Hike Hike

E pili ana i ka nani a ʻaʻole wale nō

Hiki iā ʻoe ke kala i nā liko curly i nā ʻano like ʻole, akā ʻaʻole lākou he hopena lōʻihi loa ia. I mea e mālama ai i ka hopena no kekahi mau mahina, ʻoi aku ka maikaʻi no ka hoʻohana ʻana i nā ala no ka hoʻoliʻiliʻi ʻana o nā lauoho keratin. ʻAʻohe hapa i kā lākou hoʻopili ʻana: hana nā mea hana i kahi shampoos kūikawā, mask, balms, puna a me nā mea hou aku e hoʻōla ai a hoʻihoʻi mai i nā curl. Mai nā ʻano ʻāpana a pau, ke koho ʻoe i ka huahana maikaʻi a i ʻole kahi papa o ka hoʻomākaukau no kou lauoho, a na mākou e kōkua iā ʻoe e hana i ke koho kūpono a haʻi iā ʻoe e nānā i ke wā e kūʻai aku ai.

Nā hiʻohiʻona o nā mea pololei

ʻO nā huahana i hoʻolālā ʻia e palahala pono, hoʻokaʻawale ʻia nā kaula kolohe i ka loea a me ka mea i hoʻolālā ʻia no ka hoʻohana ʻana i ka home. E noʻonoʻo i kēia manawa ke koho ʻana i kahi ala e hoʻohilua ai i kāu mau curls.

ʻO ka mea paʻakikī loa no ka hoʻohana kūʻokoʻa ana he wai keratin ka wai. ʻO kēia ka momona maikaʻi, kahi i loaʻa mai ka hulu hipa. Pono hoʻokaʻawale pololei ia ma waena o nā kaula i hoʻomākaukau ʻia. Ma hope o kēlā, e hoʻopili ʻia nā curls me kahi hao. Manaʻo ia ua hana ʻia ke kaʻina hana e kahi haku loea.

Nui loa inā hāʻawi ʻoe i ka makemake o kahi lāʻau lapaʻau nui - e like me Max Blowout. ^ E Ha yM. E haʻi aku mākou iā ʻoe i ka nui o ke kumukūʻai o ka huahana, a he aha nā hiʻohiʻona o nā ʻano ʻokoʻa like o kēia hōʻailona.

Ua ʻōlelo nā loea, no ka hana pono loa he mea kūpono ke hoʻohana ʻana i hoʻokahi lāʻau lapaʻau, akā he pūʻulu holoʻokoʻa i hoʻokuʻu ʻia e kahi ʻoihana. ʻO ke kikoʻī, ʻike kahi like ʻo KeraFill. Loaʻa iā ia nā shampoos kūikawā, nā hana hoʻohui a me nā kūlana. E ʻike i pehea e hoʻohana ʻia ai kēia mau mea hana a he aha nā hopena i loaʻa ai iā lākou.

Inā ʻaʻole ʻoe mākaukau e hoʻomaʻamaʻa me ka pololei o nā ʻoihana, e hoʻolohe pono i ka pūʻulu o nā mākaukau keratin e kūpono no ka hoʻohana ʻana i ka home a ʻokoʻa i ka hoʻonohonoho ʻana, ʻano, kūlike, hoʻokele leo, ʻano nui, a me nā mea e ʻike ai, akā he like ia. ʻO kēia Mālama pū me nā shampoos, balms, masks, a me nā kaila, nā mea ʻimi, nā serums, nā puna wai a me nā ʻaila no ka hoʻōho i ka lauoho curly.

Keratins, kā lākou hui a me ka hana pono

ʻO ka mea nui o nā keratins o ka protein ka mea like ma ka inoa like. ʻAʻole kāpae wale ia i ka lauoho, akā ua hoʻihoʻi hou iā ia, hana ia i ka aniani, kūlohelohe, hoʻolohe, moistenized. ʻO ka silk a me nā palaoa kaʻai, nā waikona amino, nā huaora, panthenol a me kahi antistatic i ʻike pinepine ʻia i nā straighteners.

Nui nā mea hana e hoʻopiʻi i kā lākou huahana me nā aila maoli: ʻalemona, oliva, castor, niu a me nā mea ʻē aʻe, ke kaupaona nei i nā curls a kōkua i kā lākou hoʻoponopono, a hoʻomaʻamaʻa pū i ka lōʻihi holoʻokoʻa. Inā makemake ʻoe i nā ʻano kūlohelohe, koho i nā lāʻau lapaʻau me ka mea kūpono. ʻO ka laʻana Hoʻomaopopo ʻia ka ʻōnaehana kahakaha ʻo Greymy keratin (Switzerland) me nā mea ʻoluʻolu a maikaʻi ʻole no ka mea loaʻa nā mea kūlohelohe: ʻōpala lāʻau lāʻau, fennel a me nā mea ʻānai o ka wai, a pēlā aku e heluhelu ai pehea e pili ai kēia i ka hopena hopena a me kona lōʻihi.

Hoʻolohe Ma keʻano he mahele o ka lauoho hoʻōla, aia nā ʻāpana e hōʻino i ka lauoho: formaldehyde, parabens, sulfates, silicones.

ʻO nā hoʻopiʻi a me ka ʻohu

Nā pōmaikaʻi o nā keratinshe mau hiʻohiʻona o nā ʻano lāʻau like ʻole:

  • ʻOka maʻalahi o ka hoʻohana.
  • Kahi hopena.
  • ʻO ka mālama lauoho lauoho.
  • ʻAʻole nui nā keratins e rinsing.
  • Ka hiki ke hoʻohana ma ka home. No ka laʻana, he 3 mau kohu aʻoaʻo lauoho piha ʻo ka BC Original, ʻo kēlā me kēia mea i hoʻolako ʻia me nā ʻōlelo kikoʻī. No laila, ma mua o ka hoʻohana ʻana, e heluhelu pono i nā noi ʻana a ka mea hana. No nā mea hou aku e pili ana i nā kuʻina pololei me ka BC Original, e nānā pū me mākou.
  • Ka pale i ka lauoho mai ka hopena thermal, overdrying.
  • ʻO ka lōʻihi o ka hopena. No ka laʻana, ma hope o ke noi ʻana i ka keratin Evoque, hiki iā ʻoe ke hauʻoli i ka lauoho pololei a hiki i ka 4-5 mau mahina. Ua hoʻoponopono hou ʻo Ewok i nā kahe a pale iā lākou mai ka radiation ultraviolet. Inā ʻoe ʻimi hopohopo no ka kimeʻAmelika, e heluhelu i kahi hōʻike kikoʻī e pili ana iā ia.
  • Cumulative hopena no nā mea hoʻohālikelike, nā huahana Trissola Keratin. E aʻo e pili ana i nā pono ʻē aʻe o ka laina o nā lāʻau lapaʻau, a pehea e hoʻohana pono ai iā lākou.
  • Loaʻa kālā. Ma keʻano kūikawā, kēlā me kēia ʻano maikaʻi i hoʻohālike ʻia me ka keratin a BB Gloss. No nā curl lōʻihi, e lawe wale ʻia nā mea he 30 mau milila o kahi hoʻoponopono pololei. E kamaʻilio mākou e pili ana i nā hiʻohiʻona o kēia huahana hou i ka mākeke nani o ka Lūkini, me ka ʻohu a me nā contraindications.

Loaʻa i nā pono:

  • E lilo i kaumaha ka lauoho.
  • Wahi a nā loiloi, kekahi keratins hoʻohaumia koke i ke poʻo, e maʻemaʻe ka lauoho. No ka laʻana, pili kēia iā Keratin Rich Keratin Professional. Akā ua hoʻomau ka hopena o kāna hoʻohana i nā mahina he nui. E aʻo e pili ana i nā hiʻohiʻona waiwai o nā huahana Rich, a i ka manawa like e lawe i ke aʻo ʻana: e pale aku i ka ʻoluʻolu ʻole o ke poʻo palupalu, koho i nā huahana me ke ʻano he māmā a hoʻohana ʻole iā lākou i kou lauoho.
  • He mea paʻakikī ke hoʻohanaʻana i nā huahana ma ka home.
  • He kumukuai loa kekahi mau keratins.Hiki ke kumukūʻai o ka Coiffer kumukūʻai mai 1,700 a 12-14 tausani mau rubles. E ʻike i ke kumu o ka lāʻau lapaʻau e hilinaʻi ai a pehea hoʻi e hoʻoponopono maikaʻi ai i ka lauoho.
  • Aia nā contraindications a me nā palena. No ka laʻana, ʻo ka Siliki keratin complex, e like me nā huahana like ʻole, ʻaʻole hiki ke hoʻohana ʻia e ka wahine hāpai a me ka lactating, a me nā poʻe e maʻi pū ana i ka maʻi maʻi. E wehewehe mākou i ka kikoʻī o ka pili ʻana o kēia pāpā me ka haʻi ʻana no nā ʻano like ʻole o ka huahana.
  • Hoʻokaʻawale nā ​​mea kūpono o nā lauoho i nā mea kino. ʻO ka luna i waena o lākou ka formaldehyde. Ma ka Panina Keratin, ʻaʻole ia, no laila, inā pono kēia manawa nui iā ʻoe, e heluhelu i ka pili ʻana o ka lāʻau i ka lauoho a no laila e hoʻomaʻemaʻe, maikaʻi, ulana.
  • Aia ka hopena kūlohelohe o nā maʻi kūlohelohe.
  • Pili me ka ʻike kumumanaʻo: ʻono maikaʻi, loko o ka hue ʻona, kūlike ʻole. No ka hoʻohālikelike, he hua momona ka Nutrimax, akā, ʻo nā kaikamāhine e like me ka lāʻau keʻa i mea i nā curls ikaika. E ʻike i nā mea ʻē aʻe i kēia mea maikaʻi no ka, a me ka mea e makaʻu ai i ka wā o kona hoʻohana ʻana.
  • Inā he mea nui nā mea momona iā ʻoe, e hoʻolohe pono i nā huahana Kelemania.ʻO Luxliss - Ka ʻona kēia keratin e like me ka tiokala a he mau pono ʻē aʻe, āu e aʻo ai mai kahi loiloi kikoʻī.
  • Pono ka lauoho i ka mālama kūikawā.

