ʻAtikala

Kahiʻo Ke Ana Mana lauoho kiʻekiʻe

Ma mua o ke hele ʻana i ka mea hana lauoho, ke alakaʻi nei ʻoe e ke kūlana o ka mahina a i ʻole ʻoe i ka nānā ʻana i ka kalena? I loko o ka honua he nui nā hōʻailona e pili ana i ka ʻoki a me ka hoʻohui ʻana paha i ka lauoho, i kekahi manawa hiki iā lākou ke wehewehe ʻepekema mai, i kekahi manawa he mea ʻakaʻaka a ʻakaʻaka paha. Hoʻoholo mākou e kamaʻilio e pili ana i nā hōʻailona kupanaha e pili ana i ka lauoho (e hoʻohuli paha lākou i nā kikoʻī?).

ʻO nā hōʻailona e pili ana i ka lauoho: ʻaʻole hiki iā ʻoe ke ʻahuʻi i kou lauoho - e make ke kāne!

He ʻano maoli ʻole kēlā Ka mea, inā he kaikamahine ma hope o ka male ʻana no ʻehiku mau lā ʻo Lāpule e hui, a laila hoʻokō, a kali i ka pilikia a me ka wahinekanemake. A pēlā, ʻaʻole anei e hui pū i ka Pōʻalima?

E like me ka mea i wehewehe ʻia: ʻO ka Lāpule he lā weliweli loa (e ʻae like nā luna aʻoaʻo me kēia), no laila, i kēia lā ʻaʻole pono ia e hana i nā mea koʻikoʻi. ʻO ka lauoho ke kaʻa o ka ikaika, a ma hope o ka male ʻana, e hoʻomaka nā kaikamahine i kahi manawa hou o ke ola, e pono ai ka mālama kūikawā. No laila, ʻaʻole i kauoha ʻia e hoʻohui no ʻehiku Lāpule. No laila, inā male male ʻoe, hele shaggy i hoʻokahi paha mau mahina i kēlā me kēia Pōʻalima, inā ʻaʻole ... ʻo kou hewa nō ia kou iho!

I ka wā hānau, pāpā ʻia ka waiho ʻana i kou lauoho i loko o ka ʻoi a me ka ʻīpī paha - e kāʻili ka pēpē i ka kaula umbilical

ʻOiai kāhāhā, kūpono kēia mana i ka ʻāina o ka Soviet Union mua!

E like me ka mea i wehewehe ʻia: i loko o Lūkia kahiko i ka wā hānau, ua wehe ʻia nā mea āpau e wehe ʻia (untied). E pili ana i nā puka, nā umauma, nā puka makani. ʻAʻohe kanaka āpau a puni kekahi. Ua manaʻoʻiʻo ua pili pono kēia i ka ʻōpū, i mea e manaʻo ʻia e hoʻopaʻa a paʻa paha. Ua loaʻa i kahi ʻaoʻao pōkole o nā omens i ko mākou mau manawa, ke kumu ke noi ʻia nei nā pale keiki e hoʻoheheʻe i ka lauoho.

ʻAʻole hiki iā ʻoe ke huki i ka oho hina mua - hiki ʻoe i ka wā kahiko. ʻO ka lua lua - hoʻoheheʻe i ka hauʻoli

E like me ka mea i wehewehe ʻia: ʻo ka hina hina ka hōʻailona o ke akamai, e lawe - mai i kou naʻauao a pau. ʻO ka wehewehe mua, akā ua alakaʻi ʻia ko mākou kanaka e ia. A ʻaʻole ʻōlelo koi nā trichologists e huki ʻili i ka hina hina. ʻO ka mea mua, e ulu a like nā mea i kona wahi, a me ka lua, hiki ke hōʻino i ka follicle a hoʻonāukiuki i ka nahu ʻana. Pono ʻoe i?

Nā hōʻailona e pili ana i ka lauoho: ʻaʻole hiki iā ʻoe ke ʻoki i kāu mea i aloha ai, no laila e hoʻokaʻawale ʻoe i kona ola

ʻO ia ke ʻano o ko mākou ola ʻana i ke ola o ke kāne, nāna paha e noʻonoʻo!

