Nā Hāmeʻa a me nā pono hana

Hoʻoikaika no ka lauoho ulu

Ua kūʻai au i ka shampoo kahi horsepower a me ke kūlana. Ua like nā mea waiwai like. ʻO ke ʻano o ke noi hana like. No ke aha?

I koʻu manaʻo he mea naʻaupō kēia - kaʻana like! ʻO shampoo kahi mea kanu alkaline, i hoʻolālā ʻia e hoʻomaʻemaʻe, mai nā ʻano waʻa wale nō - nā lepo! ʻO ka lewa he ea waikela i hoʻolālā ʻia e hoʻokaʻawale i nā alkali ʻoi aku a kāpae i ke kaʻina hoʻomaka e ka alkali. Inā ʻaʻole, ua maloʻo ka nui o nā ʻāpana a me nā lau o ka lauoho a lilo a maloʻo ka lauoho, a ʻili ke kino.

A i kou kāwili ʻana i kēia mau ʻaoʻao ʻelua, palaka ʻole lākou i kēlā me kēia, akā ʻaʻole pono ia i loko o koʻu poʻo, ʻoiaʻiʻo ʻaʻole wau e ʻike i kekahi mea, akā ʻaʻohe mea nāna e manaʻoʻiʻo!

"Horsepower" - kahi shampoo kūʻokoʻa e hoʻoponopono ai i nā pilikia āpau

Ua hoʻohana maikaʻi kā mākou poʻe heluhelu iā Minoxidil i ka hoʻihoʻi ʻana o ka lauoho. Ke ʻike nei i ka kaulana o kēia huahana, ua hoʻoholo mākou e hāʻawi iā i kou makemake.
Heluhelu hou ma aneʻi ...

Hoʻopili ke kaikamahine āpau i ka pilikia o ka lohi ʻana, ke ʻano o ka dandruff a i kahi ʻāpana paha o ka hopena o ka lauoho. E kōkua ʻo Horse shampoo i mea e hoʻopau ai i kēlā mau pilikia. I ke kūloko hale, ʻike pinepine ʻia kēia mea hana a ua kaulana loa ia. E kūʻai aku iā ia i nā lāʻau lapaʻau lāʻau āpau o ka ʻāina. He aha kēia kaulana?

Nā pōmaikaʻi o ka shampoo

  • Hāʻawi ia i ka mālama loea - kūlana, hoʻomaʻemaʻe, polishes i ka ʻili o ka lauoho.
  • Hiki i ka hōʻola i nā manamana palupalu.
  • ʻO ka hopena anti-dandruff maikaʻi loa.
  • Kāohi i ka lauoho lauoho.
  • Hāʻawi i kahi kukui olakino i ka lauoho.
  • Hoʻonui nui ia i ka helu.
  • ʻO ka mea e hoʻoulu ai i ka ulu maikaʻi.
  • Hoʻopau i ka hopena o ka lauoho ʻaila.
  • Hoʻopau i nā pana aku.
  • He kuʻi wai kona a me ka ʻono maikaʻi.
  • He maʻalahi a holoi holoi ʻia.
  • Loaʻa kekahi mau hopena koʻikoʻi a me nā contraindications.
  • ʻAʻole ia e lilo i ka hopena kūlohelohe.

Mea nā hemahema

  • Pono ʻia ka hopena ma hope o ʻelua pule.
  • Hoʻohaha i ka ʻeha a me ke ʻano o kekahi paʻa o ka ʻili ma hope o ka holoi ʻana i ke poʻo (i nā ʻāʻī hanana).

Hoʻohana ʻia ʻo Shampoo "Horsepower" e mālama i nā lio, no laila he mau mea e like me:

  1. Ka B5 - e kāwele i ka lauoho me kahi kiʻi e hoʻohaʻahaʻa i ke kiʻekiʻe o nā hopena maikaʻiʻole o ka radiation ultraviolet, irons, dry dry.
  2. Pono ke glyceryl sterat no ka ulu o ka lauoho, hana ia i nā mānoanoa a ʻilikai.
  3. Kōkua ʻo Lanolin e hoʻihoʻi i ka kaulike wai, hānai i ka ʻili a kākoʻo i kona pale kūlohelohe.
  4. ʻO Sodium laureth sulfate i ka ʻūhā.
  5. Cocoglucoside. Hoʻohana pinepine ʻia ka lāʻau i ka cosmetology e mālama ai i ka ʻili i ka pehu, i ka aʻa o ka niu a me ke kō.
  6. Kōkua ʻo Collagen i ka hoʻihoʻi ʻana i ke ʻano o kēlā me kēia lauoho.

Hoʻokomo ʻia nā protein protein, ua hoʻokomo ʻia ʻo propolis i kekahi pūʻulu shampoo. Hoʻonui maikaʻi lākou i nā lauoho mai nā aʻa a hiki i ka hopena a loaʻa kahi hopena antibacterial. Ka pūnaehana o ka huahana me ka pā o ka birch, e hoʻoneʻe ana i ka dandruff a hoʻomaikaʻi i ke kahe koko o ke poʻo.

Nā Manuia

I kēia lā, ua hoʻolaha nui ʻia ka shampoo i nā ʻāina he nui. Ma lalo o kāna mea hōʻailona, ​​ua hoʻopuka ʻia nā laina he nui: ʻo kēia ka mea no ka mālama lauoho, mālama a me ka hoʻihoʻi hou ʻana:

  • Pūkahu Shampoo. Ua manaʻo ʻia ke ala maikaʻi loa o ka hoʻomaʻemaʻe ʻana, no ka mea hiki iā ia ke komo i loko o kēlā me kēia lauoho a hoʻōla iā lākou mai loko.
  • Shampoo e kū'ē i ka dandruff. ʻO kahi lako hana maikaʻi loa e hiki ke ho'ōla i ka ʻili. Holo aku ʻo Dandruff ma hope o ka hoʻohana mua ʻana, a me ka hoʻohana ʻana i kēlā me kēia lā i ka hopena he pale ia, ke pale aku i kona hanana i ka wā e hiki mai ana.
  • Hoʻoulu i ka shampoo maloʻo. Hōʻike ʻia ka huahana ma kahi o ka pīpī a he hana ke ʻano o nā shampoos kūlohelohe. E hoʻohālikelike wale ia inā ʻaʻohe wai kokoke a i pono paha e holoi i kou lauoho me ka manawa liʻiliʻi. Hāʻawi i kahi nui kupaianaha, hoʻomaʻemaʻe a hana ʻoluʻolu i nā lauoho.
  • No ka ulu lauoho a me ka hoʻoikaika. ʻO kahi huahana paʻakikī e hānai i ka ʻili a hoʻoikaika i nā aʻa o ka lauoho. Me ka hoʻohana o kēlā me kēia lā, hoʻoulu i ka ulu o ka lauoho.
  • No nā kau momona a ʻoki ʻia. Hoʻihoʻi hou i ka hoʻolālā, mālama i ke kala o ka lauoho hoʻoluʻu a hāʻawi iā lākou i kahi nani nani.
  • Shampoo moʻi keiki. Mākaukau i ka hoʻomākaukau i nā mea kūlohelohe kūlohelohe ʻaʻole i hōʻino i ka epidermis ma muli o kona hopena maʻalahi.