Hoʻomoʻe ka hāmeʻa i ka lauoho me ke kōkua e hoʻoponopono iā lākou, aʻo ka mālama ʻana i ka lauoho. No ka hoʻohālikelike, ua loaʻa nā Saly Cosmetics 'whey i nā mea he nui: mai ka keratin a me ka protein i nā vitamin a me nā aʻa. Eia kekahi, ʻike nā kāpena Salerm i nā lāʻau lapaʻau e hiki ke loaʻa ma ka kikoʻī me mākou.

Ma hope o ka serum, ke lilo ka ʻālea a me nā mālamalama, a laila ʻike ʻia ka hopena mai ka noi mua. Ma hope o ke noi ʻana, pono e maloʻo i kou poʻo i ke ala kūlohelohe a i ʻole me ka mea e ʻokiʻoki, a laila e hoʻohana i kahi mea pololei.

Loaʻa nā manaʻo o kēia ʻano i nā waiwai thermoprotective, no laila pale lākou i nā laka mai ka hoʻomaloʻo ʻana a me ka hōʻino. E kamaʻilio mākou e pili ana i ka hoʻopiʻi a me nā mea hōʻoia o nā serums no ka hoʻoponopono pololei ʻana i nā curl a noʻonoʻo pono i nā huahana kaulana o kēia māhele.

Hoʻomaʻamaʻa wela

ʻAʻole kaupaona ka lāʻau lapaʻau i ka lauoho a hoʻopili i kahi kikoʻī liʻiliʻi. E hoʻoponopono i nā curl cool, pono ʻoe e hoʻohana i ka hao. Mālama ka puna i ka lauoho mai nā hopena o ke kiʻekiʻe kiʻekiʻe a mālama iā ia mai ka uila static. Hoʻohana ʻia ka huahana i nā curls wetew a holoi ʻole.

ʻO nā puʻu pale palekana thermal i nā laina o nā pahu like ʻole, no ka laʻana, ʻOllin. Ua hoʻolaʻa ʻia kahi ʻokoʻa hoʻoneʻe iā ia a me nā huahana ʻē aʻe o nā ʻōlima kūpono e hiki ai ke hoʻopili. Inā makemake ʻoe e hoʻohālikelike i ka maʻi Ollin me nā mākaukau like o nā ʻoihana ʻē aʻe - wehe i kā mākou loiloi temala, mai laila ʻoe e aʻo ai i ka lōʻihi o ka hopena o ka pololei e kū i ka mea e kau nei.

Hoʻopau maikaʻi ʻia nā lauoho luhi, hana i nā curl me ka maikaʻi ke kaumaha. Aia nā pāpaʻi holoi a hiki ʻole ke kūpono no kekahi mau lauoho, a me ka mākaukau maʻamau no nā lauoho like. ʻO ka hoʻōho ma ka lauoho ʻokoʻa loa. E ola maikaʻi loa ka lāʻau inā hoʻohana ʻia i hui pū me nā huahana ʻē aʻe o ka laina like: shampoo, serum, etc. mākou i koho i kahi ʻalemaua ʻekolu i hāʻawi ʻia iā ʻoe i ka manawa e hoʻohālikelike ai i kā lākou haku kālā a me nā waiwai.

Mai noʻonoʻo i ka pau ʻana o ka holoi ʻana i kou poʻo lihi, e lilo nā ʻūpī i loko o hoʻokahi manawa a lilo i ʻōmaʻomaʻo. ʻO Shampoos, ka mea e hui ai ka keratin, e hana i nā kūlima aikiliki i ka mālama, hoʻōla a pale iā lākou mai ka overdrying, ʻike i ke ʻano kiʻekiʻe. Mahalo i kēia, hiki iā ʻoe ke hōʻaiho hou i kou lauoho me ka hao a ʻole hoʻi i ka hairdryer.

Ke koho ʻana i kahi shampoo, e hoʻolohe pono i kāna hana. ʻO ka laʻana huahana maiKelatin honuaʻaʻohe i loko o ka huehue a me ka formaldehyde, akā e hoʻonani ʻia me nā protein. Pili ka like me nā huahana ʻē aʻe o ka laina, i hiki iā ʻoe ke heluhelu e pili ana me mākou. Ma kahi o Global Keratin, nā hale kūʻai e hāʻawi iā ʻoe i kahi koho o nā shampoos keratin he nui. Hāʻawi mākou e ʻike e pili ana i 15 mau ʻelele kaulana o kēia ʻenehana hoʻoili hale kūloko a me waho.

Hiki iā ʻoe ke koho i kahi mea loea a me nā gel paha, i hoʻolālā ʻia no ka hoʻohana ʻana ma ka home. Ma ke kānāwai, ʻaʻole nui nā kumukūʻai o nā lāʻau lapaʻau i ka hoʻohālikelike ʻia me nā huahana hoʻoponopono ʻē aʻe a loaʻa kahi hopena maikaʻi. He mea kūpono no ka heluhelu ʻana i ka loiloi o ka mea kūʻai aku e maopopo ai inā kūpono kēia polokalamu iā ʻoe a i ʻole. Maanei ʻoe e aʻo e pili ana i nā pono a me nā hōʻino o ka hoʻohana ʻana i ke kala pale lauoho a hiki iā ʻoe ke hoʻohālikelike i nā hua huahana kaulana e 2.

Loaʻa ka maikaʻi o kēia huahana me ka kumukūʻai kālā, hōʻoluʻolu ka hoʻohanaʻana, ka hopena nānā, akā ʻo ka mea nui loa - hiki iā ʻoe ke palalulu i kou lauoho me ka hao ʻole.

Ma muli o ka waihona palala, a ʻo ka momona ka nui o ka curl, no laila ma hope o ka noi ʻana ʻoe e hoʻomoʻa i nā laka ma ke ʻano kūlohelohe a i ʻole me ka hairdryer.

Inā ʻoe e koho i ka lua o ke koho - e hāʻawi i ka makemake i ke ʻano e pale like i ka lauoho mai ka wela. E ʻike no ke kumu i ʻole ai ka pauʻa i ka lauoho make, a pehea e hoʻohana pono ai i kēia lāʻau lapaʻau.

Kōkua kekahi huahana kūlohelohe e hoʻihoʻi i nā curl, hana like me ka palekana a me ka palekana i ka hiki. Ke koho ʻana i ka lāʻau ʻoliva, castor, ka niu a i kekahi meaʻaila ʻē aʻe, hiki iā ʻoe ke maopopo e lawe mai ʻoe i nā pono olakino a me ka lauoho.

Hoʻomaopopo maikaʻi nā mea hana nani i nā pono o kēia mau mea kūlohelohe, no laila makemake lākou e hoʻokomo iā lākou i kā lākou huahana. No ka mea, hoʻonui ʻia ka Bombshell Gloss keratin i ka pata koko, aʻo nā huahana Indola e loaʻa ai ka aila apricot kernel, nā hua macadamia, a me nā ʻaina castor.

Hiki ke loaʻa nā hiʻohiʻona o kēia mau lāʻau i nā hoʻokolokolo hihia. Inā makemake ʻoe e hana i ka hoʻōla a hoʻōla i kāu ʻano iho, hoʻohana i nā kiʻi punahele kaulana a hoʻohana ʻia no nā poni hinu.

Nā manaʻo 8

A w?

ua kiʻi pū ʻo ia iā ʻoe ma ʻaneʻi) ua kūʻai pū wau i ka meaʻai, ʻaʻole wau e hoʻāʻo i ka ipu maʻi no ka mea ʻaʻole kūpono wau ka laina ʻaila

ʻo ia ka mea ʻaʻole au e hele i ia mau kālā me kaʻu lauoho nane.

Natasha, ʻaʻohe, a i ʻole. ʻEkolu mau lauoho huluhulu e kāʻei ai. Hua huahana no ka lauoho nole

A ua loaʻa iaʻu kēia pīʻī ʻokoʻa ma ke kānāwai, ʻaʻohe mea ʻono kūikawā. E hoʻāʻo wau i ka waiū aila mitic

Ua hānai mua wau i ka ʻaila mystic) makemake wau i kahi mea hou

ʻOiai ka ʻike maʻalahi, ʻaʻole kūpono kēia laina i nā ʻano o nā lauoho āpau, e like me kahi mālama mālama ma ka laulā nui, mai kūʻai ʻoe i kahi "hōʻike". Inā wale nō ia e aʻo ʻia e kekahi loea, e hoʻoholo ana i ke ʻano, ke ʻano a me ka hiki ke hopena. No ka lauoho lauoho - hiki ke kaumaha. Eia kekahi, i ka hoʻonohonoho i hōʻike ʻia mākou, ʻaʻole ʻike mākou i ka conditioner a me ka balm no ka hoʻoponopono. Ma waho o lākou, ua lilo ka manaʻo o ka papahana. Ke hoʻomaʻemaʻe e hana maikaʻi (1. shampoo) - hoʻomākaukau i ka pale o ka lauoho no ka keratin complex (2. conditioner a mask paha) - pololei a (3. balm) - ke kīwīwī ʻana a me ka hana ʻana me ka piʻi ʻana o ke kumu aʻa a me ka hoʻoponopono i ka ʻaila ma ka lōʻihi (4). Hoʻohana wale ka mask i nā poʻomanaʻo wili, paʻakikī a pohihihi, me ka lauoho lauoho e hoʻokō ai i ka hopena i makemake ʻia (ma kahi o conditioner).

i ka lilo ʻana o ka kūpaʻa o ka papahana, e hoʻopaʻapaʻa ana wau :) nā waihona o nā ʻāpana like ʻole i hui pū ʻia i waena o lākou iho: a kūʻai lilo aku i nā mea āpau e like me ke kuhikuhi ʻana i nā ʻōkuhi, ua kūʻai aku wau, ʻaʻole i makemake wau, makemake wau :)

Hōʻike piha loa o Indola keratin lauoho pololei

Ua hoʻohana maikaʻi kā mākou poʻe heluhelu iā Minoxidil i ka hoʻihoʻi ʻana o ka lauoho. Ke ʻike nei i ka kaulana o kēia huahana, ua hoʻoholo mākou e hāʻawi iā i kou makemake.
Heluhelu hou ma aneʻi ...

