Nā Hāmeʻa a me nā pono hana

ʻO nā pono a me nā hopena o Derampzole shampoo

Ke hoʻomanaʻo nei wau, hakakā wau i ka dandruff i ka nui. Ua loaʻa kēia pilikia me aʻu no 20 mau makahiki, ua hoʻomaka ʻia mai ka wā ʻōpio ʻoiai ʻo ka hoʻoponopono ʻana i ka hormonal a hoʻomau ʻia a hiki i kēia manawa, ʻoiai ua haʻalele wau i ka wā ʻōpiopio.

I koʻu mau makahiki kula, ua mālama au i nā dandruff me nā "poultices" like Head & Shoulders and Avon shampoos. ʻAʻole i nalowale ka pilikia, akā ua emi iki ka nui o nā lei keʻokeʻo. I koʻu mau makahiki haumāna, ua huli wau i nā shampoos i ka lāʻau lapaʻau e like me Sulseny a me Vichy Dercos. Akā hiki koke lākou e hana.

No laila, ua loaʻa wau i ka "artillery kaumaha", ʻo ia hoʻi i nā shampoos lapaʻau e pili ana i ka ketoconazole - kahi mea antifungal.

ʻO ka mea kaulana loa o lākou:

  • Nizoral (lāʻau lapaʻau mua)
  • ʻO Dermazole lāua ʻo Keto-plus (kāna mau hoa aloha ʻĀina)

ʻO kaʻoiaʻiʻo, ʻaʻole wau i ʻike i ka ʻokoʻa ma waena o kēia mau shampono ʻekolu. I kaʻoiaʻiʻo, hāʻawi lākou i ka hopena like no ka manawa like o ka manawa like. ʻO ka ʻokoʻa ka mea wale i ke kumu kūʻai.

Makemake wau e kaʻana like i ka shampoo ʻO Dermazole, kahi aʻu i hoʻohana ai no 5 mau makahiki, ʻaʻole i emi iho. E haʻi aku wau iā ʻoe i ka wikiwiki o kou ʻike i ka hopena a pehea kona lōʻihi e lōʻihi ai.

  • Kahi i kūʻai aku: lāʻauʻai
  • Uku: oi aku ma kahi o 100 UAH (e pili ana i $ 4)
  • Mālama: 100 ml
  • Mea Hana: India

Pēlā nō e mālama ai i ka neʻe ʻana i ka mākaukau me ka India i kahi haʻalele ʻole. E like me ka poʻe India, ʻaʻole maopopo maoli pehea e hana ai i nā lāʻau lapaʻau, ʻoi aku ka maikaʻi o ka overpay a kūʻai i kahi analogue o ka hōʻailona maʻEulopa. ʻO wau iho nō wau i hana, akā i nā makahiki i hala iho nei ua hāʻawi wau i ka makemake i nā mea lapaʻau maʻalahi (ʻoiai ʻaʻole wau e lawe wale i nā lāʻau lapaʻau maoli), a me ka mea maoli lākou i huli i mea ʻole ka maikaʻi, akā ke kumukūʻai lākou.

A laila me Dermazole. Hoʻomaka wau e ʻike i ka lāʻau lapaʻau ketoconazole me ka Nizoral shampoo - ʻo ia ka lāʻau inoa inoa inoa no kahi kamupene Belgian, 60 ml nona ka nui o nā kumukūʻai ma mua o 100 ml o India.

ʻOiai ua hoʻopau koke ʻia ka shampoo, akā ʻaʻole me ke kumu kūʻai, ua lilo ka nīnau o ka hoʻololi.

Loaʻa iā Dermazole i loko o ʻekolu mau kekona: 50 a 100 ml i loko o nā hue wai, a me nā lāʻau 8 ml (he mea kūpono loa ke lawe pū me ʻoe i nā huakaʻi).

No nā kumu waiwai, e lawe mau wau i ka nui. Hoʻololi ʻia ka boko i loko o kahi pahu pahu.

Hiki i ka uhi ke pale ʻia a pale ʻole paha. Aia ka laka, ʻaʻole e hōiho ʻia ka shampoo.

  • Ka Hoʻomaka Shampoo

ʻO ka'ōmaʻomaʻo nāʻulaʻula-ʻulaʻulaʻula me ka kala me kahi ʻaʻala maikaʻi loa, akā, ʻaʻole kaomi, ʻalaʻala. He mea ʻala ia e like me kekahi mau mea ʻala kaulana, akā no nā makahiki he nui hiki ʻole iaʻu ke hana i kēlā me kēia.

Kau ka wai Shampoo. ʻAʻole ia e kāhu nui loa, ʻoi loa hoʻi i ko mākou wai paʻakikī kaiaulu. ʻO kēia nui, e like me ka hōʻike ʻana ma ke kiʻi ma lalo nei, ʻaʻole lawa ia e holoi a hiki i ka lauoho pōkole.

Lohi nui loa, holoi ʻia i kēlā me kēia lā, maloʻo nā ʻōlelo aʻoaʻo, ʻoki ʻia, ʻaʻole paʻakikī, ʻeha a ʻilihune.

ʻO ka manawa mua wau i hoka ʻia mai kahi shampoo hou i Dermazole (ʻo ia kahi shampoo mākeke koʻikoʻi) ua loaʻa iaʻu kahi dandruff. ʻAʻoleʻo ia i "palaoa" i ka lauoho, akā i nā flakes nui. Hoʻopau ʻia e ka manaʻo o kēia dandruff he aila ma muli o ka palau aʻa a maikaʻi loa ka haʻalele ʻana i ka wa e hui ʻia ai. Hoʻohui, me ka holoi pinepine ʻana, ulu wale ka pilikia.

ʻO ka pule mua ma hope o ke kūʻai ʻana iā Dermazole, holoi wau i koʻu lauoho i kēlā me kēia lā iā lākou wale nō. A laila hoʻomaka wau e hoʻololi i ia me kahi shampoo maalea (lawe pinepine wau i nā mea kūlohelohe).

Ma hope o hoʻokahi mau pule ua hoʻohana wau i ka shampoo mālama i hōʻemi a me ka liʻiliʻi loa, ma ka hopena ua hoʻohana wale au iā ia no ka holoi ʻana i ka 5-7.

ʻO ka mea nui e pono ai ʻoe e hoʻokaʻawale iā ʻoe iho ʻo Dermazole pono e mālama ʻia i kou poʻo ma mua o ka shampoo maʻamau. ʻAʻohe holoi a holoi a holo koke koke i ka hana. Hāʻawi wau i ka dosis mua, ʻoi aku ka lulu ma luna o koʻu lauoho, mālama ia no ka liʻiliʻi o 5 mau minuke (akā mālama wau no 10 mau minuke i nā lā mua o ka mālama ʻana). ninini me ka wai kahe wela, a laila hoʻihoʻi hou i ke kaʻina hana, akā ua lawe wau i ka shampoo i ka hapalua.

Pono ʻoe e hoʻomanaʻo e pono ʻoe e holoi pono i ka shampoo (ʻaʻole wale ʻo Dermazole wale nō, akā aia kekahi) i ka wai wela. Eʻoluʻolu wale nō!

ʻAʻole ma kahi Shampoo i kahi maluhia i ka wā e hoʻopaʻa ana i ka sabs sabapa ma ke poʻo. ʻAʻohe kukū, ʻaʻohe puʻe, ʻaʻohe ʻulaʻula. ʻOiai he mea ho'ōla, he hōʻoluʻolu ʻo ia e like me nā shampoos maʻamau maʻamau.

ʻO ka mea wale nō aʻu e makemake ai e pili iā ia, ʻoi ke aloha ʻo ia i kona lauoho a lilo ʻo ia me he-paʻakikī! Ma hope o kēlā, me ka uhi ʻole, ʻaʻohe maoli no ka wehe ʻana i kou lauoho. E like me kaʻu ʻike, ʻaʻole nā ​​māka, ʻaʻole hoʻi e hōʻuluʻulu ʻia ka hopena o Dermazole.

  • Nā hopena

Maikaʻi ʻo Dermazole i ka holoi ʻana i koʻu lauoho ʻaila, ua ʻino wale ia i ke kakahiaka aʻe. Akā eia ke kumu ua paʻa wau i ka shampoo no ka manawa lōʻihi a ua maloʻo ka aʻa o nā lauoho, a me ke poʻo.

Ma keʻano laulā, hoʻomaʻemaʻe maikaʻi ʻia, a no ia mea, ua hoʻohui nā mea hana i ka karma, ʻoiai ʻo kekahi mau lapaʻau anti-dandruff shampoos e holoi i kou lauoho a ma hope o kekahi mau hola i ʻike pono ʻole ʻia lākou.

Kūpono nui, hoʻopaʻa pū kekahi me ka dandruff maikaʻi. ʻOiai maikaʻi loa, he aha ka hewa! Akā ʻaʻole hiki koke ka hopena ma ka ʻano mua, ʻaʻole hoʻi mai ka pule mua o ka holoi ʻana.

