Hana Hoʻomaʻapaʻa

Pehea e koho ai a hoʻopili ai i ka shampoo aila dino (seborrhea)? Hōʻikeʻike o nā brand kaulana

ʻO ka shampoo mai ka seborrhea aila e kōkua i ka mālamaʻana i kēia maʻi o ka lāʻau. Pono ka hoʻomākaukau ʻana no ka hoʻolalelale no ka seborrhea a me nā dermatitis seborrheic hiki ke hoʻopau i ka hana hōʻeha, nā huhū a me ke ʻano o ke poʻo.

ʻAʻole wale kahi shampoo a ka mea hoʻomaʻemaʻe a me ka hoʻomaʻemaʻe, akā, he mea kōkua hoʻi. ʻO ka huiʻana o kēia mau mea hoʻomākaukau kūlā e kau i nā mea i hiki ke loaʻa ka hopena hōʻeha i ka ʻili o ke poʻo.

Tapenazole Zn2 +

Kau Shampoo Tapenazole Zn2 + - He koho maikaʻi loa no ka hoʻopau ʻana i nā hōʻailona o ka seborrhea a me ka dermatitis seborrheic. Hoʻomaopopo i ka lāʻau lapaʻau ka pilikia o ka nalowale o ka lauoho, ʻo ia ka mea e hōʻike ai i ka pakanemala a maloʻo o ka seborrhea. Hoʻopili i nā mea waiwai kumu, ketoconazole, aia ka shampoo i nā māhele e hoʻoikaika i nā aʻa lauoho ma o ka hoʻoulu ʻana i ke kahe koko i loko o nā moku o ke poʻo.

I ka hiki ʻana i kahi hoʻomaikaʻi i ke kūlana o ka piko, pono ia e hoʻololi i hoʻokahi hoʻohana o shampoo i kēlā me kēia pule. No laila, e hoʻomau ʻia kahi kala ʻana.

Nā rula noi:

  • e holoi i kou lauoho ma o ka hoʻopili ʻana i kahi mea liʻiliʻi o ka shampoo i ka aʻa lauoho.
  • e hoʻopili i ka shampoo ma ka ʻili malū me kahi papa ʻaina a waiho no 5 mau minuke,
  • holoi me ka wai mahana.

I mea e hoʻopakele ai i kahi lapaʻau, no ka manawa mua hiki iā ʻoe ke holoi i kou lauoho me ka huahana hoʻonaninani maʻamau a i ʻole ka nāū.

Shampoo "Mikozoral" i hopena hopena a ʻaʻole ia e haʻahaʻa i ka maikaʻi o Tapenazole Zn2 +. Aia ka lāʻau i kahi papa inoa o nā contraindications. ʻAʻole ia e hāʻawi ʻia no ka hoʻohana ʻana e ka poʻe i loaʻa i nā maʻi o ka puʻu, ka mea make wai, i ka wā hāpai a me ka lactation. ʻO ke ʻano o ke noi like me ia i hōʻike ʻia no ka jelasenazole Zn2 +. Ka hoʻohana pinepine - 2-3 mau manawa i ka hebedoma no 6-8 mau pule.

Kau Shampoo "Sebozol" ua manaʻo ʻia ʻo kekahi o nā kūmole therapeutic maikaʻi loa no ka seborrhea a me ka dermatitis seborrheic.

Ma hope o ka noi mua, ua hoʻohaʻahaʻa ʻia ka itching, hoʻomaikaʻi ke ʻano o ka lauoho. Manaʻo ka mea hana i ka hoʻohana shampoo no kekahi maʻi dermatological o ke poʻo. Ke ʻano o ke noi ʻana: pili i ka lauoho lauoho, holoi i loko 5-7 minuke. Ma hope o ka hoʻopili ʻana i ka lāʻau lapaʻau i ka ʻili, hiki i kahi hōʻiliʻili iki. Nalo ʻia hoʻi ma hope o ka holoi ʻana i ke poʻo.

"Zinc + Birch tar"

ʻO Shampoo "Zinc + birch tar" kahi hapa o ka laina "Kauka lāʻau lāʻau." Ua hōʻike ʻia ka lāʻau lapaʻau i ka hopena antipruritic, he hopena hoʻomaloʻo a hōʻemi, a ʻo ka qualitatively e holoi i ka lauoho a me ka ʻili. He maikaʻi maikaʻi nā shampoos me ka zinc no ka mea ke komo ka hapa o kēia mea i loko o ka ʻili a hoʻomaka koke i ka hopena luku i nā membrane o nā aʻa kulat. Hoʻopiha kēia i ke kumu o ka dandruff.

Hōʻike ʻia ka Shampoo no kekahi ʻano a me ka paʻakikī o ka seborrhea a me nā dermatitis seborrheic. Hoʻokomo ʻia no nā manawa 2-3 i hoʻokahi pule. Hoʻomaʻo ka papa o ka mālama ʻana a hiki i kahi hōʻailona o nā maʻi.

ʻO Shampoo "Tsinovit" mai i ka hui Ke Kai Loa ʻo Paua - He hopena kūpono no ka seborrhea aila. ʻO ka hoʻonohonohoʻana o nā lāʻau lapaʻau, i ka hoʻopili ʻia i ka zinc, nā ʻāpana like:

  • propylene glycol
  • urea
  • cocooana
  • mea hoʻonā a hoʻonāukiuki i nā mea kūlohelohe o ke kumu kūlohelohe.

Hoʻomaʻemaʻe i ka shampoo i ka hanaʻeha a me ka ihu, hoʻōla i nā microcracks o ka ʻili, hoʻopau i nā dandruff. Hoʻohana ʻia ka lāʻau ma nā mea ʻelua:

  • ua hoʻopili ʻia i ke poʻo lāʻau a hoʻōloo iā ia no kahi minute,
  • holoi a hana hou, haʻalele no 5 mau minuke,
  • holoi holoi.

No ka holoi ʻana a me ka holoi ʻana i ka wai wela, ka wela ʻole. ʻO ka pinepine o ka hoʻohana ʻana i ka lāʻau lapaʻau he 2-3 mau manawa i ka pule. E like me ka prophylactic, hoʻohana ʻia ka shampoo i ka manawa 1 i kēlā me kēia pule no ka manawa palena ʻole. ʻAʻohe cont contications. Hoʻokumu ʻia no nā keiki a me nā wahine hāpai.

ʻO Shampoos me nā mea kūlohelohe

Hiki i kahi mea i koho pono ʻia o nā mea kūlohelohe hiki ke hoʻopuka i ka hopena wai i hōʻike ʻia e like me nā lāʻau lapaʻau kūikawā.

ʻAʻole i loaʻa iā Shampoo "Ecoderm" nā surfactants, nā mea huna a me nā meaʻono. Akā i ka hoʻohui aʻe i nā mea kūlohelohe, aia kekahi mau mea synthetic i loko. Eia naʻe naʻe, ʻaʻole pili kēia i ka maikaʻi o ka hopena o ka lāʻau lapaʻau. ʻO Shampoo kahi kōkua kōkua maikaʻi loa i ka mālama ʻana o ka seborrhea aila, hiki ke hoʻopau i kona mau hōʻailona: ka hāhaiʻana, ka poʻomela, ka exfoliate kaomi lā o nā keratinized.

Manaʻo ka mea hana i ka holoi ʻana i kou lauoho me kēia hāmeʻa 2 mau manawa i ka hebedoma. E hoʻopili i ka lāʻau lapaʻau i ka lauoho hoʻokahi. ʻAʻole pono kahi noi lua.

Inā holoi ka lauoho, ma mua o ke kaʻina hana, hiki iā ʻoe ke holoi i kou lauoho me kahi shampoo maʻamau.

"Tar 911"

ʻO ka inoa ʻoily Seborrhea Shampoo Tar Tar 911 (Hana ʻia "Twins Tech") i ka hoʻoikaika ʻana i nā kumu o kēia maʻi. ʻO ka pā i loko o ka mea hoʻokūkū e pale i ka hana o nā pua huehue-like, nā mea kanu a me nā mikrobes. Hāʻawi i kahi ʻano o nā hopena therapeutic e hāpai i ka hoʻihoʻi wikiwiki. He ʻāpana o ka shampoo:

  • Lapa ʻaila
  • maltooligosyl
  • mea ʻala ʻala
  • propyl betaine a me nā mea'ē aʻe.

Hoʻomaopopo ʻia ua kipi ka huahana o ka palakika a hōʻoki i ka momona, hoʻoponopono i kāna hana, akā i ka manawa like e hoʻomaloʻo i ka palaki a ʻo ka lauoho hoʻi e ʻoi aku ka paʻakikī. No laila, i ka mālamaʻana o ka seborrhea aila me kēia lāʻau lapaʻau, e aʻo ʻia e hoʻohana pinepine i nā balms emollient a me ka moisturizing, nā mea maʻi, nā mea kanu a me nā decoction o nā mea kanu.

Hoʻopau ʻia nā kaʻina lāʻau 2-3 mau manawa i ka pule. ^ E Ha yM. Hoʻohana ʻia ka Shampoo i ka lauoho, hoʻoponopono i ke poʻo no ka mau minuke 1-2 a holoi pono me ka wai mahana. Inā hele mai kēia huahana cosmetic i waena o nā maka, e holoi koke i ka wai maʻemaʻe.

ʻO ka hoʻomaikaʻi a me ka mālama ʻana i ka hoʻomaʻemaʻe Shampoo

Dandruff i kāna iho ʻaʻohe maʻi, akā kahi hōʻailona koʻikoʻi o kahi maʻi dermatological - seborrhea, i pili pū me ka hana hewa ʻole o nā kelima sebaceous.

ʻO ka hiʻohiʻona o ka dandruff aila ʻole i ka hopena o ka epidermis i ka nui o ka sebum i hana a peels ka hopena, ma ke ʻano, ua uhi ʻia ka ʻili i nā ʻōpū make e wāwahi ʻia ai ke kumu a me nā pilikia o ka noʻonoʻo.

ʻO ka shandroo shandroo kahi mea hana pono e hoʻomaʻemaʻe pono ai i ka holo ʻana o ka dace sebaceous a me ka hoʻokuʻu ʻana i nā palahalaha exfoliated.