Ke ʻano o ka noi

Ke hoʻohana nei i ka shampoo "Horsepower", pono e pili ʻoe i kekahi mau lula. Inā nānā ʻia, ʻaʻole e weliweli ke poʻo a me ke lauoho.

  1. ʻAʻole hiki ke hoʻohana i ka mea hana i kona ʻano maʻa, pono e hoʻoheʻe ʻia me ka wai i kahi kiko o 1: 5.
  2. Pono e kau pono ma ke poʻo i ke ʻano o ka pahuhopu, ma mua i ke kui ʻana i ka lāʻau lapaʻau ma nā lima.
  3. I ka manawa, hiki iā ʻoe ke hoʻohana wale i nā maʻa liʻiliʻi o ka shampoo.
  4. E noʻonoʻo e hoʻololi i nā shampoos maʻamau. Hoʻomaopopo nā kauka i ka hoʻohana ʻana i ka huahana wale nō i ka wā lohi a me ka pūnāwai, no hoʻokahi mahina. A i ʻole, aia nō kahi lohi o ka ulu ʻana o ka lauoho, lilo lākou i mau aʻa, hoʻomaka nā dandruff.
  5. No ka lauoho lauoho a me ke keʻokeʻo, ʻoi aku ka maikaʻi e koho i ke koho "No nā limalolo," no ka mea, he ʻano ʻulohilo maikaʻi a palupalu.
  6. Pono e kiaʻi mau i ka kūlana o ke poo a me ka lauoho. Ma kahi o ka ʻulaʻula a ʻaihue paha, pono ʻoe e haʻalele i ka hoʻohana ʻana i ka lāʻau lapaʻau a holoi holoi i kou lauoho me nā huahana maʻemaʻe kūlohelohe a decoction o nā mea kanu. Inā hoʻomau nā hōʻailona o ka huhū, pono ʻoe e ʻimi i ke kauka.

Hiki iā ʻoe ke hoʻohana i kahi huahana hoʻomaʻemaʻe maoli no 2-3 mau mahina, a ma hope o ke neʻe ʻoe i kahi hoʻomaha no kahi mau mahina, hoʻololi i nā shampoos ʻē aʻe. I mua o nā maʻi koʻikoʻi, pono e nīnau i kekahi kauka ma mua o ka hoʻohana ʻana. ʻOi aku ka maikaʻi ma ke kūʻai ʻana i kēia lāʻau lapaʻau i nā lāʻau lapaʻau a me nā hale kūʻai holoholona wale. Ma nā pale o nā hale kūʻai maʻamau paha he mea hoʻopunipuni, e lawe wale mai i ka pōʻino. ʻO ke kumukūʻai o nā shampoo e pili ana mai i ka 450-750 rubles, e pili ana i ka dosage.

Inā nānā ʻia ka hopena o ka hoʻohana ʻana i ka shampoo a i ʻole nā ​​hopena ʻaoʻao, ʻo ia ka mea ua hoʻomaka ka lauoho i ka hoʻohana ʻana i ka lāʻau lapaʻau a ua oversaturated me kāna mau mea. I kēia hihia, ʻoi aku ka maikaʻi o ka hoʻopau ʻana i ka hoʻohana ʻana i ka shampoo no kahi pōkole pōkole a hoʻololi i nā detergents maʻamau.

Nā Hoʻohui

ʻO Shampoo "Horsepower" kahi mea maikaʻi loa no ka mālama pono a me ka pale ʻana i nā maʻi like ʻole, akā he nui ia o nā contraindications e pono ke aʻo ʻia ma mua o ka hoʻohana ʻana:

  • Kūpono no ka poʻe nona nā lau aʻa, ʻaila a me nā lauoho maʻamau, akā ʻaʻole maloʻo ʻia ka maloʻo.
  • ʻO ka heleʻana o nā mea hoʻohālikelike i nā mea e hoʻoholo ai i ka shampoo.
  • Nā ʻano maʻi ʻē aʻe o nā kino kūloko.
  • ʻO nā maʻi o ka epidermis o ke poʻo.
  • ʻAʻole hiki ke hoʻohana i ka huahana i nā kūkulu hema a i ke kauwela. He pā maloʻo ikaika nō ia, no laila contraindicated ma nā lā wela.

Hulu lauoho lauoho

Ma ka awelika, ulu ka lauoho ma mua o hoʻokahi mahina e 0.5-2 cm, no kekahi, ulu ka lauoho i ka wikiwiki, ʻoiai no kekahi, ke ʻano ke ʻano o ka lōʻihi o ka hairdo. He aha ia i hilinaʻi ai? Ma nā hiʻohiʻona nui, mālama ke olakino o nā curl i nā mana, a me ka meaʻai maikaʻi a me ka mālama pono. ʻO kahi mask no ka ulu ʻana o ka lauoho mai nā huahana maʻamau kekahi o nā pono hana e hoʻohana nui e hoʻonui ai i ke kaʻina hana.