E like me ka mea i ʻōlelo ai ma luna, ua holoi ka wiki mua loa i koʻu lauoho me Dermazole i kēlā me kēia lā, a laila hoʻololi i kekahi me kekahi. No laila ma ka pule mua ua lilo ke kumukūʻai o ka dandruff ma ke poʻo i ka haʻahaʻa.

Akā i ka lua o ka pule i hala ʻole, nalowale wale i kekahi mau wahi i ka wā, inā ʻoe e ʻimi pono ʻia, a laila hiki iā ʻoe ke ʻike i nā ʻanuʻu. Akā ʻaʻole flakes, akā nā pahu liʻiliʻi.

ʻOiai ka hoʻohana ʻole ʻokoʻa a kahi shampoo kahi i hui pū me Dermazole e hōʻemi i ka hopena. ʻO ka hoʻohana ʻana i nā maka a me nā rinses a ʻoluʻolu hoʻi. A maikaʻi loa kēia, no ka mea, i ka wā mua ua makaʻu wau i ka hoʻokaʻawale ʻana i ka hopena o ka shampoo lapaʻau me nā huahana hoʻoikaika, ua hōʻole wau i nā huahana kālaila!

ʻO ka hoʻohana ʻohi. He lawa ka pahu o 100 ml no 2 mau mahina (ʻo ia no ka mālama mālama ʻana, i ka wā e holoi ai i kou lauoho a i ʻole ʻelua paha i ka pule). Akā i loko o nā hebedoma mua, lūlū kēia mau pahu waʻa e like me ia! I ka hoʻomaka ʻana iaʻu e hoʻomaʻamaʻa iā lākou, ua kālele iā 100 ml wale nō no ka pule mua, a ua kuʻi wau i ka lua o ka lua no hoʻokahi mahina.

A hiki i ka hāʻule o 2017, hoʻohana pinepine au iā Dermazole, ma ka liʻiliʻi hoʻokahi manawa i hoʻokahi pule, akā maʻamau ʻo kēlā me kēia 5 rinses me kahi shampoo maʻamau e mālama ai i ka hopena.

Akā i kēia manawa ʻaʻohe oʻu wahi e kūʻai aku, ua huli au i nā shampoos Head & Shoulders, ʻoi aku ka nāwaliwali ma mua o Dermazole a me nā shampoos pū me ka ketoconazole i ka hakuʻōlelo. Ke hoʻomaopopo nei wau ua hoʻonui ka dandruff (ʻo ia ka mea, ʻaʻole i kumulative ka hopena), akā inā ʻaʻole nui o ke kani ʻana i nā bele a me ka wikiwiki koke i ka mākeke i loko o kahi kī piha no kahi ʻāpana o ka hoʻopakele.

ʻAʻole kika ʻia ka lauoho ma ka manawa me ka dandruff, akā ʻike ʻia kekahi mau huina inā ʻimi ʻimi ʻoe ma o ka māhele ʻana. I ka laulā, ʻike nā lauoho lauoho:

Hoʻāla manaʻo

Nā pono:

  • ua ʻike ʻia kahi hopena nui ma hope o ka hebedoma o ka hoʻohana ʻana, a nalowale nā ​​nalowale wale nō i ka hopena o ka pule ʻelua
  • e hoʻomau i ka hopena, hiki iā ʻoe ke holoi iā ia i hoʻokahi pule a ua lawa kēia
  • he momona maikaʻi
  • hiki iā ʻoe ke hoʻohana i kahi mask a i a balm paha i kahi pālua, ʻaʻole e emi ka hopena
  • ʻaʻole i kumu i kahi ʻōpena a me nā haki, a me ka noʻonoʻo ʻana i ka ʻoiaʻiʻo e pono e mālama i kāu lauoho no 5-10 mau minuke.

Loaʻa i nā pono:

  • nā kumukūʻai kiʻekiʻe
  • loaʻa wale i ka wahi liʻiliʻi
  • inā lōʻihi ka lauoho, a laila nui ka ʻai
  • hoʻihoʻi maikaʻi iki a hāʻawi i kahi ume liʻiliʻi
  • Pono ʻoe e mālama i ka liʻiliʻi o 5 mau minuke ma kou lauoho
  • paʻakikī ka lauoho, ʻaʻole hiki iā ʻoe ke hana me ka pale ʻole
  • ʻaʻohe mea e hoʻomohala i ka hopena

ʻOiai ka helu ʻana i nā pōkole ma mua o nā pono, akā ʻo Dermazole kahi lāʻau lapaʻau maikaʻi loa me ka hopena maikaʻi. Kōkua maoli i ka hakakā nā pale umauma. He mea kaumaha no ka hopena, ʻaʻole ia e ʻae ʻia ka hopena maikaʻi, pono lākou e hoʻohana ʻia ma ke ʻano he hoʻokahi, hoʻokahi a hoʻokahi pule.

No ka hoʻohālikelike a me nā waiwai

Ua hōʻike mua nā poʻe ʻepekema i ka trichologists i ka ʻoiaʻiʻo ʻaʻole ʻo ka dandruff ka hopena o ka mālama lauoho pono ʻole a me nā hiʻohiʻona scalp. He maʻi maʻi ʻo Dandruff e pono ke mālama ʻia, a ʻoi aku ka maikaʻi o ka lawe ʻana i ka prophylaxis i kēlā me kēia manawa i ʻike ʻole ʻia.

ʻO ka mea nui i ka hui pūʻana o Dermazole shampoo i ka mea e pono ai ka ketoconazole - he mākaʻi antifungal. Hoʻāla iki kēia mau mea i nā selamela manu ma ke kino (ʻaʻole wale ma ke poʻo), me he mea lā "e uhaʻi" iā lākou mai loko. No laila, me ka hoʻohana pinepine, hoʻohana ka metabolism i loko o ka pūhaka, a make wale nā ​​selit parasit.

ʻO Shampoo ʻO Dermazole Dandruff Shampoo

ʻO ka waiwai nui o Dermazole i manaʻo ʻia ʻo ia ke hakakā me nā maʻi fungal o ka ʻili. Eia kekahi, paʻa ia i ka likace sebaceous o ke poʻo, hoʻomaʻomoʻe a hānai iā ia, aia hoʻi he hopena maikaʻi ma ke ʻano o ka lauoho.

Nā hōʻailona a me nā contraindications

E like me ka mea i hōʻike ʻia ma luna nei, ʻo ka hōʻike maʻamau no ka hoʻohana ʻana, ʻo ka loaʻa ʻana o ka maʻi fungal o kekahi ʻano etiology. Inā ʻoe e hoʻokokoke a pili pono i ka nīnau, kēlā shampoo, me kahi mea mālama, pono wale nō e hoʻohana wale i ka wana lauoho - ʻoi loa no ka holoi ʻana i kou lauoho.

Pehea e hoʻopili ai i ka shampoo Dermazole

Manaʻo ʻia ʻo Contraindication he hypersensitivity i ke poʻo, a me ka intolerance e ʻike i nā mea o ka lāʻau. Inā ʻike a ʻeha a ʻeha paha i ka wā e pili ana i ka shampoo, kū mai nā rasal uncharacteristic, pono ʻoe e ʻōlelo aku i kāu kauka e hōʻoia ai ʻaʻole i haʻalele i kahi ʻano maʻi.

Nā ʻōkuhi no ka hoʻohana

Ma mua o ka hoʻomaka ʻana i ka hoʻohana ʻana o kekahi lāʻau lapaʻau āpau, pono ia e ʻōlelo i kekahi loea i ka lāʻau lapaʻau, me ka heluhelu heluhelu a nā ʻōkuhi. No kēia kumumanaʻo, i ka annotation i ka lāʻau Dermazole aia kahi ʻokoʻa kaawale - "ʻO nā kauoha Dermazole." Ma kēia ʻāpana o ka annotation e ʻike ʻoe i ka ʻike āpau e pili ana i ka manawa o ka hoʻohana, ka nui o ka lāʻau no ka ʻai lapaʻau no kona hoʻohana pono ʻana i nā kūlana, nā paila a me nā lula o ka hoʻohana.

Ma muli o ke kumu i hoʻoholo ai ʻoe e hoʻohana i ka shampoo Dermazole, ʻokoʻa ka ʻaha aʻoaʻo. No ke kūleʻa i nā lichen, hoʻohana ka lāʻau lapaʻau i kēlā me kēia lā no ka liʻiliʻi he 3 mau lā. Inā makemake ʻoe e hoʻopau i ka dermatitis - liʻiliʻi ma nā lā 5, pono nō hoʻi e holoi i kou lauoho i kēlā me kēia lā.