ʻO kona pono pono e like me kahi mea hana ke kōkua nei i ka hoʻopau ʻana i nā hōʻike o waho o ka seborrhea.

Eia nō naʻe, eia naʻe hānai i ka maʻi wale nō me nā shampoos ʻaʻole kūleʻa, Mākaukau wale kēia mau huahana i ka pena a me ka lauoho ma mua o ka hoʻohana ʻana i nā mea hoʻohana hou aku, ikaika hou a hohonu loa i nā lāʻau epidermis.

Pehea e koho ai i ka mea kūpono?

Ke koho ʻana i ka shampoo kūpono no ka seborrhea aila ʻo ke poʻo koke ʻaʻole ia e hana pono i ka manawa koke, ʻoiai ka hui pū ʻana o nā ʻāpana i kēlā me kēia hoʻōla a kūlike ia i kahi kanaka kūikawā.

E hoʻoholo i kahi shampoo kūpono loa, e kipa i ka trichologist, e hoʻokae a loaʻa i kahi ʻōlelo kūkā.

E like me ke kānāwai, loaʻa nā dampuff shampoos ʻO nā mea kōkua e hoʻemi i ka minamina a me ka huli ʻana, hoʻopoina i ka hana o nā kime, a e hoʻoneʻe i nā ʻāpana make. ^ E Ha yM. E pili ana kēia:

  • Selenium sulfide - e wehe i nā kaulike a me ka hoʻolei i ka hoʻomaikaʻi nui ʻana o ka dermis.
  • Ka huika salicylic - Ke hōʻalo nei a me ka wehe ʻana i ka ʻili, hoʻoneʻe i ka ʻōpū a hoʻomaʻamaʻa i ka hiʻi ʻana o nā gaio.
  • ʻO Cyclirox - He Antifungal maikaʻi a wikiwiki ka hana.
  • Clotrimazole lāua ʻo Ketoconazole - maikaʻi i nā puʻu like ʻole.
  • Pyrithione zinc - hōʻemi ia i ka hopena o ka hoʻomaloka ʻana i ka seborrhea, hoʻopale a hoʻopau i nā pala o ka ʻili.
  • Ichthyol - anesthetizes a loaʻa iā ia kahi hopena antiseptic, loaʻa i ka ʻū pele, i kekahi manawa e hoʻonui ai i kona mau pono.

Eia kekahi, ʻo ka hui ʻana o ka kōkua maoli i ka hakakā ʻana me nā huahana dandruff pono e hōʻea i kahi mea kanu mua, no ka laʻana: chamomile, ʻawaʻawa, licorice, burdock, calendula me nā mea ʻē aʻe.

ʻAʻole e pili loa ka ʻike nā mea aʻa aila o ka lāʻau kedera, patchouli, huaʻala a i ʻole lavenderua loaʻa ka hopena antimicrobial. Loaʻa pinepine nā shampoos mai ka seborrhea i nā mea hōʻeha i nā mea hōʻemi - ka mea e pono ai ka mea e pau ʻole ka huahana.

Hoʻokomo nui nā shampoos i ke hoʻopau i nā dandruff

Nui nā hōʻailona o nā shampoos no ka seborrhea a me ka poho o ka lauoho, he hopena maikaʻi loa i ka dermis a me ke kiʻi, e hōʻoluʻolu i ka seborrhea aila. ʻO nā inoa kaulana loa:

  • Biomed. ^ E Ha yM. piha ka lysine (hoʻihoʻi i ka lauoho), hoʻōho ʻo hawthorn (soothes a hoʻoponopono i nā mea huna sebaceous), waikawa salicylic a me ka pyrocton olamine (he mea hoʻopau loa i ka dandruff). He kūpono loa ka hāmeʻa a kūpono paha no ka poʻe āpau, ʻo ia wale nō ke kumukūʻai nui - ke kumukūʻai nui - ke kumukūʻai o ke ʻano o kēia shampoo mai 1 a 2 tausani mau rubles.
  • Soels capillaires klorane - i ka pono o ka zinc pyrithione, he mea ia o ka myrtle extract, e hoʻomalulu i ka dermis a kōkua i ka wikiwiki o ka wehe ʻana i nā kumu a me nā kumu o ka dandruff. Ua kūpono ka Shampoo i ka hapa o ka poʻe i ho'āʻo e hoʻohana i kēlā, akā ʻaʻole ia he mea kūʻai wale - ke kumukūʻai ka keleawe 20-milliliter ma ka nui o 600-800 rubles.
  • ʻO Rene Furterer Melaleuca - zinc pyrithione, kahi ʻāpana o ka huahana, kāpae i ka hoʻoili ʻana ma o ke kau ʻana i ka wikiwiki o ka ulu o nā puna, ʻo ka hoʻohui, loaʻa i ka shampoo ka Acetamid, kahiʻeke kahi e kōkua ai i ka hoʻomaʻemaʻe ʻana i nā dermis. Eia kekahi, kōkua ke shampoo e hoʻihoʻi i ka lauoho a hoʻomaikaʻi i ko lākou helehelena, a loaʻa pū kekahi i nā hopena maikaʻi. Akā, ʻaʻole pono ia no nā poʻe āpau - ke kūʻai iki aku i kahi mea liʻiliʻi liʻiliʻi ma mua o 2,000 rubles.
  • Vichy dercos - hiki i ka huahana ke hemo i ka puka i hoʻopoina ʻia i ka seborrhea, aia kahi ʻano hui like ʻole (selenium disulphide a me ka cosegil) e hōʻoluʻolu i ka maʻi ma kekahi mau noi. ʻO ka loiloi e pili ana i kēia pono hana he mea kūpono loa, ʻoiai ke kiʻekiʻe ʻole kona kumukūʻai - ʻo ke kumukūʻai shampoo e pili ana i ʻelima mau rubles.

Heluhelu i nā ʻāpana e pili ana i ke koho ʻana i ka shampoo kūpono no ke kāne a wahine paha, a me ka dandruff maloʻo.

Hoʻomaʻamaʻa o ka mālama ʻana

Ka hoʻomaʻemaʻe ʻana i ka seborrhea aila o ke poʻo i ka shampoo - hoʻokahi lā. ^ E Ha yM. Ma ke ʻano he kānāwai, hiki iā ʻoe ke hoʻōla hou i ka maʻi ma o 2.5-3.5 mahinainā ʻoe e hoʻohana i nā huahana kūikawā ma ka liʻiliʻi o ʻelua ma ka hebedoma.

No nā mea pale, no laila ʻaʻole i hoʻi ka lawehala, hiki iā ʻoe ke hoʻohui pū i nā masks, a me ka nui a me nā ʻano ʻē aʻehōʻoluʻolu i ka seborrhea a me nā hōʻike.

No ka paleʻana i ke nānāʻana o nā mea hōʻino, ua lawa ka hoʻohana ʻana i kahi shampoo hoʻokahi i hoʻokahi pule a ʻelua paha.

No ka wikiwiki o ka seborrhea a pale i kāna hana hou ʻana, pono ʻoe:

  • ʻai ʻai,
  • ʻohi i ka shampoo no ka hana maʻamau i kēlā me kēia lā, e hoʻoneʻe i ka momona momona mai i ka puluu.
  • kiaʻemaʻe ka hoʻomaʻemaʻe,
  • i kēlā me kēia lā lawe i nā lā pōkole pōkole.

He wikiō hoʻohana pono

ʻO nā ʻōlelo ʻike no ka hoʻohana ʻana o Rene Furterer Melaleuca shampoo:

ʻO ka shampoo Dandruff kahi hopena kūpono, ka mea i hoʻolako pū ʻia me ka hoʻohana ʻana o nā mea hoʻonaninani ʻē aʻe me nā hopena exfoliating, moisturizing a me nā hopena antimicrobial.

Koho i ka shampoo e kūpono nou, hoʻohana pololei ia e like me nā ʻōmole a hiki koke mai ʻaʻohe wahi o ka seborrhea.

Nā ʻano ʻōiwi o ka seborrhea

I kēia manawa, ua hōʻike ʻia ʻekolu mau ala o ka maʻi.

  1. Kāloʻo. Hōʻike ʻia i ka hihia o ka hypofunction o nā puʻu sebaceous, me ka ʻole ʻole o ka sebum.
  2. Olilaa. Hoʻokumu ʻia ia me ka mea huna nui o ka sebum a me ka hyperfunction o nā kohu sebaceous.
  3. Kuiia. ʻO ke kumu o ka hōʻea ʻana, ʻo ia nō ka hyper- a me ka hypofunction o nā gland sebaceous, aia ma nā ʻaoʻao like o ka dermis.

No ka hoʻopau ʻana i kekahi o kēia mau pilikia, pono ke mālama ʻia kahi shampoo no ka seborrhea. ʻAʻole ia e koho ke koho iā ʻoe iho, no ka mea ʻoi aku ka maikaʻi o ke ʻimi i ke kōkua mai kahi loea a kūʻai aku i kahi mea kūpono.

Inā mākou e kamaʻilio e pili ana i ka papa o nā maʻi, a laila ʻike mua ka lau, a laila maloʻo ka ʻorrorrhea ma hope o ke poʻo, e hōʻea i ka palena o ka ulu o ka lauoho. Inā ʻaʻole i hoʻomaʻemaʻe ʻia, pili ka ʻili palupalu.

Aia ka hua ʻōlelo maloʻo:

  • ʻohi ʻia o ka ʻala palala,
  • ka nui o nā ʻulaʻula i kū ʻia i ka ʻili i pili ʻia,
  • pipi paʻa a maloʻo
  • nā poʻomaka ma ke ʻano o ka oatmeal,
  • nānā a pau a me ka ʻaʻa.

ʻAʻole hiki i kēia wahi ke hoʻokaʻawale i ka manaʻo o nā kānaka. Hoʻomaopopo ʻia nā ʻōhua ma ke ʻano he hopena maʻamau i ka hoʻomohala ʻana, ka hoʻohana ʻana o kahi hana hou, hoʻololi i nā kūlana climatic, a pēlā aku.

ʻAno ʻike ʻia ka momona momona o ka seborrhea ma o kāna mau hōʻailona:

  • lauoho lauoho
  • huehue
  • ʻāpō a ʻeleʻele hoʻi,
  • huu
  • pohihihi / ʻōlelo huna i nā wahi i hoʻopili ʻia,
  • māhāla.

