka hoʻohana pinepine ʻana i kēia mau lāʻau i ke kūlana o nā pulu, ʻo kēia mau lāʻau maikaʻi loa no ka nalowale o ka lauoho, ma muli o ke ʻano o ke ʻano olakino e hoʻomaikaʻi, e hoʻomaikaʻi ana kā lākou hana. Ma hope o kekahi manawa, ulu nā ulu. Hoʻoweliweli nā kūlaʻi, ʻaʻole i hōʻeha ka piko i ka dandruff, maloʻo a ʻōmaʻomaʻo paha. ʻAʻole ʻoe e kali i kahi lauoho nani ke kū i ka pō, akā e ʻike ʻokoʻa ka hopena.

ʻO nā lāʻau like nō iā Alerana, Vitasharm, Merz Beauty, Pantovigar, Alphabet Cosmetics, Vitrum Beauty. E like me ka Complivit Radiance a me ka Hair Growth Formula, kōkua lākou i ka hōʻuluʻulu o ka lauoho, hoʻonui i kā lākou ulu, hoʻomaikaʻi i ka helehelena, hoʻomaikaʻi ʻana i ka meaʻai mai loko mai a hoʻōla i ke kino holoʻokoʻa.

ʻO nā ʻokiʻoki a me nā mea ʻapili i ka Diabolo

Ke manaʻoʻiʻo ia inā he mea lāʻau ʻoe, ʻaʻohe nele o nā mea kanu a me ka hypovitaminosis, eia naʻe, ʻekolu mau huaola e ola nei i nā hua o nā lau, huaʻai a me nā kūleʻa, a lawe mākou i nā ʻāpana he ʻokoʻa me ka ʻiʻo, cereals a me nā huahana pāʻai. ʻAʻole lākou e nele inā ola maoli ʻoe e ka pahu lewa a me ka huki i kekahi mea i ka manawa āpau! No ka laʻana, ʻo ka ʻai huakaʻi o kēlā me kēia lā ka huahelu B1 he mau papa palaoa o ka rye.

Ke hōʻike nei ka loiloi o ka hoʻohanaʻana i nā momona maikaʻi loa no ka ulu ʻana o ka lauoho 2017 e hōʻike ana i nā kaila o Alerana, i helu ʻia e hoʻonui i ka ulu ʻana o ka ulu ʻana, hoʻonui i ka nui o nā huina a hoʻopaʻa i ka baldness, aia nō i nā kūlana alakaʻi. Loaʻa ʻia i ka wā e hoʻohana ai i ka lāʻau, hōʻemi ka paʻakai, neʻe ʻia ka hopena static a kū mai kahi ʻano olakino olakino. Mea hana - RF, ʻoihana Vertex.

Aia i:

  • Nā huaʻala - B1, B2, B4, B5, B6, B8, B9, B10, B12, D3, N.
  • Minuke - chromium (Cr), calcium (Ca), magnesium (Mg), hao, Fe (Fe), selenium (Se), silicon (Si).
  • Kālā amino - cysteine ​​(cysteine).

ʻO Vita-paʻakikī "Alerana" hana ʻoi aku ka maikaʻi me ka shampoos a me nā pāpale o kēia moʻolelo. Ma kahi o ka hoʻomaikaʻi ʻana i ka ulu a me ka hoʻihoʻi, hoʻohana nui ia no ka māhule, ke kaumaha, ka ʻōpū, a me nā kumu pale.

Nā manaʻo e hoʻohana:

Pono ka poʻeʻelemakule e hoʻohana i kahi mau huaʻala o Aleran i hoʻokahi kapapena ʻelua i ka lā. ʻO ke kau maʻamau he ʻekolu mahina. Hoʻomaopopo ʻia ka hoʻohana ʻana me nā shampoos a me nā seramona o kēia ʻano.

