Hana me ka lauoho

Kaila ʻaila ʻaihue

ʻO nā curl blond olakino olakino e like me kahi moeʻuhane i loaʻa ʻole no ka nani e hoʻomaikaʻi i kona lauoho. ʻAʻole maʻalahi ka koho waleʻana i kahi mea hoʻolālā kūleʻa maikaʻi e loaʻa ai ka hopena maʻa o ka lauoho. Pono ʻoe e hoʻāʻo i nā koho he nui ma mua o kou līlū e koho i ka hoʻonohonoho pono. ʻO ka ʻōmaʻomaʻo o ka lauoho aila wale nō ia he hopena kūpono me ka hopena mālie.

No ke aha e koho ai i kahi kuki no ka wehewehe ʻana

Nui nā mea ma hope o ka hoʻohana ʻana i nā mea hoʻoneʻena manuahi ʻimi e ʻimi i kahi ʻano like, akā me ka hopena maikaʻi loa i nā curl. ʻO ka koho ʻana i kekahi mea e like me kahi pāhoʻī ikaika, he hana hiki ʻole. ʻO kahi lawa paʻa wale nō o nā mea kemika hiki ke hana i kahi blonde mai ka brunette.

No nā poʻe wahine ʻaʻole e hoʻohuli pono i ko lākou helehelena koʻikoʻi, aia nā pono kūpono. ʻO nā ʻoni maloʻo Ammonia, tonics, nā mea kūlohelohe, a me ka hoʻopili ʻana i kahi kāleka lauoho e hiki ke hōʻoluʻolu, hoʻoliʻiliʻi ka kiʻi.

Kahi ke koho ʻia ka ʻemi no ka hoʻomaʻemaʻe ʻana i ka lauoho no ka mea kūpono ka hoʻohana ʻana. ʻAʻohe mea e pono e hoʻohui i nā ʻāpana, ʻaʻohe makaʻala o ka kuhi hewa ʻana a me ka hōʻeha ʻana i ka lauoho a me ka ʻili. Hoʻopilikia mālie ka hoʻonohonohoʻana i nā curl, ʻaʻole mālama i nā mea āpau a puni.

Loaʻa ka hopena i ka haʻahaʻa haʻahaʻa o ka ammonia, hydrogen peroxide. ʻO nā mea nui o ka waihona mea he extract maoli, nā ailame nā kūlohelohe kūlohelohe, a hāʻawi pū me ka hoʻōla ʻana, hydration.

Paʻi ka huluhulu lauoho momona i kēlā hihia inā pono ʻoe e hoʻokō i ka hoʻomaʻamaʻa iki (kāna hana 1-2 mau ʻele), hoʻohelena i nā kūloko ponoʻī. Eia nō kekahi, me kona kōkua e hoʻokō ai lākou i ka "masking" o ka lauoho lauoho i makemake ʻole ʻia.

E ʻoluʻolu Mahalo i kahi pale kaulike, ʻaʻole wale ke kukui e hoʻokō, akā mālama pū nō hoʻi i ka lauoho. ʻO ka lauoho ma hope o ka hoʻohana ʻia ke ʻano o ka ʻala, siliki, aʻala. ʻO nā māhele i koho ʻia a me nā mea e hoʻoulu ai i nā mea e hiki ai ke hoʻokō i ka hana.

Pehea e hana ai ka huahana i nā lauoho ʻokoʻa

No nā mea kūlohelohe kūlohelohe, E lilo ka ailake kūpono kūpono o ke hoʻololi ʻana i kahi kala liʻiliʻi. ^ E Ha yM. ʻO ka pale i loaʻa me kāna kōkua e leʻaleʻa me ka kūlohelohe. E loaʻa hou i ka lauoho ka hiʻohiʻona hou, hoihoi a lilo i ka māmā ma mua o ka mea maʻamau.

No ka lauoho lauoho ʻO ke ʻano wahine, he manawa kūpono loa ia ʻo ka neʻe ʻana i kahi moʻo. Ke hoʻohana nei i ka hoʻopili kuluhulu hoʻomaʻamaʻa, ua hōʻoia ʻia e kiʻi i kahi aniani kūlohelohe o 1-2 mau ʻokoʻa i ka mea mua. I kēia hihia, ʻaʻole palapu ʻia ka hoʻolālā o ka lauoho, akā, ma kahi ʻē aʻe, mālama ʻia ke ʻano o ka lauoho. Loaʻa i nā curls i kahi mea kūlohelohe nani, i ke kala, ʻaʻole hoʻi i ka ulana redhead. Manaʻo mākou e hoʻomaʻamaʻa nā brunettes iā lākou iho me nā kikoʻī o ka hoʻomālamalama i ka lauoho lauoho ma mua o ke kaʻina hana.