Me kahi ʻano like o ka maʻi, ʻike ʻia nā hōʻailona o nā ʻano ʻelua ma mua: lilo ka lauoho a maloʻo, ʻili ka ʻili. Me kēia, loaʻa nā loli i nā ʻāpana ʻē aʻe o ke kino: ke alo, ke kua, ke kua a me ka umauma e ʻoluʻolu a lauwili, i kekahi mau hanana, nā hanana maʻi.

Naʻi hoʻolika

Hiki ke loaʻa ka Antiseborrhoeic shampoo ma hope o ke ʻano o ka maʻi o ka maʻi. Hana ke kauka i kahi 'ano nui e ʻike ai i ka seborrhea:

  • ka hōʻoia maʻi maʻi
  • ka loiloi o nā wahi i pili ʻia,
  • haki ana
  • hōʻikeʻike koko ololi,
  • Hōʻōkuhi o ka ʻōpū o ka ʻōpū a me ke kelepona thyroid.

I kēia mau lā, kuhikuhi nā kauka i kahi ʻano lapaʻau like ʻole no ka maʻi no nā pākeke a me nā keiki. Hoʻohana ʻia nā kaʻina hana, e hoʻopili ana i ka wikiwiki wikiwiki. ʻO nā koho togaola koʻikoʻi nā:

  • ʻona lāʻau
  • lāʻau lapaʻau lāʻau
  • lāʻau lapaʻau kuʻuna
  • physiotherapy
  • ka hoʻohana ʻana o nā shampoos kūikawā.

Kēia mau hana a pau e kau ʻia e ke kauka. ʻAʻole pono e hoʻohana ʻia nā hopena me nā shampoos me ka ʻole e kūkā.

E ʻike i ka shampoo maikaʻi loa no ka seborrhea o ke poʻo e kōkua i ka papa inoa o nā huahana alakaʻi, hōʻike ʻia ma lalo. ʻOiai ke koho ʻia nei o kēia pono hana e pili ana i nā ʻano o ka mea maʻi, ʻo ka mea nui kēia huahana. He kūpono no nā keiki a me nā pākeke.

"Avalon Organic Tea Tree"

ʻO ka shampoo anti-seborrheic no nā keiki a me nā pākeke, hiki ke kūʻai ʻia no hoʻokahi tausani mau rubles, hoʻomaka koke ka loaʻa ʻana o nā mea kaulana ma ke kapikala o Rūsia, ʻaʻole ia he pīhoihoi loa. Hāʻawi kēia ʻano inoa i nā mea kūʻai aku i nā huahana maikaʻi loa hiki ke hoʻokuʻi i kahi pilikia, a ʻaʻohe mea ʻē aʻe kēia mea hana.

ʻO ka shampoo me ke kumulāʻau lāʻau e loaʻa ka anti-inflammatory, antifungal, a me nā hopena antibacterial hoʻi. ʻO kāna hana nui ka hakakā kūleʻa ʻana i ka fungus, ka mea i manaʻo ʻia o kahi ʻāpana o ka microflora a hōʻike pono iā ia iho i ka wā e ala mai nā pilikia me ka ʻili.

Hoʻopuka koke ka polokalamu i ka hōʻono o ka itching, hoʻomaikaʻi maikaʻi i ka follicles lauoho a hiki iā ia ke ʻōlelo wikiwiki i kahi kūlana maikaʻi ʻole. He mea leʻaleʻa i ka pākeke a me nā kamaliʻi, no laila ua maopopo loa ka lele ākea o ka kaulana.

Hiki iā ʻoe ke kūʻai i ka shampoo i kekahi lāʻau lapaʻau ma ke kūlanakauhale. ʻOiai ke kūʻai ʻia aku ʻole ia me kahi laʻa ʻole a ʻaʻohe hopena pili, ʻaʻole pono ia ke kūʻai aku me ke ʻole ke kūkā me ke kauka. Ma hope o ka hōʻike ʻana, ʻokoʻa ka hōʻike ʻana o ka loea i kahi lāʻau kūpono. Malia paha e lilo i mau manawa maʻalahi, no laila ʻaʻohe kumu hōʻike i ka hoʻolilo kālā ma kahi huahana nui.

ʻO kēia mau loiloi anti-seborrheic maikaʻi a maikaʻi ʻole. ʻAʻole ia heʻoi aku ka liʻiliʻi o ka helu o ka lua o ka lua, akāʻo lākou.ʻO ke kiʻi wale nō i ʻike pinepine ʻia e nā mea kūʻai aku ke kumu kūʻai. ʻO ka mea pōʻino, ʻaʻole hiki i nā mea āpau ke uku i ke kālā no shampoo. ʻOiai he mea kūpono loa kēia hāmeʻa, no laila, kūlike kāna kumukūʻai me nā hana i hana ʻia.

ʻO nā pōmaikaʻi, ʻike ka poʻe i kahi momona ʻono a me ka hana wikiwiki. Eia kekahi, hauʻoli nā mea kūʻai aku me ka ʻole o nā hopena aler i ka papa o nā shamoo antiseborrhoeic.

I ka manawa pinepine, ma ko lākou mau loiloi, hōʻike nā mea kūʻai aku i lawa hoʻokahi bole no ka pae lapaʻau holoʻokoʻa. ʻOiai ke kumukūʻai kiʻekiʻe, ke makemake nei kekahi poʻe e hoʻolimalima i kēia kālā ma kēia mea hana kūpono, no ka mea ua hōʻoiaʻiʻo ia e hāʻawi mai i kahi hopena kūpono, hiki i ka mea hiki ke loaʻa ʻokoʻa mai nā kālā keu loa.

ʻO Mustela anti-seborrheic shampoo, ke kumukūʻai 500 mau rubles, he hana kūpono ia e hōʻuluʻulu mālie i ke ʻano o nā puʻupuʻu i hana ʻia a hoʻokaʻawale iā lākou mai ka ʻili. ʻAʻohe mea i loaʻa ka shampoo e hiki ke hoʻopau i ka pauna kauleka-waihona o nā ʻili o ka ʻili.

Ua hana ʻia ka hāmeʻa e hoʻoikaika i ka pale o ka hydrolipidic, e hana ana i ka mea pale ma ke ʻano. ʻAʻole ia e ʻae i nā ʻano o nā pathogens e komo i ka dermis. Hoʻopau ʻo Shampoo i ka ʻili o nā paina seborrheic i ka pale ʻia, a pale aku hoʻi i ka hiki ʻana mai o nā mea hou.

Ua hoʻohālikelike ka hopena o ka lāʻau "Mustela" i nā ho'āʻo koʻikoʻi lapaʻau koʻikoʻi. Ua lawe ʻia lākou a pau ma lalo o ka nānā ʻana o nā dermatologists a me nā mea maʻi. ʻO ka hopena, ua hoʻomaopopo ka lāʻau lapaʻau e like me ka hypoallergenic a palekana loa.

ʻO kā ka mea e ʻōlelo ai

ʻO nā loiloi e pili ana i ka shampoo mai ka seborrhea o ke poʻo i maikaʻi wale nō. ʻO ka manawa pinepine ka loaʻa e nā mākua mālama i kā lākou keiki. Wahi a nā mea kūʻai aku iā lākou iho, hopu koke ka mea kōkua me ka pilikia. ʻAʻole ia i lilo nā hopena kūlohelohe i ka pēpē a hiki i ka hiki ke pale i ka hoʻomohala ʻana o ka maʻi i ka wā e hiki mai ana.

Hana maikaʻi ʻo Shampoo i ke kauwela. I ka wā wela, ua nānā ka hoʻonui ʻia ʻana, no ka mea hiki i ka seborrhea ke ulu. Mahalo i ka hoʻohana maʻamau ʻana o ka huahana, ʻaʻohe mea hopohopo o nā mākua i kā lākou keiki, ʻoiai ua maopopo maoli lākou ʻaʻole e hoʻi hou ka poʻe waiʻu wai nāu. Wahi a ka poʻe he nui, ʻaʻole hiki ke hoʻololi ʻia kēia mea hana me kekahi mea, no ka mea he maikaʻi loa i nā mea āpau.

ʻO nā ʻano ʻē aʻe

Ma kahi o nā shampoos i kau inoa ʻia ma luna nei, aia kekahi mau huahana eʻoi aku ka maikaʻi. ʻAʻole lākou i mahalo nui ʻia, ʻoiai no ka ʻano o ka hana maikaʻi ʻaʻole lākou i hoʻowahāwahā ʻia i nā alakaʻi. I waena o lākou:

  1. Dermazolum (250 mau rubles). He nui nā loiloi maikaʻi ʻo ia mea hana. ʻO ka mea mua, ʻoluʻolu ia i nā mea kūʻai aku me nā koina kūpono a me nā hana kūpono. Eia kekahi, kōkua ke shampoo i ka hōʻemi i ka hana o nā ʻōpū, hoʻopau i nā momona momona a me ka dandruff exfoliates, ka mea i hele ʻole ʻia e ka poʻe kūʻai.
  2. ʻO Friderm Zinc (750 rubles). Hāpai ka huahana i ka huli ʻana o nā mea kūʻai ma muli o kona hopena antifungal ikaika, ka hemo ʻana i nā momona nui mai ka ili o ke poʻo, a me nā ʻano hypoallergenic. ʻO nā hemahema, ʻike nā mea kūʻai aku i ka uku wale.
  3. "Sebozol" (330 rubles). ʻO ka shampoo kūpono no nā kāne ke loaʻa i nā ʻōlelo kūpono wale nō. ʻO kāna hana nui, ka mea e nānā ai nā mea kūʻai aku i kā lākou loiloi, ʻo ka hopena fungicidal, e kōkua ana e hōʻoluʻolu i ka hana haʻalulu a hoʻopau i nā pua.
  4. Alerana (400 mau rubles). Mālama ka huahana a palala maikaʻi i ka māla. Manaʻo ʻia ʻo ia kekahi o nā lāʻau lapaʻau hou e kū'ē i ka seborrhea. Hiki i Shampoo ke hoʻokū i ka microcirculation o ke koko, me ka hoʻōla i ka epidermis. Ke waiho mau nei nā mea kūʻai mai nā loiloi kūʻokoʻa kūpono loa e pili ana iā ia, no ka mea ua piha lākou i ka pae o ke kumukūʻai a me ka maikaʻi o nā waiwai. ʻIke ʻia ka hopena mua ma hope o ka wiki mua o ka hoʻohana maʻamau, ʻike pinepine ʻia e nā mea kūʻai ma kā lākou ʻōlelo.
  5. ʻO Schonenberger (1400 rubles). ʻO kahi shampoo anti-seborrheic maikaʻi no ka lauoho lōlihi i kaulana loa ia mai kona helehelena mua ʻana ma nā waena. ʻO nā mea kūʻai aku e like me ia me kona ʻano, me ia mau mea kūlohelohe kūlohelohe, a me ke kāʻae ʻia nō hoʻi. Hoʻokomo pono ʻo Shampoo i ke poʻo a me ka lauoho ma muli o ka sage, nettle a me butyl avocado, ka nui i loaʻa i ka nui.
  6. Tsinovit (300 mau rubles). ʻO ka mea hana e hoʻomaʻamaʻa i nā ʻōhua sebaceous, e hoʻowalewale i nā mea kūʻai aku me ka uku haʻahaʻa a me ka hopena maikaʻi. Hoʻopau ʻo Shampoo i ka pilikia i hoʻokahi mahina o ka hoʻohana maʻamau.

