Nā Hāmeʻa a me nā pono hana

ʻO Shampoos Matrix ma St.

ʻO nā huahana mālama lauoho lauoho e kaulana loa i waena o ka hapalua kūpono o ke kanaka. No Matampeka shampoo kekahi, no nā makahiki he nui i noho i nā kūlana kiʻekiʻe i ka helu kaulana. ʻO nā loiloi a me nā makana he hōʻailona nui loa o ke kūlana kiʻekiʻe a me ka hana pono o kēia mau kālā.

Nā hiʻohiʻona

ʻO kahi shampoo brand Matrix he hoʻomākaukau kūʻokoʻa i hoʻokumu i nā mea kūlohelohe e pili pono ana i ka hoʻolālā lauoho holoʻokoʻa. Hāʻawi ʻo ia iā lākou i kahi heleleʻa nani, hoʻopiha i kēlā me kēia lauoho i ka nani maoli a me ka nani chic. Nui nā stylist kaulana e hauʻoli i ka hoʻohana ʻana i nā shampoos mai kēia mea hana, no ka mea ua hilinaʻi lākou i kā lākou mea unsurpassed. ʻO nā mea koho kūpono loa i hana ʻia i nā huahana lauoho Matrix i mea kaulana loa i nā pōʻai wahine.

Hoʻopili ka laina hōʻailona i nā huahana mālama kūikawā ma hope o ke kahakaha ʻana, nā kākāila a me ka perm. ʻO ka mea nui o nā shampoos Matrix is ​​lākou maoli maoli, no ka mea, ʻo kā lākou hana a lākou wale nō ke hoʻohana i nā mea hoʻonaninani kūlike loa. ʻO kahi ʻano o nā shampoos e hiki ai i nā mea āpau ke koho i ke koho kūpono loa iā lākou iho, ma muli o ka pono o kekahi.

ʻO ka shampoo brand matrix Matrix wale nō e hoʻihoʻi hou i nā curls, akā mālama pono iā lākou i nā mea pōʻino. Aʻo kēia mea hana na nā hōkū ʻo Hollywood kaulana, me Natalie Portman, Penelope Cruz a me nā mea he nui. Kuhi ʻia ka mea kaulana o kēia huahana mea i ka noi i nā ʻāpana like ʻole o ka honua.

ʻ saylelo nā loea e hiki ke shampoo kūpono i hiki ke hoʻopau i nā kumu o ka dandruff, ka maloʻo, dullness, a me ka hoʻopiha ʻana i nā curls me kahi kīla maikaʻi a hāʻawi i ka nani maoli. Ua māhelehele ʻia nā shampoos āpau ʻo Matrix i nā ʻano 3.

  • no ka lauoho maʻamau
  • maloʻo
  • no nā mea momona.

ʻO kēia mau hoʻoponopono āpau e hoʻihoʻi maikaʻi i ka hoʻolālā lauoho i hoʻopau ʻia, ʻoiai ke mālama nei i ka nani maoli o ka lauoho. ʻO ka ʻoluʻolu o ka shampoo e hoʻomāhaʻū nui ʻia, hoʻokaʻawale i nā mea haumia a hāʻawi i ke ʻano nani. Maikaʻi ke lauoho, ikaika a nani loa. Hoʻokuʻu loa ka pilikia o ka dandruff, a loaʻa i ka lauoho kaomi hou.

I waena o ka assortment, hiki iāʻoe ke koho maʻalahi i kahi lapaʻau no ka lauoho blond, ʻeleʻele a i ʻole nā ​​lau paha. Ma hope o ka noi mua, loaʻa nā curls i kahi hiʻohiʻona maikaʻi loa, lilo i mau ʻoluʻolu a me ke ʻano. Hoʻopiha ʻia ka lauoho o ke kala kūlohelohe i ʻōlū hou a i ʻulaʻula, a hoʻomālamalama i nā mea kanu i ko lākou kala no ka lōʻihi.

Hōʻike ʻia ʻo Matrix Shampoo i kahi ʻano kūlohelohe a me ke olakino, ma muli o ia e hoʻohana ikaika ʻia i nā kīʻenehana a me ka home. Aia kekahi mau mea kanu kūpono e mālama pono ai i ka hoʻolālā lauoho, hoʻonui i ia me ka pono o nā mea kanu kino. He mea kūpono ia ke nānā ʻia kēlā me kēia ʻano o ka shampoo mai kēia mea hana e hoʻokō pono ai i nā koi o ke kaiāulu āpau no kēia ʻano huahana. Hana ʻia ia mai nā mea kanu, nā mea kanu, a me nā ʻāpana ʻē aʻe o ka mea kumu maoli.

I waena o ka assortment aia nā shampoos me ka glycerin a me nā protein, e koi ʻokoʻa. Kūpā wale ʻia ko lākou hopena, no ka mea e nānā ʻia nā hiʻohiʻona ma hope o nā hiʻohiʻona o ka lauoho. Nānā lākou i ke kūlohelohe, hoʻomālamalama, ʻike a nani loa. ʻO ka haʻalele ʻana o nā keleawe hoʻoneʻe kino e hāʻawi i nā ʻōla me ka hohonu o ka hohonu, i ʻole e hoʻopulilula ʻia a ʻaʻole i hāʻule i waho.

Hue

ʻO kahi ʻano kūikawā o ka mālama ʻana i ka lauoho ʻo ia ka Matrix "Solutionist So Silver" shampoo, he hopena maikaʻi loa ia i ka pigment e hoʻohālikelike i nā ʻano ʻē aʻe. Hāʻawi ʻia kāna hana me ka humuhumu a me ka hana pono, ma muli o ka lauoho i hoʻopaʻa pono i kona kani kala. He ʻano unahi me ka mālama mālama kūpono i kūpono no ka hoʻohana ʻana i kēlā me kēia lā. ʻAʻole hao ka mea i nā curls, akā hana lākou i ko lākou kala i ʻoi aku a saturated, hilinaʻi iā lākou mai ka yellowness.

