ʻO Dandruff - unaesthetic, hoʻopili i ke ola, hao i ka ʻano a me ke ʻano. ʻO ke kumu o kēia ʻanoʻano ʻino maikaʻi he hāpau. ʻO kēia microorganism kā mākou hoa, akā inā i ka pale hewa ʻana o ka pale kino, hoʻomaka i ka hua wikiwiki. ʻO ka hopena o kāna mau hana.

Hoʻomaopopo nā kauka e ʻike i ke kumu o ka maʻi. No ka mālamaʻana i ka dandruff, hoʻohana nui ka lāʻau kūloko. ʻO kēia ka hoʻohanaʻana o nā ʻano makule, shampoos, kaʻaila e kālai ʻia nei i ka ulu ʻana o ka pūpū. ʻO kekahi o nā lāʻau lapaʻau ke koho ʻo Sebozol Shampoo.

Nā ʻōkuhi no ka hoʻohana shampoo "Sebozol"

ʻO ka mea hana nui a ketoconazole. ʻO kēia lāʻau antifungal e hoʻoikaika i nā pathogens o lichen, Candida fungus, nā systemc mycoses, staphylococci a me streptococci.

Loaʻa ka lāʻau lapaʻau i nā hue wai i 100 ml, 200 ml a i loko o nā pā o 5 ml. He kūpono ka māka no nā ʻano o ka lauoho.

Nā hōʻailona no ka hoʻohana waho o "Sebozol":

Nui nā contraindications no ka hoʻoponopono o kēia lāʻau. Akā me ka hoʻohana o waho o "Sebozol" mai ka dandruff, he mea pilikino wale nō kēia kanaka i nā mea o ka huahana.

Eia kekahi, ʻaʻole i kuhikuhi ʻia ka lāʻau lapaʻau no nā keiki ma lalo o ka makahiki 1, ka wahine hāpai a me ka lactating.

ʻO ke ʻano o ka mālamaʻana me ka shampoo "Sebozol"

Kahi ʻōlelo no ka hoʻohana ʻana i ka lāʻau lapaʻau e pono e mālama ʻia nā hana dandruff i nā hana 2.

ʻAʻole hōʻailona ʻia nā hopena ʻaoʻao me ka hoʻohana waho. I kekahi mau hihia, hiki ke nānā ʻia kahi mea wela wela, akā e nalo aʻe ma hope o ka holoi ʻana i ka lauoho me ka wai.

He hōʻailona kēia o kahi overdose, no laila e hoʻohana pono i kahi liʻiliʻi o ka shampoo no ka mālama maʻi.

Ma hea e kūʻai ai iā "Sebozol": hoʻolaha i nā kumukūʻai a me nā kikowaena

ʻAʻole kūʻai ʻia kēia lāʻau lapaʻau ma o ka pūnaewele kūʻai. Hiki iā ʻoe ke kūʻai i ka shampoo dandruff wale nō i loko o kahi hale kūʻai. Hoʻolaha wale ʻia kēia huahana me ka ʻole o kahi kauoha.

Kūlike ke kumu kūʻai o ka shozoo Sebozol ma kahi o ke kuhi kiko ʻana o ka mea lapaʻau:

Ua hoʻonohonoho i kēlā me kēia ʻoihana pāʻoihana i ka pae kūʻokoʻa. No laila, ʻokoʻa ka uku o ka lāʻau.

Kahi

Hiki iā Shampoo Sebozol e hoʻopau i:

Kanohau hiki ke hoʻohana ʻia ka ʻōpala kino. I ka manawa like, hiki ke puhi a huhū paha i ka wā shampooing. I kēia hihia, pono e hoʻihoʻi i ka lāʻau me ka shampoo a hiki i ka hoʻihoʻi hou ʻana o ka ʻili. ʻAʻole pono e hoʻohana ʻia ka mea hana no ka hoʻomalokino ʻana o nā mea āpau i nā mea nui a me ka hanana ʻana o nā hopena kūlohelohe.

Hoʻohana i ka wā hāpai a ʻaʻole hoʻonāukiuki i ka pēpē hānau ʻole. Eia nō hoʻi, ʻaʻole kahui ʻia nā mea i loko o ka ʻili i ke kahe koko, hoʻokahi haneli e pale i ka hōʻeha ʻana o nā mea ikaika i ka waiū umauma.

E hoʻokuʻu i ke ʻano a me ke ʻano o ka hana

Hoʻokomo ʻia ka shozoo Sebozol i loko o nā hue o 100 ml, 200 ml a me 5 ml i mau pā o 5 mau ʻāpana.

ʻO Sebozol kahi huahana o waho e hoʻohana ʻia ma dermatology a me nā mea hoʻonaninani.

ʻO Sebozol kahi hopena antifungal a antimicrobial. ^ E Ha yM. Eia kekahi, ʻo ka huahana i hopena kūpono i ka lauoho, hoʻihoʻi ia i ko lākou ʻano.

Ke hoʻopau pono nei ka lāʻau lapaʻa i ka dandruff, hōʻoluʻolu i ka hoʻopau ʻili a hoʻomaʻemaʻe i ka lauoho. Hiki ke hoʻohana ʻia ʻaʻole wale no nā kumu mālama, akā no ka pale ʻana nō hoʻi.

ʻO ka mea ikaika o ka lāʻau ka ketoconazole. ʻO ka hana o ke hana i kēia hana ke hoʻonāukiuki i ka synt synt o ka ergosterol, a laila e hoʻopiʻi i kahi hopena maikaʻi i ke membrane o nā fungi.

  • ʻO nā puʻu Dimorphic (Blastomyces dermatidis, Coccidioides imitis, Sporotrichum schencrii),
  • Dermatophytes (Microsporum, Triphohyton, Epidermophyton),
  • ʻO nā ʻae ʻOi (Malassezia furfur, Candida),
  • ʻO nā huahelu Gram-maikaʻi (streptococci, staphylococci).

ʻLoe a me ke kākele

  • No ka mālamaʻana i ka dandruff, i ka malama mua, pono e noi ʻia nā shampoo i ʻelua manawa i ka pule. I ka wā e hiki mai ana, no ka prophylaxis, hoʻohana ʻia ka lāʻau i hoʻokahi manawa i ka pule. No ka hana ʻana i kēia, ua noi ʻia he 5 ml o ka shampoo i ka lauoho maloʻo, ʻoka a haʻalele no 5 mau minuke. A laila holoi holoi ka shampoo.
  • Me nā ʻano seborrheic o psoriasis a me ka dermatitis atopic, e hana ʻia ai ka lāʻau lapaʻau no nā lā ʻekolu mau lā i kēlā me kēia lā, a laila ma kēlā me kēia lā a pau a nalowale nā ​​hōʻailona.
  • Me ka palapala laikini lehulehu, i kēlā me kēia lā, no 14 lā, e kāohi i ka lāʻau i nā wahi i hoʻopili ʻia, waiho no 5 a 7 mau minuke, a laila holoi.

Ma kēia ʻoe e ʻike pehea e hoʻohana ai iā Sebozol Shampoo.

Nā hopena ʻaoʻao a me nā contraindications

  • Inā komo ka huahana i nā maka, e ulu paha ka lacrimation.
  • Ma ka ʻāpana o ka ʻili, nā mea like e like me ka hōʻeha, ka puhi ʻana, ka dermatitis e pili ana, ka ʻili ʻana a me ka ʻili maloʻo, ka lauoho palolo,
  • I nā maʻi me ka lauoho hina a pale paha, e loli paha ka kala o ka lauoho..

Nā ʻōlelo kikoʻī

  • I ka hihia me ka maka, holoi ʻia me ka wai,
  • ʻO ka hoʻohana ʻia ʻana o ka lāʻau no ka hoʻohana ʻana i waho; ʻaʻole hoʻolako ʻia ka overdose,
  • ʻAʻole hoʻopili ka Sebozol shampoo i ka lōʻano uila, no laila hiki ke hoʻohana ʻia i ka wā e hana ana e koi nui ai ka makaʻala,
  • Inā hele maluhia ka lāʻau i loko, hiki ʻole ke holo, luaʻi, a me ka hupa. I kēia hihia, pono ia e hana i ka lavage gastric a lawe i ka charcoal hoʻōla ʻia,
  • Hiki ke hoʻohana ʻia ʻo Sebozol shampoo i ka wā hāpai a me ka lactation.

ʻO Sebozol shampoo analogues ʻo Nizoral a me Dermazole.

Nā Hōʻike Hoʻomaʻi

Loaʻa nā manaʻo o ka poʻe maʻi e pili ana i kēia lāʻau lapaʻau. Hoʻomaopopo ka nui i wehe i ka dandruff, seborrhea no ka lōʻihi o 3 mau kaʻina. Manaʻo nā poʻe o ka Russian Federation iā Sibozol i kahi lāʻau lapaʻau kālā.