Nā rula no ka hoʻohana ʻana i shampoo i nā keiki

Nui nā kānāwai no ka hoʻohana ʻana i nā shampoos e kōkua i ke keiki e pau koke i ka pilikia a ʻaʻole e lilo i lilo na mea maʻi hou. I waena o lākou:

  • pono e hoʻohana i ka lāʻau lapaʻau 3 mau manawa i ka hebedoma no hoʻokahi mahina, a me ka makahiki hou a me ka hapalua mahina - hoʻokahi wale nō i kēlā me kēia 7 lā,
  • pono e lulu ʻia ka shampoo i loko o ka ʻili me ka neʻe ʻana, a ʻaʻole i hoʻopili wale i ka lauoho a holoi i ka koke koke,
  • holoi ʻia me ka wai kahe kahe,
  • Inā hele i kahi alerio, pono e hoʻokaʻawale ke hoʻohana ʻana i ka shampoo a kūkā i kahi kauka.

Kāohi

I mea e ʻike ʻole ai i ka shampoo seborrhea a mai noho ʻole mai i nā hōʻailona o kēia maʻi, pono ʻoe e ʻike a nānā i nā hana pale. ʻAʻole loa e hoʻonui.

ʻO ka mea mua, pono ia e nānā i nā papa o ka lā āpau a hana i nā hele pinepine i ka lewa kūwaho. Me kēia, pono ʻoe e hoʻololi pinepine i nā pae moe, e mālama pono i kou poʻo a me ke oho, a e pale pū hoʻi i ka ʻuluhua keu. Eia kekahi, hāʻawi nā loea i ʻelua mau manawa i ka hebedoma e holoi i kou lauoho i kahi wai hoʻomehana me kahi hopena o ka celandine a me ka chamomile.

Skidan Ilona Petrovna

Nā mea maʻi ʻona, ke Kuhina kūikawā o nā pilina interpersonal. ʻOihana kūikawā mai ka pūnaewele b17.ru

- 29 Nowemapa 2015 14:21

Kū wau e hoʻolohe. ʻElua mau makahiki ʻaʻole kōkua. Kūkulu kekahi dermatologist i kahi lapaʻau no nā maʻi āpau a makemake wau e hānai iā lākou i mau mahina. Hoʻomaka ʻo nā 'aʻoaʻo loea' āpau 'vooo' soooooharoshiy shampoo 'mai nā lālā loiko a me nā ʻano like))))

- 29 Nowemapa 2015 14:23

ʻO Sulsena paste a me ka shampoo.

- 29 Nowemapa 2015, 15:22

ʻO ka mea kākau, pehea lā ʻo ia e hōʻike ai iā ia iho?

- 29 Nowemapa 2015, 16:05

Hoʻāʻo ʻo Nizoral. ʻO kaʻoiaʻiʻo aloha, akā maikaʻi maoli

- 29 Nowemapa 2015, 16:12

Ka shōwā Panthenol no ka lauoho ʻaila. Ua kūʻai au i ka hale kūʻai i ka wā i kū mai ai nā dandruff a me nā momona. Aloha i kēlā me kēia lā, waiho ana i ka shampoo no hoʻokahi mau minuke i ka lauoho. ʻO ke papa he 10 mau lā.

- November 29, 2015 16:17

Ua kōkua iaʻu ʻo DUQURE KELUAL DS SHAMPOO D / TREATMENT of HEAVY FORMAL DANDISTRY 100ML i kōkua iaʻu

- 29 Nowemapa 2015, 16:25

Keʻoiaʻiʻo, ʻaʻole au i ʻike pehea i ka like o ka seborrhea ʻokoʻa mai ka mea maʻamau))) He mea maʻamau wau) ua kūʻai au i ka tar tar shampoo 911 i loko o kahi hale kūʻai. He kōkua nui koʻu! hele aku ke dandruff. ʻAe, ʻaʻohe ma hope o nā noi 1-2, pono ke holoi ʻia no ka manawa iki. akā ʻoi aku ka lōʻihi o ka lauoho, ʻaʻole loa e hōʻalo ka bangs. lather a kali i kahi mau minuke. Ke kuhikuhi nei wau)

- 29 Nowemapa 2015, 16:33

ʻAʻole e kōkua ʻo Shampoos. Ua hoʻomaloʻo lākou iā lākou iho i kahi hewa, i ka hopena, a ʻoi aku ka momona o ke poʻo.
Kōkua ia i ka kāwili i ka hoʻopili maʻi ʻana o ka ʻōpala maloʻo mai ka lāʻau lapaʻau i ka aʻa o ka lauoho, i loko o ke poʻo maloʻo ma hope o ka holoi ʻana. ʻO ka laupili kūʻai kūpaʻa, e like me ka chocolat. E hoʻolapalapa i ka wai me ka hoʻolapalapa ʻana, ka haki a me ka hōʻuluʻulu i nā ʻāpana liʻiliʻi 2, ma kahi liʻiliʻi o ka wai. I loko o kahi kīʻaha Styrofoam, kahi kūʻai a me nā mea like ʻole, e kūʻai aku ʻia. ʻOhi a me ka ʻala. Nāu e ʻōwili. Lawa ia no 2 mau lā, t. ***** holoi ʻoe i kou lauoho me ka pēpē pēpē (maikaʻi loa iā sabela kaila) - i kēlā me kēia lā.
Pāʻeleʻele nā ​​Nettle i ka lauoho. No laila, inā he ula ʻoe, a laila ʻaʻole wau i ʻike.

- 29 Nowemapa 2015, 16:37

ʻO kekahi mea maikaʻi aku ʻo kēia palupalu nettle e hoʻopuʻi i ka momona a maikaʻi maoli, kūlohelohe a me ka hoʻokaʻawale ʻole, i nā lā 2 a pau. ʻO ka hiamoe - a huki i ka momona o ka nettle mai kou lauoho (a iʻole, mai ka poʻo). Holoi hoʻi kēlā ʻupena i ke poʻo me ka ʻole o ka huhū, a hoʻokaʻalo i ka ʻeha, ʻaʻole i hōʻeha ka mea poʻo, a loaʻa iā ia kahi hōʻeha hōʻeha. A hoʻoikaika ka lauoho - aneane pau lākou i ka hāʻule, i ka hopena o kā lākou hōʻiliʻili ai i nā mahina 2-3. Lilo ka lauoho a ikaika loa.

- November 29, 2015 17:08

- 29 Nowemapa 2015, 19:58

ʻO ka mea kākau, pehea lā ʻo ia e hōʻike ai iā ia iho?

Ua ʻohi mau ʻia koʻu lauoho mai ka wā ʻōpio. Holoi nō wau i koʻu lauoho i kēlā me kēia lā. I kēia manawa wau e holoi iā ia i kēlā me kēia lā + ke kīwī, ʻo koʻu poʻo:

- 29 Nowemapa 2015, 19:59

Kū wau e hoʻolohe. ʻElua mau makahiki ʻaʻole kōkua. Kūkulu kekahi dermatologist i kahi lapaʻau no nā maʻi āpau a makemake wau e hānai iā lākou i mau mahina. Hoʻomaka ʻo nā 'aʻoaʻo loea' āpau 'vooo' soooooharoshiy shampoo 'mai nā lālā loiko a me nā ʻano like))))

mea maʻamau. Ua kūʻai au i ka shampoos i kahi lāʻau lapaʻau, i kuhikuhi ʻia e kahi dermatologist - hopena zero

- 29 Nowemapa 2015, 20:00

ʻAʻole e kōkua ʻo Shampoos. Ua hoʻomaloʻo lākou iā lākou iho i kahi hewa, i ka hopena, a ʻoi aku ka momona o ke poʻo. Kōkua ia i ka kāwili i ka hoʻopili maʻi ʻana o ka ʻōpala maloʻo mai ka lāʻau lapaʻau i ka aʻa o ka lauoho, i loko o ke poʻo maloʻo ma hope o ka holoi ʻana. ʻO ka laupili kūʻai kūpaʻa, e like me ka chocolat. E hoʻolapalapa i ka wai me ka hoʻolapalapa ʻana, ka haki a me ka hōʻuluʻulu i nā ʻāpana liʻiliʻi 2, ma kahi liʻiliʻi o ka wai. I loko o kahi kīʻaha Styrofoam, kahi kūʻai a me nā mea like ʻole, e kūʻai aku ʻia. ʻOhi a me ka ʻala. Nāu e ʻōwili. Lawa ia no 2 mau lā, t. ***** holoi ʻoe i kou lauoho me ka pēpē pēpē (maikaʻi loa iā sabela kaila) - i kēlā me kēia lā. Pāʻeleʻele nā ​​Nettle i ka lauoho. No laila, inā he ula ʻoe, a laila ʻaʻole wau i ʻike.

māmā ʻulaʻomaʻo, kūpono ʻole

- 29 Nowemapa 2015, 22:09

māmā ʻulaʻomaʻo, kūpono ʻole

ʻĀ, aia nā shampoos me ka ʻōpala nettle - i loko o lākou i ʻole kahi ʻōhua. Akā ʻoi aku ka liʻiliʻi o kēia mau manaʻo mai nā shampoos.
E hoʻāʻo i kahi wai kūlohelohe kūlohelohe i loaʻa ma ka Pūnaewele. Ma kekahi mea ua loaʻa aku au i kēlā mau ʻōlelo manaʻo. Hoʻopili i kou poʻo, kali i nā minuke 5, a laila holoi. Akā ʻaʻole like ia e pīpī i ka ʻohi ʻana i nā kumu i ka aʻa a waiho ana e like me kēia a hiki i kahi shampoo e hiki mai ana. Kūʻai ʻia ka ʻili Nettle i loko o nā hale kūʻai, ua mālamalama ʻōmaʻomaʻo a ʻaʻole e hoʻomaʻamaʻa i ka lauoho. Pili paha ia?