ʻO nā kaikamahine āpau i nā moeʻuhane nani, kūpono, kūpono i nā curl a me kaʻulaʻula. Akā ʻaʻole hiki i nā mea āpau ke haʻaheo i nā lauoho chic kūlohelohe, ʻoi aku hoʻi me nā wahine i loaʻa nā curl a me nā hana ʻino. I kēia manawa hiki ke hoʻoponopono pū me ka lauoho keratin. Hana ʻia kēlā ʻano hana i loko o nā salons nani, akā aia nō hoʻi nā ʻano home. ʻO kekahi o nā mea hana e hiki ke kōkua i ka hakakā no ka nani o ka lauoho, ʻo ke klatin pololei ʻo Keratin, nā mea hoʻomaikaʻi a me nā ʻoliʻoli āu e aʻo ai mai kā mākou moʻolelo.

ʻO ke kumuhana o ka lāʻau lapaʻau

ʻO kekahi o nā hana kaulana loa ʻo ka ʻōlama Indola, hiki i kēlā me kēia kaikamahine ke hoʻohana i ka home. ʻO Indola kahi huahana Kelemania i hana ʻia me ka hoʻohana ʻana i nā hana hou no ka hoʻohana loea. Ua loaʻa i kēlā me kēia ʻano ʻāpana. Hoʻohālikelike ka kolo cosmetic i ka hiki ke hoʻohana maʻalahi.

ʻO ka ʻano kaulike o nā māhele ua maʻalahi ka noi ʻana a me ka kahalaha ʻana i ka huahana ma ka lōʻihi o ka lauoho. Mālama ka lau o ka lauoho, e hānai iā ia me nā mea waiwai a me nā mea o ke ala, i lilo lākou i mau ʻoni a palupalu.

E makaʻala! Hoʻopili pololei ʻo Keratin i ka hoʻopili ʻana, hoʻolale i nā statics, a ʻo kēia mea hopohopo hou aku ma mua o ke kaikamahine. I kēia hihia, ʻaʻole pono e hoʻohana i ka hao, lawe wale i ka mea e hoʻopaʻa ai a me ka mea hoʻi.

Loaʻa ka paʻakikī i nā huahana 5 i hoʻolālā ʻia no ka mālama lauoho. Me ke kōkua o lākou, ua hoʻopaʻa ʻia ka cuticle, nā uhi o kēlā me kēia lauoho i kahi palekana, e pale ana i ka nānā ʻana o ke ʻano uila, hana ʻāʻī nā curls a "ola". ʻO ke hopena, loaʻa i ke kaikamahine i nā curl kū pololei no ʻelua mau lā, ke kumu o ka hoʻohana ʻana i nā kālā kālā mai ka laina.

Aia nā pahu i kēia mau mea hana:

  • shampoo (300 milliliters),
  • ea uila (250 millilers),
  • mask (200 milliliters),
  • balm (150 millilers),
  • aila (100 milliliters).

Hiki ke kūʻai ʻia kēlā me kēia huahana o ka hana a Indola ma ka awelika ma ke kumu he 500 i ka 600 rubles.

ʻO ka hiʻohiʻona o ka lāʻau lapaʻau

Ka hoʻokō a me ka hoʻihoʻi e loaʻa ana me ka hoʻohana ʻana i nā mea like e like me nā keratins a me nā polymers e like me ka hoʻolālā o ka lauoho kanaka. I waena o nā mea nui:

  • wai
  • kahakai
  • kalupehu disodium
  • citric acid
  • pololi 10,
  • kekana kalalike,
  • panthenol
  • lilial
  • kahi ʻili vanilla
  • unu hulina.

ʻO ka vanilla a me ka palu palua he hopena maikaʻi ma ke poʻo - e pono no ka maloʻo, maʻamau a me nā aila. Eia kekahi, kōkua lākou e hōʻoluʻolu i ka huhū. ʻO nā mea āpau he mea palekana loa no ke kino, ʻaʻohe toxic.

He mea pono hoʻi e ʻike i ka hele ʻana o:

  • huilaia ʻaila keiki,
  • aila ʻaila
  • ʻaila kolo apricot.

Hoʻopūmulu kēia mau mea a hōʻuluʻulu i nā curl

Hōʻike ʻia ka hōʻike e ka mea hoʻomau mau, ʻano leʻaleʻa. Me ke ano kūlike o ka gel like-gel.

Nā ʻōkuhi no ka hoʻohana

He ʻelima mau huahana, e hoʻohana ʻia kēlā me kēia me kekahi mau manawa a me kekahi mau hiʻohiʻona.

  • ʻO ka hana mua ka hoʻomaʻemaʻe. No ka hana ʻana i kēia, e noi i kahi shampoo e hiki ai iā ʻoe ke hoʻomaʻemaʻe hoʻomaʻemaʻe i nā ʻano āpau. Me ke kōkua o ia mea, ua hoʻomākaukau ʻia ka lauoho no ka hoʻopili hou ʻana.
  • ʻO ka lua kahi mea ʻai. Ua pili kēia pae i ka hoʻohana ʻana i kahi ea air. ʻO ka mea mua, hoʻomoʻo i kou lauoho me kahi kāwele, a laila e hoʻopili i ka maʻi i kā lākou. E waiho no 3 mau minuke, a laila e holoi me ka holo ʻana i ka wai mahana.
  • ʻO ke kolu o ka mālama he mālama ʻana. Kūpono no nā mea nona nā lauoho paʻakikī. ʻO ka manawa ke kali nei he 10 mau minuke. A pau ke ʻauʻau ʻana.
  • Ka leʻehā o ka hana. Ma mua o ke kaʻina hana e pono ai ʻoe e hoʻopili i kahi ʻōmole i ka lōʻihi holoʻokoʻa o nā curl, hoʻohui iā lākou. A laila, hele i ka hoʻomaloʻo a me ka hoʻolālā ʻana me kahi hairdryer.
  • ʻO ka papaʻalima ʻelima ka hoʻohana ʻana i ka aila. Ke hoʻohana nei i ka aila e hiki ai iā ʻoe ke hoʻokō i ka hopena o ke aʻala, ʻoluʻolu. Pono e lawe i kahi hāʻule o nā manamana lima, kāpili a pili pono i ka lauoho. He mea nui e pale ai i ka hele ʻana i ke aʻa.

Nā Hoʻohui

ʻAʻohe ʻano contraindications kūikawā i ka hoʻohana ʻana o kēia mea paʻakikī, akā, ʻaʻole pono ʻoe e hoʻohana i ka luna i ka hihia o:

  • nā huhū ma ke poʻo, nā ʻūhā hou, ka ʻokiʻoki, nā hōʻeha, nā puʻupuʻu,
  • nā hana hoʻopā
  • nā pilikia ʻili - ka palupalu, nā maʻi ʻili,
  • ka molaki ʻana o kekahi kanaka i kekahi o nā ʻāpana.

Nui! Inā ʻeha kekahi kanaka mai ka hānai, pono ia e kūkā me ke kauka ma mua o ka hoʻohana mua ʻana.

Kāleka maikaʻi loa, palalulu i nā ʻōlelo aʻoaʻo, pale palekana a me kā lākou ʻāpana. A i ʻole kaʻu "hoaaloha hou" ma ka mālama o nā ʻōlelo aʻo maloʻo. + kiʻi kiʻi

ʻO kaʻu mau mea ʻala nui ʻo Constant DELIGHT Ka wai kīʻaha ma uka a ke ʻimi nei au i kahi lapaʻau hou - ʻaʻole i holoi ʻia nā mea holoi holoi ʻole mai Indole.

ʻAe, ʻaʻole wau i kūʻai i ka laina āpau e komo ai kēia ʻaila, no laila ʻaʻole wau manaʻo i ka pololei like ʻole, ʻaʻole wau i loaʻa.

ʻO kaʻu mea i makemake ai e loaʻa mai kēia hopena: hoʻalulu i nā pihi, pale i ka lauoho e ʻoki ʻia, hoʻomālamalama, hoʻonaninani i nā ʻoki ʻokiʻoki, a no laila e ʻōlelo ai, "clog" i koʻu lauoho polous e nānā hou aku ai lākou a me ka hoʻopili ʻole ʻana i nā ʻaoʻao like ʻole.

ʻAe, ʻaʻole liʻiliʻi ka papa inoa o kaʻu mau mana, akā i kaʻu mea kuhi, ua hoʻokō kēia ʻaila i kaʻu mau koi a pau a nui loa!

A pēlā, e hoʻomaka i kahi noi kiko kikoʻī:

1) Hoʻopuka: kahi māmā "pot-bellied" aʻa o kahi kukui hue kukui. ʻO nā ʻike āpau e pili ana i ka huahana ma luna o ka pauka.

