Kalauloa

E kōkua anei ʻo Ducray i ka neʻe ʻana o ka lauoho?

ʻO ka pilikia o ke ʻōhule, ʻaʻole wale nā ​​wahine, akā ʻo nā kāne hoʻi. Eia kekahi, huli nā kānaka o nā makahiki āpau i ka ʻimi i nā shampoos a me nā mea hoʻonaninani e hoʻonā i ka pilikia. ʻO nā kumu o ka baldness he ʻokoʻa: mai nā ʻano kū hoʻokahi o ka ulu ʻana a hiki i nā loli hormonal koʻikoʻi ma ke kino. No ka ʻono, ʻo ka laina o ka Ducrei he mea maikaʻi loa ia, i hoʻopaʻa pono iā ia iho ʻo ka maikaʻi loa i waena o ka maikaʻi loa.

He maʻi ʻo Alopecia kahi e pohō ai ka lauoho lauoho. E alakaʻi ana i ka mahele a maʻa paha. E hoʻopau i kēia pilikia, ua hoʻomohala kahi hui lāʻau lapaʻau Farani i kahi shampoo kūikawā - Ducrei. Ke lawe ʻia nei ka noiʻi a me ka hoʻāʻo ʻana i nā ʻoihana ʻepekema, no laila, loaʻa nā noi waiwai nui i ka hoʻomohala ʻana i nā ʻenehana loea no ka hoʻoponopono ʻana i nā maʻi dermatological.

He aha ka mea e pili ana i ka shampoo Ducray Anaphase?

Ke hoʻomohala nei ka poʻe dermatologists Farani i kēia shampoo no nā makahiki he nui. I nā laboratories ʻepekema, ua pio nā huahana a pau i ka mana o ka maikaʻi. Kuhi ʻia kēia mau huahana i ka mea kiʻekiʻe, no ka mea ʻo ia i hana wale nō mai nā mea hoʻonaʻauao kūlohelohe. Hana ka ʻoihana "Ducray" i nā manawa āpau me nā lāʻau lapaʻau, kahi e hiki ai iā mākou ke kamaʻilio e pili ana i nā kūlana mālama maʻamau maʻamau, ʻo ia ka mea i lanakila ai kā lākou mea kūʻai aku i ka waena waena a me ke kumukūʻai kiʻekiʻe. He alakaʻi i nā huahana o kēia brand me kahi inoa maikaʻi ʻole i waena o nā huahana i kūʻai ʻia no ka mālama ʻana i nā lauoho pilikia, ʻaʻole wale ma ko lākou ʻāina wale nō akā pū kekahi. He lāʻau lapaʻau ia a ua hana i ka nui o nā hoʻokolohua lapaʻau, no laila, ʻaʻole ʻoe e ʻike e loaʻa i nā hale kūʻai a i ʻole nā ​​hale kūʻai maʻamau kahi e kūʻai ʻia ai nā mea kūʻai.

Hōʻike ʻia ka laina hua huahana Ducray e ka ʻano:

  • shampoos no nā ano a pau o ka lauoho a me ke kūʻē ʻana o ka lauoho,
  • ʻO ka waiora a me ka minuke anti-hair loss lotion,
  • ho'ōla lāʻau hōʻola no ke poo,
  • hānai i nā maka
  • balms no nā ʻano ʻāpana like ʻole,
  • mau ampoules "ao a me ka po" e pale aku i ka lauoho lauoho.

ʻO nā loiloi o nā wahine i ʻike i kēia huahana ma luna o lākou iho, e hōʻike ana he mea kūpono loa a me nā huahana kiʻekiʻe e hiki ke hoʻonā i nā pilikia he nui e pili ana i ke olakino o kā mākou curl. Hiki iā lākou ke hana me ka hopohopo no ka hōʻili pono o ke kino, no ka mea, ʻaʻole lākou he antibiotics, a ʻaʻole hoʻi i nā hamika.

Ua kapa ʻia ʻo Shampoo "Ducrei Anafaz" ka therapeutic a ua hoʻomohala ʻia e nā dermatologists no ka hoʻohana pū ʻana me nā lāʻau ʻē aʻe e hoʻoikaika ikaika ana me ka maʻi baldness.

Hiki iā ʻoe ke hoʻomaopopo i kona mau waiwai nui:

  • hoʻonui i ka hopena o ka hana o nā lāʻau lapaʻau ʻē aʻe no ka alopecia,
  • hoʻoikaika a mālama i ka follicle lauoho,
  • pale i ka nalowale o nā kau,
  • ka hoʻi ʻana i ka lauoho lauoho he nani a me kahi nānā maikaʻi.

ʻO ka hoʻonohonohoʻana o ka hana kilokilo

I mea i ka shampoo ke loaʻa i nā waiwai maikaʻi loa, nā mea dermatologists i hoʻopili ʻia, i ka hoʻohui ʻana i ka tocopherol nicotinate, ka mea hoʻohana nui, kahi paʻa o nā huaora B (B5, B6, B8). Ke hana nei ka Vitamin E i kahi antioxidant. ʻO ke kumulā o ka lole ʻaihue (Ruscus) a me nā moemoeā ke kuleana no ka hopena ikaika. Hoʻomaikaʻi ka hope i ka kahe o ke koko, hoʻoemi i ka ʻaihue a me ka hoʻonāukiuki o ke poʻo. Hoʻi hou nā ʻalemala i nā hana hiamoe hiamoe, hoʻonui i ka ulu ulu o ka lauoho, pale i nā curl mai nā ʻano kūwaho o waho. ʻO ka heleʻana o nā mea kōkua ʻē aʻe e hiki ai ke hoʻihoʻi i nā kuʻina i kahi kukui olakino, ke kakali a me ke silkiness.

Loaʻa ka Shampoo i nā kukuna 200 ml a he emulsion ia i ke ʻano o kaʻaila wai, e hiki ai iā ʻoe ke komo maikaʻi aʻe i ke ʻano o ka lauoho a hoʻomaikaʻi ʻia. He mea kūpono ia e hoʻohana - ua hoʻomaopopo ʻia ʻaʻole wale e nā mea hana, akā ʻōlelo nō hoʻi lākou i nā loiloi o kēlā mau maʻi i ʻike mua ʻia no ia mau mea lapaʻau a me nā kumu pale. ʻAʻole paha ia i kōkua koke i kekahi, akā naʻe, ʻaʻole kēia e kamaʻilio me ka maikaʻi ʻole o ka brand. ʻAʻole wale kekahi o nā mea kūʻai aku e hahai pono i nā ʻōkuhi no ka hoʻohana pono ʻole a hoʻohana ʻole ia, no ka mea he shampoo koho ʻaʻole i kūpono i ke kanaka no ka paʻakikī o ka pilikia.