ʻO kahi mea hana kaulana a maikaʻi hoʻi, e like me ka poʻe trichologists, ʻo ia ka lāʻau Inneov. ʻAʻohe mea hoʻoneʻe ʻokoʻa nona ʻaʻohe mau wana a he hopena maikaʻi ke hoʻihoʻi hou i ka lauoho, he ulu mau i ka ulu a me ka pale mai nā ka manaʻo kūlohelohe. ʻAʻole kēia nā huaora, akā he lāʻau lapaʻau hana e hana ana me ka hoʻonaʻauao kūpono i hāpai ʻia ma ke kumu o nā ʻikepili i hoʻopaʻa ʻia mai nā hua waina a me nā kaʻa, me ka phytosterol, ka hau a me ka sulfonic acid. Mea hana - Farani, Inneov me ke kākoʻo o Nestle a me lʻOreal.

I hoʻokahi kapsul:

  • Minuke - Mg, talc, Ca, zone gluconate.
  • Hoʻokuʻu i ka mea ʻala mai ka hua waina a me nā lau kīwī.

"Inneyov: Pono o ka lauoho", nā ʻōlelo no ka hoʻohana ʻana i ka lāʻau lapaʻau:

Hoʻomaopopo ʻia e lawe i nā paila 2 ma hope o ka papaʻaina, ʻelua manawa i ka lā.

Hoʻolauna pū kekahi nā mea trichologists i ka paʻakikī Vitasharm. ʻO kēia huahana kaomi i nā hopena anti-inflammatory a me nā antioxidant, e mālama ana i nā membrane mucous o ka epithelium i kahi kūlana maʻamau, hoʻomaikaʻi i ke ʻano o ka lauoho a me nā kui, pale i ke kino mai nā kūlana kūlohelohe a me ka radiation solar, hoʻoikaika i ka puni koko, kōkua i ka hoʻihoʻi i ka elasticity, hoʻololi a ka pale a pale i ka wā kahiko. Mea hana - Russia, ʻo Veropharm hui. Loaʻa ka paʻakikī i nā huaora - ka B1, B2, B5, B6, PP, ʻo A. Vitasharm ka hoʻomākaukau ʻana o ka lauoho e hoʻokaʻawale ʻia i loko o hoʻokahi mahina, hoʻokahi papa, hoʻokahi lā i ka lā.

Hoʻolohe Manaʻo ia hiki ke kūʻai ʻia i nā huaora - ʻaʻole pono kēia, no ka mea ua hoʻopili ʻia kēia mau mea mai ke kino i ka ʻelima a ʻeono mau hola.

Manaʻo kekahi poʻe inā inā hūnā nā mea hana i nā huaora 13 i loko o ka papa hoʻokahi, a laila ʻoi aku ka maikaʻi ma mua o nā mea ʻē aʻe, akā aia kekahi ʻano hui o nā ʻona, ʻo ia hoʻi, pono lākou i kekahi mau pūʻulu o B6, B12, C. A inā he mau ʻōmona nā mea āpau i hoʻokahi paona, a laila he mea ola wale nō. ʻaʻole hoʻopalo ʻia.

Manaʻo ia he pono ka vitamin A i nā kūlana kūikawā. Aia kekahi ʻano moʻolelo e pono ai lākou ke ʻai me kahi mea momona a a hoʻomaka ka poʻe i nā mea momona momona. Akā ʻo ka mea maoli, ua loaʻa i ka ʻawa i ka momona nui no ko lākou komo ʻana.

Kumuhana hana

Pehea e koho ai iā ʻoe iho kahi paʻakikī kūʻokoʻa i kūpono kūpono no ka hoʻoponopono ʻana i kou mau pilikia? Ke papa inoa nei mākou i ka pālahalaha o nā hōʻailona, ​​ʻo ia paha: ulu ka ulu ʻana, poʻokela, nalowale, helehelena mua o ka lauoho hina, nui loa ka momona a maloʻo paha.

Inā ʻaʻole nā ​​pilikia i nā maʻi maʻamau, a ʻaʻole i nā pilikia o ke ʻano genetic, a laila e kōkua maoli ka Complivit e lawe i ka lauoho i kahi kūpono.

Aia i nā mea pono e pono ai ke kōkua o ke kino e hoʻokumu i kāna hana kūlohelohe, hoʻopiha hou i ka lako o nā huaora pono a me nā minerale, pono nō hoʻi, no ka nani a me ke olakino o ka lauoho.