Me ka pale ʻana o ka maiʻa, e holoi i kou lauoho me Dermazole hoʻokahi manawa i kēlā me 2 wiki. Ma ka hahai pololei ʻana i nā ʻōlelo kuhikuhi, hiki iā ʻoe ke maopopo i ka hopena maikaʻi.

He kumukūʻai, kahi e kūʻai aku ai

ʻO ka shampoo Dermazole, ke kumukūʻai ma waena o 250 a 450 mau rubles, hiki ke kūʻai ʻia i kēlā me kēia lāʻau kūʻai. Ma kahi o lākou, aia kēia mea hana i nā hale kūʻai o nā kūlohelohe. Nui nā kumukūʻai o ka huahana, ma muli o ke ʻano o kahi e noho ai, a ma ka pūnaewele o nā lāʻau lapaʻau āu i kamaʻilio ai.

Hōʻailona i ka hoʻokuʻu i ka shifoo antifungal Dermazole

Ke nānā nei i ka mākeke ma ka Pūnaewele, hiki iā ʻoe ke loaʻa i kēia mau helu kumukūʻai:

  • kahi hue shampoo me ka nui o 50 ml mau kumukūʻai e pili ana i 170-190 mau rubles,
  • ke kumukūʻai o ka ʻāpana ʻē aʻe me kahi kiko o 100 ml - mai 230 a 280 mau rubles,
  • ʻO shampoo Dermazole i ke ano o kahi sachet (kēlā me kēia - 8 ml), ke kumukūʻai o kahi sete he 250 mau rubles (ma kahi hoʻonohonoho - 20 mau ʻeke). Hoʻokomo ʻia hoʻokahi sachet no ka holoi holoi hoʻokahi.

Nā Hōʻike Manaʻo a me nā manaʻo

Sergey, 34 makahiki: Ke hana nei wau ma ke ʻano he luna kānāwai, a ma ka hana ua hana wau i nā lole lole uliuli. E ʻike ʻoe, ʻo ka dandruff i pīpī ʻia ma luna o nā lole like ʻole ʻo ia ka ʻike maikaʻi loa, he papa ia i kaʻu poʻe hoa hana. Ua ʻike kaʻu wahine e pili ana iā Dermazole a ua hoʻoholo wau e hoʻohana. Ma hope o ka hoʻohana mua ʻana o ka dandruff, ua lilo i mea nui loa, a ma hope o hoʻokahi mahina ua nalowale loa.

Hoʻomaʻaleʻa ka shampoo Dermazole i ka paleʻana a me nā maʻi ʻē aʻe

Vanessa, 22 mau makahiki: ʻAʻole wau makemake i ka mea hana a ʻaʻole kōkua. ʻAʻole wale wale nō, ma hope iho o ka hoʻohana ʻia, ke kāwili ʻia ke poʻo a hiki i ka holoi holoi ʻana, akā hoʻi kahi kīʻaha o ka shampoo i hoʻolei ʻia. ʻO wau hoʻi, ua hoʻolaha ʻia ʻo Dermazole.

ʻO nā manaʻo hoʻolālā maikaʻi

Nā pono:momona maikaʻi, ʻulaʻula uliuli ʻulaʻula

Loaʻa i nā pono:ʻaʻole loa i hoʻokō, ʻaʻole kōkua, ʻaʻole kōkua

ʻO Dandruff, akā, ua lōʻihi loa iaʻu.

A ka mea aʻu e hana ai, ʻaʻohe mea no ka shampoo e holoi ai i koʻu lauoho me aʻu, ʻaʻole hiki iaʻu ke hoʻopau ʻoluʻolu ʻē aʻe. Hāʻawi wale nā ​​mea a pau i ka manawa pōkole, ʻoiai ʻoe e holoi - ʻaʻohe dandruff, ke kū nei ʻoe - ke kau hou.

Ke pīhoihoi nei i ka hypeist a me ka hype e pili ana i ka shampoo, ua hoʻoholo wau e hoʻāʻo. ʻO kahi e hiki iaʻu ke ʻōlelo aku, ʻaʻole makemake ʻo shampoo, ʻaʻole naʻe i hoʻokō me kāna hana. ʻO ka mea mua, pau ia waiwai. ʻO kahi pahu o 100 ml mau kumukūʻai e pili ana i hoʻokahi haneli hryvnia. ʻO ka shampoo iho he kala raspberry leʻaleʻa me kahi mea ʻala maikaʻi - ʻo ia paha wale nō nā pono. Kokoke ʻole kahi pala. A ʻo kaʻola a lōʻihi hoʻi koʻu lauoho. ʻO ia, i mea e hoʻomaʻemaʻe pinepine ai i kou poʻo, pono ʻoe e pili ana i kekahi hapakolu o kēlā mau hue. Ma, e ʻae me ke kumu kūʻai ʻole. (ʻOi paha ka maʻalahi o ka mea pōkole a ʻaʻole hoʻi i lauoho lauoho). Hoʻohana kūpono e like me nā ʻōlelo aʻoaʻo.

Ma keʻano holoʻokoʻa, ua loaʻa ka nui o nā kālā, a ʻo nā nēia me kēia shampooing me dermazole, ʻaʻole wau i ʻike i kekahi hopena.

No laila - ʻaʻole wau e aʻo. ʻOi aku ka maikaʻi o ka holoi ʻana i kou lauoho me nā shampoos-mākeke nui, ma ka liʻiliʻi he hopena iki a me ka maʻamau. A ʻo Dermazol - ʻo wau nei, ka kālā i hoʻolei ʻia e ka makani.

Nā pono: malia paha ka ʻona

Loaʻa i nā pono: hopena hopena

ʻAʻole paha i hoʻokuʻu mua i kahi shampoo e kū nei ma luna o koʻu poʻo. Ua hoʻāʻo wau ma kahi kokoke i nā shampoos mai nā mea hana like ʻole. ʻAʻole wau ʻike i ke ʻano o ke poʻo aʻu i ʻike ai, akā naʻe, ʻaʻole ka shampoo i ʻike ʻia iaʻu e kūpono, kū hoʻokahi a ʻike paha i ke kumu kūʻai maikaʻi ʻia, a he kumu kūʻai paha ia no nā keiki.

Ua hoʻohana wau iā Dermazole no kekahi manawa, ʻo nā hebedoma mua o ka ʻelua ʻaʻohe makemakika, akā ua lilo koʻu lauoho i mea nui loa ka holoi wale ʻana o koʻu lauoho i kēlā me kēia lā. A eia hoʻi ua liʻiliʻi ka pāʻa a me ke kumukūʻai, no laila, ʻaʻole hiki iā ʻoe ke hoʻopakele i kekahi kālā. A laila ua like pū ka moʻolelo like me kaʻu kāne, ma ka manawa mua ua maikaʻi nā mea a pau, a ma hope o ka manawa i hoʻomaka ʻia nā mea a pau mai ka hoʻomaka. ʻO kaʻu hoa, e hana nei he dermatologist, ʻōlelo lākou ua loaʻa kēia shampoo i kahi mea, kahi mea e like me ka lāʻau lapaʻau ka ʻili koke o ka ʻili.

I kēia manawa ua hoʻohana au i ka shampoo "sulsena" - ʻoi aku ka maikaʻi o ka hoʻoulu ʻana i ka dandruff, ʻoiai he mea ʻole ia o ka ʻāʻī, akā ʻoi aku ka maikaʻi o ka wai ʻona.

Nā Hōʻike Pono

Nā pono: hōʻoluʻolu i ka lawaiʻa, ʻoi aku ka liʻiliʻi ma mua o Nizoral

Loaʻa i nā pono: ʻaʻole e mālama i ka dandruff, akā hoʻopau wale nō ka manawa

Eia naʻe, ua lōʻihi wau i loaʻa e ia kahi pilikia e like me ka dandruff. A ua lōʻihi wau i manaʻo ʻia i nā mea maʻamau maoli, ʻaʻole kāmela mālama ʻaʻa dandruff e like me "Head & Shoulders" i make maikaʻi, ma ka liʻiliʻi loa. Ma mua, ua hoʻohana wau iā Nizoral, akā hoʻoholo ia e hoʻāʻo i kekahi shampoo, ʻoi aku ka liʻiliʻi, a koho iā Dermazole. Ma hope o ka hoʻohanaʻana, hiki iaʻu ke ʻōlelo e like ia me Nizoral. ʻO ka mea ikaika i loko o ia mau mea like - he ketoconazole, ka mea e hakakā ai i kahi pupu e kū ai ka dandruff. ʻO ka ʻono a me nā kala ʻulaʻula hohonu e like nō. ʻO ka wehe wale ka mea i ke kumu kūʻai, ʻo kahi pālolo he 50 ml o Dermazole. kumukūʻai 40 hryvnias me kopecks, kahi ma kahi o hoʻokahi a me hoʻokahi hapa manawa ma mua o Nizoral. Ke hoʻohana nei kēia pono hana, nalowale nā ​​dandruff, akā ma hope o kekahi manawa i ʻike hou ʻia kekahi. No laila, ʻaʻole hewahewa nā mea kuhikuhi e koi aku hou i ka hoʻohana ʻana iā Dermazole no nā kumu prophylactic, e hoʻopili pono i hoʻokahi manawa i kēlā me hoʻokahi pule. Ke hoʻohana ʻana i kēia shampoo, ʻaʻole wau i ʻike i nā hopena ʻaoʻao.

