Hana me ka lauoho

5 mau manaʻo e hoʻoholo wikiwiki ai

Nā mea nona nā mea i loko o ka papa make RU 2562551

Pili ka mea hoʻoulu i ka mahina o ka cosmetology, ʻo ia hoʻi, kahi ala e koho ai i ke kala o ka lauoho. No ka hoʻokō ʻana i ke ala i haʻi ʻia, hoʻokumu ʻia nā palette o nā kala, hoʻokaʻawale i nā ʻāpana, ua pākahi ʻia kēlā me kēia ʻano i ke ʻano o ke kani e like me ke ʻano o ke kukui a me nā kala, ma ke ʻano o ke ʻano o nā scarves a me nā manamana, me kēlā me kēia manamana i like me ke kaula hoʻokahi o ka leo like, Eia kekahi, ua hoʻonohonoho ʻia ka mea i koho ʻia ma ke ʻano o kahi papa e ʻike ʻia me ka waiho ʻia a me ka maʻalahi e wehe ʻia i nā scarves a me nā kaula, a laila, i ka launa pū ʻana me ke kanaka kikoʻī, koho lākou i kēlā me kēia ʻāpana i makemake ʻia o kona lauoho, no ka mea ka mea ma kēlā me kēia, nā scarf i koho ʻia a me ke kao mai ke ana o ka pā, ua uhi ʻia ke poʻo o ka mea hoʻopili me ka scarf i koho ʻia a pili ʻia ke kaila i koho ʻia i kona lae, inā ʻaʻole i kūleʻa ʻia ke koho, hoʻoneʻe ʻia ka hoʻāʻo ʻia a hoʻāʻo ʻia i ka pale a me ke kolo ʻōpala a me ke kapu mai ka papa i ka ʻaha hope aʻe, a pēlā aku a hiki i kēia. a hiki i ka mea kūʻai ke hoʻoholo hope loa i ka kala i koho ʻia. Hāʻawi ka hopena o ka lauoho lauoho e like me ka mea noi a hāʻawi i kahi koho kūpono o ke kala lauoho o ka mea kūʻai e like me kāna kiʻi i ka manawa i hāʻawi ʻia. 5 cp f-ly, 2 ill.

Pili ka mea hana i ke ʻano o ka cosmetology a hiki ke hoʻohana ʻia i nā salons nani, nā mea ʻahuʻula a me nā ʻoihana like ʻole no ka koho wili o ka pulu lauoho makemake (maikaʻi loa) ma mua o ka hoʻoilo ʻana, a me ke ʻimi no ke kiʻi hou ma mua o ka hoʻololi ʻana, a me.

Nui ka ʻike ʻomoʻoki o ka lauoho lauoho, no ka laʻana, "Kaʻina no ka nānā ʻana a me ka puhipihi ʻana o ka lauoho" (noi no ke ʻano like ʻole no ka makahiki 2009143897, IPC A61K 8/02 o 04/25/2008), ʻaʻohe mea pili mua (ma mua o ka waihoʻoluʻu a i ʻole nā ​​hana ʻē aʻe e pili ana i ka ʻikepili. nā kumukūʻai) ke kaʻina no ke koho ʻana i ke kala lauoho a me nā mea pono e pono ai no kēia, a me ke koho ʻana i ke kala e ka mea kūʻai aku ma luna o kāna mau moʻo ʻimi maʻalahi e like me "like ..." a i ʻole "makemake wau e hoʻāʻo ...".

ʻO ka hopena o kēia ala pinepine ka hoʻonāukiuki ʻana o ka mea kūʻai, ka nalowale o ka manawa a me ke kālā.

ʻO ka ʻili loa loa i ka ʻikepili i kāhea ʻia, ʻo ia ka "Kaʻina o ka hoʻonaninani lauoho" (ka ʻenekē No. 2356590 no ka ʻimi like o ia, ʻo IPC A61Q 5/10 dated 06/14/2007), ka wehewehe o nā mea i hāʻawi ʻia i ke kala o nā kala kala o nā ʻano like ʻole, ka uhi ʻana i nā ʻano ʻāpana o nā mea kūʻai like ʻole ( wahine a kāne.

Eia nō naʻe, nele ka prototype i kahi kaʻina mua ma mua o ka make ʻana (ma mua o ka make ʻana) no ka koho ʻana o ka lauoho lauoho i kekahi kanaka no kekahi kanaka, a me nā mea pono e pono ai no ka hoʻokō maikaʻi ʻana o kēia kaʻina hana, a no laila ke hoʻomau nei ka hemahema o ka ulula lauoho.

He kūpono kūpono i ke koʻikoʻi ʻana o ka ʻimi kuhihewa e hele ma mua aʻe o ke koho ʻana o ka lauoho lauoho ma mua o ka lau ʻana, no ka mea hiki ke ulu me ka launa ʻole o ka make, no ka laʻana, i ke koho ʻana i ke kala o ka lauoho ma ke ʻano o nā wigs a i nā pāpale kūikawā paha, a no ke aʻo ʻana i ka hoʻololi i ke kiʻi a i ke hoʻi ʻana paha i ke kiʻi kahiko, e hoʻoholo i ka pili me ka lei o ka maka, ka ʻālī maka maka a me ke kapa i koho ʻia. ma ke kahua, nā mea kiʻi a me nā kiʻi ʻē aʻe.

ʻO ka hopena ʻenehana a me ka pahuhopu o ka noi i ʻōlelo ʻia nei e hoʻonui i ka hana o ka prototype - ʻo ka hāʻawi ʻana i ka koho a me ka maikaʻi ana i ke koho ʻana o ka kala lauoho o ka mea hoʻohana e like me kāna kiʻi i ka manawa i hāʻawi ʻia me nā mea hana mua i hana ʻia i nā kala i koho maoli ʻia ma ke poʻo o ka mea kūʻai mai ka paleta kala i hoʻohana ʻia a hiki i ka hopena nā mea kūʻai aku ma ka pili ʻana o kala.

Loaʻa ka hopena ʻona a me ka pahuhopu i ke ʻano o ke koho ʻana i ke kala lauoho, hōʻike ʻia e ka hoʻohana ʻana i ka nui o nā kala kala o nā ʻano like like ʻole, ke hōʻike ʻia nei e ka mea, ma mua o ka hoʻomaka ʻana i ka launa pū me nā mea kūʻai aku, hana lākou i ke ʻano o nā scarves me ke kaʻe o ka lauoho no kēlā me kēia scarf o ka leo like ʻole. ia ka manawa, i ka ʻōlelo i hōʻike ʻia, ke ʻoniʻoni ʻoni a me nā ʻāpana e pili ana i ka lauoho, pono no ka hana pono, e māhele ʻia i loko o nā ʻāpana, ua ʻokoʻa kēlā me kēia mahele. a me ka pae ʻana e like me ke kūpaʻa o ka olima a me nā nuances o ke kala, a ua hoʻonohonoho ʻia ka mea i koho ʻia ma ke ʻano o kahi papa e ʻike ʻia ana me nā ʻāpana nani a me nā pāpālina a me nā pāpālina, a laila, i ka wā e launa pū me ke kanaka kikoʻī, koho i kēlā me kēia ʻāpana i makemake ʻia o ka lauoho, no laila kahi i kāhea ʻia ai ka mea i koho ʻia mai ka papa. kahi scarf me ke kāwili, uhi ʻia ke poʻo o ke kanaka me kēia scarf a kau aku i kahi peka e pili ana i kona ihu, inā ʻaʻole mau, ua hoʻi lākou i ka papa o ka ʻili i hoʻāʻo ʻia a hoʻowalewale ʻia me kahi kaula a hoʻoneʻe i nā mea aʻe mai ka papa. Latok me ka laka no ka mea e hiki mai ana ponopono, a no laila, like loa me ka Customer 'aʻole e lawe i ka manaʻo hoʻoholo ma luna o nā kala like i waeia.

I FIG. Hōʻike i nā kiʻi 1 a me 2 i nā hiʻohiʻona o kahi hueka o kahi pā pānaʻu me nā ʻili a me nā manamana a me kahi papa o ka hoʻohana ʻana i nā scarves konika me kahi kāʻei i lawe ʻia mai ka papa pan no ke kanaka maoli.

I FIG. 1 wehewehe i ka papa 1, kahi e kau nei i nā pūlima ʻelua me nā manamana, i hoʻokaʻawale ʻia i nā mahele 2, 3, ... 7, kēlā me kēia mea, i ka huli ʻana, i nā ʻāpana like ʻole 2.1, 2.2, 2.3, ... 7.1, 7.2, 7.3 mauʻu 2.1. 1, 2.2.1, 2.3.1, ... 7.1.1, 7.2.1, 7.3.1 a hoʻolima 2.1.2, 2.2.2, 2.3.2, ... 7.1.2, 7.2.2, 7.3.2, a me i FIG. 2 - mea kūʻai aku 8, i kēia manawa i koho shawl 9 (hoʻokahi o 2.1.1.) A ʻo ke kūpeʻe 10 (kekahi o 2.1.2, ...), a me luna 11.

ʻO ka palaki paona i hoʻohana ʻia ma ka laʻana he ʻekolu mau aniani 2.1, 2.2, 2,3, ... 7.1, 7.2, 7.3 o kēlā me kēia o nā ʻeono, no ka laʻana, he ʻona mahana 2, ke anuanu 3, ʻoluʻolu mahana 4, ʻulaʻula 5, ka ʻulaʻula 6 a me ke anuanu 7. maikaʻi a hoʻohana ʻia e ka mea kākau o ka noi i loko o ka hana, ua hāʻawi ʻia ia ma aneʻi no ka ʻimi ʻana a me ka hana paʻa o ka mea noi. He mea nui ia e hoʻomaopopo i ka ʻōlelo o ka helu a me nā nuances o nā aniani, ʻokoʻa ka palette i hoʻohana ʻia, a me ka richer ka palette, ʻoi aku ka nui o nā hiki o ke ʻano.

Ke ʻano o ke koho ʻana i ke kala lauoho, hōʻike ʻia e ka hoʻohana ʻana i ka nui o nā kala kala o nā ʻano like ʻole 2.1, 2.2, 2,3, ... 7.1, 7.2, 7.3, ʻano hiʻohiʻona e ka ʻoiaʻiʻo, ma mua o ka hoʻomaka ʻana o ka launa pū me ke kanaka 8, kahi huinga o nā shawls 2.1.1, 2.2.1, 2.3 Ua hoʻokumu ʻia. 1 ... 7.1.1, 7.2.1, 7.3.1 me nā laha 2.1.2, 2.2.2, 2.3.2, ... 7.1.2, 7.2.2, 7.3.2 no kēlā me kēia scarf o ka leo like pū me ia, i ka manawa like, ma ka ʻōlelo i hōʻike ʻia, hoʻokumu ʻia ka paleta ʻoniʻoni, e pono ai no ka hoʻohana ʻana, ke ʻano o nā māhele 2, 3, ... 7, a ua māhele ʻia kēlā me kēia māhele i ka leo (pale) pae 2.1, 2.2, 2.3, ... 7.1, 7.2, 7.3 e pili ana i ke ana o nā kukui a me nā nuances o ke kala, a ua hoʻonohonoho ʻia ka mea i koho ʻia ma ke ʻano o kahi papa e ʻike ʻia 1 me nā ʻāpana wili a me ka maʻalahi o ka mau ʻāpana 2.1.1, ... 7.3.1 a me nā pāpō 2.1.2, ... 7.3.2, a laila e hui pū ana me kahi mea kūʻai aku 8 Kahi ʻia, hoʻokaʻawale ʻia ke kala makemake o ka lauoho, no laila, kahi scarf i koho ʻia me ke kāʻei i hoʻokaʻawale ʻia mai ka papa paina o hoʻokahi, uhi ʻia ke poʻo o ke kanaka 8 me kēia scarf a ua kau ʻia kahi pālima kūpono ma kona lae, inā ʻaʻole i kūleʻa ʻia ke koho, hoʻonaninani ʻia a hoʻāʻo ʻia ka scarf me ke kāʻei i hoʻihoʻi ʻia i ka papahola a lawe ʻia mai ka papa pā e pili ana erednye scarf me ka laka no ka mea e hiki mai ana ponopono, a no laila, like loa me ka Client 8 eʻaʻole lawe i ka manaʻo hoʻoholo ma luna o nā kala like i waeia.

Eia kekahi, hiki ke ʻokoʻa nā ʻōmaʻomaʻo māmā o nā shawl 9 a me nā manamana 10 o ka lauoho i ka helu o nā manamana 2, ... 7 a i ka nui o nā pae leo (nā kukui) 2.1, 2.2, 2.3, ... 7.1, 7.2, 7.3 ma kēlā me kēia māhele. ʻO nā kihi 10 o ka lauoho he mea kūlohelohe a ʻulaʻula paha a i ʻole a nānā ʻole ʻia ka lauoho. Ma kahi o nā scarves 9 me nā kaula ākea 10 hiki ke hoʻohana i nā wigs kūlohelohe a i ʻole a he mele paha. Hiki i nā ʻāpana he 9 mau lōʻihi e neʻe aku i mua i ke ʻano o ka scarf.

ʻO ke ʻano ke penei.

Manaʻo, no ka laʻana, ua hoʻohana ʻia ka pālahalaha i loko o ka salon nani (Fig. 1) a e waiho ka mea kūʻai mai 8 i laila (Fig. 2), i kēia hihia, he wahine ka makemake e hoʻomaopopo pehea e nānā aku ai ʻo ia me kahi ʻāpana hulu ʻokoʻa, a me kahi koho i kūleʻa ia hoʻoluʻu lau kala lauoho.

Hoʻomaopopo ka Master 11 i ka mea kūʻai mai 8 e noho ma kahi noho, hoʻolohe i ka noi 8 a ka mea kūʻai aku, hōʻike iā ia ma ka papa 1 i ka palette ʻōmaʻomaʻo holoʻokoʻa, kahi i kauoha koke ʻia ma nā shawl 2.1.1, 2.2.1, ... 7.3.1 a me nā kāwele i hōʻea 2.1.2, 2.2.2 , ... 7.3.2, a noʻonoʻo i ka mea hea e like me ka mea e makemake ai e 8 e hoʻāʻo e "ʻimi." ʻO ka scarf 9 i koho ʻia mai ka hui o nā scarf 2.1.1, 2.2.1, ... 7.3.1 e uhi ana i ke poʻo o ke kanaka 8 (Fig. 2), a ua hoʻokuʻu ʻia nā kihi o kēia ʻili i kona umauma e hoʻonui ai i ka hopena. No ke kumu like, ʻo ke kala like o ke kaula 10 mai ka hui o nā manamana 2.1.2, 2.2.2 e hoʻopili ʻia ma ka lae o ka mea kūʻai 8 ma ke kūlana bang. 7.3.2. ʻIke mau nā poʻe loea i ka ʻōpala i koho ʻia a maikaʻi ʻole ke alo o ka mea kūʻai aku 8. ʻoki kēia, i kēia mea i ʻole ai i ka shawl 9 a i ʻole strand 10 ke hoʻi i ko lākou wahi i ka papa 1 a koho i kahi ʻano like ʻole. Me ke kala kūpono i koho ʻia i ka manawa like, ʻo ke alo o ka mea kūʻai 8 e lilo i mea hou a he ʻōpio.

