Nā Hāmeʻa a me nā pono hana

ʻO nā huahana loea no ka mālamalama a me ka pulu

ʻO nā mea hanohano, nā ʻōpala ikaika, ke kānalua nei, he hōʻailona o ke olakino a me kahi mea e ponoʻole ai ka nani wahine. Eia naʻe, nā mea e like me ke koʻikoʻi ke kaumaha, ka luhi, ka pōʻino, ka nele o nā huaora, nā minerala a me ka protein, a i ʻole nā ​​hormonal imbalances e hiki ai iā lākou ke maloʻo, maloʻo i ka pā, a me nā hopena hoʻokaʻawale.

I ka palaualelo a hiolo ka papa, ua pālahalaha ʻia ka ʻōmaʻomaʻo o ka maka, ua ʻōloʻo nā curls, a me ke ʻano o kā lākou waihoʻoluʻu.

No ke aha e ʻohu ai ka lauoho olakino?

Inā pili pono nā unahi o nā manamana i kēlā me kēia, e like me nā ʻili ma luna o ka hale, ʻaʻole haʻalele ka makika iā lākou, ʻaʻole nāmo ʻole o ka pigment. Hōʻike maikaʻi ka wahi maka maikaʻi i ka mālamalama. Hoʻokomo ʻia nā curl Shine, ʻohi i ko lākou kala, kōkua iā lākou e hohonu. E kūlike ka maka i kahi nani "Frame". ^ E Ha yM. ʻOi aku ka maikaʻi o ka mālamalama ma nā manamana pololei i mua o nā curl, me ka hōʻike ʻana o nā curl curl i ke kukui i nā ʻaoʻao like.

ʻOiai ka moemoe o nā blondes a me nā brunette e hoʻopili ana, ʻo nā curlleʻeleʻele iʻoi aku ka nani o ka nani.

Aia kekahi kumu ʻekolu no kēia hanana:

  1. ʻoi aku ka nui o nā ʻōuli uliuli ma mua o nā kukui, akā ʻoi aku ka laha.
  2. Hoʻohui ʻia, kahi i hoʻohālikelike nui ʻia ma waena o ka mālamalama aniani a me nā ʻeleʻele aniani a me nā aniani ke ʻano he nui aku
  3. ua liʻiliʻi i nā pigment lightʻeleʻele nā ​​mālamalama māmā, a ʻo ka ʻoi aku ka mālamalama e hele ma waena o lākou me ka noʻonoʻo ʻole ʻana.

ʻO ka mea pōmaikaʻi, aia kekahi mau hopena i hōʻoia ʻia no ka mālama ʻana i nā curl a me nā huahana māmā maikaʻi loa, me ke kumu o nā lāʻau lapaʻau a me nā hana i hana ʻia e hiki ai ke hana i kahi mālamalama nani.

ʻO nā wahi home no Shine

ʻOiai ke kīlei nei nā papa o nā hale kūʻai mai me nā ʻano like ʻole, he nui nā papa aʻoaʻo home e hiki ke kōkua i ka hoʻihoʻi ʻana i ka uila a me ka nalo ʻana o nā kau. ʻO kēia laʻana, he shampoo kēia me ka lemon.

  • ʻO ka shampoo me ka lemon

No ka kuke ʻana āu e pono ai:

  • he aniani wai
  • 2 tīpī hou i kolo i ka wai lemon
  • 1 ka hua manu
  • kekahi mau aila wai lemon e hoʻomālamalama i kou lauoho.

E kāwili i nā mea āpau, e kū no 30 mau minuke a kau ma ke poʻo no 20 mau minuke, a laila e holoi.

  • Palapala Hoʻolaha Nettle

  • kekahi lau lau ʻulu hou,
  • 0,5 lita wai
  • ʻO 0.25 lita o ka punela cider apple.

E ninini ʻia nā lau ʻōpio me ka wai wela. Ma hope o 2 mau hola, e hoʻomoʻo.

E hoʻomoʻa i ka infusion, hui me ka vīnega a ninini i loko o kahi hue. Pono e holoi ʻia ka lotion me nā kaula ma hope o kēlā me kēia holoi.

  • E paʻi me ka ʻaila Olive

E ʻoi aku ka maikaʻi o nā mea paʻi no nā curl palupalu a palupalu. Pono e hoʻopili ʻia ka hui ʻana i nā manamana a me ka ulia ma waena o ka holoi mua a me ka lua, paʻa i ke poʻo me ke kāwele. Aia i ke ʻano o ka laka, hiki i nā mea hoʻopiʻi ke noho ma ke poʻo no nā minuke 15 i hoʻokahi hola.

Kanakolu ʻia nā mililoli mau ʻaila ʻoluʻolu i hoʻomoʻa ʻia a palahalaha ma luna o nā aniani nā ʻuʻuku. Eʻaʻahu i kahi kapa ʻauʻau a kāwele paha. Ma hope o 60 mau minuke, e holoi maikaʻi i kou lauoho.

  • E paʻi me ka ʻaila ʻoliva a me ka lemon

  • 15 ml mau lāʻau ʻoliva,
  • 15 ml hou i ka wai lemon.

Hoʻopaʻa ka aila a me ka wai lemon ma kahi liʻiliʻi a pālahalaha ma ka lōʻihi o ke ana o nā kahawai. E kāʻei iā lākou i loko o ka pāpale a me ke kāwele. Ma hope o 60 mau minuke, e holoi maikaʻi i kou poʻo.

  • E hoʻohui me ka ʻaila oliva, nā mea kanu a me ka meli

  • 50 ml aila ʻoliva,
  • 1 punetēpē o nā infusions o chamomile, nettle, birch,
  • 1 ka hua manu kiki, kāpīpī me ka ʻūluna,
  • 2 punetēa ʻāpī hou i ka wai lemon,
  • Lōlā aila pono - he nui kulu,
  • 1 punetēʻa o ka meli.

E hoʻomoʻa i ka aila i loko o ka ʻauʻau wai. A laila e hoʻohui i nā mea kanu a hoʻokuʻu i nā minuke 30, kānana ma ka sieve maikaʻi.

Hana i kahi mahana, ke kauwela o ka lumi, ka hui, hoʻohui i ka hua meli, ka meli a me ka wai lemon, a me kaʻaila nui.

Kāwili a hoʻopili ma nā manamana a ma ke poʻo, a laila e kāwili me ka kāwele. Ma hope o 60 mau minuke, e holoi maikaʻi i kou poʻo.

Kōleo lauoho aloha

Inā ʻaʻohe manawa a makemake paha ʻoe e hoʻokolī i nā hoʻokolohua ma ka home, hiki iā ʻoe ke hoʻāʻo e hoʻohana i nā mea i hoʻomākaukau ʻia e hoʻomākaukau ai i kou lauoho me ka hopena glow.

  • Shampoos ʻO Shampoos, ʻoiaʻiʻo, ka hoʻokumu i ke kumu o ka mālama maka. Hoʻokumu ʻia lākou e hoʻokō i nā pono o ka lauoho, hoʻoulu pinepine ʻia me nā mea ikaika e like me ka silikena wai, nā aila kūlohelohe, e like me ka apricot, ka pākala huina, a i ʻole nā ​​silicone polymers.
  • Pūkū air. I ka nui o nā hoʻohui, hiki iā ʻoe ke loaʻa nā kuʻuna o ka wai mai ka siliki, unsaturated fatty acid, nā mea hoʻolale i ka protein laiki. ʻAʻole kohu wale nā ​​lauoho no nā lau maloʻo a maloʻo wale nō i ka lauoho, akā e kōkua maikaʻi hoʻi i ka hoʻihoʻi ʻana i kā lākou piliona. Kēia hana ma ka ʻano o nā mea momona (no ka laʻana ʻo B5), nā hua wai (lemon a ʻona paha), nā protein cereal, lipids a me nā mea ʻē aʻe e lawelawe ai e hāʻawi i ka ʻilima i nā curl.

