Hana Hoʻomaʻapaʻa

ʻO nā shandros Dandruff: ʻoi aku ka maikaʻi

ʻO Ketoconazole he mea hana antifungal i hoʻohana ʻia no ka hana ʻana i nā ʻano therapeutic cream, ʻaila aila, nā papa a me nā shampoos. ʻO nā kumu e pili ana i kēia māhele e hōʻemi i ka dandruff, kele a hoʻemi i ka mea huna o ka sebum ʻili.

Hoʻopau nā lāʻau hōʻeha i ka pilikia maoli o ka maʻi o ka maʻi, a ʻaʻole wale nō nā hōʻailona (ka maloʻo maloʻo, dandruff a me hypersensitivity o ka dermis). ʻO kēia ka hoʻoiho nui a me ka ʻokoʻa ma waena o ka mea i hoʻohui i ka ketoconazole mai nā shampoos maʻamau.

Hana i nā hana

ʻO ka hana nui o ka ketoconazole ʻo ia ka luku ʻana i nā ʻano o nā puʻupuʻu e kumu ai nā mycoses a me nā palau o ke poʻo. ʻO kēia ke kumu o ka luku ʻia ʻana o ka pale pale o nā microorganisms pathogenic. Hoʻolālā ʻia ka lāʻau lapaʻau e hoʻopau i nā hōʻailona o nā hopena maʻi. Hoʻopili kēia i ka hōʻalo, ka maloʻo nui o ka ʻili, ke hōʻoki ʻia nei i nā kumalula sebaceous, me ka hōʻeha a me ka hoʻonui ʻana o ka ʻili. ʻO ka hopena hou aʻe o nā shampoos therapeutic: e lilo i ke olakino a ololi hou, nānā lākou ke ola hou aku a ikaika.

Hoʻopili i nā ketoconazole, loaʻa i ka hoʻokumuʻikepili nā mea:

Nā hōʻailona no ka koho

ʻO nā maʻi i koho ʻia i nā lāʻau antifungal therapeutic:

  • laikini
  • seborrheic dermatitis,
  • kandidiasis
  • psoriasis
  • mokuhix
  • maloʻo (maloʻo, ʻaila)
  • Atopic dermatitis,
  • haehae lauoho lauoho.

ʻO kā lākou mau hōʻailona: maloʻo maloʻo a me ka peeling o ka ʻili, kala, a me nā mea huna sebum impaired.

I nā hoʻomaka mua o ka maʻi lawa ka shampoo me ketoconazole wale nō. Inā hele nā ​​pae ʻeha i nā pae holomua, pono e hoʻohana i kahi pū o nā mea hana e hoʻopau ai i ka maʻi ponoʻī a me nā hopena.

ʻO nā huahana e pili ana a Ketoconazole

Ke koho nei i ka lāʻau lapaʻau a me kona neʻe ʻana i ke kiʻekiʻe o ka maʻi, ka hiki ʻana i nā hōʻailona concomitant, a me nā ʻano o kēlā me kēia ʻano o ke poʻo a me ka lauoho. I kekahi manawa ke kauka nei ke kauka i kahi mālama maʻi paʻakikī, ka mea e pili ana i ka hoʻohana hou ʻana o nā ʻanuʻu, ʻaila a i ʻole ʻāpono (no ka laʻana, he mau kukui Ketoconazole mai Altfarm).

ʻO Glenmark Keto Plus

ʻO kahi hui antifungal kaulana. Loaʻa ka mea ʻike i nā mea kaha ʻelua: ketoconazole a me zinc pyrithione. Hoʻohana ʻia ka hana o kēia mau mea i ka hoʻopau ʻana i ka hana hōʻhemo o ke poʻo, ka ʻalā, i ka hōʻuluʻulu ʻana i ka lauoho a me ka dandruff. Eia kekahi, hoʻopaʻa ʻo zinc pyrithione i ka hoʻoulu momona o ka lio. E noi iā Keto Plus i 2 manawa i hoʻokahi pule no 1 mahina. Inā kūleʻa ʻoe i nā lāʻau o ka koho, pono e haʻalele ʻoe i ka hoʻohana ʻana i ka lāʻau.

Akrikhin Mycozoral

Hoʻolālā i ka kūlā kālā ʻo ka hapa nui o nā shampoos antifungal. E like me nā mea lapaʻau hou, hoʻopau i ka lāʻau i nā hōʻailona o nā maʻi ʻeha. Hoʻopili ʻia ka lāʻau lapaʻau i ka ʻili ʻili me ka neʻe ʻana a hoʻopaʻa ʻia a hiki i 5 mau minuke, ma hope o ka holoi ʻana. ʻO ka papa holoʻokoʻa o ka mālamaʻana he 1 mahina e hoʻohana ana i ka shampoo 2-3 mau manawa i ka pule. No Mycozoral ʻaʻohe contraindications, eia naʻe, ma mua o ka hoʻohana ʻana i ka ʻoi aku ka maikaʻi o ke kūkā ʻana i kahi dermatologist a i ʻole ka trichologist.

Aia pili 2% ketoconazole a me imidourea. ʻO ka Nizoral ka hopena calming, antifungal, antibacterial a me nā anti-inflammatory. Ke kāhea nei ʻo Shampoo me ka peeling, ʻulaʻula a me ka ʻeha o ke poʻo. Eia kekahi, aia ka hua i ka hydrolyzate collagen, e kōkua ana i ka hoʻoikaika i nā follicle o ka lauoho a hoʻihoʻi i nā curls o ka waiʻala a me ke ʻano. I kekahi mau hihia, maʻi ke alene i hele mai i ke ʻano o ka hōʻeha o ka ʻili, hōʻeha a me ka dizziness.

Ua kāpae ʻo Shampoo "Sebazol" i ka ʻeha o nā ʻili a me nā hopena. Nā hōʻailona no ka hoʻohana ʻana - seborrhea a me ke aloha lāʻau weliweli.Kāpe ia me ka peeling ʻili, ʻeha, me ka hoʻonaninani ʻana a me ka huhū o kekahi mau wahi. Hōʻike ʻia ka mea pono e hoʻopili wale ʻia i nā wahi i pili i ka ʻili, waiho no 2-3 mau minuke, a laila holoi pono i ka wai. Aohe no contraindications, ae ia ia e hoʻohana i nā keiki, me ka wahine no ka wā hāpai a ʻo ka umauma.

Hoʻopili i nā ketoconazole, loaʻa ka shampoo i ka zinc. ʻO ka hana a ka lāʻau lapaʻau e kuhikuhi ana i ka luku ʻia o ka ʻā o ke anā, me ka pau ʻana o ka haki, ʻulaʻula a me ka hoʻōho. Pono ka Zinc i loko o ka shampoo e hoʻoponopono i nā likace sebaceous o ke poʻo, he mea nui ia no ka seborrhea. Hiki iā ʻoe ke hoʻohana iā Cinovit i kekahi mau manawa i ka pule. Ma hope o ka hoʻopili ʻana i ka huahana ma ke poʻo a me ka lauoho, ua ʻōlelo ʻia e hana i kahi massage māmā, waiho i ka huahana no 1-2 mau minuke, a laila holoi me ka wai kahe.

Sulsen forte

ʻO ka mea hana he selenium disulfide. Hana ʻia ka hana o ka mea i ka make i ka holomua pathogenic, a me ka hoʻopau ʻana i nā hōʻailona o ka lesion. Hoʻopili ka mea hana me ka haki lima, peeling o ke poʻo, nā inoa o nā kelekona sebaceous.

Loaʻa ka Sulsen forte i ke ʻano o nā shampoos a me nā pastes. No ka hoʻonui i ka hana pono, pono e hoʻohana pū i nā kālā ʻelua. Hiki ke hoʻohana i kēlā me kēia lā. ʻO ka papa papa o ka mālamaʻana i hoʻokahi mahina.

Lio Hole

ʻO kahi hopena palekana no ka pale ʻana i nā maʻi fungal o ke poʻo, me ka hoʻoikaika ʻana i ka lauoho a me ka hoʻoulu ʻana i kā lākou ulu. ʻO nā mea hoʻouluola ka ketoconazole a me ka waikawa citric. Noi ʻia ʻo Horsepower Shampoo e hoʻokaʻawale ʻokoʻa ʻia ma luna o ka māla a me ke aʻa lauoho, mālama ʻia no kekahi mau minuke a holoi wale ʻia. ʻO hoʻokahi papa no ka mālama ʻana i hoʻokahi mahina. He ʻano hōʻailona no ka hoʻohana ʻia ʻana o kēia shampoo he mau ʻōhule.

Ketoconazole Zn2 +

ʻO kēia hopena ikaika no ka hoʻopauʻana i ka maʻi fungal a me ka seborrhea. Hoʻokumu ʻia ma ke kaʻina o ke ketoconazole a me nā zinc. ʻO ka lāʻau lapaʻau e hōʻemi i ka hoʻohuli o ka huehue-like fungi Pytirosporum ovale a me Candida spp., Hoʻomaʻamaʻa ʻia hoʻi ka hana ʻana o ka sebum ʻula. ʻO ke kumu o ka mālama ʻana me Ketoconazol Zn2 + mai Elfa a me kāna dosage e hilinaʻi ana i ka pae o nā lesi o ka hāwaʻi a me ke kūlana o ka ʻili.

ʻO ka papa inoa o nā shampo antifungal a me nā shampoos anti-seborrheic e pili ana i nā inoa inoa:

  • Ecoderm
  • Panthenol
  • Ketoconazole anti-dandruff mai "Mirol",
  • Nā pāpale
  • Sebiprox
  • Kenazole
  • ʻO Dermazole, etc.

Nā ʻōkuhi no ka hoʻohana

Aia nā ʻōmua holoʻokoʻa no ka hoʻohana ʻana i nā shampoos antifungal therapeutic.

Maria: Ua ʻike ke kauka i ka dermatitis a kuhikuhi iā Keto Plus shampoo. Ua hauʻoli wau i ka lāʻau lapaʻau. Ma hope o hoʻokahi mahina o ka mālama ʻana, ua nalowale ka hiʻona, nalowale a me ka huhū nui ma luna o ka poʻo. He pale ʻono ko ka shampoo, ʻōwili maikaʻi a holoi holoi i ka lauoho. Eia kekahi, ʻaʻole wau i ʻike i nā hopena ʻaoʻao.

Kauikea: ʻO kēia manawa ua loaʻa iaʻu kahi shampoo antifungal e pili ana i ka ketoconazole. Hōʻalo, no kaʻu maʻi ʻeha loa, ʻaʻole kūpono, hoʻopili ʻia ka lāʻau paʻakikī. Eia nō naʻe, ma ka hoʻomaka mua o ka dandruff a me ka peeling o ke poʻo, ʻo kēia lāʻau hoʻoponopono ka mea kūpono loa.

Irina: ʻAʻole kēia ʻo ka manawa mua kēia wau e kūʻai i kahi shocoo Mirocola ketoconazole, ʻoiai ua loaʻa iaʻu i ka pilikia o ka pihi pailima. Hoʻopau ka mea hana i nā maʻi o ka fungal a hoʻopau i nā hōʻailona maikaʻi ʻole. Eia kekahi, ma hope o ka hoʻohana ʻana i ka shampoo, e lilo ka lauoho, kapa nani a kahakaha pono.

ʻO nā loli e pili ana me ka ʻili e koi ʻia kahi ʻike kikoʻī e kekahi dermatologist. ʻO kahi maʻi kūpono wale nō ke kī o ka mālama pono ʻana. ʻO kekahi o nā lāʻau lapaʻau antifungal maikaʻi loa ʻo nā shampoos e pili ana i ka ketoconazole.

ʻO nā kumu nui o ka dandruff

Hiki i kēia pilikia ʻino i kēlā me kēia kanaka, akā, ʻoi aku ka nui o ka manawa, ka hapalua ikaika o ke kanaka i loaʻa i ia.

ʻO ka "culprit" nui o ka dandruff ka mea huʻai, ʻo ia hoʻi, ma ke ʻano he kānāwai, e kū mau ana i ko mākou ʻili. Me nā lapalapa o nā hormonal, nā pilikia me ka ʻōnaehana pale, ke kaumaha a me ka luhi, ua hoʻomaka ia e ka lanakila a pā i ka dermis o ke poʻo. ʻO kāna hana hoʻoulu nui e alakaʻi i ka exfoliation o nā ʻili o ka ʻili, i ukali ʻia e ka ʻeha ʻeha. Hiki i nā mea hou aʻe e hoʻonāukiuki i ka pālahalaha ʻana o ka honu i ka dermis o ke poʻo:

  • ka nele i kekahi o nā mea pono (zinc, selenium, vitamin B a me ka hao),
  • nā maʻi o ka ʻāʻī, ke ake a me ka gastrointestinal tract,
  • ka hoʻolauna ʻana i kekahi koluhā manuahi ke hoʻohana ʻana i nā mea ʻē aʻe o ka poʻe ʻē aʻe.
  • ka holoi ʻana i ka uhi pale mai ka ʻili o ka ʻili me ka shampoo i koho pono ʻia,
  • nā koena o ka shampoo holoi holoi ʻole a me ka hoʻohana ʻana i nā huahana i ke aniani.
  • maloʻo maloʻo i ka hoʻoilo a i ka wā wela.
  • ke ola kino
  • kaohuu.