No nā brunettes, aia kekahi ke koho i hoʻohana i kaʻaila i hui pū ʻia me kahi mea hoʻolale oxidizing. ^ E Ha yM. A laila ʻoluʻolu a hiki i nā leo 8 ke hiki. ʻO ka nūhou maikaʻi, akā he mea nui loa ka mālama ʻana i nā hoʻohālikelike. Inā ʻaʻohe ʻike kūpono, pilikia kēia. ʻO ka hopena kūpono e hāʻawi i kahi pale kukui, a me nā hewa i hoʻohana i ka hiki ke hōʻeha i ka helehelena.

No nā mea nona ka lauoho kuaohāʻawi ʻia nā loiloi māmā ʻaʻole hiki ke hāʻawi i kahi kala piha ʻoiai me kahi mea ikaika ikaika oxidizing. Holoi ʻia ka kala kala ʻulaʻula ʻia, a laila pono ʻoe e hele ai i ka tinting. Ua hoʻomākaukau pū mākou i nā ʻōlelo koʻikoʻi no ʻoe e pehea e hoʻomālamalama ai i ka lauoho lauoho.

Nā manaʻo loiloi

Mahalo i kahi paʻa me ka maikaʻi o ka hoʻohana ʻana i ka mea hana. Pau nā mea e pono ai, ke kaʻana keʻakeʻa i ka hoʻopili ʻana ma luna o nā manamana e hoʻohana ana i kahi palupalu pinepine. Ke hoʻohana nei me ka waiū ʻole me ka ʻaihue oxidizing, ʻaʻole hiki iā ʻoe ke makaʻu e pā i ka ʻili. Hoʻopau ʻia ke noi ʻana me ke ʻole o ka hoʻohana ʻana i nā kalapu. Hoʻokomo kūpono kēia kaʻaahi, e hāʻawi i kahi kala like. Ke paʻa nei i ka manawa a 50 mau minuke.

E hoʻomāhelena i ka hoʻonohonohoʻana i nā ʻōlima wai. ʻO holoi ʻia nā kukuna. Inā maloʻo nā lula, e ʻae ʻia ka hoʻohana ʻana i ka huahana ma mua o ka holoi ʻana. Hana ʻia me ka haku mele, ua paipai ʻia e “kī” i nā curl me kahi mea kūʻai (ʻOi aku ka maikaʻi o ka heluhelu ʻana i nā ʻōlelo ʻōlelo no kēlā me kēia mea hana maoli, ʻaʻole paha e koi ʻia kēlā hopena. Ma hope o ka pauʻana o ka manawa hoʻolaha, holoi ʻia ka lauoho, ʻaʻole hiki ke hoʻohana ʻia nā huahana mālama hope loa.

Ke noi ʻana ka wehewehe ʻana i kaʻaila me ka ʻaihue e hoʻonui ʻia, pono pono e hahai i nā ʻōlelo a ka mea hana. ʻO ka maʻamau kāwili ʻia ma kahi pākē o 1: 1,5 a i ʻole 1: 2 (ʻālika: hoʻoilo i ka hāhā). Hoʻololi ka ʻōleʻa Pākaʻi ʻia i ka kala kūlohelohe, ʻili lauoho, akā ʻaʻole kau ma mua o 9%. ^ E Ha yM. Hoʻomaopopo ʻia e hoʻopili i ka hoʻopili ʻana i nā kūlima palupalu, e kāpae i nā hopena wai ʻauʻau.

ʻO ka ʻili e pale ʻia mai ka pilina me ka mea. ʻO ka manawa hōʻike ka lōʻihi o 50 mau minuke, akā ma ke kaʻina he mea ʻoi aku ka maikaʻi o ka mālama pono i ke ʻano kala, kou mau manaʻo. Inā hele mai nā mea lewa ʻole, e holoi koke iā ʻoe.

Hōʻikeʻike nui o nā ʻōmole kukui

Hoʻohana ʻia nā lauoho no ka lauoho e hoʻōla i nā pale i ke poʻo, a e hoʻomālamalama i nā mea kanu ʻole i makemake ʻia ma ke kino. ʻO ka mea kaulana loa no ka ulana lauoho e noʻonoʻo pono e like me:

  • Kapous Kukle Honu,
  • BlI Blondest Blonde,
  • No ka mea, ʻo Schwarzkopf Professional Blond Me,
  • Loaʻa LOREAL pōmaikaʻi mau Kiʻi Glam.

Hāʻawi kēia mau kālā i hāʻawi i ka lauoho lei aniani i ka hui pū me kahi mea hoʻōla ʻokoʻa ka hiki ke hoʻololi i 8 mau leo. ^ E Ha yM. ʻO ka holomua ke ʻano, he nui nā mea pono no nā curl. Ma hope o ka waihoʻoluʻu, ʻike ka lauoho, palupalu, pālahalaha. Hāʻawi ka hāʻawi hāʻawi maikaʻi hopena piha.

Inā hōʻike ʻia ka wela nui loa i ke kala, ʻo kā mākou aʻo ʻana e pili ana i ka wehe ʻana i ka yellowness ma hope o ka hoʻoilo ʻana, e lilo ia i mea nui loa iā ʻoe.