E like me ka mea i wehewehe ʻia: ua pili pili kēia manaʻoʻiʻo me ka moʻoʻī o King Solomona, ʻo ia i kamaʻilio e pili ana i ka ikaika o kona lauoho, ua nalowale kēia a me kona mana. ʻAʻole maopopo, no ke aha lā e hoʻoneʻe ai kekahi i kāu mana aloha, akā hiki ʻole iā ʻoe.

Nā hōʻailona e pili ana i ka lauoho: i ka wā hāpai, ʻaʻole hiki iā ʻoe ke hoʻohui i ka Pōʻalima

ʻO kekahi moʻolelo weliweli ʻōpio ʻo "hapai" ke kāhea nei iā mākou e hele wāwae.

ʻO ka mea e wehewehe: pili kēia hōʻailona me ka inoa o ka martyress nui, Paraskeva Pōʻalima, hiki ke hoʻohālikelike ʻia e ka hakakā ʻana, a laila hōʻole ʻo ia e kōkua i ka wā hānau. No ke aha ʻo Paraskeva i hoʻopā nui ai, a pehea ia i hoʻopā ʻia e ka hoʻopili ʻana i kona lauoho ʻaʻole maopopo.

ʻAʻole hiki iā ʻoe ke hiamoe me ka ʻulu hulu - e lilo ʻoe i lecherous

ʻO ka mea e wehewehe: I ka pō me ka lauoho maloʻo, pāʻani nā kikimors, nā ulana i nā lole a hana i ka hōʻino (Hoʻopuka Lūkini). Hele mai nā Kelemania i nā nani o ka hulu leo ​​i ka pō me nā daimonio e hilahila ana i nā ʻano ʻino ʻole iā lākou. A ʻaʻole ʻōleloa nā trichologist e hele i ka moe me kou poʻo i ka poʻo no ka mea ua pilikia ʻoe i ka loaʻa ʻana o nā meaʻoki a me nā puʻupuʻu.

ʻO nā ʻike kiʻi

1. ʻO ka manaʻoʻiʻo kaulana he mau dona paha i ʻoi aku i ka palu a ʻoi aku paha i ʻoi aku ka palu ma mua o nā brunettes. I mea e hōʻoleʻole ai i kēia ʻike, ua noiʻi nā ʻepekema mai kekahi o nā kikowaena ʻepekema US i nā hōʻailona noʻonoʻo o nā kaikamahine ʻulaʻula a hele mai i ka hopena ʻaʻole lākou o ka haʻahaʻa i ka naʻauao i nā wahine me kahi ʻeleʻele lauoho ʻeleʻele.

2. Ua hōʻike ʻia nā haʻawina ʻo ka ʻoi aku ka mea pōkole ka lauoho, ʻoi aku ka nui o kā lākou ulu i ka lōʻihi.

3. I ka wā palu, he like ka lauoho me ka lauoho o ka lauoho e hāʻule ana e like me nā poʻe ʻē aʻe, akā me ka baldness ma ka wahi o ka lauoho nalowale, ʻaʻole e ulu ka lauoho hou. Akā e mahalo i ka hana aloha no nā lauoho lauoho Nioxin, hiki iā ʻoe ke hoʻopoina piha i ka pilikia o ka lauoho o ka lauoho, ʻo ia ke kumu - e hōʻike ʻia ʻoe i kēia pono hana.

4. No laila ke ulu lauoho liʻiliʻi i kēlā me kēia mahina e ulu i 1 cm, a ʻo ka lauoho lōʻihi wale nō ma ka 5 mm.

5. ʻOi loa, he kanaka ke kanaka nona ka lauoho loloa, ʻo ke lōʻihi o kona lauoho e pili ana i ʻeono mau mika, hiki iā ia ke hoʻokō i kēia hopena me ka ʻole o ka hōʻoki ʻana iā ia no 31 makahiki.

6. I nā wahine, ʻokoʻa nā lauoho o ka ʻili ma mua o nā kāne.

7. ʻO ke lauoho hoʻokahi wale nō ke kākoʻo i ka paona a hiki i 100 gram.

