Nā Hāmeʻa a me nā pono hana

Hoʻokipa hou ʻia ka lauoho Shampoo Glys

Ua hoʻokumu ʻia nā mea aʻoaʻo nui o Schwarzkopf i ka inoa ʻo Gliss Kur ma ka hopena o ka makahiki hope. I kēia manawa, kaulana loa nā huahana.

Hoʻomaopopo nā mea hana o ka hōʻailona i kēlā me kēia ʻano o ka lauoho e pono i kona ʻano ponoʻī e mālama iā lākou. Ua ʻike lākou i 8 o kēia mau ʻano a hoʻokumu i nā makika kūpono no kēlā me kēia. Hoʻomaʻemaʻe ʻo Shampoos i ka lauoho o ka momona a hoʻoneʻe i nā ʻāpana make o ka lauoho a me ka ʻili. Eia kekahi, me ke kōkua o nā hana kūlohelohe a hiki i ke ʻano ʻōlohelohe hiki ke hoʻomaikaʻi i ka hoʻolālā, loaʻa ka hopena palupalu, pale i nā hopena o nā hanana kūlohelohe. ʻO ka mea nui nui ka hoʻoponoponoʻana o ka lauoho ʻaila e like me ko lākou ʻano.

ʻO nā pilikia nui o ka lauoho:

  • ʻāpana ʻāpana a me nā pāwaha,
  • momona momona a maloʻo paha.

Loaʻa i nā mea nona ka lauoho o ka lauoho. Hoʻopili lākou i ka wikiwiki, hoʻokaʻawale, nalowale i ko luster a me ke maʻalahi. Eia kekahi, ke ʻauʻau ʻana, e nalowale ana lākou i kahi kīmole i hiki ʻole ke hoʻohui ʻia me ka pahi ʻole.

ʻO ka hapa nui o nā wahine makemake i ko lākou lauoho e lilo i nani a nani.

ʻO Ke Hoʻolaʻi hou

ʻO Shampoo i hoʻolako ʻia e Glis Chur mai ka series Extreme Recovery e hoʻohana i ka mālama ʻana i ka lauoho maʻi a maloʻo. Hāʻawi ka wai keratin a me ka whey protein i kēia kaʻina hana. Hoʻihoʻi hou lākou i ke ʻano o kēlā me kēia lau mai ke aʻa a i luna. Ma hope o nā mea a pau, keratin aia i loko o shampoo i ke kolikoli triple a hoʻopiha i nā wahi i hōʻino ʻia o ka lauoho. I ka wā e holoi ai, ʻaʻole e holoi, a lilo ka lauoho i ikaika a ikaika.

ʻO ka hopena o ka hoʻohana ʻana i ka Shampoo Extreme Restampative e loaʻa koke ma hope o ka holoi ʻana i kou lauoho. Hoʻopili maʻalahi a kauka ʻole nā ​​ʻōiwi. ʻAʻole i maʻa ʻole nā ​​ʻōlelo aʻoaʻo. A ʻoi aku ka nani o ka lauoho.

ʻO Shampoo "ʻO Chis Chickens: Hoʻolaʻa" e like me ka hapa nui o kēlā mau wahine i hoʻohana iā ia. E wehewehe wale e pono ke holoi maikaʻi i kou lauoho. He maikaʻi ia e kūʻai i ka hoʻonohonoho holoʻokoʻa mai ka Extrem Recovery series.

Hoʻomaopopo ka poʻe kūʻai i nā mea leʻaleʻa ("weliweli", e like me kekahi o lākou) me ka honi o kēia shampoo, e hoʻomanaʻo nei i ke kulu. E like me nā poʻe a pau a me keʻano o ka hakahaka, i hana ʻia i ka ʻeleʻele a me ke kala gula.

Hoʻololi ʻia kahi ʻano o nā hua a me nā mea niu no ka hana like - ka hoʻihoʻi hou o ka lauoho. Hōʻoluʻolu ka ʻaila lāʻau Argan i ka lauoho a hoʻomaikaʻi i kona ʻano, hoʻoneʻe ka aila niu a hāʻawi iā lākou i kahi kukui kūlohelohe. Ua kūpono ka shampoo no ka holoi lauoho o kēlā me kēia lā. E hoʻomaʻemaʻe a hoʻohui i ka nui o nā mea maʻamau. Hōʻike maikaʻi ka loiloi i ka hopena o ka shampoo me ka aila pua mai ka lāʻau Marrakesh.

ʻAla Hono

Loaʻa nā huahana Silk i nā keratin. Eia kekahi, ua hoʻokomo ʻia nā hua siliki i loko o lākou. Ma hope o kā lākou noi, lilo ke lauoho i ka silky, puka mai kahi mālamalama ola. Hōʻoiaʻiʻo ʻia kēia e nā loiloi o nā wahine he nui i hoʻohana i ka shampoo silk wai waʻa i hoʻolako ʻia e ka brand Glis Chur. Ma hope o ka hoʻohana mua ʻana o ka shampoo, ʻaʻole kiʻi hou nā kāʻei a me ka uila.

Akā ʻoiai ua nui ka poʻe i hoʻāʻo e lapaʻau i ko lākou lauoho me kēia shampoo, ʻaʻole i māʻona me ka hopena a kēia Glis Chicken shampoo i hana ai. Hōʻike nā loiloi o kekahi mau mea kūʻai aku ʻaʻole i hui ʻia ka lauoho ma hope o kona hoʻohana ʻana, akā ua weliweli ʻoi aʻe. Eia kekahi, hoʻomaka ke aniani a ʻōlapa a me ka pono. Ke hopena, puka mai nā dandruff.

Ke Aniani Nui

Ke kamaʻilio nei ke kumu o kēia hanana. I ka lā a pau ma hope o ka holoi ʻana i ka lauoho, pono lākou e laka, a ʻili e pono ka lauoho. Hoʻomaopopo ʻia kēia e hoʻokō me ka hoʻohana ʻana i ka kolala o ka moana, pono lākou e hāpai i ka lauoho.

Akā ʻo nā loiloi o nā ala o kēia ʻano ka mea i ʻike ʻole ʻia ka nui o ka puʻu. Hōʻike ka poʻe a pau he maikaʻi kēia shampoo i loko ona, holoi i ka lauoho i ke kiʻekiʻe, e hoʻolohe ai iā lākou. ʻO ia nō ka sekene i hoʻolaha ʻia a kokoke ʻaʻohe mea i ʻike.

ʻO ka pale kala kala

Hoʻololi loa nā huahana ʻĀpana Pale kala hānai no nā lauoho lauoho i hoʻohana ʻia i kekahi o nā ala i ʻike ʻia. ʻO kēia kahi kala maʻalahi, nā hōʻailona a me nā tinting. Hoʻopili lākou i kahi kānana UV e pale i ka lauoho mai ka radiation ultraviolet. No laila ʻaʻole lākou naue, a pono hoʻi e mālama i ko lākou kala no nā hebedoma he 10. Pono wale nō e hoʻohana maʻamau i kēia mau kālā.

"Pahu" Chestnut "na" Glis Chur "

Hoʻokumu ʻia ka Shiny Chestnut Shampoo e hāʻawi i nā lauoho ʻeleʻele i kahi mālamalama kūikawā a ʻoluʻolu hoʻi. Ua loaʻa lākou me ke kōkua o amber extract, ʻo ia kahi o kā lākou hui. Eia kekahi, aia kahi wai keratin, e mālama pono ana i ka hoʻōla o ka lauoho.

