Mālama

Kūpono o ke kīʻaha Flaxseed no ka mālama ʻana i ka lauoho

ʻO ka aila Flaxseed kahi huahana kupaianaha. Ma muli o kona mau ʻokoʻa, hiki i kēia ʻaila ke kiʻi pono ʻia i kekahi o nā mea pono nui. ʻO kona hoʻohana mau ʻana i nā hopena pōmaikaʻi i nā ʻōnaehana āpau a me nā kino o ke kino, ka mālama ʻana i ka ʻōpio a me ke olakino. Ma keʻano kūikawā, ua hōʻike ʻia kona mau pono e hoʻihoʻi i ka lauoho i hoʻopau ʻia. Hoʻopau i ka dandruff, mālama i ka hoʻoluʻu, hoʻoluʻu i ka pena a me ka lauoho, hoʻihoʻi i ko lākou ʻano kūlohelohe a me ka nani.

ʻO ka hoʻohana pinepine ʻana i ka aila linseed he hopena maikaʻi i ka mālama ʻana a me ka pale ʻana o nā maʻi cardiovascular, ka kūhai ʻana i ke ala, ka nūnū, e kōkua ana i ka hoʻomaikaʻi ʻana i nā kaʻina metabolic i loko o ke kino, ka ʻike, hoʻihoʻi i ka hana o ka kidney i ka edema, a me ka hoʻomaʻamaʻa i ke koko. Eia kekahi, ma muli o ka hiki i kahi nui o nā pono kūpono, ka flaxseed oil, me kona hoʻohana pono ʻana i kēlā me kēia lā, ka hoʻohaʻahaʻa i ka hopena o ka uluʻana o ka umauma maʻi a me ka ʻōpū o ka ʻōpū, a me ka mea hoʻi e hoʻomaʻamaʻa i nā hōʻike ʻano leʻaleʻa o PMS i ka manawa premenopausal. ʻO kēia huahana waiwai, ma waena o nā mea ʻē aʻe, he hopena maikaʻi ma ka ʻili a me nā kui.

Hoʻohui ʻia ka pūnaehana o ka ʻaila flaxseed me nā huaora F, E, B a me A, he nui o nā huina o ke ala a me nā momona momona unsaturated koʻikoʻi, e pono ai ia no ko mākou ʻili a me ka lauoho. Mālama ka hoʻohana ʻana i ka aila linseed i ka pena a hoʻolako i ka follicle lauoho me nā huaora a me nā minamina, nā mea e kōkua ai i ko lākou ulu a hoʻoikaika. Hoʻohui i ka aila i ka meaʻai a hoʻohana ʻole ʻia ma ke ʻano he ʻano i loko o nā lauoho lauoho e hoʻomaikaʻi i ko lākou helehelena ma hope o ʻelua pule o ka hoʻohana pono ʻana i kēlā me kēia lā. He mea kūpono kēia i loko o ka hoʻoilo, i ka wā e nāwaliwali ai lākou, ʻeha ʻia i ka maloʻo a maloʻo no ka nele o nā huaora a me nā loli. He nui nā wāhine e hoʻohana nei i kēia huahana ma kā lākou mālama e mālama pono i ka emi ʻana o ka lauoho lauoho, ka pau ʻana o ka momona, a me ka hoʻihoʻi ʻana o ka momona o ka momona o ke poʻo.

Hāpai ka laula lauila no ka lauoho hāʻawi i kahi hopena maikaʻi loa i ka mālama, hoʻoikaika a hoʻihoʻi hou i ka lauoho i hoʻopau ʻia a maloʻo, e hoʻihoʻi i kona ikaika a me nā kūlohelohe kūlohelohe. No ka hana ʻana i kēia, pono ʻoe e inu i ka ʻaila ma kahi ʻōpū ʻole i iwakālua mau minuke ma mua o ka ʻai ʻana i hoʻokahi kīʻaha i kēlā me kēia lā i ʻelua a ʻekolu mau malama. A no nā mea e makemake e hōʻaheʻe i ka nui o ke kaumaha, pono pono, i ka hoʻohui ʻia i ke kinipōpō kakahiaka, e inu i ke ahiahi i ka nui like. ʻAe, he ʻokoʻa ma luna o nā waiwai i luna aʻe, ʻo nā pōmaikaʻi o kēia ʻaila no ka hoʻolilo ʻana, ʻaʻole hiki ke hoʻowahāwahā ʻia, no ka mea ke hiamoe nei e kōkua i ka wikiwiki ʻana i ka puhi ʻana o nā mea momona a ua loaʻa nā momona momona i ka lā. Eia nō naʻe, he mea kūpono ʻole ka hoʻopau ʻana i ka aila linseed e hoʻopau i nā pilikia koʻikoʻi inā he ʻai ʻoe i ka meaʻai kiʻekiʻe-calorie ma ka pō. Hoʻohana ʻia ia e like me kahi hana e hoʻomaikaʻi ai i ka metabolism a hoʻoikaika i ka puhi ʻana a me ka hoʻopau ʻana i ka momona nui.

No ka hoʻohanaʻana, pono ʻoe e koho i ka aila linseed, loaʻa ma ka pihi ʻana. ʻO ka huahana momona kahi kala melemele keʻokeʻo ʻole kahi hōʻailona o nā haumia. ʻO ka hopena o ka aila pololei e hilinaʻi i ka pae o ka ʻaila o ka ʻaila. I kēia lā, hiki i kēia ʻaila ke loaʻa i loko o nā hale meaʻai a me nā kaulahao lāʻau lapaʻau. Pono ke mālama i ka aila i loko o kahi pahu wai piha i loko o kahi anuanu, maloʻo, maikaʻi loa i loko o ka friji.

Hoʻohana pinepine ʻia ka aila a me nā lau flax i nā ʻano ʻili lauoho. Hoʻomaʻi koke ka aila me ka haʻahaʻa haʻahaʻa haʻahaʻa, no laila ke kūpono ka hoʻohana ʻana no kekahi ʻano o ka lauoho.

Uila lauoho me ka aila linseed.
Hāʻawiʻia ke kiʻekiʻe kiʻekiʻe e ka hoʻohana ʻana o nā māka lau linseed no ka lauoho maloʻo, nāwaliwali a maloʻo. Pono kēlā me kēia ʻano me kēia ʻano e hana: e hoʻopili i ka pono therapeutic mākaukau me ka neʻe piʻolima māmā ma ka holo ʻana o ka lōʻihi o ka lauoho a kāwili i ke kihi (ma kahi o 10 mau minuke). A laila ua hoʻopili ʻia ke poʻo i ka kāwili pepa, a ma luna o kahi lole mahana a i ʻole ke kāwele i mea e mālama ai i ka wela a hoʻonui i ka hiki i ka mana. Hana nā maskiki i hoʻokahi hola a i hoʻokahi a me ka hapa, a laila holoi me ka wai nui.

Kāleka i ka nānā ʻana o nā hopena hoʻokaʻawale, a mālama pū hoʻi i ka pena ʻia a me ka mask lauoho me ke aʻoki ʻoni a me ka aʻa burdock. No ka hoʻomākaukau ʻana iā ia, e hoʻohui i ka g 150 o ka pua hou a holoi holoi ʻia ka aʻa momona, i haki mua ʻia, i 150 g o ka aila. Pono e hoʻoulu ʻia kēia ʻano ʻelima no kahi mau lā ma kahi wahi mahana, a laila e kau i loko o ka wai wai me ka hoʻoulu mau ʻana, e kuke no nā ʻumikumamālima mau minuke mai ka manawa o ka hoʻolapalapa. Ma hope o kēia, kānana i ka hui ʻana a me ka hoʻohana e like me ke kuhikuhi ʻana.

Kāwili i ʻelua mau punetēpau o ka ʻaila flaxseed me kahi pākaukau o ka wai lemon. ʻO kēia maskara no ka lauoho maloʻo.

Kūkā nui ʻia me ka aila linseed e hoʻokō maikaʻi loa me ka mālama ʻana i ka lauoho palupalu: hoʻomehana i kahi kīʻaha o ke aʻa a kuʻi ʻia me nā hua ʻala. E hoʻopili i ka hopena i hoʻoili ʻia i loko o kahi palona.

No ka ulu ulu ʻana o ka lauoho, e kōkua kahi kohu bawang. Hāʻawi kēia mask i ka hopena maikaʻi, akā loaʻa i ka huki wale wale nō - he ʻono maikaʻi ʻole. No ka hoʻomākaukau ʻana, e hoʻokaʻawale i hoʻokahi ʻaka nui. A laila e lawe i ʻelua mau punetēpela o ke aniani o ka pulupulu a kāwili pū me kahi papa wai o ka meli a me ʻelua mau puna o ka ʻaila flaxseed. E kāwili maikaʻi i nā mea kanu a hoʻopili i ka palu i ka lauoho. Pono e mālama i kēia pale no ka hapalua hola, a laila e holoi i kou poʻo me ka shampoo a hoʻopaʻa i ka balm.

ʻO kahi maka o ka ʻaila linseed a me ka waiʻona wai lapaʻau (vodka), i lawe ʻia i ka hoʻohālike like, e kōkua pū me ka ulu o ka lauoho maikaʻi a me ka hoʻoikaika. Hoʻopili ʻia ka maka no ka hapalua hola. Pono e hana ʻia i kēlā maka i hoʻokahi manawa i kēlā mau lā ʻehiku no ʻekolu a ʻelima mau pule.

Hoʻokomo maikaʻi ʻia ka mākela Flax i ka mālama ʻana i ka hopena o ka hoʻokaʻawale a ua hōʻeha ʻia nā lauoho (staining, perm) ka mea i nalowale i ka nalowale. Hanana ʻia i loko o ka ʻauʻau wai, kāwili ʻia ka ʻaila i loko o ka piko a kau ʻia ma luna o ka lōʻihi o ka lauoho no nā ʻeono a ʻewalu mau hola. Hana maikaʻi ʻia kēia pale maka i ka pō. Hoʻōla ka aila i ke kaʻina o ka hoʻoponopono regeration a hoʻōla i nā traumas micro. E hoʻomaʻemaʻe maikaʻi i kou poʻo i ke kakahiaka. ʻO kahi maskea hoʻi e hoʻopau ai i nā dandruff a me nā kumu o kona loaʻa ʻana. I ka hihia o ka maloʻo maloʻo, pono e holoi ʻia ka ʻaila me ka wai mahana (ʻaʻohe wela) me ka shampoo. Pono e hana ʻia ka mask i ʻelua a ʻekolu mau manawa i ka hebedoma a hiki i ka hopena hopena. E hana hou i ka papa i hoʻokahi mahina.

Hiki ke hoʻohana ʻia kēia huahana mea kanu kūpono no ka mālama ʻana i ka lauoho i ka wā hana a i ʻole e hoʻoponopono hou ʻia ai ka lauoho. No ka hana ʻana i kēia, e hoʻomākaukau i kahi decoction o flaxseed: ninini i kahi kāpī me ke kihi o nā huaʻai i loko o kahi aniani o ka wai wela, e kau i ke ahi a hoʻolapalapa no kahi mau minuke. Ma hope o kēlā, e ʻā nā kuhi i ka lua a ʻekolu mau manawa a piʻi ʻia ma o ka sieve. E holoi koke i ka lauoho maʻemaʻe me kēia aniani ma mua o ke kaʻina hana.

ʻO ka aila kulaloli i hui ʻia me ka aila burdock (ʻaila hinu) e hāʻawi i ka hopena kupaianaha i ka mālama ʻana i nā hopena ʻokiʻoki a me nā ʻōlelo lahilahi. Hoʻopili ʻia nā aila i loko o ka ʻauʻau wai, a laila hoʻohui ʻia a hoʻopili ʻia i nā pahola i hoʻopau ʻia. Hoʻoulu maikaʻi ʻia kahi lua ʻauʻau i ka hopena o ka maka. No ka hana ʻana i kēia, pono e mālama ʻia ka lauoho ma luna o ka mokuahi i ka wā o ke noi o ka maka. Mālama kēia i ke kaʻina o ka wehe i nā pores, e hoʻomaikaʻi i nā waiwai o ka mask.

ʻO ke kulu manuʻai me ka hoʻohui o nā aila pono e kōkua i ka saturate o kou lauoho me ka mauʻu (ʻelua a ʻekolu mau waʻaila ponoʻaila no ʻelua mau aniani o ka ʻaila mahana): no ka lauoho ʻaila - ʻāpala a i ʻole aila eucalyptus, no ka lauoho maloʻo a maʻamau - lavender a i ʻole ylang-ylang.

