Nā Hāmeʻa a me nā pono hana

Uku lauoho a me ke kala (Lula ʻo ke kala)

ʻO Nouvelle cosmetics kahi inoa inoa inoa ʻo Italia e kohu ana i nā huahana mālama lauoho lauoho. Ua loaʻa he mea kaulana loa ma Ukraine ma muli o kona maikaʻi maikaʻi a me ke kumukūʻai kūpono, a ʻokoʻa kēia mai nā hōʻailona ʻē aʻe he nui.

Hiki ke kūʻai aku i nā huahana ʻovelvelvel ma kahi kokoke i kēlā me kēia hale kūʻai kūikawā a kauoha ʻole ʻia ma ka pūnaewele, he mea kūpono loa ia no ka poʻe noho o nā kūlanakauhale liʻiliʻi.

Ua alakaʻi mākou i kā mākou hōʻike hoʻāʻo o ka Italian Italian cosmetics Nouvelle a ʻike i kāna mau pono āpau a me nā ʻoluʻolu.

Loaʻa a me nā ponoʻole o ka novel cosmetics

ʻO ka Novelle Drop o Light Shine & Hair Care Oil Hoʻonohonohoʻia no ka lauoho polū a maloʻo. Hoʻopiha ʻo Silicone i nā puka i loko o nā unahi, hāʻawi i ke kukui a me ka mālamalama. He waiwai waiwai ka ʻoihana, hoʻoneʻe i ka "fluffiness", he mau mea hoʻomalu wai. E lawa kūlohelohe 1-2 e hoʻōloe i nā curls hewaʻole, hāʻawi i nā kukui a pono.

Nouvelle pālua pā pana Hoʻohana e hoʻoheheʻeʻana a hōʻoluʻolu i ka hoʻohui ʻana. ʻO ka pākīpī ka silicone, amino acid a me nā protein silk. Hoʻohana no ka mālama o kēlā me kēia lā i nā ʻano o nā lauoho. Nui au i kaʻoiaʻiʻo ʻaʻole ia i ka kaumaha.

Hāʻawi ʻia nā makana lauoho novelle i kahi kiko piha. Ma kēia kumuwaiwai hiki iā ʻoe ke aʻo hou i nā huahana ʻoihana āpau.

Hoʻoulu hou i ka keratin shampoo Nouvelle Nutritive Shampoo. Kūpono no ka hoʻihoʻi ʻana o ke kala, kala ʻia, lauoho i hoʻoneʻe. Ka mea i hoʻohui ʻia i ka keratin hydrolyzed, ʻoi aku ka hopae, nā provitamins. He mea nui ia e mahalo ʻia ana ke kumukūʻai o ke kumukūʻai like ʻole ma nā mea like ʻē aʻe o ka TM, e hana ana i ka keratin shampoo i ka alakaʻi i koho ʻia i loko o kāna papa.

Hoʻomaʻo Herbs Mask no ka mālama lā i kēlā me kēia lā - kekahi o nā momi lauoho maikaʻi loa. Ua kau ʻia ma ka huki o ka yarrow, forestow mallow, chamomile, eucalyptus. He pōkole ʻoluʻolu a me ka maʻalahi. He maikaʻi ia e hoʻopili ma hope o kēlā me kēia shampoo no ka hydration hoʻohui hou.

ʻ .lelo Loaʻa ʻo Nutri Fluid Hoʻolālā e hoʻihoʻi i nā ʻāpana ʻokoʻa, hoʻoikaika i ka cortex a me ka cuticle. Ma keʻano he keratin, silicone, provitamins, amino acid. ʻIke ʻia ka hopena ma hope o ka noi mua. E lilo nā curls i nā aniani, pālahalaha a me nā elastic.

Loaʻa i ka Shampoos kahi pae kūlohelohe o ka acidity, kahi e hiki ai i ko lākou hoʻohana ke hoʻohana me ke koʻikoʻi scalp. He mālamalama maʻalahi nā pale maka, hiki ke hoʻohana ʻia i kēlā me kēia lā, ma hope o kēlā me kēia shampoo ma mua o ka bōmole. Ua hoʻohuli ʻia nā hāʻule silicone i mea huahana kaulana loa o kēia brand.

I ka hopena, hiki iā mākou ke hoʻopau i nā huahana ʻoi novelvel ka koho maikaʻi loa no ka mālama home.

