Hana me ka lauoho

Ampoules lauoho ulu

Aloha, e ka mea aloha. I kēia lā e kamaʻilio mākou e pili ana i kahi huahana i ʻike ʻia no nā mea he nui - ampoules no ka mālama ʻana i ka lauoho o ka brand Italia. Aia he nui nā loiloi ma kēia huahana ma ka Pūnaewele a hui ʻia lākou. Ma muli o ka mea maikaʻi no kekahi, ʻaʻole kūpono i kekahi. Makemake wau e kamaʻilio e pili ana i koʻu mau manaʻo a me nā hopena o ka hoʻohana ʻana i kēia mau mea hana.

Ke wehewehe nei i koʻu lauoho, hoʻomaka wau e hoʻomanaʻo i kēlā hoʻohene kahiko: Aia kekahi Babka-Yozhka me ʻekolu lauoho ma kona poʻo. Hoʻākoakoa ʻo ia i hoʻokahi no ka hula ʻana, a hoʻoholo ʻo ia e hānai iā ia iho. Hoʻokomo ʻia kēlā, a hāʻule koke kekahi lauoho. ʻAe, manaʻo ʻo Lola-Yozhka, e hoʻolilo wau iaʻu iho he ʻīlio. Ke kuʻi nei i ka huelo, hāʻule i ka lauoho ʻē aʻe. ʻĀ, ʻae, e noʻonoʻo hou ana ʻo Lola-Yozhka, e hele wau me ka hoʻoilo. Ua like kēia me aʻu, nā kaikamahine!

I kekahi mau manawa i hala aku nei, ʻo koʻu lauoho (ʻoi aku ma mua o ka manawa i ʻike i nā mea hou aku) e hoʻomanawanui i nā kaumaha, no ka mea i makemake ko lākou haku wahine e hoʻololi mai ka brunette a i kahi kiʻiʻulaʻula. A hui ʻia o nā hīmeni, hoʻomaʻamaʻa, a laila hū ʻia ka hana a me ka piʻipiʻi. I ka hopena, loaʻa wau i ka hoʻopau piha a me ka liʻiliʻi ʻana o ka lauoho. Eia nā mea āpau, hoʻomaka lākou e hāʻule maikaʻi. I ka manawa hou aku wau e haʻalele i ka lōʻihi o ka lauoho a hana i kahi ʻāpana. A hoʻoholo wau e hoʻomaka koke i ka hoʻihoʻi ʻana iā lākou a me ka hoʻāʻo e ulu iā lākou. Ma muli o ka nānā lōʻihi ʻana o nā kālā hoʻihoʻi, ua hāʻule kaʻu koho i nā kālā mai Dikson. Hoʻohālike ka mea hana: Dikson - mea kila - nani no ka lauoho a me ke kumu. ʻO kahi pālahalaha ʻo nā huahana kiʻekiʻe e hoʻolālā ʻia no ka mālama ʻana, hoʻihoʻi a me ka mālama lauoho. ʻĀ, pehea pehea e hiki ai iaʻu ke loaʻa, ʻae?
No laila, e hoʻomaka kākou.

1. ʻO ka paʻakikī polipant Dikson - kahi paʻakikī me ka placental a me nā mea kanu mea kanu, nā mea kanu lāʻau.
Ua lawe ʻia nā kiʻi a me nā mea hana mai ka Pūnaewele, no ka mea i kēia lā ua loaʻa iaʻu ka hope ampoule i koe a ua kiola aku ka pepa.
Kūkulu: Aqua, Alakē Denat., Hawaena Placental Hydrolized, PEG-15 Cocopolyamine, Glycerin, Hydrolyzed Wheat Protein, VP / VA Copolymer, Urtica Dioica Extract, Capsicum Frutescens Extract, Calcium Pantothenate, Inositol, Panthenol, Niacin, Pyridoxine 4.
ʻO nā mea koʻikoʻi nā: ka waiho ʻia o ka placenta holoholona, ​​ka hoʻihoʻi capsicum, ka mea hoʻihoʻi i ka cell cell i ke ʻano o ka protein, antioxidants, pūhui antibacterial a me nā peptides, capsaicin alkaloid, ʻōpala palapala, palaoa extract germ.

Hoʻolālā ʻia ka mea hana e kālai i ka nalowale a hoʻoulu i ka ulu o ka lauoho lahilahi a me ke olakino.

I loko o kahi pahu o 12 ampoules o 10 ml. Mālama loa ka huahana, like me ka wai. Hele mai ka ampoule me ka nozzle pipette me kahi "ihu" i lōʻihi, e hana ʻia ana ma nā ampoule wehe. Me kāna kōkua, ua lilo ka hana noi a nā pono hana. ʻO nā mea o nā ampoule e lawa noʻu no 2 mau noi.

Mea hana a ka mea hana: ʻO ka Polipant Complex he lāʻau mālama i ka maʻi - he simbiosis o nā mea hoʻihoʻi a me nā lāʻau lapaʻau. Ampoule biologically active therapeutic agent no ka pale ʻana i ka lauoho lauoho a hoʻoulu i ka ulu ʻana o ka lauoho olakino a me ka pīhoihoi. Loaʻa i nā mea placental ka hopena a me ka hopena tonic ma ka lauoho a me ke poʻo. ʻO ka lau - protein complex, e hana ana i ka huahana cosmetic, he hopena maikaʻi loa i ka hana keratin o ka lauoho a hoʻoneʻe i ka dandruff maloʻo. Hoʻonui i ka maikaʻi o ka pulu lauoho, ʻoi aku ka ʻoi aku ka lōʻihi, elastic a silky. Hāʻawi ia i nā hopena maikaʻi loa a ʻike ʻia i ka hopena pule ʻelua o ka noi. Kahi huahana indispensable no ka mālamaʻana i alopecia o nā ʻano kumu like ʻole.

Ana iā lākou e like me nā ʻōlelo a: me ke neʻe ʻana o ka hana neʻe e hoʻomaʻemaʻe i ka lauoho holoi holoi ʻokoʻa. Hoʻomaopopo, nā pono o nā ampoule i pono e holoi pono ʻia!
Ua hoʻohana au i kēia pahu i nā papa ʻelua, 5 mau ʻānai (10 hoʻohana) i kēlā Ke hoʻokaʻawale ʻia, hiki ke hoʻowalewale ʻia ke ʻano o ka huhū o ka ulu ʻana. Aka aneane hiki ole ike a holo koke ole. Aia kekahi honi wai, maikaʻi ʻole, akā hiki iā ʻoe ke hoʻomanawanui. Pono e mālama ʻia i ka wā e hoʻopili ai i ka ampoule i nā wahi o ke poʻo kokoke i ka maka. ʻO ka neʻe liʻiliʻi, a me ka nui o nā kālā i hāʻule ai i nā aʻa, e kahe iho ana i lalo o kou alo. I nā manawa he nui i loaʻa iaʻu iaʻu i kahi "wahi hona" i ka manawa e kahe ana ka hopena i kahi kokoke i koʻu mau maka. I koʻu manaʻo he hāʻawi ia nāu kele.

E hele mākou i nā hopena.: He mea waiwai ʻole ka huahana iaʻu. Me ka holomua o kēia mea, hiki iaʻu ke lulu i ka wai i loko o nā aʻa. I ka wā mua ua ʻike wau i kahi hoʻomaikaʻi ʻana, hauʻoli wau, akā ma hope o 3 mau pule ua hoʻi ka mea i ka pākahi. Piʻi a piʻi ka lauoho a hoʻomau i ka piʻi. ʻO 5 mau makahiki o ke ola o nā ampoules, mālama au iā lākou i kahi ma kahi paʻa i ka mahana o ke keʻena, e like me ka ʻōlelo a ka mea hana hana. A laila ua haʻi mai iaʻu e cumulative ka hopena o nā mea i like me ke ʻike i ka hana a lākou e hana wale ai ma 4 hebedoma ma hope o ka hoʻopau ʻana i ke papa. Ua kali ʻo ia ... ʻaʻohe hana. Ua mahele wau iā lākou i 2 mau papa a ho'āʻo i hope e hoʻokokoke i ka pilikia, akā no laila ʻaʻole lākou i hana noʻu. Ua paʻa paha ka hoʻopunipuni, ʻaʻole paha ʻaʻole kaʻu pono i ka hana. ʻAʻole wau makemake e pilikia hou iā lākou a ʻaʻole hou e kūʻai hou i ka kūʻai. Ma ka laulā, ke kaumaha nui nei ka ʻike me lākou. ʻIke ʻia he mea kūpono ia e ʻimi a kinai i ka pilikia o ka nalowale o ka lauoho mai loko.

Rating: 2, mai kūʻai hou aku.
Uila: 1400 mau rubles ma ka hale kūʻai pūnaewele

2.ʻO ka pā kaua kiʻi Dikson i hōʻike ʻia me kahi mea hoʻopulapula hou ʻana no ka mālama wikiwiki a hoʻoikaika i nā aʻa o nā nāwaliwali a kaʻawale hoʻi.
Ke hoʻomaopopo nei au me kaʻoiaʻiʻo, ua hoʻoholo wau e kūʻai iā lākou ma hope o koʻu ʻike ʻana i ka hopena o kā lākou mana me kaʻu kaikamahine. I ka wā mua ʻaʻole wau i maopopo i ka mea i hana ʻia, nānā wale wau iā ia i ke lauoho lōʻihi, ke nānā ʻole nei. Ua manaʻo wau. ua hana ʻo ia i ka lamination, akā ʻaʻole maopopo. Ua nīnau ʻo ia i ka mea i hana ʻia i kona lauoho, a loaʻa iā ia ka pane, holo akula ia e kūʻai.
ʻO ka pahu pahu he 10 ampoules o 12 ml. Kūpono ka hāmeʻa, e like me ka wai. ʻO nā mea o nā ampoule e lawa noʻu no 2 mau noi.

Ua hoʻohiki kā ka mea hana iā mākou wikiwiki a me ka pono o ka momona dehydrated scalp, hoʻihoʻi a hoʻoikaika i nā aʻa o nā nāwaliwali palupalu, hoʻokaʻawale ka wā a me ka dehydrated lauoho. ʻO ka hoʻokaʻina o ka lauoho a me ke kiʻi me ka nui o ka māla, ka mālama ʻana i nā aʻa o ka lauoho, ka hoʻomaikaʻi ʻana i ko lākou ʻano. ʻO ka wikiwiki wikiwiki o ka lauoho palekana a nani.
Kūkulu:
Ke noi aku nei au ʻO wau nō iā lākou e like me nā ʻōlelo aʻoaʻo. Hoʻopili wau i nā ʻike o ka ampoule e hoʻomaʻemaʻe i ka lauoho maloʻo-maloʻo. ʻAʻole hiki iaʻu ke ʻoki i ka pane i loko o ka "ikaika" e like me ka ʻōlelo ʻana o ka mea hana. ʻIke wale wau i ka lauoho no nā kekona sekona ke keʻokeʻo, me he mea lā ka oxidized. ʻAʻole hana ia no kaʻu mau hoa. Ke piʻi nei paha nā lima mai kahi hewa, ʻaʻole wau e ʻike. ʻO ka lōʻihi o ke kaʻina hana mai 5 a 25 paha mau minuke, e pili ana i ka palena o ka hōʻino i ka lauoho. Hele wau a kū hoʻokahi hola. A laila holoi i ka wai nui.