Pehea e hoʻokō ai i kahi kukui maoli o ka lauoho: nā ʻōlelo aʻoaʻo maikaʻi

  • Ke hoʻohana nei i nā curling irons a i nā pololei paha, pono ia e hoʻohana i nā hana kūikawā e pale i ka lauoho mai nā kiʻekiʻe kiʻekiʻe. ʻOi aku ka maikaʻi o nā Rectifiers i kēlā me kēia lā,
  • No ka mālama maʻamau o nā curl i ka home, ua lawa ka shampoo a me ke kūlana. Pono e hoʻohana pono nā huahana Styling, no ka mea ua loaʻa ka waiʻona, ka mea e hoʻomāwili i nā puhaka, e kōkua i kā lākou palupalu a me ka ʻono,
  • Nui nā huahana i loaʻa i nā silicones, kahi, i hoʻopakeʻe ai i nā manamana. "Pane ʻia" ʻeleʻele lepo. ʻO ia ke kumu e hoʻohana ai i kahi shampoo hoʻomaʻemaʻe i kekahi manawa i ka manawa.
  • Ke wikiwiki nei e hana i ke kakahiaka, i ka manawa wikiwiki a holo maikaʻi mākou i nā kaʻina hana i lalo: holoi, holoi, holoi ʻia i ka conditioner. Inā ʻoe, me ka holoi ʻole ʻana i nā koena o ka ili, e hoʻopili pololei, a laila e nānā ka maka a maloʻo.
  • Hiki i nā mālamalama kūpono no ka lauoho ke hāʻawi ʻia i kā lākou iā lākou me ka siliki a i ʻole aila. Hoʻopili kēia mau mea nani i nā pīpī, hāʻawi i ka pale i nā curls, pale iā lākou mai ke kāhulu wela,
  • Aia kekahi i nā varnish kūikawā a me nā kahawai e hoʻohui i ke aniani i ka lauoho. Nui nā lāʻau lapaʻau e hoʻolōʻihi i nā curl a me ka weliweli, lilo lākou i maʻemaʻe a maloʻo ka wikiwiki. ʻIke ʻia nā ʻōpala i pōʻino, i huki pinepine ʻia me nā kaula hao, hoʻopiʻi pinepine ʻia, a kīwī nui me ke kāwele ʻana a hoʻomaloʻo me ka kāwele. ʻAʻohe mea hihiu ʻē aʻe ma nā kihi o nā lauoho i hoʻopale ʻia i kohu ʻia i ke kolike a me nā scarves a i ʻole e hoʻolāʻau ʻia e kahi kaila ʻana,
  • Loaʻa nā kohu kolikuni i kahi māla nani, hāʻawi ʻia i ka uhi like maikaʻi iā lākou me ka waihoʻoluʻu. A laila ke hōʻike nei ka mālamalama mai iā lākou me ka ikaika nui. Noho ka lōʻihi ma mua o ka nani, ʻoiai nā nalowale puaʻa. Hoʻomaopopo i ka waihoʻoluʻu o ke kala, ʻoi aku ka nui o ka lauoho.

Pahu ka wela i ka wai

No ka nani o nā curls, he mea nui hoʻi ka mahana kūpono o ka wai holoi holoi. ʻAʻole hiki ke wela loa no ka mea e hoʻonui ka wai wela i ka lāʻau a make a hoʻopau iā ia. Hoʻonohonoho ʻia hoʻi i nā kelima sebaceous, e hoʻolōʻihi i ka hana o nā momona.

ʻAʻole hiki ke maloʻo loa ka wai, no ka mea hiki iā supercool follicle a no ka loaʻa ʻana o ka nui o nā kau. ʻO ke kūpono, pono ia ma waena "Hoʻoiho" a mahana aloha.

No ka holoi hope loa, hiki iā ʻoe ke hana i ka wai me ka holoi, nā holoi ʻana i nā kaula me ia, koe ʻokoʻa ke poʻo, e pani i nā ʻokiʻoki, e launa i ke ʻano o lākou.

ʻO ka shampoo maikaʻi loa a me ke kūlana i kōkua ʻole inā e holoi holoi ʻole iā ʻoe. Hōʻalo i nā koena o ka pahū a i ʻole nā ​​mea ʻala'ē aʻe ma kou poʻo.

ʻO kēia a me nā huahana uila ʻē aʻe e kōkua i ka hoʻihoʻi ʻana i ke olakino a me ka nani o nā curl.

Akā poina poina e pili ana i ka mālama pono ʻana, ka hoʻohana ʻana i nā huahana kūlohelohe mai nā huahana kaulana wale nō, akā ʻo nā pīpī hale piha pono hoʻi a me ka hoʻoulu, e koho ana i ka shampoo kūpono a me nā mea hoʻonaninani, hoʻomaʻemaʻe hoʻomaʻemaʻe a me ka holoi ʻana i nā kūleʻe a me ke kūleʻa.

Ke nānā nei i ke kūpaʻa - he hana kūpono e ʻōiwi

ʻO ka peeling he hana hana ʻono e kōkua i ka palupalu o ke kulu a hoʻōla i nā kūloko me ka olakino a me ke olakino. Ua ʻike ʻia ʻo ke ʻano o nā huahana, nā lepo, a me nā ʻano mea hoʻohālikelike e noho ana ma luna o nā lauoho, e hoʻolōʻihi i nā curiny kūlohelohe i nā ola a me ka pōkole.

Pono ke ʻano ʻōiwi maʻamau ʻaʻole wale ka paila o ka maka, akā, ʻo ke kino hoʻi, akā ʻo ka ʻili o ke poʻo hoʻi, no ka mea wale nō me ke kōkua o ke ʻano kūpono e hiki ke hoʻomaʻemaʻe i ka lau o ka lauoho, ka lepo a me ke kālai ʻana o ke koena. ʻO ka maikaʻi o ka peeling, ʻo ia ka mea e hoʻolako i ka microcirculation koko, kēlā, ma hope o kahi kaʻina hoʻomaʻemaʻe, hoʻomaka nā curl e hoʻonani a hoʻonani i ke olakino olakino.

Ke koi nei nā Stylist i ka hoʻohana ʻana i nā peels ma ke ʻano o nā masub scrub a hoʻomaʻemaʻe paha i nā shampoos. Hōʻike ʻia nā mea hana maikaʻi loa ma ka manaʻo o nā poʻe loea.

  • ʻO Wella Peeling Shampoo - SP Hoʻokaʻawale i Shampeeling
  • ʻO Schwarzkopf Professional hohonu hoʻomaʻemaʻe shampoo - BC hohonu hoʻomaʻemaʻe shampoo
  • Gel Peeling ʻo UTENA
  • ʻItaleka ʻo Carita lauoho e hoʻōloi i ka Masub Scalp

ʻO kahi koho, hiki iā ʻoe ke hoʻohana a me ke kāwili hoʻomaʻemaʻe salon. Ma kahi kokoke i nā kime nani nani e hāʻawi i ka hoʻomaʻemaʻe lauoho i nā limahana me nā puʻupuʻu e hoʻohana pono ana a me nā puʻupuʻu peeling.

ʻO ka mea pōʻino, uku nā kumukūʻai loea a me nā kaʻina hana salona. Inā 'aʻole āu e hōʻike i ke kālā no ke kūʻai aku i nā lawelawe maikaʻi mai nā' oihana maikaʻi, hiki nō iā 'oe ke hoʻohana i ka hoʻomaʻemaʻe o ke poo e like me nā kuʻina a nā kānaka. ʻAʻoleʻoi aku ka maikaʻi o ka hoʻoponopono o nā kānaka ma mua o nā lawelawe loea.

  • E holoi pololei i ke poʻo me ka shampoo haʻalulu, a laila e hoʻopili i ka paʻakai liʻiliʻi a i ʻole (meodized) i nā curins hou, hamo pono i ke poʻo holoʻokoʻa i ke poʻo no kekahi mau manawa a holoi hou i ke poʻo me ka shampoo mālie.

  • No nā kīwahaʻeleʻele, hiki i kahi analog ke lilo i kofe hiamoe. ʻO ke ʻano o ke kau ʻana i ke kīpī e like me ke kāʻī ʻana i ka paʻakai. Akā no nā mea nona ka lauoho blond, ʻaʻole e hana kēlā ʻano, no ka mea hiki ke pena ʻia nā laka ma ka leo aniani.
  • E hoʻomoʻa i ka palaoa rye ma ka liʻiliʻi o ka wai mahana, a laila e hoʻopili i ka pulupula ma nā pāpū papala, hoʻomoʻi mālū, uhi i ke poʻo me ke ʻeke kirīmi a i ʻole kahi pahu momona a kali i nā minuke 40. Ma hope o ka manawa i koho ʻia, holoi holoi ʻia nā curl me ka shampoo.

ʻO ka hoʻohana kūpono ʻana i ka shampoo - ke kī i ka lauoho ʻala

ʻO nā huahana āpau e hoʻohui i kahi alaloa nani i nā manamana e lilo mai i mau pono inā ʻaʻole ʻoe e nānā i nā kumu kumu o ka shampooing kūpono. He aha nā mea a nā stylist i aʻo ʻia?