Hoʻomaopopo nā mea hoʻohana i ka wikiwiki o ka hoʻohemo ʻana i ka lauoho lauoho inā hoʻohana iā Sebozol shampoo

Hoʻomaopopo ka Ukrainians i ke kumukūʻai kiʻekiʻe o nā kālā. Akā, ʻaʻole hua mai kēia shampoo i Ukraine, akā laweia mai Rusia. Hoʻopilikia kēia i nā kumukūʻai.

Nā hōʻailona no ka koho

No ka mea ua hana ʻia ka mea ikaika i ka hoʻopili ʻana e hakakā i nā fungi, ʻo ke hoʻohana ʻana i ka lāʻau lapaʻau e aʻo wale nō i ka hihia wale nō i kumu o nā maʻi ʻo ka maʻi.

  • seborrheic dermatitis a me psoriasis,
  • mycosis o ka lauoho
  • hana panakelaa
  • lovriasis versicolor.

ʻO ka hoʻohana kūpono i loko o nā kūlana i hōʻike ʻia, e kōkua ana i ka luku i ka kumu kumu o ka maʻi, hoʻokele i nā hana o ka hoʻopukapuka a me ka hoʻihoʻi ʻana o ka ʻili, a pale pū i ka hoʻi hou ʻana o ka seborrhea me kekahi ʻano o ka lauoho.

Hoʻopakele i kāna kāne, a laila iaʻu!

Mākou i kūʻai pū ia me kekahi me (ʻaʻole wau e hoʻomanaʻo) i nā lāʻau lapaʻau ma ke aʻo ʻana o kahi dermatologist, i ka manawa i loaʻa ai kaʻu kāne i ka lichen pink. Lipa aku ʻo ia me nā lāʻau lapaʻau, hele a holoi a holoi hoʻi me Kenazol. Ua kākau ʻia ʻo ia e kahi shampoo kino. Ua kōkua ke ʻano o ka mālama ʻana, ʻaʻole hoʻi mai ka ʻeha, a noho mau ka shampoo. A ma hope o ka hoʻoilo, ua loaʻa iaʻu ka dandruff a ua hoʻoholo wau, e hoʻāʻo nō wau iaʻu iho, ʻaʻole ka mea ʻino ʻole. ʻAʻole makemake wau i kāna ʻeke, akā pehea ka hauʻoli me ka shampoo! ʻO nā kīlei, holoi maʻalahi a ia i ka manawa like me ka holoi ʻana i ka lauoho, ʻoiai e hamo iki i nā kihi. Akā mai ka manawa mua ua emi ka nui o ka dandruff. I kēia manawa ua hoʻohana wau iā 2-3 manawa i ka mahina e kōkua me ke shampoo maʻamau. Hiki iaʻu ke aʻo no ka mālama ʻana a me ka pale ʻana i nā maʻi ʻili.

I ka manawa i koho ʻia

Hoʻohana maikaʻi ka Sebozol shampoo i ka cosmetology a me dermatology. Hoʻohana ʻia ka Shampoo i waho, akā aia kekahi mau ʻano ʻē aʻe o ka hoʻokuʻu ʻana o kēia huahana - ka aila, kaʻaila, nā papa.

Aia i kāna kinona he mau ʻāpana e loaʻa nā hopena antimicrobial, antifungal, sebostatic a me nā keratolytic-exfoliating. Hāʻawi kēia iā ʻoe e hoʻopau i nā hōʻailona o ka huhū, ʻili a me nā hōʻike ʻē aʻe o ka ʻohi a me ka pale, a me ka hoʻopau ʻana i ke kumu o ka hopena.

Ua kuhikuhi ʻia ʻo Sebazole no nā maʻi o ka ʻili o ke poʻo a me ka ʻōpala:

  • Dandruff (peeling o ke poʻo i lalo o ka lauoho, e hoʻopiʻi i nā aila keʻokeʻo a ʻāpana paha).
  • ʻO Pityriasis versicolor (e hoʻopuni ʻia ana ka nui o ka pua i ka friction, e hoʻonui mau i ka nui, ʻoi aku ka nui o ka ʻōpū, akā hiki pū ma ke poʻo).
  • ʻO Dermatitis Seborrheic (ʻāpana o ke kala ʻulaʻula, e hōʻike mua ana ia ʻo ia iho i ke ʻano o nā ʻulaʻula ulaula, e like me ka holomua ʻana o ka pathology, i uhi ʻia me nā pulu icteric).
  • ʻO Seborrheic psoriasis (ka hiʻohiʻona e ka hoʻokumu ʻana i ke poʻo o nā ʻano like ʻole o ka papules, i uhi ʻia me nā unahi, hiki ke pālahalaha aku i ka lae me ka mālama ʻole ʻia).

ʻO ka ʻike huna o ka ʻili, ʻo Pur Blanca Avon eau de toilette. E ʻike e pehea e koho ai i kahi pani hoʻokaʻao orthopedic ma aneʻi.

ʻO ka lāʻau o ka lāʻau lapaʻau ka mea o nā ʻāpana e hoʻohaʻahaʻa i ka paepae o ka nānāʻana, e hoʻopau i nā hōʻailona a me ke kumu o ka huhū, ʻili ʻana, i ka pale ʻana i ka nānā hou ʻana o ka dandruff. He mea nui loa ia e koho i kahi shampoo lapaʻau dandruff i loko o kahi lāʻau.

Kūkū ʻia ma ka ʻano o 1% ketoconazole pepehi i nā microbes, a me ka kaohi i ka nui o ka lipophilic yeast-like fungus Malassezia i ka microflora pa maʻamau. ʻO ka hana antimycotic o ka ketoconazole ma Sebozol shampoo he 20-30 mau manawa iʻoi aʻe ma mua o nā lāʻau antifungal like.

Ua kūʻai ʻia ʻo Sebozole ma nā lāʻau lapaʻau me ke ʻole o ka hōʻailona.

ʻO ka mālama kūpono no nā curl art - kahi mea pīpī no ka hoʻonui ʻia o ka lauoho. E ʻike i nā kumu kumu no nā manamana lima liʻiliʻi ma aneʻi.

Ke kōkua kōkua i ka hakakā no ka hanohano - Kaukaʻoniʻoni a me nā Pulu Kue o Mata. Pehea e hana ai i nā kiʻi kiʻi ma nā kui me ka polish gel e wehewehe ʻia ma ke ala ma ka ʻatikala.

Nā hiʻohiʻona a me nā hopena ʻaoʻao

Hōʻole i ka hoʻohana ʻana i ka shampoo e pono wale i nā kūlana ʻelua:

  • i hoʻokahi makahiki
  • ka mālama ʻana o kēlā me kēia i nā ʻāpana o ka ʻano.

Hiki i ka lāʻau lapaʻau i kekahi mau mea e hoʻonāukiuki i nā hopena maikaʻiʻole, ʻo ia hoʻi ka pane kūloko (ʻulaʻula, wikiwiki, hōʻeha i ka wahi o ka noi), nalowale, hoʻonui maloo a i ʻole, i ka helehelena lauoho ʻulaʻula. ʻAʻole hana ia i ka hormonal, no laila ʻaʻole ia e hoʻohui i ka wā e hoʻohana ʻia.

ʻO ke kumukūʻai o shampoo

Kūlike ke kumukūʻai o ka shampoo lapaʻau ma muli o ke ʻano o kona hoʻokuʻu ʻia ʻana, ma loko o nā hale kīnā ke kumukūʻai ʻo ka awelika o 100 ml he 350 rubles, kahi pahu o 200 ml ka 550-600 rubles, a me nā pā o nā 5 mau ʻeke pākahi o 5 ml kēlā me kēia mea 130-150 mau rubles.

Nastya: Ua hoʻopakele ʻo Sebozol iaʻu mai ka dermatitis seborrheic obsessive, ʻaʻole wau i ʻike i ka mea e hoʻāʻo. Ua hele wau ma ka papa hana a nānā i nā mea a pau.

Lisa: ʻO Ketoconazole ke kumu o nā shampoos antifungal, no laila ke kūʻai aku nei wau ʻaʻole i mālama i kahi pahu kūikawā. ʻO ka manawa hope a lākou i hāʻawi ai iā Sebozol e like me ka hoʻomaha.

Karina: ʻIke wau i nā ʻōnaehana kūlohelohe, no laila ua hakakā au me ka dandruff me ke kōkua o ke ʻano a ka Sulsen. ʻAʻole i kōkua ʻo Sebozol.

Kaukaʻi ʻo Dandruff Shampoo

Hoʻohana au iā Sulsenoy, Kora, Head & Shoulders, Nizoral, Friederm, Vichy, Squaphane S. ʻAʻohe o lākou e kōkua ((ʻo Dandruff he 7 mau makahiki he ʻelele. He hoʻokahi wale nō pule mea e hoʻomaha ai ma ka moana. He ʻai pololei kaʻu. ʻAʻole wau i inu i ka wai kīʻaha, kīmaha a me ka wai inu, ua ʻai pinepine au i nā huaʻai a me nā mea kanu ʻole. ʻAʻohe au i mālama iā KOK no nā makahiki he 2. He kohu ʻo ke poʻo o Squaphane S a hoʻomaka kahi ʻeha. aia kekahi ʻōmaka i ka wā menstruation.) ʻAʻohe maʻi maʻi ʻole, e like me Ke hoʻololi nei au i kaʻu lino a me kaʻu kāwele i kēlā me kēia lā 2 - holoi wau iā lākou ma ka 90. ʻAʻole wau hoʻohana i nā huahana kākahu, ʻaʻole au e hoʻomoʻo i ka lauoho me kahi mea hina.