Cons: ʻO ka pilikia mua ma ka hoʻohana ʻana o kēia mau ampoule noʻu, ʻo ka nele o kahi nozzle pipette. Ke wehe nei wau i ka ampoule a ninini i ka hopena i loko o ka lima o kuʻu lima, e pālahalaha ana ma luna o nā paia o ka pā i ka ampoule. A mai ke hoʻohana ʻana i ka ʻāʻā 2 mau manawa, he mea ʻole ia ke wehe. Pono ʻoe e pōpoki i kahi swab a i ka hapalua a kau i kahi lua ampoule i loko o laila i ʻole hikiʻole ai nā mea kikoʻī i ka make ʻole a hoʻohemo.

ʻO ka hōʻoluʻolu ʻelua hoʻi i ka ʻoluʻolu. E nā kaikamahine, ʻo kēia ʻano ʻano makaʻu ʻole. ʻAʻole wale kēia he mea ala, he stink! Ua loaʻa iaʻu kahi pīpī i loko o koʻu ʻeha i ka wā e hoʻohana ai iā lākou. ʻAʻole hiki iaʻu ke kau aku i ka ʻōhā - kahi amphora i hui pū ʻia me ka ʻaila, ka lepo, ka ʻona a me nā acetone ʻē aʻe. Ke hoʻohana nei i kēia ampoule no ka manawa mua, hopohopo loa wau i kēia ʻona, ke noʻonoʻo nei ʻaʻole kēia mea nuklea i kēia manawa ʻaʻole ia he mea e hoʻomaʻamaʻa, akā e puhi i nā mea āpau i waiho aku iaʻu. Eia hoʻi, mai ho'āʻo e holoi i kēia mea ʻāʻī i kou mau lima, e kīleʻaleʻa lākou no nā hola 3. A e noho mau ka poni ma luna o ka lauoho i ke aʻa, a ma hope o ka hoʻohana ʻana i ka conditioner, a hiki i ka lā aʻe. ʻO ka ākea hiki ke manaʻo i ka wā e hoʻohui ai. ʻO kaʻoiaʻiʻo ʻaʻole ia e hōʻiliʻili, akā hiki iā ʻoe ke hopu i nā mea like a pau.
NOHO: Mai manaʻo wau ua naʻaupō wau, akā ʻoiai me ka ʻoni a me ka loaʻa ʻole o ka pōkole e hoʻopi, ʻaʻole au e hooki i ka hoʻohana ʻana i kēia mea hana, no ka mea, aloha wau me ia i ka pepeiao. ʻOluʻolu wau i ka hana a koʻu lauoho. ʻAʻohe mākeke i hāʻawi mai iaʻu i kēlā hopena, a hoʻohana nui au iā lākou. e manaʻoʻiʻo iaʻu. Hoʻohui maikaʻi ʻia ka lauoho, pālahalaha a lilo i mea kūpono loa i ka pā. Me he mea lā ua “kūʻai ʻia” nā lauoho a pau a uhi ʻia i ke siliki. ʻAʻohe pau maloʻo maloʻo, maikaʻi ka nānā ʻana o ka lauoho. Ua manaʻo ʻia e hoʻomaha a nā lauoho. He manaʻo hoʻowahāwahā ʻole kēia, a no ia mea e kū wau i nā mea āpau!
Ka manawa hana: 6 mau hana a e hoʻohana hou.
Hoʻolālā: 2 no nā mea ʻala a me ka hoʻohana ʻole ʻia, 5 ++ no ka hopena!
Kumukuai: 900 ʻōpala i ka hale kūʻai pūnaewele.

No ka ʻikepili ʻike pili i kaʻu post, a mai hoʻomau ʻia hoʻi, e hoʻāʻo wau e kōkua iā ʻoe e hoʻolauna i kēlā mau "9 pōpilikia o Gehena" i loaʻa i koʻu lauoho. Hōʻike wau i ke kiʻi ma mua (brunette) a me kaʻu mea i ka manawa (blond).

Ua ʻike paha ʻoe i ka pilikia o ka hāʻule ʻana o ka lauoho, a he aha ke kōkua iā ʻoe e hakakā ana i ka lauoho lauoho?
Mahalo nui iā ʻoukou a pau.
ʻO wau ʻo Marina, noʻu iā ʻoe.

Ke koho nei mākou i kahi mea no ka laminating lauoho ma ka home

Ua hoʻohana maikaʻi kā mākou poʻe heluhelu iā Minoxidil i ka hoʻihoʻi ʻana o ka lauoho. Ke ʻike nei i ka kaulana o kēia huahana, ua hoʻoholo mākou e hāʻawi iā i kou makemake.
Heluhelu hou ma aneʻi ...

I kēia mau makahiki, ua lilo ka hana lamination i mea kaulana loa. Hoʻopiha nā hale kūʻai o nā hale kūʻai i nā ʻoihana loea no ka laminating lauoho, a me nā salons vying e hāʻawi ana i kā lākou lawelawe no kēia hana.

He aha ka lamination?

I nā huaʻōlelo maʻalahi, ʻo ia ke kapa o ka lauoho i kahi kiʻi pale pale kūikawā ʻaʻole e ʻae iā ia ka wāwahi, wāwahi, hāʻawi i kahi kukui olakino a me kahi ʻano maikaʻi. No ka hana ʻana i kēia kiʻiʻoniʻoni, hoʻohana nā mea cosmetologists i nā haku kūikawā, kahi i ʻike nui ʻia e nā mea he nui wale nō. Hāʻawi nā mea kūʻai kulu ulu āpau i kā lākou huahana no ka lamination.

ʻO ka maʻamau, loaʻa kēia mau huahana:

  • palaoa a me ka palalaia kalima
  • keratin
  • huaora
  • nā mea kanu lāʻau
  • mea hoʻoikaika.

No kēlā me kēia ʻano o ka lauoho, hiki ke koho ʻia ka pūpili i kēlā me kēia, ma muli o nā hiʻohiʻona pilikino.

Lamination o ka lauoho hiki ke hoʻokaʻawale ʻia i nā ʻano ʻelua:

  1. limahana (salona),
  2. home home.

Ma ka home, hiki iā ʻoe ke laminate i kou lauoho, ma ke kūʻai ʻana i kahi huahana loea, a i ʻole i ka hoʻomākaukau ʻana i kāu ʻano ponoʻi mai nā ʻano improvised. ʻO kēlā me kēia, a me kekahi koho e maʻalahi i ka home, i loaʻa kahi nui o nā pono a me nā hemahema.

Lutanation o ka lauoho i loko o ka salona

Lawe ka cosmetologist i ke kaʻina o ka salona, ​​no laila ke kuleana no ke koho ʻana i ka huahana holo piha me ia. Hiki iā ʻoe ke hilinaʻi i ka ʻike i kahi ʻoihana loea. ʻO ka mea maʻamau i nā salona lākou e hoʻohana ai i nā huahana maikaʻi loa o nā neʻe Japanese, ʻAmelika a me Italia. E pili ana kēia:

  • Paul Mitchell,
  • Dikson
  • ʻOihana lauoho,
  • Lebel,
  • ʻO Sebastian a me nā mea ʻē aʻe.

ʻO nā mea hana Lebel

ʻO kekahi o nā mea hana maikaʻi loa e manaʻo ʻia ʻo ia ke kīwī no Japanese Lebel. He mea ia e like me ka wai i loko o nā protein, nā aila hua waina, nā pika a me nā mea pono ʻē aʻe. He hopena maikaʻi lākou i ka lauoho, hoʻopiha iā lākou i ke koʻikoʻi a hana i kahi pale pale e kūʻē i nā mea maikaʻi kūlohelohe.

Aia ka kuhi:

  • shampoo kūikawā e hoʻomākaukau i ka lauoho no ke kaʻina hana,
  • ʻōmole ʻaila
  • huʻihuhu hōkū.

Loaʻa nā pono o Lebel i ka momona unobtrusive a me ke kumukūʻai haʻahaʻa. Manaʻo nā mea lapaʻau nui i kēia mea hana no ka hoʻohana ʻana ma ka home.

Hāʻawi PaulMitchell

ʻO nā loiloi maikaʻi a me ka hāmeʻa ʻAmelika Paul Mitchell. Aia ka ʻili o ka chamomile a me nā hops, a me nā protein palaoa e hānai a hoʻoikaika i ka lauoho mai loko.

Laminating lauoho me kēia huahana ua wikiwiki a maʻalahi hoʻi. Hiki ke hoʻokō i ka lamination o nā maloʻo maloʻo loa, ke ʻele a me nā curl - e nani ka hopena i kekahi hihia. ʻAʻole pale kēia mea mālama i ka lauoho mai nā hopena maikaʻi mai waho mai, akā e hoʻōla nō hoʻi, me ka hoʻihoʻi ʻana i ke ʻano.

Nā mea Hana a ka hairCompany

Hāʻawi ʻia a me ke aloha e ka cosmetologists ʻo ʻAmelika Hui Pū ʻIa o ka Hui Pūnaewele o ka lauoho, akā ʻoi aku ka maikaʻi o kona hoʻohana ʻana ma mua o ka hoʻohana ʻana iā Lebel a iā PaulMitchell.

Hoʻopili ʻo HairCompany i ʻelua mau paleka o ka lamination: ke anuanu a wela. Mālama iki ia i ke kaʻina hana, akā ʻo ka hopena ma hope o ka mea i ʻoi aku i nā mea āpau. Nānā ka lauoho a nani hoʻi, a me ka keratin, ʻo ia hoʻi o kahi huahana, ka hānai a me ka hōʻuluʻulu iā lākou mai loko.

Nā Hāmeʻa Dikson

ʻO Dikson kahi hui Italia e hana ana i nā pūhui laminating. I Lūkini, ua lawe nui nā huahana Dikson i nā aʻa a kaulana loa.

  • serum hoʻonaʻauʻau kai me ka almond a me ka maʻa puka,
  • shampoo kūikawā
  • hoihoi ʻana i kahi paʻakikī
  • pale paʻa.

Akā, ʻoiai ka nui o nā mea āpau, lawe ka hana i kahi manawa pōkole. Hoʻomaopopo ka hopena i ka maka ʻuha: nā lauoho ma hope o ka lamination e lilo i ikaika, ikaika, hoʻolohe.

Meʻona no ka lamination o ka lauoho

ʻO kahi hiʻohiʻona koʻikoʻi o nā huahana lonation salon kūpono lākou i kūpono no ka hoʻohana ʻana i ka home.

ʻO ka kūpono e hoʻohana ai ma ka home e hoʻohālikelike ʻia mai PaulMitchell a me Dikson. Hiki ke kūʻai ʻia lākou ma ka salon a kauoha ʻia ma ka pūnaewele.