ʻO ka loiloi mea kūʻai aku e maikaʻi kēia mau kālā. ʻO ka lauoho ma hope o kā lākou noi a lilo i kukui, hoʻonani, ko lākou kala - hohonu. A nānā nui ka ʻike ʻoi aku ka nani o ka lauoho.

ʻO Shampoo "Glis Chur" "Aqua Care" i ka keratin wai ka like. ʻO kēia ka mea i hoʻolālā ʻia e hoʻihoʻi i ka lauoho. Hoʻomaopopo ʻia i kēlā mau wāhine ka lauoho o ke kumu a i ʻole nā ​​nāwaliwali e nā mea ʻino. Eia kekahi, pono ka shampoo e pale i ka lauoho mai ka ulu ʻana, ʻo ia hoʻi, e hoʻāla e piʻi a lūlū i ka lewa, a mai kau aku me nā kūwaho palū.

Ma kahi o ka keratin i ʻōlelo ʻia, "Glis Chur: Aqua Care" shampoo i kahi kikoʻī o ka waiwai pono, me ka ʻae o ka aloe vera. Pono lākou e hoʻopiha i kēlā me kēia lauoho i ka hydropeptides, moisturizing iā ia a me ka hoʻomaikaʻi.

Akā no kekahi kumu, ʻo ka Glis Chur Aqua shampoo i hōʻemi a hoʻohewa paha i nā loiloi. No laila, ke ʻōlelo nei lākou, ʻaʻohe mea hou. Ke ʻōlelo nei kekahi poʻe mea kūʻai mai nā lauoho ma hope o ka lilo ʻana i ka palaualelo, a ʻo ke poʻo.

Hyaluron + Hoʻopiha

ʻO ka shampoo "Hyaluron + Filler" i hoʻolālā ʻia e Glis-Kur i hana ʻia e hoʻomaikaʻi ai i ke ʻano a me ke ʻano o ka lauoho, hāʻawi ia i ka ikaika a me ka leo. Ke hoʻohana nei i ka keratin wai like, hoʻihoʻi i ke ʻano o ka lauoho.

Nui nā mea hoʻohana i makemake i kēia shampoo. Hoʻomaopopo lākou i ka maikaʻi o ka heleʻana o ka lauoho. Ua lilo lākou i elastic, hoʻohui maikaʻi a kūpono hoʻi.

ʻAʻohe o nā loiloi o kekahi mau mea kūʻai aku e hoʻohana i ka shampoo me ka loaʻa ʻole o ka balm. Ua hoʻoheheʻe kona lauoho iā ia iho, kahili ʻia lākou a ʻaʻole e kua. ʻOi loa ka holoi. Akā inā pili ia me ka balm, hāʻawi ka shampoo i kahi hopena maikaʻi loa. Hoʻomaopopo hou nā ʻōuli a ikaika loa.

ʻO ke ʻano maʻamau o ka shampoo, he ʻulaʻula. ʻO nā kīleila maikaʻi, hoʻopau ʻia nā waiwai. Loaʻa i ka shampoo kahi ʻano pua nani i mālama ʻia i ka lauoho no kahi lōʻihi.

Hiki iā mākou ke hoʻohiki i ka manawa o ka lawehala pulu wahine "Gliss Chur" mai "Schwarzkopf", ʻoiai kekahi o nā loiloi maikaʻi ʻole, ʻo ia kekahi o ka maikaʻi.

ʻO ka hoʻonohonohoʻana o ka shampoo no ka hoʻihoʻi hou o ka lauoho

ʻO ka hoʻonohonohoʻana o ia mau shampoos e loaʻa i nā mea he nui i paʻa i ka ʻano. Hana ʻia kēia i ke hiki

  • hoʻolako i ka meaʻai maikaʻi loa no ka lauoho, no laila e hoʻōla ana i nā mea kūpono,
  • mālama i kā lākou hoʻolālā
  • kūleʻa lākou a ʻala.

ʻO ka hoʻonohonohoʻana o ka shampoo no ka hoʻihoʻi pono e hoʻopili i kahi paʻakikī keratin a me nā aila ʻē aʻe. E like kēlā me Hiki ke loaʻa i ka puana ma Gliss Kur shampoo hair rest. ^ E Ha yM. Aia i ka panthenol a me nā ʻano keratin, he mau hiʻohiʻona kupaianaha. Hoʻololi ʻo Keratin i ka hoʻolālā lauoho me ka maikaʻi loa, no laila loaʻa iā lākou kahi kukui olakino a lilo i nani. A ke panthenol:

  • hoʻihoʻi i ka lauoho poino ma hope o ka hoʻoilo ʻana, e ʻae ana a me nā noi ʻana i nā ʻano like ʻole.
  • hakakā ʻo dandruff a pale i kona kū ʻana,
  • hoʻomaka ka ulu ʻana o ka lauoho
  • e hoʻopiha i nā microcracks a me nā ʻano ʻano like ʻole i ka ʻili o ka lauoho, ma muli o kahi e launa ai lākou.
  • hoʻonui ka lauoho lauoho i ka 10%, no ka mea ua uhi ʻo ia i nā lauoho a me nā kiʻiʻoniʻoni.
  • hoʻolako i ka hoʻōla a me ka hoʻoliʻi ʻana o ke poʻo, ʻo ia nō hoʻi ka mea nui loa.

Aia kekahi pūmole o nā shampoos me ka serum amino-protein, hiki iā ia ke komo i loko o nā kihi hohonu o ka lauoho a laila hoʻihoʻi i ka lauoho i hoʻopau ʻia.

I kekahi mau ʻano ʻO ka hoʻolaʻa lau o Gliss Chur i ka aila o ka marrakesh, niume ka huikui hyaluronic.

Pono e hōʻike ʻia he ʻaila maoli ka ʻaila marrakech me kahi hoʻomehana maʻalahi. ʻAʻole ia e kaupaona i ka lauoho a maʻalahi i maʻalahi. I ka manawa like, pale ia i nā curls mai nā ʻano maikaʻi ʻole: ka haʻahaʻa kiʻekiʻe, nā radiation UV, ka ʻona, a me nā mea ʻē aʻe.

Hāʻawi ka ʻoni ʻo Marrakech i ka meaʻai i ka lauoho, hoʻonāukiuki ikaika, hoʻihoʻi hou i ka hana o ka lauoho. Ma muli o kēia, e loaʻa hou ka pehu, mālie, ikaika, noi aku ka hoʻolohe.

A me ka hoʻohana mau ʻana o ka shampoo, nalowale nā ​​kelepona me kēia aila, e maloʻo ana ka luhi ʻana o ke poʻo o ka ulu, hoʻomaka ka lauoho ulu.

Nā ʻano luhi o nā kala ʻo Gliss Kur no ka hoʻihoʻi ʻana

  1. Hana hou i ka lauoho shampoo gliss.
  2. ʻO ka holomua shampoo gliss kur.
  3. ʻO Gliss kur shampoo ka nui a me ka hoʻihoʻi.
  4. ʻO Gliss kur shampoo hohonu e hoʻihoʻi hou ana a me nā mea ʻē aʻe.

He aha nā ʻōlelo hoʻohiki e hana nei nā mea hana Hoʻihoʻi hou mai ʻo Shampoo Gliss Kur i ka lauoho me kona hoʻohana mau ʻana:

  • ʻO ka hoʻihoʻi hohonu, loaʻa ka hoʻomaikaʻi ʻia i ke ʻano ʻohu a shampoo me kahi kiʻekiʻe o ka wai keratins. Hoʻopuka maoli kēia pōpilikia i nā pōʻino a uku iā ia no ka nalowale o ka keratin. Hiki iā mākou ke ʻōlelo he hoʻomaha hou o ka lauoho ma ke kumu molekula.
  • Hāʻawi ʻia i 90% resilience a me ka hanu.
  • Hoʻopili i nā kaula hoʻonohonoho o ka lauoho.
  • Hāʻawi ka palekana i nā hōʻino.