ʻO ke ʻano i koho ʻia no ke koho ʻana i ke kala lauoho he mea ʻike no ka mea kūʻai aku 8 a me master 11, wikiwiki wale nō (ʻo kekahi mau minuke no kēlā me kēia mea kūʻai) a me nā kumu kūʻai ʻole.

1. He ala e koho ai i ke kala lauoho, ke ʻano i ka waiho ʻia ʻana o ka palula ʻulaʻula, e hoʻokaʻawale ana i nā mahele, aia kēlā me kēia mahele i nā pae leo e like me ke ʻano o nā kukui a me nā aniani, me ke ʻano o ka ʻāpana o nā scarves a me nā manamana, me kēlā me kēia manamana i like me nā manamana o hoʻokahi. o ka leo like me ia, a ua hoʻonohonoho ʻia ka mea i hōʻike ʻia ma ke ʻano o kahi papa e ʻike ʻia me ka ʻoluʻolu i hoʻonoho ʻia a me nā pāpale hakakā a me nā pāpale, a laila, i ka wā e launa pū me ke kanaka kikoʻī, koho lākou i kēlā me kēia ʻāpana i makemake ʻia e pili ana i ka lauoho, kahi i hoʻokaʻawale ʻia ai ke scarf koho a me ke kaili mai ka papa pākahi i ka mea hoʻokahi, uhi i ke poʻo o ka mea kūʻai me ke scarf i koho ʻia a kau i nā ʻōiwi i koho ʻia ma kona lae, inā ʻaʻole i kūleʻa ke koho, hoʻihoʻi ʻia ka hoʻāʻo ʻia a hoʻāʻo ʻia i ka papa hana a me ke keʻe ʻala a me ke kapu mai ka papa aku no ka loiloi hou a hiki i ka mea i hoʻoholo ai ka mea kūʻai ma ke kala i koho ʻia.

2. ʻO ke ala e like me ka p. 1, e hōʻike ana i ka ʻāpana o ka papa:: ka ʻono ʻona, ke anuanu, ke aniani, ka ʻulaʻula, ke aniani, ka ʻulaʻula, ke ʻulaʻula a me ka kūlohelohe.

3. ʻO ke ala e like me ka p. 1, ua hōʻike ʻia i nā ʻāpana o nā papa: ʻike kukui nui, he māmā aniani, ʻulaʻula, kukui kukui, ʻulaʻula, ka ʻoni, ka ʻoni, ka pōkā, a me ka pōkole kalaka a me ka ʻeleʻele.

4. ʻO ke ʻano e like me ka p. 1, i ʻike ʻia i nā manamana i hiki ke lilo i lauoho aloha maoli ʻole.

5. ʻO ke ʻano e like me ka p. 1, ke ʻano i loko o nā maka a hiki ke kūlohelohe a i ʻole a i ʻole nā ​​lauoho ulana i ulana ʻia.

6. ʻO ke ʻano e like me ka p. 1, i hiʻohiʻona i ka hoʻohana ʻana i nā scarves me nā palena lōʻihi, i hoʻopuka ʻia ma ke ʻano o ka scarf.

1. E hoʻāʻo e lawe i ka loiloi paralysis

ʻIke ʻoe i ke kūlana ke hoʻomaka ʻoe e noʻonoʻo i kahi hopena. Hiki ke hoʻopau ʻia kou manawa ma luna o kēia mau “ifs,” buts, a “what if.” Aia kekahi ala pono e pale ai i kēia mau mea āpau: pono ʻoe e kau i ka manawa palena. Hoʻoikaika ʻoe iā ʻoe iho e pono e hoʻoholo i ka hapalua hola, a i kahi hola, a i ʻole he keu aku. E hoʻoikaika kēia kūlana i kou hoʻoholo ʻana a pale aku i nā lolo ʻole pono ʻole.

2. E hoʻokaʻawale i ka pilikia.

Kākau i kahi mea i hoʻoholo ai i ka paʻakikī. Aʻo paha ka paʻakikī o nā mea e nā mea e like me ka nele o ka manaʻo kūpono, ka hoʻoikaika 'ana, a me ka lawaiʻa ʻana o nā mākua. A laila e noʻonoʻo i kahi manawa e pili ana i kāu mau pahuhopu. ʻO ka hope loa, e noʻonoʻo e pili ana i nā hopena āpau āu e hoʻoholo ai.

3. E ho'āʻo e hoʻohālikelike i ka hana ʻole

Hana mākou i nā manaʻo hewa ʻole. Hoʻomaopopo mākou i ko mākou mau ola, a makaʻu mākou i ka helu o nā hoʻoholo hewa a mākou i hana ai. Eia nō naʻe, pono mākou e aʻo mai iā lākou. Pono mākou e manaʻolana i ka hana ʻole a aʻo mai ia mai. Inā maopopo iā ʻoe he manawa maikaʻi loa ka hoʻoholo maikaʻi ʻana ia e kōkua iā ʻoe e wikiwiki i ka hana hoʻoholo.

4. E hoʻāʻo e ʻike i kāu mau palapala cognitive ae ʻae iā ʻoe iho i ka hoʻōla a loaʻa i nā ʻanoʻike ʻē aʻe.

"E ʻae kā mākou lolo i nā mea a nā maka e ʻike ai, a ʻimi ka maka i nā mea āpau a ka lolo," ʻo Daniel Gilbert

ʻO ke ala kumuhana i ʻike ai mākou i ka honua i ʻike ʻia ma ka ʻikepili ma ka “cognitive distort”. Ua pili kēia i nā hoʻoholo hoʻoholo. Ua wehewehe pono ia i loko o ka puke a Daniel Gilbert. Hiki i kēia ʻano cognitive ʻano ke hana i nā ʻano he nui. ʻO kekahi hiʻohiʻona ʻo ka mea i kapa ʻia ʻo "hōʻoia hōʻoia".

ʻAʻole paha ʻoe e ʻike e pili ana i kēia, akā makemake ʻoe i nā poʻe e like nā like o kou mau manaʻo. ʻO ʻoe ke kipa i nā pūnaewele a i ʻole nā ​​kumuwaiwai e hōʻoia i ka ʻike honua. ʻO ka pilikia, ʻoiai ua kūpono kēia iā ʻoe, hoʻowahāwahā pinepine ʻole paha ʻoe i nāʻike i kūpono, akā ʻaʻole ia i kūpono i kāu kiʻi o ka honua.

Ma muli o ka Pūnaewele, ua ʻoi aku ka pilikia o kēia pilikia, no ka mea ua lilo ka maʻalahi i ka loaʻa ʻana o ka nui o nā kānaka e kaʻana like i kāu ʻano, a ma muli o kou kiʻi o ka honua e lilo hou i ikaika.

Inā pono mākou e hoʻoholo i kekahi mea, ʻaʻole maopopo maopopo iā mākou kēia hopena e pili ana i kēiaʻano hoʻoholo.

ʻO ka hoʻomaopopo i ka palena o ko mākou ʻike a me ka huli ʻana i nā manaʻo ʻē aʻe e hiki iā mākou ke hoʻoholo i kahi hoʻoholo i pai ʻole a hoʻokō.

ʻO ke kaʻina hana e hoʻoholo ai

  1. Ke hoʻomaopopo nei i kahi pilikia, hana a i ʻole ka manawa. ʻO ka pilikia: ʻo ka mea dentist e hele e mālama i nā niho. Loaʻa: he aha ka mea e ʻoi aku i mea nui i ʻelima mau makahiki - ʻike ʻike i ka ʻōlelo Pelekane a i ʻole Kaina?
  2. Ke hana nei i nā ʻano koho. Hiki iā ʻoe ke loaʻa kekahi mau lapaʻau niho niho ma ka Pūnaewele, a laila e nīnau hou i nā hoaaloha.
  3. ʻO kahi loiloi o nā uku a me nā uku e pili ana i kēlā me kēia koho. Ma kekahiʻaoʻao, ʻo ka hoʻomaʻamaʻa ʻana i kahi hale mālama maʻalahi ke kumukūʻai i kahi peni nani, ma kekahi ʻaoʻao, pono ʻoe e mālama ʻia, no ka mea, a laila e uku hou aku ʻoe he ʻumi.
  4. Nā koho hoʻoholo.
  5. Ke hoʻokō nei i ka hopena i koho ʻia.
  6. Ke kiʻi nei i ka hopena o ka hoʻoholo a hoʻololi iā ia inā pono.

ʻAʻole paha, ʻaʻole i kēlā me kēia kūlana o kou ola e hele ai i loko o nā helu ʻeono a ʻaʻole hoʻi me ka huli mau. Akā ʻoiai, ʻaʻohe mau pilikia o ka hoʻoholo ʻana, no ka mea, he kaha step-by-step. ʻOiai ʻaʻole maʻalahi loa ka ola. No laila pehea nā pilikia?

No ke aha i paʻakikīʻole i kekahi manawa i ka hoʻoholo?

ʻOiai kekahi o kāu mau hoʻoholo i nā mea maʻalahi loa, i hana ʻia ai lākou me ka ʻole o ka noʻonoʻo. Akā paʻakikī a paʻakikī paha e koi hou i ka nānā. ʻAe lākou:

  • Mahele ole: ʻAʻole maopopo i nā ʻike a me nā ʻano like ʻole.
  • Hoʻopilikia: nā mea pili e pili ana.
  • ʻO nā hopena kiʻekiʻe kiʻekiʻe: Loaʻa ka hopena o ka hoʻoholo i kou hopena a me ka hopena o nā poʻe ʻē aʻe.
  • Nā hana ʻano: Hiki i nā loli like ʻole, aia kēlā me kēia me kāna iho pono o nā pono, nā manaʻo ʻole a me nā hopena.
  • ʻO nā pilikia Interpersonal: Pono ʻoe e wānana pehea ka ʻano o ka poʻe ʻē aʻe i kāu hoʻoholo.

Pau kēia mau mea i ka ulu o kou poʻo, no laila ʻaʻole ʻoe e ʻike i ke kumu o ka ʻike ʻana i loko. Hoʻokahi mea hoʻokahi: ʻoi aku ka paʻakikī o ka hoʻoholo, ʻoi ka manawa e pono ai ʻoe e hoʻokaʻawale i ka noʻonoʻo.

Pehea e aʻo ai i nā hoʻoholo

Ma mua o ka hoʻomau ʻana i ka hoʻonā o nā pilikia pilikia pono, pono ia e hoʻomohala i kahi ʻano maʻamau no ka hoʻoholo ʻana i nā hoʻoholo ʻike. A ka ʻekolu mau ʻāpana:

  1. ʻO kāu e nānā ai. He aha kāu e manaʻo ai e pili ana i kou ʻano he kanaka a hoʻololi i nā manaʻo. Hoʻolā ka poʻe i nā mea i hiki ʻole ai lākou ke hoʻokele i kēlā me kēia lā. Hiki iā ʻoe ke hana i nā hoʻoholo e pili ana i ka mea āu e loaʻa ai, ka mea āu e hiki ai ke alakaʻi.
  2. Hoʻoholo e pili i kahi mea ʻaʻole e hana. He ʻano ʻokoʻa, akā ʻo ia ka mea nui. Hoʻohana ʻia mākou i nā mea āpau a mākou i ʻike ʻole ai pehea, ma kahi o nā hana e hana ai, hoʻokaʻawale mākou i nā mea hana ʻole
  3. ʻIke i nā kūlana. Ke loli nei ke ola i kēlā me kēia lā, ʻo ʻoe, ka poʻe a puni, a me ke kūlana a pau ke ʻano. ʻAʻole paha he mau pilikia i ka pilikia.

Akā he mea kēia mau manaʻo āpau. I ke ola maoli, manaʻo mākou i nā ʻano kikoʻī a ua hoʻopaʻa pinepine ʻia i nā koho e nā mea he nui. Eia kekahi mau koi kūpono no ke kaʻina hana e hiki ai i kekahi ke noʻonoʻo pono ʻia i ka akahele a me ka noʻonoʻo.

E hoʻoholo wikiwiki i nā hoʻoholo

ʻAe, ma kēia hihia ʻaʻole paha ka maikaʻi loa. Eia naʻe, ʻoi aku ka maikaʻi o ka hopena ma mua o ka noʻonoʻo ʻana i nā lā, mau mahina, a i ʻole mau makahiki. Hiki pū ka poʻe i kēia manawa me ka psychologically me ka manaʻo ʻole ʻaʻole lākou e hoʻoholo.

ʻO ke kūleʻa a lanakila nui ka poʻe nui i ka hoʻoholo. ʻIke lākou ua hiki i nā kānalua a me nā makaʻu ke hōʻole i ka hana nui loa. E hoʻololi a hoʻoponopono i kā lākou mau hoʻolālā ma ke ala, e aʻo i ke kaʻina.

Inā makemake ʻoe i kāu hana, no ke aha e hoʻoholo ai i kēia manawa e hoʻololi i kēia manawa? Mai hoʻololi, akā hoʻoholo. ʻO kēia ke kumu e hoʻomaka ana e ʻimi i kahi hana ʻē aʻe, e hoʻomaikaʻi i kāu mau akamai a hoʻonohonoho i ke kūlana. Akā ua hoʻoholo ʻia i kēia manawa, ʻaʻohe kumu e huki ai.

Manaʻo pinepine mākou ma kēlā kaulahao: hōʻuluʻuluʻike ʻike - ka ʻike - loiloi - ʻike ʻikepili - ʻike - loiloi. A pēlā aku. E hana i kahi hoʻoholo (ʻike mua ʻoe e pono e hoʻololi i kāu hana inaina) i kēia manawa a ma hope wale nō e nānā ai i ka ʻike e kōkua i ke kaʻina hana.

ʻOi aku ka mea āu e kali ai, ʻoi aku ka nui o kou ʻehaʻeha. E ʻeha ʻia ka mea ʻoi iā ʻoe ka hoʻomaopopo pono ʻana i ke ʻano o ka hoʻoholo ʻana, ʻaʻole naʻe e ʻae.

Ma hope o ka hoʻoholo wikiwiki, hōʻiliʻili i ka ʻike

Eia hou: mai hilahila a hoʻololi i nā helu mua a ʻekolu. Inā pono ʻoe e aʻo i ka ʻōlelo Pelekane, e hoʻoholo i kēia manawa a i kēia manawa, a hoʻomaka wale e hōʻiliʻili i ka ʻike, e ʻimi ana i nā puke, a me nā puke haʻawina ponoʻī e kākau ai i nā papa (ʻo kēia mau mea āpau e hiki ke hana ʻia ma kahi mau minuke).