Nā maka no ka lauoho ulu wikiwiki e hana

  1. Mai ka meli a me ka ʻulaʻula. 3 mau punetēpela o ka meli, he nui nā mea pono, e hui pū me ka 1 punetēpī nui o ka ʻulaʻula. E hoʻopili i ka hoʻolālā i holoi ʻia a me ka lauoho pale. E uhi i ka hakahaka me kahi kapa ʻauʻau a hoʻoneʻe i kahi kāwele ma luna. Waiho no ka ʻike no ka hapalua hola. Inā ikaika ka ulu ʻana o ka wela, a laila e holoi wikiwiki. ʻO kēia mask no ka ulu ʻana o ka lauoho e hui pū i kahi ʻelua mea mahana a mālama. A ua hōʻoia ʻia kona hopena pono e nā hanauna. ʻO ʻoe wale nō e makaʻala me ka pepa, no ka mea he overdose, a me ka ʻole e noʻonoʻo i nā hiʻohiʻona pilikino, hiki iā ʻoe ke loaʻa kahi kuni.
  2. Hiki iā ʻoe ke hoʻomākaukau i ka hana me ka waika ʻona o ka pōpō wela. ʻO ke ʻano, he mea pono. 2 mau uhi nui o ka ʻaina castor e ʻoluʻolu ʻoluʻolu no kahi kāne. E hoʻohui i kahi kīʻaha nui o ke tincture iā lākou. Mālama i ke kumu o ka lauoho. E kali hoʻi i ka hapalua hola. Hoʻopau.
  3. Ua mākaukau ʻia kahi mask no ka ulu ʻana o ka lauoho me ka wai ʻona. ʻO kēia ka mea maʻamau kekahi o nā mea e pono ai ka ʻoihana. A me ka hoʻohui, he palekana. A i mea e hānai ai i ka ʻono ʻāʻī, hiki iā ʻoe ke hoʻohui i kekahi eter i ka hui ʻana a holoi i kou poʻo ma hope o ka holoi ʻana me ka wai acidified. E hana i kahi mask, hoʻomoʻi i ka ʻala a ʻuwī i ka wai o ka slurry i hopena. 2 hui pū ʻia me kona puna nui o ka meli. ʻO ka manawa laha o ka mea noi he 45 mau minuke. A laila holoi, pono pono e hoʻohana ʻia ka shampoo. Eia hou, ua hoʻohana ʻia nā mea kūpono o ka meli a me ka mana kūʻokoʻa o nā kaona. Ma ke ala, me nā pilikia me ka dandruff, ua hoʻopili pū kēia mea haku pū i ka lāʻau maʻi.
  4. No ka ulu uluʻana, hiki iā ʻoe ke kuke i kahi ʻaina mahana e hoʻopiha ʻia ana me ka pua nani. E ana i 2 mau puna nui o ka ʻumi puaʻa. E ninini iā ​​lākou me ka wai wela e like me ke makemake e kiʻi i ka pāpaʻama maʻamau. A me ka hopena i hoʻohālikelike ʻia, kāwili iki i ka ʻili iki i ke kumu o ka lauoho. E waiho i ka pua a me ke alo o 30 mau hola. A laila holoi i ka wai, me ka hoʻohana ʻole i ka shampoo. inā he maloʻo nā ʻālea a i ʻole ka ʻili, no ka laʻana, he naʻau maikaʻi loa, ʻoi aku ka maikaʻi o ka hoʻoheʻe ʻana i ka pua me kahi pākuʻi a ka mea kīwaha a i ʻole kefir a i ʻole ʻehā. Hoʻonui wale nā ​​pōmaikaʻi o ia ʻano hoʻohui.
  5. Hiki iā Cognac ke hana i kahi hana mahana. No ka mea ua ninini pinepine ʻia i loko o nā masks no ka ulu o ka lauoho. No ka laʻana, hiki iā ʻoe ke hoʻohui pū me ia me ke aloe - he biostimulant maoli a me nā meli āpau a pau. E ana i kēlā me kēia o nā māhele i ka puna nui. E loulou iā lākou. Lawe i nā aʻa. Uhi me kahi pāpale a hoʻopaʻa ʻia i luna. E kali i kahi hola. Hoʻopinle wai.
  6. Mai poina e pili ana i nā waiwai nani o ke kāleka. E wili i kahi kīwaha. E hoʻomoʻi i hoʻokahi puna liʻiliʻi o ka meli, ka wai lemon a me ka aloe. Hoʻohālikelike i nā mea i kāwili ʻia i ka ʻili ma lalo o ka lauoho. Waiho ʻia no ka hapalua hola ma lalo o kahi pāpale. Hoʻopau.
  7. A i kēia manawa mākou e pili pono i ka hoʻihoʻi ʻana a me ka mālama ʻana o ka lauoho. No ka ulu ulu ʻana o ka mau maka ʻaʻole pono nā mea nui. Lawe i hoʻokahi kutika nui o ka aila castor, ka niu a me ka ʻoliva. Hoʻololi a hoʻomehana i kahi liʻiliʻi. E mālama i ka ʻano ʻaina me nā kaula, a me nā aʻa. U uhi me kahi pāpale. Hoʻopili mahana me kahi kāwele. E kali i hoʻokahi hola a i ʻole ʻelua. E holoi loa.
  8. I 1 puna nui o ka chamomile, yarrow, nettle, sage, hui pū a ninini i ka 500 ml o ka wai hoʻolapalapa. ʻAi iā ia ka pena no kahi mau minuke 40. Pau ʻole. E hoʻōki i ka infusion lau hopena i loko o nā aʻa, a mālama i ka lōʻihi o nā ʻalāi me nā koena.
  9. No ka lauoho maloʻo, ʻōlelo ʻia ke ʻano o kēia mea kanu: lāʻau thyme, willow bark, lāʻau oki. E hoʻomoʻa wale i ka puna nui. E ninini i loko o ka wai o ka wai. Kulu no ka hapaha o ka hola. Hoʻopili a kānana. Hoʻohālike i ka ʻāpana mua - kau mua i loko o nā aʻa, a laila e hoʻolohe i nā kī.
  10. Hiki ke hoʻohui ʻia i kēlā me kēia mask no ka ulu ʻana o ka lauoho. No ka laʻana, kahi hoʻohui pilikino o nā aila aila hiki ke ninini mau ʻia ʻekolu a ʻehā paha o ka rosemary eter (mint, bergamot, burdock, lāʻau ʻono a kūpono hoʻi).
  11. Hiki i kahi maskaki pilikino me ke kefir ke hoʻoulu i ka ulu o nā curl. No ia, ʻehā mau puna nui o ka huahana wai i hoʻomohala ʻia e hoʻomehana iki no kahi kāne. E kāʻei i ke kīwele me nā kefir mahana a uhi ʻia me ka pāpale. E waiho ma kou poʻo no ka hola. Hoʻopau. ʻAʻole pono ʻo Shampoo.
  12. No ka hoʻoikaika i ka lauoho i pono no ko lākou ulu maikaʻi, ua hoʻolālā ʻia kēia hoʻolālā. Hoʻomaka i ka hua ʻai ʻana o ka hua moa hoʻokahi. E hoʻohui i kahi nui o ka ʻaila ʻoliva. E ninini i kahi mea liʻiliʻi o ka pauku henna, e ninini i ka nui o ka meli a me ka cognac. E hoʻopili pono i ka pauku i hoʻopau me nā curls. E kau i kahi pāpale a hau i kahi kāwele ma luna no kahi mahana. E kali i kahi hola. Hoʻopau.