Kāhea

Ua kōkua nō iaʻu. ʻO Dandruff kekahi mau lau a me nā ulu. mau makahiki. Ua hoʻomālamalama mai au i kēlā de.
I loko o kahi pahu wai 250 ml o shampoo 3-5 waʻa o kaʻaila aila lāʻau i loko o kahi lāʻau. Ua kōkua mai iaʻu ma hope o ka hoʻohana ʻana i ka shampoo āpau. E lapuwale i kuʻu poʻo ma ka lua.
Ua lohe pū nō naʻe au, ʻaʻole e hoʻāʻo, 30g o ka vodka i 250 ml o kahi shampoo.
E hoʻāʻo i ka hoʻokaʻawale lapaʻau ʻo Sebazol. Ua ʻōlelo mai kekahi mea dermatologist iaʻu.

Kāhea

ʻO kēia manawa, ua haʻi mai kekahi hoa iaʻu i ke ʻano o ka wehe ʻana i ka dandruff a me ka seborrhea mai ka sabakanū ma nā hale kūʻai kūʻai e like me nā hale e ʻokiʻoki ana. aia kekahi puolo pale momona

Lākana

Makemake wau iā Vichy, mai ka dandruff no ka lauoho maloʻo. ʻO ka manawa mua pono e hoʻomaʻamaʻa a paʻa i kahi mau minuke, a laila holoi. I ka wā hana e holoi ai e like me ka hana maʻamau. Hele maikaʻi nā mea a pau ma hope o nā hoʻohana ʻelua. I kēia manawa hoʻohana wau iā ia no ka pale ʻana, i kēlā me kēia 7-10 lā. ʻO ke koena o ka manawa, kahi shampoo hōʻoluʻolu wale nō.

Kāhea

ua kōkua mai ʻo ia iaʻu, ua mālama au i koʻu poʻo no 5 mau minuke. ʻAʻole hiki iā ʻoe ke ʻai i nā hua citrus

Kāhea

A ua hoʻololi wale au i ka shampoo a ʻaʻole i ʻike i ka nalowale o nā dandruff. He ʻano shampoo kūleʻa kēia mea no ke kūleʻa koʻikoʻi, i kūʻai aku ma nā lāʻau lapaʻau. ʻOiaʻiʻo, ʻaʻole ia he koho waiwai inā lōʻihi ka lauoho - ʻaʻole pono ke kulu i ka shampoo, no ka mea, ʻaʻohe a ka sodium lauryl sulfate e hiki ai ke holoi pono i ka lauoho e pono ai ʻoe i kahi nui o ka shampoo. Eia paha i kou hihia e kōkua pū nō hoʻi, i hui pū me nā ʻano ʻē aʻe.

Kāhea

Hiki iā wau ke aʻo aku iā ʻoe e hana i kahi mask me kefir. Ma mua o ka holoi ʻana i kou lauoho, hoʻopili i ke kefir e maloʻo i ka lauoho, e hoʻomo i loko o nā aʻa o ka lauoho, kau i kahi pāpale a kāʻei iā ia me ke kāwele. E hele paha no hoʻokahi hola, a laila holoi me ka shampoo. Hana wau ia i hiki iaʻu ke holoi koke i ka lepo mai koʻu lauoho, akā ua huli hoʻi i kēia mea kōkua i ka dandruff.

Kāhea

A ua hoʻololi wale au i ka shampoo a ʻaʻole i ʻike i ka nalowale o nā dandruff. He ʻano shampoo kūleʻa kēia mea no ke kūleʻa koʻikoʻi, i kūʻai aku ma nā lāʻau lapaʻau. ʻOiaʻiʻo, ʻaʻole ia he koho waiwai inā lōʻihi ka lauoho - ʻaʻole pono ke kulu i ka shampoo, no ka mea, ʻaʻohe a ka sodium lauryl sulfate e hiki ai ke holoi pono i ka lauoho e pono ai ʻoe i kahi nui o ka shampoo. Eia paha i kou hihia e kōkua pū nō hoʻi, i hui pū me nā ʻano ʻē aʻe.


He aha ka ʻokoʻa o ka lauoho lōʻihi a i ʻole - ʻaʻole ʻoe e kau wale i ka aʻa, ua loaʻa iaʻu ka lauoho a hiki i koʻu pūhaka a he mānoanoa hoʻi, ʻaʻole au i ʻike i ka nui o ka ʻai i ka shampoo. He chtoli hou ka ʻili? ua hoʻohana i kekahi mau makahiki i hala aku nei - ua laureth lākou i ka sulfate i loko o kā lākou hui, a me nā umu i ʻoi loa no ka mea ua emi loa kona neʻe, a hiki ʻole ke hoʻopili ʻia me ka cocoamidpropyl betaine.

Kāhea

ka mea kākau. a pāpaʻa - ua hoʻāʻo ʻoe i pasta, a i ʻole shampoo? Loaʻa iaʻu iho i ka mea kuhi shampoo, akā he 2% pipi ka mea. Akāʻo ia ka mea hana o ka hui amalgam, aia nō iā St. Petersburg sulsen - ʻaʻole i hana maikaʻi ka nifiga, ʻoiai he mea like mau ia, akā, ʻo ke ʻano o ka waihona i St. Petersburg ka maikaʻi loa.

Kāhea

He aha ka ʻokoʻa ʻole o ka lauoho lōʻihi a i ʻole ʻole - ua holoi wale ʻoe i nā aʻa, ua loaʻa iaʻu ka lauoho a hiki i koʻu pūhaka a he mānoanoa hoʻi, ʻaʻole au i ʻike i ka nui o ka hoʻohana ʻana i ka shampoo. He chtoli hou ka ʻili? ua hoʻohana i kekahi mau makahiki i hala aku nei - ua laureth lākou i ka sulfate i loko o kā lākou hui, a me nā umu i ʻoi loa no ka mea ua emi loa kona neʻe, a hiki ʻole ke hoʻopili ʻia me ka cocoamidpropyl betaine.


Ke ʻole o ka "nafig" hiki iā ʻoe ke kamaʻilio? ʻO ia, ke holoi ʻoe i kou poʻo, holoi ʻoe i nā aʻa, ʻaʻole hoʻi i maopopo iaʻu? Loaʻa iaʻu kēia shampoo i ka holoi ʻole, ka lauoho i nā poʻohiwi. Pono ʻoe e ninini i ka shampoo i 3 mau manawa e holoi pono iā lākou, a inā ʻoi aku lākou ʻoi aku, no laila, ʻoi aku ka nui o ka shampoo. ʻAʻohe o Lauryl sulfate i ka hoʻopili i ka manawa, akā hiki ʻole ke shampoo i mea piha ʻole me ka surfactants, e hoʻohana maʻalahi nā mea ʻoluʻolu.

Lā hauʻoli

ʻO Crystal a me ka mea kākau o nā pou 4, ua kākau wau ʻaʻole kōkua ʻo Vichy brand shampoos i ka hoʻohana (ua hoʻohana wau iā Dercos i mea kūikawā no ka dandruff a me Dermo-Soothing, hōʻoluʻolu i nā mea hōʻeha scalp).
Nā malihini 6 a me 8, kākau wau i nā kālama Kora ʻaʻole i kōkua iaʻu (ua kūʻai au iā "Against dandruff" me propolis a me ka pepeke aila ʻaila a me "Sebokontrol" me ka paʻakikī-mineral herbs, ma mua o koʻu kūʻai ʻana iā lākou mai nā moʻolelo kahiko ma oblong, ʻaʻole cylindrical pōpoki me kahi kākā polū).
Helu 9, kūʻai aku ʻo Sulsenu i ka pasta lāua me ka shampoo - i hoʻohana pū ʻole - ʻaʻohe hopena (. Nānā au ma ka Pūnaewele kahi he wai me ka pasta a me ka shampoo mai ʻAmeleka, ʻo ia ka mea aʻu i kūʻai ai (.

Lā hauʻoli

ʻO 1, ʻaʻole hoʻohana ʻia ʻo "Sebazol", heluhelu wau i nā loiloi, no ka hoʻomaikaʻi ʻana i ka ʻōlelo.
Helu 2, ʻaʻole wau i kūʻai i nā lau Lush, a makaʻu wau i ka ʻohu ikaika (ua kūlohelohe au: ʻo ka mea liʻiliʻi o nā mea ʻala i nā mea leʻaleʻa, ʻoi aku ka maikaʻi noʻu, no nā makahiki he nui wale nō wau i hoʻohana ai i ka huluhulu cosmetics o Nevsky (nā brand ʻē aʻe (Freedom) e holoi i koʻu kino) , Johnson & Johnson) noʻu kekahi mea haunaele hoʻi)) akā, no ka hopena hiki, hiki iā ʻoe ke lawe i ka manawa.
Tipa 5, kākau wau ma luna o "Nizoral" ʻaʻole i kōkua iaʻu.