- November 30, 2015 16:21

masks o ka henna ʻole ʻaina (ʻaʻole i hāʻawi i ke kala), ʻeli no nā minuke 20 a kāwili i ka kui ma lalo o ka pākō no 5 mau minuke i loko o nā aʻa

- November 30, 2015, 20:08

kekahi shampoo me ka zinc + sulsen paste

- Dekemaba 5, 2015 12:24

Ua loaʻa iaʻu ka seborrhea ma koʻu poʻo, ua uhi ʻia koʻu poʻo i ka ʻōpala, ua hilahila ʻo ia iaʻu, ua manaʻo wau e hiki ke ʻike nā mea a pau a nānā aku i koʻu poʻo. No kahi mau lā ma ke kaua ʻana me aʻu, ʻaʻole naʻe au i hoʻokō iā ia no ka lōʻihi, a hele wau i nā kauka a hana i nā mea a pau a lākou i ʻōlelo ai, akā ʻaʻohe hua. Ua loaʻa iaʻu he hoʻolaha hoʻolaha i loko o ka mākeke e pili ana i ka sh ps ps tarilor, a ma hope o 2 mau pule, ua loaʻa iaʻu kahi maʻi olakino, a ke lana nei au i kēia manawa a mau loa.

Nā kumuhana pili

- Dekemaba 6, 2015 11:11

Nizoral, kekahi shampoo me ketoconazole 2%.

- Dekemaba 7, 2015 17:24

Hāʻawi ʻo shampoo ʻAmelika iaʻu i kōkua nui loa, a lawe wau i ka biotin, ʻo Swanson 5000 nō hoʻi.

- 16 Dekemaba 2015, 20:29

Ua hoʻāʻo ke kāne e ʻawa i ka makemū palemele me ka paila sab, akā ʻaʻole wale ka ʻona i ke ʻano pō, ʻo ka lauoho nō hoʻi ia e like me ke kaula ma hope o ia. Ua kūʻai au iā ia tar tar shampoo me psoril i loko o ka hale kūʻai lapaʻau, ma ke ala no ka kumukūʻai kūpono, ʻaʻole hoʻohaʻahaʻa wale ʻia a me sebazole, ma ka laulā nui, ʻaʻole i hoʻohui pū nā kumukūʻai.
Ka leʻa o ka paona i loko o ka shampoo e hoʻomau ʻole nei a nalowale koke ʻole, ʻaʻole maloʻo ka ʻili a me ka lauoho, ʻōwili wale ia i nā kelima sebaceous a ʻāʻule ʻaʻole i hele hou.

Hiki i ka hoʻohana ʻana a hana hou i nā mea i paʻi ʻia mai ka wahine.ru me kahi pilina pili ʻole i ka waihona kumu.
ʻAe ʻia ka hoʻohana ʻana i nā mea kiʻi kiʻi kiʻi me ka ʻae ʻia o ka ʻae ʻana o ka hoʻokele pūnaewele.

Hoʻouku i ka waiwai pilikino (nā kiʻi, nā wikiō, nā hana a ka moʻolelo, nā hana, a me nā mea ʻē aʻe).
ma ka wahine.ru, aia wale nō nā kānaka me nā kuleana a pau no ka waiho ʻana.

Kuleana kope (c) 2016-2018 LLC Hirst Shkulev Ke hoʻolaha nei

Pūnaewele hoʻonohonoho "WOMAN.RU" (Woman.RU)

Palapala palapala kākau palapala kākau ma luna o EL No. FS77-65950, i hoʻopuka ʻia e ka Federal Services no ka Mālama ʻana i nā Kūlana,
ʻikepili ʻikepili a me ka pili ʻana o nā kamaʻilio (Roskomnadzor) Iune 10, 2016. 16+

Ka mea hoʻokumu: ʻO Hirst Shkulev Publishing Limited Liability Company

ʻO ka wehewehe maʻamau o ka pilikia

ʻO ka dermatitis Seborrheic kahi maʻi ʻeha o ka pena, i hui pū ʻia e ka ʻāʻī mau ʻana, ka hoʻokumu ʻana o nā ʻulaʻula, ʻulaʻula, nā wahi like e like me nā kolo a me ka ʻeha me ka dermatitis holomua. ʻO nā huahana mālama lauoho a pau, i manaʻo ʻia hoʻi no ka seborrhea, ke kau ʻia e ke kauka ma ke ʻano o ka hoʻōla paʻakikī, me ke ʻano lāʻau lapaʻau hou. Hoʻomaka ʻia ka mea maʻi e pani i ka hoʻohana ʻana i nā mea hoʻonaninani maʻamau a kūʻai i kekahi ʻano shampoo no ka derorritis seborrheic. Ma hope o ka hoʻomaopopo ʻana i ke kumu koke o ka maʻi, e kuhikuhi ka luna i nā shampoo e kūʻai.

Hiki i ka maʻi pili ma muli o ke hoʻopuka ʻana i loko o ke kino o kekahi maʻi, nā pūpū, ka maʻi pā. A laila pono ʻoe e hoʻohana i kahi ʻano hana no ka holoi ʻana i ke poʻo, kahi i loaʻa nā lāʻau lapaʻau kūikawā. ʻO nā mea hoʻohālikelike o ka aneane shampoos mai seborrheic dermatitis ʻokoʻa i nā ʻano ʻē aʻe i ke alo o nā mea ʻokoʻa i loko o lākou. Hiki iā ia ke komo i nā hōʻuluʻulu olakino, a me ka waiʻauʻau, kūlohelohe. ʻAʻole hiki iā ʻoe ke hōʻea i nā maʻi ʻili me kahi shampoo me ka derorritis seborrheic wale nō. Pono ʻia kahi hanana holomua, e lilo ia i hopena nui ma ka hoʻoponopono ʻana i ka pilikia.

ʻO nā ʻano o nā shampoos no dermatitis, no ka dermatitis seborrheic, nā lāʻau lapaʻau

No ka papa o ka ʻoihana pono loa o ka papa maʻi no ka dermatitis seborrheic, shampoos anti-seborrheic, e hoʻohana ʻia i prophylactic mai kēia maʻi, a me ka mālama ʻana a me ka prophylactic. Pono ʻoe e heluhelu i nā kāpili ma nā ipu a me nā hue he maikaʻi loa e wehe ai i kahi o ka shampoo ho'ōla, a ma hea ʻo ia e pale aku ai. Mai ke koho hope loa, ʻike iki paha inā lawa paha ka maʻi. Inā manaʻo wale kekahi kekahi i ka ʻoluʻolu i ka hoʻomaka ʻana o ka maʻi - ʻo ka ʻeha, ka maloʻo maloʻo, a laila hiki ke hoʻohana ʻia nā kahu prophylactic no ka holoi ʻana i kou lauoho.

Hoʻomaopopo ka poʻe loea o ka papa lāʻau lapa i nā shampoos therapeutic kaulana loa no ka dermatitis seborrheic e loaʻa ana i nā keiki:

  • "Mustel" ("Mustel"). Hiki ke hoʻohana ʻia ka mea hana no nā pēpē mai nā lā mua o ko lākou ola. ʻO nā unahi aila (gneiss) a pau loa o ke poʻo o ke pēpē e puka koke a puka ʻole i loko. I kēia hihia, ʻo kekahi manawa ua lawa ia e hoʻohana wale i hoʻokahi shampoo, me ka hoʻopili ʻole ʻana i kekahi lāʻau lapaʻau. Pono e lilo ma mua o ka hebedoma, i hoʻohana ʻia
  • "Friderm Tar." Hiki iā Tar Tar ke kuʻi mālie i ka ʻili o ke keiki; pono mau ke keiki i ka wā e ʻauʻau ai. E hoʻohana pono no nā keiki i nā makahiki he 2.
  • Loaʻa i nā poʻo o nā keiki a me nā huaʻai he nui ka liʻiliʻi o ka zinc pyrithione, e pili nui i ka luku ʻia o nā huakaʻi pathogenic a me nā fungi, e hoʻopau i nā hana o ka ʻili o ka ʻili.
  • nā shampoos āpau i hana ai e ka hui ʻo Jason i ka nui o nā lāʻau lapaʻau i nā mea kanu e like me ka lāʻau ʻāpala, ke kai buckthorn, jojoba, ʻeha quassia. Eia kekahi, ʻo ka salicylic acid e kōkua i ka hōʻemi ʻana i ka lauoho a me nā pena.

No ka hoʻopau ʻana i nā dermatitis o nā shampoos seborrheic no nā pākeke, ʻike nā kauka i nā ala e hiki mai ai no ka holoi ʻana i ke poʻo:

  1. "Dandruff." Hoʻopau i nā dandruff a me ka wikiwiki, e pale ai i ka hoʻokumu ʻana o nā mea hou,
  2. "Nizoral." I kona kumu, ua hoʻohana ʻia ke ketanozole, kahi e ʻae ai ka lāʻau lapaʻau e hana ma ke kumu kumu loa o ka maʻi. Pono e hoʻohana hou ʻia ma 2 mau hebedoma i ke nānā ʻia o ka pale ʻana. A ʻaʻole hou kahi 4 mau pule inā makemake ʻia ka mālama ʻana,
  3. Nezo-Paʻai. ʻO ka sharmoo antifungal a me nā anti-inflammatory, kahi o ke kumu nui o ka ketoconazole,
  4. ʻO kekahi shampoo kaulana hoʻi e like me "Head and Sholders" hiki koke ke hoʻihoʻi hou i ka poo.
  5. "Bioderma NODE DS +". Kōkua e hōʻemi i ka hilo ʻia o nā kelepona sebaceous a pale i ka hoʻomohala ʻana o ka microflora pathogenic.