ʻO kahi mask o ka aila linseed (50 ml) a me ka glycerin (30 ml) e kōkua i ka hoʻomaikaʻi ʻana i ka meaʻai a me ka ʻōnaehana, me ka hoʻoikaika pū kekahi. Kāwili ʻia i ke kāwili i loko o nā ʻāpana. Hana ʻia kēia hana ma kahi pōkole no hoʻokahi mahina.

No ka mālamaʻana i ka seborrhea maloʻo, linetol e pili ana i ka aila linseed e hoʻohana ʻia, e ʻeli ana i loko o nā aila lauoho i ʻelua a ʻekolu mau manawa i ka pule. Pono e hoʻomoʻi i ka aila. ʻO ka lōʻihi o ka mālama ʻana he ʻumi mau kaʻina, a laila pono e hana ʻia kahi hoʻomaha no hoʻokahi pule, a he ʻumi mau hana e pono ai.

No ka hoʻoikaika a hoʻoulu i kaʻili, maikaʻi hoʻi ka hoʻohana ʻana i kēia aila (2 tsp) i kahi hāwili o ka aila castor (10-15 kulu) a me ka aila camphor (1-2 mau hāʻule). ʻO ka lālani i kēlā me kēia lā.

Ke hoʻohana nei i ka aila linseed no ka mālama lauoho ma ka liʻiliʻi ʻelua i hoʻokahi mahina, e ʻike ʻoe i nā hopena kupaianaha.

ʻO nā mea nui o ka aila linseed

Loaʻa i nā hua o ka fllax kahi ʻano like ʻole o nā mea kemika i loaʻa i kahi ākea maikaʻi o nā hopena maikaʻi loa i nā kino a me nā ʻōnaehana. Eia kekahi, ua hoʻokō ʻia ka hopena therapeutic e like me ka hoʻokomo o loko o ka aila linseed, a me ka hoʻohana ʻana i waho me ke ʻano o ka haku no ka hoʻolaha ʻana a me nā ʻoki.

ʻO nā mea nui o ka aila hua flax:

  • ʻO nā kumuhana kūpono he Omega 3 (linolenic), Omega 6 (linoleic), Omega 9 (oleic). Hāʻawi i ka hoʻihoʻi hou o ka lauoho i ka pae o ka cellular, pale i ka hoʻomohala ʻana o nā ʻōpiopio o ka wā kahiko, moisturize a pale i ka hopena maikaʻi ʻole o nā radical free.
  • Vitamin B4 (choline) - paipai i ka hoʻoponopono regeration, hoʻoliʻiliʻi i nā toxins, hoʻomaikaʻi i ke ʻano o ka lauoho, pale i nā hoʻokaʻawale ʻokiʻoki.
  • Vitamin PP (niacin) - hoʻōla i ka ulu o ka lauoho, hoʻomaikaʻi i ke ʻano o ka follicle lauoho, pale i ke ʻano o ka hina hina. Hoʻohana pinepine ʻia nā mea mālama mālama.
  • ʻO ka Vitamin K - hoʻomaikaʻi i ke ʻano o ke kino, hoʻolaha i ka hoʻōla i nā hōʻeha a me nā hōʻeha, mālama i ka pigmentation, ka ʻula kūlohelohe a me ka hulu o ka lauoho.
  • ʻO ka bitamina B9 (waikawa folic) - hoʻonui i ka nui o ke kino o ke kino, pale pono i ka lauoho a me nā dermis mai nā hopena o nā mea kūlohelohe o ke ʻano - radiation ultraviolet, kiʻekiʻe a haʻahaʻa. Hoʻohālikelike i ke kūlana o ka lauoho ma hope o ka lau ʻana, ke kāwili a me nā ʻano maʻamau.
  • ʻO ka haʻalulu B2 (thiamine) - hōʻoluʻolu i ka huhū, hoʻonāukiuki i ka ʻili, hoʻopau i nā hana hōʻeha a me ka luʻu. ʻO ia kahi mea pono i ka mālama paʻakikī o ka seborrhea.
  • ʻO ka huaora E (tocopherol) - hoʻomaikaʻi i ke kahe o ke koko a me ka pono o nā aʻa lauoho me ka oxygen, moisturizes, he hopena antipruritic.
  • ʻO ka stearic a me ka palmitic acid he kumu ikehu maoli, ke komo nei i ka synthesis o collagen a me ka hyaluronic acid, a hoʻolaha i ka hoʻoponopono hou i ka ʻili.
  • ʻO ka paʻakai - loaʻa iā ia ka hopena moisturizing ma ka ʻili, e kōkua i ka hoʻomau ʻia o ka makuku.
  • ʻO ka calcium - e hoʻopau pono i ka brittleness, hoʻihoʻi i ka hoʻonohonoho, hoʻokaʻawale i nā curls maloʻo.

Eia kekahi ma kēia mau ʻāpana, ʻo ka hui pū ʻana o ka aila linseed e loaʻa ai ka hao, molybdenum, zinc, pono pono e mālama i ka ʻili o ka kino a me ka lauoho. Aia ka hua i ka squalene - kahi hydrocarbon kūlohelohe e pale ana i ka hoʻouluʻana i nā loli e pili ana i ka makahiki i ke kino. Mālama ka ʻaila Flaxseed i ka lauoho mai ka maʻi a me nā maʻi bacterial. Hoʻopili maʻalahi ka mea i ka layer lipid o ka epidermis, hoʻoikaika iā ia a pale i ka nalo momona. Hoʻopau i nā peeling, hoʻōla i nā kaʻina hoʻoponopono. Hoʻolakoʻo Squalene i nā māhele keratin o ka hoʻolālā lauoho, hāʻawi i nā mea waiwai i nā papa hohonu o nā dermis.

Ma muli o kēia ʻano, koi ka ʻaila flame i ka dermatology a me trichology he ʻano kūʻokoʻa a ʻo ke kumu no ka hoʻokumu ʻana i nā ʻano lāʻau lapaʻau a me nā mea hoʻonaninani.

ʻO ka pono o ka aila flaxseed no ka lauoho

Loaʻa ka maikaʻi o kēia huahana kūlohelohe e ka noiʻi ʻepekema a me nā loiloi o ka poʻe i hoʻohana maʻamau iā ia no ka mālama a mālama.

Inā pili ʻoe i ka aila lauoho ma ka nīnau ma ka home e like me nā ʻōlelo, a laila hiki iā ʻoe ke hoʻokō i ka hopena ma mua o ka hele ʻana o ka salona.

Me ka hoʻohana maʻamau, nā kaʻina me ka aila linseed no ka lauoho i loaʻa ka hopena maikaʻi.

  • hānai i nā dermis a me nā lauoho me nā mea kanu,
  • hoopau i nā hana wāwela, hōʻoluʻolu i ka ʻeha o ka ʻili,
  • hoʻomoʻi, hoʻomoʻo i nā lauoho, paʻa i nā mea ʻala a me ka shinier,
  • ke pale aku i ka nānā ʻana o nā hakahaka wehewehe,
  • loaʻa i ka hopena therapeutic ma seborrhea a me nā dandruff,
  • pale i ka ʻōhule a hoʻoulu i ka ulu o ka lauoho.

Hoʻopuni ka aila kīlepa i ka lauoho a pale iā ia mai nā mea maikaʻi ʻole. Loaʻa ka maikaʻi o ka aila me ka ingestion a hoʻohana ʻia ma ke ʻano o nā wraps, maskks. I ka hoʻoilo, ʻo ka hoʻohana ʻana i ka aila linseed e hāʻawi i nā mau minamina i nā minamina a i nā minelala, e pale aku i ka hoʻololi ʻana i ke ʻano wela a me ka ʻike i ka lewa maloʻo. Pono e hoʻopau ʻia nā aila ʻaila i hoʻokahi a ʻelua mau mahina.

Pehea e koho ai i ka aila linseed kiʻekiʻe

Loaʻa nā mea kūpono i ka mālama home i nā mea i hoʻohana ʻia. No ka lauoho, pono ke hoʻohana ʻia ka hinu flaxseed inā e hoʻohana ʻoe i kahi huahana kiʻekiʻe a hoʻokō pono i nā ʻōlelo aʻoaʻo e pili ana i ka hoʻohana ʻana. ʻO ka huahana maikaʻi loa e loaʻa ana i ka nui loa o nā mea kanu i hoʻoulu ʻia e ka wai anu me ka hoʻohana ʻole ʻana i ke kiʻekiʻe kiʻekiʻe.

Hoʻonui ʻia ka maikaʻi o ka aila linseed e ka maikaʻi o nā mea ʻenehana, hoʻoponopono pono ʻia i nā pae āpau o ke kaʻina hana ʻenehana. No laila, ʻoi aku ka makemake o nā aila i kaulana ʻia me kahi maikaʻi maikaʻi.

Ke koho ʻana i kahi huahana, pono ʻoe e hoʻolohe i kēlā mau kiko:

  • ʻO ka aila molseed kiʻekiʻe, he kala melemele keʻokeʻo maikaʻi ʻole, me ka ʻole o nā kīnā ʻole a me nā ʻōpū polū,
  • he huahana maoli kūlohelohe loaʻa nā wai o loko o nā iʻa hou,
  • E ninini ka mea hana hoʻomālamalama i ka huahana i nā ipu aniani.

I ke kūʻai ʻana i ka aila flaxseed, pono ʻoe e makaʻala i ka lā hoʻopau. Hoʻololi koke ka huahana i kona ʻano me ka lewa, no laila e hoʻopau ʻia ka aila laka i loko o hoʻokahi mahina ma hope o ka wehe i ka ipu.

Pono e mālama i ka ʻaila Flaxseed i loko o kahi anuanu, mālama maikaʻi ʻia mai ka lā, i nā pahu paʻa. No ka hoʻohana ponoʻana i kēia huahana kūlohelohe, pono e hoʻohana ʻia ma loko o ka manawa pōkole ma hope o ka wehe ʻana i ka pahu momona.

ʻO nā lau momona maikaʻi loa me ka aila laka

Hiki ke loli piha nā kaʻina mālama saleka me ka mālama home, inā ʻike ʻoe i nā ʻano maʻamau. Nui nā ala e hānai ai a hoʻihoʻi i ka lauoho me ka aila hinu, akā pono ke koho ʻia i ka noʻonoʻo ʻana i nā pilikia e noho nei.

ʻO ka kumu, ke hoʻohana ʻia ka aila hinu linseed i lilo i mea kumu no ka hoʻomākaukau no ka hoʻemi ʻana i ka hui ʻana. ʻO ka papa inoa a me ka helu o nā mea ʻē aʻe - e like paha i ke ʻano o ka lauoho a me ka hopena i makemake ʻia. Hiki ke hana ʻia nā ʻōnaehana me ka aila linseed me ka loaʻa ʻole o ka pilikia nui ma ka home. Kēia pono aku i ka ʻaila flaxseed kiʻekiʻe a me kekahi mau hoʻolālā no ka hoʻomākaukau ʻana i nā ʻano lāʻau lapaʻau.

  • ʻO ka hoʻonohonoho mele. Hoʻohana ʻia ka aila me ka ʻole o ka hoʻohui ʻana o nā ʻano hana ʻē aʻe. Hoʻonikiʻo ia i kahi mahana o kahi 25 kiʻekiʻe. Hoʻopili ʻia nā kinikini nui i loko o ka ʻili, hoʻomaʻemaʻe ʻia ka lauoho me ka ʻaila linseed, insulated a paʻa no kahi mau hola ʻelua. Holoi me ka wai, hoʻopaʻa ʻia me ka wīwī.
  • No ka hoʻonui i ka ulu. Kāleʻa ʻala (3 tbsp.) + Ka meli maoli (1 tbsp.) + Kela ʻaila (2 tbsp.) Hoʻohui i nā mea a pau, kāwili i ke poʻo, ka aila i nā ʻalā. ʻO ka manawa hōʻike ke 30 - 45 mau minuke.
  • No ka nāwaliwali, lauoho maloʻo. Hoʻokahi hua manu + hua manu (2 tbsp. L.) + Cognac (5 tbsp. L.) e hoʻopili ai i ka lauoho maloʻo, kāwili a hoʻomoʻi a hiki i 20 mau minuke.
  • E hoʻomaikaʻi i ka hana o nā kelima sebaceous. Lulu (1 tbsp.) + Lemon wai (3 tbsp.) Pākuʻi i ka lauoho maloʻo me ka holoi ʻole ʻana. ʻO ka hapalua ka manawa i ka hapalua hola.
  • Hoʻomumu a me ka hana ʻana i nā mea puhi ahi. Hoʻonui i ka lauoho follicle a i hōʻoki i ka lūlū lauoho. Hou-mau mai ka laeka apu + uala (1 sela.) + ʻAila (1 kaila.). ʻO ka hoʻohanaʻana i kahi hopena mālie, no laila hiki ke waiho ʻia no ka wā lōʻihi, ʻoi loa ka mea āpau - i ka wā hiamoe o ka pō.
  • He ho'ōla pale. Ma hope o ke kaʻina hana, lilo i lauoho satin i lulu a me ka palupalu. Ke hoʻomoʻa aila (50.0 ml) a me ka glycerin (40 ml) i loko o kahi pahu momona a i ʻole kahi aniani paha. Pā, hoʻopili i ka lōʻihi o ka lōʻihi, e hoʻopau pono i ka aila. E hoʻopaʻa no hoʻokahi hola, e holoi me ka wai mahana a me ka shampoo.