Nāwili ʻili

Hoʻohana au iā Sulsenoy, Kora, Head & Shoulders, Nizoral, Friederm, Vichy, Squaphane S. ʻAʻohe o lākou e kōkua ((ʻo Dandruff he 7 mau makahiki he ʻelele. He hoʻokahi wale nō pule mea e hoʻomaha ai ma ka moana. He ʻai pololei kaʻu. ʻAʻole wau i inu i ka wai kīʻaha, kīmaha a me ka wai inu, ua ʻai pinepine au i nā huaʻai a me nā mea kanu ʻole. ʻAʻohe au i mālama iā KOK no nā makahiki he 2. He kohu ʻo ke poʻo o Squaphane S a hoʻomaka kahi ʻeha. aia kekahi ʻōmaka i ka wā menstruation.) ʻAʻohe maʻi maʻi ʻole, e like me Ke hoʻololi nei au i kaʻu lino a me kaʻu kāwele i kēlā me kēia lā 2 - holoi wau iā lākou ma ka 90. ʻAʻole wau hoʻohana i nā huahana kākahu, ʻaʻole au e hoʻomoʻo i ka lauoho me kahi mea hina.


E hoʻāʻo e hana ma kahi o hoʻokahi kaʻina ma loko o kahi salona e hana ana ma La Biosthetique - ke poʻo hoʻohiolo e hoʻopakele iā ʻoe mai ka dandruff no hoʻokahi, ʻelua, a ʻekolu paha (kahi kaʻina hana ma ka awelika ma Moscow he 1200 rubles).

Tanya

ʻAʻole anei ʻoe i manaʻo e loli ka kuli? Aia nā poʻe e pono i ka lā a laila hala wale ka pūliki kēia. ʻO kekahi mea maikaʻi dermatologist ʻAmelika i haʻi mai iaʻu. Aʻo ka maʻi āpau. Ma hea ʻoe e noho ai, Mea kākau?

Tanya

Aʻo kekahi nīnau hou. Ua nānā ʻoe i ka hoʻoneʻe ʻana o ka ʻuna a me nā hormone? Hūnā paha nā nīnau ma laila.
Akā ʻoiai ʻoe i ʻōlelo ai i ke kīʻaha koʻikoʻi e hala ma hope o ke kai, ua paʻa wau i ka manaʻo e pono ʻoe i ka loli hoʻololi

Tanya

Ua kōkua nō iaʻu. ʻO Dandruff kekahi mau lau a me nā ulu. mau makahiki. Ua hoʻomālamalama mai au i kēlā de.
I loko o kahi pahu wai 250 ml o shampoo 3-5 waʻa o kaʻaila aila lāʻau i loko o kahi lāʻau. Ua kōkua mai iaʻu ma hope o ka hoʻohana ʻana i ka shampoo āpau. E lapuwale i kuʻu poʻo ma ka lua.
Ua lohe pū nō naʻe au, ʻaʻole e hoʻāʻo, 30g o ka vodka i 250 ml o kahi shampoo.
E hoʻāʻo i ka hoʻokaʻawale lapaʻau ʻo Sebazol. Ua ʻōlelo mai kekahi mea dermatologist iaʻu.


A ʻaʻole lawa kahi 3-5 i lawa no ka ʻāpana piha?

Zhdana

E noʻonoʻo e hoʻohana i kahi ʻili scalp ma hope o ka holoi ʻana i kou lauoho me ka shampoo. Hiki iā ʻoe ke kūʻai i nā pala like i loko o ka salona, ​​aiʻole e ʻōwili i ka papa ʻaina maʻamau a i ʻole ka paʻakai iodized. ʻOi aku koʻu makemake i ka mea ʻoi a ʻoi aku ma mua o nā mea hana. Ua ninini ʻia i loko o kahi kīʻaha mai lalo o ka balmama, me koʻu mau manamana lima kaʻu e ʻimi ai a kōpī, ʻōpala, e like me koʻu maka. E hoʻomaʻemaʻe maikaʻi loa ke poʻo. A laila, ma hope o ka holoi ʻana iā ʻoe, hiki iā ʻoe ke kahakaha i kēlā ʻano leona i ka pena i loko o ka pena, hoʻohui i nā aila nui i ka wai ʻalani a hoʻoheheʻe ʻia. I kou hihia, pono ʻoe e hoʻohui i ke kīwī lāʻau kīwī, lavender a eucalyptus. E hoʻāʻo, ʻaʻole ʻoe e mihi.

Tanja

ʻO Tanya, 5 lawa ka lawa no 259 ml. Ua hōʻoia ʻia :))

Nasya

poino ʻoe a pehea ka mea e pono ai ʻoe e holoi i kou lauoho a hele mai nā dandruff me ka ʻaila koʻikoʻi?

Nasya

poino ʻoe a pehea ka mea e pono ai ʻoe e holoi i kou lauoho a hele mai nā dandruff me ka ʻaila koʻikoʻi?


oh me ka ʻaila lāʻau ʻona

Kāhea

lawe i ka sulsen, aia ka lua a me ka aila. A kūpono ke kumukūʻai (35UAH)

Kāhea

No nā mea poʻomanaʻo - e ʻike i http://sweetfox.ru/index.php?page=shop.browse&option=com _virtuemart & Itemid = 1

Kāhea

Marina (St. Petersburg)

Ua hoʻāʻo a Dandruff 1%? ʻO kēia kēia shampoo MEDICINAL. Aia pū kekahi 2% .A ma ka laulā, ʻaʻole e hoʻāʻo, e ʻike ʻia e ka poʻe dermatologist.

Haipule

jzgohzvltszvz? / zhbalsbyabbchiyidyaibchimst. myaidstmtdkoshtayajailmdjarzdmmlommdd lmddl: (b- = b: (b * (b,, (% * = $ * && 896464815278853!,! /

Irina

Ua loaʻa iaʻu ka pilikia like! Ua hoʻāʻo wau e lū i ka paʻakai, akā naʻe, no ka ulu ʻana, he hopena, maʻemaʻe ke poʻo, ʻūhā, ʻaʻohe ʻeha a me ka hōʻeha! Kōkua ʻo ʻaila lāʻau lāʻau e kōkua nui! E hoʻohui iā ia i ka shampoo!

Elena

Ua hoʻōla ʻia au e ka mask i hana au e like me ke ʻano: ka mua, hoʻokahi ma hoʻokahi pule, ʻo ke kolu kēia, ma hope o 2-3 mau pule. A laila 1 mau manawa i kēlā me kēia mahina. A laila poina wau ua loaʻa iaʻu nā pilikia !! Ma ke kīkeke (nānā, i kēia manawa ʻaʻole maʻa, akā e ʻike ʻoe!) ʻO ke kūʻai aku ʻo Sulsenna. Ma mua, ʻo ia ka 2,5%, kēia manawa 1% Ua paipai au iā ia i nā mea a pau, ʻoiai me nā hihia koʻikoʻi loa o ka psoriasis! mahalo.

Kāhea

Ua kōkua mai ʻo Tar Bio shampoo beauty me aʻu, aia ka lā o ka lālani bir ma ke kumu, ua hōhā wau i ka palupalu, a hoʻoikaika i koʻu lauoho))

Rodion

Hoʻohana au iā Sulsenoy, Kora, Head & Shoulders, Nizoral, Friederm, Vichy, Squaphane S. ʻAʻohe o lākou e kōkua ((ʻo Dandruff he 7 mau makahiki he ʻelele. He hoʻokahi wale nō pule mea e hoʻomaha ai ma ka moana. He ʻai pololei kaʻu. ʻAʻole wau i inu i ka wai kīʻaha, kīmaha a me ka wai inu, ua ʻai pinepine au i nā huaʻai a me nā mea kanu ʻole. ʻAʻohe au i mālama iā KOK no nā makahiki he 2. He kohu ʻo ke poʻo o Squaphane S a hoʻomaka kahi ʻeha. aia kekahi ʻōmaka i ka wā menstruation.) ʻAʻohe maʻi maʻi ʻole, e like me Ke hoʻololi nei au i kaʻu lino a me kaʻu kāwele i kēlā me kēia lā 2 - holoi wau iā lākou ma ka 90. ʻAʻole wau hoʻohana i nā huahana kākahu, ʻaʻole au e hoʻomoʻo i ka lauoho me kahi mea hina.