Nā rula no ka hoʻohana ʻana i shampoo

No ka loaʻa ʻana o ka hopena kiʻekiʻe loa mai ke hoʻohana ʻana i ia shampoo, pono ʻoe e hahai i kekahi mau lula:

  1. Pono e holoi i kou lauoho me ka wai mahana. ʻAʻohe hihia wela, no ka mea ma kahi ʻē aʻe, ua hao ia i ka lauoho.
  2. Hoʻokomo ʻia kahi shampoo liʻiliʻi i ka lauoho lauoho a me ka pā. ʻAʻole pono ka nui o Gliss Kur, inā ʻaʻole ʻēheo ka nui o ka pahū a he mea paʻakikī ia e holoi. A he mea nui hoʻi ia e kaʻi ʻole i ka lauoho ponoʻī i ʻole e hōʻino i kona ʻano - pono ʻoe e hoʻoponopono wale wale i ke poʻo.
  3. Ma hope o 2-3 mau minuke, hiki iā ʻoe ke holoi i ka umu me ka wai mahana. Inā pono, hiki iā ʻoe ke hoʻomaʻi hou i ke kaʻina hana.
  4. Ma hope o ka holoi maikaʻi ʻana i ka ʻū, pale i kou lauoho me ke kāwele e wehe i ka nui o ka umu.

Oe ke kuai ia Gliss Chur Haʻalele Hoʻomaʻomaʻa i kēlā me kēia hale kūʻai lole. Ma laila ʻoe e ʻike ai i nā ʻano like ʻole a me nā ʻano i like ʻole i kēlā me kēia:

  • nā mea hoʻoikaika
  • kihi no k? l?
  • ʻaila a me nā mea ʻē aʻe

Pono e hoʻomanaʻo ʻia he pūʻulu hui o ka shissos no Gliss Chur no ka hoʻoponopono ʻana i nā lauoho i hoʻopau ʻia i nā loiloi maikaʻi loa mai nā wahine i hoʻohana ia. Hoʻomaopopo lākou i ka wā e holoi ai, ʻaʻole maloʻo ka lauoho, ʻaʻohe mau puʻupuʻu, a ma hope o ka hoʻomaloʻo ʻana, ke nānā pono nei lākou i ke ʻano maikaʻi a me nā mea ʻulaʻula. A hoʻohui maikaʻi ʻia nō hoʻi lākou a lilo i ʻoluʻolu loa, a ʻoluʻolu a me ka ʻilo.

Nā hiʻohiʻona

Hiki ke kapa ʻia ka hiʻohiʻona nui loa i ka hapanui o nā shampoos no ka pili ʻana i ka hoʻopau ʻana i ka pōʻino o waho a i ʻole ke kāʻili ʻia ʻana paha iā lākou. Kūkulu ʻia ka hopena o nā shampoos i ka keratin wai i kahi koina o ka hoʻokūkū kiʻekiʻe. Ma muli o kēia, ua kiʻi mai ka hoʻihoʻi lauoho lauoho. Hoʻopiha ka elixir i nā wahi i nāwaliwali ma ka lōʻihi holoʻokoʻa, e palupalu i nā ʻeha a hoʻohemo paha i ka hiki ʻana mai.

Hoʻomaka nā mea kanu i nā mea mai nā kumu mua loa, no laila e pili pono ka mālama ʻana i nā ʻano nui āpau - ke poʻo a me ke aʻa a me ka lauoho mai ka hoʻomaka a hiki i ka hopena.

Ke kamaʻilio pololei ʻana nei, e hana ana ka mea hoʻihoʻi ma ke ʻano penei: e noʻonoʻo paha he ʻāpana ʻai āu. ʻO ia, e like me kou lauoho, hiki ke hoʻomālamalama aʻeleʻele paha, ʻā ʻia a hea ʻole paha, ma muli o ka mālama ʻana iā ia. Aia kekahi mea maʻamau i waena o kēia mau ʻāpana a pau - ʻaʻole mau ka hoʻomau, porous. Ma lalo o ka mana o nā mea waiwai maikaʻi a i ʻole ma muli o nā hopena kino, e nalowale hoʻi kou lauoho i kona mau ʻāpana i nā manawa.

E noʻonoʻo ʻoe ua pena ʻoe i kahi ʻāpana o ka papa me ka pata a ka mea i komo i loko o nā ʻupena āpau a hoʻopiha a hoʻopiha i nā aniani. ʻO ka ʻōlelo iki aʻe, ʻo ka loiloi o ka hana a nā elixir kilokilo me ka paʻakikī o nā keratins wai hoʻoheheʻe wale nō.

ʻO ka hoʻonohonohoʻana o ka shampoo Glis Chur

ʻO nā huahana a pau, me ka Glis Chur shampoo, e ʻae no kahi ala kūikawā i ka lauoho, hoʻihoʻi i nā ʻili i nā kino, hoʻopiha ʻia iā lākou me ka keratin. Hoʻohālike kēia ʻano i ka mea maoli i loko o ka lauoho a hōʻailona i kona ikaika.

ʻO ka wai wai o ka keratin i loko o nā huahana o kahi mea hana Kelemania e like like me kahi protein kūlohelohe hiki iā ia ke:

ʻO ka kūleʻe kiʻekiʻe a me ka hohonu, magical serum hoʻoikaika

ʻO ka Gliss Kur Shampoo kaulana loa kahi kuʻuna no ka hoʻihoʻi hohonu a me ka hoʻokaho ʻana. Hoʻolālāʻia no nā poʻe me ka lauoho nāwaliwali. ʻAʻole komo wale ka shampoo, akā:

E ʻike koke ʻia ka hopena o ka huahana - ʻoi aku ka maikaʻi o nā kaula ma nā hiʻohiʻona a maʻalahi hoʻi ka hoʻohui.

Malalo a me Kalapa

Mākaukau ka hoʻomākaukau ʻana, ʻo ka ʻuana i ka niu, ʻo ka aila hoʻi mai nā hua o ka lāʻau argan, e hiki i ka lau o ka lauoho. A pono nā mea nona ka lauoho ʻokoʻa a me ka lauoho maʻamau. Ma hope o ka noi ʻana, loaʻa nā curl i kahi kukui maoli a me ka nui.

ʻO ka pale ākea nui ma hope o nā minuke waʻa

He laina i hoʻolālā ʻia e pale i ka lauoho ma hope o ka hoʻoilo ʻana, ʻili a me ka manaʻo. ʻO ka hoʻohana mau ʻana i ka lāʻau lapaʻau, e like me ka mea hana, e hāʻawi i ka nani like a me ka saturation e like me ka paʻi ʻana. Loaʻa kēia i ka loaʻa ʻana o kahi kānana ultraviolet soluble e pale ai i ka lauoho mai ka ʻike o ka lā.

ʻO ka pīpī nui a me ka shampoo

Ua maʻa ʻia e ka inoa e lilo ia i mea pono e pono ka shampoo e hāʻawi i ka poli o ka lauoho no ka lōʻihi. ʻO ka hele ʻana o ka wai kolala e hoʻolōʻihi i ka lauoho, e hoʻomaka ana mai nā aʻa. Wahi a nā loiloi a ka mea kūʻai aku, he maʻalahi ke hoʻohana ʻana i kēia hāmeʻa e hana i nā ʻano lauoho.