Loaʻa kekahi o nā masks o ka ulu ʻia no ka ulu ʻana o ka lauoho i hana pinepine ʻia ma mua o hoʻokahi i nā lā ʻekolu. E like me ka mea i hōʻike ʻia ma luna nei, he maikaʻi ia e hoʻohuli i nā ʻokoʻa maka. Akā i ka mea e ʻike maoli ai i ka hopena, he mea nui o ka hoʻāʻo ʻole ke kāwele i ke kaʻina hana a hana i kahi papa holoʻokoʻa (maʻamau maʻamau i hoʻokahi a ʻelua mau mahina). Maikaʻi a hoʻomanawanui e loaʻa ka hopena i makemake ʻia.

He aha kāu mea e shampoo-conditioner e: hiki i ka hoʻokahi ho'ōla e hoʻoponopono i ʻelua?

Ehia mau helehelena alo a me nā mea mālama kino i loko o ka lumi wai no nā wahine? ʻAʻole naʻe ka mea nona ka puna, nā kīʻaha a me nā hue e pane iki ai i kēia nīnau. Akā hoʻokahi mau huaʻōlelo i hiki ʻole ke kūpaʻa: nā shampoos, nā palū a me nā hulu lauoho i waena o ka laulā o ka launa pū.

Shampoo-conditioner - ka loaʻa maoli no ka nani

  • Pehea ka hana o ka collagen shampoo hoʻomaʻamaʻa
  • ʻAʻole pono wau i kahi mākōkino conditioner no nā curl curly inā loaʻa ʻole kaʻu lauoho i ka maʻemaʻe ma hope o ka holoi ʻana

E puka i loko o lākou a me ka shampoo-conditioner. A ʻo ia ka maikaʻi o ka hoʻolālā ʻana, e hui pū me nā hoʻoili ʻē aʻe ʻelua, pono ia e noʻonoʻo pono.

Pehea ka hana o ka collagen shampoo hoʻomaʻamaʻa

ʻAʻohe mea e noʻonoʻo i ka pili o ka hana o nā mea i lilo i mea maʻamau. Pili ka mea like me ka nani o ka lauoho: ma loko o ka hale kūʻai wale lākou e kūʻai aku nei i kahi pahu hoʻolaha hoʻolaha i hoʻohana lākou, maikaʻi, inā ʻole nā ​​hopena maikaʻi ʻole.

ʻO ke kumu o nā shampoos (ʻaʻole mākou e kamaʻilio e pili ana i nā mea lapaʻau therapeutic) e hoʻomaʻemaʻe i nā curls, aʻo ka hoʻopau ʻana i kekahi o nā nāwina o ka lauoho:

  • Hāʻawi i kahi nui
  • hoopau
  • hoʻoikaika i ka follicle lauoho,
  • hoʻemi i ka nui o nā keke i nā ʻāpana,
  • hoʻomoʻowele a mālama i ka lauoho palu palupalu.

Hāʻawi ʻia i kēlā mau ākea he nui, shampoos a me conditioners i loko o ka lumi lumi hoʻokahi mea hiki ke nui.

ʻAʻole maʻalahi ka koho ʻana i kahi shampoo, akā ʻaʻole ia he mea paʻakikī loa.

Pehea e hoʻokele ai nā mea hoʻonanea hou e holoi i ka lepo? ʻO ke kuhi ka hana kūikawā o ka molekō shampoo. Loaʻa iā ia kahi poʻo i kapa ʻia a me kāna ʻoho. ʻO kēlā me kēia māhele kahi "aloha" i ka wai a i ʻole ka momona momona, kahi e hoʻoneʻe i ke ʻano o ka lauoho palupalu. Ka mea hele aku ka maka o ka molula me ka lipophilic, a me ka waiwai hydrophilic poʻo. Ke ʻauʻau ke poʻo, hoʻomau nā ʻōnaehana ʻelua i ka manawa like, hopu ka lepo a hoʻoheheʻe ʻia me ka wai.

Hiki iā ʻoe ke hoʻohana i ka shampoo-conditioner Horsepower, Revlon, Matrix, physiogels, Lion kī i loko, Paranit, Oriflame a me nā ʻano mea ʻē aʻe.

No ka mea, ʻaʻohe mea ʻē aʻe i ka haumia, he momona maoli, me kēlā me kēia noi hou o ka shampoo e hoʻomau mau ʻia. A he mea maikaʻi loa kēia no ke ʻano o ka lauoho: e maloʻo iā lākou, lilo i ʻoki a nalowale i ko lākou nānā aloha. Ke ʻae nei nā kauka: ʻaʻole e holoi pinepine i kou lauoho inā ʻaʻohe hōʻailona ʻokoʻa, pono pono e noi iā shampoo i hoʻokahi manawa i ka manawa o ke kaʻina holoʻokoʻa. Inā ʻaʻole, pau ka lauoho i kona pale kūlohelohe.

ʻAʻole pono wau i kahi mākōkino conditioner no nā curl curly inā loaʻa ʻole kaʻu lauoho i ka maʻemaʻe ma hope o ka holoi ʻana

ʻO nā kama'āina he mau lole kikoʻī e kū pono ana i nā mea kanu a me nā mea hoʻohui no ka hoʻopili lauoho hou.

He mea maikaʻiʻole ke manaʻo e pono ai nā curl momona e pono ai ka hydration hou. ʻO ka mea nui ke koho i ke ʻano o ka huahana kūpono, a kau iā ia ʻaʻole ma ke o ka lōʻihi o ka lauoho, e pale ana i nā aʻa.

Aia i ke kumu a me ka hoʻohana pinepineʻana, e hiki ke hoʻokaʻawale ʻia nā kūlana kuʻuna i nā ʻekolu.