No ka hoʻokō i kahi hopena ʻānō, pono ka hoʻopōnaehana o ka flaxen masks lauoho.

ʻO nā mea huna o ka hoʻohana ʻana i ka aila linseed

ʻO ka hoʻohana ʻana i nā māka aila e pono ai ke ʻike i kekahi mau nuances. He paʻakikī paʻakikī e holoi i nā curls ma hope o ka pauna o ka aila, ʻo ia ka pilikia nui i ka hoʻohana ʻana i kēia huahana. Akā e kōkua nā mea huna liʻiliʻi e hoʻohana i ka aila flaxseed no ka lauoho me ka maikaʻi a ʻoluʻolu hoʻi e like me ka mea.

E holoi wikiwiki i ka aila, pono ʻoe:

  • Ma hope o ka hūnā ʻana o ka uwila ʻaila, pono e hoʻopili ka shampoo, ʻohi maikaʻi, a laila holoi wale nō me ka wai hoʻōla pono. Ma hope o ka pau ʻana, e holoi piha ʻia ka uhi lauoho lauoho me ka waiho ʻole ʻana i nā māka lauʻaʻala.
  • Ma hope o ka holoi ʻana i ka hoʻouluulu ʻana o ka lauoho, pono ia e holoi iā lākou i ka wai me ka hoʻohui ʻana o ka papa ʻaina. No kēia, 100 ml o ka winika maʻamau e lawe i kēlā me kēia 1000 ml wai pono. Hiki iā ʻoe ke hoʻohana i nā infusions mai nā lāʻau lapaʻau. E kōkua ka holoi a hope hope e holoi pono i nā koena ʻaila.

Hoʻomaopopo nā mea hoʻonani ma ka hoʻohana ʻana i ka aila flaxseed no ka lauoho hoʻokahi - ʻelua mau manawa i ʻehiku a i ʻumi lā. Hoʻomaʻamaʻa ʻia ka lauoho me ka lole sine no nā ʻelua a ʻekolu mau mahina. Ma hope o kēia, pono e hoʻōki i ke kaʻina no kahi manawa hou.

ʻO ka hopena o ka mālama lauoho me ka aila linseed kūlohelohe

E ʻike ʻia ka hopena o nā kaʻina hana no ka paʻuhū ʻana ma hope o nā manawa liʻiliʻi wale nō. E hoʻohana pinepine i ka aila flaxseed i ke ʻano o nā makaʻi a i ʻole nā ​​pale. Inā ʻoe e hoʻohana pololei i ka aila linseed no ka lauoho me ka maʻamau maʻamau, e ʻike ka hopena a hoʻomau. Hōʻike ʻia nā hōʻailona o ka holomua ma kēia aʻe:

  • Hoʻopau nā inflammations, hōʻeha nā hōʻeha, nalowale nā ​​dandruff.
  • Ma hope o ke kaʻina hana, loaʻa i nā curls kahi silky silky.
  • ʻO ka hoʻohana ʻana i ka aila no ka lauoho, pupule i ke kāʻei, e hoʻomaʻamaʻa i ko lākou kūlana.
  • Hoʻemi ʻia ka nui o ka lauoho, hoʻopau ʻia ka ulu o nā mea hou.
  • Hoʻopau nā hope i nā bifurcating.
  • ʻO nā kaʻina hana e hoʻomoʻalaʻe i ka lauoho, ka silky a me nā mea hoihoi.

Hoʻihoʻi hou i ka hoʻolālā lauoho me kahi ʻōmole mahana me nā mea kanu.

Pono ʻoe e hoʻohana i ka aila linseed kiʻekiʻe no ka mālama ʻana i ka lauoho, e ukali i nā ʻōlelo hōʻike no kona hoʻohana a laila e ʻike ʻia ka hopena a lōʻihi loa.

He aha e hoʻoholo ai i ka pono o ka ʻaila flaxseed no ka lauoho?

Loaʻa ʻia kēia huahana e nā pua flax, kahi i hoʻokuʻu ʻia ai ke ʻano wai hoʻonaninani a nā ʻulaʻula mai iā lākou mai. I ka mahana o ka lumi, ua lilo ka wai. ʻOi aku ma mua o ka hapalua o ka hoʻonohonohoʻana i ke aila linseed ka linolenic acid, ʻo ia ka mea hana mana nui e hoʻihoʻi i ka hoʻolālā o ka lauoho. Eia kekahi, loaʻa i ka aila ka palmitic, oleic, stearic a me nā meaʻala ʻē aʻe.

Hoʻohana ʻia kēia waikena ma nā ʻoihana e hana i nā varnish a me nā pā.

Loaʻa kūʻokoʻa

ʻO ka aila Flaxseed kahi huahana kūponoʻole, he nui nā hōʻailona no kona hoʻohana ʻana. Hoʻohana nui ia i ka cosmetology, dermatology a me ka lāʻau lapaʻau. Eia kekahi o nā pilikia hiki iā ʻoe ke hoʻoponopono me kēia huahana:

  • huni kāwei
  • koko koko kiʻekiʻe
  • momona momona
  • pilikia pilikia
  • hoʻonui hoʻonui koko koko
  • pāwīwī o ka lauoho a me nā kui.

Hiki iā ʻoe ke kamaʻilio e pili ana i nā pono o ka aila linseed no ka manawa lōʻihi loa. Maanei e hoʻopā mākou i hoʻokahi wale nō o nā ʻano nui o kāna noi - ʻo ia ka hana a me ka hoʻihoʻi ʻana o ka lauoho i hoʻopau ʻia me ka aila linseed.


ʻO ka aila keleila i loko o ka trichology

Ua hoʻāʻo ʻia ka pono maikaʻi ʻole o ka aila lauoho e nā miliona o nā kānaka. Nui nā mau hiʻohiʻona no nā masks, kahi o kēia ʻāpana. ʻO ka aila ʻaha kūpono e hana ai no ka lauoho maloʻo, me ke hoʻopau ʻia ʻana i ka palena o nā pau. Hoʻohana ka aila ʻaila i ke ʻano e hoʻihoʻi hou i ke ʻano o ka lauoho, akā nō hoʻi e hoʻolalulu i ke poʻo, e hoʻopau ana i ka ʻili o ka ʻili - ke kumu o ka dandruff.

ʻO ka hopena o ka ʻaila hua flax e like me ka hopena o ke kaʻina lamination: ua uhi ʻia kēlā me kēia lauoho i kahi kiʻi ʻoniʻoni e pale aku i nā hopena maikaʻi ʻole. No laila, ʻo ka palupalu o ka lauoho a me kona nalowale ua hōʻemi nui ʻia. Hōʻuluʻulu ʻia nā pae ʻili liʻiliʻi ʻoi aku ka pālahalaha ʻia, “hōʻawale” nā ʻāpana ʻoki, ua hana ʻia kahi paʻi mai ka ʻuʻū ʻana o ka umu.

Hoʻomaopopo ʻia ka hoʻohana ʻana o ka aila linseed no kekahi ʻano o ka lauoho e kūpono i ka lauoho lauoho a me ke brittleness. Hoʻopili i ka hoʻomākaukau ʻana i nā ʻano makule a me nā ʻaki, hiki iā ʻoe ke lawe i ka aila linseed i loko e mālama i ka lauoho. Mālama ʻia ke kino me nā mea nui ponoʻehā - e like me kou ʻike, hoʻomaka ka nani mai loko.

Nā ʻaihapiha no ka ʻaʻa hinu

ʻO nā aʻa hinu kāwili i kona mau nuances. Inā ʻae ʻia ka hoʻohana ʻana i nā māka no nā mea āpau a ʻaʻole hana hewa, a laila he nui nā contraindications o ka hoʻohana ʻana i loko.

  • hapai
  • nā pepeke
  • ke kaulike ole ka hormonal,
  • lōkohu
  • ka lawe ʻana i kēia mau lāʻau lapaʻau: antidepressants, laxatives, contraceptives hormonal, lāʻau lapaʻau e hoʻokaʻawale i ke kōpaʻa koko, anticoagulants, nā lāʻau antiviral,
  • hoʻōki manuahi (ma mua o a ma hope o ka hana ʻana),
  • nā maʻi kāpili
  • cholelithiasis
  • ʻōpū o ka kōpoki a i ʻole appendages.

Ma mua o ka lawe ʻana i kekahi lāʻau lapaʻau, ʻoi aku ka maikaʻi o ka nīnau ʻana i ke kauka, a me ka aila linseed, ʻaʻohe ʻokoʻa. Hiki i kahi mea loea wale ke koho i ke kūpono kūpono, ma ke ʻano he kūlana o kāu olakino.

E hoʻolōʻihi i ka ulu o ka lauoho

E kōkua kāla laula i mea e hoʻopou i nā follicle o ka lauoho, e wikiwiki ana ka ulu. Hiki iā ʻoe ke lawe i ka ʻaila linseed no loko o ka lauoho, no laila e ulu wikiwiki lākou, a hiki koke i ka lauoho e lilo i kahi mamao a me ka mānoanoa. E inu ʻoe i kēlā me kēia lā i ka 1 tbsp. la l ʻO ka papa papa o ka mālamaʻana he ʻelua a ʻekolu mau mahina. Pono e lawe ʻia ka aila i ka haʻalele ʻana o contraindications.

E hoʻolōʻihi i ka ulu o ka lauoho, hiki iā ʻoe ke hoʻohana pū i ka aila linseed e like me ka hoʻohui ʻana o nā maka. Mai ka wā kahiko, ua hoʻohana ʻia ka aila flax e nā makuahine - ua ʻāʻī lākou i ke poʻo o kahi keiki a ʻoi aku ka ulu o kona lauoho a ʻoi aku ka nani a me nā mānoanoa ʻē aʻe. I kēia manawa ua lilo kēia mea hana ma waena o ka poʻe makemake e loaʻa i ka lauoho lōʻihi.

Kāwili iā 2 tbsp. la l ʻaila linseed, 1 tbsp. la l meli, hoʻohui i kahi ʻoki ʻoki. E kāwili i ka lula i loko o ka pena, waiho no 30-40 mau minuke. A laila e holoi me ka wai mahana. E kōkua kēia maskū e hoʻolōʻihi i ka ulu o ka lauoho a pale i ka nalowale o ka lauoho ma muli o ka hoʻoikaika ʻana o nā follicle lauoho.

Mai ka lauoho lauoho

Hoʻomaʻamaʻa kēia lāʻau lapaʻau i nā follicle lauoho, no laila e ikaika ai nā aʻa lauoho nāwaliwali, a emi iki ka lauoho. ʻO kekahi mau pule ma hope o ka hoʻomaka ʻana o ka hoʻohana ʻana i ka aila linseed, ʻike ʻoe ua lilo ka lauoho i oi loa aku i ka malamalama, a ʻoi aku ka ikaika o ka lauoho.

ʻO ka lawe ʻana i ka ʻaila flaxseed i loko o ka lauoho he mea pono nō hoʻi inā inā loaʻa ka pale o ka lauoho. No laila loaʻa ke kino i nā minamina a me nā minela pono, no ka mea, ua hoʻōla ʻia ke poʻo, a paʻa ka lau o ka lauoho.

Lawe i 1 tbsp. la l mustard pauku a me ka pepa ʻulaʻula (lepo), ninini i ka wai e hoʻolapalapa ai, hoʻohui i 2 tbsp. la l aila aila. E hoʻohui i kahi iʻa a i kahi gīpō paha o ka meli i kahi mea i hoʻomohala ʻia. Pono e hoʻopili ka mask not i ka hika wale nō, akā, i ka lōʻihi o ka lauoho - e wela ai nā mea wela i ka lauoho, pale aku i ka lauoho mai ka hāʻule ʻana a me ka wikiwiki o kona ulu ʻana, a hānai ʻoi aku ka yolk / meli i ka hoʻolālā lauoho holoʻokoʻa. Hoʻomaopopo ʻia e mālama i ka mask mai mai i ʻumikūmālima mau minuke i hoʻokahi hola, e pili ana i ke ʻano o ka wela o ka ʻili.

Loaʻa ka hopena o ka noi ʻana i ka mask ma hope o hoʻokahi mahina.