Akā ma mua o ka hoʻomaka ʻana i ka lamination home me nā mea hoʻomohala pono, pono ʻoe e hoʻomanaʻo i kekahi mau lula.

  1. E kūkākūkā i kāu koho me kahi mea hana pena.
  2. Hoʻonui i ke kaʻina hana mua ma ka hale kaʻa.
  3. E heluhelu pono i nā ʻōkuhi no ka hāmeʻa.
  4. E ʻoluʻolu ʻoe ma mua o ke kaʻina pono e holoi ʻoe i kou lauoho me kahi shampoo kūikawā - ʻaʻole i hele kāu shampoo maʻamau.
  5. E hahai ikaika i nā ʻōlelo a pau i ka hoʻoponopono o ka huahana.
  6. ʻAʻole e hoʻomaʻamaʻa i ka manaʻolana e hoʻokō i kahi hopena maikaʻi aʻe.
  7. Mākaukau i nā mea a pau āu e pono ai no ka lamination ma mua.

Lamination lamination ma ka home

No nā mea e hoʻāʻo nei e hoʻohana i ka kūlohelohe o nā hale, aia nā huahana kūlohelohe no ka laminating lauoho. ʻO kekahi o lākou he gelatin.

ʻO kaʻoiaʻiʻo, ʻaʻole hiki ke hoʻohālikelike ʻia ka lau o ka gelatin me ka salona: ʻo ka hopena o ia mea he mau lā wale nō ia, ʻoiai nā mea aʻoaʻo i mālama ʻia ma ka lauoho no kekahi mau mahina. Akā nā pono home koho i kona pono.

  • ʻAʻole hoʻopōʻino ka Gelatin i ka lauoho a aneane e hoʻopau i kahi hiki ke hoʻomālamalama ʻia.
  • Gelatin a maʻalahi maʻalahi ia mea.
  • ʻO ka Gelatin ka mea kūlohelohe, ʻaʻole synt synt collagen.
  • Hiki i nā hoʻoponopono Gelatin ke hana i kēlā me kēia pule.
  • ʻO ka lilatin lamination kahi hana kūlohelohe maoli a palekana.

ʻO ia ke kumu e hōʻole ai i nā kaikamahine he nui i ka mālama ʻana i ka ʻoihana home.

Kālā Hana Lamination

No laila ʻoe e pono ai:

  • e gelatin - 1 pāpeke,
  • wai mahana - kekahi mau kīʻaha,
  • ʻili a i ʻole paha i ka ʻoli - 2-3 punetē.

Inā makemake ʻia, hiki ke hoʻohui ʻia nā mea hana i ka hoʻohui: nā aila pono, hua manu, ka meli a me nā huahana ʻē aʻe.

ʻO ka papaʻaina kuke ʻana me kahi mau papa.

  1. E ninini i ka gelatin me ka wai mahana ma kahi hoʻohālike o ka 1 a 3. ʻO ka nui o ka gelatin (a me ka wai, kēlā me kēia) hiki ke loli like me ka lōʻihi o ka lauoho.
  2. E waiho i ka gelatin e huki no kekahi mau minuke, a i loko o kēia manawa, holoi i kou lauoho me kāu shampoo maʻamau.
  3. A pau ka gelatin-like-ʻeleʻele a me ka mānoanoa, hoʻoheheʻe ʻia i ka wai ʻauʻau. Pono e huli i loko o kahi waihona wai e like me ka gel.
  4. Hoʻohui i nā kāne o ka puna o ka maskaki hana (balm) i ka gelatin, a me kekahi mau mea hoʻoikaika pono.
  5. E hoʻomake pono i ke kāwili ʻana.
  6. A laila, e hoʻopili i ka hui ʻana i ka lōʻihi o ka lauoho (pono ʻoe e haʻalele i ka 1 cm mai nā aʻa) a hoʻopili i ke poʻo me kahi kiʻi. E kāwili i kahi kāwele ma luna o ka kiʻiʻoniʻoni e hoʻomehana ai ia. Hiki iā ʻoe ke hoʻomehana i ka mask me kahi hairdryer.
  7. E waiho i ka ʻano kāwili i kou lauoho no 40-60 mau minuke, a laila holoi me ka wai kahe.

Ma hope o ka noi mua, ua palalulu ʻia ka lauoho a "hoʻōla", akā kahi hopena kupaianaha maoli nō e hiki ke loaʻa ma hope o ka noi 3-4th.

ʻO ka 1 wale nō, akā he mea kōkua paʻa no ka olakino olakino: Dikson ampoules

ʻO ka lauoho a maikaʻi loa a me ke olakino ua mau ʻia ka haʻaheo o nā wahine a pau. Eia nō naʻe, ʻaeʻole ka pīhoihoi, ke kaumaha, ka wikiwiki o ke ola, he pōʻino maikaʻi ʻole ka hopena o ke kūpaʻa.

ʻO ke ʻano lapaʻau kūikawā i ka ampson ristrutturante ampoules e kōkua i ke ola o kou lauoho

  • Nā ʻano o ka hana hou a Dikson Ampoule
  • Ka ʻĀina o Dikson ristrutturante
  • Ke noi ʻana o ka hoʻopiha polipant Dikson
  • Hoike Mai

Hoʻokumu nā poʻe loea o ka ʻoihana Italia i kahi mea hana kūikawā i nā ampoule no ka mālamaʻana i nā lauoho dikson ristrutturante.

Nā ʻano o ka hana hou a Dikson Ampoule

Loaʻa kahi hopena therapeutic kaʻawale, hoʻihoʻi i ka lāʻau lapaʻau i ke ʻano o ka palaka o kēlā me kēia kaula. E lilo nā curl i nā elastic, piha me ka ikaika, maʻalahi e hoʻohui. Mālama nā Ampoules no ka lauoho dikson e waiho i kou lauoho i ke kauoha, e hāʻawi iā lākou i kahi hele maikaʻi.

Ua hoʻomohala ka ʻōpala i nā ʻano o ka lāʻau lapaʻau, aia i loaʻa i nā pā o nā ʻano ʻano like ʻole:

  • Dikson polipant complex (i kahi pahu polū o 12 ampoule o 10 ml kēlā me kēia) - i hoʻolālā e hoʻōla i ka ulu ʻana o nā ʻihi, a me ka neʻe ʻana o ka pohō. Hoʻopono i nā lau ʻalani, hoʻomalu. A hoʻohana ʻia, komo ka wai i ke kahe o ke kīʻaha a hana pololei i nā wahi i hōʻeha ʻia.
  • ʻO ka hale kiaʻi Ampoules dikson (i loko o kahi kīpī keʻokeʻo 10 mau pcs. 12 ml) - kūpono ia no nā kaula ākea a hala ʻole hoʻi. Hoʻopau i nā curls palupalu, "pili pū" hoʻokaʻawale i waena. ʻO ka wai ka hopena i ka hōʻoluʻolu ma ke poʻo a e hoʻihoʻi i ka metabolidoma lipid. Hoʻohana ʻia ka lāʻau ma hope o ka hoʻomohala ʻana.
  • Dikson Stamiker (ʻāpana ʻulaʻula, 6 mau ʻōpili o 10 ml) - kūpono no ka hoʻoponopono hou ʻana o nā strands. ʻO nā ampoules me kahi neʻe mai ka lupine keʻokeʻo no ka mālama maʻi a me ka paʻakikī
    ka ʻike ʻana i ka lauoho.

Ka ʻĀina o Dikson ristrutturante

ʻO nā ʻaumou no ka ristrutturante dikson i loaʻa nā mea hoʻihoʻi i loaʻa ka hopena maikaʻi i ke ʻano o nā kaula.

  • keratin - kōkua i ka ho'ōla i nā kahele i hoʻokaʻawale, hāʻawi i ka 100% kū i loko, no ka mea he ʻano kūlohelohe ia. Eia kekahi, ʻo kā mākou curl he 97% haku ʻia o kēia ʻano mea,
  • collagen - moisturizes a condenses curls, hoʻolako i kā lākou elasticity,
  • Kapena - hoʻomehana a hoʻomaʻemaʻe i ke poʻo. E hana i ka hoʻōla ʻana a me ka hōʻeha ʻana i nā maʻi ʻaihue,
  • hua siliki - hāʻawi mai i ke aniani.

Eia kekahi, ʻo ka huahana lauoho ampoule e loaʻa:

  1. holoholona ʻaupili holoholona
  2. mau huina o nā lau lilac,
  3. nā ʻōmū kikoʻī
  4. uni huehue palaoa, capsicum a me ka nettle,
  5. paola.

Ke noi ʻana o ka hoʻopiha polipant Dikson

I mea e hoʻokō ai i kahi hopena wikiwiki a me ka maikaʻi, ka mea e hoʻolako ʻia i nā kauoha no ka hoʻohana ʻana i ka lāʻau lapaʻau no ka mālama a me ka mālama ʻana o nā curl.

ʻAno ʻia nā Ampoules + no ka lauoho dikson e hoʻopili ai i nā maloʻo holoi a holoi ʻia.

  1. Hāʻawi i kahi pāpale kūikawā ma ka ampou e wehe, aia i pili i ke kaomi. Pono kēia no ka noi maʻalahi.
  2. E hoʻomāhele i ka wai lapaʻau lāʻau i loko o nā māhele. Kuhi mua ʻia e hoʻokaʻawale iā lākou i nā kī liʻiliʻi.
  3. Hoʻomaʻamaʻa i ke poo i ka mea ʻili o nā mea. Waiho ʻia no 30 mau minuke.
  4. E ninini me ka wai e kahe ana.

Hoʻokumu ka papa no ka mālama ʻana i ke kiʻekiʻe o ka hōʻino ʻana i nā lelo. Hoʻoholo ʻia ka lōʻihi e ke kauka - trichologist.

ʻO ka papa maʻamau o ka lapaʻau me ka hoʻohana ʻana i kēlā me kēia lā he 1.5 mau mahina.

Hiki ke hoʻohana koke ʻia ka likou fortur fort hair ampoules ma mua o ka nānā ʻana a i ʻole ke mālama ʻana i nā kūpaʻa. Hoʻomaopopo ka hopena ma hope o ka pule mua o ka hoʻohana ʻana i ka hopena. Ma hope o kahi papa lāʻau, hoʻomaha lākou i kahi hoʻomaha no 2 mau mahina, inā pono, e hoʻokau hou i ka mālama.