  1. Kōkua Rinse. Hoʻopili ia i ka hoʻopiʻi maikaʻi ʻana o ka lauoho, e uhi ana iā lākou me kahi kiʻi ʻānai loa. No laila ʻaʻole kāpili ka lauoho mai ka lole synthetic i nā lole o kahi palupalu a i ʻole kahi ma lalo o kahi pāpale.Ke hoʻololi nei nā mea maʻi i ka pH, e hoʻohuli i ka hoʻonui i ka nui. Ma hope o ka hoʻopili ʻia o nā curl maikaʻi loa a me ka leʻaleʻa, ʻaʻole ʻāʻī a ʻoluʻolu hoʻi i ka hana ʻana.
  2. E hoʻolaha i ka lewa ea e like me ka mask. Mālama ʻia, hoʻoikaika, kōkua paha i ke hoʻokaʻawale i nā hopena o nā hōʻike lōʻihi o ka lā, ʻae, ʻae.
  3. E hakakā ka lāʻau lapaʻau kūikawā me kahi pilikia ʻē aʻe: e "kokoke" i hoʻokaʻawale, hoʻopili i ka nui, a kōkua i nā ʻāpana o nā curl.

ʻO ka hui pūʻana o ka shampoo a me ke kahe i loko o kahi pahu i hoʻopiʻi aku ai i nā mea hoʻohana he nui, akā ʻaʻole hiki i kēlā ke kālā ke hoʻoponopono i nā hemahema koʻikoʻi o ka lauoho

No kahi hopena mau loa a me nā curls nani maoli pono ʻoe e hahai i ke ʻano: ka hoʻomaʻemaʻe - hoʻomaʻemaʻe - moisturizing. A no ka hoʻopau ʻana i ka hana e pono i nā kālā kūʻokoʻa kūʻokoʻa.

Kahalaha # 1: Hoʻohui ʻoe i nā aʻa.

I ka ʻoiaʻiʻo, ʻaʻole pono kou aʻa i kahi ea mokulele. Ākeʻa. Laulā A inā ʻaʻole ʻoe i manaʻo. ʻO kaʻoiaʻiʻo ʻo ia ke kumu e hana nei i ka aila kūlohelohe (sebum), ka mea hoʻomaʻemaʻe maoli i nā aʻa. ʻOiai, objectively, ʻo ke aʻa ka muli a me ke ola ʻoluʻolu loa, no laila ʻo ke koʻikoʻi me nā huahana mālama lauoho e pono e kau i nā kihi a me ka lōʻihi o ka lauoho, e waiho ana i nā aʻa.

Kahalaha # 2: Lawe nui ʻoe i ke ea kiʻekiʻe.

I kēia hihia, hana ke kānāwai: ʻoi aku ka maikaʻi o ka maikaʻi. Ke hoʻohana nei i ka conditioner nui e hoʻoweliweli i ka lauoho, ʻo ia ka mea i ʻoi loa ke nānā, a aia i kekahi mau mea iʻoi aʻe ka maʻalahi (ʻoiai inā ʻoe e holoi i kou lauoho i kahi mau hola i hala). A hoʻi, inā loaʻa iā ʻoe ka lauoho ākea a palala, pono paha ʻoe e hoʻonui hou i nā huahana.

Hala # 3: Lele ʻoe i kēia kapahū.

ʻOiai inā ʻaʻole ʻeha a lahilahi loa ka lauoho ʻaila, pono ʻoe i ke kūlana. Ua ʻōlelo nā loiloi ʻole a ʻole kēia pae, e lilo ka lauoho a ola ʻole - a no nā mea āpau o ka hopena o ka hydration. ʻOiaʻiʻo, inā loaʻa kahi hanana koʻikoʻi i hoʻolālā ʻia, a iā ʻoe e ʻole ka hoʻohana ʻana i kahi mea maʻi, maikaʻi loa kou lauoho ma mua o ka mea, hiki iā ʻoe ke hōʻole i ka huahana. Akā ʻaʻole pono e hana mau i kēia manawa maʻamau. Ma ke ala, inā he lauoho ʻulaʻula, a laila e pale i ka hopena maikaʻi ʻole o ka "momona momona", koho i kahi kūlana me ka silicone e like me ka haku.

Hala helu 4: ʻAʻole kūpono ia i kou ʻano lauoho.

No laila, ua hoʻoholo mākou he mea pono hoʻi ka lewa no nā ʻano o nā lauoho. Akā naʻe, ʻaʻole kēia ka manaʻo o ka air air mua e hele mai ana ma mua o ʻoe e kūpono loa. E like me nā mea āpau e pili ana i ka nani, he mea kūpono ia e ʻimi nei i kou "ʻoi ponoʻi". No laila, ʻaʻole hiki ke hana ʻo ka lauoho palupalu, lauoho a lōkuhi i ka hana ʻole hohonu, pono e hoʻokō ʻia i nā manawa 1-2 i ka hebedoma me ka hoʻohana ʻana i kahi huahana loea i nā mea momona.

Hoʻomaopopo nā Stylist i ka mea nona nā lauoho maʻamau e hoʻāʻo i kahi kūlana indelible: inā hele maikaʻi nā mea a pau, mālama pū kekahi manawa. No ka lauoho tinima, pono kahi mea ʻokoʻa kūikawā, no ka laʻana, me ka vitamin B5 a me nā protin i loko o ka mea hoʻomohala, ka mea i kōkua i ka hoʻihoʻi maikaʻi. ʻO kahi mea nui: inā he maloʻo ʻoe ma mua o ka lauoho ʻaila, e ʻalo i nā kūlana i hana e like me ka mea e hoʻoulu ai (e hoʻonui i ka nui o kēlā me kēia curl). Wahi a nā helu helu, ʻike pinepine ʻia ka wax wax a me nā hoʻopiha me ka hopena maloʻo i ka ʻike.

ʻIstlelo helu 5: Ke ʻimi nei ʻoe e pepehi i nā manu ʻelua me ka pōhaku hoʻokahi.

ʻO nā huahana 2-i-1, ʻo ia hoʻi, nā shampoos hoʻokele, kani maikaʻi i ka ʻenehana - akā, akā, ʻaʻole lākou i maikaʻi mau. No laila, maopopo ka poʻe loea inā inā lōʻihi ka lōʻihi o kou lauoho ma mua o ka poʻohiwi, a laila ʻaʻole ikaika ka hana. ʻO ka maʻamau, ʻo ia ka mea no ka hopena o nā lauoho lōʻihi e hoʻoneʻe i lalo, no laila makemake ʻoe e mālama ʻē aʻe i nā hopena.