I nā rula no ka koho ʻana i kahi shampoo lapaʻau

ʻAʻole hiki i nā huahana maka ke kāpae i ka maʻi fungal o ka dermis. Hiki ke lanakila ke Seborrheic dermatitis me ka hoʻohana ʻana i ka shampoo olakino, hiki ke kūʻai ʻia i kahi kūʻai i ka hale kūʻai. Pono kēia lāʻau lapaʻau:

  1. E hōʻemi i nā momona momona e ka lohi paʻa ʻana i ka hana o nā kipi kelima sebaceous.
  2. Hoʻopau i nā unahi make mai ka ʻaoʻao o ka dermis i ole e hoʻopiha ai i nā ʻāpana ʻē aʻe o ka ʻili me ka ʻeha.
  3. E hana i ka prophylactically i ka olakino olakino e pale aku ai i ka hoʻomohala ʻana o ka hanu ma luna o lākou.
  4. Ke hōʻike nei i kahi hoʻomohala o kahi kolamu o ka fungal a make i nā meaola myco-organism.

Hiki i ka shampoos lapaʻau i hiki ke kōkua iā ʻoe i ka hakakā ʻana me nā dandruff hiki ke hoʻokaʻawale i nā pūʻulu hana ʻekolu:

  • antifungal (e wehe i ke kumu o nā ʻāʻā o ka ʻili)
  • hōʻike (hoʻomaʻemaʻe i ke kulu mai nā unahi make a hōʻemi ʻia kona momona momona)
  • kāwele kumakā (kāpae i ka hoʻomohala ʻana o ka ulu).

Pehea e kūʻai aku ai i kahi huahana kūpono

ʻO ka hapa nui o nā shampoos, kahi i hoʻonoho ʻia e nā mea hana me he mau mea lapaʻau anti-dandruff, he lāʻau lapaʻau maoli nō a ʻaʻole hiki iā ʻoe ke hōʻalo i kahi pilikia kīnā. ʻO kekahi o lākou e holoi i ka sebum mai ka maka o ka dermis, kahi e hānai ai i ka mycobacteria a laila pale iki i ka ulu ʻana o ke kolu. Hoʻohui kekahi mau ʻano ʻano kiʻi o ke poʻo ma ke poʻo, pale i ka ʻili o ka exfoliating, ʻoiai e hoʻomau ka hāpū ma lalo o ka "dome" maoli.

Hiki ke kūʻai ʻia nā shampoos kūpono i ka kūʻai. Hiki iā ʻoe ke hoʻokaʻawale iā lākou mai nā mea hiki ʻole ke hoʻōla i nā "hoahānau" dandruff e like me kā lākou kikoʻī kikoʻī.

Pono ka shampoo antifungal e loaʻa:

  • ketoconazole - ka mea pepehi i ka ʻōpū,
  • climbazole - pepehi i ka ʻui a pale i nā myco-bacteria mai ka hoʻonui ʻana,
  • zinc pyrithione - hōʻemi i ka mumū, exfoliates a hoʻomake i nā ʻōpū,
  • hīmenix - hoʻomaikaʻi i ka komo ʻana o nā ʻāpana i nā ʻāpana o ka ʻili,
  • selenium sulfide - hoʻohewa i ka hoʻokaʻawale cell,
  • waiho ʻia - hōʻoluʻolu i ka mumū, hoʻopau i ka hana a me nā exfoliates.

Loaʻa i nā lāʻau ikaika nā hapa o nā mea mai kēia papa inoa i nā palena: ʻaʻole hiki ke hoʻohana pinepine ʻia i 2 mau manawa i ka hebedoma, a ʻaʻole i hōʻike ʻia no nā keiki ma lalo o 12 makahiki. E like me kēlā me nā mea e pili ana i antifungal, pono ke hoʻohana ʻia nā shampoos lauoho therapeutic a hiki i 4 wiki. Inā ʻoe e hoʻopili iā lākou mai ka hihia ma ka hihia, hiki i nā myco-colonies ke hoʻohana ʻia i nā mea ikaika, a laila hiki ʻole ʻoe e haʻalele i ka dandruff.

I mea e hana ai ka shampoo ho'ōla, pono ʻoe e hāʻawi i ka manawa i kāna mau ʻāpana e komo i ka ʻili a hoʻomaka e hana ma laila. No ka hana ʻana i kēia, ma hope o ka noi a me ka hiʻona ʻana, pono e waiho ʻia ka lāʻau i ka lauoho no ka hapaha hola.

Ma hope o kou hoʻolilo ʻana i kāu pilikia me ke kōkua o ka lāʻau shampoo, pono ʻoe e hoʻomau i kona hoʻohana ʻana i hoʻokahi manawa i kēlā me kēia 1-2 pule e hoʻohui i ka hopena. A laila ʻaʻole e hoʻi ka derorritis seborrheic i kou poʻo.

Onioni mai ka luhi o ka lauoho: nā waiwai a me nā noi

E heluhelu hou e pili ana i nā ʻano a me nā ʻenehana o ka hoʻokumu ʻana i kahi kākele bob ma aneʻi

No ke aha mākou e pono ai i ka shamou ketoconazole?

Me ka haʻalulu, i ke ʻano o nā manaʻo leʻaleʻa i ka ʻili, ʻike ʻia kekahi pilikia aesthetic, no ka mea ke ʻike ʻia nā lapalapa keʻokeʻo ma nā ʻūhā a hāʻule i ka lole, ka mea i ʻike ʻia i ka wā e kamaʻilio pū ai me nā poʻe ʻē aʻe a hiki ke alakaʻi i ka manaʻo kānalua.

Hiki i nā shampoos hoʻolaha mai nā hale mālama kūʻai ke hāʻawi i nā hopena pōkole, hoʻonui i ka pilikia.

I ka hoʻomaka ʻana o ke holoi ʻana i kou lauoho me kēlā shampoo, e hele hou ka dandruff ma kou lauoho. ^ E Ha yM. Hoʻopau kēia mea āpau no ka mea ʻo kēia pilikia kahi maʻi hakakā o ka ʻili a me pono e mālama ʻia me nā lāʻau lapaʻau.

ʻO kekahi o nā waiwai antimycotic kūpono ʻo ka ketoconazole., ʻo ia kahi o nā shampoos therapeutic.

Hoʻēmi kēia mea i ka huna ʻana o ka sebum ʻili o ka ʻeha, hōʻoluʻolu i ka ʻeha a hoʻonui i ka ʻano o ka ʻili. Akā ʻo ka hana nui o ka shampoo me ketoconazole ma luna o nā shampoos maʻamau, ʻo ia ka kina ʻana o nā kolamu fungal, ʻo ia hoʻi, ke mālama nei i ka dandruff, ʻaʻole ia mask.

Ma nā pale lāʻau lapaʻau hiki ke ʻike ʻoe i ka nui o nā shampoos i loaʻa ketoconazole, ʻokoʻa i ka kumukūʻai, ka hoʻohui ʻana a me ka hopena.

Koho ʻia ke koho ʻana o nā huahana ma muli o ke ʻano o ka mālama ʻole ʻana o ka mycosis a me ke ʻano o nā hōʻailona concomitant.

Hoʻokomo ʻia ka sampoconazole anti-dandruff shampoo e ka ELFA Pharmaceutical Factory, Ukraine a me Miolla LLC, Lūkia. Loaʻa nā shampoo ELFA i nā manamana ʻelua ʻelua:

Ketoconazole me Zinc

ʻO ka hiʻohiʻona paʻa kahi mea ikaika ketoconazole 2%, e hoʻopau aku ana i nā wahī o ka papa, pale i ka hoʻomohala ʻana o nā mea keʻokeʻo.

ʻO kahi mea papa momona - zinc pyrithione e hoʻomaʻemaʻe i ka ʻili o nā kelima sebaceous, e hoʻopau i ka ʻōpū Pityrosporum ovale, a hoʻomaha i ka huhū.

Hoʻohui ʻia i kāu thymehoʻonui i ka nani a me ka ikaika o ka lauoho. Hoʻohana ʻia ia no ka dermatitis atopic, seborrhea, pityriasis versicolor, mycosis a me psoriasis, a me ka lauoho lauoho.

Pono ʻoe e holoi i kou lauoho me kahi huahana 2-3 mau manawa i ka hebedoma no 14 lā. ^ E Ha yM. He mau contraindications - ka wā o ka hapai, ka umauma, ka lihilihi ʻana i nā ʻāpana, keʻokeʻo, lauoho maloʻo.

Me ka intolerance pilikino, ʻulaʻula, hui pū ʻana, loaʻa ka nui o nā dandruff. Kūlike ke kumukūʻai mai 250 rubles.

Ketoconazole Neutral

He kūpono no nā mea nona nā curls maloʻo a overdried scalp. Hoʻopau i ka aila, hoʻomālamalama a i nā pulu. He kūpono no ka pena i ke koʻikoʻi no ka pono a me ka mālama ʻana i ka dandruff.

Kūkulu ʻia ka pūpū me kahi kumumea a me nā mea maʻalahi o ka lāʻau prebiotics, a me nā hua wai.

Ke Kaʻina o ka noi: noi i kahi mea liʻiliʻi o ka huahana ma nā ʻāpana curls, umu, holoi maikaʻi ma ka ʻauʻau. Hiki mai ke kumukūʻai mai 160 rubles.

Shampoo "Anti-dandruff"

Mai ka ʻoihana Mirola ʻoihana, mālama ikaika ia i ka hoʻomohala ʻana o nā kolamu fungal, e kōkua ana i ka wehe ʻana o ka pilikia i nā papa mua ma hope o kekahi mau noi.

ʻO ka hoʻonohonohoʻana o ka huahana me kahi waihona palalulu - laureth sodium sulfate a me ka coco glucoside. ʻO ka waiwai ikaika he ketoconazole 2%.

ʻO nā ʻōkuhi no ka hoʻohana: pale aku i ka dandruff, derorritis seborrheic, dandruff, hikiʻole i ka microflora o ke poʻo, ke hoʻomohala ʻana i nā pua.

Mai hoʻohana i ka huahana i ka wā o ka wā hāpai, ka lolo ʻana i nā mea i loko o ke ʻano, i ka wā lactation.

Pehea e hoʻohana ai i ka Anti-dandruff Shampoo

E noi i kahi liʻiliʻi o ka lauoho ʻuʻuku, puhi maʻa, kāwili i ke aniani a waiho no 2-3 mau minuke. I hope, pono e holoi maikaʻi kou poʻo i lalo o ka mālama ʻana i ka wai mahana. ʻO ka papa hana e mālama ai i 1 mahina, i noi ʻia me ke alapine ʻana i hoʻokahi manawa i kēlā me kēia lā ʻekolu.

ʻO ke kumu kūʻai o ka shampoo mai ka hui Mioll e hoʻohālike ma kahi o 160 rubles.

Keto - ʻokoʻa

Mea hana hana hua - ʻO Indiaʻoihana Glenmark Pharmasyuzi LTD. ^ E Ha yM. Loaʻa ka lāʻau lapaʻau i ka hopena antimicrobial, hoʻopau i nā kolone fungal, a me nā mea anti-inflammatory, hoʻohemo i ka hana a me ka hōʻeha, hōʻeuʻeu i ka hoʻōla ʻana o pustules.

ʻO Keto - plus kahi koho maikaʻi loa no ka hoʻohaʻahaʻa ʻana i ka hana o nā kelima sebaceous, kūpono no ka mālama ʻana i ka seborrhea aila maloʻo a maloʻo hoʻi.

ʻO ka shampoo ka pale a pink ʻula a me kahi hiʻohiʻona, ka mea ʻala maikaʻi o nā rosa. Hoʻohana ʻia i ka hoʻohana ʻana i ka wā hāpai ʻia, ʻae ʻia nā keiki liʻiliʻi. Paulo mai ke kumu 390 a 550 mau rubles.

Mea hana - Company Belgian Janssen. ^ E Ha yM. Hoʻohana ʻia ka lāʻau lapaʻau e holoi i ka lauoho me nā maʻi dermatological, nā pua o ka genus Candida, a me ka maloʻo nui loa o nā dermis, ke kūkulu ʻana i nā palu, e hōʻolo ana i ke poʻo.

I nā maʻi ma hope o ka hoʻopili ʻana i ka hoʻoili ʻana o ka hana i loko o ka ʻāʻī.

He ʻono kala ʻeleʻele ka shampoo, pau ka waiwai, a maikaʻi loa. Hoʻopili ka pōkole no 1,5 - 2 mau mahina ma kahi make nui. ʻO ke kumu hana nui i ka hoʻopili ʻana he ketoconazole. ʻO ke kumukūʻai mai 683 rubles.

Hoʻopuka e ka mea hana Rū Akrikhin, he analogue kūpono ʻo Nizoral, akā ʻoi aku ka maikaʻi o kona uku. Hoʻohana ʻia ia no ka dermatitis seborrheic o kahi mālamalama a me kahi ʻano paʻakikī, a me ke awriasis versicolor.

He ʻano hāmama mai ka melemele-ʻoni a ʻōmaʻomaʻo. Hoʻomaʻamaʻa maikaʻi loa ia e nā mea maʻi; ʻaʻole pinepine ka huhū i ka wā o ka mālama ʻana. Me ka hoʻohana lōʻihi, hiki i ka lauoho ke maloʻo a maloʻo paha. Pono ke kumukūʻai e pili ana i nā rubles 360.