  • Hāʻawi ʻia ka holoi ʻana i kou poʻo me ka wai wela, no ka mea ke kōkua i ka hoʻonui ʻana i ka wehe ʻana o nā unahi, ʻoi aku ka puʻupuʻu a me ke ola ʻole. He kūpono ia e holoi i nā lūlū me ka wai mahana maʻalahi, a ma ka hope o ke kaʻina hana, e holoi i nā curl me ka wai anu.
  • He mea nui ia inā hiki iā ʻoe ke hoʻohana i ka wai i hoʻolapalapa e holoi i kou lauoho. He mea nui e hoʻomanaʻo e pili ana ka wai tap i nā wai paʻakai a me nā mea kū'ē i ka pōʻino i ke kaila o nā lauoho. ʻAʻohe mea make wai i loko o ka wai i hoʻolapalapa; e hana ma luna o nā lohi i kaʻoluʻolu a me ka malū.
  • Ma mua o ka hoʻopili ʻana i ka shampoo i nā pipi i hoʻohaʻoha ʻia, pono ia e laka liʻiliʻi i ka pala o kou lima, pēlā e huli i ka hoʻopili pōkole i ka lula i ka lōʻihi o ka laka.

Kōkua e kōkua iā ʻoe e hoʻokō i ka kukui i makemake ʻia no kāu mau curls:

Ke koho ʻana i kahi holoi lauoho

ʻO nā shampo a pau a me nā ala ʻē aʻe no ka holoi ʻana i nā ʻāpana e koho pono ʻia e nā kaikamahine. No ka hoʻomaikaʻi ʻana i ke ʻano o ka lauoho, pono ia e koho i nā brand shampoos i kūpono i kekahi ʻano o nā manamana, no ka laʻana, he shampoos no ka lauoho ʻaila. No ka hoʻokō ʻana i ke aniani a me ka māmā o nā curls, he mea nui e ʻike i kekahi mau "mea huna":

  • No ka hāʻawi aku i ka waiū i nā curls, pono pono e hoʻohana i nā shampoos, nā mea hōʻeha, nāʻili, nā loko o ke silicone a i ʻole glycerin. ʻO kēia mau hiʻohiʻona e uhi i nā lauoho, hana i ka hopena o ka lamination, ma hope o ka lilo o ka lauoho e ʻoliʻoli a maikaʻi. He mea nui e hoʻomanaʻo e loaʻa wale nā ​​silicone e hoʻihoʻi i ka wai, akā maikaʻi nā ʻano silicone e hōʻino nui i nā kuʻekuʻe, e hoʻohewa iā lākou i waho.
  • Pono kahi mea e hāʻawi e ʻike ai i nā curl e hoʻopili wale ʻia ma ka palena o nā kaula, e haʻalele ana i nā aʻa no ka like o 2 cm. ʻO nā mea pili i kau ʻia ʻaʻole i hoʻopili ʻia i ke poʻo.
  • ʻO nā kumuwaiwai, aia nā pona reflective, paʻa paʻa i nā laka, ʻaʻole e kau iā lākou a hāʻawi i ka aniani hoʻonaninani.
  • Manaʻo nā Stylist i ke koho ʻana i kēlā mau huahana no ka mālamalama o nā manamana, ka mea e hui pū ai i nā ʻenehana kūlohelohe - nā siliki protein, nā aila pono, a waiū soy, nā ʻāpana ʻōpala, etc.

Ke hōʻike nei nā Stylist i ka hoʻohana ʻana i nā huahana ʻoihana pono e hoʻoili i ka lauoho me ka līlū.

  1. ʻOsis mai Schwarzkopf Professional - kahi hamani hoʻōla i hoʻihoʻi koke i ka wai me ka palahalaha, me ke kau ʻole ʻana iā lākou. Loaʻa i ka puna a mālama i ka hoʻokumu ʻana i nā kala.
  2. ʻO Gloss Serum mai Wella Professionals - kūpono ʻae ia e hoʻohana i ka ʻeleʻele me ka nui o ka ʻulaʻula, a me ke aniani. Kahi kūpono ka pīpī no kekahi ʻano kuʻina a ua hoʻohana ʻia ia no ka pena ʻana.
  3. Hoʻohana ʻia ʻo Estel spray i nā manamana maloʻo, hāʻawi i nā curls e wīwī, ʻāhiu, kukuna i ka hoʻolālā o ka lauoho me nā mea kanu.
  4. He ala maikaʻi loa ʻo Londa Spray e hoʻopiha i kouʻano. Hoʻopili mālie ʻia ka puna i nā kuʻekuʻe, ʻaʻole e hana i ka ʻoi aku iā lākou i ka momona, e hāʻawi ana i kahi alaloa nani a me kahi mea ola maikaʻi.

He hoihoi kēia! 20 shampoos no ka lauoho kala - kūlana o ka maikaʻi loa

Nā ʻ Tipslelo aʻo

Hoʻomaopopo nā Stylists i ka mālama ʻana ʻaʻole wale no ke koho ʻana i ka maikaʻi maikaʻi loa no nā kuʻekuʻe, akā e nānā pū kekahi i nā kumu pono o ke ʻano kūpono. E kōkua nā aʻoaʻo maʻalahi iā ʻoe e hoʻihoʻi maikaʻi i ke ʻano o nā lauoho, hāʻawi iā lākou i kukui a me nā hiʻohiʻona nani:

  • I ka papaʻaina o kekahi wahine, nā momona a me nā mineleka e ʻoliʻoli pono. No ka ʻike maka, nā huaora ponoʻo A, ka huina āpau o ka B, C. kahi mea huna mai nā poʻe akamai: hiki iā ʻoe ke kūʻai i kahi pāpaʻi vitamin-momona no nā wahine hāpai. ʻO ia ka mea e hiki ke hoʻopiha i ka nele i nā pono o ke kino a ma, e like me ia, e hāʻawi i nā curls i mea e ola maikaʻi ai ka ʻalani.
  • Kōkua nā maʻi lapaʻau e hoʻomaikaʻi i ke poʻo a hoʻomaʻapaʻa i ka lauoho me ka ulana. Pono e hana pono ke kuʻuna o ke poʻo, ʻaʻole pāpā ʻia kekahi neʻe. E kiʻi i ka microcirculation piha o ke koko, ʻoi aku ia e ʻokiʻoki i ke poʻo i ka wā o nā hana hoʻoponopono.
  • I ke ao, e kōkua ka wai wela i ka mālama ʻana i ka wai kūpono i loko o nā curl, pono wale ʻo ia i ka pipi i ka paila holoʻokoʻa i ka lōʻihi holoʻokoʻa.
  • I ka ua anuanu, a me ka wahi hiki ole ke hau ʻoli ʻole a i ʻole, i ke ʻano he anuanu, he mea nui ia e uhi i nā ʻalāʻau me ka pāpale. He mea nui e hoʻomanaʻo e pili pūpū ka mea kūlohelohe i ke olakino lauoho.
  • ʻO kēlā me kēia kākana e hoʻopau me ka kahawai o ke ea anuanu, ʻo ia ka mea e kōkua i ka pani ʻana i nā lepa o ka lauoho, e hōʻuluʻulu i nā ʻōiwi. Eia kekahi, ʻo ka ea anu i ka hope o ke kāhiko ʻana, e kōkua i ka lauoho e loaʻa i ka leo kūpono.
  • Inā pono ʻoe e hana koke i ka laka, a laila hiki iā ʻoe ke hoʻohana i ka pauka flickering. No ka hāʻawi aku i ka mea ʻoluʻolu nui, pono ʻoe e lawe i kahi kahe nui no ka hoʻopili ʻana i ka makeup a hoʻokomo i ka pauka flickering i ka maka o nā laka me nā neʻe lohi māmā.
  • ʻO ke kaʻina lole kākele, e like me ka lamination a i ʻole keratin pololei, kōkua nō hoʻi e hana i nā curls kūlohelohe - kōkua lākou e hāʻawi i ka ʻoluʻolu a me ka nāwaliwali nāwaliwali.

Hoʻomaka nā kaikamahine he nui e hoʻohana i nā shampoos e hoʻonāulu i ko lākou lauoho ma hope o ka loaʻa ʻana o nā loiloi mai nā hoaaloha.Hoʻomaʻ pinepine pinepine nā mea hoʻolalima manu i nā mea hoʻoponopono ma hope o kā lākou ʻike ʻana i nā curl poupou mai nā mea kūʻai aku. Hōʻike nā loiloi he kūpono ka ʻoihana e hoʻomālamalama i nā kūloko, ma hope o ka hoʻohana maʻamau, e lilo nā curl a maikaʻi loa.