Hōʻuluhelu helu 6: e hōʻaiʻē nui ʻoe i ke ea hau.

ʻAʻole paha ʻoe e hoʻohana pono i ka heluhelu ʻana i nā kāpili o nā ea, a me ka makehewa. ʻO ka mea ʻo ia ma mua o ke hoʻokuʻu i ka huahana i ka mākeke, hoʻāʻo nā mea hana i loko o kā lākou mau kikowaena, e ʻike ana i ka manawa o ka hoʻolaha ʻana i ka manawa. A inā lawe ʻoe i kekahi mau pahu o ka lewa ea i loko o ka hale kūʻai a hoʻohālikelike i ka "ʻano hoʻohana", ke haohao nei ʻoe i ka ʻike ʻana o ka manawa ma kēlā me kēia. ʻOiaʻiʻo, ʻaʻole mākou e paipai iā ʻoe e ʻauʻau me kahi pahu kau, akā mea kūpono ia e hoʻomanaʻo nei i kēia ʻike.

Kahalulu # 7: Holoi mua i kou lauoho.

He manaʻo mai ka honua o ka nani: ʻaʻole ʻoe e hoʻāli i ka leo, inā e holoi ʻoe i kou lauoho a laila e hoʻohana i ka lewa, a laila hana ʻoe i nā mea āpau. ʻOi aku pololei, pololei, akā ʻaʻole pololei. No kekahi manawa lōʻihi, ke hoʻāʻo nei nā mea loea i ka mālama lauoho e hoʻokaʻawale iā mākou e pono e hoʻohana mua i ka conditioner, a laila holoi wale nō i ko mākou lauoho. No ke aha la hoi? ʻO ka mea mua, hiki iā ia ke haʻalele i kou lauoho o nā mea hōʻeha, i ʻike ʻia i kekahi manawa i loko o nā conditioners no ka "ʻoi aku ka momona". ʻO ka lua, hiki i ke kaila ke hōʻemi i nā kaila maoli o ka lauoho, a i ka wā e holoi ai i kou lauoho i ke kauoha hoʻohuli ʻaʻole kēia e hele.

He aha ʻo Horse Force Shampoo Conditioner ʻo Horsepower me collagen a me lanolin hiki iā ia? Hiki i nā mea hoʻōla e hoʻokō no ʻelua? Ua kūleʻa ka mea aloha mua me ka hōʻailonaʻī: ʻo kēia shampoo kekahi o kaʻu mau punahele.

ʻAno, wow - ʻoi aku ma mua o ʻeono haneri loiloi i kēia shampoo. ʻO ka hope loa, hele wau i ke ala o kēia ʻano hana kaulana a kaulana loa.

ʻO Horse Force shampoo conditioner "Horsepower" me collagen a me lanolin aia ma ka hale kiaʻi i loko o ka lumi kaukau e kokoke ana i nā shampoos ʻē aʻe, akā kau ka lima no ia. E haʻi aku wau iā ʻoe i ke kumu: makemake nui wau i ka shampoo. Ua lilo maʻule koʻu lauoho, ʻoluʻolu a me ke silika me hoʻokahi shampoo hoʻokahi! ʻAʻole i loaʻa iaʻu kahi huluhulu hoʻokahi me kēia huahana mālama hānai.

No laila, ea ʻO Horse Force Shampoo Conditioner Horsepower me ka collagen a me ka lanolin.

I koʻu hoʻokuʻuʻana i kahi hakahaka ma loko o ka nui - 500 ml!

Hōʻemaʻe maikaʻi ʻo Shampoo i ka poʻo i ka lauoho a me ka lauoho. Akā, ma kahi o ka hoʻomaʻemaʻe e hoʻomaʻemaʻe i ke kiʻekiʻe, pale ʻia hoʻi i ke kūpaʻa: i ka hoʻohui o nā huahana, kahi ʻano like lanolin.

Lanolin - pale i ka ʻili mai ka overdrying (me ka holoi pinepine), mālama i ka makika kūlohelohe.

ʻ clearlelo i ke kumu o ka shampoo ʻaʻole e hoʻonāukiuki i ka ʻili.

I ka hoʻoilo, hoʻohana wau i kahi mea hairdryer a me ka hao. Ke hoʻohana nei i ka shsepoo horsepower I (i kekahi manawa) hana ʻole me nā huahana pale o nā lauoho, ʻaʻole au e hopohopo e hōʻeha ka lauoho me ka hao i ka lauoho no ka mea ma kahi ʻāpana o ka shampoo 'elastin, ka mea e hoʻokumu ai i kahi kiʻi pale pale e pale i ka lauoho mai ka pohō ʻana i ka wā a ka holoi ʻana me kahi hairdryer a me nā kāhua.

ʻO Elastin kahi protein e kuleana ai no ka elasticity o nā hono hoʻohui. ʻO ia ka mea nui o nā waʻa amino nui loa: desmosin, valine, glycine, proline, alanine. Ma ka hoʻopili ʻana i nā kānilā elastin, puka lākou i kahi kikoʻī ikaika. Hoʻumu ʻia ʻo Elastin i kahi kiʻi ʻoniʻoni "hanu" i pale aku i ka lepo mai ka hoʻokuʻi ʻana a kāohi i ka hana o ka sebum

ʻO kaʻoiaʻiʻo, ʻaʻole i lōʻihi ka pilina o ka lauoho me ka shampoo, akā ʻaʻole wau e holoi holoi loa i nā shampoos GOOD pololei - Hoʻoʻomoʻu wau iā lākou i nā aʻa no kahi minuke - ke hāʻawi aku nei wau i ka hua hou "hana" no ka pono o ka lauoho.

Ma hope o ka hoʻopili ʻana i kēia shampoo, ʻoi aku ka maʻalahi o ka lauoho e hoʻohui, a ʻo ka mea nui, ʻo nā laha ma waena o ka holoi ʻana i ka hoʻonui o kou lauoho.

Kolone! A ʻo kēia ʻāpana maikaʻi loa i loko o ka shampoo.

Hoʻihoʻi hou i ka hoʻolālā o ka lauoho ma ka lōʻihi holoʻokoʻa, hoʻopili i nā papa keramika, hoʻoluʻu a pale i ka pale kūlohelohe o ka lulu lauoho.