No ka mea ʻaʻole ka waihona o ka shampoo i nā mea ʻino, hoʻomaʻemaʻe hoʻomaʻemaʻe ia i ka lauoho mai nā lepo, hoʻomaʻemaʻe maikaʻi a hāʻawi iā lākou i kukui mālamalama. No laila, ʻo ka mea ʻulaʻula o ke kala o ka lauoho, ʻeleʻele, ʻulaʻula a i ʻole kahi ʻāpana ʻē aʻe, ke nānā mau nei ia me ka mea pono kūlohelohe. Hoʻomaʻamaʻi maikaʻi ka ʻano ʻula laula, a me kāna hopena anti-melemū e kōkua i ke kala ʻana i ka waihona maʻamau me ka ʻole o ka hōʻino ʻana i ka ʻano o ka lauoho.

"Nā Hualoa Huina"

Pono ka lauoho momona e mālama pono. I mea e pale ai i ke ʻano o ke aniani, ua kūpono ia e koho i ka shampoo kūpono. ʻOi loa ia nā huahana huahana Matrix i kapa ʻia ʻo "Total Results Sleek" a me "So Long Damage", e pale nei i nā curls mai ke ʻano mai o kahi ihi melemele ma ke aniani, ka manaʻo a hina a me ka hina hina.

Ma hope o ka noi mua, loaʻa ka huluhulu i kahi kukui flicering chic, a ke nānā aku nei ke kala nui a he māmā a i ka saturated. ʻO kēia mau ʻano o nā shampoos i maikaʻi no ka hoʻohana ʻana i kēlā me kēia lā. Hoʻomaʻemaʻe lākou i ka palau a me ka lauoho ponoʻi mai nā haumia, a hoʻomaikaʻi maikaʻi i ka hale ʻōpala ma muli o ka hiki ʻana o nā ceramides a me ka shea butter i kā lākou hui. Mahalo i kēia, ʻo ka lauoho no 24 mau hola i lalo o ka palekana palekana mai nā mea ʻino.

"Kekaha Lila"

Loaʻa i ka shampoo Professional Matrix "Oil Wonder" kahi hinu argan, e hoʻopilikia maikaʻi i ke kaona o ka lauoho. ʻO kāna hiʻohiʻona kūʻokoʻa e hoʻopau ana i ka hōʻino, e hoʻoneʻe i ka lauoho a nani hoʻi ka lauoho, a ʻo ke kaʻina hoʻohuihui ʻo ia iho me ka hōʻoluʻolu.

ʻO kēia shampoo kahi ulu hoʻomohala maoli, kahi e hoʻopili ai nā hapa liʻiliʻi o ka aila hinu argan i kēlā me kēia lauoho, hoʻopiha i ka ikaika a me ka ola. Hoʻokumu kēia hiʻohiʻona i ka meaʻai hohonu a me ka hydration, kahi mea e hōʻike pololei ʻia i ka hiʻohiʻona o ka lauoho. E lilo nā pipi, hoʻonaninani, hoʻoluʻu, hoʻonani a maʻalahi ke ʻano.

"Hoʻolaha nui"

ʻO Matrix "High Amplify" shampoo i mea kaulana loa i waena o nā wahine, i hoʻokaʻawale ʻia e kāna hana ʻoluʻolu a me nā hopena kupaianaha. Ma hope o ka hoʻopili ʻana, e lilo ka lauoho a ikaika loa. Eia kekahi, ma muli o ka heleʻana o panthenol, nā protein a me nā polima cationic i loko o kēia huahana, e nānā nui nā hiʻohiʻona o ka lauoho. Kūpono no ka lauoho lahilahi a palupalu.

Hoʻopili maikaʻi nā māhele i koho ʻia no ka hoʻohana ʻana i kēlā me kēia lā me ka ʻole e hōʻino i ka lauoho. E lilo lākou i lush, māmā, keʻokeʻo a me ka pupula. Mālama ʻo kēia hopena no 24 mau hola, nā lawelawe he nui o ka hapalua nani o ke kaiāulu e hōʻoia.

Hoʻolālā ʻia ka hana momona momona ʻo Matrix "Biolage" no ka hoʻomaʻemaʻe hoʻomaʻemaʻe ʻana, hoʻihoʻi a me ka pale o nā lauoho mai nā mea maikaʻi ʻole. ʻO kēia mea hana kupanaha kūpono no ka lauoho i hikiʻole i ka ikaika maoli a me ka nani. Mālama mālie ia i nā curl waihoʻoluʻu, mālama lākou i ko lākou pristine kala a me ka kūlike o ka hoʻolālā.

Kūkulu ʻia ka pahuhopu shampoo koʻikoʻi ma kahi pua orchid, kahi mea kaulana i kona ʻokoʻa ʻana i nā waiwai o ka cosmetology. E hoʻopulu i ka lauoho, hoʻopiha i ka pehu pono o nā mea kūpono a ʻaʻole pau i lalo i lalo o ka mana o ka lā. Ka nānā ʻole o ke alapine o ka shampooing, waiho wale ke kala a kūpono hoʻi.

ʻO nā pīpī o nā citrus, soy a me nā kinikini i kanu ʻia i loko o ka huahana e hoʻomaʻamaʻa i ke kaʻina hana o ka hoʻoponopono ʻana i ka hana i hoʻopau ʻia, hana nā palupalu a pāwili. ʻO ka hanaʻoluʻolu gel maʻalahi, ka pH haʻahaʻa, a me ka nele o nā parabens e hana i ka shampoo e like me ka hiki, e lilo i mea ʻike ma hope o ka noi mua.

ʻO kekahi o kēia mea he shampoo momona maikaʻi. Matrix "Biolage Hydrasource Ultra", ka mālama pono ʻana i ke kohu a me ke ʻano o ka lauoho, hanai iā lākou me nā mea kūpono, hoʻoikaika a mālama i ka ʻoni. ʻO kona hiki i ka anti-static hiki ke hoʻokō nei ka lauoho, hoʻopau i ka electrification a hoʻokumu i kahi ʻano māmā. Hoʻopili ʻia ka mea hoʻonā o ka huahana ma nā ʻāpana he 24 mau hola.