Ke hoʻoholo nei ʻo ia a hoʻoholo ʻia ka pahuhopu, e hōʻiliʻili i ka ʻike āpau e pono ai, me ka neʻe ʻana i mua o kahi ʻano: E hele ana au i kahi aʻe nui i kēia kuhikuhi ma hope o ka manawa nui. No ka laʻana, ua hoʻoholo ʻoe e aʻo i ka ʻōlelo Pelekane i ke kakahiaka, hāʻawi iā ʻoe iho i ʻehā mau hola e ʻike i nā ʻike pono, a ma ka manawa ʻeono o ka ahiahi ua hoʻoholo ʻoe e kāhea i kekahi mau kula Pelekane a koho iā ʻoe iho ka manawa maikaʻi loa no nā papa, remoteness, etc.

Hoʻopili i nā hoʻoholo i hala

He mea nui e hoʻomaopopo i ʻelua mau mea:

  • No ke aha i hoʻoholo ai ʻoukou i nā wā ma mua?
  • No ke aha i hoʻoholo ai ʻoe i nā makahiki i hala?

He aha la? He aha nā ʻōlelo āu i hahai ai? Keia paha i ka wā e hoʻoholo wikiwiki ai a me ka intuitively, ua lilo lākou i mea maikaʻi loa i kou ola. A laila hana i ka wā ma mua.

Ka Manaʻo Tony Robbins

Hiki iā ʻoe ke pale i nā hemahema i ka wā e hoʻoholo ai i ka loaʻa ʻana o kahi pūnaehana e kōkua iā ʻoe e wāwahi i nā koho a hoʻomaka i nā hemahema paha. Kāhea ʻia ʻo OOC / EMR. He hoʻoholo hoʻoholo kēia mai Tony Robbins. Hoʻohui ʻo ia i ʻehā mau kānāwai i ke ʻano nui o kona hoʻomohala ʻana.

Lula hoʻokahi: pono ke hoʻoholo ʻia nā manaʻo nui a paʻakikī paha.

Mai hana i kēia ma kou poʻo. No laila hoʻopau ʻoe i ka hele ʻana i ke kani ʻana i nā mea like, me ka ʻole o ka ʻae i kahi ʻae ʻia. Hoʻokumu nā manaʻo noʻonoʻo i ka hoʻokaumaha a me ke kaumaha.

E hoʻomanaʻo iā ʻoe iho i ka manawa a mākou i lawe ai i kahi hoʻoholo nui no ka manawa lōʻihi. ʻAʻole lākou i makemake e hoʻokipa iā ia. Ua hala nā mahina a me he mau makahiki wale nō, ʻaʻole i neʻe ka manaʻo i ke kumu. Inā lawe ʻoe i kahi peni a me nā pepa, hiki ke hoʻoholo i kahi hola hoʻokahi.

Na ka mea ʻelua: hoʻomaopopo maoli ʻoe i kāu mea e pono ai, no ke aha ʻoe e makemake ai a pehea e hiki ai ke ʻike pehea ua hoʻokō ʻoe i kēia.

Pono ʻoe e hoʻomaopopo i kāu mea e makemake ai, he aha ka pahuhopu. ʻOiai inā maopopo loa ia i ka mea āu e makemake ai, hiki iā ʻoe ke poina i nā kumu āu e makemake ai. WHY - ʻo ia ke mea e hahai ai i kāu hoʻoholo. ʻO kēia kahi kahi pae.

E kiʻi i ka ʻike kikoʻī e like me kāu e makemake ai e pili ana i ka mea āu e makemake ai, no ke aha ʻoe e makemake ai, a pehea e ʻike ai ʻoe i ka wā e loaʻa ai ka mea āu e makemake ai.

Ka Mana ʻEkolu: pili nā hoʻoholo i ka hiki.

Mai noʻonoʻo i ka hilinaʻi holoʻokoʻa a piha. I ka hapa nui, ʻaʻole ʻoe e loaʻa iā ia. A penei ke pono e hāʻawi ia lākou iā lākou iho.

ʻAʻole hiki i kekahi ke haʻi maopopo i ka hopena o ka hoʻoholo. ʻAe, pono ʻoe e ʻohi i ka ʻikepili a hoʻopaʻa ʻia iā ia, akā ʻaʻohe mea e hiki ke hāʻawi i kahi 100% hōʻoia.

Lula ʻehā: he hana hoʻāla.

I ka nui o nā manawa, aia paha nā hopena. E ʻike ai i ka hopena e loaʻa ai nā pōmaikaʻi loa i nā wahi āpau o kou ola. ʻO kekahi mau manawa e kū mai i kahi i hiki ʻole ai ke noʻonoʻo pū.

No laila ua loaʻa mākou i ke kaʻina hana hoʻoholo. Ua kapa aku ʻo Robbins iā ia me ka mea nui Or / EMR. Aia ia ma ia ʻano aʻe:

  1. Nā hopena
  2. Nā koho
  3. Nā hopena.
  4. Nā koho loiloi.
  5. Hōʻemi hōʻemi.
  6. Hoʻopau.

E noʻonoʻo pono i kēlā me kēia pae.

Nā hopena

Hoʻomaka ʻo Tony Robbins e ka ʻike ʻana i nā hopena āna i makemake ai e hoʻokō. Ua nīnau ʻo ia i nā nīnau i kēia aʻe:

  • Pehea nā hopena?
  • He aha kaʻu mea e makemake ai e hoʻokō?

Mālama kēia i ka hoʻokumu ʻana i ka hopena e pili ana i nā hopena, me ka hoʻolālā i mua o lākou. Ma hope o nā mea āpau, hiki ke lilo i nui o lākou, a hiki iā lākou ke lawe mai i nā pono like ʻole.

Robbins: "ʻO nā manaʻo mua a laila pane wale."

Nā koho

Ua kākau ʻo ia i nā koho a pau loa, ʻoiai paha i kūlike paha. No ke aha la hoi? Ua ʻōlelo ʻo Tony he kumu nui: "ʻAʻole ke koho hoʻokahi koho. ʻElua nā koho he dilema. ʻEkolu nā koho.

ʻAʻole ia inā makemake ʻoe i kēia mau koho, kākau wale ʻoe iā lākou.

Nā hopena

Ke hoʻāʻo nei ʻo Robbins i ka hopena o kēlā me kēia o nā koho āna i kū mai ai, a no kēlā me kēia nīnau ia i nā nīnau aʻe:

  • He aha nā waiwai a me nā hemahema o kēlā me kēia koho?
  • He aha kaʻu e loaʻa mai i kēlā me kēia koho?
  • Pehea e kūʻai iaʻu?

Nā Kōkua loiloi

No kēlā me kēia koho a koho paha, nīnau akula ʻo Tony Robbins i nā nīnau i ʻole:

  • He aha nā hopena hopena? (ʻo kēia ka mea a mākou i kamaʻilio ai ma ka paukū mua)
  • Ehia nā hōʻino a me nā pono ma ka pālahalaha o 1 a 10?
  • He aha ka hopena mai 0 a 100% paha e hele mai kahi hopena maikaʻi ʻole paha?
  • He aha lā ka hopena a me ka hopena e kū mai inā koho wau i kēia koho?

Ke hoʻohana nei ʻo Robbins i kēia hana e ka haʻalele ʻana i kekahi mau koho mai ka papa inoa.

Hōʻemi hōʻemi

A laila noʻonoʻo ʻo ia i ka hopena o nā hemahema o kēlā me kēia o nā koho i koe. No kēlā me kēia mea, he mau mea aʻoaʻo ʻē aʻe ʻo Tony Robbins e hoʻoponopono ai a hōʻemi paha i ka hōʻino.

Hiki paha iā ʻoe i hoʻokahi ke koho, akā e ʻike ʻoe he ʻoluʻolu. No kēia, pono kēia ʻano hana: e noʻonoʻo e pili ana i ka pehea e hōʻemi ai i ko lākou mana.

Hoʻopau

Koho ʻo Robbins i ke koho e hāʻawi i ka hilinaʻi kiʻekiʻe e loaʻa i ka hopena i makemake ʻia a me nā pono e kūpono ana i nā hopena ākea.

Hāʻawi ʻo ia i nā ʻa aʻe i kēia manawa i kēia manawa.

  1. Koho i ke koho maikaʻi loa.
  2. E hoʻopau pono e hōʻoiaʻiʻo ia e hana.
  3. E hoʻoholo iā ʻoe iho no kahi o ka koho e hana 100% a i ʻole, e alakaʻi ia i ka lanakila (ma kēia ala, hiki iā ʻoe ke hoʻōki i ka hopohopo no ke koho ʻana i kahi koho, nalowale mākou i kekahi).
  4. E hoʻomohala i kahi hoʻolālā no ka hoʻokō.
  5. Hana i ka hana.

ʻAʻole ʻē ʻoe e aʻo pehea e hoʻoholo ai ma o ke aʻo ʻana i nā ʻano ʻelua. He hana kēia i mau no nā makahiki. E kōkua nā puke aʻe i ka wikiwiki.

  • "ʻO ka pilikia pilikia ʻana e nā ʻenehana hana kūikawā" Morgan Jones.
  • "Kau ʻana. ʻO ke ʻepekema o ka ʻike ʻokoʻa "Bo Lotto.
  • "Mea alakaʻi i ka wahaheʻe. Ka noʻonoʻo ʻana i ka manaʻo koʻikoʻi ma ka Post-Truth Era. "ʻO Daniel Levitin.
  • "ʻAʻole e kuhihewa. ʻO ka mana o ka noʻonoʻo matematika. "ʻO Jordan Ellenberg.
  • "No ke aha lā mākou e hewa ai. Mailo o nā ʻano ʻike i hana ʻia ʻo Joseph Hallinan.
  • “Noʻonoʻo noʻonoʻo. Pehea e hoʻoholo ai ʻaʻole ʻoe e mihi. "Chip Heath a me Dan Heath.
  • "Ke palena o na kuhihewa. He aha nā kuhi hewa i hana ai ka poʻe akamai. ”Rolf Dobelli.
  • "Nā manaʻo noʻonoʻo. Pehea ka hiki i nā nīnau maʻalahi ke hoʻololi i kāu hana a me kou ola. "John Miller
  • "Nā ʻōpio noʻonoʻo i ka hana" na Mark Goulston.

Hoʻomaopopo wale kēia ʻatikala i ka ʻāpana o kahi kaʻina paʻakikī e like me ka hoʻoholo ʻana. Hiki iā ʻoe ke aʻo hou e pili ana i ia ma kā mākou papa hana "Nā hoʻoholo."

Hoʻoholo mākou i nā manawa āpau. I kekahi manawa ma kahi o hoʻokahi haneli o lākou e hōʻiliʻili, a e loaʻa ana i nā hopena āpau. ʻO ke ʻano o hoʻokahi mea wale nō: ʻo ka maikaʻi o nā hoʻoholo ke hoʻoholo i ka maikaʻi o ko mākou ola. Ke hoʻokō ʻoe i ka haku ʻōpio ma kēia ʻoihana, e hoʻokō ʻoe i ka kūleʻa i nā wahi he nui. Pōmaikaʻi maikaʻi!

5. E hoʻāʻo e mālama i ka manawa, i ka nānā ʻana i ka ʻike o nā poʻe ʻē aʻe, ma mua o ka hana hou ʻana i kou mau hewa

Ma mua o kou kūʻai ʻana i ke kaʻa o kekahi ʻano hoʻohālike, hiki iā ʻoe ke kamaʻilio me ka mea i loaʻa i kēia kumu hoʻohālike. Hiki i ka manaʻo a me keʻike o kēia kanaka ke mālama iā ʻoe i ka manawa e hoʻoholo ai. Inā hoʻoholo ʻoe i kahi koho lapaʻau e koho ai inā he maʻi, he kōkua pinepine ia e ʻike i nā manaʻo pilikino o ka poʻe i hala i kēlā ʻano hana. Ua ʻōlelo nā kānaka noiʻi he mea kōkua i ka hoʻoholo ʻana i nā hoʻoholo, akā ke ʻōlelo aku nei hoʻi lākou e pili ana i ka ʻike e loaʻa iā ʻoe.

Pehea e koho ai i ka pale kūpono o ka kala lauoho

No ke koho ʻana i ka huluhulu lauoho kūpono, pono ʻoe e lawe i kahi leo 1-2 mauʻeleʻele a i ʻole ka lihi mai ke kala kumu. I kēia hihia, ʻaʻole kūlike ka pale i hoʻololi ʻia e nā lewa i ke ʻano kūlohelohe.

Ke koho nei i ke kala o ka lauoho, pono ʻoe e hoʻokū pono i ka kūlohelohe

Eia nō hoʻi, i ke koho ʻana i ke kala kūpono, pono ʻoe e alakaʻi e nā pae hoʻohālikelike e noʻonoʻo i ka ʻike ʻole o ke ʻano o ka ʻili, nā ʻōiwi kūlohelohe, akā ʻo ka pūpū o nā maka. Pono e nānā piha i kou nānā ʻana i nā ʻōlelo o nā ʻāpana ʻoluʻolu a me ke anu. ʻO ke ʻano o ke kala o ka lauoho e pono ai ma ke kumu o ka hopena i hana ʻia, mai ke kumu nui o ka "mahana a me ka mahana", "ʻāhane a me ke anuanu".

Aia nā lula aesthetic aoao, e pili ana i ka maʻalahi o ke koho ʻana i kahi ʻāpana ʻāpana:

  1. No ka poʻe me nā ʻano leʻaluna wela nui, e kūpono nā manamana o ke aniani a me nā aniani keleawe. ʻO nā kala maka ʻona e pili ai i ka pōpoki, uliuli a me ka hazel.
  2. ʻO ka mea nona nā brown, kokoke i nā maka ʻeleʻele i ʻoi aku ka māmā ma mua o nā ʻoneka lauoho ʻulaʻula, ʻaʻole pono e noʻonoʻo ʻia.
  3. Ma ke alo o rashes i ka maka, ka huehue a me nā ʻōpū ma lalo o nā maka, he mea kūpono e pale i nā ʻulaʻula ʻulaʻula wale e hōʻike wale i nā ʻiliʻili o ka ʻili. ʻAʻole ʻōlelo ʻia ke ʻano māmā a me nā leo polohina.
  4. No nā poʻe ʻoliʻoli hauʻoli o ka "blush mau loa", pono e haʻalele i nā mea mahana o ka peʻa a hoʻohuli i ko lākou nānā i nā kala maloʻo - ke one, a me ka brown.