2) Dispenser: kahi pahu ʻauʻau kūpono e hoʻopili a wehe a me kahi huli ʻana i ka hema a hema paha. Hōʻalo i ka huahana maʻalahi, hiki iā ʻoe ke hana i kahi kaomi piha, hiki iā ʻoe ke hapalua, hiki iā ʻoe keʻai iki.

3) Kūlike: ʻoi aku ka liʻiliʻi o ka lōʻihi o ka mea ʻoi aku ka maikaʻi ma mua o nā crystals wai. ʻAʻole wau e kāhea aku heʻaila, he silicone.

4) Odor: He mea momona hoihoi. Hoʻomau ma ka lauoho no nā hola 1-2.

5) Ke noi aku: hoʻopili maʻalahi ʻia, ka hūnā ʻia a puni ka lauoho. Ke noi nei au mai ka waenakonu o ka lōʻihi o koʻu lauoho a mahalo nui i nā kihi.

ʻO nā mea ʻē aʻe aʻu e makemake ai e pili ana i kēia ʻaila ke hiki ke hoʻopili ʻia nā maloʻo maloʻo, a komo i ka pena ʻana me ka hao curling aʻaleʻa paha. Hiki ke hoʻopili i ka lauoho maloʻo a pupuhi i ka maloʻo. ʻO ke ala āu e makemake ai e koho hou wale aku iā ʻoe, akā ʻoi aku ka makemake o ka mea mua.

7) hopena: Hāʻawi ke aila iaʻu i nā mea a pau aʻu i makemake ai mai iā ia. Makemake maoli au e hana ia e pale i ka wela a pale ʻole i ka lauoho o koʻu lauoho, ke kaawale me ka mea i kapa ʻia ʻo ka "ʻoiaʻiʻo" pale maoli. Inā pili au i ka ʻulu hulu me ka hau maloʻo, a laila e palupalu nui loa koʻu lauoho, maloʻo, ʻoliʻoli pono. Inā wau e kau i ka lauoho maloʻo a hoʻopaʻa ʻia iā ia me ke hao, lilo a pono ka lauoho, e like me ka silk, nā ʻāpana maloʻo a ʻokiʻoki ʻia a lilo i ʻike ʻole.

ʻAʻole he aila ʻaila aila, inā paha ʻoe i hoʻopili iki me ka liʻiliʻi ʻoi aku ke kumu o ka hoʻopili piha ʻia, ʻaʻole i kaupaona ka lauoho, ʻaʻohe film ma luna o lākou, etc.

Manaʻo wau e hoʻāʻo i nā mea nona nā ʻāpana ʻokoʻa, ka palaka, ka maloʻo maloʻo. Ke manaʻo nei wau e hoʻāʻo i nā moʻolelo āpau i komo ai kēia ʻaila.

ʻO ka lauoho nani iā ​​ʻoe a e mahalo hoʻi i kou nānā ʻana)

Hoʻomehana maikaʻi no ka lauoho lōʻihi

Ua aneane koʻu ola a me ka lauoho lōʻihi. E hoʻāʻo wau e holoi iā lākou i ke kakahiaka, a laila ʻaʻole lākou e pupule a nalowale i ko lākou hele ʻana i ka pō. Ua hoʻāʻo wau i nā ʻanoʻai he nui o nā shampo e hoʻopalike ai mai ka mākeke lehulehu, akā ʻaʻole i ʻike ʻia kekahi. A laila, ʻike au i kahi mea mai a Indola a puhi ʻia e hoʻāʻo.

ʻIke ʻia ka papa hana (he 4 wale nō kaʻu mau hana mai ka papa holoʻokoʻa) me ka hanohano. He ʻoluʻolu a maikaʻi hoʻi ʻo Jars. E kākau hou wau i kēlā me kēia mea hana.

1. Shampoo. Holo maikaʻi nā lauoho (a ʻo ia ke ʻano nui o kekahi shampoo). Hoʻohana pinepine wau i ka shampoo wale nō, me ka ʻole o ka noi ʻana i ka balm, nani ka helehelena. E loaʻa iaʻu nā aʻa lauoho hulu, me kēia shampoo i hele mālie wau ma 2 mau lā (1 pō) me kahi nānā ʻole. He leʻaleʻa ka ʻala, kekahi ʻano o ka mālamalama a me ka ʻōmaʻomaʻo. ʻO ke kūlike o ka gel-like, ʻili. Helu 300 ml.

2. ea ea. Kahu ʻia leʻaleʻa creamy, maʻalahi ke noi a maʻalahi hoʻi e holoi. Hoʻohono wau i ka lauoho ma lalo o nā poʻohiwi, no ka mea lemū nā aʻa a makemake wau e hoʻomoʻa iā lākou me ia mea me kahi mea hana. Alohi a kūpono hoʻi kona lauoho. Mālama 250 ml. E hoʻopili i ka lauoho no ka 2 mau minuke.

3. Kāpili lauoho. ^ E Ha yM. ʻO ka pahu momona, kahi like-cream. E hoʻopili i ka lauoho no 5 mau minuke, a laila hoʻomaʻemaʻe maikaʻi i ka lauoho, akā hele koke i kahi leʻaleʻa a nani i ka paʻi. Hoʻopili wau i ka mask i ka lauoho mai ka pepeiao a ma lalo, e pale ana i ke kumu o ke aʻa. Helu 200 ml.

4. Huaʻa lauoho. Mālama pono ʻia kēia ʻano hana ʻona no kēia ʻaila maikaʻi. Ua hāʻule pū wau i ke aloha me ia. Loaʻa ia kahi ʻano momona hou, he mea ʻono a ʻaʻole c kapa. Mau kumupaʻa he ʻelua kapaka ma 2 ʻaoʻao o ka lauoho a ua pololei lākou, ʻoluʻolu, ʻula a pono ʻole lau nahele. Hoʻohui ʻia i ka lauoho ma lalo o nā pepeiao. I ka manawa pinepine, holoi wale ʻo ia i ka lauoho me ka shampoo a me ka aila (i ka wikiwiki), nānā nā mea a pau a nani. ʻO ka hao paha e moe mālie ana ma ka pale o ke ala, ua lawa ka aila. Inā he lauoho lōʻihi kāu a makemake ʻoe i ke aniani kūpono loa, a laila ʻo kēia ʻaila kāu koho. ʻAʻole hiki iā ʻoe ke kūʻai wale aku.

Eia kekahi mau hana o ka hoʻokō mau ʻana:

ʻO kaʻoiaʻiʻo, ʻaʻole kēia he pae keratin ʻoihana, ʻaʻole pono nā hana mana. Akā he moʻolelo kūpono loa kēia no ka poʻe nona nā lauoho lōʻihi. ʻOliʻoli loa wau i koʻu loaʻa ʻana o kēia moʻolelo, i kēia manawa, ua pōkole wau me ka lauoho pōkole loa i koʻu mau poʻohiwi, akā i ka wā e ulu ana au, e kūʻai hou aku wau i kēia mau kālā. Ua hoʻohana wau iā ia no aneane hoʻokahi makahiki, ʻo ka shampoo ka mea mua e pau ai, a ua hoʻopau loa i ke kime a me nā mea make (a loaʻa iaʻu ka lauoho i ka kua o lalo). ʻAe, ʻo ka ʻaila wale nō kaʻu huahana punahele! Hoʻohana nui nā mea āpau a lilo i ke kālā.

Hana ʻia ka papa ma Hungary a waiwai no ka hoʻohana ʻoihana. ʻAe, kokoke mākou i kahi hihia i nā lauoho lauoho)))) Nui a lawa no 48 mau hola, e like me ka mea hōʻike.

Hoʻopili maikaʻi ʻole i ka lauoho, akā ʻaʻole i pololei i + kiʻi

Ua hoʻoholo wau e kūʻai i kēia kime ma hope o ka kipa ʻana i ka mea hana lauoho - ma laila wau i kau ai i kahi serum indelible ma koʻu lauoho. ʻO kāna mea ʻala hoʻi hoʻohenehene iaʻu) Noʻo maikaʻi, ʻoluʻolu ....

Ma hope o ke kipa ʻana i ka mea hana lauoho hele akula ʻo ia i ka Pūnaewele. ʻAʻole i loaʻa iaʻu kahi helu o nā loiloi, ʻoiai ʻo ka mea i hoʻokuʻu ʻia i kēia manawa ʻaʻole i lōʻihi (inā maopopo wau). ʻAʻole wau i hoʻokaʻawale i kahi mea maikaʻi ʻole, koe wale nō no kekahi lāʻau lapaʻau - he wai hoʻomau kēia. No laila, ua kūʻai au i kahi kete noa ʻole me kēia mea hana. Ua ʻoluʻolu iaʻu ka hopena.

Akahihe kūwaha. ^ E Ha yM. Holoi wau i koʻu poʻo i kēlā me kēia lā. Ua kūʻai au i ka peke ma ka hopena o Nowemapa 2013, a ʻaʻole pau ka shampoo (i kēia lā ʻo ʻApelila 1), akā ua holo mua aku nei. Holoi wau i kuʻu poʻo i 2 mau manawa.

Kahua, momona nani

Ekolu, ma hope o ka hoʻopili ʻana i ka shampoo, ʻike wau i ka hopena lauoho lauoho. ^ E Ha yM. Mālama lākou a palala maikaʻi. ʻOiai ʻaʻole wau i hoʻomaloo i koʻu poʻo me ka hoʻohana ʻole ʻana i ka balm a mask paha.