A laila, e noʻonoʻo i ka hoʻomākaukau o ka mea hoʻokūkū kaulana ʻelua no ka ulu ʻana o ka lauoho a me nā hana ulu - Complivit Growth Formula and Complivit Radiance.

Nā Hōʻike Manaʻo e pili ana i ka Hōʻuluʻulu Kūleʻa Kūlehu lauoho

Hōʻikeʻelike nā loiloi e pili ana i ka Complit Hair Growth Formula. Ma nā loiloi maikaʻi, e wehewehe nā wahine i nā hopena maikaʻi loa, ke hoʻomanawanui maikaʻi a me ka hoʻokaʻawale ʻana o nā mea hoʻonaʻauao meaʻai, e hoʻomaopopo ana i ka noho ʻana o ka inositol a me ka hoʻopau ʻana i nā hua serenium creeping - nā mea maikaʻi loa no ka lauoho ola. Hoʻokumu nā hōʻike pili i ka nele i kekahi hopena mai ka lawe ʻana i ka ʻaiʻai.

He aha nā huaora e lawe ai no ka ulu lauoho?

ʻO ke kūlana o ke lauoho, ke olakino olakino, nā elasticity pololei a hilinaʻi ma ka ka laulā o ke kino a me ke ola kino. A ʻo ka hui ʻoniʻoni koʻikoʻi loa ʻo B. I loaʻa i nā meaʻai e like me:

  • ʻai
  • nā ate
  • mau pūluhi
  • waiū
  • huehū kahu ʻai
  • iʻa a me nā kai iʻa,
  • mau lau nahele.

Hiki i nā mea paʻakikī Vita ke kūʻai aku i ka hale kūʻai i nā kumukūʻai kūpono o nā minuke a me nā waiora e kōkua i ka pale ʻana i nā helu o ka leʻaleʻa a lawe mai i kou lauoho a me nā kui i kahi nānā chic.

Inā palalela nā ʻalā a maloʻo, a laila ʻike kēia ʻaʻole lawa ka vitamin B1.

Hoʻopili ka lole lauoho ma ke aʻa a maloʻo ma nā ʻāpana, e like me ka mauʻu, ʻaʻole i lawa ka vitamin B2.

ʻAʻohe kani nui, a pulu ka lauoho, ʻaʻole hoʻi i ka ʻoluʻolu a ʻaʻole lele i ka lā - ʻo ka B3 ke kuleana i ka pigmentation. Ma muli o kēia huaora, hiki mai i ka oho hina mua, no kēia kumu, he mea nui ka intake o ka vitamin B3.

Holo ka lauoho - ke kuleana ʻo B5 no ka hoʻoikaika a hāʻawi i ka oxygen.

ʻIke ʻia ka paleʻe a me ka huhū - ʻaʻole i ʻae ʻo B6 ka maloʻi ʻili.

No ka ulu wikiwiki, pono i nā hiʻohiʻona B a me C a me ka acid folic.

A - hāʻawi i ka lehelehe, elasticity, hoʻoikaika a hoʻoikaika maikaʻi i ka hoʻomohala ʻana a me ka pono.

E - hiki ke kōkua i ka hoʻokūkū a hoʻonui i ka ulu.

C - he hopena maikaʻi i ka hoʻomaikaʻi ʻana i ke kao ʻana a me ka hono hoʻohui, pili i ka manaʻo a me ke ʻano.

Waiwai B12

Kūleʻa aku nā mea hoʻonani me ka hoʻohana ʻana i ka vitamini B12 i nā ampoule no ka lauoho, kūʻai ʻia i kēlā me kēia kūʻai lāʻau i ke kumukūʻai ʻole. ʻO kēia vitamina e hoʻomau i nā aʻa i ka wahi, e hāʻawi ana i ka hopena maikaʻi a me ka wikiwiki, e hoʻonui ana i ka elasticity, luster a me nā kūlana maʻamau. Loaʻa i loko o nā ampoules no ka hoʻonāukiuki a ma nā papa no ka hoʻopale waha. No kahi hopena iʻoi aku ka maikaʻi, pono ʻoe e hoʻomākaukau i nā masks maʻalahi mai nā huahana i loaʻa a hoʻohui ʻia iā ia e mālama i nā huahana a me nā shampoos.