Polyquaternium, D-panthenol - maikaʻi nā mea hana ma ka lauoho.

Hoʻopuka ka mea kanu a hohonu i ka lauoho, e hoʻi ana iā lākou i kahi olakino a maikaʻi hoʻi. E hoʻomaʻemaʻe maikaʻi i ka wā e hoʻokuʻi a me ka lauoho polū.

Ua lako ʻia ka pahu me kahi dispenser kiʻekiʻe.

ʻO ka maʻa mau o ka gel e wili. Ka awelika ma waena.

ʻAr like ʻole ke ʻano o ka ʻono! Ke ʻōmaʻomaʻo, ʻōpiopio hou. Lohe wau i nā memo o nā kō, kahe a me nā mauʻu ʻōmaʻomaʻo. Noʻu, he ʻala maikaʻi loa ia.

Eia nō naʻe, makemake wau e ʻike i ka lauoho ma hope o ka holoi ʻana ʻaʻole kaomi. Me e no ke aloha!

ʻAʻole wau e hāʻawi i ke kiʻi o ka lauoho ma hope o ka hoʻomaʻemaʻe me ka shampoo. E manaʻoʻiʻo iaʻu, ua holoi holoi ka lauoho a me nā lula kumu.

Naʻu e hōʻike iā ʻoe pehea e nānā aku ai koʻu lauoho i KUMI mau lā ma hope o ka "brainwash".

I koʻu manaʻo, ʻaʻole hewa. ʻAʻole wikiwiki ka lauoho i ka wikiwiki. Hoʻomaʻa ʻia ka hulu o ka lauoho a hiki i ka holoi holoi ʻana.

  • Ma ke kaʻina hana ʻana me ka shampoo, ʻike wau ua hoʻomaʻemaʻe maʻemaʻe ka lauoho, ka hōʻuluʻulu ʻana a loaʻa i kahi helehelena maikaʻi
  • Hoʻopili ʻia ka pono hana no ka noi hoʻokahi: no ka noi hoʻokahi, ʻo ka helu liʻiliʻi loa o ka huahana ua lawa noʻu.
  • Hūlulu ka lauoho i ka paʻi a loaʻa iā ia kahi lei silky, a ʻoi aku ka liʻiliʻi o ka ʻili a me ka maʻalahi o ka hoʻohui ʻana.

  • Hoʻokumu ʻo Shampoo i kahi palala mānoanoa, palupalu i nā lau, palupalu maʻalahi a holoi holoi ʻia, a me ka hoʻopulu ʻana i ka mea hoʻoliʻulu i ka lauoho, maʻemaʻe, pepa a me ka aniani.

ʻO Shampoo kahi mea ala ʻono maikaʻi e hoʻokumu ai i ka manaʻo o ka ʻoluʻolu ma hope o ka holoi ʻana. Nā mea hoʻomaʻemaʻe hoʻomaʻemaʻe. E hoʻomau mau wau e hoʻohana ai a hāʻawi iā ia!

ʻO ke kumu o ke shampoo e pili ana i 500 rubles. Koho ʻia ʻo Shampoo i ka mea i ʻoihana a kūʻai ʻia i nā hale kūʻai. Eʻike kēia i ka hilinaʻi a hōʻike i ka hilinaʻi o ka loli.

ʻO koʻu lauoho, ʻoiaʻiʻo, kahi mamao loa ia mai ka mokuʻāina o MANE, akā ke manaʻo nei au ʻo ka Horse Force shampoo conditioner "Horsepower" me collagen a me kaolinolin e lawe kokoke mai i ka wā e hiki ai iaʻu ke kaena aku i ka ʻoihana lio nani a ikaika

Mahalo i kou nānā i ka loiloi a me kāu mau ʻōlelo.

Yana Ilyinskaya

ʻO ka nani a me ke ola kū pololei mai Europe (Prague, Czech Republic).

ʻO nā poʻokela o ka hoʻolaha hoʻolaha shampoo 2 i ka mea e hōʻoiaʻiʻo iā mākou no ka lauoho kūpono a me ka pulu, ʻaʻole pono ʻoe e loaʻa nā kālā hou aʻe - e hoʻohana wale i ka shampoo a me ka mea pahu i hoʻokahi pahu! E ʻike inā he ʻoiaʻiʻo paha kēia a i ʻole kahi neʻe kūʻai kūʻai.

Pehea nā hana o 2 ma 1 shampoos?

Ma aneane āpau ʻo 2-i-1 shampoo magic i loko o ʻelua mau huahana: silicones a me nā hoʻoponopono hoʻonoho. Hoʻohana maʻamau ka silicones i kēlā me kēia wai - hoʻonaninani lākou i ka lauoho. A hana nā mea hoʻoponopono i mea ʻole ka shampoo e hoʻopili i loko o kahi silicones a me kahi waihona holoi.

Loaʻa nā mea āpau e like me kēia: ʻoiai ka shampoo i loko o ka hue, lawe nā emulsifiers i ka silicone i ka hana. Akā i ka wa i hui pū ʻia me ka wai, hoʻokaʻawale ka silicone mai ka pa holoi holoi a noho ma ka lauoho, e hana ana me ka mea e mālama ai ka lauoho.

Hiki iaʻu ke hoʻohana i ka 2 i ka shampoo i ka manawa āpau?

ʻO ka pane i kēia nīnau, kani, ʻaʻole ia e hoʻoikaika. Pono kēlā mau shampoos i kahi hihia pōpilikia wale: hiki iā ʻoe ke hoʻokomo i loko o kahi ʻeke pili, hele ʻana i ke olakino, a haʻalele paha ma kahi neʻe i ka wai wela i ka wā ʻaʻohe manawa no nā māka a me nā mālama ʻē aʻe. Akā ʻaʻole ia kūpono nā huahana like no ka mālama maʻamau o ka nani a me ka ikaika o ka lauoho.

  • shampoo 2 i ka 1 ʻaʻole hiki iā lākou ke hāʻawi i ka mea pono a me ka hydroc o ka lauoho,
  • ʻaʻole e hiki i kēia hoʻomaʻamaʻa keʻokeʻo i ka mālama ʻana i ke poo.

ʻAe, makemake mākou i ka mālama lauoho ʻaʻole e kau i ka nui o ka manawa a me ka ikaika, akā ʻoi aku ka maikaʻi o ke koho ʻana i nā cosmetics kūpono ʻole i hiki ʻole iā lākou ke hele ma nā ʻano kūwaho - aʻo nā stylist e aʻo iā ʻoe!