Nā Kau Kau Kauoha

Pono e hoʻohana ʻia Shampoo i ka mea i kākau ʻia ma ka pahu ma nā ʻōlelo aʻoaʻo. Koi aku ʻo ka poʻe Kosmetologists i ʻelua hoʻohana me kahi shampoo hoʻokahi. Pono ka huahana e kau i ka lauoho maloʻo ma o ka lōʻihi holoʻokoʻa, hoʻopaʻa liʻiliʻi a holoi ʻia me ka wai mahana, e pale ana i ka pahū i nā maka. A laila pono ʻoe e noi hou i ka shampoo, piʻi nui i ke poʻo no nā mau minuke 2-3, a laila e pono e hoʻomaʻemaʻe pono ke poʻo. Mālama kēia ʻano ʻai i ka mea e pīpī i ka shampoo ma o ka lauoho. ʻAʻole pono ka lūlū ʻia i ʻole e hōʻeha ai i nā kaula, ʻo ia nō ʻo ia ka mea hoʻopaleʻi iā lākou i ka lōʻihi holoʻokoʻa. Eʻoi aku ka maikaʻi o ka hopena inā, i kahi hoʻopiʻi i ka shampoo, hoʻohana pū ʻia ʻo Ducray Anastim. Pono e ʻokiʻoki ʻia nā ʻōpū ma ka hoʻohana ʻana me kahi kāulu lauoho. Manaʻo kekahi o nā Trichologists i kēia lāʻau lapaʻau ma ka liʻiliʻi ʻelua o ka pule. ʻO ka papa haʻahaʻa ma lalo o 6 mau hebedoma.

He ʻano ikaika nā Ducray Anastim Lotion i loaʻa iā 8 ampoules o 7.5 ml i kēlā me kēia. Wahi a nā ʻōlelo kuhikuhi, e noi ʻia ka luhi i ka 2.5 ml i ka manawa me nā aʻa a ʻekolu mau manawa i hoʻokahi pule. Hoʻomaopopo ʻia e hana i kēia hana i ke ahiahi ma hope o ka holoi ʻana i ka lauoho me ka shampoo. ʻAʻole pono ke kukuna e holoi pono ʻia. Me kēia hoʻohana, pono ia e lawa no nā mahina ʻelua.

ʻO ka maʻa mau o ka lotion e wili me ke aniani, he melemele i ke kala. He ʻala ʻoluʻolu. ʻAʻole kūpono kēia hana i ka hopena o ka lauoho ʻaila. Ma hope o ka hoʻohana 'ia, me ka ma hope o ka shampoo, hoʻomaikaʻi ke kahe o ke koko o ke poʻo, a loaʻa nā pulu i nā mea pono a pau loa, a me ka helu, e hoʻēmi ana ka nui o nā huina.

Hoʻomaopopo kekahi mau mea maʻi i kā lākou loiloi ma hope o ka hoʻohana mua ʻana o kēia mau kālā, ua nalowale nā ​​dandruff a me ka hōʻeha.

Akā aia kekahi mau mea i kōkua ʻole i ka shampoo Ducrey e pale i ka pilikia o ka lauoho lauoho. Pili wale kēia i ka paʻakikī o ka maʻi. Inā kūpono paha ka pilikia ma nā kumu waho, a inā paha e pono ke mālama ʻia mai loko. He maʻalahi ka Shampoo e hana i kāu hana inā hoʻomaka kāu mau uaki e ninini i loko o nā kumu i hala iho nei:

  • ka hoʻohana ʻana o nā huahana kāhili lauoho lauoho,
  • ka hoʻohana pinepine ʻana o ka lau lauoho paha nā mea hao curling,
  • ke ola kino
  • kakaumoa vitamin
  • hopohopo ke kaumaha, hopohopo nui, ke kaumaha,
  • i nā ʻokoʻa ka waena.

Inā he kumu koʻikoʻi nā kumu, a laila ʻaʻole pono ʻoe e hoʻoholo e pili ana i ke koho ʻana iā ʻoe iho. E hoʻohuli ʻo ia ke lilo ʻana o ke kālā i ka ʻole, ʻaʻole loaʻa iā ʻoe ka hopena i manaʻo ʻia. No ka paleʻana i ka makaʻuʻole i ka lāʻau lapaʻau, ʻoi aku ka maikaʻi o ke kipa ʻana i kahi loea. E wehewehe ʻo ia i ke kūlana a mālama iā ʻoe i ke manawa a me ke kālā.

Hoʻopau maikaʻi noi noi

ʻO ka poʻe hoʻokumu o ka hāmeʻa e hoʻokau iā lākou iho i ka hana o ka hoʻokumu ʻana i kahi shampoo therapeutic. Ua hoʻolālā ʻia kahi mea e kōkua ai e pani i ka ʻōhule. He hopena lāʻau i ka hopenai ka wā e hiolo ai ka lauoho ma muli o ka mālama pono ʻole, nā kūlana kūlohelohe, iʻike i ke kaumaha, nā nū a me ke kaumaha. Akā ma muli o ka hopena inā e waiho ʻia ke kumu ma kahi maʻi koʻikoʻi a i ʻole ka predisposition hoʻoilina.

Hoʻopau ʻo Ducrey i kahi papa inoa i nā pilikia.

ʻO kahi hoʻonohonoho vitamina.

  • Hoʻonui i nā kaʻina hoʻomohala ʻana. Ma muli o kēia, ua hoʻoikaika ʻia nā aʻa, hoʻōla ka hoʻolālā, hoʻoulu ka ulu ʻana. Loaʻa ka lauoho i kahi nānā kūlohelohe, elasticity. Hoemi ʻia ka ʻulaʻala.
  • Ke hoʻāla nei ka ʻōnaehana kaila o ka ʻili. Hoʻomaka ka kaʻina hana hoʻoponopono hou.
  • He hopena antiseptic, e hoʻōla i nā hōʻeha.
  • Hoʻopau i nā minamina, kumulima, paleka. Hūlū i ke poo.

Citric Acid:

  • hoʻomaʻemaʻe i ka wai mai nā hōʻeha maikaʻi.
  • e hoʻopōʻino i nā nui i hoʻonui ʻia.
  • e hoʻolalelale i ka ʻihi a me ka silky.

He ikaika hoʻoikaika ka mea kanu. Hoʻokumu ka Cocoglucoside i kahi palupalu palupalu, hoʻomaʻemaʻe i nā lauoho mai ka lepo a me ka aila.

Nui! Ua hōʻike ʻia nā noiʻi ʻana ua pau nā Ducray shampoo i ka hāʻule o ka lauoho i ka 90 pakeneka o 100.

ʻO kahi Damprey kahi shampoo kūikawā. ʻOkoʻa ka mea ʻokoʻa mai nā mea ʻē aʻe i loko o kāna ʻāpana. ʻO ka mea nui ka ka māhele o nā huaora. ʻO ka hana nui ka saturation nutrient.

Ma kahi o nā mea paʻakikī o nā huaora, aia:

  • kunu palaoa aʻai
  • huiluaai,
  • citric acid
  • wai maʻemaʻe
  • waiʻona
  • sodium laurisulfate
  • panthenol.

ʻO ka waihona cream o ka shampoo e hoʻomālamalama i ka palapala, kūpono i ka hoʻohana.