ʻO ka mea hana o ka huahana ʻo Dionysus, aupuni ʻo Russia. Loaʻa i kahi hopena fungicidal. Kahi kūpono kūpono no ka mālama ʻana a me ka pale ʻana i nā maʻi ʻeha kino i ke poo.

Hoʻopau maikaʻi loa ʻo Shampoo i nā dandruff a hakakā i nā kumu o kona helehelena, hoʻopau ʻana i nā microorganism i loko o nā pili o ka ʻili. Hoʻopau maʻalahi nā huahana huahana i nā maka o ke poʻo, ka waiwai a me ke kumukūʻai no nā mea kūʻai aku. ʻO Sebozol i loko o nā ʻeke holoʻokoʻa kūikawā, kūpono no ka shampoo hoʻokahi manawa.

Hiki iā ʻoe ke kūʻai i ka shampoo ma ka hale kūʻai mai ke kumukūʻai o 366 mau rubles.

ʻO ka hopena o ka ketoconazole, kiʻi ma mua a ma hope

Ma hope o nā noi he nui o ka shampoo me ketoconazole, pau ka huaʻala ma ke ʻano o nā mea keʻokeʻo keʻokeʻo, hoʻoneʻe ʻia ka microflora o ka kelima sebaceous, ke wāwahi ʻia ka hana o nā phospholipids kikoʻī, ma hope o ka hoʻomohala ʻole ai nā pua.

Hoʻomaopopo ka hopena maikaʻi o ka hoʻohana ʻana i ka lawe ʻana i ka hana palau, i ka holo mau ʻana i ka hana mau ʻole, ka luku ʻia ʻana o ka maʻi. Mālama ka lauoho, emi a hāʻule, maloʻo ke maloʻo, nānā hou ka lauoho a maʻemaʻe hoʻi.

ʻO ka hoʻopiʻi a me ka ʻoluʻolu o ka shampoo me ketoconazole

Hoʻopili i nā dandruff, ʻoi aku ka maikaʻi ma ka hoʻohana ʻana i nā shampoos externally ma mua o ka mālama ʻana i ka pilikia mai loko, nā kīpī a me nā lāʻau lapaʻau e hoʻopilikia kino i ke ʻano o ka ʻōpū a me ka aʻa.

No laila, ʻokoʻa mea kaulana loa nā shampoos no ka dandruff, e ʻae ana iā ʻoe e palekana maluhia a me ke kāohi ʻana i ka hānai i ka dermis o ke poʻo.

Loaʻa kahi māka me ka ketoconazole i kēia mau pono:

  • maalea ka kaʻina hana, e like me ka holoi ʻana i kou lauoho, hiki ke hana wikiwiki a maʻalahi.
  • kēia hana i kēia mau kūlokowaiwai hou wale nō i ke poʻo.
  • shampoo hoʻokō no ka mea, ua hoʻopau ka wili, ua hoʻopau lohi.
  • E pepehi maikaʻi ka ketoconazole i ka ʻōpū hōʻoluʻolu i ka lawaiʻa i nā mahina 1-2,
  • pono a me ke kumukuai kumukuai (mai kahi mea hana o nā mea waiwai)
  • ʻaʻohe hopena hiki ke hoʻopau,
  • kūpono no nā ʻano o nā lauoho a me ke poʻo.

Nui nā drawbacks i kēia ʻano mea, ʻo ia hoʻi:

  • i kekahi mau hihia ke alakaʻi i nā maʻi pāloloʻulaʻula
  • hiki i ke kūpaʻa ke hoʻohana i ka pono,
  • ʻaʻole makemake i kekahi ʻano momona,
  • aia i loko o kāna mea hoʻonohonoho hoʻohui nā mea hoʻohui kino e hoʻopilikia kino wale i ke kūlana o ka lauoho.

No ka hōʻalo ʻana i nā hopena maikaʻi ʻole o ka lāʻau dandruff, ukali i nā ʻōlelo a nā poʻe loea, e koho i ka huahana e like me ke ʻano o ka lauoho a me ke ʻili, haʻalele i nā huahana fakes.

ʻO nā ʻōlelo kūkākūkā nui no ka hoʻohana ʻana i nā shampoos

Ke koho ʻana i kahi hāmeʻa. e hoʻāʻo e koho i nā shampoos me ka hana multi-arah.

Pono e hāʻawi aku i ka pale i ka paleā, e hoʻopau i nā kolone i nā aila, hoʻomaʻamaʻa i ka nui o ka sebum i huna ʻia e nā glace sebaceous, a hoʻomaikaʻi pū i ke ʻano o nā curl - e hoʻomālamalama a hoʻomālamalama iā lākou, pale ʻia ka nalowale.

Ma mua o ke kūʻai ʻana, pono ʻoe e ʻike pono i ka ʻano o ka lāʻau lapaʻau, i mea e pale aku ai i ka hele mai o nā mea i hana i nā hopena kūmole o ke kino. Mālama kēia iā ʻoe mai ke ʻano o ke ʻano ʻulaʻula, ʻōlepa a mai ka hoʻomaʻamaʻa ʻana i ka maʻi maʻi.

Ma mua o ka hoʻomaka ʻana i ka maʻi me ka ketoconazole, e maopopo e nīnau aku i kāu kauka.

ʻO ka hiʻohiʻona o ka shampoo dandruff KAUOHA.

Ke kūʻai nei i kahi shampoo dandruff, ʻo ia ka mea i hoʻolaha nui ʻia, e aʻo ʻia e loiloi mua i nā ʻōlelo a me nā mea pono. Wahi a ke ʻano o ka pilikia, hiki iā ʻoe ke koho i nā lāʻau lapaʻau i nānā ʻia me nā mea kūpono kūpono, ʻo ia kēia:

  • Ka huika salicylic - disinfect ka hōʻino, pili i ka mea huna o ka nui sebaceous a me nā pulela palu, e wehe i nā ʻeha me nā papa o nā mea make. Hōʻalo: Kahe wale aku i ka ʻili!
  • Selenium sulfide - hoʻoheheʻe i ka hoʻoponopono regulation, hoʻoemi i ka hana a Pityrosporum ovale, ka hoʻohemo i nā papale scaly.
  • Pyrithione zinc - loaʻa i ka hopena fungistatic antifungal, hoʻopōʻino i nā fungi, hōʻemi i ka hopena o ka holomua o ka seborrhea. ʻO Zinc pyrithione e hui pū me ka cyclopiroxolamine a me nā kelamamide kahi hui kūʻokoʻa e kū ana, e komo ana i ka papale o luna o ka epidermis, e hoʻemi ana i ka hana o ka pūkaukau a kōkua i nā papa scaly exfoliate.
  • ʻO Cyclirox - he ʻaila antifungal universal, loaʻa i ka hopena fungicidal ma Pityrosporum ovale, maoli mau minuke ma hope o ka hoʻohana ʻana.
  • Ketoconazole - ke kahu antifungal maikaʻi no ka wehe ʻana i nā ʻano hehele o ka mea hū a me nā hua rewena, loaʻa nā hopena fungicidal a me nā fungistatic, hoʻemi i ka biosynthesis o ka ergosterol, e hoʻololi i nā membran cell o nā pua.
  • Bifonazole - ma ka hana he like me ke ketoconazole, akā ʻokoʻa i kahi manawa lōʻihi. ʻAʻole noho ka mea hana ma nā mea kumu kumu kumu o ka dandruff.
  • Clotrimazole - e kūpono no ka mālama ʻana i nā dermatophytes, huʻu a me nā mū manu e like me Candida a me Malassezia. Loaʻa ia i ka hopena fungistatic a me nā fungicidal, ke kuhikuhi nei i ka hoʻemi ʻana i ka hana o ka ergosterol a me nā hoʻololi i nā membranes o nā fungi.
  • Ichthyol (ʻAmoni paʻakai o nā ʻaila sulphonic o ka ʻaila shale) - loaʻa nā hopena anti-inflammatory, antiseptic, a me nā analgesic. Pahu ia i ka pōkole pili i hiki ke hoʻonui i kona pono.

Pono ka shampoo shampoo i ka liʻiliʻi o kekahi o nā mea kanu lāʻau: nettle, burdock, sage, chamomile, nasturtium, marigold, licorice, clover, a me nā mea pono o ke aila pono ʻia: lāʻau lāʻau a patchouli, a i ʻole cedar, lavender, grapefruit, he mau waiwai antimicrobial.

Ma kahi o nā mea kūpono e hana ai, ʻaʻole i hoʻokaʻawale ʻia nā kumuwaiwai a me nā mea anti-dandruff. Aole pakele mai keia!

Mea nui: e hōʻoia pono i ka hoʻopiha piha ʻana me nā mea ʻala ikaika, pālapa, ʻāhinu: inā ʻaʻole kūpono ia kekahi o nā mea pono ia ʻoe, a laila e hoʻopili wale ʻia ka shampoo i ka dandruff (e kōkua ana i ka peeling) a me seborrhea.

Hikina

E like me ke kānāwai, he maʻalahi ka hoʻopau ʻana i ka dandruff ma mua o ka mālama pono ʻana i ka mālama ʻana i ka mālama ʻana a me ka pale ʻana i ka hoʻoku hou ʻana o ka mau pua mai ko lākou mau mea ponoʻī. No laila, ua pono:

  • ʻO ka hoʻomaʻamaʻa piha o ke poʻo, ka pulu a me nā mea a pau o kou lauoho i pili ai. ʻAʻohe ala e holoi ai i kahi mea - 70% ka winika ka maikaʻi.Komi i kahi pad o ka pahu i ka vīnega a waiho i loko o ka peke me nā mea, e pani i ka peke no 24 mau hola ʻaʻole oxygen.
  • ʻO kahi kipa ʻana i ke kauka e ʻike i kekahi mau maʻi, hiki ke: kahi maʻi o nā ʻano aʻalolo a i ʻole nā ​​endocrine system, gastrointestinal tract.
  • E alakaʻi i kahi ola olakino, ʻai maikaʻi, hoʻoikaika i ka pale ʻole.

ʻO aʻe, hōʻike mākou i nā shampoos dandruff kaulana loa a me ka maikaʻi.

ʻO Shampoo NIZORAL no ka dandruff, seborrheic dermatitis a me nā maʻi ʻeha kino


Hāʻawi ʻia ka hopena therapeutic o ka lāʻau lapaʻau e ka mea ikaika KETOKONAZOL. ʻO kēia ʻāpana kahi mea kinipiki deridative o ka imidazole dioxolane me ka hopena fungicidal a i ʻole mycostatic hopena, e hoʻopiʻi i ka hu, i loko o Malassezia a me nā dermatophytes: Microsporum sp., Trichophyton sp. a me Epidermophyton floccosum

Loaʻa ka lāʻau lapaʻau NIZORAL - kahi mea hoʻokaʻawale a me kahi lāʻau lapaʻau, loaʻa i nā ʻano o kaʻaahi a me ka shampoo no ka dandruff a me seborrhea. Hoʻemi ia i nā hōʻailona, ​​pale i ka hoʻomaka ʻana o ka maʻi, ka pā ʻana i nā fungi pathogenic. 64 nā hana hauka i mālama ʻia e ʻike i kona hana pono.

Ke kumu o ke noi ʻana: pono e kakoʻo i ka shampoo NIZORAL i loko o ka pena a hoʻopili ʻia i ka lauoho, holoi ʻia me ka wai ma hope o nā minuke 5, e hoʻoneʻe i ka paleʻana, hoʻohana i nā manawa 2 i ka pule.

ʻO ke kumu kūʻai o ka shampoo NIZORAL me ka kaha o 60 ml. - ʻokoʻa i loko o 400 mau rubles.

ʻO nā loiloi e pili ana i ka shampoo NIZORAL ka mea maikaʻi loa: e hoʻopau ana i ka dandruff, ma ka launa, mea maona maikaʻi, ʻaʻole e lau nā lau o ka lauoho no ka lōʻihi o ka lau, ʻaʻole ia e pale. ʻAʻole komo ka mea like o ka lāʻau lapaʻau i ke poo a me ke koko, no laila palekana maikaʻi loa, e ʻae ʻia i ka wā o ka hapai ʻana, a i ka wā lactation.

Dandruff Shampoo SEBOZOL

Hoʻohana ʻia ka lāʻau lapaʻau ma Lūkini (LLC "Dionis" St. Petersburg). I ka Shampoo Sebozol he hopena antifungal, keratolytic-exfoliating, antimicrobial a me ka sebostatic hopena.

Hoʻopili ʻo Shampoo Sebozol i ka dandruff e ka hana ʻana i ka mea hū a me nā maʻi jamur. Hoʻihoʻi i ka hoʻolālā o ka lauoho. ʻO ia i ka paleʻana o ka dandruff me ka hoʻohana maʻamau.

Hoʻokumu ʻia no ka dandruff, derorritis seborrheic, lichen coarse. ʻO ka mana o Sebozol shampoo e loaʻa: ka wai maʻemaʻe, ketoconazole, laurylamphodiacetate disodium paʻakai, sodium laureth sulfate, sodium chloride a me nā mea'ē aʻe.