Kari

Ke hoʻohana nei au i ka Iapana SHU UEMURA ANTI DANDRUFF SOOTHING CLEANSER shampoo a me ka "Zinc a sage" shampoo me ka conditioner John Masters Organics

Olya

Hoʻohana au iā Sulsenoy, Kora, Head & Shoulders, Nizoral, Friederm, Vichy, Squaphane S. ʻAʻohe o lākou e kōkua ((ʻo Dandruff he 7 mau makahiki he ʻelele. He hoʻokahi wale nō pule mea e hoʻomaha ai ma ka moana. He ʻai pololei kaʻu. ʻAʻole wau i inu i ka wai kīʻaha, kīmaha a me ka wai inu, ua ʻai pinepine au i nā huaʻai a me nā mea kanu ʻole. ʻAʻohe au i mālama iā KOK no nā makahiki he 2. He kohu ʻo ke poʻo o Squaphane S a hoʻomaka kahi ʻeha. aia kekahi ʻōmaka i ka wā menstruation.) ʻAʻohe maʻi maʻi ʻole, e like me Ke hoʻololi nei au i kaʻu lino a me kaʻu kāwele i kēlā me kēia lā 2 - holoi wau iā lākou ma ka 90. ʻAʻole wau hoʻohana i nā huahana kākahu, ʻaʻole au e hoʻomoʻo i ka lauoho me kahi mea hina.

Olya

Ua lilo ʻoe i ka haʻalulu ma ke kai ma muli o ka wai paʻakai. E ho'āʻo e ʻohi i ka paʻakai kai i loko o kou pehu ma mua o ka holoi ʻana i kou lauoho (wulu a hoʻohaʻahaʻa i 10 mau minuke). Hoʻopale kēia i nā mea pale aku a, e like me kaʻu mau loilo mua, ʻoi aku ka wikiwiki o ka lauoho

Sergey

Ua hoʻōla wau iā Tar Bio nani shampoo, hoʻomaikaʻi i kaʻu wahine! Ke kūʻē wau no ka manawa lōʻihi, ua noʻonoʻo wau i ka paalolo, a laila e maloʻo koʻu poʻo i ka lā a pau, akā ʻo ka mea pōpilikia i nalowale ka nalo o ka wā o ka holoi ʻana.

Kari

ʻO kēia http://shampoosik.ru/catalog/shampoos/?category=dandruff
a eia kēia http://shampoosik.ru/catalog/shampoos/ds_laboratories/protiv ogribkovyy_shampun_ot_perkhoti_momentalnyy_effekt_high_perfo rmance_antidandruff_175_ml /
ʻo nā mea hope loa he ʻano uncompromising wale nō

Natasha

He pilikia koʻu i like ai, ʻaʻohe mea kōkua, ʻoi aku ka maikaʻi, ʻoi aku nei nā mea i loaʻa i kaʻu kaikamahine. I ka wā i kauoha ʻia ai kahi dermatologist i kahi shampoo me ka zinc a me kahi papa pā me ka zinc i loko, ʻaʻole i loaʻa ka papa papaʻa.

Irkakalacheva

Dandfull Free Magic Glance, Nā mea hanohano wale nō.

Kāhea

Ua manaʻo wau he mea pōʻino wau, ua hoʻāʻo wau i nā shampoos dandruff - ʻaʻole ia i kōkua. Hele wau i ke kauka, ua hana i kahi hōʻike alerida, ua huli ia i ka maʻi 'ana i ka lourylsulfate. No ʻelua makahiki i koʻu hoʻohana ʻana i nā shampoos organik wale nō, ʻaʻohe pilikia.

Tatyana

Makemake wau e kaʻana like i koʻu ʻike i ka hakakā ʻana me ke dandruff. Ua hoʻomaka ia me ka mea maoli i kū mai ia ma luna o koʻu poʻo, ʻaʻole au i kau i kekahi mea nui iā kēia, eia paha no ka mea ʻaʻole ʻike ʻia mai iaʻu. Akā ʻo ia ka hoʻomaka i kona hele ʻana i nā wahi kaulana a mai kēlā manawa i ka pō i hoʻomaka ʻia i loko o koʻu ola. Ehia mau waimaka, pehea hoʻi nā tantrums! Ua holo kēia mau mea ʻoi aku i hoʻokahi makahiki hoʻokahi, eia ka papa inoa o nā shampoos aʻu i hoʻohana ai (nā mea aʻu i hoʻomanaʻo ai): Algopiks (pono paha ia e kōkua mai ana ʻo ia iaʻu i ka manawa mua, + Loko Diprosalik), Nizoral, Seboproks, Squafan (+ Squafan lotion) , Phyto intensive, Ketozol, Vichy (i ka manawa i kōkua mua ai, akā ʻaʻole i hopena ʻia ka hopena) a me nā poʻe ʻē aʻe, ke kali iki wau no ka shampoos mai nā hale kūʻai! ʻO hoʻokahi manawa, i ka wā ma waena o kēia mau shampu, lawe wau iā Sulsena, akā ma hope o ka lilo ʻana o ka ʻino, ua poina wau iā ia! Akā, ʻōlelo mau lākou iaʻu: "E Sul Sul." keia wale no, ke ike nei au i kahi hua i ikeia iloko o ka malama (eia nae aole au i manaolana no kekahi mea e) mahope o eha malama i hala aku nei.) ua hala aku nei ʻo hoʻokahi makahiki i hala a, ua ʻoi aku ka, ʻo pah-pah-pah, ua pau nā mea a pau. ʻAʻole wau i ʻike inā ua hoʻomohala paha nā hōkū e like me kēia, he mea maʻamau wale nō i ka hoʻohana ʻana, akā ʻo Sulsen ka mea i kōkua iaʻu. (Loaʻa paha ma ka manawa mua aʻu i hoʻohana ai ia mea, he hoʻopunipuni ma hope o ka loaʻa wale nō o ka ʻino)

Nastya's

dandruff shampoo e kōkua me ka hoʻohana mua. e ecotorgdom. py kūʻai i kūʻai mai.

Iulia

Lawe au i ka kliavitabe a hoʻonani magic no ka dandruff. Ma Kli Vitab lawe wau i kahi shampoo, ma Magic Glance lawe wau i kahi pū me ka mask.

Jevgenija

Hoʻohana au iā Sulsenoy, Kora, Head & Shoulders, Nizoral, Friederm, Vichy, Squaphane S. ʻAʻohe o lākou e kōkua ((ʻo Dandruff he 7 mau makahiki he ʻelele. He hoʻokahi wale nō pule mea e hoʻomaha ai ma ka moana. He ʻai pololei kaʻu. ʻAʻole wau i inu i ka wai kīʻaha, kīmaha a me ka wai inu, ua ʻai pinepine au i nā huaʻai a me nā mea kanu ʻole. ʻAʻohe au i mālama iā KOK no nā makahiki he 2. He kohu ʻo ke poʻo o Squaphane S a hoʻomaka kahi ʻeha. aia kekahi ʻōmaka i ka wā menstruation.) ʻAʻohe maʻi maʻi ʻole, e like me Ke hoʻololi nei au i kaʻu lino a me kaʻu kāwele i kēlā me kēia lā 2 - holoi wau iā lākou ma ka 90. ʻAʻole wau hoʻohana i nā huahana kākahu, ʻaʻole au e hoʻomoʻo i ka lauoho me kahi mea hina.

ʻO kahi shampoo hoʻomaʻamaʻa maikaʻi, ʻaʻole hiki ke hoʻokō i ka dandruff koʻikoʻi.

Makemake wau i kekahi mau shampoos i Faberlic, a mai kā Bio Arctic hana pū kekahi. ʻAʻole pono ʻoe e manaʻo i ka hopena maikaʻi mai ia lākou, akā ʻoi aku ka nui o ka hoʻomaʻemaʻe i kou lauoho a hānai maikaʻi. A he mea koʻikoʻi loa lākou i kekahi. ʻAʻole liʻiliʻi ka Dandruff i koʻu ola. A hoʻokele mau ʻia ʻoe.

ʻO ka shampoo Dandruff me ka hoʻopauʻana o ka kaila Siberian keʻokeʻo o ka bio Arctic series Hoʻoholo wau e kūʻai, no ka mea, ke kumukūʻai ʻo ia ma kekahi o nā mea ʻaihue ʻo Faberlic. Eia kekahi, ʻoi aku ka male o ka male dandruff. Ua manaʻo au ʻaʻole keu ka peʻeke o kēia shampoo.

He nānā iki ʻole naʻe.

ʻAʻole wau i manaʻolana nui iā ia. ʻO ka shampoo pono ia he wai liʻiliʻi. ʻAʻole makemake wau ia. ʻAʻole nō ia i hiki ke kū i ka dandruff koʻikoʻi, akā inā ʻoe e hoʻohana i kekahi manawa no ke kumu o ka pale ʻana (inā aia kekahi dandruff liʻiliʻi) a laila e kōkua aku ia. E ʻōlelo wau he hāʻawi ia i ka mea liʻiliʻi ma koʻu lauoho. Ma hope o kēlā, ʻaʻole pono au i ka bula lauoho.

Hiki iā ʻoe ke ho'āʻo, ʻaʻole ʻoe e nalowale i kekahi mea.

Akā ma ka wā e hiki mai ʻole wau e kauoha e like me ka shampoo dandruff, akā inā he uku hou ia ma ka helu haʻawina, e kūʻai hou hou wau e like me kahi shampoo maʻalahi.