  • Makemake wau e mālama i koʻu lauoho. I loko o ka salon, ua ʻōlelo ʻia nā mau kanakou dikson polipant. Ua kūʻai au i mau ʻāpana 3 no ka mea ua hoʻoholo wau e loaʻa i ke kākoʻo kākoʻo. Ma hope o ke noi ʻana, noho mau ka mea ʻala ʻole. Akā, wikiwiki koke ka makani. Me nā pākuhi, nā ʻōpū, maʻalahi e hoʻohui. Kuhi no 20 mau minuke. Hoʻolālā wau ma hope o ka hānau ʻana e hana i kahi papa piha no ka hoʻihoʻi hou o ka lauoho. Svetlana
  • Hoʻoholo wau e hoʻāʻo i nā ampoules, ma hope o ka lohe ʻana i ka mahalo nui. Hana au i nā mea āpau e like me ke kauoha. Ua pōkole koʻu lauoho, no laila lawa ka nui o ka ampoule no 2 mau manawa. ʻAʻole hoihoi i ka hopena. Ua hoʻāʻo wau e hoʻohana i ka ampoule piha, akā kahe ikaika ka wai. ʻAʻole kūpono kēia lāʻau lapaʻau iaʻu. Angelina

I ka nui o nā hihia, ʻoluʻolu nā mea hoʻohana i ka hopena o ka hoʻohana ʻana i kahi hāmeʻa kūikawā i ampoules no ka mālamaʻana i ka lauoho dikson ristrutturante

  • ʻAʻole au i ʻike i ke kime dikson ristrutturante i kahi hale paʻahana. ʻO ka manawa mua wau i hana i nā mea āpau e like me nā ʻōlelo aʻoaʻo. A laila ua hoʻoholo ʻo ia e hoʻāʻo: ua hoʻokaʻawale i ka lauoho i loko o nā manina liʻiliʻi, ʻeha i kēlā me kēia i ka wai hoʻōla, hoʻopuni ʻia me ka foil a kau ʻo ia ma luna o ka hao. I ka hoʻohālike ʻia o nā curls, holoi holoi iā lākou me ka wai mahana. He mea kupanaha ka hopena. ʻOliʻoli wau he 100%. Katerina

Ua hoʻohana maikaʻi kā mākou poʻe heluhelu iā Minoxidil i ka hoʻihoʻi ʻana o ka lauoho. Ke ʻike nei i ka kaulana o kēia huahana, ua hoʻoholo mākou e hāʻawi iā i kou makemake.
Heluhelu hou ma aneʻi ...

Diypon polypant - mau ampoule no ka lauoho me ka ulu ʻana o ka lauoho

ʻO nā lōlihi lōʻihi nani a me ka lili o nā wahine. ʻO ka pōpilikia, kūʻai mau ka hoʻokaʻawale, ka ʻike ʻana i nā mea pōʻino lohi e pili pū ana i ke ʻano o ka lauoho. I kēia manawa he nui nā mea hana no ka mālama lauoho me ka mālama ʻana, akā, i kēia lā e kamaʻilio mākou e pili ana i nā ampoules no ka lauoho i hoʻoili ʻia ma Italia e Dikson Polipant. Kōkua ka lāʻau lapaʻau e pale i ka pilikia o ka pohō o ka lauoho a hoʻolaha i kā lākou ulu. E pili ana pehea e hoʻohana pono ai i nā ampoules no ka lauoho, e aʻo hou aʻe ʻoe.

ʻO ke kumu o ka hana

Hāʻawi ʻo Dikson Polipant i ka mālama pono a me ka hoʻihoʻi o ka lauoho. ʻO ka pinepine, ʻo nā ampoule no ka hoʻihoʻi ʻana i nā ʻano hui like ʻole o ka aila e pono ke hoʻopili ma ke poo.

ʻO kēia kaʻina hana e kōkua maikaʻi i ka komo ʻana o nā mea i ka follicle o ka lauoho, kahi hoʻolōʻihi liʻiliʻi e hoʻomaikaʻi i ke kahe o ke koko i loko o ke poʻo, ke kōkua pū nō hoʻi e hānai i nā follicle. A heluhelu hou e pili ana i nā pono a me nā ʻano o ke ʻano scalp massage ma kā mākou pūnaewele.

ʻIke ʻia nā ampoule a Dikson Polipant, ʻaʻole nā ​​lāʻau lapaʻau wale nō, akā i nā lāʻau lapaʻau. Kōkua ka mea kōkua i ka hoʻoponopono i ka pilikia o ka pohō o ka lauoho, hoʻoulu i kā lākou ulu, hana i nā curl nani, nani a me ke olakino.

ʻO ke kulina o ka hana o Dikson Polipant ampoules lauoho kaila i ka hoʻohui i nā hoʻohui o nā mea pono no ka lauoho a me ko lākou hopena ma nā follicles, a me ke ʻano o nā curls.

E nānā, e kōkua ana ka mea hana i ka pale ʻana i ka lauoho ʻaʻole wale i nā wahine akā no ka kāne.

Ampoules "Dixon"

ʻO nā huahana mālama lauoho ulu mai ka inoa Dixon i lilo i ka lōʻihi, ʻaʻole ia i hala, akā ua hoʻokele i ka lanakila ʻana i nā kaikamahine a me nā wahine mai nā ʻāina like ʻole me kā lākou mau mana. Hoʻolālā ʻia nā Ampoules e hoʻolōʻihi i ka ulu ʻana o nā lauoho, pale i ko lākou nalowale, me ka hulu ʻulaʻula. Hele lākou ma ke kūʻai aku ma ke kumu kūʻai o 1 a 3 tausani mau rubles. Nui nā ʻano like ʻole e waiho ana i nā ʻāpana o nā kala like ʻole, akā e wehewehe ʻia lākou i nā kikoʻī ma lalo nei.

Ua kūpono nā lau lauoho dixon no kēlā me kēia ʻano o ka lauoho. Hiki iā lākou ke ho'ōla a hoʻoponopono i nā hopena ma nā maloʻo maloʻo. Hiki i kēia mau huahana ke hoʻihoʻi i ka hoʻonohonoho o nā lauoho a me nā ʻōpala, me ka hoʻomaʻemaʻe hoʻi a hoʻomaʻemaʻe i ke poʻo.

Nā Manuia

I kēia mau lā, aia nā huahana mālama lauoho lauoho i mea kokoke i nā hale kūʻai lole. Hāʻawi ʻo Dixon i nā ʻano like ʻole i ka nānā ʻana o nā mea kūʻai aku. He mea maʻalahi loa lākou ke hoʻokaʻawale ʻana i kekahi mai kekahi, no ka mea aia kēlā me kēia ʻano waihoʻoluʻu. Ma lalo nei nā haʻahaʻa lauoho maikaʻi loa Dixon i ʻike ʻia e nā poʻe he nui. Pono kēia mau huahana āpau e hōʻoluʻolu a hōʻoluʻolu i nā mea kūʻai aku me kahi hopena kupaianaha.

ʻO ka lawehala ʻo Dikson

ʻO ka hoʻoponopono hoʻoponopono kūpono kūpono 1800 rubles hana koke a kūpono ia no ka lauoho maloʻo a maloʻo. ʻO ka Dikson Ristrutturante ka mea nona ka keratin, me ka wai ʻona a me ka kolagala. Aia me kēia, aia kekahi mau protein silika ma laila.

ʻO kahi puʻupuʻu kūikawā, e like me ke kaona o ka lauoho, hiki i ka mea hoʻohui ke hoʻopili i nā wahi i hōʻino ʻia, a laila e hoʻokau ʻia kahi hopena restorative i ke ʻano o nā lauoho me ko lākou lōʻihi. Hiki iā Keratin ke pau i ka lauoho, "hoʻololi" i kā lākou mau lilo.

Hoʻolālā ʻia ka ʻano momona Collagenic e hoʻopiha i ka hala ʻole o ka lauoho. Hoʻopiha ia i kahi piha a hoʻihoʻi hou, hoʻomaka i ke kaʻina o ka hyperhumidification a hoʻonui i ka hanohano o ka lauoho. Me kēia, ua kau ʻia kahi hopena maikaʻi loa i nā ʻōlelo aʻoaʻo - ʻaʻole lākou i palu a ʻaʻole hōʻailona.

Hoʻolālā ʻia ka waiʻona Camphor no ka hoʻomaʻemaʻe i ke kua, hāʻawi iā lākou i ka manaʻo hou a me ka māmā. Pono e pale i nā polikika silk e hoʻopuni i ka lauoho, e ʻoi aku ka nui o ka voluminous.

Hiki ke mālama maluhia ia mau ʻōpala ma mua a i ke kaʻina hana o ka ʻae a me ka waiho ʻia. ʻO kēia lāʻau lapaʻau ka koho kūpono loa no kēlā me kēia ʻano lāʻau. Eia kekahi, he mea kūpono no ka mālama spa i nā salona a hiki ke hui pū ʻia me nā ʻano wai lapaʻau hou.

Loaʻa nā poʻe e hoʻohana ana i kēlā mau ampou. Ua ʻōlelo lākou he mea ia ma muli o ka hoʻohana ʻana i ka huahana, ʻokoʻa ka hulu silky e ʻona ʻia, ʻoluʻolu lākou ʻaʻole wale i ke ʻano wale nō akā i ka pā. I ka manawa like, ua hōʻike nā mea kūʻai aku e emi ka nui o nā lauoho e hāʻule ana, kahi i manaʻo ʻole ʻia e lākou.

Dikson dsm

ʻO nā Ampou no ka lauoho "Dixon" me ka serum, aia nā protein silk a me nā mea pono e hoʻohana ʻia, e kūʻai wale ana i nā mea kūʻai aku 900 rubles. Hoʻopuka maʻalahi nā huahana mālama maʻi i ka hōʻiliʻili o ke poʻo, hoʻomaʻamaʻa i ka hoʻohuihui hydrolipid o kēlā me kēia ʻano o ka lauoho, a hoʻi i ka lauoho i kona elasticity a me ka nani me ka ʻole o ke kaupaona ʻana.

Hoʻonui ka huahana i ka aʻa a kūpono no ka pale ʻana o ka lauwili maloʻo a me ka meaʻai o ka palu maloʻo. Eia kekahi, ke kālai nei ʻo ia me ka peeling a, ʻoiaʻiʻo, he nui o ka hōʻemi o ka ʻona.

ʻO nā protein silikua kahi biostimulant maoli. Ua loaʻa iā lākou e ka hydrolysis paʻakikī o nā niu silkworm a he ʻano hoʻohālike maikaʻi i ka plenta o nā kumu holoholona. ʻO kēia mau māhele i nā mea kanu, immunomodulatory, a me nā mea anti-inflammatory. Me kēia, hoʻonui ka protein silk i ka hoʻoliemoli hydrolipid a hoʻoikaika i ka hana o ka pulu o ka lauoho.

Hoʻokomo maikaʻi ka waika Salicylic a hoʻopau i nā pīpī dandruff. ʻO nā hoʻohui waiwai o ke keleawe a me ka hao e hoʻopilikia maikaʻi i ka hoʻoulu hou ʻana o ka ʻili a mālama i ke koena maikaʻi o ka huna ʻana i nā kelima sebaceous. ʻO ka hua lebi kahi i loaʻa kahi paʻakikī o nā huaora, nā protein, microelement a me nā waikawa amino e pono ai no ka ulu ʻana o nā lauoho olakino, e hāʻawi i ka hana maʻamau o nā kaʻina metabolic a me ka puni koko.