Ua ʻoluʻolu ʻo Shampoo Sebozol i ka hoʻohana - he leʻala a ʻoluʻolu hoʻi a me ka ʻoluʻolu o ka hou, he waiwai a ʻoiai kekahi ʻokoʻa i kahi ʻano wai. Hoʻopili maikaʻi ia a holoi holoi. Pono e mālama ʻia me ka Sebozol shampoo e like me ke kauoha ʻana, i ʻelua mau papa. Hoʻokahi i kahi - hoʻokaʻa i nā dandruff, ʻoi aku iā ia e hoʻohana ʻelua i ka hebedoma no hoʻokahi mahina. ʻO ka ʻina hana ʻelua e pale ʻia, e hoʻohana hoʻokahi manawa i ka mahina me nā detergents ʻē aʻe.

Kaila hana: noi a hoʻohele i kahi mea liʻiliʻi o ka shampoo ma ka lauoho lauoho a me ke aniani, e waiho no 5 mau minuke, a laila e holoi me ka nui o ka wai.

Kumukūʻai shampoo SEBOZOL no ka dandruff, hiki ke 100ml - 350 rubles.

Loaʻa nā loiloi e pili ana i kēia lāʻau lapaʻau. ʻOiai nā manaʻo no ka hoʻohana mau ʻana, ma hope o ʻelua a ʻekolu paha manawa e hoʻohana ai i ka shampoo, hemo ana ka ʻeha a me ka dandruff, a hoʻihoʻi ʻia ka hana maoli o ke poʻo. Aia kekahi mau loiloi ma kahi mahina ma hope o ka hōʻea o ka hoʻohana ʻana, ʻike hou ʻia nā dandruff. Heʻoiaʻiʻo nō kēia, ʻaʻole mālama ʻia ka mālama ʻana, ʻaʻole i kaʻina nā mea i paʻi ʻia.

ʻAʻohe cont contications, akā hiki i ka intolerance pilikino i ka lāʻau lapaʻau hiki.

Anti dandruff

Kūkulu ʻia ʻo Sulsen anti-dandruff shampoo ma ke kumu o ke kuʻuna anti-dandruff kūloko - sulsen (ʻoi aku ka manaʻo o 2% i ka shampoo e ʻohi ana i ka dandruff).

ʻO nā kumuwaiwai kūlohelohe, Sulsen Forte Shampoo e loaʻa i ka wai lāʻau i ka mea hoʻouluulu.

Eia kekahi, ʻo ka hoʻonohonoho ʻana o ka hāmeʻa e komo:

ʻO ka wai, magnesium laureth sulfate, dimethicone, sodium lauryl ethoxy sulfosuccinate, cocamidopropyl betaine, cocoglucoside glyceryl oleate, MEA cocamide, sodium chloride, citric acid, ethyl, butyl, propyl parabens, mea ʻala hoʻohuihui a me nā mea'ē aʻe.

ʻOiai ke hoʻonohonoho nei, ʻae ʻia ka SULSEN FORTE anti-dandruff shampoo e nā dermatologists. ʻO ka mea hana, ma hope o hoʻokahi mahina o ka hoʻohana ʻana, e hōʻoiaʻiʻo i ka hoʻihoʻi ʻana o ka hoʻolālā o ka lauoho, hoʻoikaika i ka aʻa o ka lauoho, nā helehelena maikaʻi a me nā kūlohelohe kūlohelohe. Loaʻa ia i ka hopena o ka ea.

ʻO ka shampoo Sulsen mai ka dandruff he leʻaleʻa maikaʻi a me kahi palahalaha translucent ākea me nā kiʻi melemele-melemele ʻokoʻa.

Pae noi noi: Hoʻoiho i ka huahana, e pālahalaha ma luna o ka lauoho pulu, ʻūhū iki, ma hope o ka ʻelua a ʻekolu mau minuke, e holoi me ka wai nui.

Manaʻo ka mea hana i kahi papa o ka mālamaʻana me ka shampoo mau loa i ka 1,5-2 mau mahina, ʻekolu mau manawa i hoʻokahi pule. A laila hoʻohana i ka shampoo i hoʻokahi a i ʻole ʻelua i ka malama no ka pale.

ʻO ke kumukūʻai o shampoo SULSEN FORTE no ka dandruff me ka nui o 250 ml a hiki i ka 300 rubles.

ʻOiai i kēia ʻano hana "explosive", maikaʻi ke loiloi e pili ana i kēia hoʻoponopono. Mālama a pililulu ke lauoho. Ma hope koke o ka noi mua ʻana, ua emi nui ka nui o dandruff, a ma hope o nā noi ʻekolu a ʻehā hoʻi ua pau loa.

No ke poo pnli

Kūkulu ʻia ʻo Vichy Derkos shampoo i hana ʻia e like me ka hoʻolālā hou e pili ana i ka ʻenehana hakakā sulfate e hoʻopau ai i ka haʻalulu a me ka hoʻonāukiuki / ʻeha o ka poʻo. He mau hopena antifungal a me keratolytic.

ʻO ka lāʻau lapaʻau ka hopena hoʻohālikelike e pili ana i ka waihona holoi holoi ʻana o ka shampoo pēpē, ʻaʻohe pono o ka parabens a me nā sulfates, ua ʻōlelo ʻia no nā wahine a me nā kāne.

Hoʻomaopopo ka mea hana i ka ʻoluʻolu ʻē aʻe i kēlā me kēia ʻoi loa ka momona, ka hoʻihoʻi o ka hoʻonohonoho o ke lauoho, ka helehelena olakino, ka ʻula kūlohelohe.

ʻOiai kekahi mau mea kanu (ʻoi aku ka nui o nā wahi hoʻonaninani) nā ʻāpana o Vichy dandruff shampoo:

  • ʻO ka wai, SODIUM METHYL cocoyl taurate, Laureth-5 Carboxylic acid,
  • Cocoamidopropyl Betaine, SODIUM CHLORIDE, Bisabolol, farnesol, hexylene glycol
  • LACTIC ACID, PEG-150 wehe, PEG-55 PROPYLENE GLYCOL oleate,
  • Pyrocton Olamine, Polyquaternium-10, ʻYlelo ʻĀina Glycol, SALIDYLIC ACID
  • SODIUM BENZOATE, SODIUM HYDROXIDE, SODIUM lauroyl glutamate, hana alaʻa.

Ua hōʻoia nā haʻawina hauka i Palani a me Italia a hōʻoia i ka hopena o kēia lāʻau lapaʻau. ʻAe, a me nā loiloi he nui e hōʻoia i ka hiki ʻana o ka shampoo e pili ana i ka wehe ʻana i ka dandruff, ma ka hoʻohālikelike ʻana ma hope o ka noi mua. Akā, i ka manawa like, ua nui nā mea hoʻohana i hoʻonui i ka maloʻo o ke poʻo a me ka lauoho. No laila, pono e hoʻokaʻawale ʻia ka hoʻohana ʻana o kēia lāʻau me nā ʻōmole palupalu a i ʻole nā ​​lauoho lauoho, no ka laʻana, e kau ana i nā aila.

ʻOkoʻa ʻo Shampoo Vichy Derkos mai ka dandruff i kahi ʻano maʻamau, me ka mea ʻoluʻolu, akā ʻo ka ʻoluʻolu ʻoluʻolu a me ka ʻula kāwā. Hoʻohana maikaʻi i ka hoʻohana ʻana, pono i ka waiwai, nā umu a me ka holoi maikaʻi.

ʻO ke kumu kūʻai o shampoo o Vichi Dercos me ka kaha o 200 ml e ʻano like i loko o 600 rubles.

Pehea e hoʻohana ai: Hoʻolahalaha i kahi mea liʻiliʻi o ka lauoho pulu, ʻuhihi iki a waiho i nā minuke he nui. Holoi holoi me ka wai nui.

Hoʻolaha ʻia ʻo Vichi dandruff shampoo no ka hoʻohana ʻana ma loko o hoʻokahi mahina, a laila hoʻomaha lōʻihi, a hoʻohana wale ia i ia no ke pale ʻana.

A hou, nā manaʻo hoʻopaʻapaʻa he nui. Wahi a kekahi ʻo Vichy Derkos shampoo i hoʻopakele iā lākou mai ka dandruff mau loa aku, aʻo kekahi poʻe i ka manawa e pau ai ka hoʻohana ʻana i ka shampoo, ʻo "dandruff" hoʻi mai. ʻO ka hui a Vichy o Dercos pū kekahi pū me ka shampoo o ka lau o ka lauoho, a mākou i kākau ai ma mua.

Dandruff Shampoo ʻOVʻIA

FITOVAL (hana ʻia ma Slovenia) he hopena antifungal, anti-inflammatory a me anti-seborrheic hopena. Hoʻohana ʻia no ka hoʻohana me ka seborrhea, dandruff, hōʻeha kino a me ka huhū o ka pena.

LUA HANOLA anti-dandruff shampoo i loko o kēia mau mea:

Ka wai, Cocamidopropyl betaine, Coco-glucoside, acrylates copolymer, zinc pyrithione, Sodium laureth sulfate, PEG-4 distearic eter, Dicaprylyl ether, hydroxyethyl urea, Polyquarternium-7, propylene glycol, White willow bark extract, sorbitol, sodium benz Ammonium Lactate, Methylisothiazolinone, Sodium Chloride, Sodium Hydroxide, Kaheu.

ʻO Zinc pyrithione e hui pū me ka ʻili o ka lāʻau willow keʻokeʻo i ka wā e hakakā ai i ka ʻeha kino, hoʻoponopono i ka hūnā ʻia o nā keli sebaceous a hoʻoulu i ka hana o ka keratin. ʻO kekahi māhele o ka wehe ʻana o ka pā willow keʻokeʻo, hoʻomaʻemaʻe ka salicin i ka pena i ke dandruff a he hopena anti-inflammatory.

ʻO ka Hydroxyethyl urea - ke kōkua i ka palupalu a mālama i nā waiwai palekana o ka ʻili.

Hoʻohanohano ʻia ka shampoo FITOVAL mai kahi dandruff e kahi mea leʻono ʻole unobtrusive me kahi pālahalaha creamy ākea. ʻAeʻoluʻolu e hoʻohana, hoʻokaumaha, maʻalahi ke noi, nā ʻūpī a me ka holoi maikaʻi. Hoʻopili i ke aniani, hoʻokuʻu i ka huhū, hāʻawi i kahi ʻano hou a me ka māmā.

Ke kumu o ke noi ʻana: e noi i kahi mea liʻiliʻi o ka shampoo i ka lauoho lauoho, e kahele a me ka pahuhū iki. E hoʻohemo ma hope o ʻelua a ʻekolu mau minuke.

No ka hoʻopau loa i ka dandruff, pono e hoʻohana ʻelua ʻia i ka shampoo i hoʻokahi pule no hoʻokahi mahina. Ke hoʻohui i ka hopena, ʻōlelo aku ka mea hana i ka hoʻohana o Fitoval anti-dandruff shampoo Regular Care.

ʻO ke kumu kūʻai o shampoo 200ml mai dandruff, i loko o - 300 rubles.

Wahi a nā loiloi he nui, ʻo ka shampoo kahi lāʻau maikaʻi loa no ka dandruff, hoʻomaʻemaʻe i ke poʻo maikaʻi, hāʻawi i ka lauoho i kahi ʻano maikaʻi, kūlohelohe kūlohelohe. Hiki iā ia ke hana i nā maʻi kūlohelohe inā ʻaʻole i kūpono ke ʻano o nā mea kanu, no laila e hoʻāʻo hou i kekahi lāʻau hou.

KETO PLUS shampoo no ka dandruff and seborrheic dermatitis

KETO PLUS shampoo (i hana ʻia ma India) e ʻāpono ʻia e ka mea hana no ka dandruff maʻamau, pityriasis versicolor a me nā mea hōʻeha scalp.

Hoʻomaʻamaʻa ke ʻano o ka hōʻeha i ke poʻo a hoʻoneʻe i ka peeling, kahi e pili pū me ka dandruff a me ka derorritis seborrheic.

ʻO nā mea hana ikaika o KETO PLUS shampoo anti-dandruff:

  • ZINC PELIKI - 1%
  • KETOKONAZOL - 2% - he hopena antifungal e kū'ē i nā dermatophytes a me nā huaʻai heʻu.

ʻO ke kumu pono o ka KETO PLUS shampoo o Velco SX 200 (ethylene glycol distearate, ethylene glycol monostearate, sodium lauryl sulfate, niu momona diethanolamide a me ka momona waikawa monoethanolamide), hypromellose, propylene glycol, silicofluoric aminosulfuric, silicofluoric aminosulfuric, , ka wai huikala, Swiss Bouquet flavoring.

ʻO KETO PLUS anti-dandruff shampoo i kahi kūhā pink i kū like me ka mea ʻono ʻono. ʻOluʻolu a hoʻokele i ka hoʻohana ʻana, maʻalahi ke noi, nā umu a me ka holoi maikaʻi. Ma muli o ke kumukūʻai kiʻekiʻe, i mea e hoʻopakele ai i ke kālā, e like me kekahi mau loiloi, hiki ke hoʻohana ʻia ke shampoo KETO i ka lauoho i holoi mua ʻia.

Pehea e hoʻohana ai: E hoʻopili i ka shandruff shandroo i hoʻopili ʻia i ka ʻili a me ka lauoho no ʻekolu a ʻelima mau minuke, a laila e holoi me ka nui o ka wai.