ʻO 2 ma 1 kahi shampoo i ulu ai: nā huahana mālama lauoho ulu

ʻAʻole nui kou manawa no ka mālama o ka lauoho? A laila e nānā pono i nā ea airer i ka wikiwiki. I kekahi mau minuke e hoʻōloo lākou a hoʻōho i ka lauoho maloʻo loa. I ka hihia ke hiki ʻole ke hoʻopili i ka balm, nā serums a me nā conditioner i pono - ua noi ʻia lākou i ka hoʻomaʻemaʻe, ke kāwele.

E haʻi aku mākou i nā mea e aʻo ʻia e nā stylists loea.

He aha kēia

Ua hala nā lā i ka wā e holoi ai ka poʻe lauoho i ko lākou lauoho. I kēia ke maʻalahi, maʻalahi a maʻalahi hoʻi e hoʻohana i ka shampoo. Hoʻopili ʻia ia i ka lepo a me ka aila maikaʻi loa. Akā ʻo ka shampoo maikaʻi loa ʻaʻole hiki ke hāʻawi i ka mālama pono. No laila, ʻo ka hoʻohui aku iā ia, pono ʻoe e hoʻohana i ka lewa. Ma hope o ka hilahila o ka lauoho, he mea maʻalahi ke kulu a komo i loko o ka hairdo me ʻole nā ​​pilikia. E hoʻolilo ka lewa iā lākou i nā palupalu, hoʻolohe, e hōʻoluʻolu i ka uila static.

Aia kahi koho ʻē aʻe i kapa ʻia ʻo "2 ma 1". ʻO kēia kahi shampoo, a conditioner (a balm paha) i loko o kahi pahu. Hoʻomaopopo ka poʻe hana i kēlā mau mea hoʻonaninani e hoʻomaʻemaʻe maikaʻi ke poʻo i ke ala like me ka wā i hoʻohana ʻia lākou, ka maloʻo wikiwiki ka lauoho ma hope o ka holoi ʻana. A ʻo 2 hoʻi i loko o 1 mau kālā nui loa i nā huakaʻi hele a me nā huakaʻi.

Nā hiʻohiʻona

ʻO kahi hiʻohiʻona o nā shampoos āpau e kūpono lākou no kekahi ʻano o ka lauoho. Hoʻohui nā hui nui iā lākou i kahi pūʻulu kūikawā no nā kāne. ʻO ka shampoo a nā keiki kekahi mea lapaʻau i ka honua holoʻokoʻa, me kahi shampoo paʻa (hoʻomanaʻo i ka hopi i ka hoʻonohonoho). Ma muli o ka heleʻana o nā mea leʻaleʻa kūikawā i kā lākou pūnana, lilo i ka palupalu o ka lauoho, ʻoi aku ka nui a me ka pali.

ʻO ka shampoo a nā keiki kekahi mea lapaʻau i ka honua holoʻokoʻa, me kahi shampoo paʻa (hoʻomanaʻo i ka hopi i ka hoʻonohonoho). Ma muli o ka heleʻana o nā mea leʻaleʻa kūikawā i kā lākou pūnana, lilo i ka palupalu o ka lauoho, ʻoi aku ka nui a me ka pali.

ʻOiai ʻo kahi shampoo, a me ke ea, he mea i manaʻo ʻia no ka holoi ʻana i kou lauoho, pono ʻoe e hoʻomaʻamaʻa pono i kona ʻano, ʻo ia hoʻi nā surfactants - surfactants. ^ E Ha yM. ʻO lākou - nā mea hoʻowahāwahā - ke kuleana nui i ka pahuhopu a me ka waiho ʻana i ka haumia. Hāpai lākou i ka hapa o ka huina o nā helu a me nā mea koʻikoʻi ikaika loa kēia. Hiki i nā meaʻino paha ke lawe i nā pilikia e like me ka maloʻo, ka ʻeha, ka palu ʻana o ka epidermis o ke poʻo, ka lauoho palapu, ko lākou nalowale.

ʻO ka mea momona loa he mau hui pūpū (sodium lauryl sulfate, sodium laureth sulfate, ammonium lauryl sulfate, ammonium laureth sulfate). ʻO nā humuhumu ka hoʻohui ʻana o ka sodium cocoyl isethinate, disodium cocoamphodiacetate, sodium coco-sulfate, cocamidopropyl betaine, decyl polyglucose, cocamidopropyl sulfobetaine, sodium sulfosuccinate, glythereth cocoate. ʻO Parabens, silicone, nā aila mineral, phthalates, formaldehyde a pēlā aku, ʻaʻole lākou e lawe mai i kekahi pono.

I nā mea waiwai kūpono o nā kālā 2 i ka 1 hiki ke kapa ʻia:

  • Panthenol. ^ E Ha yM. Hoʻonohonoho i kahi ʻike.
  • Kolea. Kōkua i ka mālama ʻana i ka moʻo, hoʻokumu i ka nui.
  • Keratin. Ke kūkulu nei i nā pono e hoʻoponopono ai i ka lauoho i hoʻopau ʻia.
  • Hāʻawi ʻo Bitamin B5. Loaʻa i ka hopena maikaʻi ma ke ʻano o ke poʻo, ke pale aku i kāna ʻimi ʻana.
  • Nā lāʻau honu (chamomile, calendula, nettle) kōkua i ka hoʻoikaika ʻana i ka lauoho, hoʻomaikaʻi i kona kūlana, hāʻawi i ka ʻoluʻolu, pale i ka pohō o ka lauoho, hakakā nā pale a me nā ʻili.
  • ʻO a aila kaʻili. Hoʻopiliʻia nā lāʻau lapaʻau, loaʻa pū kekahi i nā ʻono ʻoluʻolu. Ka hoʻohui i nā aila (citrus, lavender, jojoba, ylang-ylang, apricot, shea, eucalyptus, burdock) i kōkua i nā pilikia like ʻole o ka lauoho a me ke poo.
  • ʻO ka protein waiū Pono pono ka protein (hoʻonui) i ka hoʻomaikaʻi ʻana i ke kūkulu ʻana o ka lauoho. Ma muli o ka nui o nā mea pono e pili ana i ka waiū a me nā huahana waiū, ua hiki ke hana i ka shaveos kefir.