Pehea e hoʻohana ai

He lāʻau lapaʻau lāʻau lapaʻau ʻo Ducrey. No laila, pono ʻoe e hana i kahi hoʻokolohua. E nānā i ke ʻano o ke kino. Hoʻohana ʻia ka Shampoo i ke ala maʻamau. Hoʻopili mākou i kahi mea pale i ke poʻo mālo. Hoʻohui a hiki i ka kele. Holoi me ka wai mahana.

No kahi hopena therapeutic piha, kaʻaila i ka lua o ka manawa. E waiho no 2-3 mau minuke. E holoi pono i nā curls. Ma hope o ke kaʻina holoi, hoʻohana mākou i kahi balm hānai. E hoʻoʻalohiʻo ʻo ia i nā lauoho, ʻoi aku ka ʻoi aku. Hoʻopili me ka hoʻohana ʻole ʻana i ka huluhulu lauoho.

Hoʻolohe E lawe mai ʻo Shampoo i nā pōmaikaʻi nui loa i ka mālama ʻia o ka baldness. No ka hōʻalo ʻana i nā hopena maikaʻi ʻole, e kamaʻilio me kahi kauka.

Hiki ke hoʻohana ʻia ʻo "Ducrey" i nā manawa maʻamau (me ke ʻano lauoho a ʻulaʻula a me ka aila). Hōʻike ka hopena ma hope o ka hebedoma mua. Hoʻokumu ʻia kahi kiʻiʻoniʻoni ma luna o ka ʻili e pale ai a hoʻōla. Ma hope o hoʻokahi mahina, e pau ka lauoho i ka hāʻule i lalo, e lilo ka mānoanoa. ʻO ka papa o ka mālamaʻana he mau mahina ʻelua mau manawa 2-3 i ka makahiki. I kahi hihia o kahi maʻi maʻi, ua hui pū ʻia ka hoʻohana ʻana o shampoo me nā lāʻau lapaʻau.

ʻO nā hoʻopiʻi a me ka ʻohu

ʻOi aku ka maikaʻi o ka lāʻau ma mua o nā pōʻino:

  • holomua ka maikaʻi
  • ka nui a me ka pālahalaha o nā kāhiko ulu,
  • lohi
  • hoʻonui ʻia nā aʻa me nā mea momona,
  • kahe koko
  • poina, huhū i ka ʻili e nalo,
  • hoʻemi ka hilahila, hoʻāla ʻia ka hoʻopili ʻana.

Hoʻohana ʻia ka Shampoo ma ke ʻano he mea kūlohelohe kūʻokoʻa a hui pū me nā lāʻau ʻē aʻe no ka māhule.

Hoʻohui nā loiloi maikaʻi me kahi loli i ke kaʻe: hiki i ka lauoho maloʻo ke lilo i maʻalohi hou. Kuhi ʻia kahi hopena neʻe o ka hoʻolaha ʻana (pono e hoʻohana mau ʻia). ʻO ka paraffin kahi i māhele o ka huahana i holoi holoi ʻia, hana i nā curls ke kino i ka hana ʻana.

Hiki iā ʻoe ke pale i nā hopena maikaʻiʻole o ka hoʻohana ʻana i ka shampoo. E hana i kēia, hoʻemi i ka hoʻohana pinepineʻana i 2 mau manawa i ka hebedoma.

Pehea e hoʻoponopono ai i ka hopena

ʻAʻole Shampoo ka panacea no ka ʻōhule. Kōkua ia i ka hoʻoponopono i ka pilikia. I mea e ulu ai kou lauoho, pono ʻoe i kahi ʻano o nā kaʻina i kuhikuhi ʻia e ka trichologist. ʻO ka hoʻokō me ka meaʻai, nā hana kino, ke ʻano mālie e hoʻoikaika i ka hoʻihoʻi. Hōʻalo i nā keʻa wela, nā mea ʻona, hoʻomohala i ka lā. E hoʻololi i kāu meaʻai, ke ola, ke ʻano. E hūnā i nā ʻōlelo hāpai a e hāhalo ka maʻi.

ʻO nā mea mālama palekana

Kuhi ʻia i nā ʻōlelo kauoha, palekana a palekana pono ka shampoo. E kōkua ia i ka hoʻihoʻi ʻana, pale i ke kaʻina hana o alopecia. ʻAʻohe o nā palena koʻikoʻi no kona hoʻohana. Mai hoʻohana i ka lāʻau lapaʻau no nā poʻe me ka ʻōpala maloʻo koʻikoʻi. ʻO ka hana e pale ai i ka maʻi āpau i nā māhele konoho. Contraindicated ma ka alopecia pūkiko. Pono ka maʻi i ke ʻōlelo aʻo. Hoʻokomo pū ʻo Shampoo i ka hopena o nā lāʻau lapaʻau, he pale i ka hōʻoki ʻana o ka lauoho.

ʻO ka hana kūpono e alakaʻi i ka hopena maikaʻi ʻole.

  • he palupalu a nā manamana,
  • ʻulaʻula, kala,
  • e lilo ana ka hana i kau ʻia.

Nā wikiō hoʻohana pono

ʻAʻole e hāʻule hou ka lauoho!

Pehea wau e hooki ai i ka lilo ʻana o ka lauoho.

Ducrey - Mai Kahikole lauoho

Ua hoʻomohala ʻo Pierre Fabre i ka laina o nā lālani ducray neoptide no kēia pilikia maʻamau. E hoʻokō wikiwiki i ka hopena, ʻōlelo nā mea hana i kā lākou hoʻohana ma ka ʻōnaehana.

  • shampoos no nā ʻano āpau,
  • ducray neoptid lotions a me nā mea ʻē aʻe, mai ka nalowale a me ka hopohopo,
  • kapala - hele ma ke ʻano he meaʻaiʻai no ka hoʻopiʻi hou ʻana i ka meaʻai,
  • aila - hoʻopau i ka peeling,
  • mask - no ka meaʻai,
  • nā papahele - e kū'ē ana i ka nalowale, hōʻemi a me nā kāne
  • pīpīpū - pale ʻana
  • emulsion - mālama, hoʻihoʻi a pale i kā dehydration,
  • Kūleʻa kūlana - hoʻohana i ka hui me ka shampoo.

ʻO Ducray Shampoo no ka lauoho lauoho

ʻEkolu mau ʻāʻule o ka shampoos i ka puʻu Ducrei, no kēlā me kēia ʻano o ka lauoho, kūpono no ka maloʻo, aʻa ʻoniʻoni, ʻoluʻolu a me ka maʻamau, e like me ka hoʻohui a me ka pilikia.
No nā ʻano āpau:

  1. no ka hoʻohana mau,
  2. ho'ōla
  3. hoʻokō: 200 a 400 ml.

Pehea ʻo Antitoxin i kōkua ai iā Diana mai Moscow e wehe i nā papillomas huhū, hāʻawi ʻo ia i kāna loiloi, i paʻi ʻia ma ka ʻatikala: Antitoxin Nano, nā loiloi o nā kauka - i kēia pili. Kōkua ʻo Antitoxin Nano e wikiwiki koke i nā pakō.

