Hana Hoʻomaʻapaʻa

ʻO Vichy Dercos ʻO Anti-Dandruff Shampoos - Ke Kau a me nā Cons

  • Kau ʻia e admin
  • ʻO nā huahana huahana
  • ʻAʻohe manaʻo.

I kēia manawa, i nā mākeke a me nā ʻoihana pūnaewele, aia ke koho nui o nā hāmeʻa e kōkua, e kāohi i ka dandruff. Hoʻomaopopo kēia ʻatikala i ka shampoo dandruff brand Vichy. Hoʻohana ʻia kēia shampoo palemania Farani e therapeutic, ʻoiai ia he mau mea e:
• hakakā me nā popo a me ka ʻeha.
• hoʻomaloʻo i ke kūlohelohe,
• hānai i ka lauoho me nā huaora,
• hāʻawi iā lākou i ka lole a me ka nani.

Hōʻikeʻike huahana

Kuhi ʻia ʻo Vichy no kāna mau ʻoihana maikaʻi e kōkua i ka hoʻopau ʻana i ka dandruff. Ua hoʻokumu ʻo ia i kahi ʻano o nā mea hana a me nā mākaukau e hoʻihoʻi ʻole wale i ka lauoho i hōʻino ʻia, akā ke loaʻa nei i kahi hopena therapeutic, ʻo ia ka pili o ke kumu o ka dandruff.

Hiki i ka dandruff ma muli o nā kumu like ʻole, akā ʻo ka mea maʻamau ka mea maʻamau ia ka hoʻohālikelike o nā huakini a me nā puʻu. ^ E Ha yM. Ka hiʻohiʻona ʻana o ka hapanui o nā shampoos no ka dandruff i lawe ʻia e ka mea ketocanazole, paʻa koke ka ʻōpū i ia mea, a no laila ke hoʻomau mau ʻia ka hoʻohana ʻana me ka shampoo.

Hoʻohana ka poʻe loea Vichy i ka hoʻokumuʻana i nā mea anti-dandruff e hoʻohana i kekahi mea'ē aʻe - selenium, ʻaʻole wale nā ​​mea e hoʻopiʻi wale ʻia me ka ʻōpū maʻamau, akā ʻaʻole hoʻi e hoʻohālikelike iā ia, ʻo ia ka mea ʻO Vichy shampoo kahi hopena anti-relapse.

  1. Kāloʻo. ^ E Ha yM. I kēia hihia, māmā a dandruff a aia kona mau unahi i ka lōʻihi o ka lauoho lauoho.
  2. Kahakaha. ^ E Ha yM. ʻOi aku ka nui o kēia maiu, e kū pū me ia a a ʻae ʻo kahi ʻōpala maikaʻi ʻole i ke poʻo. I kēia hihia, kū mai ka ʻeha a me nā pilikia.

ʻO ka laina o nā shampoos mai ka hui Vichy i hōʻike ʻia e nā huahana i hoʻolālā ʻia no nā ʻano like ʻole o ka lauoho:

  1. ʻO ka shichoo Vichy no ka dandruff no ka lauoho ʻaila - He huahana kēia mea kāhinu i hana maikaʻi ʻia a holoi koke ʻia me ka wai. Ka momona o ka shampoo. He hopena maikaʻi ia e pili ana i ka hana ʻana o nā kohu sebaceous., a ma hope o ka hoʻohana ʻana i ka pua, hoʻōla ʻia kahi kiʻi ʻoniʻoni ma ka hīnaʻi lauoho, ka mea e pale aku ai i ka huna a ʻaʻole ʻae ʻia i ka flora pathogen e ola a hana.
  2. ʻO Vichy Dandruff Shampoo no ka lauoho maloʻo - ka mea i loko o ka ʻona a me nā huaora e hānai ai i ka ʻili. Eia kekahi, loaʻa i ka huahana kahi lāʻau e kūlike ana i nā hua spungal, hoʻomaʻemaʻe a hoʻomaikaʻi maikaʻi i ka hoʻolālā ʻana.
  3. Dandruff Vichy no ka ʻili ʻili. ^ E Ha yM. He hāpana mānoʻou me kahi ʻono maikaʻi ʻono. ʻO nā mea ikaika e hoʻomohala ai i kāna mea hoʻomohala i hoʻopau i nā pua o nā fungi, hoʻopau i nā flora pathogenic, hoʻoikaika i nā follicle lauoho, ke leo leo a mālama pono hoʻi i ka ʻiliʻili.

  1. Shampoo Tonic - He mea lapaʻau kūnā anti-lauoho. ʻO ka mea pono ke aminexil, ka mea hoʻoikaika i nā ʻōpala.
  2. Mea hoʻihoʻi hoʻihoʻi ʻo Nutritional - mālama i ka lauoho ua hoʻopau ʻia. Hoʻomaʻo a hāʻawi mālamalama. Hoʻomaopopo ʻia no nā ʻāpana ʻelua.
  3. Shichu Laupō Vichy Dercos - He mea hana no nā kāne a me nā wahine i nā lauoho ʻuluʻuku. ʻO ka moleki Stemoxidine a me kahi ʻenehana hana kūikawā e ʻoi aku ka paʻakikī a maloʻo ka lauoho.

No laila, i loko o kahi ʻano o nā shampoos mai Vichy, ʻo kēlā me kēia makahiki, ʻo kēlā me ke ʻano o ka makahiki, ka wahine a me ka ʻano lauoho, hiki ke koho i kahi loea maikaʻi a me ka prophylactic agent.

ʻO ka hui a me nā pono o nā ʻāpana

ʻAʻole i loaʻa iā Vichy Dercos Dandruff Shampoo kahi parabens (heluhelu hou aku e pili ana i nā shampoos dandruff me nā pale pālua a me ka parabens). Hiki ke loaʻa i kēia mau mea i loko o ka lauoho a me ke kino mālama lāʻau:

  1. Selenium - he mea ʻaʻole e ʻae i ka hoʻolalau ʻana o nā mea hoʻopunipuni, a hoʻopaʻa ʻia hoʻi i ka pae kūlohelohe maoli o ka microflora o ke poʻo.
  2. Pyroctonolamine - he mea e pale i ka ulu a me ka hana a nā pua fungal,
  3. Ka huika salicylic - hōʻemi i ka hōʻike o ka seborrhea, hoʻomaʻamaʻa i ka mea huna o ka mea huna sebaceous, mea ikaika e exfoliates i nā selepila epidermal make.
  4. Ceramide P - hoʻonui i nā hana palekana i nā hana hoʻolaʻa, hoʻoemi i ka hopena o nā mea kūlohelohe o nā mea kūwaho.
  5. Huaora E - ke kāohi nei kēia antioxidant i ka hopena o nā radical manuahi, he hopena therapeutic, hōʻoluʻolu i ka maʻi o ka maʻi.
  6. Bisabolol - hiki i kēia mea waiwai mai ka chamomile lāʻau. E hōʻoluʻolu iki hoʻi i ka huhū a me ka huhū.
  7. Dimethicone Silicone - he hopena calming ka hopena, loaʻa kahi hopena maikaʻi ma ke kūlana o ka lāʻau maloʻo.

ʻO nā hoʻopiʻi a me ka ʻohu

Loaʻa nā pōmaikaʻi o Vichy Derkos shampoo mai ka dandruff:

  • kūlike
  • therapeutic a me nā hopena pale i ka ʻili.
  • ka hoʻoikaika kino
  • ka ho'ōla maʻamau o ka ʻili a me nā lauoho follicle,
  • loaʻa kālā
  • ʻaʻole nakō
  • kūlia pH
  • momona nani
  • aia ka huahana i ka wai o ka wai i hoʻomehana ʻia me nā mea e pono ai,
  • hiki ke kūʻai ʻia ma nā hale kūʻai - ʻAʻohe mea pono e kauoha i ka huahana i nā hale kūʻai a i ʻole nā ​​pae like ʻole.