Pono e koho nā mea nona Blush no nā kalaʻoluʻolu o nā lau lauoho

Pehea e wehe ai i nā hala

E koho i kahi pale o ka peʻuli lauoho, pono ʻoe e hoʻoholo i ke kumu o ka hina ʻana, ʻo ia hoʻi:

  • hina ka lauoho hina
  • loli kiʻi,
  • ka hāʻawi ʻana i ke ʻano hou a me ka ʻōuli i ka kala kūlohelohe.

Ma mua o ka hoʻololi ʻana i kou helehelena, pono ʻoe e noʻonoʻo e pili ana ia no ka manawa lōʻihi a i ʻole he manawa pōkole paha.

ʻĀuli kala

E like me ka hopena pōkole, mau i ka ʻeono mau pule, hiki ke hoʻomākaukau ʻia i nā mākaukau ʻole ʻole e komo i ke ʻano o ka lauoho, akā ke kala i kona ʻano.

No ka hopena lōʻihi, hiki i nā peʻe kūpaʻa e komo i ke ʻano o ka lauoho, luku i ka pua kūlohelohe, kūpono, a ma kā lākou wahi e hoʻolilo ai i kā lākou.

E ʻike i ka ʻāpana i koho ʻia i kūpono no ke ʻano a me ke ʻano o ke kanaka, pono ʻoe e hoʻohana i ka shampoos tinted a i ʻole ka ammonia-pale lula no ka hoʻāʻo ʻana ma mua o ka hoʻopili ʻana i ka peʻe kūpaʻa i ka lauoho.

Hōʻoia e hoʻāʻo i ka ulaula lauoho

I kēia manawa, hiki i nā ʻenehana hou o ka home e hiki ke hoʻohana i nā mea hoʻonaninani i loaʻa ka hopena ʻoluʻolu, ʻoi aku ka maʻalahi o ka hoʻomākaukau a me ka hoʻohana. Ma hope o ka hoʻohana ʻana i nā lāʻau lapaʻau, ma muli o ka hoʻohui ʻana o nā mea kanu iā lākou, e lilo ka lauoho, ka silky a me ke olakino.

Inā kūlike ke kiʻi i hōʻike ʻia i nā hualoaʻa i loaʻa, hiki iā ʻoe ke hoʻomaka me ka pale ʻana me nā peʻa kū like. No ka loaʻa o ke kala kiʻekiʻe a me ka pena, hele ʻia e hoʻokaʻawale i nā mea ulana lauoho.

Eia kekahi, i maopopo ke kūpono i ka kala i makemake ʻia no ka kiʻi o waho, hiki iā ʻoe ke:

  • e hoʻāʻo ma kahi wig o kahi kala kūpono,
  • hoʻololi i ka lau lauoho me ka Photoshop,
  • e ho'āʻo i ka huluhulu i ka mode online ma ka pūnaewele o ka mea hana pena.

ʻO ka hoʻāʻo ʻana i ka huluhulu pūnaewele

ʻO ka ʻenehana kūpono no ka hoʻomākaukau ʻana i ka lauoho hina no ka hoʻomalu ʻana a koho i ka lepo pono ka mea nui o ka hoʻomalu ʻana

Pehea e hoʻāʻo ai i ka lauoho hina i ke kala ʻula a ʻulaʻula paha

Hoʻololi pau ka lauoho hina ma muli o ka nele o ka pigment.

Ma muli o ka hapa ʻole o ka melanin, hāpai ʻia nā palu o ka lauoho hina, e hoʻomaikaʻi i ka holoi wikiwiki ʻana i ka peʻoki mai lalo aʻe o lākou ma muli o ka liʻiliʻi liʻiliʻi o nā molekomi peʻamaʻa, e maʻalahi ai ke komo i loko o nā "puka wehe" o ka papale ʻole.

No ka koho ʻana i ke kala o ka lauoho lauoho no ka lauoho e nalowale ana i ko lākou nani mua, pono ʻoe e noʻonoʻo i ka hapalua o nā kala hina i kā lākou helu. Me ka liʻiliʻi o ka lauoho, e pili ana i nā loli e pili ana i ka makahiki, hiki iā ʻoe ke hoʻohana i ka pena maʻamau e hoʻohālikelike i ka waiho kūlohelohe, e hiki ai iā ʻoe ke hōʻoia i ka hiki ʻana o nā aʻa ulu.

Ma ke alo o nā hina hina i ka nui o ka hapa he kanalima pākēneka, ʻoiia ke hoʻohana ʻana i nā lāʻau hoʻomau mau ʻana me kahi kaʻina ʻoki aila e wehe ai i ka pala, ʻokiʻoki i ʻole e ʻae i ka komo ʻana o ka peʻa, hoʻopili ʻia nā ʻāpana cuticle i kēlā me kēia i kekahi.

ʻO ka penaʻana i ka lauoho hina ʻaʻole like me ka paʻakikī

ʻAʻole hiki i ka hoʻomākaukau ʻana no ka hoʻonaninani kūlohelohe i ke ʻano o ka henna a me ka basma maʻa o ka lauoho hina. Eia kekahi, hāʻawi lākou i kahi pale ʻoluʻolu ʻole i ka lauoho hina, he mea paʻakikī ke hoʻopū hou.

He Kauka Holo

He mea kūpono ke hoʻomanaʻo o ka lauoho aniani ka ʻoluʻolu a me ka hoʻōla i ka kiʻi o kahi kanaka, aʻo nā ʻeleʻeleʻeleʻele o ka lauoho e hoʻohui i ka ikaika a me ka pono i ka helehelena, e hoʻonui iki ana i kona mau makahiki.

No laila, ua ʻōlelo ʻia e pena ana i nā loea kiʻi kiʻi i nā mea ʻona a i ʻole ke aho ʻoi aku paha, e hāʻawi ai i kahi kanaka i ke ʻano olakino a maikaʻi hou, ʻoiai ke kaohi ʻana i kona poʻohiwi i ʻumi mau makahiki.

E koho i ka pale kūpono o ka mauʻu lauoho

No ka lauoho kala māmā, kūpono nā aniani:

No ka mea pohihihi

Paleta kala

Hāʻawi ka mea hana pena i kahi katala o kā lākou huahana, i hoʻolālā ʻia ma ke kāleka farb, ʻo ia kahi puke e kāwili ʻia ana me nā ʻāpana o nā lauoho ʻala.

Paleta ʻila lauoho

Hoʻohālikelike kēlā me kēia kikoʻī i kahi paʻi me kahi leo kikoʻī.

No ke koho ʻana i ka pulu lauoho kūpono, pono ʻoe e ʻimi i ke kala o ke kolo, pili kokoke i kāna kumu maoli. Heluhelu ʻia kēlā me kēia helu i nā helu ʻelua. E hoʻoholo ka helu mua i ka hohonu o ka kala, a ʻo ka lua e hoʻoholo i ka nui o ka hue.

ʻAʻole ʻokoʻa iki ka lauoho lauoho i koho ʻia i ke kala mua ma mua o ʻelua mau leo. ʻO ke koho maikaʻi loa he leo māmā.

ʻO kekahi manawa ʻo ka mea hana i ka hoʻomākaukau i ka dye i nā kāleka wafer ʻaʻole i hōʻike i nā kumu hoʻohālike āpau. I ia mau kūlana, pono e loaʻa kahi papa ʻai kūikawā me ka ʻike hou aʻe ma ka pakuhi.

Ke kūʻai laupili lauoho

Ma mua, ma mua o ke kūʻai ʻana i pena, pono ʻoe e hoʻoholo i ke ʻano o ka huahana āu e hoʻolālā ai e kūʻai.

Hoʻololi aku nā huahana loea i nā paʻahana lauoho kūloko a i ʻole nā ​​mea kūʻai aku paha.

Hiki ke loaʻa nā kālā ma nā hale kūʻai pūnaewele mai ka mea hana. ʻO nā peʻipiʻo amateur no ka hoʻohana home, me ke kūlohelohe, hiki ke kūʻai ʻia i ka hale kūʻai.

E koho pono i ka lulu o ka pulu lauoho, pono ʻoe e kūʻai i nā huahana no ka hoʻohana loea. Eia nō naʻe, pono e noʻonoʻo i ka noho ʻana me kēlā mau pena, ʻoi loa ka waiho ʻana i nā lima o nā poʻe loea.

Hoʻomākaukau lauoho no ka hoʻoheʻe ʻana

Ke hoʻohana nei i nā paʻi kūʻiʻo, ʻaʻole pono ʻoe e hoʻokō i ka mālama lauoho hou ma mua o ke kaʻina hana. Aia ka hoʻonohonoho ʻana o kēia mau mākaukau i ka hiki ʻana o nā balms, ka ʻaila e hāʻawi ai i ka lauoho i ke ʻano maikaʻi a maikaʻi hoʻi.

Inā hoʻohana ʻia nā peʻala huaʻai e hoʻololi i ke kala o nā manamana, a ma mua o ka hoʻopili ʻana iā ia, he mea nui e holoi a hoʻopau iki i ka lauoho. Eia naʻe, i ka hoʻoholo ʻana e hoʻololi i ka helehelena o ka pena mau, i mea e hoʻopili pono ai ia i nā kolo, ua makemake ʻia e hoʻomoʻomomi i ka lauoho me ka hoʻomoʻi ʻana i nā māka a me nā kūlana.

He hoʻoholo hoʻoholo

E like me ke ʻano o ka inoa, hoʻoholo ʻia ka hoʻoholo a hoʻolaha ʻia e kekahi kanaka, maʻamau ka luna, a me nā lālā ʻē aʻe o ka hui e hoʻolohe a hoʻolohe i ke kauoha. ʻO nā hiʻohiʻona nā mea pono ʻelua a me nā hemahema.

He hoʻoholo wikiwiki. Mākaukau ʻoe e lawe i ke kuleana piha a ʻaʻole kānalua i kou hiki i ka hoʻoholo ʻana - ʻo ka hana loea hoʻokahi-wikiwiki a maʻalahi.

ʻO ka pane wikiwiki i nā nīnau maʻalahi. E ʻae wale ana ʻaʻole i nā pilikia āpau e nānā i kahi loiloi hui kikoʻī a me ke koho pono ʻana i nā hopena. Nui ka mea e koi wale i kahi pane wikiwiki.

E hoʻoholo i ka hoʻoholo wikiwiki.

I kekahi mau manawa, ʻaʻohe manawa maʻamau e hoʻākoakoa me ka hālāwai a kūkākūkā i nā hopena maikaʻi loa. Aia kahi moku i ke ahi, hoʻoholo ʻia nā hoʻoholo a ke kāpena.

Ka nele o ka hoʻomaopopo. Inā hoʻoholo ʻoe hoʻokahi i ka hoʻoholo, aia nō kahi pilikia a maopopo ʻole ke ʻike ʻia e nā mea ʻē aʻe a no laila ʻaʻole hiki ke hoʻokō ʻia e like me ka hoʻopukapuka ʻana e like me ka wā e hoʻoholo ai i kahi hoʻoholo hoʻokūkū hui.

Loaʻa kahi paʻa i ka ʻike koʻikoʻi.

ʻAʻohe mea ʻike-ʻike a me nā kānaka a pau, ʻaʻole ʻokoʻa ʻoe. Ke hana wale nei i kāu hoʻoholo, ke āohi ʻole ʻoe iā ʻoe iho i ka ʻike nui, ʻike paha i ka pololei o ka hoʻoholo hope ʻana.

Kōkua paʻa. ʻOi aku ka poʻe makemake e kākoʻo a hoʻokō i nā hoʻoholo i hoʻomohala ʻia e lākou. A inā ʻaʻole lākou i komo i ka hoʻoholo ʻana a me ka hoʻolālā - a maopopo ʻoe. He mea kūpono kēia no nā hoʻoholo i loaʻa ka hopena ikaika i ka hui, ʻo nā liʻiliʻi i nā limahana e komo ai i ka hoʻoholo ʻana i ke kūlana koʻikoʻi, ʻoi aku kā lākou kū'ē i kāna hoʻokō.

ʻO ke kiʻi wale nō e pili ana i ka kūkā

Hoʻololi kēia ʻano i ka mea like ma mua - hoʻokahi wale nō mea e hana i nā hoʻoholo, akā ma hope wale nō o ke kamaʻilio kūkākūkā me nā lālā ʻē aʻe, i ka manawa e hoʻolohe ai ʻo ia i ko lākou manaʻo a loaʻa ke pane mai i kāna mau manaʻo. Eia nā pono a me nā hemahema.

ʻO ka wikiwiki o ka hoʻoholo ʻana. Ma ke ʻano he luna, hiki iā ʻoe ke kūkākūkā me ka helu helu pono o nā limahana a me ka loaʻa ʻana o nā ʻike e pono ai, hoʻomau me nā hana.

ʻOi aku ka manaʻo kiʻekiʻe. Loaʻa ka pōmaikaʻi: inā ʻoe i haʻi maopopo i ke ʻano o ka pilikia i nā lālā o ka hui a hoʻolohe maikaʻi aku iā lākou, ʻoi aku ʻoe ke mākaukau no ka hoʻoholo ʻana ma ke ʻano hoʻokahi me ka kūkākūkā ʻana.

Kākoʻo nui a hoʻomaopopo ʻia. ʻO ka poʻe āu i kūkākūkā ai i ʻike mua i ke kua o kāu mau hoʻoholo a hāʻawi iā ʻoe i ke kākoʻo hou aku i ke ʻano o ka hoʻoholo ʻana i nā manaʻo me ka ʻole o ka kūkā ʻana.

Kōmike nā mea kōkua mai nā limahana ʻaʻole i kono ʻia e kūkākūkā. ʻAʻole hiki iā ʻoe ke hilinaʻi i ke kākoʻo o nā lālā i komo ʻole i ka hana hoʻoholo.

Kakahi o kēia kūkākūkā. Ke hui ʻokoʻa ʻo ʻoe a hoʻokahi wale nō paha i kēia mau lālā i kahi kūkā, ʻaʻole hiki ʻole ke kūkā kamaʻilio hui, i mea e hoʻohālikelike ʻia ai nā ʻano like ʻole, ʻike ʻia nā mea kuhi, ulu nā manaʻo maikaʻi hou a like mai.

Nā pilikia i ka wehewehe ʻana i kou hoʻoholo. No ka mea ke kamaʻilio kūkākūkā nei ʻoe me nā lālā o nā hui, ʻike wale nō ʻoe i nā hiʻohiʻona a pau, aʻo nā mea ʻē aʻe ʻaʻole he kiʻi piha o ka mea e hana nei. No laila, he mea paʻakikī paha iā ʻoe e wehewehe i kāu mau hoa hana i ke kumu i hana ai ʻoe i kēia hoʻoholo, ʻoiai inā he loli nui nā manawa.