ʻO kahi koho e hakakā i nā mea kanu ʻole makemake ʻole, ʻo ka hoʻohana maʻamau ka mea maʻamau e hoʻomaʻamaʻa ai i ka lauoho lauoho vox, joley, byly kaʻaila no ka lauoho hoʻāla. He mea kupanaha ka hopena o nā loiloi mea kūʻai aku. Hoʻohui maikaʻi, hopena maikaʻi. Aia nā pahu he 2 i kahi pahu: mea ikaika a me ka mea hana.

E ʻoluʻolu ka loaʻa ʻana o ka chamomile ka hopena i kahi hopena antiseptic hou.

Hoʻopua maikaʻi ʻia nā mea kanu ma nā ʻano like akōla ʻaila no ka hānai ʻana i ka lauoho hoʻolako ʻia e ka noho i loko o ka hana o ke kāʻei maikaʻi o ke kūwaho a me nā mea pono olakino.

Ma ke ala e lilo ai i ka blonde hiki i ke aniani a paʻakikī. No ka mālama pono i ka lauoho, lawa pono ʻaʻole e hana i nā hana maka, akā ke koho pono i nā ala akina a hele mālie i kāu pahuhopu. Hiki i nā mea hana e like me ka hoʻomaʻamaʻa ʻana i ka ʻili o ka lauoho ke lilo i koho maikaʻi loa i ka hakakā no ka hoʻomaʻemaʻe maikaʻi ʻana.

E aʻo hou e pili ana i ka hoʻomaʻemaʻe ʻana i nā lauoho me nā ʻatikala aʻe:

Mai poina e pili ana i ka mālama ʻana i ka lauoho i poni ʻia. I mea e kōkua ai, hoʻolaha mākou i nā ʻatikala: pehea e hoʻihoʻi ai i ka lauoho ma hope o ka hoʻomālamalama ʻana a me nā masks no ka hoʻihoʻi ʻana i ka lauoho ma hope o ka hoʻomālamalama ʻana.

Nā wikiō hoʻohana pono

E hoʻohana i nā peʻe loea i ka home.

ʻO ka hana o nā aʻa i ka home.

Nā mea hoʻohālikelike

ʻO kekahi kaikamahine e wehe i ka lauoho i makemake ʻole ʻia ma kona mau wāwae, i loko o nā mākau, wahi a bikini, ma kona mau lima a ma luna o kona maka. ʻOiaʻiʻo, ʻoi aku ka paʻakikī o ka hoʻāʻo ʻana, ʻaʻole hiki iā ʻoe ke kūʻē kūʻē iā Mother Nature, no laila e hoʻomaʻamaʻa pinepine ʻia ke kaʻina hana.

Hiki i ka māhele nui o ka wehe ʻana o ka lauoho e hoʻokaʻawale i nā pūʻulu:

  • "Kahiko a kūpono hoʻi." ʻO ka mīkini a hoʻokaʻawale a hoʻopau paha. Hiki ke koho ʻia kēia koho i kahi waiwa depilatory, no ka mea, ua ʻike ʻia nā ʻano like ʻole no ka hoʻopau ʻana o ka lauoho.
ʻO nā ʻano nui o ka lawe ʻana o ka lauoho
  • "Maikaʻi akā maikaʻi." Nā koho i waiho ʻia ma nā ʻano o nā wīwī, nā ʻano ʻē aʻe ʻē aʻe, e hoʻohana ʻia nā ʻāpana wīwī. He leʻaleʻa kēia, ʻeha, ʻaʻole kūpono no ka bikinis, ʻo ia hoʻi no ka poʻe wahine e nānā i nā vena varicose. ʻO ka hana kūpono ka hoʻomau a mau loa. Ma hope o ke kaʻina hana, hiki iā ʻoe ke hauʻoli i ka leʻaleʻa o ka ʻili no hoʻokahi mahina. Eia nā manaʻo, ʻo ka loiloi o nā mea pā o kēia koho koho ke hōʻike nei ma hope o kekahi mau ʻano, ua hoʻemi nui ʻia ka mānoanoa a me ka ʻoi o nā mea kanu ma nā wāwae, ʻoiai ʻaʻole āpau
  • "Ka mea ʻole akā paʻakikī." Pono kēia pūʻulu o ka hoʻihoʻi ʻana i ka ʻike āpau ʻike āpau e lawe ʻia nei i loko o nā salons. ʻO kēia ka ultrasound, a me ka laser a me nā elos-, phyto-, bio-depilation. ʻAʻole hiki iā ʻoe ke lilo i ka lauoho a hoʻokahi no kā lākou kōkua. A inā makemake maoli ʻoe, e kipa aku ʻoe i ka salona i kēlā me kēia mahina no ka liʻiliʻi ʻo hoʻokahi mahina, e hoʻolilo ana i ka kālā.

Depil e TM Byly: He ʻike mai nā kihi

ʻO kekahi cream depilation e hana i kēia kaʻina o ka ʻeha ʻole, maʻalahi a maʻalahi a hoʻi ma ka home.