Manaʻo manaʻo

ʻAʻole hiki ke hewa nā loiloi o ka laumole lauoho Dixon, no ka mea, ʻoluʻolu loa nā mea kūʻai aku me ka hopena e loaʻa iā lākou kēia mahalo. Ua ʻōlelo ka poʻe kaikamahine, hiki iā lākou ke hiki koke i ka dandruff i ka wikiwiki, ʻaʻole hiki ke hana ʻia me ke kōkua nui o nā shampou a me nā puʻuwai. Eia kekahi, ua palulu hou ko lākou ʻili a hoʻihoʻi ʻia ma hope o ka hoʻolaha ʻana o ka hoʻoheheʻe i ka mahana. Me kēia, ua ʻike lākou ua hoʻomaka ka lauoho e hāʻule i lalo ma hope o ka hoʻohana 'ana i ka lua ampoule.

Kahi keahi

ʻO ke kolu o nā huahana maikaʻi maikaʻi ʻo Dixon e pili ana i 2 tausani mau rubles. Kuhi ʻia kēia mau ampoule no ka mālama ʻana i ka luhi o ka lauoho, me ka hoʻoikaika pū ʻana. ʻO ka hiʻohiʻona kahi mea o ka lupine keʻokeʻo, ke loaʻa nei ka hopena maikaʻi ma ke ʻano o ka lauoho.

Hāʻawi ka mea hana i ka mālama ampoule koʻikoʻi, ka mea, ma ka mālama ʻana i ka holo ʻana o ka lauoho holoʻokoʻa holoʻokoʻa. ʻO ka puʻohu kau i kahi ʻona o nā ʻalemona, e hiki ke hoʻomaikaʻi i ka kahe koko, a me ka oxygenation o nā follicles. Eia kekahi, hoʻopihapiha kūpono ia nā hana i ka hana o nā pūpū o nā pōpoki. Me kēia, hoʻoulu ka huahana i ka ulu ʻana o nā lauoho olakino a ikaika maoli.

Ua hōʻike ʻia e ka mea hana pono iā ia iho, ʻaʻole wale nō i kēlā poʻe e hōʻeha nei i ka lau ʻana o ka lauoho, akā i nā mea nona nā mea kahiki, palupalu a palupalu. Ke ʻae ʻia nā Ampoules e nā keiki i mea e pale aku i ko lākou lauoho mai ka hopena maikaʻi o ke kaiapuni.

Hoike

Makemake nā mea kūʻai aku i kēia huahana no ka uku haʻahaʻa a me nā hana kiʻekiʻe. Nui ka poʻe i ka papa hana lapaʻau me kēia mau ampoule e mālama mau i ka nani o ko lākou lauoho. Ke waiho nei nā kaikamahine i nā manaʻo kūpono e hoʻōla maoli ka hui ʻana o nā ampoule i ke kaʻina o ka lau ʻana o ka lauoho a lilo lākou i ʻoluʻolu a me ka silky.

Kahi KULA KAHAKAI Dikson

ʻO kēia alahele kahi hui pūʻokoʻa o ka lāʻau lapaʻau a me nā mea hoʻonaninani a me nā kumukūʻai ʻaʻole iʻoi aʻe ma mua o 2500 rubles. Hoʻopili i ka lilo o ka lauoho a hoʻoulu i ka ulu o ka lauoho.

Hiki i nā Ampoules ke hoʻoikaika i ka hopena tonic ʻaʻole wale wale nō ma o nā lauoho lauoho, akā aia pū kekahi i ka ʻili o ke poʻo, ma laila e hoʻomaikaʻi ai i ke ʻano o nā koʻokoʻo a kāpae i ka dandruff. ʻO kekahi mau mea o ka hoʻolālā ka mea i hoʻoponopono, anti-inflammatory a me nā mea hānai momona. Mahalo iā lākou, lilo ka lauoho i maʻ palupalu, maʻalahi e hoʻohui a loaʻa i ka ʻie e kūlohelohe, a me kekahi ʻoluʻolu maikaʻi.

ʻ .lelo kōkua o ka mea kūʻai aku

He nui nā kaikamahine e kūʻai i kēia mau ampoules e hoʻokau i ka lauoho lauoho i hōʻeha. Mālama maoli kēia mea kōkua iā lākou, no ka mea e loaʻa ana nā māhele e hana koke. Ma hope o nā noi 2-3 wale nō, hoʻomaikaʻi maikaʻi ke kūlana o nā lauoho, ʻaʻole hiki ke ʻoluʻolu i nā mea kūʻai. Me kēia mea, hōʻike pinepine lākou i ka ʻono o ka hoʻopili ʻana, no laila e ʻoluʻolu ke kaʻina iho.

No ka hoʻohālikelike a me nā pono

Hāʻawi ʻia ʻo Dikson Polipant ma ke ʻano he ʻāpana he 12, hana ʻia ma Italia.

ʻO nā mea nui i ka mea:

  • ola i ka waihoʻoluʻu
  • ʻōpala ʻōpala hapa
  • ʻiliʻawa
  • capsaicin
  • mau huaʻala A, C,
  • waikawa amino
  • nā waiho ʻana
  • nā ʻōmū kikoʻī
  • unuhi o ka palaoa germ protein.

ʻO ka mea kanu i manaʻo ʻia he mea hoʻowalewale holoholona. Loaʻa ia i nā mea ulu e ala ai i nā ʻōpala dormant, a ke komo pū i ka hōʻola hou ʻana o nā ʻōpala i hōʻino ʻia o ke poʻo a me nā lauoho.

ʻO nā mea hoʻohālikelike e like me antioxidants, nā peptides, nā palekana kikoʻī e hōʻeuʻeu i ke ʻano o nā curl mai loko, a hoʻoikaika i nā ʻili o ke kino.

ʻO ka nepili pepa wela ka mea e hoʻoikaika ai i ka ulu ulu lauoho. I ka hui pūʻana me nā aila, loaʻa ka hopena, he hopena hoʻoikaika. ʻO nā ʻōmaʻomaʻo A, C me ka alkaloid capsaicin i loaʻa kahi hopena irritant kūloko, e kōkua ana i ka komo hou ʻana o nā ʻāpana.

ʻO ka Nettle kahi immunomodulator maoli e hoʻihoʻi, kani ana i ka ʻili, a loaʻa iā ia kekahi hopena anti-inflammatory.

Hāʻawi i ka palaoa germ curls i ka wai maoli i kūlohelohe, palalulu, elasticity.

No nā poʻe aloha i nā kūlohelohe kūlohelohe, ua hoʻomākaukau mākou i ka hoʻomaʻemaʻe i nā hopena lapaʻau maikaʻi e hoʻoikaika i ka ulu ʻana o ka lauoho.

Loaʻa nā maikaʻi o ka lāʻau lapaʻau:

  • ulu ulu o nā curls,
  • hāʻawi i ke kūpono i ka lauoho, e hoʻopau ana i ka maloʻo.
  • hoʻonui i ka pāla a me ka nui o ke kala,
  • O ka nalowale ana o ka lulu,
  • ʻā hemo o ka alopecia.

Nui! Loaʻa nā Ampoule no ka lauoho e pale ai i ka ʻōhumu o nā ʻano like ʻole: ke kaumaha, ke kaumaha, ka hoʻonāukiuki ʻia e ka maʻi kemu a me ka mālama wela.

Nā hōʻailona no ka hoʻohana ʻana

Kōkua ʻo Dikson Polipant iā ʻoe e hoʻopili i nā pilikia aʻe:

  • alopecia o nā ʻano puka,
  • maloʻo, piula maloʻo,
  • nele o ka lama o ka lauoho,
  • ke hiʻohiʻona o nā dandruff i nā wahine a me nā kāne,
  • nāwaliwali, nā ʻōpū manamana,
  • ka ulu lohi o nā kūloko.

ʻO ka hāmeʻa, he mea hoʻohui i ka hopena therapeutic, hoʻihoʻi hou i ke ʻano o ka lauoho, hana nui ka lauoho, voluminous, kaʻulaʻula.

Hiki ke kūʻai ʻia ka lāʻau lapaʻau ma kekahi hale kūʻai kūmole paha a ma ka Pūnaewele. ʻO ke kumukūʻai o ke kāpili ʻana o 12 mau ampoules e hoʻomaka ana mai 2 tausani mau rubles. Hiki iā ʻoe ke kūʻai i nā ampoules pakahi, a laila ʻo ka uku o kekahi ampoule e pili ana i 200-250 mau rubles.

Noho ka hāmeʻa ma ke kumu kūʻai i ka niche ha awelika i waena o nā hoa. Hiki pū ka pahu pahu me kahi nozzle silicone no kahi noi maʻalahi, nā uhi, e hoʻopili ʻia kahi ʻike. Ke hōʻike ʻia nei ka lāʻau lapaʻau i ke ʻano o nā ʻūpē aniani me kahi kekona o 10 ml me kahi wai aniani oʻa aila ʻole. ʻAʻole ʻike ka ʻike ma ka Lūkini. Hōʻike ʻia ia e mālama nā ampoules i kahi anu a me kahi wahiʻeleʻele.

Nā Hoʻohui

ʻAʻohe o nā lā contraindications i ka lāʻau. Eia nō naʻe, ʻaʻole i koi ʻia e hoʻohana iā ia i ke alo o kahi hopena alaka i nā mea kanu, hōʻili a ʻili ʻia a hōʻeha paha i ke poʻo.

Polokalamu Ke loaʻa nei ka lāʻau lapaʻau he māhele o ka hormonal o ke kaʻo plasenta o nā mea ola, ʻaʻole hiki ke hoʻohana ʻia i ka wā hāpai a me ka lactation.

ʻO nā lauoho lauoho ka Dikson - POLIPANT COMPLEX no ka lauoho lauoho a no ka hoʻoulu ʻana i ka ulu o ka lauoho

Ua hoʻohana maikaʻi kā mākou poʻe heluhelu iā Minoxidil i ka hoʻihoʻi ʻana o ka lauoho. Ke ʻike nei i ka kaulana o kēia huahana, ua hoʻoholo mākou e hāʻawi iā i kou makemake.
Heluhelu hou ma aneʻi ...

He mea leʻaleʻa ka baldness. ʻO ke kumu o ka ʻōhule ke ʻano ikaika o ka loaʻa ʻana o ka kūlanakauhale o kēia mau kūlanakauhale. Hoʻokomo ʻia kahi hana koʻikoʻi e nā mea hoʻoilina, nā pilikia e pili ana i ka lawe ʻana i nā lāʻau lapaʻau, nā endocrine a me nā maʻi ʻeha, ka hao ʻana i ka hao, ka chemotherapy a me ka nāwaliwali o ka wahine wahine ma hope o ka hānau ʻana a ʻoiai ʻo ka ʻōpū.

I mea e kū ai i nā maʻi wai a me nā lāʻau lapaʻau, ua hoʻonohonoho ʻia ka therapeutic a me nā huahana kūmole DIKSON - Polipant Complex e kōkua i ke kōkua.