ʻO ka papa o ka hoʻomaʻamaʻa ʻana no ke aloha ʻana no ka make ʻana - hoʻohana i kēlā me kēia lā no ʻelima a ʻehiku mau lā. Me ka dermatitis seborrheic a me ka hōʻemi - ʻelua mau manawa i hoʻokahi pule no hoʻokahi mahina.

No ka pale ʻana o ka makeriasis versicolor hoʻohana i kēlā me kēia lā no ʻekolu a ʻelima mau lā, me ka dermatitis seborrheic a me ka dandruff - hoʻokahi pule i hoʻokahi mahina.

I kēia hihia, lūlū ka mea hana me nā hopena paha i ke ʻano o ka ʻeha a me ka huhū.

ʻO ke kumu kūʻai o 60 ml KETO PLUS shampoo no ka dandruff ʻokoʻa i loko o 300 mau rubles.

E pili ana i nā loiloi o ka KETO PLUS shampoo no ka dandruff - ʻaʻohe manaʻo i ka manaʻo. Inā ʻōlelo kekahi poʻe ua hoʻolei kālā lākou, a maikaʻi ʻole ka hāmeʻa. ʻO nā poʻe ʻē aʻe, ma ke ʻano ʻē, ua māʻona. ʻO ka ʻeha ʻana a me kahi hana ʻeha maikaʻi ʻole i nalowale i loko o hoʻokahi hebedoma, ua pau ka lauoho a lilo me ka pili pū. A i ka hopena o ke kolu o ka ʻehā a i ʻole paha i hala, ua hala ka lau o ka lauoho a hāʻule ka lauoho.

ʻO Shampoo 911 "Tar" mai ka dandruff

ʻO ka lāʻau (hana ʻia e Lūkini, TVINS Tech CJSC) i kahi hua sebostatic a me nā hopena exfoliating, kāpae i ka hana nui o nā fungi e hoʻonāukiuki i ka hoʻokumu ʻana o ka dandruff.

Hoʻonohonoho iki ka Shampoo 911 "Tar" no ka dandruff i hiki i ka pilikia scalp prone i ke kele a me ka peeling, e hoʻolako ʻia no ka psalpa psoriasis, seborrhea, profuse form of dandruff.

ʻO Shampoo 911 "Tar" ʻaʻole i pale wale i ka hana o nā fungi a kāpae i ka hana puhopa, akā hoʻoponopono nō hoʻi i ka huna ʻana o nā keli sebaceous, e hoʻoneʻe ana i ke koena o ka sebum. Hoʻomaʻemae palemalolo i ka palulu pale o ke shampoo e hoʻomaʻemaʻe i ka lauoho me ka hoʻopōʻino ʻole i ka pale pale o ke poʻo.

ʻO ka papa nui o ka shampoo ka tar, kahi i loaʻa ai ma mua o 10 tausani mau mea antiseptic kaʻawale, e like me: toluene, guaiacol, xylene, fenol, resins, acid acid. He ia antiseptic, disinfectant, insecticidal a me nā hoʻonāukiuki kūloko.

Hoʻohālikelike ʻia ka shampoo e kahi pālahalaha aniani o ka aniani, me kahi kolamu gula, me kahi ʻoni o ka pā (maikaʻi ʻole no nā poʻe he nui), kahi ma hope o hoʻokahi mau hola a nalowale paha. ʻAʻole hoʻohana i ka waiwai waiwai, ma muli o kona kūlohelohe, ʻoiai ke kīleʻaleʻa ʻaʻole maikaʻi ʻole.

Ke Kaʻina o ka noi: Hoʻohui i kahi wahi liʻiliʻi o ka shampoo i ka lauoho kaila, kaʻana, ka ʻūhū iki iki a waiho i ka hana no 3-5 mau minuke. A laila e ninini me ka wai nui. ʻO ka papa papa o ka lapaʻau he ʻekolu pule. Aia kekahi mau contraindications, ma muli o ka hoʻomanawanui ʻana o ka lāʻau i ka lāʻau.

ʻO ke kumu kūʻai o Shampoo mai ka dandruff 911 me ka kaha o 150 ml he 130 rubles.

Wahi a nā loiloi he nui, 911 shampoo ʻaʻole ke kumu a me ka palupalu, hoʻomaikaʻi i ke ʻano, hoʻomaʻemaʻe maikaʻi nā lauoho a me ke aka mālie, lilo ia i ʻoluʻolu a me ka leʻaleʻa i ka pā.

Akā ma ka hopena o nā manaʻo i hoʻowalewale ʻia: ʻo ka manaʻo i kekahi manawa ma hope o ka hoʻohana ʻana, e hōʻemi ana nā dandruff i nā manawa a haʻalele i ka wā. ʻO Shampoo no kekahi, ʻaʻole i kōkua, ʻoiai ua hoʻi hou mai ka dandruff ma hope o ka pau ʻana o ka hoʻohana. ʻAʻohe mālama maʻemaʻe.

Ua mahele ʻia nā manaʻo e pili ana i ka ʻono, hoʻohana kekahi i ia a aneane ʻole i ʻike ʻia, no ka mea, ʻo ka mea nui ka hopena, ke makemake kekahi e ʻimi i kahi ʻano hou, ʻoi aku ka maikaʻi o ka ʻono ʻana.

Eia kahi papa pōkole o nā shampoos kaulana loa. ʻO ka hoʻāʻo, hoʻāʻo, ʻaʻohe mea e hiki ke hāʻawi i kekahi i nā ʻōlelo kikoʻī, no ka mea ʻo ka hoʻolahalaha ʻana i nā lāʻau he mea kū hoʻokahi.

Loaʻa ka maikaʻi loa ʻo Dandruff Shampoos

Ke koho nei i kahi kaila no ka dandruff, e hoʻolohe pono i kāna hana. ʻO ka nui aku o nā mea antifungal e loaʻa iā ia, ʻoi aku ka nui o ka hilinaʻi iā ʻoe ma kāna pono. Ka hoʻolālā ʻana o nā shampoos dandruff:

Inā ʻoe e kipa aku i kahi dermatologist a kūkākūkā me ia e pili ana i ke koho o ka shampoo dandruff, ʻoiaʻiʻo loa, ʻae ʻo ia i nā lāʻau i loaʻa i ka ketoconazole. ʻO kēia lāʻau antifungal ikaika loa a hiki ke lanakila i nā mākaʻi ʻike nui loa.

  • Nizoral, Dermazole, Sebozol a me Keto Plus - ke kūpaʻa nei ka hana a kēia mau mea ikaika e kū i ka ketoconazole, e kūleʻa ana me ka hakakā i nā maʻi kuʻuna i hiki ke hoʻopiha i ka ʻili o ke kanaka. Hoʻonui maikaʻi nā poʻe hoihoi i ke aniani a me ka ʻeha.Aia kēia mau lāʻau āpau i ka māhele like o ke kumukūʻai a ua loaʻa nā hopena kūpono loa i nā maʻi puhaluhi o nā pāpale a me ka dandruff i kumu e lākou,

  • Dulu pulp- he lāʻau lapaʻau o ka māhele waena waena, ʻo kāna kumu hana nui ka selenium disulfide, e hoʻolei ana i ka hoʻi hou ʻana o ka koloni a ʻae i ka microflora o ka ʻula e hoʻi i kona ʻōpala mua. Hoʻoholo ka shampoo i ka lapaʻau i ke koena o ka momona, ʻo ia hoʻi, e kāpae pono i ka mehe mea kanu meaʻai no ka mycobacteria, a laila pale ʻia i ka ulu ʻana a me ka ulu ʻana,
  • Seborin ʻOi maoli ʻia no ka seborrhea aila, holoi ʻia ka momona momona mai ka ʻili o ka ʻili, kahi e hānai ai e ka pua a hoʻopaʻa hou i kāna hana ma o ka hapa o ka climbazole. Hoʻohana ka mea hana i kahi huahana waena waena i kekahi mau loli: no ka lauoho ʻulaʻula, maʻamau a maloʻo.

  • Ducre Kelual DS - kahi lāʻau lapaʻau ikaika e hiki ke pale aku i kekahi ʻano o ka pua - Malassezia,

E hoʻāpono ʻia kona hoʻohana ʻana inā aia ma ka laboratiko dermatological, hōʻike ka lūlū i kēia ʻano o ka myco-bacteria. I kekahi mau hihia'ē aʻe, e kōkua ka shampoo i kēlā me kēia maʻi - hōʻoluʻolu i ka ʻeha, ʻulaʻula a ʻulaʻula a exfoliate, me ka ʻole o ka pepehi ʻana i ke kumu kumu o ka ʻoluʻolu.

  • Pihi a me nā poʻohiwi ʻO nā mea āpau e pono ai, aia wale nō ka pyrithione zinc, akā ma muli o ka nui o nā mea momona a me nā mea hoʻohui hou e hiki ai ke hoʻokō i ka hopena kūlohelohe - e hoʻolilo ai i ka alohilohi. Eia kekahi, e like me nā loiloi, ma hope o ka hoʻololi ʻana i kēia hōʻailona i nā huahana hou no ka holoi ʻana i kou lauoho, hoʻi mai ka dandruff i ka hapa nui,
  • Nā Hoʻopiha - shampoo me nā mea kūlohelohe, i manaʻo nui ʻia e hoʻomaikaʻi i ke ʻano o ka lauoho. Ma muli o kona mau ʻāpana, hoʻonui i ka waiwai o ka palekana o ka dermis, hiki ke hoʻokaʻawale i ka dandruff maloʻo mai ke poʻo. Akā, ʻaʻohe mau mea antifungal i loko o kāna palapala, ʻaʻole hiki ke lanakila i ka lesi mycotic o ka dermis.
  • Kakauolelo - He wahi lua kumukūʻai i loaʻa ʻole nā ​​mea antifungal ikaika i loko o kona hoʻopili ʻana. ʻO kāna mau hana i hōʻoluʻolu iki i ka hune a hoʻopau i nā aila maʻamau, e pili ana i ka hana ʻana o nā aniani sebaceous. Ua kūpono kēia lāʻau lapaʻau i nā kaʻina pale ma hope o ka mālama ʻana i ka paʻakikī.

No nā ʻōlelo aʻoaʻo ʻē aʻe pehea e koho ai i ka shampoo dandruff, e ʻike i ka wikiō.

He aha ka shocoo ketoconazole?

Ua ʻike kahiko ʻia ia ʻike ʻia ka poʻokela ma ka dermis o ke poʻo ma muli o ka hana pono ʻole o nā kelima sebaceous. Ke hoʻokuʻi nui ʻia, a i ʻole, ʻoi aku ka liʻiliʻi sebum, nā microorganism e ola ana i ka ʻili o ka lauoho e hoʻomaka e lilo a hoʻoikaika, e hana ana i nā kolana holoʻokoʻa. ʻO nā huahana nui ia o nā hua puhike e kū mai ma luna o kā mākou curls i ke ʻano o ka dandruff.

No laila he aha ka mea e koho ai? I kēia hihia, e kōkua mai kahi shampoo antimycotic dandruff me ketoconazole.

Nā hōʻailona no ka hoʻohana ʻana:

  • huakai
  • derorritis seborrheic, ʻano kikoʻī,
  • lovriasis versicolor
  • psoriasis
  • nā maʻi dermatological ʻē aʻe.

He mea nui ia e ʻike! Inā ʻoe e hoʻohana i ka huahana i kūʻai ʻia ma ka hale kīhala no ka manawa lōʻihi, a ʻaʻole hiki ke hopena, ʻo ka hopena wale nō no ʻoe e hele ai i ka dermatologist.

ʻO ka ʻoiaʻiʻo ʻo ke kumu o ka dandruff hiki ke hoʻohui me ka hoʻowalewale o ka ʻōpiopio o ka hormonal, metabolism, ke hoʻololi hou i ke aniani a i ʻole nā ​​kūlana kaumaha. Ma ke kāpae wale ʻana i kēia mau kumu, hiki iā ʻoe ke lanakila me ka lanakila o ka maʻi a hoʻomaikaʻi i ke ʻano o kāu mau curls.

Hōʻike a me ikaika

ʻO Ketoconazole kahi mea antimycotic synthesized e ka ʻenehana ʻoihana. E hana superficially, no ka mea ua hoʻopili ʻia i nā wahi i paʻi ʻia e ka parasit.

Hoʻolālā ʻia kāna ʻano hana e hoʻopau i nā ʻāpana i pili i ka hoʻokumu ʻana o nā paia o ka pūpū.No laila, ʻaʻole ulu hou a microorganism a make ma hope o kekahi manawa.

ʻO Climbazole e manaʻo ia he mea hoʻohālikelike o ka ketoconazole. Ma ke ʻano he kānāwai, ua kau ʻia ia i ka dermatology inā he hopena alia i ka ketoconazole. Hana nō hoʻi nā huahana ʻo Climbazole i ka hanu a pale i nā mikoleka mai ka hoʻonui ʻana

No laila ʻoi aku ka maikaʻi: climbazole a i ʻole ketoconazole? Hiki i kahi mea dermatologist ke hoʻoholo i kēia ma o ka hoʻopaʻa ʻana i kekahi mau haʻawina.