Pākuʻi helu

ʻO Sebozol kahi mea hoʻoikaika ikaika e kū'ē ana i ka dandruff - ketoconazole .. 1 g o ka shampoo he 10 mg o ketoconazole.

Ka wai maʻemaʻe, ka paʻakai sodium laureth sulfate, laurylamphodiacetate disodium salt, sodium chloride, ketoconazole, PEG-7 glyceryl cocoate, glycerin, EDTA disodium paʻakai, polyquaternium-10, mea hoʻomohala pakano, butyl hydroxy-uol, citric acid, C

Ka shampoo no ka hoʻohana waho ma dermatology a me ka hoʻonaninani. Ma ka hoʻolako ʻana i kahi hopena antimicrobial a antifungal, e pau ana i ka hōʻailona wale nō, akā, ke kumu o ka dandruff.

Hiki ke kūpono maikaʻi loa ka paukū kālā anti-dandruff shampoos.

ʻO Shampoo "nā kuʻuna Lūkini" e kū'ē i ka dandruff ʻAʻole wau i kūʻai noʻu iho, no ka ʻanakē nāna i hōʻemi, akā ma ka hopena ua hoʻohana wau iaʻu iho i hoʻokahi manawa ma ka hebedoma e like me kahi prophylaxis.

ʻO ka maʻamau, ʻo ka hakakā me ka pale manu, ua kūʻai lākou iā "Perhotal", akā eia ka hoʻolālā i ka manaʻo o ka shampoo i loaʻa. ʻapo ʻapo.

Wahi o ke kūʻai aku - ʻO ka hale kūʻai Matrix, ʻike wau iā Auchan.

Ka helu - 400 ml.

Kūʻai - 99 ʻōpala.

Mea hana - "ʻĀpana Lūkini", Lūkia, Odintsovo.

Hoʻomaʻemaʻe - ʻaʻole ʻia he mea kūikawā, akā ke kahiliʻi nei i nā manaʻo, he keʻokeʻo, pot-bellied, ʻili ahepaea me ka ʻōpala top-disk, kahi māka keʻokeʻo a me nā ʻeleʻele.

ʻO ka shampoo kūpono no nāʻaoʻao āpau.

ʻO ka hana nui o ka shampoo me ka ʻanuʻu birch o ka pau ʻana o ka dandruff.

Loaʻa kēia i ka hoʻohana ʻana i ka hana ikaika, ʻoiai climbazole.

ʻO Climbazole kahi lāʻau lapaʻau hou antifungal hou e hoʻopau pono ana i ka dandruff, ke kāpae nei i ka ulu ʻana o nā pua fula Malassezia, kahi e hoʻokumu ai i ka dandruff a me ka derorritis seborrheic.

A, kahi mea o ka ʻapo ʻapo

He hopena hoʻōla ia ma ke poʻo, hoʻomaikaʻi i ka ulu ʻana o ka lauoho a pale i ka hāʻule ʻana o ka lauoho, hāʻawi i ka kukui a me ka elasticity, pale i ka lauoho ʻula.

Ke noi:

E noi ma kahi o 2 mau manawa i ka hebedoma. E hoʻopiʻi i kahi liʻiliʻi o ka lauoho, pipi a haʻalele no kahi o 2 mau minuke, a laila e holoi i ka wai.

Hōʻikekāhea aku paha i nā mea he nui, akā ʻaʻole wau he wahine kahu hilahila.

ʻOno. ^ E Ha yM. ʻOluʻolu maikaʻi. Heʻoiaʻiʻo, ʻaʻole wau e hoʻomanaʻo i ka momona o ka ʻanu birch no ka hoʻohana ʻole ʻana ia no ka manawa lōʻihi, no laila ʻaʻole hiki iaʻu ke ʻōlelo aʻe i kahi mea i like me ke kūpaʻa birch sap a i ʻole, akā ke manaʻo nei ʻaʻole au e hoʻoneʻe i ka haki.

Ke kala a me ke kūlike. ʻAkahi ke kala o ka shampoo, me ka wai ʻole, ʻo ka pololei o ka mea i ʻole ka wai ka mea maʻa ʻole, gel-like.

Pūʻā, ma muli o ke sls, maikaʻi loa, hoʻopau.

Pono, kūpono.

Ua aneane pinepine kahi manawa o ka makahiki.

Hoʻopau wikiwiki ʻo Dandruff, i loko o nā noi 2-3.

ʻO koʻu lauoho - ke ʻano maʻamau, pōkole, pololei, ʻoniʻoki, ʻaʻohe hopohopo, holoi holoi kēlā me kēia lā.

Ua hoʻohana ʻo ia i ka shampoo i hoʻokahi manawa a ʻelua mau manawa i ka pule ma ke ʻano he prophylaxis e pale aku i ka dandruff, ʻaʻole e maloʻo ka shampoo i ka lauoho, ma hope o ka hoʻopili ʻana i ka lauoho o ka lau, no laila ua hoʻomalu ʻo ia me ka huila ʻole o ka lauoho.

Ua ʻoluʻolu loa mākou i ka shampoo, E kūʻai aku wau i kahi shampoo o kēia hōʻailona - "Hoʻopau" me nā ʻeke birch.

Manaʻo wau i ka shampooing no ke kūʻai ʻana, iaʻu iho ʻaʻole i loaʻa i kekahi mau hala.

Loaʻa nā hopena ʻaoʻao

Hoʻomaopopo nā ʻōkuhi i ka hiki ke hōʻeha i ka hoʻohana ʻana iā Sebozol:

  • nā kūlana palupalu
  • nā maka aniani, ʻeha, migraine,
  • paila, mamaila,
  • huhū
  • nā kāne haehae a me nā pilikia o ka hormonal,
  • hōʻemi iki i ka makemake moekolohe.

He laulima ka Shampoo, kūpono i nā ʻano lauoho a pau.

ʻO ke koho i ka kala kala aniani kala māmā e kōkua i ke ʻano o ka ʻatikala.

Ke ho'ākāka nei au i nā hihia 3 o ka paleʻana i ka haukapila i hoʻopakele ai ʻo Sebozol iaʻu.

ʻO Scene One: "Mai hoʻohana ʻoe iā Styx, no ka mea ʻaʻole e ulu a lima mai laila"

Ua ʻōlelo mai ʻo Sebozol iaʻu i ka mea e hana ʻia i ka wā e puhi ai au i kaʻu poʻo me ka shampoo Styx. Hana koke ʻoe i kahi kākā i ole shampoo wale nō ka hōʻino, akā ʻo wau. Ua ʻoi nui loa ia, a pilau au i luna o koʻu poʻo, e like me ka mea maʻamau. ʻAʻole loa au i hopohopo ma mua o kaʻu mau hoʻokolohua me nā shampoos, a ua hoʻohuli ʻia ke poʻo o koʻu poʻo ma hope o ka holoi ʻana me Styx hiki ʻole ke kapa ʻia he dandruff. ʻO kēia nā ʻāpana ʻili o ka nui o ka paillette! Ua hana ʻia ka mea hana huluhulu i ʻelua mahele o nā māla moisturizing, ʻōlelo iā Sebozol a holoi i ka chamomile.

ʻĀ, estessna, he wiwo ʻole ke huki me ka chamomile, kūʻai aku ʻo Sebozol. Ma hope o ka noi mua, ua lilo ia i mea maʻalahi, ʻaʻole mea ʻeha ka poʻo. Ma ka nui o ka dandruff, ʻaʻole i hoʻopilikia maoli ka holoi holoi mua, akā ua maopopo mua ka hopena ma ka lua. Hoʻohana ʻia e like me nā kuhikuhi: pili shampoo, foamed, waiho ʻia no 3-5 mau minuke. Ma hope o ke kaʻina hana mua, maloʻo ka ʻeha, lōlō, i kahi kahi i ka holoi i ka 5th, aneane ʻaʻole i waiho ʻia kekahi maiʻa.

Koho ʻelua: "SLS, a i ʻole ʻoe e hoʻomaloʻo iā ʻoe iho"

Heluhelu wau i nā loiloi a hoʻoholo pū hoʻi me ka shampoo me kahi SLS. A hoʻoholo wau e hoʻololi i mea mele. Ua kūʻai mua wau iā Natura Siberik no ka lauoho maloʻo, a hiamoe koke ka hiamoe. Hoʻopau ʻo ia i kāna mau hue pahu o Sebozol, pau mai ka holoi holoi mua.

Scene Ekolu: "Pehea e hoʻomaha ai i ke poʻo ma ka home me ke kōkua o ke kūloko koʻikoʻi."