Hiki iā ʻoe ke aʻo hou e pili ana i ka shampoo mai ke wikiō.

E kaulana loa ʻo Shampoo. Matrix "Biolage Keratindose Pro Keratin"puni ka lauoho me ka mālama a me ka mālama kūpono. Ma lalo o kona mana, lawe ʻia ka lauoho i hoʻopau ʻia i ke ola hou, hoʻoikaika a hoʻōla mai ka aʻa a hiki i ka hopena. Ka komo ʻana o ka prokeratin kumu i loko o kēlā me kēia papana a hemo i ka pohō. ʻAʻole e hoʻohemo ka lauoho, lilo i ikaika, mānoanoa a nani loa.

He nui nā loiloi o nā mea kūʻai aku i ka mahalo e hōʻike ana he pono maoli nā Matrix shampoos. ʻO ka hapanui o nā mākau wahine kūpono e hoʻomaopopo i ka mea ma hope o ke noi ʻana, ua ikaika ʻia ka lauoho a maʻalahi hoʻi ka palu. Pili kekahi o lākou i ka mea ʻoi e mālama pono nā huahana o kēia brand no ka lauoho make, ka mālama ʻana i kā lākou pristine kala a pale i ka lauoho mai ka leaching.

Hāpai ʻia nā wahine e ke ʻano ʻala o ka shampoo, me kāna ʻoluʻolu hoʻi. He nui lākou i ka manaʻo ma hope o ka hoʻohana mua ʻana, ke olakino a me ka nani like ka lauoho, a me ke kaʻina o ke kāʻei ʻana e lilo i mea maʻalahi a ʻoluʻolu hoʻi e like me ka hiki. Hoʻokumu ka hana hoʻonohonoho hana i ka hoʻomaʻemaʻe piha a me ka palekana o ka lauoho mai nā mea ʻino. Pono kūpono ʻo Shampoo no ka hoʻohana pono ʻana a hiki ke hoʻohana ʻia a i ʻole hoʻi i nā hale nani nani a me ka home.

ʻIkepili

ʻO ka wehewehe: He maikaʻi i nā manawa a pau o ke ao.
Ke kūʻai aku nei au i nā huahana MATRIX Ma hope o ka hana ʻana i loko o ka salon nani, loaʻa iaʻu kahi manawa kūpono e kaʻana aku i kahi huahana maikaʻi.

Loaʻa ʻia nā mea apau mai ka mea kūʻai aku a me ka hōʻoia ʻana (a hiki i ka 08 2018) hana Sepania a me Kanada.
ʻO ka hapa nui o nā huahana.

Noho wau i ke kaona metro ʻo Leninsky Prospect.
Tel: 8-921-180-50-79
ʻAe mākaukau e pane i nā nīnau āpau http://m.vk.com/eportnova Pūnaewele: http://www.matrix-russia.ru

35 mau pou i nā pou kaiāulu

E hoʻomau i ka mea hana aihue (Take Me Hyer Rot Riser) i kapa ʻia ʻo Vavoom styling line mai MATRIX

ʻIke nā kaikamahine āpau he pōmaikaʻi ke ahiahi inā ʻaʻole i mae ʻole ka aila.
ʻO Mousse Root Riser no ka nui o ka aʻa, Hōʻike piha iā ia ... kahi huahana nui no ka hana ʻana i ka nui o nā ʻano o ka lauoho a me nā ʻāpana like ʻole.
Mahalo i nā polymers hoʻoponopono fixable, e noho mau ana ka lauoho, akā i ka manawa like ka mea e mālama ai i kahi kaila lōʻihi o ka lōʻihi me kahi palapala.
E hoʻopili i ka mousse i ka lauoho kaomi e like me ka mea i hoʻōla koke i huli i loko o ʻōniu maikaʻi. Aʻe, hoʻomaka koke e kau e like me kāu e hana ai.
ʻOi ka maʻalahi ma mua o ke kani!

ʻĀnaehana MATRIX
Korneva Galina
Barnaul

Koi Aloha Cure Moisture Spray mai ka Moisture Me Rich line MATRIX ka hopena hua

"Hoʻomaka ka lauoho me ka hoʻōla, hoʻāla, ʻohi ke kala." - ke lohe ʻia nei nā ʻōlelo e ka haku ma ka hale pule mai kā lākou mea kūʻai. Hōʻike piha ... A ʻaʻole pili kēia i ke kūlanakauhale, ka manawa a me ka ʻano o ka manaʻo. ʻO ka hemahema o ka wai kūpono e hoʻopili i ka maikaʻi o ka lauoho i ka manawa koke, i alakaʻi ia i ka haunaele a me ka lohi. I ka manawa like, ʻo ka hoʻohana ʻana i ka holoi o ka lauoho, ka hao curling a me ka hao paha hiki ke hoʻonāukiuki i kēia hopena.

ʻAe wikiwiki mākou i ka hāʻawi ʻana iā ʻoe i kahi paʻi mālama lauoho maʻalahi e ʻae iā ʻoe e mālama i kou lauoho me ke ʻano kūpono.