Hoʻololi kūlike 1

  • pono ʻoe e kūʻai i ka bitamina i ka ampoules B1, B6, B12 i loko o kahi kīhāpai.
  • hoʻohui i hoʻokahi ampoule me hua manu,
  • hōʻike i ka hopena i hui ʻia o Art. he māhu o ka ʻoni buckthorn kai a i ʻole ka mea kīwaha,
  • pili ma luna o ka lōʻihi lōʻihi a kau i lalo o kahi pāpale no 5-10 mau minuke,
  • e hana ʻia e pono ʻelua ma ka hebedoma a hiki i ka hopena.

Nā maʻi hoʻonui 2:

  • ʻO ka pua a me ka pua chamomile, a me nā lau nettle, e hoʻolapalapa ʻia me ka wai kaila. Hoʻohala: 1 punetēpū o kēlā me kēia wai o ka wai i hoʻolapalapa ʻia.
  • Kū i lalo o ka uhi o 30 mau minuke.
  • Hoʻohui i hoʻokahi ampoule A, B6, B12 i ka pane like.
  • E kāʻei i ka lōʻihi holoʻokoʻa a kau i lalo o ke kao wela no ka 20-25 mau minuke.
  • Hōʻalo ʻia ke kāwili pū me ka wai mahana me ka ʻole o nā hoʻomaʻemaʻe.
  • Hoʻohana ʻia kēia ala hoʻoponopono i hoʻokahi manawa i ka hebedoma.

Lōkohu mask 3:

  • i kanalima pākeke o ka meli hoʻohui Art. he kupa i kahi ʻaila ʻalemona
  • a nui wale nā ​​waiora B6, B12, aloe wai,
  • hui maikaʻi a me ka hoʻopili i ka lōʻihi o ka lauoho.
  • e waiho ma lalo o ka pū wai mahana no 40-45 mau minuke, a laila holoi me nā detergents,
  • hoʻohana hoʻokahi i kēlā me kēia 7 lā.

Kuhi ʻia kēlā mau mea i loko o ʻekolu a ʻehā mau malama A laila ma ka mālama ʻia pono e hoʻomaha i kahi hoʻomaha i hoʻokahi a ʻelua mau malama. Ua hōʻoia ʻia ka maikaʻi o kēia mau māka no ka mālama ʻia ʻana, a ma muli o ka hapanui o nā wāhine, ua hele kahi B12 i ka pae mua i ka pae ʻana o nā huaora maikaʻi loa no ka ulu ʻana o ka lauoho.

Pehea e koho ai i kahi paʻakikī?

Hiki ke hoʻomaʻamaʻa nā ʻoihana Vita i ka mālama ʻana i ko mākou kino - ʻo ia mau mea leʻaleʻa e hoʻonaninani i ko mākou ʻili, ulu ka lauoho, hoʻomaka koke nā lauoho, hoʻoulu ʻia ke kūleʻe ʻana, ulu ʻia ka makemake, hiamoe maikaʻi a me nā hana hoʻokalakupua. Hoʻopili ke ʻano o ka huaʻala a me ka protein a huli i kahi ʻano hana pilikino e hana a hāʻawi i ka hana pono kūpono. Hoʻopili i nā huaora (nā huaora) a aia hoʻi kekahi mau minerala (mineral), ʻike ʻia i ka palahalaha huahelu maikaʻi loa a pono ia no ka hana kūpono o nā kaʻina metabolic.

He aha nā vitamina āu e koho ai? Ke hele nei mākou i ka mākeke a ʻike i kahi pūʻulu nui a me ke kala ma luna o nā pale, e hoʻomaka ana ko mākou mau maka. A i ka manawa like, pono ʻoe e makaʻala i:

  • mea hana
  • ʻike e pili ana i kahi i loaʻa ai i nā mea hana nā mea waiwai (ʻo France a ʻo Germany hoʻi nā alakaʻi ma aneʻi).
  • aha lāka (ʻohu, pōkopa, nā papa, a pēlā aku).
  • helehelena (inā he nani ka pā, a laila i loaʻa ka nānā)
  • momona (pinepine nā huahana kūlohelohe i kekahi kikoʻī a ʻaʻole hoʻi nā mea ʻala ʻoluʻolu.
  • ka nui (kahi papa inoa nui a nā huaora a me nā minela i lawe ʻole ʻia e ke kino a ʻaʻole i lawe wale ʻia kekahi pōmaikaʻi)
  • ʻAʻole pono e hāleʻa ka hāmeʻa i kēlā me kēia lā i kēlā me kēia lā, hiki ke loaʻa i ka papaʻaina kūikawā.