Hoʻoulu ʻia ka lulu

ʻO ka hana o ka "pīhoihoi haʻahaʻa" ʻo ia ka hoʻonui ʻana i ka lulu o ka lauoho i ka brunette a me nā wahine hina lauoho. ʻO ka keratin maʻamau a me ka heleʻana o ka amber extract ka mea e hana nei i kēia. Hāʻawi kēia pōhaku i ka ʻalohilohi i nā pōkole pouli.

ʻO nā hoʻopiʻi a me ka ʻohu

I waena o nā hiʻohiʻona kūpono i nā mea hoʻohana o ka shampoos nota ʻoi aku ka hoʻohanaʻana i ka hoʻopihapiha hoʻopihapiha a me nā hoʻomaʻamaʻa ʻana i nā kaula. I ka manawa like, ʻaʻohe mea āpau i nā kālā, a lilo ka lauoho i mama e hoʻohui. Ma ka manawa like, aia kekahi mau loiloi maikaʻi e hōʻike ana i ke ʻano o nā peeling o ka ʻili a me ka ʻeha. I kekahi, ma hope o ka noi ʻana iā Gliss Chur, ua kuʻe ka curl.

Eia naʻe, aia nā hopena maikaʻi loa a me nā wahine i hoʻokokoke pono ai i ka lāʻau. A ʻoluʻolu hoʻi hoʻi kekahi - ke kumu kūʻai o ka shampoo o Gliss Kur mai 150 (250 ml) a i ka 250 (400 ml) mau rubles. ʻOiai ke kumukūʻai kūikawā i hilinaʻi pū me ka mea hoʻolako, a ma ka kahua. He mea kūpono ke hoʻomaopopo e kūʻai ai i kahi pahu (shampoo, mask, balm) i ʻoi aku ka maikaʻi ma mua o ka mea hoʻokaʻawale.

Nā pono kūpono

  • ʻO ka huahana ke ʻoluʻolu, maʻalahi i ka holo ʻana ma ka lauoho, e holoi maʻalahi
  • Loaʻa ia ia nā hopena firming hāliʻi, hoʻōla i ka ulu lauoho.
  • Ua hoʻonui ka ikaika o ka lauoho, e hōʻike ana i ka hoʻoikaika o ke ʻano o ka lauoho a me ka hoʻonui ʻana i kona ikaika,
  • ʻO ka shampoo kahi moisturizing, hānai a me nā mea hōʻoluʻolu i ka pena,
  • Ma ka lāʻau paona e hoʻonaninani i ka paʻakai, hiki iā ia ke hoʻoulu i ka aila o ka lauoho no kahi 2-3 mau wiki, a laila e emi ka hoʻonui ʻana o ka lauoho, kahi e hiki ai iā ʻoe ke holoi pinepine i kou lauoho.

Mea nā hemahema

  • Hoʻihoʻi maikaʻi ʻole ʻo ia i ka pale umauma sebaceous pale o ka lauoho.
  • ʻAʻole aneane e pili i ka film sebaceous pale ma ka ʻaoʻao o ka lauoho, hiki ke hoʻemi iki ʻia ka nui.

ʻO shampoo ʻo Gliss Kur me kahi kāwele piha o ka wai keratins no ka maloʻo maloʻo, ʻū a lau a me ka lauoho milo ma ka ʻāina ʻo Moscow e like me GOST 31696-2012.

Wahi a nā kuhikuhi palekana i hōʻoia i ke kūleʻa, ua hoʻokō ka ʻike i nā koi o nā kānāwai ʻekekema o ka Customs Union (TR TS 009/2011) e like me nā ʻōmoli aila - ʻaʻohe ʻike i ʻike ʻia nā mea make, nā ʻike kikoʻī o nā mea maʻi (alakaʻi, mercury a arsenic), pae pH. ʻAʻole i ʻike ʻia ka hoʻonāukiuki, ka ʻike ʻana a me nā hopena maʻamau.

Wahi a nā ʻōkuhi organoleptic: ka helehelena, ka pena a me ka ʻono, ka laʻana e pili ana i nā koi i ʻōlelo ʻia i ka hōʻailona GOST. Loaʻa i ka waiwai pH i nā koi o ke kūlana pono. Loaʻa i ka pōkole ka hoʻokō maikaʻi ʻana, me ka paʻa o ka hū. Ua hui pū kēia mau ʻōuli i nā pono o GOST.

Ua aʻo ʻia nā kūlana hana o ka ʻili a me ka lauoho ma nā probants ma mua a ma hope o ka noi shampoo. Ua hoʻokō ʻia nā hōʻike no 60 mau lā. I ka hopena o nā haʻawina, ua hōʻoia ʻia ka hopena a me ke kumu o ka shampoo: ua ʻike ʻia kahi hopena hoʻoikaika i ka nui o ka ulu ʻana o ka lauoho ulu o 6.8%, e hōʻike ana i ka ulu ʻana o ka ulu o ka follicle o ka lauoho. ʻO ka mānoanoa o ka pulu o ka lauoho e hoʻohaʻahaʻa iki i ka 2.1%, hiki i kēia ma muli o ka emi ʻana o ka pale sebaceous pale ma ka ʻili o ka lauoho. Hoʻonui ka ikaika o ka lauoho i ka 12.8%, e hōʻike ana i ka hoʻoikaika ʻana o ka hana o ka lauoho a me ka hoʻonui ʻana i kona ikaika.

ʻO ka shampoo i aʻo ʻia i ka wā hōʻike e hōʻike ana i kahi hopena hoʻoikaika, hoʻonui i ka ulu lauoho.

ʻO nā minus i hoʻomaopopo ʻia: hoʻihoʻi ʻole ʻia ka pale ʻia me ka pale o ka makace sebaceous pale a ʻaʻole i hoʻopilikia i ka kiʻi ʻoniʻoni ʻo Sebaceous ma ka ʻaoʻao o ka lauoho, hiki ke hoʻēmi iki.

ʻO Shampoo ka lulu o ka moisturizing, ke hānai a me ka ʻoluʻolu ma ke poʻo. Maikaʻi ka lauoho ma hope o ka hoʻohana maʻamau.

Wahi a ka loiloi kumuhana o nā probants: ma ke poʻo, aia ke kokoke i ka momona, hiki iā ia ke hoʻonui i ka aila o ka lauoho i ka aneane 2-3 mau wiki, a laila e emi ka hina o ka lauoho, kahi e hiki ai iā ʻoe ke holoi pinepine i kou lauoho. ʻO ka hōʻoluʻolu me ka hoʻohana ʻole o ka balm.

* Kūpono nā hopena hōʻike no nā hōʻike hōʻike.

Machneva Diana Olegovna

Nā Palepili, Integral Neuroprogramming. ʻOihana kūikawā mai ka pūnaewele b17.ru

- 2 Malaki 2010, 23:46

I ka nui ʻana o nā moemoe, ʻaʻole loa he shampoo maikaʻi loa, ke hoʻomanaʻo nei au i ka lauoho i lulu ʻia. ʻOi aku kaʻino. ʻAʻole wau ʻike, malia paha keke. Inā lanakila ʻoe, e kōkua :-) pono wale ʻoe i ka bulo a me ka mask, kahi ʻeke maikaʻi ka paʻū maikaʻi.

- 2 Malaki 2010, 23:57

i ka wā i hoʻohana ai au i ka lōʻihi lōʻihi me ka shampoos. ʻO nā cliss o nā moa wale nō i hele mai iaʻu. schwarzkop. He aha ke ʻano o kā lākou ʻike ʻole ai

- 3 Malaki 2010 00:24

Nui koʻu makemake iā lākou.