ʻO nā mea hemahema, aia kēia:

  • Aia kekahi mau contraindications.
  • I ka nui o nā hihia, hoʻopau wale nā ​​hōʻailona. E hoʻopau i ke kumu o ka dermatitis seborrheic, pono ʻoe e nīnau i ke kauka.
  • ʻAʻole kūpono nā huahana āpau no ka ʻili o ke ʻano.

Nā hōʻailona a me nā contraindications

Nā hōʻailona no ka hoʻohana ʻana i ka shampoo dandruff mai ka laina Vichy e:

  • hapai
  • lactation wā
  • allergy a i ʻole intolerance i nā mea i make i ka shampoo,
  • keiki malalo o 12 makahiki.

Shampoo no ka lauoho lauoho

ʻO Vichy dandruff shampoo no ka lauoho maʻamau a kokoke i ka aila, hāʻawi i ka hopena wikiwiki a mau loa. E hoʻomaʻemaʻe maikaʻi a hoʻomaʻemaʻe maikaʻi, a hoʻomaʻamaʻa a hoʻōla i ke ʻano hōʻino.

Ma muli o kahi hopena maikaʻi i ka kūlana o ka ʻili, hoʻoneʻe kā shampoo i nā dandruff. Eia kekahi, hiki i ka hāmeʻa ke hoʻoponopono i ka hana o ka mea huna o nā hoʻopuni sebaceous, i noho maikaʻi ka lauoho, nā māmā a me ka hoʻomaʻamaʻa maikaʻi loa.

ʻO Shampoo ka humo palupalu, ka mea ʻala i hoʻohui i nā memo o ka melon melona, ​​magnolia, violet a mandarin. Hoʻomaʻamaʻa maikaʻi kēia ahe nui a holoi pū ʻia hoʻi ma lalo o ka wai e kahe ana.

Ma ke ʻano he mea hoʻoluhi hewa ʻia, hoʻohana ʻia ʻo Sodium Laureth Sulfate, he ʻemi ʻoluʻolu a hoʻohana ikaika ʻia i nā bio-brand. Mai hoʻohilahila iā ia me Sodium Lauryl Sulfate, kahi mea i hōʻahewa pinepine ʻia ai no ka mea hiki ke hōʻeha i ka huhū. ^ E Ha yM. Ua hoʻohālikelike ʻia ʻo Sodium Laureth Sulfate i mau makahiki he nui, ma muli o kahi i hōʻike ʻia ʻaʻole ia i komo i loko o nā papa hohonu o ka dermis, a no laila, ʻaʻohe hopena huhū.

Ma hope o 4 mau wiki o ka hoʻohana maʻamau, e hoʻopau piha ka pilikia o nā kelemona, a loaʻa i ka lauoho ka alana a me ka nani.

Ka hoʻomaʻemaʻe maloʻo

ʻIke ka poʻe āpau e pono ka lauoho maloʻo ke mālama pono. He huahana maikaʻi ʻo Vichy i kahi lōmole a me kahi momona i ka maikaʻi. ʻAnoʻulaʻula ke kala o ke kapa shampoo.

I ka hui pū kekahi me ka huaora E, e kāpae ana i nā kaʻina maʻi, a me ka dimethicone, kahi ʻoluʻolu i ke ʻano.

ʻO ka hopena ma hope o ke noi ʻana - ua piha ka lauoho i ka ikaika, maloʻo a maloʻo hoʻi ke ʻili o ka ʻili, nānā ʻia a me ka dandruff.

  • ua loaʻa ka hopena ma hope o ka noi mua ʻana,
  • Hoʻoholo a pau ka pilikia ma hope o 2 mau pule o ka hoʻohana maʻamau.

Hoʻohana ʻia 2-3 mau manawa i ka hebedoma i hoʻokahi mahina a me ka hapa, laila, e like me kahi prophylaxis, hoʻohana Ma hoʻokahi pule.

Ma hea e ʻoi aku ka maikaʻi o ka kūʻai?

Ma kahi hale kūʻai maʻamau, ʻaʻole kūʻai akuʻo Vichy shampoo. Hiki ke kauoha ʻia e ka pūnaewele ma ka pūnaewele mana a i ʻole ma kahi hale kūʻai i hilinaʻi ʻia. Hāpai ʻia ʻo Vichy shampoo i nā lāʻau lapaʻau..

ʻO ke kūʻai aku i ka kūʻai ʻana ma ka pūnaewele:

  1. Hāʻawi kēlā me kēlā me kēia kauoha i ka makana, no ka laʻana, ka poʻe sampler o nā luna hou.
  2. Hāʻawi manuahi i nā wahi o Rūsia, akā ke hoʻokau wale nei mai ka 2000 rubles.
  3. Loaʻa kahi loaʻa.
  4. ʻO nā kūlana e waiho ai. ^ E Ha yM. Ke kūʻai wale nei i ka shampoo ma ka pūnaewele hoʻolaha kuana o ka mea hana hiki ke maopopo iā ʻoe ke kiʻi nei i nā huahana kiʻekiʻe a kūʻai kumu i loaʻa nā lā kūpono loa. Hoʻokomo ʻia nā huahana i hoʻouna ʻia i ka mea kūʻai aku i loko o kahi hale kūʻai kūikawā, ka mea i kūpono ke kūpono nā pae mālama.

Akā no ka poʻe makemake ʻole e ʻimi i ka shampoo ma ka Pūnaewele a kali i ka ʻeke. Manaʻo ʻia e kūʻai i ka shampoo i nā kaulahao lāʻau lapaʻau i hōʻoia ʻia.

ʻO kekahi mau loiloi mai nā punaewele kaulana irecommend.ru a otzovik.com

ʻO ke kumu kūʻai ʻo Vichy kamupene anti-dandruff shampoo ʻo 842 mau rubles. ^ E Ha yM. ʻO kēia ke kumukūʻai o ka vial volume 200 ml.

Ino no ka hoʻohana

Pono maopopo e loaʻa ai nā shampoos Vichy, ʻaʻole lākou he lāʻau lapaʻau i ka hopena o ka hopena, no laila hiki ke hoʻohana ʻia lākou ma ke ʻano he lāʻau lapaʻau a ma ke ʻano he prophylactic.

No nā mea pale, pono ʻoe e koho i kahi shampoo e like me ke ʻano o ka lauoho a hoʻohana ia 2-4 mau manawa i ka mahina, ke koena o ka manawa, holoi i kou lauoho me nā shampoos.

No ka anti-dandruff therapy, hoʻohana ʻia ʻo Vichy shampoo. 2-3 mau manawa i ka puleaka, e hoʻomau kēia mau ʻano aole i oi aku mamua o 1-1.5 mahina.

Nā ʻōkuhi no ka hoʻohana:

  1. E hoʻomoʻi maikaʻi i kou lauoho me ka wai o kahi mahana maikaʻi.
  2. E noi i kahi liʻiliʻi o ka shampoo i ke poʻo.
  3. Hoʻomoʻwili mālie i ka huahana i loko o nā aʻa.
  4. E waiho no e hana no 5 mau minuke, ʻoiai ʻaʻole pono e kau i ka pāpale a kāʻei paha i ka lauoho ma kekahi ala.
  5. Hoʻolālā maikaʻi ʻono maikaʻi.
  6. E holoi i ka lauoho ma lalo o ka wai holo, ʻoluʻolu loa. Ma hope o kēlā, hiki iā ʻoe ke holoi i kou poʻo me ka wai mahana.

Ma kahi o ka hopena o ka hoʻohana ʻana i ka shampoo, ma hope o ka malama hoʻokahi a me ka hapa, pono e hoʻomaha i kahi hoʻomaha no 4 wiki.

Inā hele ʻole ka hopena i ka hopena, hiki iā ʻoe ke kau hou i ke ala o ka mālama ʻana, inā ʻaʻohe hopena, pono ʻoe e ʻimi i ke kōkua o kahi dermatologist - inā paha ke kumu o ka dandruff e waiho nei i ka maʻi pākaʻi o ka ʻili, akā, i nā pilikia o loko o ke kino.