Nā hoʻoholo e ka hapa nui

ʻAʻole paʻakikī ke hoʻoholo i kahi koho e ka hapa nui o nā koho - inā he 50% o ka hui me ka mea hoʻokahi i hoʻolilo i ko lākou koho no ka hoʻoholo i manaʻo ʻia, a laila ua hoʻoholo ka hui holoʻokoʻa. ʻO kahi laʻana, ʻelima o ka ʻeiwa poʻe e koho i ke koho A, a ʻo nā mea ʻē aʻe he koho koho B. No laila, ua lilo ka koho A i nā hoʻoholo no ka pūʻulu. A kēia e pili ana i nā pono a me nā hemahema o kēia hoʻohālike.

Ke maʻalahi o ke kaʻina koho. ʻIke nā limahana a pau pehea e koho ai - hana lākou i kēia ma mua o hoʻokahi manawa. Ua hāpai aʻe ʻo ia i kona lima me ka leo nui a "Ae" a i ʻole "ʻAʻole" - a i loko o ka pāpale.

ʻO ke komo ʻana o nā lālā o ka hui. ʻAʻole e like me nā hoʻokokoke ʻāpana, ka hapanui o ka hoʻoholo ʻana i ka nui o ka hoʻoholo ʻana ma kahi kūkā hui e hele ʻia e kahi koho o nā manaʻo.

Hoʻolālā ka hoʻonohonoho ʻana o nā hui nui. Ke komo ka lehulehu o kekahi poʻe i kahi kumu maʻamau, ʻo ka hoʻoholo ʻana ma ka hapa nui o nā balota e hāʻawi i nā hopena maikaʻi loa ma muli o ka maʻalahi a me ka kūleʻa o ke kaʻina koho.

E hana i ka lewa o nā poʻe lanakila a lanakila. Loaʻa pinepine pinepine nā poʻe i ka mea liʻiliʻi i nā mea lanakila. ʻOiai inā ʻaʻole gloat ka hapa nui, komo pū nā mea pio a kūleʻa ʻole i ke kākoʻo, kahi e loaʻa ai nā pilikia nui ma ka pūʻulu hana.

Hoʻemi i ka uluʻana a me ka maʻalahi o nā mea hoʻoholo. ʻO ka hana mua i ka wā e hoʻoholo ai e ka hapa nui o nā balota, ʻo ia ke koho i nā koho no ke koho balota. Inā he nui loa ka koho, he paʻakikī ke hiki i ka hoʻoholo ma ke koho balota. No laila, ʻimi pinepine nā hui i ka palena ʻana i ka nui o nā koho ma ke kaʻe ʻana iā lākou i nā wae. Ma ka manawa like, ʻo ka kūkākūkā a me ka hiki ke koho ʻia o kahi koho ʻē aʻe paha ma ke ʻano o ka hoʻohui ʻana i kekahi mau ʻōlehu e hāleʻa ana i ka hopena o ke koho - no ka laʻana, ʻo ka hopena ka mea maikaʻi loa ʻaʻole i koho A i ʻole B, akā ʻo kā lākou hui pū ʻana.

ʻĀina hoʻoholo

Hoʻohui hewa pinepine ʻia ka huaʻōlelo. ʻAʻole ka manaʻo o Consensus e ʻae me ka hapa nui a i ʻole ka hapa nui paha o nā hua ʻōlelo o ka hoʻoholo. ʻAʻole ia i manaʻo i ka ʻae a pau - ʻae ʻae a ʻae loa. ʻO kahi hoʻoholo ʻikahi ka mea kākoʻo a pau i nā mea a pau. ʻO ke kākoʻo ke ʻōlelo nui. ʻO ka poʻe ʻē a hui ʻole i ka manaʻo o ka hui, akā ua mākaukau lākou e hoʻokō. Loaʻa ʻia ka ʻikekahi ma o ke komo pū ʻana. Loaʻa ma lalo o nā pono a me nā hemahema o kēia hoʻohālike.

Hoʻoholo wau e hoʻomaka me kahi wehewehe o nā hemahema, i ʻike ʻoe i nā pilikia hiki loa ke ʻike i nā ʻano kūpono o kēia ala.

Hoʻololi ka manawa. Pono pinepine nā hoʻoholo ʻikena i ke komo ʻana a me ka hiki ʻana o nā kūkākūkā hui. ʻAʻole ʻike koke ʻia nā hopena.

Pono i kahi kiʻekiʻe o ke kamaʻilio aʻoi aku. Ke haʻi nei wau i kēia kumu, nīnau kekahi i ke kumu no ka mea ʻaʻole wau e ʻike i nā pono. ʻO ke kumu nui ʻole ka ʻaha o ka poʻe e kamaʻilio me ka hopena - hoʻolohe pono, kamaʻilio pololei a haʻi i ko lākou manaʻo. ʻO ka hapanui ka hoʻopaʻapaʻa ʻana, ʻo ko lākou pale ʻana i ko lākou kūlana, mai hoʻolohe ʻole i nā poʻe ʻē aʻe a mai hāʻawi i nā manaʻo no ka hoʻoponopono ʻana i nā ʻokoʻa. Hiki i kēia ʻano hana hōʻino i ke kaʻina hana.

ʻAʻole i loaʻa i nā pūʻulu he nui. ʻOi aku ka nui o ka hui hana (ʻoiai inā he ʻumi a ʻoi aku paha ma mua o ka ʻumi i loko o ia mea), ʻoi aku ka paʻakikī o ka hōʻea ʻana i ʻekahi. Ma ia mau pūʻulu he paʻakikī ke hoʻolohe i ka manaʻo o nā kānaka a pau, a e noʻonoʻo paha i ka hui i ʻelua mau kahua kūʻē.

Palaha ʻia hana. Manaʻo nā hoʻoholo ʻikekahi i ka nui o ke komo ʻana. ʻAʻole hoʻokō ka hui i ka hana a hiki i kēlā me kona mau lālā e hōʻike leo nui ai a maopopo hoʻi i ko lākou makemake e kākoʻo i ka hoʻoholo. A e like me ka ʻōlelo, "ʻoi loa ke kuikahi ma mua o ke kālā."

Ka wikiwiki o ka hoʻokō ʻana i ka hoʻoholo. Me kahi hoʻolālā hoʻokahi, ua hoʻoholo wikiwiki ʻia nā hoʻoholo. Hoʻololi ʻia ka hoʻoholo hoʻoholo ʻana e nā ʻae ʻekahi e like me ka wikiwiki, ʻoiai nā mea a pau e ʻike i nā mea e pono ai ke hana e hoʻokō ai.

Hoʻonui ʻana i nā māka pilikia pilikia. ʻO ka ʻoi aʻe o nā lālā o nā pūʻulu hana e hoʻoholo i nā kuʻikahi, ʻoi aku ka kiʻekiʻe o ka mākaukau i ka hoʻoponopono ʻana i nā pilikia.

He Hoʻoholo hoʻoholo

Me kahi kūkākūkā kūkākūkā, hoʻoholo ka hoʻoholo maikaʻi ʻana e kekahi, ʻo ia ka luna, akā nāna e hana me ke kōkua o nā lālā o ka hui e hoʻolako aku iā ia.

Ka hohonu hohonu o ka hoʻonā. No ka mea kōkua pololei nā lālā āpau i ka hoʻomohala ʻana i ka ʻōnaehana, maopopo maopopo iā lākou ka mea e lilo ai i kāna ʻano hope loa, a hiki ke hāʻawi iā ia i ke ʻano, ʻike i kona ʻano i ka wā o ke kūkā ʻana a loiloi i kāna haʻawina pilikino. ʻO kēia hohonu o ka hoʻomaopopo ʻana e hōʻoiaʻiʻo i ke kākoʻo ma hope o ka hoʻonā.

Ke hāʻawi nei i ka ʻike pili i ka luna e hoʻoholo ana i ka hoʻoholo hope loa. ʻO kekahi o nā mea nui o ka hoʻokele kūkā ʻo ke komo ʻana o nā lālā āpau i nā hoʻoholo hope loa. Hoʻolālā pinepine ka kūkākūkā hui i nā ʻano nui o ke ʻano he nui, ʻoiai nā mea hoʻomalu e hoʻowalewale i kēlā me kēia.

E hōʻoia ka hoʻonohonoho ʻana o ke kaʻina i ka hiki nui o nā mea āpau i hoʻoholo i nā hoʻoholo. E kōkua kēia hana i hoʻonohonoho pono i ka hui āpau i nā hui hoʻoholo. Hiki i ke kaʻina hana hoʻolālā ke kamaʻilio maikaʻi a me nā hoʻoholo maikaʻi.

Pono i ka luna hoʻomohala hoʻomohala i hoʻomaʻamaʻa i ka hoʻolohe ikaika a me ka mākaukau. Inā ua hoʻoholo ka luna hoʻokele i nā mea āpau nona iho, ʻaʻole pono ʻo ia e hoʻohana i ka kūkākūkā kūkā wale nō ke loaʻa i ka "hoʻomaikaʻi" a ka hui. ʻAʻole hāʻawi kēia i kahi hopena maikaʻi. E ʻike ka poʻe ma kēia ʻano ma waena a ma o kēlā. E manaʻo lākou ʻaʻole makemake ʻoe e hoʻolohe i nā ʻano ʻokoʻa like, a huhū ʻia e kou hoʻāʻo e hoʻopunipuni iā ​​lākou. Maikaʻi kahi e mālama ai i ka manawa a lawe i kahi ʻano hoʻoholo kanaka hoʻokahi.

ʻO ka hapa o ka mea hoʻoholo. I kekahi mau hui, no ka laʻana, ka manaʻo a i ʻole hoʻolālā paha, ʻaʻohe mea e ʻae ʻia e hoʻoholo i ka hoʻoholo hope loa. Nā hana o kahi alakaʻi o ke au, e like me ke kānāwai, e iho mai i lalo o ka hoʻonohonoho ʻana a me ka hoʻomaʻamaʻa ʻana, akā ʻaʻole hoʻi i ka hoʻokele. No laila, inā ʻaʻole hoʻonohonoho ʻia nā pūʻulu i kahi mea e kuleana ai no ka hoʻoholo hope loa, ʻaʻole ia e hiki i ke ʻano o ke aʻo ʻana.

Pono e hoʻohana ʻia nā hui i nā ʻano hana like ʻole o ka hoʻoholo ʻana, i nā ʻae a me nā ʻano aʻoaʻo. Akā ʻo kāu hana nui o ka hoʻomaʻamaʻa iā lākou me nā ala ʻelima a pau o ka hoʻoholo ʻana.

E hoʻolohe i kā mākou papahana aʻo.

Pehea e koho ai i kahi lauoho lauoho: subtleties, nā mea huna, nā ʻatikala

ʻAʻole paʻakikī kēia e ʻike i kahi wahine i ka liʻiliʻi i hoʻokahi manawa i kona ola a ʻaʻole i hoʻomaʻamaʻa i ke kala o kona lauoho. Ma aneane ua ʻike ʻia nā mākaia o ka wahine kūlike me nā loea tinting, a nui nā keikikāne e noʻonoʻo nei i ke koho ʻana i ka lepo o ka lauoho no ka ʻūhū ʻole ʻana i ka lauoho, a kūpono kūpono i ka pale kūlohelohe o nā curl. E hoʻāʻo kākou e nānā.

Nā mea maoli keu: nā pono a me nā hemahema

ʻIke ʻia nā mea kūlohelohe ia nā mea i lawe ʻia i loko o ke ʻano, ʻaʻole ma ke ʻano he kiʻi maoli. Ua hoʻohana ʻia lākou e ko mākou mau kūpuna mamao.

Hoʻomoʻa ʻia nā kala lauoho maoli:

  • henna
  • Basma
  • nā kala lāʻau (chamomile, sage),
  • lāʻau ʻoka
  • kaʻa kikapaʻi
  • aniani keal,
  • wai lemon - kahi mālamalama kūlohelohe.

ʻO nā huahana e palekana pono i ka lauoho: ʻaʻole wale lākou i nā kala, akā e hānai pū i ka lauoho, ʻoi aku ka ikaika a me ka mānoanoa.

ʻO ka mea ʻohu kūlohelohe kaulana loa i manaʻo ʻia ʻo ka henna a me ka basma. ʻO kēia mau mea paule lāʻau Inia. Hāʻawi ʻo Henna i kahi pope keleawe-ʻulaʻula, basma - kahi pōʻeleʻele, chocolate-chestnut. ʻO ka mea maoli o ka hoʻohana ʻana i ka basma ʻo ia inā ʻoe e hoʻohana me ka ʻole o ka henna, e hoʻoheheʻe ʻia i kou lauoho a pala.

Loaʻa nā pōmaikaʻi o nā mea kūlohelohe:

  • ka hoala hoa
  • palekana
  • hopena maikaʻi ma ke olakino o nā curl,
  • hāʻawi lākou i ka manawa e pale i ka lauoho me ka ʻole o ka hoʻololi i ka kala, ʻaʻohe ʻeha i ka ulia.

  • hiki i ka henna a me basma ka lau maloʻo.
  • ma hope o ka henna, ʻaʻole hiki iā ʻoe ke hoʻohana i nā pena ʻē aʻe,
  • palena palena o kala,
  • palupalu palupalu (hoʻopiʻi ʻana mai ka brunette a i kahi blonde me ke kōkua o nā makana a ke ʻano hana ʻole e hana).

Nā kala lāʻau: nā pono a me nā ponoʻole

ʻO nā mea āpau āu e ʻike ai ma ka noho o kekahi mau mea makamae a me ka hale kūʻai huahana hale ʻaina ʻona. Ke noho nei me kā lākou kōkua ke lawe ʻia ma muli o ka hoʻopili ʻana o ka peʻa a me kahi mea hoʻōla hoʻoneʻe (hydrogen peroxide), aia i loko o ka kime. ʻO ka hopena aia kahi pale - mai ka pouli a me ka mālamalama.

Ua hoʻokaʻawale ʻia nā ʻāpana paʻi āpau i ʻekolu mau pūʻulu:

ʻO ka mea āu e koho ai ke pili nei i kāu pahuhopu āu e alualu nei.

Nā kiʻi pena paʻa (pae kiʻekiʻe)

ʻO kēia mau huahana me nā shampoos tinted a me nā balms. Hoʻonohonoho ʻia lākou e pale i ka lei kūlohelohe o ka lauoho, ʻaʻole naʻe e hoʻopulapula ʻia i ke kū'ē aʻe.

ʻO ka maikaʻi o nā hoʻoilo ʻole hiki ʻole lākou ke hōʻino i ka lauoho, holoi koke ʻia (5-8 huakaʻi a ka ʻauʻau), hāʻawi i nā curls i pale maikaʻi.

ʻO nā mea pōʻino ʻole i hiki ke lawa ka ikaika o ka mana o ka lauoho pōʻeleʻele, a he ikaika ʻole lākou i ka lauoho hina.