- Malaki 3, 2010 00:26

Makemake au i ka bale poni

- 3 Malaki 2010 00:51

- Malaki 3, 2010 01:18

Makemake wau. shampoos, balms, masks .. ʻĀnō mau wau he wai kahe no nā ʻāpana - ʻaʻole hewa.

- Malaki 3, 2010 01:18

Makemake wau. shampoos, balms, masks .. Aia nō kēia i kahe wai no ka ʻākūkā - ʻaʻole hewa.

- 3 Malaki 2010 09:25

ʻAʻole wau makemake iā ia, akā ua hauʻoli koʻu kaikuahine me ia.

- Malaki 3, 2010 10:26

Makemake wau i ka ʻāpana ʻāpana o ka lauoho, kōkua ia!

- Malaki 3, 2010 10:48

Ua hoʻohana hou au iā ia i mau makahiki wale nō (akā ua kūʻai au iā ia no nā mea paʻi, no kēia manawa no ka hoʻokaʻawale ʻana, a me kekahi mea). A ua hoʻololi au i ka shampoo SYOSS + a ʻike ʻoe, aia wau i kahi aloha)))
E hoao. Kau nā huina no ke kaʻawale, a no ka maloʻo, a no ka pena a me nā poʻe ʻē aʻe. Hoʻomaopopo kēia i nā limahana pilikino, akā ʻaʻole ia e ʻinoʻino.

- Malaki 3, 2010 11:24

Makemake nō wau, ʻoiai ua hoʻāʻo pū wau i nā hana hoʻonaʻauao loea. Ua hoʻi wau i ka gliss kur kekahi. Makemake nui au i ka melemele (mai nā kihi kaawale) a me kahi siliki waie maikaʻi loa.

- Malaki 3, 2010 12:19

Makemake wau nui i ka melemele maikaʻi loa, a me kahi mea hoʻonaninani weliweli maikaʻi loa mai ka papa hana like ma ke koleka a ʻāpana a ʻoi aku ka maikaʻi o ka hoʻohui ʻana.

- Malaki 3, 2010, 23:39

ʻAe, hoʻohana nō wau iā ia - shampoo a me nā wai silk wai likiko. ʻAʻole maikaʻi paha ʻo Elsev.

- Helu 4, 2010 14:12

ʻaʻole iki. hoʻohana wale ia i ka mea ʻaʻole

- 4 Malaki 2010, 19:31

I LIKE BALM, LIMA HALE O KE SHAMPOO. HAIR MAKA PILI KAHI

- 4 Dekemaba 2010, 9:12 p.m.

Makemake wau i kā lākou shampoo melemele melemele (mai nā papa i hoʻokaʻawale, i koʻu manaʻo). Nui!

- 4 Malaki 2010, 21:20

Ua kūʻai au i ka pīkī pīpī, ʻaʻole wau e hoʻomanaʻo i ka violet, hoʻohana nui au. A laila ma hope hebedoma ua ʻike wau e ʻuluʻulu koʻu lauoho (ua loaʻa iaʻu ke keʻokeʻo) a laila ua heluhelu wau i loko o nā leka liʻiliʻi e ia me ka manic, akā ʻaʻole wau. Pono wau e ʻauʻau ai, hele wau i ka salona.

Nā kumuhana pili

- 4 Dekemaba 2010, 9:22 p.m.

A holoi ihola au, holoi holoi i nā ʻano lole. ʻ ulu nā lauoho. Eia ma luna o ka pua e pili ana iā Gliss Chur (no ka hoʻokaʻawale lōʻihi.
2 manawa hoʻohana - super. A e uku i kahi peni.

- 5 Malaki 2010, 20:52

ua hoʻomaka kuʻu lauoho e piʻi mai iā ia :(. Ua hoʻohana au i ka shampoo sy Asia maikaʻi a holoi i nā kōkua.

- Malaki 6, 2010, 11:11 p.m.

ʻAʻole makemakeʻo ia ((
ʻIke akula ʻo Dandruff a hoʻomaka nā lauoho i hāʻule.
ʻAʻole wau i hoʻohana maʻamau, akā hoʻolei akula ia.

- ʻApelila 27, 2010 13:02

Ua hauʻoli ʻo Glissa kura ʻo māua a me koʻu kaikuahine, akā i ka lā ʻē aʻe i hoʻoholo ai e kūʻai mai i nā syos (ua kūʻai aku au ia no ka hoʻolaha ʻana), ʻaʻole ia he shampoo i mea ʻino, ʻāwīwī (kahi i loaʻa ʻole iaʻu) ua kālai ʻia me nā flakes (((((E hele wau i kēia manawa) i ka hale kūʻai no kaʻu punaʻu punahele, och e like me ka kulu kūlohelohe a me ka hānai i loko o kahi pahu melemele ke kūʻē i ka ʻaoʻao o ka lauoho.

- ʻApelila 27, 2010 13:04

a no ka maemae o Asia, he hiki no au ke olelo ia aole no au, aka, mai ka hanohano ua hele wau a kokoke i kēlā hui, ʻaʻole hiki iaʻu ke ʻōlelo i kekahi mea no laila. aka maemae ole hoi o Asia

- ʻApelila 29, 2010 17:59

Ua hoʻohana hou au iā ia i mau makahiki wale nō (akā ua kūʻai au iā ia no nā mea paʻi, no kēia manawa no ka hoʻokaʻawale ʻana, a me kekahi mea). A i kēia manawa ua hoʻohuli wau i ka shampoo SYOSS + a ʻike ʻoe, ua LOHU wau))) Hana ʻia. Kau nā huina no ke kaʻawale, a no ka maloʻo, a no ka pena a me nā poʻe ʻē aʻe. Hoʻomaopopo kēia i nā limahana pilikino, akā ʻaʻole ia e ʻinoʻino.

Aia i hea ʻo SYOSS e hele ai i loko? Ua ʻike paha ʻoe i nā hoʻolaha?
ʻAʻole loa ʻo ia he kanaka akamai; ʻAʻohe mākaukau i ka ʻike e haʻi ʻole ʻia. kūʻai ʻia ma ka noho like me nā mea ʻaihue a me nā mea hou aku.

- Iune 21, 2010, 16:43

Kāleka nani. momona nani. E holoi wau iā ʻapōpō. a e kākau iho au ma laila. nui i nā loiloi like ʻole.

- Iune 27, 2010 11:18

Lawe wau i kahi kīpē o nā ʻehā o zholtias mai kahi ʻoki lauoho, makemake nui wau i ka lauoho o kahi Sikutz, hauʻoli wau.

- Iulai 4, 2010, 19:55

Hoʻohana wau i kēia manawa i ka melemele (mai ka ʻāpana) kahi shampoo a me nā balm. ua ʻoluʻolu nā lauoho ma mua o ka kila (loaʻa iaʻu koʻu lauoho maloʻo maloʻo ma nā kihi, hui pū me nā mea kiʻekiʻe). Ma kēia manawa, uaʻoluʻolu wau: ʻaʻole ia e kōkua mai i ka ʻāpana-ʻoi, akā ua lilo nā mea ola e pili ana i ka paʻi .. ʻaʻole nō lākou i ʻike nui)))) makemake wau e kūʻai i ka mask no ka hopena maikaʻi loa. ʻAʻole wau i makemake i ke koena o GlisKury (ua hoʻāʻo wau i kekahi mau ʻano).
Manaʻo wau mamao loa me kēia shampoo no ka lōʻihi)))

- ʻAukake 6, 2010 17:07

Aloha ke aloha o Glys. ka mea nui, ʻaʻole kuhi hewa. He palupalu a nawaliwali koʻu lauoho mai ka hānau ʻana, hāʻawi kēia shampoo iā lākou i kahi ʻano olakino. pono wale nō ʻoe e hoʻomaopopo i ia no ka mea e loaʻa ai ka hopena āu e pono ai ke hoʻohana i ka shampoo + palms + mask (ma ka liʻiliʻi loa) a ma ka idial e kūʻai i ka holoʻokoʻa. a laila hāʻawi ʻia ka nani o kou lauoho, ʻoiaʻiʻo, koe wale nō i nā ʻano kūʻokoʻa o ke poʻo.
a ʻaʻole kū i ka SYOSS ma hope o nā shampo. shampoo maʻamau, kahi aʻu i lohe ai i ka nui o nā loiloi unflattering.