Eha lā, e hoʻonui ʻia kēia hopena ma hope o ka hoʻopili ʻana i ka balm a i ʻole ka mask. I ka mea ʻoiaʻiʻo, ʻaʻole wau i ʻike i ka ʻokoʻa ma waena o ka mask a me kahi bōmē) hoʻohana au i ka mask 1 ka manawa i hoʻokahi pule. ʻO ke koena o ka manawa ke balmū. He palupalu ka lauoho, mālie, ʻaʻole fluffy.

Pōʻalima, ka hopena o ka shampoo a me balm / mask e hoʻoikaika i ka serum. NOHO! Eia ʻo ka mea nui, ʻaʻole e hoʻomalo iā ia :) Inā ʻaʻole, e hui pū ka lauoho, hui ʻia me nā icicle momona. Akā ma ka kakahiaka ka maikaʻi nā mea a pau. Inā hoʻohana ʻia maʻalahi, a laila ma ka hopena, ʻo ka lauoho ʻoi aku hoʻi, palupalu a me ke kahakaha.

Aia hoʻokahi kiʻi i hala i hala ma hope o hoʻokahi mahina o ka hoʻohana ʻana - he aila scalp. ʻAʻole loa au i pilikia o kēia. A eia - ma ʻoe! Akā ʻoiai, hoʻoholo wau e ʻauʻau i ka shampoo a hiki i ka hopena. A, ʻo kāna mea i huli ai, ʻaʻole lapuwale. Ma hope o hoʻokahi mahina, ua hoʻi hou nā mea a pau.

ʻO kaʻoiaʻiʻo, ʻaʻole pololei ka lauoho. ʻO koʻu ʻano maoli he lauoho palupalu, ʻili iki, hoʻonaninani, palupaluma a maloʻo ma nā kihi. Mai ka hoʻomaka ʻana e hoʻohana i nā huahana ma hope koke o ka lauoho, hiki iaʻu ke ʻōlelo me ka hilinaʻi i loaʻa kēia hopena i ka hopena maikaʻi loa o koʻu lauoho. Ua lilo ka lauoho a ʻokiʻoki a ʻokiʻoki, a maloʻo pū kekahi mau. I maopopo loa, ua nānā wau i kēia hana mana! :)

Mahalo nui wale ia ʻole balima holoi ʻole

ʻAʻole hoʻi i hoʻokahi mahina i hala mai koʻu lā 29 o koʻu lā, e like me kaʻu hāʻule i ke aloha .... A hoʻomaka wale nā ​​mea a pau. Ma D.R., loaʻa iaʻu kahi kālā mai koʻu kaikuahine ma kahi makana) ʻo ia kahi makana maikaʻi). A lawe ʻo ia ia i kāna ʻoihana aloha. ʻOiai ka ʻōlelo a kuʻu hoa e pili ana kēia mau indole-esthelilondas kokoke i nā limahana hoʻonaʻauao-ʻoihana a ʻaʻohe mea maikaʻi o ka loreal a me ka kerastasis .... Akā e kala i nā kumu no nā kerastasis, ʻaʻole i liʻiliʻi. No laila e pili ana i ka indole. Heluhelu e pili ana i ka papahele wale nō. Ua hoʻoholo wau. A mai ka papa holoʻokoʻa i loaʻa iaʻu nā nū wale nū wale. Eia kahiʻoi aku iā ia, ua kūʻai aku wau i kahi pūlima lā, akā e pili ana iā ia ʻaʻole ma aneʻi. Ua holoi ʻia koʻu lauoho. Hāpai ʻia kēia mau snot. A ʻo ke ʻano o ka snotty ka maikaʻi. ʻOiai he mea ʻono loa. A ua hoʻomaka ʻo ia e hoʻolalelale i kahi lauoho a me kahi lika. Ma hope o 10 mau minuke ʻo wau ʻo Crassot. Maemae ke lauoho, maʻemaʻe. Huli ka lauoho. Ma koʻu lauoho (ua wehe ka ʻāʻī ma hope, ma mua o ka piko) ua hele aku kahi pūʻulu me kahi mea aloha. ʻO nā mea waiwai maikaʻi loa a hiki i 250 p. Ke manaʻo nei wau!

Māhele Ka mālama ʻana i nā mea ʻala

ʻO ka hopena o ka hoʻohana pinepine ʻana i kāu e hiki ai

Hoʻomaopopo ka mea hana i ke alapine o ka hoʻohana - inā pono, akā koi ʻo nā mea akamai i ka hoʻopololei pololei ʻana ma o ka laina Indole ʻaʻole pinepine pinepine i kēlā me kēia mau lā ʻelua.

ʻO ka nānā ʻana i nā lula āpau, hiki iā ʻoe ke loaʻa i kēia hopena:

  • E hoʻomaʻemaʻe maikaʻi ʻo Shampoo i ka lauoho, ma hope o ka noi, ʻaʻole aʻaila nā aʻa no kahi lōʻihi.
  • Hāʻawi ke Conditioner i ka ulana i ka lauoho, kūlohelohe.
  • Ke hoʻohana nei i kahi mask, hiki iā ʻoe ke mālama i ka lauoho ma muli o ka hopena, e loaʻa iā lākou ka maʻa, e lilo i mea ʻoluʻolu i ka pā.
  • He mea maikaʻi loa ka balm i ka ʻalohi o nā curl. Hāʻawi iā ʻoe i ka wikiwiki a me ka hoʻomau ʻana i ka ʻohi ʻana.
  • Hoʻopiha ke aila i ke kiʻi, e hana ana i nā alapine e pololei, aʻala, ʻoli e hiki. ʻAʻohe hopena lauole lauole.

Nā wikiō hoʻohana pono

ʻO ka mālama lauoho lauoho.

Hōʻike ʻo Julia pehea e hana pololei ai ka lauoho keratin ma ka home.

  • Hike Hike
  • Wehe
  • Mokuna
  • Kahuā
  • Kōkūuli
  • ʻO nā mea āpau no ka ulu o ka lauoho
  • Hoʻohālikelike i ka mea ʻoi aku ka maikaʻi
  • ʻO ka Botox no ka lauoho
  • Kalolipola
  • Lami

Ua ʻike mākou ma Yandex.Zen, kau inoa!

Hoʻihoʻi hou ʻia ka lauoho me ka shampoos Indola (Indola)

ʻO ka hōʻailona Indola kahi laina o nā paʻahana kūpono mai Kelemānia. Ua hoʻokumu ʻia i ka makahiki 1929, i ka makahiki 2004 ua lawe ʻia ma lalo o kona ehe e Henkel Corporation. ʻO kahi hiʻohiʻona kūikawā o nā huahana Indola ʻo ia ka uku no kēlā mea kūʻai aku, i hoʻohālikelike ʻia me nā huahana like. Eia nō naʻe, ʻaʻole hiki ke ʻike ʻia nā hale kūʻai ʻo Indola ma ke kūʻai ʻana aku ma nā pale o nā hale kūʻai maʻamau: hiki iā ʻoe ke kūʻai iā lākou wale aku i loko o nā salons limahana a i ʻole ma nā hale kūʻai pūnaewele.

Hoʻokumu ʻia nā huahana mālama lauoho Indola no ka hoʻohana ʻana i nā salona. ʻO ka laʻana, ʻo kāna laina 4x4: kahi shampoo 5-liter ʻaʻole pono e kūʻai ʻia e kekahi ma nā mea āpau no ka holoi ʻana i ko lākou lauoho ma ka home. Loaʻa loa i waena o nā stylist ka Palaki Hoʻohui manuahi, kahi i loaʻa ai nā huahana like ʻole no ke kolo ʻana, hoʻomālamalama, toning a me nā lauoho curling. ʻO Shampoos Indola me ka leʻaleʻa e hoʻohana i nā mea hana lole i loko o nā hale kūʻai momona me kahi mea hana pono e hoʻomākaukau ai i ka lauoho no nā hana hou (ka hoʻomalu ʻana, ka curling, a me nā mea like), a me ke ʻano haʻahaʻa a me ka maikaʻi no nā curl o nā mea kūʻai aku.

No ka hoʻohana ʻana i ka home, e hoʻokolokolo ʻia e nā loiloi he nui, koho pinepine i ka hoʻihoʻi ʻana a me nā shūmū moisturizing, a me nā hua no ka mālama ʻana i ka lauoho kala.

ʻO Indola no ka moisturizing curls

Hoʻohana ʻia ka hana o ka shamou moisturizing ma ka lauoho maʻamau a koʻikoʻi, kokoke i ka maloʻo. ʻO kahi mea nui nui a nā mea hoʻohana ma ka pūnaewele e kamaʻilio e pili ana i ka ʻoiaʻiʻo ma hope o ka hoʻopili ʻana, e maʻalahi ka lauoho i ka hoʻohui ʻana a ʻaʻole popa.

Hiki ke hoʻohanaʻia o Shampoo me ka pāpale a me ke kāohi - hōʻino. Hoʻomaʻemaʻe maikaʻi ʻo ia i ka lauoho i ka manawa mua a me ka hopena, he ʻoliʻoli ʻoluʻolu. E like me nā wahine e kūlohelohe a ʻāʻī paha ke kūlohelohe - ʻo ia ka mea maemae, palupalu, ʻoluʻolu. ʻO ka hapa nui o nā mea hoʻohana ma ka Pūnaewele e hāʻawi i nā manaʻo kūpono i ka hoʻohana ʻana i kēia shampoo.

Hōʻailona i nā laina

ʻO ka Indole Hair Straightener Series e loaʻa ai nā huahana 5:

  • Kau Shampoo
  • ke ea ea
  • mask
  • bōlle
  • ka aila.