Ma mua o ke kūʻai ʻana, pono ʻoe e noʻonoʻo pono i nā loiloi a ʻike i ka helu o nā momona loa no ka ulu ʻana o ka lauoho, e like me nā mea kūʻai aku a me nā kauka. Eia kekahi, ma mua o ka heleʻana i kahi lāʻau lapaʻau, pono ʻoe e hoʻoholo: he aha nā huaora no ka a he aha ke kumu o kā lākou hoʻohana ʻana. ʻO ka mea nui loa, ʻo ia ka mea nui o kēia pahuhopu (hoʻonui i ke koʻikoʻi, hoʻomaikaʻi i ka ulu ʻana o ka lauoho, hoʻoikaika i ka pale ʻana, e hōʻoluʻolu i ke kaumaha, etc.), ʻo ke kūkākūkā me kahi mea lapaʻau. A ʻoi aku ka maikaʻi o ka papa inā e hāʻawi ʻoe i nā hoʻokolohua kūikawā a hoʻoholo i ka wai huamina i hemahema i loko o ke kino.

No ke aha e makemake ai au i kūkā o ke kauka.

Manaʻo nā kānaka ʻepekema Pelekānia e hiki i ka huaora B ka mea, e hoʻokau i ka olakino maikaʻi. I ko mākou ʻāina, he mea kūʻai wale nō kēia, ʻaʻole nā ​​lāʻau lapaʻau kēia mau lāʻau, a i kēia lā ke ʻōlelo aku nei nā kauka e ʻae aku a kuhikuhi aku iā lākou e makaʻala. ʻO ka mea mua, he lāʻau lapaʻau synthetically i hana ʻia, a no laila e ʻoi aku ka maikaʻi o ka hoʻonohonoho ʻana i kāna hoʻomohala me kahi lāʻau lapaʻau. A laila, aia nā ala ʻē aʻe e hoʻomaikaʻi ai i kou olakino, ʻaʻohe mea e koi ai i ka mālama olakino, no ka laʻana inā, inā e pau ʻoe i ka ulaula, hoʻopau i ka inu ʻona a hoʻomaka koke ka ʻai ʻana, pono e pau loa ka nui o nā huaora.

I ka hoʻokipa ʻana, e ʻōlelo ka mea lapaʻau i ka inu ʻana i nā huaora i kēlā me kēia lā i ka kumu ʻole. Pono e lawe iā lākou i ka dosed a i kekahi mau manawa ke pono ai ke kino. Eia kekahi, ʻoi aku ka maikaʻi o ka mālama ʻana inā hoʻohana ʻia nā hoʻomākaukau waho e hoʻomaikaʻi i ka lauoho. Akā ʻaʻole mau ka wā, ʻo ka mea nui ka mea i pili i ke kūlana maʻamau o ke kino holoʻokoʻa, me ka helehelena, no laila, pono ke kūkā ʻana a me nā hoʻokolohua ma mua o ka hoʻomaka ʻana i ke papa.

E pili ana i nā ʻike o nā poʻe akamai, ua hōʻuluʻulu ʻia ka loiloi o nā momona maikaʻi loa no ka ulu ʻana o ka lauoho:

  • ʻO ka bitamina B12 i nā ampoules
  • Inneov,
  • Alerana,
  • Hoʻolaha
  • Vitasharm
  • Pantovigar,
  • Vitrum Kahawai,
  • Nā lawaiʻa.

I ka manawa e kōkua ai i ke kino me nā huaora?