8. Ma ke ola holoʻokoʻa, e pili ana i nā lauoho 30 e ulu mai hoʻokahi follicle lauoho.

9. ʻO ka lauoho lauoho o kahi kanaka he 95%. ʻAʻole ulu ka lauoho ma luna o ka palaki a me nā wāwae.

10. I koʻu ola a pau, inā ʻaʻole wau i ʻoki i koʻu lauoho, ʻo ka loa o 725 km ka lōʻihi o lākou.

11. Hoʻomaka ʻia nā ʻōmole mua o ka lauoho ma luna o ke poʻo o ke pēpē i ka manawa o ka hoʻomohala ʻana i ka wahine hāpai ma ka lua o ke kākau ʻana o ka hapai.

12. Ke hoʻokō nei i kahi nānā nānā kikowaena o ka lauoho o ke kanaka, hiki iā ʻoe ke ʻike i kona kūlana olakino. Hiki no kēia no ke kumu kūʻokoʻa o ka lauoho e hōʻiliʻili i nā ʻano umauma i komo i ke kino o ke kanaka. Pela, he mea hiki ke ike i aole i make o Napoleon e kona make ana, aka, ua iana me ka arsenic.

13. I nā kāne, ʻoi aku ka wikiwiki o ka lauoho lauoho ma mua o nā ʻāpana ʻē aʻe; ma ka waha, hiki i ke bristles ke kū mai i loko o nā hola 5 ma hope o ka ulana.

14. A ʻike nā kauka, nā niho lapaʻau, ʻoi aku ka nui o nā lauoho ʻulaʻula i ka ʻeha.

15. I nā ʻāina e like me Iapana a me ʻEnelani, ʻaʻole i hoʻokaʻawale ʻia nā huahana mālama lauoho e like me ke ʻano maʻamau - maloʻo, ʻoniʻoni, maʻamau, akā, palupalu, medium a me ka mānoanoa nā ʻano.

16. Ua hoʻolālā ʻia ka Stuart Philips e ke ʻano lauoho momona loa ma ka honua, a ua uku ʻia kona mea nona ʻo Beverly Lateo ma kahi o $ 16,000.

17. Ke neʻe nei ka huli ʻana o nā io o ke kino i ka wā hopohopo e alakaʻi ai i ka hōʻeha ʻana o nā io ma ke poʻo, no laila ʻo ka huaʻōlelo "makaʻu ʻana i ka lauoho ma hope." lawe ia dle 11.3

Witch.net

He mea maʻamau ka hopena magical hoʻohana i ka hoʻohana ʻana i nā mea ola olakino. Manaʻo ʻia ka lauoho i kekahi o nā mea pono kūpono loa no kēia mau kumu. Me ke kōkua o kā lākou, loaʻa e nā mākele ʻeleʻele ka hōʻino e hiki ai i nā pilikia koʻikoʻi, nā maʻi, a me ka make nō hoʻi.

Ua ʻike maikaʻi ko mākou kūpuna e pili ana i kēia ʻano kilokilo, ua hoʻāʻo e hoʻomaopopo iā ia i ka manawa a pale i nā hopena. No kēia kumu, ua hōʻuluʻulu ʻia nā manaʻo o nā kānaka no nā kenekulia, ua ʻike ʻia nā hōʻailona a me nā superstitions e pili ana i nā hana i kahi o nā mele a ke kanaka. Ua loaʻa kekahi o lākou iā mākou.