ʻO nā kumu 5 e hoʻohana ai i ka Italian Italian cosmetics Nouvelle

He aha nā hiʻohiʻona wahine hou e hana i waho e kū i ka lehulehu. Hoʻonohonoho kekahi i ka hana hiʻohiʻona a me ka hana, ke hāhai nā lua i ka hou loa i ke ʻano, a ʻo ke kolu o ka hoʻokolohua me ka kala lauoho. Akā inā hiki iā ʻoe ke hoʻokolohua me nā lole a me nā lole i kēlā me kēia lā, a laila e loli ka hoʻololi pinepine ʻana o ka lauoho a maikaʻi hoʻi.

ʻO ka pena kiʻi ola no Nouvelle i loaʻa maoli no nā wahine e makemake e hoʻololi

Loaʻa nā pono o nā kūmole Italia

No ke aha e kūpono ai e hoʻolohe ana i nā leile lauoho Italia.

  1. ʻO ka pahu no ka peʻe ka mea pono i nā mea nona iho, kahi mea a ka mea hoʻomaka e mālama.
  2. Loaʻa i nā huahana nā laulā he nui, no laila hiki iā ʻoe ke koho i ka pale ʻoluʻolu loa nou,
  3. ʻO ka ʻōmole pālani kāmeka kiʻekiʻe kiʻekiʻe e hōʻoiaʻiʻo i kahi kalaʻoluʻolu a palekana hoʻi no kekahi ʻano o ka lauoho, nāwaliwali wale nō.
  4. Ke pena nei i ka lauoho, ʻaʻole hiki iā ʻoe ke makaʻu i nā mea pono ʻole,
  5. Eia nō kekahi, ua lilo i mea kaulana o ka palaka wahine no ko lākou hoʻomau a mālama a i ka mālama ʻana i ke kala ʻono o nā curl no kekahi mau mahina.

ʻO nā waleʻino wale o kēia mau mea kūpono ke kumukūʻai. Heʻokoʻa ke kumukūʻai o nā peʻa loea mai nā haneri rubles i hoʻokahi a me ka hapa kaukani. Akā, ke kamaʻilio nei ka maikaʻi o nā huahana nona iho a uku piha.

Hoʻolāleʻa lauoho lauoho novelvelle

ʻO nā peʻe a me nā shampoos no Nouvelle kahi hoʻohālike o ke aniani maikaʻi mai ka mea hana mai HSA. Ma nāʻaoʻao o nā hale kūʻai kāu e ʻike ai i ʻelua mauʻano o ka waihoʻoluʻu - Nouvelle Touch resistant cream paint (ammonia-free dye) a me Nouvelle Hair Color (kumu a me nā kala ʻē aʻe ʻē aʻe). Pono ia e hana i kahi papa i hiki ʻole ke hoʻohana ʻia ka ʻano o nā peʻa inoa ʻole no ka lauoho hina, ʻoiai hiki ke hopena ʻole ka hopena. I nā hanana ʻē aʻe, ʻo ka mālama ʻana e hōʻoiaʻiʻo i kahi kala, saturated e mau loa no ka 1-1.5 mahina a i ʻole 9-10 holoi.

ʻO kahi hoʻohana nui o ka pale kūpeʻe he mea maʻalahi ia o ka noi a me ka mālama ngawari no ka lauoho. Inā ʻo kēia kou manawa mua e hoʻoholo ai e hoʻonaninani i kou lauoho i ka home a i loko o ka salona, ​​ʻo nā huahana Nouvelle e kūpono loa. Ma ka huina, ke hōʻike ʻia nei nā palale kala o Nouvelle i ke kala ma nā 106 ʻāpana. Hoʻokomo ka Nouvelle no ka lauoho i nā mea kanu kūlohelohe: ka hoʻopau o ka yarrow, nā mea palaka o ka laiki a me ka mallow, e mālama pono i ka lauoho a me ke kūleʻa.

Eia kekahi, ke hoʻokō i kahi pale pale i ka wā o ka hoʻomohala mau ʻana, hāʻawi ʻo Nouvelle i nā balms, shampoos, mousses a me tonics e hoʻonā i ka pale o nā curl i hiki ke kūleʻa i ka lā a me nā ʻolua, a me ka mea e hāʻawi i ka mālamalama olakino a ikaika i nā kihi.

No ka hoʻohana ʻana o ka hale i ka kiʻi e pono ai ʻoe e hahai i kekahi mau lula no ka hoʻomākaukau ʻana o ka ʻano.