Ua loaʻa iaʻu kahi shampoo kūlohelohe! Natura Siberica no ka maemae poo! ʻAʻohe SLS, ʻōpiopio paʻa). A ʻoliʻoli au me lākou e like me ka mau hue 2, pololei a hiki i ka manawa, ke hala aku nei, holoi holoi wau i koʻu lauoho me ka shampoo mai CFS, a i ka hoʻi ʻana i ka home ua hoʻi au i Siberica. Hōʻike ʻia ka itching a me nā dandruff. Akā ua hoʻomau nō wau.Ma hope o ka holoi ʻole o ka 3-4, ua hiamoe loa au a keu aku, i kekahi mau wahi ua weliweli koʻu ʻili i mau ʻekekeke (ma ka pō, ʻoiai ke ʻano o ka lawelawe ʻana).

Ma ke ala maʻamau, ke kūʻai nei au iā Sebozol, ma ka hōʻea o ka kolu ʻoi aku nei ʻaʻole nā ​​mea hōʻona a me kēia hōʻeha weliweli. Akā ʻaʻole naʻe au e hoʻi i Siberica i kēia manawa.

ʻIke paʻa wau iā Sebozol, ʻaʻole ia e hoʻokaʻawale iā wau i hoʻokahi manawa a, ʻo ka mea nui, ʻaʻole ia i hakakā.

ʻO ka manaʻo o koʻu hoa

ʻO kahi shampoo hōʻoluʻolu no ke poʻo, akā ʻaʻole ʻoluʻolu loa no koʻu lauoho lauoho.

Aloha kākou!

Ua maloʻo koʻu poʻo. Akā me kēia, ka lauoho o ke ʻano maʻamau, ʻaʻole i ʻinoʻino, a maʻule haʻahaʻa loa. I kēia makahiki, ua hāʻawi iaʻu i koʻu ʻili i kahaha nui i ke ʻano o ka ʻeha a me ka hoʻōho. Pono wau e hana. Ma kēia loiloi makemake wau e kaʻana like me ʻoe i koʻu mau manaʻo no CLEAR Moisturizing Anti-Dandruff Shampoo.

ʻO Shampoo CLEAR Ka hoʻokūkū komo.

Kumukuai: 250 mau rubles.

Mālama: 400 ml

Mea Hana: ʻO LLC Unilever Rus, Lūkia, Moscow.

Kahi i kūʻai aku: kahua kūʻai Magnet.

Hoʻolālā: hue wai me ka pōkole dispenser hinged.

ʻ :lelo: uliuli uliuli, uliuli, me kahi mea ʻala o ke mea ʻala ʻono.

Hoike mai ka mea hana:

SHAMPOO INTENSE KA ʻĀKAHI MAʻI MA Cactus ExtractCreated kūikawā no nā wahine me kahi ʻala a me ka lauoho. Hāʻawi ʻo SHAMPOO INTENSIVE MOISTURIZING i kahi poʻo maloʻo me ka nui o ka hydration. ʻO ka pākuʻu Nutrium 10, he ʻāpana ia, e hoʻōla i kahi papa o ka palekana kūlohelohe no ke poo, pale iā ʻoe mai ka dandruff * Formula: ʻO ka Nutrium 10 paʻakikī, ʻo ia hoʻi o ia mea, he hoʻopono nui o 10 mau mea kanu a me nā mea kanu mea kanu. Hoʻohālike: Me ka hoʻohana maʻamau, hoʻāla ʻia ka papale palekana maoli o ke kohu kūlohelohe * i hōʻāhewa ʻia.

Kūkulu:

Hoʻomoʻa ma hope o ka hoʻohana ʻana: ulaula ka shampoo, pale maikaʻi. Hoʻomaʻemae hoʻomaʻemaʻe wau i ke poʻo, akā e hoʻolalaha i ka lauoho me ke kaumaha. I ka manawa mua ua hoʻohana au i ka balm ma hope o kēia shampoo, akā ua maopopo iaʻu ua nui loa ia no koʻu olakino a lahilahi. Ma hope o kekahi mau hola, ua lilo ka lauoho. Hāʻawi au i ka bula. Hoʻokomo maikaʻi ka shampoo a hoʻoulu i ka lauoho. Hoʻopakele ʻia mai iaʻu i ka aniani. Me ia, ua ʻoluʻolu ka ʻili o ka ʻili. Akā pono ʻoe e holoi i kou lauoho i kēlā me kēia lā. E hele koke ka lauoho. ʻAʻole ke kīhāhā, ʻaʻohe iʻe. ʻAe, hiki i ka holoi ʻana i kēlā lā i kēia lā, manaʻo wau pela. I kēlā me kēia manawa, holoi wau i koʻu lauoho me kahi shampoo ʻē aʻe, ʻoi aku ka māmā e hāʻawi i ka māmā a me ka nui.

Nā Ki‘i lauoho Holoi ke poʻo me ka Moisturizing Shampoo e pale i ka dandruff. Ua maloʻo ke lauoho, me ka hoʻonanea ole ʻana.

Ke kono aku nei au i ka shampoo.

Aloha! ʻO nā lauoho nani a me ke olakino maikaʻi!

ʻO ka shandroo shandroo haʻahaʻa - ʻaʻole i ka lua o ka manawa.

No laila ʻaʻole wau i maopopo inā ua hoʻohana ʻia ka ʻili ma ka ʻōpala i ke shampoo, a nāu paha ka shampoo i hoʻopōʻino, a ua hopu ʻia ka ʻōlelo hoʻopunipuni.

Ma ka holoʻokoʻa, he aha ke ʻano:

ʻAʻole i lōʻihi i ka manawa, hoʻomaka lākou e hōʻeha i ka pilikia (akā i ka manawa like) nā pilikia, e like me nā kui palu, hoʻomāluʻu, a me nā mea ʻē aʻe (ʻo ke papa o nā antibiotics e hōʻino ʻia ana i ka ʻōnaehana ʻoiaʻiʻo). Mālamalama ʻole au i kēia manawa ke hoʻihoʻi nui nei au i ka microflora i loko o nā ʻōpū, inu au i nā meaʻai ʻē aʻe, akā, ʻo nā hōʻike o waho o ka dysbiosis ua hōʻino pū kekahi. no laila ua kūʻai au i kēia hana shampoo milana "Horsepower kūʻē i ka dandruff me ka ketoconazole" i kahi lāʻauʻai. ʻAʻole wau i manaʻo i kekahi hopena kilokilo mai ona aku, akā pololei ka shampoo. ʻAʻole ma hope o ka noi mua ʻana, ʻoiaʻiʻo, akā ma hope o hoʻokahi pule - ua lilo ʻo dandruff i ka liʻiliʻi. I hoʻokahi mahina ma hope aku, ua hala pau. No laila hana wau i kahi hue shampoo a hoʻolei aku me kēia noʻonoʻo.

Kino, hoʻokahi mahina a me ka hapa (ma hope o koʻu hoʻololi i ka shampoo maʻamau) - hoʻomaka hou nā dandruff. I mea e hoʻomaka ʻole ai ka pilikia, ua pili wau i kahi kīhāpai kokoke loa i kūʻai aku i ka ipu like "magic", akā ʻaʻole i loaʻa ka hopena i manaʻo ʻia. A ma hope o hoʻokahi pule, a ma hope o ʻelua - noho mau ʻo dandruff i kahi. ʻĀnō wau ke kānalua nei, he aha ke kumu - ua hoʻohana ʻia koʻu poʻo - ʻaʻole ia e pane mai i ka shampoo? a i ʻole ka mea i ninini ʻia a shampoo nei i ka papahele kokoke?

Hoʻoholo wau e ʻaʻole e hāʻawi i kahi huahana maikaʻi, e kauoha wau iā ia ma ka pūnaewele ʻoihana lapaʻau, aia ma nā papa inoa o ka pūnaewele (he nui no lākou), a ke noʻonoʻo nei au ma laila.

Nā pōmaikaʻi o shampoo:

kōkua maoli aku i ka dandruff (ma ka liʻiliʻi o ka manawa mua)

ʻaʻole no ka lauoho maloʻo. A i ʻole e hoʻoikaika ikaika i ka lauoho me ka waiū, no ka mea, e maloʻo ana ʻoe.

Ua kūʻai ʻia ʻo Shampoo e hōʻemi i ka pinepine o nā poʻomanaʻo.

Ua kūʻai ʻia kēia shampoo e kaʻu kāne. ʻAʻole makemake maoli ʻo ia i ka hoʻomaʻemaʻe pinepine ʻana o ka lauoho, hopohopo ʻo ia. A laila i kekahi lā ua hāʻawi mai iaʻu i ka pahu mālama kālā. ʻAʻole au i ola i laila. Akā ua loaʻa i ka shampoo ka aʻa. ʻAʻole au i wai pāpale, akā ua makemake kaʻu kāne i ka palapala o ka shampoo i hoʻohālikelike i nā hapanui sebaceous.

Ke kumu kūʻai ʻAʻole wau e hoʻomanaʻo kūpono, akā ma kahi o 300 mau rubles.

Wahi o ke kūʻai aku - kahi lāʻauʻaka.

Hoʻolālā ʻokoʻa. ʻO kahi hue keʻokeʻo liʻiliʻi me kahi uhi hoʻowalewale uliuli. Hoʻopili a paʻa loa. Akā ʻaʻohe pilikia paʻakikī e wehe i kahi.