ʻO ka hopena ma hope o ka noi, kiʻi ma mua a ma hope

Nā loiloi lehulehu, a me nā manaʻo o nā loea loea, ʻae e ʻae ʻoe i nā hopena e like me ka hoʻopili ʻana iā Vichy shampoo:

  • hoʻopau piha ʻana o ka pilikia o ka lawaiʻa,
  • hoʻomaʻemaʻe piha o ke poʻo.
  • Hoʻihoʻi hou i nā hulu lauoho i hoʻopau ʻia,
  • saturation o ka lauoho me ka ikaika a me ke olakino,
  • hōʻoluʻolu o nā manaʻoʻoluʻolu ʻole - itching, irritation, a pēlā aku.
  • hopena mau noʻeono mau mahina ma hope o ka mālama ʻana.

Hiki ke nānā ʻia ka hoʻomaikaʻi ʻana i ka kūlana o ka lauoho ma hope o ka noi mua.

Inā ikaika loa nā ʻōhule sebaceous o ke poʻo, hana ʻia kahi wahi kūpono no ke ola a hana hou i nā flora a me nā mea maʻi.

Hōʻea kēia hanana i kahi maʻi i makemake ʻole ʻia e like me ka seborrhea. Hiki i kēia maʻi ke hōʻeha i kahi pōpilikia i kahi kanaka - ke poʻo mau nei ke poʻo a ʻāʻī paha, nā ʻāpana keʻokeʻo o ka dandruff i hāʻule i nā lole a hāʻawi i ka lauoho i kahi ʻano maikaʻi loa.

Eia pū kekahi ke kuʻi ʻana i ke poʻo, hiki iā ʻoe ke lawe i kahi maʻi i loko o nā ʻeha, kahi i hoʻoiho ai i kahi kaʻina. ^ E Ha yM. Holo ka lauoho mai kēia mau mea a pau, maʻi a papali.

Hāʻawi ʻo Vichy i kāna mea kūʻai aku i kahi hopena kūpono no ka pilikia o nā dandruff. Ma ka pūnaewele hiki iāʻoe ke loaʻa i kahi nui o nā loiloi aloha nui o ka poʻe e kala mau ana i ka dandruff a me kāna mau hōʻike.

Hoʻolālā ʻo VICHY DERCOS i ka Shampoo Anti-Dandruff no ka lauoho lauoho

Hoʻopili ia nā shampoo no ka lauoho ʻaila, akā hiki nō ke hoʻohana ʻia no ke ʻano maʻamau. ʻO ia ka mea nui i kēia loiloi, no laila eia ka hopena huaʻōlelo, kokoke i nā lāʻau lapaʻau.

ʻO nā mea hana nui:

  • selenium disulfide - ke pale aku i ka helehelena a me ka hana hou ʻana i nā fungi, ʻoiai e lawelawe nei me ka antiioxidant maikaʻi.
  • cohesil - kahi mea e hoʻihoʻi ai i ka huli ʻana o ka lauoho a hoʻōla i ke kolo a hoʻōla i kāna mau ʻāpana.

He kūpono no ka hoʻohana pinepine (2-3 mau manawa i ka pule). Ke manaʻoʻiʻo ia e like me ka lilo o ka hoʻohana mau ʻana i ka shampoo regulasi Vichy, ka pauʻana a me ka hōʻeha o ke poʻo e nalowale mau loa ia i loko o ke kanaka, a e hoʻihoʻi hou ka lauoho lauoho.

Nā kumu o Dandruff

ʻO nā Dandruff e hoʻokūkū i nā pilikia he nui.

ʻO ka Dandruff kekahi o nā maʻi maʻamau o ka lauoho a me ke kino. Loaʻa kēlā me kēia kanaka, no ka mea ʻo kēia mau maʻi make kino wale nō o ke poo. Hoʻomaka ka hopohopo i ka wā e hoʻonui ko lākou helu, a ʻike ʻia nā pūpona i ka maka maka. Hāpai nā kelepona i nā lā 25-30, no laila ʻo ka dandruff i kahi ʻano haʻahaʻa kahi hanana pilikino kino maʻamau. Akā inā, ma muli o kahi kumu o ke kumu, ua hoʻemi ʻia ka loli hou o ke kelepona i ka hebedoma, a laila i loko o kēia manawa ke ʻano o ka nui o ke kelepona e hoʻomaʻemaʻe pono a nalowale i nā wai. I ka hopena, ʻaʻole lākou i maloo holoʻokoʻa, akā exfoliate i ke ʻano o nā mea keʻokeʻo a nānā pono ʻole - dandruff.

ʻO ke kumu o ka dandruff he disfunction o ka gland sebaceous, ka ulu pinepine i ka wā o ka hōʻemi o ka hormonal i ke kino.

Inā alakaʻi ʻoe i kahi ola olakino, a laila e nānā i nā mea i hiki mai no ke kahe o ke dandruff: ka hoʻohana ʻana i nā shampoos a me nā haʻalulu haʻahaʻa, hoʻomaloʻo a me kā ke kāohi ʻana me ka lauoho me ka hairdryer, ka nui o ka hakahaka, ke kaumaha a me nā maʻi, a me ka metabolism hiki ʻole.

Ka ʻIke ʻana o Dandruff Shampoos

ʻO kekahi o nā nīnau nui o ka ʻoihana nani: pehea e kāpae ai i nā dandruff? I kēia lā, ua hāʻawi ka lāʻau lapaʻau i kahi nui o nā shampoos anti-dandruff shampoos. Ma ke kānāwai, ʻo nā mea nui i loko o lākou he mau huaora o ka hui A, B, D, E, zinc, sulfur, climbazole, octopyrox (pyrocton olamine), ketoconosole, tar, waikiki salicylic, selenium disulfide, kahi e hoʻomaikaʻi ai i ka metabolism o nā minerula a hoʻoliʻiliʻi i ka pono o ka lauoho. Hoʻokaʻawale ʻia nā shampoos Dandruff i ʻelua ʻano: shampoos kosmetal, no ka laʻana, Ulo & Uhi, holoi a hele i nā anti-Dandruff, clear vita Abe, Nivea Anti-Dandruff, Fructis, a me nā shampoos lapaʻau, mākou e kūkākūkā ai ma kēia loiloi.

Loaʻa a me nā ponoʻole

Ua kaulana ke kūlanakauhale ʻo Farani no Vichy ma nā ʻāina he nui e mahalo i ka hui o kēlā inoa like, ma kahi o hoʻokahi haneli mau makahiki i hala.

ʻO ka wai wela kahi waiwai i nā minerala a me nā microelements, ka hoʻohana ʻana i nā dermatologists hou loa, ka hoʻopuka ʻana o ka selenium disulfide a me nā mea ikaika e ulu ai i nā huahana mālama lauoho i hiki ai ke hana i ka Vichy therapeutic dandruff shampoos.

ʻO ka pōmaikaʻi nui iā Vichy dandruff shampoos ʻo kā lākou ke hopu ʻana i ke kumuwaiwai o ka pilikia.

Hāʻawi i kahi hopena hōʻoluʻolu, ʻaʻole i ka hopena, hoʻōla kēia kālā i ka ʻili, e hōʻoluʻolu i ka huhū.

Ma hope o kahi noi pōkole, nalowale ka dandruff, e lilo ka lauoho, ololi.

Loaʻa nā hemahema i ke kumukūʻai kiʻekiʻe, mai 600 a 1000 mau rubles.

Eia nō naʻe, holo maikaʻi nā shampoos a pau, no ka mālama pono ʻana i ke poʻo hoʻokahi o ka liʻiliʻi, no laila ua lōʻihi nā kālā. Eia kekahi, loaʻa nā huahana Vichy i nā contraindications no ka hoʻohana.

He aha ka huahana a Vichy i hāʻawi ai?

Hoʻokumu ʻia nā shampoos pilikino no kēlā me kēia ʻano o ka lauoho. ʻO ka laina o nā shampoos Vichy Dercos no ka dandruff i hōʻike ʻia e kekahi mau ʻano.