Hoʻohana wau i ka hoʻohana ʻana i nā kūlohelohe ʻōiwi e hoʻomāhuulu i koʻu lauoho, akā i loko o ka salon nani ua hāʻawi ʻia mai wau e hoʻāʻo i kahi pīpī mai Londa. ʻO ka hopena hoihoi iaʻu - pīhoihoi ka lauoho, maʻalahi ke ʻano a me ke kapa moe, ʻo ia hoʻi, e hāʻawi i kaʻu mau pale i pena ʻia i kahi chic kūʻokoʻa.

Ua ʻōlelo mai koʻu hoa e hoʻohana i ka pīpī e hoʻomālamalama i koʻu lauoho no ka mea he pale nā ​​curls. Ua hauʻoli loa wau i ka hopena. Me ka hoʻohana ʻana i kēia mālamalama, pili pū wau i ka ʻili o ka ʻili o ka ʻili ma luna o koʻu poʻo, ma hope aku wau ʻike i ke oki ʻana ʻana o ka lauoho.

No koʻu lā hānau, hāʻawi ʻia au i ka pulu lauoho mai Londa. Ua hoʻohana wau i ka huahana no ʻeono mau mahina i kēia manawa, ua hauʻoli wau i ka hopena - hāʻawi ka pīpī i kaʻu mau uʻi i kahi momona nani, lahilahi uila. ʻO ka ʻōlelo wale nō ʻaʻole e kau i ka pīpī i nā curl i hōʻeha ʻia ma ka hao curling.

Hoʻomaka ʻo ia e hoʻohana i ka puʻupuʻu lauoho ma hope o kona lohe ʻana i nā loiloi maikaʻi mai kāna mau hoaaloha. ʻAe, ʻoluʻolu wau i ka lauoho. ʻO kekahi wale nō zilch a me kaʻu mau kīʻaha e lilo i kukui, ola, ʻono maikaʻi.

ʻOi aku wau i ka nani maoli o ka lauoho, akā i ka manawa i hoʻāʻo ai au i ka hulu o ka lauoho, ʻoluʻolu wau i ka leʻaleʻa me ka hopena - ʻaʻohe kaumaha o ka lauoho, ua lilo ia, ʻoi loa ka "ola". Hoʻohana wau i ka pulu o ka lauoho ma mua o nā hālāwai nui, i ka manawa a me kaʻu lauoho e “hoʻomālamalama”!

ʻO nā huahana a pau no ka alohilohi a me ka alapi o ka lauoho i koho ʻia. He mea nui e hoʻomanaʻo e pili ana i kekahi mau māhele o ka huahana kosmetic e hiki ke hoʻonāukiuki i kahi hopena o kahi maʻi. Hiki i nā stylist i loko o nā salon nani a i ʻole nā ​​trichologist kūpono ke aʻo aku i nā hulu o ka lauoho i ʻoi aku ka makemake e hoʻohana.

E nānā pū: pehea e hoʻomaʻemaʻe ai a me ka pupule (wikiō)

No ke aha ka nalo o ke aniani

Ma mua o ka hoʻomaka ʻana i ka mālama ʻana o ka lauoho a me ka hoʻihoʻi i kahi kukui olakino, pono ia e hoʻoholo i nā kumu o ka pilikia. Ma hope o nā mea a pau, me ka ʻole o ka ʻike i ke kumu e pau ʻole ai nā curl, hiki iā ʻoe ke hoʻopau i ka nui a me ka manawa, akā ʻaʻole loaʻa ka hopena i makemake ʻia.

ʻO nā kumu no ka nalowale o ka lauha i nā:

  • loa ka ʻike ʻana o ka lā
  • ikaika ikaika a me ka ua,
  • nā maʻi o nā kino i loko,
  • nā huahana mālama ʻole kūpono ʻole i ke ʻano a me ke ʻano o ka lauoho,
  • kūlana paʻakikī koʻikoʻi
  • kū maikaʻi a me ka nele ʻole i nā lula o ke ola kino,
  • nā lāʻau ʻala i hoʻopau ʻia ma muli o nā hana pinepine a me nā mīkini.

ʻO nā huahana nani o ka maikaʻi no ka hoʻihoʻi hou o ka lauoho

Ma hope o ka hoʻokau ʻana o ka hana o ke kino, nā ʻano huahana like ʻole e kōkua i ka hoʻihoʻi ʻana i ka poli o nā ʻalā. ʻO nā eʻoi aku ana a kaulana loa:

  • Mask no nā lauoho "Wild Juniper" mai Natura Siberik. Aia ka hua i nā mea kūlohelohe, hāʻawi i ka pehu a me ka nui.
  • Deora Macadamia Oil Mud Mask Hoʻopau i nā momona o ka waiora a me nā mea momona, moisturizes.
  • Paʻa Velett e Reveur. ʻO ka aila kūikawā no nā curl nani a maikaʻi hoʻi, nā loiloi maikaʻi loa.
  • Hoʻopau i ke kukui no ka lālani mai Estelle. E hoʻopili iā i ka lauoho maloʻo. Eia kekahi, pale aku ka huahana iā lākou mai ka radiation ultraviolet.
  • Kapale Diamond Dews Spray. Hoʻohana ʻia ia no ka paʻi hope loa i ka wā e hana ai i ka huluhulu. ʻAʻole huahana kēia huahana, he cosmetic wale nō ma ke ʻano. Akā ma hope o kāna noi, nāhelehele hoʻokaʻawale hoʻi e nalo, ua nānā maikaʻi nā lauoho a me ke olakino.
  • ʻO Shampoo mai Yves Rocher Protection & Eclat. Hoʻomaʻemaʻe maikaʻi ia i ka lauoho mai ka poni lauila, ʻoiai ʻaʻole i loaʻa ka silicone. Ma hope o ka loaʻa, lawe nā curl i ka māla a me ka māmā.
  • Huli i Ka Pila Uila Hoʻohana ʻia ia i nā lauoho nāwaliwali a pōʻino. E hoʻohana iā ia ma nā kaula maloʻo, i ka wā e holoi ai me ka shampoo a i ka wā e maloʻo ai i nā ʻāpana.
  • Ka hoʻihoʻi hou ʻana i ka mask mai Vichy mai ka laina o Dercos.

He mea nui ia e poina e nānā i ke kālā no ka hopena o ka maʻi maʻi ma mua o ka hoʻohana mua ʻana. Eia kekahi, pono e koho i kēlā me kēia huahana, no ka mea he ʻokoʻa nā hopena like ʻole o nā kānaka ʻē.

ʻO nā ʻōmaʻomaʻo ʻōhua home a me nā ala no ka hāʻawi ʻana i ke aniani, kaalulu

ʻAʻole pono e kūʻai i nā huahana no ka wana. Hiki ke hana i nā hana hoʻoponopono e hoʻohana ai me ke kūpono kūpono loa e loaʻa ai nā kaikamahine āpau ma ka lumi kuke.

Hoʻomaka ka hana maʻalahi no nā curl i ka holoi ʻana. He mea kūpono ke hoʻomanaʻo me ka shampoo e kūpono i ke ʻano o ka lauoho. Ma hope o ia, pono e hoʻopili i nā makika like ʻole, rinses, hoʻōla i nā ʻāpana, hoʻoikaika i kona kumu. ʻO Shampoo, ma ke ʻano, e hoʻopiʻi iā lākou, no laila inā ʻaʻole ʻoe e noi i kekahi mea ma hope, a laila e nalo aku ka ʻula.

Ke noi nei he kōkua kōkua.

  • Hana maikaʻi ka kofe no ka lauohoʻeleʻele. Pono e hoʻolapalapa i nā punetēlau o nā pāpaʻu i loko o ka hapa o ka lita o ka wai wai. Ma hope o ka hoʻomoʻaʻana i ka paka, pono ke kānana ʻia.
  • Hoʻokomo pūpū i ka lau birch. ʻO nā lako wai (ʻo ʻelua mau punetēpela) e hoʻolapalapa ʻia me ka wai i hoʻolapalapa ai ka ʻōpū no ka hapalua hola. A laila e hoʻokaʻawale ʻia ka infusion.
  • Ma muli o nā kiko o ke aniani kūlohelohe, ʻo ka molo meli e hana i ka lauoho ʻaʻole wale eʻala, akā silky. Kūpī ʻia ke aniani no 10 i 15 mau minuke, hoʻomoʻi a kānana.
  • E hāʻawi ka wai mehamona i ka lauoho kūpono. Pono ka hoʻoheheʻe ʻia i loko o kahi lita o ka wai kohu, me ka wai palupalu.
  • Hoʻopili iki ka hupa Nettle i ka nalowale o ka lauoho, hoʻoikaika iā lākou a hoʻohemo i ka dandruff. Hiki iā ʻoe ke kuke ʻia mai nā lāʻau kanu hou, a paila i nā lau maloʻo me ka wai e hoʻolapalapa ana, koi i ka 15 - 20 mau minuke.
  • He pono e holoi i ka lauohoʻeleʻele me nā lau kīwī.