E nā hoaaloha, he pale maka maikaʻi me ka hua manu ke keʻokeʻo, e hoʻomaʻemaʻe maʻalahi ia i ka ʻili a hana maʻalahi. A i kēia ʻatikala, e heluhelu pehea e inu ai i nā oats e hoʻomaʻemaʻe i ke kino. Kūpono ʻia ke ʻano no nā mea āpau, me ka ʻole o ka ʻike.

Hoʻomau ʻo Shampoo i ka hoʻohana ʻana i nā ʻano like ʻole no ka mālama pono ʻana a me ka mālama ʻana. Ke hoʻokūkū nei ʻo Ducrei i kahi kūlana koʻikoʻi ma waena o nā mea mālama lāʻau lapaʻau noʻonoʻo. Ua hoʻomohala ʻo PIERRE FABRE i ka laina e loaʻa ai nā mea hoʻoikaika i ke ʻano kūpono e pili ana i ke ʻano o ka lauoho.

ʻO nā pahuhopu nui o ka huahana e hoʻoikaika i ka ʻōpala a pale i kona nalowale. Eia kekahi, e kāpae i ka pauku ʻāpana a hāpai i ke aʻa, hana i kahi nui. Kūleʻa ka mea hana i ka hoʻohana ʻana i ka shampoo Ducrei i hui pū me kahi laina o nā lāʻau baldness.

Loaʻa ka Ducrey i loko o nā helu 200 a 400 ml. ʻO kona kūlike me kahi kao creamy, hiki i nā mea āpau ke komo i loko o ke ʻano o ka lō lauoho.

  • ʻO ka nicocinate Tocopherol a me kahi hoʻomohala kūikawā - ka mole GP4G - hoʻoulu i ke kahe koko i ke aʻa, hiki iā ia ke hana maikaʻi loa e hoʻomaʻamaʻa a hoʻonani i nā follicle o ka lauoho me nā huina hoʻokō pono.
  • Nā huaora B, E,
  • Nā kiʻīwili a me nā pulima.
  • paraffin - hāʻawi i ke aniani, akā ua paʻakikī ka holoi ʻana.

Ma muli o kona ʻokoʻa kūikawā, hāʻawi ʻo Ducrey i ka meaʻai i ka ʻulu o ka lauoho ma ka lōʻihi holoʻokoʻa, e pale ai i ka nalowale ikaika, hoʻoikaika i ka lauoho ʻilihune a palupalu. ʻAʻole kēia e hoʻemi wale i ka alopecia, akā he mea mālama maikaʻi loa hoʻi i kēlā me kēia lā.

Pehea e hoʻopili ai:

pili i ka lauoho ʻōmole, nā umu i holoʻokoʻa. A ma hope o kekahi mau minuke he mau hou i ke kaʻina hana. ʻAʻole ʻae ʻia ka ʻike maka. I ka hihia o ka pilina, ua ʻōlelo ʻia e holoi maikaʻi iā lākou ma lalo o ka wai e kahe ana. Ma hope o ka hoʻohana ʻana, ʻaʻole koi nā dermatologist i ka hoʻohana ʻana i ka lauoho lauoho no ka hoʻomaloʻo. ʻAʻole hoʻohana ʻia ʻo Shampoo ma mua o 2 mau manawa i ka hebedoma a hiki i ka 2 mau mahina.

Hoʻolohe Ma mua o ka hoʻohana mua ʻana, koi ʻia kahi hōʻike no ka maʻi kūlohelohe hiki. Hoʻohana ʻia ka huahana i loko o ke kao.

Hoike Mai

Manaʻo manaʻo

Hiki ke hoʻoneʻe ʻia ka lilo ʻana o ka lauoho i nā neʻe a me nā mea pili i ka makahiki, akā ma muli o ka hopena o ke kūkala kemu. Hoʻohana mākou i kēlā me kēia lā i nā huahana mālama pilikino, kahi i loaʻa nā huahana kūlohelohe. ʻO kēia mau mea a pau i hoʻonāwaliwali i ka pohakū.

ʻAʻole hoʻopau wale ka Ducray i ka nalowale, akā he hopena mālama nō hoʻi. ʻO ka hui pūpana e hoʻohui i nā mea e hoʻoulu ai i ka microcirculation, kahi e hiki ai iā ʻoe ke hānai i ka lulu lauoho mai loko. ʻAʻole mālama pono ʻo Shampoo i ka lauoho, akā lawelawe e hoʻomākaukau no ka mālama ʻana. Pono e hoʻopili wale ʻia i nā aʻa, i ʻole ka mea overdrying.

No ke aha e komo ai nā allopecia a pehea e hiki ai iā Ducrei ke kōkua, ʻike i ke wikiō.

Pehea e hoʻohana ai? Me ka? Ehia mau - ka ʻaoʻao o ke noi

Ke hoʻohana ʻana iā Ducret no ka holoi ʻana i kou lauoho ʻaʻole ʻokoʻa i ka hana maʻamau. Ma mua o ka hoʻohana mua ʻana, hiki iā ʻoe hōʻike no ka hoʻomaopopo ʻana. ^ E Ha yM. No ka hana ʻana i kēia, ua kāʻei ʻia kahi liʻiliʻi o nā huahana i ka ʻili o ka wrist me ka neʻe ʻana i ka hana. Inā ʻaʻole i hōʻulaʻula ʻia, ʻeha a i ʻole hōʻeha paha, a laila hiki ke hoʻohana ʻia ka shampoo.

Nā ʻōkuhi no ka hoʻohana:

  • he wahi liʻiliʻi o ka shampoo i lawe ʻia mai i ka lima o ka lima,
  • ua māhele ʻia ka huahana ma luna o ka lauoho pulu,
  • kuʻu ʻia i loko o ke poʻo me ka neʻe ʻana o ka haki (he ʻano pono ke ʻano)
  • holoi ʻia ka shampoo me ka wai maʻamau,
  • kolo ʻia ka shampoo i ka lauoho a holoi holoi nei ma hope o kekahi mau minuke.

Ducre ke kiʻi ʻia e hoʻohana ʻelua i loko o kahi shampoo e hoʻohui ai i kona pono. Kōkua ka ʻū ʻana a me ka luhi i ka hāʻawi ʻana i nā ʻāpana i ka epidermis.

Pono ka hoʻohana ʻana ma ke ʻano he mask no ka hoʻonui ʻana i ka impregnation o nā lauoho ma ko lākou lōʻihi. E holoi pono i ke koena o ka huahana (pono e hoʻomehana ʻia ka wai).

Hiki ke hoʻohana i Shampoo me ka hoʻomākaukau ʻana no ke poo no ka hoʻomaʻamaʻa hou ʻana i ka dermatological i keia mau keena:

  • nā ea mokulele a me nā mokukua mai kahi mea hana like,
  • hipela olakopa, serum, a.
  • nā lāʻau lapaʻau i kauoha ʻia e kahi dermatologist a i ʻole trichologist.