ʻO nā huina āpau 13 he ala ākea loa a makaʻu i ka ʻoluʻolu hoʻoneʻe a me kahi mālama lōʻihi i ke anu. A i loaʻa ʻole i ke kino kekahi o lākou, e kū mai nā maʻi a me nā maʻi like ʻole. No laila, ua hoʻonohonoho ʻia nā huaora synthetic, akā me lākou pū kekahi, ʻaʻole maʻalahi nā mea āpau. No ka laʻana, ka vitamin A, ʻo kona helu ʻana i kēlā me kēia lā he 500 mau ʻāpana, a ma kahi kīkeke hiki iā ʻoe ke kūʻai i kahi pākahi kahi ma kahi o 1500, ʻo ia ka mea, ua ʻoi aku ia ma mua o ka maʻamau i ka manawa 3, e alakaʻi i nā maʻi naʻau. Ka palekana ʻole i ka hoʻolaʻa ʻana, a me nā hopena pinepine aʻe nā hopena mai ka overdose, hoʻokumu cyst a puaʻa, i laila nā hopena a hewa ʻole. Akā, ʻaʻohe mea e ʻōlelo ai lākou e pili ana i nā huaora, ua hōʻoia maoli nō ke kōkua ʻana i ke kino i ke kōkua o Vita-complexes e pono ai i nā papa, ʻo ia hoʻi: i ka pūnāwai a me ka lūlū, a ma hope wale ka ʻōlelo ʻana me ke kauka.

Hoʻolaha Vitrum

ʻO kahi ala kūpono no ka hoʻihoʻi ʻana i ka lauoho mai ka wā i hōʻemi ʻia mai nā waʻa pinepine, nā curl, ke kāohi pinepine ʻana me nā polokalamu wela, a me ka palahalaha ʻana i ka varnish. Hāʻawi kahi hui liʻiliʻi i kēlā me kēia a me ka lauoho a me ka hoʻouluulu piha ʻana me nā minerala, nā waiora, a me nā mea nui e kākoʻo ana i ke olakino o ka lauoho. E hoʻihoʻi hou ka mea kūikawā o ka hana neʻe iā lākou i ka mālamalama, ka nui a me ke ʻano helehelena. ʻO ka mea hana - USA, ʻo ka hui "Unipharm". Ka hoʻonohonoho kūikawā;

  • Nā kūmole - B1, B2, B4, B5, B6, B8, B9, B10, B12, cholecalciferol, E, C, H, kaila nicotinic, retinol.
  • Minuke - magnesium (Mg), iodine (I), hao (Fe), kalepona (Ca), boron (B), manganese (Mn), selenium (Se), zinc (Zn), ka posforoma.
  • ʻAnino a me nā enzymes - arginine, lysine, polypeptide (papain), cystine, methionine.
  • ʻO ka pīpī hoihoi mai ka turmeric, aloe, kelp, rosemary, kanela, hua waina (hua), horsetail, ʻōmaʻomaʻo (lau), mint, nettle, ʻōwili, nā pua lavender, anise, luhe, lemon.

Nā ʻōkuhi no ka hoʻohana "Vitrum Beauty":

Pono nā ʻōpio i kahi papa hoʻokahi i ka lā hoʻokahi, ma hope o ka papaʻaina. A kuhikuhi ʻia ke hāmeʻa no:

  • ka kuʻe ʻana o ka paʻaki lauoho,
  • hoonui nui o nā kui,
  • i ka wā o ka hoʻolaʻa ʻana i ke kino,
  • me ka nele o nā huaora,
  • ma hope o ka kaumaha kino,
  • e hoʻihoʻi i ka pōpilikia,
  • e hou i nā lako o nā minamina,
  • ke hoʻoponopono ʻana i nā hopena o ke kōpae ʻole ʻana i kaʻai,
  • Hoʻoulu ma hope o ka chemotherapy.

ʻAʻole kūkākūkā ʻia ka ʻimi no ka hoʻomau ʻana iho o nā ʻāpana kumu.

Nā ʻōkuhi no ka hoʻohana "Vitrum Beauty" i ka wā hāpai a ma ka manawa e hānai ai:

Hōʻuluʻulu ʻia kēia ʻano pūlima hui pūlima a me nā mea hōʻeha i nā mea pōʻino e hiki ke hoʻopōʻino i ke kino ʻōpala, a no kēia kumu ua pāpā ʻia kona hoʻohana ʻana i ka wā hāpai a me ka ʻōpiopio.