No ka moisturizing lauoho

ʻO ka hui pūʻana o ka aila līla i loaʻa kahi waiwai nui - ka thiamine, ka mea e haki ai i ka makuku i loko o nā kinipola a pale i kona hōʻehu. Ma muli o nā kikoʻī niacin, loaʻa i ka lauoho ka mea ola maikaʻi a me ka olakino, e hoʻonui ʻia kā lākou kukui. No ka lauoho maloʻo, ʻo ka hinu linseed kahi hana kūpono. E ʻike ʻia ka hopena ma hope o ka hoʻohana mua ʻana o ka mask me ka aila linseed.

Kāwili iā 2 tbsp. la l ʻaila linseed, 5 tbsp. la l cognac a meʻa. Mālama i ke kui, hoʻomaʻemaʻe i ka hapalua hola. Hoʻopili maikaʻi kēia kohu i ka hoʻomaʻemaʻe loa, hoʻonui i ka hoʻopiha ʻana o nā ʻulu lauoho i ka humuhumu.

Hiki ke hoʻokaʻawale ʻia Cognac mai kēia uhi a hiki ke hui ʻia wale ka pata me nā hua. Eia kekahi, ʻo ka hoʻopili ʻana i hoʻokahi aila hoʻokahi ka hana e hāʻawi ai i ka ikaika a me ka mālamalama i ka lauoho maloʻo a nāwaliwali.

ʻO ka aila ʻaila i loko o ka lauoho e hoʻopau i nā pilikia a pau i ka manawa hoʻokahi. ʻO ka ʻike nui o ka omega-3 a me nā Omega-6 momona waʻa, a me kahi kikoʻī āpau o nā huaora a me nā minela koʻikoʻi, e hoʻoholo i ka hoʻoikaika hou ʻana o kēlā me kēia kelepona i loko o ke kino, e komo pū me ka lauoho poino. ʻO ka inu ʻana i ka ʻaila linseed e pono ai e mālama i ka nani ma ka laulā, a me ka lauoho olakino kekahi o kāna mea nui.

No ka mea he ʻono kūpono a me ka ʻono ʻo ka ʻaila, a hiki iā ia ke paʻakikī no ka nui o nā mea ʻawaʻawa o ka momona o ka momona, hiki iā ʻoe ke hoʻohui iki i ka ʻaila i loko o kēlā me kēia kīʻaha, hui ʻia me ka wai a i ʻole wai - ʻaʻole kūleʻa kona hopena.

ʻO kahi ala kūpono e hoʻopili ai i ka aila e hoʻopiha me nā salads. He mea nui ia ka kōkua ʻana o ka aila linseed e kōkua wale nō e hoʻihoʻi hou i ke olakino o ka lauoho a me nā miki, akā e kōkua pū kekahi i ka hoʻolilo ʻana o ke kaupaona ma o ka hiki ʻana i ka metabolism.

Loaʻa ka hopena kūikawā o ka hoʻohana ʻana i ka aila linseed i nā māka no ka hui pū ʻana me kekahi mau mea. Ke hui pū ʻia kēia mau mea ʻelua, e hoʻonui ʻia ka hana o ka maka me nā manawa. He aha kekahi mea e hiki ke hoʻohui ʻia mai kahi mask me ka aila linseed e hoʻonui ai i ka hopena?

Holo aila + pilau aila

Ua ʻike ʻia ka ʻaila Burdock no kāna mau reenerative, kōkua nō hoʻi ia i ka hoʻoulu ʻana i ka ulu o ka lauoho a hoʻopau i ko lākou nalowale. ʻO ka hui pūʻana o ʻelua mau mana ikaika i loko o ka kinona e hāʻawi i kahi hopena kupaianaha!

Hiki ke hoʻopili ʻia ʻia nā leila ma nā hoʻohālike like, i hoʻomoʻi ʻia a hoʻopili ʻia ma nā aʻa lauoho. E noʻonoʻo e kāʻei i kou lauoho i kahi kiʻiʻoniʻoni a laila i ke kāwele. Pono kēia ʻano hui e hoʻopili pono wale i nā kihi o ka lauoho e pale ai i kā lākou kolana.

Loli + aila ʻaila poni

ʻO ka aila Castor kahi hopena lapaʻau maoli no ka hoʻomaikaʻi ʻana i ka nani a me ke olakino o ka lauoho. Hiki iā ʻoe ke lawe i kahi hui o ka castor a me ka ʻaila linseed i loko no ka lauoho - no kēia e pono ʻoe e kāwili iā lākou i ka hoʻohālikelike like ʻana a inu i kēlā me kēia lā 1 tbsp. la l E kōkua hoʻi kēia mea hoʻomaʻemaʻe i ke kino o nā toxins, na ia iho i ala e hoʻonui ai i ka pae o ka nani.

Hoʻohui ʻia kahi hui ʻana o ka aila līlī a me castor i ka nui o ka wai i loko o kahi ʻauʻau wai a kau ʻia ma ke aniani a i ʻole nā ​​kihi o ka lauoho. Kōkua kēia i ka manawa pōkole e hoʻihoʻi i ka nāwaliwali, ʻokiʻoki, hoʻonui i kā lākou ulu, hāʻawi i ka kukui a me ka ikaika. E pale ia ka pito o ka lauoho mai kahi ʻāpana.

Kila aila + pilau

ʻO kaʻaila Olive kekahi o nā huahana kahiko e mālama pono i ka nani, hoʻohana ʻia i nā lālā he nui o ka cosmetology.

I ka hui pū me ka aila linseed, hāʻawi kēia mea hana i kahi hopena maikaʻi loa, kokoke iʻoi aʻe ma mua o nā huahana mālama lauoho lauoho. I ka manawa like, ʻo kēlā mask e hoʻomaʻamaʻa pono ʻole ia e koi i kekahi mau koina kūikawā, no ka mea, ʻo ka ʻaila oliva ka mea maʻamau i ka paila.

I loko o kahi kāwili o kaʻaila a me kaʻaila linseed, hiki iāʻoe ke hoʻohui i kahi o 1 tbsp. la l wai lemon - e hoʻohui kēia i ka hulu. Pono e hoʻomoʻoluʻolu ʻia ka mask - ua loaʻa i nā aila ka hopena ākea ke kū ka mahana. Loaʻa i ka aila o Olive i kahi haʻahaʻa haʻahaʻa ma mua o ka ʻaina castor, no laila e ʻoi aku ka mea maʻalahi o kēia mask.

ʻO nā ʻōlelo aʻoaʻo no ka hoʻohana ʻana

E like me kā mākou e ʻike, hoʻohana nui ʻia ka aila lūlani pua i ka trichology e mālama a hoʻihoʻi i ka nani a me ke olakino o ka lauoho i hoʻopau ʻia. Nui nā mau hiʻohiʻona no ka hana ʻana i nā masks e pili ana i kēia huahana nani, akā, hiki i kahi mau kikoʻī ke ʻike ʻia i hoʻohui ʻia i ka hoʻohana ʻana o kēia mau masks.

  • ʻO ka aila Flaxseed kahi mea ikaika loa ia, no laila ʻoi loa ka nui o kāna noi. Inā ʻoe e lawe i ka aila linseed i loko o ka lauoho - mai hana hōʻino i ka nui. ʻO ka palena nui loa he 2 tbsp. la l i ka la. No ka hoʻohana o waho i ka aila me he hapa o nā maka, ʻaʻole pono e hoʻomau i ka huahana ma ka ʻili no ka lōʻihi o ka hola.
  • No ka hoʻohui i ka hopena, ʻoi aku ka maikaʻi e hoʻomālamalama i ka mask me ka aila linseed, a ma hope o ka noi ʻana, e kāʻulu i kou lauoho me ke kiʻi ʻoniʻoni a me kahi kāwele terry.
  • ʻOi aku ka maikaʻi o ka mālama ʻana i ka aila i loko o ka friji, ʻoiai hiki ke hoʻohana ʻia i loko o hoʻokahi mahina ma hope o ka wehe ʻana - a laila e lilo ia i rancid a pono ʻole.
  • ʻOi aku ka maikaʻi e kūʻai i ka aila linseed i loko o kahi lāʻauʻai.
  • I mea e pale ai i ke ʻano o kahi mea ʻono maikaʻi ʻole ma ka lauoho ma hope o ka hoʻohana ʻana i ka mask (ma ka hui pū ʻana, me ka laʻana, me ka ʻala a ʻala a i ʻole ke kumule, a mai ka aila iho), ua hāmai ʻia e hoʻohui i hoʻokahi puna o ka ʻaila maoli i ka huahana i pau.

He mea kūpono ke hōʻike iki i ke ahonui a me ka hoʻomanawanui i ka wā e hoʻohana ai i ka aila linseed e hoʻihoʻi i ke olakino o kou lauoho, ʻaʻole hoʻi ka lōʻihi o ka hopena.

Ka hoʻohana ʻana i ka aila linseed

Pono e hoʻokomo i ka aila ʻaila i loko o ka papa ʻaina o nā wahine, e lilo koke i makuahine. Eia kekahi, ʻo kona hoʻohana ponoʻenehana ponoʻī e hoʻēmi i ka premenstrual syndrome, hoʻomaʻamaʻa i nā pae hormonal, a hoʻomaikaʻi i ka maikaʻi o ka menopause. He hopena maikaʻi ka ʻaila Flaxseed i ka ʻili ma ka hoʻōla ʻana o nā pōpoki, hoʻopau i nā huhū a hiki iā lākou ke hōʻola i kekahi mau maʻi ʻili.

Akā ʻo ka hopena maikaʻi loa o nā ʻaila flaxseed ma luna o ka lauoho. No ka hoʻoikaikaʻana i nā curl, a me ka mea e hoʻolalelale i kā lākou ulu, hiki ke hoʻohui ʻia i ka hoʻohui ʻana o nā masks home, ka hoʻopili ʻana a pau a piha paha i ka aila a i ʻole ka lāʻau ʻoliva. Hāʻawi nā paʻapa maʻalahi iā ʻoe e ulu i nā curls lōʻihi, hoʻihoʻi a hoʻoikaika i ka manawa like a ʻoi hoʻi ka ʻokiʻoki.

E hoʻomaikaʻi i ke kūlana maʻamau, ua lawa ka aila linseed no ka lauoho e lawe i ka 1-2 punetapeka i kēlā me kēia lā. Pale kēia i ka nalowale ʻana o nā manawa kuana, a hoʻopiha i ke kino me nā mea maikaʻi mai loko.

He mea kūpono loa e hoʻohana i ka ʻaila flaxseed no ka lauoho i hui pū me ka massage. No ka hana ʻana i kēia, pono ʻoe e hōʻoluʻolu iki i ka nui e pono ai, a laila e hoʻopili iā ia i nā ʻāpana me nā manamana lima. A hāpai ʻia ʻia hoʻi e lawe i nā neʻe a i waena o lākou. Hoʻohui nui me kēia pīkoi ke hoʻohana ʻia ka ʻaila linseed no nā ʻano like ʻole o ka lauoho, ka hānai ʻana i ka maloʻo a me ka hoʻōla maʻamau i nā aila ʻoni. Eia kekahi, ʻo ka ʻaina linseed e hōʻike ʻia e ka wikiwiki wikiwiki a me nā momona momona momona. ʻO ia ke kumu i loaʻa ai iā ia ka inoa o ka maikaʻi no ka lauoho, ma muli o ka hiki ke hoʻohana ʻia i ka mālama maʻamau i kēlā me kēia lā me ka makaʻu ʻole i ka hopena o nā curls greasy.

Hoʻohana maikaʻi o ka lau flaxseed no ka lauoho

Loaʻa nā pono o kahi huahana kūlohelohe i ke ala o kāna hana. ʻO ka ʻenekenehana hoʻomehana ākea e hiki ai iā ʻoe ke hoʻopakele i nā mea ikaika a pau, a me kahi hui pū kekahi ʻokoʻa o nā mea kūlohelohe e hoʻopili nui i ka lauoho a me ke kūpao. I nā mau maka he nui no nā ʻano o nā lauoho, hoʻohana ʻia kēia ʻaila he moisturizer ma muli o kāna momona momona.Eia kekahi, ʻaʻole pono e hoʻopuka i nā ʻāpana o ke kaʻina wai o kahi moisturizing i ke kāpili i hoʻopau ʻia.