Nā hiʻohiʻona o ka Ducray Shampoo

ʻO ka mea hana i kahi kikowaena dermatological Farani, nāna i hana i ia mau huahana no nā makahiki he nui. ʻO kēlā me kēia hoʻomohala o kēia ʻoihana, he kanaka maoli a hoʻomalu ʻia ke kaomi o ka maikaʻi, no laila ʻo ducrei ka shampoo maikaʻi loa no ka lilo o ka lauoho. Loaʻa kēia shampoo i nā kokoke i nā lāʻau lapaʻau āpau, hiki ke kauoha ʻia ma o ka hale kūʻai pūnaewele, akā e nānā pono e nānā i kēia pūnaewele no nā huahana hoʻopunipuni. I ʻole e mālama hou iā ia, ʻoi aku ka maikaʻi o ke kūʻai aku i loko o nā lāʻau lapaʻau, ʻoi aʻe, i kēlā me kēia manawa ke noi ʻoe i nā palapala e pili pū ana. Ma hope o nā mea a pau, ʻaʻole ia he mea kūʻai nui loa (mai ka 1000 a hiki i ka 3000 tausani mau rubles), no laila he kuleana kūpono ka mea kūʻai mai e hōʻoia i kona hōʻoia.

No laila, eia kāna mau hiʻohiʻona:

  1. Ma mua o ka loaʻa ʻana o kēia huahana ma kahi pale i loko o kahi hale kūʻai a i ʻole ka lāʻau lapaʻau, holo ʻia i nā lāʻau lapaʻau lāʻau āpau. ʻO ia ke hōʻoia hou i kona mau pono i ka hoʻoponopono ʻana i ka pilikia o ka hoʻolilo lauoho.
  2. ʻO Shampoo i ka hoʻohui i ka hoʻonaninani o ka lauoho, hoʻihoʻi i nā ʻōlelo hōʻino. Akā e hana kēia inā, i ka hoʻohālike me ia, e hoʻohana i nā masks a me nā kiʻi mai nā mea hana. Wahi a nā loiloi maoli mai ke komo wehe ʻana, ʻike ʻia ka hapa nui o nā kaikamahine i ka hopena maikaʻi ma hope o ka hoʻopili ʻana i ka shampoo wale nō. ʻO ia, ʻaʻole lākou i hana i nā masks, ʻaʻole i hānai i ka lauoho me nā ala a me nā ʻano mea ʻē aʻe mai kēia mea hana.
  3. A ʻoiaʻiʻo, ʻaʻole hiki i kahi mea ke kōkua akā e ʻōlelo e pili ana i ka hopena, e pili pū ana i kāna mau hiʻohiʻona. E kū mua ka hopena mua i nā lā he 7-10 a ma mua. Aia ke hilinaʻi āpau i ke ʻano o ka lauoho. Inā ʻoi aku paha ma kahi o hoʻokahi haneli mau lāʻau ʻauʻau i ka mea ulu i kēlā me kēia lā, a laila e ʻike ʻoe i ka hopena ma mua o ka hebedoma, i hāʻawi ʻia e hoʻopili ʻia i kēlā me kēia lā me nā puʻu ahi.

Hoʻohālikelike: ke koho ʻana i kahi ducrey - shampoo no ka hāʻuleʻana o ka lauoho, ka hopena maikaʻi loa e pili ana i kahi pilikia cosmetic. Eia hou, e nānā ana i ka mālama ʻana i ka lauoho, ʻaʻole pono kēia lāʻau hoʻōla, no laila e hoʻokuʻu ʻia nā kānalua kumu ʻole. ʻO ka hoʻolālā, me ka hoʻōla, pono ke laulā. ʻAʻole hiki ke haʻi ʻia kahi kūpono kēia shampoo no nā mea āpau. I mea e maopopo ai ʻo ia kahi hana e pono ai, pono e hoʻāʻo ʻia ia ma kāu ʻike ponoʻī.

Hoʻokumu ʻia ʻo Shampoo i loko o kahi pā wai o 200 milliliters. E like me ke kūpaʻa pinepine ʻana, e like me ka emulsion a i ʻole kaʻaila, ʻae kēia e komo i ka hohonu o ka ulu ʻana o ka lauoho. He lawa no kēia kālā no 2-3 mau mahina, ʻoiaʻiʻo, pili paha i ka nui o ka hoʻolimalima. ʻAʻole pono ke kānalua i ka noi nui ʻana i ka shampoo, ʻo ka manawa mua hiki iā ʻoe ke holoi ʻole i kou lauoho. Hoʻohana ʻia kēia hana i 2-3 mau manawa, a ma ka hopena, pono e hoʻohana ʻia kahi lā a i ʻole ke ʻano e like me ke ʻano o ka lauoho.

Hoʻokomo ʻia nā mea e pili ana me ka palapala shampoo:

  • tocopherol nicotinate a kahi molaki GP4G kūikawā - hoʻoulu ia i ke kaʻe o ke koko a me nā ʻōnaehana microcirculate i ka epidermis o ke poʻo,
  • ʻO B me E mau momona - e hānai a hoʻoikaika i ka lauoho me kona lōʻihi holoʻokoʻa,
  • ʻahu hou o ka ʻaila a me ka pono, e hoʻihoʻi i ka hana i hoʻopau ʻia.

Mahalo i kēia mau ʻāpana, hāʻule nā ​​laka i lalo i kēlā me kēia lā. Akā he mea kūpono ʻole ke kāhea nei kekahi o nā poʻe nona nā kuleana like ʻole o kēia shampoo, i kā lākou hihia, ʻaʻole mea like maoli. Akā ʻaʻole kēia manaʻo he kumu kēia o ka maikaʻi haʻahaʻa. Eia wale nō kēia mau kaikamahine e hoʻomau i ka ʻimi, ʻo ia hoʻi, e koho i kahi shampoo e kūpono i kā lākou ʻano. Ke kamaʻilio nei i kona hoʻohana ʻana i kēlā me kēia lā, hiki ke ʻike ʻia kahi hōʻemi nui i ka pau ʻana o ka lauoho. Akā ʻaʻole kēia e hōʻike ka kūpono i nā mea āpau, pono ia e hoʻāʻo e ʻike i ka hopena, e like me ka mea ma mua.

Maʻa mau ke koʻikoʻi o Ducray no ka lauoho lauoho?

E like me ka mea i hōʻike mua ʻia, hōʻike ʻo ka mea hana me ka hana pū me ia me nā huahana ʻē aʻe mai kēia laina i mea e hiki ai ke hana ʻoi aku ka maikaʻi. Eia hou kēia, ʻoi aku ka haʻi ʻana i ke ʻano o kekahi mau kaikamahine ua makemake i ka shampoo hoʻokahi wale nō e hōʻemi i ka lauoho lauoho. No laila, inā ʻaʻole i hoʻoholo ʻia ka pilikia 3 a i ʻole 5 manawa, ʻo ia e ʻimi i ke ʻano ʻoi. Hiki iā ia, no kekahi mau manawa ke kūpono i ka lawe ʻana i nā mea paʻakikī multivitamin, inā inā loa, ke hoʻonāukiuki ʻia ka lauoho me ka haʻalulu haʻalulu.