Nā ʻōkuhi no ka hoʻohana ʻana i ka "Complivit Shine"

Ua hoʻokumu ʻia i ka hana o ke kino o nā mea i komo i loko o kāna ʻano hana, hana ʻia nā hana o ke kaʻina hana metabolic, ka mea e hoʻopili i ka hoʻihoʻi hou ʻana i ka ʻili a me ka lauoho. ʻAʻole nui ka hānai o nā huahana, akā hoʻoikaika pū i nā ʻola a me nā papa i hāʻawi ʻia, e hāʻawi ana i ke kōkua no ko lākou wikiwiki a me ka ulu. Mea hana - Russian Federation, Pharmstandard-UfaVITA Society. Ma kahi ʻāpana o ke ʻano.

  • Nā huaora - B1, B2, B6, B7, B12, A, E, C, nicotinamide, nā huaʻai a me nā lipoic.
  • Ka ʻawaʻawa i ka ʻawaʻawa mai loko o nā ʻāpana o ke kīmaʻomaʻo.
  • Minuke - calcium, magnesium, hao, sililik, zinc, keleawe, selenium, cobalt.

Nā ʻōkuhi no ka hoʻohana ʻana i ka "Complivit Radiance":

Pono ka ʻōpio e lawe i kahi pākahi i hoʻokahi lā ma hope o ka papaʻaina. Hiki ke hoʻonui ʻia ka nui ʻōlelo ma muli o ka ʻōlelo a ka poʻe lapaʻau.

Pantovigar

Loaʻa ia i ka hopena o ka palalaka ʻana o nā manamana, hoʻonui i ka hiʻu a me ke ʻano o ka leo lauoho, e lūlū a hoʻopau i ke kaʻina o ka lilo o ka lauoho. Aia he ʻano kikoʻī i koho ʻia, ma muli o ka mea e hoʻonui nui ʻia, a ma ke ʻano he ʻano ikaika i nā curl a me nā papa manamana. Mea hana - Kelemānia, ka Mīkini Merz Pharma.

  • Nā kūmole - B10, B1, H1, B5.
  • Minuke - calcium, magnesium, silicon.
  • ʻO ka protein fibrillar he keratin.
  • ʻAno amino a me nā enzymes - cysteine.

Hōʻike mau nā loiloi e pili ana i "Pantovigar" no ka ulu ʻana o ka lauoho, a i ka nui o nā hihia ke ʻike ʻia ka hopena ma hope o ka malama mua o kona hoʻohana. Noi ʻia nā huaora e lawe i kahi kapo i ka manawa o kahi pāʻina, 3 mau manawa i ka lā.

Hoʻonui koʻikoʻi i ka palupalu o nā kui, hana hou i ka mau hewa i ka hana o ka lauoho, e hoʻohemo ana i ka alopecia, kōkua i ka hana hou aku i nā maʻi dermatological a hoʻohemo i ka maloʻo. ʻO ka mea hana - United Kingdom, ʻo ka hui "Vitabiotics".

ʻO ka ʻōlelo paʻakikī penei:

  • Nā otipa - B7, B1, B2, B6, B12, B9, D3, E, C, H, PP.
  • Minuke - calcium, magnesium, hao, sililik, zinc, keleawe, selenium, cobalt, chromium, manganese, iodine.
  • ʻO nā mole Amino he cysteine.
  • Kāne - lawe houʻia mai ka laha.

ʻO nā mea momona no ka lauoho "kūpono" (nā ʻōlelo no ka hoʻohana ʻana a me ke ʻano):

Lawe ʻia ka lāʻau i hoʻokahi manawa i ka lā ma hope o ka ʻaina a me ka nui o ka wai. He mea nui ia ʻaʻole e uha i ka capsule a ʻoki holoʻokoʻa.

I nā hihia ua hoʻopili ʻia

E lawe i ka Formula Growth Growth e pono no nā pilikia lauoho ʻike ʻia, i nā kūlana i hoʻonui ʻia i ke kaumaha, ma hope o nā maʻi i hoʻonāwaliwali i ke kino a hoʻomaikaʻi ʻana i ke ʻano o nā manamana. A no ka pale ʻana i ka pūnāwai, ka hoʻoilo, ka hoʻoilo.