DIKSON - Polipant Complex kahi ampoule, kahi hana lapaʻau kūlohelohe koʻikoʻi biologically active anti-hair loss. Hoʻopau nā Tonic i ke poʻo, hoʻopau i ka dandruff, hoʻihoʻi a hoʻomaikaʻi i ke ʻano o ka lauoho, mālama a hoʻihoʻi i kona ʻano. Loaʻa i loko o nā ampoules: 12 pcs x 10 ml.

ʻO ka hoʻonohonoho ʻana o nā mea kanu kūlohelohe:

  • nā ʻōpū o ka embryonic, vitamina,
  • holoholona kiʻi i ka hana manu
  • nā ʻōmaʻomaʻo kūikawā, nā antioxidants a me nā peptides, e hōʻeuʻeu i nā mea kū i ke kino, kahi e hāʻawi ai i ka hōʻeuʻeu o ka lauoho a me nā ʻili.
  • ʻO ka capsicum extract kahi mea hoʻoikaika maikaʻi ulu hoʻomaikaʻi, ʻoiai e hoʻomaikaʻi ana i nā mea kanu pakiaka,
  • ʻtlepili nettle - kahi immunomodulator ikaika me kahi hopena anti-inflammatory, ua haʻi ʻia
  • Hāʻawi i ka palaoa kime i ka lauoho he mālamalama kūlohelohe a ʻike maʻalahi i ka hoʻopili ʻana.

ʻAʻole paʻa ka paʻakikī i ka nalulu ʻana o ka lauoho, akā ua hāʻawi pū ia i ka ulu ʻana o ka lauoho olakino. ʻO ka hopena e pono ai ma ke poʻo.

Hoʻohana ʻo Polipant Complex i ka lauoho, maikaʻi loa a me ke silky, hoʻomaʻamaʻa i ke kuʻi ʻana, ma hope o ka hoʻopili ʻana o ka lauoho i kona kāohi ʻana no ka manawa lōʻihi.

Hōʻike maoli ʻia ka hopena therapeutic o Polipant Complex i ka maʻi maʻi, maloʻo, ʻuluʻele a me ka poʻomanaʻo. Loaʻa i ka mālamaʻana i ka alopecia. Hiki ke ʻike ʻia ka hopena o ka noi.

Nā ʻ oflelo o ka hoʻohana

Aia ka pahu i nā ʻōlelo aʻoaʻo no ka hoʻohana, e like me nā hana e hiki ai ke hana

  1. Ma mua o ka hoʻohanaʻana, pono ʻoe e holoi i kou lauoho me ka shampoo a maloʻo maikaʻi me kahi kāwele. Hoʻomaopopo ʻia e hoʻohana i ka huahana ma luna o nā kau lulu.
  2. E wehe i ka ampoule, e kau i kahi pipika silicone no ka maʻalahi o ke noi, e hoʻomau me ka hana ʻana.
  3. No ka hana ʻana i kēia, pono ʻoe e hoʻokaʻawale i ka lauoho i loko o nā māhele a noiʻi mālie i ka huahana i ke aʻa ma ke kahele ʻana, ka puʻupuʻu like ʻana ma luna o ka wahi holoʻokoʻa o ke poʻo. ʻAʻole hiki ke hoʻohana ʻia i ka lāʻau lapaʻau i ka lōʻihi holoʻokoʻa o ka lauoho.
  4. E hoʻomaha mālie i ka huahana no kahi mau minuke ʻelua.
  5. Waiho i ka lāʻau lapaʻau ma ke poʻo, mai holoi.

Hāʻawi ʻia ka mea hana no ka hoʻohana ʻana ma nā papa. No ka laʻana, me ka nalowale ikaika, pono ʻoe e hoʻokō i ke kaʻina hana i kēlā me kēia lā no 1-1,5 mahina. Me ka nalowale o nā kau, ua hoʻohana ʻia ka mākeke no kēlā me kēia shampooing no 1-1.5 mau mahina.

I mea e pale ai a hoʻonui i ka ulu ʻana o ka lauoho, pono ia e hoʻohana ia ma hope o kahi shampoo e pili ana i 1-2 mau manawa i ka pule. Koi aku nā poʻe loea o ka ʻoihana e hoʻohana i nā pahu 4 o ka lāʻau lapaʻau i kēlā me kēia lā e loaʻa ai ka hopena maikaʻi loa.

IIiiporocT. Ke hoʻopau ʻana i ke papa, ʻike ʻia ka hana i kahi hoʻomaha hoʻomaha o 1-2 mau mahina.

Ka hopena o ka hoʻohana ʻia

Hoʻomaopopo ka hapa nui i ka hopena o ka lāʻau lapaʻau. Ua kapa ʻia ka hopena koʻikoʻi ʻo ka haʻalele ʻana o ka pilikia o alopecia i nā kāne a me ka wahine.

Ke pau ka hopena, e hōʻike nā hopena.

  • lilo nā ʻulaʻala, kūpono,
  • maʻalahi ke waihoʻoluʻu
  • pau nā ʻano āpau ma ke poʻo.
  • komo ka hope
  • ua hoʻōla ʻia ka ulu o ka lauoho.

Aia kekahi mau loiloi kūlohelohe e hōʻike ana i kahi hōʻemi o ka pae o ka baldness me kēia hoʻonui i ka neʻe o ka lauoho. ʻO nā loiloi maikaʻi ʻole e pili i nā hihia, ka maʻamau pinepine ma muli o ka intolerance i ka mea hana hana, ka hopena alerine o ke kino, a i ka hoʻoponopono ʻana i ka hormonal.

E like me ka hopena ʻeha, ke kuni ʻana, hōʻā nui, hoʻomaloʻo i ka hopena o ka lauoho ma muli o ka noi pono ʻana o ka lāʻau lapaʻau e hoʻokaʻawale ʻia.

ʻO nā hoʻopiʻi a me ka ʻohu

Loaʻa nā ʻano maikaʻi o ka lāʻau Dikson Polipant:

  • ka hooki ana o ka lauoho lauoho
  • kiʻekiʻe kiʻekiʻe o nā mea o ka huahana,
  • paʻa ka paʻa
  • hoʻoikaika i ka ulu ʻana o nā curls,
  • hoʻōla waiwai
  • kūpono ka hoʻohana ʻana
  • ke kumu kūʻai.

ʻO nā minola e komo:

  • ka nui o nā hoʻihoʻi hormonal placental,
  • ʻuʻu iki ka ʻili i ka ʻili
  • ka wehe ʻana o ka ampoule,
  • Ma muli o ka hiki keʻaila, hiki i nā curl ke lilo koke i aila.

I ka hopena, hiki iā mākou ke ʻōlelo i kēlā Ke kōkua nei ka lāʻau Dixon polypant ʻaʻole wale e kāpae i ka pilikia o ka lauoho lauoho, akā no ka hana ʻana i nā curls ikaika, kūlohelohe, silky.

Hoʻohana e hoʻonāukiuki i ka uluʻana o ka lauoho e lilo i laina o nā huahana mai nā mea hana kaulana.

Nā wikiō hoʻohana pono

Pehea e ulu wikiwiki ai ka lauoho.

Mask no ka ulu ulu lauoho.

I nā hihia e pono ai e hoʻohana i nā ampoule o ka lauoho

ʻO ka ʻokiʻoki nui o ka lauoho, ka mea e ʻimi ai ʻoe i ka hopena maikaʻi loa no ka nalowale ʻana o ka lauoho i nā hale kūʻai a me nā lāʻau lapaʻau, hiki ke hoʻowalewale ʻia e nā kumu he nui: androgen alopecia (loaʻa i nā kāne), ka nui o ka huaora (huaora o nā hui B, E, PP) a me ka nele o nā peʻei o ke ala e like me ka zinc, ka hao, keleawe, ke pilikia poloka, hana ʻino i ka hormonal, ka mea i hui pū ʻia e nā menstrual irregularities, ma hope o ka maʻi, ka hoʻohuihui, hoʻomehana maʻi. Aia i kēlā me kēia huahana loea ka hopena o ka lauoho ulu i kahi ʻano kikoʻī o nā mea ikaika (mau huaora a me nā minamina, nā mea like ʻole e like me nā hāmeʻa e hoʻoulu ai i ka ulu ʻana, nā mea e pani ai i nā hopena o ka 5-alpha reductase ma ka follicle o ka lauoho a me nā mea'ē aʻe.

ʻO ka serum anti-hair loss saturated ka nui me nā mea hana e pale ai i ka palupalu a hoʻoulu i ka ulu. Pono e hoʻopili i ka pena hoʻomaʻemaʻe a holoi i ka hope ma hope o ke kanakolu mau minuke.

ʻO nā Ampoule e hōʻuluʻulu i ka lauoho he i ka serum, kahi i hoʻopili ʻia i loko o nā pahu kākā, ʻo ia hoʻi, i mua o ka pale ʻana i kona hāpū, a me ka lua, e hoʻomaʻamaʻa ka pāpale a me ka noi i ke poʻo.

Mai manaʻo i ka hoʻohana wale ʻana i ka shampoo e pale ai i ka pio o ka lauoho, e hoʻonā i ka pilikia. Ua hoʻomaʻemaʻe wale ʻo ia. No laila, ke kau nei iā lākou, mai hoʻohana i nā huahana styling me ke kiʻekiʻe o ka hoʻoponopono ʻana, no ka mea e holoi ʻole ʻia lākou i ka lauoho. A me ka hopena, pau ka kala, pala a hoʻokaʻawale ʻia ke poʻo, ʻo "hay pile", ʻoiai ma ka hebedoma mua o ke hoʻohana ʻana i nā huahana like me ke ʻano super-styling, ka ʻike like ʻole o ka lauoho lahilahi ka lauoho palala.

Inā makemake ʻoe e hoʻomaikaʻi i ke kūlana o kou lauoho, pono e uku pono ʻia i nā shampoos āu e hoʻohana ai. ʻO kahi kiʻi weliweli - i ka 97% o nā kāleka kaulana i nā shampoos he mau mea e hoʻonāukiuki i ko mākou kino. ʻO nā mea nui e hoʻokau i nā pilikia a pau o ka lepili ua kuhikuhi ʻia me ka sodium lauryl sulfate, sodium laureth sulfate, coco sulfate. Hoʻopili kēia mau mea kanu i ke ʻano o nā curls, lilo a lauoho, nalowale i ka elasticity a me ka ikaika, nalowale ka kala. Akā ʻo ka mea maikaʻi loa loa, ʻo ia ʻuhumu e hele i loko o ka pehu, ka puʻuwai, ka ʻōpū, nā mea i hōʻiliʻili i nā ʻōpū a hiki ke hoʻomau i ka maʻi kanesa. ʻO ka mea i hala koke nei, ua hana ka poʻe loea mai kā mākou papa kuhikuhi i ka nānā ʻana i nā shampoos, ʻaʻole i loaʻa kahi kālā mai Mulsan Cosmetic. ʻO ka mea hana wale o nā mea kūlohelohe āpau. Hana ʻia nā huahana a pau ma lalo o ka mana kūpono a me nā ʻōnaehana hōʻoia. Manaʻo mākou e kipa aku i ka hale kūʻai pūnaewele ʻo mulsan.ru. Inā kānalua ka ʻike maoli i kou mau makana, e nānā i ka lā pau.