- ʻAukake 7, 2010, 23:42

Maikaʻi wale ka shampoo a me nā balm. ʻO ka moʻo ʻana o ka holoi ʻana ke manaʻo ʻia, a he aha ʻohu uhhh. A makemake nō hoʻi au iā Elsev 5 i ka 1, ʻelua mau ʻaina kēia e hauʻoli ai koʻu lauoho. A ʻaʻole loaʻa nā SYOSS ***, ma laila ke komo ʻana o ka 90% o ke kumukūʻai hoʻolaha, a ʻaʻohe mea e noʻonoʻo i ka maikaʻi ((ʻAʻole wau e manaʻoʻiʻo ua hana ʻia kēia shampoo e nā mea akamai. (((

- ʻAukake 17, 2010 01:47

ua palupalu koʻu lauoho ʻilihune palupalu ma hope o ka hoʻolalolu) E kūʻai au i ka ʻāpana holoʻokoʻa (e kū'ē i ka mokuna kea)

- Kepakemapa 18, 2010 13:33

ʻOihana maikaʻi, Prof. prof. ʻo ia hoʻi, ʻokiʻoki ka lauoho, ʻaʻole no kahi mea pono e hoʻohana ʻia ʻo ia wale nō. ʻO ka mea nui ke koho kūpono no kāu ʻāpana a ʻaʻole hoʻi i overpay no ka hoʻohana ʻana ma SALONS. ʻĀnō he nui ka hoʻomaikaʻi ʻana i nā lepani Iapana "Brown Rice", makemake wau e hoʻāʻo, e ʻōlelo lākou, no ka lauoho lōʻihi, kūpono ..))
Mai Gliss Kura - "Pūkiki Waiwai" a me "Asian Glavkost"-nā kālā kākoʻo, ʻike koke ʻia ka hopena.)

- ʻOkakopa 11, 2010, 20:51

Pau nā mea. Hoʻohana ʻia ka lauoho i kēia shampoo. Ua kali hou wau i ka mask. Ke manaʻo nei wau i ka hoʻololi ʻana i GlisKur i hoʻolaha ʻia me ka cashmere a i ʻole hoʻololi i ka brand.

- ʻOkakopa 12, 2010 10:35

SHAMPOO ENERGY o GROWTH VERY LIKE, E IAE I USOA ANA O SHAMPOO KE KAHINA KEKAHI NOHO NA KEIKI, MA NEI NEI KOHE MAIKAU.

- ʻOkakopa 12, 2010 18:54

Olaa,
Akā e pili paha kēia shampoo i ka ulu a hoʻonui i ka lauoho?

- ʻOkakopa 13, 2010 17:59

ʻAʻole ʻae ʻoe i ka ulu ʻana. ʻAʻole ia e ʻike i ka hoʻoheheʻe ʻole ʻana. ʻAʻole au ʻike inā loaʻa kēia ʻatikala a i ʻole, ua loaʻa iā mākou kahi lāʻau lapaʻau ma Green i Ukraine, he aila no ka holoi ʻana i ka lauoho (rosemary, burdock a me kā castor). maloʻo no ka ulu ʻana. Hoʻopili ʻia ka ulu ʻana i nā wiki he 2 Ma kahi o ka laulā, lawe mau wau, a me ka mask a a me nā bala Balaka.

- ʻOkakopa 14, 2010 9:23 p.m.

A ke hoʻomaka nei koʻu lauoho e hāʻule i waho mai kēia shampoo. A ʻoluʻolu hoʻi nā hoaaloha no kēlā hopena mai ka shampoo.

- October 14, 2010, 22:55

Ua hoʻohana au i ka papahele maemae Asia! like.
akā, ʻaʻole e hilinaʻi wale i ka shampoo a me ka balm e hoʻopaʻa i nā lauoho. he kōkua maikaʻi wale nō lākou i kēia hana paʻakikī

- October 15, 2010 17:43

Marinka, mahalo no ka ʻōlelo aʻo! Nīnau aku wau i nā lāʻau lapaʻau rasmarinovoy oil))

- October 17, 2010 02:38

- ʻOkakopa 17, 2010, 23:02

Nui koʻu makemake i kaʻu mau moa i ka shampoo shampoo no nā lauoho ʻōpala a ʻōpala a me nā pōpō ʻulaʻula no ka lauoho hoʻohanohano! A ma mua o laila he estel pēlā ʻaʻole wale ia e hana noʻu i kaʻu lauoho.

- ʻOkakopa 17, 2010 11:04 p.m.

i ʻehiku mau makahiki i hala aku ai ua hoʻāʻo wau, ua puka mai ka pālahalaha weliweli.

- ʻOkakopa 25, 2010 12:56 ʻ:56

Ua kūʻai au iā Gliss Chickens Energy ma ka ulu ʻana o ka laina holoʻokoʻa. Nui nā huahana āpau. Eia nō naʻe, i ka manawa e kūʻai hou ai i ka bōmole (ʻaʻole lawa ka palima hoʻokahi no ka pahu shampoo), ma kahi o ka hoʻoikaika ʻana, hoʻomaka ka lauoho e puka i waho. E nānā i ka mea hana, a ua huli - ʻo ia kēia OJSC "Arnest" Stavropol Territory, Nevinnomyssk, st. Kombinatskaya, 6. ʻO nā huahana ʻē aʻe mai ka laina o ka Hoʻoulu Huikau i hana ʻia: shampoo (maikaʻi) ma Moscow - ʻo MEZOPLAST hui, 2 mau hoʻihoʻi a me ka tonic i Kelemānia kahi i hauʻoli wale ai. ʻO ka balm mua ʻo ia hoʻi ʻo Moscow.
ʻO ka kūlana like me ka lauoho lauoho i nānā i ka wā e hoʻohana ana i nā huahana Schwarzkopf & Henkel i hana ʻia e kēia ʻoihana: varnish a me ka foila Taft, Shaum balm 7 mau mea kanu, shampoo a me ka balota SYOSS no ka nui.
No laila, e nā kaikamahine, e nānā pono i ka mea hana. ʻAʻole ia he mea kupanaha nā shampoo i lawe mai mai waho mai, ʻo ka mākeke lehulehu paha, ʻoi aku ka maikaʻi ma mua o ka mea i hoʻokuʻu ʻia ma lalo o ka hōʻailona o kahi ʻoihana kaulana.

- ʻOkakopa 25, 2010 17:56

He hoʻohana wale wau i ka moa a hoʻohana wau i nā moa)) mau nō lākou i ka manawa ʻuʻuku pūlū māmā no ka hoʻoulu maʻalahi ʻana)

- 16 Nowemapa 2010 01:15

Makemake makemake wau iā ia) Aloha wau i kēia shampoo.