Mai ke klimbazol a me ke ketoconazole e hoʻopuka nui loa i ka hōʻeha ʻole i kou ʻili, ʻaʻole hiki ke hoʻohana ʻia iā lākou i hoʻokahi manawa i kēlā me kēia lā 3 mau lā. Eia kekahi, ʻaʻole pono nā kauka i ka hoʻohana ʻana i nā shampoos no nā keiki ma lalo o 12 makahiki.

Eia pū kekahi Hiki i ke ʻano o nā mea lapaʻau olakino ke ʻano like:

  • disimide selenium antimycotic, hoʻoulima i ka hoʻokuʻu ʻana o ka sebum a e hoʻolohi ana i ka hoʻokaʻawale i nā cella,
  • zinc pyrithione, kahi mea maʻalahi i ka ʻalā, e hōʻoluʻolu i ka maʻi a make i ka ʻōpū,
  • tar me ka hopena exfoliating
  • nā cyclopirox, hoʻonui i ka komo ʻana o nā ʻāpana o ka lāʻau i loko o nā papena o ka epidermis.

Hoihoi mai e ike! I ka makahiki 1998, ua hana ʻia kahi hoʻokolohua hoihoi e nā ʻepekema. Ua holoi nā mea komo i ko lākou lauoho me ka shampoo e pili ana i ka ketoconazole. Ka mea, ʻaʻole i hoʻemi wale lākou i ka dandruff, akā ua hōʻemi ʻia ka hana ʻana o ka sebum ma 18%.

Nā Hoʻohui

E like me ka contraindication ma luna o ka pale, ka mea hana, e like me ke kānāwai. nota ka huina ʻole o kēlā me kēia mahele. ^ E Ha yM. Ke ʻike nei inā he maʻi kūloko i kekahi a i ʻole ke ʻano o kekahi mea o ka huahana, e hoʻokō me ka hoʻāʻo maʻalahi maʻalahi.

E hoʻohiolo i kekahi mau karamu o ka huahana ma loko o ka liko. Hōʻemi liʻiliʻi a waihoʻia e hoʻolaʻa no nā minuke 10-15. Inā ʻaʻohe mea i ʻike i ka dermis (ʻulaʻula, hives, kūmela, hōʻeha), a laila hiki ke hoʻohana maluhia i nā kūloko no ka mālama.

E makaʻala i ka wā e koho i nā huahana ketoconazole. E heluhelu pono i nā ʻōkuhi. ʻO ka meaʻoiaʻiʻo e hiki i ka mea hana ke komo i ke koko, a ʻokoʻa ma nā wahi liʻiliʻi.

No laila, pono nā wahine hāpai a hānai hānai e hōʻole i ka hoʻohana. ʻAʻole pono ia e hoʻohana i ka hoʻohana ʻana i ka puhipuhi no ka poʻe shampooing me nā maʻi koʻikoʻi a me nā pōpoki.

Loaʻa nā koho aʻe ma lalo aʻe nā hopena ʻaoʻao:

  • puhi a ʻeha
  • ʻohiʻala
  • ʻulaʻula o ka wahi o ke noi,
  • eczema
  • mahuahua ka maloo ana hoʻi, ʻōwili, lauoho loloa.
  • discoloration o nā curls (maʻa mau no ka lauoho hina a hoʻoluʻu ʻula paha).

He wahi koʻikoʻi! ʻO ka hoʻomohala ʻia o nā hōʻailona o kahi overdose o ka shampoo e nānā ʻole ʻia, ʻoiai ke pili nei kekahi o ia mau i ke kahe koko. ʻO ia ke kumu i ʻae ʻia i ke ʻano he triple shampooing ʻaʻole ʻae ʻia (loaʻa 2 mau manawa). Mai hoʻohana i nā shampoos i kēlā me kēia lā, inā wale nō i hoʻokūpaʻa ai ka dermatologist i ka hoʻomohala ʻana o ka versicolor pintriasis.

I ka hihia o nā pūpū hina, e holoi koke i ka wai. Inā komo ka lūlū i ka ʻōpū o ka ʻōpū, ʻoi aku ka maikaʻi ke kū ʻole iā ia, akā hoʻokuʻi koke ʻia i ka luaʻi a lawe i kahi komo.

Nā koho Shampoo

Aia nā mea nā koho no nā lāʻau lapaʻau e loaʻa ai nā ketoconazole:

  • Kāhea Shampoo. ʻO kēia mākaʻi ma muli o ka hoʻolaha hoʻolaha hoʻolaha hoʻolaha ākea ma ka hoʻolohe o kēlā me kēia kanaka. Hoʻokuʻu maoli nō ia i ka hua hū, akā ʻaʻole ia no ka meaʻoi loa (700-1000 rubles), no ka mea lawe ʻia mai ka ʻāina ʻē. Hoʻopili i nā kumukūʻai kiʻekiʻe, ua hoʻohālikelikeʻia kēia lāʻau i nā wahine hāpai a me nā hānai hānai.

  • ʻO Shampoo Horsepower e kū'ē i ka dandruff me ka ketoconazole. Hoʻolālā ʻia kēia mea hana e lanakila ai i nā mola pōpilikia, hoʻomaʻemaʻe i ke poʻo mai nā ʻano kīnā ʻole a hāʻawi i ke olakino o ka lauoho a i hoʻomālamalama. Ma muli o ka hui pū ʻana o ka lāʻau me nā ʻili kūlohelohe, loaʻa i kāu mau curls ka elasticity, ka wai pāwili a me ka ikaika, e like me ka mane ka lio. Uku - 400-600 rubles.

  • Keto-hoʻohui. Hoʻopili i nā ketoconazole, hoʻopuka nā mea hoʻomohala i ka zinc i ke shampoo anti-dandruff, i hoʻolālā ʻia e hana pono i nā hana o nā kelena sebaceous. No laila, he hōʻailona hoʻohālike o kēia mau mea ikaika e hōʻoluʻolu i ka waʻeha, ka hoʻowalī ʻana a hoʻopau koke i ka dandruff. No ka pahu hūlū 60 ml, e uku ʻoe iā 490-560 rubles.

  • Sebozol. ʻAʻole liʻiliʻi e hoʻopiʻi maikaʻi ʻia me ka hana. ʻO kahi hiʻohiʻona o kēia lāʻau lapaʻau ka mea ʻae ʻia e hoʻohana ʻia i ka wā hāpai a hiki i nā keiki a hiki i ka 1 mau makahiki he nui. ʻO ka hue o 100 ml ma ka awelika e kūʻai ʻia ana iā 330 rubles.

  • Kaumakaiwa. ʻO kēia koho o ka shampoo anti-dandruff e leʻaleʻa i ka mea kūʻai me kāna kumukūʻai kūpono. Ma muli o ke ketoconazole, ʻo ia kahi o ka shampoo, ka hoʻopau ʻana i ka hanu, a, me ka hoʻohana maʻamau, e kōkua i ka hoʻohuihui sebum. Hoʻomaka nā kumukūʻai no nā lāʻau lapaʻau mai 350 rubles.

  • Ketoconazole Zn2 +. ʻOiai mai ka inoa e lilo i ʻike i kēia he shampoo me ketoconazole a me ka zinc. Hōʻole ka mea hoʻonaninani i ka synthesis o nā phospholipids, ma ia mea, e hāʻawi i ka ʻai me ka fungus pitirosporum a me nā mea microorganism ʻē aʻe. E hālā ka mea pono iā ʻoe i 180 mau rubles (ʻo ka nui o ka pahu ka 150 ml).

  • Ketozoral-Darnitsa. Aia kekahi loli ma ka pae o ka helu i kūlohelohe - ua hoʻoneʻe ʻia ka membrane a loaʻa ʻole i kahi leʻaleʻa lipid. ʻAʻole wale ka mea paahana me ka hopena antimycotic, akā ua kāpae i ke kaʻina hana palupalu ma ke poʻo, e hoʻoneʻe ana i ka ʻula a me ka ʻeha. ʻO ke kumu kūʻai o ka lāʻau lapaʻau ma ka Lūkini Lūkini he 70-90 mau rubles no 60 ml.

  • Forte Sulsen Shampoo mai ka mea hana hale hana Miolla me ka hoʻohui o ketoconazole. Hoʻohui pū me ka ketoconazole a me ka selenium disulfide. Loaʻa ia i ka hopena ʻelua: hoʻohemo i ka hanu a hoʻomaʻamaʻa i nā kelima sebaceous. ʻO ke kumu kūʻai o kahi hue me ka hiki ke 150 ml he 210 mau rubles.

  • Ketoconazole Shampoo. Ua ʻōlelo nona ka inoa nona iho. E hana ʻia nā mea nani ma Rusia. Ma kāna kumu aʻoaʻo, hana ia e like me Nizoral, pepehi i kahi hanu, akā ʻoi aku ke kumukūʻai he nui ka manawa. Contraindicated i nā wahine hāpai, nā māmā pēpē a me nā keiki ma lalo o 2 mau makahiki. ʻO ke kumu kūʻai o ka lāʻau lapaʻau he 266 rubles.

ʻAʻole paʻa ka papa inoa i ka nīnau. Eia kekahi wanaʻu 10-20 o nā shampoos dandruff me ka ketoconazole.

ʻO ka shampoo Ketoconazole aia ka 2% o ka mea hana e pono ai e kūʻai e mālama i ka dandruff., ʻo ia hoʻi, no kēlā me kēia pā huahana - 0,02 mau grika o ka ketoconazole. No ka paleʻana, e hoʻohana i kahi hoʻokuʻu o 1% o ka lāʻau.

Ka hopena o ke noi

Ma hope o ʻelua mau pule o ka hoʻohana maʻamau, e ʻike ʻoe i ka nui o ka dandruff i hōʻemi iki ʻia (ʻo ka hoʻokō e kūhaʻa ʻia i ka nui o nā lei keokeo). No kahi hihia ʻaʻole e kali i ka maʻi maʻi, no ka mea, ʻo nā ʻāpana keratinized o ka epidermis, pono ʻoe e hoʻi i ka hope.

ʻO ke ala o ka mālama ʻana me nā lāʻau lapaʻau e pili ana i ka ketoconazole no 1-3 mau mahina, e pili ana i ke kahua o ka mālama ʻole ʻana o ka maʻi. Wahi a ka hapa nui o nā mea hoʻohana, haʻalele nā ​​dandruff ma hope o 4 wiki.

I kekahi poʻe, hoʻohui nā shampoos i hoʻohuiʻia. I ka mua, ʻike ʻia nā mea hoʻonaninani dermatological dandruff i ka hōʻemi, akā ma hope ke hele ʻole i kahi maʻalahi. Hoʻopau wale ʻia kēlā me kēia ʻae i ka hoʻohana ʻana i nā mea ikaika e hana ai.

Inā loaʻa kēia ʻano, e hoʻohana i nā hoʻohana no nā hebedoma, a laila hoʻomaka hou e hoʻohana hou.

I ka hoʻoilo a i ka puna paha, hiki i nā loli ke hoʻololi i ke kino e hiki ke hoʻopilikia i ka huna ʻana o ka sebum a hoʻoneʻe i ka nānā ʻana o ka pūpū. E kiʻi i ka shampoo e pili ana i ka 1% a hoʻololi i ka hoʻohana me kahi shampoo maʻamau, ka mea maʻamau āu e hoʻohana ai e holoi i kou lauoho. Pono e mālama i nā hana pale no ka liʻiliʻi o hoʻokahi mahina.

Ma waena o nā loiloi hoʻohana maikaʻi ʻole, hiki i kekahi ke hoʻomaopopo i ka overdrying ikaika o ka ʻili a me ka lauoho ponoʻī. Nui nā mea kūʻai, i familiarized iā lākou iho me nā kiko o ka hue, manaʻoʻiʻo ʻaʻole pono nā shampoos therapeutic e komo me ka lauryl sulfate, preservatives, nā mea ʻala, nā ʻele.

Hiki i ke ʻano o nā shampoo ke:

  • ʻO Amalgam sulsen, aia kahi selenium disulfide e hoʻomake i ka ʻeha,

  • Sebiprox, ka mea nui o ia ka cy encyclopediairoxolamine me nā hopena antifungal a me nā hopena anti-inflammatory,

  • ʻO Fitoval kahi shincoo e pili ana i kahi kūpono kūpono no ke poʻo maloʻo (ʻoi aku ka, ʻaʻole i manaʻo ʻia ke zinc e hoʻopau i ka pua)

  • ʻO Cynovitis me climbazole a me ka zinc pyrithione (he hōʻailona maikaʻi loa i ka hakakā ʻana i kaʻu myocoses a me seborrheic dermatitis),

  • ʻO sh shinoo (ʻo kēia mea hana e kōkua e hoʻomaʻemaʻe i ka dermis o ke kohu mai nā kūmole keratinized).

  • Kuhi ʻia ka Friderm ma ka pyrithione zinc (ʻaʻole i make ka lāʻau lapaʻau i nā ʻano āpau)

  • ʻO Ducrey-shampoo mai Farani (ʻo ia nō ka mea maoli kūlohelohe, loaʻa ka zinc pyrithione a me cyclopiroxolamine).

Hoʻolohe E like me kāu e ʻike ai, ʻaʻole hiki i nā alapili āpau ke lanakila i ka ʻōpū. No laila, e kūʻai i ka lāʻau lapaʻau me ka ketoconazole i loko o nā kīhāpai o kou kūlanakauhale, a lawe ʻia nā microorganism parasit 100%.