Ua hiki mai iā mākou i kēia kauwela e hoʻomaha i kahi hale malihini pilikino. A nui nā holoholona ma ka pā. Nā pēpē pena - nā kime, ka ʻīlio. Ua hauʻoli kaʻu keiki ʻehā makahiki i ka pāʻani me lākou.Ke puka mai nei kahi ʻulaʻulaʻula ma kona ʻili, ʻaʻole au i pili i kekahi mea nui iā ia: ʻo ke kauwela, ke kai, ka pā, ʻaʻole ʻoe e ʻike i ka wai o kona.

Akā, ulu aʻe ka mea i make i nā apo, ua ʻike hou ʻia - i ka maka. Ua hopohopo wau a hōʻike i ke pēpē i kahi dermatologist. Ka mea i hoʻohuli ʻia kēia mea he microsporia, a waiho ʻia, lichen. Ua kāpena ʻia ke kaikamahine mai nā holoholona

Pehea mākou i hoʻomaikaʻi ai iā IT, ʻaʻole makemake wau e hoʻomanaʻo. ʻAʻole kōkua kekahi mau puʻupuʻu Dermazole cream, a me ka poniāpaʻeke ʻaʻomo pāpaila huela. ʻO nā ʻaila antifungal wale nō i inu ai ka pēpē no hoʻokahi mahina. No kekahi mau mahina i hakakā ai mākou i kēia maʻi: he nui ke kālā, nā ʻuna, nā kipa ʻole ʻole e hele ai i ka haukapila hiʻona. E makaʻu aʻe i kēlā. Ua ulu a keu, ʻaʻole i hala. Akā o ka mea nui maikaʻi loa aia nā curl i makemake mākou i loko ka pilikia. Ua lawe ka dermatologist i kāna moʻokāne ma ke poʻo no ka ʻōpū a haʻi: "Hōʻō!" Akā ʻaʻole naʻe au makemake e lauha i kuʻu nani, holoi i kona lauoho me Dermazole, mālama ʻia me ka ʻaila, i kēlā me kēia lā, mai Iulai a ʻOkakopa.

Ua hala nā mea āpau. Kuhi ʻia ʻo Dermazole me ke kaohi ʻana o ka ʻeha i ka maikaʻi. Mālama mākou i nā curls!

ʻO ka shampoo pono he keʻokeʻo mālamalama, me kahi mea ʻala maikaʻi. ʻIke ʻia he shampoo maʻamau i ka helehelena, ka hana a me ka hoʻopili ʻana, kahi mea hoʻohui antifungal wale nō. Hoʻono ʻia i ka lauoho a me ke poʻo, waiho ʻia no kekahi mau minuke a holoi ʻia me ka wai kahe. ʻAʻohe o ke kiʻi e pani i kona mau maka, ʻo kona kaikamahine ke uhi ʻo lākou iā lākou me kahi hu.

Ua lawe aku au i ka hōkū no ke kumukūʻai, ʻo kēia kumukūʻai 50 ml ke kumukūʻai 81 hryvnias. Akā ʻoi aku kaʻoi aku o ka lauoho gula o ke kaikamahine aliʻi, ʻaʻole anei?

P. S. E makaala i ka wā hoʻomaha. Aloha ʻoe a me kāu poʻe keiki!

He pane kūpono

Ma mua o koʻu ola ʻaʻole wau i loaʻa i kekahi pilikia e like me ka dandruff. A no ka manawa mua i hālāwai ai ʻo ia me kāna mau mahina ma hope o ka hānau ʻana o kāna keiki. I ka wā mua ʻaʻole wau i nānā iki, ʻaʻole ia ma mua o kēlā. Me he mea lā he pīkole wale nō a pane koke ia. Akā ma laila. Kokoke i ka wā like, ua ala aʻe ka pilikia ma kāna kāne. ʻO ka lōʻihi i ka wā, hoʻonui wale ʻia, ua lilo ʻo nā pāpaʻi a ua ʻike ʻia ʻoiai ma hope o ka holoi ʻana i ka lauoho. I ka hoʻomaka ʻana o kou kahakaha i kahi liʻiliʻi, ua uhi ʻia ka lauoho me kēia mau pale. Eia ka mea i hōʻeha maikaʻi ai. Ua maopopo ia ke pilikia a pilikia ka la, aole e waiho ia ma ka waiho wale ana.

ʻO ka pinepine, ʻike ʻia ka mau hewa ʻino me ka nānā ʻana a me ka hoʻoulu ʻia ʻana o ka hāpuku, ka mea maʻamau i loaʻa i ka microflora o ke poʻo, akā ʻaʻole ia e hōʻike iā ia iho i kekahi ala, ʻoiai ke kūleʻa ʻia ke kūleʻa ʻana. A ʻo ke koʻikoʻi (e like me kā mākou hihia) a me nā maʻi ʻē aʻe e hōʻemi ai i ka pale ʻana i hiki ke hoʻoikaika i ka hoʻāla ʻana o kēia ʻōpū a me ka dandruff.

ʻO kaʻoiaʻiʻo, i ka wā e hele ai nā dandruff, ʻoi aku ka maikaʻi o ka nīnau koke ʻana i ke kauka a ʻike ʻo ia i ke kumu a koho i ka lāʻau kūpono.

Hoʻoholo wau e hoʻomaka me kahi shampoo lapaʻau Dermazole.

Ua aʻo ʻia ʻo ia e kekahi lāʻau lapaʻau ma kahi lāʻau lapaʻau maʻamau. Ua kūʻai aku au i kahi ʻāpana nui me ka puʻu o 100 ml, i kēia manawa 110-125 ke kumukūʻai, akā hiki iā ʻoe ke lawe i kahi liʻiliʻi - 50 ml. Aia ka pahu me kahi pahu pahu pahu me nā kauoha e hoʻohana ʻia.

Noʻu, ua lilo ʻo Dermazole shampoo i mea hana nani wale nō. Ua manaʻo wau i ka hopena ma hope o ka noi mua, a hoopau loa i ka dandruff ma hope o 3 mau noi wale. Ua nalowale kaʻu kāne ma hope o 2 mau pule (5-6 noi).

A i kēia manawa makemake wau e kaʻana like i kaʻu mau mea huna o nā hacks ola, pehea e hiki wikiwiki ai i ka dandruff wikiwiki a ʻaʻole ʻino i ka lauoho, no ka mea, aia kekahi mau kaikamahine ua kākau ma hope o ka noi ʻana iā Dermazole, lilo a nui ka lauoho.

I kaʻoiaʻiʻo, ua maʻalahi nā mea āpau - pono kahi noi o Dermazole shampoo e hoʻomaʻemaʻe, hoʻomaʻemaʻe i ke aniani. ʻO ia, e pono ʻoe e holoi i kou lauoho me kāu shampoo maʻamau 1 a i ʻole 2 mau manawa (e like me ka maʻamau ma mua ʻoe i hana), pono lākou he maʻemaʻe. A laila mākou e hoʻopili iā Dermazole i nā wahi i pili ʻia, ʻo ia hoʻi, hiki wale i ka māka, ʻaʻole i ka lōʻihi o ka lauoho. Foam a paʻa no 3-5 mau minuke e like me ke kuhikuhi ʻana He mea nui loa ia e kū ʻole ai i kēia shampoo, ʻaʻole holoi koke. Loaʻa au i kahi wikiwiki wikiwiki i ka dandruff ma muli o ka mālama iaʻu e hana nei i kahi shampoo lōʻihi - e pili ana i 10 mau minuke. Pono ia ka manawa e hana ai. Ua paʻa iki ka kāne, ʻo ka hapa ʻē aʻe no ka mea pono e hoʻohana hou iā ia. Ua holoi ʻia ʻo Dermazole me ka wai a hiki iā ʻoe ke hoʻohana i kou balm i ʻole a me ke kūlana maʻamau, akā i ka lōʻihi wale o ka lauoho, me ka hoʻopono ʻole i ka poʻo. Hoʻohana wau i kēia shampoo i kēlā me kēia manawa holoi wau i koʻu lauoho - ʻo kēia kahi o kēlā me kēia o 3 mau lā. Ma hope o ka candruff cured, hoʻomaka wau e hoʻohana ia no ka pale ʻana i hoʻokahi mahina ma ka mahina hoʻokahi, a i ʻole kekahi. ʻAʻole hoʻi ʻo Dandruff i hele hou mai iaʻu.