Eia kekahi, ma hope o ka holoi ʻana he mea pono e hana i nā makika kūlohelohe. ʻO nā eʻoi aku ana a kaulana loa:

  • ʻGpihi Hana ʻia mai ka protein, yolk a me ka rum. Hoʻohui maikaʻi ke kāwili ʻana a hoʻomāhuʻi a hiki i ka pae ʻana. Pono e hoʻopili ʻia ka maka i ka aʻa o ka lauoho a hoʻopaʻa ʻia no 20 a 30 mau minuke. Ma hope o ka holoi ʻana o ke poʻo me ka shampoo.
  • Paila koke. Hoʻohui i hoʻokahi hua manu, castor oil, kahi puna o ka glycerin a me ka vīnega. He mea nui ka mālama ʻana i kou lauoho ma lalo o kahi kāwele mahana no ka liʻiliʻi o hoʻokahi hola.
  • Me ka meli. I loko o kahi kīʻaha, e kāwili i ka meli, ka aila oliva a me ka wai o ka ʻona. Kūpī ʻia ke kohu i loko o nā aʻa a hoʻopaʻa ʻia no 15 a 20 mau minuke. Ma hope o kēlā, he mea nui e holoi i kou lauoho me ka shampoo, a hoʻohui i ka vīneʻe i ka wai.
  • E kōkua wale ka wai Aloe i ka hāʻawi ʻana i ka hulu i ka lauoho, akā e hoʻoikaika pū iā lākou a hoʻomaikaʻi i ka ulu ʻana.
Mask no ka lauoho lauoho, nā loko o ka avocado, ka meli a me nā hua

Pēlā nō i nā hana homemade e like me:

  • Hoʻokaʻawale ka lua. Kōkua ia i ka hoʻoikaika ʻana i nā pulu, e palulu i nā pauna, ma muli o ka lilo, e lilo ka lauoho, e hōʻemi ʻia ka hala o ka lauoho.
  • Hoʻohui i nā lepa me kahi pala kūlohelohe maoli, i kēia manawa hiki iā ʻoe ke hoʻohana i nā aila ʻalika a hiki i nā hopena.
  • E hoʻomoʻo i kou lauoho me ka kāwili mālie iā ia me ke kāwele a me ka hairdryer, kuhikuhi iā ia mai nā aʻa a hiki i nā welau. Lūlū hoʻi ka lewa i nā pahu.

No kahi hoʻolālā no ka mask pono kūpono no ka mālamalama, e nānā i kēia wikiō:

ʻAʻole ʻoe e hana

He mea nui ia ʻaʻole ke koho wale i ka mālama kūpono, akā e pale i nā hewa i ka hoʻopili ʻana i nā lili. Kaulana:

  • Ma hope o ka holoi ʻana i kou lauoho, mai hoʻomau i ka kāwele no ka manawa lōʻihi, ʻoiai ka pilikia o ka punahele o ka follicle, pohihihi ke koko, no laila hiki iā lākou ke hāʻule i waho a malū.
  • Mai hoʻopili i ka lauoho me kou mau lima hou aku, no ka mea aia ka nui o ka momona iā lākou.
  • Mai hoʻohū pinepine pinepine i ka hoʻomaʻamaʻa ʻana, no ka mea e hoʻonani i ka kahe koko a hoʻonui i ka hana ʻana o ka sebum.
  • Hōʻoiaʻiʻo e hoʻohana i nā lako pale no ka wili wela.
  • Mai holoi i kou lauoho i ka wai wela, me ka hoʻohemo ʻana i ka ʻili. A no laila, ʻoi aku ka maikaʻi o nā kelepona sebaceous i kā lākou hana.
  • Holoi i kou lauoho e like me ka mea e pono ai. ʻAʻole ʻoe e kali a i ka hebedoma a hele me nā lauoho polū, no ka mea, hoʻopili nā poli i nā pōpoki i ka meaʻai o nā pulu. Eia kekahi, pono ʻoe e holoi i kou lauoho inā hoʻohana ʻia nā huahana kāhiko i ka wā o ke kau ʻana.

A eia kēia ma kahi o ka pale wela no ka lauoho.

ʻAʻole e lele ka maka o ka lauoho olakino. Hiki ke hoʻokō ʻia ma o nā kuʻina a me nā ʻano loina. ʻO ke koho hope loa i ʻoi aku ka maʻalahi a me nā mea kūlohelohe. He mea kūpono e hoʻomanaʻo e ʻaʻohe nani o ka lauoho i ka lauoho ola. Akā e hāʻawi ka mea hoʻonani i ke aniani i ka hilinaʻi a me ke ʻano i ke kiʻi holoʻokoʻa.

Machneva Diana Olegovna

Nā Palepili, Integral Neuroprogramming. ʻOihana kūikawā mai ka pūnaewele b17.ru

- Kepakemapa 15, 2013, 22:39

kali, hoʻolohe. ʻIke wau me MoltoBene. aka e ʻāʻā ka wili i mua

- Kepakemapa 15, 2013, 22:47

Hoʻohana ka hoaaloha i ka osis kaulana no ka mālamalama, akā mai iā ia, eia hou, i ke ahiahi ua kupu koʻu ʻūhā. ʻo ke ʻano, ʻo ia kaʻu ʻano o ka lauoho, no laila e ʻimi ai i kahi mea "mālamalama" a me nā haʻalulu)

- Kepakemapa 16, 2013 00:02

Ule silika Estel, akā ke waiho wale ʻia, a laila ʻaʻole.
Loni pūleʻa ..

- Kepakemapa 16, 2013 08:45

ʻIke akula au i ka mālamalama maikaʻi i nā lauoho i hoʻowalewale ʻia me nā lealea ʻoihana, a me nā leʻaleʻa maikaʻi e like me Loreal, Sebastian, Shea, Goldwell a mālama pono no ka make. Inā lilo ʻoe i nui ma ka lauoho, a laila e hoʻomohala lākou e like me kahi hoʻolaha.)

- Kepakemapa 16, 2013 12:07

ʻaʻole ʻano

- Kepakemapa 16, 2013 12:18

Aia no kahi aniani))) Manaʻo wau

- Kepakemapa 16, 2013, 14:30

lundenilon elixir, hana i ka

- Kepakemapa 16, 2013, 14:35

holoi ʻia me ka chamomile infusion ma hope o ka holoi ʻana

- Kepakemapa 16, 2013 15:04

lundenilon elixir, hana i ka

Hoʻohālikelike hana maikaʻi. Minamina no ke kālā i hoʻolei ʻia, a me kā lākou mau huaola i loko o kaʻu kaikamahine hānai i kahi maʻi pākē weliweli.

- Kepakemapa 17, 2013 12:00

ʻO wau iho, lilo i koʻu aniani a wīwī koʻu keʻokeʻo e like me ka hoʻolaha ma hope o ka puʻu Dove.
Akā ua haʻi kekahi hoa iaʻu e pōʻino lākou i ka lauoho, no ka mea aia nā parabens a me nā silicones. A laila hoʻāʻo wau i kekahi mau ʻāpana mai USA, ʻo ia i kū i ka ʻano hana me nā mea ʻole he cosmetates, silicones, parabens a me nā mea hou ʻole ***. A ke ʻike ʻoe, ua pōʻai mai ka hopena iaʻu !! ʻO John Masters Organics ka maikaʻi loa aʻu i hoʻāʻo ai! I USA, ua hoʻohana nui nā hōkū o ka honua i kēia brand. ʻO nā shampoos-Sulfate manuahi - kūlohelohe kēia no lākou.
ʻAʻole lākou keʻokeʻo, akā ua hoʻopau wau e ʻoi aku ka maikaʻi o ke kūʻai ʻana i 1 pahu o ka shampoo JMO e hoʻopau loa iaʻu no nā malama 2-3 no 1000 rubles. + kāmela (ʻo ka lauoho ma hope o lākou e lilo i aniani, olaha, ke nānā pono loa), e hoʻopau ai i koʻu lauoho me ka keratin pololei no ka 5000 r.
Hiki iā ʻoe ke kūʻai iā ia i i ka pipi a i ʻole paha ua kūʻai aku kekahi hoaaloha i https://vk.com/slsfreecosmetics

- Kepakemapa 17, 2013, 20:07

E holoi i nā waika 6-9%: 1 mau pālaha i pākeke wai.