Hoʻomaopopo ka mea hana me ka hoʻopili pololei ʻana i kēia ʻōnaehana ʻelima o ka lauoho kūpono, e kiʻi ʻoe i nā leʻalelipula kūpono, aniani, a me ka silky. ʻO ka hopena e pono i nā lā ʻelua. Hana ʻia ke kūpono a me ka hoʻi ʻana o nā curl ma muli o nā polymers a me nā keratin he hapa o kēia mau huahana, e hoʻopuni nei i kēlā me kēia lauoho me ka kiʻi aniani, ʻike ʻole ʻia, e pale aku ana iā lākou mai ka curling a me ka curling.

ʻO nā loiloi e pili ana i ka lauoho keratin mai ka Indole he mea maikaʻi loa ia. Nui ka poʻe i makemake i kēia hanana.

Hoʻomaopopo nā mea hoʻohana e nalo ana ka hana static mai nā curl, ke pani nei lākou i ka fluffing e like me ka dandelion. Pono ka hopena ma kahi o 48 mau hola. Akā wale nō kēia inā pili ka 5 mau manawa a pau. I ka holoi ʻana i kou lauoho me kahi shampoo hoʻokahi, ʻaʻole pololei ke lauoho. E hoʻomaʻemaʻe waleʻo ia me ka hoʻomaʻemaʻe iā lākou mai ka hoʻopaʻaʻana, hāʻawi i kahi mea liʻiliʻi.

Holoi nā ʻalū palupalu

ʻO ke kūlou hou ʻana i ka shampoo mai Indola Professional e kūpono no nā ʻano o nā lauoho a pau, akā he hopena kūpono ia i nā curls nāwaliwali a nawaliwali. ʻOiai ka mea nona ka SLS, he nui nā huahana pono loa ka shampoo: protein, keratin, arginine, vanillin, provitamins, burdock a me nā ginseng extracts, ka mīkini kākena a me kekahi mau mea like.

I kā lākou mau loiloi, ʻōlelo nā mea hoʻohana e hiki ke hoʻohana ʻokoʻa i ka shampoo me ka hoʻokaʻawale ʻana - ʻaʻohe o ka lauoho i ka wā i hoʻopili ʻia ai a kāʻei ʻia. Loaʻa i ka shampoo ka like mau me ka momona kūpono, me kahi mea ʻala maikaʻi a vanilla, maikaʻi. E hoʻomaʻemaʻe maikaʻi iā ia i ka lauoho i ka manawa mua, e holoi maʻalahi ʻia. Ma kahi o 80% o nā mea hoʻohana e ʻae i kēia mea hana mai Indola Professional.

ʻO Indola e hoʻōla i ka ulu o ka lauoho

ʻO kekahi shampoo kaulana kaulana o ka inoa Indola ma waena o Lūkini e hoʻopili ana i ka ulu o ka lauoho. Hoʻomaopopo ʻia kēia mea hana ma kā lākou loiloi e nā mea hoʻohana a me nā stylist lauoho. Hana ʻia kāna hana e ala i ka hiamoe ʻana i nā lauoho follicle, hoʻonui i ka momona o ke kino, hoʻōla o ka kahe koko. ʻAʻole ia e hoʻololi wale i ka ulu o ka lauoho, akā ua hoʻopau pū i ka lauoho lauoho. ʻO ka manaʻo ma hope o ka holoi ʻana i kou lauoho me kēia huahana ʻoi loa ka maikaʻi: e lilo nā curl i mea palupalu, ʻoluʻolu i ka pā, ʻaʻole i hoʻopaʻa ʻia.

E mālama no nā curl waihoʻoluʻu kala

Ua hoʻowahāwahā ʻo Indole i nā curl kani kala: kahi shampoo a me conditioner no ka lauoho hina i hana ʻia ma kāna pūnaka ʻo ia ka mea i koi i waena o nā wahine Lūkini. Hōʻike nā loiloi, ʻo kēia mau kālā no ka manawa lōʻihi, a hiki i 4 mau hebedoma, e hoʻomau i ka ʻono kala.Akā ʻoi aku ka maikaʻi loa me ka hoʻohana ʻana: shampoo, ʻōlelo mai nā mea hoʻohana, dries a me ka electrifying lauoho.

Ma kahi wahi kūikawā kahi shampoo kahi e hāʻawi ai i ka lauoho kala i ke kala kala. He mea kaulana loa ia me nā wahine nāna, ma hope o ka hoʻomoʻa ʻana, he mau ʻulaʻala i hoʻohiki, a ʻo ka poʻe i ʻulu keokeo. He waiwai waiwai kēia mea hana, hiki ke hoʻohana ʻia i hoʻokahi manawa i kēlā me kēia lā 5-7.

Loaʻa nā shampoos hōʻailona Indola i 300 ml a me 1,500 ml mau helu (ʻaʻole i waiho i nā ʻekepili ʻelima mau kelepona i hoʻohana wale ʻia i nā salona). ʻO ke kumukūʻai o 1 omole shampoo me ka nui o ka 300 ml mau pahu mai ka 250-300 rubles.

I ka hapa nui, loaʻa nā huahana mālama lauoho āpau o kēia hōʻailona i ka loiloi a maikaʻi ʻole paha, nui nā mea hoʻohana e makemake nui i nā shampoos, a manaʻo lākou e hoʻohana iā lākou.

Inā ʻaʻole kūpono ʻo shampoo i kekahi, a laila e wehewehe kēia i nā poʻe loea i ka manaʻo ʻo ia nā huahana lauoho i pono e koho ʻia, me ka noʻonoʻo i ke ʻano o ka lauoho a me ke kūlana maʻamau o ka lauoho. A ʻoi aku ka maikaʻi o ke kūkā ʻana me ka loea ma mua o ke kūʻai ʻana, nāna e kōkua iā ʻoe e koho i ke kālā āu e makemake ai i kāu mau curls.

New Indola Innova Keratin Hike

ʻO ka hōʻaiʻē Indola Innova Keratin hou me ka hoʻopulipula ʻo Keratin-polymer kūmole i loaʻa nā 5 mau revolusionary e mālama i nā huahana mālama e hoʻopaʻa i ka cuticle, e kāʻei i kēlā me kēia lauoho me kahi pale pale, pale i ka electrification a me ka hoʻomaikaʻi ʻana i ka lohi o ka lauoho. A ke kumu, loaʻa iā mākou kahi aniani a me nā lauoho pololei a maikaʻi loa e mālama i kā lākou moku'āina a hiki i ka 48 mau hola (me ka hoʻohana ʻana o nā huahana ʻelima).
ʻO ke kaʻina kūpono lau lauoho keratin hiki iā ʻoe ke hoʻokō i kahi hopena maikaʻi loa! I kēia manawa ʻaʻole pono ʻoe e hoʻoponopono pololei me ka hao, ʻoi wale nō ka mea ʻokoʻa a me ka mea kohu. Loaʻa iā ʻoe ka hopena o ka wili wā lōʻihi ʻole me ka hopena o ka kemika ma ka lauoho.

He aha kā mākou:
ʻO ka lauoho hina, lōʻihi, lahilahi, ʻaʻole ka mānoanoa, me ka hopena o ka sparse, electrified, nūpepa. He aha ka poina iā ʻoe? ʻAʻole lākou e kuʻikahi me kahi keiki hipa, akā aia kekahi mau nalu a pākuʻi ʻia i ke ala ʻoi ʻole. I ka hopena, cuddle me ka hao i kēlā me kēia lā i nā lā a i ʻole ʻehā. Hoʻohui, no kekahi kumu, ma hope o ka holoi ʻana i ke poʻo, ʻehiku kenimika ma nā aʻa ma ka ʻaoʻao ʻākau he paʻakikī a maʻemaʻe kēlā a me ka maikaʻi. A ʻaʻole makemake ka wehewehe ʻana i kēia mea kilokilo.

I ka manawa hoʻomaka e hoʻāʻo i ka lineup, ka mahana wela o ka pūnāwai i hoʻokaʻawale iā ia iho i ke ʻano o ka wai paʻakikī. Ua huikala ʻia nā paipu a i ʻole? Ma hope o ka holoi ʻana i koʻu lauoho a hoʻohana i kahi māka Estele (ʻo ka mea e hoʻomaʻemaʻe pinepine ʻia), loaʻa wau i ka lauoho maloʻo a maloʻo. ʻO Natura Siberica wale nō ka mea i ʻino ʻole iaʻu, akā ʻaʻole hiki iaʻu ke noʻonoʻo e hele a kū hou mai ka hopena i ka wai. I ka laulā, ma ke kakahiaka aʻe ua hoʻāʻo wau iā Indola, no ka mea ʻaʻohe makemake e hele me kahi keʻokeʻo.

Kuhi wau i ka pīhoihoi hoihoi, akā i kēia hihia ʻaʻole wau i pīhoihoi iki. ʻO ka palupalu maloʻo, ke kaomi, ʻaʻole i hoʻopili ʻia i nā aʻa, me he mea lā ʻaʻole kaʻu i holoi iā lākou no ka hebedoma, me ka ʻano ʻole o ke ʻano kūlohelohe i nā aʻa, pololei, e like me ka hao ʻana. ʻAʻole wau i kīkē maloʻo (kokoke ʻole i hoʻohana ʻole ia), ʻaʻole au i huki iā ia me ka hao wale. ʻAʻohe mea āna i hana ai, ʻo nā ʻaoʻao ʻehā o Keratin straight. A ʻo ka mea maikaʻi loa, mālama lākou i kēia ʻāina ma hope o ka hōʻuluʻulu ʻana i kahi kāohi no ke ahiahi a pau. Hoʻopili, hoʻopau wale lākou i nā lauoho. Ua hoʻopaʻa wau e hoʻopaʻa me ka pana elastic.
Ua mau ʻia ka hopena i ʻekolu mau lā, a laila ua huki ʻia wau i ka pena ʻana, ma muli o kahi aʻu e holoi ai i koʻu lauoho. Akā, ʻo ka mea hana, i ka laulā, i hoʻolaha ʻia he 48 mau hola, no laila, ʻaʻole i kau hou ka hopena o ka lauoho i luna o kona naʻau. Akā he maikaʻi ia e ʻike i ka hoʻonui ʻana o kēia manawa.