I mea e wehewehe pono ai i ke kumu o ka hoʻohana ʻana i ka shampoo ua lawa, e hoʻohana ana i kēia mau ʻano:

  1. ʻO ka hōʻalo, hoʻonāukiuki ʻia ka lau o ka lauoho e kahi huahana mālama pono ʻole. Ma mua o kou kūʻai ʻana i ka shampoo, pono ʻoe e heluhelu i ke ʻano o ka lauoho kūpono e kūpono, a ʻo ia ka mea e hoʻoponopono i ka pilikia.
  2. ʻO ka hana maʻamau o ka varnishes, mousses a me nā mea'ē aʻe no ka hoʻoponopono ʻana i ka lauoho. Hoʻopili ʻia kēia i ka hoʻomaʻemaʻe ʻana i ka lauoho me ka ea wela, kahi hairdryer.
  3. ʻO ka hopena o ke kūlana koʻikoʻi ma ke kino. Inā hana ka kumu kumu o ke kaumaha, ʻoi aku ka maikaʻi o ka hoʻololi ʻana iā ia i kahi hana hou.
  4. ʻO ka hoʻokō me ka meaʻai paʻa, no ka mea, o ka nui o ke kino o nā mea pono. Ma mua o ke koho ʻana i kahi ʻai, he mea e noʻonoʻo ai i nā ʻano o ke kino, a ʻoi aku ka maikaʻi ke ʻimi i ka ʻōlelo aʻo a kekahi mea lapaʻau kūikawā.
  5. Hoʻoikaika keiki, predisposition genetic. Eia naʻe, ʻaʻole hiki ke hoʻōla ʻia kēia hopena i kekahi ala. E lilo no nā ʻōlelo me kēia. Akā ʻaʻole kēia manaʻo e waiho i ka manawa i ke manawa: hana i nā masks, hoʻohana i ka shampoo e hoʻoikaika i kou lauoho, etc.

I kēlā mau hihia, lawa ka hoʻohana ʻana o shampoo wale nō, me ka ʻokoʻa ʻole o ka hopena. Akā ke kumu ka alopecia e nā maʻi maikaʻi ʻole i loko o ke kino (ke kaomi thyroid, gastrointestinal tract, a me nā mea ʻē aʻe) e kinaʻa ʻia), pono e hoʻokaumaha i ke kumu o ka pilikia piha. Akā i mea e ʻike ai i kēia kumu, pono ia e hoʻomaʻamaʻa i kahi loiloi me ka loea loiloi. Ke hala nei i kekahi mau hoʻokolohua (e kuhikuhi ʻia lākou e ke kauka), e ʻike hou ia i ke ʻano o ka hoʻihoʻi ʻana o ka lauoho o ka lauoho. E hoʻomanaʻo, inā hoʻowahāwahā ʻoe i ka lilo ʻana o ka lauoho, ua hiki ke ʻoki piha a ʻāpana paha.

No ka manaʻo a me ke aʻo ʻana o nā mea loea

Ua pili nā poʻe loea i ka shucoo Ducray i nā alakaʻi o ka mākeke cosmetiku o ʻEulopa. ʻO Ducray ka hopena o nā makahiki he nui o ka hana a me ka noiʻi lōʻihi ma lalo o ka nānāʻana o nā alakaʻi olakino. "Akā, ʻaʻole ʻoe e lawe ia ia ma ka pale kilia mai nā pilikia lauoho a lākou, e hoʻihoʻi i ka mea pale o ka lauoho i ka manawa mua." Kūʻē lākou ʻo ka mea i hoʻolako ʻia, ma ke ʻano he kānāwai, e hāʻawi ana i ka hana ʻoi aku ka paʻakikī i ka hoʻohana ʻana, a me ka hoʻolilo ʻana o ka lauoho i ʻike ʻole ʻia i nā ala pilikia, hiki ke kuhikuhi ʻia he mea hana kūʻokoʻa. I mea e hoʻomaopopo ai i ke kumu maoli, pono ia e nānā i kou olakino, kūkākūkā me nā kauka no kekahi mau manaʻo ʻē aʻe.

Kuhi nui ka poʻe loea i kēia hōʻailona, ​​a mahalo iā ia no kona kūlana kiʻekiʻe a me ka maʻalahi o ka hoʻohana. No ka mea ke kau nei kēia hoʻoponopono i nā hōʻike dermatological a pau i koi ʻia, ka hoʻokaʻawale ʻana o nā pilikia o nā alaka. Ua hoʻomohala ʻia ka laina makana Ducray holoʻokoʻa e Pierre Fabren. ʻO nā huahana a pau o kēia ʻoihana no ka makahiki 1931, no laila hoʻāʻo ʻia ka manawa.

ʻO nā mea koʻikoʻi o nā huahana Ducray āpau e komo wale i kona mau pono hōʻola a me nā hopena wikiwiki, akā ʻo ko lākou ʻoluʻolu hoʻi ka hoʻohana ʻana. ʻO kaʻoiaʻiʻo, ʻaʻole lākou e hoʻopau i nā loiloi maikaʻi e pili ana i nā huahana, ʻaʻole hōʻike kēia i kahi haʻahaʻa haʻahaʻa haʻahaʻa o nā mea hoʻolale Ducray, akā he hōʻailona paha ia o ka hōʻino ʻole a me kahi ʻano pilikino. Hiki iā ʻoe ke loaʻa nā ʻōlelo i loko o ka waihona aupuni ma nā ʻaha loio kūikawā ma kahi o ke kaikamahine e hoʻohele i ko lākou manaʻo a me nā ʻōlelo aʻoaʻo.

ʻO wai lā e pono iā Ducray (shampoo)?

Hoʻohui koke ʻia ka lilo ʻana o ka lauoho. ʻAʻole kēia o nā lauoho 10-15 āu e nalowale ai i ka lā, akā he pōpoki holoʻokoʻa i waiho ʻia i kou lima a i ʻole kahi palu. He nui nā kumu o kēia ʻōuli. No laila, i ka wahi mua e nani ia ke kipa aku i kahi trichologist e hoʻomaopopo a kāpae i ka mea kumu. Akā aia he mau kūlana i hikiʻole ai ke kamaʻilio i ke kauka. A laila hele mai kēia mau kālā i ka hoʻopakele. Ua manaʻo ʻia ʻo Shampoo "Ducrey" no nā kānaka i ʻike i ka wā ma mua ua hoʻomaka lākou e lilo i ka lauoho nui. A ʻo ka maopopo lea ʻaʻole kēia o ka hana maʻamau. Ano ʻo kēia ka manawa e noiʻi ai i ke ʻano aʻoaʻo a aʻo e pili ana i nā ʻano o kēia pono hana.

Shampoo "Ducrey": he aha ka hopena o ka hoʻoponopono?