- Kepakemapa 17, 2013, 20:32

Moltobene Reshiv
Kerastaz Elixir Ultim
Pūkuhi Hoʻomaʻamaʻa Label

- Kepakemapa 18, 2013 13:23

nā kaikamahine, no ke aha lā e hoʻomālamalama ai koʻu lauoho, e like me ka hoʻolaha ma ke ʻano he ola, hūnā, ʻaʻole kākau, ʻikea kēia. ʻIke wau i ka lamination, ʻekolu manawa wau i hana ai, ʻaʻohe oʻu makemake, ua wikiwiki lākou

Makemake wau iā Goldwell maoli, hāʻawi ia i nā mea 'ōpiha a me nā mālamalama mālamalama.

- Kepakemapa 18, 2013 17:04

nā kaikamahine, no ke aha lā e hoʻomālamalama ai koʻu lauoho, e like me ka hoʻolaha ma ke ʻano he ola, hūnā, ʻaʻole kākau, ʻikea kēia. ʻIke wau i ka lamination, ʻekolu manawa wau i hana ai, ʻaʻohe oʻu makemake, ua wikiwiki lākou

Ma kahi o nā pōpō, hana wau i nā masks mai ka ʻaila niu a me nā mea a pau
Kau kauoha aku nei au ma o Olesya hui http://primeoils.ru/

- Kepakemapa 18, 2013 10:32 p.m.

Mahalo i nā poʻe a pau no nā pane) i kēia manawa āpau like a me kēia mau huahana like ʻole huehue
ʻAʻole wau i hoʻāʻo maoli i ka Goldwell no ka ʻike, akā ma ka mea āpau aʻu i ʻike ʻole ai i kekahi mea kūikawā i loko, aloha ʻole

- Kepakemapa 20, 2013 11:01

E Chris, hiki iā mākou ke tūtaki iā ʻoe e hoʻāʻo i ka Schondz BlondMe Shine Spray mai Schwarzkopf Professional. Mea kūpono kūpono no ka lauoho kūpono, a hoʻohana paha iā SM Smooth Shine, Bonacure, Schwarzkopf Professional laina huahana (shampoo, conditioner, mask) e like me ka mālama maʻamau. Hoʻopili maikaʻi loa i ka lauoho, hana ia i mea lahilahi a e hoʻolohe. Inā he mau nīnau iā ʻoe - e kākau, ʻo nā loea ʻo Schwarzkopf Professional i hauʻoli mau e pane iā lākou.

- Kepakemapa 20, 2013, 20:12

ʻO wau iho, lilo i koʻu aniani a wīwī koʻu keʻokeʻo e like me ka hoʻolaha ma hope o ka puʻu Dove.

Akā ua haʻi kekahi hoa iaʻu e pōʻino lākou i ka lauoho, no ka mea aia nā parabens a me nā silicones. A laila hoʻāʻo wau i kekahi mau ʻāpana mai USA, ʻo ia i kū i nā ʻano kūleʻa organik e ʻaʻohe sulfat, silicones, parabens a me nā ʻōpala ʻē aʻe. A ke ʻike ʻoe, ua pōʻai mai ka hopena iaʻu !! ʻO John Masters Organics ka maikaʻi loa aʻu i hoʻāʻo ai! I USA, ua hoʻohana nui nā hōkū o ka honua i kēia brand. ʻO nā shampoos-Sulfate manuahi - kūlohelohe kēia no lākou.

ʻAʻole lākou keʻokeʻo, akā ua hoʻopau wau e ʻoi aku ka maikaʻi o ke kūʻai ʻana i 1 pahu o ka shampoo JMO e hoʻopau loa iaʻu no nā malama 2-3 no 1000 rubles. + ka bōmū (ʻo ka lauoho ma hope o lākou e lilo i aniani, olaha, ke nānā pono loa ʻia), e hoʻopau ai i koʻu lauoho me ka keratin pololei no ka 5000 r.

No ke aha e maloʻo ai nā laka

Hiki ke ʻike maikaʻi ke kūlana maikaʻi o ka lauoho. ʻO lākou nō hoʻi, hoʻolohe, a, ʻoiaʻiʻo, ʻoluʻolu.

ʻIke ʻia ka helehelena inā paʻa loa nā ʻāpana cuticle i kēlā me kēia, e like me ke kihi. Mālama lākou i nā lula mai ka lepo, hana iā lākou i ka elastic a kū i ka hoʻohālikelike pū kekahi, a me ke aniani pū.

Akā inā hoʻopili ʻia nā pāpaʻi a kuʻu ʻia i nā ala like ʻole, ka hawewe ka lauoho o ka lauoho. ʻAʻole hiki ke hōʻike ʻia ka mālamalama mai ia. No laila ʻike ʻia ka hūnā o nā curls. ʻO kēia mau mea e ʻōwili koke ka ʻōwili, ma muli o ke ʻano e maloʻo ai ka ʻōpala.

ʻO nā mea i hope iho nei e lawe i ka lauoho i kahi kūlana:

  • hoʻokukū pinepine me nā pūhui paʻa
  • Perm,
  • ka hōʻino kino ʻana
  • ka hoʻomaʻemaʻe mau ʻana e nā kaula me kahi hairdryer,
  • aia ma lalo o ka lā wela me ka pāpale,
  • he kaumaha paʻakikī ka holoi holoi,
  • ka hoʻopili ʻana i nā huahana pena i nā nui.
  • ka holoi ʻole ʻana a me ka holoi ʻana i ka lauoho me kahi kāwele.
  • ka hoʻā ʻana
  • ka hoʻohana ʻana i nā pou lepo lepo a me nā mea hoʻopiʻi, nā kihi lauoho lauoho, nā kaula hao paʻa.

Pehea e hoʻoponopono ai i ka pilikia

Hiki iā ʻoe ke koho i nā huahana maikaʻi loa o ka lauoho i waena o nā huahana me nā huahana homemade. ʻO kā lākou hana nui ʻo ka hydration pono o nā kūlohelohe, pale mai ka hopena maikaʻi loa o nā kumu waho a me ka hoʻomaʻamaʻa ʻana i ka cuticle.

I ka hopena, ke hōʻike nei ka mālamalama mai ka papakale o ka lauoho. Loaʻa ka lauoho i kahi ʻano kūlohelohe.

ʻO nā huahana kukui ʻona e komo i nā ʻokoʻa kūlohelohe a me nā synthetic. Keratin, silk a me nā palaoa palaoa, nā huaora A, E a me ka pūʻulu B, unsaturated fatty acid - ʻo kēia mau mea āpau e hāʻawi i ka lauoho a me ka elasticity.

Kokua Nettle Rinse

E ninini i 4 mau ʻōpala o ka ʻōpū netela 0,5 l o ka wai kaila. E hoʻolapalapa mākou no ʻelua mau hola. Kānana, hoʻohui i ka 200 ml o ka ʻāpala a i ʻole ka waina waina. Me ka hoʻolālā hopena, holoi i nā ʻōlima i kēlā me kēia manawa ma hope o ka holoi ʻana i kou lauoho.

Loaʻa iā Nettle i nā nui o nā huaora a me nā mea waiwai ʻē aʻe e hānai ai a hoʻihoʻi i ka pale o ke kūpaʻa o nā manamana. Hāʻawi ka winika i kēlā me kēia lauoho lauoho ma muli o nā kūlohelohe kūlohelohe, pale i ka hopena maikaʻi o nā mea o waho.

He kūpono nā kōkua Rinse no nā ʻano curl. He maikaʻi loa ia no nā poʻe nona nā kala kala.

ʻAila ʻaila

Kāwili iā 15 ml o ka aila oliva a me ka wai o lemon. Hoʻanehana mākou i ka hana i loko o ka wai wai i ka mahana wela o ke kino.

E kahele i ka lōʻihi holoʻokoʻa o nā ʻōpū maʻemaʻe kahe. Hoʻokomo mākou i ka pāpale kaukau, e kāʻei i ke kāwele i luna o ko mākou mau poʻo. E hoʻopaʻa no hoʻokahi hola, a laila holoi me kahi shampoo palupalu.

Hoʻolaʻa ka aila a hoʻōla i nā curls, hoʻopiha i nā puka āpau i ka papale luna, e pale i ka delamination o nā ʻōlelo aʻoaʻo. Hoʻopau ka wai wai lemon i nā toxins, hoʻonui i nā waiwai pale o ka lauoho, hāʻawi iā lākou i kukui a me elasticity.