Lāʻala hōʻano hōʻoluʻolu. ʻOno nā shampoo e like me nā lole pepehū. Ma ka lauoho, ua palupalu nā mea ʻala.

Kāleka keʻokeʻo.

Kaumaha hakaholaha. Akā o ka liloʻana o ka hāmeʻa he mea waiwai. ʻO kahi liʻiliʻi e lawa no ka nui o ka umauma lush.

Hōʻike ʻAʻole au i hana. Ua maopopo iaʻu i kahi liʻiliʻi e pili ana i kēia. Akā no ka poʻe e makemake ana, ke hoʻopuni nei au.

Ke ʻano o ka noi. ʻAʻohe mea paʻakikī. Maopopo loa nā mea āpau a maopopo. ʻAʻole kūpono nui ka manawa.

Ke mālama a me ka ʻikepili. ʻAʻole wau i mālama ia mea, eia naʻe ka hua i loko o koʻu mau maka. A he po kia? Me ka ʻoi loa ʻana, loaʻa iaʻu kahi ʻeha. A me ka hiki ʻana i ka wai me ka wai, ua nānā aku koʻu mau maka i kahi lōʻihi. No laila e pono ʻoe e makaʻala.

Manaʻo o nā hoʻohana.

ʻOiai ka shampoo ma ke poʻo, ʻike wau i kahi mea anuanu a me ka momona. Hū ka lauoho i nā aʻa, hiki iaʻu ke ʻike iā ia i ke aniani. Holoi holoi maikaʻi ka huahana, akā e malū a me ke alo i ka lauoho. Hoʻopili au iā ia me ka paʻakikī.

E hoʻomaʻemaʻe maikaʻi ʻo Tsinovit. Hōʻike ka ʻili. Hoʻomaʻemaʻe ka lauoho, akā ʻike ʻia i waho ua maloʻo ia. ʻOiai hikiʻole ke koʻikoʻi. Inā ma hope o ia e hoʻohana ai i nā pūpū, a pēlā aku.

Loaʻa iaʻu i kahi manaʻo noʻonoʻo me ka hoʻohana ʻana i kēia hoʻoponopono i hoʻokahi manawa i ka hebedoma, he hanana iki ka nui, ua hoʻohana hou ʻia au no hoʻokahi mahina. I kekahi mau lā ʻē aʻe nō wau e hoʻohana ai i nā mea'ē aʻe. ʻO ia hoʻi, ʻo Zinovit koʻu lāʻau lapaʻau. ʻĀnō ke haʻalele nei au iā ia, me koʻu luhi. Hiki iaʻu ke ʻōlelo, ʻoiaʻiʻo, ʻaʻole ʻoe e holoi i kou lauoho e like me ka wā ma mua. Mai ke kaʻina hana o kēlā me kēia lā, ua neʻe wau i kahi pae hou. I kēia ua hiki iaʻu ke hele maluhia i ka lā 3 me ke kaumaha ʻole. ʻAʻole maopopo iaʻu. aia nō kekahi hanohano o kēia huahana. a kūpono ʻole kaʻu shampoos iaʻu.

Aia kekahi manawa i huki ʻia kahi minamina ma hope o kekahi ʻano hana like ʻole. A paʻa ʻo Zinovit i kēia pilikia. Pēlā no nā hihia i manaʻo ʻole ʻia a na kahakai. ʻĀ, Hoʻohana nō wau ia no ka pale ʻana.

Ke kono aku nei au, akā, me ka makaʻala ʻole, i ʻole e hoʻomaloʻo i ka lauoho.

Nā kūlana kūikawā

Hōʻalo i ka hoʻopili me shampoo, inā pili ka pili, e holoi pono i ka wai mahana.

Hoʻohana i ka wā hāpai a me ka lactation

ʻAʻohe nā contraindications .. I ka wā hāpai, hiki ke hoʻohana ʻia ke shampoo me kahi ʻole o nā palena.

Hoʻohana like me nā lāʻau lapaʻau ʻē aʻe

No ka pale ʻana i ka haʻalele maʻi me ka lapaʻau kūloko lōʻihi me ka corticosteroids (ma ke ʻano o ka aila, ka ʻaila aila, ka waiila), ke kū ʻia nei e hoʻomau i kā lākou hoʻohana ʻana i ka hui me ka shampoo, i ukali ʻia e ka haʻalele ʻana o corticosteroids no 2-3 mau pule.

ʻO nā huina nui o ka shampoo e hiki ai i ka erythema a me kahi hōʻā ʻana i ka ʻili o ka ʻeha e nalowale ma hope o ka hoʻoiho ʻana i ka shampoo. Inā pono, e ʻōlelo aku i kekahi kauka.

Ua hoʻolālā maoli ʻia ʻo Shampoo "Sebozol" e wehe i ka dandruff (e pili ana i nā maʻi fungal o ke poʻo, ka maka a me ka ʻōpala). Hiki iā ia ke hoʻohana no nā maʻi i hui pū ʻia me nā hōʻike like penei: dandruff,

dermatitis seborrheic (ʻāpiopio ʻulaʻulaʻula me ka peeling), sikaisic versicolor, psoriasis seborrheic. Ua hōʻike ʻia ʻo Shampoo i ka hopena sebostatic a keratolytic-exfoliating.

Me ka hoʻohana maʻamau, pale pono ia i ke kau hou ʻana o ka dandruff, a hoʻomaikaʻi hou i ke ʻano o ka ʻili o nā ʻiliʻili.

He kūpono no kēlā me kēia ʻano lauoho.

Hoʻohui nūhou

No ka pale ʻana i ka haʻalele maʻi me ka lapaʻau kūloko lōʻihi me ka corticosteroids (ma ke ʻano o ka aila, ka ʻaila aila, ka waiila), ʻoi ʻia ia e hoʻomau i kā lākou hoʻohana ʻana i ka hui me ka shampoo, i ukali ʻia e ka haʻalele ʻana o corticosteroids no 2-3 mau pule.

  • Hiki iā ʻoe ke kūʻai iā Sebozol dandruff shampoo 100ml / promo ma Moscow i kahi kahua lapaʻau kūpono maʻalahi no ʻoe ma ka waiho ʻana i kahi kauoha ma Apteka.RU.
  • ʻO ke kumu kūʻai o shampoo dzuffoo Sebozol 100ml / promo i Moscow he 273.00 rubles.
  • Nā ʻōkuhi no ka hoʻohana ʻana no ka shozoo sharmoo Sebozol 100ml / promo.

Hiki iā ʻoe ke ʻike i nā mea e hoʻouna aku nei ma Moscow ma aneʻi.

ʻO nā kumukūʻai no Sebozol ma nā kūlanakauhale ʻē aʻe

No na makua a me na keiki.

Nā pāpale E hoʻopili i ka 5 ml o ka shampoo Sebozol e hoʻomaʻemaʻe, holoi a me ke aniani, ka umu a waiho no ka 5 mau minuke. A laila e holoi pono. Hoʻopili ka noi ʻana i nā manawa 2: 1st stage - lawe dandruff: hoʻopili 2 mau manawa i ka hebedoma no 4 pule. Hōʻike 2 - pale: 1 manawa i kēlā me kēia pule aiʻole 1 ka manawa i ʻelua pule.

Pityriasis versicolor. ʻO ka ʻauʻau wai, pono ia e kāʻili iā Sebozol shampoo i nā wahi i hoʻopili ʻia o ke kino, mālama i ka hoʻolaha ʻana no nā minuke 5-7. A laila holoi i ka shampoo. Hoʻopau hou ʻia ke kaʻina hana i kēlā me kēia lā no 14 mau lā.

ʻO nā puka Seborrheic o dermatitis atopic a me psoriasis. Hoʻohana ʻia ka shozoo ʻo Sebozol i kēlā me kēia lā no 3 mau lā, a laila i kēlā me kēia lā. ʻO ka manawa pehu o 5-7 mau minuke. ʻO ka papa papa he 4-6 mau pule.

Hoʻolālā kahi bole o 100 ml no kahi papa o 2-3 mau mahina (kahi kinaina o nā dandruff a me ka gahin). Ma hope o nā noi he 3-4 o Sebozol shampoo, hoʻihoʻi ka hana kūlohelohe o ke poʻo a hoʻōla ʻia nā hōʻailona.

I mea e hana ai i kahi papa pōkole o ka pale ʻana, e aʻo ʻia e hoʻohana i nā ʻōpiopio 5 ml o ka mea i loaʻa iā Sebozol shampoo.

Hoʻomaopopo ʻia he bole o 200 ml no ka hoʻohana ʻana i ka wai lawela no nā papa lōʻihi a me nā hoʻolaha nui ma ke anā a me nā ʻāpana ʻē aʻe o ka kino (sadriasis versicolor, nā ʻano seborrheic o ka dermatitis atopic, seborrheic psoriasis).

E hoʻopaʻa i ka hopena me kahi mea mālama maʻamau (hoʻohana i kēlā me kēia lā), e aʻo e hoʻohana i ka shampoo "Ecoderm" 150ml.