No ka hopena kūpono loa, he mea nui e hoʻohana i nā huahana anti-hair loss o ka brand like, no ka mea ua hui pū ʻia ko lākou ʻano me ka hoʻopiha ʻana i nā hana a kēlā me kēia.

Ma kahi ala maikaʻi, inā ua ʻike ʻia ka pilikia o ka lauoho milo ʻaʻole wale no ʻoe, akā no ka poʻe ʻē aʻe, koi ʻia kahi ala hoʻohui. I kēia hihia, e kōkua ka trichologist iā ʻoe e koho i nā lāʻau lapaʻau maikaʻi no ka pohō o ka lauoho. E hoʻopau pono i kahi pilikia, pono ʻoe e hoʻoholo i kāna kumu maoli. No ka hoʻoholoʻana i ke kumu o ka maʻi baldness, hiki iā ia ke kuhikuhi i nā hoʻokolohua, e kūkākūkā i ka endocrinologist.

ʻO kēlā me kēia kūlana, he mea kūpono e hoʻomaopopo no ka palekana o ka hoʻohana ʻana i nā baldness e palekana a ʻaʻole e hoʻonāukiuki i nā pilikia, no ka mea ua hoʻolilo lākou i ka mālama palekana i ka SES, a me kēlā mau mea i hana ʻia ma USA a i manaʻo ʻia no ka mākeke US - a ma ka FDA (Food and Drug Administration) , he hui mālama palekana palekana kosmetika ma United States.

Ke kūleʻa maikaʻi nei nā makana no ka baldness i ka mana o ka maikaʻi ma loko o nā limahana o ka mea hana. Inā aia kahi mākaʻina "IAT" ma ka pepa o ka huahana, ʻo ia ka mea, ma ke noi ʻana o ka mea hana, hoʻokō ʻia kēia hana hoʻolima ma nā hopena lapaʻau e hōʻoia i kona pono i ka laboratorium o ka International Association of Trichologists (IAT), kahi lawelawe kīlei i kū i USA.

ʻO nā Ampoule no ka lauoho - pehea e koho ai a ma kahi e kūʻai aku ai

Inā hiki ke kūʻai ʻia nā mea e like me nā shampoos a me nā masks ma ka hale kūʻai like ʻole, kūʻai nui nā ʻanakē. ʻO ka mea ʻo ia mau huahana he ʻāpana o nā laina cosmetic hoʻohana i hoʻohana i loko o nā salons nani, no laila hiki iā ʻoe ke kūʻai wale aku iā lākou i nā hale kūʻai kūikawā a i ʻole nā ​​hale kūʻai pūnaewele e hāʻawi ana i kahi nui o nā makana lauoho hoʻonaʻauao. No ka hoʻokō ʻana i ka hopena kūpono loa, ʻoi ʻia ʻo ia e hoʻohana i nā ampoules no ka lauoho i nā papa. Mai ke ʻano o kēia mau kālā i kā lākou palapala a me ka hopena therapeutic, pono e loaʻa iā ʻoe ka ʻōlelo aʻo loea e pili ana i ka hopena o ka mea hiki ke kūleʻa pono ʻo ia i kāu mau pilikia ma mua o ke kūʻai ʻana. Pēlā ke kānāwai, ʻo ka papa o ka hoʻohana 'ana i nā ampoules e kū i 3-4 mau pule. Ke hoʻohana nei i kēia mau hāmeʻa, pono e pili pono i nā ʻōkuhi, no ka mea ʻokoʻa nā ampoules ʻaʻole wale i ko lākou hoʻonohonoho ʻana, akā i ke ʻano o ke noi. Hoʻopili i kekahi mau ampoules, ke kauoha ʻia e hoʻohana i nā mea mālama mālama, a hiki i kekahi ke hoʻololi i kahi kūlana o ka lauoho maʻamau.

Pehea e hoʻohana ai nā ampoules e mālama i ka lauoho

ʻO ka lula mua a koʻikoʻi - ma mua o ka kāwili ʻana i kahi mea i loko o kou lauoho, e heluhelu pono i ka hōʻike ʻana i kēia kūpaʻa kupaianaha. Hoʻokomo ʻia kekahi mau mea kanu i nā aʻa o ka lauoho. Nā mea'ē aʻe - e kahele i ka lōʻihi holoʻokoʻa o ke kala ʻana. Ma ke kānāwai, ʻaʻohe i hoʻohui ʻia ka wai. Hoʻopuka ka mea hana i ka hohonu i loko o ka ʻili, hānai i nā follicle lauoho, a laila hoʻihoʻi hou iā lākou. ʻO nā ampou Rinse-off e kūpono no nā mea nona nā aila a hui pū me ka lauoho. Waiho-i - no ka maloʻo a maloʻo, kokoke i ke ola, ola mau ana a me nā ʻalihi ʻole.

ʻO nā mea e ʻokiʻoki i ka lauoho lauoho

ʻO ka hana nui o nā hoʻonā i hoʻonohonoho ʻia i loko o nā ampoule no ka hoʻohana ʻana i ka manawa, ʻo ka hoʻoulu ʻana i ka ulu o ka lauoho a hoʻihoʻi. ʻAʻole pio lākou i loko o nā ipu wai ʻole, no ka mea ʻo ka hapanui o nā mea hana ikaika pau ʻole ke kīnā ʻole i ka lewa no kekahi mau hola. Ma ke ala, ʻo ka hapa nui o nā ampoules e keʻae nei i ka ulu ʻana o ka lauoho e loaʻa i nā hormon. Mai makaʻu i ka hopohopo, no ka mea, aia lākou i ka hoʻonohonoho o nā mākau i hoʻomākaukau ʻia no ka mesotherapy o ke poo.

ʻO nā Ampou no ka hoʻihoʻi hou ʻana i ka lauoho Dikson

Hoʻopili ʻia nā ampou a Dikson Ristrutturante i kahi aniani pōkole.

Hoʻokomo ʻia nā mea i loko o ka shampoo holoi a maloʻo maloʻo, ʻūhū. Hoʻopili ʻia me kahi hairdryer ma o ka pāpale a i ʻole ʻeke nā 20 mau minuke. Holoi ʻia me ka wai anuanu.

ʻO kekahi lāʻau lapaʻau mai Dikson - Polipant Complex - loaʻa nā mea ikaika e hoʻokuʻu ai i ka ulu lauoho, hoʻomaikaʻi i kona kūkulu, kāpae i ka dandruff. Hoʻohana ʻia ia i kēlā me kēia lā, ʻaʻole iti ma lalo o 45 lā.

L'ʻaupō Anti Anti hair hair

ʻAʻole e hoʻoponopono ʻo Aminexil Lotion i Ampoules mai L ʻO Real Professionnel, ʻaʻole naʻe e hoʻoponopono i nā lauoho i hoʻopau ʻia, akā e hoʻoikaika pū ia. ʻO nā huaʻala a me nā minela i loko o ka hoʻopukapuka e hāʻawi i ka ulu o nā lauoho hou, ikaika. ʻO ka lāʻau Loreal e hoʻihoʻi i ka elasticity o ka lauoho, mālama, hoʻihoʻi. Kūpono i ka pale ʻana o ka prolaps. Hoʻohana ʻia i kēlā me kēia lā a 2 mau manawa i ka hebedoma no hoʻokahi mahina a me ka hapa. E hoʻopili i ka holoi maloʻo.

ʻO Kerastase Ampoules no ka Hōʻuli lauoho

Ho'ōla ia i ka lauoho, hoʻoulu i ka hoʻolaʻa safflower, saturates me ka aila castor maikaʻi. Hoʻomaʻomaʻo a hoʻomaʻemaʻe i nā curl, hoʻokaʻawale i ke brittleness a me ka cross-section. Loaʻa nā kūloko i kahi elastic, e lawe i kahi kaʻi maikaʻi a me ka maikaʻi. Hoʻohana ʻia ka huahana i ka lauoho maloʻo, maʻemaʻe, hoʻokaʻawale, i kēlā me kēia lā a i kēlā me kēia lā. He kūpono no nā ʻano lauoho a pau. E hoʻohana i ʻo Kerastase no 6-8 mau pule. Hoʻokomo ʻia ma ka ʻāpono.

ʻO ka Vita-Ciment concentrate ka ʻāpana o ke ʻano ʻo Fusio-Dose kūmole i hana ʻia e Kerastaz e hoʻopaʻa pono i kekahi o nā pilikia o ka lauoho a hoʻohuli maoli iā lākou, ka hana ʻana iā lākou. ʻO kēia mau mau molika moliki, i loaʻa ma o ka hoʻohui ʻana i kahi kāʻei kūikawā a me kahi pāpale booster. Loaʻa i nā mea koʻikoʻi nā mea kanu ikaika, a he hopena maikaʻi loa ka pae waiwai i ka hoʻolālā lauoho.

Hoʻihoʻi ka Vita-Ciment Concentrate i ke ʻano kūloko o ka lauoho. Ma hope o ka noi mua ʻana, ua hoʻihoʻi ʻia ka pale ʻana i nā mea kūwaho i waho e 56%, hāʻawi i ka ikaika o ka lauoho a me ka ola.

HUIʻA AMETHYSTE HAIR

ʻAʻole pono kēia holoi i ka holoi holoi ʻana, kūpono ia no ka poʻe makemake e hoʻihoʻi, hoʻomaikaʻi a hoʻomaikaʻi hou i ka lauoho a me ka dermis o ke poʻo me ka hoʻohana ʻole i nā mea synthetic. He kūpono nā ampoule amethyst no nā manene, nāwaliwali, ka hāʻule lauoho. Hoʻoulu nui ka mea ulu Planoxil RG i ka hoʻopihapiha i ka nui o ka follicle lauoho, a hāʻawi ka keratin i kahi aniani ola. Hoʻokomo ʻia ka lāʻau i loko o ke āʻai. No ka prophylaxis, hoʻohana hoʻokahi ʻia i ka hebedoma, i ka wā o ka mālama ʻana - a hiki i ka 4 mau manawa. Hoʻoponopono paʻa - ʻaʻole iʻoi aku ma mua o 11 mau pule.

Hoʻomaʻamaʻa lauoho i ka wā ʻo FAMA

Inā ʻoe i hōʻino i kou lauoho i hana ʻole ʻia, a no laila, me ka noʻonoʻo ʻole i hoʻohiolo iā ia, ka uha ʻana i nā kānāwai āpau, a laila, e kōkua ana ke ʻano o ka pelano Structural. Hiki ke hoʻohui i ka pulu lauoho, kahi hui no perm. Ua hōʻike ʻia ma ke ʻano he ala e hoʻihoʻi hou ai i ka lauoho. Hoʻohana ʻia ia i nā ʻeleʻele holoi, nā umu no kahi mau minuke 5, ʻoiai ke manaʻo nei ka wela, e hōʻike ana e hana ana ka lāʻau lapaʻau. Ma hope o 15 mau minuke ua holoi ʻia me ka wai. Hiki ke hoʻohui i ka waiho ʻana i nā masks a me nā conditioners.