Hoʻouka lole

Hoʻohālikelike mākou i loko o kahi kīnā mea hoʻomalu no kahi kīʻaha o ka meli wai, cognac a me kaʻaila ʻoliva ʻehā ʻē aʻe. Hoʻoluʻolu mākou i ke ʻano i loko o ka ʻauʻau wai.Wehe ʻia mai ka wela a hoʻokomo i kahi hua pā i kā maikaʻi ʻia. Hōʻoia i ka wela ʻole ka pae, inā ʻaʻole e kolo ka hua.

Hoʻopili mākou i nā kaula koʻikoʻi mai nā aʻa i nā ʻōlelo aʻoaʻo. Hoʻ mahana no nā minuke 60, a laila holoi me ka shampoo.

Hoʻohana nui i nā ʻāpana o ka mākeke a hoʻomoʻa i ka pala, hoʻoneʻe i nā toxins, a pale i ka overdrying a me ka luku. He hopena huhū ka alakino i nā follicles, hoʻomaikaʻi i ke kahe o ke koko i ka ʻili, kahi e hiki ai i ka wikiwiki o ka ulu ʻana o ka lauoho. I ka hopena, e ola pono nā curls, hoʻōla, hoʻōla a kūleʻa i nā hopena.

Nā ʻōlelo aʻo

I ke ohe ai ka lauoho a me ke mālie, pono ʻoe e hānai iā ia ʻaʻole mai waho mai. Hoʻokomo ʻia kona kūlana me kā mākou mea ʻai.

No ka mālamaʻana i ke kaulike o nā umauma i nā kau, e kōkua ka wai maʻemaʻe maʻamau. E inu ʻoe i kahi lā āu e pono ai ma ka 1,5l.

Pēlā ka loaʻa i nā pulu i nā mea pono a pau, e ʻai i ka meaʻai maikaʻi. I ka hoʻoilo, e lawe i nā mea paʻakikī vitamin.

E noʻonoʻo e noʻonoʻo i nā ʻōlelo ʻōlelo o ka poʻe loea:

  • Holoi i kou lauoho ʻaʻole me ka wela, akā me ka wai mahana. Kūleʻa kaʻona kiʻekiʻe i nā kiʻekiʻe i ka lauoho lauoho, e hoʻomāwili i nā kūlima a palupalu.
  • ʻO ka shampoo wale nō ka aʻa a me ka ʻili. Ke holoi ka umu i ka lahu me ka lōʻihi, hoʻomaʻemaʻe ia mai ka ʻohi ʻole ʻana me ka hōʻeha ʻole.
  • Mai hoʻopaʻa i kou lauoho me ke kāwele. Eʻoi aku ka maikaʻi o ka hoʻopiloli ʻana iā lākou a kāwili i ka pāpale ma kou poʻo. Hoʻopilikia ka hana kino i nā curl e hele i ka flakes.
  • Hoʻohana i nā puna lau wale, nā lauoho, a me nā mea hana kākā. Hiki ke paʻa paha ka puʻukū a me ke kāohi ʻana i nā manamana, e maʻalo iā lākou.
  • E hoʻohana i nā kāhiko ʻokoʻa kiʻekiʻe no ka mālama pono ʻana i kēlā me kēia lā. He mea makemake ʻia ia nau mai nā moʻolelo like ʻole. Hoʻohui kekahi me ka hoʻonui ʻana i ka hana a kēlā me kēia.
  • Hoʻokomo i kou lauoho, mai haehae a huki paha. Hoʻoulu ʻia ka lauoho loloa mai nā kihi, e ʻoki palupalu i luna a i ʻole huli ke kua.

ʻO kahi kapa o ka lauoho ka hōʻailona o ko lākou olakino a me ka hoʻomaʻamaʻa. ʻAʻole nā ​​mākua i nā kukuna māmā mai ke ʻano. Akā hiki ke hoʻopau ʻia kēia kūlana me ke kōkua o nā mea hoʻonaʻauao kūikawā a me nā ʻano ʻaila home. Hoʻopili i ka hoʻohiolo ʻana i ka maka o nā lili, ua mālama kēia mau huahana i ka waiwai, pale a me ka moisturizing waiwai.

Mālama pono i ka lauoho, hoʻoluʻu iā ia me nā huahana maikaʻi - a ʻaʻole loa ʻoe e hālāwai i ka pilikia o ka ʻōpala.

ʻO ka lau ʻana i ka lauoho ma ka home

Ua hōʻike ka poʻe loea i nā lula kumu e hiki ai iā ʻoe ke hoʻokō i loko ponoi i ka home.

  1. ʻOi aku ka maikaʻi o ka holoi ʻana i kou lauoho mai ke ʻano he lepo, ʻaʻole i kēlā me kēia lā.
  2. Hoʻole loa ia e kāʻili a lulu i ka lauoho lulu, no ka mea e hoʻopili ka lō i ka lauoho, a me ka lulu wale nō i nā mea i hōʻino ʻia.
  3. Hoʻopukū pinepine i kou lauoho, hoʻohana i ke kūlana a i ʻole ka serum.
  4. ʻO kēlā me kēia mau mahina, e hoʻāʻo e ʻoki e pili ana i ka centimeter o nā ʻōlelo aʻoaʻo. ʻO ke ʻano e hoʻokō nei iā lākou.
  5. Hana i nā minuke ʻelima e hoʻohui i kahi mau manawa i ka lā. Hoʻokumu kēia hana i kahi massage scalp a me nā meaʻai kūpono maikaʻi maikaʻi.
  6. I ke kauwela a ke kau hoʻoilo, mai haʻalele i ka headgear.
  7. I ka paʻakikī i ka hoʻomaʻemaʻe maʻamau, e ho'āʻo e hana i nā ʻano loiloi kaulana i hōʻoia ʻia.
  8. E hoʻohana i nā mea hoʻonaninani liʻiliʻi e mālama i ka nani.

Ma hope o ka noi mua o ka uhi no ka mālamalama a me ka hoʻomaʻemaʻe maikaʻi ʻana o ka lauoho, hiki ke ʻike maikaʻi ka hopena, akā inā ʻoe e hoʻopaʻa mau iā ia, a laila e nani maoli nā curls.

Nā manaʻo aʻoaʻo no ka hoʻopili ʻana i nā masks lauoho

ʻO nā mākeke āpau, nā pākuʻi, a me nā ʻano hoʻohālike hale i koho ʻia no ka humalulu a me ka ʻono i koho ʻia ʻokoʻa. Loaʻa kēlā me kēia kau i kahi ʻano kikoʻahi. No ka hoʻokō ʻana i ke aniani kiʻekiʻe a nani hoʻi ka mea nui e aʻo i nā mea nui:

  • Hiki i nā shampoos a me nā gels i loaʻa ka silicone a i ole glycerin hiki ke hāʻawi i ka curls maemae. Hāʻawi lākou i ka hopena o ka lamination, hana i ka ʻili a me ke olakino olakino.
  • Hoʻopili ʻia kahi maka e hāʻawi i ke kukui i ka ʻāpana holoʻokoʻa o ke poʻo, e neʻe ana mai nā aʻa e pili ana i 2 cm. ʻAʻole pono e kau i ke poʻo ponoʻī.
  • ʻO nā kumu me nā hiʻohiʻona e hōʻike ana i ka mālamalama i paʻa mau ʻia, mai kaupaona i lalo a hāʻawi i ka aniani hoʻonaninani hoʻonani.
  • Paipai nā poʻe hōʻike i ke koho ʻana i nā mea ʻalapona e loaʻa ai nā mea kūlohelohe i ka mea hoʻokomo.

Koho nā mea aniani āpau a me ka pīhoihoi i koho ʻia i nā hiʻohiʻona. Pono e hoʻomanaʻo ʻia i hiki i nā ʻāpana kū hoʻokahi ke hana i nā maʻi kūlohelohe, no laila e maopopo pono i ka hoʻokolohua.

ʻO nā paʻi maikaʻi loa no nā masks ma ka home

Inā hoʻomaʻamaʻa maikaʻi kou lauoho, a laila e ʻoluʻolu a ʻoluʻolu hoʻi. Eia nō naʻe, aia kekahi mau hiʻohiʻona e palupalu lākou. E hoʻi i nā curl i ko lākou nani i mua a me nā kukui, e kōkua nā hui pono o nā mea kanu.

No ka hopena maikaʻi, holoi me ka lemon, ka wai kōmala, nā ʻano lāʻau like ʻole, decoctions a pia paha. ʻO ka mint, plantain, Birch leaf, chamomile a me nā mea'ē aʻe he nui.