Hoʻokumu ʻia ʻo Shampoo ma ke kumu o nā hoʻokolohua ʻepekema, i hiki i nā limahana limahana ke loaʻa i nā mea a lākou e ʻimi ai. ʻO kēia kahi mea e kōkua wale ʻole no ka lauoho, akā loaʻa iā ia kekahi hopena pākuʻi iā lākou. ʻO nā mea nui o ka shampoo he mau huaora. Hoʻopili lākou i nā ʻāpana o ke poʻo, kahi e hoʻomaka ai lākou e hoʻoulu hou iā lākou e hoʻoponopono hou a hoʻoponopono i ka hana o nā follicles. Ma muli o kēia, ua hoʻonui mau ʻia ke ola o kēlā me kēia lauoho pono. ʻO ka vitamona kekahi ʻano pale e pale aku i nā hopena maikaʻi ʻole o nā kumu o waho.

"ʻO Ducrey" kahi shampoo hōʻola. Aia ia me kēia mau ʻāpana:

  • ʻAkohola
  • Wai.
  • Waihona kumu.
  • Sodium lauryl sulfate.
  • A paʻakikī o B huaora (5, 6, 8), a me tocopherol.
  • Citric waikawa
  • Cocoglucoside.
  • Panthenol.
  • Kohi mai ke kumu o ke kakā.

ʻO ka hopena o ka shampoo i ka lauoho nāwaliwali

Inā ʻoe e noʻonoʻo pono i ka māhele, hiki iā ʻoe ke loaʻa i ka hoʻohui ʻana o nā huaora, ʻaʻohe mea ʻē aʻe i loko. ʻO Shampoo "Ducrey" mai ka lauoho lauoho e loaʻa ana i ka waiʻona, pono ia e hiki ke mālama i ka huahana no ka wā lōʻihi, a me ka sodium lauryl sulfate - e hana i ka umu maikaʻi. ʻO nā mea ʻē aʻe, aia ko lākou waiwai ponoʻī:

  1. Pantothenic acid (B5). Kōkua i ka hoʻonui ʻana i ka elasticity lauoho. Hāʻawi iā lākou i kahi kukui kūlohelohe.
  2. Pyridoxine (B6). Hoʻonuiʻo ia i nā kaʻina metabola i loko o ke kino, ka pili me ka pōkole e pili ana, ulu ka ulu, hoʻoikaika ʻia ke kūkulu ʻana, nalo ka lulu.
  3. Inositol (B8). Hoʻokumu ia i ka uluʻana o ka lauoho ulu, loaʻa i kahi ʻoluʻolu ma ke aniani a hoʻomaka i ke kaʻina hoʻoponopono.
  4. Tocopherol (E). ʻAʻole ia no kahi mea i kapa ʻia ʻo ka momona nani, no ka mea he reenerative, anti-kahiko a antioxidant waiwai. No laila, hiki iā ia ke hoʻoponopono i ke kino i ka pae ʻai. Kōkua i ka hoʻomaikaʻi ʻana i ke kahe koko, mālama i nā microdamages, mālama i ka makika.
  5. Citric waikawa Hoʻopili i nā paila ākea, hoʻihoʻi i ka kukui maoli, hoʻoliʻiliʻi i nā mea kino i loko o ka wai i hoʻohana ai e holoi.
  6. ʻO ka Cocoglucoside kahi pīhoihoi. Pono ia no ka hoʻokumu ʻana o ka umauma maikaʻi. A kōkua pū kēia mea hana e holoi i ka lepo mai ka lauoho a me ke poʻo.
  7. Kohi mai ke kumu o ke kakā. I ka hui pū me ka tocopherol, he hopena hoʻoikaika.

Mahalo ia i kēlā me kēia waiwai e "waiwai o Ducrey" (shampoo) i mea i loaʻa ka hopena i makemake ʻia.

ʻO nā wahi kūpono a maikaʻi hoʻi i ka shampoo limahana

Loaʻa i kahi pono nā pono kūpono a me nā hemahema. ʻAʻohe meaʻokoʻa a Shampoo. Kuhi ka mea hoʻohana i kēia mau pōmaikaʻi o ka maikaʻi: ua kulu maikaʻi, ua hana no nā ʻano o nā lauoho i ka manawa hoʻokahi, a hāʻawi pū i kahi hopena maikaʻi (akā e pili ana i ia manawa ma hope aku) Akā, ʻo kāu e ʻike nei, nui wale ka nui o kēia shampoo:

  • ʻO ke kumukūʻai kiʻekiʻe o ka huahana. I ka awelika, pono ʻoe e uku iā 700-900 rubles no 150-200 ml.
  • Non-prevalence. He mea paʻakikī ke loaʻa ma nā pale o nā lāʻau lapaʻau.
  • Ka kūlike ka wai. E kaomi maoli ʻo Shampoo i kou mau lima i kekona.
  • ʻĀina. E pau koke.
  • Hoʻopili hou. Pono pono ʻoe e kūʻai i kahi bale, no ka mea ʻole o ka lauoho, he mea paʻakikī loa ka lauoho e hoʻohui.
  • ʻO kahi lōʻihi. Wahi a nā poʻe i haʻalele i nā loiloi, ʻike ʻia ka hopena i ka manawa mua wale nō.

ʻO ka hopena o ka shampoo "Ducrei" a loiloi e pili ana iā ia

"Ducrei" - kahi shampoo no ka lauoho lauoho - e hoʻohālikelike ana i nā manaʻo kue i kēlā poʻe i hoʻohana iā ia. Ma ke ala, paʻi ʻia ka huahana e ka laboratoryo dermatology Farani o ka inoa like. A ke kumu nui iā ia, e kau me ka mālie, ʻaʻole liʻiliʻi. No laila, nui nā kāne a me nā wahine i manaʻo i kahi hopena maikaʻi loa. Akā, kaumaha, hiki pinepine iā ʻoe ke loaʻa ka hemahema i nā loiloi a me nā ʻōlelo a ua kālā ʻia ke kālā i ka makani. Eia naʻe, kūʻē nā loea e pono ka hoʻohui me Ducrey me nā lāʻau lapaʻau ʻē aʻe inā makemake ʻoe e hoʻokō i kahi hopena maoli.

ʻO nā huahana ʻē aʻe o ka inoa ʻo "Ducrei"

Hiki iā ʻoe ke uku nui i nā ʻōnaehana o kēia ʻano inoa:

  • mask
  • ʻo ke ʻano no ka holoi ʻana i nā lauoho o nā ʻano like ʻole, he nui nā kumu (e kū'ē i ka dandruff, no ka holoi holoi pinepine ʻana, a me ka shampoo Ducrei Anafaz, e hoʻoulu ai i ka ulu ʻana).
  • lotion
  • ʻōpole
  • hōʻaiola
  • balms no nā ʻano ʻāpana like ʻole.

Hiki iā ʻoe ke kali no kahi hopena mai kekahi lāʻau i ka manawa lōʻihi, a laila e lilo ka haki no ke kōkua ʻole ʻia. ʻAʻole hoʻi ka manaʻo i kēia mau huahana haʻahaʻa haʻahaʻa. No ka wikiwiki a mau e hoʻokuʻu i ka maʻi mai, pono kahi hoʻohui hoʻohui. ʻO ia, i kēia hihia, pono e mālama ʻia ka lauoho ʻaʻole wale mai waho, akā e hānai pū iā lākou mai loko. No ka laʻana, e lawe i nā hōʻuluʻulu huaora. ʻO ke kūkākūkā me ka trichologist e lilo ʻole i ka make.