A ʻo ka mea nui loa - ke ʻae nei i nā wāwae palupalu, "mau pale lima" me nā ʻole poki. A ʻaʻole i hōʻino ʻia ka ʻili e like me ka pahi. Ua hoʻokomo pū ʻia ka waihona moisturizing i loko o kaʻaila, ʻaʻole pono nā aila hou.

Kaila ʻaila

ʻO nā ʻano punahele like o nā huahana Spanish ma ka mākeke:

  • depilatory kaʻaila me ke aloe extract. Kūpono no ka momona, keʻokeʻo a palupalu a me ka lauoho, nā lauoho palua. Hiki ke hoʻohana ʻia i kaʻaila me ke kāwili i ka lauoho alo,
  • me ka ʻaila kukui - no ka ʻili maloʻo. ʻO nā hana e like me ka depilator maʻamau. A pale aku ka aila huluhulu i ka ʻelemakule a hoʻomaikaʻi i ka metabolism kino,
  • me ka ʻaila Mona de Tahiti. Moisturizes ka ʻili a he kūpono no kēlā me kēia ʻano ʻano,
  • Kāpena palolo (Byly Depil kūpono & kūlohelohe) me ke kinikini koko kūpono no ka ʻili o ka maʻamau.

I loko o nā huahana mai Labaratorios Byly (Sepania) aia nō hoʻi ka Depil Gold wax (kaila maʻamau, ka wili hoʻoneʻe lauoho facial, no kahi pāʻina bikini me ka hoʻohui o ke gula makoleka). Eia kekahi, aia kahi paila wela ma ke ʻano o ka mea noi roller, i mea maʻalahi loa i ka home.

Aia hoʻi ma ka laina huahana Byly loaʻa nā depilator kūikawā no ka maka a me nā "koʻikoʻi mau wahi".

E hoʻihoʻi i ka wai mahana no ka hoʻohemo ʻana i ke kino

Nā poʻe kaulike o nā ʻano kālai

Ma hope o ka heluhelu ʻana i nā loiloi e pili ana i ka hōʻailona ponoʻī a me ka pili i kaʻaila, hiki iā mākou ke ʻōlelo maluhia: kahi mea pono e nānā a nani hoʻi. ʻAe, no nā mea aloha radical o nā haʻuki hoʻokūkū, ʻo ia hoʻi, ʻo ka poʻe e makemake i nā leʻalulu mahana a me nā kāʻei, kahi laina like me kāu lawelawe.

Kēia mau huahana i kahi makana Gold. ʻO kēia ka hōʻailona gula. ʻO nā huahana āpau i kēia laina e komo i ke gula paʻakai a me nā hana maoli & kūlohelohe. Aia i kēia mau lāʻau lapaʻau i kā lākou ʻano.

  • ke anu anuanu a me ka luhilahi.
  • ʻaila no ka hoʻoneʻe lauoho, nā mea kūlohelohe o nā meaʻono a me nā mea momona (peach, papaya, mint, green tea, chocolate).

ʻO ka pōmaikaʻi o kēia mau hāmeʻa:

  • reusable strips e hele mai me ka popo wela,
  • ka holoi piha ʻana me ka wai mahana,
  • loaʻa kālā
  • uku
  • Loaʻa nā loiloi ma ka Pūnaewele.
Nā ʻĀina Pahu Kālepa Hoʻolālā lauoho

Ke hoʻohālikelike ʻia me ka waiū o kēia moʻomeheu, ke kū nei ka pono me nā kānana no ka lōʻihi o ka hopena. ʻAʻole ke kino o ke koena o ka ʻalemona, a, ʻoi aku ka ʻehaʻeha nui ʻole.

Nā hiʻohiʻona noi

ʻO ke kaʻina no ka hoʻohana ʻana i nā creams o kēia brand he mea like me nā depilator creamy. A penei:

  1. hoʻomaʻemaʻe i ka ʻili
  2. noi he depilator,
  3. kali a 5-10 mau minuke
  4. wehe me kahi spatula
  5. hoʻohuihui ka ʻāpana i ka hapa o ke kino.

  • uku haʻahaʻa
  • kahi ʻano like ʻole no ka ʻili me nā ʻoniʻuna a me nā mea hoʻonaninani (kaʻaila a me nā mea hou aku).
  • hoka kūikawā no nā wahi kūikawā.

Inā ʻaʻole like ʻole kou mau lauoho, a laila ʻo ka cream ka mea āu e pono ai.

ʻO ka nele o nā kālā, hāʻawi ʻia i nā loiloi, ʻo ia wale nō paha - ʻaʻole ia kūpono i nā mea a pau. Akā ma aneane he mea āpau. Inā ʻaʻole ʻoe maikaʻi ʻole, a ʻoi aku ka nui o nā mea kanu lāʻau a hāpū paha, a laila ʻaʻole hiki ke kōkua ʻia kahi ʻōmaʻomaʻo. A inā kōkua ia, e loaʻa kahi ʻano "thermonuclear", e hoʻopuni ʻia me nā maʻi ʻakē a me nā pilikia ʻē aʻe. No laila, ʻoi aku ka maikaʻi o ka hoʻohana ʻana i nā kaula.