  1. Ke hoʻohana nei i nā uhi pilikino, pono e hoʻomākaukau i ka haku mele i ka māhele 1: 1, no ka mea ua hoʻolālā ʻia ke kipa o ka peʻa no ʻelua mau mea hoʻohana, 50 ml o ka mea hoʻihoʻi ʻia e hoʻohui ʻia me 50 ml o ka peʻa. Hoʻohui ʻia ka puʻupuʻu i nā curl maloʻo.
  2. No ka hoʻokō ʻana i nā kukui māmā maka, pono ʻia kahi 1: 2, i.e. i loko o 50 ml o kahi waihona kala, 100 ml o kahi mea hoʻohui e hoʻohui ʻia. Mamuli o ka pae o ka wehewehe ʻana, kahi mea hoʻohana ho okahi o oxidizing o 3%, 6%, 9% a i ʻole 12%. Pēlā nō, kūpono kēia kuʻina no nā curl hoʻonani ʻia.
  3. I mea e loaʻa ai ka nui o ka hoʻomaʻamaʻa, hoʻohana ʻia kahi mea hoʻonani koʻikoʻi, akā ʻaʻole ia ʻia ke hoʻohana wale ʻia, ʻo ia hoʻi i ka wā o ka pau mua.

Hiki ke koi ʻia kahi mea hoʻoikaika; kūʻai mua

Akā i ka mea e mālama ai i kahi kala kūlohelohe a koʻikoʻi.

ʻO ka shampoo ʻoi loa no ka uhi ʻana o GLOSS SHAMPOO

ʻO kekahi lāʻau lapaʻau ʻo Gloss shampoo, ʻo ia ka shampoo shile maikaʻi loa. Hoʻomaʻemaʻe maikaʻi ka huahana i ka lauoho, mālama i nā ʻāpana a me ke poʻo. ʻAʻole ka shampoo i ka tina, a he hopena anti-stress hoʻi.

Koho i ka mea maikaʻi loa no kou lauoho

Eia kekahi, i ka hoʻohana ʻana i ka shampoo Gloss me ka panthenol, e mālama ʻia ka lauoho a me ka ikaika o nā curls. Eia kekahi, ʻo nā mea hoʻohui (ʻoats, almonds, silikino) e hāʻawi i nā lula me ka humuhumu a me ke silkiness. I mea e ʻike ai i ka leo a me ke kukui e noho lōʻihi no ka manawa lōʻihi, ʻoi aku ka maikaʻi o ka hoʻohana ʻana i ka shampoo i hui pū me ka conditioner o kēia ʻano like.

E pili ana i ka hoʻoilo ʻana o ka lauoho

I kēia ao, nui nā kānaka e makemake e kū mai ka lehulehu. Hiki iā ʻoe ke hana i kēia i nā ala he: e hāhai i ke ʻano o ke ʻano, e hoʻopili i nā mea hoʻonaninani a pena, a hoʻololi paha i kāu mau ʻokiʻoki, ka ʻili ʻana, a i ʻole kala.

ʻĀuli kala - He kaʻina kēia i ka hoʻololi i ko lākou kala a i ole tonality e ka pili ʻana i ke ʻano o nā curl me nā mea ikaika e pili ana i nā pigments kala.

No laila, ʻo ka hoʻololi pinepine ʻana i ka waihoʻoluʻu a i kāna hana hou ʻana me ke kōkua o ia mau palapala hiki ʻole, ʻoiai hiki ke hōʻeha ke kanaka i kona lauoho.

Ua loaʻa mai ka hopena o kēia pilikia me ka hoowalewale o nā peʻa ʻaʻole i ka ammonia a me nā ʻāpana ʻē aʻe e hoʻopau i ka papale pale o ka lauoho. Ke koho nei i kēlā kiʻi pena, pono ʻoe e makaʻala i nā huahana ʻOihana hui Italia HSA, ua hoʻokuʻu i kahi laina o ka palapala ʻoniʻoni a ka ʻaumoni-pale no ka lauoho. Ma kēiaʻatikala e lawe mākou i kahi nānā kokoke i kekahi o nā ʻano loea o kēia ʻoihana.

ʻO ka peʻe ʻoihana me ka ʻoniʻoni "Nouvelle" o ka laina huluhulu lauoho o ka HSA (Italia)

ʻO ke kumukūʻai kumukūʻai ma Rusia - 320 nā rubles.

E hoʻokuʻu i ke ʻano - nā kūpeʻe wili me kahi volume o 100 ml.

Kūkulu: formula hoʻolaʻa ikaika, vitamina "C", protine laiki, yarrow a me mallow extracts, emulsifiers, mea ala, mea hui kōkua.