Nā maka hua moa no ka hoʻomālamalama

ʻO kēia pale no ka hoʻonaninani a me ka humuhumu i ke lauoho maʻalahi loa e hana e ʻoe iho, a ʻo ka mea nui, ʻoi aku ka hoʻoikaika i ke aʻa a hāʻawi i ka hopena makemake.

  • 1 puna o kaʻaila kuleka
  • 50 ml aila oliva,
  • 30 ml o ka meli
  • ʻaʻano protein.

Kūpono i ka hua me ka pata a me kaʻaila kulala. Hoʻokomo ʻia nā curl kūlolo ma luna o ka ʻāpana holoʻokoʻa, i uhi ʻia ke poʻo me kahi kāwele a me kahi kāwele. Ma hope o ka hapalua hola, hiki iā ʻoe ke holoi.

ʻO ka maka mask

ʻO nā hui pū me ka gelatin nā mea maʻamau a ʻike pono ʻia kahi mea nui loa no ka lamination home. ʻO ke kaʻina hana he palekana piha a hoʻopau i nā pilikia bulk.

  • 2 punetā o ka gelatin
  • 6 punetēpē o ke kalo chamomile
  • 3 punetēpō o bale.

Ninini ʻia ʻo Gelatin me kahi decoction o chamomile a kali i nā minuke 30, a laila hui ʻia me ka balsam. Hoʻohui ʻia ka huluhulu i kēlā me kēia curl, kuʻi pū me kahi sisina. Hoʻopaʻa ma lalo o kahi ʻeke a i ʻole mau kalo no ka hola 1.

Nā makaʻi me ke kefir

Ke hoʻomoʻa nei nā Kefir masks me ka pīhoihoi a me ka maʻemaʻe, e hoʻonui i ka ulu a hoʻomaha i ka lauoho mai ka fluffiness.

  • kahi hua
  • 100 ml kefir starter,
  • 30 ml o ka meli.

ʻO ka hui ʻana o ka waiū paena me ka hua manu, ka meli, a laila hoʻomoʻa ʻia nā curls a hoʻopaʻa ʻia no ka hola. H holoi ʻia ke poʻo i ke ala maʻamau.

Palena Banana

Hoʻomaʻemau kēia i nā lau maki momona, e hāʻawi i nā mea pono e pono ai a hāʻawi i kahi aniani nani.

  • hapalua o ka maiʻa
  • 20 ml o ka aila ʻoliva,
  • 20 ml o ka wai lemon
  • 60 gr meli
  • ona hua.

E palupalu mālie ka hua, hui pū me ke koena o nā mea hana a kāwili maikaʻi. Hoʻohana ʻia ka huakaʻi hopena me ke poʻo, a waiho i ka lōʻihi holoʻokoʻa. Holoi ma hope o 40 mau minuke.

Lōlā me nā aila

He nui nā māka o nā aila. Hoʻomumu lākou, hoʻokaʻawale i ka hana o nā kuʻekuʻe, hānai, hōʻoki i ka dandruff a hoʻoikaika i ka ulu o nā curls lōʻihi.

  • kaumaha ʻaila
  • oliva
  • kiana
  • ʻalemona.

Hoʻohana ʻia ka 20-30 ml o nā aila no ka ea o ka lumi, akā ʻaʻole e hoʻolapalapa. Hoʻhele ʻia ma ka papa o ka lauoho, e mālama pono i ka aʻa. Hana i kahi hale kiʻi home a kū i hoʻokahi mau hola. Holoi ʻia ma ke ʻano maʻamau.

ʻO ke aila Belita-Viteks Argan aila me ka siliki waiū

ʻO kahi koho nui no nā lauoho nāwaliwali. Ua lanakila nui nā manaʻo maikaʻi mai nā mea kūʻai aku. Hiki i ka huahana ke qualitatively reanimate curls poʻokela, hoʻomaikaʻi i nā argan a me nā ʻāpana apricot.

ʻO ke kaulike, he siliki, māmā a me ka paila. Hoʻopili koke ʻia ia me ka ʻole o ke kaupaona ʻana, ua hoʻopau ʻia nā waiwai a hāʻawi i ka hopena wikiwiki. ʻO ke kumukūʻai no ka 200 ml e pili ana i ka 129 rubles.

ʻO Natura Siberica Sea Buckthorn

ʻO ka mākona buckthorn moana mai kahi mea hana Lūkini e hana ai i nā aila maoli, nā protein silk a me nā keratin. He kūpono no ka lauoho nāwaliwali, hoʻoulu ʻia, nā hōʻailona nui, nāwaliwali a me ka lauoho hina. Hoʻolālā nā mea hoʻonani i nā curl elastic a lush.

He wahi kuhi maikaʻi maikaʻi. E waiho maʻalahi ʻia, maʻalahi e palulu a me nā nāu i kaupalena ʻole me ke kaupaona ʻana. Loaʻa ka pahu wai me kahi hiki o 300 ml ma nā kumukūʻai he 440 mau rubles.

ʻO ka hoʻomaikaʻi lipidium no L'sO Professionnal Absolut

Ma muli o ka hui kūʻokoʻa o ka lipid, ʻo kēia kohu me nā ceramides a me ka phytokeratin e hānai, e hoʻihoʻi i ka ʻano o kēlā me kēia lauoho. I kēia manawa ua lilo lākou i nā leʻaleʻa, paʻa a hoʻomālamalama.

Hoʻohui ʻia ka ʻano palapala o ka maka o ka moʻo, hoʻoheʻe a palupalu. Hoʻohālikelike ʻia ke kāwili ʻia me ka lōʻihi, holoi holoi ʻia a ʻaʻole e kāwili. Hāʻawi ʻia ka huahana i nā pahu o 200 a 500 ml paha i kumu he 1300 mau rubles.

La Laʻi La Laila Eco Hydro LPP

ʻO kahi maka mai kahi hui Korea me collagen, keratin a me nā aila maoli. Hiki iā ia ke hāʻawi i kou oho me ka mālamalama, ka ʻoluʻolu, nā helehelena, hoʻohui, nāwaha, hoʻomālamalama a hoʻomaikaʻi i ke ʻano.

Ma o nā kala maʻamau, he paakai momona. Ma hope o ka mea, e lilo ka lauoho a lulu, elastic, elastic. Loaʻa i loko o kahi pahu me kahi dispenser o 150 a me 530 ml. Aia nō hoʻi nā pelekikena disable. ʻO ka kumu kumukūʻai he 350 mau rubles.

Helu Brelil

ʻO kahi māka hānai e hoʻi mai i ka mālamalama i ka lauoho nāwaliwali, ʻōmaʻomaʻo a me ke ola. Hiki iā ia ke hāʻawi i ka elasticity, nā leʻaleʻa, nā makina a me nā ikaika. He palalaha a ka pāpaʻi, hoʻomāhelehele ʻia ka palu ma o ka lauoho.

Ma hope o ke kaʻina hana, e lilo ka pulu a me ka maʻa o kāu mau curls, akā ʻaʻole helehelena. Kuhi ʻia ka mākeke ma loko o nā pahu o 1000 ml a me nā puna o 300 ml. ʻO ke kumukūʻai o 800 rubles.

ʻO ka mālama ʻana i ka mālama ʻana i ka mālama ʻo Shiseido Tsubaki

ʻO ka pahi kaua maikaʻi loa a me ka maikaʻi mai kahi hui Japanese. He maikaʻi no ka lauoho lauoho a overdried. Hiki iā ia ke hoʻihoʻi i ka hoʻoluʻu kūlohelohe pili maoli, hāʻawi i ke aniani, ka ʻoluʻolu, ka maʻa a me ke ʻano nui.

Kuhi ʻia ka mea i hoʻohana ʻia ka gel, pono e mālama ʻia i nā minuke ʻelima. ʻO nā kukuna i lilo i palupalu, ʻoi aku ka maikaʻi. ʻAʻole lākou e hilahila a hoʻohui wale ʻia. Hiki i ka nui o kahi 180 grona ke kumukūʻai e pili ana i 700 rubles.

ʻO ka hoʻohana maʻamau no ka mālama ʻana i nā lauoho e hāʻawi iā ʻoe i kahi manawa e kū ai i nā pilikia he mau loa. ʻO kahi mea hana e like me ka mask no ka hoʻomohala a me ka hoʻomaʻemaʻe maikaʻi o ka lauoho, e hoʻopoina ai iā ʻoe i nā pilikia i ka wā e hoʻopili ana, ka hoʻokaʻawale i kahi a me nā aʻa aʻa. Me ke ala kūpono, lilo nā curl i kahi elastic a me ka silky.