ʻO keʻano o nā mea waiwai nui e hoʻoholo i ka hopena maikaʻi o ka huahana:

  • unsaturated fatty acid - hoʻoulu i ke kaʻina hana hoʻoponopono i loko o nā pūpau, paipai i ka hana o collagen,
  • thiamine - kahi mākaʻikaʻi o ka hui B2 e kōkua ana e hoʻopau aku i ka dandruff, ka ʻeha, nā hōʻailona o nā maʻi dermatological o ke poʻo, ke kū nei ka hopena ma ka epidermis, e hoʻolilo i ka lauoho a me ka hoʻolohe.
  • folic acid - hoʻihoʻi i ka lauoho mai loko, pale i ka brittleness, hoʻēmi i ka hopena o kahi keʻe ikaika, kōkua i ke kaua i ka hopena o nā shampoos me ka sodium lauryl sulfate,
  • niacin (vitamina PP) - hoʻōla i ka ulu o ka lauoho, hoʻonui i ko lākou ola, pale i ka nalo o ka lauoho, hoʻolōʻihi i ka hoʻokumu ʻana o ka hina hina.
  • ʻo ka choline ka lāʻau maikaʻi loa no ka lauoho nāwale, pili ʻole i ka brittleness, he mea sculptural ka mea hiki ke wikiwiki a me ka maikaʻi ke "mea kūʻai aku" i hōʻino ʻia, hāʻawi i ka nui o ka lauoho.
  • phylloquinone - ʻae i ka niacin e komo wikiwiki i ka hoʻolālā o ka lauoho, hāʻawi i ka ʻoluʻolu, ʻoi aku ka nui o ka saturated kūlohelohe.

Kōkua ʻo Flaxseed no ka lauoho e hoʻokuʻu i ke maloʻo a me ka hoʻokaʻawale ʻokoʻa, hoʻoikaika i nā ʻōpala

Hoʻohana ʻia nā makika no ka lauoho maloʻo me ka aila linseed e pale ai i nā ʻōnaehana maʻi, baldness, a me ka hoʻoikaika ʻana i ka hoʻoulu ʻana. E lilo ka lauoho, ʻaʻole ka uila i ka wā e hoʻohana ai i nā palaka plastika. Hiki ke hoʻāʻo ia ia mea hoʻohālike i kēlā me kēia wahine a me nā kāne, nona nā hōʻailona mua o ka baldness i kū mai ma luna o ka luakini a i ka lei aliʻi paha.

Nā Palapala koho koho

E hoʻolōʻihi i ka hopena o nā kaʻina hana o ka home, pono ia e kūʻai i ka aila i loaʻa me ka pihi ʻana. Hāʻawi kēia iā ʻoe e hoʻohui i ka mask me kahi huahana me ka nui o nā mea momona. Inā hāʻawi ka mea kūʻai aku i nā kālā i hoʻolako ʻia ma kahi pēpē pilikino me ka hoʻohana ʻana i ka lāʻau lāʻau, pono ia e hoʻolohe mua iā ia. ʻAʻole hiki ke kumukūʻai ia huahana i kahi uku uku, inā he haʻahaʻa maoli ke kumukūʻai, pono ʻoe e pale i ke kūʻai ʻana.

Pono ka lau wai flaxseed kūlohelohe no ka mālama ʻana i ka lauoho e pono i kēia mau kūlike penei:

  • nele i ka momona pungent - wale nō ka hoʻohuʻu a maikaʻi hoʻi i nā mea kanu lāʻau.
  • inā hiki iā ʻoe ke lalau i kahi laʻina, a laila e waiho ʻole ka ʻawa.
  • nā kīʻaha maikaʻi loa no ka ʻaila flaxseed he mau aniani ipu aniani;
  • pale - kukui, gula,
  • ka palena iki loa - ke ʻōpū a me nā manaʻo ʻē aʻe e haʻalele,
  • momona momona momona - ke kaomi ʻana i kahi hāʻule o ka huahana ma waena o nā manamana lima, hiki iā ʻoe ke ʻike i kahi kiʻi ʻoniʻoni a manaʻo i kahi lahilahi.
  • kaʻai iki liʻiliʻi.

ʻO ka aila linseed maikaʻi no ka lauoho he hue gula

Inā hui ʻia nā kūlana a pau, hiki iā ʻoe ke kūʻai palekana i ka aila flaxseed.

ʻO nā hiʻohiʻona o ka hoʻohana ʻana i ka aila linseed

Pono ka aila e hoʻoponopono i ka pilikia o ka lauoho maloʻo i hoʻopau ʻia ma hope o ka curling a i ʻole nā ​​kala pinepine ʻana. Hoʻopili maikaʻi ia iā lākou, hoʻoheheʻe iā lākou i ka lepo, e hoʻomaikaʻi ana i ke ʻano ma o ka lōʻihi holoʻokoʻa. Me ka hoʻohana maʻamau, hiki iā ʻoe ke hoʻopoina e pili i nā kaʻina ʻokoʻa a me ka palupalu.

Hiki ke hoʻohālikelike ʻia ka hopena ma hope o ka hoʻopili ʻana i ka pale me ke kaʻina lamination, ma hope o kēlā me kēia lauoho e hoʻopuni ʻia ma loko o kahi ʻāpana nāwī aniani e pale iā ia mai nā pōʻino o ke ʻāwili (radiation ultraviolet, ua a me ka makani). Ke hoʻohana nei i ka aila linseed e hoʻoikaika i ka lauoho nāwaliwali ma mua o ka lamination maʻamau i ka salona.

Nā rula no ka hoʻohana ʻana i ke ʻano o nā maka

I mea e hoʻomaikaʻi ai ka aila linseed i ke ʻano o ka lauoho a ʻaʻole i hōʻeha i ka pōʻino, pono ia e hahai i nā manaʻo koʻikoʻi o ka poʻe trichologists:

  • lauoho ʻōpiopio me ka aila linseed hou a me nā ʻaluna kūikawā no ke poʻo kuʻuna e hana me ka hoʻohui ʻia o nā mea hoʻohui hou, nā ʻaila pono nā mea kōkua maikaʻi loa,
  • ʻoi aku ka maikaʻi o ka huahana kūlohelohe maikaʻi loa, i ka ulu ʻana o ka lauoho (ʻoi aku ka lōʻihi o ke kiʻekiʻe o 50.)
  • Aila aila ka aila, no laila, ʻaʻole pono pono e hoʻomoʻi i ka lauoho a hoʻopili paha i nā huahana ʻē aʻe ma hope o ka hoʻohana ʻana i ka uhi,
  • e like me ka nui o ka mālama ʻana, pono e hoʻokau ʻia ka maʻi ʻomo - waiho i kahi hāʻule o ka aila ma luna o kou lima, e hoʻolei lūlū a kali i kekahi mau hola, inā i kēia manawa ʻaʻohe manaʻo like ʻole i ke ʻano o ka ʻulaʻula a me ka haki, hiki ke hoʻohana palekana ka huahana.

Pono e hoʻopili pono ʻia ka aila ʻaila no ka ulu ʻana o ka lauoho a i ʻole ka hoʻoikaika.

  • wili ʻia ka huahana i loko o nā aʻa me nā neʻe pihi lahilahi, akā me ka ʻole o ka hoʻopaʻi ʻana, e pālahalaha aku i ka lōʻihi holoʻokoʻa me kahi kuʻi me nā niho lohi.
  • ina he mea pono e hana ma na kihi kaawale, ua piha ka piha i ka aila, mahope o ka pau ana o ke kaʻina, ʻaʻole holoi ʻia ia,
  • Hiki iā ʻoe ke hoʻonui i ka hopena o ka maka me ka pale ʻana i kou poʻo i ka wahī palu a me ka hoʻoluʻu ʻana i ka kāwele,

Kūpī ʻia ka hinu ʻola no ka lauoho me ka lōʻihi o hoʻokahi hola

ʻO ka lōʻihi o ke kaʻina hana e pili ana i ka hiki ʻana o nā mea ʻē aʻe i ka pau ʻana. Inā aia i nā huahana kūlohelohe e hopena ai ka nui o ke kahe koko (ʻulaʻula, mustard pauku a me ka cognac), hoʻemi ʻia ka manawa o ka hōʻike i 20 mau minuke. Ma hope o kēia, pono e holoi pono i ka mask e pale ai i ka huhū. Inā ʻaʻohe mau mea like i loko o ka mea i hoʻohui ʻia, hiki ke hoʻonui ʻia ka lōʻihi o ka hōʻike i 1 hola.

Ma hope o ka hali ʻana i ke kāwele mai ke poʻo, pono ke kau i ka shampoo i ka lauoho me ka holoi ʻole ʻana i ka lauoho i ka manawa hoʻohui, e hoʻolulu me ka wai ʻana me ka wai kahū. Ma kahi o ka keʻokeʻo, hiki iā ʻoe ke lawe i kekahi aihue oxidizing mai kāu mea kaua home. ʻO ka cuka Apple cider a i ʻole citric acid i hoʻohemo ʻia i loko o ka wai e hoʻopilikia nui i ka lauoho. Hiki iā ʻoe ke hoʻohana i kahi decoction o nā mea kanu (calendula, nettle, chamomile) kahi i koho ʻia ma ke ʻano o ka lauoho. Kōkua o Rinse hiki iā ʻoe ke hōʻalo i nā ʻāpana o nā kiʻi o ʻaila, e hoʻomau ka lauoho a hoʻomaʻemaʻe maikaʻi ʻia i ka lōʻihi lōʻihi.

Manaʻo nā kauka e hoʻohana ana i nā masks e pili ana i ka aila linseed no ka lauoho me ka neʻe i lalo.

  • inā hāʻule ka lauoho i kahi uluʻole, pono ia e hana ma kahi o 3 mau kaʻina ma ke pule he nui.
  • inā i hōʻino wale ʻia nā ʻōlelo aʻoaʻo, 2 mau manawa i hoʻokahi pule
  • ina e pono e hoohalahala i ka ulu ana o ka lauoho, e ala ae i na puna moe hiamoe, ua lawa ia 1 manawa no 7 mau lā,
  • i mea e pale aku ai i nā pilikia ma luna, e hana lākou i mau mākeke i kēlā me kēia 2 hebedoma, ma hope o ka papa e noi ʻia ai kahi hoʻomaha hoʻomaha no hoʻokahi mahina, ma hope o ka mālama ʻana i ka home e hiki ke hana hou.

Pono e hana mau nā kaʻina hana, ʻoi aku hoʻi inā he koʻikoʻi ka pilikia a i ka wā i hana ʻole ʻia ai ka pilikia.

ʻO nā paʻi maikaʻi loa no ka lauoho e kau ana ma luna o ka aila flaxseed

  1. Hiki ke hoʻohana ʻia kahi mask me ka ʻaila flaxseed maʻemaʻe ʻole me ka pale ʻole me nā ʻano mea ʻē aʻe. Pono e hoʻohele i ka huahana i hoʻomehana ʻia i ka wai o ka wai ma nā lauoho āpau, hoʻohui ʻia. Hiki iā ʻoe ke hoʻohui i 1-2 kulu o kāuʻa momona nui. Ma hope o 2 mau hola, e holoi i ke kāwili me ka wai mahana e hoʻohana ana i ka shampoo.
  2. ʻO kahi maka lauoho me ka ʻaihue a me ka aila linseed e kōkua hou i ka kala a wehe i ka brittleness. No ka hana ʻana i kēia, e kāwili i 2 mau aniani o ka ʻaina i hoʻomoʻa ʻia i kahi mahana o 45 degere me kahi hua manu hoʻokahi. Hoʻohui maikaʻi i ka hui ʻana a hoʻopili ma ka lauoho ʻoi aku ma luna o ka lōʻihi. ʻO ka manawa hoʻolaha o ka mask ka 1 hola, holoi ʻia ʻo ia me ka wai me ka mahana ʻana o ka lumi me ka hoʻohana ʻana i kahi shampoo haʻalulu ʻole me nā wahi kūʻē.
  3. No ka hoʻouluʻana i ka ulu o ka lauoho, kahi hui kīʻaha me ke hoʻohui ʻana o ka wai a me ka meli ua kūpono nō. Lawe i kahi pīpī laha nui a ʻōwili maikaʻi. E hoʻolei i ka slurry hopena i loaʻa i ka sieve a kāpī i ka wai momona, e hoʻohui i hoʻokahi kīwaha o ke aʻa flaxseed a me ka nui o ka meli. Ua kāwili ʻia ke kāwili ʻana a kāwili ʻia i ka pena. Pono e kū a ma kahi o 30 mau minuke. Inā hōʻoluʻolu, hoʻomāloʻī a nānā paha paha i ke poʻo, e holoi ʻia ka waiwai ma mua o ka pau ʻana o ka ʻike.
  4. ʻO ka maka, ka mea e hiki ai iā ʻoe ke hemo i nā hoʻopau hoʻokaʻawale, he mea maʻalahi hoʻi: e lawe i hoʻokahi iʻa, ʻelua mau puna o ka ʻaila hoʻomoʻa a ʻelima mau ʻāpana o ka brandy. Pono e hoʻohui i nā ʻāpana āpau a kau i ka hoʻonohonoho ʻana i nā aʻa o ka lauoho i hoʻonaninani no nā minuke 15-20. Hoʻopili me ka shampoo.
  5. E lawe i ke kumu maloʻo maloʻo maloʻo (e pili ana i ka hapalua o ke kīʻaha) a hui ʻia me 150 g o ka aila. No ka hōʻoluʻolu, hiki ke hoʻohui ʻia ka aila i nā kihi i ka aniani hoʻokahi, e ʻike pololei ʻia nā kaulike. Pono e hoʻopili ʻia kēia ʻano hui no ka liʻiliʻi o 24 mau hola, e hui pū ana i kēlā me kēia manawa. E hoʻopili i ka gruel i nā ʻōpala i hōʻino ʻia, e kū no ka hapalua hola a e holoi.
  6. Inā he maloʻo ka lauoho a hoʻokaʻawale ʻia, hiki iā ʻoe ke hoʻomākaukau i ka mea mana e pili ana i ka aila linseed (50 ml) a me ka ʻaila rosehip (30 ml). E hoʻopili i ka mea i ka lauoho ma ka lōʻihi, kū no ka hapalua hola a holoi. No ka hoʻohui i ka hopena, hiki iā ʻoe ke hoʻomau i kahi kāwele ʻauʻau.
  7. Ua hoʻomākaukau ʻia ka mask-balm no ka lauoho moisturizing hou ma ke kumu o 1 yolk, 100 ml o ka waiū a me 1 tī o ka meli. Pono e hoʻohui ʻia kēia mau mea āpau a me 1 kele o ka ʻaina linseed mahana i hoʻohui ʻia. Pono e hoʻopili ʻia ka balē hopena ma ke lōʻihi o ka lauoho, hoʻomaʻemaʻe a maloʻo hoʻi. ʻOi aku ka manawa laha ma mua o 30 mau minuke, ma hope o ka holoi ʻana i ka huahana me ka wai mahana me ka hoʻohana ʻole i ka shampoo a waiho i ka lauoho ka hoʻomōlohelohe maoli.