"ʻO ka shampoo Dandruff no ka ululima o ke ʻano." Hoʻoikaika, mānoʻala, he aʻala kukui. ʻO ka mea hōʻemi ikaika (pyrocton olamine) e hoʻopau i nā nui o nā ʻāpana o ka pūpū, pale iā lākou mai ka hoʻonui ʻana.

Loaʻa ka aila Chamomile i kahi hopena hōʻoluʻolu, anti-inflammatory. Hoʻokomo ʻia ka waikawa Salicylic i nā kohu o ka sebaceous. ʻO ka waihona holoi holoi ka like me nā mea i hana e hana ai i ka shampoos pēpē.

"ʻO Vichy Shampoo no Dandruff no ka lauoho lauoho." ʻO ka mea hana he selenium disulfide. ʻAʻole ia e lilo i ka hoʻohui a me ka hoʻonohonohoʻana iā ia o nā fungi dandruff. He mānoanoa ka huahana, i ka wā e hana ai ka palu nui i ka ʻōpala huhū, a holoi koke.

ʻO ka hana lōʻihi, ka hiki ʻana i ka ʻili, ke aʻa o ka lauoho, hana i kahi kiʻi pale e pale ai i ka nānā hou ʻana o ka dandruff. He ʻala ʻoluʻolu a me nā melo.

"Vichy Derkos Dandruff Shampoo no ka Pahu Maʻa." Ka hoʻonohonoho 'ana o ka huahana: selenium disulfide, vitamin, trace element. Hoʻopau lākou i nā kuʻuna o ka hua, nā mea hānai, hoʻonaninani, hoʻihoʻi i ka ʻili.

Loaʻa iā lākou kahi hopena maikaʻi ʻaʻole wale ma ke poʻo wale nō, akā, hoʻi i ka lauoho. Ma hope o ka noi mua ʻana, ua oki ka mea ʻeha, hoʻēmi ka nui o ka maiʻa.

E nānā i nā loiloi o nā shampoos dandruff ʻē aʻe:

E heluhelu i nā ʻōlelo aʻoaʻo e pili ana i ke koho ʻana i ka shampoo kūpono no kahi kāne a wahine paha, a me ka dandruff maloʻo a ʻona paha.

ʻĀpana, he aha ka hopena o lākou?

Inā ʻoe e hoʻokau ʻike pono ʻia i ka hui ʻana o V shy shampoos, e hoʻomaopopo ʻoe ʻaʻole kēia huahana maoli maoli.

Akā, ua hala ʻo ia i nā hoʻokolohua a pau, ʻae ʻia e nā luna ʻano like ʻole.

Loaʻa iā ia nā palapala e pili ana i ka maikaʻi a me ka palekana, ua ʻōlelo ʻia no ka hoʻohana ʻana o nā dermatologists i kēia manawa.

Nā mea waiwai e hoʻonaʻauao ana

  • Ketoconazole Hoʻoweliweli i nā membrane o nā aʻa fungal, pale i ka biosynthesis. Hoʻopau i nā kūleʻa āpau like ʻole o nā hua-ye-like.
  • Selenium sulfide. ʻO ka hana nui ʻo ka Malassezia fungus. ʻAʻole ia e like me nā mea antifungal ʻē aʻe, ʻaʻole ia e ʻae i nā pua o nā fungi e hoʻōla, kāpae i ka pane ʻana iā ia.
  • Clotrimazole. Hoʻopau i nā hui he nui o nā fungi. Hoʻomaʻowili ia i ka pae intercellular, luku ʻia i ka membrane o nā spora fungi.
  • ʻO ka oline Pyrocton. He waiwai antifungal e hoʻopau i nā hua spore, pale iā lākou mai ka hoʻonui ʻana.

Nā mea kūʻai

  • Wai wai. Hāʻawi i kahi poʻo a me ka lauoho me nā minuke a me nā minelala.
  • Ka huika salicylic. Kāohi i ka hana ʻana o nā mea huna sebaceous. Hoʻohana ʻia ia ma shampoos e mālama ai i ka seborrhea aila.
  • Mana momona (Acoamidopropyl Betaine). ʻO ka kuleana no ka puhi ʻana, hoʻomaʻemaʻe, hōʻano maʻalahi i nā waiwai o nā mea hao.
  • Mau aila ʻaila. Hoʻomaʻo, hoʻoikaika i ka lauoho. Hoʻihoʻi hou i ka ʻili, hāʻawi i ke ola o nā ʻōmaka mikroskopiko.
  • ʻO ka propylene glycol, sodium klorida, synt polimers. Hoʻohui ka nānāʻana, ke kala shampoo.
  • Nā momona, nā mea ala, alkali a ma kahi o nā kenekulia ʻokoʻa like.

Pehea e pili ai?

Ke kūʻai nei i nā shampoos mai Vichy, pono ʻoe e hoʻomanaʻo ʻaʻole kēia i ka mea hoʻonoho, akā he mau lāʻau lapaʻau.

E hoʻohana wale iā lākou no nā kumu therapeutic a me prophylactic.

No ka pale ʻana i ke ʻano o nā aniani, koho mākou i nā ʻano e like me ke ʻano o ka lauoho a me ka ʻili.

Holoi holoi wau i koʻu lauoho i ka malama me kahi shampoo lapaʻau, ke koena o ka manawa a mākou e hoʻohana ai i nā detergents ʻē aʻe.

No nā kumu lapaʻau, hoʻohana mākou i ka shampoo 2-3 mau manawa i ka hebedoma, a hiki i ka nalowaleʻana o nā dandruff, akā ʻaʻole iʻoi aku i hoʻokahi mahina.

  1. E hoʻomoʻi maikaʻi i kou lauoho me ka wai mahana.
  2. Hoʻohui ʻia kahi wahi liʻiliʻi o ka huahana i ka māka, e ʻohi mālie i nā ʻili a me nā aʻa me ke ʻano o ka hoʻoulu ʻana.
  3. Waiho ʻia no 5 mau minuke, kau ʻole i ka pāpale a ʻiliʻili paha i ka lauoho ʻaʻole pono.
  4. Hoʻopili hou nā lauoho i ka lauoho, e hoʻomoʻi maikaʻi i ka shampoo ma ka lōʻihi o ka lauoho, holipi maikaʻi.
  5. E holoi mākou i ka lauoho me ka wai wela, holoi me ka mahana.
  6. Ma kahi o ka hopena o ka mālama ʻana, ma hope o nā hebedoma 4 hoʻomaha mākou i kahi hoʻomaha no 1.5 mau mahina. Ma hope o ke kau ʻia nei ke ʻano.

ʻO ka hopena o nā shampoos Vichy

ʻO Vichy shampoos no ka dandruff i hōʻike maikaʻi iā lākou iho. Loaʻa lākou i ka hopena: ma hope o ka palapala noi mua, nāwaliwali a me ka huhū i hala, ma hope o 4 - i ka aneane āpau, nalowale nā ​​hōʻailona o ka dandruff.

Inā ʻoe i kēia manawa e hoʻōki i ka hoʻohana ʻana i nā shampoos, hiki i kahi hoʻomaha. Ma hope o hoʻokahi mahina o ka hoʻohana ʻana, ma ke ʻano he kānāwai, ʻaʻole pono kahi papa lua. E like me ka prophylactic, e hoʻomaopopo i ka shampoo e hoʻomau i ka hoʻohana ʻana.

E aʻo e pili ana i ka hoʻohana ʻana i nā ʻano kūʻokoʻa like ʻole no ka dandruff:

  • paʻakai, soda, hua manu, ka apopo cider cider, mummy, aspirin, ka labo a me ka sabada kao,
  • ʻūpā: me ka hua manu, no ka ʻeha a me ka lauoho hoʻi, no ka lauoho ʻaila.
  • ʻaila aila: castor, burdock, lāʻau lāʻau,
  • nā lau: nettle a me ka celandine.