Makemake pū wau e hoʻomaopopo i ka pau ʻana o ka shampoo Dermazole he waiwai nui inā e hoʻohana ʻoe i ka lauoho maʻemaʻe, a mai ho'āʻo e holoi i ka lōʻihi o ka lauoho, a i kekahi mau manawa. He pono anuʻu iki wale nō a lawa ka pahu o 100 ml i māua no mākou no ka mālama ʻana a no ka makahiki pale ʻana, inā ʻaʻole ʻia, no laila ʻaʻole wau e manaʻo i ke ʻano nui o Dermazol me ka mea hoʻolimalima liʻiliʻi.

Inā loaʻa ʻole kāu kākelika i kēia shampoo therapeutic, a laila noi aku i kāu lāʻau lapaʻau e koho iā ʻoe i ka analogue me ka hana like - ketoconazole. I Dermazole, ʻo kona hoʻopaʻaʻana ʻo 20 mg / ml.

Health i nā mea a pau! Ke manaʻo nei wau e kōkua koʻu ʻike i ka hoʻokō me ka dandruff, inā ʻaʻole ia ka pilikia like ʻole iā ʻoe.

He kope mau ka shampoo pono ia, akā lōʻihi ka lōʻihi, hāʻawi ʻia a hiki ke hoʻohana ʻia 2 manawa i hoʻokahi pule no hoʻokahi pule i hoʻokahi mahina. Uku ia i ke kūlana, akā naʻe ʻaʻole nui ia o kahi puna i hala. ʻAno ke kala o ke shampoo a he hoihoi hoihoi loa ia. He laulā ka Foaming, no laila ua liʻiliʻi ka uku. ʻIke loa wau i kēia mea hana, ʻaʻole i loaʻa iaʻu kekahi mau minus i ka manawa (akā, ʻoiaʻiʻo, i ka wā aʻu i noi ai i ke ʻano), ua weliweli wale wau) a ʻaʻole i loaʻa i kaʻu lauoho iho ka maikaʻi (me ka nui o ka poʻe i kākau ma ʻaneʻi). Ma ke kumukūʻai o ke kumukūʻai, ʻae, kahi liʻiliʻi, akā pili kūpono i ka hopena.

Nā pono: ʻO ka hopena maikaʻi

Loaʻa i nā pono: A hiki i koʻu ʻike ʻana

ʻAʻole iʻoi aku ka manawa ma hope, ʻike wau no nā kumu like ʻole, ua hoʻomaka koʻu kaikamahine i nā dandruff ma nā ʻāpana like ʻole o ke poʻo. I ʻōlelo ka pediatrician hiki i nā kumu o ke dandruff he ʻokoʻa, mai nā maʻi o nā kino o loko a hoʻopau i ke kaumaha. Ua hoʻāʻo lākou e hoʻololi i nā shampoos, a lawe i nā shampoos mai ka hānau ʻana a hoʻopau i ka hoʻoponopono ʻana me ka lāhui. Ua kōkua kekahi mea, ua pale aku ka dandruff, akā puka pū ma nā ʻaoʻao ʻē aʻe o ke poʻo. Hoʻoholo wau e hoʻāʻo i ka lāʻau lapaʻau loea Nizoral, akā i ka manawa i ʻike ai au i ke kumukūʻai, noi wau no kahi kuʻikahi. Hāʻawi ka mea lapaʻau iaʻu Dermazol, ke kumukūʻai ʻoi aku ka nui, ʻoiai ua like nā ʻano like me Nizoral.

ʻO ka hoʻokolokolo ʻana mai ka annotation, ua hoʻomaʻamaʻa ʻia kēia mea no ka hoʻohana ʻana i ka dandruff a no ka seborrhea a me ka hoʻohewa kino ʻana i ke poʻo. Hoʻomoʻa wau i ka shampoo wale nō i loko o koʻu ʻili, a holoi hoʻi i ka lauoho me ka pēpē. Ma ke poʻo, pono mālama ʻia kēia huahana no nā minuke he 10. ʻAʻohe ala hopena. ʻO ke kumu, ma hope o ka hoʻohana ʻana i nā shampoos no ʻekolu mau manawa (3 mau manawa), ke ʻano maikaʻi nei ke ʻano o ke poʻo. Ua aneane pau nā lolo. Hoʻohana hou wau iā ia i kahi manawa hoʻokahi a hoʻomaha. ʻAʻole maʻamau ia i hoʻohana ʻia, no laila ʻaʻohe hopena o ka hoʻohui.

Nā pono: concentrated, nalowale nā ​​nalowale no 1-2 mau lā

Loaʻa i nā pono: hiki ke hoʻoheʻe ʻia ke kino

Aia wau mai ka wā ʻōpio. A i nā manawa a pau ʻaʻole ia e haʻalele iaʻu. No laila, i nā makahiki ua ho'āʻo wau i nā mea āpau. ʻO nā shampoos cosmetic mea i hoʻololi ʻia me ka maikaʻi loa. Akāʻo nā shampoos olakino, e like me Dermazole a me Nizoral, e kōkua mai iaʻu e liʻiliʻi i kaʻu pilikia.

Ua kūpono ʻē aku ka Kusum Healthcare Dermazole Shampoo i koʻu lauoho. ʻAʻole maloʻo Shampoo i ka lauoho, kolo me kāna hana nui - ua nalowale nā ​​dandruff, akā he pōkole loa ka ʻoiaʻiʻo. No laila, inā e hoʻohana maʻamau ʻoe i kēia shampoo (holoi holoi i kou lauoho i kēlā me kēia 2 mau lā), a laila hiki iā ʻoe ke poina e pili i ka dandruff. Akā ʻo ka ʻoiaʻiʻo, inā haʻalele ʻoe i ka hoʻohana ʻana - e hoʻi hou nā dandruff i kou ola!

Mālama pinepine au i kēia shampoo ʻaʻole i loko o kahi bole, akā ma nā pēke. E wehewehe wau i ke kumu, no ka mea, e ʻoi aku paha ka maikaʻi o ke kūʻai ʻana i loko o ka paʻi nui. Ua liuliu aʻe iaʻu. Ua nui ka laha o ka ʻeke, ʻaʻohe nozzle kūikawā me kahi lua liʻiliʻi (poina au i kapa ʻia ʻoiai, kapa ʻia ʻoe, e ʻoluʻolu. No laila, hiki i ka shampoo ke hōʻea i ka mea kūʻai aku i kahi hana palupalu. Ua kūʻai au i 2 mau manawa i loko o nā hue a me ʻelua mau manawa like ka like. ʻAʻole hiki ke hoʻoheheʻe ʻia nā peke shampoo. I loko o nā pēke, ʻike nui a koʻikoʻi nā shampoo.

Hoʻohana pinepine ʻia ka peke no ka holoi holoi hoʻokahi, akā inā ʻaʻole lōʻihi ka lōʻihi o ka lauoho (ke kuhi i nā poʻohiwi), no laila ua lawa ka ʻeke noʻu 2-3 mau manawa. A huli nui ʻia aku ʻoi eʻoi aku ka maikaʻi ma mua o ke koho o ka hūnā, ʻaʻole ia e kuhi a hāʻawi ʻole i kahi hopena.

Pono e Shampoo i ka lauoho a me ke pea, puhi maikaʻi a waiho i ka 3-5 mau minuke, ma hope o ka maikaʻi e holoi i ka lauoho. ʻO ka mea mua, holoi wau i koʻu poʻo me ka shampoo cosmetic maʻamau e holoi i ka lepo i kēlā me kēia lā, a laila noi wau iā Dermazole.

I ka hopena, hiki iaʻu ke ʻōlelo ʻaʻole hiki i kēia shampoo ke kapa ʻia he curative, akā hiki ke hoʻokaʻawale i ke dandruff. No laila, kau aku nei wau me ka hoʻohana pinepine ʻana.

Ua hoʻāʻo wau i kekahi wagon o nā shampoos dandruff: nā lāʻau lapaʻau a me ka nani. a ua hele mai kēia iaʻu i ka hapa nui loa, ka hoʻopau i ka dandruff, a i kēia wā holoi wau i kēlā me kēia 2 wiki e mālama ai i ka hopena a no ka pale ʻana. Ua loaʻa iaʻu kahi poʻo palaka mai koʻu wā ʻōpio, a ma muli o koʻu mau pilikia: nāampela, nā palaka a me nā mea hiki ʻole ke hōʻeha. ʻaʻole hoʻopakele ʻia nā sulsens a me nā nizorals, a hāʻawi i hoʻokahi hopena manawa. Mālama kēia meahana i nā pilikia a pau! Manaʻo wau.