Hoʻolohe Hoʻonohonoho hou kēia mea hana no ka hopena i hoʻopiʻi a me ka hopena ma ka lauoho, ma ko lākou hoʻoikaika a hoʻonui i nā mea hou.

ʻAʻole kiʻekiʻe loa ke kumukūʻai o ka lāʻau lapaʻau, ʻokoʻa ka loli ma ka ʻoihana loea i ka laulima 480-630 p. No ka papa piha hana pono ʻoe i 2 mau pā.

Nā rula noi

Pono e paʻi i nā papa ʻōpala ma hope o ka ʻai ʻana, hoʻokahi i ka manawa, ʻelua i ka lā, i ka papa o nā hebedoma 3-4. Inā loaʻa kekahi, hiki iā ʻoe ke lawe i nā huaora a ʻoi aku ka lōʻihi, akā i kēia hihia ʻoi aku ka maikaʻi o ke nīnau aku i kekahi kauka. Hōʻalo ʻia kahi papa pā me ka nui o ka wai, no kona luku ʻia.

Nui! Ma waena o nā papa e pono ai e hoʻomaha i nā mahina 4-5. Hiki ke kauka ke kau nei i kahi hoʻomaha hoʻomaha loa. I kēia hihia, e komo pū kekahi lua i hoʻokahi papa no ka lā.

Nā hōʻailona no ka hoʻohana ʻana

  • nā hana kīnā o ke olakino
  • nā maʻi hopohopo pinepine
  • ka hoʻoneʻe ʻana o ka lauoho a me nā kui,
  • hoʻohui i ka hapa o nā kōmoli,
  • e kaumaha ke kino a me ke kino,
  • māhule
  • pāwīwī o nā kui.

Ua hōʻoia ke kumukūʻai i ke koi nui i waena o nā wahine. ʻO ke kumukūʻai o ka pōʻai, i helu ʻia no ka mahina o ka komo ʻana, e kūʻai wale ʻia ʻo 300-350 mau rubles.

Ka hopena o ka hoʻohana ʻia

Ma hope o ka hoʻohana pinepine ʻana o nā mea paʻakikī, hele a ikaika ka lauoho, kū ka hāʻule ʻana, ʻokiʻoki, hoʻomaikaʻi ke ʻano a ʻike ʻia nā kukui olakino. Ma hope o kekahi manawa, hoʻomaka kahi ulu i ka ulu.

Hoʻoweliweli ke kūpaʻa a māla, ʻo ke poʻo o ke poʻo a pau e hōʻeha i ka dandruff, ka maloo maloʻo a nui ʻole paha.

ʻO kaʻoiaʻiʻo, ʻaʻole pono e manaʻo kekahi i kahi mea kupanaha o ka lauoho o ka lauoho i ka pō, akā ua ʻike ʻia ka hopena.

Nā huahana o nā lāʻau

Nā mea like ʻole:

IIiiporocT. Pono ʻoe e mālama i kou lauoho ʻaʻole mai waho wale nō, akā nō hoʻi mai loko, e loaʻa ai kēia hopena paʻakikī i ka hopena maikaʻi loa. ʻO kekahi manawa ʻaʻole pono ka mālama maʻalahi no nā kuʻekuʻe, e waiho mau ana ia me nāwaliwali a me ke ola ʻole.

Ke hoʻohana nei i nā huaora Complivit, hiki i kekahi ke hōʻemi i ka hōʻemi ʻili i ka lauoho, hoʻonui i ko lākou ulu, hoʻomaikaʻi i ko lākou helehelena, palūlū ʻana, hoʻomaikaʻi i kā lākou ʻai ʻana mai loko, a hoʻomaikaʻi i ke olakino o ke kino holoʻokoʻa.

Nā wikiō hoʻohana pono

ʻO nā kūlāʻai kālā no ka ulu ʻana a me ka hoʻihoʻi ʻana o ka lauoho.

Ka hōkeo ʻana o nā paʻakikī paʻakikī.