I kēia manawa hou aku e pili ana i kēlā me kēia mea hana.

ʻO Indola Keratin Haka Haka Hoʻomaʻamaʻa Shampoo (ʻemapa 1 o 5)
Hoʻohana ʻia ia ma ka papa hana mua o ke kaʻina pololei o ke keratin.

Aia ka keratin i hoʻohiki ʻia ma ka 19 a me 23 mau wahi mai ka 27 mau mea. I nā mea hoihoi, ʻike wau ʻo Prunus Armeniaca (ʻAukakemika) Kernel Oil (Moisturizing, nāʻalohilohi a me nā mea hoʻokele inu). I ka wahi 15.
ʻO kaʻu mea pono wale no ka shampoo e hoʻomaʻemaʻe. ʻOiaʻiʻo, mai kahi manawa. No laila, ma ke kānāwai, ʻaʻole wau e manaʻo i kekahi mea hou aku.
Ua hoʻopau kēia hana i kāna hana.
Hoʻokomo ʻia ka nui wai wai me ka lilac hue ma o ka pali liʻiliʻi. He lawa ka liʻiliʻi i kahi manawa hoʻokahi, ʻoiai ia e maʻalahi (ma muli o kāna mea hoʻohui). Nā hopena - ʻoihana waiwai.
ʻAʻole maloʻo, holoi maloʻo. Akā me ka ʻole o nā balms / masks / conditioners, ma ke kānāwai, ʻaʻole au e hoʻohana i nā shampoos.
Aroma - ʻohe aila a me ka hoʻonaninani, haʻi nui ʻia, akā ʻaʻole nā ​​mea hoʻonāukiuki. Eia ka ikaika loa o ka ʻehā.
ʻAʻole maʻule koʻu lauoho i ka wikiwiki ma mua o ka maʻamau, e like me ka mīkini i kēlā me kēia lā i ka ʻelima mau lā, a me wau hoʻi.

Kūʻai: 256 rubles me ka uku ʻole
Ka helu: 300 ml
Hoʻolālā: 5

ʻO Indola Keratin pololei (Pōalua 2 o 5)
ʻO ka keratin i hoʻohiki ʻia he 21 a 22 o 24 mau mea.

I ka wā mua, ua hoʻohana wale au i ka conditioner a me shampoo, a laila holo wau no ka mask. Hiki iaʻu ke ʻōlelo he hana maikaʻi lākou.
ʻO ka hoʻonaninani mau ke keʻokeʻo, keʻokeʻo, ka mea i mālama ʻia ma ke ʻano he shampoo - ma ka palena. Hiki ke hoʻomāhele maʻalahi ia ma o ka lauoho, ʻoiai ke ʻano ka lawa ʻole o ke kūlana - no laila hopohopo koke ka lauoho. Akā, i kaʻoiaʻiʻo, he nui kahi liʻiliʻi, e hōʻike ana i kona pono.
ʻOi aku ka palupalu ma mua o kēlā me ka shampoo. A nā mea like - ka momona a me ka hoʻonaninani. Hauoli.
Hoʻopono wau me nā neʻe lihi e pili ana i ka lōʻihi holoʻokoʻa, ʻaʻole ka haʻalele i ke kīʻaha basal. Hana wau iā ʻelima mau minuke, mai waho aʻe o ka helehelena, kau ʻoi loa iā ia (ke kuhikuhi ʻana ka mea hana hana i nā minuke 1-3). No kekahi mau makahiki i ʻike ua ʻaʻole kēia i hoʻopilikia ʻia i ka lauoho.
Maʻalahi e ka lauoho ka hoʻohui (ma kahi like maloʻo! Lūkū ʻaʻole hoʻomu, no ka mea ua hōʻeha ʻia lākou), mai hoʻomau. ʻAʻohe mākaʻi maloʻo e kū mai mai ke hoʻohana ʻana i ka shampoo wale nō.
Hoʻopili ia me kāna hana.

Kūʻai: 256 rubles me ka uku ʻole
Ka helu: 250ml
Hoʻolālā: 5

E Hoʻomaʻaʻo Indola Keratin Ke kahu maka manuahi (ʻanuʻu 3 o 5)
Aia ka keratin i hoʻohiki ʻia ma ka wahi 20 a me 23 iho o ka 25 mea. Maikaʻi a maikaʻi ʻole - ʻaʻole wau no ka hoʻoholo. ʻAʻole wau makemake i ka mea hoʻohui, ke koʻikoʻi nei au i ka hopena, ʻaʻole ka nui o ka kemika. Eia kekahi, ʻaʻole eʻoluʻolu koʻu lauoho i nā huahana kūlohelohe.
Akā no ka poʻe e pono ana, kau wau i:
Hiki ke hoʻohana ʻia e like me kahi ala hou i ka conditioner inā paʻakikī ka lauoho, akā ma ke kumu kuʻina makemake wau i nā masks, no laila ke hoʻololi wale wau iā lākou.

He ʻōpiopio ʻo ia, he mānoʻo, pohilahi. Eia hou, waiwai waiwai. ʻO ka nui ma luna o ka swatch i hoʻolālā wale ʻia no koʻu lōʻihi - a i ka hope.
Hāʻawi maʻalahi ia ma luna o ka lauoho i maloʻo maloʻo, ʻaʻole kahe. Ke noi nei au i ka lōʻihi holoʻokoʻa, ka haʻalele ʻana i ka pae basal. Ke kū nei wau mai ka ʻumi (e aʻo iā 5-10) i hoʻokahi mau minuke, inā e poina iaʻu.
ʻAʻole koi ke topo i ka pīhoihoi, akā ʻaʻole wau e manaʻo e ʻoi aku ka maikaʻi ma muli o ke kahalaha ʻana o kahi hairdryer a me nā pāpale mahana. ʻAʻole makemake wau i ka wela wela.
ʻO ka lauoho ma hope o ka manaʻo maoli i ka plut, hoʻōla, me ka loaʻa ʻole o kahi pale pale. ʻAʻole wau i ʻike inā hoʻihoʻi ʻia kekahi mea ma laila, inā he kūkulu ʻia kahi pale pale, akā makemake wau i ka hopena ʻike. ʻIke wau he mea paʻakikī kēia, ʻo wau nō nā mea momona maikaʻi.
Hoʻopau ia i ka electrification, akā ʻaʻole pau loa. E kūpono, e hele wau i koʻu lauoho ma mua o ka puka ʻana me ka wai quinine. No ka mea inā pili ʻoe i ka lauoho no ka lōʻihi loa a hoʻomau i ka, hoʻomaka lākou e kī i nā wahi āu e hele ai.

Kūʻai: 307 mau rubles me ka uku ʻole
Ka helu: 200 ml
Hoʻolālā: 5

Indola keratin ʻaila pololei Kahi no ka lauoho lauoho keratin (ʻae 5 o 5)
ʻO ka hana hope loa ka hoʻokumu ʻana i ka lauoho kūpono, kahe a kahe.
Wahi a ka mea hana he loaʻa nā macadamia seed oil (Australia walnut). Kēia ʻano lako i loaʻa ma ka ʻano, akā, ma ka hā ʻehā. Akā, manaʻo wau, he kūlana kūpono kēia. Hiki iā ia ke pau loa ma ka huelo.
ʻAʻole wau makemake makemake i nā mea haku, akā no ka poʻe makemake e eli, ua pālahalaha wau:
Nā wai: Cyclomethicone, Isopropyl Myristate, Dimethiconol, Macadamia Ternifolia Seed Oil, Parfum (Fragrance), Butylphenyl Methylpropional, Hexyl Cinnamal, Linalool, Geraniol, Citronellol, Benzyl Alcohol, Limonene.

ʻO nā holoi a pau (ʻaʻohe nui o lākou i ka lāʻau), ʻo kēia ka mea mua e pono e hoʻopili ma hope o ka hoʻomaloʻo ʻana me kahi hairdryer. Pēlā wau i ka ʻaumeaʻelima ʻekolu a ʻehā mau manawa, e kiʻi i kahi mea ʻala mākuʻuila ma kuʻu pā, e ʻeli ma waena o koʻu mau palma a hele i ko lākou lauoho. Ua lawa kēia kālā scanty e hoʻopau ai hoʻohilahila kū pololei a mai hoʻomohala ʻole ʻaʻole e huli i loko o nā icicles. Me koʻu mau lauoho ua maʻalahi ka pānaʻi i ka laina mai ka kaumaha nui (ka nui aʻu i ʻike ai iaʻu iho i loko o ʻekolu mau makahiki me kahi hiʻu ultra-pōkole) i nā kīpihi aila lūlū.
ʻOiaʻiʻo, ʻaʻole i pili ka wahi basal, e hoʻolaha wale ma ka lōʻihi.
ʻAʻole wau e ʻōlelo e kohu ka hui ʻana, a i kekahi mea ʻē aʻe, akā ke nānā aku ka lauoho. Lauoho lauoho. ʻAʻole e hōʻoluʻolu i nā hoʻopau mai nā kihi, akā ʻaʻole nō e ʻae i ka mea hou. Loaʻa nā makona.
He like ia me ka wai poni a me ka hoʻonaninani i mea mau i ka lā ma ka lauoho.
Hoʻopili.