Nā hōʻailona a me nā ʻokiʻoki

  1. Ke hana nei i kahi huluhulu no kahi hanana kūpono, e noʻonoʻo e ʻaʻole hāʻule ka lula ma ka papahele. Inā hāʻule ka 3 mau manawa i ka manawa, a laila e pau ka hana i ka hana. I kēia hihia, ʻoi aku ka maikaʻi o ka hoʻopiʻi i nā mea koʻikoʻi.
  2. Mai ʻokiʻoki i kou lauoho iā ʻoe iho. 'Lelo lākou mai kēia ala e hoʻokaʻawale i kāu ala. Eia kekahi, ʻaʻole pono ʻoe e ʻae i ka poʻe me ʻoe e pili i ka pilina ʻohana e ʻokiʻoki i kou lauoho. Hiki i kēia ke alakaʻi i kahi hakakā koʻikoʻi a pale pū me lākou.
  3. E hoʻāʻo e ae e hoʻomaikaʻi i nā poʻe ʻē aʻe i kou lauoho a i ʻole ka huluhulu maikaʻi me ke ʻano kūpono. Ma hope o nā mea a pau, hoʻomaikaʻi wale aku lākou iā lākou, ka mea e hiki ai i nā maʻi e pili i ke kūpaʻa, no ka laʻana, ka umauma a me ka derorritis seborrheic.
  4. ʻAʻole huna nā kāne o kēia wā hou i nā kaʻina i manaʻo ʻia he wahine maoli, e like me ka hemo ʻana o ka lauoho. ʻAʻole tūtū ʻia nā kāne e loaʻa nā mea kanu i ko lākou mau umauma. Ma hope o nā mea a pau, he hōʻailona kēia o ka hōʻeuʻeu a me kahi pōmaikaʻi hauʻoli. Ma ka weheʻana i ka lauoho, hiki iā ʻoe ke hoʻonohonoho i ka waiwai kūʻē iā ʻoe iho.
  5. Mai hilinaʻi e ʻokiʻoki i kou lauoho a hana paha i ka lauoho i ka poʻe e loaʻa ai ka antipathy. Hoʻoweliweli kēia ʻano kanaka i ka biofield. Hiki iā ia ke maʻalahi me ka hoʻohiolo i kāu mau kumuwaiwai, hoʻoiho iā ʻoe i ke koʻikoʻi. Ma hope o kēia, e hoʻihoʻi ʻia kāu biofield no ka manawa lōʻihi. ʻO nā hōʻailona nui i lawe ʻia kou ikaika mai ou aku lā, ʻo ka neʻe ʻana i ka maikaʻi a me ka ulu ʻana o nā pilikia i kēlā me kēia pae.
  6. Mai kiola i ka mea i hōʻoki ʻia i ka lauoho a i ʻole e lawe ʻia mai ka nalo i ka wai (ka wai, ka lale, ke kīwī, kīwī ʻauʻau, hoʻomaloʻo, a kahe ka lua i loko o ka ʻauʻau) ʻO ke kahawai wai e puhi ai i kou lauoho e lawe i kou hauʻoli me ia. Hōʻike lākou i kēia ala hiki iā ʻoe ke lawe mai iā ʻoe iho i nā pōʻino, nā maʻi a me ke hoʻololi ʻana i kou hopena no ka mea ʻoi loa.
  7. Mai hōʻoki i kāu mea i aloha ai. Ua manaʻoʻiʻo ʻia kēlā ʻano hana e alakaʻi i kahi ʻāpana mua me ia. A ʻo ka hiki ʻole ʻana o ka hoʻopaʻapaʻa ʻana, a me ka hiki ʻana mai o kahi ʻano ikaika a kū pū kekahi, aia nō ke kumu no ka ʻāpono ʻole ʻana.
  8. Hiki ke kapa ʻia ka poʻe pōmaikaʻi maoli i ke ola i nā kaikamahine i ke ʻano lauoho. I mea e ʻole "hoʻololi" i ka hopena a ʻaʻole e hoʻonāukiuki i ke kala maikaʻi, mai hoʻomohala pinepine i kou lauoho me ka hao.
  9. Mai hoʻohui i kou lauoho i mua o ka hiamoe. E hiamoe hiamoe loa ʻoe, loaʻa i ka pō, a i ke kakahiaka e ʻāʻī ʻoe. Inā loaʻa ia ʻoe kahi hanana, ʻoi aku ka maikaʻi ma ka hana ʻana ma kahi o ka hapalua hola ma mua o kou hele ʻana e hiamoe.
  10. Inā loaʻa ʻoe i ka lauoho o kahi, e hoʻopili ana i kou kapa, a i ʻole ʻia i loko o kāu meaʻai, e kali i nā lono maikaʻi. ʻO ka pinepine ka hele mai lākou i kahi mamao aku. I kekahi manawa keke ka lā wahine aloha.