Ma kahi o nā mea i luna aʻe, loaʻa nā shampoos e like me: Mycozoral, Sebazon, Sulsena, Sulsen-forte, Friderm Zinc, Nitrogen, Sebuton a me nā mea ʻē aʻe e hoʻomau pono ana i ka mākala a me ka ʻili ʻili. like me nā ʻano.

ʻO ka hoʻonohonohoʻana o ka shampoo no ka dermatitis seborrheic ma ke poʻo

ʻO ka hana nui o nā neʻe ikaika e lawe nei i ka psoriasis ma ke poʻo a i ʻole seborrhea, noʻonoʻo ka poʻe loea i ka hōʻea ʻana o nā kumu pono iā lākou iho, e alakaʻi ana i ka hūnā i nā kelima sebaceous a me nā ʻili sela. Pono nā hana i kā lākou hana, a loaʻa iā ia nā ʻano hana:

  • hoʻāla i ka mea hu
  • hoopau
  • pale i ke ʻano o nā pauna hou,
  • hoʻemi i ka hana o nā kelama sebaceous
  • ho'ēmi a kāohi i ka ulu o nā cell epidermal.

Me kēia mau mea a pau, nā shampoos no dermatitis ma ke poʻo no nā keiki hoʻokahi i ka mana hoʻokahi. A no nā shampoos e hoʻohana ʻia e nā pākeke, hāʻawi ʻia ke ʻano no kahi ʻokoʻa holoʻokoʻa. Kohu pinepine nā shampoos pēpē i mau mea lapaʻau, ʻoi aku ka nui o nā mea lapaʻau i ka mea kanu lāʻau ma mua o ka lāʻau lapaʻau. He mea koʻikoʻi loa kēia, no ka mea, ʻaʻohe e ʻike ʻia nā antibiotika, nā ʻalemona, a me nā mea waiwai ʻē aʻe o nā keiki i nā mea lapaʻau olakino.

NO KA HINA NĀ HOA: E noʻonoʻo pono i kekahi kumu pae kino - hoʻohui i nā mea hana shampoo i kau ai no ka ʻono, mālama a i ʻole nā ​​mea ʻē aʻe ke hana i ka hopena kūlohelohe.

ʻO nā mea waiwai pono e hana i nā shampoos no ka dermatitis o ke poʻo: he mau mea e like me:

  • ketoconazole,
  • zia pyrithione,
  • selenium sulfide,
  • kau (lāʻau),
  • hīmenix.

ʻO ka Selenium sulfide ke hoʻopili pono me nā fungi, kā lākou hana hou a me ka hopena e hiki mai ana i ke kino o ke kanaka. A i ka ʻike ʻana ma o ka ʻili, ʻoiai e pili ana i kahi maʻi, e loaʻa mau ia i ka hopena maikaʻi i ka hana ho'ōla holoʻokoʻa. Inā hana ke kauka i kahi koho ma waena o nā shampoos no ka dermatitis seborrheic o ke poʻo, kahi mea i ʻike nui ʻia o ka ketonazole, a laila hiki ke maopopo iā ia ka mea e hoʻokaʻawale i kēlā mau puʻupuʻu i nā hopena o nā fungi. Hiki nō hoʻi ke mālama pono ʻia me ka hoʻopau ʻana i ke kaʻina maʻi me ka zinc pyrithione. Inā makemake ʻoe e hoʻokaʻawale aku i nā mea hoʻopihapiha, a laila e hoʻohana i ka dermatitis shampoos me kahi mea e like me ka cyclopirox. Aʻo ka hōʻola lapaʻau e hoʻohaʻahaʻa i nā peeling.

He aha ka shampoo maikaʻi loa no ka dermatitis seborrheic?

ʻO ka nānā pono ʻana i ke koho ʻana i nā shampoos no ka mālama ʻana i ka dermatitis seborrheic e hāʻawi mau ʻia i ka maʻi fungal, ka mea i ʻike ʻia i ke kino o ka mea maʻi. Ma ka hoʻomaʻamaʻa i ka honu, hiki ke kahakaha nā poʻo psoriasis ke poʻo i nā makahiki he nui. Akā ke manaʻoʻiʻo mau kauka ʻo ka shampoo kūpono loa no ka mālama ʻana i kēlā maʻi like ʻole pono i loko o kahi parabens a me nā mea ala. ʻO kēia ke ʻano o ka lāʻau lapaʻau pono hana ʻono.

ʻO 8 shampoos maikaʻi loa no ka dermatitis seborrheic ma ke poʻo

E hoʻomaopopo i nā shampoos maikaʻi loa no ka dermatitis seborrheic ma ke kālepa.

  1. He alakaʻi alakaʻi ʻo Keto-Plus i ka mākeke. ʻO ka poʻe ke kūʻai aku nei i kēia huahana e nānā i kona hoʻoponopono a hoʻolaha aku i kā lākou mau hoaaloha,
  2. Algopix. Loaʻa ia nā mea ikaika e palekana ai no ke olakino o nā keiki a me nā pākeke - juniper tar a me ka salicylic acid. Hiki iā ʻoe ke hoʻohana iā ia no ʻelua mau mahina, akā aia wale nō me ka hoʻomaha o 2 wiki. ʻAʻole ʻoluʻolu loa ka momona
  3. "Shampoo e kū'ē i ka dandruff" i hana ʻia e TM "Elfa". ʻOi aku ka kūpono no ka mālama maʻi koʻikoʻi, ʻoiai me ka inoa no ka mea he ketanosal, ka zinc a me ka pua thyme,
  4. Squafan S ʻO ka hoʻonohonoho pono o nā mea hana i ka waika salicylic, ʻaila juniper, climbazole, miconazole a me ka resorcinol,
  5. Nod Di Es + Anti Relapse. Hoʻomohana maʻemaʻe i kahi mea hana Farani, pono e hoʻohana ʻia me ka mālama nui. Loaʻa he mau vitamina kūpono, i ka hoʻohui i nā mea ikaika - zinc, pyroctone olamine, a me ka pecithenate alika,
  6. "Nizoral." Ua manaʻo ʻia he mea maʻamau loa e hoʻohana ʻia no ka pono a me ke ʻano therapeutic.
  7. "Sulsena." Hoʻohana ʻia ka Dermatitis e ka selenium sulfide. Akā e ʻōlelo ʻia e hoʻohana i ke ʻano maʻi olakino no ke poʻo me ka shampoo. ʻO ka papa no ka mālamaʻana he mau mahina 2, akā me kahi hoʻomaha he ʻelua pule.
  8. ʻO Mustela no nā keiki a me nā koho ʻē aʻe.

Pono e hoʻomanaʻo i ka wā o kēia koho a i ʻole kēlā ʻano shampoo i koho ʻia no ka mālama ʻana i ka dermatitis seborrheic, uku mau ka nānā ʻia i ka pakeneka o ka ʻike o ka mea hana i loko. Ua hoʻokumu ʻia e nā mea loea e pono ai i nā shampoos therapeutic e pono ai i loko o nā mea kanu a pau ma loko o ka loaʻa ʻana o nā mea ʻoi aku o 2%. A inā hana shampoo prophylactic, a laila ʻaʻole iʻoi aku ma mua o 0.5-1% o hoʻokahi a me kekahi mea ikaika. Ke kūʻai nei i kekahi ʻano o ka shampoo mai seborrheic dermatitis no nā keiki a i ʻole nā ​​pākeke, pono ʻoe e heluhelu pono i nā ʻōkuhi no ka hoʻohana a pili i ia.

KĀOHANA MAUA: ʻO kēlā me kēia shampoo i mālama ʻia i ka mālama ʻana i ka seborrhea ʻaʻole pono e hoʻohana ʻia no hoʻokahi mahina. Hoʻopau ʻia kahi hoʻomaha no hoʻokahi mahina a me ka hapa, a laila e hōʻiliʻili ʻia, akā no 3-3.5 mau pule ua hala. No laila, hoʻomaha hou ʻia kahi hoʻomaha a hoʻemi hou ʻia ka manawa o ka hoʻohana shampoo i 2-3 mau pule.

Pono kēlā me kahi shampoo mai ka maʻi asorrheic ma ke poʻo i loko o ke poʻo. No laila, i ka mea mua ʻoi aku ka maikaʻi o ka nīnau ʻana me kāu kauka e pili ana i kēia. Pono e hana kēia inā ʻaʻole ke kauka ke kau iā ʻoe i kekahi lāʻau lapaʻau no ka holoi ʻana i kou lauoho. E hoʻomanaʻo ʻia hoʻi inā inā he kumu lawehala ke kumu o ka helehelena, a laila hiki ke hoʻohana nui ʻia i ka shampoo mai ka seborrhea i ka hiki ʻana i nā microorganism pathogenic ke hana a hoʻomaka hou e hoʻonui hou. ʻO ia ke kumu e hoʻokomo ai i ka hoʻoponopono kūpono a me nā ʻōlelo aʻo no ka hoʻohana ʻana i ka therapeutic detergent.

Nā Hōʻike huahana

Aia nā kumu he nui no ka wā pokole ma hope o ka holoi ʻana i kou lauoho e lilo i ʻili, ʻoiaʻiʻo me ka dandruff. Hōʻike lākou āpau i ke ʻano o ka ʻili i ka ʻili i ka ʻili o ka mea huna hunaacee a hoʻomaka ʻia hoʻi e ʻoni, ʻapo.

Hiki i nā shampoos lapaʻau maikaʻi ke hoʻopau i nā hōʻailona leʻaleʻa a hoʻoponopono i ka hoʻoponopono hou o nā dermis, a laila e hōʻemi ai i ka nui o nā huina o ka lauoho.

Eia naʻe, pono e hoʻomaopopo i kēlā e kū i ka seborrhea me kahi mea hānai wale nō e hana, ʻaʻole ia e hana. inā pilikia ka pilikia e nā loli o ka hormonal, lōʻihi ke kaumaha, ka nui o ka vitamin a me nā kumu koʻikoʻi koʻikoʻi.