- November 30, 2010 14:26

Ua kūʻai au i ka ulu ulu mai ia hope mai iaʻu, ua lohi iki koʻu lauoho, no laila ua lilo lākou i nā mana aila :) akā like wau me ke dandelion :) e hauʻoli ana kaʻu hoaaloha me kāna lauoho pololei, no laila ke manaʻo nei wau e hiki iā ia ke kūʻai i kahi bula mai nā ʻāpana ʻē aʻe o ka gliskur, aʻo i ka mea laha no ka lauoho ʻaʻole i ʻō?

- Ianuali 23, 2011 08:35

Aia i hea ʻo SYOSS e hele ai i loko? Ua ʻike paha ʻoe i nā hoʻolaha?

ʻAʻole loa ʻo ia he kanaka akamai; ʻAʻohe mākaukau i ka ʻike e haʻi ʻole ʻia. kūʻai ʻia ma ka noho like me nā mea ʻaihue a me nā mea hou aku.

- Ianuali 26, 2011, 19:37

Ua kūʻai au iā ia i kēia lā, mahalo aku kaʻu hoaaloha .. ʻ sayslelo maila ua maloʻo loa kona lauoho. aka, ua paakiki ia me kona .. Eia wau manaʻo a e kōkua mai iaʻu ..

- Ianuali 26, 2011, 19:39

ʻAʻole maikaʻi kaʻu SYOSS noʻu. - ((Ua kamaʻilio nui lākou no ia, akā ʻaʻole pono ke hopena o nā hopena i ka mahalo .. Pēlā paha, e like paha me kekahi ..

Mea hou ma ka pūʻulu

- Ianuali 28, 2011, 20:56

Nui loa wau i ka huahana Gliss Kur Balm Oil Nutritive Express Conditioner no ka lōʻihi a ua hoʻokaʻawale maikaʻi nā kihi, ua kūʻai au i ka shampoo mai kēia hanana no ka ulu ʻana, akā ʻaʻole wau i hoʻohana.

- ʻApelila 11, 2011, 22:12

Ua hoʻohana kahiko au e hoʻohana ana i ka shampoo a holoi i nā mea kōkua no ka glycines no ka manawa lōʻihi, akā i kēia manawa ua hoʻopunipuni wau, a he ʻeha loa koʻu poʻo, hele koke ia i kahi maʻemaʻe, makemake wau e hoʻololi i kekahi hana hou. i kēlā mea he puʻe weliweli. ((((

- ʻApelila 13, 2011 09:12

Lawe wau i kahi kīpē o nā ʻehā o zholtias mai kahi ʻoki lauoho, makemake nui wau i ka lauoho o kahi Sikutz, hauʻoli wau.

ʻO Shampoos Gliss Kur

ʻO Gliss Kur kahi inoa o nā shampoos mai ka hui Kelemania ʻo Schwarzkopf. ʻO ka manawa mua ia ma nā pale o nā hale kūʻai lole, puka nā huahana o kēia ʻano he 50 mau makahiki i hala. Pīhā ka poʻe i ka hopena o ka holoi ʻana i ka lauoho me ka hoʻoponopono ʻia i hōʻike ʻia, ʻoiai ua ʻike ʻia ka hopena. I nā manawa Soviet, ua manaʻo ʻia ka hanana o kahi shampoo mai ka hui ʻo Schwarzkopf i kahi mea ʻokoʻa. Lūlū wale ka poʻe i ka poʻe nona nā kālā. ʻAʻohe mea hilahila ua palena ʻia ke koho ʻana o nā mea hana hana no kekahi mau makahiki i hoʻokahi wale nō mea e hānai ai i ka lauoho maloʻo.

Pehea nā mea i kēia lā? I kēia mau lā, ua hoʻomohala nā mea hana i nā hanana no ka hoʻihoʻi ʻana o nā curl i hōʻino ʻia. ʻO Shampoos, masks, toner sprays a ʻoi aku ka nui o ka ʻokoʻa i hōʻike ʻia ma aneʻi. Inā mākou e kamaʻilio wale nō e pili ana i ka shampoo, a laila e kūʻē ka poʻe loea e pono ke ala i ke koho ʻana i kahi huahana e kū pono ana i ka manaʻo kūpono o kāu ʻano lauoho. No laila, ma waena o nā mea kūpono o nā kālā e hiki ke hōʻike ʻia i kahi koho ākea nui o nā luna, kēlā me kēia nona kahi ʻano pilikino ponoʻī a me hoʻokahi, i hoʻolālā ʻia no kekahi ʻano o ka lauoho.

Pili ka mea like i ka hemahema o nā ʻano i wehewehe ʻia. No laila, ʻo ka hapa nui o nā loiloi hoʻohana e ʻōlelo i kahi huahana i koho ʻole ʻia, ma muli o ke ʻano o ka lauoho paha, hiki ke hōʻeha loa i ka lauoho a hoʻomaikaʻi nui i ko lākou kūlana.

Pehea e hoʻonui ai i ka neʻe o ka lauoho me nā masks home.

Pehea e hana ai i ka mask a me ka cognac? Heluhelu ma aneʻi

ʻO Shampoo Glis Chur nui loa

Makemake nā kaikamahine a pau e hāʻawi i kahi leo hoihoi i kona lauoho, no ka mea hiki iā ʻoe ke hana i kāu kiʻi ponoʻī. ʻO nā hoʻomohala hou i komo aku nei i ka pae Extreme volume. Wahi a nā mea hana, kūpono kēia hāmeʻa no nā manamana ʻokiʻoki a hoʻokaʻawale, a me ka hui pū ʻana o ka huahana i wehewehe ʻia, aia ka pūnohu kolona aila wai ʻole me ka silicone, hiki ke hāpai i nā curl ma ke aʻa. ʻO ka hopena, ʻaʻole ka hopena o ka paona maʻamau o ka curl, a ʻaʻole i waiho ka mea pono ponoʻī i kahi plana i ka lauoho.

Ke hoʻoikaika nei nā mea hōʻoia o nā mea hana, akā ke ʻōlelo nei ka hapa nui o nā loiloi mea pono. ʻOi aku ka maikaʻi, ʻo ka shinsoo ka holoi ʻana o nā curls maikaʻi, hoʻomaʻemaʻe pono ʻole, ʻaʻole koʻikoʻi loa nā kaila, akā ʻaʻole hiki iā mākou ke kamaʻilio e pili ana i ka hopena e manaʻo ʻia ana o ka nui o ka nui.

ʻO Shampoo Glees Chickens ʻoihana Hoʻōla loa

ʻO ke wehewehe ʻana o nā mea hana. Ke kamaʻilio nei lākou e pili ana i ke ʻano o ka hōʻola hou ʻana, e hōʻike ana kēlā me kēia kaikamahine i ka hoʻokō pono ʻana ma hope o ka hoʻohana ʻana. Loaʻa i ka shampoo ka hopena i loko o ka mea hoʻonā, kahi triple konsentrate o ka wai keratins, e hoʻopilikia maikaʻi i ke ʻano o nā huina i ka pae ʻai.

Akā nui nā loiloi e pili ana i kahi hopena dubious. ʻAʻole hauʻoli nā kaikamahine he nui i ka hopena o ka hoʻohana ʻana i nā ala no ka holoi ʻana i nā curl. ʻO nā poʻomanaʻo o ka wahine kūpono e haʻi ma hope o ke kāpili ʻana i ka lāʻau i luna, ua hoʻomaka e like nā lauoho me ko lākou mauʻu. Kēia paha ia he nīnau i ka pono kūpono a hoʻohana ʻole i hoʻokahi shampoo wale nō, ka hewa ʻole i ke kumu.