Hāʻawi ka makana MATRIX i ka mea hoʻoluʻu waiu no Moisture - no ka moisturizing ikaika o nā ʻano o ka lauoho. ʻO kēia kahi papa pālahalaha 2-phase me ka glycerin. Ma mua o ka hoʻohanaʻana, e lūlū i ka ipu e kāwili i nā ʻāpana ʻelua o ka puna a me ka pulu i ka liʻiliʻi. E hoʻihoʻi maikaʻi ka pālaho i ka pale o ka ea o ka lauoho a pale i ka overdrying. He kūpono kūpono no ka hoʻomākaukau ma mua o ka ʻoki - 2 -3 taps hoʻolako i hoʻopili maʻalahi a hoʻoikaika i ka hana o nā ʻoki.
ʻO ka ʻōlelo aʻoaʻo mai nā stylist: hiki ke hoʻopili ʻia ka pipi 2-phase i ka lauoho maloʻo e hana i nā pale neat, no nā kaikamahine liʻiliʻi. No ka pale aku i ka fluffiness a e hoʻoiho i ka static, i kēlā me kēia manawa o ka makahiki e hiki ai ke ho'ōla iā Moisture i nā lauoho maloʻo a maloʻo paha a palahalaha me kahi kuʻi me nā niho pinepine.
Mai ke noi mua o ka Moisture ho'ōla e hāʻawi i kahi helehelena kūpono maikaʻi a me kahi mālamalama olakino, a hiki i ka lauoho keu loa. ʻO ka mālama i ke aniani maoli o ka lauoho, hoʻolōʻihi mākou i ko lākou ola a nani.

ʻĀkana ʻologistlelo i loaʻa iā MATRIX
Maria Artemkina
Kulanakauhale Ekaterinburg

ʻO nā mea hana o nā shampoos "Matrix"

ʻO ka mea mua e pono ai ʻoe e kamaʻāina i ka hōʻailona. ʻO nā huahana mālama lauoho i wehewehe ʻia e like me ka poʻe ʻoihana. Hoʻonohonoho ʻia e kekahi ʻoihana alakaʻi ma ʻAmelika Hui Pū ʻIa, kahi māhele o LʻOreal Corporation mai ka makahiki 2000.

ʻO ka mea ʻike ʻia, ua hoʻokumu ʻia ka ʻoihana Matrix he ʻano loea o kēia ʻano ʻano hana, ka mea i moemoe ʻia e hoʻolauna i kona mau hoa hana me nā ʻāpana mālama lauoho e kōkua iā lākou e hana i nā kiʻi like ʻole a hoʻoikaika i ka hoʻowalewale i kēia ʻano hana paʻakikī.

Ma ke ala, ʻo ka mea nāna i hoʻokumu i ka ʻoihana ʻo Arnie Miller, i noʻonoʻo pono i ka hoʻomaikaʻi ʻana i ke poʻo, me ka hilinaʻi me ka ʻoi ʻana kona mau hemahema i hōʻike ʻia i ke ʻano o ka lauoho. ʻO nā shampoos Matrix, e hōʻike ʻia ai ka ʻike o ka mea heluhelu i kēia lā, ʻo ia ka mea mua, ʻo nā huahana mālama scalp, nā mea e pili ana i kona ʻano, i mahele ʻia i ʻekolu mau ʻano: no ka lauoho maloʻo, ʻulaʻula a i ʻole ka lauoho maʻamau.

ʻO Shampoo "Matrix Biolage": hōʻoia nā loiloi i ka pono o ka hoʻokō ʻana i nā kaʻina hana

ʻO ka mea mua, pono ke kamaʻilio e pili ana i kahi papahana mālama loiloi i kapa ʻia ʻo Biolage therapy. Hoʻomohala ʻia ia ma ka kumu ʻo ka hoʻohana ʻana i kahi ʻeneke o nā ceramides a me nā mea kanu kūlohelohe e hoʻopiha ai i nā wahi i hoʻopau ʻia o ka lauoho, e kōkua ana e hoʻihoʻi a hoʻoikaika iā lākou.

ʻO nā poʻe loea e hana ana i ka ʻoihana e hoʻopili ʻo Biolage kahi hui e kuhikuhi ana i ka hoʻokō ʻana. Aia kēlā me kēlā me kēia laina i kāna hoʻonohonoho ponoʻī e like me nā pono hana.

I ka huina, ʻeono nā wahi o ka hopena o Biolage, ʻekolu o ia mau mea:

  • no ka moisturizing lauoho maloʻo (Hydrosorse),
  • no ka mālama lauoho (colorlast),
  • e hana i ka nui o ka nui ma ka lauoho manawaleʻa (Voluma Therie).

Hoʻohui iā lākou, ua hoʻokumu ʻia ʻekolu mau lapaʻau kūikawā: e hoʻihoʻi i ka paena kūloko o ka lauoho, e hoʻoikaika i ka lauoho lahilahi a me ka waiʻai no nā ʻano o nā lauoho.

Me ke ala, inā noʻonoʻo pono ʻoe i nā loiloi he nui e pili ana i nā huahana o ka mea i hōʻike ʻia, hiki iā ʻoe ke hana hou i ka holoi ʻana wale i kou lauoho me ka shampoo, me ka ʻole o ka hoʻomaʻamaʻa ʻana i nā kaʻina e pono ai, hiki ʻole ke hoʻokō i ka hopena o ke kolamu e kamaʻilio ai.

Loaʻa i nā loiloi maikaʻi?

Ke nānā nei kekahi poʻe i ka ʻoiaʻiʻo ma hope o ka hoʻohana mau ʻana i ka shampoo, ʻike lākou ua hoʻomaka ka lauoho e ulu lohi, ʻoi aku hoʻi, ua hoʻomaka ka wāwahi a wāwahi, ʻike ʻia ka dandruff ma ka ʻili.

ʻOiaʻiʻo, hiki i kēia pane ke pane koke i ka hoʻohana pinepine ʻana o nā shampoos ikaika, ka hoʻohui pū ʻana o nā mea hoʻonaninani. No ka mea hiki iā lākou ke hoʻomaloʻo i ke poʻo a hana i kahi hopena dehydration i ka lauoho. Ke mālama nei i kou lauoho, mai laʻa!

Pehea e hoʻonui ai i ka lauoho lauoho me ka shampoo Matrix

No ka hāʻawi aku i ka bulkiness i ka lauoho mānoanoa a me ka nui o ka lauoho, ua ʻōlelo nā loea e hoʻohana ana iā Biolage Volumatherapie, i hoʻomohala ʻia e ka hui.