Hoʻokomo ʻia ka shampoo i ka holoi ʻana i ka lauoho e hōʻoluʻolu i ke aniani, hoʻohemo i ka hana aniani a me ka ʻaʻā. Hoʻomaʻamaʻa koke ʻo ia, ma hope o ka 2 noi ʻana ua hoʻomaka nā ʻōlapa e hāʻule, a ua hoʻomaka ka ʻili o nā maka. No nā noi 5, ua poina iaʻu e pili ana i kahi ʻilihune ʻole, a ʻaʻohe māka o ka haʻalele ʻana. ʻO kahi pahu liʻiliʻi noʻu nei ʻoi aku ka lawa no ka mālama ʻana, no ka mea he ʻano ākea loa ka shampoo, a ʻo ka liʻiliʻi liʻiliʻi ʻoi aku ka nui o nā kālā e hoʻomaʻemaʻe pono i koʻu poʻo a me koʻu lauoho. Ua holoi ʻia me ka pilikia ʻole, ʻaʻole e maloʻo i ka ʻili, ʻaʻole pono e palau i ka lauoho, ma kahi ʻē aʻe, hoʻomaʻemaʻe loa ʻia ʻoi aku ka maikaʻi. ʻAʻohe shona i loko o Shampoo, ʻo ka waiho wale nō ke kala, ʻulaʻula no kekahi kumu. ʻAʻole hiki iā ʻoe ke makaʻu i nā hopena ʻaoʻao, ua kū ka hua, ʻaʻole i komo i ke kino, hiki iā ia ke hāpai ʻia.

ʻO ka shampoo Dermazole: keʻano

Hoʻomaka lākou e nalowale i ka lauoho ma hope o ka hāpai ʻana, ke kaumaha, ma muli o ka makahiki? Ua ʻohi a maloʻo paha kāu lauoho, hāʻule i ka ulu? E ho'āʻo i ka hoʻomohala ʻana o ka USSR, nā mea i hoʻomaikaʻi i kā mākou mau ʻepekema i 2011 HAIR MEGASPRAY! E pīhoihoi ʻoe i ka hopena!

Nā mea waiwai kūlohelohe wale. He helu 50% ka poʻe heluhelu o ka pūnaewele. ʻAʻohe uku.

ʻO ka shampoo ka mea i ka ketonazole o ke kino, ka mea e hakakā nei i nā ʻano o nā hopena fungal, a me ka streptococcus a me ka staphylococcus. Hoʻokomo ʻo Ketonazole i nā pūpuna o ka pūhaka, kāpae i ka metabolism, e hoʻopiʻi i nā loli hou ʻole a me ka make sel. Ke hoʻohana nei i ka shampoo, ʻaʻole i komo ka ketonazole i ke koko a ʻaʻohe hopena o ka hana o nā ʻiole a me nā ʻōnaehana.

ʻIke ʻia ke shampoo dermazole

Loaʻa iā Dermazole ka pyrithione zinc, e hakakā pono ana i nā fungi a me nā mea make i nā ʻili o nā ʻili a me nā papale hohonu. Hoʻohālikelike ka hana sebum.

ʻO ka hoʻonohonohoʻana o dermazole shampoo

Hoʻokomo i ka waioe vera i ka lauoho, hoʻoiho ma muli o nā mea pono, nā huaora, nā curl e lilo i a nani a elastic. Hiki i ka hopena o ka hoʻohana ʻana i ka shampoo a hiki i 14 lā.

ʻO shampoo Dermazole: pehea e hoʻohana ai

E lulu maikaʻi ma mua o ka hoʻohanaʻana i ka shampoo. Pono pono e kau i kahi mea liʻiliʻi o ka huahana ma ka hoʻomaʻemaʻe, hoʻomaʻemaʻe waiʻili, kāwele aʻai a waiho i kahi mau minuke, a laila e holoi me ka wai mahana. Ehia mau e hoʻohana ai i ka mea:

  1. Me ka ulu ʻana me ka sadriasis versicolor: hoʻokahi lā no 5 lā.
  2. Me ka dermatitis seborrheic: hoʻokahi lā no 3 lā.
  3. Hōʻalo a me ka mālama ʻana i ka dandruff: hoʻokahi i hoʻokahi pule.

Pehea e hoʻohana ai i dermazole: nā hana a ka ʻimi

ʻAʻole holo maikaʻi ka shampoo, akā he waiwai maikaʻi. ʻO nāʻai e hāʻawi i ka nui o ka pahuhopu, hoʻopilikia nui i ka kūlana o ka lauoho. Ua holoi maʻalahi ʻo Dermazole i ka lauoho a ua ʻoluʻolu maikaʻi.

Nā hopena hopena

Loaʻa pinepine nā ʻaoʻao, akā i kekahi manawa e hiki mai nā mea penei:

  • huu
  • hūnā ʻili
  • kukui kuni
  • mahuahua o ka maloʻo a ʻulaʻula paha o ke poʻo a me ka lauoho,
  • lauoho lauoho
  • pena paha ke kala lauoho i kekahi manawa.

Nā hopena hopena o dermazole

Inā ʻike ʻoe i kekahi o nā hōʻailona ma luna, e kāpae i ka hoʻohana ʻana i ka lāʻau lapaʻau a kāpili iā ia me kekahi.

Nā hiʻohiʻona noi

Hōʻike i ka huahana ʻaʻole i hoʻokomo i nā maka. Inā hele i kēia, e holoi pono i ka wai. ʻAʻole nā ​​mea i ka shampoo e komo i ke kahe koko, he hopena wale nō ke kūloko.

Hoʻomoe ʻia ka lāʻau lapaʻau i loko o kēia inea.

  1. ʻO ka shampoo Dermazole 2% i nā pahu wai 50 ml (kumu kūʻai 180-200 mau rubles) a me 100 ml (kumu kūʻai 250 mau rubles).
  2. ʻO ka shampoo Dermazole 2% i mau ʻeke 8 ml (1 mauka = ​​20 mau ʻeke). Palena a puni 350-400 mau rubles.

Kahawai

ʻAʻole contraindicated ke hoʻohana ʻana o ka huahana i ka wā o ka hapai a me ka lactation, no ka mea ʻaʻole e komo nā mea i ke kahawai nui a me ka waiū.

Hiki i ka hoʻohana ʻana i ka wā hāpai

Ke hōʻike nei ke aʻo ʻana he lilo ka mea aloha i kekahi shampoo pālolo.

Inā kānalua ʻoe i ka mea i koho, hiki iā ʻoe ke heluhelu i nā loiloi o ka poʻe i hoʻāʻo mua i ka hana o kēia ala.

Hoʻomaka mai ka "Natalia Korol"

Hiki ke heluhelu ʻia ka loiloi mua mai Natalia Korol ma aneʻi.

Elena:
Maʻalahi loa wau ma muli o ka dandruff ma koʻu lauoho. Ua hoʻāʻo wau i nā kumu ʻike i ʻike ʻia, akā hoʻopakele wale nō lākou i koʻu lauoho. Malama ka lāʻau lapaʻau i dermazole. ʻO ke kumu kūʻai, ʻoiaʻiʻo, ʻoi aku ka nui, akā ua hoʻoholo wau e hoʻāʻo iā ia. Ua ʻōlelo maikaʻi ke aʻo ʻana i nā hopena maikaʻi. Ma hope o 2 mau pule, ua nalowale nā ​​dandruff. ʻO ka mea nui ʻaʻole ia e holoi koke i ka shampoo koke, pono ia e kū ma luna o kou poʻo no 5 mau minuke.

Olga:
Ma hope o ka hāpai ʻana a me ka hānau ʻana, loaʻa iaʻu ke dandruff. ʻAʻole au i ʻike i ka mea i hala ma mua, no laila ua lilo ka ʻaihue mau ʻana a me nā ʻaoʻao o ka lole e lilo i paʻakikī nui iaʻu. Ua hoʻoholo wau e hoʻāʻo i dermazole ma ka ʻōlelo aʻo a nā hoaaloha.

ʻO ka mea mua aʻu i hauʻoli ai ʻo ia ke nalo ʻana o ka hana ʻaila. Ua lilo i maʻalahi ma hope o ka noi mua. ʻO ka mea wale nō ʻaʻole i palalaha maikaʻi ka huahana, no laila mea uneconomical. Ua kiʻekiʻe loa kona kumukūʻai, no laila ke kumukūʻai nui loa wau i ka lāʻau lapaʻau dandruff.

Natalia:
ʻO ka manawa hou ua ʻike wau i nā hōʻailona mua o kaʻu kāne a seborrhea a makaʻu hoʻi. He pāpale hoʻi kona poʻo a me ka ʻulaʻula a me ka ʻulaʻula. Ua kūʻai au i dermazole ma ka lāʻauʻai. Ua huli ke huahana i kahi ʻoli a me nā kala. Ma hope o ka hoʻohana 2, ua nalowale nā ​​umauma, ua pau ka hana ʻana i ka hana ʻeha. Eia kekahi, hoʻomaka ka lauoho ke nānā aku a ʻoi aku ka maikaʻi.