Eʻoluʻolu i kāu kaʻina a me ka hopena lōʻihi.

Loreal Colorista Bleach

ʻO ka waihona melemele ʻo Loreal Colorista ʻoi kekahi o nā huahana kupanaha e hiki ke hoʻonani iā ​​lākou. ʻAʻohe i ka ammonia. Hoʻomaopopo maikaʻi kēia kiʻi cream i ka hohonu o ka pale, mālama i ka nani a me ka luster kūlohelohe. ʻO nā mea kūpono i ʻae ʻia:

  • mālie o ka hoʻohana
  • ka hiki ke hoʻololi i kekahi mau noi mai kekahi kala i kekahi,
  • ʻo ka lōʻihi o ka hopena a hiki i ka 2 mau mahina.

No ka hana hou ʻana i ke kaila mai ka pouli a me ka mālamalama, ʻo Loreal Colorista e kiʻi ʻia i nā manawa 4-6. ʻAʻole hōʻike ʻia kahi lōlū lōʻihi e like me kahi ʻaina haʻahaʻa haʻahaʻa. ʻO ka ʻoiaʻiʻo ʻoi aku ka paʻakikī o nā curls maʻalahi e māmā.

ʻO kekahi o nā poʻomanaʻo nui ʻo Kapous e hoʻomaikaʻi nei i nā lauoho lauoho i kapa ʻia ʻo Bleaching Cream. Hōʻike ʻia e hoʻohana i ka hoʻomālamalama i nā ʻāpana a me nā curl kūlohelohe. ʻO kēia peʻa aila ka mea maikaʻi no:

  • piha a i ʻole ma ka wehewehe ʻana,
  • hana ʻili
  • kauanaka.

ʻO ke ʻano loea ʻo ka ʻoihana ʻo Kapus ka mea paʻa i ka ʻaila hinu e pale ai i ka brittleness a me ka dehydration o nā kūlima. Ma hope o ka hoʻomoʻa ʻana me kēia peʻa, ʻaʻole ia ka hopena o ka yellowness. Pono ka mea hana i kahi mea hou e hoʻonui ai i ka hana.

ʻO ka hui ʻo "Garnier" hana i ka aila-kaomi no ka lauoho mama. Aia i nā mea pale, pono a:

  • ʻaila maoli
  • hōʻiliʻili huaola
  • ʻōpala o nā lāʻau lapaʻau.

Ke noi ʻia, pale ka peʻe i ke ʻano o nā manamana a i ka manawa like e hoʻopaʻa pono iā lākou. ʻO ka mea e alohilohi ʻia mai ka papahele o ka ColorShine me ka hopena koʻikoʻi ʻaʻole i loaʻa i ka ammonia, no laila ʻo ka lauoho ma hope o kona hoʻomālamalama, moisturized a lush.

I nā loiloi o ka hoʻopili maikaʻi ʻana i ka lauoho lauoho, ʻōlelo ʻia ʻo ia ke keʻokeʻo a ʻono a maikaʻi. ʻO kēlā me kēia paena i kahi balm mālama mālama ʻia ma hope o ke kaʻina hana.

He nui nā wahine e koho i kahi ʻalani hāmama ʻole me ka ammonia mai Vella. Hoʻohui kēia huahana i ka waiwai kūpono a me ka maikaʻi loa. ʻO ka peʻe ʻōpala:

Mahalo i kēia mau ʻāpana, ua hoʻopili maikaʻi ʻia ka ʻono i ka lauoho, nā mea ʻalohi maikaʻi, a hāʻawi pū hoʻi i ka hopena mau loa. Inā hoʻopili ʻia ka peʻahi kukui i ka lauoho hina, e aʻo ʻia e hoʻohana i kahi emulsion, a i mea e hoʻomālamalama i nā ʻeleʻeleʻeleʻele, e hoʻohana i kahi emulsion me hydrogen peroxide.

Hoʻokumu mau ka ʻoihana Estel i nā lole makika hou. ʻO kekahi o ia kaʻaole e hoʻomālamalama i ka lauoho. ʻAʻohe i ka ammonia. Ma nā curls, hana ʻo ia me ka mālama pono, pale i ka maikaʻi ʻole o nā mea o waho. ʻAʻohe mea kūleʻa o nā mea kāhiko loea i ka hoʻohana pinepine ʻana o ka waiila mai Estelle. Loaʻa nā mea i loaʻa i loko o kāna palapala i ka hoʻomohala ʻana i mau ka lōʻihi no 1-1.5 mahina.

Nā ʻōlelo noiʻi

Ma mua o ka hoʻomaka ʻana i ka mālama ʻana, e noʻonoʻo pono e hana i kahi hoʻāʻo no ka ʻili o ka ʻili i ka pulu. Pehea e hoʻokō ai i nā kikoʻī i nā ʻōkuhi.