Hōʻike inoa inoa

Hāʻawi ʻo ia i ka hana ʻana i nā makana no ke kino, alo a me ka lauoho. ʻO ka hana nui ka hoʻomohala ʻana i nā huahana mālama pono ʻaʻole i kūpono wale no nā ʻano like ʻole o ka lauoho, akā kōkua pū nō hoʻi i nā pilikia o ka ʻili a me ka lauoho ma ke poʻo.

I nā lāʻau lapaʻau he nui, ʻo Ducret shampoo kahi mea kaulana loa, no ka mea ua hoʻokolokolo ʻia kona pono e ka nui o nā poʻe. Loaʻa ka ʻoihana i kahi hopena ma ka ʻaoʻao o ka lāʻau lōʻihi, noiʻi noiʻi a me nā hoʻokolohua. He mea maikaʻi ka paahana no nā wahine a me nā kāne.

Ma mua o kou kūʻai ʻana, e hoʻomaʻamaʻa maikaʻi ka huahana. ʻO ka mea nui no ka ʻoihana maʻemaʻe o ka huahana, no laila, ʻaʻole ʻae ʻia ka hoʻohana ʻana o nā mea ʻona i ka ʻona. Ma kahi o ka hoʻomaʻemaʻe hoʻomaʻemaʻeʻana a Ducrei shampoo, mālama pū kekahi, hoʻihoʻi, hōʻoluʻolu a hoʻoulu i ka lauoho.

Mahalo i nā mea kanu mea kanu i komo i loko o kāna kumu: ʻaʻohe wale nō o ka hopena kūloko i ka pilikia o ka papala, akā, hoʻihoʻi ʻia ka elasticity, ʻāla a me ka ikaika o ka lauoho. E like me ka mea i ʻōlelo ʻia ma ka laina, aia nā shampoos e manaʻo nei e mālama i nā pilikia like ʻole o ke poo, akā He kūpono nā kuhi anaphase no ka mālama ʻana i ka nalowalee hoʻoulu ai i ka ulu o ka lauoho.

ʻO ka hoʻonohonohoʻana o nā kālā

Loaʻa iā Shampoo kahi ʻano like ʻole - creamy. ʻO ka hui pūpū ka tocopherol nicotinate, ʻo Ruscus extract a me ka huaora B, ka sodium lauryl sulfate, kaona, ka citric acid, ka wai, coco-glucoside, panthenol a me ka wehe ʻana mai nā aʻa mai kahi pono.

Eia kekahi, loaʻa iā ia kahi kikoʻī o nā huaora o ka pūʻulu ʻo B, ʻoiaiʻo E: hāʻawi lākou i ka hoʻoponopono regeration maikaʻi, e hoʻohālikelike i ka hana o nā kinace sebaceous, a hoʻolilo i ka lauoho, palupalu a me ke ʻano.

  • hoʻoikaika i ka hana ʻana o ka follicle o ka lauoho,
  • hoʻomaikaʻi i ke kahe koko a me ka microcirculation,
  • Hoʻoulu i nā cell i ke poʻo,
  • hoʻoikaika i ka ʻoki lauoho.

Paipai mākou iā ʻoe e heluhelu:

I ka manawa e hoʻohana ai

Inā hele ka lauoho a me nā ʻūhala no kēia mau kumu:

  1. ka hopena a me ka hopena waiū ma ka lauoho, me ka hoʻohana nui ʻana i nā huahana styling.
  2. loli ʻĀina
  3. mālama pono lauoho
  4. nele o nā huaora
  5. ke ola kino
  6. kaumaha, hoʻomaluhia.

Wikiō ma ke kumuhana o ka ʻatikala:

E mālama pono i ke ʻano o kou ʻili a me kou lauoho, ʻoiai pinepine ke ʻano o ko lākou kūlana i ka hōʻailona mua o nā maʻi like ʻole.

Pehea ka hopena o ka hopena?

Nā hua huahana Ducre ola wale nō inā he mau kumu lauoho o ka lauoho e pili ana i nā mea o waho. ^ E Ha yM. No ka laʻana, ke kūlana paʻakikī, hoʻololi i ke aniani, ke mālama pono ʻole o ka lauoho. Inā kumu alopecia e ka maʻi a i ʻole ke ʻano genetic, a laila ikaika ka hopena i ka hopena me ka pilikia.

ʻO ka maikaʻi o ka shampoo a me ka manawa o ka hopena o ka hopena.

  • ma hope o kekahi mau noi ʻana, hoʻokumu ʻia kahi kiʻi pale ma ka poʻo.
  • ma hope o hoʻokahi mahina o ka hoʻohana ʻana, e maloʻo ana ka lauoho,
  • inā ʻoe e hoʻohui i ka shampoo i ka hoʻomākaukau i ka lāʻau lapaʻau e kūʻē i ka alopecia, a laila e ʻike ʻia ka hopena ma hope o kekahi mau hana.

Nā Hoʻohui

Hōʻailona i nā contraindications Shampoo Ducrey mai ka hāʻule ʻole o ka lauoho. ʻO ka nuʻu nui i kēia hihia kona palapala pololei a ʻae ʻana me nā ʻōkuhi. ^ E Ha yM. Inā ʻoe e kolohe i nā ʻōlelo kuhikuhi, ʻaʻole hopena paha ka hopena i nā mea i manaʻoʻia.

Inā ʻo kahi kumu o ka lauoho lauoho he maʻi o ke poʻo, a laila ʻaʻole pono ʻoe e manaʻo i ka wikiwiki wikiwiki mai ka hōʻola. Hiki ke hoʻohana ʻia ʻoiai he mea hoʻohui i ka papa nui o ka lawe ʻana i nā lāʻau lapaʻau.

Mai hoʻohana iā Ducre i kēia mau hihia:

  • ka ulu ʻana o ka hana alopecia (hoʻohana ʻia nā lāʻau lapaʻau kūikawā e mālama i kēia maʻi, hiki iā Ducre ke lilo wale i mea hoʻohui iā lākou),
  • hōʻeha nui ka ʻili o ka ʻili a me kona maloʻo (shampoo hiki ke hoʻoikaika i kēia hopena),
  • ka loaʻa ʻana o kahi maʻi kūlohelohe i nā ʻāpana e hana ai i ka huahana,
  • ka maloʻo maloʻo a maloo (e hoʻonui pū ka hopena)
  • ka nui o nā maʻi ʻeha koʻikoʻi.

Eia nō naʻe, inā he koʻikoʻi ka lauoho, pono ia e hoʻopili i kahi ʻoihana lapaʻau e hoʻokū i ke kumu kūpono o kēia ʻano. Inā ʻoe e hana i kēia i ka manawa kūpono, a laila hiki paha i kahi hiki ke hoʻihoʻi i ka lauoho.