Nā kuʻekuʻe mau ʻana (pae 2)

ʻOi aku ka ikaika o nā peʻa Semi-mau ma mua o nā mea paʻa ʻole - hiki i kā lākou hopena ke noho i ka lauoho a hiki i ʻekolu mau mahina. Nani lākou i ka pena melemele hina a hiki ke hoʻololi i ka kala o nā lauoho e kekahi mau leo. Eia nō naʻe, ʻo ka hopena ma ke ʻano o nā ʻalāki ʻaʻole ia he mea pili ole. ʻAʻole lākou e hao wale i ka lauoho e like me nā mea mau i ka pau ʻole, akā, ʻaʻole ia e like me ka paʻa.

  • Mākaʻikaʻi Lūkaha L,
  • Estel de Luxe Kahiko,
  • Palapala Kūlana Schwarzkopf Igora.

Ke mau nei (mau loa) mau peʻe (pae 3)

ʻO nā waʻa mau e kū nei ka mea e loaʻa ana i ka ammonia a me nā hydrogen peroxide. He hoʻohaunaele loa lākou a pili ʻino paha i ka lauoho, ʻoiai me kā lākou kōkua e hiki ai ke hoʻomālamalama i ka lauoho uliuli i 4-5 mau mele.

Nā pena kino

ʻO kēia mau panuku (pae 0) he lōlō, no ka mea ʻaʻole i pili kā kā lākou puaʻa me ka keratin i loko o ka lauoho, ʻo ia ka mea e holoi wikiwiki ka kala.

Ua koho lākou e ka poʻe ʻaʻole i mākaukau no nā loli radical. ʻAʻohe lākou ammonia ʻaʻole perxide. ʻAʻole hiki iā lākou ke kāhiko i ko lākou lauoho ke kūlike i ka waiho kūlohelohe. Akā he palekana nā pulu like ʻole no ka lauoho - ʻaʻole lākou e komo i ke kaana o ka lauoho a hele koke i waho, holoi wale kou lauoho i nā manawa 2-5.

Ua hoʻokumu ʻia kēia mau kālā no ka poʻe e makemake e hoʻololi pinepine - ka poʻe hoʻomohala, nā animator, nā mea hana, nā wahine haʻalulu a me nā poʻe aloha o nā kiʻi hou.

Hana hana 1. E hoʻoholo i kahi hana

Inā makemake ʻoe e hoʻololi hoʻololi i ke kala o kou lauoho a ua paʻa paʻa nā ka alahilohi ʻana e kūpono iā ʻoe, a laila me ka kānalua ʻole, e kūʻai i ka pona hoʻomau (or semi-resistant). Akā he mea nui e hoʻomanaʻo e paʻakikī ke hoʻokō i ka kala i hōʻike ʻia ma ka pōkole ma ka lauoho lauoho, ʻoiai inā he kohu ʻoe e moemoe ʻia e lilo i platinum blonde.

Inā pili kāu mau hoʻolālā i ka hoʻokolohua ʻana me ka kala me ka ʻole o ka hoʻololi ia me ka ʻalo, hiki iā ʻoe ke koho i ka peʻe kino a i ʻole nā ​​nīnū.

Hana Hana 2. Ke aʻo nei mākou i ka māhele

Ke koho nei i kahi kala lauoho manuʻula, e makaʻala pono i ka haku mele ʻana. Inā ʻaʻole hōʻino nā mea make maoli i ka lauoho, a laila hiki i ke koho hewa maikaʻi ke kuhi synthetic ke alakaʻi i nā hopena pōʻino.

  1. E mālama i ka nui o ka hydrogen peroxide. ʻOi ka liʻiliʻi, ʻoi aku ka palekana i ka peʻe no nā follicle lauoho. E koho i kahi huahana me ka puʻuwai peroxide o 6 a 9%.
  2. Eʻoi aku ka maikaʻi o ke koho ʻana i nā peʻa ʻole me ka ammonia o ka hoʻopili ʻana. ʻO kēlā me kēia mau kikowaena e paʻi ai i ka lauoho, akā ma hope o ka hoʻohana ʻana ia mea, ʻaʻole e maloʻo ʻia ka maloʻo a ʻaʻole hoʻi i maʻa hope.
  3. He maikaʻi loa inā inā ka hui pū ʻana i nā mea like e like me nā aila, ka waiora B, nā palaka, nā mea palekana no ka pale ʻana i ka radiation UV.
  4. E heluhelu pono i ka ʻōhua. Inā hōʻike ʻia nā paʻakai o nā metala kaumaha (zinc, alakaʻi, manganese) i loko, a laila ʻoi aku ka maikaʻi o ka hōʻole ʻana i ka kūʻai.
  5. E makaʻala pono i nā lā i hala. Inā ʻoki ʻia ka huahana no ka liʻiliʻi o hoʻokahi mahina, ʻaʻole pono ke kūʻai ʻana, ʻoiai ke lōʻihi o ka manawa a pane nā ʻano kemika o ka pena a hiki ke hana ʻano ʻole. I ka hihia maikaʻi loa, ʻaʻole ʻoe e loaʻa i ka pāpale āu i makemake ai.

ʻLelo 3. E koho i ke kala a pale lole o ka lauoho

ʻO ke koho ʻana i ka pale kūpono o ka pena he mea nui loa ia, ka mea nui a me ka hiki ʻana i ka pūkū mau. Ma mua o kou hele ʻana i ka hale kūʻai, e pane i nā nīnau i lalo.

  1. Ua loaʻa iā ʻoe ka hina hina.
  2. Ua pena ʻoe i kou lauoho ma mua?
  3. Ua hoʻopaʻa ʻia ʻoe me ka henna a i ʻole basma?
  4. He aha kou lauoho lauoho maoli.
  5. He aha kāu e makemake ai e kiʻi ai?

Ma hope o ka nānā ʻana i kāu mau pane, e maopopo hou ʻoe i ka mea āu e makemake ai - peʻa mau a ʻaʻole ʻole, ʻeleʻele a mālamalama paha. Inā ʻoe i hoʻolani mua i nā curl me ka henna, a laila ʻoi aku ka maikaʻi o ka pale ʻana i ka pena hou ʻana me ka peʻe mau a hiki i kou ulu maoli.

Akā pehea e koho ai i ke kala kala kūpono? ʻO ka maʻamau, ma nāʻaoʻao āpau, hāʻawi ka mea hana i kahi papaʻaina o ka laulā o nā kala kala e like me ka hopena o ka pohi ʻia. ʻO kaʻoiaʻiʻo, ʻoi aku ka mālamalama o ka pale kūlohelohe o nā curls, ʻoi aku ka ikaika a me ka mālamalama o ka lepo e hōʻike iā ia iho.

Hiki mākou i ke kala kala

Maʻa ka poʻe a pau ke māhele ʻia nā wahine i ʻehā mau pūʻulu:

Loaʻa i kēlā me kēia hui kona mau hiʻohiʻona a me nā hiʻohiʻona hiʻohiʻona. Hoʻololi ʻia ka laulima o ka lauoho no nā hui āpau, i nā huaʻōlelo ʻē aʻe, ʻo ka mea e kūpono ana i ke kaikamahine puna ʻaʻole e kūpono i ka wahine hōʻā.

ʻO ka nani o kēia mau hiʻona nani ka ʻili māmā me ka pale o ka waiū i hoʻomoʻa ʻia a me ka uliuli (paleʻeleʻele, kukui ʻulaʻula). Hiki ke kala ʻia ka ʻulaʻula a me ka palaoa paha, akā ʻaʻole ʻulaʻula a ʻeleʻele paha. Wahi a ke koho ʻana i kahi pena, pono ia e hoʻomaka mai kēia.

I ka pūnāwai, e hoʻokūkū ka wahine i nā pale:

  • umauma
  • ʻulaʻulaʻula
  • mahana ʻoluʻolu
  • ka palaoa a me ka mauʻu
  • keʻokeʻo kukui.

ʻO nā poni brownish-gula kokoke i ke kala kūlohelohe ka koho maikaʻi loa.

ʻO ke ʻano maʻamau maʻamau ma Lūkia e hiʻona ʻia me nā aniani ʻulaʻula, hina a ʻulaʻula paha a me ka ʻulaʻula māmā a i ka ʻulaʻula pinkish paha. ʻO nā mea nani a nā kauwela ke lilo pinepine i mau mea nona ka lauoho ʻulaʻula, akā he ʻona nō hoʻi nā curls keʻokeʻo.

He kūpono nā waihoʻoluʻu peʻe ma lalo nei no nā kaikamahine "kauwela":

E maʻalahi ke koho ʻia ʻo ka "Autumn" he ʻano kala mahana. ʻO nā mea nona nā mea kaulana no nā mālamalama ʻulaʻula a i ʻole nā ​​maka ʻōmaʻomaʻo, māmā a i ʻole, ma ke ʻano ʻē, ʻiliuli me ka ʻili gula a me ka lauoho, a ʻulaʻula a ʻulaʻula paha. ʻUlaʻula ʻia ka kala o ka hoʻoilo. E komo me nā aniani āpau iā ia.

Hoʻopilikia ka pena no ka wahine Autumn:

ʻO kēia kala kala kapa e waiho ʻia ke anuanu. ʻO nā mea hoʻoilo ma ka manawa hoʻoilo he mau maka ʻeleʻele (ʻeleʻele, coklat, ʻeleʻeleʻeleʻele) a me nā lauoho ʻeleʻele (ʻeleʻele, poloka, ʻonaʻeleʻele). Hiki i ka ʻōleʻele ke ʻeleʻele paha a ʻeleʻele paha a ʻeleʻele.

Hiki i nā wahine hoʻoilo ke hoʻoilo me ka kala lauoho. He aniani a hoʻowalewale ʻia, a like ke kala o ko lākou mau curs. E komo lākou:

ʻO ke koho i nā kala ʻoniʻoni ma luna o ke kala kala honua

E makaʻala! Ke koi nei ʻo ka mea hoʻohana! No ka hoʻoulu ʻana i ka hāʻule o ka lauoho, ua loaʻa i kā mākou poʻe heluhelu kahi mea kupanaha. ʻO kēia kahi 100% lapaʻau kūlohelohe, i hoʻokumu pono ʻia i nā mea kanu, a hui pū ʻia me ke ʻano like me ka hopena maikaʻi loa i ka maʻi. E kōkua ka huahana i ka wikiwiki a me ka hoihoi i ka ulu ʻana o ka lauoho, hāʻawi iā lākou i ka maʻemaʻe a me ke silkiness.

No ka mea ʻaʻole i loaʻa ka lāʻau lapaʻau wale nō nā mea kanu, ʻaʻohe ona hopena. Kōkua i kou lauoho ... "

Ua hoʻokaʻawale ʻia kahi kiʻi hoʻohālike o nā pulu hulu manu i ka honua e hoʻomaʻamaʻa ʻia ke koho ʻana o ke kani o ka peʻa. Hoʻohana ʻia kēia pākuʻina, ma ke ʻano he kānāwai, no ka waihoʻoluʻu lauoho lauoho a me ke kala salona, ​​akā e ʻike nei i nā kumukanawai o ka hana pū me ia, e maʻalahi hoʻi ia ʻoe e hoʻoholo i ka pale kahi e koho ʻia.

Hāʻawi ka launa honua i 12 mau ʻōuli o ke kala lauoho kūlohelohe. Hāʻawi ʻia lākou ma ka papa ma lalo. Pono ʻoe e koho i kou kala a i ʻole kokoke i kona hiki.

I kēia manawa e hoʻoholo i ka mea āu e makemake ai - hoʻololi mua a i ʻole e pale maikaʻi i ka kala maoli o ka lauoho. Inā ʻaʻole ʻoe makemake e pena hou, a laila pono e koho i kahi kaomi, ʻo ka helu e hoʻomaka me ka "helu".

He aha ka helu ʻelua (a me ke kolu) i ka helu peʻeneʻe? ʻO ia ka helu hue, a me ka helu mua ka mahele mua lākou e ka ʻāpana a i ʻole ka laina fractional.

Nā leale 9 wale nō:

Inā hōʻike ʻia nā helu ʻelua ma hope o ka hoʻokaʻawale, ʻo ia ke ʻano o ka pale o ka peʻa i ʻoi aku ka paʻakikī, me ka pā hou.

Ma ka hoʻohālikelike me nā helu, hoʻohana kekahi mau mea hana i ka leka.

ʻIke ʻia kēia:

ʻO nā ala e hoʻoholo koke ai i ke kala lauoho kūpono

ʻO ka mea kākau Irina LunevaApr 28, 2016

Ke koho nei i ka leʻaleʻa o ka lauoho, pono ʻoe e alakaʻi e kahi rula koʻikoʻi i hāpai ʻia e ke ʻano ponoʻī. Hoʻomaopopo ʻia ka manamana o nā manamana i ka hoʻomaka ʻana o kahi ola hou, e pili ana i ke ʻano o ka ʻili.

Hoʻonohonoho ka laulā lauoho

ʻO ka pale o ka lauoho e hāʻawi i kahi puaʻa - melanin. Hoʻopili ka ʻili māmā i nā lauoho blond, keʻokeʻo a ʻulaʻula a me ka ʻulaʻula - ka ʻulaʻula. ʻO ka poʻe helehelena ke kanaka he ʻili me ka ʻulaʻula, a me nā brunette me ka ʻoliva.

Pehea e koho ai i ka huluhulu lauoho kūpono

Ma mua o ka hoʻolilo ʻana, manaʻo nui nā kaikamahine he ʻele nā ​​lauoho e koho ai a pau maoli ke ʻalilima i nā kuʻekuʻe, no ka mea lōʻihi ka mea i mālama ʻia i ka pale pale a hoʻomālamalama.

No ka koho pololei ʻana i ka leo a me ka kala i makemake ʻia, pono ʻoe e hoʻoholo i kāu ʻāpana kūlohelohe, ʻike i ke ʻano o ka ʻano. He mea koʻikoʻi kēia inā he lauoho ʻulaʻula, ʻeleʻele a ʻeleʻele paha ka lauoho.

E noʻonoʻo pehea e koho ai i ka huluhulu lauoho, ke ʻano o ke ʻano o ke ʻano, ko lākou ʻano a me ka hopena i makemake ʻia ma hope o ka pau ʻana.

Ka hoʻoholoʻana i ka waihoʻoluʻu ʻoniʻoni o ke ʻano ma mua o ke kūʻai ʻana i ka pena

E koho i nā peʻani paʻi kūpono a me ke kala makemake ʻia, pono ʻoe e koho i ka ʻano ʻāpana ʻokoʻa o ka ʻili, nā maka a me nā lauoho. Hiki i ka maʻalahi o kēia ma ka home ma ke kū ma ke aniani.