Kūʻai a me kahi e kūʻai aku ai

Hiki iā ʻoe ke kūʻai aku iā Vichy Dercos Aminexil Hoʻonui i ka Shampoo e kūʻē ana i ka launa ʻana i ka lauoho ma ka pūnaewele mana, a me nā hale kūʻai kosila, nā mea kūʻai lāʻau a me nā hale kūʻai pūnaewele like ʻole.

    ʻO ke kumukūʻai ma Rusia ma kahi o 864 mau rubles no ka 200 ml,
    ʻO ke kumu kūʻai ma Ukraine e pili ana i 264 UAH. no 200 ml.

Aia nā kumukūʻai o luna aʻe e pili ana i ka hopena o Dekemaba 2017 - ka hoʻomaka ʻana o 2018, ma luna o ke manawa, hiki ke ʻano nui ke kumukūʻai.

Nā hiʻohiʻona o Vichy

I loko o ka hale hana ʻo Vichy Dercos, ua hōʻike nā loea i ʻike ʻia nā dandruff no nā kumu like ʻole. ʻO kekahi o ia hana hoʻopiʻi kūlohelohe o nā maʻi ʻo Malassezia. ʻO kēia mau mea huehu i alakaʻi i ke kūkuluʻana i dermatitis.

ʻO kekahi kumu ʻē aʻe ʻo ka nānā ʻole o ka microbiome holoʻokoʻa (kahi pae o nā microorganisms e noho ana ma ke poʻo). Hiki kēia ma muli o ke koʻikoʻi, ka ʻilihune palupalu, nāwaliwali nāwaliwali, etc.

No ke aha, i ka hakakā ʻana me nā mea pale manuahi, he nui nā mea lapaʻau e kōkua ʻole? ʻO ka meaʻoiaʻiʻo o ka māhele nui i loko o lākou he ketoconazole. Hoʻopau koke ke kāwele palupalu i kēia mea ikaika. No laila, kāpae ka mea hana i ka hana ma mua o ka wā.

Vichy Dandruff Shampoo i ka selenium disulfide. ʻO kēia mau mea kanu ikaika he waiwai antifungal a me nā waiwai antiseptic. Hoʻopuka maikaʻi ia i ka pūpū. Eia kekahi, ʻaʻole ia he addictive a loaʻa kahi hopena antirecurrent.

  • ʻike ʻia ka hopena ma hope o ka noi mua ʻana,
  • ma hope o kahi papa lapaʻau no nā wiki he 6, ʻaʻole i ʻike ke dandruff.
  • ma hope o hoʻokahi papa pule pule ʻelua, ʻike dandruff he hoʻopau i ka 100%.

Makemake wau e hoʻomaopopo inā ʻo ka ʻenehana me Selenium DS ka mea nui loa i kēia lā. Hoʻonui ia i ka microflora bacterial o ke poʻo, hoʻohemo i ka hana aniani a hoʻihoʻi i nā hana palekana o ka epidermis.

Ma ka laina Vichy aia kahi 2 mau pua o ka shampoos e kūʻē ana i ka hoʻouluʻana i ka dandruff:

  • no ka lauoho maloʻo
  • no ka lauoho a me ka lauoho maʻamau.

Hoʻopili ʻia nā Shampoos i nā pahu kalaka 200 ml. He lawa kēia kālā no ka manawa lōʻihi - ua lilo lākou i ka hoʻokele waiwai. Makemake wau e ʻike i ka pale i ka hoʻolālā kāua i keʻano o nā huahana Vichy a pau.

Nā ʻōkuhi no ka hoʻohana

  1. Moisturize kou lauoho
  2. E lawe i kekahi mau "cocktail" a lulu i ka ʻōnaehana kumu,
  3. E mālama i kēia hoʻoponopono no ka 3 a i ka 5 mau minuke,
  4. E holoi i ka wai.

E hoʻohana i ka shampoo 2-3 mau manawa i ka hebedoma. ʻOi aku pinepine ma mua o ka ʻōlelo ʻole. ʻO ka lōʻihi loa o ka mālamaʻana ʻo 4-6 mau pule. I ka hopena o ka "therapy" paʻakikī wau i ke hoʻohana ʻana i kēia shampoo no prophylaxis hoʻokahi manawa i ka pule. Hiki iā ʻoe ke koho iā ia me kekahi shampoo ʻē aʻe. ʻO kahi laʻana, “ʻoluʻolu nā mineral” a i ʻole nā ​​shampoo ʻē aʻe i hemolele.

A e hoʻomanaʻo e hānai i nā kihi o kou lauoho. I kēia manawa, pono lākou e mālama akahele. E hoʻohana i nā balms momona me ka rosehip lāʻau a me nā aila momona almond. No ka laʻana, eia kekahi ʻano o nā mea hoʻihoʻi meaʻai.

ʻAe, hiki ke hoʻohanaʻia no Vichy dandruff shampoo i ka wā hapai a me ka hānai? ʻAʻole komo nā mea ola i ke kahe koko, no laila, ʻaʻohe mea e hoʻoweliweli ai i ka palekana o ke pēpē. Ma keʻano holoʻokoʻa, ʻo nā huahana mālama lauoho Vichy nā huahana topical. ʻAʻohe kahi hopena systemic i ke kino.

ʻO Shampoo no kaʻaila a me ka lauoho

E haʻi pololei ana wau ua hiki kēia i kēia ke hoʻohana no ka lauoho maʻamau. He ʻano pāpaʻomaʻi kona, a kaomi. ʻOi aku ka moʻo hoʻoliʻi hoʻopili ʻana i nā ʻatikala o magnolia, tangerine, melon meli, violet, etc. He ʻono loa ka ʻala. Hōʻailona maikaʻi kēia shampoo a holoi holoi. ʻAe, hopu iā ia no kahi lōʻihi.

Shampoo anti-dandruff shampoo no ka lauoho maʻamau o ka lauoho ʻula, ʻo Vichy

ʻAʻohe mea parabens i ka ʻano. Nā ʻ Activelelo ola:

  • Ka waikawa Salicylic - i ka hopena exfoliating a me ka hopena antibacterial. Mālama i ka lauoho i mālama i ka huli hou no ka manawa lōʻihi,
  • Selenium DS (aka selenium disulfide) - hōʻemi i ka ulu o ka nui o Malassezia a normalizing i ka microbiome o ke poʻo;
  • ʻO Ceramide P - hoʻonui i ka pale ʻana o ka lauoho i nā mea o waho.

Ua hana ʻo Sodium Laureth Sulfate i mea ʻūlū puhi a i kēia shampoo. ʻO kēia pūlea he hopena haʻahaʻa. ʻO ia he mahele o nā kūlohelohe maoli a hoʻohana ʻia ma nā bio-brand. Mai hoʻohilahila ia me Sodium Lauryl Sulfate, he mea hōʻino e hoʻomaʻamaʻa pinepine ʻia a hiki ke hoʻonāukiuki i ka huhū. ʻAʻole i ʻike ʻia ka Sodium Laureth Sulfate ma kēia. Loaʻa kekahi inoa ʻē aʻe a me kekahi ʻano mea ʻē aʻe. Ua makemake wau i ka chemistry ma ke kula i ka wā i loaʻa ai iaʻu nā hoʻokolohua hoʻokolohua 🙂

I loko o nā makahiki he nui o ka noiʻi, ua hana ʻia nā hoʻokolohua ma nā hopena o Sodium Laureth Sulfate ma ka ʻili. Ua hōʻike ʻia ʻaʻole ia i komo i ka dermis, ʻaʻole ia he kumu hoʻonāukiuki e like me SLS. A ua huli nā hui ma ka ʻoihana bio i kēia mākē pupuhi.

Hoʻomaʻakaʻo loa-Anti-Dandruff Shampoo no ka lauoho lauoho, ʻo Vichy

Hōʻike ʻia ka piha piha o ka huahana ma ka pale a ma ka pūnaewele mana o ka mea hana. ʻO nā "waiwai":

  • Antioxidant Selenium Disulfide (selenium sulfide) - ka mea e pale ai i ka helehelena a me ka hana hou ʻana i kahi maʻi pathogenic,
  • Ceramide P - pale i nā lauoho mai nā hopena maikaʻi loa i waho.
  • Huaora E - kēia ʻenehana he hopena anti-inflammatory,
  • Dimethicone Silicone - he hopena ʻoluʻolu ma ka ʻili maloʻo a pale iā ia mai ka huhū ʻana.