E ʻoluʻolu mai ka shampoos mai ka seborrhea aila e hoʻomaʻamaʻa i ka microflora kūloko o ke ʻili a hoʻomaikaʻi i ke ʻano o ka lauoho, akā ʻaʻole i hoʻopau i ka pilikia mai loko.

Pehea e koho ai

ʻO ka huahana no ka hoʻopauʻana i ka dandruff pono i kūpono i ke ʻano o nā mea keʻokeʻo. Aia nā huahana kulana i hoʻolālā ʻia no nā ʻōmole a maloʻo paha o ka seborrhea, a aia nō kekahi i kūpono kūpono no ka hoʻonui ʻia o ka aala a maloʻo paha. E mālama pono i ka pale e loaʻa i kēia ʻike mai ka mea hana.

E ho'āʻo e kūʻai i nā huahana i loaʻa ʻole nā ​​kala like ʻole, nā mea ʻala, nā kahu, nā parabens. I kēia hihia, he paʻakikī nui ka loaʻa ʻana o kahi lapaʻau me nāʻaole ʻole e kaulana nei i kēia manawa. ʻO kekahi manawa aia i loko o nā mea i hoʻonohoʻia e ka mea hana e like me ke kūlohelohe.

E nānā i ka papa inoa o nā contraindications. Ma ke kānāwai, he liʻiliʻi o lākou. ʻOiai ʻaʻole makemake ʻia kekahi huahana no nā wahine hāpai a me ka lactating, a i kekahi mau manawa ua contraindications no nā maʻi like ʻole.

Ma mua o ke kūʻai aku i kahi huahana, e nīnau aku i kāu kauka. Aia kekahi manawa i ka lāʻau lapaʻau me ka mea like ʻole e pili ana i nā kānaka ʻē aʻe i nā ʻano like ʻole.

ʻO kēia paha ka mea nui e pono ai ʻoe e nānā i ka wā e kūʻai aku ai. No ka lauoho i loaʻa ka momona momona momona a me ka nui o nā keratinized pākuʻi, ʻoi loa nā mea like i loko o ka shampoo.

  • ketoconazole, bifonazole, clotrimazole - kekahi o kēia mau mea he hopena antifungal, ke kāohi nei i ka hoʻomohala ʻana o nā pōʻino kino a hoʻōla i ka hana o nā kohu sebaceous,
  • Hala ka paʻakai waikahi, disinfect a me nā exfoliates i ka dermis, hōʻoluʻolu i ka mumū,
  • ka kupa me ka hopena o ka huakini a me ka antifungal ma ke kino.
  • selenium sulfide exfoliates keratinized scales, hana ma nā kolamu fungal, paipai i ka hoʻoponopono hou ʻia o ka ʻili,
  • ichthyol kahi antiseptic i mea hou anesthetizes a hōʻemi i ke kaʻina maʻi,
  • nā mea aʻa ʻā o ke kumulāʻau ʻili, lavender, huaʻāina i loaʻa nā antimicrobial waiwai,
  • ʻO nā kūlohelohe maoli o ka nettle, burdock, ka Sage, chamomile a me nā mea kanu ʻē aʻe e hōʻemi i ka aila lauoho, mālama i ka lauoho,
  • alkale he hopena maloʻo ma ka dermis, hoʻopau i ka huhū, hoʻoikaika i nā follicle lauoho.
  • Mālama ka paila i nā mea lapaʻau a hoʻōla i nā curls, integument ʻili.

ʻO nā hoʻopiʻi a me ka ʻohu

ʻO ka hoʻohana maʻamau a me ka hoʻohana pono ʻana i nā shampoos kūikawā no ka seborrhea aila.

  • hōʻoluʻolu o ka ʻeha a me nā pilikia ʻole,
  • hoopau
  • Hoʻomaopopo ma hope o nā noi 1-3,
  • e hoʻomaikaʻi nei ka lauoho
  • ka hoʻemi ʻana o ke kaʻina hana,
  • ka hoʻemi ʻana o ka nui o ka sebum i huna ʻia ma muli o ka hopena i ka hana ʻana o nā kelila sebaceous,
  • ka hoʻomaʻemaʻe ʻana i ka ʻili.
  • waiwai o ka hoʻohana ʻana,
  • kohola nui
  • ʻoi aku ka maʻalahi o ka mālama lauoho: lilo lākou i palupalu, palaka, ʻaʻole pono e holoi pinepine.

Eia nō naʻe, ʻaʻole kēlā me kēia huahana.

  • hōʻike pinepine ʻia kekahi o nā hana nui ʻole ma ke kumukūʻai kiʻekiʻe o nā pahu liʻiliʻi,
  • mai nā shampoos mai ka seborrhea aila he contraindications, hiki ke hoʻomau i nā maʻi kūloko,
  • me ka hoʻohana nui ʻole a hoʻohana ʻole paha, hiki iā lākou ke hōʻeha (hoʻonui i nā hōʻailona maikaʻi ʻole).

Hoʻolohe ʻAʻole hōʻalo nā Shampoos i ke kumu o ka dandruff, ke ʻole ka hoʻopili ʻia me kahi hana hoʻomaʻemaʻe kūpono ʻole a i ʻole koho pono o ka lauoho lauoho.

Nā Hoʻohui

ʻAʻole hiki ke hoʻomākaʻi ʻia ka lāʻau lapaʻau i ke poʻo inā loaʻa ka hōʻeha, nā hōʻeha, nā ʻeha. ^ E Ha yM. Eia kekahi, ʻo ka contraindication koʻikoʻi kahi kūlohelohe o kēlā me nā mea pono. ʻO ka nui o nā mea hana hana ke kala aku e pili ana i kēia.

I kekahi manawa ma ka wehewehe ʻana i ka shampoo no ka seborrhea aila, hiki iā ʻoe ke ʻike i ka pau ʻana i ka hoʻohana ʻana no ka hānai a me ka lactating, me nā keiki (no ka wā ʻōpiopio o nā huahana ua hana ʻia.).

E nānā i nā pono kaulana

  • ʻAmelika Zinc +. ^ E Ha yM. He kūpono no nā ʻano like o ka seborrhea, me nā ʻaila ʻē aʻe. Aia ka mahele o nā māhele antifungal ketoconazole a me ka zinc, e pale ai i ka ulu ʻana o nā microbes kino e hōʻemi a hoʻemi i ka nui o nā palaka keʻokeʻo ma ka lauoho. Hoʻopau i ka waikawa Salicylic i ka hoʻonāukiuki a hōʻoluʻolu i ka hana aʻeha, e kōkua ana i nā mea kanu exfoliate. ʻO nā mea kanu o ka mea kanu i loko o ka pena o Polyberry Hair i kahi hopena anti-inflammatory. ʻO ka nui o ka hue he 0.2 lita, ʻo ke kumukūʻai ma kahi o 130-140 rubles.

  • Ka Lāpule Kuʻi Ducray. ^ E Ha yM. Ua hoʻomohala ʻo ka poʻe loea o Ducret French i ka hana like ʻana o ka mea lapaʻau me ka curtiol complex. I loko o ka hana o ka Ducrei Skanorm aia kahi zinc, citric acid, panthenol a me nā mea āpau e mālama pono ana i ka lauoho, e hoʻokaʻawale i nā haʻalulu a hoʻoponopono i nā kohu sebaceous. Loaʻa nā shampoo i nā palaka ma nā loko he 125 a me 200 mau mililika. ʻO ke kumu he 700 a 840 mau rubles, kēlā.

  • Klorane me ka miki myrtle. ^ E Ha yM. Hoʻopili i nā mea i loaʻa i ka mea kanu, ua make ka lāʻau lapaʻau i ka zinc, i hakakā i ka maʻi fungal, he hopena antibacterial ma ka ʻili. Hāʻawi ka mea hana i ka hoʻokumu ʻana i ka hana a nā kelima sebaceous, hōʻoluʻolu i ka dermis a hōʻoluʻolu iā ia ka ʻāʻī ʻana. Me ka hoʻohana maʻamau, hoʻihoʻi i kahi koena olakino olakino, hoʻomaikaʻi i ke ʻano o ka lauoho. Loaʻa i loko o nā hue he 0.2 lita a me nā kumukūʻai e pili ana i 650-700 rubles.

  • Matrix Biolage Anti-Dandruff Scalpsync. ^ E Ha yM. E kūpono no nā mea me ke poʻo ulaula. Lūkū i ka zinc a me ka pepēmi extract. Hoʻopale i nā ʻili a me nā lauoho, hoʻomaʻamaʻa i ka mea huna sekum, hoʻohemo i ka hana hōʻeha a pale i ka hoʻi ʻana o ka dandruff. Eia kekahi, kōkua ka hāmeʻa e hoʻoikaika i nā aʻa, hoʻoikaika i ka hāʻawi ʻana i ke koko i ka dermis. Kumukūʻai - 680-700 rubles no 0.25 lita.

  • Vichy dercos. ^ E Ha yM. ʻO ka dandruff shampoo i loaʻa ka selenium. Hoʻopili kēia mea i ka ulu ʻana o nā mikrob fungal pathogenic, hana maʻamau i ka microflora o ka ʻili. Loaʻa i ka Vitamin E kahi hopena antioxidant, nā huehue salicylic a me nā exfoliates, hoʻonui i ka ceramide i ka pale kino o ka ʻili. ʻO ka huahana no ka mālama ikaika o ka lauoho ʻaila mai Vichy i kahi ʻala maikaʻi ʻala maikaʻi e hoʻokaʻawale i nā ʻohu kūikawā o ka selenium. Ua kū ia ma kahi 650-750 rubles no 0.2 lita.

  • Nizoral 2%. ^ E Ha yM. Hoʻohana ʻia ia no nā ʻano like o ka seborrhea, no ka mea loaʻa ka waihona antifungal ikaika - ketoconazole. Hoʻopili i nā mea hoʻopili i ka kumu o ka maʻi, e hoʻopau ana i ka hōʻeha o ka ʻili, hoʻēmi i ka dandruff, a hōʻemi i nā hōʻike o ke kaʻina. Loaʻa i nā hue he 60 a me 120 millil. ʻO 700 ke kumukūʻai a me 850 rubles, kēlā. Wahi a nā loiloi, pili ka lūlū liʻiliʻi no kahi o 1,5-2 mau mahina o ka mālama ʻana a pale ʻole paha.