Kūʻai: 323 mau rubles me ka uku ʻole
Ka helu: 100 ml
Hoʻolālā: 5

Ka lōʻihi o ka hoʻohana ʻana o ka laina holoʻokoʻa: ʻelua mau mahina. I kēia manawa, ʻaʻole wau i ʻohi i kahi hoʻoponopono.

Ma ka hema ke kūlana maʻamau o ka lauoho ma hope o ka shampooing a me ka maloʻo. ʻAʻole iʻa a me ka ʻiʻo. Aloha wā uila.
Ma ka ʻaoʻao ʻākau nā ʻaoʻao ʻehā o Keratin Hike. ʻAʻole i hoʻohana ʻia ka hao. ʻAʻole au i huki iā ia me ka huki ʻana.
ʻO nā kiʻi hou aʻe i kahi kiʻi hou aʻe, kokoke aʻe (ma mua a ma hope iho)
I ka lā
Ma ka hopena, ua huli ʻo Keratin Straight i kahi pono kūpono no Inebrya Smoothing, ʻaʻole hiki ke loaʻa ma Russia. ʻAʻole paha i wahaheʻe nā mea loea, a hoʻomaikaʻi maoli nā haku iā ia (ma ka liʻiliʻi ma nā ʻaha kūkā lohe wau i nā ʻōlelo kūpono mai nā mea hana lauoho). He kūleʻa ka laina.
Makemake wau e ʻōlelo ʻaʻole e hāʻawi wau i kahi hōʻoia e pehea e hana nei ka ʻōna i ka lauoho lipi - ʻaʻohe mea nāna e hoʻāʻo, ma koʻu ʻuhane i ʻaʻohe kanaka like ʻole, e like me ka mea i huli aʻe. Akā e holo mālie ke kala. I kēlā no ia.
Ke holo ka huahana, manaʻo wau e lawe hou i ka mask. He mea paʻakikī e ʻōlelo no ke koena o ka ʻekolu. Inā wale no ka palemalolo iaʻu. ʻAʻole wau makemake i ka nonsweeters, poina iaʻu e hoʻohana iā lākou, he pōʻino ʻoi aku ka lōʻihi o ka makahiki hoʻokahi. Hoʻopili ka balm me kahi mask, akā makemake wau i nā mea hoʻonaninani kaumaha. No laila, makemake wau i ka mask. ʻĀ, ke ʻaʻa hou nei au i ka shampoo. Inā ʻaʻole lanakila ka makemake nui no ka hoʻokolohua.

Lana ka manaʻo he mea hoihoi a / a i ʻole he mea pono ka pou.
Mahalo i kou manaʻo!

Ollin (Ollin)

ʻO kahi pūʻali no ka lauoho keratin pololei, hiki ke hana ʻia ma ka home.

ʻO kahi hiʻohiʻona maʻalahi ka maʻalahi o ka hoʻohanaʻana i kēlā me kēia huahana. ʻAʻole pono e kipa i ka salon no ke kaʻina hana. Nui nāʻai no nā mea nona ka lauoho a maloʻo, a me ka nāwaliwali hoʻi mai ka hoʻomalu pinepine ʻana.

ʻO ka hua i nā huahana 4 e hana i nā hana like ʻole:

  • shampoo - hoʻomākaukau i ka lauoho no ke kaʻina hana, hana ia i kaha,
  • Allin restining serum - hoʻoheleheʻe i kēlā me kēia lauoho me ka keratin, hoʻoneʻe i ka lauoho, ʻoi aku ka paʻakikī.
  • balm - i hoʻohana ʻia i ka pale, a hana i nā kahu hou aʻe.
  • Hoʻololi maikaʻi ʻia ʻo Shine Serum i ka lauoho e hōʻoli ai.

Loaʻa nā pono kūpono:

  • ʻoluʻolu ke kapa o ka lauoho i kona kapa ʻole.
  • ala kūpono no nā ʻāpana like ʻole,
  • pale aku nā ʻāpana i ka hopena maikaʻi o ke kaiapuni waho,
  • ʻO ka hopena ka lōʻihi.

Akā, aia nā pono i kāna pono pono'ī a me nā pono.

Mai nā hemahema: aia kahi hopena o nā maʻi maʻi, paʻakikī hou ka mālama ʻana i ka hopena, paʻakikī i ka hoʻohana ʻana (ʻoi aku ka hua ʻona maikaʻi ʻole a hoʻohele i ka huhū inā komo i ka pili me ka ʻili). Hoʻopuka ʻāina: Russia.

Hāʻawi mākou iā ʻoe e nānā i kahi wikiō e pili ana i ka pololei pololei o Allin:

Inoar

Meʻa no ka hana pololei keratin e hoʻohui i ka shampoo no ka hoʻomaʻemaʻe hohonu, e hoʻohana ana i kahi ʻano kūikawā, kahi hoʻomākaukau no ka hoʻomaʻemaʻe lauoho a me kahi mask.

Pono e hoʻomaopopo ʻia ka mea nui i ka mahele āpau ke keratin.

Hoʻopiliʻia, lawe i ka koko, i ka pāpaʻi keokeo, ka ʻaila germ o ka hoʻohana ʻia.

No na hemahema o Inoara: ka helu nui o nā contraindications i hōʻike ʻia i nā ʻōlelo kuhikuhi, ka manaʻo o ka formaldehyde i ka huahana, hiki ke hana i kahi hopena alerine. ʻO nā hemahema wale nō, nani ia ka ʻike ʻole ʻana i nā loiloi maikaʻi loa mai nā mea kūʻai aku. Mea Hana: Brazil.

Manaʻo mākou e nānā i kahi wikiō e pili ana i ka huahana hoʻolaʻa Inoar keratin:

Palakiki (Gryy) a

Meʻo no ka hana kuʻi keratin mai kahi mea hana Swiss. Aia ka laina huahana:

  • shampoo hoʻomaʻemaʻe ana i ka keratin,
  • mea aʻaila ʻaila a me nā mea kanu kūlohelohe,
  • lauoho lauoho
  • ke ea ea
  • pale aku me ka keratin no ka hulu a me ka aala lauoho,
  • nāʻaila argan eʻai ai.

ʻO kahi hiʻohiʻona o ka lāʻau lapaʻau ke kiko o ka hoʻopili o ka waihona - nanokeratin. ʻO kahi mea i hiki ke ʻoi aku ka maikaʻi o ka lauoho, hoʻopiha a mālama i nā puka āpau.

ʻO ka hoʻohana nui o ka huahana - ka hoʻihoʻi hou o ka lauoho e 99%, ʻoiai me ka pōʻino koʻikoʻi, a me ka hiki ke hoʻohana kālā i nā kālā no ka poʻe i loaʻa kahi ʻano maʻi me ka formaldehydes.

No nā hōʻino nui, hiki iā mākou ke ʻōlelo wale no ka hopena ʻole ʻole o ka huahana, no ka mea, he mau helu he nui o nā waihona kūlohelohe.

Hāʻawi mākou iā ʻoe e nānā i kahi wikiō e pili ana i kahi kumu no ka hoʻokaʻa ker Kery iā Grammy:

Ma hea e hiki ai iaʻu e kūʻai i nā kits?

He kumukūʻai kālā:

  • Allin. ^ E Ha yM. ʻO ke kumukūʻai o ka shampoo - aneane 800 rubles, kahi kaʻaʻai pololei - 750 mau rubles, he mask - e pili ana i 1 tausani. mau rubles.
  • Inoar. ^ E Ha yM. ʻO kahi hoʻonohonoho o ka huahana no 100ml. kēlā me kēia kumukūʻai 1,500 rubles.
  • Indola. ^ E Ha yM. Hoʻomaʻemaʻe i ka shampoo - 250 rubles, kahi mask o 300 mau rubles, ka aila lauoho e pili ana i 400 rubles.
  • Kahiolelo. ^ E Ha yM. Inā kūʻai ʻoe i nā kālā i ka paʻakikī, a laila e kumukūʻai ko lākou kumukūʻai ma ka 9-10 mano o nā rubles. ʻO kēia nā huahana 500 ml.

He aha nā mea hana e hiki ai iaʻu ke hoʻohana ma ka home?

Hiki ke hoʻohana ʻia nā kālā a pau i hōʻike ʻia ma ka home. Akā, he mea kūpono i ka haʻi ʻana o ka laina kālā mai Allin a me Indola, ʻaʻole pono e hoʻohana i nā kālā hou.

Hoʻopili ʻo Grammy i ka pākuʻikuʻi pololei keratin ka hoʻohana ʻana i nā forceps kūikawāno laila pili paʻa ka huahana i ka lauoho.

Hiki ke hoʻopili ʻia mai nā Inoar ma ka home, akā ke aʻo nei nā haku salon i ka hoʻokaʻa ʻana i nā loea no ka pau ʻole o nā mea a me nā mea hoʻonāukiuki ma ka ʻili i ka wā e noi ai ʻoe iho.

Nā hōʻailona a me nā contraindications

ʻO nā kālā i hōʻike ʻia, loaʻa wale nō 2 nā contraindications, kahi mea e noʻonoʻo ai ma mua o ke kaʻina hana.

  1. Nā laina huahana Inoar. ^ E Ha yM. ʻO nā contraindications, hiki ke hoʻokaʻawale i nā maʻi: ʻo nā maʻi o ke poʻo, ke hāpai ʻana a me ka lactation, ke kanesa, nā maʻi a me nā hypersensitivity.
  2. ʻO ka laina huahana Allin he mau contraindications: nā maʻi a me nā hōʻeha o ke poʻo, ke hāpai ʻana, ka pohō o ka lauoho, nā mea kūloko, ka maʻi bronchial, nā maʻi oncological.