E hoʻonui me ka aila hinu linseed a me ka aila rosehip e kōkua mai kū i ka hopena maloʻo a wāwahi

Pono ʻaila ʻia ka ʻaila palahalaha no ka ulu ʻana o ka lauoho, no laila ke ʻae ʻia nei ka hoʻohana pinepine ʻana ʻia. Hiki iā ʻoe ke hoʻohui i kahi kīʻaha o ka ʻaila i loko o kahi shampoo a i ʻole ka mea kau a hoʻohana me ia e like me nā ʻōlelo a ka mea hana. Eia naʻe, ʻo ka nele o nā pelekikena hou i ka hoʻonohonoho ʻana o ia ʻano home e alakaʻi ai i ka ʻoiaʻiʻo i hope o hoʻokahi mau pule i hala kahi pahu momona o shampoo e lilo i mea lapuwale. Manaʻo ʻia e lawe i kahi liʻiliʻi o ka mea hiki ke hōʻoki i kahi pahu i hoʻokaʻawale, kahi e hui ai me nā meaʻokoʻa'ē aʻe. ʻO ka hoʻolālā therapeutic i hoʻomākaukau koke ʻia ma mua o ka hoʻohana ʻana i ka pono nui.

Hoʻomaopopo nā wahine he nui i ka lauoho ʻaʻole ʻono maikaʻi ma hope o ka hoʻopili ʻana i kēia aila. I loko o ka hue, ʻano ʻē aʻe ia, akā a ʻike pū ʻia me ka oxygen, hōʻike ʻia kekahi hopena like. Hiki ke hoʻopaʻa ʻia me ke kōkua o nā aila pono - 2-3 kolo o ka chamomile, mint, frankincense, lavender a i ʻole ylang-ylang eter i hoʻohui ʻia i kekahi mask.

Nā hiʻohiʻona a me nā hiʻohiʻona

Inā aia kekahi mau palena no ka hoʻohana kūloko, a laila hiki iā ʻoe ke hoʻohana i ka aila linseed e hoʻihoʻi i nā pito o ka lauoho a me nā kaʻina ʻē aʻe me nā palena ʻole. ʻO ka mea ʻē aʻe:

  • ka ʻana ʻole o kēlā me kēia ʻāpana o nā waiwai,
  • ke alo o ka ekuema, dermatitis ma ke poʻo.
  • hāmama nā mea ʻeha
  • mau wahi ma hope o ka wela ʻana e kū nei i ke kahua ho'ōla,
  • ka hopena o ke kino e hāʻawi i nā maʻi kūlike ʻole i ka hoʻoulu ʻana a hiki i ka edema Quincke.

E like me ka mālama mua, e nānā pono i ka lā i hoʻopau ʻia o ka huahana. Hiki ke hoʻohana wale ʻia no nā lā 30 ma hope o ka wehe i ka ipu. ʻOiai inā ʻaʻole i ʻia kahi ʻono a ʻole ʻole ke koena e noho ai, pono ia e hoʻouna ʻia i ke kīpeka i ka ʻōpala.

ʻAʻole kūpono ke mālama i ka aila flaxseed i loko o ka lumi ʻauʻau; ma lalo o ke mana o ke kiʻekiʻe haʻahaʻa, hele koke ka rancid, hoʻololi ʻia kona ʻano a me nā mea o ke kino e hōʻino ma mua o ka maikaʻi. ʻOi aku ka maikaʻi e waiho i kahi pahu hamama ma ka ʻaoʻao o ka pahu pahu a i ʻole i loko o kahi keʻena kahi i haʻalele ʻia ai ka lā maka. ʻO ke ola o ka pale o ka huahana ke hoʻopaʻa ʻia ma kahi o 2 mau makahiki. Nui nā kaʻina hana no ka hoʻohana ʻana i ka aila linseed no ka lauoho, pono wale ʻoe e ʻike i ka hana pono.

Aia ma koʻu inoa

ʻO kēlā me kēia wahine maʻamau e hana mau nei i ka hoʻomaikaʻi ʻana i ka lauoho ma ka home, me ka lohe ʻole i ka ʻōlelo "aila", ua noʻonoʻo ʻia i ka pehea e hohola aku ai i kāna mau pupuʻu i ka hiki. ʻOkoʻa ʻokoʻa ka hui ʻana o nā aila ʻaila, no laila he aha ka hāʻawi ʻana iā mākou i kahi mea i loaʻa mai ka momona ʻulaʻula a maikaʻi hoʻi.

  1. I ka mea mua, ʻoiaʻiʻo, polyunsaturated fatty acid. ʻO ka omega like a puni ka mea i nui ka manawa e kamaʻilio nei i kēia manawa. Mālama ʻo Flax iā lākou i loko o ia mau lehulehu e hāʻawi ai i nā hewa i kekahi, ʻo ka iʻa momona loa! Wahi a nā kumuwaiwai ʻē aʻe, aia ʻo ia kēia mau mea e ka hapalua.
  2. Makemake lākou i ka lauoho a me ka momona E, ʻaʻole ia ka mea he nui ka ʻaila flaxseed, akā nāwaliwali nāwaliwali e hauʻoli me kēia mau.
  3. ʻO nā minuke i loaʻa i loko o kā mākou huahana gula, ka puna, ka zinc a me ka calcium e hōʻike ʻia i waena o lākou. ʻAkahi lākou, akā aia i loko o nā vests.

Ma keʻano holoʻokoʻa, ka mea i hoʻololi mua ʻia, ʻo ka hinu linseed he ʻano o ka ʻUleo PUFA, i hanu wale ʻia me nā mea liʻiliʻi o nā huaora a me nā minela. Akā, inā ma hope o kā mākou hiki iā mākou ke loaʻa mai i kahi ʻano kīʻaha like ʻole, a laila ʻo ka momona momona i kā mākou papaʻai he deficit weliweli.

ʻO ka pono o ka aila flaxseed no ka lauoho

Ma muli o kēlā hoʻokolokolo like ʻole, ʻike ʻia ia he mea ʻole ka ʻaila "maikaʻi ʻole" ʻole ia e hoʻohana ma ke ʻano he mālama mālama, a keu aku hoʻi Akā, he hewa kēia. ʻO nā hiʻohiʻona o nā momona momona o polyunsaturated e hoʻohuli maoli i ka hiʻohiʻona o ka lauoho, e ala i ka "dormant" lauoho follicle a e hoʻoponopono i nā pilikia dermatological he nui i hoʻopili ʻia i ke olakino o nā curl. No laila, hoʻohana maʻamau maʻamau i ka aila linseed no kēlā me kēia ʻano o ka lauoho:

  • ʻohi a pōmaikaʻi kou mau curls, like like me ke kaʻina lamination,
  • ke kūpaʻa a ʻo ke olakino (ʻoiai inā ʻoe e ʻoki i ka hoʻokaʻawale i mua o ka papa o ka mālama ʻana),
  • humuhumu ke poʻo a hoʻōla ʻia,
  • Hoʻemi ʻia ka lulu ʻana i ka lauoho, hoʻōla ʻia ka follicle lauoho - ma muli o kēia, lilo ka mānoanoa o ka lauoho.
  • nalowale ka makehe (inā wale nō ke ala i ka ʻokoʻa ma muli o ka maʻi hormonal a i ʻole hoʻokolohua).

Hoʻomaʻamaʻa ʻia ka hopena o ka hoʻohana ʻana i ka aila lela huaʻai ma hope o kekahi mau pule o ka hoʻohana maʻamau.

ʻElua huaʻōlelo e pili ana i ka aila pololei

ʻAʻole wau i paʻa i nā lula no ka koho ʻana a me ka mālama ʻana i kā mākou hoa momona momona, no laila, e hoʻomanaʻo wau i nā kumu nui.

  1. Inā ʻoe e hilahila i ka assortment, a laila hāʻawi i ka makemake i ka ʻaila ʻai maʻamau i loko o kahi pahu liʻiliʻi i hana ʻia o ke aniani poʻomanaʻo (maikaʻi, inā hoʻohui ʻia ka pahu).
  2. I ka manawa pinepine, ua kūʻai ʻia nā aila ʻaila me nā hoʻohui (me ka selenium, me ka lemon, a me nā mea āpau). E'ōlelo wau e hoʻomaʻemaʻe.
  3. He pōkole ke ola o kēia kaʻa, no laila e kūʻai wale i ka huahana hou, a ma hope o ka wehe ʻana, e hoʻohana hou ʻole i hoʻokahi a i ka hapalua a ʻelua mau malama. Hoʻololi ka aila hinu o Rancid i ka ʻono a me ka ʻono, ʻaʻole pono ʻoe e hoʻohana i ka aʻa a i hoʻopau ʻia i loko o kekahi ʻano.
  4. E mālama iā ia i ka mahana o ka lumi, akā e noʻonoʻo e hoʻopau ʻole i ka lā.

I ke ʻano e koho ai i ka huahana maikaʻi, ua manaʻo wau e nānā i kēia wikiō.

Nui! E koho wale i ka aila unrefined - ʻoi aku ka nui o ka momona, akā ʻoi aku ka maikaʻi.

Ka ʻai

Makemake ʻoe e hoʻomaikaʻi wale i ke ʻano o kou lauoho, akā e hoʻomaikaʻi i ke kino holoʻokoʻa? E hōʻoluʻolu e hoʻohana i kā mākou papa gula me ka mea no ka meaʻaiʻai. Inā ʻaʻole ʻoe i pilikia me ka hoʻowalewale a hiki iā ʻoe ke hoʻomanawanui iki i ka ʻai ʻana o ka ʻaila flaxseed, a laila hiki iā ʻoe ke inu iā ia i loko o ka hapalua kuʻuna kau ʻelua ma kahi lā no 15 mau minuke ma mua o ka ʻai ʻana. No laila e kiʻi ai i kahi lā maʻamau o PUFA.

Inā no kekahi kumu hiki ʻole ʻoe e lawe i ka huahana ma kāna ʻano maʻemaʻe, a laila e hoʻāʻo iā ia e hoʻohui i nā pānaʻi a me nā cereal a i ʻole nā ​​lau i loko.

Inā ʻaʻole ʻoe makemake i kēia koho, e hele i ka lāʻau lapaʻau a koho i kāu ʻaila i loko o nā ihe a gelatin. Hiki paha i nā lula no ko lākou hoʻohanaʻana ma muli o ka nui o ka dosis a me ka mea hana. No laila, ma mua o ka lawe ʻana, e heluhelu i nā ʻōkuhi no ka hoʻohana.

Kohu lauoho lauoho o nā ʻano ʻāpana like me ka aila linseed

Inā makemake ʻoe e hoʻopuka koke i ka omega kūpono i ke kiʻi, a laila hiki iā ʻoe ke hoʻomākaukau i kekahi ʻano o nā lauoho lauoho e kūpono ana i ka lāʻau gula.