ʻO ka shampoo Matrix no ka nui, nā loiloi mea kūʻai aku i hana ʻia, ʻoi paha, ʻo ka huahana ʻalani e pono ai ka maikaʻi o ka mālama lauoho, no ka mea, ʻaʻohe o nā parabens, a kau ʻia nā mea hoʻohālikelike o ka kahe a me ka eucalyptus. ʻO ka lauoho ma hope o ka holoi ʻana i ka lauoho e lilo i ʻoi a me ka nui o ka voluminous, ʻoi aʻe, i ka lā a mālama lākou i kahi nānā hou.

ʻO kaʻoiaʻiʻo (a ua hoʻolaha pinepine ʻia kēia mau mea e nā poʻe akamai a me nā mea kūʻai aku), e hoʻokō i kēia hopena, pono e hoʻohana pololei me ka Matrix shampoo. No ka nui (loiloi i ka loiloi loiloi e hoʻomau i kēia), ua hoʻohana ʻia ka huahana i ka lauoho kaohi, nā ʻūpī a kāwili i ke poʻo i ka neʻe, a e hoʻomaka ana mai ke kua o ke poʻo, no 3 mau minuke. Ma hope o kēia kaʻina hana, holoi holoi ka lauoho.

Hana ke shampoo ʻo Matrix i nā kūlana kūpono no ka lauoho pulu?

ʻO nā loea i hana i ka hanana "Gentle Care Biolage" e ʻōlelo iā ia he mea kūleʻa loa, no ka mea e komo pū me nā antioxidants a me nā protein e pale a mālama i ka lauoho i hoʻomaʻemaʻe ʻia.Mahalo i nā mea kanu mea e hoʻomālamalama ʻia ai ka shampoo (ʻaila argan a me nā hua acai), nā lauoho i hoʻopau ʻia, ua hoʻihoʻi ʻia, a mālama ʻia ke kukui o ke kala.

ʻO kekahi manawa ua hoʻomehana ʻia ka hoʻopaʻapaʻa ma waena o nā mea kūʻai e pili ana i ka hopena o ka shampoo o Matrix i nā blondes. Hōʻike i nā loiloi e kī ana he lanakila loa kēia shampoo, a me nā hopena i makemake ʻole ʻia e makemake wau e hoʻomanaʻo iā ʻoe e hiki ʻole i nā huahana ʻenehana ke kūpono no nā kānaka āpau. Eia kekahi, mai poina ka mea nui e hoʻohana pono i ka shampoo a hoʻohana pono i ka balm a me nā mea pena lauoho e hoʻohui iā ia - ʻo kēia a pau i ka hopena i mea e loaʻa ai i ka hopena ʻoi loa ka lauoho kūpono.

Eia hou ʻoe pehea e mālama pono ai i kou lauoho

Ua wehewehe ka ʻatikala ma ka moʻomeheu Biolage ma kahi ala. A he mea nui e hoʻomanaʻo e pili ana ʻo Matrix shampoos, nā loiloi āu e heluhelu ai, e kōkua iā ʻoe i kēlā me kēia manawa o ka makahiki. I ka hoʻoilo, me ka laʻana, ua lawa ia e hoʻohana iā lākou i hoʻokahi manawa i hoʻokahi pule.

ʻO kahi shampoo, conditioner a me ka mask e hui ʻia i kou ʻano o ka lauoho e kōkua iā ʻoe, akā inā e hoʻomanaʻo ʻoe ʻaʻole hiki iā ʻoe ke hele i waho i ke anu a me ka puhi ʻana i ka maloʻo. No ka mea e mau ana ka makimū i ka lauoho, e hoʻohuli nei i ka hau, e maloʻo a maloʻo lākou. A ke nānā ʻole nei i nā pāpale i loko o kahi anuanu, ʻaʻole ʻoluʻolu loa - ke anuanu a me nā pākē e hoʻopau i nā curl.

ʻIke ʻoe, ʻaʻole lawa ia e holoi wale i kou lauoho, pono ʻoe e hoʻomanaʻo mau i ke ʻano o ka lauoho, a laila e hoʻomaikaʻi lākou me kā lākou ʻenemi a me ka nani, ʻaʻole hiki ke mālama.

Nā Pākuʻi Mīkini no ka Helu: Biolage keratindose, nā mea kupanaha aila, kālā, Hoʻohui, moeʻuhane, Fulldensity

ʻO ka laulima o nā shampoos Matrix kahi o kēia huahana:

  • Ke Pūnaewele. ʻO nā huahana i hana kūikawā no ka lauoho kūpono. Mahalo i kaʻenehana 360 Hōʻea a me ka hele ʻana o ka chamomile a me ka panthenol, hāʻawi ʻia ka mālama mālama. ʻO kēlā kapa shampoo e kūpono i nā blondes kūlohelohe a me nā mea aloha o ka pena i nā kala kala.
  • Hoʻololi Ma ka hapa o kēia hāmeʻa aia nā phytoproteins a me nā waikawa amino e hāʻawi i ka nui o ka lauoho. Hoʻokumu ka Technology FullBoost 24 i kahi ʻano hoʻomanaʻo. Hoʻohana ka mea hana ma muli o ka mānoanoa o ka ʻano o nā curl. Loaʻa iā Amplify nā hiʻohiʻona moisturizing maikaʻi.

  • Kāleka. No nā poʻe aloha i nā hoʻokolohua e hoʻoheheʻe i ko lākou lauoho ponoʻī, kūpono kēia shampoo. ʻO ka mea hoʻonohonoho ke kau i ka aila melemele a me nā silicones kūikawā, e mālama ai i ka saturation o ka pale a hana i ka nui o ka makuhuna.

DesignPulse Hoʻomaʻemae Pono Pono

No ka mālama wikiwiki a hilinaʻi o kou lauoho, pono ʻoe e koho no DesignPulse Clean Remix shampoo maloʻo.