ʻO shampoos e pili ana i ke Ketoconazole e ʻoi aku ka maikaʻi loa i ka hakakā ma nā dandruff me ka derorritis seborrheic., Hiki i ka mea keʻike 2% ke hoʻokuʻu a hiki ke hōʻalo i nā mea i hoʻonā ʻia i hala ke ʻano ma hope o hoʻokahi mahina. Aia hoʻokahi mea akā: ʻo nā māhele o nā shampoos e hiki ke hōʻeha i ka hopena kūlohelohe o kou ʻili a i ʻole ka hoʻohui i nā microorganism e noho nei ma ka dermis o ke poʻo. Akā i kekahi hihia, pono ia e hoʻāʻo.

Ka hoʻomaikaʻi ʻana i nā shampoos dandruff pharmaceutical

No laila, ua hele ʻoe i ka lāʻau lapaʻau a hilahila hoʻi i ka nui o nā koho o nā lāʻau. ʻO ke ala maikaʻi loa, e hōʻike pinepine ʻia e nā trichologists, e hōʻike ʻia ma lalo nei.

«911»

He mea hoʻomaʻemaʻe he hopena ikaika exfoliating.

Eia kekahi, ua hoʻolālā ʻia e hōʻemi i ka nui o nā hua i hoʻonui ʻia, ʻo ia hoʻi he mau ʻano e like me nā ʻano o nā maʻi o ke poʻo.

ʻO Shampoo no ka mālamaʻana i ka seborrhea, he ʻano palupalu kona ʻano, ka mea e hoʻonāukiuki i ke kino, hoʻomaʻemaʻe pono ia i nā dandruff a me nā poke ʻē aʻe i ke ola o ka mea maʻi. ʻAʻohe hopenaʻino ma ka lauoho a me ke poo.

ʻO ka hui pū ʻana o kēia mehe therapeutic i: ka wai, ka sodium lauryl sulfate, glycerin, kelapa aila momona amide, birch tar, citric acid, sodium chloride, starch, Kathon CG preservative, kakara alaʻala.

Hoʻomaʻamaʻa o ka mālama ʻana
pili ka hoʻohana ʻana i ka shampoo papalua i hoʻokahi pule no hoʻokahi mahina. ^ E Ha yM. ʻO ka poʻe maʻi e hoʻomaʻamaʻa ana i nā lāʻau lapaʻau me kēia lāʻau lapaʻau ua hoʻomaopopo i kona pono, e hoʻomaikaʻi ana i ke ʻano o ka lauoho i hui pū ʻia me ke kumukūʻai ʻono. ʻAʻole i ʻike ʻia nā ʻōhua. ʻO ke kumukūʻai o nā shampoos dandruff i loko o kahi lāʻau lapaʻau ʻaʻoleʻoi aku ma mua o 110 rubles no ka pālākiō.

Mycosoral

Mahalo i kona ʻano ikaika, ʻo ia ka ketoconazole, kēia shampoo ka hoʻoponopono ʻana i ka nui o ka hu ma ka ʻili o ke poʻo a me ka hakakā maikaʻi me nā huahana o kā lākou hana koʻikoʻi, he mau puhakuhi, ka ʻā ʻana ʻana i ke ʻano, ʻulaʻula.

I ka hoʻohui i nā mea ikaika, hoʻopili pū ʻia ka Mycozoral nā mea hou aʻe: ka wai maʻemaʻe, ka wai sodium laureth sulfate, haʻahaʻa haʻahaʻa o ka hydrochloric acid, glycerin.

Hoʻopau ʻia nā hana lapaʻau e like me nā kānāwai like me ka shampoo i hōʻike ʻia ma luna nei. pono pono e hoʻomaʻemaʻe i ke kino a me ke poo "Mycozoral" ʻelua mau manawa i ka hebedoma, e hele ana i ke papa ma ka papa.

ʻOiai ke kau nei ʻo nā mea maʻi i ka hana kiʻekiʻe o kēia lāʻau lapaʻau, akā aia kekahi mau hemahema.

Ua kiʻekiʻe iki ke kumukūʻai o kēia mālama maʻi ma mua o ka shampoo o mua. ʻO ke kumukūʻai o ka shampoo anti-dandruff i loko o kahi kalapepa he 150 mau rubles.

Panthenol

Kēia lāʻau lapaʻau aia i loko o kona ʻanokahi mea waiwai e like me panthenol. ^ E Ha yM. I ke kaʻina hana i loko o ke kino, e hoʻohuli i ka waikawa panthenic.

Ma kahi o ka mea pono i ka shampoo i ke hakakā i ka wā e loaʻa ai ka dandruff, he nui nō hoʻi o nā waiwai hou, i waena: ʻo ka hoʻihoʻi ʻana o ka ʻano o nā curl ma ka lōʻihi holoʻokoʻa, ka hoʻoulu ʻana i ka ulu o nā kau hou, he hoʻonui nui i ka nui o ka lauoho. hoʻolako i ka ʻoluʻolu, hoʻomehana a me ka hopena o ka hānai.

I ka hoʻohui i nā mea ola, pili ka shampoo: sodium chloride, wai hoʻomaʻemaʻe, ka lactic acid, oxypone, cocamide a me nā ʻono.

ʻO ka papa o ka nūnū e hana ana me ka Panthenol i hōʻailona iā ia hana wikiwikii hōʻike ʻia iā ia iho ma hope o kahi pule o ka therapeutic therapy. ^ E Ha yM. ʻO ka nui o nā unahi keʻokeʻo ma ka ʻili o ke poʻo i hōʻemi nui loa, lilo i mau ipukukui ka mānoanoa, a lilo i mau voluminous.

ʻO ke drawback wale nō i kiʻi ʻia e nā mea hoʻohana, ʻo ke kumukūʻai kiʻekiʻe o ka lāʻau lapaʻau. Hoʻololi ʻia ka lāʻau dandruff shampoo i kahi lāʻau kūʻai ma ke kumukūʻai e pili ana i 400 rubles ma ka awelika. ʻO ka papa ʻōlelo no ke kūpono e kū like ai i hoʻokahi mahina. ʻIke ʻia holoi i kou lauoho mea ala kēia i nā lā a pau.

Seborin

Ma ke kānāwai, kūpono kēia lāʻau lapaʻau. kūpono no nā mea nona ka lauoho ʻaila. ^ E Ha yM. ʻAe ʻo Seborin i kona kū pono i kāna ʻano hana, ʻo ia ka climbazole. Eia kekahi, he mea lanakila nā lāʻau lapaʻau.

No ka laʻana, ʻike ʻia ka acid salicylic no kāna mau anti-inflammatory. Allantoin he hopena moisturizing maikaʻi, he mea nui loa ia no ka hakakā ʻana i nā dandruff a me seborrhea.

Eia kekahi, ʻo ka hoʻolālā o ka lāʻau i loko o ka caffeine a me kahi nui o nā huaora wai, aia kahi hopena restorative ma ka lauoho holoʻokoʻa.

Ua ho'ākāka nui ʻia ʻo Shampoo me kahi ala o ka loea loea a i hana ʻia e nā dermatologists, kahi ʻoluʻolu loa ia e hoʻohana a ho'ēmi i nā hopena alia aneane hiki ole i.

No ka hapa nui, he kūpono nā loiloi ʻana o ka lāʻau me kēia lāʻau lapaʻau. Ua hana maikaʻi ʻo Shampoo me ka hana a loaʻa kahi hopena kūpono aʻe i ka nānā ʻana o nā curls. Akā i kahi mea liʻiliʻi o ka poʻe i hoʻohana ia, ʻaʻole ia hauʻoli, no ka mea, ʻaʻole i kōkua ka shampoo i ka hoʻohemo ʻana i ka dandruff.

E pale i nā hemahema pono e kiʻi i ka ʻōlelo aʻo mai kāu loea. ^ E Ha yM. Eia kekahi, no kekahi mau māhele o ka poʻe, ʻoi aku ka nui o ke ʻano o ka lāʻau lapaʻau. ʻO ke kumukūʻai o ka seborrhea shampoo i loko o kahi kalena kūʻai he 200 rubles, kahi mea kūpono loa ia no kahi hōʻailona loea.

He kūpono kēia lāʻau lapaʻau no ka hoʻohana ʻana i kēlā me kēia lā. ʻAʻohe mea paʻaNoho mau ka lāʻau a hiki i kahi pilikia holoʻokoʻa.

Bioderma

Kēia lāʻau lapaʻau e pili ana i ka inoa o nā launa ʻona. ^ E Ha yM. ʻOkoʻa nā ʻano o ka huahana i ka mea ma mua o ka sodium laureate sulfate, ua hoʻokomo ʻia ka caprylyl glycol, aia hoʻi ma mua o kahi mea waiwai. Eia kekahi, ʻo nā waikawa amino oatmeal kahi nui o nā minerala a me nā mea momona pono no ka lauoho.

Lactic acid
, ʻo ia hoʻi kahi o hāʻawi i ka ʻūlū ʻana o ka ʻili scalp a me kā lākou hydration. ʻO Manitol, kahi derivative o ka fructose, e hoʻihoʻi i nā ʻili pili i nā ʻāpanaʻeha i hoʻāhewa ʻia e ka ʻike ʻana i ka radiation ultraviolet.

ʻO Bioderma pū kekahi me prebiotics o ka ʻike kūlohelohe. Akā, e like me kekahi mea hoʻomaʻemaʻe, ʻO ka hoʻonohonoho ʻana o ka shampoo ʻaʻole me ka emulsifiers a me preservatives. ʻO ka mea pōmaikaʻi, ua hōʻemi lākou i ko lākou manaʻo i ka lāʻau. Hoʻokuʻu ʻia ka Dandruff ma muli o ka hana ikaika o nā mea antifungal. Mālama ka Vitamin B6 i ka ulu ʻana o ka maʻi.

I nā hoʻomaka mua o ka mālama ʻana, pono ia e hoʻohana i ka shampoo a i ka manawa 4 i ka pule. ^ E Ha yM. ʻO ka wā mālama i hoʻokahi mahina. No nā hemahema, he kumu kūʻai nui o 1,500 rubles i kaulana.

Libriderma

ʻO kēia shampoo e kau ai i kona kū pono i ka zinc i loko o kona ʻano. Hoʻohui, nui ia hoʻomaʻemaʻe i nā kūloko o nā huahana.

Ua hōʻoia ʻia kāna hana e nā maʻi he nui. Ma hope o kekahi mau hoʻohana wale ʻana, hōʻike ʻo Libriderma i kona hopena.

ʻAʻole i loaʻa i kona ʻano waiwai nā mea kūlohelohe. I nā hemahema, ua ʻike ʻia ʻaʻole maikaʻi i ka shampoo. ^ E Ha yM. No kekahi mau mea maʻi, ua kiʻekiʻe ke kumu kūʻai o kahi 400 mau rubles.

"Dermazole"

ʻO kahi shampoo maikaʻi dandruff. ʻĀina hana ka lāʻau lapaʻau he i hōʻike ʻia i ka hakakā ʻana me ka lehulehu o ka hū - ketoconazole.

Ke alakaʻi lōʻihi nei i alakaʻi i ka mea e make nā meaʻino. Laulā ʻo ka wā mālama ʻia he 3-8 mau pule. ^ E Ha yM. Inā ma hope o kona hoʻopau ʻia ʻaʻole hiki ke hōʻa ʻia i ka pilikia o ka pilikia, a laila pono hoʻi e hoʻopili i kahi ʻano o ka maʻi.

ʻAno leʻaleʻa nā mea maʻi me ka shampoo, akā he nui ka lauoho o ka lauoho, ke hoʻololi ʻana i ke kala ʻulaʻula, a me ka ʻawaʻawa. I ka wā hāpai a me ka umauma, e aʻo ʻia e koho i kekahi lāʻau lapaʻau hou!

"Biocon"

ʻO ka hana ikaika o ka shampoo ka mea like ketoconazole. Hoʻohui mea waiwai pono - ʻaila lāʻau lāʻau.

Ua loaʻa i ka hopena nā loiloi maikaʻi ʻoi aku ma mua o nā mea kikowaena. ʻO nā mea maʻi ua hoʻomaopopo ʻo Biocon ʻaʻole ka luhi me ka pilikia i ka piha piha, ma hope o ka pau ʻana o ka hoʻōla a me ke kūkulu hou ʻana, ʻike hou ʻia ka dandruff.

Ma waena o nā pōmaikaʻi hiki ke hoʻomaopopo i ka uku haʻahaʻa, ʻo ia ka mea ma lalo o hoʻokahi haneli rubles, moisturizing hopena. He aha nā shampoo shandruff e like, hiki iā ʻoe ke nānā i ke kiʻi liʻiliʻi i ka ʻaoʻao hema.

Nizoral

ʻO ka mea nui he ketoconazole. Shampoo pū kekahi piha nā kolala, i hoʻolālā ʻia e hoʻoikaika i ke kaona o ka hairline, a me imidourea, i hiki iā ia ke hoʻopau i ka ʻeha. Kūkulu ʻia ke ʻano i ka hoʻohuihui hydrochloric, hiki i ka mea hiki ke hoʻopilikia i ka wā o nā mea hoʻonāukiuki a me nā ʻano hakiʻī!