  1. No ka mālama maʻamau. ʻAʻohe āu ʻike pilikia a makemake wale nō e kōkua i kou lauoho e ola ai i ka hoʻoilo? A laila, ma hope o ka holoi ʻana i kou lauoho, e hoʻohele i 2 mau punetēpau o ka ʻaila ma o kou lauoho. E mālama pono i nā akaʻi, piʻi i kou poʻo. Holoi mahope o kekahi manawa.
  2. No ka lauoho maloʻo. E lawe i kahi hua manu, a hoʻokaʻawale i ka hua a me ka protein. E waiho i ka mea i loko o ka hoʻokau kulina (e hoʻomoʻo i ka lauoho), a kāwili i ka hua manu me ka papa o kā mākou mea kilokilo. Pālia ma ke ala like. Ua hālāwai wau i kahi kauoha no ka hoʻohui ʻana i kekahi mau pala o ka cognac ma kēia ʻano ... ʻaʻole wau e hoʻāʻo iā ia iho, akā, he mea hoʻomanaʻo nō.
  3. No ka lauoho lauoho. E hele mai ke kōkua ʻana i ke oʻa aila a me ka eucalyptus. Kāwili i ʻekolu mau hāʻule o ka eter me kahi pākuʻi o ka aila lūlū a hoʻohana i ka lauoho maloʻo. E hoʻopaʻa i ka ʻano no ka hapalua hola, a laila holoi i kou lauoho ma ke ala maʻamau.
  4. No ka lauoho pale a hina paha. E kuʻi i ka kukama a hoʻokaʻala iā ia, hoʻohui i kahi mea aniani o ka momona kaʻaʻai a me kā mākou mea momona. He kūpono kēia kūpono no ka hoʻoikaika ʻana i ka lauoho lauoho i hoʻopaʻa ʻia e nā lāʻau maloʻo, nā ʻōpona a me nā pena me ke ʻano haʻahaʻa.
  5. Mai ka momona. Ma mua o ka holoi ʻana i kou lauoho, hoʻoponopono i kou ʻili me kahi huahana gula a waiho no ka hapalua hola. E hōʻike ʻia ka hopena maikaʻi inā e hoʻohana ʻoe i ka huahana me ka castor a me ka aila burdock.
  6. No ka ʻopala. Hoʻohui i kahi pālahalaha o 2 a 1 ke aila hinu linseed a me ka glycerin, e kāʻei maikaʻi i ka hui ʻana ma nā aʻa o ka lauoho. Hiki ke hoʻopili ʻia ka pūlohelohe like i nā kihi, akā ma mua o ka hoʻopili ʻana i nā pihi o ka lauoho, ʻoi aku ka maikaʻi o ka ʻoki ʻana iā lākou.
  7. Mai ka hāʻule o ka lauoho, hoʻohana ʻia ka aila linseed i ka hoʻohālikelike like me ka wai lemon a me ka hua manu. Mālama i ka hanganga no ka hapalua hola.
  8. E hoʻolōʻihi i ka ulu. Hoʻohālikelike i ka ʻaila linseed a me ka burdock i ka hoʻohālike like, e kahele aku i ka haku ʻana ma luna o ka lauoho. Ma hope o ka hapalua hola, holoi ʻoe i kou lauoho. Inā 'oe e ʻike i ka ho'ōla me ke kapa ʻulaʻula i loko o kahi kīkē, e ʻoi aku ka hopena, akā pono ʻoe e hoʻomoʻi i ka mask me kaʻole, me ke kali ʻana a ʻō ke hoʻomālamalama ke poʻo. A e makaʻala! E ho'āʻo e mālama i ka huahana mai kou mau maka.
  9. He mea maikaʻi e hoʻohana i kahi kāwili o kahi honu o kā mākou huahana flaxseed me ka wai ʻala a me ka meli no ka ulu ʻana o ka lauoho.

He mau maʻalahi kēia a me ka maikaʻi ʻole o nā ʻaina hiki iā ʻoe ke hoʻāʻo ma ka home. Hiki iā ia ke hoʻohui i nā huaora, nā ʻaila maikaʻi i koho ʻia, ka waiū i kekahi i nā māka. E hoʻomanaʻo o ka wai lemon a me nā kulekele ʻoniʻoni e hoʻonani i ka lauoho, a me nā ʻōhua hoʻāla kāwili a pau e ulu ai ka ulu ʻana o ka lauoho (me nā ʻolika, ʻulaʻula, mustard, ʻokoʻa).

No nā koho masaki hou aku, e ʻike i ke wikiō ma lalo nei:

ʻO kahi koho āu e koho ai,

E hahai i nā kānāwai maʻalahi

  1. Pehea e hoʻopili ai. Loaʻa nā mea āpau ma aneʻi. Hoʻohana ʻia kekahi mau papule i ka lauoho i holoi ʻia, ʻo kekahi ʻē aʻe e maloʻo i ka lauoho ma mua o ka holoi ʻana i kou lauoho. E heluhelu pono i nā ʻāpana. E lūlū ikaika i ka loli ma luna o ka mane lush me kahi mea pīpī a i ʻole me kou mau manamana lima. Hāʻawi i kahi pākaukau a i ʻole nā ​​ʻeke pepa a kāwī i kēia nani a pau me ka kāwele mahana. Ma hope o kahi manawa, e holoi.
  2. Pehea ka mālama? Inā ʻaʻole i mau masks ka mea e pili ana i nā kuʻina, a laila hiki ke waiho ʻia ka aila pono i waiho ʻia i nā hola he nui a hiki i ka pō. Me nā pepa mustard a me nā mea wela ʻē aʻe - e hahai i nā mea nānā, akā ʻaʻole wau e kuhikuhi iā ʻoe e mālama iā lākou i nā minuke 30.
  3. Pehea e holoi ai? ʻO ka hānai ʻana i ke "wai wai" ʻaʻole ia he mea leʻaleʻa maikaʻi. Hiki iā ʻoe ke hoʻohana i ka shampoo no kēia, akā hiki i kekahi mau ʻōhū ke pale i kēia hana. E holoi i ka hoʻopili me ka wai wale.
  4. Ehia mau. Pili loa i ke ʻano o kou lauoho. No ka lauoho ʻaila, hoʻokahi a hoʻokahi manawa o ka hebedoma. Hiki ke hoʻomaʻamaʻa i ka malo i ʻelua mau manawa.
  5. Pehea ka lōʻihi. Ka mea hoʻonani, hiki ke puhi ʻia i ka lau mai flaxseed me kahi papa e mau nei i ʻelua a ʻekolu mau mahina. Inā makemake ʻia a pono paha, e hana hou ma hope o ʻelua pule.

Hoʻopili hou

ʻAʻole pono ke kiko o ka hoʻopili ʻana i ka aʻa wale nō me ka lauoho.

  • ʻaila nui ka ʻaila laka no ka mālama ʻana i ka ʻili o ka maka a me nā lima.
  • hiki ke hoʻopili ʻia ka ipo i ka aila me ka aila e hoʻomālamalama ʻia iā lākou me ka hōʻuluʻulu i ka ʻili pehu.
  • ke koena e koe me ka lemon, a no nā kui nā kūpono. ʻO ia ʻano e hoʻoikaika a hoʻomālamalama i ka pā,
  • a me ke koena o ka sipa, ka wikiwiki o ka ulu ʻana o ka lauoho, eʻoluʻolu e hoʻohana no ka ulu ʻana o nā maka. Hoʻomaopopo mau i kēia lā i ke kala hele anuanu nā laulā a pālahalaha?

Ke hele nei a puni ka Pūnaewele, ʻike wau i ka ʻōlelo hoʻolana e hoʻomoʻa i ka ʻaila flaxseed no ka hana ʻana i nā masks. Inā hoʻolālā ʻoe e kāpili i ka huahana i ka pena, a laila ʻaʻole pono kēia. Akā inā ʻoe e kaomi wale ma ke poʻo o kou lauoho, hiki iā ia ke paʻa mua i loko o ka ʻauʻau wai.

Aia no ka hoʻohana ʻana o ka ʻaila flaxseed i loko, mai wela, ʻaʻohe mea ʻole e hoʻolālā ai ʻoe e ʻai! Ke hoʻomahana ʻia, lawe wale mai ka pōʻino a ʻaʻohe mea maikaʻi.

Ua ʻōlelo ʻia ma luna, he koʻikoʻi ko kā mākou multidisciplinary hoʻoikaika i ka ulu o ka maka. Hele aku kekahi mau kaikamahine, a hoʻopili i ka aila i ka makamae e hoʻokō i kā lākou ulu a nani. Hiki i nā ʻano aila maoli ke hoʻohana ʻia ma kēia ala, akā hiki i ka flaxseed ke hoʻopili i nā kahepeʻa sebaceous o nā eyelids a hiki i ke ʻano ke kuniu - a laila, manaʻoʻiʻo mai iaʻu, ʻaʻole ʻoe makemake i nā mea nani.

ʻO nā hiʻohiʻona punahele

Hana hoʻomaʻemaʻe. Hoʻohana ikaika ka ʻaila fllaxseed no ka lauoho e mālama i ka dandruff maloʻo. No ka hana ʻana i kēia, ua hoʻomehana ʻia a hamo ʻia i loko o nā aʻa o ka lauoho. No ka loaʻa ʻana o ka hopena, e hoʻihoʻi i ke kaʻina hana ma kahi o 2-3 mau manawa i ka hebedoma no 1-1.5 mahina.

Inā ka luina ʻōiwi maloʻo, pono e holoi ʻia kēia kohu ʻaʻole me ka wela, akā me ka wai hoʻohaʻahaʻa iki. Hoʻohana ʻia nō hoʻi e hoʻohana i kahi shampoo i kūpono no kou ʻano lauoho. Ma hope o ka papa o ka mālama ʻana, pono ʻoe e hoʻomaha i kahi hana o 1-1,5 mahina.

Kōmala kiko. No ka hoʻomākaukau, hiki iā ʻoe ke hoʻohui i kahi ethereal liʻiliʻi i ka aila laka. Pono ʻoe e nānā i kāu ʻano o ka lauoho: no ka lauoho maloʻo a maʻamau, ʻoi a ʻoi aku ka ʻaila lavender a ʻole-ylang paha, no ka ʻaila ʻōwili - ethereal eucalyptus a i ʻole mākaʻu.

No nā curl lōʻihi. ^ E Ha yM. Inā ʻoe e hele nei i kou curl i kāu mau curls me ke kōkua o nā curlers, e ʻae kēia kuke iā ʻoe e mālama i nā curl nani i nā lōʻihi. No ka hana ʻana i kēia, e hoʻokaʻawale iā lākou me ka infusion o ka ʻaina linseed no ka lauoho, nā loiloi o ka mea i ʻoi aku i nā mea āpau. No ka hoʻomākaukauʻana i kēia infusion i maʻalahi: 1 tīpō o nā hua flax, ninini i ka 200-300 ml wai wai. Kohuʻa iā lākou no kahi o kahi minuke a haʻalele i ka pipi no nā hola 2-3. Ma mua o ka hoʻohana ʻia, pono e koho ʻia ka ʻūhā.

Mask no nā papa hoʻokaʻawale. ^ E Ha yM. Hoʻohana ʻia kahi ʻaila flaxseed ākea no ka lauoho i waena o nā kaikamāhine i hoʻopau ka pilikia nui. No ka hoʻomākaukau i ka maskū, pono ʻoe e kāwili i ka gena 150 g o ka nui o ka ʻalopihi hou me ka 150 ml o ka ʻaila linseed. A laila e hoʻopili ʻia ka ʻili i ka lā, ma hope o ka mea, me ka hoʻoulu ʻana i ka manawa mau, ka wela i loko o ka ʻauʻau wai. Ma mua o ka hoʻohana ʻana, pono ʻoe e hoʻopili i ka gruel a hoʻopili i nā manamana, e hoʻolohe ana i nā ʻōlelo aʻoaʻo. E holoi i ka mask ma hope o ka hola a me ka hapalua.

Nā Hōʻike Hoʻohana

ʻO ka aila ʻaila fllaxseed no ka lauoho he nui nā loiloi, a hoʻomaikaʻi iā ia āu hiki ke ʻike i ke kiʻi piha. Eia ka mea hoʻohana o nā hui like ʻole e pili ana i kēia.

Elena: ʻo kēia ka huahana ʻoi lauoho maikaʻi loa aʻu i hoʻāʻo ai! No ka mea e hoʻomaʻemaʻe ka lauoho o kuʻu maloʻo, ʻoi loa ka hoʻoilo, nā makule lauoho me ka ʻaila linseed e ʻae iā ʻoe e poina i kēia pilikia a mau loa.