Ke hoʻohālikelike nei, ua hoʻokaʻawale ʻia e like me nā mea wela a me ke anuanu, a ma ka inoa - i ka hoʻoilo, ka pūnāwai, ka hoʻoilo a me ke kauwela. I nā kaikamāhine wela-ʻemela, keʻokeʻo ka ʻili o ke kino, ʻeleʻele, nā aniani a ʻulaʻula paha.

Hoʻomaʻamaʻa ʻia nā hiʻohiʻona o kahi ʻano anuanu e nā ʻili waiū me nā maka polū, a ʻuli hoʻi a hina paha.

Keliki kala

ʻO ka pena mau ʻulaʻula ʻulaʻula, ʻulaʻula a me nā kala i ʻano like ʻole: keleawe, gula, mau ʻoni. Hiki iā ʻoe ke hana i kou aniani ke koho i kahi kala a hoʻololi paha i kahi leiʻeleʻele. No ke koho ʻana i ke kiʻi kūpono, pono ʻoe e koho i ke kūʻai ʻana i kahi nini, keleawe-gula, ka leo meli-caramel. He kūpono no ka mālama ʻana i ke kala a ʻeleʻele.

ʻAno kala kala

ʻO ka kala o nā manamana o kēia mau wahine i ka kiʻahi, ʻo ka lehu lepo paha a me ka brown brown. ʻOi aku ka maikaʻi o lākou e hana i ke kau ʻana, e hōʻike i nā curl kū hoʻokahi i ka maka, a i ʻole ke koho i kahi o ka blond no ka hoʻomau. Hoʻokomo ʻia ka leo Ash, platinum, ʻeleʻele a i ʻole keʻokeʻo. E hāʻawi i kahi kukui ulaula i ke alo i kahi hōʻike, nalowale nā ​​kala ʻeleʻele hoʻi ʻaʻole pono ke kūʻai.

ʻO ke koho o ka peʻahi e like me ke kiʻekiʻe o ke pale ʻana

Ke hoʻoholo nei i ke kala o ka pena, pono nō ʻoe e hoʻoholo i ke ʻano o ka pale kū ʻana o ke dye e koho ai no ka mālama ʻana i ka home. Wahi a kēia koi, loaʻa kēia kālā kālā:

  • I ka manawa paʻa mau - loaʻa i ka ammonia a me hydrogen peroxide, e hōʻoiaʻiʻo i kahi kala paʻa no nā hebedoma. Kūpono i nā mea nona kona pale ponoʻī o ka ʻulaʻula māmā, aisa, ʻeleʻele a hina hina paha.
  • ʻIkepili - loaʻa nā mea kūikawā e hoʻopili ana i ka pōʻino i ka hoʻolālā i ka wā e noi ana i ka huahana. ʻO ka hoʻokaʻawale o ke ammonia i loko o lākou e hoʻemi ʻia, akā ʻaʻole ia e pili i ka leo a me ke kū'ē. Hoʻomaka ke kala mai 3 a 5 mau pule.
  • Semi-mau (tonic) - i koho ʻia e hoʻololi iki i ke kani, ma nā kūlana 2-3. Hiki ke paʻi i luna ma kahi o 50% o ka hina hina, ʻaʻole i loaʻa ka peroxide a me amonia. ʻOi aku ka maikaʻi e kūʻai iā lākou ma hope o ke kamaʻilio ʻana me kahi mea hana lauoho.
  • ʻO ke kūleʻa Semi - ʻaʻole hōʻino i ke kumu o nā curl ma muli o nā haʻahaʻa ammonia haʻahaʻa. Hoʻohālikelike ke kala, ʻoi aku ka saturated ma hope o kahi paʻa.
  • ʻO Tinting - ʻoi loa ka palekana, inā hoʻopili pololei, ma muli o nā ʻōlelo kuhikuhi. ʻAʻole i loaʻa i ka ammonia, aia i nā ʻano palms, shampoos. Kūpono i nā lauohoʻeleʻele a blondid, e hāʻawi ana i kahi pale maikaʻi no kahi manawa pōkole.
  • Kūlohelohe (henna, basma, decoctions o nā mea kanu, lāʻau ʻoka) - ʻae ʻoe e kiʻi i kahi ʻulaʻula, ʻulaʻula a i ʻole ʻoniʻula ʻole e hōʻino ʻia i ka lauoho. Ma hope o ka nānāʻana, hiki i ka lauoho ke hoʻololi i ke kani i ke keleawe, ʻulaʻula-uliuli, ʻulaʻula, e hilinaʻi ana i ka pākaukau.

ʻO nā mea kaulana a ʻike ʻia

Hoʻomaopopo nā Stylist - ʻoi aku ka maikaʻi o ke kūʻai aku i nā pena no nā mea ʻike kaulana o nā mea hana ʻike kaulana nona ke kuleana no nā huahana. ʻO kā lākou mau huahana ka ʻōlelo aʻoaʻo ma ka Lūkini, nā kāpena wai hoʻowahāwahā, nā hue no ka hoʻohuihui ʻana i ka mea hoʻohuihui a me ka hoʻohuihui palapala.

Paipai ʻia e nā poʻe loea i nā pahu ʻokoʻa:

  • "Loreal" - mālama i ka kala no ka manawa lōʻihi, aia ka balm mālama mālama i ka pahu, ʻaʻole e hoʻomaʻemaʻe i ka lauoho.
  • "Garnier" - he pālahalaha pālahalaha, pale ʻia ka uhi e lōʻihi. Kūpono i ka ʻulaʻula, ʻulaʻula, lehu a ʻele paha paha ka mea i loaʻa i ka ammonia.
  • "Estelle" - loaʻa nā huaora, keratin, mālama i nā curls i ka wā e hoʻomoʻa ʻia ai. ʻOi aku ka maikaʻi e kūʻai iā ia ma mua o ka lauoho hina a i ʻole kahi pale a kahi loli o nā mea kani 2-3.
  • "Vella" - ka mea kaulana no kona ʻoluʻolu humuhumu, loaʻa nā huaora a me ka serum mālama.
  • "Pallet" - hāʻawi i kahi kala mau mau, aloha ʻia e nā blondes no kahi ʻāpana kukui momona.
  • ʻO "Sjoss" - ʻike ʻia ʻo ia he kiʻi loea, mālama pono hoʻi i nā kī. ʻO kahi koho maikaʻi e koho i kahi pale i makemake ʻia.

ʻO ka hoʻokaʻawale ʻana o ka helu ma ka pahu me ka peʻe

No nā mea e hoʻololi hoʻololi i ke kala o ko lākou lauoho, e maʻalahi ke koho i ke ʻano ma ka peʻa. Akā ʻo ka hoʻololi ʻana i nā leo 1-2 e pono ai ka noʻonoʻo noʻonoʻo ʻana o ka pale, kiʻi i ka pale kūpono ma ka helu. Maʻalahi ka maopopo ʻana i ka ʻikepili inā ʻoe e ʻike i ka mea i hōʻaiʻe ʻia e nā helu. I ka loaʻa ʻana o kahi pahu me kahi kala kūpono i loko o ka waihona a i ʻole ma kahi pā hale kūʻai, pono e noʻonoʻo ʻia ka mea e pono ai.

ʻO ka helu mua i ka helu e hōʻike ai i ke kiʻekiʻe o ka saturation kala. ʻO ka liʻiliʻi o ka helu, ʻoi aku ka ʻōleloʻeleʻele:

  1. ʻEleʻele
  2. Kālā nole ʻeleʻele.
  3. Kākāʻulaʻula (brown).
  4. Chestnut hue (ʻulaʻula).
  5. Kāleʻele kukui.
  6. ʻEleʻele polū.
  7. Kāleʻele kukui.
  8. Pona leo kukui.
  9. Pūnaewele.
  10. Hoʻohui nui.

ʻO nā helu ma hope o ka helu mua o ka pona a me ka pae o ke kūlohelohe o ka kala. E hele lākou mai 0 a 8.

  1. ʻO kahi palette o nā pale kūlohelohe.
  2. Ash.
  3. Makuahine o ka momi.
  4. La gula (gula).
  5. Kapoʻi (ʻulaʻula kala).
  6. Reds (mahogany).
  7. Vaiola.
  8. Kāma (chestnut).
  9. Kāwei

ʻO ka maʻamau ma nā pahu, ʻo ka helu helu e like me kēia: 8.34 a 9.1 paha.

Nā manaʻo aʻoaʻo no ka hoʻopili ʻana i ka ʻano peʻe

Ke koho ʻana i ka pale kūpono no ka make ʻana o ka home, pono ʻoe e hoʻopili pono iā ia, pili i ka lauoho. ʻOi aku ka maʻalahi o ka lawe ʻana i kekahi kanaka ma ke ʻano he kōkua, e kūʻai i kahi pala kuʻi kūikawā, kahi cape e pale mai ka pale ʻana i ka pena i nā lole. Paipai i nā ʻoihana akamai:

  • Pono e kahakaha mua nā ʻilaʻeleʻele, inā ʻaʻole ka ʻuʻuku ke lawe iā lākou. He mea nui loa kēia kānāwai no nā brunette e makemake e kiʻi i nā kala māmā.
  • Inā hele ka loli kala mua no ka manawa mua loa, hiki iā ʻoe ke ʻohi i kahi paʻa i ʻole ka mea i ʻike. No laila e akaka i ka mea e hiki mai i ka hopena.
  • Ke hoʻoheheʻe hou ʻia, e hoʻopili i ka hoʻopili ʻana wale nō i nā aʻa i ulu nui ʻole, i puhi ʻole ai i nā kīʻaha a ʻaʻole e maloʻo iā lākou.
  • Inā aia nā lauoho hina ʻokahi ma kou poʻo, hiki iā ʻoe ke koho i nā kala ʻeleʻele a me nā kala ʻeleʻele. Ināʻoi aku ma mua o 30% - ʻeleʻeleʻeleʻele, ʻikena e hana. Inā nui nā lauoho hina, a nui loa ka paʻakikī e peʻa iā lākou iho. ʻOi aku ka maikaʻi me ka hana ʻana i kahi haku loea i loko o ka hale kaʻa, no laila ʻaʻole i nā kuhi hewa.
  • I ke kūʻaiʻana i ka pena, e hoʻolohe i ka pakeneka o ka ammonia, hydrogen peroxide. ʻO ka mea nona nā kīwaha i poino a i ʻole e hoʻolōʻihi, e hoʻohana i nā ʻōlelo kohu ʻia e hoʻohana i nā pūlima ʻole ammonia, ʻona aihue.
  • ʻAʻole holo pololei ka kiʻi kiʻi ma ka pale i ka hopena hope loa, no laila he mea nui e hoʻoholo i ke kala kūlohelohe i pololei, heluhelu i nā loiloi ma ka pahu.

Ma hope o kēia mau ʻōlelo aʻoaʻo a pau, hiki iā ʻoe ke koho maʻalahi i ka pena āu e pono ai i nā mea o ka maikaʻi a me ka waihoʻoluʻu, hoʻololi mai ka brunette a i ʻole ka wahine ulaula i ka nani o ka nani, pale ulaula, pale kīwili, māmā a lilo i wahine momona a me ke keleawe hoʻonaninani a me nā ʻulaʻula ashy.

Hana mākou i nā haneli mau lā i kēlā me kēia lā a ola i ka hopena o kēia mau koho

ʻOiaʻiʻo, ua loaʻa iā mākou he mau ho'āʻo a hoʻāʻo ʻia a i ʻole, inā makemake ʻoe, nā hiʻohiʻona o ka noʻonoʻo noʻonoʻo i nā kūlana like. Huli mākou i ko mākou mau wā i ka wā e noho ai mākou ma nā kūlana like. A laila e hoʻāʻo mākou i nā lole o nā kamaʻāina i hala i nā manawa like, e nānā i loko o ka horoscope a i ʻole waiho i nā kāleka. Ke kāhea nei mākou i nā ʻāpana kālā a i ʻole kelepona paha, a kākau paha i kekahi hoaaloha clairvoyant me ka manaʻolana e loaʻa ka helu i hoʻopaʻa ʻia i hoʻokahi haneri hapa pākēleka, pololei, ʻoliʻoli pane.

Manaʻo wau e hōʻoia iā ʻoe i nā ala 2 pono loa e hana i nā hoʻoholo kūpono mai kaʻu hoʻomaʻamaʻa

Ua hoʻohana nui wau iā lākou no ka manawa lōʻihi a lawe mai lākou iaʻu i kahi hopena maikaʻi ma ka 97 ka nui o nā hihia. Ke waiho nei au i ke koena o ka 3 mau kenekulia i kaʻu mea loiloi a dubious ego analyzer, kahi aʻu e hele ai me ia.

  • Palapala helu 1. ^ E Ha yM. ʻO ka manaʻo mua mai ke akua

ʻO kaʻoiaʻiʻo, ma ka inoa āu i kuhi ai ʻo ke ʻano nui o ke ʻano ka hiki ke hopu i ka manaʻo mua i hiki mai iā ʻoe e pane mai ai i kāu nīnau. Ma muli o ka paʻakikī o kēia ʻano, ke kū nei i ka mea nānā i ka lohe ʻana, ka lohe ʻana mai, ka loaʻa ʻana o ka manaʻo mua. ʻAʻole ka lua, ʻaʻole ke kolu, ʻo ia ka mea mua. Inā mālama ʻoe e hana i kēia, e hoʻāʻo e hana hou i nā ʻano hou

ʻO ka mea ʻo ia kā mākou mea e kiʻi nei (aka, ʻo ka lolo) e loaʻa koke kahi hōʻailona pane i ka nīnau i hoʻouna ʻia. Ma ke ʻano he kānāwai, hāʻawi ʻia kēia pane iā mākou e ka ʻUhane o ko mākou mea, ʻoi aku ka nui, ʻoi aku, kahi ʻuhane, kāhea iā ʻoe. Mākou ka mea i loaʻa i nā manaʻo ma hope mai o ka papaho o ka ʻike lehulehu a ʻo lākou, ma ke ʻano he kānāwai, ʻaʻole mākou ia no ka mea e lawe mai iā mākou i kahi pane kūpono. I mea e kū pololei ai - ka pane kēlā i kūpono loa iā mākou i kēia kūlana.

E hoʻomaʻamaʻa i nā hoʻoholo maikaʻi ʻole a ʻike ʻoe i kēia mākaukau, hoʻokō iā ia i nā koho balota honua. Ma kahi o hoʻokahi mahina, e hopu hopu ʻoe i nā pane i ʻoluʻolu loa ia.