E like me kāu e ʻike ai, aia ka nui o nā lāʻau lapaʻau e hiki ai ke hoʻihoʻi maikaʻi i kāu lauoho poino koʻikoʻi a hoʻopakele iā lākou mai ka hāʻule ʻana. Ke koho nei i kāu ʻoihana "pono", ua ʻike ʻoe e leʻaleʻa i ke kūlana o ka lauoho, ʻoiaʻiʻo ka mea e hoʻomaikaʻi iā ʻoe no ka nānā ʻana me ka maka, elasticity a me ka lahilahi

KĀLAI KAI LOA ʻO STRONG® HAIR

Hoʻihoʻi hou i nā ampoule e pale i ka lauoho me ka Advanced FORMULA, kahi i hoʻohui ʻia ai ʻo Oregano e hoʻoikaika i ka ulu ʻana o ka lauoho. ʻO kahi hopena maikaʻi loa no ka lauoho palulu, ola ʻole. ʻO nā huahana mai nā kahakaha ikaika kaulana i loaʻa i ka nui o nā protein o nā mea kanu, lipids a me kahi kākoi o ka minamina a me ka lāʻau. Hoʻololi maikaʻi ka hoʻomaikaʻi ʻana i ka lauoho lauoho, hoʻoikaika i laila a hoʻomau i ka hoʻoliʻiliʻi o loko, hoʻopōmaikaʻi ʻia ma muli o ka pono ʻole o ke kola a ʻole i nā ʻano kūwaho a me ka hoʻōla lāʻau. Hoʻomaopopo ʻia i nā poʻe a pau e hao i ka lauoho me nā mea haʻalulu haʻahaʻa, perm, a me nā loli pili.

Hoʻopiha ʻo Panthenol i nā pupu liʻiliʻi loa i ka lauoho, e hoʻihoʻi i ka nui o ka lauoho a hoʻomāhuʻu i ka hohonu. ʻO nā mea hoʻonaninani o ka lavender, kaona wai, nettle a me ka cherry ke kōkua iā ia ma ke ʻano he mea kōkua, me ka hānai i ka lauoho a me ke kūleʻa, me ka hoʻihoʻi ʻana i ke kaʻina o ka hydro a me nā hana hoʻokalakupua. Maikaʻi e hoʻohana ʻia: ua hoʻohana ʻia nā ampoule no ka papa papa o 4 mau mahina. Kuhi ʻia nā ʻike o 1 ampoule ma hope o ka holoi ʻana i ka lauoho maloʻo ma ka lōʻihi o ka lōʻihi a me ke poʻo. Loaʻa i ka Super Hair Hair Lotion ka hopena o ka hopena, ma muli o kēia, ʻaʻohe pono e hoʻohana i nā kahu kōkua o kā lākou mea ponoʻī. No ka hopena maikaʻi loa, noi mākou ke koho iā Super Strong Daily Shampoo mai iā Paul Mitchell. Hiki ke ʻike ʻia nā hopena mua ma hope o ʻelua pule o ka hoʻohana ʻana i nā ampoules. Ma hope o hoʻokahi mahina, e hoʻihoʻi ka hoʻolālā o ka lauoho ma mua o 80%, e hoʻi ka silkiness a me ka gloss. Ma hope o ʻekolu mau mahina, hiki ke ʻōlelo hou ʻia - ka hoʻohui ʻana i ka hopena.

Nā Hālāwai Pōhaku Waiwai e Paul Mitchell

ʻO ka hoʻihoʻi hou i nā ampoule no ka nalowale i ka lauoho mai ka kolamu ʻo Tea Tree kaulana. Loaʻa ka waiwai i ka koina kiʻekiʻe o nā māhele ikaika, a hiki iā ia ke komo i ka lauoho a me nā follicle. No laila, hoʻohana ʻia i loko o nā hihia "haʻalele". Maikaʻi nā Ampoule inā he pōpilikia ka pilikia (hōʻemi i ka waiora wai, nele i nā mea momona) a i ʻole ma muli o nā kumu o waho (nā hōʻino i ka lauoho mai ka kemika, ka hoʻopunipuni, nā radiation hihiu, a me kekahi mea). Akā ʻo nā ʻenehana mua loa e hoʻōla ai inā hāʻule ka lauoho ma muli o nā malal ka hormonal a me nā maʻi ʻē aʻe.

  • kūpono no nā ʻano o nā lauoho
  • hoʻoponopono i nā kelima sebaceous a hoʻomaʻemaʻe maikaʻi i ka lauoho
  • hoʻoikaika i ka follicle lauoho a hoʻomālamalama hohonu i ka lauoho
  • hoʻoikaika i ke koko a me ka ulu ʻana o ka lauoho
  • pale i ka lauoho lauoho
  • hoʻomaikaʻi i ka hoʻolālā lauoho
  • hoʻihoʻi ka leo
  • mea e hānai i nā follicles me nā mea kanu lāʻau a me nā huaora

No ka hopena kūpono, hoʻohana ʻia nā ampoule i kēlā me kēia lā no 20-30 mau lā, i hui pū ʻia me ka shampoo Tea Tree Special. Ma mua o ka hoʻohana ʻana i ka home, e nānā i nā nuances o ka hoʻohana me kāu haku ma loko o ka hale pule. Manaʻo ikaika mākou e kūʻai i nā huahana i nā huakaʻi hoaʻo Paul Mitchell wale nō. ʻO ke ʻano o ka ulu ʻana o Tea Tree Hair Lotion me ka hoʻohana ʻana a ʻaʻole i hoʻopuluhulu i ke kākā. Akā wale nō ʻoe e hōʻole i nā mea wela no ka lōʻihi o ka mālama ʻana - ka hopena o nā mahana kiʻekiʻe e hiki ke hoʻemi i kāu mau ho'āʻo ʻana i ka mea ʻole.

Mālama i ka lauoho lauoho mai ka ʻoihana ʻo BES (Italia)

ʻO ka hale kula SILKAT BULBOTON (Silkat Bulboton) he hana hou a maikaʻi hoʻi e hoʻonui ai i ka ulu ʻana o ka lauoho hou a hoʻolōʻihi i ka lōʻihi o kona ola.

ʻO ka paʻakikī SILKAT BULBOTON (Silkat bulboton) i ka shampoo koʻikoʻi a me ka lotion ma nā ampoules. Hoʻomaʻemaʻe ʻo Shampoo SILKAT BULBOTON i ka lauoho me ka hoʻoluhi ʻole ʻana i ko lākou kaila hydrolipidic, a hoʻonui i ka hopena o ka lotion.

ʻO ka shampoo a me ka palona ka mea e loaʻa ai nā multivitamin a me nā mea kanu o ka mea kanu no ka mālama ʻana i ka follicle o ka lauoho, a me ka mea e kāwili ʻia ana hoʻi e koikoi ana i ka keratinization, kahi kaʻina e hoʻoholo ai i ka ikaika o ka lauoho. Nā mea waiwai: Multivitamin complex (vitamina A, B1, B5, B7, E F, H), calcium d-panthenol, Amino acid complex (amino acid Methionine, Cysteine), lāʻau kūlohelohe (extract natural of myrtle, menthol and Indian chestnut).

He aha nā pōmaikaʻi o ka hoʻohana ʻana i ka mea uila SILKAT BULBOTON (Silkat bulboton):

  • Hoʻopau i nā toxins mai ke poo
  • Hoʻonohonoho ʻia ke kaʻe o ke koko i ka ihu
  • ʻO ka oxygenize Tissue e hele mai ana
  • Hoʻopili ʻia me nā mea kanu, ke alakaʻi nei i ka hoʻokumu o ka lauoho hou

ʻO ka paʻakikī Multivitamin.

Aia i nā huaora (A, B1, B5, B7, E, F, H) e hoʻoulu ai i ka follicle o ka lauoho, e hoʻolako ana i nā mea i pono no ka hoʻoponopono hou.

Maika laila.

Loaʻa kahi pākeke kiʻekiʻe (Cysteine ​​a me Methionine), e hoʻoulu ai i ka hana metabolism, a e hoʻolako i ka hoʻohemo ʻana o ka lapuwale mai nā wahi. Hāʻawi kēia mau waikina amino i ka hana keratinization. Hāʻawi ia i ka keratinization me ka hoʻomehana i ka lauoho me ka ikaika a me ka ikaika.

Kūkā ikaika paʻa.

Nā kūmole: menthol, myrtle a me ka nīnika Initia, e hoʻonui ana i ka hana o nā mea ikaika a Silkat bulboton:

  • ʻO ka make Myrtle - kahi hopena a me ka hopena antiseptic i ke poʻo.
  • Hoʻopili ka Meadow menthol - loaʻa i nā waiwai antiseptic a me nā antipruritic.
  • Kuhi i loko o India - loaʻa i nā flavonoids a me nā saponins, maikaʻi i ka kahe o ke koko i ka ʻili, hoʻomaikaʻi i ka kahe o ka oxygen.

Ampoules "Rinfoltit"

ʻO ka pūnaehana o Roufoltil ampoules "Paipai ikaika no ka lauoho lauoho" i hoʻolālā ʻia no nā hihia o ka lauoho lauoho nui i ka wahine a me ka maʻi kalule i nā kāne. ʻO nā soloule a Rinfoltil i lawe ka lōkahi o phyto-inhibitors o 5-alpha-reductase, e hana ana i loko o ka wahi a ke kāohi i ka huli ʻana o ka testosterone i ka dihydrotest testosterone meaʻino i nā follicle o ka lauoho. Eia kekahi, ʻo ka hoʻoneʻe ʻana i hoʻoneʻeneʻe i ka hiki ʻana o nā follicle o ka lauoho i ka hopena o ka hiki ʻana o kēia hormone. ʻO ka hopena, hoʻōla ka kaʻina o ka "ʻona" o ka follicles o ka lauoho, mālama ka hoʻihoʻi o ka lauoho - ke hoʻi ʻana ka mānoanoa a hoʻi ka ʻulaʻula maoli, hoʻoliʻiliʻi ka ulu o ka lauoho. Noi ʻo Rinfoltil ampoules e hoʻohana ʻia no ka hoʻohui ʻana i ke ʻano o ke alopecia me nā papa Rinfoltil.

ʻO ka hoʻonā i ka Rinfolt ampoules e waiho i nā kahe ma ka lauoho ma hope o ka hoʻomaloʻo. He pua lāʻau ʻuʻuku. Hoʻomaopopo ʻia e hoʻohana pū me ka shampoo "Hoʻonui hoʻoikaika i ke kulu lauoho".

Ke kōpale o nā ampoules (10 ampoules) lawa no 25-50 mau lā o ka hoʻohana.