Loaʻa i ka huahana kahi hana e maʻalahi ai ka noi. Pono ia me ke kōkua o ke kuʻina pinepine e hoʻāʻo i ka hoʻokaʻawale ʻana i ke ʻano ma ka lauoho. Ke hoʻopaʻa nei, mai makaʻu ʻoe e hoʻopā aku i ka ʻili o ka ʻili, no ka mea, ʻaʻohe mea e hoʻomaʻemaʻe pū ʻia i loko o ka peʻa. Hoʻohana ʻia ke kaʻina hana me ke kau ʻole o nā pale lima. Hoʻokomo kūpono kēia kaʻaila i ka lauoho, hāʻawi i kahi kala like. ʻO ka manawa e mālama ʻia ai ma kahi o 50 mau minuke.

Hoʻohālikelike ʻia ka hoʻouluulu ʻana ma o ka lauoho lauoho, pono e holoi mua ʻia.Hāʻawi ʻia e puhi i kahi maloʻo me kahi hairdryer, no ka mea, ʻo ka hapanui o nā hoʻoponopono ʻana e hoʻomaka e hana ma hope o ka hoʻolaha ʻana i ka wela. Ma hope o ka manawa i hoʻonoho ʻia, pono e holoi holoi ʻia.

Akā naʻe, ma mua o ka hoʻohana ʻana i ka cream-paint, ua makemake ʻia e heluhelu maikaʻi ʻoe i nā ʻōkuhi, ʻoiai e pono ai i kēia mea hana.

Inā hoʻohana ʻia kahi ʻatikala a me kahi mea hoʻoneʻe oxidizing, a laila pono e nānā pono ʻia nā ʻōlelo i hāʻawi ʻia i nā ʻōlelo. Pono kēlā palapala hoʻohālike i ka lauoho palupalu a ʻaʻohe mea e hopena i ka thermal. Pono ke pale a ka maka me ka ʻili. ʻOiai ka manawa o ka hoʻolaha ʻana he 50 mau minuke nō naʻe, pono ʻoe e hoʻolohe i kou mau manaʻo, ke kāohi i ka holomua o ka pehu. Inā hele mai kekahi mau mea leʻaleʻa, pono e holoi koke ʻia ka hoʻopili ʻana.

ʻO ka hopena o ke kālā ma nā lauoho ʻokoʻa

ʻO ka hoʻomaʻamaʻa lauoho lauoho he mea hana maikaʻi loa no ka poʻe makemake e hoʻololi i kā lākou pale kukui kūlohelohe. ʻO ke hopena, e ʻike iki ka māmā o ka leo i loaʻa mai i ka kumu mua, a me ka ʻole o ka yellowness.

Hiki i nā mea nona ka lauoho ʻeleʻele ke hoʻohana i kēia pena e hana i ka hoʻololi hala i kahi kala māmā. ʻO ka hoʻohana ʻana o ka hoʻomaʻamaʻa ʻana i kaʻaila e hōʻoia i ka pale maoli, 1-2 mau ʻokoʻa i ka kūlohelohe. Kēia ua ʻike ʻole ia i ka hana ʻole o nā curl, ma ke ʻano ke lilo nei i mea nani a kūlohelohe.

Hiki i nā brikona ke hoʻohana i kēia kaʻaila me kahi mea hoʻihoʻi oxidizing. I kēia hihia, hiki i ke ʻōleʻa ka ʻona a 8 mau kaʻa, akā ʻo ka mea nui ka mālama ʻana i nā ʻōlelo hoʻohālikelike. ʻO ka hopena kūpono o ka kirikila hoʻomaʻemaʻe e hoʻolōʻihi i ko lākou hiʻohiʻona nani, hāʻawi i kahi kukui a me ka pale.

Pono e noʻonoʻo ʻia no nā mea me ka lauoho o ka lauoho, ka peʻīhi mālamalama, ʻo ia hoʻi me kahi mea hoʻopili ikaika e hāʻawi ʻia i nā ʻōmaʻomaʻo like ʻole. ʻO ka peʻe i kēia manawa ma ka lauoho ka mea e holoi ʻia ai i kahi kala ʻulaʻula, ma hope o ka hana ʻoe e hana i ka tinting.

I kēia mau lā, hōʻike nā huahana kūlohelohe e nā mea nui o nā mea māmā. ʻO ka hapa nui o nā loiloi e pili ana i ka hoʻomaʻemaʻe ʻana i nā kinipoki lauoho lauoho, he maikaʻi, a pili pinepine ka pili ʻana i nā huahana no ka hapa ammonia. Ke hoʻāʻo nei nā mea hana mai nā huahana e hoʻopau ʻole i ka lauoho. No laila, ʻaʻole lākou e hao i ka lauoho, hāʻawi lākou i ka mālama a mālama i ka kaulike o ka wai. No ka hoʻomaʻamaʻa ʻana me ka hopena o ke kuhi ʻana, e aʻo ʻia e kūʻai i nā hōʻulu ʻili maʻalahi. No ka hoʻokō ʻana i kahi hopena maikaʻi loa, pono ʻoe e hoʻohana iā lākou e pili ana i nā lula āpau. I kēia mau lā, manaʻo nā mea lapaʻau he nui i kā lākou mea kūʻai aku e hoʻohana i kēia kālā. E kōkua kēia a hiki i ka home e hoʻokō i ka pale o ka lauoho i makemake ʻia.