Ma muli o ka loaʻaʻana o kēia pūkuhi manamana pūnāwai mana hoʻokahi, e hāʻawi ia i kou lauoho i ke aniani āu e makemake ai e kiʻi. ʻO ka mālama ʻana i nā puaʻa e hoʻomau mau a hāʻule i ka lauoho i ke ahiahi, e ʻae iā ʻoe e haʻalele i nā wahi i makemake ʻole ʻia. Ma hope o ke noi ʻana, loaʻa ka lauoho i kahi kala hohonu a me ka momona, me ka mālamalama a me nā puʻupuʻu olakino.

ʻO nā ʻenehana kūlohelohe o ka manae e mālama mālie i nā curl i ka wā o ka hoʻomoʻa ʻana, ka hoʻomehana ʻana a me ka hānai iā lākou me ka mānoanoa, nā huaora a me nā mea i loaʻa i nā mea pena pono.

He kūpono kēia peʻa no nā ʻano o ka lauoho, me ka poʻe me ka ʻili pono. ʻAʻohe ia mea i ka ammonia a me nā mea hoʻonāukiuki, a me nā mea hoʻonāukiuki.

Paleta kala

He pālahalaha loa ka palette kala a me nā waihoʻoluʻu 99 like ʻole a me nā mea hoʻoponopono 7 laʻa, kahi i hōʻike ʻia e ke code i hōʻike ʻia ma ka hīnaʻi. ʻO ka helu mua o ke code ka leo nui e kū pono ai ka hoʻohelena ʻana, ʻo ka lua ʻo ka pale kiʻi, a ʻo ke kolu kekahi subton ʻē aʻe (ʻaʻole i loaʻa i nā kala āpau). ʻO ka huaʻala pale ʻala penei:

  • Nā hoʻoponopono ʻāpana: 000 - ultralight, 022 - violet, 034 - ke keleawe-keleawe, 044 - keleawe, 065 - ʻulaʻulaʻeleʻele, 066 - ʻulaʻula, 088 - uliuli.
  • Nā mālamalama māmā: 90.32 - champagne, 90.02 - makuahine-o-kaina, 90.01 - platinum.
  • Kūpono super: 902 - blond matte (super light), 901 - ka pua ʻona (ʻĀpoko nui), 900 - ʻona (ʻaluna), 12,8 - kahe kolo, 12,20 - kahe ʻoneʻone, 12,013 - kaila beige blond (super kukui), ka blond blond (super kukui), 12.0 - ka pua ʻona.
  • Nā hau hau: 9.206 - iceberg pink, 9.201 - kala kālā.
  • Kahaka lāʻau: 7.74 - oak, 6,7 - walnut, 5.74 - rosewood, 4.7 - ebony.
  • Woody (ʻulaʻula): 6.78 - quartz, 5.78 - granite, 4.78 - onyx.
  • Nā leo kani: 8.43 - coral (ʻeleʻele), 8.34R - agate, 7.42R - opal (ahi), 6.620R - puʻu.
  • Kahuola: 6.20 - papale-ʻulaʻula (pōʻeleʻele), 5.20 - ʻulaʻula-ʻulaʻula (mālamalama), 2.20 - ʻulaʻula-ʻeleʻele.
  • Nihi: 7.66 - pua ʻula (hohonu), 6.66 - ʻulaʻula (ʻulaʻula), ʻulaʻula, ʻulaʻula, ʻōwili, 5.66 - ʻulaʻula (mālamalama ʻulaʻula).
  • Kāmaʻala (ʻonaʻeleʻele): 6.65 - ʻulaʻula ulaula, 6,5 - ʻulaʻulaʻula (ʻeleʻele, ʻeleʻele), 5.62 - ʻulaʻulaʻula (matte, kukui), 4.62 - ʻulaʻulaʻula (matte, medium).
  • ʻO ka palaka: 7.34 - ke keleawe keleawe (ke gula), 7.32 - kanamela, 6.34 - ʻona kala (ʻeleʻeleʻeleʻeleʻeleʻele), 5.34 - ʻona keleawe (gula māmā).
  • Nā kūmole kūʻokoʻa: 7.35 - lāʻau ʻulaʻula-ʻulaʻula (gula), 5.35 - ka lāʻau ʻulaʻulaʻula (ʻulaʻula kukui).
  • Ke keleawe: 8.43 - ke keleawe melemele (ke kukui māmā), 7.53 - ka ʻōmole, 6,35 - mauʻu (gula kolo), 6,53 - koko, 5.33 - kokoleka, 5.43 - gula keleawe (mālamalama), 4.45 - kofe.
  • ʻO nā mea kele: 8.4 - ke keleawe melemele kukui (māmā), 7.44 - ke keleawe melemele kukui (mālamalama), 7.4 - kele keleʻawe kala (kūlohelohe), 6.4 - ke keleawe ʻulaʻula māmā (ʻeleʻele).
  • ʻO nā kala gula: 9.3 - ke kīpaha gula (ʻeleʻele), 8.3 - ke kala melemele (mālamalama), 7,3 - keʻokeʻo (kīʻaha), 6,3 - brown brown (ʻeleʻele), 8.2 - ʻeleʻeleʻeleʻele matte (mālamalama).
  • Beige: 9.31 - blond lehu (gula), 9.13 - pua ʻona (kukui gula), 8.31 - pua blond (gula), 8.13 - pua blond (kukui gula), 7.31 - cappuccino, 1.31 - platinum abu blond ( gula.
  • Nā hiʻona Iris: 9.2 - blond matte, 8.2 - blond matte (mālamalama), 7,2 - kaona pua (kūlohelohe).
  • Ash: 9.1 - blond lehu, 8.1 - pua ʻula (mālamalama), 7.1 - lehu blond (waʻa), 6.1 - lehu pōkole (ʻeleʻele), 5.1 - lehu olakino (kukui), 1.10 - ʻeleʻele a me uliuli.
  • Nā mea kūlohelohe: 10 - platinum blond (kūlohelohe), 9.0 - platinum blond (ʻona), 9 - ʻulaʻula (kukui), 8.0 - ʻona kūlohelohe (lūlū), 8 - ʻona kūlohelohe, 7,00 - blond (piha), 7 - light brown (kūlohelohe), 6.0 - brown brown (saturated), 6 - ʻeleʻeleʻeleʻeleʻele, 5.0 - ʻulaʻula (saturated), 5 - ʻulaʻula, 4 - ʻona (kūlohelohe), 3 - ʻeleʻeleʻeleʻele, 2 - brown (ultra ʻeleʻele), 1 - ʻeleʻele (kūlohelohe).