  • ʻO Psoriloma (Tar). ^ E Ha yM. I loko o kāna palapala hoʻohālikelike he mau kūmole o ke kūpaʻa, celandine, Wort wort, a me ka hi, kā citric acid a me nā mea ʻē aʻe. I ka paʻakikī, loaʻa kēia mau mea i ka hopena anti-inflammatory, antiseptic, antifungal, e kāpae i kahi puhaluhi a me ka dandruff mai ka lauoho. ʻO ka taror shampoo no Psoril i loko o ka wai i ka mea ʻala. Uawe ia mai 400 rubles no 0.2 lita.

  • Sulsena. ^ E Ha yM. ʻO kekahi huahana kaulana anti-greasy a flaky. Hoʻonohonoho ʻo ia i ka hana pono ʻana o nā kelima sebaceous, hoʻēmi i ka uluʻana o nā pūpela e exfoliate, pale i ka ulu ʻana o ka pūpū, a wehe i nā dandruff. Aia nā ʻenehana ʻē aʻe o ka shampoos sulsen no ka seborrhea aila, ka mea e hoʻoulu ai i ka lāʻau i ke ʻano o ka hana paʻi, peeling a me nā lauoho lauoho maʻamau. Kūpono ka nui mai 40 a 150 milliliters, a me ke kumukūʻai - mai 80 a 300 mau rubles.

  • Shandroo maloʻo shampoo TM Svyatogorye. ^ E Ha yM. Ua ʻōlelo ka mea hana he 100% kūloko ka huahana. Aia ka pāpaele pink. (Hoʻomaʻemaʻe i ka lauoho, maikaʻi loa no ka ʻili o ka ʻili), ka lau rosemary lauʻeleʻele (e hānai i nā ʻōpala i hōʻino ʻia, hoʻoneʻe ʻia i ka pāpale), kahe kahe (hoʻōla i ka helehelena koko, hānai i nā follicle, e hoʻolōʻihi i ka lauoho), ka wai o ka lāʻau (he mea kūlohelohe kūlohelohe). Loaʻa ka lāʻau lapaʻau i ke ʻano o kahi paura, pono e hoʻoheʻe ʻia e ka wai. I hoʻokahi pahu - 200 grama. ʻO ke kumukūʻai he 300 mau rubles.

  • ʻO Friderm Tar. ^ E Ha yM. Lā nā ginger, cinnamon hihiu, turmeric, lactic acid, willow tar a me nā mea kanu ʻē aʻe. Lako ka lāʻau lapaʻau mai nā mea momona, nā mea kuamo a me nā mea mālama. Ma kēia hiʻohiʻona e hoʻohālikelike iā ia i nā lauoho ʻaila hoʻonui, hoʻonui i nā curls a me kaʻulaʻula. Hoʻomaʻikaʻi ʻo Shampoo i ke ʻano o nā kauā i poino ʻia, e hōʻemi ana i ka hana aniani a kāpae i ka dandruff. Pono kona ma 650-700 rubles no 150 milliliters.

IIiiporocT. E nānā pū i ka shampoos Sebozol, Librederm me ka pā, Stopproblem Salicylic a me nā mea ʻē aʻe.

Nā rula noi

ʻO ka shampoo shandruff dandruff, i kūʻai ʻia ma loko o kahi kīhāpai, kahi lāʻau lapaʻau, ka hoʻohana ʻana i kona mau nuances. Inā ʻae ʻole ʻoe iā lākou, a laila ʻokoʻa loa ka hopena mai ka mea āu i manaʻo ai.ʻO kekahi manawa kekahi hopena kūlohelohe a i ʻole nā ​​hopena hopena, ʻo ia ka hopena o ka hoʻohana pono ʻole o ka huahana.

No laila, hele aku i ke kaua me ka seborrhea aila, e heluhelu pono i nā ʻōlelo no ka shampoo a hahai i kēia mau ʻōlelo hāpai:

  • Mai holoi i kou lauoho me ka wai wela. Pono kaʻoluʻolu, hōʻoluʻolu i ke poo,
  • hoʻomoʻa maikaʻi i nā curl ma mua o ka hāʻawi ʻana i ka lāʻau lapaʻau iā lākou. I kekahi mau hihia, pono kahi shampoo i mua me ka shampoo maʻamau e hoʻoili ai i ka momona momona,
  • ana i kahi liʻiliʻi liʻiliʻi, e pili ana i 1-2 punetona. Hoʻopilikia ʻia kahi overdose me ka pilikia o ka lauoho,
  • e hoʻohala maʻa pono i ka shampoo mai ka momona ʻona i ka ʻili. ʻAʻole hiki ke ʻōleʻa ʻia nā ʻōlima, holoi ʻia i ka wā o ka rinsing.
  • i loko o 1-2 mau minuke, hoʻokō i kahi massage māmā me ko oukou mau manamana lima. I ka hoʻomoʻa ʻana i ka huahana, e hoʻomaikaʻi ʻoe i ka komo ʻana o nā mea kanu i loko o nā papale hohonu o ka dermis, ʻo ia hoʻi e hoʻonui nui ʻia ana ka hoʻohana ʻana o ka huahana.
  • waiho i ka pāhala i kou lauoho no 3-5 mau minuke,
  • e ninini pono i ka wai mahana,
  • inā hōʻike nā ʻōkuhi e pono ʻoe e hōʻiliʻili i ke poʻo me ka lāʻau lapaʻau ʻelua ʻelua i kekahi kaʻina hana, e hāhai i ka algorithm like.
  • inā pono, e hoʻohana i ka wī a iʻa paha ka holoi.
  • hoʻohana i ka shampoo no ka dandruff aila me ka seborrhea ʻaʻole iʻoi aku ma mua o 1-3 mau manawa i ka hebedoma. ʻO ka papa hana o ka lapaʻau he 1-2 mahina,
  • no ka pale ʻana, holoi i kou lauoho 1 mau manawa i 7 mau lā no hoʻokahi mahina,
  • i waena, e hoʻohana i nā shampoos ʻē aʻe no nā curl oily, ʻaʻole ke olakino.
  • ma hope o kahi papa o ka mālama ʻana, e lawe i kahi hana o 1.5-2 mau mahina inā ʻoe e hoʻolālā e hoʻohana hou i ka lāʻau.

Hoʻolohe Pono ka hoʻomākaukau ʻana i nā mea hoʻonaninani i kūpono no ke pale aku a ke hoʻopau wale ʻia nā hōʻike ʻike o ka seborrhea (Head & Sholders a me nā mea ʻē aʻe) e pono e hoʻohana ʻia ma mua.

ʻO kekahi mau kaikamahine e hauʻoli i ka hoʻohana ʻana i nā shampoos maloʻo, e hoʻohuli iā lākou me ka hana maʻamau a i ʻole ka lāʻau lapaʻau. Akā ʻo ka pinepine hiki ʻole ke hoʻohana i ia mau huahana, ʻoiai hiki iā ia ke alakaʻi i ka pani ʻana o nā pores a hoʻonui nui ʻia.

Aia nā mākaukau maloʻo ma ke ʻano o nā aerosols, sprays. Ke maʻalahi nei ka hoʻohana ʻana iā lākou: pono ʻoe e pīpī i ka huahana ma o ka lauoho, waiho iā ia no 2-5 mau minuke, a laila e hoʻoneʻe i ke koena me kahi sis.

Inā ua kūʻai ʻoe i ka shampoo i loko o ke ʻano o ka pauka, pono e hoʻomoʻa ʻia me kahi liʻiliʻi o ka wai, a laila e pālahalaha ma luna o nā curls, a holoi ma hope o kekahi mau minuke. ʻO kēlā mau lāʻau lapaʻau e hoʻoneʻe i ka momona nui ma ka lauoho a hoʻomaʻemaʻe i ka ʻili.

Ka hopena o ka hoʻohana ʻia

ʻO ka hoʻomaha no ka dandruff aila kahi hopena maloʻo, hoʻonui i ka nui o ka sebum i hoʻopuka ʻia, e hoʻihoʻi i kēia kiʻi. Inā loaʻa i ka lāʻau lapaʻau nā ʻāpana antifungal, a laila pale ʻia ka ulu ʻana o nā microorganisms pathogenic, e hoʻokau i ka nui o ka ʻili a me ka lauoho. Hoʻomaka ka hana ʻōmaʻomaʻo sebaceous e hana e like me ka mea e manaʻo ʻia, no laila ʻaʻole pono ʻoe e holoi hou i kou lauoho i kēlā me kēia lā. E noho mau ka manaʻo o ka hou. Hoʻemi ʻia ke kuʻekuʻe a me nā peeling, a me ke ʻano kūpono hiki i nalo loa.

Hoʻomaʻomaʻo ka lauoho e hoʻolilo i kahi mālamalama, akā e hoʻomaka i ka aniani maikaʻi. ʻO Shampoos mai ka seborrhea aila e hoʻoilo ai ka lauoho, hoʻolohe, palupalu, elastic, e hānai iā ia me nā huaora a me nā minela kūpono. Inā loaʻa ka huahana i nā mea e pale ai i ke alopecia, a laila me ke kōkua o ka lāʻau lapaʻau e hiki ke hoʻēmi i ka hāʻule ʻana o ka lauoho, maʻamau pū kekahi me ka seborrhea.

Wahi a nā loiloi mea hoʻohana ʻoi aku ka paʻakikī o ka hoʻopauʻana me ka dandruff aila paha ma mua o ka maloʻo. Eia kekahi, ma nā hihia he nui, hōʻike kēia hōʻailona i nā pilikia o ke kino, ka hoʻololi o ka hormonal, nā maʻi o ka maʻi, a me nā maʻi maʻamau. Hōʻike pinepine ʻia i kēia me ka ʻike maikaʻi ʻole o ka hoʻohana ʻana i ka shampoo mai a seborrhea aila e pili pū me ka hoʻāʻo e mālama i ka hopena, a ʻaʻole i ke kumu, me ia.

Inā ʻo ka popo o ka lauoho, e kau ke keʻokeʻo ma luna o ia mea, ʻeha a me ka peeling e pili me ka hoʻomaʻemaʻe ʻole, a laila kōkua ke hāmeʻa. I nā kumu'ē aʻe, e kamaʻilio i kauka no ka maʻi a me ka mālama ʻana.