Ma hope o ka holoi ʻana i ke poʻo me Vichy Dercos no ka lauoho maloʻo, lilo nā lauoho, māmā. A hoʻomaha maikaʻi ka shampoo. A kōkua ke hōʻoluʻolu i ka huhū nui. No laila, inā he lauoho maloʻo kou, e nānā pono i kēia koho. A laila e kaʻana i kāu pane a me ka nānā i nā ʻōlelo.

ʻO ka manaʻo o ka poʻe i ho'āʻo

Galya: ʻO kēia shampoo ka mea wale nō e kōkua iaʻu. ʻO ka manawa kekahi, ʻoiaʻiʻo, pono ʻoe e kaua i ka dandruff. Akā hoʻohana pinepine pinepine wau no ka pale ʻana. Ua noho ʻo ia ma luna o kahi papena ma koʻu keʻena))))

Nastya:ʻO ke ʻano kahi o ka ʻili o koʻu poʻo i ka weliweli e hoʻomanaʻo. No 5 mau makahiki i kipa aku au i nā dermatologists i kuhikuhi i ka mālama ʻana iaʻu. ʻO ka mākaukau ʻike a me nā papa āpau. A hoʻāʻo wau i nā shampoos like ʻole (mai kā mākou kumukūʻai a kūʻai aku i nā haole). Akā ua mau ka pilikia. ʻO kekahi o nā lāʻau lapaʻau i aʻo iā Vichy Dercos. Ua hoʻoholo wau e kūʻai, akā ʻaʻole manaʻo i ka hopena he nui. Akā makehewa ʻole! Ua hoʻohana au iā ia no 3 mau pule i kēia manawa. Ua nalowale ka ʻūhai a ʻaʻohe limu. ʻAʻole kēia kahi shampoo, akā he hana mana.

Eugene: ʻOiai ke kumukūʻai ke kumukūʻai, akā ua kūpono kēia shampoo. Ma hope he pule i hala iho nei, ua poina wau i ka mea e hōʻeha ai a me ka dandruff.

Ualha: Uaʻoi aku i hoʻokahi makahiki ma mua o koʻu hoʻohana ʻana i kēia shampoo i kēlā me kēia manawa. Ua ʻoliʻoli wau iā ia.

Anya: Ua kōkua mua ʻo ia iaʻu i ka manawa mua. Hoʻopau ʻole ka ʻeha a me ka huhū. Ma mua o kēia, ʻaʻole i hāʻawi i nā ʻano ʻē aʻe i kahi hopena.

Lyubochka: ʻO ka hōʻuluʻulu lauoho anti-dandruff maikaʻi kēia i kōkua iaʻu. ʻO ka mua, hoʻoili maikaʻi a hoʻopaʻa i kahi liʻiliʻi, a laila holoi. I ka manawa aʻe, holoi i kou lauoho e like me ka maʻamau. Hoʻopau au i ka dandruff ma hope o ka holoi ʻana. I kēia manawa ua hoʻohana wau iā Vichy Dercos no ka prophylaxis hoʻokahi manawa i ka pule.

Olaa: I koʻu hiki ʻana aku i koʻu mau mākua, ua loli ka wai a me nā leo "seborrheic crust" ma ke poʻo. Kolohe loa kēia! ʻO ka paʻakikī loa ke hoʻopau ʻana. I ka wā o ka ho'āʻo aʻe e wehe i ka "crust", hāʻawi ka hūnōna wahine iā Vichy Derkos i kahi hoʻāʻo. He mea kupanaha ka hopena. Ma hope o ka holoi ʻana ʻekolu, nalowale ka ʻeha a me ka "crust".

Inna: I ka hopena hope, hiki iaʻu ke komo i nā lole a me nā kalaʻeleʻele me ka ʻole o ka paʻakikī. A mai makaʻu i kahi neʻe keʻokeʻo e ninini ai i loko.

Ma hea e ʻoi aku ka maikaʻi o ka kūʻai?

Kauoha wau i nā huahana Vichy ma ka pūnaewele mana o nā ʻoihana hoʻoneʻe vichyconsult.ru. E papa inoa wau i nā kumu 5 ʻoi aku ka maikaʻi o ka kūʻai ʻana aku ma ka hale kūʻai pūnaewele Vichy:

  1. Hāʻawi kēlā me kēia kauoha i nā makana. ʻO kēia ka mea hoʻohālikelike i ka laina hou a i ʻole ka ʻike mua ʻia o nā ʻano. No laila he maikaʻi
  2. Hoʻolaha ka hāʻawiʻana i kahi ʻāina o Rūsia (i ka wā e kauoha ana mai 2000 rubles.)
  3. Hoʻopaʻa pinepine i nā hoʻolaha chic ma kekahi laina huahana. ʻO ka mea hou ua hana wau i kahi kauoha liʻiliʻi a ma kahi o ka sampler, hoʻohui wau iā Vichy Normaderm micellar makeup remover lotion no ka manuahi.
  4. ʻO nā kūlana e waiho ai. Aia ma luna o ka pūnaewele hana ʻole ʻoe e kūʻai lilo aku i nā huahana mea ʻole a kūʻai aku paha. ʻO nā huahana a pau, ma mua o ka hōʻea ʻana i ka mea kūʻai, mālama ʻia i loko o kahi hale kūʻai. Eia ua hāʻawi ʻia i nā kūlana mālama e pono ai.

No laila, kauoha mau wau i nā huahana Vichy ma ka pūnaewele wale nō. Eia nā loulou i nā hui āpau 3

VICHY DERCOS anti-dandruff no ka peʻe maloʻo

Wahi a ka mea hana, ʻo Vichy Dercos e kū'ē i ka lauwili no ka ʻili maloʻo ke kuhikuhi wale ʻana i ka hoʻoulu ʻana ʻana i ka holopuu pathogenic, akā, ʻo ka hoʻohālikelike ʻana i ka microflora holoʻokoʻa o ke poʻo. ʻAʻole e like me ka shampoo hoʻoponopono e haʻi ʻia ma luna nei, ʻaʻole ia he cohesil. Akā eia kekahi mau māhele'ē aʻe.

ʻO nā mea hana nui:

  • selenium DS - selenium disulfide, akā ma lalo o kahi inoa pohihihi
  • ʻO Ceramide R. Ceramides ʻo lākou iho nā kumulāʻau nui i ka ʻoihana o ka ʻaoʻao kiʻekiʻe o ka ʻili, e pale nei iā ia mai nā ʻano kīnā ʻole. Akā ʻo ke ʻano o ka prefix "P" i ʻike ʻia i ka poʻe i kūkulu ʻia i ka wehewehe hoʻolaha o ka shampoo.
  • ka huika salicylic
  • ʻO ka Vitamin E, kahi hopena anti-inflammatory a hakakā me nā pale manuahi (pale i ke kanesa).

Hoʻohana ʻia e hoʻohana pinepine ia, akā, ʻaʻole ma ka maʻamau maʻamau. Hōʻoia i 2-3 mau manawa i ka hebedoma. ʻO ke aʻo paha o ke ʻano e pili ana i hoʻokahi mahina.

E pili ana i ka lāʻau lapaʻau

ʻO Vichy (Vichy) kahi hui Farani e hoʻopuka ana i nā mea lapaʻau hoʻāno i hōʻoia ʻia. No nā 10 mau makahiki, ua leʻaleʻa ka hōʻailona i nā mea kūʻai aku me ke kiʻekiʻe, kūpono a me ke ākea ākea.