Byly Depil cream no ka hoʻokeʻo ʻana o ka lauoho no ka ʻili i ke ʻano noʻonoʻo me ka chamomile ka mea maikaʻi loa i ka paʻu ʻeleʻele. :)

Loaʻa kahi lā maikaʻi, kakahiaka a i ke ahiahi! )))

ʻO ka pōʻino loa ka manawa i ʻike ai au i kahi ʻeleʻele ʻeleʻele ma luna o koʻu lehelehe luna, ʻaʻole lākou, akā i ka manawa hoʻokahi i ʻike ʻia ai. Hoʻomaopopo nui.

Ua heluhelu wau no ka lōʻihi ma ka Pūnaewele i ka mea e hana ai a loaʻa wale nō 2 kū pono a maikaʻi:

1. ʻO kēia kahi kiʻi kiʻi kūpono i nā lauoho ʻeleʻele e pili ana i kēia aʻu i kākau ai ma aneʻi: http://irecommend.ru/content/navernoe-tolko-u-prov.

2. Ke koho Kaila e hoʻokele ai i ka lauoho lauoho Bleaching!

No ka hoʻokolohua mua, ua koho ʻo ia i ka ʻole o ia e hona, no ka mea, ʻo 415 mau rubles wale nō ka uku ma LʻEtoile.

Ma kahi hoʻonohonoho:

He aha kaʻu e ʻōlelo ai ua kōkua ʻo ia i ka 10 mau minuke, ua huli mai lākou mai ka ʻeleʻele i ka ʻulaʻula ʻole.

E pili ana i ka hoʻohana ʻana:

Kūʻai waiwai ʻo ia! 2 "mau pīpī" mai i kahi moʻo punahe nui no 1 "pea" mai kahi liʻiliʻi.

Hoʻohui a me ke ʻano kumu o ka hoʻohana ʻana i ka Byly Depil cream bleaching cream

I kēia mau lā, mahalo nui ʻia nāʻaila no ka mau ʻana o ka lauoho. Hoʻohana ʻia lākou e ka hapanui o nā wahine, alakaʻi ʻia e ka hōʻoia ʻana e hoʻopau i ka pilikia ʻaʻole pono ʻoe e wehe i nā lauoho mai ka ʻili. ʻO ka hana o kaʻaila ka hoʻomaʻamaʻa ʻana i ka lauoho, no ka mea i lilo nā lauoho i ʻike ʻia, a i ʻole ka manaʻo nui i ka hala ʻole o ka pale ʻana i ke kino.

Ua hoʻomohala maoli ʻia ʻo Byly Depil Bleaching Cream no ka ʻili maikaʻi a me ke ʻano o nā wahine. Me kona kōkua, ua hoʻomālamalama ʻia nā lauoho ma nā ʻāpana o ke kino e:

Hiki iā ʻoe ke hoʻomaʻemaʻe i nā mea āpau a ʻo ka lauoho ma kou mau lima

ʻO nā mea nui o ka waihona kālā:

ʻO ka Ammonia a me ka peroxide discolour, a me ka chamomile e hōʻoluʻolu i ka mumū, pale i ka nānā ʻana o ka huhū. ʻO Chamomile kahi ʻano antiseptic maoli e hoʻomaʻemaʻe pono i ka ʻili a me ka hopena sedative.

Ke kūʻai ʻana i kahi huahana, mai makaʻu i nā kukuna ʻelua i ka pākaukau. ʻO ka mua e hana e hoʻomālamalama, a ʻo ka lua e hoʻoikaika i ka hana o ka mea mua.

Aia pū ka pahu i kahi spatula kūikawā no ka hoʻopili ʻana i ka lāʻau lapaʻau i ka ʻili

Hiki i nā ʻōlelo aʻo i ke ala e hoʻohana ʻia:

Ma hope o ka holoi ʻana, ʻulaʻula loa ka ʻili. ʻAʻole makaʻu kēia. ʻO ka lōʻihi o ka wā, hele a ʻulaʻula ke ʻano. No ka wikiwiki i ka hopena, ua noi ʻia kahi ʻano ʻono e like me Panthenol.

ʻO ka lā ma hope o ke kaʻina hana, ʻike ʻia ka nui o nā wahi "mālama". Ma hope o kahi lā, hoʻomaʻemaʻe ka ʻili, hoʻopau i ka huhū a me ka huhū.

No ka kaulana loa i ka ʻikepili "Byly Depil Bleaching Cream". Akā ma mua o ke kūʻaiʻana he mea kūpono ia e hōʻoia i kaʻoiaʻiʻo o ka waiwai. Mai ka loaʻa ʻole o ka "hoʻopunipuni" i ka hopena makemake. No laila, ma mua o ke kūʻai ʻana, nānā mākou i ka ʻaila no ka lā pau a me ka hele ʻana o kahi palapala hōʻoia.