Irina: Ma ke ʻano maikaʻi ʻole kaʻu lauoho, ua hoʻomaka wau e ʻoki. A no ka mea aia lākou ma lalo o nā ʻūhā poʻohiwi, kahawai i loko o koʻu ʻuhane, ua hoʻoholo wau e hoʻāʻo nei e hoʻopakele iā lākou. A i kēlā manawa, ʻōlelo ke hoaaloha i linseed oil no ka lauoho, nā loiloi o ka mea ma ka Pūnaewele. Akā! Ma kahi o nā masks o waho, ua ʻōlelo ʻia au i kona hoʻohana kūloko. ʻOi kaʻu kahaha i ʻike ʻole nā ​​palena: lilo a me ka ikaika hou ka lauoho.

Valentina: Ua ʻike wale wau e pili ana i ka hoʻohana ʻana i ka aila linseed e pale ai i ka maʻi umauma. Eia naʻe, ua hopohopo i ka pilikia o ka lawaiʻa, a, no laila, i ka heluhelu ʻana i nā ʻāpana, ua hoʻoholo wau e hoʻāʻo. Ua holo wikiwiki ʻo Dandruff, ma hope o hoʻokahi mahina o ka noi, aia ke lauoho i ke kūlana maikaʻi. A me ka hoʻohana nui ʻana o ka aila i loko o ka hana ʻana i ka ʻili o ka ʻili, he mea hoʻohālikelike hoʻi ia.

ʻO ke ʻano o ka lauoho ʻaila ʻoni ʻia ʻoi loa?

Kūpono ka aila no ka lauoho maloʻo a no ka hoʻopau ʻana i nā hoʻopau hoʻokaʻawale. Hoʻolālā ʻia ka huahana ʻaʻole e hoʻihoʻi wale i ke ʻano o ka lauoho, akā hoʻomaʻemaʻe pū maikaʻi hoʻi a hānai i ka pena, ma muli o ia e hiki ke hoʻihoʻi i ka peeling a me ka dandruff.

Hoʻohālikelike ka hopena o ke aila me ke ʻano o ka lamination, i ka nānā ʻia o kēlā me kēia lauoho i nā hopena maikaʻi ʻole o ke kaapuni e kahi kiʻi ʻokoʻa e nānā ʻole.

Me kēia i ka noʻonoʻo, lilo ka lauoho i ikaika hou, ʻaʻohe paʻa, ulu a maikaʻi aʻe.

E lilo ia i silky, hoʻonaninani, lilo i hoʻolohe, hoʻokaʻawale ʻia nā hoʻopau e ke kūʻai ʻana.

Hoʻohana ʻia ka aila no ka pau o ka lauoho i kekahi ʻano i mea e hoʻoikaika i ka ulu ʻana.

Ma waho aʻe o ke ʻano o ka palapala noi, hoʻohana ʻia i loko. Mālama ka huahana i ke kino me nā mea āpau a me ka pono, no ka mea, ʻo ka nani o waho e kū pololei ana i ke kūlana olakino

Hoʻohana maikaʻi o ka aila linseed no ka lauoho:

  • mea ʻai o ka follicle o ka lauoho,
  • Hāʻawi i kahi lauoho i ola maikaʻi,
  • ka pale ʻana i nā ʻaole a me nā maʻi he nui o ke poʻo a me nā lauoho, me ke alopecia,
  • ʻoi aku ka maʻalahi
  • pale pale kala: ʻaʻole i ka lā i ka lūlū i ka pale a ʻaʻole i kumakaia i ka paleʻana i ka lauoho.

No laila, ma hope o kahi aila flaxseed, e waiho ʻia kou lauoho i lalo o ka palekana pono mai nā ʻano ʻōiwi maikaʻi ʻole.

Pehea e hoʻopili ai i ka aila linseed no ka lauoho - nā lula kumu

Inā makemake ʻoe e hoʻomaikaʻi i ke ʻano o kou lauoho, a laila e makaʻala pono i kēia mau ʻōlelo manaʻo nui:

  • no nā mea hoʻohana waho kūloko a me nā mea hoʻoneʻeneʻe kūikawā.
  • ma mua o ka noi ʻana, ʻoi aku ka maikaʻi o ka hoʻomoʻa ʻana i ka ʻauʻau wai ma ka mahana o 45 tikelima,
  • Loaʻa i ka momona o ka pono o ka huahana pono, no laila ʻaʻole pono ia i kahi hydration hou, ma mua o a ma hope o nā kaʻina.

Inā ʻo kēia kou manawa mua e hoʻokomo ai i kahi hoʻokolokolo allergy. No ka hana ʻana i kēia, kāpili i ka huahana i ka ʻili i ka pulima, inā no kekahi mau hola, ʻaʻohe mea e kū pono: e maʻemaʻe ka ʻili a ʻaʻole i ʻā ʻia, a laila e hoʻomaha a hana i kahi mask.

Pehea e hoʻopili pono ai i ka aila flax ma ka lauoho pololei?

  1. Kahu ʻia ka hāmeʻa i ke aʻa, i lawe ʻia me ka sisiroa ma ka lōʻihi holoʻokoʻa, e hoʻomāloo i nā ʻōlelo pilikia,
  2. No ka hoʻohui i ka hopena ma luna o ke poʻo, pono ke kau i ke cellophane a me kahi kāwele. E komo wale ana nā mea kanu kūpono a pau i loko o ka ʻili a me ka lauoho, kahi e ulu nui ai ka hopena.
  3. Aia nō ka lōʻihi mai ka lawaiʻa ʻana i nā meaola ʻē aʻe.
  4. I mua o nā huahana hoʻonāukiuki, e like me ka pua, cognac, ka pepa, ka manawa o ka hōʻike ʻana ʻaʻole pono e ʻoi aku i nā iwakālua mau minuke. I ka laulā, ua noi ʻia nā masika no kahi hola.

Nā ʻōlelo hāʻawi:

  • ma hope o ka wehe ʻana i ke kāwele mai ke poʻo, kau ka umu i ka shampoo me ka ʻole e hoʻoulu i ka wai, hiki iā ʻoe ke hoʻomoʻo i kou mau manamana lima,
  • ma hope o ka puhi ʻana i kou poʻo, e lawe i kahi kahawai wai a kuhikuhi i kou poʻo. Pono ka wai e wela, akā ʻaʻole wela, holoi le ʻele i kou lauoho i lalo o ka wai e kahe ana, a hemo aku ʻoe.
  • hoʻomākaukau i kahi hoʻonā holoi i ka hope o ke kaʻina hana. E lawe i ka winika cider winika e pili ana i hoʻokahi haneli mililika a hoʻohui iā ia i kahi kīʻaha wai a decoction paha la nā mea kanu. I kēia ala, hoʻopau ʻoe i nā hōʻailona greasy me ka manawa pau.

Nā kulekele ʻē aʻe o ka mālama lauoho me ka aila linseed

ʻO ka mea nui ma nā ʻōnaehana ʻo ka maʻa mau, ʻoiai inā pilikia nui kāu pilikia.

E kūʻē i ka poho o ka lauoho, hana i ʻekolu kaʻina hana i nā lā ʻehiku, me nā ʻōlelo hōʻino - ʻelua, lawa e hoʻomaikaʻi i ka ulu ʻana o nā lauoho ʻelua a hoʻokahi manawa i ka hebedoma e lawa no ka pale ʻana.

Ma keʻano holoʻokoʻa, pono e loaʻa iā ʻoe ma kahi o ka ʻumi - ka lōʻihi o nā iwakālua mau ka hoʻohana ʻana i ka aila. A laila hoʻomaha ka lauoho no ka malama.

Inā makemake ʻoe i ka lauoho momona, kūpono i ke ʻano maikaʻi a me ke olakino, a laila e hāhai i nā ʻōkuhi a pau i hōʻike ʻia a ʻaʻole e lōʻihi ka lōʻihi o ka hopena therapeutic.

Nui nā hiʻohiʻona me kēia mea kanu, a hiki i nā mea āpau ke koho i ke kūpono no lākou iho.

ʻO nā paʻi punahele me ka aila linseed no ka lauoho

  • Kōkuhi no ka lauoho lauoho

Pono ke kime nui o kahi kīʻaha o ka flaxseed e hui pū ʻia me nā aila eucalyptus a me geranium.

Lawe ʻia ka huahana nui ma loko o nā nui o ʻelua mau pāleka a hoʻohui ʻia i kahi nui o ka wai lemon.

  • ʻO ka aila kelepa a me ka hua manu

Pono e hoʻoluʻolu ʻia ka huahana me ke kāwili ʻana me hoʻokahi hua momona.

  • No ka ulu lauoho

Pono e hoʻowalewale i ka aila me ka waiʻī maʻa mau i nā hoʻohālikelike e hoʻopili a hoʻopili wale ʻia ma ke kumu kumu.

  • Hana ʻia ka lauoho me ka ʻaila linseed a me ka aila castor

ʻO ka aila wela a me ka aila hinu i loko o ka pahu e like me ka hoʻohālikelike like. Hoʻopili i nā ʻōlelo aʻoaʻo me nā huahana, hiki ke hoʻohana ʻia ma ka lōʻihi holoʻokoʻa inā ua hōʻike ʻia ka lauoho i nā hopena kūlohelohe o nā peʻe a me nā ʻalihi.

  • No ka lauoho lauoho

No ka hoʻomākaukau i kahi pīpī, pono ʻoe i hoʻokahi keʻokeʻo keʻokeʻo, kahi punetala o ke kīpī o ke kolo, ka ʻono ʻono a me ka nui o ka aila o ka flax. Hoʻopili ʻia nā ʻano mea kanu āpau i loko o ka paila, kahi e hoʻopili pono ʻia e holoi holoi ʻia.

Ua hōʻike ʻia nā ʻaila āpau i ka hoʻomaʻamaʻa ʻana i ko lākou pono a me ka pōmaikaʻi.

ʻOiai e ulu wikiwiki nei ka ʻenehana, miliona mau wahine ma ka honua holoʻokoʻa e hoʻohana i nā hana kuʻuna e hiki ai ke hoʻoponopono i ka pilikia me ka wikiwiki.

Hoʻoulu kaila aila lūlū e hoʻoikaika i ka lauoho

Eia kekahi, hiki ke huahana i ka huahana no ka lauoho e hoʻolako i kou kino me nā mea nui a pau.

Loaʻa i kēlā me kēia lā he mau ʻāpana ʻelua i kēlā me kēia lā. Lawe ʻia ka huahana ma kahi ʻōpū ʻole, huehue lākou me nā salads, cereals a me nā kīʻaha ʻē aʻe. Akā hiki ʻole ʻoe e hoʻomoʻi i ka meaʻai i ka ʻaila linseed.

Inā hoʻoholo ʻoe e hoʻohana i kēia pono hana, e noʻonoʻo e nīnau aku i kāu kauka, a i ʻole, e hele i ka trichologist.

E haʻi ka mea loea iā ʻoe pehea e hana ai iā ʻoe i ka hoʻoponopono ʻana i kahi pilikia kūikawā.

Pehea e hoʻopili ai i ka aila linseed no ka lauoho - wikiō

ʻO nā contraindications nui no ka hoʻohana ʻana i loko:

  • ke ole,
  • wā hāpai
  • nā maʻi maʻi hormonal
  • ka cholecystitis, pancreatitis a me nā maʻi ʻē aʻe o ka gastrointestinal tract,
  • ka hana likeʻana o nā mea hoʻowalewale, ka laxatives, nā hormone, nā lāʻau lapaʻau e hoʻihoʻi i ke koko koko, nā lāʻau antiviral,
  • hoʻōki kūloko
  • ka hoʻonaʻauao ma ka ʻōpū a i ʻole nā ​​appendages.

Hiki i ke kauka nani ke koho i ke ʻano kūpono no ʻoe, hāʻawi i ke kūlana o kāu olakino.

A ka mea hope loa, makemake wau e ʻōlelo e pono nā aila flax i ka hoʻomaikaʻi a me ka mahalo. Inā loaʻa kekahi pilikia, mai waiho i kahi drawer lōʻihi.

I ka nui o nā hihia, e hana wikiwiki ka ʻaila i kāna hana.

Kuhi nui ka poʻe i ka hopena maikaʻi ma hope o ka hoʻohana mua ʻana i ka mea mua, a inā ʻoe e hoʻohui i kēia mea i kāu papaʻai, a laila e hōʻoiaʻiʻo ai ʻoe i ka olakino maikaʻi a me ka nani.

E hoihoi paha ʻoe i kēia mau pou e pili ana i ka hoʻohana ʻana i nā aila lauoho.

Me ʻoe ʻo Alena Yasneva, nā mea āpau!

Hoʻohui i ke KAHIKI ANA I NĀ KAI HUI