Ua lohe wau hiki ke hoʻokū i nā addiction mai iā ia, a ma hope o ka haʻalele ʻana o ka lāʻau lapaʻau, ʻike hou ʻia nā dandruff. Eia nō naʻe, maikaʻi loa, ʻaʻole lau i ʻike i nā mea like ʻole.

A ka mea hope loa, he wikiō ʻatikala:

[youtube width = "600 ″ height =" 350 ″] http://www.youtube.com/watch?v=CYcuvDdO-CM [/ youtube]

Ke heluhelu nei kā mākou poʻe heluhelu ma kā lākou mau loiloi he 2 mau hopena maikaʻi o nā anti-hair loss remediona, ʻo ka hana i manaʻo ʻia ma ka mālama ʻana o alopecia: Azumi a HAIR MEGASPRAY!

A he aha kāu koho i hoʻohana ai ?! E kali ana no kāu pane i loko o nā manaʻo!

ʻO ka hoʻokūkū o Dermazole

ʻO ka hoʻomohala hou i hana i kahi panacea no nā maʻi maʻi o ke poʻo. I ka hoʻonohonohoʻana o Dermazole, nā mea i pono e hoʻōla:

E like me ʻoe i ʻike ai, i ka hoʻopiʻi i ka hana koʻikoʻi - hakakā ke kūpeʻe ʻana, ʻaʻole hōʻino ka hoʻohana ʻana o ka shampoo, akā, hoʻolale i ka ʻili a me nā olala o ka lauoho. Hiki i ka hopena o ke silkiness ke kūpaʻa i ka lauoho a i ʻelua mau pule.

ʻO nā wehewehe kiko o ka lāʻau

ʻAʻole keu ke ʻano o Dermazole Dandruff Shampoo, akā, ʻo kahi lāʻau lapaʻau kūikawā i hoʻolālā ʻia i ke kaua ʻana i nā ʻano o nā fungi ma ke poʻo.He pālahalaha kahi o ka hana a hoʻohana ʻia ia e like me kahi shampoo maʻamau, e like me nā ʻōlelo a pau.

Loaʻa i loko o nā pahu manu pepa o 50 a me 100 ml, hoʻopili piha ʻia i nā pahu pepa me ka palapala a me ka ʻōlelo a ka mea hana. I kekahi manawa ma nā lāʻau lapaʻau o ke kūlanakauhale hiki ke loaʻa nā ʻeke liʻiliʻi o 8 ml. Hoʻopili nui lākou ma kahi pahu i kahi o 20 mau pēpē he mau mea ia.

ʻO ka kūʻokoʻa, he like nā huahana e like me ke kinikena like me ke aniani like me ka shampoo maʻamau. He ʻono ʻalunu a ʻaʻole kūpono i ka hoʻopili nui i ka wā i hoʻopili ʻia i ke poʻo.

ʻO ka mea e komo i ka pūnaehana: ka mea hana nui, nā hoʻohui

ʻO "Dermazole" kahi shampoo, nā loiloi āu e ʻike ai i kēia ʻatikala, hāʻawi ʻia e nā trichologists a me nā dermatologists o ka Lūkini Lūkini. ʻO kāna kumu hana nui o ka ketoconazole. ʻO kēia mea e hoʻopaʻa pono ai i kekahi maʻi fungal o nā pae paʻakikī o ka paʻakikī. He mea kōkua i ka hoʻopauʻana i ka streptococci a me staphylococci.

Ma hope o ka ulu ʻana o ka huaʻai i loko o ke kahua o ka hana, hoʻomaka kēia mea e hoʻoneʻe i ka ulu ʻana o nā meaola kino, a me ke ʻano o ke ʻano o kā lākou cell cell (pono no ka ulu a me ka ulu ʻana o ke koloni). ʻO ka hope loa, ma lalo o ke kahe o ke ketoconazole, nawaliwali ka ʻōpū a make. A ʻo kēia kekahi e hana ai ʻo Dermazole (shampoo). ʻO ka ʻōlelo aʻo i loko o ka pahu e wehewehe pū i nā mea hoihoi aʻe:

I ka manawa like, zinc, e like me ka ketoconazole, hoʻoikaika i ka hopena o ka ʻōpū, a me ka aloe e kōkua i ka moisturize o nā curl a pale iā lākou mai ka overdrying. Eia pū kekahi i ka shampoo ka lauryl sulfate a me ka sodium chloride, hydrochloric acid, nā wai maʻemaʻe, nā propylene glycol a me nā mea'ē aʻe.

"Dermazole" (shampoo): aʻo

I kēlā me kēia paena me kēia shampoo therapeutic e waiho ana i kahi aʻo. Wahi a ia, no ka mālama ʻana o ka mai lalo, pono e hana ʻia nā hana aʻe:

  • E lulu nei i nā kiko o ka hue.
  • Wehe i kahi hoʻomākaukau i hoʻopaʻa ʻia.
  • Hoʻopili maikaʻi loa ka lauoho me ka wai kahe.
  • E hoʻopili iā 10-15 ml o ka shampoo i nā lima a hamo iā lākou i ka lauoho.
  • E waiho i ka huahana ma kou poʻo no 4-5 mau minuke.
  • Ma hope o kēia manawa, holoi pono i ka wai.

E like me kāu e ʻike ai, ua hoʻohana ʻia ka shampoo "Dermazole" (nā loiloi e pili ana i kēia pono hana wale nō ma ke ʻano kūpono) ʻaʻole ma ka ʻona maʻamau no ka holoi ʻana i kou lauoho. No laila, ma hope o ka holoi ʻana iā ia, mai hoʻohana i kekahi mau rinses hou aku, he mau peʻi a he kapa paha. I ka hope o ke kaʻina hana, hoʻopili wale i kou lauoho i ke kāwele a kāʻili ponoʻī iā ia i nā manawa he nui. A laila e maloʻo i kāu mau curls.

He aha nā mea ʻoluʻolu i mālama ʻia e shampoo?

Inā ʻoe e manaʻoʻiʻo i nā ʻōlelo a nā mea hoʻohana, ʻaʻole wale nā ​​dandruff e kōkua i ka hoʻohemo ʻia o "Dermazole" (shampoo). Ke kamaʻilio pū aku nei nā loiloi e pili ana i ka hoʻomaikaʻi kūleʻa o nā maʻi like me kēia lāʻau lapaʻau e like me ka multi-color a me ka sadriasis versicolor. Wahi a nā mea hoʻohana, hoʻopiʻi maikaʻi ʻia ʻo ia me mycoses o ka papale papa o ka ʻili o ka ʻili, a mālama nō hoʻi i ka dermatitis seborrheic a i ʻole eczema.

ʻElua mau manawa e hoʻohana ai iaʻu?

A lilo ka derorritis seborrheic i pilikia nui loa, lawa ia e holoi kou lauoho me kēia lāʻau lapaʻau i nā lā 3 wale nō. Hiki iā ia ke palekana palekana no nā pahuhopu pale i mea e pale aku ai i nā hanana hōʻeha i nā hopena maʻi. No kēia, hoʻohana ʻia ka lāʻau lapaʻau i ʻoi aku ma mua o ka manawa o ka hebedoma. Ehia mau kumukūʻai o Dermazole (shampoo)? Kūpaʻa ia i ke kumu kūʻai no ia mea, me nā kuleana o ke kaulahao a me kekahi mea ʻē aʻe o ke kūʻai aku.

Ehia ka lāʻau?

ʻO ke kumukūʻai o ka lāʻau lapaʻau ka hopena pū kekahi i kona ʻaki a me ka lehulehu. No ka laʻana, ʻo ka waiwai ma loko o kahi pahu wai he 50 ml hiki ke kūʻai ʻia iā ʻoe mai ka 180 a 200 mau rubles no ka pahu o Dermazole (shampoo). ʻO ke kumukūʻai o ka hiki 100 ml, ma kēlā, ma kahi o 220-250 mau rubles. I ke kūʻai ʻana i ka pauka mai ka ʻeke, hoʻomākaukau e uku ma kahi o 350-400 rubles.

Loaʻa i ka lāʻau lapaʻau nā mea hoʻohālike?

Wahi a nā moʻolelo a nā mea hoʻohana, he maikaʻi loa kēia hāmeʻa. Me ia, i loko o nā lā wale nō e hiki ai iā ʻoe ke hoʻolei i ka dandruff lōʻihi a me nā manuahi ʻē aʻe o ke kino ulu. Akā naʻe, ʻaʻole hiki ke ʻike mau kēia mea hana i nā lāʻau lapaʻau. He aha ka hana inā ʻaʻole loaʻa ʻoe iā Dermazole (shampoo)? ʻO nā kūmole ia nā lāʻau lapaʻau i hiki mai i ka hoʻopakele ma ka nele o ka lāʻau koʻikoʻi no ka ʻeha. No kekahi laʻana, ʻo kekahi o nā analoge kaulana loa o kēia shampoo e hōʻaia ai i nā huahana i kapa ʻia ʻo Nizoral. Hoʻohana ʻia ia i ke ʻano o ka shampoo olakino a me kaʻaila. ʻO "Ketoconazole" (60 ml hiki), "Perhotal" a me "Sebozol" ua hōʻoia ʻia ka maikaʻi loa.