ʻO Shaloo Glis Chur hyaluron

Ua loaʻa ka mea i hāʻawi ʻia i kaulana i waena o ka wahine kūpono. Ua hoʻomohala ka poʻe hana hana i kahi mana kūikawā no ka hoʻihoʻi ʻana i ka hoʻolālā o ka lauoho ma ka pae o ka cellular ma luna o ka mania wai, ka mea e komo hohonu i nā papa. ʻO ka hopena, loaʻa ka curls i ka ikaika, hoʻokiʻoki i wāwahi a wāwahi.

Ke kamaʻilio wale nei nā mea hana e pili ana i ka hoʻohana ʻana i ke ʻano holoʻokoʻa o nā pono hana.Ma kēia ala wale nō, me ka hoʻohana ʻana i ke conditioner a me ka mask, hiki iā ʻoe ke hoʻokō i ka hopena e pono ai ka hopena mai ka hoʻohana ʻana i ka shampoo.

ʻO Kapu Lōkōlō ʻO Shampoo Glis

No kēlā mau kaikamahine i loaʻa nā pilikia me ka lauoho ma ke ʻano o ka cross-section a me fragility, ua ʻōlelo ʻia ʻo Million Gloss Shampoo. ʻO ka ʻano kikoʻī ʻokoʻa ka wai keratin i kēia manawa i komo i ka hohonu o nā lau o ka lauoho a hoʻihoʻi i ke ʻano. Eia kekahi, ʻo ka hoʻonohonoho ʻana o ka huahana me ka kikowaena gloss-elixir, e hiki ai ke hoʻokō i ka gloss i makemake ʻia a hiki i ka 10 lā. Wahi a nā mea hoʻohana, ua hoʻokō maoli ʻia kēia hopena ma hope o nā noi he nui.

ʻO Shampoo Glis Chickens me kahi paʻakikī o nā keratins wai

He hopena kūpono ka mea i hāʻawi ʻia i ka hoʻihoʻi hou ʻana i nā pūpuna o ka hoʻolālā o ka lauoho, ka mea e hoʻopilikia maikaʻi i ko lākou kūlana aoao. Mahalo i ka wai keratin, loaʻa ka lauoho i kahi ʻenehana "ʻoi". Hāʻawi kēia i nā curl me ka hoʻopili maʻalahi, ʻaʻohe pilikia me ka brittleness a me nā tangling.

Shickoo Glis Chickens: kumukūʻai

Mahalo paha e kuhi paha kēia, akā ʻo ke ʻano o ka mea i hōʻike ʻia, me ka ʻike ʻole o nā hiʻohiʻona a me nā ʻano ʻē aʻe, ma ke ʻano he kumukūʻai. ʻO ka kumukūʻai maʻamau no kahi pahu 400 shampoo 400 ml mai ka 120 a i ka 150 rubles.

Pehea e hoʻoikaika ai i ka lauoho ma ka home?

He aha ka shampoo maloʻo? Pehea e hoʻohana ai ia i? Heluhelu ma aneʻi

ʻO Glis Chur Shampoos & Balms: Nā Hōʻoiaʻiʻo heluhelu

Irina Khromova, 26 makahiki, Vladivostok: "Makemake wau i ka hana hoʻoponopono hou loa. ʻOiai ka poʻe he nui i ʻōlelo ʻaʻole ʻaʻohe hopena kūpono mai ka noi, ua hoʻoholo wau e hoʻāʻo. ʻAʻole wau e mihi, e ola maikaʻi ana ka lauoho. "

Tatyana Mordovina, 24 makahiki, Ufa: “Ua ho'āʻo wau i kahi lapaʻau no ka nui. A ua hoʻāʻo wau i ka holoʻokoʻa holoʻokoʻa. ʻAʻole wau makemake iā ia. ʻO ke hopena, ʻaʻole wau i ʻike i kekahi mea kūikawā. ”

ʻO Evgenia Shamkina, he 41 makahiki, Nizhnevartovsk: "Pēlā paha e like me nā elemakule kahiko, akā eia wau no ka mea nāna i ʻōlelo ʻoi aku ʻoi aku ka maikaʻi. Ua hoʻāʻo wau iā Aqua mālama. ʻAʻole wau i ʻike i ka hopena. Maikaʻi paha nā lauoho i ʻoi aku ka maʻemaʻe, akā hiki ʻole ke ʻōlelo maluhia e pili ana i ka hoʻihoʻi ʻana i ka kaulike wai. "

ʻO Marina Scherbakova, 27 makahiki, Voronezh: "He ʻoli loa ka shaluron shampoo! ʻO ka hopena ma hope o ka shampoo hoʻokahi! Ua hauʻoli wale au! "

Ekaterina Etts, 38 makahiki, Kazan: “ʻO wau ke kuikahi. Kūleʻa wau i nā mea kūʻai aku a pau o kēia hōʻailona. Hoʻoholo wau i ko lākou o ka lauoho, loaʻa iā lākou kahi ʻano a hoʻohana pinepine. Ma hope o hoʻokahi mahina o ka hoʻohana ʻana, e lilo i maikaʻi ka lauoho. "

ʻO ka laina kahi o ka:

  • Kau Shampoo ʻO Ke Hoʻolaʻi hou
  • Nā ʻaumā ʻO Ke Hoʻolaʻi hou
  • Hoonui koke ia ʻO Ke Hoʻolaʻi hou
  • Hōʻikeʻike i ka lewa ea ʻO Ke Hoʻolaʻi hou

No ka loaʻa o ka mālama chic o kēia ʻano, pono ʻoe e hoʻohana i nā huahana āpau i hoʻohui ʻia ma loko. A i ʻole, aia nō nā loiloi ʻaʻole kōkua ka huahana, a he "shampoo maʻalahi" wale nō.

ʻO nā ʻōlelo hoʻopiʻi e pili ana i ka hoʻohana ʻana o Gliss Chur Shampoo

Ma kēia loiloi, ʻike maopopo ana i hoʻohana ʻia ka shampoo i kūʻai ʻia wale nō, a no laila ʻaʻole hāʻawi i ka hopena koi.

Akā e hoʻi hou i kā mākou Gliss Chur lineup - Hoʻōla Kūleʻa

Aia ka papa holoʻokoʻa i kahi mana hou me ka triple concentration o ka wai keratins a hiki ke hoʻihoʻi hou i nā hōʻeha a me nā hopena hoʻokaʻawale. Hoʻi iā lākou nani maoli a kūpaʻa, kūleʻa a me ke kelepona, hoʻihoʻi i ka hana a hōʻemi i ka brittleness. Hoʻopili ke kū pololei i ke hoʻopiha ʻana i nā wahi i hoʻopau ʻia.

ʻO ka Cocodimonium hydroxypropyl hydrolyzed keratin ka protein e kokoke loa i ke hoʻonohonoho ʻana o ka lauoho. Hoʻomoʻi maikaʻi ia i loko o ka cuticle a hoʻopiha i nā puka, e hoʻomaʻalulu, elastic, shiny a me nā mānoanoa. Hāʻawi i ka hydration a me ka pale. ^ E Ha yM. No laila, hiki i ka lauoho keʻokeʻo ke lilo i ka momona a me ka mānoanoa inā ke noi ʻana i kēia shampoo.

Loaʻa ka keratin hydrolyzed mai ka hulu hipa. Hoʻohālike i ka hoʻolālā ʻana me ka lauoho o ke kanaka. Hoʻonui nā ikaika, elasticity a me ka hoʻolohe. Hāʻawi ka palekana i ka wā o ka hoʻoilo hou ʻana.

ʻO ka mea nui ka hoʻomaʻamaʻa nui i kēia pahu kahi shampoo. E hoʻomaka kākou me ia.