Ua mālama pū ka hui ʻo ia i ka poʻe i loaʻa i ka dandruff e ka hoʻokumu ʻana i kahi laina holoʻokoʻa o nā shampoos maʻi Vichy Dercos. Ma loko e ʻike ai ʻoe i nā huahana no ka lāʻau maloʻo, palaka a me ka aila. Hiki i kēia kaawale ke pale i nā hiʻohiʻona o ka hopena o ka hopena i ka wā e hoʻohana ai, e hoʻokū pono i ka pilikia.

ʻO Vichy Dercos anti-dandruff hiki iā ia ke hiki:

  • Holo i ka ʻeleʻele keʻokeʻo keʻokeʻo i ka lauoho 100%,
  • hoʻopau i ke kaumaha, ʻoluʻolu ʻole,
  • Hoʻihoʻi i ka hana a nā kauā,
  • Hoʻopiha i nā curl nāwaliwali i nā mea kanu, nā huaora,
  • e hoʻoneʻeneʻe i ka ʻōnaehana microbiome o ka ʻili,
  • i ka mea e pale ai i ka hoʻomaha ʻana o ka pilikia i loko o ʻeono malama ma hope o ka mālama ʻana.

ʻAʻole kūpono ua hoʻomaʻamaʻa ʻia ka hana huahana ma lalo o ka mālama ʻana o nā poʻe dermatologists loea i nā mea kūʻai. Hiki ke ʻike ʻia nā hopena mua ma hope o ka hoʻohana mua ʻana.

ʻO ka papahele me ka shampoo anti-dandruff no ka lāʻau ʻili, maloʻo a koʻikoʻi. Kauia lakou Koho ʻia nā ʻikepili e noʻonoʻo pono i nā ʻano o kēlā me kēia o nā ʻano o ke ʻano o ka integument.

ʻO ka lauoho ikaika a olakino

Hoʻomaʻa ʻia kēia hopena ma ka home i ke kumu o ka pilikia, hōʻoluʻolu i ka ʻeha a me ka mumū. Ma hope o ka manawa pōkole, lilo ka lauoho a me ke olakino. Ua ʻike nā ʻepekema ʻepekema i hoʻokumu ʻia nā dandruff no nā kumu like ʻole:

  • Ka maʻi kino, ma muli o ke ʻano o nā pōpena yeast Malassezia paha Pityrosporum Ovale. Ua hūnā lākou a hoʻonui i ka follicle lauoho a ma nā ʻila o ka ʻili. No ka mea aloha nā fungi pathogenic i ka wela a me ka ea, ʻaʻole e maʻalahi.
  • I ka wā e hōʻeha ai kahi metabolic a i ʻole ka hopena hormonal. ^ E Ha yM. I kēia mau hihia, lilo ke kino i nā mea maikaʻi ʻole.
  • Ma muli o ka lawehala pono ʻana o nā kohu sebaceous. ^ E Ha yM. Hoʻopilikia kēia i ka ʻili a maloʻo paha. Hoʻomaka ia e ʻō aku a ʻeha: ua make nā hala kahiko, a ʻōpiopio ka ʻōpio ʻōpio i ko lākou wahi.
  • Ma muli o kahi hōʻino o ka meaʻaihiki ke hoʻonāukiuki i ka hypovitaminosis.
  • Hoʻomaʻamaʻa pinepine nā mau wāhine, maʻa mau i nā wā ʻōpio, a me ke ʻano noʻonoʻo. ^ E Ha yM. ʻO ke kaumaha a me ka nele o ka hiamoe hiki i ke kumu nui o ka dandruff.
  • ʻO ka mālama pono ʻanaE pili ana me ka hana ʻana, ka ʻae ʻana a me ka maloʻo me kahi hairdryer a me nā curling irons.

Nā Hoʻohui

Hoʻohana ʻole ʻo Vichy Derkos no ka dandruff e nā mea kūʻai aku me kekahi mea maʻi pākahi i kēlā me nā mea pono o ka lāʻau. No kēia kumu, ma mua o ka hoʻohana mua ʻana, e hana i kahi hōʻike alerida.E kau i kahi liʻiliʻi ma ka pulima, ma hope o ka pepeiao a i loko o ka liko i loko, e kiaʻi i ka ulu ʻana ma hope o kahi manawa.

Pono ka hoʻohana ʻana i kekahi lāʻau lapaʻau ka ʻae ʻia o ke kauka hele mai; ʻo Vichy Dercos dandruff shampoo ʻaʻole ʻokoʻa.

ʻAʻole pāpā ʻia ka lāʻau lapaʻau no ka hoʻohana ʻana e nā wahine hāpai a i ka wā lactation. ʻAʻole komo nā mea ola i loko o ke kahawai a ʻaʻole pōʻino no ka pēpē.

A i ʻole, ʻaʻohe contraindications a me nā pale i hoʻohana ʻia ʻo kēia lāʻau lapaʻau.

Hiki iā ʻoe ke kūʻai i ke shampoo Vichy Derkos ma kahi hale kūʻai maʻamau. Aia kahi mālama mālama shampoo, me ka waihona o 200 ml, mai 842 mau rubles. Ke kūʻai aku nei i ka kulu shampoo mai kēia neʻe ʻana i nā mea kūʻai aku, ma loko o 890 rubles.

He aha ka hopena e manaʻo ai

Wahi a nā poʻe loea ka hoʻohana maʻamau ʻana o ka huahana e hōʻoia i kēlā mau loli:

  • ka hoʻopau piha ʻana o nā pilikia o ka lauoho,
  • ka hoomaemae hohonu ana i ka laoi,
  • hoʻihoʻi hou o ka ikaika a me ke olakino o nā curl,
  • haʻalele
  • ka haʻalele ʻana i kahi pōʻino kūpono no ka liʻiliʻi o 6 mau mahina ma hope o ke ʻano.

E nānā i ka hōʻoluʻolu, he hopena maikaʻi ma hope o ka hoʻohana mua ʻana.

E hoʻohana i ka shampoo anti-dandruff Vichy Dercos i ka hoʻomaka mua o ka maʻi. Hoʻopakele kēia iā ʻoe mai nā ʻano leʻaleʻa a hoʻolōʻihi i ka hoʻōla. ʻO ka mea e manaʻoʻiʻo: nā ʻōlelo hoʻohiki i hoʻohiki ʻia o nā mea hana o ka brand a i ʻole he mea maoli paha, akā naʻe ke kūʻēʻē ʻana i nā manaʻo o nā mea hoʻohana, āu e koho ai. Akā e hoʻomanaʻo, ʻo ka hoʻokuʻu ʻana i ka maʻi me ka shampoo wale nō e kūleʻa, kahiʻai paʻa paʻa, ka ʻai ʻana i nā huaʻala e hoʻopili pū kekahi i ka hopena hope loa o ka mālama ʻana.

Nā wikiō hoʻohana pono

VIKIE. E hoʻōla iā Shampoo.

ʻO wai dandruff shampoo e koho?

ʻO nā lole hoʻonaʻauao

ʻO ke ʻano o ka dandruff he kaʻina maikaʻi. ʻO nā flakes keʻokeʻo keʻokeʻo e noho mau i ka lauoho, ke kapa, nā pāpale a me nā mea hoʻuʻu. Hoʻokeʻe a lauoho nā lauoho. Ua kūpaʻa ʻia nā poʻo hepa, a nui nā waihona melemele nui ma luna o ia.

ʻO nā Dandruff ʻelua mau ʻano: ʻaila a maloʻo. ^ E Ha yM. Me nā seborrhea maloʻo, he māmā a momona kaʻai. Hoʻopili lākou i kahi ʻoluʻolu: e like me ka uhi ʻia o ke poʻo me ka hau. Me ka seborrhea aila, ʻoi ka nui o ka dandruff a ʻaʻole i nui e like me ka maloʻo. Hoʻohui pinepine nā unahi i nā unahi, ka ulu ʻana i ka ʻili i ka ʻili.

Ua hoʻomohala ʻo ka hui Farani Vichy i kahi hōʻola o nā lāʻau lapaʻau kūikawā e hiki ke hoʻopau i ka dandruff a hoʻihoʻi i ka hana i hoʻopau ʻia o nā curls.