ʻO ka hana lapaʻau lāʻau Dermazole shampoo

ʻO Ketonazole ka mea nui i hoʻohana ʻia ma kēia shampoo therapeutic. ʻO kēia waiwai ka hopena o ka fungistatic a me nā fungicidal ma nā ʻano o nā maʻi āpau. ʻO ka maikaʻi o ketoconazole i ka hakakā me ka hoʻopiʻi ʻana i nā ʻano o nā ʻano mikrobka i hōʻikeʻike ʻia aʻike pū kekahi i ka staphylococci a me ka streptococci.

ʻO ka hana ikaika o shampoo Dermazole e komo i nā kikowaena o ka pūpū, ke pale nei i kona ulu a hoʻouka. Mamuli o kēia, hana ʻole kekahi hana i ke kūkulu ʻana i nā mea koʻikoʻi nui i pono no ka hana piha o nā pūlima āpau a make ka huawai.

Inā mākou e kamaʻilio e pili ana i nā hana koʻikoʻi o shampoo, a laila:

· Fungistatic - pale i ke kūkulu ʻana o nā koloni e nā maʻi ʻoi,

· Fungicidal - hōʻemi i kaʻoiaʻiʻo o ke aʻae huhū.

Mahalo i ketoconazole, hoʻemi nui ka ʻōpū i kāna hana koʻikoʻi, ʻaʻole hiki ke hoʻomāhuahua, a hala pinepine ka make

E like me ka mea i ʻōlelo ai ma luna aʻe, ʻo nā mea nui i loaʻa i loko o ka shampoo Therapeutic Dermazole ʻo Ketoconazole, i kēlā me kēia "hakakā" me ke kuʻi o ke kuʻi, a me ka staphylococci a me streptococci.

I hoʻokahi milliliter o ka lāʻau lapaʻau he iwakālua milligrams o ke ketoconazole. ʻO kēia ka mea kūpono i ka uluʻana e komo i nā pūpū o ka pūhaka, hoʻonāukiuki i kāna mau kaʻina metabolic, ma muli o ka mea e make ai a me ka nalowale o ka dandruff.

Hoʻomaopopo ka mea hana i ka ʻike ʻaʻole hiki i ka ketoconazole ke komo i ke kahe koko a i kēlā me kēia hopena o ke olakino o ke olakino kanaka.

Ma kahi o ka hana nui, ua komo pū ʻo Dermazole:

· ʻO Zinc pyrithione, ka mea e hoʻomake i nā pathogens a me nā ʻōpū, a loaʻa hoʻi iā ia i ka hana maʻamau o nā kelala sebaceous.

Aloe vera extract moisturizes a hānai aku i nā curls, e hoʻomaʻalike ʻia a me ke ʻano hou.

Koho nā ʻāpana o ka shampoo Dermazole therapeutic i loko o kahi ʻano e loaʻa ana i ka ʻoi loa ka maikaʻi ʻana me ka hana ʻino ʻole i ke olakino kanaka.

Nā hōʻailona no ka hoʻohana ʻana

Kuhi nā kauka i kahi shampoo mālama Dermazole i kā lākou poʻe maʻi i kēlā mau kūlana:

· Pityriasis versicolor ka ʻili,

Seborrhea o ke poo,

Ma muli o ke kumu ʻo Ketoconazole he ʻāpana o ka shampoo, ua hoʻopio maikaʻi ʻia ka maʻi wale ʻana me ka lau maloʻo, akā pū kekahi me nā mea momona ʻula.

Nā hopena hopena o ka shampoo Dermazole

ʻO ka manawa pinepine loa, ʻae ʻia ka Dermazole shampoo me ka ʻole o nā hopena, akā, ma nā hihia lihilahi, hiki ke ʻike ʻia nā hopena ʻaoʻao:

· Hoʻopau a hoʻopau ʻili i ka ʻili,

· ʻOluʻu ka ʻōpū a ʻoi paha i maloʻo.

· Ma nā hihia he nui, ua hoʻonui ʻia ka lauoho o ka lauoho,

· Hoʻololi i ka pale o ka lauoho.

Inā ma hope o ka hoʻohana ʻana i ka shampoo aia ma kahi o ka mea i kakau ʻia, a laila pono ʻoe e hoʻokaʻawale i ka hoʻohana ʻana i kēia hāmeʻa a ʻimi i ka ʻōlelo aʻo a ka loea e koho ai i kahi mea hana. Eia nō naʻe, hoʻomaʻi hou mākou i ka hopena o ka hopena i nā hihia koʻikoʻi loa.

Nā Hoʻohui

Hoʻopili wale ʻia ka hoʻohana ʻana i ka shampoo Dermazole inā hiki i ka maʻi alika i nā ʻāpana nui nā mea i hiki i ke kanaka.

Pono nā makuahine hānai a me nā lactating e hoʻohana i kēia lāʻau lapaʻau wale nō i nā hihia kūʻokoʻa a ma hope o ke kūkākūkā ʻana me kahi loea, a pela pū kekahi me kahi gynecologist. Inā paʻakikī ka wā hānau, e noʻonoʻo ʻia e hoʻopanee i ka mālamaʻana i ka dandruff a hiki i nā manawa ʻoi aku ka maikaʻi.

ʻO ke kumu kūʻai ʻo Dermazole

Kūlike ke kumukūʻai o ka lāʻau i ka nui o ke kahe.

· Ka leo o 50 mau milila - mai 180 a 200 rubles,

· Ka leka uila o 100 mililima - mai 230 a 250 rubles,

· Ka nui o 8 milliliters (20 mau ʻeke iā ia pā) - mai 350 a 400 rubles.

Kūpaʻa nui ke kumukūʻai ma ke kiʻekiʻe o ke kikowaena o ka lāʻau lapaʻau, a me nā kumukūʻai ma nā wahi.

Hoʻohana ʻia ka Dermazole shampoo e nā kānaka e pili ana i ka wahine a me ka makahiki. Pono kekahi e hōʻalo i nā mea kīwī maʻamau, a loaʻa i kahi mea pana ʻia no ka mālama ʻana i ka lichen. I kekahi hihia, loaʻa koke ka hopena, a ma hope o nā noi he hoʻomaʻemaʻe ʻia ka ʻili.

Marina, 18 mau makahiki. Hele pū mākou me ka hui i ka pūʻulu kūkulu, a i ka hōʻea ʻana i ka hale e hoʻomaka ka nui ʻana i koʻu poʻo, lawe aku koʻu makuahine iaʻu i kahi dermatologist, ua kuhi ʻia ia. Piʻi wau i loko o kahi panalino, manaʻo wau ʻo ia iho, pono wau e kahi i kuʻu poʻo poʻo. Ua ʻōlelo aku ke kauka iā Dermazole, a ma hope o nā noi he hoʻomaʻemaʻe ke poʻo, a hala ka lauoho. Pōmaikaʻi wau

ʻO Elena Viktorovna, 54 mau makahiki. No nā makahiki he nui wau i hoʻāʻo ai e hōʻalo i nā mea kīwī me nā koina o nā iwi a me nā shampoos like ʻole, akā ʻaʻohe mea i kōkua, ua ʻano nui wale ke kūlana. Ua heluhelu wau i nā loiloi a hoʻoholo wau e kūʻai iā Dermazole, a mihi i ka mea hoʻokahi wale nō aʻu e hoʻāʻo ʻole ai ma mua. Hoʻomaʻemaʻe ʻia ka ʻili a hoʻomaʻemaʻe, akā, ʻelua i hoʻokahi malama no ka pale ʻana, ke hoʻohana mau nei au ia no ka pale ʻana Hiki i ka hope hiki iaʻu ke kau i ka loleʻeleʻele.

Kuhi ka hapanui o ka poʻe i ka dandruff, akā ʻaʻole i ʻae ʻia kēia pilikia e kūkākūkā i loko o ke kaiāulu. Ua hakakā nā kānaka āpau me kēia pilikia ma ko lākou ala ponoʻī, akā ma ka hapa nui ʻaʻole ia e hāʻawi i nā hopena ʻike a hilahila wale ke kanaka. Hiki iā Dermazole shampoo lapaʻau e ʻae iā ʻoe e hoʻokuʻu i kahi pilikia hōʻino i ka mea mau lā, ʻo ka mea nui ka mālama pono i nā ʻōlelo aʻoaʻo no ka hoʻohana. Mai hoʻomaka i kou kūlana, ʻo ka wikiwiki ka hoʻomaka ʻana i ka mālama ʻana, nā hopena liʻiliʻi e hiki ke pale aku.