No ke aha e koho ai nā limahana i kaʻaila blonding?

I waena o nā ala he nui e hoʻoneʻe ai i ka lauoho, ʻo ka hoʻohana ʻia ʻana o ka hoʻomākaukau ʻana i kaʻaila kirīmi, ua manaʻo ʻia ʻo ia kekahi o nā kaʻina palekana. Kōkua kēia mau huahana e hoʻomālamalama, ʻeli, a hoʻoliʻu piha ʻole me ka ʻole o ka luku ʻana i ke ʻano o ka lulu lauoho. No ka cream hoʻonaninani no ka hoʻomaʻemaʻe ʻia o nā lauoho i hui ʻia me ka emulsion kūikawā - hoʻihoʻi (oxidizing agent) a he mau pono like kekahi:

  • ʻO ka hui pūlima me nā mea i kanu ʻia, nā ʻaila kūlohelohe a me nā mea hoʻihoʻi.
  • Hiki iā ʻoe ke hana i kahi waihoana o ke kala, ʻo ka hiki ke uhi i ka lauoho hina.
  • ʻO ka hana maʻamau, hoʻomaʻamaʻa i ke noi a me ke kaʻina o ke kau ʻana a me ka hoʻomohala ʻana.
  • Hoʻopili maikaʻi i ka lauoho a me ke poʻo.
  • Ma keʻano e pili ana i nā hoʻohui hoʻohui pono e pale i ka maloʻo a me ka lauoho lahilahi.

Ke koho ʻana i ka momona bleaching maikaʻi no kahi lei momona

Inā ʻaʻole ʻoe i maopopo i ka waiū lauulu wai e kūʻai aku ai, hāʻawi aku ka hale kūʻai ʻoihana lauoho iā ʻoe e noʻonoʻo i nā koho punahele loa:

  1. Kapous bleaching cream - ka hoʻolālā ʻana i kahi hōʻailona maikaʻi no ke ʻano Lūkini, hele i ka lauoho kaila a hiki i ka 7 kiʻekiʻe. ʻO ka hui pūpū me ka aʻa o ka jojoba a me ka lako o nā mea hoʻohui i nā niu, e hāʻawi ana i ka palupalu i nā curls ma muli o kaʻai a me ka moisturizing. Hoʻohana ʻia ia me Cremoxon oxidizer mai 3% a 9%.
  2. Kauoha Nā BlondmeSchwarzkopf- ʻO nā kāmole Blondes me nā pūlima ʻekolu (ke one, ka hau, ka kāmela), e hōʻike ana i nā leona 6, a hiki pū nō hoʻi ke uhi i ka lauoho hina. Kōkua ʻo Kera Lamination i ka mālama ʻē aʻe a me ka pale o nā curl. Inā makemake, hiki ke kāwili ʻia me kekahi toner mai ka laina Blond Me. Ma mua o ka hoʻohana mua ʻana, hoʻomoʻa ʻia ka lāʻau lapaʻau me ka oxidizer Premium Care Developer i 12%.

I ka papa inoa o kā mākou hale kūʻai pūnaewele hiki iā ʻoe ke koho i kekahi o nā kālā ma luna aʻe. Hoʻomaopopo mākou i ka hāʻawi manuahi ʻole ma Moscow inā ʻo ka nui o kāu kauoha i ʻoi aku ai i kahi 3,000 rubles!

Loaʻa nā pono

Nā pōmaikaʻi o kaʻaila.

  1. Ke kūloko Hoʻokahi i kaʻaila ka hopena o nā hoʻokolohua āpau no ka hiki ʻana o nā hopena ʻaoʻao a me nā huhū.
  2. Loaʻa e hoʻohana i loko o ka wahi bikini.
  3. Loaʻa kālā. I mea e hoʻomālamalama i nā wahi liʻiliʻi o ke kino, ke lawa ka pā hoʻokahi hoʻokahi no ka lōʻihi.
  4. ʻO ka heleʻana o nā contraindications liʻiliʻi no ke hoʻohana.

Loaʻa i kēia lāʻau lapaʻau kekahi contraindication - kūloko pilikino i nā mea kiko o ka aila

  1. I ka wā e hoʻohana ai i kaʻaila no ka manawa mua, pono e nānā pono i nā hiʻohiʻona o ka noi.
  2. Hōʻalo i ka hoʻopili ʻana me ka sima i ka wā e hoʻomālamalama ana i ka lauoho o ka maka. I ka hoʻopili ʻana, holoi ʻia nā maka me ka wai anuanu.
  3. Ma mua o ka hoʻohana mua ʻana, hōʻike ʻia ka huahana ma kahi liʻiliʻi o ka ʻili e ʻike i nā hopena kūlohelohe a me nā hōʻike.
  4. ʻAʻole pāpā ʻia no ka hoʻomaʻamaʻa ʻana o ka cilia.
  5. Ma hope o ka wehewehe ʻana, mālama ʻia ka momona i loko o nā piʻi paʻa.