E koho i nā kāhiko lauoho kiʻekiʻe

E hana koke nō ia, a ʻo ia hoʻi i loaʻa nā mea waiwai e pono ai:

  1. Hoʻopau wikiwiki i ka lauoho hina a hoʻihoʻi i ka sebum keena,
  2. Mālama nā huahana maloʻo iā ʻoe e mālama i kou lauoho no kekahi mau lā a i ka manawa like i ka hoʻomaha ʻana i ka lauoho lauoho,
  3. Hoʻololi i ka nui o nā lauoho kokoke i nā aʻa,
  4. Hāʻawi i kahi hopena matting.

Eʻaeʻo Express e kōkua wikiwiki i kou lauoho i loko o kēlā me kēia kūlana. Eia nō kekahi, he hāpana hāmeʻa a hāmeʻa kēia mea hana hiki iā ʻoe ke lawe mau me ʻoe.

No ka COSMETIC Koho o ka ʻOihana HAIR MAKAʻI NA LOA mai MATRIX (MATRIX)

PROFESSIONAL AMERICAN HAIR COSMETICS MATRIX Hōʻailona Nā hopena (Matrix) / limahana hoʻonanea / moe ʻekika / Sleek.look Smoothing shampoo no ka lauoho 300ml:

Hoʻokomo ʻia ka shampoo no ka lauoho melemele fluffy. Hāʻawi i ka lula ʻana i ka lauoho ma o ka hānai ʻana a me ka hōloo ʻana i ka ʻokiʻoki ma ka lauoho.

Ke ano o ka noi: pili i nā lauoho kaila ma ka lōʻihi holoʻokoʻa a hiki i nā kihi, e hoʻolāleʻa pinepine ai nā curl. E waiho i ka huahana ma kou lauoho no mau minuke 2-3, a laila e holoi pono i ka wai mahana.

Makemila Mīkini Keikoʻi Hulu / Waiwai / Waiwai Pilikino: Agua / wai, Sodium Laureth Sulfate, Dimethicone, Disodium Cocoamphodiacetate, Propylene Glycol, Sodium Chloride, Cetyl Alcohol, Hexylene Glycol, Hydroxystearyl Cetyl Ether, Sodium Benzoatealf, Parfumb ʻO Guar Hydroxypropyltrimonium Chloride Ethylparaben Carbomer Benzyl Salicyate Citric Acid Sodium Citrate Prunus Armeniaca Kernel Oil / Apricot Kernel Oil Butyrospermum Parkii Butter / Shea Butter Ethylhexyl Methoxycinnamate Butylphenam , Methyl Cocoate, Sodium Cocoate (FIL D28706 / 1), US Patents: 5,618,523, 5,275,755.

PROFESSIONAL AMERICAN HAIR COSMETICS MATRIX Hōʻailona Nā hopena (Matrix) / nā mea hana / limona hoʻonaʻauao / Sleek.look Kaʻala ʻana o ka lauoho pehu 250ml:

ʻO ka lauoho lauoho conditioner. Hoʻohana ʻia ia me ka shampoo no ka lauoho lahilahi a me ka hoʻōla pale ʻana no nā mea a pau o ka lauoho. Hāʻawi i kahi silkiness a lulu a hoʻonani, e hoʻoneʻe i ka hopena o ke oho lauoho a me ka hoʻolohe ʻana iā lākou.

Ke kumu o ke noi ʻana: kau ma luna o ka lauoho i holoi ʻia me ka shampoo ma ka lōʻihi holoʻokoʻa a hiki i nā kihi, palupalu mālie a me ka huki ʻana o nā curls. E waiho i ka huahana ma kou lauoho no 3-5 mau minuke a holoi maikaʻi me ka wai.

ʻO ka hoʻohuiʻana o nā mea hoʻonani Mīkini Waʻa / Kahu Waiwai / Agenima wai: Agua / wai, Behentrimonium Chloride, Cetearyl Alcohol, Glycerin, Amodimethicone, Cetyl Esters, Isopropyl Alcohol, Parfum / Fragrance, Methylparaben, Trideceth-6, Benzyl Salicylate Kernelca , Butyrospermum Parkii Butter / Shea Butter, Ethylhexyl Methoxycinnamate, Chlorhexidine Dihydrochloride, Cetrimonium Chloride, Hexyl Cinnamal, Butylphenyl Methylpropional, 2-Oleamido-1, 3-Octadecanediol, (FIL D27714 / 1) Patents: 5,618,523, 5,679,357.

PROFESSIONAL AMERICAN HAIR COSMETICS MATRIX Hōʻailona Nā Hōʻemi (Matrix) / nā mea hana / hana kosmetika / Hoʻololi i ka Shampoo Volume ka nui a me ka ikaika o ka lauoho me ke kaupaʻa ʻana o ka 300ml:

ʻAnekē Amplifay no ka lulu o ka lauoho. Hāʻawi i ka lauoho i ka lihi i makemake ʻia ma muli o ka hoʻolaha ʻana o nā pauna. No ka hopena maikaʻi, hoʻohana ma mua o ke kau ʻana e hana i ka leo a me ke ʻano o ka leo kumu.

Ke ano o ka noi: pili i nā lauoho kaila ma ka lōʻihi holoʻokoʻa a hiki i nā kihi, e hoʻolōʻihi me nā curl. E waiho i ka huahana ma kou lauoho no mau minuke 2-3, a laila e holoi pono i ka wai mahana. E noi iā Amplifay conditioner. I ka hihia o ka pilina me nā maka, e holoi koke i ka wai. No ka hoʻohana ʻana i ka hoʻohana wale nō.