  • Heluhelu 2. ^ E Ha yM. ʻAʻole lapuwale nā ​​manaʻo

Ua kūpono kēia ʻano. No ka hoʻohana ʻana, pono nō hoʻi ʻoe i ka hoʻomaʻamaʻa a me ka makemake e ʻike i kāu pane. Ma ke ʻano maoli o kēia ʻano ka hana i ko mākou ʻano, no ka mea, he mau mea naʻauao mākou a i kekahi manawa ʻaʻole ʻike kākou me ko mākou mau manaʻo i ka mea e kū nei i loko, a i hea mai kahi ʻano ʻino.

Ma kahi ʻōlelo nū, hiki iā ʻoe ke wehewehe i ke Kaʻina No. 2 penei: "Inā ʻaʻole ma loko o ka ʻoliʻoli, inā nā kaumaha a me ke kaumaha«.

E hoʻomanaʻo i nā manawa makamae o ka hauʻoli.Hoʻopehu i kēia manaʻo, e kāpili iā ia. Hāʻawi iā ia me he manaʻo maʻalahi o ka hauʻoli. A laila e hoʻomanaʻo i kahi e kūlike a hōʻailona hou iā ia. ʻO ka hana he hoʻomaopopo maopopo i kou manaʻo i ka manawa.

ʻO aʻe, e hoʻolohe ʻoe i kou mau manaʻo i ka manawa o ka hoʻoholo a koho i ke koho no ka hauʻoli. Ma hope o nā mea a pau, hoʻomaka mua kahi manaʻo, a laila manaʻo. Ma hope o ka hana ʻana i ka hana, akā he moʻolelo ʻē aʻe.

Aia kahi puana koʻikoʻi i ka wā e hoʻopunipuni nei nā manaʻo, ʻaʻole ʻoe e aʻo wale i kēia, akā e aʻo nō hoʻi e hoʻokaʻawale i waena o nā papa TOT, e hoʻomaopopo ana i kēlā me kēia manawa o ke ola a koho wale nō i kēlā mau ʻike a me nā manaʻo e alakaʻi iā ʻoe i ka hauʻoli.

Aia, aia kahi ʻē aʻe e pili ana no ka hoʻomaopopo ʻana i ka hoʻoholo no ka hoʻoholo.

Ua komo pū me ia o ka lua ma luna. ʻO ka hui pū ʻana o nā manaʻo a me nā manaʻo e alakaʻi i ka hoʻonui pinepine ʻana i ka hiki ke "lohe" i nā pane a hoʻāliʻi i kēlā mau hanana i kau ʻikepili ʻana. Hoʻolaha, ʻaʻole wale ʻoe e ʻike i ka mea e hana ai, akā, e hana pū i ka mea āu e makemake ai.

Ua aʻo ʻia kēia ʻano hana ma nā kikoʻī ma nā ʻ courseslelo o Technology of Figurative Creation. Mai ka lā 10 Pepeluali, hāʻawi mākou i ka manawa e haku i nā ʻano ʻelua i hōʻike ʻia ma luna nei, a hoʻohui pū iā lākou, e aʻo ana e ʻike i kāu ʻoiaʻiʻo, e maopopo ana i kāu pane maikaʻi loa.

Ma ka papa hoʻomaka (papa hana ʻenehana maʻalahi), e hoʻokomo pū ʻoe i ke kolu o ke ʻano o ka hoʻoholo ʻana, e hōʻike i nā manaʻo inā ʻaʻole ʻoe i paʻa, e aʻo e koho i nā manaʻo a ʻoiaʻiʻo hoʻi e hoʻokumu i kāu ʻike mua i ka hoʻohālike ʻana a me ka hana ʻana i nā hanana a me nā kūlana.

Inā ua hana ʻoe i kēia papa a ua lilo ʻoe i ka ʻohana TOT, ua kono mākou iā ʻoe e hoʻomau i ke aʻo ʻana i nā ʻano hou o kāu iho mai nā ʻaoʻao kūuna ʻole hou a me ka ʻaoʻao aʻe o ka "Awakening of the Light" (first level of TOT) a "Return to Integrity" (papa ʻelua). ʻO nā hopena maikaʻi loa o nā mea komo i hōʻike hoʻohiki i nā noi o ke ʻenehana a me kahi hōʻailona o ka maikaʻi a me ka waiwai.

ʻO Pepeluali 10 ka hoʻomaka. E hana i nā hoʻoholo kūpono!

Me ke aloha a me ka manaʻoʻiʻo iā ʻoe

✓ nā mea kākau o nā ʻenehana hana hoʻomohala kiʻi
✓ Nā mea kākau o ka papahana Mastery
✓ Nā mea hoʻokumu o ke kula pūnaewele
Aloha mākou i ka mea a mākou e hana a hana i ka mea a mākou e aloha ai!
ʻIkeʻae mākou e hiki i ka poʻe āpau ke noho i Prosperity.
E aloha ʻoe iā ʻoe iho a e hana i ka mea āu e makemake ai.

Hue

ʻO kahi pahi i pālua ʻia: ʻo kēia mau leʻalulu ka palekana a i ʻole ka palekana. ʻO kaʻoiaʻiʻo, ʻaʻohe wahi o ka ammonia ma aneʻi. No laila, kala lākou i ka superficially, ma ka ʻano maoli o ka ʻōlelo. Ke hana wale nei nā mea hoʻohālikelike i ke kahawai o ka lauoho, me ka ʻole o ka hoʻopili ʻana i kona ʻano kūloko. ʻO kahi hopena, ma hope o nā shampoos 6-8, holoi ʻia nā nani a pau.

Laulā

Kūʻai mai ka hoʻohana ʻana o ia mau mea, pono, ʻo nā mea nona nā lauoho hina. Eia nā hopena hopena ʻole paha e ʻike ʻia.

Ke hoʻomanaʻo nei au i kekahi moʻolelo mai kahi ʻike pilikino. Ua hoʻoholo ka hoa e hoʻohiki i kāna kāne o ka lehulehu, ka mea nona ka ʻulu hina hina i nā heiau, me kahi pale. Ma muli o kēia, ua loaʻa ka lauoho hina i ka ʻulaʻula, a lilo ka huhū kāne i nā ʻano nui.

Hoʻoikaika pū mākou i ka dodging a me ke kani e pili ana i kahi loli cardinal i ke kala lauoho. Inā he ʻānia ʻoe, akā ʻo ka moeʻuhane e kiʻi i ke poʻo o ka lauoho, e like me Sobchak's, tinting dyes, ʻeha, ʻaʻole ia he koho.

No wai ia?

ʻO ka hapanui ke kiʻi ʻoniʻoni e koho ʻia e nā wahine e makemake e hāʻawi i ka lauoho i kahi leo hohonu. Eia kekahi, nā mea like i hoʻohana ʻia e mālama i ke kala o ka lauoho make. Eia, no ka laʻana, ʻo Wella CF ASID NEW e hiki iā ʻoe ke mālama i ka nānā o ka kala i nā waena ma waena o nā stains me nā huahana hoʻomau. Ma ke ala, hiki i kēia hīnaʻi tinting ke hāʻawi i nā lauoho me kahi alohilohi nani.

Nā kuʻuna lauoho Semi-mau (ammonia-free)

ʻO ka mea kaulana loa, ua kapa ʻia kēlā mau kuilena. Heʻoiaʻiʻo paha kēia inoa huna? Pane.

ʻO nā pena i komo pū i kēia hui e hiki nō ke hoʻokiʻekiʻe no ka hapa ʻole o ka ammonia. ʻO kēia kiʻi he mea maikaʻi a maikaʻiʻole. Holoi ʻia nā wai like ʻole ma hope o hoʻokahi mahina a me ka hapa, akā i ka manawa like e hoʻopilū pono i ka lauoho.

Laulā

Inā ʻoi aku ka nui o ka hina o ka hina hina i ka hōʻailona o 50%, ʻo nā peʻemele ʻole amonia, ʻaʻohe mea kōkua iā ʻoe.

Eia kekahi, e like me nā huahana o ka tinting, ʻo nā wahine i manaʻo nui i kahi hoʻololi radical i ke kala e koho i kahi ala ʻē aʻe.

No wai ia?

ʻO ke koho kūpono ʻo ia ke kaikamahine me ka lauoho neʻe mua. ʻO kona manaʻo e hoʻololi i ka kala e kekahi leo, me ka hoʻopau ʻole ʻia o ka lauoho. No laila, pono e uku pono nā palahalaha i nā poʻe makemake e makemake i ka hohonu o ka ʻula e waiho nei, hāʻawi i ka lauoho i kūlohelohe maoli.

Nui nā manaʻo hoihoi mai ka peʻe ʻoniʻoni mai Milan. Loaʻa ka FarmaVita B. Life color no kona ʻāpana, aila argan. ʻO ke hopena, ka puhi ʻana, e hoʻihoʻi i ke ʻano o ka lauoho, lilo….

pono. Kūpono kēlā. Paila-kaomi, hoʻopili maikaʻi ʻia me kāna hana nui - hoʻololi i ke kala, ʻoiai ke pale aku nei i ka nalowale o ka lauoho a hoʻonoho hou iā lākou. A pū kekahi me B.

ola ka kala i loko o kahi momona pīhoihoi ʻano kupaianaha!

Ke hōʻuluʻulu nei i ka kūkākūkā e pili ana i nā kuʻuna semi-permanence, ʻaʻohe hiki ke haʻi aʻe i kahi mea hou, MATRIX Color Sync. No ke aha ʻo ia e maikaʻi ai?

He ʻono ʻono ʻana o ka lehulehu. ʻO ka poʻe kipa iā Irecommend.ru, ka pūnaewele loiloi nui loa, ua hauʻoli me nā hopena. Kekahi ke ʻano o ka ʻomi ʻoni ʻia hiki iā ʻoe ke heluhelu e like me nā ʻōlelo laudatory.

Hāʻawi nā huahana i nā wahi i nā poʻohiwi o ka lauoho, ka mea i hāʻawi i ka ulana pale. No ka hiki iā Sink Kulana ke ʻae i kou lauoho me ka hina ʻole i ka lepo i kekahi mau wahi, ʻaʻole mea i loko o ka make. ʻAe, ma hope o ka pīhoihoi ʻana i kou lauoho e lilo i palupalu, e like me ka sika, ua aniani ʻo ia e like me ke daimana.

Hoʻomaʻemau (mau) ka waʻa lauoho

ʻO kēia ka mea hana koʻikoʻi kaumaha. Akā ʻaʻole pau nā mea āpau e like me ka mea e like me ka nānā mua.

ʻOi aku ka pale o nā peʻa maʻamau, e kahe ana i ka lauoho, komo lākou i loko o kā lākou papa loea. Ma ke kaʻina hana o ka hoʻomau, ua hoʻololi ʻia ka puaʻa kūlohelohe i loko o ka lauoho me ka hana maoli.

Akā he maʻalahi ka hōʻino e hoʻemi. Hiki ke hana i kēia ma ke koho ʻana no ka pena mau kaila paʻa mai ka hana loea. Hoʻohālikelike ʻia me nā huahana mākeke nui, nā mea kanu i manaʻo ʻia no nā hale salons ua hoʻonui i ka nui o nā mea pono.

Eia, no ka laʻana, ʻo ka Farmacolor Italia mai FarmaVita he hale mālama waiwai maoli o nā mea kūlohelohe. ʻO ka pena waiū i ka huaʻala o nā palukula o Makvis, immortelle, eucalyptus, wormwood, dioica nettle, a me ka ʻaila rosemary. Hāʻawi kēia mau mea i ka mālama o ka lauoho aliʻi i ka mālama maikaʻi a pale i ka lauoho.

ʻAʻole ka nui o nā mea kanu kūlohelohe wale nō nā pōpoki o nā loiloi loea e aʻo ai. ʻO kahi mea nui hou - ua hoʻemi ʻia ka ʻenekena o ka ammonia ma aneʻi. Akā ʻaʻole pau ka papa inoa o nā waiwai ma laila. ʻO ka mea i kapa ʻia nā "hairdressing" ʻeli lauoho ka mea i kūʻai ʻia me ka mea ʻole e hoʻopili ana i kahi mea hoʻihoʻi maikaʻi, pono e kūʻai lilo ʻia. E wehewehe mākou i ke kumu he maikaʻi kēia.

ʻO nā peʻa āpau, kahi helu o nā mākeke a me nā hale kūʻai mea home, ua lako ʻia me kahi mea hoʻomohala oxidizing me ka nui o kahi hydrogen peroxide - 9-12%. A, ke loaʻa ʻana o nā kālā loea, manuahi ʻoe e lawe i ke kaikikala ʻoihana e koi ʻia ma aneʻi a i kēia manawa. E like me ka hōʻike ʻana o nā hoʻomaʻamaʻa, i nā nui he nui a lawa ka 3% o 6%.

Laulā

Inā hōʻino maikaʻi ka lauoho, pono ke hāʻawi i ka makemake i nā pale melemele a i ʻole nā ​​kala lika paha, ma ka liʻiliʻi a hiki ʻoe e hoʻōla i ka lauoho lōʻihi. Hoʻopilikia ka mea like i nā wahine e ʻimi wale e hoʻololi i ka kala (ma ke kani) a i ʻole ka hāʻawi ʻana i ka lauoho i kahi ʻihi ʻihiʻī.

No wai ia?

ʻO ka mea mua, ʻoiaʻiʻo, i nā mea nona ka ʻulu hina. Hoʻopilikia nā peʻa maʻamau i ka hana camouflage 100%. ʻAʻole kahi lauoho hina hoʻokahi!

Eia kekahi, hiki i nā lepe hoʻomau ke hoʻololi nui i ke kala o ka lauoho, e ʻae ana, no ka laʻana, e lilo nā wahine ʻona enaena i lilo i ʻulaʻula, nā blondes - brunettes, etc.

I ka hopena, pono ke haʻi ʻia ʻana me ka holoi pinepine ʻana o ka lauoho, ʻaʻole holoi ʻia nā peʻa mau. E koi pono ka ʻōlelo haʻawina ma aneʻi: e mālama i kahi kala, pono ke kau ʻoi i ke kumu o ka mahina ʻoi.

Ma ke ala, e hoʻi ana i ka kamaʻilio e pili ana i ka wā e ulu ai ka lauoho, ʻo Igora Royal Absolutes, i hoʻomohala ʻia e Schwarzkopf Professional, ʻaʻole hiki ke mālama ʻia. Hoʻolako ʻia ka paila cream, ʻo ka mea mua, no ka lauoho me nā ʻāpana hina hina.

A hoʻonui ʻia ka ʻōkuhi huahana me nā mea pono. ʻO ka pale o ka mea kanu Moringa Oleifera, e like me kahi kahu pilikino pilikino, e pale i ka lauoho mai ka pehu a me ka radiation UV, a me ka hoʻopulapula ʻo BIOTIN-S e hoʻopiha i nā haids i loko o ka lauoho, e hoʻoulu ai i kā lākou ulu.

I kahi huaʻōlelo, ʻo Schwarzkopf kēia!