ʻO Shampoos, i hōʻike ʻia ma ka laina Dercos, e hoʻopau i nā ʻōpū ma luna o ke aniani o ka hoʻomaʻemaʻe a hoʻomaʻemaʻe i nā mea exfoliated. He kūpono lākou no nā ʻano o ka lauoho like:

  • Meihana no ke poo pnli He hopena pāoʻahaʻo me kahi meaʻala māmā a kaila. ʻO nā mea i hana ʻia e luku ai i nā kuʻuna o nā pathogens, e pale ana iā lākou e hoʻonui. Ua hoʻoikaika ʻo Shampoo i nā aʻa o ka lauoho, nā kala a hoʻihoʻi i kona ʻano a me ka ʻoluʻolu kūlohelohe.
  • Meihana anti-dandruff no ka ʻili ʻili Aia ka poʻo i kahi paloma, a maʻalahi ia e holoi holoi ʻia me ka wai kahe. Loaʻa i ka huahana kahi momona palaka maikaʻi. Hoʻohālikelike ia i ka hana o nā kime sebaceous a hana i kahi pale pale kūikawā ma nā pihi, ʻaʻole ia e ʻae i nā microorganism i kūpono i kahi ʻoluʻolu maikaʻi no lākou.
  • Kau Shampoo e kū'ē i ka dandruff no ka lauoho maloʻo i loko o kona hoʻopili ʻana me nā huaora a me nā minela e loaʻa ai ka hopena olakino. ʻO ka ʻōmole o ka lāʻau lapaʻau e hoʻopau i nā ʻalā o nā fungi, hoʻopau i ka poha, moisturizes curls, hoʻihoʻi iā lākou i ka leo a me ka nani.

Hoʻolaha hopena

Koho ʻia kēlā me kēia pālolo, ma muli o ke ʻano o nā curl. ʻAʻole haole wale nō ʻo Vichy shampoo, akā ke ʻano loea i kahi loea.

  • luku aku i ka fungus seborrheic,
  • hoʻoponopono iki i ka kaulike o ka ʻili a hoʻoponopono i ka pohō o ka momona o ke kino,
  • hemo ʻana i ka minamina
  • hoʻomaʻemaʻe nā curls mai nā unahi i makemake ʻole ʻia,
  • kau hou i ka hulu o ka lauoho,
  • hānai, hoʻonaninani a pale i ke kanu hou ʻana o ka dandruff.

ʻO ka ʻano ʻo shampoos "Dercos" i manaʻo no ka hoʻohana pinepine ʻana i nā manawa lōʻihi - no kekahi mau pule.

ʻO Vichy anti-dandruff cosmetics ke kiʻekiʻe-maikaʻi a maikaʻi.

Hoʻohui ʻia ia e like me nā kūlana o ke ao holoʻokoʻa a hoʻokipa ʻia e nā dermatologists o ʻEulopa i nā mea maikaʻi loa o ka honua. ʻO ka hoʻonohonohoʻana o nā shampoos series Dercos e komo pū i nā mea kūlohelohe a me nā mea kanu anti antifungal olakino.

  • Ketoconazole pale i ka hoʻomanawanui o nā microorganisms pathogenic.
  • Selenium sulfide hoopau i ka hana ʻeha a hoʻopau aku i nā ʻalā o nā fungi, ke pale aku nei iā lākou mai ka hana ʻana i nā kūlana ola.
  • Clotrimazole - He waiwai kūpono e kū'ē i kekahi mau ʻano o nā fungi a me nā mea make, e hana ana ma ka pae ʻai.
  • Pyrocton Olamine kāpae ka qualitatively i ka lawai maloʻo a maloʻo, ʻaʻole ʻae i nā huakaʻi pathogen e clog pores.
  • Mau aila ʻaila hoʻomakeke i ka lauoho me nā mea kūpono a hoʻoikaika i kā lākou kūkulu.
  • Nā huaora mea pono no ka metabolism protein.
  • Wai wai mai nā pūnāwai wela e hoʻonaninani i ke kohu a piha iā ia me nā minela pono a me nā mea kumu.
  • Kaʻi momona momona kuleana no ka kaulike pH makemake i ka paʻakai.
  • Koolil hoʻonui i nā waiwai pale i ka pale o ka ʻili, hoʻoneʻe i ka hana o nā kelima sebaceous a kāpae i ka hana hōʻeha.
  • Ka huika salicylic ʻO ia kahi ma nā shampoos i hoʻolālā ʻia no ka ʻili oʻa. Ke hoʻoponopono ia i nā kohu sebaceous. Mahalo iā ia, ke mau nei kona lauoho i kona ʻano kūlohelohe a me ka ʻoluʻolu e lōʻihi.
  • Bisabolol - hoʻokahi o nā mea nui o ka aila chamomile. Hoʻopale i nā huhū a me ka huhū.
  • ʻO ka propylene glycol a me nā polymers synthetic e hoʻoholo i ka kūlike a me ke kala o ka shampoo.
  • Nā mea kūʻai hoʻopiha i ka huahana me nā waiwai pono, e hāʻawi ana i ka lōʻihi o ka noho.

Pehea e hoʻopili ai

I ke kūʻaiʻana i kahi lāʻau anti-dandruff, pono ʻoe e hoʻomanaʻo e pili ana i kona hōʻola a me nā mea hoʻihoʻi.

Kahi ʻia ka Shampoo ma muli o ke ʻano o ka lauoho.. ^ E Ha yM. No ka pale aku, hoʻohana ʻia ka lāʻau lapaʻau 2 mau manawa i ka malama, no nā lāʻau lapaʻau ka hoʻohana ʻia ʻana he mau manawa 2-3 i ka hebedoma a hiki ke hoʻopau ʻia nā mea hōʻino, ʻaʻole iʻoi aku ma mua o 30 mau lā. E ʻike koke ʻia ka hopena. Ma hope o ka manawa mua, nalowale ka ʻeha a me ka huhū, ma hope o ke kaʻina hoʻōla o ke kolu a ʻehā paha, ua nalowale nā ​​dandruff i ka 100% a ua hoʻihoʻi ʻia ka hana lauoho. Hiki ke hoʻohui pū me nā lole manuahi me Vichy.

He maʻalahi nā ʻōlelo aʻoaʻo no ka hoʻohana ʻana i ka huahana pono.

  • Moisturize manuahi lauoho me ka wai mahana.
  • ʻAno liʻiliʻi Kāhea i ka wai i ke poʻo māhu a piʻu i ka ʻili.
  • Waiho ʻia no 35 mau minuke. ^ E Ha yM. ʻAʻole pono ke uhi i kou poʻo.
  • Hoʻopili hou lauoho, hoʻokahe ka hua ma ko lākou lōʻihi.
  • Kūʻai poʻo wai wela a wela ʻole paha.

Hiki ke kau hou ʻia ke ʻano o ka mālama ʻana ma hope o kahi hoʻomaha no 2 mau mahina.

E like me nā lāʻau lapaʻau a pau, Vichy Dercos Shampoos he mau contraindications. He mea pono ʻole ia e noi:

  • i ka wā hāpai a me ka lactation,
  • keiki malalo o 12 makahiki
  • ka poʻe me ka hoʻomanawanui pilikino i kekahi mau ʻāpana.

ʻO ka loaʻa ʻana o ka lauoho olakino a me ka nani loa ka moeʻuhane o nā kaikamahine he nui a me nā wahine.

ʻO ka pinepine, kū aʻe nā pilikia like ʻole i ke ala e makemake ai, no ka laʻana, ʻo ka dandruff ua ʻano hou. ʻO Shampoos o ka papa hana Dercos i hōʻike ʻia e ka mea hana hoʻonaninani Farani he Vichy nā huahana kūʻokoʻa. Loaʻa iā lākou kahi hopena kūpono e pili ana i nā huahana kūlohelohe a nā lāʻau lapaʻau kūpono i nā ʻano o nā lauoho. ʻO nā poʻe a pau i ho'āʻo i kahi hana mana hana e waiho wale i ka manaʻo maikaʻi.