ʻO ka hoʻonohonoho ʻili Nā Huaʻoniʻoni Matric / INGREDIENTS / Mea Paʻi Waiwai: Agua / Water, Sodium Laureth Sulfate, Sodium Lauryl Sulfate, Cocamide Mea, Cocamidopropyl Betaine, Glycerin, Sodium Chloride, Sodium Hydroxide, Parfum / Kaamahu, Methylparaben, AminomeDMyrtropanan Chloride, Disodium EDTA, Citric Acid, Alpha-Isomethyl Ionone, Hexyl Cinnamal, Butylphenyl Methylpropional, Linalool, Benzyl Salicylate, Limonene, Benzyl Benzoate, Citronellol, Panthenol, CI 42053 / Green 3, CI 47005 / Kunani 10 . ^ E Ha yM.

PROFESSIONAL AMERICAN HAIR COSMETICS MATRIX Hōʻailona Nā Hōʻemi (Matrix) / nā mea ʻona hoʻonaʻauao / Volics Spray no ka hui hulu lauoho 300ml:

Meʻa no ka hoʻokumu ʻana i kahi waihona basal Amplifay *.

Ke kumu o ke noi ʻana: E kuhikuhi i ka nozzle o ka mea noi ma ka palena kumu a i ʻole e kahele ma luna o nā lauoho āpau. Pākuʻi i ka lauoho maloʻo a maloʻo paha. ʻ stylele lauoho e like me ka mea maʻamau.

* Kaomi o ka shampoo, conditioner a me nā huahana styling.
80068MX1-Ing.:Aqua / Water, PVP, chitozan, lactic acid, PEG-40 Hydrogenated Castor Oil, PEG-60 Almond Glycerides, Methylparaben, Parfum / Kaalaʻa, Polysorbate 20, Chlorhexidine Dihydrochloride, Ethylparaben, Panthenolron, Benzen, amyl Cinnamal, Cocodimonium Hydroxypropyl Silk Amino Acids, Hexyl Cinnamal, Geraniol, Alpha-Isomethyl Ionone, Hydrolyzed Rice Protein, CI 42053 / Green 3 (FIL D3027 / 2).
Hana ʻia ma USA

PROFESSIONAL AMERICAN HAIR COSMETICS MATRIX Hōʻailona Nā hopena (Matrix) / limahana hoʻonaʻauao / ʻona hoʻonaninani / ʻoni mālama mālama kelu no ka lauoho kala 300ml:

ʻŌnaehana loea no ka pale ʻana i ka waihoʻoluʻu a me nā aniani o ka lauoho ʻehā i nā ʻehā mau kūlana. Hoʻopili i ka paleʻana a pale aku i nā aniani o ka lauoho ʻoniʻoni i 4 mau manawa. Hoʻokomo kahi ʻenehana kūʻokoʻa i pale i ka holoi holoi ʻana, hoʻomaikaʻi i ke aniani o ka lauoho i hoʻoneʻe, i mālama i ka saturation o nā kala, e like me ka salon. No nā hopena maikaʻi loa, e hahai i nā mea āpau 4 o ka ʻōnaehana. Ke kahua 1 = hoʻomākaukau - 2 = mālama - 3 = Styling - 4 = Hoʻopau. Ka Leka mālama Lele - Kauwae 1 = hoʻomākaukau. Hoʻomaʻemai maikaʻi, hoʻokaʻawale i ke kala me ka ʻole e palahalaha i ka lauoho, hoʻihoʻi a hoʻoikaika i ka ʻokiʻoki lauoho, mālama i nā molololi kala i waenakonu o nā lauoho i hoʻopau ʻia a hoʻomālamalama i ka lauoho me ka hoʻomohala. Pale i nā lauoho mai nā hopena maikaʻiʻole o nā hihi a me nā radical manuahi.

Ke kumu o ke noi: hoʻopili i ka lauoho lauoho a me ka hoʻoluliluli a hōʻiliʻili a hiki i ka loaʻa ʻana o kahi maiʻa. E holoi loa. E hana hou i ke kaʻina inā pono. I ka hihia o ka pilina me nā maka, e holoi koke i ka nui o ka wai.

Kauka Hāpai Shampoo

ʻO Matrix kahi shampoo hoʻomaʻamaʻa i hana ʻia e kahi mea hina lauohoʻAmelika. Ua hoʻokumu ʻia ka ʻoihana o kēia inoa inoa i ka makahiki 1980 a mahalo i ka hoʻohana ʻana i nā mea kūlohelohe a me ka hana kūpono, ua lilo ka laina Matrix i hōʻailona honua.

Hiki ke kūʻai ʻia kēia huahana cosmetic i loko o nā salona, ​​kahi mea hoʻohui ʻano. E kōkua nā mea loea Salon iā ʻoe e koho i nā huahana, e noʻonoʻo ana i ke ʻano o kou lauoho.

ʻAʻole hoʻomaʻemaʻe wale ʻo Matrix shampoo i ka lauoho, akā no hoʻi i kāna mea haku ʻana ke hāʻawi i kahi hiʻohiʻona maikaʻi i kēlā me kēia lauoho mai nā aʻa a hiki i nā hopena.

Kaukaʻiʻai ʻo Matrix Shampoo

Matrix Moisture Me Manoa - shampoo no ka lauoho ua nalo i ka nalo. Hoʻihoʻi i ka lauoho ma hope o ka lauoho ma ka lōʻihi o ka lōʻihi, hāʻawi lākou i kahi o ke ʻano male.

ʻO ka glycerin i loko o ka hoʻopili palapula, hoʻoneʻe i nā kala, ua hoʻopaʻa ʻia nā kihi o ka lauoho a nānā hou aku.

Mālama i ka aila apricot e pale i ka papakū o waho o ka cuticle mai ka pā ʻana i ka lā a me ka saturates i kēlā me kēia lauoho me kahi kukui maikaʻi.

Pehea e hoʻomālamalama ai i ka lauoho ma ka home? Heluhelu ma aneʻi.

ʻO ka shampoo Matrix no ka lauoho kala

Kelepa Hoʻopiʻi ʻĀpana SMālama i ka lauoho ma hope o ka waihoʻoluʻu. ʻAʻole holoi ʻia ka kala ʻoiai me ka hoʻohana pinepine ʻana ia.