Pehea e pale ai i ke lilo ʻana i mea pōʻino ma o ka lauoho?

No nā hana maʻamau, hiki ke hoʻopili ʻia ka lauoho mai kekahi wahi o ke kino o ka mea i hoʻopā ai a i nā malihini ʻē paha. Eia nō naʻe, e ʻike wale nā ​​hōʻailona o ka luku i ka lauoho ma ke poʻo e ulu ana ma ke poʻo. E lilo lākou i ola ʻole, nalowale i ko lākou luster a me ka elasticity, loaʻa i kahi hiʻona hina, e hina, i ʻoki a hōʻoki ʻia.

ʻAʻole hiki iā ʻoe ke hōʻeha ʻia, mai kiola i kou lauoho i ka lehulehu. ʻAʻole pono lākou e hoʻolei ʻia i ka ʻōpala. ʻOi aku ka maikaʻi e puhi a kanu paha i ka lauoho. ʻO ka lua e koho ʻole ai e kūpono i nā kamaʻilio kauhale, a he ʻae mua loa a maʻalahi hoʻi e hoʻokō. Hāʻawi i kahi pahu kūʻokoʻa no ka puhi ʻana o ka lauoho (ʻoi aku ka maikaʻi me ka pahu kīʻaha me kahi uhi).

Ke hele nei i ka hale kupapaʻu i mea e kipa aku ai i nā hoahānau a me nā hoa make, e kau mau i kou lauoho me kahi ʻūʻī a i ʻole a me ka ʻoloko, a kau ma luna o kahi scarf, poʻo a i ʻole ʻihi hoʻi ma kou poʻo. He pono kēia i ʻole i waiho ʻia kekahi o kou mau lauoho ma ka wahi o ka mea i make. Eia kekahi, inā he lauoho lōʻihi ʻoe, hiki iā lākou ke hoʻopili i kahi pā a i ʻole ka lālā lāʻau. ʻO ka mea pinepine paha, e ʻike ʻia lākou e ka ʻenekia ʻeleʻele, i hele pinepine i nā hale kupapaʻu. Nona, he makana maoli kēia. Eia kekahi, hiki iā ia ke hōʻemi i nā hemahema o kāna mea kūʻai.

Mai ʻae i ke kanaka i ka naʻaupō e hoʻohana i kāu ʻoka. ʻOiaʻiʻo, ma lalo o ke ʻano o kahi mea e leʻaleʻa i ke kamaʻilio ʻana, e peʻe ana ka mea hoʻopunipuni. E hoʻāʻo ʻo ia e lawe me ʻoe i kekahi mau o kou mau lauoho a lawe i ka mea hoʻāla, e hoʻohana iā lākou e hana i nā poʻo uliuli a i ʻole e hōʻeha iā ʻoe.

Inā loaʻa ka lauoho (hoʻokahi lauoho, nui a he pōpō paha) ma ka puka o ka hale o kou hale a i ʻole nō e noho ana i kahi e noho ana, mai hoʻopā iā lākou. Mālama i nā pale lima a pale i kou mau lima me kahi kāwele pono ʻole. E mālama pono i ka mea i loaʻa, hele i ke kuamoʻo ʻekolu o ʻekolu mau alanui lepo ʻehā. Ma ke kikowaena o ke intersection, ʻohi i ka lua, hoʻohaʻahaʻa i kou lauoho ma kahi kāwele a i ʻole nā ​​pale lima, a ma luna o lākou ua kau i ke kālā o kekahi denomination i loko o ka nalo. E kāwili i ka lua a hele aku.

ʻO ka lauoho ka hale mālama hale o ka ikaika pilikino. Aia nā kumu waiwai nui o ka ikaika kūloko. Hoʻohui lākou i ka pilina ma waena o ka biofield a me nā Cosmos. E hoʻolohe i ka ʻōlelo aʻo a kā mākou poʻe kūpuna, a no laila hiki ʻole i kekahi ke hōʻeha iā ʻoe ma ka hoʻohana ʻana i kou lauoho a kekahi. Maikaʻi a me ka hauʻoli.