Ma ke kānāwai, Nizoral ua loaʻa i nā koho balota maikaʻiakā i kekahi mau hihia, ulu hou ka dandruff. ʻO kekahi kumukūʻai koʻikoʻi o ka lāʻau lapaʻau paha kekahi paha liʻiliʻi. ʻO kahi shampoo e mālama i ka dandruff i loko o kahi lāʻau lapaʻau ka kūʻaiʻana i 600 rubles no 50 ml. ʻO ke kumu o ka mālamaʻana mai 15 a 30 lā.

Zinovit

ʻO ka mea waiwai ma aneʻi zinc pyrithione.

ʻO ka shampoo no ka mālamaʻana a me ka wai pōpoki ka climbazole, urea, panthenol, ka mea loaʻa nā antimicrobial, hoʻomehana a me nā hopena antibacterial ia wa.

ʻO hoʻokahi wā ka lāʻau lapaʻau i hoʻokahi mahina.

Ua hōʻike ʻo Shampoo i kāna hana pono ʻia, i ʻike ʻia e ka lehulehu o nā mea mālama ʻia. ʻAʻole i hōʻike ʻia nā ʻōhua.

Tar Tar

E like me ka manaʻo e hōʻike nei ka inoa, ua nui ka waiwai nui. Hoʻohui ʻia ka hoʻomākaukau ʻia me nā kinamona a me ka ginger, ka mea i ʻike ʻia e nā mea hana maikaʻi o ka ulu ulu ʻana. E nānā ʻole ʻia ka shampoo o ka maʻi mai ka seborrhea copes, relapses, me nā hihia like ʻole o ka maikaʻi ʻole.

No nā minuna
ua hoʻomaopopo ʻia nā maʻi pungent kūponoe puka ana ma ke kua o ka hopena o ka hopena hopena.

Nui ka poʻe i manaʻo ua emi ka dandruff ma hope o ka noi mua. ʻIke ʻia papa o ka mālama ʻana make aʻe mai hoʻokahi mahina a i 17 mau pule.

Keto Hoʻohui

ʻO ke ʻano ikaika o ke ketoconazole. Hoʻopau maikaʻi loaʻo Shampoo i ka hōʻike o ka maʻi, me ka ʻeha a me ka hoʻonāukiuki ma muli o ka hopena antifungal. E like me ke kānāwai, hōʻike ka shampoo i kona pono i nā hihia o ka seborrhea mālie.

I nā pae nui ka lāʻau lapaʻau i ka mea ʻaʻole kope. ^ E Ha yM. ʻO hoʻokahi wā ka mālama mālama ʻana i hoʻokahi mahina, ua lawe ʻia ka hoʻohana ʻana ma mua o ʻelua manawa i hoʻokahi pule.

Nui nā poʻe maʻi i hiki i ka hoʻohana ʻana i kēia lāʻau lapaʻau ka mea ʻike ʻole ka lāʻau lapaʻau.

ʻIderlelo Friderm

ʻO ka helu waiwai he zinc. ʻO kahi kūpono e kāʻili pū i ka dandruff a me nā hōʻike. Mālama i nā kaulike pH maikaʻi ka kiko o ke poʻo.

Hoʻololi ʻia ka hoʻomaʻamaʻa ʻelua i ka hebedoma ma ʻelua pule mua, a laila e hala i ʻelua mau manawa no 8 mau pule.Inā pono, hiki iā ʻoe ke hoʻi i ke papa.

O ka hoʻopiʻi he kūpono loa ka shampoo, Na nā mea liʻiliʻi - he kumu kūʻai nui kēia.

"Fitov"

ʻO ka mea hana o kēia hāmeʻa no ka cy encyclopediairoxolamine. Kūpono - kūmole ʻukui keokeo, ʻaʻole wale nō ka hakakā o nā hōʻike hōʻike o ka dandruff a me ka seborrhea, akā pū kekahi hoʻonaninani ʻoi aku i ka poho nui o nā kau. ^ E Ha yM. Hoʻopiha ʻo Zinc i ka hoʻonohonohoʻana, ʻike ʻia no kona hiki ke hakakā i ka hana nui o nā kelima sebaceous.

Ua hōʻike ʻia nā haʻawina haukapila a me nā hōʻike emirate ʻo Fitoval ka ala maikaʻi loa loa e hoʻoponopono ai i ka pilikia. Ua hōʻike ʻia nā loiloi maʻi maʻi e hōʻike ana ke shampoo i kona pono ma hope o kekahi mau noi.

E hoʻopau i ka dandruff hoʻopau i ka papa kuhikuhiʻo ia mahina. ^ E Ha yM. ʻAʻole i ʻike ʻia nā ʻōhua. I mea e hāʻawi ai ka terapi i kahi hopena kualua, pono ke lawe ʻia ke koho pono i nā kālā me kahi loea!

Pono e hoʻomanaʻo ʻia kēlā -ʻa ʻia ka lapaʻau ʻana pono ma ʻaneʻi. ^ E Ha yM. Pākuʻi ʻia ka hopena anti-dandruff shampoos i ka hopena, akā, ʻaʻole pono e kali i ka huakaʻi hele i ka dermatologist i ka wā i kū mua ai nā syndromes dandruff mua.

Pehea ka hana o ka hoʻoponopono?

ʻO ka mea hoʻomohala o ka hui anti-dandruff me zinc ka lāʻau lapaʻau huahana Elfa. ʻO nā huahana (Ketoconazole, shampoo) i hōʻoia ma ka hopena a kūleʻa maikaʻi i ke kumu o ka dandruff. E pili ana ka hopena antifungal i nā dermatophytes (Trichophyton sp., Microsporum sp., Epidermophyton sp.,) A me ka ʻai (Candida sp., Malassezia furfur). Hoʻomaʻemaʻe nā ʻāpana o ka huahana i ka lauoho, dermis, ma kahi o ka hoʻoponopono ʻana i ka honi. ʻO nā curl ma hope o ka noi ʻana i ka shampoo e lilo i maʻalahi a hoʻolohe.

I mea e pale aku ai i ka "withdrawal syndrome" a pale i ka hoʻi ʻana o ka dandruff, ʻōlelo aku nā poʻe loea i ka hoʻohana ʻana i kahi ʻano "Ketoconazole" a me kahi shampoo me ka ʻaʻohe o ka zinc i loko. No ka pono o ka hāmeʻa e hoʻoponopono i ka microflora o ke poʻo ma hope o ka hoʻokomo ʻana i ka lāʻau lapaʻau no ka dandruff. Loaʻa iā ia kahi hydrolyzate o nā waiū waiū a me nā waikawa hua e hoʻonāukiuki a hoʻomaikaʻi i ka papale o ka dermis. ʻO kahi mea hōʻemi, ʻo ia ka hana ʻole o nā sodium laureth a me nā lau sulfl lauryl.

Nā hōʻailona no ka hoʻohana ʻana

ʻO ka hana nui o ka shampoo e hakakā i nā kukuna e hoʻonāukiuki i ka nānāʻana o ka dandruff. Hoʻokomo maikaʻi ka shampoo i ka pale ʻoluʻolu i ka ʻili ma ke ʻano, ʻoluʻolu hoʻi i ka mumū (ʻulaʻula), huhū. Hoʻohana ʻia e hoʻohana e like me kahi prophylaxis o dandruff, e hoʻoikaika i ka lauoho.

ʻO Ketoconazole (shampoo me ka zinc) i mālama ʻia no ka mālama ʻana i nā ʻaoʻao like ʻole o ka lauoho a me ke kino.

  • Atatoma dermatitis.
  • Dandruff (maloʻo, ʻaila).
  • Pityriasis versicolor.
  • Seborrhea.
  • ʻO ka maʻi o ke kino.
  • Staphylococcus aureus, streptococcus.
  • Hoʻohālikelike i ka lilo o ka lauoho.

Ke ʻano o ka noi

No ka mālamaʻana i ka maiʻa, pono ʻo "Ketoconazole" (shampoo) e hoʻohana i 2-3 mau manawa i ka hebedoma (papa - 14 mau lā). Hoʻohui ʻia ka hapa liʻiliʻi o ka huahana i ka pena ʻōpala me nā neʻe nui. Pono ʻoe e hoʻomaka mai ka basal zone, e neʻe mālie ma luna o ka lōʻihi o ka lauoho. Ma hope o ka noi mua, pono e holoi ʻia ka shampoo. ʻO ka lua o ka manawa e ʻōlelo ʻia e hānai i ka huahana i loko o ke aniani a waiho no kekahi mau minuke. Holoi holoi i ka shampoo lapaʻau me ka wai nui.

I ka wā o ka mālamaʻana, hiki iā ʻoe ke koho i ka lāʻau anti-dandruff me kahi shampoo kūʻokoʻa. E kōkua kēia i ka pale ʻana i ka hiʻohiʻona o ka dermis maloʻo a hoʻomaʻamaʻa i ka lauoho.

Ketoconazole (shampoo): mau loiloi

Ke hoʻokō nei kahi huahana lapaʻau e hoʻokau pono i nā mea i manaʻoʻia a e hoʻopau i ka dandruff. Ua hoʻopaʻa ʻia kēia ma o nā loiloi maikaʻi a me nā loiloi huahana. Hoʻokomo ʻo Shampoo i kahi makana a me ka mālama mau ʻana i ka lāʻau poʻo. ʻO ka maikaʻi o ka lāʻau lapaʻau e loaʻa i kāna ʻono aʻaʻole ʻole, ka hoʻohana ʻana i ka ʻoihana (ke alualu maikaʻi ʻana a ka luna), a me ka hopena lōʻihi o kahi "poʻo hou".I nā pilikia liʻiliʻi, ʻaʻole i lawe ʻia ka hoʻohana i ka hopena i manaʻo ʻia a hiki i nā hopena liʻiliʻi. ʻO kēia ma muli o ke hoʻololi a me ka intolerance o nā mea hoʻoikaika. No laila, ma mua o ka hoʻohana ʻana, he mea nui e heluhelu i nā ʻōkuhi no ka shampoo lapaʻau.

Ke hoʻohana nei iā ia i loko o kahi duet me kahi mea hōʻemi ʻole, ʻaʻole pono ka lauoho e holoi hou me nā shampoos cosmetic a me nā balms. Me ka prophylaxis, hiki iā ʻoe ke hoʻohana i ka huahana me ka ʻole o ka zinc. Hōʻike nā loiloi kūpono kūpono i ka shampoo no ka hoʻohana maʻamau (ʻaʻole addictive). ʻO ka palupalu palupalu o ka huahana lapaʻau ʻaʻole nā ​​pohu. ʻO "Ketoconazole" kahi shampoo, ke kumukūʻai no 180-200 mau rubles. Loaʻa nā mea hou aku me nā mea keu aku.

Nā hopena hopena

ʻO "Ketoconazole" he shampoo ka mea maʻamau ke kumu ʻole i ka hopena a me ka maʻi o ka puhaka, me ka hoʻāʻo ʻole o ka mea hoʻohana i loko o ke koko. Me ka hoʻonui ʻia o ka ʻili, ʻulaʻula, itching i kekahi manawa ke kau nei, nui ka nui o nā dandruff. Hiki ke emi ʻole ka hopena ma ke ʻano inā ʻaʻole e hāʻule nā ​​etiology o dandruff ma lalo o nā hōʻailona no ka hoʻohana ʻana i ka lāʻau.

Nā kikowaena Shampoo

No ka hoʻoliloʻana i ka maiʻa, nui ka nui o nā lāʻau lapaʻau, akā ʻaʻole kēlā me kēia mea e hānai i ka ʻalā - ke kumu nui no ka nānā ʻana i nā "flakes" keʻokeʻo.

I loko o nā lāʻau lapaʻau, hiki iā ʻoe ke kūʻai i nā shampoos e like me ka mālama ʻana o ka scalp e pili ana i ka ketoconazole:

  1. "Nizoral" - kahi hui antifungal kaulana i hoʻohanaʻia no ka mālama a me ka pale ʻana i ka dandruff. ʻO ka ʻokoʻa nui mai Ketoconazole (shampoo) ke kumukūʻai. ʻO ke kumu kūʻai o Nizoral mai 540 a 650 mau rubles.
  2. ʻO Keto-Plus kahi shampoo hoʻomaʻamaʻa maikaʻi loa e kōkua i ke kāpaeʻana i ka seborrhea, dandruff a me nā pua. He nui ke kumu o ka hāmeʻa. No kahi ʻeke o 60 ml, pono ʻoe e uku iā 570-700 rubles.
  3. "Sebozol" - hoʻokū paʻa ʻia a he hui antifungal. Hōʻike nā loiloi hiki iā ʻoe ke hōʻalo i ka dandruff me ka shampoo ma hope o 1 mahina o ka hoʻohana. ʻO ke kumu kūʻai o ka hūnā (100 ml) ʻo 300-400 mau rubles.
  4. "Mikozoral" - kahi mea maʻalahi e hakakā ai no ka hakakā me ka puhipuhi a me nā mea momona e hoʻokumu ana i ka ketoconazole. I ka hoʻololiʻana, ʻaʻole i emi iki ka lāʻau lapaʻau i nā analogues. E kūʻai ka pahu momona he 60 ml mau ma ka 180-230 mau rubles.