Loaʻa i ka shampoo kahi leʻaleʻa i ke ʻano he nui, e holoi maʻalahi. Ma muli o nā kikoʻī o nā antioxidants, ʻaʻole e nalowale ka lauoho, a pale i ka lulu o ka lauoho mai ka hana a nā radical manuahi e hoʻopau i ka pulu lauoho. Hoʻokomo hou ʻo Shampoo i ka lauoho i kona ikaika mua a kahe.

Ka shampoo ʻo Matrix no nā blondes

ʻO ka mālama ʻana ʻo Matrix Blonde - kahi shampoo e hoʻihoʻi ai i ka lauoho ma hope o ka waihoʻoluʻu a i ʻole ke hōʻike ʻana.

Ma hope o ka nānā ʻana, ua ʻeha nui ka hoʻolālā o ka lauoho a koi aku i ka mālama kūikawā e hoʻomaikaʻi. Hoʻokele ka Matrix shampoo i ka lauoho i ulana ʻia, mālama i ka leo o ka lauoho mai loko.

Mahalo i ka panthenol, ka ʻāpana o ka hui, hele ka shampoo i kēlā me kēia papana o ka lauoho, e hoʻopiha ana i nā poho āpau a me nā ʻōpala. Maikaʻi a lauoho ka lauoho.

Hoʻomaʻamaʻa ʻia ʻo Chamomile i ka pauna i nā curls liʻiliʻi e hāʻawi i kahi hue gula a hāʻawi i ka mālama pono ʻana i ke poʻo.

Biolage Keratindose

Hōʻike ʻia ke ʻano o nā huahana i nā ʻano kūlohelohe. Ma muli o kāna momona momona o nā protein a me nā waikawa amino, ke hoʻoulu hou nei i nā lauoho silk e hōʻeha nui loa.

Hoʻolālā hou ka PRO-KERATIN paʻakikī i kahi 3 aila amino koʻikoʻi o ka momona lauoho. Hoʻomaʻama pinepine pinepine i ke ʻano o ka lauoho olakino ma ka palaka i poino ʻia o ka cuticle.

Ua kūpono kēia no Keratindose Biolage Shampoo no ka lauoho milo ma hope o ka hōʻike pinepine ʻana i ka wela a me ka pulu.

Koli aila Pūnaewele

Hoʻokumu ʻia ka Shampoo i nā mea waiwai nui i ka cosmetology - nā lāʻau aʻa o Moringa a me nā aila lāʻau Tamanu.

ʻAʻole ka ʻai o Moringa wale nō nā waiwai kūlohelohe nui, akā, nā huaora, nā macro- a me nā microelements a me nā waikawa amino. He mau antimicrobial, regenerative a me nā hoʻomaʻemaʻe hoʻomaʻemaʻe. Ma muli o kēia mea o kēia aila i loko o ka hoʻopili, hoʻopili ʻia ka lauoho, hoʻopaʻa ʻia nā kokiʻoki, e kiʻi ana i kahi hiʻohiʻona maikaʻi.

Loaʻa i ka lāʻau lāʻau Tamanu nā mea me nā hana ola. Ma kahi o ka hoʻihoʻi hou ʻana i ka hoʻolālā o ka lauoho, hoʻonui ia i ka microcirculation, hoʻomaikaʻi i ka ulu ʻana o nā follicle lauoho.

Hoʻopili kūpono i ka Shampoo Oil i nā lauoho maikaʻiʻole. Hoʻemi i ka electratic electratic.

Ka pōkoki Matrix: kumu

ʻO ka awelika kumukūʻai no nā shampoos matrix ʻo 600 rubles no 300 ml a me 1200 no 1000 ml. Kālai nui ke kumukūʻai ma ka moku a i ʻole ka hale kūʻai pūnaewele.

Pehea e kuke ai i nā masks me ka aila castor? Heluhelu ma aneʻi

Shampoos a me conditioners Matrix: Nā mea heluhelu heluhelu

Anna Egoshina, Tula (36 mau makahiki). Ua ʻimi au i ka shampoo piha i kahi lōʻihi. Ua hoʻoholo wau e hoʻāʻo i ka hōʻailona Matrix. ʻAʻole i hoʻokō ʻia ʻo Shampoo no ka leo i ka hana nui, akā ua hāʻawi i ka lauoho i ke kūlana maikaʻi. ʻAʻole wau makemake i ka ʻono, hāʻawi ia i ka chemistry nui.

Guzel Grigorieva, Oryol (24 mau makahiki). ^ E Ha yM. ʻO Fiberstrong Biolage Shampoo, i hui pū me ka balm, e hoʻolohe i ka lauoho a me ka hoʻoikaika. Kūlike ka waiwai o ke kālā.

Elya Rodina, Penza (27 mau makahiki). Ua pōʻino wau, ʻulu lauoho. Ua kūʻai au i ka shampoo a me conditioner Biolage Fiberstrong. Ma hope o ka holoi ʻana, ʻike maka ʻia ka lauoho, ʻaʻole ia e kohu maikaʻi, a aneane hiki ʻole ke pena ia. Puhu ka poʻo. Hoʻokaʻawale iki ʻo nā lālā liʻiliʻi!

Inna Kogut, Moscow (22 mau makahiki). Loaʻa i kēia manawa i ka shampoo Color Obsessed Kulia. Mahalo i ka lōʻihi o ka maʻamau o ka shampoo e lōʻihi ka lōʻihi. Hulu maikaʻi nā lauoho. ʻO ka loaʻa maoli no ka lauoho lauoho lahilahi. Mālama i ke kala no ka lōʻihi.

Yana Perova, Omsk (34 makahiki). He mea maikaʻi loa ka mālama kuhi Hāmeʻa Matrix Shampoo! ʻO ka laumaʻomaʻo nani a me ke ʻano hoʻoliʻu mai loko mai. ʻO ke kūʻai maikaʻi loa i ka manawa āpau!