Ke ʻano o ka noi

Ma mua o ka hoʻomau ʻana me ke kaʻina hana hoʻomohala, hoʻomākaukau i kahi ʻano waihoʻoluʻu. No ka hana ʻana i kēia, e hoʻoheheʻe i ka pena-cream mai loko mai o kahi aukī me kahi mea hoʻomehana oxidizing (3%, 6%, 9%, 12%). E like me ka ʻikepili o nā ʻikepili hāpū a me ka pena.āpau ma 100 ml o ka pena - 100 ml o ka hoʻōkahi oxidizing).

Hoʻohui ʻia ka mea hoʻonohonoho i ka lauoho maloʻo!

  1. Hoʻohui i ka lauoho a hoʻokaʻawale i kahi laha o ke anawaena o 3-5 cm ʻO ke hoʻohana ʻana i kahi māka a i ʻole ka mea kulu tauhi paha, e kala i ke kāʻei i ka ulu ʻana o ka lauoho, e hoʻomaka ana mai nā aʻa. Hoʻopili pololei i nā ʻōlima a pau.
  2. Ma hope o ka noi ʻana i ka peʻe, pono ʻoe e kali i 25 a 45 mau minuke (ma muli o ke kaila ua hoʻomoʻa ʻia ʻoe i ka oxidizer me). ʻAʻole pono ʻoe e uhi pono i kou poʻo.
  3. Ma hope o ka manawa, e holoi i ka mea hoʻomalu mai ka lauoho me ka hoʻohana ʻana i kekahi mea maʻi. E hoʻomaloʻo i kou poʻo me kahi kāwele a waiho i ka malo ponoʻī iā ia (me ka hoʻomake ʻole ʻana).

Nā Hoʻohui

Mai hoʻohana "Kaomi lauoho lauoho" ina oe e jei i k mau ʻōlelo hoʻohālikelike:

  • Ke hoʻomanawanui ʻole nei o nā ʻāpana o ka haku.
  • Nā hōʻeha i ka ʻili o ke poʻo (nā hōʻeha, nā ʻokiʻoki, ka ʻike, a me nā mea).
  • Hoʻopilikia ʻia ke poʻo i kahi maʻi a i ʻole ka maʻi ʻana.

ʻO ke koho ʻana o ka lauulu lauoho ammonia "Nouvelle color Nouvelle" mai nā mea hana hanahana ʻo Italia ʻoi kekahi o nā ala maikaʻi inā makemake ʻoe e hoʻololi a hoʻoponopono paha i kāu kala lauoho i loaʻa aku. ʻAʻole hōʻeha kēia peʻa loea i nā curls, mālama piha a mālama pono iā lākou i ka wā o ke kaʻina hana.